PDA

View Full Version : Potraživanje i razmjena filmova

stranice : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Zeljkoo
08.06.2006., 15:07
i ja :D

Ljelja
08.06.2006., 16:02
...ali ako gledam japanski film ne želim portugalsku sinhronizaciju što mi se jednom desilo

:rofl:

meni je najljepše iskustvo bio Antonionijev L'Eclisse na španjolskom s francuskim forsiranim titlom. davno. :cool:

ne znam jel nam šta tu vrijedi od stare Hitchcockove "If it's a good movie, the sound could go off and the audience would still have a perfectly clear idea of what was going on."

clone
08.06.2006., 16:10
Uglavnom su na originalnom soundu, zna bit i dual audio al to nije bad. Jako rijetko sam naletio na sinhroniziranu varijantu, ako i je onda to naznace, valjda i oni drze do originala. Dobra im je spika sto vecinom imaju i linkove za titlove, i uglavom bude engleskih.

Tina**
10.06.2006., 10:31
to je film o michelangelu i juliusu II. e sada meni bi trebali neki isječci iz tog filma ili fotke iz filma, da li moooožda tko zna kakvu stranicu gdje bih ja to mogla nać? treba mi za jedan seminar što radim, pa bih bila zahvalna za bilo kakvu pomoć.
ili ako možda znate kakav program u kojem bih ja to sama mogla napravit.
gracias

Tina**
10.06.2006., 14:06
film se ne eng. zove The Agony and the Ecstasy

Pankrt
10.06.2006., 21:05
Imam kolekciju od cca 1500 filmova na dvd-u i oko 3000 na vhsu.Sto se dvd kolekcije tiće,to su iskljucivo kvalitetni dvd ripovi na dvd medij ili orginalni dvdi.Oko 80 % kolekcije su strana izdanja(engl.titlovi).Filmovi Kurosawe,Fellinia,Bergmana,Tarkovskog,Forda i ostalih velikana,nijemi filmovi,klasika,kult,trash,animacija,glazba(novi val,punk,alter)
U trade primam ISKLJUCIVO strana izdanja(domaća su mi dostupna),orginalne dvde ili kvalitetne dvd ripove na dvd mediu(shrink nikako ispod 70%).Za zainteresirane daljnje info dajem i popise primam na:toto_tito_tati@yahoo.com.
Molim,nemojte gubiti ni svoje ni moje vrijeme popisima divx,vcda i slicnih stvari kao ni domacim izdanjima.To me stvarno ne interesira.
Lets trade!

Zeljkoo
10.06.2006., 21:25
zar dvd rip nije divx???

cachorro
10.06.2006., 22:27
zar dvd rip nije divx???

o bože, forumski genij koji mora otvorit novu temu za svaki masterpis koji je gledao ne zna što je divx?:rofl:

lijepo ti je napisao razmjenjivač:D iznad da ripa s originala i shrinka, ne kodira ih u divx:rofl:

Zeljkoo
10.06.2006., 22:42
pa dobro nemam DVD snimač, nit sam ikada kopirao niti ripovao DVD niti imam mnogo DVD filmova što ne znači da ne trebaš biti human kad mi objašnjavaš

Alef93
14.06.2006., 14:32
Bok svima,

Htio bi nabaviti filmove:
"Prodavačica ljubičica".
Cigani lete u nebo
"The Teahouse in the August Moon/Čajanka na mesečini"
Majko slušaj moju pjesmu
Gandhi
Stanio i Olio

Ako netko ima neke od tih filmova pišite pa cemo se dogovoriti oko razmjene ili kupovine.

Pišite mi na email jer rijetko idem na forum:
nenad.zimjanski@zg.t-com.hr

Hvala,
Nenad

dr mladjo
14.06.2006., 21:44
Leon the Professional ali dvd.još ako je s dodacima..

A$H
18.06.2006., 20:35
Bok svima,

Stanio i Olio

Nenad

imam ali snimano sa VHS-a pa nije bajna sllika...

Constantine
18.06.2006., 20:38
imam ali snimano sa VHS-a pa nije bajna sllika...

I ja također, ali mi je bolja slika. :D

A$H
18.06.2006., 23:14
I ja također, ali mi je bolja slika. :D

a kako ti to znaš:D

Constantine
18.06.2006., 23:15
a kako ti to znaš:D

Zato jer baš nisam redovito gledao taj VHS, pa mi se nije previše izlizala. :D

A$H
18.06.2006., 23:18
Zato jer baš nisam redovito gledao taj VHS, pa mi se nije previše izlizala. :D

huh!!! ja nisam ni jednom:B

Constantine
18.06.2006., 23:21
huh!!! ja nisam ni jednom:B

Ali zato ja imam i sve VHS - e Charlia Chaplina :tulum: :vidiga: :vidiga: :vidiga:

A$H
18.06.2006., 23:23
Ali zato ja imam i sve VHS - e Charlia Chaplina :tulum: :vidiga: :vidiga: :vidiga:

i ja isto:rofl:

i još večinu njegovih filmova di ne glumi skitnicu,nego su baš dugometražni kao npr. Monsieur Verdoux..:top:

Constantine
18.06.2006., 23:26
i ja isto:rofl:

i još večinu njegovih filmova di ne glumi skitnicu,nego su baš dugometražni kao npr. Monsieur Verdoux..:top:

Ali ja imam i njegove serije i sve njegove filmove, čak i Gospođica iz Hong Honga. A i filmove Bustera Keatona. :Pivo:

A$H
18.06.2006., 23:28
Ali ja imam i njegove serije i sve njegove filmove, čak i Gospođica iz Hong Honga. A i filmove Bustera Keatona. :Pivo:

E on je legenda :Pivo:

Constantine
18.06.2006., 23:29
E on je legenda :Pivo:

http://www.imdb.com/name/nm0000036/ :five:

Najviše obožavam ovaj film: ludi svijet http://www.imdb.com/title/tt0057193/

A$H
18.06.2006., 23:33
http://www.imdb.com/name/nm0000036/ :five:

Najviše obožavam ovaj film: ludi svijet http://www.imdb.com/title/tt0057193/

te stranice su se već izlizale koliko sam ih puta posjetio...:D

Ljelja
19.06.2006., 10:15
kakve sad veze ima "Mad mad mad mad world" s Keatonom?! :confused: đizs, ja ga nisam ni skužila iz prve u toj nekakvoj polu-ulogici. ili recimo, u onoj sablazni od "A funny thing...forum". gostujući Keaton po meni je vrijedan divljenja jedino u Chaplinovom "Limelight". institucija dueta klavir-violina svoje temelje cementirala je tek ovim njihovim performansom. legendarno. :cerek:

Constantine
19.06.2006., 20:07
kakve sad veze ima "Mad mad mad mad world" s Keatonom?! :confused: đizs, ja ga nisam ni skužila iz prve u toj nekakvoj polu-ulogici. ili recimo, u onoj sablazni od "A funny thing...forum". gostujući Keaton po meni je vrijedan divljenja jedino u Chaplinovom "Limelight". institucija dueta klavir-violina svoje temelje cementirala je tek ovim njihovim performansom. legendarno. :cerek:

Buster Keaton .... Jimmy the Crook (http://www.imdb.com/title/tt0057193/fullcredits)

mico008
21.06.2006., 16:54
Želim skupiti sve filmove u kojima glavnu ulogu igraju sestre Olsen.
Ti filmovi su mi baš zanimljivi.
Bio sam u svojoj videoteci, i našao samo ''New York Minute''.

Pa bih Vas zamolio ako imate koji takav film, da mi se javite.
Hvala.

xavierkat
22.06.2006., 03:00
...dakle, dragi moji...
...trazim filmich (kratki) misterioznog naziva The Baader Meinhof Gang Show , pa ako netko ima...

:)

nada
24.06.2006., 22:25
moze li mi netko reci kako ide razmjena preko neta?

A$H
25.06.2006., 11:40
moze li mi netko reci kako ide razmjena preko neta?

kažeš kaj tražiš..kad se javi netko tko to ima i želi razmjenu pošalješ mu svoj popis filmova...lik ti odgovori kaj oće i dogovorite se dali ćete to obavit preko pošte ili ako se iz istog mjesta možete se nać u gradu...

Večinom se mjenja DivX za DivX ili DVD(film) za 2 DivX-a...

Barbie girl
25.06.2006., 13:01
Jel ko ima koji dobar film za razmjenu, bilo koja vrsta osim glupih filmova, za razmjenu,sve kaj imam. Pišite na adresu: pinkgirl13@net.hr

melanctha
29.06.2006., 23:35
Već se tjednima ubijam da pronađem ovaj film i nekako sam zapela. Radi se o filmu Ja ću budan sanjati, ili vam ga u originalu What dreams may come. Sniman je 1998 godine ako se ne varam, a glavni je glumac Robin Williams.
Stvarno bi ga hitno trebala, ali original. Zna li netko gdje ga se može nabaviti, ili ga netko ima (original!) pa ga je voljan prodati?
Svaka pomoć dobrodošla, svaka informacija jedna :kiss: :) nisam iz Zgba, ali sam spremna ići u Zagreb po njega ako treba... :cool:
Ima ga možda u Filmoteci?
Hvala, hvala

kokakoka
30.06.2006., 00:10
filmoteka odavno ne postoji, a što se nabavke tiče, regularno je bio objavljen nakon igranja u kinima, no, budući da je to sad već full davno bilo, vjerojatno će ga biti malo teže nabaviti u nekom od dućana koji dilaju filmove. malo možeš preroštati pa otkriti distributera (mislim da je bio blitz) ili ti uvijek ostaje amazon (http://www.amazon.com/gp/product/B00007GZR5/qid=1151615149/sr=1-1/ref=sr_1_1/102-8901555-4775320?s=dvd&v=glance&n=130)s cijenom od samo 7 dolara.

Mrack
30.06.2006., 15:19
U prijevodu "Na udaru zakona". Režija Jim Jarmusch, glume Roberto Benigni, Tom Waits, John Lurie. Kupujem ili primam na poklon!

