View Full Version : Mariana de la Noche / Ukleta Mariana
Padrone
14.04.2004., 19:59
jel zna netko koliko ta blesava serija ima epizoda i na kojoj se trenutno nalazi nova tv?
BillGatesMustDie
14.04.2004., 20:19
Ja sam slučajno jednom okrenuo na Novu i za vrijeme te serije ugledao prizor u kojem neka ptičurina (sokol, sova, zaboravih već što) uleti kroz prozor i onda se pomoću dosta dobrog morphing specijalnog efekta (u okvirima meksičkih sapunica, dakako) pretvori u nekakvog starca... mislim wtf?
Lakisaki????!!
paški sir i vrhnje
14.04.2004., 20:48
opa!
bit će da je pokoji meksički scenarist tu i tamo znao pogledati 'strasti'.
mmm....
good ole 'strasti'...
Sve su sapunice iste:amen:
I ni jedna ne valja:amen:
:D:D
piccola
14.04.2004., 23:08
ima 200 a sad je tek 100 i neka,
serija je losa za poludit , nekad pogledam kad umirem od dosade ali stvarno su pretjerali
Serija je tako naivna i glupa i tako losa :bljak:
Glupinickname
15.04.2004., 00:03
nisam bas gledao ukletu Marijanu, cak niti u prolazu, kao sto to znam gledat Terru Speranzu (za koju ste, nadam se, skuzili da ide vec DUZE OD GODINU DANA na naoj televiziji. Ak bi ste se za nesto trebali pitat kolko ima nastavka, onda je to ova serija!).
Kolko sam malo vidio, UM je takva serija da je u usporedbi s njom "Tera Speranza" fukken Gogolj i Tolstoj u kombinaciji! Danas je bila scena u zatvoru sto sam odma skuzio po tome kaj su svi zatvorenici imali zatvorsku odjecu. Al ne bilo kakvu zatvorsku odjecu, nego Zatvorsku Odjecu (tm) As Seen na americkim crticima:bijele uniforme sa crnim okomitim prugama tak da i najvecem debilu bude jasno da su to zatvorenici a ne recimo... islamski teroristi neodredjenog statusa zatoceni u logoru na Kubi.
I jos su sve te smijesno djetinjaste uniforme bile tolko crno - bijele ko da su ih tek izvukli iz ves masine a ne da ih netko fakat i nosi. Jer svi znamo da su juznoamericki zatvori poznati po svojoj brigi za zatvorenike....
Serija je, cini se, puna te zelje za likovima Arhetipa. Otprilike, ko Star Warsi samo puno jadnije i gluplje. Sjecam se neke mlade zenske koja je - iz nekog bizarnog razloga - bila obucena ko indijanka. I opet, nije bila indijanka nego Indijanka (tm) As Seen na americkim crticima: tamna kosa u repu, koznata haljina i lajbek, kozni pojas oko cela. mislim da je imala i pero u kosi al ne drzite me za rijec. Takodjer, kao i sa Zatvorenicima (tm), nestvarni dojam je jos naglasen time kaj je zenska bila savrseno nasminkana ko da nije indijanka u dzungli nego... pa, glumica u sapunici.
I jos jedan klise je bila zenska kojoj je dodijeljena uloga Spanjolke (tm) as seen na americkim crticima: zenska nosi one starinske haljine koje smo zadnji put vidjeli u operi Carmen (znali biste na kaj mislim da ih vidite), ima one velke zlatne kolutove od ciganskih nausnica u usima i dzinovsku ruzu u svojoj vran - kosi.
budem pogledao par epizoda jer mislim da bi ova serija mogla biti Nesto Veliko. Ova serija bi mogla biti kraljica glupavih sapunica, hodajuci klise napuhan do grotesknosti, nesto ssto ce postati sinonim za budalastinu i nedostatak kvalitete, serija u usporedbi s kojom ce ruge sapunice zgledat ko fukken Shakespearove drame. Ovo bi mogao biti novi Walker.
Pocinjem to pratit. Wish me luck!:D
mirrorball
15.04.2004., 00:10
glupinickname kaže:
Ova serija bi mogla biti kraljica lgupavih sapunica, hodajuci klise napuhan do grotesknosti. Ovo bi mogao biti novi Walker.
Pocinjem to pratit. Wish me luck!:D
...s v e t o g r đ e ..odmah na ispovijed :Pop:
Nephrite
15.04.2004., 13:19
Ja znam da glavni lik ima skoro pa partizansko ime -- Sokol!.
