View Full Version : Kutak za preljubnice
bluemood
17.02.2010., 08:35
i meni se dosta utisnuo taj osjećaj nakon obavljenog posla. baš nekakav...uh, ne ružan, nego kao da nekako nije bio dio mene. ful nepoznat, nisam znala u koji žep bi ga denula.
ista stvar nisam znala šta da radim sa svih tim.......a u biti smijala sam se sebi i vatrometu emocija u mom stomaku....
Eleonore
17.02.2010., 08:42
A ja sam si baš razmišljala ako ti se javim..... nepoznata si mi, a opet poznata- idealno :)
Baš tako :zubo:
Nego... kaj ako bi i mene taj tvoj tako strašno palio, pa se mi nastavimo viđati (tebi "iza leđa")..... problem je sljedeći: gdje bih se ja i kome povjeravala :zubo:
:lol: Morala bi pisati tako da ga ne prepoznam iz tvoje priče :mig:
Papucica G
17.02.2010., 08:52
Dobro jutro komadi :w
ehej :)
kakva je čokolada,jel punjena il ona tvrda za kuhanje :mig:
ehej :)
kakva je čokolada,jel punjena il ona tvrda za kuhanje :mig:
Još ne znam :rolleyes:
tu sam....
koja? volis ili ne? sexas ili ne?
bluemood
17.02.2010., 09:06
koja? volis ili ne? sexas ili ne?
zvanično ne volim M, seksam se s oba..(mada s m nisam već više od 2 mjeseca)
Papucica G
17.02.2010., 09:12
šta da radi ženica koju m uopće više ne pali,nema lj,a nije takva da može s nekim samo hopa cupa bez osjećaja....:confused:
šta da radi ženica koju m uopće više ne pali,nema lj,a nije takva da može s nekim samo hopa cupa bez osjećaja....:confused:
pitaj Krizu.......vi ste si dobre :mig:
trazi ljubavnicu :rofl:
ja u to nevjerujem, kad stisne, ako voli sex učini će sve da si nađe nesto....ili će to rješavat sama uz pomoćna sredstva ali ne duuuuuuuuuugo.
Eleonore
17.02.2010., 09:20
a nije takva da može s nekim samo hopa cupa bez osjećaja....:confused:
Jesi probala to ili samo pretpostavljaš da ne možeš?
bluemood
17.02.2010., 09:24
kupi si vibrator...:lol::lol:
ja u to nevjerujem, kad stisne, ako voli sex učini će sve da si nađe nesto....ili će to rješavat sama uz pomoćna sredstva ali ne duuuuuuuuuugo.
ja mogu samo hopa cupa :ne zna:
i nemoj ženu šikanirati što me ne mrzi :D
Papucica G
17.02.2010., 09:25
Jesi probala to ili samo pretpostavljaš da ne možeš?
nisam probala,al se našla u situaciji da samo treba krenit i ne mogu....:(
Papucica G
17.02.2010., 09:27
Tea je ljubomorna :B
Papucica G
17.02.2010., 09:28
kupi si vibrator...:lol::lol:
jesan,iman,al nekako stalno drži jezik za zubima :rofl:
Eleonore
17.02.2010., 09:30
ja mogu samo hopa cupa
I ja isto. Nije mi to ni blizu kao imati Lj kojeg volim i s kojim uživam provoditi vrijeme i na druge načine, ali da ga nemam, mogla bih :ne zna:
nisam probala,al se našla u situaciji da samo treba krenit i ne mogu....:(
Pa jel ti tip bio privlačan? I što misliš, što te zakočilo?
i nemoj ženu šikanirati što me ne mrzi :D
lazes :p
ma tko bi te mrzio :cerek:
Tea je ljubomorna :B
:o
EDIT: Eli gledala si me, ne skrivaj se vidjela sam te :)
lazes :p
Ne lažem :mama:
šta misliš otkud mi stand by faker :D
to sam si osigurala prije lj
i već znam kog ću ako lj stvarno zakaže:D
Papucica G
17.02.2010., 09:38
Pa jel ti tip bio privlačan? I što misliš, što te zakočilo?
ma tip je ko grom,jako privlačan...:ne zna: pojma nemam šta me koči, jednostavno zblokam i ne mogu....
Eleonore
17.02.2010., 09:39
EDIT: Eli gledala si me, ne skrivaj se vidjela sam te :)
Pssssst! Ne javno! :nono:
:rofl:
You go, girl :D Tak treba :five:
tsarevic
17.02.2010., 09:42
Dobar dan :)
Vidim danas ste mi raspoložene...i teme su malo vedrije :)
ma tip je ko grom,jako privlačan...:ne zna: pojma nemam šta me koči, jednostavno zblokam i ne mogu....
Ja moram priznat da ne kužim ovo :D :o
draga, pomogni si s malo cugice, tako sam i ja prvi put.. bila je frka :rofl:
Papucica G
17.02.2010., 09:46
a čuj,dugoročno gledano neče mi bit druge nego oplest po alkoholu i u akciju :mig:
bluemood
17.02.2010., 09:51
jesan,iman,al nekako stalno drži jezik za zubima :rofl:
šta bi ti i da ti netko mlije oko glave?:mig:
Papucica G
17.02.2010., 09:59
šta bi ti i da ti netko mlije oko glave?:mig:
ma jebeš seks u tišini :mig:
Eleonore
17.02.2010., 10:01
Ajd, baš me zanima objašnjenje, razmisli malo što te koči.
Ja moram priznat da ne kužim ovo :D :o
Ni ja :ne zna:, zato ju i pitam.
Papucica G
17.02.2010., 10:05
ajd dok se ja mislim šta me koči ti stavi par natuknica šta bi moglo bit..
meni jedino šta pada na pamet je pomisao kako ću kad ga ne volim...:)
bluemood
17.02.2010., 10:06
ma jebeš seks u tišini :mig:
meni nekad baš treba...da jebe i šuti....:o
Eleonore
17.02.2010., 10:08
ajd dok se ja mislim šta me koči ti stavi par natuknica šta bi moglo bit..
meni jedino šta pada na pamet je pomisao kako ću kad ga ne volim...:)
Konzervativni odgoj? Pati te kakvo će mišljenje tip imati o tebi ako neko vrijeme ne glumiš neosvojivu? Manjak samopouzdanja? :ne zna:
EDIT: Koliko ste ti i bivši Lj bili u vezi prije prvog seksa?
bluemood
17.02.2010., 10:14
Konzervativni odgoj? Pati te kakvo će mišljenje tip imati o tebi ako neko vrijeme ne glumiš neosvojivu? Manjak samopouzdanja? :ne zna:
ele...tebi stvarno to ne predstavlja problem...ok s nepoznatima, al s Lj i još jednom curkom...mislim ne bi pratila svaki njegov pokret...nebi mu poslije prebacivala ili bar u glavi promislila ...kako ju je zgrabio, uhvatio, ljubio....stvarno ne bi...ili još ako je bolja, jebozovnija....
tsarevic
17.02.2010., 10:19
Najbolje je, da svatko proba, jer dok ne probaš možeš samo nagađati šta i kako...
negdje sam propustila tog fakera, mora dok sam bila u svom PMS izdanju :rofl:
Pssssst! Ne javno! :nono:
kakvo javno? sto sam rekla?
kad upalim kameru mozes me vidjet :mig:
Papucica G
17.02.2010., 10:21
konzervativan odgoj- nisam konzervativno odgajana,sama sebe sam odgajala,jer me nije imao ko odgojit...
ne pati me šta će on mislit o meni,ko mi je on da me pati...
manjak samopouzdanja,možda malko....
Eleonore
17.02.2010., 10:22
ele...tebi stvarno to ne predstavlja problem...ok s nepoznatima, al s Lj i još jednom curkom...mislim ne bi pratila svaki njegov pokret...nebi mu poslije prebacivala ili bar u glavi promislila ...kako ju je zgrabio, uhvatio, ljubio....stvarno ne bi...ili još ako je bolja, jebozovnija....
Ne, uopće nemam problema s tim, niti ću tražiti curu ružniju od sebe, baš tražim pravog komada. Gle, to je samo seks, pa ne zaljubljuju se ljudi u dobro tijelo i u nečije pokrete :ne zna: Uopće me ne brine da bi se on mogao zaljubiti u tu drugu jer onda bi se swingeri masovno zaljubljivali. Osim toga, kad bi se i desilo da ga ta druga privuče na neki dublji način, sretno mu bilo, onda je ova naša veza ni za kurac :ne zna:
Vidi, on kad mašta o seksu u troje, ja sam konstanta, a ta druga je samo tijelo, može biti bilo tko.
A to što će on raditi s njom, kako će ju ljubiti i jebati, pa ženo, zar bih se upuštala u to da imam takvih ograda? Najviše me strah da se ta žena ne pokaže nedovoljno nesputanom i slobodnom jer kad se upuštam u seks, mora biti do jaja, bez kolebanja i cici-mici. Ne, ne mogu biti ljubomorna na to što on (točnije mi) radimo toj ženi, njeno uživanje je važan faktor.
koči ju dok ne proba prvi put, a kasnije sve k'o podmazano :cerek:
bluemood
17.02.2010., 10:23
Najbolje je, da svatko proba, jer dok ne probaš možeš samo nagađati šta i kako...
ja bi...i razmišljal i s Lj dogovarala...al u MMŽ kombinaciji pa to nekako lakše varim, ali ništa od toga jer sam uvijek našla razlog da radim nešto drugo....valjda još nisam zrela za to...
Ne, ne mogu biti ljubomorna na to što on (točnije mi) radimo toj ženi, njeno uživanje je važan faktor.
:klopa:
:cerek:
ko je ono reko da se na smokvi ne može naći par? :misli:
/me trči na smokvu
Eleonore
17.02.2010., 10:26
Upravo tako. Nisam ni ja znala što mogu očekivati od sebe same dok se nisam usudila probati. Ja sam si izabrala ženu, ali njenog partnera ne. Čovjek je kojeg fizički ne bih zapazila na ulici, ali vrlo simpa i draga osoba i oduševio me njihov odnos bez skrivanja, laži i međusobnog isključivanja. Njega sam doživjela kao živi vibrator i ništa više :ne zna:
bluemood
17.02.2010., 10:27
Ne, uopće nemam problema s tim, niti ću tražiti curu ružniju od sebe, baš tražim pravog komada. Gle, to je samo seks, pa ne zaljubljuju se ljudi u dobro tijelo i u nečije pokrete :ne zna: Uopće me ne brine da bi se on mogao zaljubiti u tu drugu jer onda bi se swingeri masovno zaljubljivali. Osim toga, kad bi se i desilo da ga ta druga privuče na neki dublji način, sretno mu bilo, onda je ova naša veza ni za kurac :ne zna:
Vidi, on kad mašta o seksu u troje, ja sam konstanta, a ta druga je samo tijelo, može biti bilo tko.
A to što će on raditi s njom, kako će ju ljubiti i jebati, pa ženo, zar bih se upuštala u to da imam takvih ograda? Najviše me strah da se ta žena ne pokaže nedovoljno nesputanom i slobodnom jer kad se upuštam u seks, mora biti do jaja, bez kolebanja i cici-mici. Ne, ne mogu biti ljubomorna na to što on (točnije mi) radimo toj ženi, njeno uživanje je važan faktor.
ej stara svaka čast :s:s kad budem tako mogla razmišljati,a nadam se da hoću jednom, mogu se zvati svijetska žena....seko moja svašta ti mene budeš naučila....ah kad će ta kava :kava:
Kad volim volim, volim do kraja i cijela i nema pola pola, ne za dvojicu.
Tako je Tea, u malo riječi sve stane.
Lazljiva Andrea
17.02.2010., 10:31
fakat zdravo razmišljanje jedne ženske osobe ! :top:
tsarevic
17.02.2010., 10:32
Ako se desi, nek se desi :) ja i ne znam kako bi reagirao da dodjem u priliku.
Za sad imam samo iskustvo sa međusobnih ljubljenjem...MMŽ...malo on malo ja...nas dvoje ne :)
Bilo je zanimljivo.
fakat zdravo razmišljanje jedne ženske osobe ! :top:
sad, nakon ove tvoje izjave tek vidim koliko smo svi različiti. kako oto kaze, u tako malo riječi puno stane
Lazljiva Andrea
17.02.2010., 10:36
jedna je - kakvi su to muževi kaj vole i ženu i ljubavnicu?
druga tema je mucho interesantnija - kak nam je bilo prvi puta s ljubijima? kao, da se prisjetimo.
treće - Eli i Tea pokušavaju svaka neovisno naći još jednu žemsku za njihov ŽŽM menaž-a-troa.
smijem li se i ja malo uključiti u ove temice ?
1. mislim da je to moguće, samo što sigurno ne vole i jednu i drugu na isti način , ja sam dugo, dugo mislila da sam zaljubljena u dvije osobe, a onda je jedna zaljubljenost prerasla u naviku, a druga u čisti sex :lol:
2. kak mi je bilo prvi put s ljuabvnikom ?? hm, jako uzbudljivo, bila sam toliko uzbuđena i preplavljena svakakvim konfuznim emocijama da sam "eksplodirala " u minuti , a sex mi je bio poznat i znala sam šta me čeka je lj. bio moj bivši ...
3. hmmmm i ja bi jednog dana
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 10:44
1. hm voljeti i muza i ljubavnika recimo...ne znam, nisam iz te stranke. Onako voljeti kao muskarca mogu i zelim samo jednog istovremeno. Ako mogu dva znaci da su oba za kuki.:D Tak da ta velika srca mozda ne vole oboje nego najvise sebe.:mig:
Osjetih malu strelicu u mom pravcu. Pa hajmo ovako!:kava:
Nakon 25 g braka, ljubavi, sexa i zanosa, briga i problema, odgoja djece, posla, kredita, bolesti i... u fazi si ili monotonije, (sve nekako štima, sjeda na svoja mjesta uz punoooooo tolerancije i razgovora, sex uglavnom po špagi, rutinski, uz povremene bljeskove)
ili navike (na oprano, skuhano, opeglano, redovan ručak, petkom sex prije filma u 22h) ili si u fazi preispitivanja gdje sam, zašto sam, ima li alternative, što ako...itd.
Faza monotonije nije sama po sebi loša, ovisi koliko ima harmonije u tome, ne pričamo puno, ali razumijemo svaki pokret, mig, neizgovorenu riječ... to je
pretpostavka mirne i udobne starosti
Navika je veliki problem ako počnu pucati konci koji tu naviku drže, onda nastaju svađe i obrana zauzetog teritorija i pozicija, postavlja se jasna granica tko je gazda, jedna strana obavezno trpi... doživjeti starost u takvim odnosima? ne, hvala
Faza preispitivanja je, navodno neminovna ( "kriza srednjih godina npr.") i
svako ju doživljava na svoj način. Posljedice su povratak u monotoniju; nastavak svađa; preljub ili razvod.
Ja sam sve faze, manje više, prošao u braku (a tko nije?) i sve smo zajedno prebrodili i zadovoljni smo što smo zajedno. Mi smo gradili našu ljubav kroz svu sreću, radost, patnje i odricanja. Ta ljubav je nemjerljiva i neusporediva, ne može se odvagati, ona se nadopunila i učvrstila tijekom braka i kao što sam rekao u mom prvom postu, da ja svoju ženu volim, tom i takvom ljubavi i radujem se svakoj sekundi provedenoj s njom.
