View Full Version : KUPNJA GUMENJAKA 3.40 ILI 3.80 I MOTORA ZA PLOVIDBU PO BRAČKIM UVALAMA
Što je trenutno najpovoljnije kupiti u Splitu? Mislim na gumenjake preko 3m i pripadajuće motore preko 8ks?
U Splitu slaba je ponuda... imaš u Pribudića priko puta bolnice, Yamova ali su oni poprilično skupi...
Kod Hotela Marjan u Yahta imaš Hondin program Gumanjaka, ali su i ti skupi...
Moja preporuka ti je da pronjuškaš po oglasima, da se nać uvik nešto povoljno ili pogledaj na jadran-motor.com tamo imaš poprilično dobrih i ne preskupih modela, ako naručiš šalju ti iz Rijeke..... eto.... sa srećom! :rolleyes:
pazdrkan
20.07.2009., 20:45
ima mi frend yam 4 m ako te zanima, papiri svi uredni, sve ko novo, 5000 kn
ima mi frend yam 4 m ako te zanima, papiri svi uredni, sve ko novo, 5000 kn
U kakvom je stanju i koliko je stara?
pazdrkan
20.07.2009., 21:20
u stanju kao nov, mislim da je 2001 godina s tim da je možda vožen par puta, ima alu podnice, pripadajuću original torbu za transport istih, kotače i još nekih stvari ne sjećam se više.....uredni papiri sa računom, trajno registriran
u stanju kao nov, mislim da je 2001 godina s tim da je možda vožen par puta, ima alu podnice, pripadajuću original torbu za transport istih, kotače i još nekih stvari ne sjećam se više.....uredni papiri sa računom, trajno registriran
pošalji slike na nevchy@hi.t-com.hr pa se dogovorimo......Navedi mi gdje je gumenjak itd....
pazdrkan
20.07.2009., 21:37
gumenjak ti je u senju.....gumenjat ti je konzerviran, stavljeno je pudera u po njemu i spremljen je u garaži....tako da ako bi dolazio bi ga napuhali.....očuvan ti je, ko novi je.......evo ti broj od frenda pa se probajte čut ako te zanima....
091/ 754-9876 Siniša......moguće su i neke slike ako se dogovorite......jer šteta ga je odmotavat kad je lipo konzerviran.......mogu ti poslikat podnice i opremu bez beda........:top:
gumenjak ti je u senju.....gumenjat ti je konzerviran, stavljeno je pudera u po njemu i spremljen je u garaži....tako da ako bi dolazio bi ga napuhali.....očuvan ti je, ko novi je.......evo ti broj od frenda pa se probajte čut ako te zanima....
091/ 754-9876 Siniša......moguće su i neke slike ako se dogovorite......jer šteta ga je odmotavat kad je lipo konzerviran.......mogu ti poslikat podnice i opremu bez beda........:top:
ok . hvala vam. nazvati ću ga.....Pozdrav
pazdrkan
20.07.2009., 21:47
http://www.njuskalo.hr/ostala-plovila/yamaha-360-gumenjak-oglas-335155
evo samo primjer koliko ljudi traže za lošiji gumenjak
frend je kupio gliser, tako da mu gumenjak stoji, vozio ga je prošlo ljeto 5 dana.... a šteta ga je, pedantan je čovik i voli da je sve na svom mjestu i mislim da nečeš pogriješiti......:top:
http://www.njuskalo.hr/ostala-plovila/yamaha-360-gumenjak-oglas-335155
evo samo primjer koliko ljudi traže za lošiji gumenjak
frend je kupio gliser, tako da mu gumenjak stoji, vozio ga je prošlo ljeto 5 dana.... a šteta ga je, pedantan je čovik i voli da je sve na svom mjestu i mislim da nečeš pogriješiti......:top:
moram te još malo gnjaviti.....koji je motor na njemu koristio....prodaje li i njega?
pazdrkan
20.07.2009., 21:57
ma vozio se sa tomosom 4,8 tek toliko da se vozi, sad trenuto je kupio tomos 18 za za gliser, elana GT 400 tako da nema ni jedan motor za prodat uz gumenjak.......
Yam od 4m za 5000Kn je zaista POVOLJNO! :top:
Ako je guma očuvan ko što kolega pazdrkan navodi, i o njemu se brinulo kako treba nemaš se šta mislit, kupuj odmah! :rofl:
A na motor ćeš misliti poslje!
pazdrkan
20.07.2009., 22:28
očuvan je, nema greške, ko novi izgleda :top:
frend traži neki motor od 40 ks za gliser pa mu trebaju pare.....a šteta da gumenjak stoji jer ga vozit sigurno neće......opran je dobro i stavljeno čudo pudera na njega.....kakavi su po oglasima za one maestrale trule toliko traže.....
još mi samo pronađite očuvanoga TOMOSA 10 ILI 18 ja sam završio kupovinu
Skipper27
18.06.2012., 08:27
Nedavno sam uvezao "jeftini" gumenjak Parsun 380 cm iz Slovenije.
Evo prikaza troškova:
1. Čamac 750 eura
2. Špediter na granici: 210,00 kuna (duži je od 2,5 m, pa je obavezna usluga špeditera)
3. Parkiranje u carinski prostor na ZG Velesajmu: 80,00 kuna
4: Špediterska usluga carinjenja: 243,34 kuna
5. Carina-630,00 kuna + trošarina-294,00 kune + PDV 25%-1543,50 kuna
6. Povrat slovenskog DDV-a: 125 eura
Napomena: Prije polaska u kupnju, treba kod špeditera nabaviti garanciju koja je neophodna da se kod povratka na granici može obaviti špediterski postupak prolaza granice. Bez garancije špediter ne želi praviti papire, a bez njih nema prolaza kroz granicu.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.