Sad kad ima takvo ime, moraš se ponašat u standardu s tim.
Što znači da moraš živit u jebenoj šumi.
Anyway, meni je nakon trećeg pokušaja samoubojstva najveća radost u životu sjest pokraj nekog člana svoje obitelji i bacat komentare na račun serije.
Tako kad je neka ženska rekla Mariani da je ono djete u bolnici zapravo MArianinio djete, što znači da njeno djete koje je mrtvo zapravo nije mrtvo i nalazi se u bolnici. Toj istoj bolnici! ono je u biti ono djete s početka texta.
I kad je ona to rekla, ja kažem: "Pa šta je to njeno djete!"
A netko od mojih mi ful ozbiljno odgovori (valjda misle da me zapravo zanima): "Da. TO je njeno djete koje joj je ukrao Cumache (on inače izgleda ko gusar iz Monkey Islanda; samo mu fali papiga) i dao onoj drugoj!"
BTW, znate li da unutar Meksika ima jedna mala "San Marino" državica u koju traženi kriminalci mogu pobjeći? E sad znate. Također većina glumačke postave će pobjeći s njim bez nekog očitog razloga.
U biti dvije scene su mi najviše ostale u pamćenju.
Prva je vjenlanje Mariane i Sokola!.
Nije to standardno vjenčanje, već ispod nekakvog Halloween drva (TM by Ray Bradburry) kojem je samo falio vlastiti set šišpmiša da nadleću dok se Sokol! i MAriana ševe.
Da, odmah nakon što su se vjenčali bacili su se na hot-love-making.
Osobno mislim da je onaj jezivi svećenik još uvjek bio tamo.
Druga scena je kada EVVIL VILLAIN Montenegro (još je i crnogorac) razgovara s konjom. i "dijalog" ide otprilike ovako...
MONTENEGRO: "Da ti me ne voliš. Jer znaš da sam ti ubio gazdu Jose Luisa--"
Tu sljedi ExXxtremni Close-up na konjovu facu i FLASHBACK! FLASHBACK! FLASHBACK!
Vidimo kako Montenegro ubija nekog masnog, a u konjevim očima vidimo užas.
Vratimo se na dijalog.
MONTENEGRO: "Da, ne voliš me. Jer si također vidio kako sam ubio Jose Adreasa--"
ExXxtremni Close-up na konjovu facu i FLASHBACK! FLASHBACK! FLASHBACK!
Montenegro ubija drugog masnog a konj (ako je to moguće) izgleda još više užasnut.
Vratimo se na dijalog... u bit ovdje više nema dijloga, jer Montenegro počne furiozno MLATIT jadnu životinju ko što onaj mafijaš mlati Patriciu Arquette u "Pravoj romansi".
Nakon ove scene serija je krenula nadolje.
Nephrite kaže:
:top: :s :lol:
Naprosto genijalno ali i istinito :lol:
Nastassja
15.04.2004., 16:16
Nephrite kaže:
Anyway, meni je nakon trećeg pokušaja samoubojstva najveća radost u životu sjest pokraj nekog člana svoje obitelji i bacat komentare na račun serije.
Tako kad je neka ženska rekla Mariani da je ono djete u bolnici zapravo MArianinio djete, što znači da njeno djete koje je mrtvo zapravo nije mrtvo i nalazi se u bolnici. Toj istoj bolnici! ono je u biti ono djete s početka texta.
I kad je ona to rekla, ja kažem: "Pa šta je to njeno djete!"
A netko od mojih mi ful ozbiljno odgovori (valjda misle da me zapravo zanima): "Da. TO je njeno djete koje joj je ukrao Cumache (on inače izgleda ko gusar iz Monkey Islanda; samo mu fali papiga) i dao onoj drugoj!"
BTW, znate li da unutar Meksika ima jedna mala "San Marino" državica u koju traženi kriminalci mogu pobjeći? E sad znate. Također većina glumačke postave će pobjeći s njim bez nekog očitog razloga.
U biti dvije scene su mi najviše ostale u pamćenju.
Prva je vjenlanje Mariane i Sokola!.
Nije to standardno vjenčanje, već ispod nekakvog Halloween drva (TM by Ray Bradburry) kojem je samo falio vlastiti set šišpmiša da nadleću dok se Sokol! i MAriana ševe.
Da, odmah nakon što su se vjenčali bacili su se na hot-love-making.
Osobno mislim da je onaj jezivi svećenik još uvjek bio tamo.
