PDA

View Full Version : Problem s profesoricom

GothicA
04.02.2003., 20:32
Ergo: ženka iz matiše i ja nismo baš u naj haj odnoima. Tj. čini se da me žena ne podnosi od ovog polugodišta jer se na satu zajebavam, kad me pita neam pojma o čemu priča itd. Al nakon kaj me upozori, smirim se. Zapravo me i nije tako puno upozoravala, samo 2 put možda, al je u svakom slučaju skužila da mat nisam otvorila ni jedanput.
Inače, žena je već 3 puta kad smo pisali test došetala do mene i počela se bezobrazno smijati nad mojim testom. Mislim ok, ne učim matematiku, neam pojma kak riješiti zadatke, ali nisam jedina! Zašto se uvijek baš meni smije?!:mad:
Nadalje, sad smo prešli na trigonometriju i fakat se tog sjećam i iz OŠ-a, počela sam slušat na satu, javljam se, dajem prijedloge kako riješiti zadatak i kad kažem prije svih točan odgovor, baba veli: "Ma bravooo Tamara", al to onako bahatim, ironičnim, zajedljivim tonom. Danas je pitala da li je bilo problema sa zadaćom, ja kažem glasno "Ne", a ona: "Kad Tamari nije bio problem, onda stvaaarnooo". E pa profesorice: :2up: Mislim odnosi se prema meni ko da sam neko smeće. Istina Bog nisam se baš dokazala u 1. polugodištu (zaključno 3), ni zadnjim testom: 1 , ali to nije razlog da se ona tako odnosi prema meni.
To me zaista vrijeđa, i sad pitam ja vas: DA li da ženu čopim nakon sata i fino popričam s njom kako mi ne odgovara taj njen odnos prema meni, tj. kako se odnosi ko da sam neki garbage...ili da to velim raski? (Raska obično rješava neprijateljske odnose između profi i nas).

wuk
04.02.2003., 20:36
ako upotrijebis rijeci "meni ne odgovara", onda ce ona popizdit!!
probaj prvo s raskom (jer ona vam pomaze), a ak nebu islo, onda rijesi to s babom in for ice!! ja preporucam!! :top:
samo budi smirena i nemoj pizdit na nju...ma znate vi cure tocno kako s profesoricama....;) :p

p.s. ocekujem rezultate!!

GothicA
04.02.2003., 20:41
wuk kaže:
ako upotrijebis rijeci "meni ne odgovara", onda ce ona popizdit!!
probaj prvo s raskom (jer ona vam pomaze), a ak nebu islo, onda rijesi to s babom in for ice!! ja preporucam!! :top:
samo budi smirena i nemoj pizdit na nju...ma znate vi cure tocno kako s profesoricama....;) :p

p.s. ocekujem rezultate!!

Ak krenem prek raske, osjećat ću se ko papčina koja nije u stanju s babom to razriješit. Al opet, ak bum išla s njom to razrješavati, onda bu baba još više planula. Il ono..ja babi serem iza leđa umjesto da ju spizdim u ludaru. Al opet..raska uvijek takva sranja rješava.

Ufff..pričekat ću do idućeg sata i vidjet kak će se baba ponašat.

BTW..kak misliš da mi cure znamo kak to razriješiti? Ja neam potrebu baš neš razrješavat..jedino sam s Latinkom neke stvari razrješavala, al ona mi je polu amica tak da se to dalo.

wuk
04.02.2003., 20:44
mislio sam da vi cure teze planete.....
bolje znate s profesorima...
uglavnom su vam skloniji....
kaj ja znam....
ali u osnovnoj su UVIJEK cure bolje prosle...
ne radite toliko sranja...
vise ucite...

ne mogu reci tocno jer vec dvije godine nemam cura u razredu (imamo pedera, ali to se ne racuna:D )....ah ta tesla...

pricekaj jos koji sat, ali ja preporucam rasku!! mislim da to nije papcinski!! ako to ne upali, tek onda probaj u 4 yoka!
ne moj babu napast, nego onako lijepo:
"meni matise ne ide...a vi mene omalovazavate...pa ja se trudim...ali...ma znate....ispricavam se...ali..."
kaj ja znam....ne znam niti tebe niti babu, pa ti ne mogu puno pomoci --> SORRY :( ;)

GothicA
04.02.2003., 20:45
wuk kaže:
ne mogu reci tocno jer vec dvije godine nemam curu u razredu (imamo pedera, ali to se ne racuna:D )....ah ta tesla...

