PDA

View Full Version : Kutak za preljubnice

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79

tea_33
04.03.2010., 12:17
cure - muževi, ljubavnici, fak-frendovi, wassever...za ove kros-kombinacije rupa i crvenih zona, nabavite si ispiralicu za vaginu poslije "prljavijeg" seksa. skup s šumećim tableticama. ima u svakoj apateci. ja imam ovu Multi-Gyn (http://shrani.si/f/2g/yL/1hEKNuOS/img1193.jpg). možda ima i drugih firmi, sve to dođe na isto, a korisno je. :top:

nije stvar u čistoći već u glavi u mom slučaju :rolleyes:

miele
04.03.2010., 12:21
Skuhala sam kavu, pa ko prvi izađe iz wc-a, nek se javi :kava:

Ja pijem samo ness :cerek: A sutra ga pijem s lj :o :D

cure - muževi, ljubavnici, fak-frendovi, wassever...za ove kros-kombinacije rupa i crvenih zona, nabavite si ispiralicu za vaginu poslije "prljavijeg" seksa. skup s šumećim tableticama. ima u svakoj apateci. ja imam ovu Multi-Gyn (http://shrani.si/f/2g/yL/1hEKNuOS/img1193.jpg). možda ima i drugih firmi, sve to dođe na isto, a korisno je. :top:

Ja sam svud naišla na informacije-i od ginićke i online da ispiranje rodnice nije dobro :ne zna:

tsarevic
04.03.2010., 12:25

Pa ne gadi se meni ništa :)
Ali nakon analnog sexa ne bi ni pomišljao da nastavim direkt u vaginu. Strast gore dolje...

miele
04.03.2010., 12:28
Kad si već spomenula čišćenje :zubo: Jel zna netko koliko dođe u apoteci pribor za klistiranje? :o :lol:

tsarevic
04.03.2010., 12:33
Možeš ti i besplatno..sa tušem :)

samo upotrijebiš cijev..hehe

miele
04.03.2010., 12:34
Možeš ti i besplatno..sa tušem :)

samo upotrijebiš cijev..hehe

Znam to :D Al ne da se odvrnut :mad:

Kriz@
04.03.2010., 12:39
Znam to :D Al ne da se odvrnut :mad:

:eek: pa to je ko qrac koji se neda dignuti
kupuj novi, hitno

tsarevic
Pa promjeni tuš...
Praktičnije je nego da si kupuješ pribor...

InventurA
nije stvar u čistoći već u glavi u mom slučaju :rolleyes:

po ispereš onda usta! sapunom. :zubo: :cerek:

Ja sam svud naišla na informacije-i od ginićke i online da ispiranje rodnice nije dobro :ne zna:

jel to zbog vaginalne mikroflore? vjerujem da je to istina ako se radi o isprianju vodom i sl. ali ove tabletice su namijenjene upravo tome, održavanju uravnoteženog mikrobiološkog stanja.

budem pitala svog ginića na idućem servisu. :ne zna:

Pa ne gadi se meni ništa :)
Ali nakon analnog sexa ne bi ni pomišljao da nastavim direkt u vaginu. Strast gore dolje...

kakav si ti to škorpion? hm, hm...

KARLO 4.studeni
04.03.2010., 12:40
Pitate se gdje sam?:D
Upravo dođoh iz velikog trg. lanca, ma išao samo po suhe šljive, kad ono...:eek:
Prolazim kraj kabine za isprobavanje odjeće, sistem paravan, znate, i čujem šapat: hej, vrli stasiti momče, dođi...:frajer:
Okrećem se u čudu, pa tko zove???
Iza paravana se pojavi zanosna crnka, ajme, i povuče me unutra k sebi u kabinu.:)
A tada:Slin::Sex::cice:........i još nekoliko strastvenih cjelova joj utisnuh na usne
Nakon pet (slovima) 5 min prave macho jebačine, izađem iz kabine ostavljajući iscrpljenu i nadasve zadovoljenu zanosnu crnku, i odoh u noć(pardon dan):cerek:
Na izlasku, u prolazu, zastadoh pred velikom ogledalom, pogledah se i rekoh samom sebi ( u ogledalu moj macho lik ), "neodoljiv sam, jebote, ženke padaju ko čunjevi u kuglani":top:

Takvi smo mi macho frajeri, časna pionirska, sve je istina što sam napisao:cerek:

Edit: jebemti, gdje su mi ostale suhe šljive?

miele
04.03.2010., 12:42
:eek: pa to je ko qrac koji se neda dignuti
kupuj novi, hitno

:lol: Jebote ludu :D Skoro sam zalila tipkovnicu vodom :o

Što se tuša tiče, možda se i da odšarafit, al ja ne mogu. Ebiga, slaba sam :rolleyes:

Kriz@
04.03.2010., 12:45
:lol: Jebote ludu :D Skoro sam zalila tipkovnicu vodom :o

Što se tuša tiče, možda se i da odšarafit, al ja ne mogu. Ebiga, slaba sam :rolleyes:

pa ti i jesi ta koja ga mora moći ... osim ako nije namijenjen tm? :D

tsarevic
04.03.2010., 12:48
kakav si ti to škorpion? hm, hm...[/QUOTE]

Grozan sam škorpijon!!
Jer volim da ga operem prije nego što ga smjestim u drugu rupicu :)

Pa i ne dešava se to baš tako često...hehe
Uglavnom se držim 'uhodanih' staza.

tea_33
04.03.2010., 12:51
po ispereš onda usta! sapunom. :zubo: :cerek:

hebi se..........:p

njemu u glavi, ne meni :o

miele
04.03.2010., 13:04

To se podrazumijeva :o

tsarevic
04.03.2010., 13:12
Znači, normalan sam :)

tea_33
04.03.2010., 13:23
Edit: jebemti, gdje su mi ostale suhe šljive?

od cijele priče nije mi jasno sto će ti suhe šljive :confused:

karlo_s
04.03.2010., 13:35
Dobar dan moje dame. :w
Evo, da ne duljim, čitam vas već dugo, a sad imam konkretno pitanje na koje mi vi valjda možete dati odgovor pa se evo i javljam, a radi se o slijedećem:
Da li vi svojim LJ-ovima pričate o svojim M-ovima, na koji način te imaju li te vaše priče ili čak usporedbe smisao ili cilj i sa kojom svrhom? :ne zna:
Možda sam nejasan jer sam htio skratiti pitanje da razlučim i onda ću probati rasčlaniti:
Ako se jadate na svog M, da li tada vaš LJ ima ulogu samo ramena za plakanje ili mu želite time nešto dati do znanja? :confused:
Opet, ako hvalite svog M (ili čak ima perioda da vam je stalno na jeziku) pa čak zna doći i do usporedbi :rolleyes:, što bi tada rekli za svoje trenutne osjećaje prema LJ kojem to govorite ili prema M koji vam je tada na pameti?

Pitam zato jer me to zna smetati :mad:, a uvijek onda postane "škakljiva" situacija jer ako šutim onda nevalja :azdaja:, a nedajbože da komentiram makar samo iz pristojnosti da sudjelujem u razgovoru :rospija:, što god kažem opet završi loše :facepalm: , svejedno da li odgovarao afirmativno ili kritički? :ceka:

(poslije sam skužil da ima ovdje još jedan karlo :five:, ali valjda neće biti problema sa miješanjem oslovljavanja)

InventurA
04.03.2010., 13:37
od cijele priče nije mi jasno sto će ti suhe šljive :confused:

pa da ne mora posuđivati klistir od Miele.

Dobar dan moje dame.
Evo, da ne duljim, čitam vas već dugo, a sad imam konkretno pitanje na koje mi vi valjda možete dati odgovor pa se evo i javljam, a radi se o slijedećem:
Da li vi svojim LJ-ovima pričate o svojim M-ovima, na koji način te imaju li te vaše priče ili čak usporedbe smisao ili cilj i sa kojom svrhom? :ne zna:
Možda sam nejasan jer sam htio skratiti pitanje da razlučim i onda ću probati rasčlaniti:
Ako se jadate na svog M, da li tada vaš LJ ima ulogu samo ramena za plakanje ili mu želite time nešto dati do znanja? :confused:
Opet, ako hvalite svog M (ili čak ima perioda da vam je stalno na jeziku) pa čak zna doći i do usporedbi :rolleyes:, što bi tada rekli za svoje trenutne osjećaje prema LJ kojem to govorite ili prema M koji vam je tada na pameti?

Pitam zato jer me to zna smetati :mad:, a uvijek onda postane "škakljiva" situacija jer ako šutim onda nevalja :azdaja:, a nedajbože da komentiram makar samo iz pristojnosti da sudjelujem u razgovoru :rospija:, što god kažem opet završi loše :facepalm: , svejedno da li odgovarao afirmativno ili kritički? :ceka:

(poslije sam skužil da ima ovdje još jedan karlo :five:, ali valjda neće biti problema sa miješanjem oslovljavanja)

jaooo...daj promjeni nik! ili reci kaj si u horoskopu, pa bude jedan Karlo - laf, a drugi Karlo - jarac ili kajgod.

KARLO 4.studeni
04.03.2010., 13:42
Evo, da ne duljim, čitam vas već dugo,

Ovo dvoje boldano mi nekako ne pije vodu. :confused:
Nadam se da sudionici topica neće zbog toga pomisliti da si mi klon:kava:

Edit: Dobro došao u svijet laži, obmana i provokacija, he, he

karlo_s
04.03.2010., 13:47
jaooo...daj promjeni nik! ili reci kaj si u horoskopu, pa bude jedan Karlo - laf, a drugi Karlo - jarac ili kajgod.

a sorry. Ja sam blizanac. Jel to nedostatak? :D

Ovo dvoje boldano mi nekako ne pije vodu. :confused:
Nadam se da sudionici topica neće zbog toga pomisliti da si mi klon:kava:

Pa nebi trebalo. Uostalom, mislim da klon sa istim nickom je prebedasto.
A, imaš li i ti što reći na moje pitanje?

Papucica G
04.03.2010., 13:50

(poslije sam skužil da ima ovdje još jedan karlo , ali valjda neće biti problema sa miješanjem oslovljavanja)

Ehej još jedan Karlo :w

vrlo rijetko smo pričali o našim m i ž...a ako jesmo svak bi svoje rekao,a ovaj drugi bi dobro promislio jel ima smisla se nadovezivat il bi samo pametno odmučao.....

volite se, zaboravite partnere dok ste skupa.....tako će ti bit najsigurnije da neš omanit s kakvim komentarom....

miele
04.03.2010., 13:53
Ja nemam M nego D :D Ali sa LJ ne pričam o njemu :o

sex-addict
04.03.2010., 13:54
Dobar dan moje dame.

Pitam zato jer me to zna smetati :mad:, a uvijek onda postane "škakljiva" situacija jer ako šutim onda nevalja :azdaja:, a nedajbože da komentiram makar samo iz pristojnosti da sudjelujem u razgovoru :rospija:, što god kažem opet završi loše :facepalm: , svejedno da li odgovarao afirmativno ili kritički?

(poslije sam skužil da ima ovdje još jedan karlo ali valjda neće biti problema sa miješanjem oslovljavanja)

Nevezano uz pitanje, samo jedna digresija.. Nema mi ništa jadnije i odvratnije kad mi se žena žali nekaj na svog muža :flop: . Ono, meni se žali, koji ju jebem bez obveza, koji sam danas tu, a sutra ne.. To mi je totaaaaaaalni turn off od te osobe..

Nikad, nikad se ne bih žalio nekoj partnerici na svoju ženu.. NIKAD :flop:

karlo_s
04.03.2010., 13:55
Ehej još jedan Karlo :w

vrlo rijetko smo pričali o našim m i ž...a ako jesmo svak bi svoje rekao,a ovaj drugi bi dobro promislio jel ima smisla se nadovezivat il bi samo pametno odmučao.....

volite se, zaboravite partnere dok ste skupa.....tako će ti bit najsigurnije da neš omanit s kakvim komentarom....

Bok.
Štima, to je recept kad se kroz razgovor dođe i na tu temu.
Naglasio sam situaciju "rame za plakanje" dobro ne mora biti plakanje, ali kad nju nešto muči ili ima problem pa onda naravno da nemogu ignorirati ili biti ravnodušan. Mislim, nije mi fuckfrendica pa da se kresnemo a posle ju niti ne slušam. Imam osjećaje prema njoj.

InventurA
04.03.2010., 13:56

nisi oženjen? :eek: pa kaj već nisi do sada naučio da je to ženska priroda? da joj NEĆEŠ moći ugoditi, ma kako se trudio sudjelovati ili ne sudjelovati u razgovoru? da ti se jednako piše šutio-ne šutio? jer, ako imaš i ženu, pa k tome i ljubavnicu da te na sličan način pilaju...e onda si stvarno sretni dobitnik.

sex-addict
04.03.2010., 13:57

Zezaš?

Nisi udana.. dečka imaš :D

a ja mislio ti starija, ozbiljna dama :kava:

karlo_s
04.03.2010., 13:57
:s
Ja sam mislio da svi imalju LJ zbog manjkavosti u braku, no uz dečka ... :rolleyes:
Ali, naravno, oprosti na komentaru, jer ne mislim nikog komentirati :mig:
Nevezano uz pitanje, samo jedna digresija.. Nema mi ništa jadnije i odvratnije kad mi se žena žali nekaj na svog muža :flop: . Ono, meni se žali, koji ju jebem bez obveza, koji sam danas tu, a sutra ne.. To mi je totaaaaaaalni turn off od te osobe..

Nikad, nikad se ne bih žalio nekoj partnerici na svoju ženu.. NIKAD :flop:

OK, tu smo dakle istomišljenici, no situacija je kakva je pa me to navelo da ovdje malo popunim svoju znatiželju.

Papucica G
04.03.2010., 13:59
Bok.
Naglasio sam situaciju "rame za plakanje" dobro ne mora biti plakanje, ali kad nju nešto muči ili ima problem pa onda naravno da nemogu ignorirati ili biti ravnodušan. Mislim, nije mi fuckfrendica pa da se kresnemo a posle ju niti ne slušam. Imam osjećaje prema njoj.

Ma nema se ona šta tebi žalit na muža i gotovo...drugi put joj reci da ti ne možeš bit objektivan,jer je kako kažeš voliš i šta god rečeš da će naravno bit u njenu korist,a na taj način naravno da neče dobit dobar savjet od tebe..ma ustvari stvarno je bolesno da te stavlja u tako neugodne situacije...

ako ima prijateljicu nek se njoj žali :kava:

miele
04.03.2010., 14:01
Zezaš?

