PDA

View Full Version : imf tulum #2, komentari

stranice : [1] 2 3

*_spike
17.04.2004., 01:04
Menij e osobno bilo puno bokje nego na imf 1 jer, ne znam. Pitaj boga. Piva je bila jeftinija.

Bed je, to se najviše sjećam, da su izbacili wuka i da je pobrao dvije šake u glavu, to me totalno raspizdilo. Ono, jebote, koji *****?! Al štaćeš, ono, redari su 1.9m i 110 kg, kaj smo mi jebote...nemreš niš

Uglavom, bilo ok.
Ne znam zakaj smo se našli o medvedgradu kad je kžš ekipa pila u nekom jebenom parkiću? Onda smo bili u parkiću i pili žuju (blje al nea veze) i moj brat je bio izrazito humorističan. Onda smo otišli u tvornicu.

Tamo su bili svi.
Stvarno?
da.

wow.

Tinchi, Patagonija, Ava, SORI, ono moje "idem otpratit frenda van" se oduljilo na "idem doma" jer sam u tom trenutku baš našao prijevoz točno do doma, a nije mi se baš išlo tramvajem.
Sori još jednom :(

Luđakinja me nije htjela poljubit :D pa sam se skroz sramio :D, ali ruda, ruda mraz, pa taj čovjek je legenda!. Čovječe, kolko tiu možeš popit, to je nevjerojatno. Sori i vama sa kžš kaj nisam išao dalje s vama (di ste završili btw?) jer sam baš našao tad prijevoz. Da, isto kao i gore...

Mah...

Darin, ti održi ono obećanje i ne znam, dužan sam ti 400 kava i 200 plantaža iste u meksiku i to, legenda si :D

Debelakrava nije toliko debela koliko joj nick sugerira, ali bit će ako pokaže onu sliku javnosti :D, zato to ne okolo i to, tad sam baš bio onak..u ok strgan raspoloženju :Supersmajli:

Kvins se čak rukovala sa mnom, i dalje ne mogu vjerovat. A ono što još manje vjerujem je da sam se rukovao s njom nakon pišanja

Sori kvins, ali sve se vraća, sve se plaća :D

Ekvi je legenda, žao mi je kaj se nisam s tobom stigao dulje popričat, bio si legenda dok su babiesi svirali :D
Htio sam se i ja uključit ali sam se odmah sjetio da mi je vrat u qrcu (pao prekjučer u grabu i neš bilo s tetivom) pa ono, reko gledat ću-

Blue opet nije došao!!!!
BLUE, di si bio, sam ti reko ja nekaj? :D Ak si me opet vidio i nisi došo, jebo me pas ka neću...ne znam, pustit...kajjaznam, kLošara na tebe :ironija:

NoWu sam konačno upoznao (i stisnuo ruku, da ne bi bilo, hehe) jednako kao i Desiree s kojom se formalno i nisam upoznao, nevjerojATNO. iI ne me više dirat po genitalijama (glava, hehe).

Ruda me čopio za spolovilo jer mu je tako Luda rekla. Luda, sram te bilo. Imaš sreće što te nisam ja čopio za tvoje :B :D

Javim još ujutro, bit ću pametniji, sad mi se spava i full mi je žao kaj nisam ostao dulje, vi se ziher trostruko zabavljate. Eto, nadam se da vam je bilo super.

Obeliks
17.04.2004., 03:12
komentar - pa bilo je zgodno, sve u svemu.

osim onog s wukom :mad:

Blueealää
17.04.2004., 04:40
slabo nesto idu ti komentari...
svi pajke

meni je bilo zakon, ja bi da bejbisi sviraju na svakom tulumu :D

sta je to bilo s wukom??? sjecam se da je skakao s nama dok su bejbisi svirali...

Blueealää
17.04.2004., 04:45
*_spike kaže:
NoWu sam konačno upoznao (i stisnuo ruku, da ne bi bilo, hehe)
ja nowu nisam upoznao ali sam je zalio (njenom) pivom (bar mislim, moja nije bila sigurno)... sori jos jednom :angeleye:
(ako je to bila nowa uopce)

Pollux
17.04.2004., 09:00
a mozda si zalio debelu?

bilo je...ok.

Obeliks
17.04.2004., 09:49
Blueealää kaže:

sta je to bilo s wukom??? sjecam se da je skakao s nama dok su bejbisi svirali...

sekjuritiji su ga odvukli van i udarili preko nekoliko puta

jer se igrao s onim balonima kod stejdža

Ragestaff
17.04.2004., 11:45
GOD DAMN IT!
ja upoznao samu wuka i neku koja pocinje sa Q, Kestena i...to je to... jebite se! pa ja sam hodao okolo ko kreten trazeci forumase! kadli nis jebote! NIS!

Ragestaff
17.04.2004., 11:46
STOVISE!
Pre malo ljudi sa foruma, babisi su bili pre glasni, pivo se lokalo na sve strane pa sam ja zaboravio koje je moje, jadnog Wuka su opalili redari radi busenja balona, Drito nije bio tam (jebiga i irska), redari su bili za***** prepotopni, a da ne spomenemo da je ekipa bila pasivna, a oni koji su plesali, pijana, i po cemu je to bio forum party, il never know.

suzy_f
17.04.2004., 12:06
meni je bilo odlicno..
baibesi su odlicni...
ja sam mamurna...

nego... izgubila mi frendica sat-srebrni esprit..crn iznutra..
pa ako ga je neko nasao nek mi javi- please :)

Marx
17.04.2004., 12:24
Koncert je bio stvarno dobar.

Blue kao DJ : počeo super, no nakon koncerta sa malo srozao, dosegnuvši dno dna sa "Seks u školi". ;) :D

Upoznao samo one forumaše koje sam znao i otprije u RL: debelakrava i punk'n'roll. Dobro, i blueea (kojeg nisam znao iz RL, al se čini kao skroz OK tip). :W
Istina, malo je glupo što nije bilo name-tagova. Glupo je i što su neki čak i imali name-tagove, ali su slova bila tako jebeno sitna da si mogao skužiti tko je tko samo ako se s njima ideš upoznavati. (Umjesto da to skužiš onako u prolazu, pa odlučiš želiš li ih uopće upoznavat.)

Što se tiče tipa kojeg su pretukli... Jebiga, onog trena kad su ga onako brutalno zgrabili i počeli vući van znao sam da će loše završiti. Ta ekipa samo čeka povod da nekog razbije. :flop:

debelakrava
17.04.2004., 12:30
e kog su to izvukli van sta je to bilo????:eek:
neko me je zalio pivom. jednom je to bio anderlon a drugi put netko drugi koji me je odmah zatim srusio na pod:mad: (onaj prljavi i mokri). uspjela sam ne bit toliko pijana da ne mogu hodat
spajk koja slika???????:D

papa štrumf
17.04.2004., 12:30
Ragestaff kaže:
babisi su bili pre glasni :top: i šteta što forumaši nisu nosili tagove :(
hebeš takvu organizaciju :flop:

ali bilo je dobro.

Ipanema
17.04.2004., 12:39
Ajme, neka me netko podsjeti jucerasnje veceri :rolleyes:
Meni je bilo sve 5 :D :D :D
Glazba odlicna, Babiesi odlicni - sto se tice mene, prekratko su svirali, ali vec sam postala nagluha negdje u to vrijeme, pa je mozda i bolje da su svirali toliko koliko jesu :D

Inace, svako malo naizmjenice danas u govoru razvlacim kao debelakrava, onda se malo presaltam na splitski od PrittPen i NoWe, pa onda opet pocnem malo razvlacit ko debela...

Zaposjeli ste me ljudi :eek: :lol:

Btw, moje duboke zahvale Gnothiju na onim silnim pivama :D

Pollux
17.04.2004., 12:52
papa štrumf kaže:
:top: i šteta što forumaši nisu nosili tagove :(
hebeš takvu organizaciju :flop:

ali bilo je dobro.

Forumaši? pa neki i jesu...

NoWa
17.04.2004., 13:03
Blueealää kaže:
ja nowu nisam upoznao ali sam je zalio (njenom) pivom (bar mislim, moja nije bila sigurno)... sori jos jednom :angeleye:
(ako je to bila nowa uopce)
je je.
piva je bila od Equilibriuma, a zalili si sise debelkrave i moje hlače:mad:
al ajde, ko jos to gleda;) ?

marx, koji fucking Blue kao DJ:confused: pobrkao si lončiće malo ha?

* meni je bilo x puta bolje nego prosli put.
i ono okupljanje u Medi za ugrijavanje atmosfere je bilo zakon. taman je to trebalo. da vec ubijene glave dodjemo u tvornicu.
Polluxu cu skinut glavu zbog fotoaparata:D

upoznah ono čeljadi sta nisam znala, aka (redom upoznavanja i komentari idu samo onima s kojima sam pričala):
Pollux -simpa slavonac s desno rukom u gipsu. ne moze drkat.
Equilibrium - simpa jako, iako mi je zajedno sa Muzaferom rekao me malo mrzi na forumu:p
IMF-ovac= simpa i visok jako! a ja sam ga valjda zbog vatara zamisljala kao malog dječarca. hihih.
rogati- malo priča, puno se smiješi:p
Štetočina -otkrili da imamo jako dobrog zajednickog prijatelja.
Obeliks- simpa simpa, nestao brzo
*cactus* -ne znam nista osim da se lijepo smije.
charita- jaaako draga studentica socoiologije.a i slatka
debelakrava -nije debela. i zgodna je. imala je zalivene sise pivom,to je Blueelaa namjerno znam ja znam ja:D
*spike -sramezljiv or what?
Lorelai -tiha slatka plavuša
Whatever -uredan fin momak.ko bi reka...
Legion -ne pričah ništa s njim, al nelošeg izgleda:
wuk-upoznah ga kraj wc-a. slatki visoki mršavi panker kojeg su debili od redara izbacili jer je trgao balone ili sta?
'ne sjećam se njezinog nicka neka mi oprosti'- lijepa cura duge smeđe kose koju sam upoznala na vrhuncu svog pijanstva u 2 ujutro na podiju. javi se.
funkster- walterov brat (e to nisam znala.)zgodni bJelovarčanin.da

osvrt na one koje znam od ranije:
Gnothi pleše seksualno s nekim forumašicama:eek:
Musatom je lud.
hvala darin, chocogirl i Prittpenici sta su pogale sa mnom medju onim muskima tamo ispred bine.
ipanema, desiree, silajn te ostala bagra, me like u very much

kad se sjetim jos neceg, napišem.

Ipanema
17.04.2004., 13:12
NoWa kaže:
ipanema, desiree, silajn te ostala bagra, me like u very much

Na obostrano zadovoljstvo (mada jos od prije).
Biljezim se sa stovanjem :D :D

I, koliko ti je trebalo da nadjes di si parkala auto? :zubo:

NoWa
17.04.2004., 13:16
Ipanema kaže:
I, koliko ti je trebalo da nadjes di si parkala auto? :zubo:
otišla sam lijevo, kao i uvijek. nisam pogriješila:D
ajme u jednom trenu sam se fino bila zabrinila di sam parkirala. a jednom sam vec tako trazila auto satima, pa mi je bila frka da mi se iskustvo nece ponoviti.
i Desiree:Snajper: sta nije isla u Tvornicu, kao i Prof.Jakovu sta je nije nagovorio:p

Pollux
17.04.2004., 13:35
ne brini se za Pollux-a...svoje fotke neces vidjeti...
niti ce ih itko drugi vidjeti (tvoje fotke).
A ni pozdravila se nisi...pih...:)

NoWa
17.04.2004., 13:46
Pollux kaže:
A ni pozdravila se nisi...pih...:)
pozdravljala sam se doslovno po ure. stalno sam odlazila. al tebe voajeru s kamerom nisam vidjela kad sam finally otisla.

btw, dokad su ljudi tamo ostali?
ja sam u 2,30 zgibnila ća.

Silajn
17.04.2004., 13:50
Molim osobu koja mi je poslala najmanje dva smsa vezana uz tulum da ih ponovi, jer sam ih nehotice izbrisala. Hvala :)

Silajn
17.04.2004., 13:51
NoWa kaže:

Izašli smo u tri i nešto, sjećam se da se ili Bercana ili Tinchi raspravljala s redarom da smijemo ostat do 4. Da tak piše :cerek:
Kod mene doma se dočekao dan. Hihhihiihi. Umorna sam ko pas sada. Idem se kupat.