Druga scena je kada EVVIL VILLAIN Montenegro (još je i crnogorac) razgovara s konjom. i "dijalog" ide otprilike ovako...
MONTENEGRO: "Da ti me ne voliš. Jer znaš da sam ti ubio gazdu Jose Luisa--"
Tu sljedi ExXxtremni Close-up na konjovu facu i FLASHBACK! FLASHBACK! FLASHBACK!
Vidimo kako Montenegro ubija nekog masnog, a u konjevim očima vidimo užas.
Vratimo se na dijalog.
MONTENEGRO: "Da, ne voliš me. Jer si također vidio kako sam ubio Jose Adreasa--"
ExXxtremni Close-up na konjovu facu i FLASHBACK! FLASHBACK! FLASHBACK!
Montenegro ubija drugog masnog a konj (ako je to moguće) izgleda još više užasnut.
Vratimo se na dijalog... u bit ovdje više nema dijloga, jer Montenegro počne furiozno MLATIT jadnu životinju ko što onaj mafijaš mlati Patriciu Arquette u "Pravoj romansi".
:lol: :lol: :lol:
Ajd molim te još malo prepričavaj tu seriju. Ovo je bolje čak i od Red Dwarfa. :rofl:
chiquita
15.04.2004., 16:20
Nephrite kaže:
jebote a ja cijelo vrijeme čitam ovo "nabolje" !!!! argh :D :klap: :lol: :vidiga: :zubo:
p.s.ovo mi je čak bolje od walterove književnosti...nefrite samo tako nastavi!
Paranoid
15.04.2004., 16:51
Nephrite kaže:
[B... ko što onaj mafijaš mlati Patriciu Arquette u "Pravoj romansi".
[/B]
James Gandolfini je taj mafijaš :W
Blackadder
15.04.2004., 16:59
Ako Nephrite i Gnn nastave ili im se još netko pridruži (i ja bi, ali ne znam kada se to daje na tv - snima li to netko? :D), predlažem da ovo proglasite top temom.
Nastassja
15.04.2004., 17:03
Blackadder kaže:
Ako Nephrite i Gnn nastave ili im se još netko pridruži (i ja bi, ali ne znam kada se to daje na tv - snima li to netko? :D), predlažem da ovo proglasite top temom.
Imaš svaki dan oko 12 i reprizu navečer u 18 h. Pogledaj obavezno.
Treba to vidjeti, al stvarno. :lol:
Blackadder
15.04.2004., 17:39
Nastassja kaže:
Imaš svaki dan oko 12 i reprizu navečer u 18 h. Pogledaj obavezno.
Treba to vidjeti, al stvarno. :lol: Imam osjećaj da me u HRT-u vole. :cerek: Nema šanse da u ta vremena budem doma. :D Dobro, možda tu i tamo... Pogledat ću ako stignem.
BillGatesMustDie
15.04.2004., 18:01
Blackadder kaže:
Čekaj, uvjet je gledanje serije? :zubo:
SETRA Samoborček
15.04.2004., 19:18
ma to mi stara gleda, sada je neka 107 epizoda.
Ma uglavnom, porigotina, ko i sve ostale te vrste, gledo sam jednu u kojoj je mariana tri puta crkla u jednoj epizodi i opet bila živa.
Prvo u krevetu
Pa se sruši u kuhinji
Pa u dnevnom boravku
Još živa
ma da, kad se sjetim strasti :D
ili kad budeš moja :D
sve ista šema
Glupinickname
15.04.2004., 20:03
Blackadder kaže:
Ja sam danas prespasao seriju. digao sam se danas ujutro uzasno rano za moje standarde (SEDAM SATI UJUTRO!!!!1 :eek:) i isao na faks na predavanja.
Kad sam se popodne vratio doma, jedva sam stigao pogledati kolektivu sevu u mozak Worfa koja je bila danasnja epizoda Star Dreka a nakon toga sam zaspao ko beba. Probudio me prije 15 minuta moj cucak koji je od dosade skocio na moj krevet i prignjecio mi jaja capom. Sada razmisljam da pocnem pjevat u zenskom zboru. U svakom slucaju epizodu sam danas propustio al ak treba sutra cu je fukken snimat.
Rekao sam i ponavljam: mislim da u ovoj seriji ima vise materijala nego u Walkeru!