Nisi udana.. dečka imaš :D

a ja mislio ti starija, ozbiljna dama :kava:

Imam 28 :p
Nisam udana, al smo dugo skupa, živimo zajedno...sve kao u braku osim što jelte nemamo papir :D

karlo_s
04.03.2010., 14:01
nisi oženjen? :eek: pa kaj već nisi do sada naučio da je to ženska priroda? da joj NEĆEŠ moći ugoditi, ma kako se trudio sudjelovati ili ne sudjelovati u razgovoru? da ti se jednako piše šutio-ne šutio? jer, ako imaš i ženu, pa k tome i ljubavnicu da te na sličan način pilaju...e onda si stvarno sretni dobitnik.

Nisam.
Znači, ti mi odma sugeriraš kratki rez. Toga se mogu riješiti samo ako se nje riješim? :eek:
Mislim, bilo bi mi glupo joj zabraniti da slušam o njemu, jer bi ispalo i da imam ja problem po pitanju njega, a nemam ja s njim problema niti me dira bio on taj dan 1000 puta bolji od mene ili 1000 puta lošiji od mene, nego ono ... :no: :ne zna:

sex-addict
04.03.2010., 14:06
Imam 28 :p
Nisam udana, al smo dugo skupa, živimo zajedno...sve kao u braku osim što jelte nemamo papir :D

Papiri služe za brisanje guzice.. :kava:

Bitno je ono što zbilja jeste.. A ne papir.. Ljubavi, užitka.. :D

InventurA
04.03.2010., 14:10
Nisam.
Znači, ti mi odma sugeriraš kratki rez. Toga se mogu riješiti samo ako se nje riješim? :eek:
Mislim, bilo bi mi glupo joj zabraniti da slušam o njemu, jer bi ispalo i da imam ja problem po pitanju njega, a nemam ja s njim problema niti me dira bio on taj dan 1000 puta bolji od mene ili 1000 puta lošiji od mene, nego ono ... :no: :ne zna:

hehe, znači pravo u sridu! pa da...čim ti je čudan taj njezin način rezoniranja/komunikacije. ne znam jel kakva utjeha, ali nije ti ljuba igla u plastu sijena. ako ne njurga odmah, kad se oženiš - svaka to počne prije ili kasnije. :cerek: pitaj oženjene sa stažom kako se na to privikneš!

druga stvar - ti joj očito dođeš kao ispušni ventil. a žene se najlakše ispušu kada to ide na usta van. pričom, jadanjem, žaljenjem, tračanjem...

a što te onda točno smeta? to što priča o m ili to što se ne možete porazgovarati da ti ne kontrira? kakva vam je komunikacija pored teme muža?

tea_33
04.03.2010., 14:10
Bok.

ne očekujem da dragi pljuje po mm, niti on da ja po njegovoj zeni. sasvim normalni razgovori kad nekog nešto tišti da ga onaj drugi sasluša....ustvari nismo si nikad ni postavljali takva pitanja da li bi trebali ili ne razgovarati o tome i na koji način, nekako je to sve sjelo na svoje i onako je kako mora biti.
kad nemam pametno za reći šutim.

karlo_s
04.03.2010., 14:30
Ma nema se ona šta tebi žalit na muža i gotovo...drugi put joj reci da ti ne možeš bit objektivan,jer je kako kažeš voliš i šta god rečeš da će naravno bit u njenu korist,a na taj način naravno da neče dobit dobar savjet od tebe..ma ustvari stvarno je bolesno da te stavlja u tako neugodne situacije...

ako ima prijateljicu nek se njoj žali :kava:
Naravno, dakle, moje pitanje je kako da to promjenim? Ili da kak me inventura odma u glavu -> da promijenim LJ budući da u nema pomoći :D
hehe, znači pravo u sridu! pa da...čim ti je čudan taj njezin način rezoniranja/komunikacije. ne znam jel kakva utjeha, ali nije ti ljuba igla u plastu sijena. ako ne njurga odmah, kad se oženiš - svaka to počne prije ili kasnije. :cerek: pitaj oženjene sa stažom kako se na to privikneš!

druga stvar - ti joj očito dođeš kao ispušni ventil. a žene se najlakše ispušu kada to ide na usta van. pričom, jadanjem, žaljenjem, tračanjem...

a što te onda točno smeta? to što priča o m ili to što se ne možete porazgovarati da ti ne kontrira? kakva vam je komunikacija pored teme muža?
Komunikacija je inače složena i inspirirajuća, jer tako se ljudi dakle i povežu na razini koja je iznad samog sexa.
A smeta me na način da nekad dođe do "što onda još uvijek radiš s njime?" pa do u nekoj drugoj situaciji oprečno tome "a što onda uopće trebaš mene?"
Dakle, nisam shvatio što da pitam oženjene? :confused:
ne očekujem da dragi pljuje po mm, niti on da ja po njegovoj zeni. sasvim normalni razgovori kad nekog nešto tišti da ga onaj drugi sasluša....ustvari nismo si nikad ni postavljali takva pitanja da li bi trebali ili ne razgovarati o tome i na koji način, nekako je to sve sjelo na svoje i onako je kako mora biti.
kad nemam pametno za reći šutim.
Ne, nema tu pljuvanja. Jedan dio su dobro pogodila. Dakle, nju "tišti" pa onda naravno da ju nemogu samo odslušati, ili ako odslušam ništa ne reći ili ako da, onda opet ne valja.
Možda smo malo odmakli od teme, a ja sam krivac?
Dakle, zašto mi uopće priča o njemu? OK, očito ima nekakve osjećaje, makar naviku, samo nekad to zna izgledati i na strah od njega što mi je nezrelo, a nekad opet gotovo da je mržnja, samo opet tanka je i granica između mržnje i ljubavi. Ma, jednostavno, mozak mi zna bit kaša nakon takvih nekih razgovora.

bluemood
04.03.2010., 14:42

ja ne pričam....niti njemu dozvoljavam...kad je jednom i pitao rekla sam da je to moja stvar.....ako ga spomentem to je u kontekstu ...kupio mi...popravio mi...tko? muž....djete normalno spominjem
...pa šta ta tvaoj dok je s tobom priča o svom M ...ja kad sam s njim imam pametnijeg posla i priča....

karlo_s
04.03.2010., 14:49
ja ne pričam....niti njemu dozvoljavam...kad je jednom i pitao rekla sam da je to moja stvar.....ako ga spomentem to je u kontekstu ...kupio mi...popravio mi...tko? muž....djete normalno spominjem
...pa šta ta tvaoj dok je s tobom priča o svom M ...ja kad sam s njim imam pametnijeg posla i priča....

Bok.
:top: A onda ste valjda tu sve takve da ne maltretirate svoje LJ pričajući o svom M.
Znači, nikad svom LJ-u nisi imala priču "E, moj M samo gleda TV a ja oko svega brinem i radim, i još k tome si je kupil novi auto od kad su mu digli plaću, a ja još plaćam i režije i kupujem hranu i sve to obavljam pješice :facepalm:".
I, kak da onda budem ravnodušan, a pogotovo kad ja počne razgovor taj dan tako da se ja potužim na temu kak mi je s recesijom malo pogoršano pa ništa od kupnje polovnog auta nego i dalje bum se kotrljal u svojoj staroj kanti :mad: Pa nemogu i da mi je ne bude žao i da me ne smeta još ova usporedba samnom s obzirom kak sam ja počel taj razgovor taj puta. :ne zna:

harpy
04.03.2010., 14:53

Potpisujem od A do Ž. Da mi je u braku toliko loše da moram nekom kukat, kukala bih frendicama ili se rastala.
Ako me nešto pita, odgovorim mu, ali on ionako pita sam zato što voli trkeljat, tema nije važna.
Ja ne pitam ništa, niti me briga.
S njim se ševim, vrlo kvalitetno. Baljezgat mogu i tu.

Eleonore
04.03.2010., 14:54
samo što nisam dio ekipe.
a to što nisam dio ekipe, valjda mi ne oduzima pravo na komentiranje. ;)

Nisi dio ekipe jer si išao džonom kad god si dolazio ovamo, no to se da ispraviti, ako nadalje misliš normalno komunicirati.

cure - muževi, ljubavnici, fak-frendovi, wassever...za ove kros-kombinacije rupa i crvenih zona, nabavite si ispiralicu za vaginu poslije "prljavijeg" seksa.

:top: Hvala na savjetu.

Kriz@
04.03.2010., 15:00
Bok.
:top: A onda ste valjda tu sve takve da ne maltretirate svoje LJ pričajući o svom M.
Znači, nikad svom LJ-u nisi imala priču "E, moj M samo gleda TV a ja oko svega brinem i radim, i još k tome si je kupil novi auto od kad su mu digli plaću, a ja još plaćam i režije i kupujem hranu i sve to obavljam pješice :facepalm:".
I, kak da onda budem ravnodušan, a pogotovo kad ja počne razgovor taj dan tako da se ja potužim na temu kak mi je s recesijom malo pogoršano pa ništa od kupnje polovnog auta nego i dalje bum se kotrljal u svojoj staroj kanti :mad: Pa nemogu i da mi je ne bude žao i da me ne smeta još ova usporedba samnom s obzirom kak sam ja počel taj razgovor taj puta. :ne zna:

Pošalji ju tu na naš topik, nek se tu ispuca s problemima oko muža :D
Vrlo djelotvorna terapija, provjereno.

ali... ako nije usputni sex, ak vi imate neku jaču vezu... a jebemu sve, meni bi bilo nenormalno da ti se nemrem požaliti ak me nekaj muči
a još gore da vidim da tebe nešto muči, a šutiš ko zaliven :ne zna:
jebeš takav odnos...

Druga je spika ovo što Sex-addict kaže, naravno da mu usputne jebačice neće pričati o svojim problemima...

bluemood
04.03.2010., 15:02
Bok.

ne nikada...kažem ti samo nešto slučajno u razgovoru....ako me ipak nešto pita odgovorim i to je to
Potpisujem od A do Ž. Da mi je u braku toliko loše da moram nekom kukat, kukala bih frendicama ili se rastala.
Ako me nešto pita, odgovorim mu, ali on ionako pita sam zato što voli trkeljat, tema nije važna.
Ja ne pitam ništa, niti me briga.
S njim se ševim, vrlo kvalitetno. Baljezgat mogu i tu.
i ja tebe...imam frendicu koja zna sve i za M i za LJ tako da...nema potrebe da njemu drljam o M...plus toga i cure tu imaju jaaaako dobre živce kad se tiče kukanja i skakanja živaca...bilo na M bilo na LJ....:s

Kriz@
04.03.2010., 15:02

upravo na to sam mislila, pa ljubavnik mi JE frend :confused:

a jebač je jebač...al on nije tema tu

InventurA
04.03.2010., 15:03
Komunikacija je inače složena i inspirirajuća, jer tako se ljudi dakle i povežu na razini koja je iznad samog sexa.
A smeta me na način da nekad dođe do "što onda još uvijek radiš s njime?" pa do u nekoj drugoj situaciji oprečno tome "a što onda uopće trebaš mene?"
Dakle, nisam shvatio što da pitam oženjene? :confused:

Ne, nema tu pljuvanja. Jedan dio su dobro pogodila. Dakle, nju "tišti" pa onda naravno da ju nemogu samo odslušati, ili ako odslušam ništa ne reći ili ako da, onda opet ne valja.
Dakle, zašto mi uopće priča o njemu? OK, očito ima nekakve osjećaje, makar naviku, samo nekad to zna izgledati i na strah od njega što mi je nezrelo, a nekad opet gotovo da je mržnja, samo opet tanka je i granica između mržnje i ljubavi. Ma, jednostavno, mozak mi zna bit kaša nakon takvih nekih razgovora.

ima jedna razlika između muškaraca i žena, a to je cilj koji žele postići komunikacijom. žena najčešće traži da ju se sasluša, a muškarac nudi rješenje problema koji čuje u njezinom monologu. ona zapravo ne želi čuti "što mu ne reče to i to" ili "što se ne rastane" ili...ona samo želi biti saslušana i da joj se kaže eventualno nešto tipa "sve će biti u redu", "razumijem te" ili...nešto što joj daje do znanja da ju voliš, da ti je stalo, da si ju saslušao ali nipošto ne zapeljavati razgovor u smislu rješavanja tog njezinog problema. na taj način razgovor onda brzo završi i ne krene tokom koji će nervirati i tebe i nju. eto, tako sam pročitala u nekoj self-help knjizi i zaključila da ima dosta veze sa stvarnošću. probaj. :ne zna:

ono za oženjene...mislila sam da ih priupitaš kako su se uspjeli priviknuti na ženska prigovaranja. :mig: al šta će ti to, ti već kao da si i oženjen. :D

bluemood
04.03.2010., 15:04
ali... ako nije usputni sex, ak vi imate neku jaču vezu... a jebemu sve, meni bi bilo nenormalno da ti se nemrem požaliti ak me nekaj muči
jebeš takav odnos...

pa drugo je reć i požalit se...a drugo je ljubija trat s tim kako ti je M bolji/gori od njega....ja bi šiznila kad bi on mene uspoređivao s nekom drugom.....otud ono moje ne bi ja FFM...nikad...još ako ta ima bolje dupe od mene :eek::eek:

KARLO 4.studeni
04.03.2010., 15:05
A, imaš li i ti što reći na moje pitanje?

Imam, kao okorjeli hedonist (http://www.youtube.com/watch?v=0IuCr7BMKPY&feature=related) :cerek:

Kriz@
04.03.2010., 15:12
ima jedna razlika između muškaraca i žena, a to je cilj koji žele postići komunikacijom. žena najčešće traži da ju se sasluša, a muškarac nudi rješenje problema koji čuje u njezinom monologu. ona zapravo ne želi čuti "što mu ne reče to i to" ili "što se ne rastane" ili...ona samo želi biti saslušana i da joj se kaže eventualno nešto tipa "sve će biti u redu", "razumijem te" ili...nešto što joj daje do znanja da ju voliš, da ti je stalo, da si ju saslušao ali nipošto ne zapeljavati razgovor u smislu rješavanja tog njezinog problema. na taj način razgovor onda brzo završi i ne krene tokom koji će nervirati i tebe i nju. eto, tako sam pročitala u nekoj self-help knjizi i zaključila da ima dosta veze sa stvarnošću. probaj. :ne zna:

ono za oženjene...mislila sam da ih priupitaš kako su se uspjeli priviknuti na ženska prigovaranja. :mig: al šta će ti to, ti već kao da si i oženjen. :D

eto kako Inventura to lijepo izloži :top:

Ruana
04.03.2010., 15:29

Lijepi pozdrav i dobrodošao :)

Evo ja ću ti reči svoje mišljenje iskreno i direktno... ona je zapravo prilično nestabilna osoba. Ima potrebu izjadati se, ali ni sama nezna što time želi postići :ne zna:
I još nešto.. ona osim što vara muža, još ga ima potrebu i otračati, pa nakon svega ipak svako veče legne pored njega :kava: užas
Ljubavništvo bi trebalo biti ugoda. Ako joj treba ispušni ventil neka ide trčati ili nek si nađe prijateljicu za trač partiju.
Osobno nebih željela ljubavniku biti rame za plakanje. Bar ne učestalo

harpy
04.03.2010., 15:39
upravo na to sam mislila, pa ljubavnik mi JE frend :confused:

a jebač je jebač...al on nije tema tu

OK, priznajem razliku. Ja imam jebača. Ljubavnika ne bih ni mogla imati jer bi me psihički uništilo da je netko koga stvarno volim negdje drugdje s nekim drugim, pa makar imala ne znam kakve "dokaze" da 24h dnevno samo o meni razmišlja.
S frendovima ne spavam. Da mi je jebač frend, a i ja njemu, ozbiljno bih se zamislila što radimo jedno drugom.
Ovako živimo svak svoj život, ne žalimo se, viđamo se povremeno i to je to.
Da je i meni i njemu više od toga, ne bi nas ni čopor djece, krediti, mater, ćaća ni selo spriječili da budemo zajedno.