Studentica
17.04.2004., 13:52
meni je najzakon bio pollux s rukom u gipsu...super odjeven, malo smotan, simpa totalno!
debela krava i darin (standardno zakon)...
christy vec znam....zao mi je sto se nismo vise druzili na tulumu jer smo mi kasnije dosli nakon tuluma arhitekata i gradjevinara...tada je vise nije bilo :(
musatom je isto legenda....skroz mi je smijesan :eek:

tulum je bio bolji prosli put po mom misljenju, ali je ono okupljanje u medvedgradu bilo :s
cak i bolje nego u tvornici (my point of view)

Pollux
17.04.2004., 13:53
NoWa kaže:
pozdravljala sam se doslovno po ure. stalno sam odlazila. al tebe voajeru s kamerom nisam vidjela kad sam finally otisla.

bila si na sanku, vidjea si me dok si onak kulturno curama trac nabacivala i prstom pokazivala prema meni...Voajer?

Ok, nema frke...

Pollux
17.04.2004., 13:54
Studentica kaže:
meni je najzakon bio pollux s rukom u gipsu...super odjeven, malo smotan, simpa totalno!
debela krava i darin (standardno zakon)...
christy vec znam....zao mi je sto se nismo vise druzili na tulumu jer smo mi kasnije dosli nakon tuluma arhitekata i gradjevinara...tada je vise nije bilo :(
musatom je isto legenda....skroz mi je smijesan :eek:

tulum je bio bolji prosli put po mom misljenju, ali je ono okupljanje u medvedgradu bilo :s
cak i bolje nego u tvornici (my point of view)

ja sam tebe trazio...ni pricati kak treba nismo stigli :(

rossonero
17.04.2004., 13:57
pa kaj ste tek rano vec bili doma

Studentica
17.04.2004., 14:02
Pollux kaže:
ja sam tebe trazio...ni pricati kak treba nismo stigli :(

pa kada si bauljao okolo sa onim foticem...!!!
ma bit ce prilika...u svakom slucaju drago mi je da sam tebe i musatoma upoznala...a za pricu ce biti prilika..

pogledaj PM

Studentica
17.04.2004., 14:03
a i dosli smo tek u pola 1 u tvornicu
:D

Pollux
17.04.2004., 14:04
pogledao i odgovorio...

Equilibrium
17.04.2004., 14:10
Pollux kaže:
Forumaši? pa neki i jesu...
:top: :top: :top:
Nećemo imenovat koji...

Equilibrium
17.04.2004., 14:12
NoWa kaže:
je je.
piva je bila od Equilibriuma, a zalili si sise debelkrave i moje hlače:mad:
al ajde, ko jos to gleda;) ?

Jebemvamživot!!!!
Ja gledam! Piva je bila skoro puna :(
Fakat ste divljaci... :flop:
Još ću razmislit dal bum ubuduće u vašoj blizini obitavao...

Equilibrium
17.04.2004., 14:23
E, da, skoro zaboravio...
Pozdravljam svu okej ekipu, ljudove s kojima sam se malo rasplesal... :D
Ispričavam se ako sam prema nekome bio grub... to je sve izraz prijateljstva...
Ekipa iz Medvedgrada :top:
Osječani, svaka čast na iskazanoj volji za doć iz OS, i u 3 u noći ići natrag. Polluxe, kad i kako ćeš slike dostavit? :)

Poseban pozdrav Blackadderu, najizdržljivijem trekiju :top: i Blueeallaa-u, našem vrlom di đeju. Nadam se da niste jako pokisli na putu doma.

Vidimo se na sljedećem forum partyju, ako ne ranije.

Nowa, šalio sam se. Ne mrzim te malo. Mrzim te iz dna duše :D:D:D

Blueealää
17.04.2004., 14:23
piva je bila od Equilibriuma, a zalili si sise debelkrave i moje hlače
Ja gledam! Piva je bila skoro puna :(
znaci pravi masakr :lol:

NoWa
17.04.2004., 14:24
Equilibrium kaže:
Fakat ste divljaci... :flop:...
i to pijani.:cool:
ekvi, tebi stradala piva, dK majica,meni hlače.. a da upucamo Blueelaa?:D

pollux:kiss:
moj grijeh sta se nisam javila.

Pollux
17.04.2004., 14:25
la vita e bella... ali ne oprastam...

NoWa
17.04.2004., 14:26
Equilibrium kaže:
Nowa, šalio sam se. Ne mrzim te malo. Mrzim te iz dna duše :D:D:D
evo ga na.opet:eek:
di ti je dno duše da ga popravim.?

funkster
17.04.2004., 14:26
E jel netko našao mobitel?? Siemens, treba mi samo kartica ionako mobitel nije bio moj. Mislim da je bio mt 45, 50, 60 tako nešto

NoWa
17.04.2004., 14:28
funkster kaže:
E jel netko našao mobitel??

nađoh samo srebrnu narukvicu.vracena vlasnici.
chocogirl, ima da me volis jako.

Blueealää
17.04.2004., 14:29
Equilibrium kaže:
Poseban pozdrav Blackadderu, najizdržljivijem trekiju :top: i Blueeallaa-u, našem vrlom di đeju. Nadam se da niste jako pokisli na putu doma.

e, da... hvala susjedu blackadderu na kavi i taxiju :D

i moram priznat da su me cure opet ugodno iznenadile, dobro za prittpen, darin i DiKej sam znao da ce radit sranja na koncertu... one pankerice sta su sjedile ispod stejdja su izgledale totalno lejm kraj vas :D :top:

PrittPen
17.04.2004., 14:34
Blueealää kaže:
e, da... hvala susjedu blackadderu na kavi i taxiju :D

i moram priznat da su me cure opet ugodno iznenadile, dobro za prittpen, darin i DiKej sam znao da ce radit sranja na koncertu... one pankerice sta su sjedile ispod stejdja su izgledale totalno lejm kraj vas :D :top:

ja radit sranja? ja sam jedno pristojno nevino djetešce, ti... bambi!

tulum bijo super... jedno me sad sram šta sam popušila duvan koji je papa štrumf žavakao prije toga pola sata, ali ko se toga sijeća...

Equilibrium
17.04.2004., 14:34
NoWa kaže:
evo ga na.opet:eek:
di ti je dno duše da ga popravim.?
ajde ajde, šali se čika equi :D
sve je :top: čak si mi i simpa, ako ćemo iskreno

PrittPen
17.04.2004., 14:38
Ragestaff kaže:
STOVISE!
Pre malo ljudi sa foruma, babisi su bili pre glasni, pivo se lokalo na sve strane pa sam ja zaboravio koje je moje, jadnog Wuka su opalili redari radi busenja balona, Drito nije bio tam (jebiga i irska), redari su bili za***** prepotopni, a da ne spomenemo da je ekipa bila pasivna, a oni koji su plesali, pijana, i po cemu je to bio forum party, il never know.

? evo ga na. još jedno gunđalo. baš je bilo super, bejbisi ne bi bili bejbisi da niu bili glasni, a ljudi bi onako plesali i da nisu bili pijani, a ko je tebi kriv šta ti nisi.

Equilibrium
17.04.2004., 14:38
NoWa kaže:
ekvi, tebi stradala piva, dK majica,meni hlače.. a da upucamo Blueelaa?:D

Onda ćemo moć zapjevat: Who killed Bambi :D:D:D:D:D:D:D

funkster
17.04.2004., 14:39
meni je bilo dobro sinoć :D Upoznao sam se s Anderlonom treći put. :D Zadnji tulum u Ksetu, nisam ga se sjećao, ovaj put se on mene nije sjećao :D Eh da, i izgleda da sam našao cimericu :D

Pollux
17.04.2004., 14:39
...

Pollux
17.04.2004., 14:40
Equilibrium kaže:
ajde ajde, šali se čika equi :D
sve je :top: čak si mi i simpa, ako ćemo iskreno

meni nije

funkster
17.04.2004., 14:42
Eh da, Whatever i ja smo bili debelo zaliveni pivom kad su redari izbacivali onog tipa van. I komentirali smo kako se šamarčina daleko čula. :D Stvarno su debili ako su ga izbacili samo zbog bušenja balona

Equilibrium
17.04.2004., 14:44
Pollux kaže:
meni nije
Polluxe, kaj briješ ti danas? :D
Ništa ti nije :confused:

Kad ste došli?

*_spike
17.04.2004., 14:45
debelakrava kaže:
koja slika???????:D

Ma ti si vjerojatno ionako zaboravila pritisnut gumb na aparatu :lol:.

NoWa kaže:
*spike -sramezljiv or what?

Kaj oćeš, stisnuo sam ti ruku :eek: :D
Ja sam te lijepo pitao jesi ti NoWa jer sam prije toga pitao Kestena točno ovim riječima "Ko je ova tu?!" :D, on je pitao "Koja, ova u crvenom?", a ja sam vjerojatno odgovorio nešto vulgarno (khm, khm) pa mi je on rekao da si ti ti.

Ček čopio me grč u nozi. Auč.

E da. Onda sam te pitao jesi ti NoWa jer Kesten non-stop laže (:D), ti si rekla da jesi. Onda sam gucnuo pive. Hmmm, onda sam promislio "Da ju pitam oće na wc sa mnom ili da jednostavno čekam da nekaj kaže?". Pošto sam heteroseksualac, odlučio sam se za drugu opciju, ali ti očito nisi bila u pričljivom izdanju :D.
Kad si se okrenula, pitao sam te ideš li na wc (alternativa, ne?), no ti nisi čula od muzike :D

NoWa kaže:

i Desiree:Snajper: sta nije isla u Tvornicu

:confused: pa Desiree je bila do tebe u Tvornici? Ono wtf?

Pollux
17.04.2004., 14:46
meni nije simpa...
u 08:15...ravno na posao...

NoWa
17.04.2004., 14:53
*_spike kaže:
:confused: pa Desiree je bila do tebe u Tvornici? Ono wtf?
ono se ne zove ić u tvornicu.otisla je za uru vrimena.i zgibnila ća.
stoga odbijam vjerovati da je uopće bila:D (sad ce me ubit)

pollux, citavu vecer onako lipo sa mnom, a sad ti nisam simpa:confused:

punknroll
17.04.2004., 14:58
Pfff, ja sam se opet odlično zabavio. Muzika kakvu volim, nekoliko dragih i kul ljudi i puno i previše piva. Zanimljivo, ni ovaj put nisam rigo...
upoznao...
pritt pen:w
marx:W
i još neke ljude koje nisam najbolje zapamtio. Nisam ni bio baš za upoznavanje. Još ovakvih tuluma i ovakve muzike...

Simple Life
17.04.2004., 14:58
meni je bilo oke tak dugo dok se nije dogodila ona pizdarija s wukom :o

*_spike
17.04.2004., 15:01
Meni je žao kaj nisi pjevao Justina :(

Patagonija
17.04.2004., 15:16
Dobro je bilo :)

Slabo se sjećam, tim bolje :top: :D

Silajnici koja nas je mokre i očerupane udomila: :s :s :D

PrittPen
17.04.2004., 15:25
e, da ja nisam marxa upoznala... šta mi niste rekli da je on tu?!?

Paragalactic
17.04.2004., 15:25
NoWa kaže:
Jel netko našo novčanik sa iljadu ojra, gumenu lutku na napuhavanje i mini DV kameru sa snimkom forumaškog grupnjaka? Molim poštenog nalaznika da se javi!

*_spike
17.04.2004., 15:30
Paragalactic kaže:
Jel netko našo novčanik sa iljadu ojra, gumenu lutku na napuhavanje i mini DV kameru sa snimkom forumaškog grupnjaka? Molim poštenog nalaznika da se javi!

Našao sam ja mini DV, ali na njemu je animal sex? :confused:

Paragalactic
17.04.2004., 15:34
*_spike kaže:
Našao sam ja mini DV, ali na njemu je animal sex? :confused:
Lažeš - Drito je u Irskoj i nije ga bilo na tulumu!

Silajn
17.04.2004., 15:35
Patagonija kaže:

Silajnici koja nas je mokre i očerupane udomila

Bila mi je čast :)

darin
17.04.2004., 15:44
*_spike kaže:

Darin, ti održi ono obećanje i ne znam, dužan sam ti 400 kava i 200 plantaža iste u meksiku i to, legenda si :D

ocu sigurno, ali jedino pod uvjetom da ne markas etiku. :D

Equi&Gnothi fala na pivi ;) .. jedan :) za pogo-ekipu :top:

PrittPen, Bljuealja, NoWa& DK :))))))) za neumorno&hrabro skakanje

Bercana
17.04.2004., 15:49
Uh... spavala sam 2 sata kroz koja sam uspjela iscentrifugirati čitavu sobu, digla se ujutro i odvezla papagaja veterinaru, vratila se mado i opet centrifugirala sobu, sad su već manji krugovi, srećom.