:D :D :D

Sudden Sid
04.02.2003., 20:52
Goth, popricaj s babom i prenemazi se (ako mozes, i rasplaci se) i tuzi se kako te omalovazava i tak. A ak ne uspije, tuzi ju za maltretiranje i, stajaznam, klevetu

wuk
04.02.2003., 20:55
to ti ja kazem....cure to mogu i znaju....

ako se decko rasplace zbog ocjene --> ne daj boze (a rijetko koji bi i mogao)

ali ako to cura ucini, nitko nece misliti kako je glupa jadna i kakva je pickica...

ako me razumijete;)

GothicA
04.02.2003., 21:13
Sudden Sid kaže:
Goth, popricaj s babom i prenemazi se (ako mozes, i rasplaci se) i tuzi se kako te omalovazava i tak. A ak ne uspije, tuzi ju za maltretiranje i, stajaznam, klevetu

Ma glupost. Pa nisam pizda da se cmizdrim. Jebote, smijem se kad poberem 9 bodova od 35. Samo jadničeki plaču pred profom.
Ja bum njoj sve u facu rekla i zaboli me kak će reagirat. Nek zna da ne želim da se tako odnosi prema meni, ak neće drukče, neka joj :2up:
I neću je optužit za maltretiranje jer me ne maltretira. Samo me jebe u zdrav mozak i smije se i bahati. A to ću ja ipak s njom , mislim.

wuk
04.02.2003., 21:22
GothicA kaže:
Ma glupost. Pa nisam pizda da se cmizdrim. Jebote, smijem se kad poberem 9 bodova od 35. Samo jadničeki plaču pred profom.
Ja bum njoj sve u facu rekla i zaboli me kak će reagirat. Nek zna da ne želim da se tako odnosi prema meni, ak neće drukče, neka joj :2up:
I neću je optužit za maltretiranje jer me ne maltretira. Samo me jebe u zdrav mozak i smije se i bahati. A to ću ja ipak s njom , mislim.

that's the spirit!!!
go goth go!!
uz tebe smo dusom, a ako zatreba i tijelom...
doči ču toj babi i ubiču ju!!:D

samo me zovi! znas gdje sam....
a mislim da bi mi i sid pomogao...a tek nikola....sve za tebe :top:

GothicA
04.02.2003., 21:26
_xxxx-man_ kaže:
Znam ih puno šta je bilo 3/70 pa su se plakali ko kiša :D

Da sam dobila tolko, brijem da bi se još više potrgala od smijeha. Ma fuj..gadim se sama sebi zbog toga kaj radim s matišom. Di su dobra stara vremena kad sam u OŠ-u slušala na svakom satu, pisala sve zadaće i vježbala za testove koji su bili: 18/18, 24/24, 8/8 i sl.?

326
04.02.2003., 21:32
ja glasam za to da dođeš direktno toj babi i kažeš joj da misliš da nije u redu da se tako ponaša prema tebi.. bez suza, prenemaganja i sličnog :rigo:

ali ne pokušavam te ni potaknuti na nasilje :D

mislim da bi joj jednostavno trebala doći i ozbiljno popričati s njom o tome što te smeta.

a ako to ne upali, onda raska, školski psiholog, ravnatelj, što već..

sretno :top:

GothicA
04.02.2003., 21:36
326, najbolji savjet. Tako će i bit.
Don't worry, zadnji put sam se pred profom plakala u 6. raz. jer mi je netko čopio kemijsku iz Francuske :D
Bum ja z babom sve sredila...ne bu ona mene više jebavala.