KARLO 4.studeni
04.03.2010., 15:41
karlo_s kaže:...

Imenjače, lijepo su ti cure rekle, zaista se nema što dodati :top:
zastani malo i pogledaj sa strane u tvoju ljube, onako, kritički, preko plota, bez ružičastih naočala (naravno lako je to reći, jebiga). No, ako si u takvim dvojbama kako ih opisuješ, dugoročno ne vidim što bi dobio u toj vezi? :ne zna:
U svakom slučaju, kakva bila tvoja odluka, sretno ti bilo:top:

Kriz@
04.03.2010., 15:45
OK, priznajem razliku. Ja imam jebača. Ljubavnika ne bih ni mogla imati jer bi me psihički uništilo da je netko koga stvarno volim negdje drugdje s nekim drugim, pa makar imala ne znam kakve "dokaze" da 24h dnevno samo o meni razmišlja.
S frendovima ne spavam. Da mi je jebač frend, a i ja njemu, ozbiljno bih se zamislila što radimo jedno drugom.
Da je i meni i njemu više od toga, ne bi nas ni čopor djece, krediti, mater, ćaća ni selo spriječili da budemo zajedno.

da, samo što on priča o ženi koju voli :ne zna:

a jebač-frend-ljubavnik relacije nema smisla trančirati tu
ja ne bi mogla zamisliti da se (kontinuirano!) jebem s nekim s kim imam samo sex i baš ništa više...
za čisti sex su tipovi ala sex addict

harpy
04.03.2010., 15:56

ja ne bi mogla zamisliti da se (kontinuirano!) jebem s nekim s kim imam samo sex i baš ništa više...

Pa, seks je jedino što mi fali, ostalo imam i doma, ali dobro, nije to sad uopće bitno, sto ljudi - sto kombinacija.

Pitanje je voli li ona njega ili joj samo treba malo pažnje, nježnosti i razumijevanja jer je ovaj njen doma ne doživljava.

sex-addict
04.03.2010., 16:03

Nema to veze..

Gle i ja sam bio u dvije ljubavničke veze sa nekim osobama. I nikad mi nije palo na pamet žaliti se njima na moju dragu. Na pamet.. To mi je ono.. Neshvatljivo..

Ljub. broj 1 je znala pričati o svom mužu, ali samo lijepe stvari. Da se žalila, zbilja nije.. Niti bih ja dopustio da sere po njemu, dok je sa menom..

bezveze :ne zna:

Kriz@
04.03.2010., 16:08
Nema to veze..

Gle i ja sam bio u dvije ljubavničke veze sa nekim osobama. I nikad mi nije palo na pamet žaliti se njima na moju dragu. Na pamet.. To mi je ono.. Neshvatljivo..

Ljub. broj 1 je znala pričati o svom mužu, ali samo lijepe stvari. Da se žalila, zbilja nije.. Niti bih ja dopustio da sere po njemu, dok je sa menom..

bezveze :ne zna:

pa čekaj... jedno je požalit se na nešto, a drugo je srat po nekome
meni je onda nepojmljivo i prijateljicama srat kako se tu predlaže :ne zna:
sereš po partneru = sereš po sebi... to je moje mišljenje

"dragi krmak"
04.03.2010., 16:13
Nisi dio ekipe jer si išao džonom kad god si dolazio ovamo, no to se da ispraviti, ako nadalje misliš normalno komunicirati.

Nisam išao đonom, nego iskreno, bez uvijanja, kao na svakoj drugoj temi. I bez nastojanja da postanem dio ekipe.

Ako nekome kažem da se mrdne i učini nešto, a ne da tu samo cmizdri, onda to nije ni uvreda ni đon, nego dobronamjeran savjet. Na kraju krajeva, ima dvadeset vas tu koji ga tješite i tapšate, pa će on na kraju dana sigurno bit dobro i utješeno. :D
A možda ga baš taj moj drukčiji pristup prodrma, pokrene. MOŽDA, kažem, jer ipak ste vi ostali jači i brojniji. :D

sex-addict
04.03.2010., 16:16
pa čekaj... jedno je požalit se na nešto, a drugo je srat po nekome
meni je onda nepojmljivo i prijateljicama srat kako se tu predlaže :ne zna:
sereš po partneru = sereš po sebi... to je moje mišljenje

Jedno je požaliti se prijatelju.. A drugo OSOBI sa kojom VARAŠ partnera.. Pod uvjetom da ne mrziš svog partnera i ne misliš da je smeće zadnje - onda ga ne smiješ unižavati na taj način, da ga tračaš ONOM KO TE JEBE..

Ne znam.. tak osjećam da je ispravno, a ono da je jako loše.. :ne zna:

"dragi krmak"
04.03.2010., 16:19

Aaa... ti si ljubomoran i nesiguran jer njen M ima veću plaću, i novi auto... Pa što ne kažeš odmah...

A jbg... to je malo složeniji problem... tu nema lakih rješenja...

harpy
04.03.2010., 16:22
Jedno je požaliti se prijatelju.. A drugo OSOBI sa kojom VARAŠ partnera.. Pod uvjetom da ne mrziš svog partnera i ne misliš da je smeće zadnje - onda ga ne smiješ unižavati na taj način, da ga tračaš ONOM KO TE JEBE..

Meni je to još i više ponižavanje onoga tko te jebe, ako se radi o osobi koja te pritom voli.
Ispada da se samo dolaziš ispucat.

Ruana
04.03.2010., 16:24
Nisam išao đonom, nego iskreno, bez uvijanja, kao na svakoj drugoj temi. I bez nastojanja da postanem dio ekipe.

Ako nekome kažem da se mrdne i učini nešto, a ne da tu samo cmizdri, onda to nije ni uvreda ni đon, nego dobronamjeran savjet. Na kraju krajeva, ima dvadeset vas tu koji ga tješite i tapšate, pa će on na kraju dana sigurno bit dobro i utješeno. :D
A možda ga baš taj moj drukčiji pristup prodrma, pokrene. MOŽDA, kažem, jer ipak ste vi ostali jači i brojniji. :D
Gle Dragec, ima nas tu koji razgovaramo iskreno i bez uvijanja, dapače skoro svi. I zaista si kažemo što iskreno mislimo i kritiziramo otvoreno...
No jedna je stvar dati konstruktivnu kritiku, a nešto posve drugo pljuckati s visoka, evo ovako npr. :
Aaa... ti si ljubomoran i nesiguran jer njen M ima veću plaću, i novi auto... Pa što ne kažeš odmah...

Kriz@
04.03.2010., 16:25

a jbg, gdje bi došli da smo svi isti... bilo bi nam dosadno :mig:
u svakom slučaju, mislim da zavisi od para do para (ljubavničkog, prijateljskog ili nekog trećeg) kako će se i koliko otvarati i povjeravati, pa čak i žaliti

"dragi krmak"
04.03.2010., 16:25

Opa! Ti mora da si to već nekoliko puta napravila, pa si tako samouvjerena..

Kriz@
04.03.2010., 16:27
Meni je to još i više ponižavanje onoga tko te jebe, ako se radi o osobi koja te pritom voli.
Ispada da se samo dolaziš ispucat.

pa nije rekao da samo to rade :eek:

a šta onako ispada? da se dolazi samo izjebati? :kava:

harpy
04.03.2010., 16:28
a jbg, gdje bi došli da smo svi isti... bilo bi nam dosadno :mig:
u svakom slučaju, mislim da zavisi od para do para (ljubavničkog, prijateljskog ili nekog trećeg) kako će se i koliko otvarati i povjeravati, pa čak i žaliti

Sad da potpišem tebe.
Problemčić je samo kad se očekivanja jedne i druge strane baš ne poklapaju.

"dragi krmak"
04.03.2010., 16:30
Gle Dragec, ima nas tu koji razgovaramo iskreno i bez uvijanja, dapače skoro svi. I zaista si kažemo što iskreno mislimo i kritiziramo otvoreno...
No jedna je stvar dati konstruktivnu kritiku, a nešto posve drugo pljuckati s visoka, evo ovako npr. :

Nisam pljuckao s visoka, no, ako si ti to tako doživjela, ja ne mogu ništa učiniti da promijenim tvoj doživljaj, to je valjda jasno.
Dakle, ukazao sam na, čini mi se, najvažniju dimenziju tog njegovog problema, koja baca potpuno drugo svjetlo na cijeli problem. Slažeš li se?

Kriz@
04.03.2010., 16:34
Sad da potpišem tebe.
Problemčić je samo kad se očekivanja jedne i druge strane baš ne poklapaju.

da, a mi znamo samo jednu stranu
on je free, on ju voli, njemu smeta 'zanovijetanje'
a šta je s njom.. zašto je još u braku ako može biti s njim, koliko ga ako ga voli... :ne zna:
uzalud mi tu raspravljamo, kad ne znamo stanje
ništa na ovom našem svijetu nije jednodimenzionalno, pogotovo ne međuljudski odnosi

harpy
04.03.2010., 16:35

Ha, ha, nisam to nikad napravila, a na ovakvim mjestima ti to preporučaju čim se okreneš na cesti za drugim, a kamoli da nešto pomisliš ili napraviš, još sam u braku.
Htjedoh reći zapravo da ako se dvoje nezakonitih stvarno vole, osjećaju da je to, štajaznam, sudbina, riknut će jedno bez drugog, život im više nema smisla, nastavi niz..., onda to mora gadno utjecat na njihovo funkcioniranje sa familijom doma, pa tu nastaju prava sranja i nikom ne praviš uslugu ako ostaneš u braku.

Ruana
04.03.2010., 16:39
Nisam pljuckao s visoka, no, ako si ti to tako doživjela, ja ne mogu ništa učiniti da promijenim tvoj doživljaj, to je valjda jasno.
Dakle, ukazao sam na, čini mi se, najvažniju dimenziju tog njegovog problema, koja baca potpuno drugo svjetlo na cijeli problem. Slažeš li se?
Nisam to tako pročitala, no možda si ti u pravu. Samo što onda tu primjedbu moraš izložiti na neki bolji, pristupačniji način. Ne se postavljati tako iznad osobe s kojom planiraš ući u nekakvu raspravu.
Ili recimo ovo:
:confused:
kakav odgovor od nje na ovo očekuješ?

Tvoji postovi, makar i bio u pravu, ne ostavljaju mjesta zdravoj raspravi

harpy
04.03.2010., 16:40
da, a mi znamo samo jednu stranu
on je free, on ju voli, njemu smeta 'zanovijetanje'
a šta je s njom.. zašto je još u braku ako može biti s njim, koliko ga ako ga voli... :ne zna:
uzalud mi tu raspravljamo, kad ne znamo stanje
ništa na ovom našem svijetu nije jednodimenzionalno, pogotovo ne međuljudski odnosi

Pa, upravo to. Mi ne znamo, na njemu je da sazna ako već nije, a tema za raspravu će se uvijek naći, zato valjda svi i visimo ovdje :D

truckdriver2
04.03.2010., 17:18
ne nikada...kažem ti samo nešto slučajno u razgovoru....ako me ipak nešto pita odgovorim i to je to

i ja tebe...imam frendicu koja zna sve i za M i za LJ tako da...nema potrebe da njemu drljam o M...plus toga i cure tu imaju jaaaako dobre živce kad se tiče kukanja i skakanja živaca...bilo na M bilo na LJ....:s

Haloooooooooooooooo!!!!!!!!!
Ima li koga???????

Pozzzzzzzzzzzzzz svima jeste li zivi????????

"dragi krmak"
04.03.2010., 17:47
Nisam to tako pročitala, no možda si ti u pravu. Samo što onda tu primjedbu moraš izložiti na neki bolji, pristupačniji način. Ne se postavljati tako iznad osobe s kojom planiraš ući u nekakvu raspravu.
Ili recimo ovo:

:confused:
kakav odgovor od nje na ovo očekuješ?

Tvoji postovi, makar i bio u pravu, ne ostavljaju mjesta zdravoj raspravi

Vidiš, za razliku od tebe, shvatila je što sam htio reći, koliko god taj moj način bio nepristupačan. Odgovorila je baš ok, ono, skužila je da se malo zaletila.

A zaletila se zapravo jako puno. Jer ovo je topic koji gotovo svakim postom dokazuje da se u braku itekako ostaje i zbog djece, i zbog sela, i zbog ćaće, i ostalog...

Kao da je npr. došla na prevarene i rekla, mene kad bi muž prevario, ja bih ga odmah izbacila, i ostavila zauvijek! :D

double
04.03.2010., 17:58

Evo jedno pitanje, za vas "iskusne".
Je li dovoljno oprati ga, pa ga smjestiti u drugu rupicu? Mislim u obje rupe bez prezervativa?
Pitam iz zdravstvenih razloga, bakterije i to.....? :mig:
Ili bolje to i ne pokušavati.
Kako to kod vas ide u praksi?? Je li tko imao problema (upale...)? :confused:

KARLO 4.studeni
04.03.2010., 18:17

Ako nekome kažem da se mrdne i učini nešto, a ne da tu samo cmizdri, onda to nije ni uvreda ni đon, nego dobronamjeran savjet. Na kraju krajeva, ima dvadeset vas tu koji ga tješite i tapšate, pa će on na kraju dana sigurno bit dobro i utješeno.
A možda ga baš taj moj drukčiji pristup prodrma, pokrene. MOŽDA, kažem, jer ipak ste vi ostali jači i brojniji.

pa znao sam da ćete sve sad suze ronit nad njegovom pričom, pravom ljubavi, i tako to..
a ne pita se nitko zašto ne mrdne i ne učini nešto? ako je to stvarno takva ljubav, ne bi smjelo biti nemoguće. zar ne?