Tulum je definitly bio bolji od prošlog, ljudi su (bar oni koje ja vidjeh) naprosto zračili nekom toplinom i boja aure im se pretapala oko nasmiješenih lica.... ili je to bilo od ruma:misli:

Banderasu se još jednom od srca zahvaljujem što me i ovaj put nije počupao za kosu, popravljaš se:)

Funkster je bio najsimpatičniji kad je bojažljivo odbijao moju rum kolu, da bi ga u sljedećem trenutku vidjela sa čašom kako pleše sa suludim pogledom:D . Btw, čestitam na novom cimeru.

Ja ni ne znam koga sam novog upoznala, Silajn znam od prije, Nowe se sjećam još s tuluma u eko selu, znam da smo sinoć razmjenjivale neke "intelektualne" misli u wc-u, ali koje, moš me jebat, ne znam.

Darin sam izgubila negdje, da bih je ponovno vidjela, ženo, sljedeći put mi nemoj to radit, pizdarije su slađe kad nas je više.

I da... vrat mi otpada od skakanja, mogu ga samo desnu stranu okretat.

Silajn, ja sam ti slala neke nesuvisle poruke... pozdravi psa.

Brijem da mi se još soba vrti....:zvrko:

Ah da, mjuza je bila zakon, bejbisi su bili isto... napokon da sam ih čula u živo.

Pussy Cat
17.04.2004., 15:50
Evo se i ja probudila :zubo:

Meni je ovaj tulum bio puno bolji od prvog (u ksetu nisam bila), vjerojatno jer sam više forumaša znala bolje :D

Upoznala opet hrpu ljudi - svi :top: . Malo me polilo pivom, al reče neko ljepo i pametno "na koncert punkera se ne nosi prada" :D

Kad je sljedeći? :D

lahor
17.04.2004., 15:53
Bilo mi je puno bolje nego na #1, upoznala sam dosta ljudi (sto mi prvi put nije poslo za rukom zbog sitnih slova na tagovima), a ono u Medi mi je bilo :top:

Jedino me glava boli danas :zubo:

*_spike
17.04.2004., 15:58
Penny Lane kaže:
ocu sigurno, ali jedino pod uvjetom da ne markas etiku. :D

:lol: :lol: pa kaj nije bio dogovor da mogu markat etiku?!?!? :lol: :lol: :lol:

Sori ovo mi je fakat :lol: :D :D
Pijanico jedna :D

darin
17.04.2004., 16:02
da mozes? :misli: ajde razmislicu si o tome :frajer:

404
17.04.2004., 16:03
Ma tulum je bio :top:.
Atmosfera definitivno bolja nego prvi put. O dojmovima i pojedincima ću samo malo, jer glava još uvijek odmara.

Bercana izgleda beživotno, ali zapravo je enrgetska bomba sudeći po performansu ;).
Ipanema ... iznenađenje ugodno ... evo rekao sam i javno ;).
NoWa, sprdnja kao i uvijek, nikad dosadna.
Ava, kratko i slatko ... ma Ava je zakon ...
Kestene, zašto si me huškao na redare? :confused:

Mnoge mi je bilo drago vidjeti, a Lorelai :kiss: za dobro društvo i zezanciju.

IMF-ovac
17.04.2004., 16:16
Bilo je dobro. Iako mi još uvijek zuji u glavi :zubo:
Više ni ne znam koga sam sve upoznao. Znam samo da ih je bilo jako puno i da su sve cure :cerek: a tipovi :cool:

Equi još jednom hvala za film :top:

Ava, ono "idem na wc" pa se ne vratiti ti je super odjeb :top:
Još nisam takav doživio :p :D

Bercana
17.04.2004., 16:19
IMF-ovac kaže:
Bilo je dobro. Iako mi još uvijek zuji u glavi :zubo:
Više ni ne znam koga sam sve upoznao. Znam samo da ih je bilo jako puno i da su sve cure :cerek: a tipovi :cool:

Equi još jednom hvala za film :top:

Još nisam takav doživio :p :D

Ha ha ha, moglo je bit i gore, vjeruj mi.

*_spike
17.04.2004., 16:20
Baš mi je želja čopit sve modove s LJES-a, nikak da mi uspije :(

IMF-ovac
17.04.2004., 16:23
Bercana kaže:
Ha ha ha, moglo je bit i gore, vjeruj mi.

Tebe nisam upoznao jelda? :misli:

Ava Adore
17.04.2004., 16:26
IMF-ovac kaže:
Još nisam takav doživio :p

:eek: :D :D

ma nije mi bas bilo najbolje :D

uostalom ti si od mene pobjego nakon upoznavanja :p :rofl:

pa rekla sam ti to ne?

ali ja sam svoju misiju ispunila :cool: steta sto nije bilo duze. ti si jedini kojeg sam upoznala ovaj put :)

Ava Adore
17.04.2004., 16:27
Joj sad sam skuzila da lazem, upoznala sam jos jednog forumasa osim tebe :D

IMF-ovac
17.04.2004., 16:30
Ava Adore kaže:
ma nije mi bas bilo najbolje :D

Zar tako djelujem na ljude??? :eek: :eek: :eek: :D

Ava Adore kaže:
uostalom ti si od mene pobjego nakon upoznavanja :p :rofl:

Ma nisam pobjegao. Bio sam u prolazu prema van da udahnem zraka a vani sam onda pokušao srediti situaciju sa Wukom.
Na žalost bezuspješno :(

IMF-ovac
17.04.2004., 16:31
Ava Adore kaže:
Joj sad sam skuzila da lazem

Ja sam to skužio još sinoć.
Dok sam čekao da se vratiš iz WC-a :lol: :lol: :lol:

*_spike
17.04.2004., 16:32
IMF-ovac kaže:
Ma nisam pobjegao. Bio sam u prolazu prema van da udahnem zraka a vani sam onda pokušao srediti situaciju sa Wukom.

Ti si onaj visoki ćelavi? :confused:

Ava Adore
17.04.2004., 16:33
IMF-ovac kaže:
Zar tako djelujem na ljude??? :eek: :eek: :eek: :D

ne ti, nego alkohol :D

ma ok onda, meni se ucinilo da si pobjegao pa sam se pokusavala sjetiti sto sam rekla da si pobegao :rofl: ili vec sto...

da, ono s vukom je bilo koma, koji zvuk kad ga je redar odalamio :eek: :eek: i nas je 5 jadnih zena pomeo, rekli smo da cemo ih tuzit za boli...

IMF-ovac
17.04.2004., 16:34
*_spike kaže:
Ti si onaj visoki ćelavi? :confused:

Jesam :D

Ava Adore
17.04.2004., 16:35
IMF-ovac kaže:
Ja sam to skužio još sinoć.
Dok sam čekao da se vratiš iz WC-a :lol: :lol: :lol:

:o :o :D :D

ma ozbiljno mije bilo lse i jos sam usput razmisljala kako treci put u pola sata uletit covjeku koji bjezi :p ;)

Bercana
17.04.2004., 16:35
*_spike kaže:
Baš mi je želja čopit sve modove s LJES-a, nikak da mi uspije :(

Sljedeći put prati miris ruma. ;)

Ne IMF-ovac... nismo se upoznali.

IMF-ovac
17.04.2004., 16:38
Ava Adore kaže:
ne ti, nego alkohol :D

A onda dobro. Ako opet ne lažeš :zubo:

Ava Adore kaže:
da, ono s vukom je bilo koma, koji zvuk kad ga je redar odalamio :eek: :eek: i nas je 5 jadnih zena pomeo, rekli smo da cemo ih tuzit za boli...

Nisam bio kad se to dogodilo. Stigao sam kad je dečko već bio vani.
Ali po crvenilu oko oka se vidjelo da udarac nije bilo slabašan :(

Ipanema
17.04.2004., 16:39
404 kaže:
Ipanema ... iznenađenje ugodno ... evo rekao sam i javno ;).

A ha.... takodjer :mig:

Patagonija
17.04.2004., 16:40
Ava Adore kaže:
To je bilo prebrutalno :eek:

Dobila sam pošteno u glavu :mad: Sva sreća da je alkohol vrhunski anestetik :D

IMF-ovac
17.04.2004., 16:41
Ava Adore kaže:
ma ozbiljno mije bilo lse i jos sam usput razmisljala kako treci put u pola sata uletit covjeku koji bjezi :p ;)

Ma stvarno nisam bježao. Iako i da si se vratila, opet nebi bio na mjestu na kojem si me ostavila :D :D :D

Bercana kaže:

Drugi put onda :mig:

*_spike
Bercana kaže:

Super, mogla si mi neki lakši hint dat :D
Nije opće bed, nanjušim vas još sa trga :D

Ava Adore
Patagonija kaže:
To je bilo prebrutalno :eek:

Dobila sam pošteno u glavu :mad: Sva sreća da je alkohol vrhunski anestetik :D

ja u ledja i odletila dva metra udesno :rolleyes:

Whatever
17.04.2004., 16:42
Bercana kaže:

Ali mene jesi upoznala :D I valjda zato nisi htjela da te vozim doma :zubo:

Ava Adore
17.04.2004., 16:43
IMF-ovac kaže:
Ma stvarno nisam bježao. Iako i da si se vratila, opet nebi bio na mjestu na kojem si me ostavila :D :D :D

AAA! Pa vratila sam se ja s wca, ali tebe nije bilo! :D :D :D Vidis, to je bilo u pitanju, a ne da sam ja lagala! :)

Ma ne sjecam se vise... jedino se sjecam da te poslije wca stvarno vise nisam nigdje vidjela... inace bih ja uletila i 3. put, nije bed :D

IMF-ovac
17.04.2004., 16:44
Ava Adore kaže:
AAA! Pa vratila sam se ja s wca, ali tebe nije bilo! :D :D :D

Ma ne sjecam se vise... jedino se sjecam da te poslije wca stvarno vise nisam nigdje vidjela... inace bih ja uletila i 3. put, nije bed :D

Nisi nisi :D

Bio sam u blizini i gledao hoćeš li se pojaviti, ali tebe niotkud :( : slomljenosrce:

*_spike
17.04.2004., 16:47
E da, zaboravih. Jebote, ja se bojim razgovarat sa Desiree! :eek: Ima tak nekak prodorne plave okice da ono, smrzne se čLovek, ko da mi dušu čita :eek:, daj drugi put naočale ponesi :cool: :D :D

Ava Adore
17.04.2004., 16:49
IMF-ovac kaže:
Nisi nisi :D

Bio sam u blizini i gledao hoćeš li se pojaviti, ali tebe niotkud :( : slomljenosrce:

Ma jesam sigurno, pa gdje bih dosla nakon wca nego tamo? :D :D

A i ti si visok, jedino tebe sam vidjela tamo :)

Jesam se vratila ali svi ste nestali, znam da sam u 3 pricala s nekim starim redarom o njegovom poslu i pitala ga jel mogu skinut onaj jedan groz balona za uzet doma... i sad tu citam da je vuk zbog tih balona dobio batina :eek:

a ja ih 10 puta pitala za balone :D

IMF-ovac
17.04.2004., 16:52
Ava Adore kaže:
Ma jesam sigurno, pa gdje bih dosla nakon wca nego tamo? :D :D

A i ti si visok, jedino tebe sam vidjela tamo :)

Sjedio sam u blizini.
I nisam te vidio :mig:

Pussy Cat
17.04.2004., 16:52
Nda.. izgleda smo trebali nositi tagove - ako ništa drugo, odna da se već izdaleka zna ko je forumaš i da se onda može uletavat s upoznavanjima.
meni se činilo da ima više outsidera nego forumaša, a kad ono - svi bili tamo, samo niko nije znao :D

Pollux
17.04.2004., 16:55
Daklem....prije nego konacno odem u svijet snova sada sam prebacio sve fotke i im ih milijun :=)
Sinoc je zaista bilo fajn i to u medvedgradu jos bolje.
Neke su me osobe iznenadile (a neke i ne) intelektom i izgledom ali drago mi je sto sam uglavnom upoznao sve koje sam zelio (i one koje nisam).

Ako sam nekoga zanemario ili (u razgovoru) zaboravio so-ri.