Sudden Sid
04.02.2003., 21:46
GothicA kaže:

I mislio sam se da ces tak reagirati :D
Tak i treba :top:

326
04.02.2003., 23:05
GothicA kaže:
Don't worry, zadnji put sam se pred profom plakala u 6. raz. jer mi je netko čopio kemijsku iz Francuske :D

ja sam se zadnji put (i jedini, koliko se sjećam) rasplakala u 4. osnovne kad sam slomila ruku :(

prokleti graničar :D

wuk
04.02.2003., 23:07
326 kaže:
graničar

zadnji put je to bilo u 4. raz
....
da da...luda igra...ali ja sam oduvijek bio netalentiran za bilo koji sport na kopnu pa natko i taj (ako se moze nazivati sportom...)...a nisam niti precizan a jos sam i visok pa me lako pogodit pa sam uvijek pusio:rolleyes: :mad:

panon youth
04.02.2003., 23:18
ma pređi preko toga, neka ti to ne smeta - sigurno ju kod kuće niko ne jebe pa se pravi pametna pred djecom. moraju profesori siromašni duhom izmišljati neke svoje fore kao da je nekome do njih stalo
imamo i mi matematičara, strašno autoritativnog, aomalovažava da je strašno - piše komad i smije se a curama kaže da će imat dva samo ak se udaju. stalno ureduje po školi - zaključava dežurne učenike u dežurani, dolazi na sat sociologije kod jednog totalno zbunjenog profa i popisuje koga nema - strašno
uglavnom- gazda je samo u školi a nema veze sa životom nesretnik sjebani

Gianluca Vialli
04.02.2003., 23:28
Zašto se uvijek baš meni smije?!

Mamice, mamice (plačnim glasom).....zašto mene uvijek učiteljica proziva, uvijek ja moram čitati, raditi pokuse, buahahahaha

Nadalje, sad smo prešli na trigonometriju i fakat se tog sjećam i iz OŠ-a, počela sam slušat na satu, javljam se, dajem prijedloge kako riješiti zadatak i kad kažem prije svih točan odgovor, baba veli: "Ma bravooo Tamara", al to onako bahatim, ironičnim, zajedljivim tonom. Danas je pitala da li je bilo problema sa zadaćom, ja kažem glasno "Ne", a ona: "Kad Tamari nije bio problem, onda stvaaarnooo". To me zaista vrijeđa.

Očito si stvarno osjetljiva....pa žena te samo malo podjebava, što ima loše u tome.....imao sam je takvu profu iz fizike, slavna Ljubica.....žena je fakat bila genijalna....i stalno nas je kurila, baš sve...tipa, ti si ružna buba, ti si propali hercegovac, sam ti gledaj kroz prozor, ionak buš bila roletarka....i jedna na moj račun: Žuži, odi, budeš odgovarala (to je kad sam bio pofarban u rdeče).recimo, u prvom razredu je posebno podjebavala jednog frenda iz razreda....i to baš zato što je bilo više nego očito da ga to tako jebe, da pizdi.....mi se svi trgamo, a on kuha, ne zna kaj da kaže.....a mene nikad nije toliko podjebavala, jer sam se uvijek i sam šaliti na svoj račun, smijao sam se, ali sam joj i vraćao (ne da je vrijeđam, al onak lagano.....i to je voljela....a ne kad te skuri, a ti baciš onaj pogled: ko mi je ubio moju sredozemnu medvjedicu)....jednostavno moraš znati uspostaviti komunikaciju, jer ti se ona ne smije iz čiste zlobe....

Mislim odnosi se prema meni ko da sam neko smeće. Istina Bog nisam se baš dokazala u 1. polugodištu (zaključno 3), ni zadnjim testom: 1 , ali to nije razlog da se ona tako odnosi prema men

A, jel? A razmisli kako se ti prema njoj ponašaš na satu....i sama si rekla na početku svog posta....dakle, nemoj biti licemjerna....radiš joj sranja, a kad te ona malo spusti, ti odmah cendraš i tužiš se okolo.....bezveze....

Pozdraf...

GothicA
04.02.2003., 23:35
Gianluca Vialli kaže:
Mamice, mamice (plačnim glasom).....zašto mene uvijek učiteljica proziva, uvijek ja moram čitati, raditi pokuse, buahahahaha

Očito si stvarno osjetljiva....pa žena te samo malo podjebava, što ima loše u tome

A, jel? A razmisli kako se ti prema njoj ponašaš na satu....i sama si rekla na početku svog posta....dakle, nemoj biti licemjerna....radiš joj sranja, a kad te ona malo spusti, ti odmah cendraš i tužiš se okolo.....bezveze....

Pozdraf...

Ne, žena ne podjebava "samo" jer nema smisla za humor i nije neka zezantorica. Jednostavno ju niko ne jebe (kak je panon napisao) i svaki sat je živčana. Al neznam zakaj ima pik na mene. Mislim ja niš ne radim njoj. Ja samo ne učim. Al to je moj problem, ne njen. Al ko da drugi uče! MIslim neki da, al nemora se ona sprdat nad mojim testom.