Obzirom da si me direktno prozvao, pokrećem se.:kava:

Podvučeno: nigdje nisam primjetio dobru namjeru na koju se pozivaš, osim (boldano) ljubomore, :flop: a to ipak puno govori o tebi zašto si osjetio potrebu da reagiraš na moj post. :(

Dvoumio sam da li da ispričam ovo, ali...gušim se, trebam zraka, pa pišem...i briga me da li me netko razumije što mi je mobitel završio na zidu, :mad::mad: mislio sam da sam ga razbio, a eto, nisam, preživio je.

Jedan od sms-a:" ...u sobi opet nisam sama, nisam slobodna , ovdje su uši velike kao prozori, a samo bih ti htjela reći kako sam sama, dušo, kako mi nedostaješ...moje drage plave okice s kojima zaspem i koje me razbude, kako bi ih htjela sada dotaknuti, poljubiti..."---->

To je za tebe cmizdrenje? U redu, to je tvoje mišljenje, uvažavam ga ali ne podržavam.
Moje mišljenje je da iz tebe pršti zavist jer nikada nisi doživio da ti se ženska osoba tako obrati.

Pitate se gdje sam?:D
Upravo dođoh iz velikog trg. lanca, ma išao samo po suhe šljive, kad ono...:eek:
Prolazim kraj kabine za isprobavanje odjeće, sistem paravan, znate, i čujem šapat: hej, vrli stasiti momče, dođi...:frajer:
Okrećem se u čudu, pa tko zove???----->

Ovaj post je teško preseravanje i upućen je tebi i sličnima koji povremeno upadaju na topic nadajući se ovakvom stilu:cerek:

Da se razumijemo, nemam ništa protiv osude, kritike ili pohvale bilo čijeg posta, ali sam direktno prozvan, pa iznosim svoje mišljenje, s kojim se, dakako, nitko ne mora složiti.:)

KARLO 4.studeni
04.03.2010., 18:28
Ma jebeš politiku!
Za sve istinske preljubni(k)ce koji završavaju večeru mrdnite guze (http://www.youtube.com/watch?v=C_A7Hu0uKNw) :top:

Kriz@
04.03.2010., 18:49
Ma jebeš politiku!
Za sve istinske preljubni(k)ce koji završavaju večeru mrdnite guze (http://www.youtube.com/watch?v=C_A7Hu0uKNw) :top:

:s

i slažem se... jebeš politiku
i još ponekog :D

tadukepa
04.03.2010., 22:27
dobro večer:hekla::w

u prolazu sam :crta:

karlo_s
04.03.2010., 22:29
Pošalji ju tu na naš topik, nek se tu ispuca s problemima oko muža
Vrlo djelotvorna terapija, provjereno.

jebeš takav odnos...

Druga je spika ovo što Sex-addict kaže, naravno da mu usputne jebačice neće pričati o svojim problemima...
Eto vidiš. Dakle, naravno da mi je normalno da mi se požali odnosno podijeli samnom što ju muči i da ne bum samo šutil ko pizda, nego je problem (možda i moj) da uglavnom k'o da me poklapa ili nekak se uvijek na isti način nadoveže na nešto što se tiče nas i povuče paralelu u stilu lovačke priče a opet tak da ispadne da i meni servira. ČAk kad je loše volje mi još posoli sa "svi smo mi isti" :bonk:

To mi se s tvoje strane čini OK.
Ali ima tu i tema koje me se s jedne strane ne bi trebale ticati, a opet budući da mi ih isto priča, onda sam zbunjen. npr. mi se sexamo i zvoni joj mob. Pogleda tko zove i onda joj ustvari kćer cmizdri kak ju je stari nešto maltretiral oko zadaće i neće joj pomoći. I kaj sad da ja kad ona meni onda nakon što sam čuo raspravu uživo? Da samo blejim tupog pogleda. Ja se još ponudim da mi majla di je bio problem pa da ja riješim i pošaljem natrag, i onda tek dobijem jezikovu juhu da njena djeca imaju dobrog oca, da nemam se ja što miješat. OK, sorry, fakat sam glup. Očito je problem u meni da nemrem biti barem ravnodušan ... :ne zna:
ima jedna razlika između muškaraca i žena, a to je cilj koji žele postići komunikacijom. žena najčešće traži da ju se sasluša, a muškarac nudi rješenje problema koji čuje u njezinom monologu. ona zapravo ne želi čuti "što mu ne reče to i to" ili "što se ne rastane" ili...ona samo želi biti saslušana i da joj se kaže eventualno nešto tipa "sve će biti u redu", "razumijem te" ili...nešto što joj daje do znanja da ju voliš, da ti je stalo, da si ju saslušao ali nipošto ne zapeljavati razgovor u smislu rješavanja tog njezinog problema. na taj način razgovor onda brzo završi i ne krene tokom koji će nervirati i tebe i nju. eto, tako sam pročitala u nekoj self-help knjizi i zaključila da ima dosta veze sa stvarnošću. probaj.

ono za oženjene...mislila sam da ih priupitaš kako su se uspjeli priviknuti na ženska prigovaranja. :mig: al šta će ti to, ti već kao da si i oženjen.
Za prvo boldano - naravno, slažem se s tobom i nisam to niti radio, nego nekak ona kao da iz mojih riječi isčitava kao da joj ja to sugeriram već samim time što joj kao želim biti pri ruci jer "jedino mene ima" (:rolleyes: moš' si mislit, očito), i onda ju to očito počinje nervirati, kao što i sama kažeš, ali čak brijem da se radi o nekakvom "denialu"
Za drugo boldano - :tuctuc: ali ustvari si u pravu
Lijepi pozdrav i dobrodošao

Evo ja ću ti reči svoje mišljenje iskreno i direktno... ona je zapravo prilično nestabilna osoba. Ima potrebu izjadati se, ali ni sama nezna što time želi postići
I još nešto.. ona osim što vara muža, još ga ima potrebu i otračati, pa nakon svega ipak svako veče legne pored njega užas
Ljubavništvo bi trebalo biti ugoda. Ako joj treba ispušni ventil neka ide trčati ili nek si nađe prijateljicu za trač partiju.
Osobno nebih željela ljubavniku biti rame za plakanje. Bar ne učestalo
Bok.
Hm, da nekak poznavajući neke primjere iz RL a i čitajući vas, ljudi koji imaju LJ su ili vrlo nestabilni pa tako bježe iz stvarnosti na neki način, ili su opet vrlo vrlo samouvjereni i onda si priušte ljepši život na taj način sa LJ.
A što se tiče "bračne postelje" ne seksa se s M odavno, a nikad nije ni bilo češće od jednom mjesečno ni u početku i to neki onak da odrade, dok samnom svaki tjedan čim se ukaže prilika i to maratonski, i onda ima nekad trenutke da nakon seksa meni još zna servirat "kak se loše osjeća jer je tu samnom a onda doma liježe u bračnu postelju" :facepalm:
- sad kad kontam, a da se ja prebacim na šupendare?

Sve mi dajete savjet kako to ona ne bi trebala radit, a mene u stvari i dalje zanima ima li to poantu i nekakvu sugestiju ili smisao, ili se jednostavno radi o takvom karakteru. Mislim, ja cijenim i volim žene, pa izbjegavam formulirati da mi pripadnice ljepšeg spola to možda malo razjasne, jer to moj šuplji muški mozak ne shvaća i pretvara se u kašu već od toga.
karlo_s kaže:...

Imenjače, lijepo su ti cure rekle, zaista se nema što dodati :top:
zastani malo i pogledaj sa strane u tvoju ljube, onako, kritički, preko plota, bez ružičastih naočala (naravno lako je to reći, jebiga). No, ako si u takvim dvojbama kako ih opisuješ, dugoročno ne vidim što bi dobio u toj vezi?
U svakom slučaju, kakva bila tvoja odluka, sretno ti bilo
U pravu si i , da, lako je to reći, pa očito ja ne uspjevam. Nekad imam osjećaj da sam joj komad mesa, a nekad da sam joj jedina osoba na svijetu kog ima i onda pokušavam joj biti oslonac u životu, što mi i ona sama kaže, pa mi se te glupe ružičaste naočale i zamagle, a ne da ne gledam kroz njih.

Pa, gle, ne smeta mene to neš posebno, niti sam ikome zavidan. Ja sam zadovoljan sa sobom i svojim životom (ili možda nisam kad mi je ovako nešto trebalo) no kad takve stvari slušaš od nekog prema kome nešto osjećaš, i ne razumiješ u stvari što i zašto, naravno da utječe na mene, pa između ostaloga i na taj način donekle na koji ti to opisuješ. Ali poanta je da je to nešto što nju čak iritira, ali dovede u korelaciju na taj način.

ptica5
04.03.2010., 22:31
[QUOTE=karlo_s;25369618]Dobar dan moje dame. :w

Opet, ako hvalite svog M (ili čak ima perioda da vam je stalno na jeziku) pa čak zna doći i do usporedbi :rolleyes:, što bi tada rekli za svoje trenutne osjećaje prema LJ kojem to govorite ili prema M koji vam je tada na

Ja kad cu imati Lj onda ga necu sigurno dozivljavati kao jebaca...nelezi mi to..pojebat se i otici..prema tome podrazumjevam da ako me nesto ljuti kod muza bas taj dan kad se idemo vidjeti ili cuti..zasto se ne malo pojadati...:ne zna::confused:
I nevidim tu nista bolesno i nenormalno..dapace..:rolleyes:

ptica5
04.03.2010., 22:38
A što se tiče "bračne postelje" ne seksa se s M odavno, a nikad nije ni bilo češće od jednom mjesečno ni u početku i to neki onak da odrade, dok samnom svaki tjedan čim se ukaže prilika i to maratonski, i onda ima nekad trenutke da nakon seksa meni još zna servirat "kak se loše osjeća jer je tu samnom a onda doma liježe u bračnu postelju" :facepalm:

Mislim da to svaka pomosli samo sto tvoja kaze..
Ja sam svoga M prevarila samo smo se malo poslatali...i isto sam rekla svom polu LJ :D da imam griznju savjesti...:rolleyes:

karlo_s
04.03.2010., 22:39
Ja kad cu imati Lj onda ga necu sigurno dozivljavati kao jebaca...nelezi mi to..pojebat se i otici..prema tome podrazumjevam da ako me nesto ljuti kod muza bas taj dan kad se idemo vidjeti ili cuti..zasto se ne malo pojadati...:ne zna::confused:
I nevidim tu nista bolesno i nenormalno..dapace..:rolleyes:

Pa naravno. Dakle, da se radi samo o sexu, nakon što se to "obavimo" obukao bi se i otišao, a ne onda posle slušao o tim stvarima pa tješio.
Hm, nisam niti postavio pitanju u smislu nekakvog "bolesnog" ponašanja, ali nekak ne shvaćam koji je cilj i namjera na taj način prema meni.
OK, već su mi direktno rekli da je uostalom LJ slobodan izbor u smislu ak mi paše ok a ako ne onda je gotovo, ali nekak očito mi je stalo, pa pokušavam naći rješenje za koje mi treba prvo valjda da shvatim razloge i namjere.

karlo_s
04.03.2010., 22:41
..."kak se loše osjeća jer je tu samnom a onda doma liježe u bračnu postelju" :facepalm: [/B]

Mislim da to svaka pomosli samo sto tvoja kaze..
Ja sam svoga M prevarila samo smo se malo poslatali...i isto sam rekla svom polu LJ :D da imam griznju savjesti...:rolleyes:

:s I sad mi samo još probaj objasniti zašto i vodim te na :Pivo:, ma vodim cijeli kutak :cool:

ptica5
04.03.2010., 22:45
:s I sad mi samo još probaj objasniti zašto i vodim te na :Pivo:, ma vodim cijeli kutak :cool:

Neznam imala sam potrebu to reci..dat mu iz nekoga razloga do znanja...da ipak volim svoga muza...:ne zna:...ali,ja sam ti samo kratko bila s njim..par puta se vidili i to je to..je da se i dalje cujemo telefonski ali se nismo vec neko vrijeme vidjeli..on bi...ali ja malo bi pa malo nebi... i tak...
kompliciram:D

Jednostavno i i nace imam potrebu reci ono sto osjecam mislim..itd..:ne zna:

InventurA
04.03.2010., 22:48
Karlo-blizanče, po onome što pišeš, čini mi se da je žena jednostavno takva. vjerojatno joj značiš više od komada mesa, ali nema previše takta odn. emocionalna inteligencija joj stoji na nižim granama. a na tebi je da li ćeš zanemariti taj dio nje ili "živjeti" s time. bitno je da u svemu tome nema zle namjere s njezine strane.

iako, čim se već kao ljubavnica tako ponaša, da si joj zakoniti, vjerujem da bi te satrala zvocanjem. doslofce udavila u žlici vode. vidiš po odgovorima žena ovdje da se nijedna ne ponaša prema lj zahtjevno u toj mjeri.

karlo_s
04.03.2010., 22:57
Karlo-blizanče, po onome što pišeš, čini mi se da je žena jednostavno takva. vjerojatno joj značiš više od komada mesa, ali nema previše takta odn. emocionalna inteligencija joj stoji na nižim granama. a na tebi je da li ćeš zanemariti taj dio nje ili "živjeti" s time. bitno je da u svemu tome nema zle namjere s njezine strane.

iako, čim se već kao ljubavnica tako ponaša, da si joj zakoniti, vjerujem da bi te satrala zvocanjem. doslofce udavila u žlici vode. vidiš po odgovorima žena ovdje da se nijedna ne ponaša prema lj zahtjevno u toj mjeri.

:grli: Kažeš, da si nađem normalnu, odnosnu neku kao odavde :cerek:, a nedajbože da se ova rastane pa da ju budem morao ženit. :horor:
Sad ću još počet brijat kak jadan njen muž. Kakva ga je sudbina zadesila sa takvom da jadan u depri leži doma pred TV-om jer više nema snage nizašto u životu, a ona ga onda još uz to sve i vara (samnom).
Sad ću još ja protiv nje, zato :no:

InventurA
04.03.2010., 23:03
:grli: Kažeš, da si nađem normalnu, odnosnu neku kao odavde :cerek:, a nedajbože da se ova rastane pa da ju budem morao ženit. :horor:

jašta nego nađi normalnu! ima ovdje tuce slobodnih preljubnica. izaberi onu koja ne prigovara puno. prvo sačekaj da sve upišu kako to one obično razgovaraju s lj, pa onda križaj jednu po jednu. i onda primjeni taktiku Karla -lava, on bude te podučio kako sročiti štivo od kojeg preljubnica emotivno kapitulira u roku seks. a jednom kad se žena ko ajkula izvrne na leđa, znaš da je dovoljno da ju pomaziš po nosu - i tvoja je. :mig: :cerek:

tea_33
05.03.2010., 00:30
, nema tu pljuvanja. Jedan dio su dobro pogodila. Dakle, nju "tišti" pa onda naravno da ju nemogu samo odslušati, ili ako odslušam ništa ne reći ili ako da, onda opet ne valja.

moje skromno mišljenje je da komunikacija ovisi u kojoj fazi je veza ili obrnuto da veza ovisi o komunikaciji, o onom tko sto želi i treba.

s druge strane, ovisi i o osjećajima prema bračnom partneru i ljubavniku.

ovdje nas ima koji normalno razgovaramo o svojim brakovima, jer ustvari osjećam da sam s lj u braku a ne m. kad sam krenula u preljub nisam imala osjećaja za m, tako da se nisam lomila oko takvih stvari.

ako se samo jebete, ne znam zasto ti ga spominje i očekuje tvoje komentare

čini mi se da ova tvoja osim straha i gađenja u sebi nosi još osjećaj krivice

Papucica G
05.03.2010., 11:54
Dobar dan,napokon :)

Imal koga?

tsarevic
05.03.2010., 12:15
Danas tehnika totalno zakazala :)

Polako će soba da se popuni...