Moderatorice :top: izdvajati necu bolje za mene...
Moderatori :top: decki su fajn...

S kim sam pio tekilu za shankom? S kojom girl? Nemam pojma...:confused:

Usluga u tvornici je ocajna (nisam snob i ne preseravam se) ali mene tamo vise nece biti. Ja iz plasticne case necu piti!

Nowa, sve pet ali ipak jedan veliki minus tak da ono...:(

Darin ;)

Debela...ali zar odmah mi u krilo...pa tek sam bio dosao...:D
sljedeci put ipak cu ja tebi...pa kolika si!!:eek:

Banderas, s kim si to otisao oko 03:00?
Gnothi...dobar ples...samo da sam ja bio u kompletu ..eh...

Christy...pa dvije rijeci smo razmjenili...steta.

Studentica....mljac ;)

Pussy Cat...povezli smo mackicu, kad...mackica postade tigrica :=)
eto kak je bilo bolje da smo prespavali... naporno je bilo putovati nazad...

Equi :top: tak treba man :)

Eto tak nabrzaka...hebiga da nisam bio invalidan bilo bi i bolje, bar meni. Ali skinuti cu ja to jednom

Eto ga...

NoWa
17.04.2004., 16:58
di je wuk da nam kaze sta je bilo s njim poslije?
ti redari su dovratni.
na proslom tulumu su drita nasilno odvukli sa stagea, a sad ovo zbog nekih jebenih balona:rolleyes:

meni je bas drago sta su svi bili jako kewl te simpa:jumping:
dobra družina.
a i šef je plesao do dugo u noć:p

samo da mi Pollux oprosti moj grijeh neuljudnosti zbog nepozdravljanja na kraju.jel se mogu vadit na pijanu budalu koja se brinula di se parkirala?aj aj

NoWa
17.04.2004., 17:01
Pollux kaže:

s Desiree;)

*_spike
17.04.2004., 17:02
pollux, daj sim te fotke :D
nowa, koliko ja imam saznanja, wuk je otišao doma (prije toga je bio razgovor s anderlonom oko incidenta) s šljivom ispod oka. čekam da dođe online pa da ga priupitam...

Kesten
17.04.2004., 17:03
404 kaže:
Ma tulum je bio :top:.

Kestene, zašto si me huškao na redare? :confused:

Nisam te huškao :D To je više bio komentar zbog Wuka :(

Bilo bi dobro da Anderlon popriča s vlasnikom Tvornice, pa da saznamo zakaj su ti redari tako agresivni i ukočeni. Kao da je stage svetinja. A gdje je stagediving?
U svakom slučaju, reakcije su im pretjerane.

Pollux
17.04.2004., 17:05
NoWa kaže:
di je wuk da nam kaze sta je bilo s njim poslije?
ti redari su dovratni.
na proslom tulumu su drita nasilno odvukli sa stagea, a sad ovo zbog nekih jebenih balona:rolleyes:

meni je bas drago sta su svi bili jako kewl te simpa:jumping:
dobra družina.
a i šef je plesao do dugo u noć:p

samo da mi Pollux oprosti moj grijeh neuljudnosti zbog nepozdravljanja na kraju.jel se mogu vadit na pijanu budalu koja se brinula di se parkirala?aj aj

Ne ne mozes jer nisi toliko bila pijana...ali nije problem u pozdravljanju (ma daaaaj) vec u onome sto sam napisao na kojoj stranici ranije....
Ma zaboravi...zapravo i nije problem...

Pussy Cat
17.04.2004., 17:05
Pollux :o :D

*_spike
17.04.2004., 17:20
Posebno za wuka, Eugen u posebnoj verziji bez Eugena s wukom kao drugim likom.

Wuk & Spike 1 - Pobjedonosni uzvik redara iz Tvornice (http://uchee.net/temp/wuk1.gif)

misery-
17.04.2004., 17:37
*_spike kaže:
pollux, daj sim te fotke :D
nowa, koliko ja imam saznanja, wuk je otišao doma (prije toga je bio razgovor s anderlonom oko incidenta) s šljivom ispod oka. čekam da dođe online pa da ga priupitam...

nope, skupili smo se pa otišli na kolodvor... i baš smo bili prava djeca s kolodvora zoo.... i lepo nam je bilo. fak d fakin tvornica, zgadila mi se:flop:

Crow Jane
17.04.2004., 17:39
Eh, goddamn, sad vas opet pola nisam vidjela kad niste imali tagove :D [osim polluxa koji se bahatio sve u 16 :rolleyes: :D]

E jebi ga! Al bilo je dobro, super muzika :top: - šteta kaj je ponestalo fakin Tuborga :D

chocogirl35b
17.04.2004., 17:51
PrittPen kaže:
ja radit sranja? ja sam jedno pristojno nevino djetešce, ti... bambi!

tulum bijo super... jedno me sad sram šta sam popušila duvan koji je papa štrumf žavakao prije toga pola sata, ali ko se toga sijeća...

Ja se sjećam... :D :D :D :p

chocogirl35b
17.04.2004., 17:52
NoWa kaže:

Oh yes, thank you, thank you... :s :s :s :s :s :s :s

divlji_Muzafer
17.04.2004., 18:05
Bilo je mrak,super,hrpa zanimljivih ljudi,dobra mjuza,i ogromna kolicina zgodnih cura...barem one s kojima sam se vupoznal....:top: :top: :top:
Ja bi da se ovakvo nesto jos puno puta ponovi........:cool:

404
17.04.2004., 18:05
Vidim da je većini bilo OK, što znači da smo pronašli recept za dobru zabavu. Dakle mjuza i bez kulturno-umjetničkih točki :D.

Glede incidenta sa tim wukom, nit vidjeh wuka nit Crvenkapice kako ga šutiraju.
Ali znam da je Anderlon iz osvete kasnije sam posložio sve redare nanijevši im velike tjelesne boli .. ;)
Guzda legendo :top:

chocogirl35b
17.04.2004., 18:16
Meni je bilo super na tulumu, upoznala sam hrpu novih ljudi, mada vidim da je bilo još onih koje sam htjela upoznati... Maybe next time...

Velika pusa mojoj Ipi koja se rasplesala nakon 1 ujutro;
Prittpen - zakon si :top: ;
NoWa - thank u again :s :s :s ;
Gnothi - hvala na pivi i nezaboravnom plesu :mig: ;
Anderlon - bila mi je čast;
Pollux - gdje možemo vidjeti slike?;
Tinchi - nice meeting u;
Pussycat - vidimo se na sportskim druženjima ;) ;
debelakrava - dobra frizura :p :D

Pozdrav svima drugima koje sam upoznala prije i sinoć... Hope to see you all again... ;)

chocogirl35b
17.04.2004., 18:17
divlji_Muzafer kaže:
Bilo je mrak,super,hrpa zanimljivih ljudi,dobra mjuza,i ogromna kolicina zgodnih cura...barem one s kojima sam se vupoznal....:top: :top: :top:
Ja bi da se ovakvo nesto jos puno puta ponovi........:cool:

A gdje si se ti skrivao???

Legion
17.04.2004., 18:20
eh-sad moram drugi put pisat.
Ovaj put se čak i nebudem tužio na muziku:D , ekipa je i onako bila takva da se nikaj drugačije i nije moglo puštati.
Bebice su bile skroz preglasne.
Redari NOTORNI IDIOTI. Mislim-našibat Wuka zato kaj je neke balone išao skidat. Mrkle seljačine. No-svaki redar, prije ili kasnije, prebije nekog kog nije smio :E pa onda dobije svoju porciju:top: .

Jeftina piva brzo nestala, tulum je bio sve osim tuluma forumaša:flop:
Pa ni 10% ekipe nije bilo s foruma.
Sve u svemu-vrlo lako moguće da me 3 tulum forumaša-ako bude tamo-nebu vidio.
I nisam jedini koji je to izjavio

Legion
17.04.2004., 18:24
suzy_f kaže:
meni je bilo odlicno..
baibesi su odlicni...
ja sam mamurna...

nego... izgubila mi frendica sat-srebrni esprit..crn iznutra..
pa ako ga je neko nasao nek mi javi- please :)

Ja pronađoh taj sat.
Javi mi se.
a jel ti zgodna frendica;) :D

Legion
17.04.2004., 18:27
NoWa kaže:
Legion -ne pričah ništa s njim, al nelošeg izgleda:

DAt ću ja tebi "nelošeg izgleda" :tuctuc: :zmaj:

Legion
17.04.2004., 18:31
A jebo vas patak. Ispada da je u fucking pivnici bilo 5 puta bolje nego u tvornici:mad: - a ja na bijah tamo:(

No-kad je tako. Ajmo onda 3 tulum forumaša održati u nekoj birtiji?

Ja mogu dobiti jednu "birtiju" na Ksaveru. Cijene su pristupaćne, ima mjesta za negdje 40tak ljudi unutra, a kad se otvori terasa i za 3 put više. Radno vrijeme je do kad ljudi mogu pit :D

Kaj velite???

Herogljifica
17.04.2004., 18:33
Ako je ono sinoć bio dobar party kakvo je tek BIG sranje bilo prošli put?????:confused: :confused:

chocogirl35b
17.04.2004., 18:40
A ljudi, ko vam kriv ak se ne znate zabavljati... :rolleyes:

Ipanema
17.04.2004., 18:41
Dobro, dajte prestanite jaukati vec jednom.
Koji vam je?

wuk
17.04.2004., 18:41
Patagonija kaže:
To je bilo prebrutalno

Dobila sam pošteno u glavu Sva sreća da je alkohol vrhunski anestetik

IMF-ovac kaže
Nisam bio kad se to dogodilo. Stigao sam kad je dečko već bio vani.
Ali po crvenilu oko oka se vidjelo da udarac nije bilo slabašan :(

Ava Adore kaže:
ja u ledja i odletila dva metra udesno :rolleyes: huh...

a da znate kak je tek meni bilo....
sve mi je oko plavo....

imf-ovac...
hvala na pomoci ;)

i to sve zbog balona....
uf!!! :mad: :mad: :rolleyes:

404
17.04.2004., 18:45
E sad, gospodi svašta smeta vidim. Dobro, takvih uvijek ima.

I meni su Babies bili preglasni povremeno, ali onda bi se jednostavno pokupio do šanka gdje je buka manja.
Stvar riješena.

A ako se netko nije zabavio onda je vjerujem problem u njemu, jer atmosfera je bila dobra i ljudi su bili dobre volje.

Arash's friend
17.04.2004., 18:49
Legion kaže:
eh-sad moram drugi put pisat.
...
Sve u svemu-vrlo lako moguće da me 3 tulum forumaša-ako bude tamo-nebu vidio. I nisam jedini koji je to izjavio Hm osim redara koji su za svaku osudu/otkaz, ostalo mi je bilo sasvim ok, mjuze, svirke, ljudi, cuge, meni dobro, ne neko ludilo ali u svakom slucaju vrijedno cijene ulaznice :D . Malo je bila rupa ispred stage-a kad su svirale bebice, sto bi Urban rekao "dajte se malo skupite ljudi, opizdit' cu glavom o beton kad skocim..", ali ne kriticno. Eventualno tagovi za sve.

wuk
17.04.2004., 18:49
ovo sam napisao na skolarcima na topicu koji je drug nikola otvorio --> afera wukofski (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=46329)

evo, da se i ja javim...

oko me tek danas pocelo peci...
nije nimalo ugodno...
sreca u nesreci je bila da mi nisu razbili ni arkadu ni usnicu, ali sam dobio tupi udarac u jagodicnu kost.
malo mi je plavo, crveno i ljubicasto i usnica mi je natekla i oko me pece, ali nije tak strasno.... :rolleyes:
malo boli, ali jebiga... tako mi i treba kada se igram s balonima :rolleyes:

moram vam priznati da sam jos idalje JAKO JAKO ljut zbog te pizdarije. ne znam kako ce to zavrsiti, ali vam obecajem da nece tako da cu se ja poklopiti po uhima i sutiti...

jel vama jasno da sam se ja igrao s balonima...
ponavljam: IGRAO s BALONIMA

a 3 gorile su mi dosli s leda ruku iza leda, glavu na pod i poceli su me izvoditi van (to moje izvodenje van je prouzrocilo vise nereda od icega jer su oni trkali druge ljude i proljevali im pive ko da sam kriminalac s pistoljem)... kada su me izveli van u onu predpsorstoriju taj redar me odgurnuo od sebe da me moze udariti i ja sam dignuo ruke u zrak (u znak predaje) (nisam cak ni pokrio glavu) i on me zviznuo prvi put i sve mi je bilo bijelo i onda sam poceo nesto mrmljati (nesto tipa: "nenee...eneee") i onda sam dobio drugu saku u oko i izbacili su me van.

ja stvarno nisam agrecivan i nisam se NIKADA tukao...
redari (njihov postupak je u kontradikciji s njihovim nazivom) su mi mogli prici i gurnuti me ili nesto i upozoriti me ili mi reci da se maknem od tih balona, a ne me ovako brutalno napasti i istjerati...

jos mi je gore to sto sam cuo da su se na proslom partiju ljudi igrali s balonima, a sada sam ja najebo big time zbog toga....

razmisljao sam da sam mozda trebao zvati policiju, ali sam bio previse zbunjen uplasen i nisam htio raditi kraval od pizdarije...
kasnije sam skuzio da to zapravo i nije pizdarija...
koliko god se trudim biti samokritican... nikako da uvidim kako sam za moj postupak to zasluzio...

ne znam...
ne znam....

pisat cu jos o ovome...
pozdrav!