Sex je neodvojivi dio takve ljubavi i odnosa u braku, kakav god on bio, površan, iz navike, uzbuđujući, eksperimentirajući..., i potvrda je pripadanja.
U mom slučaju je to izostalo unazad dvije godine, upustio sam se u vezu sa lj, našao s njom novu ljubav, novu vrstu odnosa, u kojem , dakako, kao u svakoj preljubničkoj vezi nedostaje sexa. (Tea33 to najbolje zna) No ja volim i svoju lj, stvorili smo jedan svoj svijet i nastojimo ga živjeti kako nam prilike dopuštaju.
Tei je nejasno kako mogu voljeti i ž i lj? možda se i ja varam, možda pogrešno tumačim svoje osjećaje?:ne zna:, ali srce, bogami, ne laže!
Sebičan? jer nemam sexa u braku? Nemam ga ni sada sa lj, jebiga, ali se radujem svakoj sekundi provedenoj s njom.
Da sam htio švrljati sa strane radi sexa, biti avanturista, tražio bih takvu i vjerojatno našao, no takav odnos me ne zanima. Da se razumijemo, ne osuđujem bilo kakvu vrstu "vanjske"veze, pa ni iz čistog sexa, svako zna sebe ( nadam se...)
Papucica G
17.02.2010., 11:02
1. hm voljeti i muza i ljubavnika recimo...ne znam, nisam iz te stranke. Onako voljeti kao muskarca mogu i zelim samo jednog istovremeno. Ako mogu dva znaci da su oba za kuki.:D Tak da ta velika srca mozda ne vole oboje nego najvise sebe.:mig:
Nakon 25 g braka, ljubavi, sexa i zanosa, briga i problema, odgoja djece, posla, kredita, bolesti i... u fazi si ili monotonije, (sve nekako štima, sjeda na svoja mjesta uz punoooooo tolerancije i razgovora, sex uglavnom po špagi, rutinski, uz povremene bljeskove)
ili navike (na oprano, skuhano, opeglano, redovan ručak, petkom sex prije filma u 22h) ili si u fazi preispitivanja gdje sam, zašto sam, ima li alternative, što ako...itd.
Faza monotonije nije sama po sebi loša, ovisi koliko ima harmonije u tome, ne pričamo puno, ali razumijemo svaki pokret, mig, neizgovorenu riječ... to je
Navika je veliki problem ako počnu pucati konci koji tu naviku drže, onda nastaju svađe i obrana zauzetog teritorija i pozicija, postavlja se jasna granica tko je gazda, jedna strana obavezno trpi... doživjeti starost u takvim odnosima? ne, hvala
svako ju doživljava na svoj način. Posljedice su povratak u monotoniju; nastavak svađa; preljub ili razvod.
Ja sam sve faze, manje više, prošao u braku (a tko nije?) i sve smo zajedno prebrodili i zadovoljni smo što smo zajedno. Mi smo gradili našu ljubav kroz svu sreću, radost, patnje i odricanja. Ta ljubav je nemjerljiva i neusporediva, ne može se odvagati, ona se nadopunila i učvrstila tijekom braka i kao što sam rekao u mom prvom postu, da ja svoju ženu volim, tom i takvom ljubavi i radujem se svakoj sekundi provedenoj s njom.
Sex je neodvojivi dio takve ljubavi i odnosa u braku, kakav god on bio, površan, iz navike, uzbuđujući, eksperimentirajući..., i potvrda je pripadanja.
U mom slučaju je to izostalo unazad dvije godine, upustio sam se u vezu sa lj, našao s njom novu ljubav, novu vrstu odnosa, u kojem , dakako, kao u svakoj preljubničkoj vezi nedostaje sexa. (Tea33 to najbolje zna) No ja volim i svoju lj, stvorili smo jedan svoj svijet i nastojimo ga živjeti kako nam prilike dopuštaju.
Tei je nejasno kako mogu voljeti i ž i lj? možda se i ja varam, možda pogrešno tumačim svoje osjećaje?:ne zna:, ali srce, bogami, ne laže!
Sebičan? jer nemam sexa u braku? Nemam ga ni sada sa lj, jebiga, ali se radujem svakoj sekundi provedenoj s njom.
Da sam htio švrljati sa strane radi sexa, biti avanturista, tražio bih takvu i vjerojatno našao, no takav odnos me ne zanima. Da se razumijemo, ne osuđujem bilo kakvu vrstu "vanjske"veze, pa ni iz čistog sexa, svako zna sebe ( nadam se...)
ma znaš šta lave,čini mi se na kraju da je ustvari jedino bitno da su tvoje žene sretne....a nadam se da jesu i da nijednu ne vrijeđaš i da jednoj i drugoj daješ ono šta im treba....a kako ćeš ti proć u tom svem,o tom se ti brini....
tsarevic
17.02.2010., 11:07
Neke vjere su to eleganto riješile sa mnogoženstvom :)
Mi smo gradili našu ljubav kroz svu sreću, radost, patnje i odricanja. Ta ljubav je nemjerljiva i neusporediva, ne može se odvagati, ona se nadopunila i učvrstila tijekom braka i kao što sam rekao u mom prvom postu, da ja svoju ženu volim, tom i takvom ljubavi i radujem se svakoj sekundi provedenoj s njom.
ovo neće bit strelica ali molim te objasni mi boldano.
kad svakih 14 dana ides zeni raduješ se tom, zamisljam te veselog, zviždiš i s osmjehom na licu se pakuješ........
di je lj tad? gdje je ljubav prema njoj tad?
ovo puno govori
kazes nasao lj jer u zadnje dvije godine nema sexa, a sad ga nema ni s lj, zasto onda ne nađeš neku s kojom ćeš se sexati?
a sex tu nije bitan, ti si nasao lj iz drugih pobuda, nesto ti nedostaje u odnosu sa zenom a to nije sex. sto je to?
ovo je zapravo interesantna teorija
zašto ne bi bilo dozvoljeno, ako se sve strane slažu i dobrovoljno ulaze u to :misli:
tsarevic
17.02.2010., 11:39
Pa sad...neki bi rekli, da tamo žene niko ništa ne pita...ili griješim?
U Nepalu je situacija obrnuta..tamo vlada zakon ŽMMMMMMMM... :)
Pa sad...neki bi rekli, da tamo žene niko ništa ne pita...ili griješim?
U Nepalu je situacija obrnuta..tamo vlada zakon ŽMMMMMMMM... :)
pa da, al ja govorim o situaciji da ih se pita :D
idealno društvo hihi
mada... ko bi i sad mogao zabraniti takvu zajednicu, ne mora biti na papiru
Eleonore
17.02.2010., 11:47
ko je ono reko da se na smokvi ne može naći par? :misli:
/me trči na smokvu
Koji ćeš vrag na smokvi kad ima ovdje ponuda? :ne zna: Jesi komad? :mig:
ej stara svaka čast :s:s kad budem tako mogla razmišljati,a nadam se da hoću jednom, mogu se zvati svijetska žena....seko moja svašta ti mene budeš naučila....ah kad će ta kava :kava:
Zna se tko je starija seka, nadoći ćeš i ti s godinama :mig: A na more ću dobro paziti gdje idem ove godine, moramo na kavicu obavezno :)
Upravo čitam knjigu afganistanskog autora u kojemu opisuje duboko prijateljstvo dvije žene udane za istog tipa (kretena).
tsarevic
17.02.2010., 11:53
Zbog čega je on kreten?
Lijepo receno :top:
A boldano ..sva filozofija je stala u toj recenici i ja to uvijek ponavljam.
Ljubavnici su u nekom svom svijetu,koji postoji samo za njih. Mjenjanje tog oblika za neki drugi,najcesce ce donijet probleme.
Ako se stvari sloze same po sebi za jednu stepenicu vise od ljubavnickog odnosa,onda treba djelovat i postupit sa datom situacijom..ako ne,onda uzivaj u ljubavnistvu,nista ni tamo ne fali :cerek:
Dan ekipa :kava:
goose-maverick
17.02.2010., 11:56
DOOOOOObro jutrooooooooooooo dobri narode..i Vama koji radite........za razliku od nas sta se sad ustajemo..................... KISSSSSSSSSSSSSSSS
Koji ćeš vrag na smokvi kad ima ovdje ponuda? :ne zna: Jesi komad? :mig:
a ne.. ovo mi je utočište
di ću doći i komentirati iskustvo ak se spetljam s nekim odavde :D
Eleonore
17.02.2010., 12:02
Zbog čega je on kreten?
Tom tipu je prvi sin poginuo jer se napio i nije pazio na dijete, a supruga je umrla. U svojim 40-tim se ženi siromašnom 15-godišnjakinjom koja doživljava niz pobačaja, nakon čega ju on mlati i ponižava i tretira kao sluškinju da bi se u svojim 60-tim oženio 14-godišnjakinjom koja je ostala bez roditelja, no kad ona rodi žensko dijete (a on silno želi muško) i prema njoj postaje odvratan. A njih dvije će jedna drugoj postati potpora....
a ne.. ovo mi je utočište
di ću doći i komentirati iskustvo ak se spetljam s nekim odavde :D
Ti ćeš ispričati svoju verziju, ja svoju, tko mora znati da smo bile zajedno? :mig: Šala :D
Ti ćeš ispričati svoju verziju, ja svoju, tko mora znati da smo bile zajedno? :mig: Šala :D
ne bi to mogla napraviti svojoj papučici
:D
Eleonore
17.02.2010., 12:08
ne bi to mogla napraviti svojoj papučici
Pa ja bih te naučila što da radiš papučici :D
tsarevic
17.02.2010., 12:09
Elli, to je istinita priča?
Tip je slabič...jadan.
Pa ja bih te naučila što da radiš papučici :D
:rofl: znam ja šta bi ja njoj i kako
al nemrem ju varati... s nekim odavde :D
a stvarno.. kako se zove knjiga? interesantno zvuči, taman tragam za nečim dobrim za čitanje
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 12:17
ma znaš šta lave,čini mi se na kraju da je ustvari jedino bitno da su tvoje žene sretne....a nadam se da jesu i da nijednu ne vrijeđaš i da jednoj i drugoj daješ ono šta im treba....a kako ćeš ti proć u tom svem,o tom se ti brini....
Dajem sve od sebe, pa kako bude, neću si imati ništa predbacivati
ovo neće bit strelica ali molim te objasni mi boldano.
kad svakih 14 dana ides zeni raduješ se tom, zamisljam te veselog, zviždiš i s osmjehom na licu se pakuješ........
di je lj tad? gdje je ljubav prema njoj tad?
Već sam rekao, jedan odnos ne važem s drugim, to su dva odvojena svijeta,
ljubav prema lj ostaje gdje je
ovo puno govori
kazes nasao lj jer u zadnje dvije godine nema sexa, a sad ga nema ni s lj, zasto onda ne nađeš neku s kojom ćeš se sexati?
a sex tu nije bitan, ti si nasao lj iz drugih pobuda, nesto ti nedostaje u odnosu sa zenom a to nije sex. sto je to?
Ponavljam (se), nisam išao u potragu za lj, sada smo gdje jesmo, svijet nije idealan, a druga mi ne treba (samo radi sexa) , neće ni ovo stanje nejebice dugo trajati (bar se nadam)
nesto ti nedostaje u odnosu sa zenom a to nije sex. sto je to?
Pa sex, Tea
Eleonore
17.02.2010., 12:18
Elli, to je istinita priča?
Tip je slabič...jadan.
To je roman, vjerojatno su likovi izmišljeni.
a stvarno.. kako se zove knjiga? interesantno zvuči, taman tragam za nečim dobrim za čitanje
Khaled Hosseini: Tisuću žarkih sunaca
sex-addict
17.02.2010., 12:23
Bok ljudi..
Preljubnice.. kako ste?
goose-maverick
17.02.2010., 12:28
Kriza evo ti nesto jako dobro za citati Gary Chapman " 5 jezika ljubavi "
goose-maverick
17.02.2010., 12:30
Dajem sve od sebe, pa kako bude, neću si imati ništa predbacivati
Već sam rekao, jedan odnos ne važem s drugim, to su dva odvojena svijeta,
ljubav prema lj ostaje gdje je
Pa sex, Tea
Mestre jesi li se zapita ikada u cemu si pogrisija i zasto nemas toga ...pustimo ono sa strane sta imas il si imao?di je doslo do zabune?eto i ti procitaj ovu knjigu sta sam je preporucio krizi... knjiga je toliko stvarna i istinita i puna dobrih zakljucakja i rjesenja za sve......
Opet ja s pametnim pitanjem :D
Jeste li ikad varali iz inata?
Ono.. partner vam ne poklanja dovoljno pažnje i učinite to ili zbog 'osvete' ili zato da bi se bolje osjećali, jer imate aduta u rukavu... tako nešto?
Radila sam to bivšem :rolleyes:
I sad pošto se gosp. lj i dalje ne javlja, imam neopisiv poriv prasnut se s nekim.. :ne zna: valjda da mu pokažem ko je gazda, makar u svojoj glavi samo :D
goose-maverick
17.02.2010., 12:39
mo :D
cuj nije to varanje...to ti se kaze ispucavanje sve lose energije iz tijela koristeci se svim materijalno-tehnickim sredstvima..ujedno i koristenje viska nakupljenog adrenalina u organizmu koji tezi tome da se isprazni tj.iskoristi u dobrim rukama i organizmu te ispunjavanje novonastalih praznina uslijed emocionalno negativne naopunjene energije uslijed ljutnje...........
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 12:39
Mestre jesi li se zapita ikada u cemu si pogrisija i zasto nemas toga ...pustimo ono sa strane sta imas il si imao?di je doslo do zabune?eto i ti procitaj ovu knjigu sta sam je preporucio krizi... knjiga je toliko stvarna i istinita i puna dobrih zakljucakja i rjesenja za sve......
Ako ti je u knjizi rješenje za sve i svakoga, ti si onda sretan čovjek:rofl:
Čitaj i nedaj se zbunit:cerek:
Problem sexa u mom braku,(a bogami i s lj) je već nekoliko puta pojašnjen
Eleonore
17.02.2010., 12:40
Preljubnice.. kako ste?
Nije loše, ti?
Mestre jesi li se zapita ikada u cemu si pogrisija i zasto nemas toga
Zašto misliš da je on nešto "pogrišija"? :ne zna:
Ono.. partner vam ne poklanja dovoljno pažnje i učinite to ili zbog 'osvete' ili zato da bi se bolje osjećali, jer imate aduta u rukavu... tako nešto?
Jesam :o
Eleonore
17.02.2010., 12:42
Ako ti je u knjizi rješenje za sve i svakoga, ti si onda sretan čovjek:rofl:
:s Dobro si mu rekao, to sam i ja htjela napisati.
goose-maverick
17.02.2010., 12:45
:s Dobro si mu rekao, to sam i ja htjela napisati.
ne rjesenje kao rjesenje vec objasnjenje svih nastalih situacija i nema nista lose u tome za procitat takvo nesto....uostalom iz osobnog iskustva znam a i tako su me ucili da je teorija jedno a praksa nesto sasvim drugo......
greska je jedino u tome sta nekad se nema kreveta pa se mora s nogu i nabrzinu.........