Papucica G
05.03.2010., 12:19
Danas tehnika totalno zakazala :)

Polako će soba da se popuni...

aaa ja san baš popizdila na tehniku...

šta ima kod tebe? jesi se trošia :D

bluemood
05.03.2010., 12:22
hej svima :W

Kriz@
05.03.2010., 12:22
Jel me netkoooo tražiooooooooooo?

Nije?

A ništ onda... :w

tsarevic
05.03.2010., 12:25
Ma kaki! Pun sam ka suncokret :)

Kako kod tebe stvari stoje? Ili bolje..kako UZ tebe stvari stoje :)

harpy
05.03.2010., 12:26
Ništa. Predugo smo spavali.

Papucica G
05.03.2010., 12:27
Malo nas je,al nas ima... neče smajlići da se lipe ......

Kriz@
05.03.2010., 12:29
Šta nitko ne dogovara preljubničke orgije ovaj vikend? :kava:

Papucica G
05.03.2010., 12:29
Ma kaki! Pun sam ka suncokret :)

Kako kod tebe stvari stoje? Ili bolje..kako UZ tebe stvari stoje :)

NIZ mi stoje :lol:

harpy
05.03.2010., 12:35
Šta nitko ne dogovara preljubničke orgije ovaj vikend? :kava:

Nitko neće priznat jer se sve preljubničke kombinacije lako izjalove :p

tsarevic
05.03.2010., 12:35
Samo da stoje :)

Moj stoji u vjetar. haha :)

tsarevic
05.03.2010., 12:37
Šta mislite, koliko bi jih došlo, da se stvarno neki plac rezervira...

Ruana
05.03.2010., 13:11
Šta mislite, koliko bi jih došlo, da se stvarno neki plac rezervira...

Ja bi došla! Ako ništa drugo, samo da vidim :zubo:

karlo_s
05.03.2010., 13:19
Evo, i mene, nakon jutarnjih tehničkih problema. Dvaput sam pisal post i :mad:
moje skromno mišljenje je da komunikacija ovisi u kojoj fazi je veza ili obrnuto da veza ovisi o komunikaciji, o onom tko sto želi i treba.

s druge strane, ovisi i o osjećajima prema bračnom partneru i ljubavniku.

ovdje nas ima koji normalno razgovaramo o svojim brakovima, jer ustvari osjećam da sam s lj u braku a ne m. kad sam krenula u preljub nisam imala osjećaja za m, tako da se nisam lomila oko takvih stvari.

ako se samo jebete, ne znam zasto ti ga spominje i očekuje tvoje komentare

čini mi se da ova tvoja osim straha i gađenja u sebi nosi još osjećaj krivice

Da, nekad je nevjerojatno koliko ona se nekad boji njega, a s druge strane, nekad zove da ju poberem s autom ispred kuće, a znam da joj muž nije na putu i sl. :confused: Nekad gotovo neobjašnjivo. Kao da se javlja nekakav prkos, a onda nakon toga opet i prema meni, valjda jer je frustrirana što nema doma ono što ima samnom :ne zna: Očito je ona s njim očito dosta povezana osjećajima, samo dakle na način kao da mu se možda želi osvetiti za nešto.
S druge strane, kao da nekad i prema meni onda tako nastupa, u korelaciji sa ovim.
Pokušao sam otkriti uzrok tih njezinih strahova prema njemu, no u godinu dana nisam uspio uopće naslutiti o čemu se jasno radi, prvo od takvih konfuznih reakcija.
Kao, nekad o njoj prijeti čak rastavom, ljubomoran je pa mora pravdati i kad ide van s prijateljicama koje su zajedničko kućno društvo :confused: , a opet (što je često) vezano za djecu blabla, s time da on čak nju pritišče preko djece sa svojom ljubomorom od čega ona ima čak i fobije, a zato što naravno da djeca reagiraju. Taj dio mi teško pada, jer onda nekad i ja imam osjećaj da sam uzrok stresova njene djece :facepalm:
E sad, osjećaj gađenja možda je neprikladan tako nazvan, no nekako niti ja ne nalazim prikladniji izraz, jer nekad za sebe konstitira kako se gadi sama sebi kako samnom ima paralelni život, a onda dođe doma i kao sve ok, a to je najčešče nakon nekakvih obiteljskih epizoda gdje njen M prema njoj pokaže nekakve normalne geste ili čak malo pažnje u smislu makar nekakav dječji rodjendan na "normalan" način.

tsarevic
05.03.2010., 13:19
Nema gledanja :)

Morala bi sudjelovati...hehe

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 13:33

Zaista nemam riječi :D kakve razvratničke misli struje od jutros. :o
Pa nema ni 5-6 dana da smo snimili pornić, a ovdje se već i statisti guraju. :cerek:
A što da radim sa snimljenim materijalom? :ne zna
Da stavim na You Tube ili ?
Mogu li se na uradak potpisati kao autor ili kao grupa autora? :D
I koji naslov? jebiga, ništa nismo definirali:mad:

Papucica G
05.03.2010., 13:43
Evo, i mene, nakon jutarnjih tehničkih problema. Dvaput sam pisal post i :mad:

Da, nekad je nevjerojatno koliko ona se nekad boji njega, a s druge strane, nekad zove da ju poberem s autom ispred kuće, a znam da joj muž nije na putu i sl. :confused: Nekad gotovo neobjašnjivo. Kao da se javlja nekakav prkos, a onda nakon toga opet i prema meni, valjda jer je frustrirana što nema doma ono što ima samnom :ne zna: Očito je ona s njim očito dosta povezana osjećajima, samo dakle na način kao da mu se možda želi osvetiti za nešto.
S druge strane, kao da nekad i prema meni onda tako nastupa, u korelaciji sa ovim.
Pokušao sam otkriti uzrok tih njezinih strahova prema njemu, no u godinu dana nisam uspio uopće naslutiti o čemu se jasno radi, prvo od takvih konfuznih reakcija.
Kao, nekad o njoj prijeti čak rastavom, ljubomoran je pa mora pravdati i kad ide van s prijateljicama koje su zajedničko kućno društvo :confused: , a opet (što je često) vezano za djecu blabla, s time da on čak nju pritišče preko djece sa svojom ljubomorom od čega ona ima čak i fobije, a zato što naravno da djeca reagiraju. Taj dio mi teško pada, jer onda nekad i ja imam osjećaj da sam uzrok stresova njene djece :facepalm:
E sad, osjećaj gađenja možda je neprikladan tako nazvan, no nekako niti ja ne nalazim prikladniji izraz, jer nekad za sebe konstitira kako se gadi sama sebi kako samnom ima paralelni život, a onda dođe doma i kao sve ok, a to je najčešče nakon nekakvih obiteljskih epizoda gdje njen M prema njoj pokaže nekakve normalne geste ili čak malo pažnje u smislu makar nekakav dječji rodjendan na "normalan" način.

meni se sve čini da ti puno analiziraš,a viruj mi ništa kvalitetno neće proizić iz te analize "njen odnos s njenim mužem" sve to samo uništava vašu vezu. ispada da ne uživate jedno u drugom..ona se jada ti analiziraš i vas dvoje nestaje u tom začaranom krugu...prestani analizirat,reci joj otvoreno da na vaše sastanke ne "dovodi muža i njihove probleme" da te to uništava i da nisi sretan,pa vidi kako ćeona izreagirat i oče li ona imat toliko razumjevanja za tebe,koliko se ti oko njenih sranja mučiš.....

morate zauzet stav o toj temi i ako treba postavit određena pravila i ponašat se prema njima...ako ne uspije e onda se zamisli koliko ti je potrebna ta veza....
u preljubništvu ne bi smilo bit bračnih problema,samo ljubavnih koje bi tribali uzajamno i na obostranu korist rješavat...:)

Kriz@
05.03.2010., 13:46

a ja? mogu samo gledat?
evo mogu biti kamermankuša :o

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 13:50
a ja? mogu samo gledat?

Ne možeš, kod mene je još uvijek kamera, ( i film ):cerek:
ali se uvijek možeš aktivno uključiti kao protagonist :lol:

tea_33
05.03.2010., 13:52
Da, nekad je nevjerojatno koliko ona se nekad boji njega, a s druge strane, nekad zove da ju poberem s autom ispred kuće, a znam da joj muž nije na putu i sl. :confused:
ovisi sto i kako mu je prezentirala odlazak i u kakvim su odnosima bili taj dan, dan ranije.
poznato mi je ovo, meni nije bio problem sjest u auto i voziti se 300-400 km do dragog i doći drugi dan, a ponekad kad mi bude na nekih 40 km ne mogu se ni organizirati ni od straha.....

Nekad gotovo neobjašnjivo. Kao da se javlja nekakav prkos, a onda nakon toga opet i prema meni, valjda jer je frustrirana što nema doma ono što ima samnom :ne zna: Očito je ona s njim očito dosta povezana osjećajima, samo dakle na način kao da mu se možda želi osvetiti za nešto.
puno toga ona jos nije riješila sama sa sobom, da bi se mogla upustiti u takav preljub
mozda bi joj više odgovarale kratke avanture

tko zna kakav ustvari oni imaju odnos i čega se ona boji....ona s tobom jos nije na tom levelu intime čini mi se........

ma, sve mi se čini da se ona ide samo ispuhat k tebi kad je loše, kad je dobro dobro je......

Eleonore
05.03.2010., 13:52
Na kraju krajeva, ima dvadeset vas tu koji ga tješite i tapšate, pa će on na kraju dana sigurno bit dobro i utješeno.

Meni se čini da ti baš to želiš. Prvo si bio na Ljubavnicama, pa na Prevarenima, sad bi se priključio Preljubnicama, imam utisak da je ono što ti tražiš upravo tapšanje po ramenu. Možda bi bilo pristojno da prvo, kao što su i svi ostali, ispričaš svoju priču.

Što se tiče Karla, ne mora on biti baš moj tip muškarca da bih ga podržavala na topicu, ali je uljudan, nikoga ne napada i iznosi SVOJE osjećaje, a ne pametuje nikome što bi trebao činiti sa svojim životom.

Je li dovoljno oprati ga, pa ga smjestiti u drugu rupicu? Mislim u obje rupe bez prezervativa?

Dovoljno je, ali zaista dobro oprati. Nisam imala nikakvih upala iako prakticiram takvu formu.

Isto kod mene. Lj je moj muškarac, moj partner i najbolji prijatelj.

@karlo_s
Crodra, jesi li to ti?

tea_33
05.03.2010., 13:53

ja ću bit statist

Kriz@
05.03.2010., 13:54

Nisi fer, uvijek ti s kamerom :mama:

tea_33
05.03.2010., 13:57

@karlo_s
Crodra, jesi li to ti?

i ako mi je partner, prijatelj, muškarac naravno da ću s njim podijelit sve....sjećam se situacija dok sam bila s bivšim kako sam ne razmišljajući koliko puta uzela mob. da lijepu vijest podijelim s dragim, a ne onim koji sjedi pored mene

boldano - znala sam da ćeš ti to pitati........hehehehehe.......i meni je njušio na to, ali.....čekah još podataka, karlo još nije spominjao poršea

karlo_s
05.03.2010., 13:57
meni se sve čini da ti puno analiziraš,a viruj mi ništa kvalitetno neće proizić iz te analize "njen odnos s njenim mužem" sve to samo uništava vašu vezu. ispada da ne uživate jedno u drugom..ona se jada ti analiziraš i vas dvoje nestaje u tom začaranom krugu...prestani analizirat,reci joj otvoreno da na vaše sastanke ne "dovodi muža i njihove probleme" da te to uništava i da nisi sretan,pa vidi kako ćeona izreagirat i oče li ona imat toliko razumjevanja za tebe,koliko se ti oko njenih sranja mučiš.....

morate zauzet stav o toj temi i ako treba postavit određena pravila i ponašat se prema njima...ako ne uspije e onda se zamisli koliko ti je potrebna ta veza....
u preljubništvu ne bi smilo bit bračnih problema,samo ljubavnih koje bi tribali uzajamno i na obostranu korist rješavat...:)
Da, ovo si dobro zaključila (iz vlastitog iskustva? :D) Baš nekak se ono što je direktno između nas dvoje se izgubi u tome svemu ili još gorje i pomiješa sa tim svim što je očito suvišno, barem bi trebalo biti suvišno.
A ne uspijevam utjecat, jer onda kad se o tome ne govori, počne dolaziti situacija nagomilavanja u sebi s njene strane i onda opet završi tako da ispušni ventil proradi i opet smo na istome, samo u trenutku otvaranja ispušnog ventila ona ofuri i mene sa vrućom parom.
Izgleda da nas je to nakraju totalno i udaljilo :(
I sad da se primim one mudre izreke "ljubav(sex) do 3 mjeseca?" a posle :trk: Nisam to naravno tako gledao, a sad nakon toliko vremena još teže, ali ja ne mogu ljudima pristupati s "ogradom" uzimajući samo ono što meni treba. Uvijek uspostavljam povratnu vezu i onda sa ovakvim elementima naravno očito da postane komplicirano.

a ja? mogu samo gledat?