Arash's friend
17.04.2004., 18:51
Legion kaže:
Ja mogu dobiti jednu "birtiju" na Ksaveru. Cijene su pristupaćne, ima mjesta za negdje 40tak ljudi unutra, a kad se otvori terasa i za 3 put više. Radno vrijeme je do kad ljudi mogu pit :D Na Ksaveru su 3 birtije. Cisto iz znatizelje na koju mislis?

walter
17.04.2004., 18:55
Ava Adore kaže:
i nas je 5 jadnih zena pomeo, rekli smo da cemo ih tuzit za boli...

Redar pomeo pičke iz pakla. To je meni tak smiješno, znam da nije za smijat se, ali, smiješno je. :D :D :D

Donnie D.
17.04.2004., 18:58
A kada je slijedeci tulum? Oce bit nesto u lipnju ili pocetkom srpnja? Ja sam samo tad u hr, a bas bi htio upoznat neke ljude, pogotovo moju najdrazu ateisticu. ;)

Ajde nek bude, pliz pliz. :moli:

wuk
17.04.2004., 18:58
kako je to sve zavrsilo....

moja stara je zvala voditelja kluba, koji je rekao da je najbolje bilo da je organizator odmah otisao do njega i poznao ga. tako bi se to najlakse rijesilo.

sada kasnije se ne moze puno napraviti s obzirom da meni nije cilj nikoga tuziti niti ikome prijetiti. ja mislim da bi tom redaru najveca kazna bila da mi se mora ispricati sto me udario.

nekako bi shvati oda su me zbog toga izbacili, ali da su me isli tuci...
to je stvarno previse!!!

stvarno ne znam sto se tu moze napraviti, ali glupo je isto tako to ignorirati. ja stvarno nisam nikoga napadao i nisam nikome nista zlo ucinio...
kada su me redari vodili ja sam se usro i dignuo sam ruke u zrak u znak predaje, ali ovi majmuni su iskoristili to sto ne pokrivam glavu i dobio sam dvije shake u oko....

stvarno uzas!

inace...
na tulumu mi je i prije tog incidenta i poslije (2 sata poslije...) bilo jebeno! stvarno mi je bilo super. bas mi je bilo drago sto sam mogao upoznati nove ljude i tako.

ispricavam se svima kojima je ovaj incident pokvario vecer...
zao mi je :o :(

poslije te pizdarije smo se pokupili na autobusni i bas smo kao ekipa pricali, salili se i zajebavali....

samo da ti redari nisu... jojj.... :mad: :mad:

NoWa
17.04.2004., 19:02
Legion kaže:
A jebo vas patak. Ispada da je u fucking pivnici bilo 5 puta bolje nego u tvornici:mad: - a ja na bijah tamo:(
No-kad je tako. Ajmo onda 3 tulum forumaša održati u nekoj birtiji?
dobar prijedlog:top:
u pivnici je stvarno bilo zakon.
ps.kad kazem 'neloše' mislim 'zgodno'.:mig:

Tinchi
17.04.2004., 19:04
Nego.. Moj zadatak koji sam si zadala ostao je neispunjen :(

Opet masu ljudi nisam upoznala! :mama:

:D I žao mi je, ali stvarno ŽAO zbog toga. :)

wuk
17.04.2004., 19:10
NoWa kaže:
wuk-upoznah ga kraj wc-a. slatki visoki mršavi panker kojeg su debili od redara izbacili jer je trgao balone ili sta? hvala ;)

bas sam ti htio reci nesto tamo dolje, kada su me svi rastrgali na sve strane pa sam vec i zaboravi osto sam mislio...

a kada mi se ukazala 2. prilika, vec sam imao plavo oko i bio sam izbacen van...

;) :w

banderas
17.04.2004., 19:23
Pollux kaže:
Usluga u tvornici je ocajna (nisam snob i ne preseravam se) ali mene tamo vise nece biti. Ja iz plasticne case necu piti!

Ispast ce da branim Tvornicu, ali inace je zakonom zabranjeno posluzivat cugu u staklu na koncertima.

wuk
17.04.2004., 19:26
banderas kaže:
Ispast ce da branim Tvornicu, ali inace je zakonom zabranjeno posluzivat cugu u staklu na koncertima. ima smisla u svakom slucaju....

meni plasticne case nisu uopce smetale...

NoWa
17.04.2004., 20:01
pogo-ekipa, ima snimljen mali filmic od 3 minute di se vidimo.snimio frend, neforumaš:jumping:
kako smo mi zenice krhke naspram penis-menova.dobro smo zive ostale.

Marx
17.04.2004., 20:08
NoWa kaže:

marx, koji fucking Blue kao DJ:confused: pobrkao si lončiće malo ha?

Ha, ne znam. Čovjek u zelenoj majici koji je puštao glazbu nosio je tag "Blueealää". E, sad, ili me je neko zaj****ao ili ovaj put nisu moji lončići pobrkani.... ;) :D

Da ne bi bilo zabune => Blue kao skraćeno od "Blueealää" ;)

IMF-ovac
17.04.2004., 20:09
Pollux kaže:

Rđavom.. jel... :D

iwanchica
17.04.2004., 20:13
..čovjek, pa vama je izgleda bilo cool,osim wuku, bem mu pasića i kućicu bezoblaznim redarima..baš mi žao što nisam mogla doći..jel to moja Ipa plesala?!:top: Choco, i ti meni plesala?ma takve vas volim..a Kesten?A Valentina?..a ništa, idući puta se obavezno vidimo...aj baj:w

suzy_f
17.04.2004., 20:16
Legion kaže:
Ja pronađoh taj sat.
Javi mi se.
a jel ti zgodna frendica;) :D

naravno da je zgodna :)
sve moje frendice su zgodne :D :top:

Legion
17.04.2004., 20:19
Arash's friend kaže:
Na Ksaveru su 3 birtije. Cisto iz znatizelje na koju mislis?

Brasil

Legion
17.04.2004., 20:20
NoWa kaže:
dobar prijedlog:top:
u pivnici je stvarno bilo zakon.
ps.kad kazem 'neloše' mislim 'zgodno'.:mig:

ajde dobro-izvukla si se:D

Patagonija
17.04.2004., 20:22
404 kaže:
E sad, gospodi svašta smeta vidim. Dobro, takvih uvijek ima.

I meni su Babies bili preglasni povremeno, ali onda bi se jednostavno pokupio do šanka gdje je buka manja.
Stvar riješena.

A ako se netko nije zabavio onda je vjerujem problem u njemu, jer atmosfera je bila dobra i ljudi su bili dobre volje.
Pa ovo je presedan kolega! U potpunosti se slažem s vama :D

Bilo je super veselo :top:

Legion fala na pivi i ne laži da ti nije bilo dobro :D

Legion
17.04.2004., 20:24
Wuće-tuži ih.
Bez zajebancije. tuži Tvornicu, il injih osobno. Možda bolje Tvornicu.

Nisam prisustvovao početku "incidenta", ali sam vidio kad su te izvodili van i mlatili fakat bez razloga.

Ja još nažalost nisam dipl. :D , ali ako želiš, mogu te spojiti sa nekim svojim kolegom pa da te on zastupa i sve ti veli kaj i kako da radiš.
Naplata-postotak od odštete za pretprljene duševne boli, ozljede i bla, bla, bla.
ali trebao bi pod hitno-već danas, najkasnije sutra, otići na hitnu da dobiješ med. dokumnetaciju oko toga.

Ja ću prvi svjedoćiti, a valjda će se nači i još neki forumaši koji su prisustvovali početku i vidli da si popijo batine fakat bez razloga.

Ja bi to na tvojem mejstu napravio. Bez jebe. Kaj oni kreteni misle-da su neki mali Bogovi?

Ili još bolje-ako imaš nekolko malo većih i jaćih prijatelja;) , skupi ih i pričekaj koji put fajrunt u tvornici:top:

Legion
17.04.2004., 20:25
Patagonija kaže:
Pa ovo je presedan kolega! U potpunosti se slažem s vama :D

Bilo je super veselo :top:

Legion fala na pivi i ne laži da ti nije bilo dobro :D

Ne kažem da mi nije bilo dobro. Bilo je OK-ali prvi mi je ipak bio bolji

Marx
17.04.2004., 20:26
PrittPen kaže:
e, da ja nisam marxa upoznala... šta mi niste rekli da je on tu?!?

Bojim se da sam tulumu prisustvovao prilično incognito.
Naime, nisam imao name-tag.
A i inače ne znam nikoga s foruma u RL tj. barem mislih da ne znam.
Ipak, što se tiče onih koji su bili prisutni, otkrih da debelukravu i punk'n'rolla znam sa faksa.

No, ako te sjećanje na prošlu noć barem donekle služi, možda se sjetiš tipa u superkewl "The Rebels" crvenoj majici. ;):D Ja.

P.S. Najbolje je bilo što je pri upoznavanju svo troje forumaša procedura bila ista:
marx: aha! ti si dakle debelakrava/punk'n'roll'/blueleaaa!!
oni: a ti?
marx: marx.
oni: nikad čuo/la.
marx: :cry:

Legion
17.04.2004., 20:30
Glede tuluma u birtiji. Razgovarah već, doduše ne sa gazdaricom-nego s njenim dečkom:D , ali za to fakat nema frke.

njoj dobro jer će malo više zaraditi, nama dobro jer će biti samo forumaši, uz još nekoliko lokalaca-ali to su i onako ekipa od gazdarice koju nemožemo, a u krajnjoj liniji i netrebamo isključiti, a i ima nekoliko zgodnih curica;)

Cijene popularne.
Velki Zlatorog, žuja 10 kn
Stella 12 kn
domaća žesta 7 ili 8 kn.....

Mjuza, Đubox:D pun stvarno svakojake mjuze pa si svak pušta kaj mu paše

Fajrunt-kad mi to hoćemo. ak oćemo bit do zore-nema frke.

Mjesta ima, a poglavito kad se otovori terasa, a i ovako nas stane barem 40 unutra bez beda, a prema potrebi i više

ak ste za-mogu to dogovoriti već za slijedeću subotu???

NoWa
17.04.2004., 20:34
Legion kaže:
ak ste za-mogu to dogovoriti već za slijedeću subotu???
aj za 1.maja, kad je praznik.
da dodje vishe ljudi.

IMF-ovac
17.04.2004., 20:43
Legion kaže:
Wuće-

:lol: :lol: :lol:

Ti nas zajebavaš s tim, jelda? :rofl:

Johnny 99
17.04.2004., 20:47
Mnogi ovdje me ne poznaju jer se uglavnom krećem po Dijaspori, Poslu i karijeri, ali evo my 2 c

Bilo je OK
Org je bila na visini, a slijedeći put moglo bi biti još i bolje
Mogli bismo vidjeti Bambi Molesterse npr
Imam dojam da su neki i dalje uporno bili samo na tribini - chickened out, too bad
Mnogi od prvi put se jučer nisu pojavili; napustiše ekipu? a bilo je i puno ljudi "sa strane" (onih koji nisu na Forumu)
Pogo se španao da je to bilo čudo neviđeno (a la London '77)
Pospominao sam se dosta ekipe ali opet ne dovoljno; too little time, a i netko se uvijek ubacuje
NoWa, Anderlon, ekvilibrij, christy... good talking to you
debelkrava, gdje su slikice?