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 12:47
Pomislio...imao i priliku...i nisam...upravo radi razloga koje si navela, ne volim "osvete"
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 12:49
ne rjesenje kao rjesenje vec objasnjenje svih nastalih situacija i nema nista lose u tome za procitat takvo nesto....uostalom iz osobnog iskustva znam a i tako su me ucili da je teorija jedno a praksa nesto sasvim drugo......
greska je jedino u tome sta nekad se nema kreveta pa se mora s nogu i nabrzinu.........
Samo se ti drži prakse, bolje razmišljat kurcem nego glavom, ovaj ima manji obujam
e ako ja tebe goose išta razumijem :ne zna:
koji tok misli :eek:
kakve veze krevet, s nogu, brzina.. s knjigom?
goose-maverick
17.02.2010., 12:51
Pomislio...imao i priliku...i nisam...upravo radi razloga koje si navela, ne volim "osvete"
nekuzim jednu stvar.o kakvoj osveti se prica ovdje....ma ko ce znat da se ti nekom il nekoj osvecujes...nit ima km-sat nit vol-metar za litre...ako ti je do pucanja puknit ces se i gotovo jer ti tijelo triba to a ne mozebit kakve osvete...joooooooooooooooooooooooooojjj
tsarevic
17.02.2010., 12:51
Elli!
Šta ti još nisi probala? :)
goose-maverick
17.02.2010., 12:54
e ako ja tebe goose išta razumijem :ne zna:
koji tok misli :eek:
kakve veze krevet, s nogu, brzina.. s knjigom?
dvije misli u jednom tekstu... sorry.....tako ti je nama kamiondzijama moras radit sto stvari u jednom trenu(kronicno oboljenje),al eto obolio sam od jedne kronicne spolne bolesti-boli me kurac za ovaj posao vise.....:kava:
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 12:54
nekuzim jednu stvar.o kakvoj osveti se prica ovdje....ma ko ce znat da se ti nekom il nekoj osvecujes...nit ima km-sat nit vol-metar za litre...ako ti je do pucanja puknit ces se i gotovo jer ti tijelo triba to a ne mozebit kakve osvete...joooooooooooooooooooooooooojjj
Vjeruj mi, bez komentara sam :misli:
goose-maverick
17.02.2010., 12:56
Samo se ti drži prakse, bolje razmišljat kurcem nego glavom, ovaj ima manji obujam
a sta ako ima vise kubika od fice.....sta cemo onda..... hehehehehehheehhe obje glave su uzrocno-posljedicna veza......samo triba imat taster za trenutno odvajanje odredjenog dijela iz strujnog kruga.....
Radila sam to bivšem :rolleyes:
I sad pošto se gosp. lj i dalje ne javlja, imam neopisiv poriv prasnut se s nekim.. :ne zna: valjda da mu pokažem ko je gazda, makar u svojoj glavi samo :D
Nikad.Nekad je za mene preljub -makar i iz inata bio nesto nepojmljivo,nesto sto se totalno kosilo mojim nacelima i poimanjima braka.
Danas kad sam preljubnica,..sam sretna u preljubu,tako da nemam tu zelju a ni potrebu varat iz inata.
Ne vjerujem ni da bih mogla to.Nisam bas brza na tom okidacu.
Citajuc vas,jos sam ja mala beba :D
očito da ne kužiš :mig:
naj se zamarat, Karlo je shvatio pitanje i fino odgovorio
goose-maverick
17.02.2010., 12:59
očito da ne kužiš :mig:
naj se zamarat, Karlo je shvatio pitanje i fino odgovorio
kriza kuzim ja al iscitavam nekakvo brkanje pojmova.............
Eleonore
17.02.2010., 12:59
Elli!
Šta ti još nisi probala? :)
Tebe :D
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 13:01
Tsar, u boj, u boj za ....svoj:top:
goose-maverick
17.02.2010., 13:01
http://www.youtube.com/watch?v=tbhDnQztY68
ELllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeee
tsarevic
17.02.2010., 13:02
ccccc :)
Znao sam da nisi potpuna :p
tsarevic
17.02.2010., 13:03
U boj za život svoj...ako me Elli dohvati :)
goose-maverick
17.02.2010., 13:04
http://www.youtube.com/watch?v=K1TUlNZd10s:kava::rofl:
Pa sex, Tea
nisi trazio lj radi sexa, a u braku fali samo sex?
jel' ti sebe čitaš?
upravo kad pomislim da te počinjem shvaćati ti lupiš (to je po mom osjećaju)
malo nisi malo jesi, i ne nisam te pitala kako uspjevaš uskladiti njih dvije već gdje nestaju osjećaji prema lj kad putuješ zeni? na kojoj stanici?
nikad, varala iz različitih "pobuda" ali iz inata ne
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 13:10
Evo još malo znatiželje!!!
( Odnosi se na one preljubnice za koje muževi ne znaju da im žena ljubi drugoga) ( a takvi smo , naravno, svi )
Koliko puta vam je došlo " na vrh jezika " da mu kažete istinu, pa kud puklo da puklo????
(dok se on uredno zabavlja sa daljinskim)
kriza kuzim ja al iscitavam nekakvo brkanje pojmova.............
maverik kuzim te ja...........:D
al sam slaba na kamijondžije :rofl:
Eleonore
17.02.2010., 13:11
ccccc :)
Znao sam da nisi potpuna :p
A ja nisam mogla dokučiti što mi to fali :zubo:
U boj za život svoj...ako me Elli dohvati :)
Ne se bojat, teta Eli ne grize......jako :D
bluemood
17.02.2010., 13:12
Zna se tko je starija seka, nadoći ćeš i ti s godinama :mig: A na more ću dobro paziti gdje idem ove godine, moramo na kavicu obavezno :)
naravno...imaš i smještaj ako hoćeš prespavat :)
( Odnosi se na one preljubnice za koje muževi ne znaju da im žena ljubi drugoga) ( a takvi smo , naravno, svi )
Koliko puta vam je došlo " na vrh jezika " da mu kažete istinu, pa kud puklo da puklo????
skoro svaki dan
došlo mi čisto onako... da prijateljski podijelim s njim šta mi se (lijepo) dešava u životu
jbg, tako je to kad se udaš za najboljeg frenda :D
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 13:13
nisi trazio lj radi sexa, a u braku fali samo sex?
jel' ti sebe čitaš?
upravo kad pomislim da te počinjem shvaćati ti lupiš (to je po mom osjećaju)
malo nisi malo jesi, i ne nisam te pitala kako uspjevaš uskladiti njih dvije već gdje nestaju osjećaji prema lj kad putuješ zeni? na kojoj stanici?
Tea, taman i ja pomislih da se razumijemo:(
citiram se: "upustio sam se u vezu sa lj, našao s njom novu ljubav, novu vrstu odnosa, u kojem , dakako, kao u svakoj preljubničkoj vezi nedostaje sexa. (Tea33 to najbolje zna) No ja volim i svoju lj, stvorili smo jedan svoj svijet i nastojimo ga živjeti kako nam prilike dopuštaju.
Često :D Pogotovo dok me naživcira nečim :o
tsarevic
17.02.2010., 13:19
A ja nisam mogla dokučiti što mi to fali :zubo:
Dok ima želja, isplati se živjeti :)
Ne se bojat, teta Eli ne grize......jako :D
Teta teta...meni griz ne smeta.
meni ni jednom dok nisam otišla, sad od kad nisam s njim čini mi se kao da bih imala mir da mu napokon priznam sve i da bi njemu bilo lakse. bar bi si u glavi mislio da, eto, on nije nista kriv :rolleyes: već ja koja sam se zaljubila
Dugo vremena na pocetku preljubnistva mi je trebalo dosta napora da to ne ispljunem muzu.
I to u situacijom kad smo bas u losim odnosima ili kad smo u posebno dobrim.
Cak sam se zabavljala mislju,"zasto me nebi shvatio" :)
Kako rece Kriza ..doslo bi mi da mu se pohvalim,kako mi se dogodilo nesto tako lijepo u zivotu. :cerek:
Danas vise i ne pomisljam na to. To je moja stvar i gotovo.
Treba vremena dok se sve ne poslozi..dok svatko ne sjedne tamo gdje i pripada.
sex-addict
17.02.2010., 13:23
Ni ja.. to mi je dno, raditi takve stvari iz osvete..
Treba biti samo iz užitka :D
Tea, taman i ja pomislih da se razumijemo:(
citiram se: "upustio sam se u vezu sa lj, našao s njom novu ljubav, novu vrstu odnosa, u kojem , dakako, kao u svakoj preljubničkoj vezi nedostaje sexa. (Tea33 to najbolje zna) No ja volim i svoju lj, stvorili smo jedan svoj svijet i nastojimo ga živjeti kako nam prilike dopuštaju.
ajmo ovako, ne uspoređujem te dvije ljubavi.......stavimo to sastrane.
samo mi odgovori na ovo(citiram se): gdje nestaju osjećaji prema lj kad putuješ zeni? na kojoj stanici?
goose-maverick
17.02.2010., 13:24
hhhhhhhhhiiihihihihiihihihihihihihihihih moj ne me heklas...heklo sam ja basket dugo godin zato i jesam visok i otiso u veliku iberturu........http://www.youtube.com/watch?v=wNrwMhSqnGA
tthat thing drive my arms.......:cerek:
Zapravo je pravo olakšanje imati samo jednog :D
Samo ovisi, je li taj onaj pravi (bez obzira na sve mane:mig:)
Je to preljubništvo strašno uzbudljivo i zabavno, ali i jedna velika obaveza koja lako preraste u teret ako se kolosjeci počnu udaljavati ili previše približavati čak
Da sunac, to smo ti i ja, iako mislim da je veći teret kad su kolosjeci isti, a ne želimo priznati i onda kako bi se udaljili od istinskog problema počnemo biti pomalo zlobni. Ako su kolosjeci različiti, sve odleti poput paperja, ne boli, ne osjećaš, ne misliš.
neki ljudi stvarno nisu stvoreni za preljub :D
Pa za preljub radi zadovoljavanja potreba neki nisu, ne bi me zadovoljilo.
Usporedba, je kao da jedeš čokoladu i šećernu tablu, poslije ove potonje je slatko, ali nema onaj gušt koji te drži dugo.
Ne bi mogla hopa - cupa, to bi me s vremenom rujniralo.
Radje bi ništa. :kava:
goose-maverick
17.02.2010., 13:28
samo mi odgovori na ovo(citiram se):
tea gledaj i gustaj
gdje nestaje ljubav...Tea, ona polako prelazi iz čaše u epruvetu ( zakon spojenih posuda), a mi kao djeca u senzomotornom razdoblju samo smo prepušteni refleksima sa dobro razvijenim egocentrizmom.
Ono što ne vidimo, ne postoji.:ne zna::kava:
goose-maverick
17.02.2010., 13:31
Samo ovisi, je li taj onaj pravi (bez obzira na
Ne bi mogla hopa - cupa, to bi me s vremenom rujniralo.
Radje bi ništa. :kava:
o Lana .........di je sada podrska meni...ahaaaaaaaaaaaaaa nju si podrzavala a meni nista..mene ko jebe fala falaaaaaa ihaaaaaaaaaaaaa
goose-maverick
17.02.2010., 13:35
gdje nest::kava:
da me zelja prodje............ ljubio sam jednu zenu s drugom zoru cekao...cekala me 4 zime 4duge jeseni da se smiri ovaj djavo koji zivi u meni........
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 13:36
citiram se: "No ja volim i svoju lj, stvorili smo jedan svoj svijet i nastojimo ga živjeti kako nam prilike dopuštaju."
Vidiš li ti tu što sporno? Ta ljubav je u meni Tea, ne mogu je izbaciti na prvoj autobusnoj. Kada bi se to dogodilo, onda je sve jasno, nije li?
o Lana .........di je sada podrska meni...ahaaaaaaaaaaaaaa nju si podrzavala a meni nista..mene ko jebe fala falaaaaaa ihaaaaaaaaaaaaa
a kaj da podržim:confused::ne zna:
sex-addict
17.02.2010., 13:39
Dugo vremena na pocetku preljubnistva mi je trebalo dosta napora da to ne ispljunem muzu.
I to u situacijom kad smo bas u losim odnosima ili kad smo u posebno dobrim.
Cak sam se zabavljala mislju,"zasto me nebi shvatio" :)
Kako rece Kriza ..doslo bi mi da mu se pohvalim,kako mi se dogodilo nesto tako lijepo u zivotu. :cerek:
Danas vise i ne pomisljam na to. To je moja stvar i gotovo.
Treba vremena dok se sve ne poslozi..dok svatko ne sjedne tamo gdje i pripada.
Interesantno..
ja naprotiv nikad nisam osjetio taj poriv. Čak bih radije prestao bih se sexati sa strane, prije nego bih rekao. Al neću prestati :)
da me zelja prodje............ ljubio sam jednu zenu s drugom zoru cekao...cekala me 4 zime 4duge jeseni da se smiri ovaj djavo koji zivi u meni........
i kaj se onda desilo?????
Frenky Fisher
17.02.2010., 13:42
Brak je nekaj na čem treba raditi ... ja sam i ljubio i preljubio i zaljubio, da bih na kraju shvatio da je žena i brak ipak nešto vrednije i važnije, da je brak "civilizacijska tvorevina" i da sam sretniji sa ženom u braku neko s nekom negdje ... biti (pre)dugo u vezi pokraj veze mora biti jako teško
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 13:43
gdje nestaje ljubav...Tea, ona polako prelazi iz čaše u epruvetu ( zakon spojenih posuda), a mi kao djeca u senzomotornom razdoblju samo smo prepušteni refleksima sa dobro razvijenim egocentrizmom.
Poštujem tvoje mišljenje:s, ali se ne slažem, barem što se mene tiče, ne reagiram refleksno, dapače, ono što ne vidim, osjećam (bolno većinom:()
Interesantno..
ja naprotiv nikad nisam osjetio taj poriv. Čak bih radije prestao bih se sexati sa strane, prije nego bih rekao. Al neću prestati :)
ćuj svako ima različite porive, zar ne, samo se prisjeti kakav ti je bio filing, kada si shvatio da ipak koliko god se trudio, koliko puhao na hladno, emocije su došle i što si učinio?
Je li si/smo nebitno iskreni pred samim sobom i pred drugima, jok, a znaš sehi zakaj nećeš prestati, zato jer ćeš viječno tražiti TO, što izbjegavaš. :kava:
Poštujem tvoje mišljenje:s, ali se ne slažem, barem što se mene tiče, ne reagiram refleksno, dapače, ono što ne vidim, osjećam (bolno većinom:()
au pičmać, kaj sam rekla u prvoj rečenici, ljubav prelazi iz osobe A na osobu B, ali mi se KAO ponašamo da ne postoji, (bolno većinom).
Znači željeli mi ili ne, mislimo na tu osobu i ona počinje biti u našim mislima 24 h na dan, ali se mi ponašamo kao da te ljubavi nema, zatomljujemo je u sebi, ne priznajemo je u sebi.
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 13:49
Interesantno..
Nemoj misliti da nešto imam protiv tebe, ali mi nije jasno što te tjera na takva razmišljanja? Zašto si se ženio pobogu? :ne zna: Možda nisam u toku tvog događanja, nisam čitao tvoje postove, sorry
Ni ja.. to mi je dno, raditi takve stvari iz osvete..