Nemojte mi sad ovo pretvorit u voajerski kutak :nono: Ovdje je koliko vidim ekipa koja ima konkretne potrebe i provodi ih u djelo :D

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 13:58
ja ću bit statist

Pored najbolje volje, ne mogu te takvu zamisliti:lol:

Nisi fer, uvijek ti s kamerom :mama:

Misliš da je meni lako iza kamere? :confused:
Radu ću je prepustiti recimo, Tsaru ( kameru dakako) :cerek:

harpy
05.03.2010., 14:01
Čim su djeca u igri, puno se toga važe i teško je tu bit realan i nekome sa strane zvučat suvislo.
Meni je iz Karlove priče teško pohvatat što se u njenoj glavi događa, rekla bih da ni ona sama ne zna, a oštre rezove je teško napravit i kad si uvjetno rečeno siguran u svoje osjećaje i namjere, a kamoli kad je to još uvijek poprilični kaos.

nenaa
05.03.2010., 14:02
Ajme luda čovjeka...
Zovem jutros mog ljubija...i ne javlja se. Mislim si ok vidjet će poziv kasnije pa kad stigne zvat će. I u 11 odem po kavu na poslu do aparata i zadržala se sa kolegicom cca 30 min. Vratim se kad propušten poziv. Nisam gledala kad je zvao i odmah klik i zovem. On se javi i ja veselo pitam "di si?", a on će meni "evo idem nešto sa ženom u grad"...:eek: "ok zvat ću te kasnije" kažem ja i htjedoh poklopit, jako mi je bilo neugodno što sam nas dovela u tu situaciju, ali mogao je ne se javiti. A on će na to " ma nema problema A***(izgovori ime mojeg muža), baš sam te zvao prije da te pitam šta ima za vikend i to". Ja mu kažem usrana od srama i straha "ajd ne seri zovi poslje kad završiš", a on se smije beštijski i kaže "ok ajde pozdravlja te moja žena" i doslovno umire od smjeha"

Još se nismo čuli, ali da li je on normalan. Na šta je mislio. To je njemu sve kao neka igra ili što?

On pozna mog muža, čak se povremeno i čuju i druže, i ljubi je ženi rekao za nas i spominje nas ispred nje, zato si je mogao u autu dozvoliti praviti da je mm, ali taj cerek i opuštenost, meni se sve više čini da on namjerno riskira da se to njemu doma sazna. Ima tu još puno stvari, ali strah me je da ljubi zaluta ovdje ikada. Prepoznao bi me po postovima pa bi me bilo malo sram.

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 14:03
Čim su djeca u igri, puno se toga važe i teško je tu bit realan i nekome sa strane zvučat suvislo.
Meni je iz Karlove priče teško pohvatat što se u njenoj glavi događa, rekla bih da ni ona sama ne zna, a oštre rezove je teško napravit i kad si uvjetno rečeno siguran u svoje osjećaje i namjere, a kamoli kad je to još uvijek poprilični kaos.

Ttccc.. preciziraj , :)molim

Kriz@
05.03.2010., 14:05

ne može, ionako je manjak muških :p

Nemojte mi sad ovo pretvorit u voajerski kutak :nono: Ovdje je koliko vidim ekipa koja ima konkretne potrebe i provodi ih u djelo :D

oprosti, ali i samo gledanje ima svojih draži :kava:
a poslije se lako ugasi vatra, ako baš bude potrebno..

tsarevic
05.03.2010., 14:06

Ja sam režiser, a alternativa mi je nanošenje pudera na ženske obline :)

harpy
05.03.2010., 14:08
Ajme luda čovjeka...
Zovem jutros mog ljubija...i ne javlja se. Mislim si ok vidjet će poziv kasnije pa kad stigne zvat će. I u 11 odem po kavu na poslu do aparata i zadržala se sa kolegicom cca 30 min. Vratim se kad propušten poziv. Nisam gledala kad je zvao i odmah klik i zovem. On se javi i ja veselo pitam "di si?", a on će meni "evo idem nešto sa ženom u grad"...:eek: "ok zvat ću te kasnije" kažem ja i htjedoh poklopit, jako mi je bilo neugodno što sam nas dovela u tu situaciju, ali mogao je ne se javiti. A on će na to " ma nema problema A***(izgovori ime mojeg muža), baš sam te zvao prije da te pitam šta ima za vikend i to". Ja mu kažem usrana od srama i straha "ajd ne seri zovi poslje kad završiš", a on se smije beštijski i kaže "ok ajde pozdravlja te moja žena" i doslovno umire od smjeha"

Još se nismo čuli, ali da li je on normalan. Na šta je mislio. To je njemu sve kao neka igra ili što?

On pozna mog muža, čak se povremeno i čuju i druže, i ljubi je ženi rekao za nas i spominje nas ispred nje, zato si je mogao u autu dozvoliti praviti da je mm, ali taj cerek i opuštenost, meni se sve više čini da on namjerno riskira da se to njemu doma sazna. Ima tu još puno stvari, ali strah me je da ljubi zaluta ovdje ikada. Prepoznao bi me po postovima pa bi me bilo malo sram.

Ovakve idiotarije i moj povremeno izvodi, njega taj hod po rubu na neki bolesni način zabavlja.
Valjda zato što je prokleto samouvjeren u smislu da je odabrao ženu za koju je siguran da ga neće ostavit, štogod on napravio.
Meni je to bljak, ali, ako oni tako funkcioniraju :ne zna:

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 14:12
ne može, ionako je manjak muških :p

Pih, očito pomno ne čitaš, ovdje ima macho mužjaka...:D

Ja sam režiser, a alternativa mi je nanošenje pudera na ženske obline :)

I Eli scenarista:top:

harpy
05.03.2010., 14:12
Ttccc.. preciziraj , :)molim

Karlo s, ajme, kolko vas ima... :cerek:

tea_33
05.03.2010., 14:13

ipak pokušaj, ne pristajem na aktivnosti u grupi :rofl:

ako će ti bit lakše ja ću ti bit asistentica :moli:

Kriz@
05.03.2010., 14:15
a onda se neću igrati :(

nenaa
05.03.2010., 14:17
Ovakve idiotarije i moj povremeno izvodi, njega taj hod po rubu na neki bolesni način zabavlja.
Valjda zato što je prokleto samouvjeren u smislu da je odabrao ženu za koju je siguran da ga neće ostavit, štogod on napravio.

Doslovno si valjda pročitala moje misli. Ja sam isto uvjerena da ona njega ne bi ostavila, ali njihova stvar. Ja samo ne bih voljela da ona sazna. Možda zvuči glupo, ali ne bih da se ona osjeti povrijeđena, a to bi meni uništilo nešto lijepo, a ne bi donijelo ništa korisno.
Čarolija bi nestala. A meni se ne da tako mladoj pravdat nekoj jaaaaako starijoj gospođi na tel. Ona mi može skoro biti mama.
Ne mislim stvarno ništa loše, ali drži me malo to ponekad šta bi napravila i šta joj rekla. On je mlađi od nje. On 49, ona 52, ja 30. Joj joj.

tsarevic
05.03.2010., 14:19
Kriz@, ja želim da mi budeš asistentica režije :)

Ok..ekipu smo skupili..samo nam još glumci trebaju!!

A mogli bi da snimimo film o snimanju filma...pa se svi pomješamo na kraju :)

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 14:21
Karlo s, ajme, kolko vas ima... :cerek:

Kao slučajno, šta ćeš:cerek:

ipak pokušaj, ne pristajem na aktivnosti u grupi :rofl:

He. he da vidiš snimljeni materijal sigurno bi promijenila mišljenje:lol:

[/QUOTE]ako će ti bit lakše ja ću ti bit asistentica :moli:[/QUOTE]

pristajem, uz određene uvjete:
spretnost, brzina, bezpogovornost izvršavanja zadataka, spremnost na nove izazove...:cerek: i , skoro da zaboravim, moraš znati pridržavati... staviv, jasno

Kriz@
05.03.2010., 14:22
Kriz@, ja želim da mi budeš asistentica režije :)

Ok..ekipu smo skupili..samo nam još glumci trebaju!!

A mogli bi da snimimo film o snimanju filma...pa se svi pomješamo na kraju :)

može, a pošto si ti režiser, ti odlučuješ :D

samo da se glumci ne pobune na moje ideje :p

harpy
05.03.2010., 14:24
Kao slučajno, šta ćeš:cerek:

:rofl:

He. he da vidiš snimljeni materijal sigurno bi promijenila mišljenje:lol:

ako će ti bit lakše ja ću ti bit asistentica :moli:[/QUOTE]

spretnost, brzina, bezpogovornost izvršavanja zadataka, spremnost na nove izazove...:cerek: i , skoro da zaboravim, moraš znati pridržavati... staviv, jasno[/QUOTE]

Da ne zna držat stativ, ne bi bila na kutku za preljubnice :kava:

Papucica G
05.03.2010., 14:26
Da, ovo si dobro zaključila (iz vlastitog iskustva? :D) Baš nekak se ono što je direktno između nas dvoje se izgubi u tome svemu ili još gorje i pomiješa sa tim svim što je očito suvišno, barem bi trebalo biti suvišno.

ne nije iz vlastitok iskustva,nikad nismo pričali o našim partnerima(on je nekad,pa bi dobija po pički :lol:)

ma znaš šta,ja san ti slobodna i dobra i draga i obćajen neću ni zuc o mužu,uzmi mene za lj ...:mig:

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 14:30
može, a pošto si ti režiser, ti odlučuješ :D

samo da se glumci ne pobune na moje ideje :p

Samo da ne ispadne ovo (http://www.youtube.com/watch?v=LbLT2-S0QhI&feature=related) :cerek:
ili ovo (http://www.youtube.com/watch?v=uwQFj4Ce7Kw&feature=related):lol::lol:

Eleonore
05.03.2010., 14:34
boldano - znala sam da ćeš ti to pitati........hehehehehe.......i meni je njušio na to, ali.....čekah još podataka, karlo još nije spominjao poršea

Ma ja sam uvjerena 99 %. Taj stil, ta tema....

Mislim da si on tako zapravo stvara odstupnicu, ako bi ona nešto naslutila, tako bi lakše okrenuo na to da je nešto krivo povezala. Problem je kad žena nađe u mobu poruke totalno nepozbate osobe koju muž nikad nije spomenuo.

tea_33
05.03.2010., 14:34

nisu to idiotarije
manje je sumnjivo da se šali i razgovara na normalan način kad dobije poziv, nego da ga npr. ignorira pred zenom ili se brzinski izvlači.....

koliko puta nam se to dogodilo i nastavljamo kraći razgovor u normalnom tonu, nikom sumnjivo.....

što bi se dogodilo da se uzmucao pred zenom?, da je postao nervozan?, brzinski prekinuo?
bio bi puuuuuuuuno više sumnjiv

zna čovjek znanje :mig:

harpy
05.03.2010., 14:35
Doslovno si valjda pročitala moje misli. Ja sam isto uvjerena da ona njega ne bi ostavila, ali njihova stvar. Ja samo ne bih voljela da ona sazna. Možda zvuči glupo, ali ne bih da se ona osjeti povrijeđena, a to bi meni uništilo nešto lijepo, a ne bi donijelo ništa korisno.
Čarolija bi nestala. A meni se ne da tako mladoj pravdat nekoj jaaaaako starijoj gospođi na tel. Ona mi može skoro biti mama.
Ne mislim stvarno ništa loše, ali drži me malo to ponekad šta bi napravila i šta joj rekla. On je mlađi od nje. On 49, ona 52, ja 30. Joj joj.

To su ružne situacije, ne želim ih ni zamišljat. :rolleyes:
Meni je utoliko lakše što njegova cijeli život zna za njegovo šaranje, a ja u toj priči nisam ništa bitnija od prijašnjih i budućih, pa ako se i pobuni, čut će on, a ne ja.

harpy
05.03.2010., 14:39
nisu to idiotarije
manje je sumnjivo da se šali i razgovara na normalan način kad dobije poziv, nego da ga npr. ignorira pred zenom ili se brzinski izvlači.....

koliko puta nam se to dogodilo i nastavljamo kraći razgovor u normalnom tonu, nikom sumnjivo.....

što bi se dogodilo da se uzmucao pred zenom?, da je postao nervozan?, brzinski prekinuo?

Eee, jedno je znat znanje, a drugo je otvoreno guštat u takvim situacijama i još ih i forsirat, po mogućnosti.
To ne kužim baš, ali tko voli, a nek se zabavlja.

tea_33
05.03.2010., 14:41
spretnost, brzina, bezpogovornost izvršavanja zadataka, spremnost na nove izazove...:cerek: i , skoro da zaboravim,

lako meni za ovo, morala bih se bacit na

moraš znati pridržavati... staviv, jasno

OVO

Eleonore
05.03.2010., 14:41
nisu to idiotarije

Fak, šta je ovo danas?? Tea govori ono što ja mislim! :)

karlo_s
05.03.2010., 14:43
Valjda djeca jesu jedan od glavnih ciljeva koje čovjek stavlja ispred sebe, makar to nekad izgledalo i skrivajući se iza njih.
Hm, zaista ne znamo nekad ni što se u vlastitim glavama događa, a možda onda i bolje da ne znamo što je u tuđima, nego da se probamo prilagoditi kako nam odgovara.
Meni se čini da ti baš to želiš. Prvo si bio na Ljubavnicama, pa na Prevarenima, sad bi se priključio Preljubnicama, imam utisak da je ono što ti tražiš upravo tapšanje po ramenu. Možda bi bilo pristojno da prvo, kao što su i svi ostali, ispričaš svoju priču.

Što se tiče Karla, ne mora on biti baš moj tip muškarca da bih ga podržavala na topicu, ali je uljudan, nikoga ne napada i iznosi SVOJE osjećaje, a ne pametuje nikome što bi trebao činiti sa svojim životom.

Ha, čovjek šara sa obije vrste odnosno i prevarenima i preljubnicama :D Jeli zato i "krmak" ili je nick slučajno? :rofl:

Kad sam se odlučio ovdje uključiti u raspravu, pojavio se čovjek tsar_76 koji je sve postove pisao kao da ih ja pišem pa sam dugo samo čitao sve što piše i što mu odgovarate. Na neki način me sablaznila činjenica kako ima istih sudbina odnosno situacija, a svi mi mislimo kako je to naše jedinstveno i pomiče tektonske ploče samo za nas. Ali onda kako je rasprava zamrla i pretvorila u zafrkanciju, nastavio sam sa onim što mene muči :ne zna:
i ako mi je partner, prijatelj, muškarac naravno da ću s njim podijelit sve....sjećam se situacija dok sam bila s bivšim kako sam ne razmišljajući koliko puta uzela mob. da lijepu vijest podijelim s dragim, a ne onim koji sjedi pored mene

Naravno da sam pokušao prema njoj biti prvo muškarac u svim ostalim smislovima, a tek na kraju požudnom. I počeli smo polako i dugotrajno upoznavši se pod neobičnim okolnostima i mjesecima se družili dok je tek kasnije preraslo u ovo što je sada.
Možda je to greška. :ne zna: Valjda je onda bolje početi one-night-standom pa poslije vidjeti hoće li što ispasti iz toga :lol:

karlo_s
05.03.2010., 14:45

Haha, poklopile vam se zvijezde danas. Primjetio sam da vas ima ovdje nekolko u stalnoj postavi pa da se poklapate ili slažete malo jedne s drugim, pa malo obratno :s To je valjda kao onjaj sistem ispitivanja dobar-loš pandur :lol:

tea_33
05.03.2010., 14:46

Draga, ne mozemo protiv sudbine. Jednog dana će nas spojiti ma koliko se mi borile protiv nje :cerek:

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 14:48

Prigrlila stativ:lol:

Eleonore
05.03.2010., 14:48
@karlo_s
Nisi odgovorio na moje pitanje - jesi li ti Crodra?