A$H
30.06.2006., 16:49
Već se tjednima ubijam da pronađem ovaj film i nekako sam zapela. Radi se o filmu Ja ću budan sanjati, ili vam ga u originalu What dreams may come. Sniman je 1998 godine ako se ne varam, a glavni je glumac Robin Williams.
Stvarno bi ga hitno trebala, ali original. Zna li netko gdje ga se može nabaviti, ili ga netko ima (original!) pa ga je voljan prodati?
Svaka pomoć dobrodošla, svaka informacija jedna :kiss: :) nisam iz Zgba, ali sam spremna ići u Zagreb po njega ako treba... :cool:
Ima ga možda u Filmoteci?
Hvala, hvala

Najprije i najjeftinije ćeš ga naći u zagrebu u Algoritmu ili Morecomics dučanu...i kod oba možeš naručit poštom..

Zeljkoo
30.06.2006., 17:26
imal ko

The Dark Side of the Moon (1990) ( ne sun) :D:D:D

melanctha
30.06.2006., 19:01
Najprije i najjeftinije ćeš ga naći u zagrebu u Algoritmu ili Morecomics dučanu...i kod oba možeš naručit poštom..

bila sam u Algoritmu u Vžu, nemaju. Bila na stranici od Algoritma... nemaju. Going out of my miiindddd....
A more comics. Prvi put čujem. Imaju oni stranicu?

A$H
30.06.2006., 19:16
bila sam u Algoritmu u Vžu, nemaju. Bila na stranici od Algoritma... nemaju. Going out of my miiindddd....
A more comics. Prvi put čujem. Imaju oni stranicu?

imaju www.morecomics.hr ..ali na netu drže samo neke ne sve...pravi izbor je u dučanu...tak je i sa algoritmom na njihovoj stranici nečeš vidjet sve filmove ili igre koje imaju u prodaji u dučanu...tak da nađi nekog iz Zg-a koji će ti to osobno pogledat po dučanima kupit i poslat,a ti mu pošalji lovu..

melanctha
30.06.2006., 19:24
imaju www.morecomics.hr ..ali na netu drže samo neke ne sve...pravi izbor je u dučanu...tak je i sa algoritmom na njihovoj stranici nečeš vidjet sve filmove ili igre koje imaju u prodaji u dučanu...tak da nađi nekog iz Zg-a koji će ti to osobno pogledat po dučanima kupit i poslat,a ti mu pošalji lovu..

hvala :) sad jos - si mozda iz zagreba? :cool:

xavierkat
01.07.2006., 11:52
...ako netko ima filmich Siofre Campbell "Marvelous" (noviji film, ai naravno kod nas nenabavljiv), bila bih i vise nego zahvalna...
...a za Assafov THE ZERO SUM dajem...hmmmm, dajem, dajem...ma bilo sto :cerek: :cerek: :cerek:

Trijezni Pijanac
01.07.2006., 16:21
jebiga, meni trebaju specijali od "only fools and horses" iliti "mucke" pa eto ako netko ima u divxu nek se javi
pusa bok

Barbie girl
01.07.2006., 17:43
Ljudi trebam pomoc jel ima ko možda film "FANTOM U OPERI" jako bi ga trebala, hvala u naprjed. KISSSS

A$H
01.07.2006., 18:53
imam ga ali onaj iz 1943,ali ti vjerojatno oćeš novi :D

cmiibor
02.07.2006., 01:14
Bok ekipo!

ja sam novi i sve vas lijepo pozdravljam!

Kad se malo financijski sredim , uploadam popis pa krenimo s razmjen....????

Pozdrav!

Barbie girl
02.07.2006., 13:08
imam ga ali onaj iz 1943,ali ti vjerojatno oćeš novi :D

Da ja bi novi, jel znaš možda nekog ko ima novi? Hvala:confused: ;)

Syzygy
03.07.2006., 15:44
Ima li tko Mirka i Slavka..? Taj film sam imao kao klinac na video kazeti.. sad ga vishe nemam :(

Ako ga netko ima.. nek poshalje pm.. pa se dogovorimo :)

shadowthrone
03.07.2006., 23:39
Ima li tko možda Romper stomper (Divx dobre kvalitete) a da je iz Zagreba?

Vajta
04.07.2006., 12:14
Tražim ovaj film:

http://www.imdb.com/title/tt0293715/

Hvala! :)

milk
04.07.2006., 13:19
simpa film sa vec kultnim statusom...ako ga ne nabavis dok se ne vratim sa puta (01.08) javi se...

darth-vader
06.07.2006., 06:50
ako imate štogod Kurosawe, Fellinia, Wellesa, Houstona...
javite mi se na mail darth-vaderX@Xnet.hr ( bez X-eva naravno )

da se dogovorimo za neku zamjenu
preferiram ljude iz Zagreba, jer sam imao neugodnih iskustava sa slanjem filmova poštom.

Barbie girl
07.07.2006., 20:35
Ljudi trebam pomoc jel ima ko možda film "FANTOM U OPERI" jako bi ga trebala, hvala u naprjed. KISSSS

livakt
08.07.2006., 11:49
HITNO K: ili se mijenjam za film: Michelangelo Antonioni: L'Avventura

ponude na mail liva(makni)@kcm.hr. ili na broj moba 098 748 006. Kupujem ili se mijenjam.

Prednost Zagreb

Hvala

A$H
08.07.2006., 14:05
Da ja bi novi, jel znaš možda nekog ko ima novi? Hvala:confused: ;)

pa u svakoj videoteci..

Barbie girl
08.07.2006., 15:31
pa u svakoj videoteci..

znam da ih ima u videoteci al ja bi svoj, a filmovi u videoteci imaju zaštitu pa ga nemogu spržit.

A$H
08.07.2006., 15:44
bogme ja ih sve pržim...

skini programe: DVD Decrypter(probija zaštite i kopira film na hard) i CloneDVD2(izbaciš reklame i dodatke koje nećeš,prebaciš ga na manje od 4,5GB i spržiš na DVD) i prži filmove iz videoteke...:D

Constantine
08.07.2006., 17:03

A da umjesto tog filma, pogledaš Gremlinovsku verziju Fantoma iz opere (http://www.imdb.com/title/tt0099700/)? :D

A$H
08.07.2006., 17:05
hehehe dobio ih neki dan sad moram samo pogledat..

Barbie girl
08.07.2006., 22:04
A da umjesto tog filma, pogledaš Gremlinovsku verziju Fantoma iz opere (http://www.imdb.com/title/tt0099700/)? :D
Kakva je pak sad to verzija filma, čula sam za staru i novu a za ovu nikada.

Barbie girl
08.07.2006., 22:07
bogme ja ih sve pržim...

skini programe: DVD Decrypter(probija zaštite i kopira film na hard) i CloneDVD2(izbaciš reklame i dodatke koje nećeš,prebaciš ga na manje od 4,5GB i spržiš na DVD) i prži filmove iz videoteke...:D
Kaj ti misliš da sam ja nekaj skužila, imam ja neki program za skidanje zaštite al ne radi baš.

Constantine
08.07.2006., 23:00

:lol: :lol: :lol: Joj, što si me dobro nasmijala. Nisi skužila da te samo zafrkavam? :B Spolier: ima tu par scena s gremlinima kada gremlin pošprica kiselinom svog sudruga, a ovaj počne nositi masku kao fantom i mislim da i pjeva. spoiler. Traje samo pet - deset minuta, a ja sam ti jedan od onih koji kažu da Last action hero sadržava najbolju ekranizaciju Hamleta ikad.

A$H
09.07.2006., 00:18

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Sister
09.07.2006., 00:22
tražim crtani Mali Nemo...nije ona riba nego dječak koji u snovima odlazi kod nekog kralja i pušta noćnu moru na slobodu koja otme kralja :D

Constantine
09.07.2006., 11:21
tražim crtani Mali Nemo...nije ona riba nego dječak koji u snovima odlazi kod nekog kralja i pušta noćnu moru na slobodu koja otme kralja :D

Je, znam taj crtić, gledao sam ga dvaput kao klinac. http://www.imdb.com/title/tt0104740/

Barbie girl
09.07.2006., 12:27
:lol: :lol: :lol: Joj, što si me dobro nasmijala. Nisi skužila da te samo zafrkavam? :B Spolier: ima tu par scena s gremlinima kada gremlin pošprica kiselinom svog sudruga, a ovaj počne nositi masku kao fantom i mislim da i pjeva. spoiler. Traje samo pet - deset minuta, a ja sam ti jedan od onih koji kažu da Last action hero sadržava najbolju ekranizaciju Hamleta ikad.
A ne najbolje da nisam skužila, nisam baš tak glupa. btw. blog ti je sranje!!!!!

Constantine
09.07.2006., 12:36
A ne najbolje da nisam skužila, nisam baš tak glupa. btw. blog ti je sranje!!!!!

:vidiga: :vidiga: Kako li se samo uvrijedila. :vidiga: :vidiga: A koji blog? Imam ih više. :zubo:

Masutatsu1
09.07.2006., 14:09
Hej ljudi, sjećate se "Kite u Billa" i "Bobo smrade"? Može li ih se još uvijek negdje skinut? I čuo sam da u zadnje vrijeme ima masu novih sinkronizacija, ali nigdje se ne mogu nać za download...ako neko ima link, vičite! Vičite,tako vam Bog pomogao!!!

Barbie girl
09.07.2006., 15:30
:vidiga: :vidiga: Kako li se samo uvrijedila. :vidiga: :vidiga: A koji blog? Imam ih više. :zubo:
Svi su ti sranje, ubiti neznam zakaj ja uopće trošim vrijeme na idiote. kizz:kiss:

Constantine
09.07.2006., 15:46
Svi su ti sranje, ubiti neznam zakaj ja uopće trošim vrijeme na idiote. kizz:kiss:

:lol: :lol: :lol: Kada nemaš pojma o filmovima, tražiš glupi remake za pičkom od glumca i idiotom od redatelja umjesto da potražiš pravo remek djelo od originala.

