View Full Version : Ovogodisnjni SFerakon...
Glupinickname
21.04.2004., 11:11
Ide ko? Evo i ove sam godine dobio pismeni poziv. Organizira se ovog vikenda na FER-u (kao i obicno). SFera je inace na zlu glasu zbog neorganiziranosti po pitanju uploadanja stranica pa nisam jos provjerio kakav je program ove godine, al obicno bude nesto zabavno.
Zadnjih par godina idem sa jednim frendom, medjutim ne znam dal ce on moc ove godine (zbog para). Bez njega mi nece bit ni upola tak zabavno pa mozda necu ic.
Anyways, jel ima ko u planu ici na ovaj geekfest u Rvata?
GnothiSeauton
21.04.2004., 11:14
Uff... inače tak svake godine kažem 'e ove godine ću ziher otić' ali ako je baš ovaj vikend... sumnjam... imam jednu svadbu, a u nedjelju možda ipak odem na turnir u Križevce...
Blackadder
21.04.2004., 13:18
'Đav... Pa mogao si barem dati neki link!
http://www.sfera.hr/sferakon/
Inače, sad kad čitam sadržaj, pojačava mi se želja da navratim: 19.30 - Katapultiranje
Demonstracija sastavljanja i korištenja umanjene verzije srednje-vjekovnog katapulta. Dođite i gađajte organizatore opsadnim oružjem.
22:00 - Domaća gamad
23:00 - Kriptozoologija
00.00 - Dogma 99
16.30 - Star Trek kutak
Kratko predavanje o Star Trek seriji Pax, nakon toga kratko predavanje o Star Trek kuharici Ako ne bude gagh, bit ću razočaran...
(Pax?!? :confused: Nikad čuo...)
GnothiSeauton
21.04.2004., 13:58
Sa živim crvima, naravno.
Blackadder
21.04.2004., 14:27
GnothiSeauton kaže:
Sa živim crvima, naravno. Zar može drugačije? :confused:
Blackadder
21.04.2004., 14:42
Ajd nek bude top tema, ne može škoditi.
GaelGarciaBernal
22.04.2004., 03:22
Bijah jednom (samo jednom, eto) na Sferakonu prije jedno 6-7 godina, i nije bilo nesto. Mozda ce se ovaj put popraviti.
Ma neznam. Nikad nisam bio jer mi to izgleda ko neko druženje težih Geekova i freakova:D
Ko onaj Istrakon-čitam u novinama da su imali tečaj Klingonskog jezika :zubo:
Tolki pacjent ipak nisam:top:
Bio sam jednom, pogledao paklenu naranču, nije bilo loše.
Treba biti ekipa, sam je u banani. Ako želite, možemo se naći prije, jer ja drugih geek-ova osim vas trenutno nemam. ;)
(svi moji RL frendovi su papci po tom pitanju)
PS tu ne mislim na hard-core geek-ove koji uče Klingonski.
ljetopisac
22.04.2004., 22:11
daklem... :misli:
svakako cu biti na sferakonu, iako mi se cini da cu ove godine, nakon dugo vremena, platiti upad. do sada sam se uspijevao progurati kao jedan od animatora glede drustvenih igara, ali ove godine se nisam bas potrudio...
sferakon ce, najvjerojatnije, biti totalno bez veze, kao i obicno. priredba organizirana kako bi se organizatori mogli pozvati poznatog gosta iz vana. priredba za organizatore, na kojoj su posjetitelji samo nuzno zlo. ali nema veze. ici cu svejedno :D
za neupucene, istrakon je fantasticna konvencija ljubitelja znanstvene te epske fantastike, s izvanrednom organizacijom i divnim sadrzajima. pax je covjek koji ce drzati predavanje o star treku. a dogma 99 je film koji nema veze sa znanstvenom fantastikom, koji zapravo nema veze ni s cime, ali ce biti prikazan jer su autori aktivisti pri neformalnom klubu ljubitelja igara uloga na zivo. sto god to znacilo.
:)
ljetopisac
24.04.2004., 16:27
progris riport, sferakon, danas:
do ovoga trenutka, sferakon je ispunio sva ocekivanja. nismo ih ni imali, kazete? tocno :D
jucer su svi posjetitelji imali ispravne ulaznice, sto je fenomen u 26-godisnjoj povijesti ove priredbe. kako je to moguce? jednostavno. predstavnika osiguranja je bilo vise nego posjetitelja :lol:
idem sad dalje na sferakon, tko zna kakve me zanimljivosti jos cekaju :bang:
zoran k
26.04.2004., 00:22
Ja sam bio na Sferakonu i sasvim sam zadovoljan. Zašto sam zadovoljan? Knjige. Knjige! KNJIGE!! K NJ I G E ! ! KNJIGEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!KNJIGEEEEEEEEEEEEE!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni zao sto nisam otisla na Sferakon... tek mi jucer frend (koji je u Engl., btw) rekao... prosle godine sam bila s frendom (jednim drugim) i bilo je mrak...lijepo smo se napili (cuga je jeftina, ako te hoce kocka), nagledali japanskih filmova (koje nismo nist razumjeli jer je titl bio na engl. koji se nista nije vidio - no to ni nije bilo toliko vazno kad imas 'ladno pivo),upecala prvi broj Siriusa i jos neki srpski zbornik... vidjela g.r.r.martina (smijesan lik hobitovskog lika)... i sad mi je fakat zao sto sam propustila ovogodisnji sferakon :(
Blackadder
26.04.2004., 18:53
Sferakon je prošao pa ga skidam s top teme.
-Almighty_Watashi-
27.04.2004., 03:30
Kaje bil neki sferakon? :o
Sferakon :misli:
To se jede?
A-to je ono kaj se na kruh maže:top:
Je, je. Dobar mi je taj Sferakon. Baš sam ih danas 3 komada kupil u dućanu, još k tome na Akciji:top:
hehe ja svaki put upadnem besplatno
(posto studiram na feru i naravno trebam studomate ili ici na neki zavod)
Sanwa kaže:
prosle godine sam bila s frendom (jednim drugim) i bilo je mrak...lijepo smo se napili (cuga je jeftina, ako te hoce kocka)
nemoj me jebat da oni jos rade to s kockama i cugom
:D :D
moram se pohvalit da je izmislila moja malenkost kad sam prije nekih tri ili cetiri godine radio tamo na sanku za vrijeme sferakona
ovo je bio prvi sferakon na kojem nisam bio u 7 godina
jebiga zajedan vikend
Blackadder
02.05.2004., 21:39
Shxx kaže:
nemoj me jebat da oni jos rade to s kockama i cugom
:D :D Može li malo pojašnjenje/opis o čemu riječ za nas neinformirane?
Bacaš tri kockice pa ako je suma na njima 3,4,5,16,17,18 dobiješ je besplatno, ako je suma 9,10,11,12 plaćaš duplo, a inače plaćaš normalnu cijenu? A da možeš bacit kockice prvo plaćaš dvije kune?
Ili alternativno kupiš piće bez bacanja kockica.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.