Treba biti samo iz užitka :D
pa naravno da ima i užitka, to je poanta svega :mig:
Samo je sklop u glavi postavljen na: Vidi me! Kako mogu uživati iako me ti ________ (zanemaruješ, ne voliš, ne shvaćaš, ne jebeš dobro - umetnut po potrebi)
goose-maverick
17.02.2010., 13:51
ćuj svako ima različite porive, zar ne, samo se prisjeti kakav ti je bio filing, kada si shvatio da ipak koliko god se trudio, koliko puhao na hladno, emocije su došle i što si učinio?
Je li si/smo nebitno iskreni pred samim sobom i pred drugima, jok, a znaš sehi zakaj nećeš prestati, zato jer ćeš viječno tražiti TO, što izbjegavaš. :kava:
Lna slazem se s tobom.....
Interesantno..
Naravno da necu rec -nisam poludila :mig:
Samo priznam,kakve su se misli nekad vrzmale po glavi.
Dok nisam naucila nosit se sa preljubom u kojem se je ne samo sexam vec i volim,kao nikad do tad.
Ma nekako mi je to razumljivo,da covjek kad je posebno sretan zeli to podjeliti sa drugima.
Imala sam strasnu potrebu pokazat svima koga volim i tko me voli. Pred svima proc zagrljeni,da svi vide kako smo sretni.Bilo je tuzno to skrivati.
No,prodje i ta zelja...naucis biti sretan sam sa sobom i sa njim.Ne treba nam potvrda drugih.
Do toga dodjes kad shvatis,da preljubnistvo ima svoj neki medjuprostor i nema ga na javnosti.Smjestis se u taj svoj svijet i gradis se tamo,bez tapsanja ali i ometanja drugih. I bas dobro.
Danas vise volim da imamo to nesto,sto je samo nase. Vrijedi vise od neznam koliko neke svakidasnjice nekog drugog para.
Brak je nekaj na čem treba raditi ... ja sam i ljubio i preljubio i zaljubio, da bih na kraju shvatio da je žena i brak ipak nešto vrednije i važnije, da je brak "civilizacijska tvorevina" i da sam sretniji sa ženom u braku neko s nekom negdje ... biti (pre)dugo u vezi pokraj veze mora biti jako teško
Hmmm,evo se mislim...paa i nije bas tesko,ide to samo od sebe :mig:
:cerek:
Frenky,dobrodosao..i voljela bih cuti tvoje iskustvo.
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 14:05
Ajde Frenky, slušamo tvoja iskustva, a ovo me jako zanima što si htio reći:"neko s nekom negdje" .Nije ti valjda lj sada neka?
Eleonore
17.02.2010., 14:08
naravno...imaš i smještaj ako hoćeš prespavat :)
Ne bojiš se? :mig:
pa naravno da ima i užitka, to je poanta svega :mig:
Samo je sklop u glavi postavljen na: Vidi me! Kako mogu uživati iako me ti ________ (zanemaruješ, ne voliš, ne shvaćaš, ne jebeš dobro - umetnut po potrebi)
Tako sam i ja to shvatila :top:
jel to fizika il kemija?
ufff......nikako mi to nije išlo, sad znam i zasto :D
to preljevanje, nema tog kod mene, ja sam ti više ko balon.....pušeš i pušeš, on raste i raste, a kad je previše svega i on prestaje pruzat otpor i puca....nigdje se ne prelijeva.....a kad pukne kupis novi pa udri ispočetka :mig:
ne ne.....kemija i fizika nula bodova.........bez preljevanja......nesto drugo se moze preljevati....
:Pop:
citiram se: "No ja volim i svoju lj, stvorili smo jedan svoj svijet i nastojimo ga živjeti kako nam prilike dopuštaju."
Vidiš li ti tu što sporno? Ta ljubav je u meni Tea, ne mogu je izbaciti na prvoj autobusnoj. Kada bi se to dogodilo, onda je sve jasno, nije li?
Karlo pliz.....odustani ti kad ja ne mogu......moj analitički um mora imat jednako + koliko i - i nema više i manje ni preljevanja.......
i baš zato sto znam da je ne mozes baciti pitam gdje prestaje jedna i počinje druga?
očito ja nisam ta osoba, meni je bivši bio sve u svemu dok je bio, kad više nije netko drugi mi je sve u svemu, ali to ne znači da bivšeg mrzim i prezirem, ne.......gledam ga kao osobu s kojom mogu pričati, s kojom sam provela godine lijepe i ruzne, s kojom imam djecu i on će im uvijek biti tata (iako sad sumnja da im je otac :rolleyes:)
bluemood
17.02.2010., 14:11
Ne bojiš se? :mig:
čega?
ako ćeš kod LJ kažemo mu istinu....a ako ćeš kod mene, M kažemo da smo frendice sa coolinarike :p
Eleonore
17.02.2010., 14:21
čega?
Incesta, seko :lol:
Frenky Fisher
17.02.2010., 14:23
Ajde Frenky, slušamo tvoja iskustva, a ovo me jako zanima što si htio reći:"neko s nekom negdje" .Nije ti valjda lj sada neka?
neko = nego :mig: sorry
moje iskustvo je klasika ... imam ženu, nemam uzbuđenja, nemam izazova, imam misao kako nikad više u životu ni jednu osim svoje ...
pa prva sa strane godinu dana ... pa pauza pa druga sa strane pol godine ... skrivanje mobitela, brisanje poruka, izmišljanje nebuloznih priča u koje ni sam ne vjerujem ... totalna nervoza .. a zakaj ? zbog par sekundi osjeta ugode tjedno ... naravno da sam se u obje i zaljubio i da sam jedva prekinuo ... prevladala je ipak ljubav prema svojoj ženi i spoznaja da je ipak kraljica u odnosu na ove dve ... tak da sam mogao vratiti se tam di treba ... i sad sam hepi zbog toga jer ipak, obitelj je zakon ... da mi je žena neka glupača i da sam upoznao bolju, otišao bi ziher ... tak da mi je lako sad pametovat .. opet, ne želim morarizirat, ja sam imao sreće da je tak ispalo, moglo je i drukčije ... zato velim, dugo biti u kemiji s nekim sa strane je pogubno i na kraju si nesretan, kak god da to završi, to znate i sami valjda ...
bluemood
17.02.2010., 14:23
:DIncesta, seko :lol:
hahaha :lol::lol::lol:hahah jebote....jedino ako me doooobro podučiš prije:mig:
jel to fizika il kemija?
to preljevanje, nema tog kod mene, ja sam ti više ko balon.....pušeš i pušeš, on raste i raste, a kad je previše svega i on prestaje pruzat otpor i puca....nigdje se ne prelijeva.....a kad pukne kupis novi pa udri ispočetka :mig:
ne ne.....kemija i fizika nula bodova.........bez preljevanja......nesto drugo se moze preljevati....
:Pop:
i opet smo na fizici, samo su tu u pitanju tlakovi, kod tebe puca, jer je to način da tvoje emociji se ne preliju, samo misliš da ih raspršivanjem zraka uništavaš, ali ipak na kraju uzimaš drugi balon i ideš ispočetka, jer da ti odgovvara tlak u balonu, ti bi ga čuvala i pazali na bude liveriran, a ovako :ne zna: on je tu, ali se nalaza u drugom prostoru i ponovo ga pokušavaš staviti u nešto u čemu je.
Zato i ne volimo fiziku ni kemiju, jer nam tako ogoljelo pokazuje činjenice koje ne možemo izbjeći.
No mi smo ipak samo ljudi.
Eleonore
17.02.2010., 14:26
hahaha :lol::lol::lol:hahah jebote....jedino ako me doooobro podučiš prije:mig:
Nemaš frke, za tebe poduka besplatna, sve ostaje u familiji :lol:
moje iskustvo je klasika ... imam ženu, nemam uzbuđenja, nemam izazova, imam misao kako nikad više u životu ni jednu osim svoje ...
pa prva sa strane godinu dana ... pa pauza pa druga sa strane pol godine ... skrivanje mobitela, brisanje poruka, izmišljanje nebuloznih priča u koje ni sam ne vjerujem ... totalna nervoza .. a zakaj ? zbog par sekundi osjeta ugode tjedno ... naravno da sam se u obje i zaljubio i da sam jedva prekinuo ... prevladala je ipak ljubav prema svojoj ženi i spoznaja da je ipak kraljica u odnosu na ove dve ... tak da sam mogao vratiti se tam di treba ... i sad sam hepi zbog toga jer ipak, obitelj je zakon ... da mi je žena neka glupača i da sam upoznao bolju, otišao bi ziher ... tak da mi je lako sad pametovat .. opet, ne želim molarizirat, ja sam imao sreće da je tak ispalo, moglo je i drukčije ... zato velim, dugo biti u kemiji s nekim sa strane je pogubno i na kraju si nesretan, kak god da to završi, to znate i sami valjda ...
Frenkiću, ti si samo u fazi latencije, ali si zaražen i kad tad, kada ponovo organizam oslabi uzet ćeš lijek ili ćeš patiti od svih nuspojava koja ta bolest stvara.
prva patnja je to što uvjeravaš da je tu sada sve super i OK, ali u tenu kada je došla misao, želja i potreba, nešto je bilo prelomno.
bluemood
17.02.2010., 14:32
Nemaš frke, za tebe poduka besplatna, sve ostaje u familiji :lol:
sva sreća da nismo u istom gradu inače nakon dvije kave s tobom ...brzo bi ja s litice u ponor profi preljuba...ovako sve nešto oće, nešto neće:cerek:
spoznaja da je ipak kraljica u odnosu na ove dve ...
da mi je žena neka glupača i da sam upoznao bolju, otišao bi ziher ...
ti si samo imao sreću da su druge bile loše kopije a ne sto ti je obitelj zakon
Evo Tea kreće u napad :rofl:
tsarevic
17.02.2010., 14:36
Sa punim jajima nestaje razum...
Eleonore
17.02.2010., 14:36
sva sreća da nismo u istom gradu inače nakon dvije kave s tobom ...brzo bi ja s litice u ponor profi preljuba...ovako sve nešto oće, nešto neće:cerek:
Dvije :eek: Podcijenila si me. Ja se kladim na jednu :lol:
Papucica G
17.02.2010., 14:37
pa prva sa strane godinu dana ... pa pauza pa druga sa strane pol godine ... skrivanje mobitela, brisanje poruka, izmišljanje nebuloznih priča u koje ni sam ne vjerujem ... totalna nervoza .. a zakaj ? zbog par sekundi osjeta ugode tjedno ... naravno da sam se u obje i zaljubio i da sam jedva prekinuo ... prevladala je ipak ljubav prema svojoj ženi i spoznaja da je ipak kraljica u odnosu na ove dve ... tak da sam mogao vratiti se tam di treba ... i sad sam hepi zbog toga jer ipak, obitelj je zakon ... da mi je žena neka glupača i da sam upoznao bolju, otišao bi ziher ... tak da mi je lako sad pametovat .. opet, ne želim morarizirat, ja sam imao sreće da je tak ispalo, moglo je i drukčije ... zato velim, dugo biti u kemiji s nekim sa strane je pogubno i na kraju si nesretan, kak god da to završi, to znate i sami valjda ...
a šta ti je žena rekla na to tvoje šetanje,il ona sretna živi u neznanju i nezna da je pobjedila dvi fufe,koje su tebe skoro zajebale da upropastiš brak
Frenky Fisher
17.02.2010., 14:39
Frenkiću, ti si samo u fazi latencije, ali si zaražen i kad tad, kada ponovo organizam oslabi uzet ćeš lijek ili ćeš patiti od svih nuspojava koja ta bolest stvara.
prva patnja je to što uvjeravaš da je tu sada sve super i OK, ali u tenu kada je došla misao, želja i potreba, nešto je bilo prelomno.
naravno da postoji i ono iskonsko u nama, mužjak - ženka spika ... zasad mi je ok i to kad vidim da bi mogao imat prolaz :mig: al najiskrenije, kad se sjetim dijela života u kojem sam bio duboko u kombinaciji (i to s pravim komadom, jebačicom, ne nekom "htjela me je pa sam i ja nju") i ovim sad, puno mi je bolje sad ... i kaj veli jedan frend: bolje uzet profesionalku za 100 eura jer tolko buš ionak potrošio na večeru i cugu s bilo kojom, a ova je ipak ziher, a i zna kaj radi .. a i nema poslije "joj da smo se bar ranije upoznali"
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 14:39
Karlo pliz.....odustani ti kad ja ne mogu......moj analitički um mora imat jednako + koliko i - i nema više i manje ni preljevanja.......
i baš zato sto znam da je ne mozes baciti pitam gdje prestaje jedna i počinje druga?
očito ja nisam ta osoba, meni je bivši bio sve u svemu dok je bio, kad više nije netko drugi mi je sve u svemu, ali to ne znači da bivšeg mrzim i prezirem, ne.......gledam ga kao osobu s kojom mogu pričati, s kojom sam provela godine lijepe i ruzne, s kojom imam djecu i on će im uvijek biti tata (iako sad sumnja da im je otac :rolleyes:)
Tea, nema tu matematike.
Moj analitički um ne mora znati što su leptirići u trbuhu, strepnja, čežnja, drhtanje u iščekivanju, nemoć da promijeniš trenutno stanje, razbludne misli, neizgovoreni pozdravi, suza u oku, rastanci, šaputanja, isprepleteni prsti, mjesečina u očima, strah od nepoznate osobe za koju misliš da bi te prepoznala, sms..........dodaj tu još, molim te. Gdje je tu, moj analitički ume, 2+2 ili 1/4 ili m2 ???:ne zna:
I još, vrlo bitno, moja ž nije bivša.
goose-maverick
17.02.2010., 14:40
[QUOTE=tea_33;25110925]jel to fizika il kemija?
to preljevanje, nema tog kod mene, ja sam ti više ko balon.....pušeš i pušeš, on raste i raste, a kad je
Tea-................http://www.youtube.com/watch?v=GThkHeikgR8
Frenky Fisher
17.02.2010., 14:42
ti si samo imao sreću da su druge bile loše kopije a ne sto ti je obitelj zakon
:
ja bi reko da se poklopilo jedno s drugim :mig:
sa ženom je isto bila drama al sad ne bi baš u detalje ...
bluemood
17.02.2010., 14:45
Dvije :eek: Podcijenila si me. Ja se kladim na jednu :lol:
jedva čekam....:s:top:
Papucica G
17.02.2010., 14:45
i na kraju,ako nisi više preljubnik i to je fuj,fuj...zašto pišeš ovde,koje odgovore misliš da ćeš naći...
goose-maverick
17.02.2010., 14:46
Frenky pozzzzzzzzzz i kuzim te na prvu i slazem se s tobom....
a Karlo sta se tice jaja postoji jedan botun za nas opecene koji as ezove samokontrola i koristenje prinudnih sredstava uostalom ko mu bolje zna zavaj od samih nas i ko ti moze pruzit dodir bolje od samog sebe...znas kak treba stisnut kud namistit kako sta i ostalo...znas po sebi hehehehehe
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 14:49
A siguran si da ti je dvije lj otvorilo oči, pa si shvatio da je tvoja žena zakon?
I da si na kraju svake veze nesretan?:confused:
A da probaš s još jednom, ne mora sve biti tako loše sa lj, pa čitaj malo ove postove
Pearl...