Bob_Dylan_61
09.07.2006., 16:09
Ovako, u terapijske svrhe jednoj vrlo dragoj osobi potreban mi je film "Ja ću budan sanjati" ("What A dreams May Come"). Molim vas nemojte me zasuti kritičkim osvrtima na film, i ja imam rafinirano mišljenje o njemu, ali kao što rekoh nije za mene i jako je važno. Film je igrao u kinu prije nekih 7 godina i nakon toga izašao na VHS, ali ga danas nema. Nitko ga kod nas nije izdao na DVD. Nitko koga ja znam nije ga snimimio s TV. Na Internetu sam našao divx subtitle hrvatski za film, ali filma nigdje. Pomagajte, učinit ćete dobro djelo.

Barbie girl
09.07.2006., 18:55
:lol: :lol: :lol: Kada nemaš pojma o filmovima, tražiš glupi remake za pičkom od glumca i idiotom od redatelja umjesto da potražiš pravo remek djelo od originala.
1.Taj film nije za mene nego za moju sestru kojoj taj film oću poklonit za rođendan.
2.Filmovi koje ja gledam nisu ni približni tom filmu.
3.Ja o filmovima znam vjerojatno puno više od tebe.
4.Ako je film remek ne znači odma da je sranje.
KISS

Constantine
09.07.2006., 19:11
1.Taj film nije za mene nego za moju sestru kojoj taj film oću poklonit za rođendan.
2.Filmovi koje ja gledam nisu ni približni tom filmu.
3.Ja o filmovima znam vjerojatno puno više od tebe.
4.Ako je film remek ne znači odma da je sranje.
KISS

1.Pa dobro, ionako je taj remake za djevojčice i za one koji se tako osjećaju. :E
2.Naravno da nisu, Ne možeš taj film uspoređivati za Evil deadom 2 (http://www.imdb.com/title/tt0092991/) ili Braindeadom. (http://www.imdb.com/title/tt0103873/) Zašto radije ne pokloniš film Sedmoro nevjeste za sedmoro braće? (http://www.imdb.com/title/tt0047472/)
3.:lol: :lol: :lol: Ti to mene zajebavaš? Možda si dobra na području ljubavnih filmova, ali koliko znaš o akcijskim ili horor filmovima?
4.U većini slučajeva znači. Jer remake je samo jedan od najgorih načina za zarađivanje novca. I čemu raditi remake dobrog filma?
5.I zadnje, taj fantom iz remake je previše seksi za nakazu za razliku od originala.

Barbie girl
09.07.2006., 20:14
1.Pa dobro, ionako je taj remake za djevojčice i za one koji se tako osjećaju. :E
2.Naravno da nisu, Ne možeš taj film uspoređivati za Evil deadom 2 (http://www.imdb.com/title/tt0092991/) ili Braindeadom. (http://www.imdb.com/title/tt0103873/) Zašto radije ne pokloniš film Sedmoro nevjeste za sedmoro braće? (http://www.imdb.com/title/tt0047472/)
3.:lol: :lol: :lol: Ti to mene zajebavaš? Možda si dobra na području ljubavnih filmova, ali koliko znaš o akcijskim ili horor filmovima?
4.U većini slučajeva znači. Jer remake je samo jedan od najgorih načina za zarađivanje novca. I čemu raditi remake dobrog filma?
5.I zadnje, taj fantom iz remake je previše seksi za nakazu za razliku od originala.
1.Ja nemogu odlučivat sestri kaj da gleda.
2.Ja mrzim ljubavne filmove, i u bilo kojem trenutku bi rađe pogledala hororac
3.Ne zajebavam te ja sigurno znam puno više od tebe o bilo kojim filmovima.
4.Nemora značit, kolki su filmovi ispali stoput bolji remake od orginala, dobro nekim filmovima se nitko ni netreba trudit radit remake jer može samo gore. npr. Psiho
5.I zadnje, zakaj misliš da ja volim ljubice?

maksica6
09.07.2006., 20:42
Pomoc moze mi tko reci gdje bi nabavio film SELJACKA BUNA,maksica6@arcor.de

Constantine
09.07.2006., 22:00
1.Ja nemogu odlučivat sestri kaj da gleda.
2.Ja mrzim ljubavne filmove, i u bilo kojem trenutku bi rađe pogledala hororac
3.Ne zajebavam te ja sigurno znam puno više od tebe o bilo kojim filmovima.
4.Nemora značit, kolki su filmovi ispali stoput bolji remake od orginala, dobro nekim filmovima se nitko ni netreba trudit radit remake jer može samo gore. npr. Psiho
5.I zadnje, zakaj misliš da ja volim ljubice?

1.Ja sam samo komentirao taj film
2.Ma ima dobrih ljubavnih filmova kao French Kiss. (http://www.imdb.com/title/tt0113117/). Doista bi gledala hororac? Koji? Ako je krug ili neki jebeni japanski horor, ubiti ću se. :mikroval:
3.Hm, to ćemo morati provjeriti.
4.Psiho, Teksaški masakr motornom pilom, House of wax... A jedini kvalitetni koji mi padaju su Krletka ili The thing.
5.Po tvom nicku. Barbie? :eek:

Barbie girl
09.07.2006., 22:46
1.Ja sam samo komentirao taj film
2.Ma ima dobrih ljubavnih filmova kao French Kiss. (http://www.imdb.com/title/tt0113117/). Doista bi gledala hororac? Koji? Ako je krug ili neki jebeni japanski horor, ubiti ću se. :mikroval:
3.Hm, to ćemo morati provjeriti.
4.Psiho, Teksaški masakr motornom pilom, House of wax... A jedini kvalitetni koji mi padaju su Krletka ili The thing.
5.Po tvom nicku. Barbie? :eek:
1.Ja sam film (fantom...) pogledala jedamput i mislim da je film :flop: :flop:
2.To ti priznam ima nekih dobrih ljubica ali su jako rijetki...Gledam ih svaki dan, upravo sam pogledala jedan Snovolovka (od kinga) dobar je film...
3.Dobro provjerit ćemo..
4.Te sam sve pgledala i ono o.k. su
5.Nick mi je barbie zato kaj me svi tak zovu jer izgledam ko barbie,a uopće nisam takva...
6.Neki dan sam pogledala hororac Kljuć tajni i film je ono tak-tak :zzz:, kaj ti misliš o njemu?

Constantine
09.07.2006., 23:15
2.To ti priznam ima nekih dobrih ljubica ali su jako rijetki...Gledam ih svaki dan, upravo sam pogledala jedan Snovolovka (od kinga) dobar je film...
3.Dobro provjerit ćemo..
4.Te sam sve pgledala i ono o.k. su
5.Nick mi je barbie zato kaj me svi tak zovu jer izgledam ko barbie,a uopće nisam takva...
6.Neki dan sam pogledala hororac Kljuć tajni i film je ono tak-tak :zzz:, kaj ti misliš o njemu?

1.No, vidiš, zato ćeš teško naći nekoga tko ima taj film.
2.I da, Dok si spavao s Sandrom Bullock, meni se dopao, ja sam od Snovolovke čitao samo knjigu.
3.Nego što. :top:
4.Ma meni su ti malo razočaranje, pročitaj moju recenziju originalnog texas chainsaw masacre na blogu i shvatiti ćeš zašto mrzim remake.
5.Ma što oni znaju? Jebeš vanjštinu, važna je unutrašnjost, a ti mi se sve više sviđaš.
6.Nisam još gledao, više sam ti onako klasični horori. Tada su bili puno bolji.
P.S.
Zakopamo ratnu sjekiru? :Pivo:

Sister
09.07.2006., 23:37
Je, znam taj crtić, gledao sam ga dvaput kao klinac. http://www.imdb.com/title/tt0104740/
eeee taj :D

jel ga moš ikako nabavit? jel znaš di ga mogu nabavit?

Constantine
09.07.2006., 23:44
eeee taj :D

jel ga moš ikako nabavit? jel znaš di ga mogu nabavit?

E, to je već nemoguća misija. Mislim da ga nitko nema na divixu,a za torrent skidanja, ja ti se, sorry, ne razumijem u to. Probaj se raspitati o skidanju filmova za interneta na forumu. :s

Barbie girl
10.07.2006., 20:15
1.No, vidiš, zato ćeš teško naći nekoga tko ima taj film.
2.I da, Dok si spavao s Sandrom Bullock, meni se dopao, ja sam od Snovolovke čitao samo knjigu.
3.Nego što. :top:
4.Ma meni su ti malo razočaranje, pročitaj moju recenziju originalnog texas chainsaw masacre na blogu i shvatiti ćeš zašto mrzim remake.
5.Ma što oni znaju? Jebeš vanjštinu, važna je unutrašnjost, a ti mi se sve više sviđaš.
6.Nisam još gledao, više sam ti onako klasični horori. Tada su bili puno bolji.
P.S.
Zakopamo ratnu sjekiru? :Pivo:
1.ja sam pročitala neke knjige od kinga i među njima i snovolovku i moram priznat da mi je film bolji.
2.Kad?
3.O.ko. budem, a na kojem blogu?
4.Upravo tako, a nisi ni ti tak loš.;)
5.Imaš pravo klasici od hororaca su odlični, ali ima i novih koji su super...
P.S.
Može, život je prekratak za svađe..:kiss:

Constantine
10.07.2006., 20:26
1.ja sam pročitala neke knjige od kinga i među njima i snovolovku i moram priznat da mi je film bolji.
2.Kad?
3.O.ko. budem, a na kojem blogu?
4.Upravo tako, a nisi ni ti tak loš.;)
5.Imaš pravo klasici od hororaca su odlični, ali ima i novih koji su super...
P.S.
Može, život je prekratak za svađe..:kiss:

1.Pa, istina, knjiga je malo teško razumljiva...Ali od Stephena od filma obožavam IT.
2.Kad je izašao na kioske, malo sam se razočarao pošto sam ga skupo platio oba dva dijela.
3.može moviemarker.blog.hr
4.:frajer:
5.Da, kao Jeepers creepers. :top:

Barbie girl
10.07.2006., 22:03
1.Pa, istina, knjiga je malo teško razumljiva...Ali od Stephena od filma obožavam IT.
2.Kad je izašao na kioske, malo sam se razočarao pošto sam ga skupo platio oba dva dijela.
3.može moviemarker.blog.hr
4.:frajer:
5.Da, kao Jeepers creepers. :top:
1.IT je super film gledala sam ga i fkt je strašan i uzbudljiv.
2.A Jeepers creepers nisam pogledala al ak kažeš da je dobar pogleat ću ga..

gratefull death
10.07.2006., 23:24
hej ljudi bok..ja bih trebala nekoga tko ima svoj popis filmova da uploda pa da obavimo razmjenu..najviše me zanima onaj tko ima

policijsku akademiju-sve dijelove

ako ne..samo nek mi pošalje popis pa ću se odlučit za neki drugi
hvala...nadam se odgovoru:)

Constantine
10.07.2006., 23:29
Krivi topic. Idi u razmjena filmova.

gratefull death
10.07.2006., 23:38
kako krivi topic..pa piše mi razmjena filmova..gdje drugdje da idem..ajd nek se neko javi..pliz:)

Barbie girl
11.07.2006., 20:29
Krivi topic. Idi u razmjena filmova.
A daj pusti jadnu smrt na miru vidiš da je nova (bar ja mislim),
bez brige dobar topic. Kizz:kiss:

Constantine
11.07.2006., 20:31

Ma moderator je premjestio naš tekst.