Cheers

Arash's friend
17.04.2004., 20:48
Legion kaže:
Glede tuluma u birtiji. Razgovarah već, doduše ne sa gazdaricom-nego s njenim dečkom:D , ali za to fakat nema frke.

njoj dobro jer će malo više zaraditi, nama dobro jer će biti samo forumaši, uz još nekoliko lokalaca Sad sam zdvojan, da li da dodjem kao lokalni pijanac ili kao forumas??

darin
17.04.2004., 20:48

IMFovac, nemoguce da si to tek sad primjetio....:D

IMF-ovac
17.04.2004., 20:51
Penny Lane kaže:
IMFovac, nemoguce da si to tek sad primjetio....:D

Ma primjetio sam ja to i prije.
Čak i komentirao :D
Ali ovo je napisano tako da se ne može ne prokomentirati :D :D :D

darin
17.04.2004., 21:02
meni je pićka bila fascinantnija :D

Heraklit
17.04.2004., 21:07
wuk kaže:
kako je to sve zavrsilo....

moja stara je zvala voditelja kluba, koji je rekao da je najbolje bilo da je organizator odmah otisao do njega i poznao ga. tako bi se to najlakse rijesilo.

sada kasnije se ne moze puno napraviti s obzirom da meni nije cilj nikoga tuziti niti ikome prijetiti. ja mislim da bi tom redaru najveca kazna bila da mi se mora ispricati sto me udario.

nekako bi shvati oda su me zbog toga izbacili, ali da su me isli tuci...
to je stvarno previse!!!

stvarno ne znam sto se tu moze napraviti, ali glupo je isto tako to ignorirati. ja stvarno nisam nikoga napadao i nisam nikome nista zlo ucinio...
kada su me redari vodili ja sam se usro i dignuo sam ruke u zrak u znak predaje, ali ovi majmuni su iskoristili to sto ne pokrivam glavu i dobio sam dvije shake u oko....

stvarno uzas!

inace...
na tulumu mi je i prije tog incidenta i poslije (2 sata poslije...) bilo jebeno! stvarno mi je bilo super. bas mi je bilo drago sto sam mogao upoznati nove ljude i tako.

ispricavam se svima kojima je ovaj incident pokvario vecer...
zao mi je :o :(

poslije te pizdarije smo se pokupili na autobusni i bas smo kao ekipa pricali, salili se i zajebavali....

samo da ti redari nisu... jojj.... :mad: :mad:

jako mi je žao to što ti se dogodilo…:( to je jako ružno i takve stvari ne podnosim ni u snu…:bljak: ukoliko imaš još uvijek ozljede…odi u Draškovićevu…neka te liječnik pregleda…i oni će direktno poslati izvještaj policiji…a onda ukoliko se ne detektira koji te redar napao…vlasnik Tvornice će sam morati snositi posljedice…u krajnjem slučaju imaš i svjedoke od strane forumaša…ne dozvoli da te ikada itko tuče i terorizira nekaženjeno… :flop:

btw. pouka u takvim slučajevima odmah zovi policiju…(ukoliko nisi u stanju da se sam odbraniš…)…

ps. poslije sam vidio da ti je i Legion dao slican savjet..dakle ne deaj se:w

Blueealää
17.04.2004., 21:08
Marx kaže:

P.S. Najbolje je bilo što je pri upoznavanju svo troje forumaša procedura bila ista:
marx: aha! ti si dakle debelakrava/punk'n'roll'/blueleaaa!!
oni: a ti?
marx: marx.
oni: nikad čuo/la.
marx: :cry:

nije istina!!!
bilo je;
...
marx:marx
ja:kako? (zbog glasne muzike i slusalica kojesu mi smetale :rolleyes: :D )
marx:marx!!!
ja:aha...

zao mi je sto panknrola nisam upoznao...

legion->:B
mene je isto vise manje iznenadila rulja tamo... da sam znao uzeo bi vise panka i garaže, a ja si ponio sve neku komercijalu i štajaznam
kad je rulja podivljala na seven nation army odmah sam znao koliko je sati :top:

pank's not ded

punknroll
17.04.2004., 21:15
upoznao si me, ja sam te tlačio s puštanjem clash:w

IMF-ovac
17.04.2004., 21:20
Penny Lane kaže:

Mislim da je ovo wuće ipak bolje :rofl:

Marx
17.04.2004., 21:23
Blueealää kaže:
nije istina!!!
bilo je;
...

Ove tri točkice na kraju, sve otkrivaju. Moje "aha" je bilo popraćeno ugodno iznenađenim uskličnikom => "aha!", dok "aha..." više zvuči kao "OK, dude, whatever..." :D :D :cry:

Marx
17.04.2004., 21:24
punknroll kaže:

A meni si prijetio snimanjem sabranih djela G.G. Allina! :B ;)

Naravno, to se odnosi na punknrolla, ne na blueaeaae.

Blueealää
17.04.2004., 21:31
punknroll kaže:
aha... :D

*_spike
17.04.2004., 21:39
Ja nemam ništa protiv Legionovog prijedloga. I ja bih radije da je May the first jerbo je subota, pa mi više paše, a i nemam pripreme :top: :D

Pollux
17.04.2004., 22:24
banderas kaže:
Ispast ce da branim Tvornicu, ali inace je zakonom zabranjeno posluzivat cugu u staklu na koncertima.

stima...ali ja to ne moram prihvatiti pa mogu ostati u pivnici gdje je bilo 200 puta bolje (mene naime koncert nije zanimao, vec ljudi).

Studentica
17.04.2004., 22:27
Pollux, nisam znala da sam ti tako fina:)
i daj pogledaj PM

Studentica
17.04.2004., 22:28
Pollux kaže:
stima...ali ja to ne moram prihvatiti pa mogu ostati u pivnici gdje je bilo 200 puta bolje (mene naime koncert nije zanimao, vec ljudi).

slazem se...u medvedgradu je bilo bolje nego u tvornici...bar smo uspjeli popricati...
upoznala sam lahor i bas mi je drago :top:
a debela i darin su zakon isto

Studentica
17.04.2004., 23:01
no dobro Pollux..Evo javno te pitam sto znaci ono mljac ;)
Zasto bih trebala biti umisljena?

wuk
17.04.2004., 23:47
Heraklit kaže:
jako mi je žao to što ti se dogodilo…:( to je jako ružno i takve stvari ne podnosim ni u snu…:bljak: ukoliko imaš još uvijek ozljede…odi u Draškovićevu…neka te liječnik pregleda…i oni će direktno poslati izvještaj policiji…a onda ukoliko se ne detektira koji te redar napao…vlasnik Tvornice će sam morati snositi posljedice…u krajnjem slučaju imaš i svjedoke od strane forumaša…ne dozvoli da te ikada itko tuče i terorizira nekaženjeno… :flop:

btw. pouka u takvim slučajevima odmah zovi policiju…(ukoliko nisi u stanju da se sam odbraniš…)…

ps. poslije sam vidio da ti je i Legion dao slican savjet..dakle ne deaj se:w imam ja modricu ispod oka...
i oko me pece i usnica mi je malo natecena....

nije nista strasno, ali nije ni da nije nista!

stvar je u tome da ni ja ni moji starci ne zelimo nikoga tuziti...
nije to bilo tako ozbiljno, ali bilo je dovoljno ozbiljno da to ne presutim. jer sam stvarno BEZ objaktivnog razloga dobio 2 sake u oko od tipa koji ima 35 godina. mislim da se tako izivljavaju na djeci...

jos sam se ja sav usro i nisam mogo nista ni pisnuti, a kamoli da sam ja njega napadao ili nesto....

stvarno NIJE imao razloga udariti me....

terbao sam odmah zvati policiju, ali sam bio previse zbunjen i isprepadan da nisam o tome niti razmisljao, a kasnije me bilo strah da ne bi jos ja najebo jer radim nered! a i to je moguce s nasom murijom....

kometina ziva...
ne znam jos sta ce biti od toga....

ne znam niti koliko mi se isplati tuziti tog tipa... jos cu si navuci neke njegove skinjare* na vrat...

* - frend mi kaze da je tip bio u knjazovoj svlacionici s nekom majicom SHZG i predstavljao se kao neki voda skinsa ili neki quratz....

Heraklit
18.04.2004., 00:00
wuk kaže:
imam ja modricu ispod oka...
i oko me pece i usnica mi je malo natecena....

nije nista strasno, ali nije ni da nije nista!

stvar je u tome da ni ja ni moji starci ne zelimo nikoga tuziti...
nije to bilo tako ozbiljno, ali bilo je dovoljno ozbiljno da to ne presutim. jer sam stvarno BEZ objaktivnog razloga dobio 2 sake u oko od tipa koji ima 35 godina. mislim da se tako izivljavaju na djeci...

jos sam se ja sav usro i nisam mogo nista ni pisnuti, a kamoli da sam ja njega napadao ili nesto....

stvarno NIJE imao razloga udariti me....

terbao sam odmah zvati policiju, ali sam bio previse zbunjen i isprepadan da nisam o tome niti razmisljao, a kasnije me bilo strah da ne bi jos ja najebo jer radim nered! a i to je moguce s nasom murijom....

kometina ziva...
ne znam jos sta ce biti od toga....

ne znam niti koliko mi se isplati tuziti tog tipa... jos cu si navuci neke njegove skinjare* na vrat...

* - frend mi kaze da je tip bio u knjazovoj svlacionici s nekom majicom SHZG i predstavljao se kao neki voda skinsa ili neki quratz....

o.k. ti sam odluci...al bar izvuci pouku da moras odmah zvati policiju...
...mene takve stvari jako smetaju...da mi je bilo kog bliznjeg povrijedio... bogme bi taj tip dobro zapamtio taj eksces...:bljak:

NoWa
18.04.2004., 00:32
wuk kaže:
dosla bi ekipa iz Bauerove jer je to najblize i bilo bi vrlo vjerojatno od svega toga jedno veliko NIŠTA. tebe bi ispitivali 2 sata, pitali te hoces li ih tuzit, ako bi rekao ne, nikom ništa i ćao. tako to ide kod nas.
redari bi se vadili da su samo radili svoj posao....
pametno da nisi dodatno 'izazivao', ne možeš glupanima ionako ništa dokazivati. jebali ih baloni....:rolleyes:

Heraklit
18.04.2004., 00:55
NoWa kaže:
dosla bi ekipa iz Bauerove jer je to najblize i bilo bi vrlo vjerojatno od svega toga jedno veliko NIŠTA. tebe bi ispitivali 2 sata, pitali te hoces li ih tuzit, ako bi rekao ne, nikom ništa i ćao. tako to ide kod nas.
redari bi se vadili da su samo radili svoj posao....
pametno da nisi dodatno 'izazivao', ne možeš glupanima ionako ništa dokazivati. jebali ih baloni....:rolleyes:

potpuno netocno...samim time sto ima tjelesnu povredu policija bi digla prijavu...i ne radi se o dokazivanju..vec o demokratskom pravu...sto bi po tebi ljudi trebali dopustati da ih kreteni mlate gdje stignu?:flop: :bljak:

ps. nije u redu da u tako osjetljivom slucaju...siris dezinformacije...ako si ti mazohistkinja ne moraju to biti drugi...

Obeliks
18.04.2004., 00:57
Heraklit kaže:
potpuno netocno...samim time sto ima tjelesnu povredu policija bi digla prijavu...i ne radi se o dokazivanju..vec o demokratskom pravu...sto bi po tebi ljudi trebali dopustati da ih kreteni mlate gdje stignu?:flop: :bljak:

hrvatska policija? :rolleyes:

vidis da ih mlate gdje god stignu i bez razloga

NoWa
18.04.2004., 01:00
Heraklit kaže:
govorim iz iskustva.prebili me skinsi.
no o tome nije tema.
mozemo na nekom drugom topicu o ovom.

ajmo mi o veselju u tvornici.bilo je i lijepih događaja jebovasja.

u wcu je npr.bilo papira:D

Kesten
18.04.2004., 01:02
NoWa kaže:
govorim iz iskustva.prebili me skinsi.
no o tome nije tema.
mozemo na nekom drugom topicu o ovom.

ajmo mi o veselju u tvornici.bilo je i lijepih događaja jebovasja.

u wcu je npr.bilo papira:D

U muškom samo u jednoj kabini :p

Inače, zašto svejedno ne napraviti prijavu? Iz čistog principa?

Ovo je odustajanje prije nego što se i počelo.