I ja njoj nikakva sranja ne radim.

wuk
04.02.2003., 23:38
vidis, ja imam bas suprotan problem --> sve znam, a radim sranja :o :rolleyes: :( :flop:

Gianluca Vialli
04.02.2003., 23:40
GothicA kaže:
I ja njoj nikakva sranja ne radim.

Ovo si rekla: Tj. čini se da me žena ne podnosi od ovog polugodišta jer se na satu zajebavam, kad me pita neam pojma o čemu priča itd.

Kako ništa.....to je isto nepoštivanje nje.....možda se i ona zapitala zašto se prema njoj odonosiš kao prema zadnjem smeću ;) ;) .....mislim da, sve u svemu, previše dramatiziraš....

Pozdraf...

GothicA
04.02.2003., 23:45
Gianluca Vialli kaže:
Ovo si rekla: Tj. čini se da me žena ne podnosi od ovog polugodišta jer se na satu zajebavam, kad me pita neam pojma o čemu priča itd.

Kako ništa.....to je isto nepoštivanje nje.....možda se i ona zapitala zašto se prema njoj odonosiš kao prema zadnjem smeću ;) ;) .....mislim da, sve u svemu, previše dramatiziraš....

Pozdraf...

Ma to nije odnos prema njoj, nego prema radu. A vidjet ćemo nakon razgovora.

wuk
04.02.2003., 23:48
to ti oni shvacaju osobno :flop: :rolleyes: ;) :D

Gianluca Vialli
04.02.2003., 23:56
GothicA kaže:
Ma to nije odnos prema njoj, nego prema radu. A vidjet ćemo nakon razgovora.

Pa, probaj se staviti u njezinu ulogu....ti pričaš nešto o derivacijama, a netko tamo u trećoj klupi stalno laprda, ne jebe te niti pol posto, urla od smijeha, drži noge na stolu, češe jaja, pije pivo, prdi, i dimi džoju.....(malo karikiram....da malo :rolleyes: ).....mislim da ćeš se složiti da bi se osjećala kao da te ta osoba ne poštuje niti malo...

Pozdraf...

Gianluca Vialli
04.02.2003., 23:58
wuk kaže:
to ti oni shvacaju osobno :flop: :rolleyes: ;) :D

Pa kad i jest osobno....po tome, niti profa se ne smije GothicI nego tome kako je loš test....zašto onda ona to shvaća osobno?? ;) ;)

Pozdraf...

Blaise
05.02.2003., 00:02
GothicA, tko je prvi počeo? Može biti da si joj se zamjerila i sad te gnjavi. Moje je mišljenje da ti točno znaš u čemu je problem, a znaš i kako ga riješiti. Ti opet moraš prva početi. Ako se kroz jedno (kraće) vrijeme situacija ne popravi, svakako sve ispričaj razrednici. Držim ti fige.

-Watashi!i!i!i-
05.02.2003., 02:59
Ma baba je prepuna govana. Pa 3 je dobra ocjena jebo ju ja na matematicare naviklu... Eeeee da sam ja imo 3 iz matematike u srednjooooj, jos bi me i hvalili :o (cak i vise neg kad sam imo 2 :p)

326
05.02.2003., 03:36
wuk kaže:
zadnji put je to bilo u 4. raz
....
da da...luda igra...ali ja sam oduvijek bio netalentiran za bilo koji sport na kopnu pa natko i taj (ako se moze nazivati sportom...)...a nisam niti precizan a jos sam i visok pa me lako pogodit pa sam uvijek pusio:rolleyes: :mad:

Joj, ja bih inače uvijek ostala zadnja.. Ali mislim da je to bilo zato što nisam bila popularna pa nije bilo fora gađati me :D

Ozbiljno, uvijek bi prvo izletili tromi, pa onda popularni :)

wuk
05.02.2003., 10:29
326 kaže:
Ozbiljno, uvijek bi prvo izletili tromi, pa onda popularni :)

a ja sam bio i jedno i drugo!!! :D :rolleyes: :p

GothicA
05.02.2003., 18:47
_xxxx-man_ kaže:
Tako je i samnom nekad bilo :rolleyes:

Bilo nekad. To davno prošlo svršeno vrijeme :D

Sudden Sid
05.02.2003., 20:13
Pa ja ne kuzim kako ste mogli tako gadno pasti iz matematike- pa ja uopce nisam dobar na satu a ni ne ucim pa opet imam zabetoniranu cetvorku :confused:

GothicA
05.02.2003., 23:28
Sudden Sid kaže:
Pa ja ne kuzim kako ste mogli tako gadno pasti iz matematike- pa ja uopce nisam dobar na satu a ni ne ucim pa opet imam zabetoniranu cetvorku :confused:

Ja ne slušam pod satom, ne učim i na kraju imam 3.0 prosjek iz mat :D Al sad sam počela slušat, pisat zadaće..moglo bi i do 4 doći.
U našoj školi bogme ne bi imal 4 za niš iz mat. Najviše 3 :D

Firearm
05.02.2003., 23:52
Ti se njoj ustvari sviđas na jedan perverzan način! Najbolje sto mozes napraviti je sitno/krupno podjebavanje profesorice pod satom, ako skuzis sta ju jebe mozes je prcat cijelo vrijeme! O, radosti jelda! Ona obraca vecinu svoje paznje na tebe pa ti pocmi to isto raditi, ako si se dosad zajebavala sada POPIZDI! I kad se ona pocne tebi osvecivat (a 100% hoće) ti koristi mastu (ako nemas ideja otvori topic "kako izludit profesora" ili "i want to make my professor go bonkers!" Pretpostavljam i da je razred na tvojoj strani... dakle za sve zlo sto ti ona napravi ti napravi jos vece sranje, jel zena te vec zapamtila negativno dakle jedino sto mozes je da joj dokazes da ni sama nije svjesna koliko zlocesta mozes biti!

ps
Ovakav nacin ratovanja moze potrajati do kraja tvog skolovanja u doticnoj skoli, pa bi ti preporucio da JAKO DOBRO NAUCIS MATEMATIKU da te ta bibulja ne moze nikada iznenadit.

326
06.02.2003., 01:17
Firearm kaže:
dakle za sve zlo sto ti ona napravi ti napravi jos vece sranje, jel zena te vec zapamtila negativno dakle jedino sto mozes je da joj dokazes da ni sama nije svjesna koliko zlocesta mozes biti!

:eek:

Jesi možda nedavno gledao onaj film o onim klincima koji zatoče svoju profu (profa je Helen Mirren, a jedna od učenika je Joey iz Dawson`s Creeka :D), pa te to inspriralo? ;)

Firearm
07.02.2003., 01:39
326 kaže:
:eek:

Jesi možda nedavno gledao onaj film o onim klincima koji zatoče svoju profu (profa je Helen Mirren, a jedna od učenika je Joey iz Dawson`s Creeka :D), pa te to inspriralo? ;)

Hej sada se sjećam tog filma, tu se desi onaj incident sa samostrelom! :top:

326
07.02.2003., 02:38
Firearm kaže:
Hej sada se sjećam tog filma, tu se desi onaj incident sa samostrelom! :top:

Da, da, to je taj :D :D :D

GothicA
07.02.2003., 15:43
Evo me. Zanimljiva je ta moja šizika iz matematike. 95% sati ima popizditis, a 5 % manji popizditis.
Onu situaciju je rulja iz razreda protumačila svak na svj način. Tj. pola veli da me žena jebala u zdrav mozak itd. , a druga polovica da nije ono zajedljivo rekla. Ok, možda sam krivo shvatila, no baš sam imala feeling da me hatea taj dan i neko vrijeme.
A danas... :eek: Ženska se stalno muvala oko mene i tam me po leđima tapšala, sa zadovoljstvom se smijala mojim ispadima i radosno mi pokazivala neke glupardije vezane za gradivo :eek: Luda škola, ludi profesori, ludi učenici :eek:

VelmaX
07.02.2003., 16:29
GothicA kaže:
Ja ne slušam pod satom, ne učim i na kraju imam 3.0 prosjek iz mat :D Al sad sam počela slušat, pisat zadaće..moglo bi i do 4 doći.
U našoj školi bogme ne bi imal 4 za niš iz mat. Najviše 3 :D

Nemoj se ljutiti, ali zbilja si nezrela.