A$H
11.07.2006., 22:18
hej ljudi bok..ja bih trebala nekoga tko ima svoj popis filmova da uploda pa da obavimo razmjenu..najviše me zanima onaj tko ima

policijsku akademiju-sve dijelove

ako ne..samo nek mi pošalje popis pa ću se odlučit za neki drugi
hvala...nadam se odgovoru:)

samo 2,3,4,5 i 6

gratefull death
11.07.2006., 23:21
samo 2,3,4,5 i 6

hvala na ponudi:) al sam već našla od kog ću...pozdrav:D

gratefull death
11.07.2006., 23:23

ma da jesam nova sam...thanx:top:

constantine...ma sve cool;)

Barbie girl
12.07.2006., 20:28
ma da jesam nova sam...thanx:top:

constantine...ma sve cool;)
Nema na ćemu, znam kakav je on... ;-)

deedeedee
16.07.2006., 19:15
jel ima ko Fawlty towers šta je izaša sa jutarnjim DVD1??

Barbie girl
20.07.2006., 22:02
ej ljudovi trebam pomoć jel ima ko koji dobar hororac, primam poklone a moguca i razmjena... kiss

pace
21.07.2006., 01:21
Heya!

Ne mogu se kod nas nabaviti, pa me zanimalo ima li tko ove filmove:

Born to fight (2004)
Tell Me Something (1999)
Ab-normal beauty (2004)
Dark Water (2002)
A Tale of two sisters (2003)
Marebito (2004)
My Sassy Girlfriend
Austin Powers 1 i 2
Jackass: 3. Sezona.

imam ti tale of two sisters i dark water. ak ti treba, javi.

Garfield_Mo
21.07.2006., 17:59
Imam oko 900 dvd-eova pa ako je neko zainteresiran za razmjenu nek se javi na stranac_mo@yahoo.com
Usput is BiH sam :)

Pozdrav

dolinajabuka
23.07.2006., 02:26
molim za jednu informaciju,hvala

dali i gdje u hr ima za kupiti orginal dvd film "streets of fire" i " the wanderers"

znam da mogu to naručiti izvana ali ja bi to sa hr titlom:)

Barbie girl
23.07.2006., 11:18
molim za jednu informaciju,hvala

dali i gdje u hr ima za kupiti orginal dvd film "streets of fire" i " the wanderers"

znam da mogu to naručiti izvana ali ja bi to sa hr titlom:)

Nisam baš stručnjak al jel ti palo na pamet da pogledaš u videotekama u kojima prodaju filmove? :rolleyes: pozz!!

sad but true
23.07.2006., 13:20

:mad: :mad: :mad:

Fantom je odličan :s

deedeedee
23.07.2006., 18:29
jel znate koje sve videoteke prodavaju filmove (u ZG)?
ako ne smijemo reklamirat, molim na PM. :)

A$H
24.07.2006., 12:45
svuda potražio ali nigdje našao filma: Fraddy VS. Ghostbusters---ima li itko??

xavierkat
25.07.2006., 01:42
...brisem ovo prvom prilikom, ali zurim, vazno je i ne vidim drugi nacin, pa...
...ako itko, itko ima ORF2 i voljan je snimiti mi Suburbiu (Linklater), filmich koji ide veceras poslije jedan, bila bih zahvalna do neba i natrag :cerek: :cerek: :cerek: dobri ljudi, javite se :moli: :D

wob
25.07.2006., 13:45
Evo ovako, mene bi zanimalo dali netko od vas zna koliko je do sada izaslo ovih dokumentaraca po razno raznim novinama, i casopisima..

Pratio sam dok sam mogao one iz jutarnjeg lista,pa su jedno vrijeme stali sa izlazenjem pa su sad nedavno opet poceli nesto izlazit, pa je slobodna dalmacija neke dokumentarce peglala, pa rijecki novi list je nesto izbacija.. Totalna mi je zbrka, svi imaju neke dokumentarce za razmjenu ali ni sam ne znam koji su to, a ne znaju ni oni..

Zanima me dali ima netko te sve dokumentarce da je ripa sa dvd-a u divix format pa da ih je ubacija na recimo 5-6 dvd-ova? jer sad da idem mjenjat za te dokum. trebao bi imat 200 dvd filmova
Otprilike znam da je ovo do sada izaslo: :s

SLOBODNA DALMACIJA

- MISTERIJA STONEHENGEA
- ZEMLJINA KORA: PUT DO SRCA ZEMLJE
- NLO: BLISKI SUSRETI
- ATLANTIDA: POTRAGA ZA IZGUBLJENIM KONTINENTOM
- NAPADI IZ DUBINA
- PREŽIVJETI KATASTROFU
- UBOJITI ASTEROIDI
- SUPER VULKANI
- BERMUDSKI TROKUT
- ODISEJA VRSTE (2 DVD)
- HOMO SAPIENS (2 DVD)

DISCOVERY

Amerièki gangsteri
Anatomija Hindenbergove katastrofe
Ekstremne borilaèke vještine
Gusari
Hitler: Okultno porijeklo
Kennedy: Propast Camelota
Kolumbo: Tajne iz groba
Lovci na tsunamije
Napoleon: Zagonetna smrt
Neandertalac
Nefertiti: Kraljica Egipta
Normandija: Veliki križarski rat
Odredište: Mars
Planet dinosaura
Planet dinosaura 2
Prividna povijest: Tajna zavjera kako ubiti Hitlera
Putovanje u središte zemlje
Ramzes: Bijes Boga ili èovjeka
Rim: Moæ i slava
Tajna vrijedna milijun dolara
Tri minute do udarca
Utrka do kraja svijeta

ANIMAL PLANET

Anaconda, ogromna zmija Amazone
Leopardov sin
Orke, ubojice koje znam
Posljednji nosorog
Primati
Smrtonosni kukci
Sve o polarnim medvjedima
U društvu s kitovima
Velika bijela psina
Život s tigrovima

NATIONAL GEOGRAPHIC

Drugi svjetski rat: Prava istina
Dupini
Egipatski kralj ratnik
Einsteinov genijalni um
Evanðelje po Judi
Everest: Pustolovina bez milosti
FBI: Strogo èuvane tajne
Hobiti: Èudnovata ljudska rasa
Indijska carstva: Potraga za blagom
Inka mumije: Tajna izgubljenog carstva
Izgubljene podmornice: Nestanak s radara
Kloniranje: Kontroverzna sudbina èovjeèanstva
Lov na Hitlerove znanstvenike
Misteriozni brodolomi mediterana
Misteriozni nestanak carstva Maja
Napad iz dubina
Nebeska èudovišta iz prošlosti
Neobjavljene prièe predsjednièkog aviona
Neukroèeni život gorila
Pentagon: Strogo povjerljivo
Pingvini: Vladari leda
Piramide smrti
Proklestvo kralja Tutankamona
Ptièja gripa: Borba za preživljavanje
Ralje: Ubojiti instinkti
Sile prirode
Skriveno kraljevstvo Tibeta
Super krokodil
Svemir: Konaèno odredište
Tajne velike piramide
Tišina vatikanskih zidina
U potrazi za svetim gralom
30.07 - Super podmornice
13.08 - Planet Zemlja: Nemilosrdan i nepredvidiv
27.08 - Ljudsko tijelo: Pogled iznutra
03.09 - Specijalne postrojbe: Ratna elita
10.09 - 11. Rujan: Istinita prièa
17.09 - Predatori: Borba za život
24.09 - Divlje srce Afrike
01.10 - Mumije: Glas mrtvih

VEÈERNJI LIST

Dekodirani Da Vincijev kod
Tajne anðela i demona

Netko mozda ima ovo u divix formatu da je prebacio?
Po mojoj procijeni bi trebalo to bit na negdje 15-tak dvd-a :top:

A$H
25.07.2006., 13:48
imam neke,ali stvarno misliš da će onaj tko ima sve te DVd-e radi tebe to sve ripat...nema nitko toliko lud...

farki_
25.07.2006., 13:49
neam, sorry... :kava:

wob
25.07.2006., 13:50
radi tebe to sve ripat...nema nitko toliko lud...

Radi mene?
A prijo moj nemas pojma sta sve ljudi imaju i rade...

A$H
25.07.2006., 13:56
nisam ja tvoj "prijo",znam da ljudi to imaju imam frenda koji skupljs sve žive dokumentarce i kupuje te novinske,ali ti kažem da nema nekog tko će ti ih sve zripat ili ćeš jako puno platit da to napravi..

wob
25.07.2006., 14:05
nema nekog tko će ti ih sve zripat ili ćeš jako puno platit da to napravi..

A zasto ljudi ripaju filmove ?
A zasto ljudi snimaju filmove u kinima ?
A zasto netko prebacuje gomile serija iz dvd-a u divix formate ?
A zasto netko ...