Heraklit
18.04.2004., 01:02
Obeliks kaže:
hrvatska policija? :rolleyes:

vidis da ih mlate gdje god stignu i bez razloga

cuj.... izmedju ostalog...imao sam svoj (unajmljen) disco club...i to u puno "teze" doba...i znam sto se u takvim situacijama dogadja i sto treba poduzeti...i ne da mi se vise o tome...ukoliko zelite da vas mlate..onda samo sutite :flop:

debelakrava
18.04.2004., 01:07
evo da se i ja javim. taman sam se vracala iz wc-a (u kojem tog trena i nije bilo papira) kad sam vidjela dva celava majmuna kako nekog brutalno iznose. grubo su me odgurnuli i nastavili dalje. danas saznah da je to bio wuk. stvarno mi je zao...to su kreteni i en znam sta bi ti savjetovala da ucinis.
nadalje, moram pohvaliti musatoma koji je kao profi plesac posramio prvenstveno mene koja sam mu se prije toga pravila vazna a zatim i ostatak ekipe. musatom -svaka cast.
nowi bi htjela zajvaliti na ljubazno ustupanje uloska za tange:D
sto da vam pricam, upoznala sam tou novih ljudi i ugodno se izennadila vecinom ena: pussycat, studentica, ipanema, nowa...neznam dalje...
uspjela sam past na dupe kad me je netko povukao i dobit nogom u koljeno koje je danas plavo i boli ko sam vrag.
pollux je totalno zabavan...uopce ga nisam zamisljala takvog. imf-ovca sam uspjela nagovorit na grijeh usred ceste i tako..bilo je zabavno.
samo, neznam kako anderlon gleda na sve to - al tvornica i njeni vlasnici sux. neznam koji je ***** izigravat frajercine kad u svakom trenu mozemo nac vece i bolje od njih koji ce ih prebit ko volove u kupusu. mislim popizdila sam kad sam to cula. vode neku ogromnu rupetinu prljavu i skupu i misle da su bogovi. ma imbecili prokleti.:mad:

doc_1
18.04.2004., 01:15
Heraklit kaže:
samim time sto ima tjelesnu povredu policija bi digla prijavu...

Potpuno netocno. Da bi POLICIJA podigla prijavu po sluzbenoj duznosti, treba se raditi o TESKOJ tjelesnoj povredi.
Za LAKU (a takva je ova Wukova, po svemu sudeci) tjelesnu povredu mozes pocinitelja tuziti jedino sam.

Sorry na off topicu

dukat
18.04.2004., 01:21
Hej WC je bio dobar!!!

NoWa
18.04.2004., 01:57
dukat kaže:
Hej WC je bio dobar!!!
*spike, opet se igraš.

DK, uložak je star koliko i ja valjda. zato i jest bio tako 'svjež':D

btw, jesu ti se osušile sise il si ostatak veceri nakon one pive bila vlažna:D?

dukat
18.04.2004., 01:59
NoWa kaže:
*spike, opet se igraš.

Grebala te Zvjezdica, ZELENO LICE

Gdje ili Di se igram? Pa ja se uvijek Igram.

Equilibrium
18.04.2004., 02:29
NoWa kaže:
DK, uložak je star koliko i ja valjda. zato i jest bio tako 'svjež':D

Jel bio i korišten? :D

NoWa kaže:
btw, jesu ti se osušile sise il si ostatak veceri nakon one pive bila vlažna:D?
Osušile sise :eek: jadna krava... pa šta će telići sisat? :D:D:D

Heraklit
18.04.2004., 10:08
doc_1 kaže:
Potpuno netocno. Da bi POLICIJA podigla prijavu po sluzbenoj duznosti, treba se raditi o TESKOJ tjelesnoj povredi.
Za LAKU (a takva je ova Wukova, po svemu sudeci) tjelesnu povredu mozes pocinitelja tuziti jedino sam.

Sorry na off topicu

tocno trebao bi sam podignuti privatnu tuzbu...ali ja sam rekao da ode u Draskovicevu i oni bi poslali automatski izvjestaj policiji...i napadnuti momak bi samimim time imao izvjestaj i ljecnicku potvrdu o napadu...a to mu je dovoljno za podizanje tuzbe...a s druge strane vlasnik kluba bi bio upoznat s incidentom i sigurno se malo pozabavio s svojim redarima...kojima bi i na ovaj nacin da ih policija "ispita" malo se "razbistrila glava"....da napadnuti ima tesku tjelesnu povredu tek onda bi automatski policija digla tuzbu......

Legion
18.04.2004., 10:30
IMF-ovac kaže:

Ti nas zajebavaš s tim, jelda? :rofl:

Kad malo naraste dobit će pravo na Č. do tada je ć:D

Legion
18.04.2004., 10:32
Penny Lane kaže:

a jebite se vi. To kaj su Hrvatsi pravopis slagali konjine koji nemaju veze s vezom, i koji su jebali samo neke stare i razčvaljene piČke to je njihov problem. Ja volim picice ili ti piĆke:top:

Legion
18.04.2004., 10:36
*_spike kaže:
Ja nemam ništa protiv Legionovog prijedloga. I ja bih radije da je May the first jerbo je subota, pa mi više paše, a i nemam pripreme :top: :D

E prvi maj mi ne paše-jer me nema ovdje, a onda dolazi 5 mj kad imam gadan ispit, pa idem na jednu svadbu, pa onda na drugu. Kako sada stvari stoje, ili slijedeće subote ili tek nekad u 6. mj.

suzy_f
18.04.2004., 10:47
aj please sprazni mailbox..

Legion
18.04.2004., 10:54
Ispraznio

PrittPen
18.04.2004., 11:06
Blueealää kaže:
nije istina!!!
bilo je;
...

zao mi je sto panknrola nisam upoznao...

legion->:B
mene je isto vise manje iznenadila rulja tamo... da sam znao uzeo bi vise panka i garaže, a ja si ponio sve neku komercijalu i štajaznam
kad je rulja podivljala na seven nation army odmah sam znao koliko je sati :top:

pank's not ded

hm ja sam umirala od smija na hladno pivo i pipse ... i znam da je bio pulp kad sam išla ča :D e, da i tebe sam častila rakijom. (hvala mi). a punk is sooooo faking dead. so you can jump on it.

debelakrava
18.04.2004., 11:44
elem, sise nabubrile od onoliko vode t. piva:D
jao...imam masnicu na koljenu al sve u svemu je bilo ok...ja sam za okupljanje jos nekoliko puta

Pollux
18.04.2004., 11:46
U tvornicu vise nikad.... :(

NoWa
18.04.2004., 11:47
PrittPen kaže:
i znam da je bio pulp kad sam išla ča :D
sjećam se da je meni svirala 'Hey ya' od Outcasta jer bijah zaustavljena na putu ka izlazu s tekstom 'još ova stvar';)

a pod je bio tako mooookar da smo kasnije svi klizali, padali ili sta vec ne.

Pollux
18.04.2004., 12:02
hehe...u sendvicu sam :)

dk isprazni mailbox ;)

Studentica
18.04.2004., 12:30
dobro Pollux..ja pocela javno govorit o nekim stvarima a ti nista!

PrittPen
18.04.2004., 12:36
:) e, da, ja propustila čitavu priču s wukom... ali nije mi jasno šta ljudima u tvornici nije bilo dobro??

Pollux
18.04.2004., 12:43
Studentica kaže:
dobro Pollux..ja pocela javno govorit o nekim stvarima a ti nista!

Ma sad vise nije zanimljivo :)

wuk
18.04.2004., 12:55
PrittPen kaže:
:) e, da, ja propustila čitavu priču s wukom... ali nije mi jasno šta ljudima u tvornici nije bilo dobro?? meni je (izuzev onoga) bilo bas jebeno...
na nista se ne mogu pozaliti osim na khm...
oke mi je muzika bila, 2 tuborga za 15 :zivili:, jebena ekipa ... ma di ces bolje...

i strasno mi je krivo sto nisam mogao ostati do kraja i plesati s vama...
a tome se veselim jos od 2. mjeseca....

jebiga kad nemam srece...

PrittPen
18.04.2004., 12:59
ja mislim da me netko iša ponovo upoznat s tobom ili nešto tako, ali ti se uopće nisam stigla javit u onom izneredu :D

wuk
18.04.2004., 13:10
PrittPen kaže:
ja mislim da me netko iša ponovo upoznat s tobom ili nešto tako, ali ti se uopće nisam stigla javit u onom izneredu :D ja se ne sjecam, ali mi kroz maglu prolazi da smo se nas dvoje sreli isred pozornice i tamo smo plesali...

ili je to bio netko drugi....

:confused:

Ava Adore
18.04.2004., 13:51
debelakrava kaže:
imf-ovca sam uspjela nagovorit na grijeh usred ceste i tako..bilo je zabavno.

hm zanimljiv detalj :D

daj malo opsirnije o tome :D :D

debelakrava
18.04.2004., 14:03
ma cuj...ne bih ga zeljla dovodit u neugodnu situaciju...ipak je on ozenjen i tako...al bilo je zanimljivo:D

Pollux
18.04.2004., 14:17
hehe :)

Ava Adore
18.04.2004., 14:20
debelakrava kaže:
ma cuj...ne bih ga zeljla dovodit u neugodnu situaciju...ipak je on ozenjen i tako...al bilo je zanimljivo:D

a od mene je bjezao :cry: :cry: :cry:

ok onda mi posalji na pm :D

Pollux
18.04.2004., 14:23
koliko ja znam ti si pobjegla njemu...

debelakrava
18.04.2004., 14:24
ma zajebavam...samo je skrenuo polukruzno a nije smio i jos su murjaci bili u autu do...a to je tako kad ja pokazujem put do tvornice. inace tjela bi zahvaliti ekviju sto nam je sacuvao najbosanskije mjesto za parking - drito ispred ulaza u tvornicu:D
najdrazi volim, te

Equilibrium
18.04.2004., 14:27
debelakrava kaže:
inace tjela bi zahvaliti ekviju sto nam je sacuvao najbosanskije mjesto za parking - drito ispred ulaza u tvornicu:D
najdrazi volim, te
Nema frke najdraža!
I ja tebe volim, iako se jebeš s drugima okolo naokolo :D

Pollux
18.04.2004., 14:31
ma da??:eek: :eek:

Znaci nisam samo ja dobio???
Pa jel sam bio bar medju prvima?? :(

Equilibrium
18.04.2004., 14:34
Među prvima jesi...
Trebali ste požurit u medvedgrad.

Pollux
18.04.2004., 14:37
a dobro je...:)

doc_1
18.04.2004., 15:13
wuk kaže:
2 tuborga za 15 :zivili:

Dakle osim sto su ti po picki dali, jos su ti, maloljetnom i alkohol tocili..Bas zgodno

Blueealää
18.04.2004., 15:17
PrittPen kaže:
hm ja sam umirala od smija na hladno pivo i pipse ... i znam da je bio pulp kad sam išla ča :D e, da i tebe sam častila rakijom. (hvala mi). a punk is sooooo faking dead. so you can jump on it. is not!!! :p :D
ona rakija me stvarno dobro presjekla (da, hvala ti), a ti si tako rano otisla jer si bila prepijana :D

ove dikej i nowa bi me tukle a tamo sam ih navlazio, i kravi su jos i sise narasle, nat fer :(

Pussy Cat
18.04.2004., 15:48
debelakrava kaže:
ma zajebavam...samo je skrenuo polukruzno a nije smio i jos su murjaci bili u autu do...

NO, no, DK, ne moraš se sad opravdavat!
Mi šutimo ko zaliveni, jelda Pollux? ;) :D

te@
18.04.2004., 16:07
debelakrava kaže:
ma cuj...ne bih ga zeljla dovodit u neugodnu situaciju...ipak je on ozenjen i tako...