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 15:17
Opet nigdje nikoga, a da
nastavimo ? (http://www.youtube.com/watch?v=hUQEvieQLjU&feature=related):D

miele
05.03.2010., 15:21
Opet nigdje nikoga, a da

Svi se razbježali :ne zna: Otišli snimat film? :misli: :D

tsarevic
05.03.2010., 15:24
ma kaki..ja na šampanjcu i torti..malo se slavi na poslu :)

Kriz@
05.03.2010., 15:24
Opet nigdje nikoga, a da

ja čekam da odem odma pogledati te tvoje youtube prijedloge :ne zna:
do onda ne pristajem na ništa, osim tsarovog prijedloga :)

sex-addict
05.03.2010., 15:25
Pozdrav ekipa..

Danas radno proveden radni dan.. Ko u rudniku :D

Nadam se da ste se proveli danas bolje od mene..

Pozz

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 15:27
Zanimljivo bilo o horoskopu, a što kažete na TAROT (http://www.youtube.com/watch?v=5tEkBrCD7wo&feature=related)

Edit: očekujem konstruktivnu raspravu :D:D

bluemood
05.03.2010., 15:30
Opet nigdje nikoga, a da

a šta sad nema me jedan dan i odmah me izbacili iz ekipe....:(

tsarevic
05.03.2010., 15:31
Blue...nema filma bez tebe :)

bluemood
05.03.2010., 15:41
Blue...nema filma bez tebe :)

eee kako si sladak
:grli:

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 15:46
mali dodatak za raspravu oTAROTU (http://www.youtube.com/watch?v=WXUU6B1w74w&feature=related):D

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 16:30
poznato??? (http://www.youtube.com/watch?v=0Z1RhoyzAtU&NR=1)

lana10
05.03.2010., 17:36
jel to zbog vaginalne mikroflore? vjerujem da je to istina ako se radi o isprianju vodom i sl. ali ove tabletice su namijenjene upravo tome, održavanju uravnoteženog mikrobiološkog stanja.

budem pitala svog ginića na idućem servisu. :ne zna:

.

Bioclin - aktigel
kažu da je dobar. za balans vaginalne flore i kod korištenja antibiotika, ako georgina zasvrbi

lana10
05.03.2010., 17:40

tu se u potpunuosti slažem s tobom :cerek:

karlo_s
05.03.2010., 20:18
ne nije iz vlastitok iskustva,nikad nismo pričali o našim partnerima(on je nekad,pa bi dobija po pički :lol:)

ma znaš šta,ja san ti slobodna i dobra i draga i obćajen neću ni zuc o mužu,uzmi mene za lj ...:mig:
Godi čitati, no nisam tako otvorene naravi. No imaš jedan :grli:
Ma ja sam uvjerena 99 %. Taj stil, ta tema....

@karlo_s
Nisi odgovorio na moje pitanje - jesi li ti Crodra?
Nisam. Čital sam i njegove postove, a naletio sam na njega kad ste bile prebačene na off pa sam potražil unatrag o čemu je taj pisao da je izletio odavde.
U odnosu na njega, ova "moja" je majka tereza tak da ... iako mi nije utjeha da je netkome lošije od mene.
Bioclin - aktigel
kažu da je dobar. za balans vaginalne flore i kod korištenja antibiotika, ako georgina zasvrbi
Jao, ne bi ti ja bio ginić :D Svala čast, ali ja ipak preferiram dozi čednosti :mig:

Kriz@
05.03.2010., 20:43
opet nikog nema :confused:
znate da sam neuračunljiva i da upadnem u neku frku čim se maknem iz našeg kutka
morate biti odgovorniji prema malom derletu :p

Papucica G
05.03.2010., 20:53
tu san ja,čvan te od sranja :cerek:

Kriz@
05.03.2010., 20:55
:Pivo: kako si šlapice moja?

nebesko plava
05.03.2010., 20:56
.....

bok karlo_s :W

evo da se i ja malo uključim :)

Ja sam isto blizanac u horoskipu, k tome još i vaga u podznaku.... i stalno nešto važem... čovjeće to je baš naporno :mig:

Moj lj je smatrao za normalno stalno pričati o svojoj ženi, poznajem ju pa mi je to još teže padalo... uglavnom pričao je sve lijepo, tu i tamo je iskočilo neko malo prikriveno nezadovoljstvo... nisam ga ništa ispitivala, uglavno sam se povlačila iz takvih tema (ušutila i na komentirala) ili totalno popizdila. Pitanje je bilo: koji kurac radiš sa mnom kad je ona tako divna, krasna, savršena... baš sam se osjećala jadno :(
Puno je vremena prošlo do trenutka kad je shvatio da vrijeme koje provodi sa mnom izolira od svega ostalog.... Popričaj s svojom dragom i to joj objasni.
Nisi rekao koliko si daleko spreman otići s njom, da li ju voliš ili voliš sex i druženje s njom? Vidim da si slobodan.... Misli li se ona rastati? Voli li ga ona?
Voli li tebe?

nebesko plava
05.03.2010., 20:58
opet nikog nema :confused:
znate da sam neuračunljiva i da upadnem u neku frku čim se maknem iz našeg kutka
morate biti odgovorniji prema malom derletu :p

Evo i mene slatkice, sjedim uz pivce, pridruži mi se, duga je noć :zivili:

Papucica G
05.03.2010., 20:58
:Pivo: kako si šlapice moja?

ko i svaka šlapa :lol:

gledam doru,čini mi se da će mi popravit probavu...

Kriz@
05.03.2010., 20:59
Evo i mene slatkice, sjedim uz pivce, pridruži mi se, duga je noć :zivili:

hmmmm vidiš, pivo je dobra ideja :top:

Šlapice pobogu zašto to gledaš? :eek:

nebesko plava
05.03.2010., 21:02
hmmmm vidiš, pivo je dobra ideja :top:

Šlapice pobogu zašto to gledaš? :eek:

i moje curke to gledaju, bar imam mira, muž otišao na tjedan dana:D, sad bih mogla promjeniti brave na stanu :lol:

Kriz@
05.03.2010., 21:05
i moje curke to gledaju, bar imam mira, muž otišao na tjedan dana:D, sad bih mogla promjeniti brave na stanu :lol:

al ne zaboravi staviti kameru pred vrata, da mu vidimo facu kad skuži :rofl:

nebesko plava
05.03.2010., 21:08
al ne zaboravi staviti kameru pred vrata, da mu vidimo facu kad skuži :rofl:

:lol::lol: Misli da bi sjekirom razbio vrata, a onda bih ja zajedno sa djecom letila kao vještica na metli van iz stana :mad:

No nema veze, mogu malo maštati :mig:

Kako si ti? Nije blizancima baš najbolji priod u godini :rolleyes:

Papucica G

:lol: i još štotšta promjenit,dok se on ne vrati....

miele
Pozdrav curkama i jedna runda :Pivo: :zivili: Ja sam u prolazu...imam filmsku večer danas :kokice: :D

Papucica G
05.03.2010., 21:10
Pozdrav curkama i jedna runda :Pivo: :zivili: Ja sam u prolazu...imam filmsku večer danas :kokice: :D

pozdrav milice :cerek:

Kriz@
05.03.2010., 21:11
:lol::lol: Misli da bi sjekirom razbio vrata, a onda bih ja zajedno sa djecom letila kao vještica na metli van iz stana :mad:

No nema veze, mogu malo maštati :mig:

Kako si ti? Nije blizancima baš najbolji priod u godini :rolleyes:

a nije? ne pratim to, al sad mi je puno jasnije stanje :misli:
ukratko... bolje mi da ne razmišljam kako sam, to je najsigurnije

Miele šta se gleda?

nebesko plava
05.03.2010., 21:12
pozdrav milice :cerek:

nadam se da je neki ludi i napaljen pornić :rofl:

Papucica G
05.03.2010., 21:14
nadam se da je neki ludi i napaljen pornić :rofl:

to sa i ja tila napisat....:rofl: al sve me strah,ako je sa dečkom....:mig:

nebesko plava
05.03.2010., 21:16
to sa i ja tila napisat....:rofl: al sve me strah,ako je sa dečkom....:mig:

...pa ti sve žao dečka :lol:

miele
05.03.2010., 21:16
:lol: Znala sam da ćete to pomislit :p

Ne, drame se gledaju. A onda možda i koji horor padne :eek:

nebesko plava
05.03.2010., 21:19

mi smo ti koke u godinama i ne bi gubile vrijeme na drame :lol: :lol:

Papucica G
05.03.2010., 21:20

jel one drame u kojima muškić nju voli odavde do neba i nazad,ako treba...a žen mu fujbljak :D

nebesko plava
05.03.2010., 21:22
jel one drame u kojima muškić nju voli odavde do neba i nazad,ako treba...a žen mu fujbljak :D

papučice, mi smo te drame davno odgledale :mig: :lol:

nebesko plava
05.03.2010., 21:23
mile nam pobjegla!

Papucica G
05.03.2010., 21:24
papučice, mi smo te drame davno odgledale :mig: :lol:

ma šuti ludo,taman san bila zaboravila da se na kraju filma pojavi opajdara i sve pokvari :lol:

miele
05.03.2010., 21:27

A ne baš takve :rofl: Evo ova je dobra (http://www.imdb.com/title/tt0180093/) :top: Jennifer Connelly :cerek: :cerek:

Ja bi pivu sad :mama:

nebesko plava
05.03.2010., 21:30
ma šuti ludo,taman san bila zaboravila da se na kraju filma pojavi opajdara i sve pokvari :lol:

kako si ti? Trebala bi nači neki novi predmet obožavanja pa bi ti bilo lakše :mig:

_stella_
05.03.2010., 21:31
dobra večer cure :W...samo da vas pozdravim. drago mi je da su lake teme na programu....
ja sam se malo razboljela...(od ljubavi :D ) pa se odmaram.
ko je opajdara :p?

nebesko plava
05.03.2010., 21:33
http://www.vicevi.biz/zanimljivosti/?idx=7435

ovo je za nas kojima pimpac nije dovoljan :)

Kriz@
05.03.2010., 21:34
pih došao naš karlo i na tuđem terotoriju mi opalio kontru...

Stvarno papučice kad će novi?

nebesko plava
05.03.2010., 21:34
dobra večer cure :W...samo da vas pozdravim. drago mi je da su lake teme na programu....
ja sam se malo razboljela...(od ljubavi :D ) pa se odmaram.

bok stella :)

Razboljela od ljubavi :cerek:

Blago tebi :p

Kriz@
05.03.2010., 21:36
http://www.vicevi.biz/zanimljivosti/?idx=7435

ovo je za nas kojima pimpac nije dovoljan :)

:top: idem pisat uskrsnom zeki

Papucica G
05.03.2010., 21:36
kako si ti? Trebala bi nači neki novi predmet obožavanja pa bi ti bilo lakše :mig:

ma dobro je,dara s brigom a veselje,a kad zaguši odem pod jastuk :D

:lol: na druga koj voli :mig:

stela bit će bolje,samo se alko strpii dok antibiotik počme djelovat :cerek:

miele
05.03.2010., 21:38
ma dobro je,dara s brigom a veselje,a kad zaguši odem pod jastuk :D

Papučice, na čemu si ti? :rofl: Nešto ti se slova opako miješaju :D
Daj vamo malo toga :p

Papucica G
vidim da mi slova fali,nemojte zamjerit,na ekom sam laptopu...manji mi je od mobitela :(

KARLO 4.studeni
Vidim ležerna atmosfera, primate muškića?

miele
05.03.2010., 21:39
vidim da mi slova fali,nemojte zamjerit,na ekom sam laptopu...manji mi je od mobitela :(

Eh, a ja mislila da su neke opojne supstance u pitanju :o :lol:

nebesko plava
05.03.2010., 21:40

kako si srcelomče? Kakvo je stanje u draškovićevoj (pretpostaljam da je tamo)?
Mobitel u komadu?

Papucica G
05.03.2010., 21:40
Papučice, na čemu si ti? :rofl: Nešto ti se slova opako miješaju :D
Daj vamo malo toga :p

pijem stelu,,jesam ajke mi....:p

_stella_
05.03.2010., 21:41
bok stella :)

Razboljela od ljubavi :cerek:

Blago tebi :p

možeš mislit...opet smo u akciji: pogodi ko će se prvi javit?

aaa ta opajdara, znam sad :mig:

ima jedan antibiotik, skroz dobar, pomaže samo tako...al ga nema sad na zalihama...

nebesko plava
05.03.2010., 21:42
:top: idem pisat uskrsnom zeki

ma ja pisala i djedu božićnjaku pa ništa, kasni... očito velika potražnja :mig:

Papucica G
05.03.2010., 21:42

Karlo je s nama :rock:

nebesko plava
05.03.2010., 21:43

a ja na panu, šteta što nije ... na banu :mig:

Kriz@
05.03.2010., 21:44
http://www.youtube.com/watch?v=leohcvmf8kM

:rock:

_stella_
05.03.2010., 21:44

ha, ha, dobra je stela...a ja volim beksić, trebala sam uzet nadimak beks, to zvuči...opasno :confused:

jesmo mi neke preljubnice/ici...petak, vikend, doma pred laptopom :rolleyes:

Papucica G
05.03.2010., 21:47
ha, ha, dobra je stela...a ja volim beksić, trebala sam uzet nadimak beks, to zvuči...opasno :confused:

a čuj to nek njih bude sram,oni su nas u bakice pretvorili...

Ko će prvi psat Stela...On il beksić kad se razlari :mig:

nebesko plava
05.03.2010., 21:47

a što ćemo kad su nam ljubavici doma sa ženicama, glume dobre mužiće i maštaju o našim guzama, mi se barem ovdje zabavljamo :D

Kriz@ jesi za ples?

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 21:48

nije namjerno, omaklo mi se:cerek:
Nadam se da i tamo nema nekakve Tee pod PMS om:eek:

kako si srcelomče? Kakvo je stanje u draškovićevoj (pretpostaljam da je tamo)?
Mobitel u komadu?