Vjerovatno radi mene :cerek:

Uglavnom da ne maknemo se sa teme, imam dosta dokumentarnih filmova za ponudit ripanih sa tv-a, sve je sa hr titlom ili sinhro.
Kao i dosta serija. Izdvojio bi dosije x na 18 dvd-a, sve epizode sa hr titlom, izripano naravno sa dvd-a u divix.

učo
26.07.2006., 00:13
:confused: Hej! Zanima me ima li netko možda film HOWLING VI:The Freaks iz 1990.? Na VHS-u ili DVD-u? Hvala!

dmode
26.07.2006., 12:26
jel ima tko ''Biografiju Sylvie Plath''??? PM me please!!

XaNDeR
26.07.2006., 14:33
Ima li netko DVD "Fight Club"?! Da neki trejd organiziramo... :zubo:

dmode
26.07.2006., 16:55
jel ima tko ''Biografiju Sylvie Plath''??? PM me please!!
ima li tko i Engel&Joe (2001) - njemacki film?!?!
hvala

xavierkat
26.07.2006., 22:30
...trazi se :D
...The Butcher Boy (Mali mesar, Neil Jordan, 1997., cini mi se...)...pa ako netko ima...:)

el Duderino
26.07.2006., 22:43
ej vi ljudi što se tu dogovarate za razmjene i tako to... :D jel ima netko tko bi se dogovorio za grupni odlazak u kino? odnosi se na ljude u zg. može sve, od kvalitetne drama do trešine, važno je razglabat prije i poslije filma o istome. :zubo:

xavierkat
26.07.2006., 22:44
...kad se vratim u Zg (pocetak devetog, nadam se ;) ), sve se moze dogovoriti :D

el Duderino
27.07.2006., 02:27
veri kul. do tad bude i zanimljiviih filmova na repertoaru (ne da je to nuzno :D) Još netko zainteresiran? ajmo ljudi, najte se sramit. :D

Katatonični Dabar
27.07.2006., 11:49
evo i ja sam za. budući da mogu o filmu pričati 24/7 i praktički živjeti u kinu, ovo je dobar način da poštedim svoju okolinu filmofilskog te(r)oriziranja i mučenje prebacim na nedužne forumaše :D :D

učo
27.07.2006., 17:47
Hej! Zanima me ima li netko možda film HOWLING VI:The Freaks iz 1990.? Na VHS-u ili DVD-u? Hvala!

Constantine
27.07.2006., 20:26
veri kul. do tad bude i zanimljiviih filmova na repertoaru (ne da je to nuzno :D) Još netko zainteresiran? ajmo ljudi, najte se sramit. :D

Ah, jebi ga, i ja bi ti se pridružio. Ali sam u jebenom zagorju gdje svi misle da je film crno bijeli. :zubo:

XaNDeR
28.07.2006., 14:01
potpisujem... Ali, meni je drazhe nabavljati filmove ilegalno, osjecham se kao revolucionar... :zubo: I, josh k tome - zhivim u os-u... :D

A$H
30.07.2006., 00:41
Evo za Constantina negdje se hvalio sa svojih 30 filmova koje mora dobit(do sad već i je)pa evo kaj ja dobivam.. svršavaj:zubo: :top:

EBOLA SYNDROME
WAXWORK--------------------------uzeo samo radi tebe
WAXWORK 2------------------------da vidim jesu li tako dobri kako kažeš
VIDEODROME
VERA CRUZ
BIRD WITH THE GLASS FEATHERS
TRILOGY OF TERROR
BLACK SABBATH
THUNDERBOLT & LIGHTFOOT
THE WICKERMAN
THE TWILIGTH ZONE
THE SLAMBER PARTY MASSACRE
THE SHORT FILMS OF DAVID LYNCH
THE OMEGA MAN
THE HOWLING
THE DEVILS
THE DEFIANT ONES
THE DARK HOURS
THE CURSE OF THE CAT PEOPLE
THE CAT WITH HANDS
THE BROOD
THE BAD SEED
TESIS
TERROR TRAIN
TAXI DRIVER
TALVISOTA
LA STRADA
THE NEW YORK RIPPER
SPOORLOOS
SOCIETY
SLOGS,MUERTE VISCOSA
SHIVERS
BLOOD AND BLACK LACE
SANTA SANGRE
R-POINT
THE BIG GUNDOWN
IN THE WOODS
RAMMSTEIN IN BERLIN
RABBITS
THE HOUSE BY THE CEMETERY
FOUR OF THE APOCALYPSE
DEEP RED
CITY OF THE LIVING DEAD
PATHS OF GLORY
OPERA
MY NAME IS NOBADY
BLACK SUNDAY
MARTIN
MANIAC COP
A LIZARD IN THE WOMANS SKIN
SARS WARS
INFERNO
IN THE MOUTH OF MADNASS
HOUSE 2
HELLEVATOR
THE CAT ONINE TAILS
FROM BEYOND
FROGS
FRIGHT NIGHT PART 2
FRAILTY
THE DEVILS BACKBONE
EQUUS
TWO EVIL EYES
DOLLS
THE DAY OF THE BEAST
DEMONS KNIGHT
DEATH WISH
DEAD AND BURIED
DEAD AND BREAKFAST
DARKMAN
CHOPPING MALL
CHILDS PLAY 3
CANDYMAN 2
BODY SNATCHERS
BLOOD FEAST 2
BIO ZOMBIE
BATTLE ROYALE
THE EXTERMINATING ANGEL
FOUR FLIES ON GREY VELVET

RIBLJA ČORBA-SABRANA NEDELA
BATTLE ROYALE 2
CHRISTINE F-WIR KINDER VOM......
HITLER JUNGE SALOMON
THE FUNHOUSE
RUMPETSTILSKIN

Imat ću kaj gledat duže vrijeme.. :D

Constantine
30.07.2006., 16:23
[QUOTE=A$H]Evo za Constantina negdje se hvalio sa svojih 30 filmova koje mora dobit(do sad već i je)pa evo kaj ja dobivam.. svršavaj

EBOLA SYNDROME
WAXWORK--------------------------uzeo samo radi tebe (i drago mi je da si to napravio!) :top:
WAXWORK 2------------------------da vidim jesu li tako dobri kako kažeš (ej, za ovo nisam siguran jer ga nisam gledao, pa ćeš mi obavezno reći mišljenje P.S. glumi i Bruce Campbell)
VIDEODROME - jebi ga, to sam htio, ali nije imao sersi.
VERA CRUZ - odličan western, već gledao
BIRD WITH THE GLASS FEATHERS - nisam
TRILOGY OF TERROR - ne izgleda loše, a ima i dvojka, ali meni je bolja trilogija užasa.
BLACK SABBATH - nisam znao da slušaš heavy metal
THUNDERBOLT & LIGHTFOOT - gledao
THE WICKERMAN - nisam zainteresiran
THE TWILIGTH ZONE - legendarni klasik Gledao sve verzije, a najbolja mi je ona gdje je bio onaj dječak koji je mogao sve raditi, npr. stvoriti crtano čudovište
THE SLAMBER PARTY MASSACRE - nisam ti baš za takve filmove.
THE SHORT FILMS OF DAVID LYNCH - ne volim ga baš previše
THE OMEGA MAN hm, charles heston.
THE HOWLING - i to imam, uživaj, a pokušaj naći i idućih pet šest blesavih nastavaka, ljudi tolbočari ili cirkus nakaza koje vodi vampir
THE DEVILS - ne volim takve filmove o demonima i egcorzismu i sve vezano uz njih
THE DEFIANT ONES - dobar izbor
THE DARK HOURS :rolleyes:
THE CURSE OF THE CAT PEOPLE - klasik
THE CAT WITH HANDS - zanimljivo
THE BROOD - a jebate, i to sam htio, ali niti to nije imao.
THE BAD SEED - Radije bi gledao demon seed, nego ovaj film
TESIS - mrzim, mrzim. mrzim... snuff filmove osim 8mm
TERROR TRAIN - slasher
TAXI DRIVER - klasik, prejebena završnica.
TALVISOTA - nisam baš veliki ljubitelj ratnih filmova
LA STRADA :misli: nikad čuo
THE NEW YORK RIPPER - Lucio Fulci
SPOORLOOS - ne zvuči mi interesatno
SOCIETY - he,he, očekujem recenziju na našem moviemarkeru tog filma
SLOGS,MUERTE VISCOSS - luda ideja, zagarantirana zabava, jedan od rijetkih trash filmova koje sam gledao
SHIVERS - to imam, ali još nisam pogledao
BLOOD AND BLACK LACE - zanimljivo
SANTA SANGRE - tako, tako
R-POINT - znaš odgovor
THE BIG GUNDOWN
IN THE WOODS - zar nisi rekao da to već imaš?
RAMMSTEIN IN BERLIN - muzikl
RABBITS - je li to linychev film ili original?
THE HOUSE BY THE CEMETERY - Lucio fulci
FOUR OF THE APOCALYPSE - klasik
DEEP RED - pretpostavljam, original
CITY OF THE LIVING DEAD - povraćanje crijeva, bušenje mozga svrdlom, kiša crva, brutalno čupanje mozga
PATHS OF GLORY klasik
OPERA - vidim da ćeš postati Argentov ljubitelj :top:
MY NAME IS NOBADY :s
BLACK SUNDAY tako
MARTIN koja verzija?
MANIAC COP - klasik
A LIZARD IN THE WOMANS SKIN - lucio fulci...
SARS WARS - uživaj
INFERNO - he,he
IN THE MOUTH OF MADNASS - Madness, izvrstan film, ali ne po Stephenu Kingu, nego po Lovecraftu, kako drugi misle
HOUSE 2 - zavidim ti, jebi ga.
HELLEVATOR - nema tog filma u imbd - u?
THE CAT ONINE TAILS - e to je jedini njegov film koji sam gledao, zasada
FROM BEYOND - bravo, prijatelju, izvrstan i strašan film. Vrijedan više puta gledanja.
FROGS - to je baš film koji se željku nikako nije dopao
FRIGHT NIGHT PART 2 - vampiri, mljac
FRAILTY - gledao, dobro je
THE DEVILS BACKBONE - e takve filmove volim
EQUUS - zanimljivo
TWO EVIL EYES - e ovo moram nabaviti, George R. Romeo i E.A. Poe
DOLLS - kladim se da to nije onaj Kitanov.
THE DAY OF THE BEAST - izvrstan odabir, i vrlo zabavan film.
DEMONS KNIGHT - ah, moram već nabaviti te priče iz grobnice
DEATH WISH - klasik, prejebeni klasik...
DEAD AND BURIED - gledao sam, pa tako, nije mi ostao u najboljem sjećanju, ali nezaboravan završetak i okrutne i zapečatljive scene nasilja. A i Dlyan Dog je ukrao jednu scenu u epizodi Zona sumraka.
DEAD AND BREAKFAST - ne izgleda zanimljivo
DARKMAN - klasik, klasik, klasik.... Samo nemoj gledati iduća dva nastavka, govno su od filma
CHOPPING MALL - zvuči kao originalni slasher, moram to jednom nabaviti
CHILDS PLAY 3 - eh, nikako mi se ne da nabaviti cijeli serijal, a imam priliku
CANDYMAN 2 - smeće - samo je jedan film Candyman
BODY SNATCHERS - klasik :s :s
BLOOD FEAST 2 - he, he, glupi film, ali zabavan završetak, posebice kada ožive onu egipatsku božicu, a ima par dobrih scena
BIO ZOMBIE - dobro zvuči
BATTLE ROYALE - e, to već dugo tražim
THE EXTERMINATING ANGEL - ne zanima me
FOUR FLIES ON GREY VELVET - još jedan Argentov film.