Janjesce
16.04.2004., 21:14
a Sokol je pjesnik!
i sad izdaje drugu zbirku pjesama o ljubavi! :D
BillGatesMustDie kaže:
Ja sam slučajno jednom okrenuo na Novu i za vrijeme te serije ugledao prizor u kojem neka ptičurina (sokol, sova, zaboravih već što) uleti kroz prozor i onda se pomoću dosta dobrog morphing specijalnog efekta (u okvirima meksičkih sapunica, dakako) pretvori u nekakvog starca... mislim wtf?
Lakisaki????!!
ajme i ja isto! :lol: to mi je bio jako dobar znak da promjenim program i izbjegava novu od 5 do 7.
a to mi prate frendice :rolleyes: pa su rekle prošli tjedan da su vidile na teletextu 98/100 . i onda su napeto čekale zadnju epizodu. i tako one gledaju i vidile da se ništa nije riješilo i okrenule na teletext a ono 100/200 :lol: :bang:
Sudden Sid
18.04.2004., 23:04
100 epizoda je proslo, a ja nisam skuzio tu seriju? :eek:
Moj nos za dobre serije poceo je hrđati :o
U svim meksickim serijama je prisutno sljedece: cesto zazivanje Boga i Djevice, a istovremeno i jebacina na sve strane.
Prekrasan spoj:D
A jel netko skužio da ova serija ima fakat jebenu glazbenu podlogu? Ne mislim na špicu i end credits, nego na score? I ovo je bez zajebavanja, mislim najozbiljnije. Fakat si razmišljam da snimim par epizoda pa si bacim par minuta u mp3. Obratite malo pažnju i skužit ćete.
ertuzio
23.04.2004., 15:29
Da li netko zna neku stranicu gdje se može procitati kako završava serija ili barem sto ce biti u par serija unparijed?
happy98
23.04.2004., 21:37
Ja sam vidila 2-3 epizoda i iskreno receno ne znam sto mnogi vide u toj seriji. Ne samo da je glupa vec je i ++++++ !!!:flop: :bljak:
magdalena1999
23.04.2004., 22:17
happy98 kaže:
Ja sam vidila 2-3 epizoda i iskreno receno ne znam sto mnogi vide u toj seriji. Ne samo da je glupa vec je i ++++++ !!!:flop: :bljak:
Ja sam nemalo iznenadjena sto se topic o ovoj sapunici uopce nasao na forumu.
Ne da ne bih izdrzala jednu epizodu, vec bi i pet minuta za mene bilo ravno razvlacenju na srednjovjekovnoj spravi za mucenje.
Mislim, tko to gleda, pa to je toliko stupidno da nemam rijeci. Dovoljno je samo da likovi progovore jednu jedincatu recenicu i sve je jasno. Doista.
magdalena1999
23.04.2004., 22:18
BillGatesMustDie kaže:
Lakisaki????!!
:D
happy98 kaže:
Ma istina, najbolja je bila "Rosa Salvaje" oliti "Divlja Ruža" s Rosom, divovskim Gospinim kipom u siromašnoj četvrti, Ricardom i njegovim bratom u kolicima, blizankama Dulcinom i D???? i njihovom sluškinjom koja bi se usrala od sreće kad bi radila neku novu spletku...damn! :zubo:
On topic: "Ukleta Marijana" je očito postavila novi limit TV-trasha... Tako nešto nije uspjelo niti rendžeru-slo-mo-kružni-udarac-u-svakoj-epizodi Walkeru
ja uvik kad počne neko takvo sranje na tv-u moram pogledai prvu epizodu pa pogađati di je koji glumac glumi :bonk: kad sam bila mala onda sam obavezno morala sve to pratiti jer nisi moga doći u školu bez da znaš zašto se je marisol rasplakala ili što je napravila zločesta sestra svekrva :D sad gledam samo buffy :zubo:
lakisaki
24.04.2004., 12:36
BillGatesMustDie kaže:
Lakisaki????!!
U skladu s ukazanjem BGMD-a obraćam Vam se da poduprem ovu seriju i objavim da ju redovito pratim već par mjeseci.
Na prvi pogled bi se reklo "obična glupa mexička sapunica" no kada zagrebete po površini i uđete u samu srž, u onu esenciju serije, primjetite kako je puno dublja, i naprosto se začudite koliko vas možet potaknuti da preispitate neke stereotipe koje ste o "sapunicama" (možda) imali.