Kaaj??? Oženjen je??? To mi je prešutio....:D :D

*_spike
18.04.2004., 16:12
debelakrava kaže:
najdrazi volim, te

Mislim da je u ovoj rečenici zarez na krivom mjestu, ali nisam ful siguran, dajte pozovite Legiona da provjeri :D

Desiree
18.04.2004., 19:12
NoWa kaže:
i Desiree:Snajper: sta nije isla u Tvornicu, kao i Prof.Jakovu sta je nije nagovorio:p
Ludakinjo jedna, bila sam ja tamo!! Pa ti si predlozila da se tekila pije tako da se sol lize s mog vrata i htjela biti fotograf :D
Pijanico :zubo:
Pollux, jos jednom, fala za tequilu.
404, hvala za dobru volju :top:

Marusha
18.04.2004., 19:15
debelakrava kaže:
najdrazi volim, te
--------------------------------------------------------------------------------

spike kaže:

Mislim da je u ovoj rečenici zarez na krivom mjestu, ali nisam ful siguran, dajte pozovite Legiona da provjeri

Pa naravno da je na krivom mjestu!!! :B

Desiree
18.04.2004., 19:18
*_spike kaže:
E da, zaboravih. Jebote, ja se bojim razgovarat sa Desiree! :eek: Ima tak nekak prodorne plave okice da ono, smrzne se čLovek, ko da mi dušu čita :eek:, daj drugi put naočale ponesi :cool: :D :D
O, Bože, pa zar si ti slijep ili si već u Medi bio pijan? :rolleyes: Molim lijepo, nemam plave okice. Imam zelene. Zelene. OK? :mig:

P.S. Zelene. :D

Desiree
18.04.2004., 19:20
Pollux kaže:

Sa mnom. :rolleyes: :zmaj:

PrittPen
18.04.2004., 19:22
Blueealää kaže:
is not!!! :p :D
ona rakija me stvarno dobro presjekla (da, hvala ti), a ti si tako rano otisla jer si bila prepijana :D

ove dikej i nowa bi me tukle a tamo sam ih navlazio, i kravi su jos i sise narasle, nat fer :(

nisam otišla rano jer sam bila prepijana, nego mi je tata u zg pa ne mogu do 3 bit vani, pa sam se vratila doma u pristojnih jedan. i sam znaš koliki mi je "stan" pa se ti tamo probaj švercat u 3.

404
18.04.2004., 19:34
Glede upoznavanja, sljedeći put ću posuditi slušni aparat jer ja od one buke pola nickova nisam čuo.
Isto tako je falila svaka n-ta riječ u razgovorima, ali sumnjam da se pričalo previše suvislo ...

PrittPen, jesi ti bila ono sa Ipanemom i chocogirl? ;)

Desiree - i drugi put :D

IMF-ovac
18.04.2004., 20:08
Ava Adore kaže:
a od mene je bjezao :cry: :cry: :cry:

Ti si od mene bježala. Evo i drugi su to zamjetili i potvrdili :mig:

te@ kaže:
Kaaj??? Oženjen je??? To mi je prešutio....:D :D

E od tebe bi bježao da si bila tamo. Jedna PMS-ašica mi je sasvim dosta :rofl:

te@
18.04.2004., 20:10
IMF-ovac kaže:
E od tebe bi bježao da si bila tamo. Jedna PMS-ašica mi je sasvim dosta :rofl:

Samo se ti tješi. Bio bi ti kuvan & pečen. :zubo: :raspa:

Ipanema
18.04.2004., 20:12
404 kaže:
PrittPen, jesi ti bila ono sa Ipanemom i chocogirl? ;)

Da, to je bila ona.
Legenda :zubo:
Pritt, sljedeci put mi doneses rakije :lol:

IMF-ovac
18.04.2004., 20:13
te@ kaže:
Samo se ti tješi. Bio bi ti kuvan & pečen. :zubo: :raspa:

Jel to obećanje ili? :D

*_spike
18.04.2004., 20:40
Desirée kaže:
O, Bože, pa zar si ti slijep ili si već u Medi bio pijan? :rolleyes:

Nemam pojma za Boga, ali ja nisam bio pijan :lol:

Desirée kaže:
Molim lijepo, nemam plave okice. Imam zelene. Zelene. OK? :mig:

P.S. Zelene. :D

Gle. Imaš PLAVE. Evo ti test sljepoće na boje, kratak je i dokazat će da sam u pravu :D
Provjeri si vid ovdje (http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp)

NoWa
18.04.2004., 20:51
Desirée kaže:
Ludakinjo jedna, bila sam ja tamo!! Pa ti si predlozila da se tekila pije tako da se sol lize s mog vrata i htjela biti fotograf :D
Pijanico :zubo:
ne.ti nisi bila tamo. objasnih vec.
nisi bila duhom.tijelom samo na sat vremena. profesor jakov je imao zadatak da odvoji tvoje misli od decka, al se previse vezao uz pivu, I guess...
tctctcc.
Desiree, a zasto nisi dosla u Tvonnicu?:D

Pollux
18.04.2004., 21:00
Pussy Cat kaže:
NO, no, DK, ne moraš se sad opravdavat!
Mi šutimo ko zaliveni, jelda Pollux? ;) :D

but ofkors :)

Pollux
18.04.2004., 21:02
Desirée kaže:
Pollux, jos jednom, fala za tequilu.

ma nema frke, reko sam ja da sam za sponzoruse uvijek raspolozen :D

404
18.04.2004., 21:03
NoWa kaže:
ne.ti nisi bila tamo. objasnih vec.
nisi bila duhom.tijelom samo na sat vremena. profesor jakov je imao zadatak da odvoji tvoje misli od decka, al se previse vezao uz pivu, I guess...

Hm, pa što ako su joj misli bile vezane uz dečka .. to je dobro za nju i za njega.
Ne mogu svi imati dečke, a na tulumu se hvatati sa drugim tipovima ku'iš lepojko? :D

debelakrava
18.04.2004., 21:18
404...jesi li mi ti ono obecavao pice pa smos e onda upoznali al nakraju nista od svega????

Pollux
18.04.2004., 21:21
meni su mnogi obecali piche ali na kraju samo je equi bio faca i castio u pivnici (i bratic mu)....bravo stari ;)

Pussy Cat
18.04.2004., 21:27
Pollux kaže:
meni su mnogi obecali piche ali na kraju samo je equi bio faca i castio u pivnici (i bratic mu)....bravo stari ;)

:blush:
Ja ti još dugujem dva
Znači moraš se nacrtat na sljedećem tulumu! :D

Pollux
18.04.2004., 21:29
ma ne radi se o dugovanjima vec o obecanjima...ti nista nisi obecala :)

Pussy Cat
18.04.2004., 21:34
Ok, ak se ne sjećaš ;) :D :D

Možda ti meni koje duguješ? :zubo: :D

Pollux
18.04.2004., 21:38
ali nisam nista obecao...

404
18.04.2004., 21:43
debelakrava kaže:
404...jesi li mi ti ono obecavao pice pa smos e onda upoznali al nakraju nista od svega????

Jest, ali za tebe častiti pićem vjerojatno sam trebao napraviti 6 km unutar Tvornice, jer si bila u velikom muvingu.
I utekla si čim smo se upoznali, tko ti kriv ...

*_spike
18.04.2004., 21:49
Vidim tu sve puno alkoholičara pa da tu probam;

Imam originalni grčki Ouzo kojeg mi je žao popit, oće ko kupit? Ozbiljno :D

Lorelai
18.04.2004., 22:04
Veliki:kiss: 404 koji me šlepa na tulum da vidim ljude koji tu pišu.

Recimo da sam očekivala raznovrsniju ekipu,a vidila sam i neku ekipu za koju znam da nisu forumaši,pa nisam baš znala tko bi mogao biti tko.

Upoznala sam Nowu-energičnu crnku
Desiree-mladu zelenooku:D slatkicu
Tinci
Cristy
i još neke cure

E,da i Kestena-ispaljenik totalni,
Anderlona
...

Sve u svemu bilo je ok.

404
18.04.2004., 22:05
Lorelai kaže:

Znam da ti je neugodno pa ću ja prijateljski reći umjesto tebe:
KESTENE, VELIKA PUSA OD LORELAI :D

Lorelai
18.04.2004., 22:17
404 kaže:
Znam da ti je neugodno pa ću ja prijateljski reći umjesto tebe:
KESTENE, VELIKA PUSA OD LORELAI :D

Ti to opet probavaš nekog mi namistit.;)
Ne brini.Snaći ću se ja sama.
Pogotovo sad kad znam neke forumaše

:lol:

NoWa
18.04.2004., 22:48
404 kaže:
Ne mogu svi imati dečke, a na tulumu se hvatati sa drugim tipovima ku'iš lepojko? :D
ples nije=hvatanje jebogaja.
znas da on ovo čita pa me jebeš malo.:D
odbij u skokovima:jumping:

*_spike
18.04.2004., 22:51
NoWa kaže:
znas da on ovo čita pa me jebeš malo.:D
odbij u skokovima:jumping:

Onda ovo "pa me jebeš malo.:D" nije trebalo biti napisano :D :D :D

404
18.04.2004., 22:52
*_spike kaže:
Onda ovo "pa me jebeš malo.:D" nije trebalo biti napisano :D :D :D

Spajki je dežurni spell-checker :D

*_spike
18.04.2004., 22:53
404 kaže:
Spajki je dežurni spell-checker :D

Spajk. Jebo vas spajki :D

NoWa
18.04.2004., 22:54
*_spike kaže:
Jebo vas spajk :D
ne d'o bog.

*_spike
18.04.2004., 22:59
NoWa kaže:
ne d'o bog.

Nažalost si izjavila da si ateistkinja :B

NoWa
18.04.2004., 23:00
*_spike kaže:
Nažalost si izjavila da si ateistkinja :B
vi'š, ovi mali ce se snać u zivotu.
svaka cast spike.:top:

*_spike
18.04.2004., 23:02
NoWa kaže:
vi'š, ovi mali ce se snać u zivotu.
svaka cast spike.:top:

:cool:, hvala lijepo :D

btw...Meni nije jasno koji ti kriterij rabiš hoćeš li ili ne rabiti palatale? Ono, neki put č, neki put c, neki put s, neki put š, to hormoni reguliraju ili kaj? :D

Pollux
18.04.2004., 23:19
hormoni su zakon :)

Kesten
18.04.2004., 23:41
Lorelai kaže:

Otkad su me s Barbicaneom ispalili na Mjesec, nisam više onaj stari :horor:

walter
18.04.2004., 23:48
NoWa kaže:
ples nije=hvatanje jebogaja.

Ma koga ti to varaš?

Lorelai
18.04.2004., 23:55
Kesten kaže:

Dobar ti je avatar-ličite:D

Raz0r81ad3
18.04.2004., 23:59
Shit, kak me Usagi provukla kroz taj tulum, više nit ne znam koga sam upoznao, a koga ne :D

I sad mi je žal kaj sam se dal izvuć u 1h van... :rolleyes:
Bilo je onak na prvi dojam puno simpa likova... :)

NoWa
19.04.2004., 00:24
*_spike kaže:
btw...Meni nije jasno koji ti kriterij rabiš hoćeš li ili ne rabiti palatale? Ono, neki put č, neki put c, neki put s, neki put š, to hormoni reguliraju ili kaj? :D
zar te jos nisu naucili da su kriteriji izmisljen pojam kako bi se moglo kontrolirat mase:D
serem.
al preporucujem Legionu da slijedi moj primjer i izbjegava č/ć da se više ne bi sramotio pred 'pićkama':cool:

*_spike
19.04.2004., 00:27
NoWa kaže:
zar te jos nisu naucili da su kriteriji izmisljen pojam kako bi se moglo kontrolirat mase:D
serem.

Ovo prvo ne mogu skužit (wtf???), a s drugim se slažem :D :D

iem spat, ŠKOLA ujutro :(

Musatom
19.04.2004., 01:40
Pozdrav svima od moje malenkosti:D, evo me natrag nakon izleta na Murter

Da hvala Equi, Muzaferu, Polluxu.....i nekim pojedincima koji su donirali alkohol.

Malo popričah sa Funksterom oko zajedničke recimo poznanice ;)

Sad mi je žao što sam otišao ranije i što nismo porazbacali one redare.....ima vremena :zubo:

@ DK Nisam profi plesač:p (boli me ruka od tvojih nasilnih okretaja :mig: )

@Studentica (nemogu te se sjetit :() - JA smiješan:D

@Nowa sav sam se zalio pivom i ostavio kriglu kod auta (znam di je bio parkiran :B)

Uglavnom sve mi je prebrzo proletjelo (oćemo reprizu) - tih 5 sati mi je prošlo ko 15 minuta.

lucija
19.04.2004., 05:45
Ja bih htjela pozdravit Funkstera. On je tako sladak i simpa :kiss:
Sigurno ima isto tako nenametljivog, jednostavnog i i simpa starijeg brata
:eek: :trk:

lucija
19.04.2004., 05:46
Neovisno o tome ima li starijeg brata ili ne - Funkster je zakon.

404
19.04.2004., 08:14
Kesten kaže:

Bez obzira na to si pobrao simpatije.
Još da si satro redare Lorelai bi ti pala u naručje u sekund. :D