BATTLE ROYALE 2
HITLER JUNGE SALOMON
THE FUNHOUSE - e, ovo je jedan od Tobeovih najboljih filmova uz Teksas chainsaw massacre
RUMPETSTILSKIN - slika mi je poznata

Imat ću kaj gledat duže vrijeme.. :D

A$H
30.07.2006., 17:00
Evo za Constantina negdje se hvalio sa svojih 30 filmova koje mora dobit(do sad već i je)pa evo kaj ja dobivam.. svršavaj

EBOLA SYNDROME
WAXWORK--------------------------uzeo samo radi tebe (i drago mi je da si to napravio!)
WAXWORK 2------------------------da vidim jesu li tako dobri kako kažeš (ej, za ovo nisam siguran jer ga nisam gledao, pa ćeš mi obavezno reći mišljenje P.S. glumi i Bruce Campbell)---ZNAM ODAVNO,JEŠ JEDAN RAZLOG ZAKAJ SAM UZEO
VIDEODROME - jebi ga, to sam htio, ali nije imao sersi.
VERA CRUZ - odličan western, već gledao-----TO JE ZA STAROG
BIRD WITH THE GLASS FEATHERS - nisam
TRILOGY OF TERROR - ne izgleda loše, a ima i dvojka, ali meni je bolja trilogija užasa. ----MOGAO SAM I DVOJIKU UZET ALI SAM ČUO DA JE :flop:
BLACK SABBATH - nisam znao da slušaš heavy metal ----ŽIVIM ZA NJEGA,DA SI ME VIDIO ZNAO BI(UVIJEK U CRNOM SA DUGIM CRNIM KAPUTOM DO GLEŽNJEVA,PRAVI DARKER:gitara:
THUNDERBOLT & LIGHTFOOT - gledao----ZA STAROG:D
THE WICKERMAN - nisam zainteresiran
THE TWILIGTH ZONE - legendarni klasik Gledao sve verzije, a najbolja mi je ona gdje je bio onaj dječak koji je mogao sve raditi, npr. stvoriti crtano čudovišteNAŽALOST SAMO 3 EPIZODE IZ PEDESET I NEKE...
THE SLAMBER PARTY MASSACRE - nisam ti baš za takve filmove.
THE SHORT FILMS OF DAVID LYNCH - ne volim ga baš previše
THE OMEGA MAN hm, charles heston.
THE HOWLING - i to imam, uživaj, a pokušaj naći i idućih pet šest blesavih nastavaka, ljudi tolbočari ili cirkus nakaza koje vodi vampir---IMA IH ALI IPAK SAM ODUSTAO,DRUGI PUT..
THE DEVILS - ne volim takve filmove o demonima i egcorzismu i sve vezano uz njih
THE DEFIANT ONES - dobar izbor
THE DARK HOURS :rolleyes: --KAJ IMAŠ PROTIV TOGA:zubo:
THE CURSE OF THE CAT PEOPLE - klasik
THE CAT WITH HANDS - zanimljivo
THE BROOD - a jebate, i to sam htio, ali niti to nije imao.
THE BAD SEED - Radije bi gledao demon seed, nego ovaj film
TESIS - mrzim, mrzim. mrzim... snuff filmove osim 8mm
TERROR TRAIN - slasher
TAXI DRIVER - klasik, prejebena završnica.---ZNAM ZATO GA ŽELIM U KOLEKCIJI
TALVISOTA - nisam baš veliki ljubitelj ratnih filmova---ZA STAROG
LA STRADA :misli: nikad čuo
THE NEW YORK RIPPER - Lucio Fulci ---ZNAM ZA SVE FILMOVE TKO SU REDATELJI I GLUMCI SVE JE PROVJERENO
SPOORLOOS - ne zvuči mi interesatno
SOCIETY - he,he, očekujem recenziju na našem moviemarkeru tog filma
SLOGS,MUERTE VISCOSS - luda ideja, zagarantirana zabava, jedan od rijetkih trash filmova koje sam gledao
SHIVERS - to imam, ali još nisam pogledao
BLOOD AND BLACK LACE - zanimljivo
SANTA SANGRE - tako, tako
R-POINT - znaš odgovor
THE BIG GUNDOWN
IN THE WOODS - zar nisi rekao da to već imaš? OVO IN THE WOODS OD KUROSAWE,A NE WITHIN THE WOODS OD RAIMIA:rofl:
RAMMSTEIN IN BERLIN - muzikl---NE KONCERT
RABBITS - je li to linychev film ili original? ---NIJE ORIĐIĐI
THE HOUSE BY THE CEMETERY - Lucio fulci
FOUR OF THE APOCALYPSE - klasik
DEEP RED - pretpostavljam, original
CITY OF THE LIVING DEAD - povraćanje crijeva, bušenje mozga svrdlom, kiša crva, brutalno čupanje mozga
PATHS OF GLORY klasik---ZA STAROG
OPERA - vidim da ćeš postati Argentov ljubitelj ---PA IMAM SUSPIRIA I PHENOMANIA,KOJI SU MI SUPER PA SAM NAMJERNO UZEO NJEGOVE FILMOVE KOJI IMAJU VISOKU OCJENU NA IMDB,OVE OSTALE MANJE DOBRE ĆU DRUG I PUT..
MY NAME IS NOBADY
BLACK SUNDAY tako
MARTIN koja verzija? ---ROMERO 1977
MANIAC COP - klasik---DA IMAM 2 I 3 SAMO MI JE OVAJ FALIO
A LIZARD IN THE WOMANS SKIN - lucio fulci...
SARS WARS - uživaj
INFERNO - he,he
IN THE MOUTH OF MADNASS - Madness, izvrstan film, ali ne po Stephenu Kingu, nego po Lovecraftu, kako drugi misle ---DA ZNAM VEĆ SAM GA FLEDAO ALI ZA KOLEKCIJU JE
HOUSE 2 - zavidim ti, jebi ga. IMA JOŠ I 3 I 4 ALI TO DRUGI PUT..
HELLEVATOR - nema tog filma u imbd - u?IMA POD IMENOM Gusha No Bindume
THE CAT ONINE TAILS - e to je jedini njegov film koji sam gledao, zasada
FROM BEYOND - bravo, prijatelju, izvrstan i strašan film. Vrijedan više puta gledanja.
FROGS - to je baš film koji se željku nikako nije dopao
FRIGHT NIGHT PART 2 - vampiri, mljac
FRAILTY - gledao, dobro je
THE DEVILS BACKBONE - e takve filmove volim
EQUUS - zanimljivo
TWO EVIL EYES - e ovo moram nabaviti, George R. Romeo i E.A. Poe DA ODLIČAN DVOJAC
DOLLS - kladim se da to nije onaj Kitanov.---NE IZ '87
THE DAY OF THE BEAST - izvrstan odabir, i vrlo zabavan film.
DEMONS KNIGHT - ah, moram već nabaviti te priče iz grobnice
DEATH WISH - klasik, prejebeni klasik...
DEAD AND BURIED - gledao sam, pa tako, nije mi ostao u najboljem sjećanju, ali nezaboravan završetak i okrutne i zapečatljive scene nasilja. A i Dlyan Dog je ukrao jednu scenu u epizodi Zona sumraka.
DEAD AND BREAKFAST - ne izgleda zanimljivo
DARKMAN - klasik, klasik, klasik.... Samo nemoj gledati iduća dva nastavka, govno su od filma
CHOPPING MALL - zvuči kao originalni slasher, moram to jednom nabaviti
CHILDS PLAY 3 - eh, nikako mi se ne da nabaviti cijeli serijal, a imam priliku JA GA SAD BUDEM IMAO
CANDYMAN 2 - smeće - samo je jedan film Candyman
BODY SNATCHERS - klasik
BLOOD FEAST 2 - he, he, glupi film, ali zabavan završetak, posebice kada ožive onu egipatsku božicu, a ima par dobrih scena
BIO ZOMBIE - dobro zvuči
BATTLE ROYALE - e, to već dugo tražim ---JA NE ALI EVO
THE EXTERMINATING ANGEL - ne zanima me
FOUR FLIES ON GREY VELVET - još jedan Argentov film.

BATTLE ROYALE 2
HITLER JUNGE SALOMON
THE FUNHOUSE - e, ovo je jedan od Tobeovih najboljih filmova uz Teksas chainsaw massacre
RUMPETSTILSKIN - slika mi je poznata

Imat ću kaj gledat duže vrijeme..

