View Full Version : muska tetovaza
sta pravi muskarac ima nacrtano na sebi?
evo ja, kad sam se bio jednom zgodom napio (al brate ono posteno, kak se spada) otiso s frendovima na jedan tatoo (netko je bio castio, pa sta sad jos i da odbijem), i tak uglavnom drugo jutro sam se probudio sa nekom kurvom nacrtanom na ledjima,ajd bar nije ono A4 format, nego je vec lijepi mali crtez kucke.
posto nisam imao pojma koji ***** to predstavlja, niti kome je to palo na pamet, sve sam ,tko me pitao za "to", uvjerio da predstavlja horoskopski znak (djevica). tak da sad niti nije tak ni lose,cak mi je i bas krasno da je imam.
dakle da ponovim
@lorduke
13.04.2004., 23:50
Quake 3 logo :D Ne pitaj zasto i kako :cool:
@lorduke kaže:
Quake 3 logo :D Ne pitaj zasto i kako :cool:
:eek: :eek: :eek: gdje? :o
desna podlaktica - sidro + križ
lijeva podlaktica (nutarnja strana) - JNA ljeto 1973.
:mirko: :mirko: :mirko: kad to ženke vide, mam u trans padnu
kpt. Willard
14.04.2004., 07:56
Po ljeti umjesto da nosiš majicu "Ožujsko pivo" imaš istetovirano iznad sise logo od Žuje.:top:
@lorduke
14.04.2004., 08:52
Silajn kaže:
:eek: :eek: :eek: gdje? :o
Ne brini se, nije na mjestu gdje bi htjele da bude :B
FannyB kaže:
desna podlaktica - sidro + križ
I sirena. Zaboravila si sirenu. :mig: :D
luther kaže:
evo ja, kad sam se bio jednom zgodom napio (al brate ono posteno, kak se spada) otiso s frendovima na jedan tatoo (netko je bio castio, pa sta sad jos i da odbijem), i tak uglavnom drugo jutro sam se probudio sa nekom kurvom nacrtanom na ledjima,ajd bar nije ono A4 format, nego je vec lijepi mali crtez kucke.
posto nisam imao pojma koji ***** to predstavlja, niti kome je to palo na pamet, sve sam ,tko me pitao za "to", uvjerio da predstavlja horoskopski znak (djevica). tak da sad niti nije tak ni lose,cak mi je i bas krasno da je imam.
dakle da ponovim
:lol:
a jesi barem djevica po horoskopu?
Garovix
14.04.2004., 10:45
pravi muškarac obično ima stetovirano sidro na podlaktici. i oni koji na prsima imaju stetovirano "dragica '68" su mi pravi. muži.
ja ak bum nekaj tetovejral, to bu bubamara. otprilike 2 x 2 veličine.:top:
@lorduke
14.04.2004., 11:38
Najbolje su mi one JNA '91
To znaci pravi peh
:D
Arash's friend
14.04.2004., 11:57
luther kaže:
Meni je dobra ona urban - legend frajeru pise na podlaktici prvo FATA pa prekrizeno, pa onda iza toga MARICA
funkster
14.04.2004., 11:59
Coca cola na japanskom :D
Carlos kaže:
:lol:
a jesi barem djevica po horoskopu?
jest,jest:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.