I uopće nemaš razloga za ljutnju, osim ako te ljuti činjenica da bi mogla i bolje kad bi ti se dalo.:rolleyes:

Jer ako bez slušanja na satu i učenja imaš ipak trojku, žena vidi da to nije tvoj maximum i nastoji te potaknuti tim izazivanjem.
Druga je stvar je li joj to najbolja metoda, no očito te smatra sposobnom.

Ako želiš biti faca i kršiti pravila ponašanja, budi faca i podnesi posljedice bez zanovijetanja.

Ili se primi učenja i zasluži da se prema tebi profesori odnose s respektom.

(Nemoj misliti da te ne razumijem, bila sam ekstremno buntovna klinka, no nikad nisam molila za obzir koji ne zaslužujem.:cool: )

Reebok
07.02.2003., 17:40
Meni se chini da ta profa jednostavno ne voli shtreberice :rolleyes: :D

GothicA
07.02.2003., 19:57
VelmaX kaže:
Nemoj se ljutiti, ali zbilja si nezrela.

I uopće nemaš razloga za ljutnju, osim ako te ljuti činjenica da bi mogla i bolje kad bi ti se dalo.:rolleyes:

Jer ako bez slušanja na satu i učenja imaš ipak trojku, žena vidi da to nije tvoj maximum i nastoji te potaknuti tim izazivanjem.
Druga je stvar je li joj to najbolja metoda, no očito te smatra sposobnom.

Ako želiš biti faca i kršiti pravila ponašanja, budi faca i podnesi posljedice bez zanovijetanja.

Ili se primi učenja i zasluži da se prema tebi profesori odnose s respektom.

(Nemoj misliti da te ne razumijem, bila sam ekstremno buntovna klinka, no nikad nisam molila za obzir koji ne zaslužujem.:cool: )

Samo malo...i kad se nisam ponašala ko da me boli briga, ženska je redovito pod svakim testom došla do mene i počela se trgat. Ko da ja pišem tave nebuloze il ne znam kaj. A naravno, bilo je i gorih testova.
I nisam ja buntovna, neg mi neki profesori ube volju za njihovim predmetom na način kak predaju il kak se ponašaju prema nama.

GothicA
07.02.2003., 19:59
Reebok kaže:
Meni se chini da ta profa jednostavno ne voli shtreberice :rolleyes: :D

A po čem sam ja to štreberica? I kad znam rješit mat, to je zato kaj sam skužila zadatak, ne zato kaj sam ga naštrebala.
Možda jedino fiziku znam štreberski sredit, al tako se radi kod naše Točkice :D

VelmaX
07.02.2003., 21:20
GothicA kaže:
Samo malo...i kad se nisam ponašala ko da me boli briga, ženska je redovito pod svakim testom došla do mene i počela se trgat. Ko da ja pišem tave nebuloze il ne znam kaj. A naravno, bilo je i gorih testova.
I nisam ja buntovna, neg mi neki profesori ube volju za njihovim predmetom na način kak predaju il kak se ponašaju prema nama.

Čekaj sad, ja sam shvatila da ona to radi otkad si se ti prestala truditi oko učenja. Onda mi ovo što sam prije napisala zvuči smisleno.

No, ima zbilja svakakvih ljudi, pa i profesora i moguća su različita objašnjenja za takvo ponašanje.

Ipak ti savjetujem da pokušaš biti hladnokrvna jer ćeš tako najbolje moći procijeniti njezino ponašanje. Kad se ljutiš, onda čak i prijateljsku gestu možeš doživjeti kao napad. (Možda ti je htjela pomoći za vrijeme testa, dati ti do znanja da si pogriješila, svašta je moguće.)

Općenito, mislim da antipatije između učenika i profesora nisu uvijek obostrane. Profesori vide da da ih neki učenici "ne vole", ali ne doživljavaju to osobno, bar ne svi. Tako da iz njihove perspektive takav učenik može biti i simpatičan jer razumiju da su to te "lude godine". Kao da su svi oni bili uzorni u mladosti. :rolleyes:

kety -.-
29.11.2008., 21:16

upravo tako... ja sam imala problema, i imam i dan danas s profom iz vjeronauka... inace sam odlicna ucenica, al profa iz vjeronauka ima neki pik na meni i na par cura...
jednom sam napravila opako sranje, tj. tuzila sam ju i rekla svasta o njoj i od tad me JOS VISE MRZI!!!! svaki put kad nes pricamo, ona spomene ucenicu "koja ju je izdala".... ne spominje mi ime, nego me javno vrijedja i nabija mi osjecaj krivnje...