17.02.2010., 14:50
Jeste li ikad varali iz inata
Nikad i moram priznati da mi je kad sam to napravila prvi put sa lj (sadašnjim i jedinim) baš nekako bio bad, zapravo sam bila totalno zbunjena, ono pa kako se to meni, principijelnoj ženi moglo dogoditi :eek::rofl:...ali već drugi, pa svaki sljedeći put ode savjest...:D
Eleonore
17.02.2010., 14:50
jedva čekam....:s:top:
Jel ti vidiš ove tu oko nas na topicu što su se uhvatili dubokoumnih rasprava? A mi se sve dogovorile u par poruka :cerek:
Eleonore
17.02.2010., 14:54
ko ti moze pruzit dodir bolje od samog sebe...znas kak treba stisnut kud namistit kako sta i ostalo...znas po sebi hehehehehe
E, vala, nek si ti nama objasnio s kim se najviše voliš seksat :lol:
nebesko plava
17.02.2010., 14:55
Često :D Pogotovo dok me naživcira nečim :o
jooooj već mi tisuću puta bilo na vrh jezika.... pogotovo kad mi je znao reči:... pa onda si nađi boljeg...
iako mislim da je sumljao, ali šutio... Zašto? :ne zna:
Pearl...
17.02.2010., 14:56
MM nije dobio moju potvrdu istog, ali ima itekako razloga za sumnju, a od mene potvrdu i neće dobiti i nikad nisam osjetila poriv da mu to bacim u lice. Nikad. Čemu kad on sam sebi maže oči? Ja bi time dobila samo hrpu suvišnih problema, a to mi ne treba.
Tea, nema tu matematike.
Moj analitički um ne mora znati što su leptirići u trbuhu, strepnja, čežnja, drhtanje u iščekivanju, nemoć da promijeniš trenutno stanje, razbludne misli, neizgovoreni pozdravi, suza u oku, rastanci, šaputanja, isprepleteni prsti, mjesečina u očima, strah od nepoznate osobe za koju misliš da bi te prepoznala, sms..........dodaj tu još, molim te. Gdje je tu, moj analitički ume, 2+2 ili 1/4 ili m2 ???:ne zna:
I još, vrlo bitno, moja ž nije bivša.
znam da nije bivša, i baš zato ne razumijem dvije ljubavi......i neću nikad........
samo da kazem ja u ljubavi ne zbrajam i ne oduzmam......predajem se bez računice......ali ne pola pola
i ajmo sad završiti, u tom se nećemo razumijeti nikada....Fišer mi je čak jasniji
Tea-................http://www.youtube.com/watch?v=GThkHeikgR8
ni u najluđim snovima nisam mislila da ću na Thompsona gutat knedle
bluemood
17.02.2010., 14:56
Jel ti vidiš ove tu oko nas na topicu što su se uhvatili dubokoumnih rasprava? A mi se sve dogovorile u par poruka :cerek:
to su ti sofisticirane žene....sve u kratkim crtama i pređemo na posao:o
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 14:57
Frenky pozzzzzzzzzz i kuzim te na prvu i slazem se s tobom....
a Karlo sta se tice jaja postoji jedan botun za nas opecene koji as ezove samokontrola i koristenje prinudnih sredstava uostalom ko mu bolje zna zavaj od samih nas i ko ti moze pruzit dodir bolje od samog sebe...znas kak treba stisnut kud namistit kako sta i ostalo...znas po sebi hehehehehe
Baš sam se pitao možeš li bolje? možeš, možeš...:s:s:s:cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:
bluemood
17.02.2010., 14:58
jooooj već mi tisuću puta bilo na vrh jezika.... pogotovo kad mi je znao reči:... pa onda si nađi boljeg...
ovo se ja pitam već godinu dana:confused:
Baš sam se pitao možeš li bolje? možeš, možeš...:s:s:s:cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:
čemu ovo? lipo ti je objasnija samo triba razumit
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 15:03
znam da nije bivša, i baš zato ne razumijem dvije ljubavi......i neću nikad........
samo da kazem ja u ljubavi ne zbrajam i ne oduzmam......predajem se bez računice......ali ne pola pola
i ajmo sad završiti, u tom se nećemo razumijeti nikada....
Pa tu smo da čavrljamo.
Samo da te pitam: voliš li dobru hranu?
voliš li more?
voliš dobru jebačinu?
voliš jesen?
voliš...?
i nakraju, koliko "voliš" si izbrojala?
Možda ću i ja tako razmišljati kada mi žena više ne bude bivša boldana
nebesko plava
17.02.2010., 15:11
pozdrav Frenki i dobro došao :klopa:
ja malo kasnim danas, puno posla pa ne stignem ali tebe zaobići neću :D
prvo boldano: dragi moj ti zaljubljen bio nisi ako su to bili samo osjeti ugode :eek: Ugodno ti je i kad legneš u čistu posteljinu... pa si mogao ostati na tome :D
a drugo boldano: Kraljica, ma daj da je kraljica ne bi ti jebavo sa strane:flop:
Lazljiva Andrea
17.02.2010., 15:15
hej ljudi šta ima danas ?
umorila sam se čitajući šta sste sve pisali od jučer
Frenky Fisher
17.02.2010., 15:20
i na kraju,ako nisi više preljubnik i to je fuj,fuj...zašto pišeš ovde,koje odgovore misliš da ćeš naći...
ne velim da je fuj, i sam sam uživao u tome .. velim da je meni bolje ovak ... odgovore sam našao, ne tražim ih .. netko me pitao za iskustvo, ja napisao .. sad gibam da ne kvarim sklad u ovom topiku :mig:
Frenky Fisher
17.02.2010., 15:25
pozdrav Frenki i dobro došao :klopa:
ja malo kasnim danas, puno posla pa ne stignem ali tebe zaobići neću :D
prvo boldano: dragi moj ti zaljubljen bio nisi ako su to bili samo osjeti ugode :eek: Ugodno ti je i kad legneš u čistu posteljinu... pa si mogao ostati na tome :D
a drugo boldano: Kraljica, ma daj da je kraljica ne bi ti jebavo sa strane:flop:
drago mi je da me nisi zaobišla :p ne možeš baš sve napisano shvaćati doslovno ... naravno da sam bio zaljubljen, al kak je sad popularno za zaljubljenost reći da je psihički poremečaj, i kad sad gledam unatrag, činjenica je da je penetracija ipak imala vodeću ulogu kod te zaljubljenosti.
a ovo za kraljicu, to kaj sam ja ševio sa strane govori jako puno o meni, a jako malo o mojoj partnerici ...
nebesko plava
17.02.2010., 15:26
Pa tu smo da čavrljamo.
Samo da te pitam: voliš li dobru hranu?
voliš li more?
voliš dobru jebačinu?
voliš jesen?
voliš...?
i nakraju, koliko "voliš" si izbrojala?
Možda ću i ja tako razmišljati kada mi žena više ne bude bivša boldana
Volim i volim se razlikuju, prvo kad kažeš da ih voliš obje pada mi na pamet da imaš paralelno iste osjećaje za obje, da jednu ljubiš i grliš, šapučeš joj na uho i loviš za guzu i za sat, dva to radiš sa drugom.... Jel se maziš sa ženom, držiš za ruku kad šećete,poljubite i zagrlite za laku noć i dobro jutro, gledate tv zagrljeni na trosjedu ???... i ako to radite jesi li ikada tada u mislima s lj?
nebesko plava
17.02.2010., 15:28
drago mi je da me nisi zaobišla :p ne možeš baš sve napisano shvaćati doslovno ... naravno da sam bio zaljubljen, al kak je sad popularno za zaljubljenost reći da je psihički poremečaj, i kad sad gledam unatrag, činjenica je da je penetracija ipak imala vodeću ulogu kod te zaljubljenosti.
a ovo za kraljicu, to kaj sam ja ševio sa strane govori jako puno o meni, a jako malo o mojoj partnerici ...
ona je tebe izabrala za muža :D ipak to nešto govori o njoj... a i ti nju
Pearl...
17.02.2010., 15:28
bluemood Quote:
ovo se ja pitam već godinu dana
Drage moje, postoji li razuman odgovor na ovo pitanje? :ne zna:
MM je imao potvrdu u ruci, dakle sumnja je slaba riječ, pa ipak nikad čak i nije postavio direktno pitanje je li to istina i odlučno zatražio odgovor. A šuti i dalje...Je li to slabost nakon spoznaje da bi mogao ostati sam, izgubiti obitelj, navika koju ne želiš mjenjati ni pod koju cijenu, ljubav zbog koje pristaješ na sve, ne trebaš odgovore ako oni znače da se nešto promjenilo, jel to ona stara "ne pitaj ako ne želiš čuti odgovor"? :ne zna:
Možda ipak vrijedi ona "nada umire posljednja", pa iako sve govori suprotno, oni se nadaju da možda nije tako... Meni je to toliko neshvatljivo, čak odbojno gledati ga kako ne želi vidjeti očito, da se pitam kako je moguće nekog voljeti kao on mene, kako tvrdi, a ne reagirati, puštati me :rolleyes:...
Frenky Fisher
17.02.2010., 15:33
btw: činjanica je da se dvije žene ne mogu voliti na isti način u isto vrijeme, kao što se ne može ista pažnja posvetiti dvijema ženama ... kad se voli onda to traje 24 sata na dan, kad se želi ugoditi voljenoj osobi, onda se o tome razmišlja 24 sata na dan, jedan dio budan, jedan u snu .... zato velim da u mom slučaju kombinacija s lj ne može funkcionirati
nebesko plava
17.02.2010., 15:35
Drage moje, postoji li razuman odgovor na ovo pitanje? :ne zna:
MM je imao potvrdu u ruci, dakle sumnja je slaba riječ, pa ipak nikad čak i nije postavio direktno pitanje je li to istina i odlučno zatražio odgovor. A šuti i dalje...Je li to slabost nakon spoznaje da bi mogao ostati sam, izgubiti obitelj, navika koju ne želiš mjenjati ni pod koju cijenu, ljubav zbog koje pristaješ na sve, ne trebaš odgovore ako oni znače da se nešto promjenilo, jel to ona stara "ne pitaj ako ne želiš čuti odgovor"? :ne zna:
Možda ipak vrijedi ona "nada umire posljednja", pa iako sve govori suprotno, oni se nadaju da možda nije tako... Meni je to toliko neshvatljivo, čak odbojno gledati ga kako ne želi vidjeti očito, da se pitam kako je moguće nekog voljeti kao on mene, kako tvrdi, a ne reagirati, puštati me :rolleyes:...
i meni je neshvatljivo i dolazim do pitanja da li te toliko voli ili više voli sebe :ne zna:
ja više volim znati istinu ma koliko bolna bila nego živjeti praveči se da ništa ne kužim :mad:
nebesko plava
17.02.2010., 15:36
btw: činjanica je da se dvije žene ne mogu voliti na isti način u isto vrijeme, kao što se ne može ista pažnja posvetiti dvijema ženama ... kad se voli onda to traje 24 sata na dan, kad se želi ugoditi voljenoj osobi, onda se o tome razmišlja 24 sata na dan, jedan dio budan, jedan u snu .... zato velim da u mom slučaju kombinacija s lj ne može funkcionirati
zašto? jer si dok si bio s lj razmišljao o tome kako ugoditi ženi? :D
Frenky Fisher
17.02.2010., 15:40
zašto? jer si dok si bio s lj razmišljao o tome kako ugoditi ženi? :D
ne, neg sam se prema ženi ponašao ko prema prijatelju (obrati pozornost na rod imenice prijatelj).
nebesko plava
17.02.2010., 15:44
ne, neg sam se prema ženi ponašao ko prema prijatelju (obrati pozornost na rod imenice prijatelj).
a sad se više ne ponašaš tako?
Frenky Fisher
17.02.2010., 15:53
a sad se više ne ponašaš tako?
naravno da ne ...
a onima koji pitaju kaj radiš u ovoj temi ak nisi u preljubu pitanje: kaj vi radite na ovom forumu, vaš bi se trebao zvati život u troje :mig: pozdrav svima
Pearl...
17.02.2010., 15:54
Puno si toga proturječnog naveo. Ok, mogu razumjeti da si se vratio ženi, obitelji, nije to sporno ni neshvatljivo, dapače. Zanimljivo je kako tvrdiš da si bio u dvije preljubničke veze i sad povlačiš moralnu vertikalu i tvrdiš da je tvoja žena kraljica. Ti ili nisi bio u ljubavnim vezama sa tim ženama, dakle čisti sex iako tvrdiš da si se zaljubio i jedva prekinuo ili sad sebe uvjeravaš da one nisu bile dostojne tvoje zakonite što je isto ok, ali time pljuješ po tim preljubničkim vezama koje su te u ono vrijeme ispunjavale. Ili nisu? Zakonita je kraljica, ti si grešnik, nije li bilo dovoljno jednom prevariti kraljicu (tvoje veze su trajale i pol godine i godinu što je dug period da shvatiš da je netko nedostojan trona), a ti si se čak dvaput morao uvjeravati da je zakonita ipak kraljica. Nije li to malo kontradiktorno? Ne mislim ništa loše, samo imam dojam da si malkice u banani :ne zna: Ispravi me ako griješim :top:
Pearl...
17.02.2010., 16:00
naravno da ne ...
a onima koji pitaju kaj radiš u ovoj temi ak nisi u preljubu pitanje: kaj vi radite na ovom forumu, vaš bi se trebao zvati život u troje :mig: pozdrav svima
Bez ljutnje Frenky, nitko te ne pokušava otjerati, mi samo volimo konstruktivnu raspravu (žene), a i uvijek je zanimljivo čuti drugačije razmišljanje.
Ja volim, seksam se, mislim, dijelim svaku sitnicu u svom danu sa samo jednom osobom, možda je čudno, ali tako je, stoga ne vodim trojac.:mig:
nebesko plava
17.02.2010., 16:06
Bez ljutnje Frenky, nitko te ne pokušava otjerati, mi samo volimo konstruktivnu raspravu (žene), a i uvijek je zanimljivo čuti drugačije razmišljanje.
Ja volim, seksam se, mislim, dijelim svaku sitnicu u svom danu sa samo jednom osobom, možda je čudno, ali tako je, stoga ne vodim trojac.:mig:
slažem se s tobom :top:
Frenky Fisher
17.02.2010., 16:08
Puno si toga proturječnog naveo. Ok, mogu razumjeti da si se vratio ženi, obitelji, nije to sporno ni neshvatljivo, dapače. Zanimljivo je kako tvrdiš da si bio u dvije preljubničke veze i sad povlačiš moralnu vertikalu i tvrdiš da je tvoja žena kraljica. Ti ili nisi bio u ljubavnim vezama sa tim ženama, dakle čisti sex iako tvrdiš da si se zaljubio i jedva prekinuo ili sad sebe uvjeravaš da one nisu bile dostojne tvoje zakonite što je isto ok, ali time pljuješ po tim preljubničkim vezama koje su te u ono vrijeme ispunjavale. Ili nisu? Zakonita je kraljica, ti si grešnik, nije li bilo dovoljno jednom prevariti kraljicu (tvoje veze su trajale i pol godine i godinu što je dug period da shvatiš da je netko nedostojan trona), a ti si se čak dvaput morao uvjeravati da je zakonita ipak kraljica. Nije li to malo kontradiktorno? Ne mislim ništa loše, samo imam dojam da si malkice u banani :ne zna: Ispravi me ako griješim :top:
nevjerojatno kak je većina škvadre ovdje sigurna u svoje postupke i svoja razmišljanja, ko da gledam neki ljubavni film c kategorije ... zakonita mi je super a ja sam svejedno kemijao .. kaj je to tak grozno? bar priznam, ne skrivam se iza formulacije "nije me razumio" "to više nije bilo to" "samo vrti daljinski" ... meni nije ništa falilo u braku pa sam tražio to kaj mi fali ko kaj se njih 99% opravdava .. imao sam a htio sam još više ... i uzimao sam još više, valjda da zadovoljim svoj ego ili ne znam kaj ... nit sam puno planirao nit sam puno razmišljao, neke stvari se jednostavno dogode ... i kaj nije preljub sam po sebi kontradiktoran ?