NARAVNO DA SAM SVE FILMOVE ZA KOJE NISAM ZNAO PROVIJERIO PRVO NA IMDB,A I SVE SAM IH PROUČIO JER IH INAČE NEBI NI NABAVLJO,VEČINOM JE SVE OD ARGENTA I FULCIA,ALI IMA I BOLESNOČA:D A NEKE KOJE SAM GLEDAO SAMO ŽELIM U KOLEKCIJI:D :D

masni_covjeculjak
31.07.2006., 09:46
THE BAD SEED - Radije bi gledao demon seed, nego ovaj film - too :s
THE NEW YORK RIPPER - Lucio Fulci - giallo
SLOGS,MUERTE VISCOSS - luda ideja, zagarantirana zabava, jedan od rijetkih trash filmova koje sam gledao - predobar
MANIAC COP - klasik - hehe, sjećam se kad je ovaj film došao u videoteke pod naslovom "žaca manijak" :rofl:
HELLEVATOR - nema tog filma u imbd - u? - hm, da to nije onaj što je išao pred par mjeseci na hrt-u? "dizalo užasa" ili "dizalo smrti" ili tako nešto (ne sjećam se originalnog naslova)
FROM BEYOND - bravo, prijatelju, izvrstan i strašan film. Vrijedan više puta gledanja. - svaki film koji ima riječ "beyond" mora biti zakon, to je pravilo :lol:
THE DAY OF THE BEAST - izvrstan odabir, i vrlo zabavan film. - onaj španjolski? da, slažem se, dosta zabavan
CHOPPING MALL - zvuči kao originalni slasher, moram to jednom nabaviti - security roboti podivljaju u shopping centru... smiješno
BLOOD FEAST 2 - he, he, glupi film, ali zabavan završetak, posebice kada ožive onu egipatsku božicu, a ima par dobrih scena - sve su scene dobre :D
BIO ZOMBIE - dobro zvuči - sure does
BATTLE ROYALE - e, to već dugo tražim - poklonim ti ja svoj, meni bezveze

Zeljkoo
31.07.2006., 12:03
HELLEVATOR - nema tog filma u imbd - u? - hm, da to nije onaj što je išao pred par mjeseci na hrt-u? "dizalo užasa" ili "dizalo smrti" ili tako nešto (ne sjećam se originalnog naslova)

http://www.imdb.com/title/tt0422370/

i zanima me jel bio na TVu????

masni_covjeculjak
31.07.2006., 13:13
http://www.imdb.com/title/tt0422370/

i zanima me jel bio na TVu????

sumnjam da je taj bio na hrt. ja sam mislio na down (http://www.imdb.com/title/tt0247303/), taj je bio prije nekog vremena...

Zeljkoo
31.07.2006., 14:52
hehe kako sam i pretpostavljao

down je takvo sranje :D

masni_covjeculjak
31.07.2006., 16:42
nisam pogledao cijeli down, ali da, činio se dosta loš... ali u svakom slučaju, radije bih gledao njega nego onaj s tvog linka :horor:

Zeljkoo
31.07.2006., 16:45
dobar je bottled fools :)

iLoveYouJay
01.08.2006., 19:33
Ima li tko Blade Runner, VHS ili DVD - originalnu verziju a ako nema može i Director's Cut.
Po mogućnosti odmah javiti na pvt. :) :)

Zeljkoo
01.08.2006., 19:36
:D:D:D ne volim se hvaliti a i neki od ovih filmova sa spiska koje sam dobio imaju neke CNC greške jer mi je DVD čitač prastar pa ih teško učitava ali :D

dobih u posljednjoj razmjeni

BITTERSWEWET LIFE 2 CD
SOLDAT VAN ORANJE P.Verhoeven 2 CD
OCTANE horror
THE TRIPPLETS OF BELLEVILLE
Funhouse horror
KONTROLL madjarski
WALK ON WATER
JULES ET JIM
THE VERTICAL RAY OF THE SUN
SAMARITA azija
WOMAN IS THE FUTURE OF MAN
THE DESPERATE HOURS-1955
TWILIGHT SAMURAI
WHITE DOG VHS rip
PSYCHO 2 horror
NOZ V WODZIE
CUL-DE-SAC Polanski
THE BAMBOO HOUSE OF DOLLS
LIVING HELL
STUDENT BODIES horror
LA BETTE HUMAINE
SPIDER FOREST 2 CD
BLACULA horror
STRAIT-JACKET
LE SAMOURAI
THE GRAVEYARD OF HONOUR
KOSHONIN 2 CD
DEADLY ******:REKKA
DEMON SEED
BIRDCAGE INN
CHRISTMAS IN AUGUST
REAL FICTION
GALLIPOLI
VOICE:WHISPERING CORRIDORS 4
LADY TERMINATOR
DEATH WEEKEND
TURKS FRUIT a.k.a. TURKISH DELIGHT
BELL,BOOK&CANDLE
INSEMENOID
ZOMBIE DEATH HOUSE
Sentinel 1976
BOY EATS GIRL
FEMALE PRISONER SCORPION
FEMALE PRISONER SCORPION 2
THE FORTUNE COOKIE
UN HOMME,UNE FEMME 1966
EVIL ALIENS
LEY LINES
SCARECROWS
LEMORA-A CHILD'S TALE OF THE horror
GO GO SECOND TIME VIRGIN
MAGIC horror
FEED
REEKER horror
THE HILLS HAVE EYES 2006-UNRATED
Mortuary horror
Appleseed
Love me if you dare
The pack 1977 horror

:D a ovo treba doći do mene

Equinox Flower (Higanbana)
Floating Weeds (Ukigusa)
Tea Over Rice (Ochazuke no aji)
An Autumn Afternoon (Sanma no aji)
I Was Born, But... (Otona no miru ehon...)
C'est arrivé près de chez vous (Man Bites Dog)
Turks fruit (Turkish Delight)
Legend of Bailiff Sansho (Sanshô dayû) 2 CD
Quai des Orfèvres (Jenny Lamour)
The Human Condition III (Ningen no joken III) 2 CD
The Human Condition II (Ningen no joken II) 2 CD
The Human Condition I (Ningen no joken I) 2 CDa
Aparajito (The Unvanquished)
Apur Sansar (The World of Apu)
Ai no corrida (In the Realm of the Senses)
36th Chamber of Shaolin (Shao Lin san shi liu fang)
The Bad Seed
Beauty and the Beast (Belle et la bête, La)
Mishima: A Life in Four Chapters
Kes
They Drive by Night
Neo-Tokyo (Meikyû monogatari)
After Life (Wandâfuru raifu)
The Pornographers (Jinruigaku nyumon: Erogotshi yori)
Meshes of the Afternoon
Sunrise: A Song of Two Humans
Cléo de 5 à 7 (Cleo from 5 to 7)
A Tale of Two Cities

+12
The Burmese Harp (Biruma no tategoto) 2 cd
Mishima: A Life in Four Chapters
The Taste of Tea (Cha no aji)
Ritual (Shiki-Jitsu)
Akumulátor 1
Blind Beast (Môjuu)
Chungking Express (Chung hing sam lam)
Viy (Viy or Spirit of Evil)
Une femme est une femme (A Woman Is a Woman)
911: The Road to Tyranny
Benny's Video
The Great Train Robbery

:D kao što vidite ima dupljaka :D

xavierkat
01.08.2006., 21:39
Benny's Video
...:cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
...ako bude dobra slika, :moli: cu te za trade...znam da je trade jednog filma besmislica, ali moja slika je ocajna (neki rip sa RAI-a...), a ipak je o Hanekeu rijec...:D

sad but true
02.08.2006., 12:42
THE WICKERMAN
:s :s :s :s

A$H
02.08.2006., 20:12
:s :s :s :s

kaj je tako dobar??

purple haze
02.08.2006., 21:24
ima li netko Glavom kroz zid (Gegen die wand)? pliz pliz ako netko ima,neka mi se javi na pp,bila bih mnogo puno zahvalna :)

Zeljkoo
02.08.2006., 21:42
kaj je tako dobar??

to je drugi film koji sam nabavio na divxu za 3 eura preko granice :cerek:

čitav život ga želim pogledati a uspjelo mi je tek u 23. :zubo:

sada imam DVD sa verzijom od 99 minuta a ne 87 :s

clone
03.08.2006., 23:34
Ima li neko Funny bones (1995)? trazim vec neko vrijeme al neide, meni jako drag film. thanx in advance.

sad but true
04.08.2006., 14:16
kaj je tako dobar?? ma prejeben film kad ti kažem :s:s:s

Zar nisi već naučio da u moje preporuke ne smiješ sumnjati? :rolleyes: :zubo:

Serse
04.08.2006., 14:43
BLACK SABBATH
jel ovo the last supper?

Zeljkoo
04.08.2006., 15:17
prije će biti Bavin film :D

Serse
04.08.2006., 15:19
auuu zelim to :cerek: :cerek: :cerek:

A$H
04.08.2006., 19:55

yap Mario Bava:D

Serse
04.08.2006., 22:44
trejd? :) prodaja? :)

Zeljkoo
04.08.2006., 22:57
ne brkajte black sunday sa black sabath
oba bavina :D

Serse
04.08.2006., 23:18
o ovome (http://www.imdb.com/title/tt0057603/) je rijec :)

A$H
05.08.2006., 00:41
a tko brka :D zna se o čemu je riječ :D

Zeljkoo
05.08.2006., 02:31
drugi je bolji

Paranoid
05.08.2006., 05:16
Još od Suspirie i Cannibal Holocausta ja bježim od talijana ko od kuge, još ću pogledati dellamorte dellamore i ako mi se ni to ne svidi, adio talijani for good

masni_covjeculjak
05.08.2006., 05:36
Još od Suspirie i Cannibal Holocausta ja bježim od talijana ko od kuge, još ću pogledati dellamorte dellamore i ako mi se ni to ne svidi, adio talijani for good

prvo sam pomislio "jebote, kako netko može staviti u istu rečenicu suspiriu i ch", a onda sam uočio da imaš vin diesel avatar pa mi je bilo jasnije.