Ako si pala na priču o mobitelu:lol::lol:
A nije u Draškovićevoj, nego...da, još je tamo i čita moje poruke u pauzi štrikanja:D

Karlo je s nama :rock:

Pusa i tebi:) Dobro se zabavljaš?

nebesko plava
05.03.2010., 21:49

papućice ja te niš ne kužim :lol:

Kriz@
05.03.2010., 21:51
a što ćemo kad su nam ljubavici doma sa ženicama, glume dobre mužiće i maštaju o našim guzama, mi se barem ovdje zabavljamo :D

Kriz@ jesi za ples?

ohhhh yeahhh babyyyyy :cerek:

ne znam, ja se žena počinjem užasavati :eek:

nebesko plava
05.03.2010., 21:53
Ako si pala na priču o mobitelu:lol::lol:

ja sam ti mekog srca :)

dođi s nama na
:Pivo:

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 21:53
Cure, slova vam ispadaju, zar ste svi snimali reklamu za pivo?:cerek:

nebesko plava
05.03.2010., 21:55

kad nas nitko ne zove na snimanje pornića, pa se opile od očaja :lol:

nebesko plava
05.03.2010., 21:57
http://www.youtube.com/results?search_query=lepa+brena+u%C4%91i+slobodno&search_type=&aq=2&oq=lepa

ova ide uz pivce :)

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 22:02
ohhhh yeahhh babyyyyy :cerek:

Bogami i ja, ovako mlad i zelen, što vas više čovjek čita:rofl:

nebesko plava
05.03.2010., 22:02
http://www.youtube.com/watch?v=zmbw8OycJrE

ova je za one romantićne...

nebesko plava
05.03.2010., 22:03
papučice... gdje si? Skupljaš slova?

Kriz@
05.03.2010., 22:04
http://www.youtube.com/results?search_query=lepa+brena+u%C4%91i+slobodno&search_type=&aq=2&oq=lepa

mene može samo natjerati da potegnem još više pive :rofl:

Papucica G
05.03.2010., 22:06
papućice ja te niš ne kužim :lol:

:lol: ja kažem da mi je laptop na popravk a u ovom zamjenskom slova štekaju...uf oznoji se dok san nabola...

a steluu san pitala oče li se ON prvi javit,il oa kad se Beksić razulari u njoj...

ma neć više pisat sve sa nokte slomila....

_stella_

stela neće pisat, al bi mogla zato ispalit lagano...a šta se tiče njega on će garant večeras udarit po beksiću i onda će u zoru u nekoj kavani pjevat hanku i mislit na mene :cerek:

ha,ha dobro ti kažeš...neka, neka...znam ja kud to maštanje vodi :E

karlo, voli li tvoja draga pivo? ako voli, onda bi se ona tu s nama uklopila...

miele
mene može samo natjerati da potegnem još više pive :rofl:

Upravo tako :rofl:

Ova je za chillanje uz pivce :D http://www.youtube.com/watch?v=NkeAJ6dKo98 A i sviđa mi se naslov :o :Sex:

_stella_
05.03.2010., 22:09

uđi slobodno, vidi da li dišem...

:lol: ja kažem da mi je laptop na popravk a u ovom zamjenskom slova štekaju...uf oznoji se dok san nabola...

a steluu san pitala oče li se ON prvi javit,il oa kad se Beksić razulari u njoj...

razularit ću se ja sutra ako ozdravim...

čuvaj nokte draga, možda ti zatrebaju :mig:

Papucica G
ovo e lav naučija (http://www.youtube.com/watch?v=iH9j_OYgOqA)

Kriz@
Upravo tako :rofl:

Ova je za chillanje uz pivce :D http://www.youtube.com/watch?v=NkeAJ6dKo98 A i sviđa mi se naslov :o :Sex:

neeeeeeeeeeee :eek:
dok je mars u relacciji s venerom, a skupa stoje veneri na glavi i sve to u drugom rogu ovna, a korelaciji sa suncem dok ih pluto mrko gleda....

ovo može prebacit na 'daj mi vina da se napijem, daj mi nož da sečem vene' pjesme

daklem... samo veselo danas :D

nebesko plava
05.03.2010., 22:10

piši, piši, nemoj ići...popila sam još čašu pa sad sve kužim :mig:

nebesko plava
05.03.2010., 22:14
http://www.youtube.com/watch?v=nvWapoX5RJo

ova je moja :)

_stella_
05.03.2010., 22:14
ovo e lav naučija (http://www.youtube.com/watch?v=iH9j_OYgOqA)

taj vaš lav je baš faca...jel on još šta podučava?

neeeeeeeeeeee :eek:
dok je mars u relacciji s venerom, a skupa stoje veneri na glavi i sve to u drugom rogu ovna, a korelaciji sa suncem dok ih pluto mrko gleda....

ovo može prebacit na 'daj mi vina da se napijem, daj mi nož da sečem vene' pjesme

daklem... samo veselo danas :D

:lol:

ima vuco novu pjesmu... tražena si roba u gradu, čujem da je to hit u st-u? je li papučice?

http://www.youtube.com/watch?v=NVbCK_gGfTU

Papucica G
05.03.2010., 22:16
piši, piši, nemoj ići...popila sam još čašu pa sad sve kužim :mig:

ok osajem na tvoju odgovorost :o

oštrim noktiće,zlu netrebalo....i točim :zivili:

nebesko plava
05.03.2010., 22:16
ima vuco novu pjesmu... tražena si roba u gradu, čujem da je to hit u st-u? je li papučice?

a joj... gdje me nađe...a nestalo mi piva :mad:

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 22:18
karlo, voli li tvoja draga pivo? ako voli, onda bi se ona tu s nama uklopila...

Tko sa :E tikve sadi...:lol:

nebesko plava
05.03.2010., 22:20
Tko sa :E tikve sadi...:lol:

ajd se malo raspiši... da padne pokoja suzica :mig:

Papucica G
05.03.2010., 22:21
taj vaš lav je baš faca...jel on još šta podučava?

što jes,jes,a ni Seve nam nije mrska...neče Lola više plesat gola :lol: (http://http://www.youtube.com/watch?v=9yP_G1INO_A)

Kriz@
05.03.2010., 22:23
http://www.youtube.com/watch?v=mUFN8SCjXz4

ovo je za moju ljubaf :zvrko:

nebesko plava
05.03.2010., 22:23
http://www.youtube.com/watch?v=Z3udiDv6f6Q&feature=related

samo za karla (ovdje prisutnog) :)

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 22:25
ajd se malo raspiši... da padne pokoja suzica :mig:

Aaaa ne, odsada pišem samo riječ, dvije, i uto ime, samo za vas (http://www.youtube.com/watch?v=DFC23N3cLuw&feature=related)

Papucica G
05.03.2010., 22:25
[QUOTE]taj vaš lav je baš faca...jel on još šta podučava?

Ma naš ti je Lav,kralj lavova,samo ga ja mako vičem kad počme spominjat ženu :mig:

nebesko plava
05.03.2010., 22:26
http://www.youtube.com/watch?v=9kRFUcN7yI8

a ovo za mog lj...

nebesko plava
05.03.2010., 22:28
http://www.youtube.com/watch?v=YIdRgLOxWoc

a ova je moja...

Kriz@
05.03.2010., 22:29
http://www.youtube.com/watch?v=9kRFUcN7yI8

a ovo za mog lj...

ja svom ex lj mogu samo....

http://www.youtube.com/watch?v=2eYhziwc7gI

:D

nebesko plava
05.03.2010., 22:32
ja svom ex lj mogu samo....

http://www.youtube.com/watch?v=2eYhziwc7gI

:D

nebesko plava
05.03.2010., 22:39
nestalo mi piva :( Laku noć svima! Slatko sanjajte :)

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 22:42
[QUOTE=_stella_;25393079]

Ma naš ti je Lav,kralj lavova,samo ga ja mako vičem kad počme spominjat ženu :mig:

Jebeš lava bez lavica:rofl:

Kriz@
05.03.2010., 22:43

laku noć, lijepo spavaj, al budi zločesta prije toga :mig:

Papucica G
05.03.2010., 22:46

noć,nebeska,lipo spavaj :cerek:

Papucica G
05.03.2010., 22:47
odoh i ja neda mi se abadat više...

noć,Lave,Kriza,Stela i noć svim dobri ljdima :D

Kriz@
05.03.2010., 22:54
odoh i ja neda mi se abadat više...

noć,Lave,Kriza,Stela i noć svim dobri ljdima :D

noćkica :kiss:

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 22:55
laku noć preljubnice (http://www.youtube.com/watch?v=n4zDY8VcuNY) :hrk::love:

Kriz@
05.03.2010., 22:58
laku noć preljubnice (http://www.youtube.com/watch?v=n4zDY8VcuNY) :hrk::love:

Laku noć, Karlo :)

počinjem se osjećati ko vratar

karlo_s
05.03.2010., 23:04
bok karlo_s :W

evo da se i ja malo uključim

Ja sam isto blizanac u horoskipu, k tome još i vaga u podznaku.... i stalno nešto važem... čovjeće to je baš naporno

Moj lj je smatrao za normalno stalno pričati o svojoj ženi, poznajem ju pa mi je to još teže padalo... uglavnom pričao je sve lijepo, tu i tamo je iskočilo neko malo prikriveno nezadovoljstvo... nisam ga ništa ispitivala, uglavno sam se povlačila iz takvih tema (ušutila i na komentirala) ili totalno popizdila. Pitanje je bilo: koji kurac radiš sa mnom kad je ona tako divna, krasna, savršena... baš sam se osjećala jadno
Puno je vremena prošlo do trenutka kad je shvatio da vrijeme koje provodi sa mnom izolira od svega ostalog.... Popričaj s svojom dragom i to joj objasni.
Nisi rekao koliko si daleko spreman otići s njom, da li ju voliš ili voliš sex i druženje s njom? Vidim da si slobodan.... Misli li se ona rastati? Voli li ga ona?
Voli li tebe?
Bok plavojko :cerek:
Da, ja nisam vaga, pa ali kod mene je očito još gorje što se vaganja tiče jer kod mene (blizanca) valjda oba moja lice drže u svakoj ruci po jednu vaga pa imam niz vaga kao klackalice s domino efektom
Dakle, slična smo situacija. Ja nikad niti ne radim razliku M-Ž, (iako bi možda i trebalo :D)
Reci, jesi li ikad uspjela shvatiti njegove motive zašto ti nekad toliko hvali nju? Meni je jednostavno to isto :ne zna: I baš onda čovjeka dovede do toga da si razmišla upravo to "što onda uopće radiš samnom". No, prije me nagura u područje osjećaja manje vrijednosti, nekak sam znao imat osjećaj da je to ustvari "denial" onoga što stvarno jest, što mi čak zna nekad izgledati kao da je samnom njemu za inat pa još maltene ispadnem ja negativac jer kao ja sam dio toga :rolleyes:
Ili možda sam si krivo zabrijao? Možda jednosatvno su ljudi nakon godina braka jednostavno naviknuti imatu tu svakodnevnu tematiku na jeziku kad nemaju o čemu drugome pa onda razgovor krene tim smjerom
dobra večer cure ...samo da vas pozdravim. drago mi je da su lake teme na programu....
ja sam se malo razboljela...(od ljubavi ) pa se odmaram.
ko je opajdara ?
Dobro večer.
Na koji način se čovjek odmara od ljubavnih boli? Klin se klinom izibija ili?... :D

Stvarno papučice kad će novi?
To je valjda karlo 4 a ne ja :)
Hm, prvo sam mislio kak bu konfuzija, imenjače, a ovako možda tu probam živjeti na tuđim (tvojim) zaslugama :mig:
http://www.youtube.com/watch?v=leohcvmf8kM

:rock:

Pridružujem se :rock:

KARLO 4.studeni
05.03.2010., 23:10
Kasniš imenjače, dame se ponapijale, tulum prošao, zastori spušteni, svi slatko spavaju:D
(osim ako si negdje drugdje tulumario :cerek:)

tea_33
05.03.2010., 23:29

a sto vi mene ogovarate dok me nema :mig:

vidim veselo ovdje bilo, svi na pivi a je ne mogu, meni to slabo, ja ne idem dalje od votke i malo sokića

Kasniš imenjače, dame se ponapijale, tulum prošao, zastori spušteni, svi slatko spavaju:D
(osim ako si negdje drugdje tulumario :cerek:)

di je drugi tulum da se pridružim :rofl:

Kriz@
05.03.2010., 23:36
a sto vi mene ogovarate dok me nema :mig:

a ne ne, moje se odnosilo na sasvim drugi topik i sudionice :mig:

tea_33
05.03.2010., 23:43
a ne ne, moje se odnosilo na sasvim drugi topik i sudionice :mig:

znam, ali Karla gadno zabolio moj napad i ma koliko mu se sad umiljkavala nikako mi ne moze oprostiti :D

Kriz@
05.03.2010., 23:45
ma pravi se :mig:

tea_33
05.03.2010., 23:48
ma pravi se :mig:

ma znam, voli on mene, ipak je on jedan lav koji ima srca za sve zene :o
a sto ti ne spavas?

od previše alkohola ne mozes zaspat kao ni ja?

Kriz@
05.03.2010., 23:54
pa rano je :ne zna:

tea_33
06.03.2010., 00:03
pa rano je :ne zna:

za što je rano?

noćna ptico :D

ugodnu i veselu noć ti zelim ja odoh na spavanje, ustajem se u 5 ipo

nebesko plava
06.03.2010., 08:08
Bok plavojko .....

haj...

nisi mi odgovorio na pitanja :rolleyes:

moraš dati malo više podataka...

da i mene je j**** osjećaj manje vrijednosti...Gle mi žene tek kad nešto izgubimo, shvatimo da smo to nešto i imale :ne zna:, a tada je kasno i povratka nema.

ona sama sa sobom nije rasčistila, a ni ti s njom, ne znam koliko iskreno razgovarate i što ona u biti želi čuti od tebe. Možda joj trebaš da ju izvućeš iz tog braka? Daj napiši malo kakav je njen stav prema braku i da li želi ostati u njemu ili ne. Valjda ste pričali o tome...

_stella_
06.03.2010., 09:28
dobro jutro curke :kava:

sinoć sam pobjegla, vratio se m :D

Na koji način se čovjek odmara od ljubavnih boli? Klin se klinom izibija ili?... :D

ha,ha...ma ne baš, a možda to i nije loša ideja....ali da sam umorna od tih kombinacija, to sigurno.

karlo s, mi smo rijetko pričali o mom m ili njegovoj ž, par puta je on znao nešto iskomentirati na račun mog m, ali bi brzo ušutio jer bi ga odmah "poklopila". nema on nikakvo pravo izvodit zaključke na temelju usputnog spominjanja. šta se tiče njegove ž, on je znao reći da je sebi "izabrao" ženu, dobru, ne gnjavi ga itd. meni je to uvijek bio malo čudan odnos, ali nisam ga propitivala, niti me zanima.