InventurA
17.02.2010., 16:09
... naravno da sam bio zaljubljen, al kak je sad popularno za zaljubljenost reći da je psihički poremečaj, i kad sad gledam unatrag, činjenica je da je penetracija ipak imala vodeću ulogu kod te zaljubljenosti.
cure, Frenky je pravo osvježenje, takav kakav je sada. pa pročitajte ponovno boldano. frajer ima muda. :cerek:
Frenky, hvala što si se javio. probaj da sad ne nestaneš bez traga. jako mi se sviđa tvoja priča i stav, makar i ovako sažeto. :top:
nebesko plava
17.02.2010., 16:24
cure, Frenky je pravo osvježenje, takav kakav je sada. pa pročitajte ponovno boldano. frajer ima muda. :cerek:
Frenky, hvala što si se javio. probaj da sad ne nestaneš bez traga. jako mi se sviđa tvoja priča i stav, makar i ovako sažeto. :top:
ima muda ili... o sebi ima jako loše mišljenje jer ga pere grižnja savjest (kod muškaraca je to jaaaakoooo izraženo) :rofl:
nebesko plava
17.02.2010., 16:27
naravno da ne ...
kako se sada ponašaš prema ženi? Jesi li ti od onih sretnika kojem je sada u braku sve puno bolje nego prije prevere? jesi li jače zavolio ženu? Je li sex sada puno bolji? Je li ikada saznala za te dvije ugode?
Pearl...
17.02.2010., 16:29
nevjerojatno kak je većina škvadre ovdje sigurna u svoje postupke i svoja razmišljanja, ko da gledam neki ljubavni film c kategorije ... zakonita mi je super a ja sam svejedno kemijao .. kaj je to tak grozno? bar priznam, ne skrivam se iza formulacije "nije me razumio" "to više nije bilo to" "samo vrti daljinski" ... meni nije ništa falilo u braku pa sam tražio to kaj mi fali ko kaj se njih 99% opravdava .. imao sam a htio sam još više ... i uzimao sam još više, valjda da zadovoljim svoj ego ili ne znam kaj ... nit sam puno planirao nit sam puno razmišljao, neke stvari se jednostavno dogode ... i kaj nije preljub sam po sebi kontradiktoran ?
Nije uopće poanta u tome jeli zakonita/i super i nitko ne tvrdi da nije i da nužno mora bit rospija, preljubi se događaju iz puno razloga, ali ti si krenuo sa pričom kako si se jedva izvukao, zaljubio, pa onda kako su te žene bile puno lošije od zakonite - to nije lijepo, razočaravajuće je, ipak su bile dio tebe u jednom periodu života, zaslužuju valjda malo obzira (godina dana nije tako malo). To je sve. Slažem se da se neke stvari dogode, nisam ni ja planirala, ali teško da se dogodi godina dana, kužiš? Da bi poslije sve odbacio i rekao da ta žena nije dostojna...
Koliko je preljub kontradiktoran i čemu, ovisno iz kojeg kuta gledaš.
Mene nije nitko zanemarivao, nije mi falilo nešto veliko u braku, pa da se sad moram izvlačiti da ja nisam jadna ništa kriva, meni se kao što kažeš dogodilo, ponijelo me, zavoljeli smo se i znam da ako bi prekinuli tu svoju vezu, ne bih tvrdila da je MM kralj, a sve ovo je bilo premalo, lošije, puno ispod.
InventurA
17.02.2010., 16:34
ima muda ili... o sebi ima jako loše mišljenje jer ga pere grižnja savjest (kod muškaraca je to jaaaakoooo izraženo) :rofl:
ja sam mišljenja da je puno zanimljiviji čovjek koji je proživio nekakvu katarzu. netko nekad reče da se ljudi ne dijele na loše i dobre, nego na dosadne i zanimljive. :D pa ljepše općiti s ljudima koje je oblikovalo iskustvo. Frenky je faca i amen. i da mu nekim čudom svemirci otmu ženu, bio bi bolji muž nekoj drugoj nego netko "friški", iz celofana. ljudi, žene, iskustvo čini čuda. neke sazori, neke uništi.
Frenky, jel ti se priča što je to bilo s ženom? doznala za neku? ili? ne moraš ako nemaš volje.
Pearl...
17.02.2010., 16:37
kako se sada ponašaš prema ženi? Jesi li ti od onih sretnika kojem je sada u braku sve puno bolje nego prije prevere? jesi li jače zavolio ženu? Je li sex sada puno bolji? Je li ikada saznala za te dvije ugode?
Eto, ja znam dva slučaja, tj. dvije žene koje su varale svoje muževe, a sada tvrde da im je u braku super, da se vole, uživaju, seks super, ne bi nikad više...muževi naravno ne znaju, jedan je sumnjao, nije saznao. Onda čuješ u trenucima napada iskrenosti da baš i nije sve tako super, da je seks monoton ili ga ima jako malo, zapravo je sve isto ili gore, i to od muža... :ne zna:
Nikad i moram priznati da mi je kad sam to napravila prvi put sa lj (sadašnjim i jedinim) baš nekako bio bad, zapravo sam bila totalno zbunjena, ono pa kako se to meni, principijelnoj ženi moglo dogoditi :eek::rofl:...ali već drugi, pa svaki sljedeći put ode savjest...:D
eto baš je tak i kod mene bilo:ne zna:
Puno si toga proturječnog naveo. Ok, mogu razumjeti da si se vratio ženi, obitelji, nije to sporno ni neshvatljivo, dapače. Zanimljivo je kako tvrdiš da si bio u dvije preljubničke veze i sad povlačiš moralnu vertikalu i tvrdiš da je tvoja žena kraljica. Ti ili nisi bio u ljubavnim vezama sa tim ženama, dakle čisti sex iako tvrdiš da si se zaljubio i jedva prekinuo ili sad sebe uvjeravaš da one nisu bile dostojne tvoje zakonite što je isto ok, ali time pljuješ po tim preljubničkim vezama koje su te u ono vrijeme ispunjavale. Ili nisu? Zakonita je kraljica, ti si grešnik, nije li bilo dovoljno jednom prevariti kraljicu (tvoje veze su trajale i pol godine i godinu što je dug period da shvatiš da je netko nedostojan trona), a ti si se čak dvaput morao uvjeravati da je zakonita ipak kraljica. Nije li to malo kontradiktorno? Ne mislim ništa loše, samo imam dojam da si malkice u banani :ne zna: Ispravi me ako griješim
a zamisli kak je kad tu kraljicu muljaš dva puta sa jednom te istom:confused:
koja je to tek banana i onda se postavi pitanje koliko kraljica vrijedi a da ne ispadne šah-mat
opet se slažem s tobom :)
eeeeeee, to je to, to sam i ja pokušala objasniti :mig:
ma kužim ja tebe, ali vjeruj, nekaj kakanog postoji, jer meni 18 godina braka nije bila potrebno kemijanje i ja isto kao ti mogu reži da u mome životu je sve super i sve je ok, ali bar sebi priznam da je negdje nastalo oštečenje iako to nisam htjela priznati, znaš i avioni mogu letjeti sa milimetarskim oštečenjima, ali ih se provjerava, a neka dovode ipak do tragedija
Nije uopće poanta u tome jeli zakonita/i super i nitko ne tvrdi da nije i da nužno mora bit rospija, preljubi se događaju iz puno razloga, ali ti si krenuo sa pričom kako si se jedva izvukao, zaljubio, pa onda kako su te žene bile puno lošije od zakonite - to nije lijepo, razočaravajuće je, ipak su bile dio tebe u jednom periodu života, zaslužuju valjda malo obzira (godina dana nije tako malo). To je sve. Slažem se da se neke stvari dogode, nisam ni ja planirala, ali teško da se dogodi godina dana, kužiš? Da bi poslije sve odbacio i rekao da ta žena nije dostojna...
Koliko je preljub kontradiktoran i čemu, ovisno iz kojeg kuta gledaš.
Mene nije nitko zanemarivao, nije mi falilo nešto veliko u braku, pa da se sad moram izvlačiti da ja nisam jadna ništa kriva, meni se kao što kažeš dogodilo, ponijelo me, zavoljeli smo se i znam da ako bi prekinuli tu svoju vezu, ne bih tvrdila da je MM kralj, a sve ovo je bilo premalo, lošije, puno ispod.
pa ja tebe danas obožavam, napisala si sve kaj sam i ja mislila....sad mogu mirno ići dalje učiti :)
InventurA
17.02.2010., 17:45
jooooj cure, pa kaj vama nije jasno?! :facepalm: wtf?!
i sad ste vjerojatno oćerale jedinu mušku svijetlu točku odavle...ahhh. :(
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 17:58
Volim i volim se razlikuju, prvo kad kažeš da ih voliš obje pada mi na pamet da imaš paralelno iste osjećaje za obje, da jednu ljubiš i grliš, šapučeš joj na uho i loviš za guzu i za sat, dva to radiš sa drugom.... Jel se maziš sa ženom, držiš za ruku kad šećete,poljubite i zagrlite za laku noć i dobro jutro, gledate tv zagrljeni na trosjedu ???... i ako to radite jesi li ikada tada u mislima s lj?
Pa tu i je poanta, imaš (navedene) različite ljubavi i sve počinju sa volim, je li tako?
Ponovit ću opet iz prijašnjih postova, volim svoju ženu, volim svoj brak i volim sve što smo prošli u tim godinama, od...do...da ne nabrajam sve dobro i loše. Vidiš koliko je tu volim. Ništa se u našim odnosima nije promijenilo, osim činjenice da nema sexa i već sam prije naglasio da ta činjenica nije uzrok što sam u vezi, a kamoli da vezu sa lj opravdam " e pa curo, nećeš ti, hoće druga".
Nemam "paralelno iste" osjećaje za obje, ne važem ih niti uspoređujem, te su dvije ljubavi potuno odvojene, različitog su karaktera, nivoa i polazišta. Baš kao i različite ljubavi navedene u postu.
Kada bih, citiram te: " se maziš sa ženom, držiš za ruku kad šećete,poljubite i zagrlite za laku noć i dobro jutro, gledate tv zagrljeni na trosjedu ", vjerojatno bi se onda u takvim prilikama i sexali, zar ne?
Ali se ne svađamo, ne tučemo, ne "pijemo krv" jedno drugom, nismo to nikada ni radili, već prijateljujemo, :kava:volimo se na taj svoj način,:) imamo puno toga vrijednog i zajedničkog, što, vjerujem, mnogi parovi koje se "vole" nemaju takav odnos.
A ljubav prema lj, e pa tu te opet citiram:" ljubiš i grliš, šapučeš joj na uho i sve ono šašavo, lijepo, neobuzdano, iskreno, zadivljujuće...i sve ono drugo što i ti doživljavaš sa svojim lj.
Za Teu, oprosti ako davim, evo neću više, kome jasno, dobro... kome ne, opet dobro...:top:
goose-maverick
17.02.2010., 18:15
E moj Karlo.............................veliki.........i Vama ostalima ako ste mozda mislili da kraj sveg izbora zenskog roda utjehu trazim u muskom....grdno ste se sj....i................ albar vidim doklejeVa....... ma nema veze...idemo dalje........
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 18:22
E moj Karlo.............................veliki.........i Vama ostalima ako ste mozda mislili da kraj sveg izbora zenskog roda utjehu trazim u muskom....grdno ste se sj....i................ albar vidim doklejeVa....... ma nema veze...idemo dalje........
Ne zamjeri mi goose što te ne pratim, :o ja sam ti čovjek u godinama i k tome još zaljubljen, pa mi se dogodi da svašta lupetam :cerek:
goose-maverick
17.02.2010., 18:23
eto baš je tak i kod mene bilo:ne zna:
a zamisli kak je kad tu kraljicu muljaš dva puta sa jednom te i
eeeeeee, to je to, to sam i ja pokušala objasniti :mig
pa ja tebe danas obožavam, napisala si sve kaj sam i ja mislila....sad mogu mirno ići dalje učiti :)
e zene moje...ihaaaaaaaaa..svi smo mi krenuli u preljub iz jebene zelje za znatizeljom a u svoj toj prici nekom je ta zelja postaja navika a netko se sjebo pa zaljubio i onda je nastao problem....kud i kako dalje...lipo mi je snjom,dobro je i doma..a nemogu obje u kucu......ma svi se volimo puknit i mene pere neki PMS sad da bi sve zatego ko spaner na trucku da sve puca,,,al nema nista i stoj kuco..
goose-maverick
17.02.2010., 18:25
Ne zamjeri mi goose što te ne pratim, :o ja sam ti čovjek u godinama i k tome još zaljubljen, pa mi se dogodi da svašta lupetam :cerek:
Karlo..brate...godine nisu i nikad nece bit bitne oli vazne...da i ja sam zaljubljen(trenutno doduse u svoj truck jer LJ je otisla bestraga nepovratno) i lipo je bit zaljubljen...ovim putem ispricavam se ako nisam nesto dobro objasnio.....
jooooj cure, pa kaj vama nije jasno?! :facepalm: wtf?!
i sad ste vjerojatno oćerale jedinu mušku svijetlu točku odavle...ahhh. :(
ženo, ako je pravo muško, ne bu se valjda tak lako otjerao:kava:
goose-maverick
17.02.2010., 18:37
zar stvarno mislite da ste opasne i da cete covika otirat hahhahahahahahhaaaa
boj se vuka boj lisice pa nikad u sumu...........
goose-maverick
17.02.2010., 18:40
http://www.youtube.com/watch?v=yQyzhoHUZqU
Laaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa slusaj..........
goose-maverick
17.02.2010., 18:41
Ka' i stare grote vrime život kala
i na sve lipote, prašina je pala
a tebe još vidim u slutnji, u sjeni
snovima te slidin, al te nema k meni...
Dugo nije pala kiša, na tu ljubav i lipotu
za tobom sam samo iša, ka za svitlom u životu
dugo nije pala kiša, ali nada još ne hlapi
Ljubav moja vratit će se, donijet će je prve kapi. .......................
http://www.youtube.com/watch?v=5XQYagoXIdM
ja sam preljubnica, prvi put u životu. pogubih se malo u tome. trebam hitno da netko posluša moju priču i pomogne ili što god jer ludim. jesam na dobrom putu? poleti li kamenje ja odlazim. Hvala.