Vjerojatno primjećujete kako su sapunice stavljene pod navodnike, a to ne bez veze. Ono što se uobičajeno kvalificira kao sapunica nije isto što i Marianna della noche. Potonja pokazuje elemente mnogih smjerova 7 umjetnosti (ili koja već televizija jest). U seriji se u jednom bjesomučnom kolopletu okolnosti izmjenjuju ljubav i mržnja, tuga i radost, rat i mir, savršeno ukomponirani elementi prošlosti (ono što GNN označuje kao "ciganske nošnje" i "kolutaste zlaćane naušnice") i elementi moderniteta.
Fascinantno je kako seriju prate svi slojevi pučanstva a ne samo akademski obrazovani građani. Naravno. još jedan dokaz kvalitete.
Za kraj što reći, nego pozvati vas da pretvorimo ovaj topic u jedan od najvećih koji možda (po uzoru na STFC) preraste u zaseban podforum posvećen omiljenim sapunicama.
Pozdrav BGMD-u, Neph-u i ostalim ljubiteljima serije!
Sabes amorrrr....
Glupinickname
24.04.2004., 12:58
Sto reci na ovo nego "Bravo". Bravo, bravo, BRA - VO! kolega dr. prof. doc. mg. Laki von Saki pokazao je svoje briljantno poznavanje pop - kulturnog fenomena tzv . "sapunica" i dekonstrukciju postmodernistickie ikonklastije koju ove serije vrse uzdizanjem klasicnih i nikad mrtvih ideala poput ljubavi, prijateljstva, casti i vjere u Jedinu Svetu Katolicku i Apostolsku Crkvu! Svi vi koji prezirete ovu seriju time samo demonstrirate bezdusni ocaj cinicnih paranoidnih fixsacija u koje se vas ovozemaljski zivot, u nedostatku vjere u Isusa Krista, pretvara.
lakisaki kaže:
Za kraj što reći, nego pozvati vas da pretvorimo ovaj topic u jedan od najvećih koji možda (po uzoru na STFC) preraste u zaseban podforum posvećen omiljenim sapunicama.
Evo, već se molim Gospi od Guadalupe na koljenima da se taj podforum ostvari. :D
Nephrite
24.04.2004., 17:35
lakisaki kaže:U seriji se u jednom bjesomučnom kolopletu okolnosti izmjenjuju ljubav i mržnja, tuga i radost, rat i mir, savršeno ukomponirani elementi prošlosti (ono što GNN označuje kao "ciganske nošnje" i "kolutaste zlaćane naušnice") i elementi moderniteta.[/B] Da, da. Pogotovo u 5. sezoni kad počne rat s Dominionom. Onda ćete vidjeti akciju. Ovo je totalno drugačija serija. Ima pravi character development, a ne ono smeće od Voygera di se Makiji i Federativci slažu ko braća. Tu se zapravo likovi mjenjaju i s vremenom razvijaju u kao nekakav... character development or somethin'.
Čekajte 5. sezonu i ovo će vam biti najbolja serija.
lakisaki
25.04.2004., 00:12
Vepar kaže:
Evo, već se molim Gospi od Guadalupe na koljenima da se taj podforum ostvari. :D
Nema potrebe. koščice su bačene, Isidro has spoken "it WILL be done..." :D :D :D
Glupinickname
25.04.2004., 00:20
Nephrite kaže:
Da, da. Pogotovo u 5. sezoni kad počne rat s Dominionom. Onda ćete vidjeti akciju. Ovo je totalno drugačija serija. Ima pravi character development, a ne ono smeće od Voygera di se Makiji i Federativci slažu ko braća. Tu se zapravo likovi mjenjaju i s vremenom razvijaju u kao nekakav... character development or somethin'.
Čekajte 5. sezonu i ovo će vam biti najbolja serija.
Hej, hej, HEJ! Necu cut rijec protiv DS9! Nahuskat cu ti Miroslava na vrat a onda si najebo ko zuti! :E :E
Inace, planiram si uzet ovo "to nije humor, to je hrpa govana" kaj mi je Miroslav napisao i stavit si to u signature kad prodje ova maskerata
Nephrite
26.04.2004., 12:28
glupinickname kaže: Hej, hej, HEJ! Necu cut rijec protiv DS9! Nahuskat cu ti Miroslava na vrat a onda si najebo ko zuti! :E :E
Inace, planiram si uzet ovo "to nije humor, to je hrpa govana" kaj mi je Miroslav napisao i stavit si to u signature kad prodje ova maskerata Di je to rekao?
Inače znaš on je tak sofisticiran, da mi smrtnici njegov smisao za humor ne možemo pojmit.
