View Full Version : Trgovine keramičkim pločicama
Kako nisam iz ZG, molio bih preporuke za trgovine keramičkim pločicama u ZG. Zanimaju me one se dobrim izborom.
Hvala !
Imaš jako lijep izbor Keramičke industrije Orahovica - www.kio.hr - tu ti je i popis dućana i primjeri pločica. Jako su kvalitetne (stavljene su kod mene doma), možeš vratiti ako ti se pojavi višak i sl. Uostalom - kupujmo hrvatsko.
Nadalje, pogledaj Bauhaus i Pevec - oba centra znaju imati akcije s izrazito povoljnim pločicama, a ako ti se ne žuri, posjetiš ih npr. jednom tjedno, jer se pločice na akcijama mijenjaju, pa ako ne nađeš od prve, nađeš drugi put.
Preporuka: ako nemaš savršeno ravne zidove/podove, nemoj kupovati prevelike pločice (iznad standardnih "velikih" pločica tipa 30x30).
Ja sam bila prije 2 dana u Ferotermu, imaju dosta dobar izbor, druga stanica od okretišta u Dubravi.
Imaš u bivšoj končarevoj W&B teško ćš nać nešto kvalitetnije.
Niti u ludilu ne kupuj pločice od KIO Orahovica
verica kaže:
Niti u ludilu ne kupuj pločice od KIO Orahovica
Ajde da vidimo obijašnjenje? Meni su odlične, i moj majstor je rekao da su odlične. I bile su jeftine, a ljudi u dućanu izrazito ljubazni.
Imala sam užasan problem sa KIO Orahovica pločicama u kupaonici, a što je najgore KIO nije htio priznati svoju grešku i nadoknaditi mi troškove nego sam se morala obratiti Državnom inspektoratu.
Arion kaže:
Ili "Žufika", privatni dučan.........pločice su super
zlocestoca
16.04.2004., 08:52
DJ_SOS kaže:
Kako nisam iz ZG, molio bih preporuke za trgovine keramičkim pločicama u ZG. Zanimaju me one se dobrim izborom.
Hvala !
nivotrgovina (kod NSB-a i u Dankoveckoj)
www.nivogradnja.hr
Sanitalia u Buzinu (cesta prema V. Gorici).
Veliki izbor, ali skuplje.
Arion kaže:
--------------------------------------------------------------------------------
Ili "Žufika", privatni dučan.........pločice su super
Da li može malo pojašnjenje gdje se nalaze ti dućani. Hvala
Ovaj dućan ti je malo niže od križanja bivše končareve, mislim da se sad taj dio zove tratinska i selske. Kad bi od križanja krenula lijevom stranom prema trešnjevačkom placu. Nemreš fulat. Kako se zove dućan ne mogu se sjetit da me ubiješ.
u Cibanu (na trašnjevci) ima jako lijepih pločice ali su malo skuplje.. također Feroterm u dubravi ili u buzinu....
Da li netko zna kakve su pločice u Gramatu: cijene, kvaliteta?
Naime tražim solidne pločice, cca 100 kn m2.
stil-ker, - ilica 400i nešto
Irka
Sve ovisi sto podrazumijevas pod solidne .
Podne ili zidne , unutra ili van , glatke ili hrapave , sa dezenom ili jednobojne , male ili velike .....
Inace sve plocice su ti uviz iz Italije i spanjolske , ima i iz HR.
ABC interijeri na Zavrtnici
feroterm. najveci im je izbor u ducanu u buzinu.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.