Papucica G
17.02.2010., 19:11
ja sam preljubnica, prvi put u životu. pogubih se malo u tome. trebam hitno da netko posluša moju priču i pomogne ili što god jer ludim. jesam na dobrom putu? poleti li kamenje ja odlazim. Hvala.
priaj nena,slobodno,ovde se samo po muškićima baca kamenjem :D
Dakle imam 30 god. Upoznala sam ga (mister x-a) prije 9 mj. Oboje smo u braku. On je 20 godina stariji. Živimo udaljeni 300 km. Počelo je glupo. Jednim poslovnim upoznavanjem i jednom večerom. Duga šetnja i razgovor pa u hotel svak u svoju sobu. Pa razmjena tel. pa dva tjedna zvanja. I konačno prvi njegov poziv na večeru zbog koje je došao do mene. Oboje smo u braku. Oboje ne želimo rastave, imamo djecu. Oboje nemamo namjeru ništa mjenjati niti jedan od drugoga nešto očekujemo. Bili na ljetovanju. on redovito dođe. skoro svaki drugi vikend. Nekad uopće nema naglaska na sex. kad smo zajedno sve je drugačije. Pričamo o svemu, slušamo jedno drugo i volimo puno pričati. Oboje naglašavamo, a on je prvi počeo, da smo se super našli, da smo odlični prijatelji da je divno kako smo opušteni i iskreni i bla bla bla...ja sam još uvijek uvjerena da je sve to strast i seks, ali počinjem uviđati da se gubim kad smo skupa. Čujemo se nekoliko puta dnevno i duuugo razgovaramo o svemu. Od brakova do finanac. Uskačemo jedno drugom u fin. nevoljama. Kad boravimo skupa da mi prostite prestajemo zatvarati vrata toaleta. To rade samo jako bliske osobe. Muž-žena. Plašim se našeg odnosa. Činjenica je da smo čak izgovorili i da se volimo, ali kroz smjeh oboje kao samo kao neki posebni prijatelji. Da li da to zaustavim, iako NE ŽELIM. Sve ide glatko nitko nište ne primjećuje. Muž je oduvijek ok, ali potali smo cimeri. i ljubavnik ima svojih problema, ali koliko god to zvučalo licemjerno ja njegovoj ženi ne želim ništa loše, isam ljubomorna i totalno kužim da je važno da je poštujem na taj neki glupi način. Ja i on nemamo ljubomornih ispada prema supružnicima. Ma ono kad bi gledala to je jedna DIVNA VEZA, pišem i ne vjerujem šta pišem.
Ajde vi meni recite jesmo li mi zaglibili. On se voli šaliti "kad ostarimo bla bla", ja kažem da je to glupost, na šta se on naljuti i kaže mi da ćemo mi ostati isti frendovi i ako se prestanemo sexati. Zbunjena sam totalno. A stvarno mi je poseban i puno mi znači, i osjećam isto i sa druge strane.
Kad god krenem negdje na put, obavezno zove kao i moj muž "jesi stigla, javi se, pazi kako voziš". Recimo kad ode nakon provedenog vikenda negdje na pola puta zove i pričamo dok ne dođe kući. Ono ne možemo provest dan da se ne čujemo i po nekoliko puta ukupno to je dnevno i po 2 sata. Oboje se sprdamo kao "ljubav" hahaha bljak, i ja ne želim ništa mjenjati, niti on, ali vidim da se volimo i da to nije običan seks. Ma tu je seks totalno sekundarna stvar. Nedavno sam prvi put imala mengu i rekla mu "nemoj doć imam mengu". On je rekao "malo te više poštujem, ja volim biti sa tobom, pa ti si mi naj frendica" i došo je. Grlili se ljubili u sobi i puuuuuno se ispričali i nasmijali. Pa večera pa zezancija. Baš stvarno super. Baš nam je skupa ok. I puno smo pričali o problemima njega i žene i dala sam mu hrpu savjeta iz ženske glave, ali baš od srca. Ne znam, ne znam, ne znam...ludim.
Dakle imam 30 god. Upoznala sam ga.....
Nenaa prvo dobrodošla :)
Kakvih nedoumica imaš?
Sve ovo što si opisala, meni izgleda kao savršen ljubavnički odnos :s
Naravno, ako ste oboje iskreni i dovoljno vam je to što imate sad
Papucica G
17.02.2010., 19:21
Dakle imam 30 god. Upoznala sam ga (mister x-a) prije 9 mj. Oboje smo u braku. On je 20 godina stariji. Živimo udaljeni 300 km. Počelo je glupo. Jednim poslovnim upoznavanjem i jednom večerom. Duga šetnja i razgovor pa u hotel svak u svoju sobu. Pa razmjena tel. pa dva tjedna zvanja. I konačno prvi njegov poziv na večeru zbog koje je došao do mene. Oboje smo u braku. Oboje ne želimo rastave, imamo djecu. Oboje nemamo namjeru ništa mjenjati niti jedan od drugoga nešto očekujemo. Bili na ljetovanju. on redovito dođe. skoro svaki drugi vikend. Nekad uopće nema naglaska na sex. kad smo zajedno sve je drugačije. Pričamo o svemu, slušamo jedno drugo i volimo puno pričati. Oboje naglašavamo, a on je prvi počeo, da smo se super našli, da smo odlični prijatelji da je divno kako smo opušteni i iskreni i bla bla bla...ja sam još uvijek uvjerena da je sve to strast i seks, ali počinjem uviđati da se gubim kad smo skupa. Čujemo se nekoliko puta dnevno i duuugo razgovaramo o svemu. Od brakova do finanac. Uskačemo jedno drugom u fin. nevoljama. Kad boravimo skupa da mi prostite prestajemo zatvarati vrata toaleta. To rade samo jako bliske osobe. Muž-žena. Plašim se našeg odnosa. Činjenica je da smo čak izgovorili i da se volimo, ali kroz smjeh oboje kao samo kao neki posebni prijatelji. Da li da to zaustavim, iako NE ŽELIM. Sve ide glatko nitko nište ne primjećuje. Muž je oduvijek ok, ali potali smo cimeri. i ljubavnik ima svojih problema, ali koliko god to zvučalo licemjerno ja njegovoj ženi ne želim ništa loše, isam ljubomorna i totalno kužim da je važno da je poštujem na taj neki glupi način. Ja i on nemamo ljubomornih ispada prema supružnicima. Ma ono kad bi gledala to je jedna DIVNA VEZA, pišem i ne vjerujem šta pišem.
Ajde vi meni recite jesmo li mi zaglibili. On se voli šaliti "kad ostarimo bla bla", ja kažem da je to glupost, na šta se on naljuti i kaže mi da ćemo mi ostati isti frendovi i ako se prestanemo sexati. Zbunjena sam totalno. A stvarno mi je poseban i puno mi znači, i osjećam isto i sa druge strane.
Zaglibili ste,to je jasno ko dan,al čemu panika dok god sve štima u vašoj vezi,a i doma.
To što osjećaš prema njemu,neče nestat,ako prekineš,pa samim tim nečeš poboljšat svoj brak,može samo bit gori,ako budeš tužna i nezadovoljna.
Ja kažem idi dalje i budi pažljiva...
al sad ćemo ćut i šta druge cure kažu,pa ti vidi :)
Dobro došla :D
Mene je strah izgovoriti to što se nameće samo po sebi, oboje to ne bi nikad priznali, ali ja vjerujem da to možda i nije to i da se taj naš odnos može i nekako drugačije kategorizirati...lol. Sad mi nudi da potpišemo ugovor o nekom poslu između moje i njegove firme da možemo na miru putovati i raditi i nalaziti se jer kao to nam je po njemu siguran alibi. Meni muža nema. Radi u inozemstvu i rijetko je kući.
Između nas je još ljetos nestala gluma, pričamo i o financijama i davali smo si lovu kad je bila frka u poslu, išli i u fensi restorane, ali kad nas je prošla gluma sad nije bed ić i na ćevape i luk i umirat od smjeha. Na početku oboje u hotelu fini veš, ja štiklice itd, sad oboje stare piđame, ako netko zaboravi četkicu koristi od onog drugog...
Mi oboje ne očekujemo ništa jedan od drugoga. Ne uskačemo si sa sms-ovima i pozivima kad znamo da je onaj drugi sa obitelji...
Mislite da je to ono... i šta sad.
Papucica G
17.02.2010., 19:38
Mene je strah izgovoriti to što se nameće samo po sebi, oboje to ne bi nikad priznali, ali ja vjerujem da to možda i nije to i da se taj naš odnos može i nekako drugačije kategorizirati...lol. Sad mi nudi da potpišemo ugovor o nekom poslu između moje i njegove firme da možemo na miru putovati i raditi i nalaziti se jer kao to nam je po njemu siguran alibi. Meni muža nema. Radi u inozemstvu i rijetko je kući.
Između nas je još ljetos nestala gluma, pričamo i o financijama i davali smo si lovu kad je bila frka u poslu, išli i u fensi restorane, ali kad nas je prošla gluma sad nije bed ić i na ćevape i luk i umirat od smjeha. Na početku oboje u hotelu fini veš, ja štiklice itd, sad oboje stare piđame, ako netko zaboravi četkicu koristi od onog drugog...
Mi oboje ne očekujemo ništa jedan od drugoga. Ne uskačemo si sa sms-ovima i pozivima kad znamo da je onaj drugi sa obitelji...
Mislite da je to ono... i šta sad.
Sad lipo duboko udahni,budi sritna i uzmi sve šta ti život pruža...:mig:
Čemu pitanje i šta sad,pa lipo si rekla da se nečete rastavljat,a slažete se i uživat jedno u drugom....glavu gore i šibaj naprijed...dok traje..:)
Pa strah me je da se nismo možda doveli u situaciju da smo se malo ono zalju...
mislim jako glupo, ali je tako. Navikla sam da oženjeni muškarci žele samo sex i da su sebični, ali on je baš gospodin u svemu. Nedavno sam poslovno došla u poslovno u njegov grad, snjeg mi je onemogućio povratak isti dan doma. Rekla sam da idem spavat kod školske kolegice, a on je popiz... i uzeo mi sobu u hotelu. ostao je kod mene u sobi dosta dugo. Bili smo prije toga na večeri, razvozio me cijeli dan po gradu da se ne gubim naokolo...i na kraju sam ja zaspala u sobi. Sexa tu noć nije bilo. I nitko to ne doživljava kao neki problem, ali inače strasti ima brdo. Da ne govorim šta je to kad se dograbimo da ne ispadne da smo baš daske, ali nije to pod mast be.
Joj curke jeste vi stvarne...super ste. Nema kamenja i sramoćenja ni moraliziranja???:confused:
Ok ako je tako super.
Joj curke jeste vi stvarne...super ste. Nema kamenja i sramoćenja ni moraliziranja???:confused:
Ok ako je tako super.
Kakvo kamenje i sl.
Ovdje si među svojima :mig:
Ka' i stare grote vrime život kala
i na sve lipote, prašina je pala
a tebe još vidim u slutnji, u sjeni
snovima te slidin, al te nema k meni...
Dugo nije pala kiša, na tu ljubav i lipotu
za tobom sam samo iša, ka za svitlom u životu
dugo nije pala kiša, ali nada još ne hlapi
Ljubav moja vratit će se, donijet će je prve kapi. .......................
http://www.youtube.com/watch?v=5XQYagoXIdM
......ali nada još ne hlapi....
.................................................. ...................................valjda......... ..........
Kakvo kamenje i sl.
mazite je, pazite, ja nisam trenutno u stanju :kava:
Pa tu i je poanta, imaš (navedene) različite ljubavi i sve počinju sa volim, je li tako?
Ponovit ću opet iz prijašnjih postova, volim svoju ženu, volim svoj brak i volim sve što smo prošli u tim godinama, od...do...da ne nabrajam sve dobro i loše. Vidiš koliko je tu volim. Ništa se u našim odnosima nije promijenilo, osim činjenice da nema sexa i već sam prije naglasio da ta činjenica nije uzrok što sam u vezi, a kamoli da vezu sa lj opravdam " e pa curo, nećeš ti, hoće druga".
Nemam "paralelno iste" osjećaje za obje, ne važem ih niti uspoređujem, te su dvije ljubavi potuno odvojene, različitog su karaktera, nivoa i polazišta. Baš kao i različite ljubavi navedene u postu.
Kada bih, citiram te: " se maziš sa ženom, držiš za ruku kad šećete,poljubite i zagrlite za laku noć i dobro jutro, gledate tv zagrljeni na trosjedu ", vjerojatno bi se onda u takvim prilikama i sexali, zar ne?
Ali se ne svađamo, ne tučemo, ne "pijemo krv" jedno drugom, nismo to nikada ni radili, već prijateljujemo, :kava:volimo se na taj svoj način,:) imamo puno toga vrijednog i zajedničkog, što, vjerujem, mnogi parovi koje se "vole" nemaju takav odnos.
A ljubav prema lj, e pa tu te opet citiram:" ljubiš i grliš, šapučeš joj na uho i sve ono šašavo, lijepo, neobuzdano, iskreno, zadivljujuće...i sve ono drugo što i ti doživljavaš sa svojim lj.
Za Teu, oprosti ako davim, evo neću više, kome jasno, dobro... kome ne, opet dobro...:top:
Da ti zena sazna za tvoj "tajni zivot" i da ti postavi ultimatum ili ona ili ja, koju bis izabrao ?
InventurA
17.02.2010., 20:09
Kakvo kamenje i sl.
haha! osim kad su u pitanju dečki! :mig: onda može drvlje i kamenje.
Nena, možda ti nedostaje dodira, intimnosti, bliskosti s muškarcem, pošto ti muž radi u ino.? čini mi se da si zato pokleknula. nije med & mlijeko ako se ne seksaš daaanima, tjednima ili ne znam kako je to u tebe s mužem.
ako si zadovoljna takvom opet nepotpunom kompenzacijom, tjeraj dok možeš. a da se volite ti i Mr. X, u to nema sumnje.
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 20:11
Kao što si već čula, kamenje i ostalo oružje su rezervirani za nas, muške ( ali mi je svejedno jako ugodno u ovom izabranom društvu). Dobro došla:top:
Da ti zena sazna za tvoj "tajni zivot" i da ti postavi ultimatum ili ona ili ja, koju bis izabrao ?
E tu nema ultimatuma, kao niti mog izbora, naime, ona više ne bi bila sa mnom
haha! osim kad su u pitanju dečki! :mig: onda može drvlje i kamenje.
a ne.. ja nisam iz tog čopora :D
nebesko plava
17.02.2010., 20:11
Ok ako je tako super.
Bok Nenaa, naravno da su curke super, i mene su ok prihvatile i puno mi je lakše od kad se s njima družim :cerek:
Tvoja je priča baš lijepa, uživaj i nemoj se sramiti što se volite, i nemoj mu se plašiti to priznati :)
joooj baš je lijepo kad je netko sretan, drži to i ne puštaj, u dvoje je ljepše, zar ne? :cerek:
nebesko plava
17.02.2010., 20:15
Pa tu i je poanta, imaš (navedene) različite ljubavi i sve počinju sa volim, je li tako.....
sad mi je sve jasnije :cerek:
Papucica G
17.02.2010., 20:16
Ok ako je tako super.
Nena stalno naglašavaš vidili se,al nije bilo seksa itd....