S druge strane samo tako nastavi i dobit ćeš svoju prvu prijetnju smrću.
Blackadder
26.04.2004., 14:15
Nephrite kaže:
Di je to rekao? Na DS9 pa sam to prebacio u "Recicle Bin" gdje sam to obrisao. Možda tamo još ima referenci u nekim postovima drugih o tome.
Nego, što se zbiva s Marijanom? Nisam uspio gledati nekoliko zadnjih epizoda pa ako bi se našla neka dobra dušica da mi ispriča sadržaje istih...
BillGatesMustDie
29.04.2004., 20:18
Blackadder kaže:
Nego, što se zbiva s Marijanom? Nisam uspio gledati nekoliko zadnjih epizoda pa ako bi se našla neka dobra dušica da mi ispriča sadržaje istih...
Pogledah jučer samo zbog Blacky-ja (i tete koja je to došla gledat kod mene jer slabo lovi Novu)
Preskočio sam nekoliko epizoda, ali mislm da sam skontao što je bilo.
Naši junaci okupljeni u jednoj prostoriji uokolo antijunaka Crnogorca koji je na samrti ... u agoniji ... sa svakim krikom ... koji se para zrakom ... i postaje sve jači ... nebo paraju munje ...
Dakle sprema se nevrijeme... koje kao što ste vjerojatno skopčali se pogoršava proporcionalno stanju umirućeg Crnogorca (Atilio Montenegro za one koji ne prate).
U lokalnoj crkvi počinju se sama od sebe otvarati vrata, okretati stranice Biblije i osvjetljavati kip Isusa dok svećenik nariče kako su se počele oslobađati sile zla.
Onda sam otišao na WC od silnog uzbuđenja...
Kad sam se vratio onaj stari se opet pretvorio iz nečega u sebe...
Dakle, sad mislim da sam shvatio. Stari je Mjenjolik (lakisaki, daj mi ovo malo bolje pojasni, nisam gledao od početka, jesu li njega isto poslali prije 300 godina ili se infiltrirao?). Jedan od četvorice na Zemlji. Njegov je cilj da spriječi da se Marijana i Sokol ponovno susretnu jer je zapisano u drevnom bajorskom proročanstvu kako će njihov još nerođeni sin predvoditi ujedinjene snage u pobijedi protiv Dominija koji je na čelu sila Zla.
Uf, jedva čekam da počne nova sezona. :klopa:
Isusek!!!:eek: I, to se sve tamo dogadja...:D :D Koliko vidim: elementi bajke, znanstvene fantastike, mistike, tradicije, modernizma, gluposti...srecom ne gledam....:D :D
telenovela-girl
17.06.2009., 18:20
najbolja sapunica...SALVADOR MEJIA zna radit prave sapunice
Meni je ta telenovela bila ok. Bilo mi je zanimljivo gledati. :top:
meni je serija bila super. već dugo tražim dvd serije sa prijevodom pa ako neko ima neka se javi na pm.:kava::kava::kava::kava:
heleny 15
30.01.2010., 20:39
ne znam za vas al meni je ta serija bila ODLICNA :s:s:s
llaallaalllaaa
31.01.2010., 16:03
meni je bila ok
mexican girl
04.02.2010., 22:20
Ovak gledano, bila je glupa, kad danas razmislim. Jer mrzim kad stavljaju abnormalne elemente tipa kad se Isidro pretvara u pticu i tako to. A Mariana je samo cendrala i cvilila za svojim Ignacijem. Al vrijedilo je gledati zbog Marcije i Atilia, ja sam samo zbog njih gledala i obožavala tu seriju, a pogotovo zbog Marcije. I još nešto, ta serija je imala predobru glazbu, šteta što toga nema na CD-u. Marcia i Atilio:cerek::lol: I lokacije su im bile fantastične!
Jeguljica
04.02.2010., 22:48
Ovak gledano, bila je glupa, kad danas razmislim. Jer mrzim kad stavljaju abnormalne elemente tipa kad se Isidro pretvara u pticu i tako to. A Mariana je samo cendrala i cvilila za svojim Ignacijem. Al vrijedilo je gledati zbog Marcije i Atilia, ja sam samo zbog njih gledala i obožavala tu seriju, a pogotovo zbog Marcije. I još nešto, ta serija je imala predobru glazbu, šteta što toga nema na CD-u. Marcia i Atilio:cerek::lol: I lokacije su im bile fantastične!
slažem se ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.