ludi ucenici, jos ludji profesori :)

missica
30.11.2008., 14:04
Ergo: ženka iz matiše i ja nismo baš u naj haj odnoima. Tj. čini se da me žena ne podnosi od ovog polugodišta jer se na satu zajebavam, kad me pita neam pojma o čemu priča itd. Al nakon kaj me upozori, smirim se. Zapravo me i nije tako puno upozoravala, samo 2 put možda, al je u svakom slučaju skužila da mat nisam otvorila ni jedanput.
Inače, žena je već 3 puta kad smo pisali test došetala do mene i počela se bezobrazno smijati nad mojim testom. Mislim ok, ne učim matematiku, neam pojma kak riješiti zadatke, ali nisam jedina! Zašto se uvijek baš meni smije?!:mad:
Nadalje, sad smo prešli na trigonometriju i fakat se tog sjećam i iz OŠ-a, počela sam slušat na satu, javljam se, dajem prijedloge kako riješiti zadatak i kad kažem prije svih točan odgovor, baba veli: "Ma bravooo Tamara", al to onako bahatim, ironičnim, zajedljivim tonom. Danas je pitala da li je bilo problema sa zadaćom, ja kažem glasno "Ne", a ona: "Kad Tamari nije bio problem, onda stvaaarnooo". E pa profesorice: :2up: Mislim odnosi se prema meni ko da sam neko smeće. Istina Bog nisam se baš dokazala u 1. polugodištu (zaključno 3), ni zadnjim testom: 1 , ali to nije razlog da se ona tako odnosi prema meni.
To me zaista vrijeđa, i sad pitam ja vas: DA li da ženu čopim nakon sata i fino popričam s njom kako mi ne odgovara taj njen odnos prema meni, tj. kako se odnosi ko da sam neki garbage...ili da to velim raski? (Raska obično rješava neprijateljske odnose između profi i nas).

fgle...io ja imam isti problem ali to sto razgovaras s tom opicenom babuskarom nece ti pomoci nikako vjeruj mi...eto meni je profesorice iz matis rekla pred cjelim odjkelom da u zivotu nije sve imati samo dobre sise i dupe nego moras znati i matematiku da te malo utjesim meni je gore puno...a razgovor s njom samo moze pogorsati situaciju...iz inata joj nauci sve to, suti na satu i ne odgovaraj na njene provokacije...tako ces joj najbolje pokazati da si vrijedna i intelignetna...najbolje da sutis i da ona odustane od toga..jos kao super izgledas mozda je i ljubomorna...to ti je moj savjet...jer znam kako ti je imam i ja isti problem ali vjeruj razgovor s njom nece ti pomoci jos ce samo reci da je napadas i da ona to nije lose mislia...ukratko reci ce ti curo luda si..budi pametnija i s vise stila od nje gracioznnošću i pkazi joj da nisi neka seljanka glupa nego da si vrijedna i da se he das zajebavat....sretno:top::top:

missica
30.11.2008., 14:06
Čekaj sad, ja sam shvatila da ona to radi otkad si se ti prestala truditi oko učenja. Onda mi ovo što sam prije napisala zvuči smisleno.

No, ima zbilja svakakvih ljudi, pa i profesora i moguća su različita objašnjenja za takvo ponašanje.

Ipak ti savjetujem da pokušaš biti hladnokrvna jer ćeš tako najbolje moći procijeniti njezino ponašanje. Kad se ljutiš, onda čak i prijateljsku gestu možeš doživjeti kao napad. (Možda ti je htjela pomoći za vrijeme testa, dati ti do znanja da si pogriješila, svašta je moguće.)

Općenito, mislim da antipatije između učenika i profesora nisu uvijek obostrane. Profesori vide da da ih neki učenici "ne vole", ali ne doživljavaju to osobno, bar ne svi. Tako da iz njihove perspektive takav učenik može biti i simpatičan jer razumiju da su to te "lude godine". Kao da su svi oni bili uzorni u mladosti. :rolleyes:

slazem se s tobom

evomene
30.11.2008., 15:40
Ja mislim da si "malo" zakasnila sa savjetom.