Nekako mi se čini da to pišeš kao da se opravdavaš samoj sebi što si uletila u tu vezu,jer možda misliš da je samo seks da bi to bilo nedolično il šta več....:ne zna:
Ma samo guštaj i ne sekiraj se :top:
Kao što si već čula, kamenje i ostalo oružje su rezervirani za nas, muške ( ali mi je svejedno jako ugodno u ovom izabranom društvu). Dobro došla:top:
Pitanje je samo hipotetski postavljeno i nemoj mi izbjegavati odgovor.Kad bi morao birati...koju bi izabrao?
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 20:19
sad mi je sve jasnije :cerek:
moj trud ode uzalud:lol:
nebesko plava
17.02.2010., 20:20
a zašto? Pa sama te svjesno odbila od sebe, pa ne može biti tako sebična, ako ju ne zanimaš seksualno ne može od tebe očekivati da ti zatomiš tu svoju potrebu, a koliko sam shvatila... ako sam dobro shvatila... ne pruža ti ni nježnosti, ni dodire, ni zagrljaje, vi ste super frendovi koji imate zajedničku prošlost...
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 20:21
Pitanje je samo hipotetski postavljeno i nemoj mi izbjegavati odgovor.Kad bi morao birati...koju bi izabrao?
Bogme ja ti nisam hipotetski odgovorio
Papucica G
17.02.2010., 20:24
Pa samim tim niti nemaš izbora,jel tako? jesam li ja sad pametna :lol:
a zašto? Pa sama te svjesno odbila od sebe, pa ne može biti tako sebična, ako ju ne zanimaš seksualno ne može od tebe očekivati da ti zatomiš tu svoju potrebu, a koliko sam shvatila... ako sam dobro shvatila... ne pruža ti ni nježnosti, ni dodire, ni zagrljaje, vi ste super frendovi koji imate zajedničku prošlost...
meni se m smijao i reko da nisam normalna, kad sam mu nedavno full ozbiljno rekla da ima svako pravo naći neku sastrane, pošto ga godinama odbijam :ne zna:
ko bi shvatio muški mozak
nebesko plava
17.02.2010., 20:26
Pa samim tim niti nemaš izbora,jel tako? jesam li ja sad pametna :lol:
i ja to pomislih :D Bio bi samo njen :cerek:
Nena stalno naglašavaš vidili se,al nije bilo seksa itd....
Nekako mi se čini da to pišeš kao da se opravdavaš samoj sebi što si uletila u tu vezu,jer možda misliš da je samo seks da bi to bilo nedolično il šta več....:ne zna:
Ma samo guštaj i ne sekiraj se :top:
ali si pripremi bronhi, da poslije lakše dišeš :o
bluemood
17.02.2010., 20:28
Ok ako je tako super.
Dobro došla :W
cure su ti legende....u svakom slučaju..promisli dobro što želiš od svega...ako može i dalje tako zašto ne...a ipak ako ste više od LJ zašto ne zajednički popričati o tome što te muči
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 20:28
Da malkice pojasnim. Takav njen stav nije od jučer i nije se promijenio, prilično je rigidna u tom pogledu, doduše riječ je bila o nekoliko slučajeva naših zajedničkih poznanika koje smo komentirali, a to je inače njeno poimanje zajedničkog života, u braku nema mjesta za treću osobu
Papucica G
17.02.2010., 20:31
ali si pripremi bronhi, da poslije lakše dišeš :o
Lana da te nisan čula više s ovakvim komentarima,jasno! :D
pusti neka uživa,sve šta triba saznat će sama,ne triba je plašit prije vrimena,a i ko kaže da će poslije teško disat?
ti teško dišeš,ja teško i još neke,al ima ih i koje uživaju već dugo dugo.
Čini kuco i ne sviri :lol:
nebesko plava
17.02.2010., 20:32
Da malkice pojasnim. Takav njen stav nije od jučer i nije se promijenio, prilično je rigidna u tom pogledu, doduše riječ je bila o nekoliko slučajeva naših zajedničkih poznanika koje smo komentirali, a to je inače njeno poimanje zajedničkog života, u braku nema mjesta za treću osobu
da Karlo, ali u normalnom braku, jer za mene nije normalno biti s nekim a ne sexati se, zato se ja rastajem i dajem priliku mužu da sreću potraži drugdje dok još ima vremena :)
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 20:36
da Karlo, ali u normalnom braku, jer za mene nije normalno biti s nekim a ne sexati se, zato se ja rastajem i dajem priliku mužu da sreću potraži drugdje dok još ima vremena :)
Predlažeš mi rastavu? Iskreno, nisam na tom tragu, ali bih volio čuti što misliš, obzirom da znaš moj stav o mom braku
nebesko plava
17.02.2010., 20:36
meni se m smijao i reko da nisam normalna, kad sam mu nedavno full ozbiljno rekla da ima svako pravo naći neku sastrane, pošto ga godinama odbijam :ne zna:
a moj je rekao da ne dolazi u obzir, da će radije drkati :D
nebesko plava
17.02.2010., 20:39
Predlažeš mi rastavu? Iskreno, nisam na tom tragu, ali bih volio čuti što misliš, obzirom da znaš moj stav o mom braku
ne, ne predlažem, mislim da imaš dosta godina više od mene i da bi ti bilo dosta teško to napraviti, a s druge strane... život je jedan....
ne mislim ja ništa loše o tebi, sve mi je sjelo... i moj lj ima takve stavove :mig:
InventurA
17.02.2010., 20:39
Lana da te nisan čula više s ovakvim komentarima,jasno! :D
pusti neka uživa,sve šta triba saznat će sama,ne triba je plašit prije vrimena,a i ko kaže da će poslije teško disat?
ti teško dišeš,ja teško i još neke,al ima ih i koje uživaju već dugo dugo.
Čini kuco i ne sviri :lol:
pa da...ako neki zaključak od sviju nas ovdje šta laprdamo treba izvući, taj je da preljubnička veza može trajati i trajati samo ako obje strane imaju ista (ne)očekivanja. čim jedan zaželi nešto što mu drugi ne može dati, nastaju frustracije. kao i u regularnim vezama, uostalom.
Nena je od rijetkih šta ima zaista pažljivog ljubavnika, muškarca koji je na čisto s osjećajima, iako mi onaj dio o "frendovma" zvuči malo...za dječji vrtić. jedino ako misli da bi se Nena tako trebala bolje osjećati. ili ako on time sebe nekako stavlja na rastojanje.
iz mog iskustva, lj i ja čak i kad smo skrivali zaljubljenost, nikome nije padalo na pamet bacati u oči prašinu prijateljstva. jasno je da bismo teško bili samo prijatelji, ako ne bismo istovremeno bili i ljubavnici.
Papucica G
17.02.2010., 20:40
zašto si ti tako siguran da bi te ona ostavila da sazna,pa teorija je jedno,a praksa drugo....lako je njoj davat izjave i bit rigidna kad niti ne sluti da ti imaš svemirsku ljubav pored nje...možda te baš ne bi ostavila,nego ostala u braku i trudila se zagorčat ti život s daljinskim u rukama :ne zna:
Papucica G
17.02.2010., 20:44
pa da...ako neki zaključak od sviju nas ovdje šta laprdamo treba izvući, taj je da preljubnička veza može trajati i trajati samo ako obje strane imaju ista (ne)očekivanja. čim jedan zaželi nešto što mu drugi ne može dati, nastaju frustracije. kao i u regularnim vezama, uostalom.
Nena je od rijetkih šta ima zaista pažljivog ljubavnika, muškarca koji je na čisto s osjećajima, iako mi onaj dio o "frendovma" zvuči malo...za dječji vrtić. jedino ako misli da bi se Nena tako trebala bolje osjećati. ili ako on time sebe nekako stavlja na rastojanje.
iz mog iskustva, lj i ja čak i kad smo skrivali zaljubljenost, nikome nije padalo na pamet bacati u oči prašinu prijateljstva. jasno je da bismo teško bili samo prijatelji, ako ne bismo istovremeno bili i ljubavnici.
moje mišljenje je da je ne treba dodatno zbunjivat,jer mi se čini dosta smantana
žena sad iznosi detalje veze,znači sadašnjost i treba joj savjet za sad dok traje,a kad nedaj bože ne bude dobro e onda ćemo pričat o bronhijima i ostalim bombonima :D
nebesko plava
17.02.2010., 20:46
moje mišljenje je da je ne treba dodatno zbunjivat,jer mi se čini dosta smantana
žena sad iznosi detalje veze,znači sadašnjost i treba joj savjet za sad dok traje,a kad nedaj bože ne bude dobro e onda ćemo pričat o bronhijima i ostalim bombonima :D
moj stav je ... ma pusti nek traje, sve dok traje dobro je...:cerek:
InventurA
17.02.2010., 20:47
a moj je rekao da ne dolazi u obzir, da će radije drkati :D
i vi im ful vjerujete? :D c'mon, žene! ne razmišlja frajer o tome da bi možda mogao priznati da mu se nešto lijepo dešava, ko mi kokoške. ak su vam dečki feš i nisu živčani i ne grintaju, onda su ili aseksualni (što nisu, ako je stvar o vašem odbijanju) ili mažu sa strane.
nebesko plava
17.02.2010., 20:49
i vi im ful vjerujete? :D c'mon, žene! ne razmišlja frajer o tome da bi možda mogao priznati da mu se nešto lijepo dešava, ko mi kokoške. ak su vam dečki feš i nisu živčani i ne grintaju, onda su ili aseksualni (što nisu, ako je stvar o vašem odbijanju) ili mažu sa strane.
pa nek maže, vidjet ću za koji mjesec, kad postane slobodan... onda se sigurno neće skrivati :rofl:
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 20:49
ne, ne predlažem, mislim da imaš dosta godina više od mene i da bi ti bilo dosta teško to napraviti, a s druge strane... život je jedan....
ne mislim ja ništa loše o tebi, sve mi je sjelo... i moj lj ima takve stavove :mig:
O da , život je jedan i ne bi vjerovala kako brzo prolazi, tako da imam i ja popriličan broj zvrčki u glavi
zašto si ti tako siguran da bi te ona ostavila da sazna,pa teorija je jedno,a praksa drugo....lako je njoj davat izjave i bit rigidna kad niti ne sluti da ti imaš svemirsku ljubav pored nje...možda te baš ne bi ostavila,nego ostala u braku i trudila se zagorčat ti život s daljinskim u rukama :ne zna:
Ne, nije taj tip, pogotovo da mi zagorčava život na taj način.
Ja bih njoj urušio svijet u kojem živi i, iskreno, neznam kako bi to završilo po nju
InventurA
17.02.2010., 20:50
hehe, nisam ja ta koja stalno ima na pameti bombone i čokolade. :D ja sam više za slano!
ali ima jedna jaka stvar kod Nene. ustvari, najjača moguća karika - njezin frajer koji se čini stabilan i koji ju je kadar zaštititi koliko god je u njegovoj moći i situacija dopušta. ne čini se šonjo koji ko komarac ubode pa ode.
Papucica G
17.02.2010., 20:52
Ja bih njoj urušio svijet u kojem živi i, iskreno, neznam kako bi to završilo po nju
stvarno si umišljen,Lave...pa zar je toliko jadna i nesposobna da ne bi znala bez nekog ko je vara..ccccc
pazi da se ne iznenadiš.....
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 20:54
Pa strah me je da se nismo možda doveli u situaciju da smo se malo ono zalju...
mislim jako glupo, ali je tako. Navikla sam da oženjeni muškarci žele samo sex i da su sebični, ali on je baš gospodin u svemu. Nedavno sam poslovno došla u poslovno u njegov grad, snjeg mi je onemogućio povratak isti dan doma. Rekla sam da idem spavat kod školske kolegice, a on je popiz... i uzeo mi sobu u hotelu. ostao je kod mene u sobi dosta dugo. Bili smo prije toga na večeri, razvozio me cijeli dan po gradu da se ne gubim naokolo...i na kraju sam ja zaspala u sobi. Sexa tu noć nije bilo. I nitko to ne doživljava kao neki problem, ali inače strasti ima brdo. Da ne govorim šta je to kad se dograbimo da ne ispadne da smo baš daske, ali nije to pod mast be.
Čuvaj se boldanog, morate biti oprezniji, nadam se da je veliki grad
Papucica G
17.02.2010., 20:55
ali ima jedna jaka stvar kod Nene. ustvari, najjača moguća karika - njezin frajer koji se čini stabilan i koji ju je kadar zaštititi koliko god je u njegovoj moći i situacija dopušta. ne čini se šonjo koji ko komarac ubode pa ode.
a zašto to meni govoriš :ne zna:
ja nisam imala vezu s komarcem šonjom..
i nije me jednom ubo,bockao je tri godine... i onda mu valjda puko žalac :ne zna:
KARLO 4.studeni
17.02.2010., 20:56
stvarno si umišljen,Lave...pa zar je toliko jadna i nesposobna da ne bi znala bez nekog ko je vara..ccccc
pazi da se ne iznenadiš.....
Nažalost, nisam umišljen, da je bar kako ti misliš
InventurA
17.02.2010., 20:57
a zašto to meni govoriš :ne zna:
ja nisam imala vezu s komarcem šonjom..
i nije me jednom ubo,bockao je tri godine... i onda mu valjda puko žalac :ne zna:
a nisam to tebi rekla. zapravo ni ne znam koga sam kvotala. to što sam rekla prije svega ide Neni. kapiši?! :mig:
treba netko savjet o komarcima? :hekla:
InventurA
17.02.2010., 21:03
eto...
leptirica_26
17.02.2010., 21:18
Meni treba :D
Btw..LJ i ja se spremamo za 10.dana na put i baš smo ko mala djeca kad se vesele izletu :rofl:
Pa ovako ćemo,pa onako,pa ići ćemo tamo,pa vamo..ali mi se čini da će to biti vikend u hotelskoj sobi :cerek:
Papucica G
17.02.2010., 21:19
a nisam to tebi rekla. zapravo ni ne znam koga sam kvotala. to što sam rekla prije svega ide Neni. kapiši?! :mig:
evo ja provjerila,mene kvotala meni uputila,al nema veze....nije ni bitno kakvo mišljenje imaš o mom blj,bitno je da mene razumiješ i poštuješ.kapiš?
Papucica G
17.02.2010., 21:21
:lol: misliš da si kompetentna pričat o komarcima?
Ja bih njoj urušio svijet u kojem živi i, iskreno, neznam kako bi to završilo po nju[/QUOTE]
Nije taj tip...hm.....vjerojatno i ona misli da ti nisi taj tip.
Meni treba :D
Btw..LJ i ja se spremamo za 10.dana na put i baš smo ko mala djeca kad se vesele izletu :rofl:
Pa ovako ćemo,pa onako,pa ići ćemo tamo,pa vamo..ali mi se čini da će to biti vikend u hotelskoj sobi :cerek:
trebaš savjet za komarca ili za lj? :ne zna:
:lol: misliš da si kompetentna pričat o komarcima?
a ko je ako nisam ja :p
leptirica_26
17.02.2010., 21:33
trebaš savjet za komarca ili za lj?
Ma za komaravca :lol: lj ne dam :kava:
Ma za komaravca :lol: lj ne dam :kava:
a šta će tebi komarac kad imaš lj? :misli:
leptirica_26
17.02.2010., 21:38
a šta će tebi komarac kad imaš lj? :misli:
Da se nađe pri ruci :mig:
Da se nađe pri ruci :mig:
ma kakvi pri ruci, oni pucaju na neka druga mjesta :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.