Constantine
05.08.2006., 10:16

A Amarcord (http://www.imdb.com/title/tt0071129/)? Talijansko remek djelo od klasika. :s :s

masni_covjeculjak
05.08.2006., 10:53
ili crna komedija brutti sporchi e cattivi (http://www.imdb.com/title/tt0074252/) (ružni, prljavi, zli). zakon film

Constantine
05.08.2006., 11:52
ili crna komedija brutti sporchi e cattivi (http://www.imdb.com/title/tt0074252/) (ružni, prljavi, zli). zakon film

Ili špageti westerni. :D

sad but true
05.08.2006., 11:56
Još od Suspirie i Cannibal Holocausta ja bježim od talijana ko od kuge, još ću pogledati dellamorte dellamore i ako mi se ni to ne svidi, adio talijani for good I ja isto. Teškom mukom pogledam gdjekojeg talijana, al to tek tak, prek kurca. House with laughing windows mi je bil ok recimo, i Bavini Demoni su mi isto bili ok, al samo ok.

p.s. nemoj gledati Dellamorte Dellamore, frend ga je tak popljuval da sam odustao od gledanja :s:s

masni_covjeculjak
05.08.2006., 12:04
nije dellamorte dellamore baš tako loš... ništa pretjerano posebno, ali svakako gledljivo

Constantine
05.08.2006., 12:05
nije dellamorte dellamore baš tako loš... ništa pretjerano posebno, ali svakako gledljivo

Je, dobar je samo pravim ljubiteljima Dylan Doga. :D

A$H
05.08.2006., 12:55

Stripofilima kao meni "Remek Djelo":D:D:D:D

Zeljkoo
05.08.2006., 13:59
prvo sam pomislio "jebote, kako netko može staviti u istu rečenicu suspiriu i ch", a onda sam uočio da imaš vin diesel avatar pa mi je bilo jasnije.

ne vrijedi gubiti vrijeme u ovakvim raspravama na internetu

suspirija se i meni nije dopala tamo negdje 1999. kad sam išao u srednju školu u kad sam bio zadojen logikom angloameričkih filmova :flop:

Zeljkoo
05.08.2006., 14:00
p.s. nemoj gledati Dellamorte Dellamore, frend ga je tak popljuval da sam odustao od gledanja :s:s

eh svašta se danas može pročitati na forumu

pogledaj film i sudi sam

film je odličan

pogotovu za one koji vole DD

A$H
05.08.2006., 14:16

ma koj je to frend...prestani slušat te luđake nego ga odmah pogledaj..

Zeljkoo
05.08.2006., 14:29
samo da dodam
prva 4 divxa koje sam kupio dok još nisam mogao pokrenuti film sa slabog kompa bili su

Wicker man, Dellamorte, Texaški masakr i PI
sve zajedno sa poštarinom me došlo skoro 20 eura :D

isplatilo se
jeste da sam ih pogledao pola godine kasnije ali :) toliko sam želio nabaviti te filmove :D

sad but true
05.08.2006., 14:43
eh svašta se danas može pročitati na forumu

pogledaj film i sudi sam

film je odličan

pogotovu za one koji vole DD al riječ je o frendu čijem ukusu vjerujem, kužiš?

evo, npr, ak ti, Constantine ili ostatak ekipe kažete za neki film da je loš, stavit ću ga u zapećak i pogledat kad baš ne budem imal nekaj drugo za gledat, žišku?

osi8m toga, ne volim stripove :s:s

Constantine
05.08.2006., 14:48
al riječ je o frendu čijem ukusu vjerujem, kužiš?

evo, npr, ak ti, Constantine ili ostatak ekipe kažete za neki film da je loš, stavit ću ga u zapećak i pogledat kad baš ne budem imal nekaj drugo za gledat, žišku?

osi8m toga, ne volim stripove :s:s

U vezi za našim preporukama, :top:

Ne voliš stripove, zombijevske filmove i Star wars? Što onda voliš? :lol:

sad but true
05.08.2006., 14:55
Volem vampire, oni su prave face, zombiji su pičkice :afro:

volim ritualna ubojstva i voodo :raspa:

ne vlim giallo i japanski šit, osim ak nije kao Audition i Ultimate Versus :s:s

sad but true
05.08.2006., 15:03
U vezi za našim preporukama, :top: ae, pa tak sam i ja vas nabrijao na Undead :s

Ashu je ležao u zapećku negdje dok mu ja nisM REKAO da ga pod muss pogleda:s:s

odoh sad, gotov je svečani praznički roštilj :cerek:
Sretan vam Dan Domovinske Zahvalnosti svima :s:s:s

A$H
05.08.2006., 19:51
hvala hvala :D

imaš pravo za Undead :D

beppa1
05.08.2006., 23:11
Pozdrav ljudi.....
zanima me da li neko od vas ima filmove MEDENI MJESEC, DJAVOLJE SJEME I RITAM ZLOCINA.....
ja za razmjenu imam dosta toga....pa pitajte.....

A$H
05.08.2006., 23:13
ahh moj bad:D

beppa1
05.08.2006., 23:30
Naslovi su takvi jer su to stari hrvatski filmovi....

pace
08.08.2006., 05:35
Imam kućnu kolekciju filmova i raspoložen sam za mjenjanje. :) Šaljem katalog na mail. Kontakt adresa: paceman_96@yahoo.com. Nemojte se ljutit, ovo nije reklama. Pokušavam nać ljude koji vole filmove da nadopunim svoju kolekciju. Tnx.

wob
08.08.2006., 13:38
Pozdrav ljudi..

Evo ja napokon sripa moje bracne vode sa vhs-a na dvd-e.:top:
Znaci, imam nekih 32 dvd-a sa svim bracnim vodama koje su do sada prikazivane na tv-u. Slika je dobra, sve naravno ima hr titl.
Po dvd-u ima od 4 do 5 epizoda.
Pitate se zasto tako puno? Jednostavno nisam htio nista prepustat slucaju pa sam sve snimao u SP modu.:zubo:

Eto, pa ako je tko zainteresiran za razmjenu nek se javi.:s

Imam jos i x-filese na 18 dvd-a sve naravno sa hr titlom!

Nek mi se javi netko tko ima sve dokumentarce iz novina, volio bi napravit trade !

moj mail : splitcity@net.hr

dmode
09.08.2006., 19:49
Stripofilima kao meni "Remek Djelo":D:D:D:D
slazem se ;)

cerberus
10.08.2006., 14:49
tražim ove filmove,pa ako netko ima,dvd,divix,bez obzira,molim vas da mi se javite na pvt da se dogovorimo.
Wolf Creek (2005)
House of Wax (1953)
Poltergeist (1982)
House On Haunted Hill (1959)
Night Of the Living Dead (1968)verziju u boji ili c/b nije važno
Last House On the Left(1972)
Tale of Two Sisters (2003)

tenk ju :zubo:

jonbonjovi
10.08.2006., 15:11
Pozdrav svima

ja sam veliki poklonik domacih filmova, i imam ih zasada oko 400 na DVD-ima.
Ako bi netko htio da se mijenja neka mi posalje spisak. Posebno me zanimaju predratni hrvatski filmovi rezisera kao sto su: Krsto Papic, Zoran Tadic, Fadil Hadzic, Antun Vrdoljak, Lordan Zafranovic, Rajko Grlic...

A$H
10.08.2006., 15:17
Wolf Creek (2005) ---------------------divx
House of Wax (1953) ---------------------divx
Poltergeist (1982) -----------------------divx
House On Haunted Hill (1959) -----------------------divx
Night Of the Living Dead (1968)verziju u boji ili c/b nije važno ----------divx i jedna i druga verzija
Last House On the Left(1972) ------------divx
Tale of Two Sisters (2003) ----------DVD

Zeljkoo
10.08.2006., 15:25
:D
isto ko i ja samo što nemam poltera :D ... a ni dvd :D sestara

A$H
10.08.2006., 15:47
onda nije isto :D

cerberus
10.08.2006., 16:41
Night Of the Living Dead (1968)verziju u boji ili c/b nije važno ----------divx i jedna i druga verzija

ajde mi se javi na pvt kad stigneš da se dogovorimo.:)

Constantine
10.08.2006., 20:00

Imam crno bijelu verziju night of living dead, zainteresiran? Dodajući uz to i Company the wolf. :D

Zeljkoo
10.08.2006., 20:06
dobil ti od mene vučju družinu :(

Constantine
10.08.2006., 20:18
dobil ti od mene vučju družinu :(

Jesam, i vječno sam ti zahvalan na tome. :s :s :s

Zeljkoo
10.08.2006., 20:48
pa što ne javi

ja mislio da nije došlo :D

Constantine
10.08.2006., 20:57
pa što ne javi

ja mislio da nije došlo :D

Sorry, mislio sam da sam rekao... :s

Evo i slika da drugi vide što propuštaju:

http://www.slibe.com/fullimage/efa2afad-bscap042-jpg.jpg (http://www.slibe.com)

http://www.slibe.com/fullimage/19770a8a-bscap044-jpg.jpg (http://www.slibe.com)

http://www.slibe.com/fullimage/980919e9-bscap047-jpg.jpg (http://www.slibe.com)

http://www.slibe.com/fullimage/7f8246a2-bscap048-jpg.jpg (http://www.slibe.com)

sad but true
11.08.2006., 00:37
CONSTANTINE JEBEMU DAJ UPLOUDAJ SLIKE NA IMAGESHACK.COM ILI PHOTOBUCKET.COM, JA S TOG SRANJA SLIBE NIŠ NE VIDIM http://img.photobucket.com/albums/v337/kokakoka/horse.gif :mad:

Zeljkoo
11.08.2006., 00:40
Constantine
Mag radničke klase
Registracija: Jun 2005

:D:D:D

ni ja na adslu ne mogu učitati slike
ali preko kabla može :D

sad but true
11.08.2006., 00:49
:horor:

http://img112.imageshack.us/img112/5892/jebosveovojepakaogrrda4.jpg

BlackD
11.08.2006., 03:41
Ja trazim jedan horror vec 2 godine... Stvarno mi treba, nema nigdje e, bio je prije jedno 3-4 godine na htvu...
Govorim o ovom filmu:
http://www.imdb.com/title/tt0151239/
U zamjenu dajem do 5 filmova koje ocete...
Svejedno mi je dal je divx, dvd...
Ocajno mi treba...

Constantine
11.08.2006., 22:39
Ja trazim jedan horror vec 2 godine... Stvarno mi treba, nema nigdje e, bio je prije jedno 3-4 godine na htvu...
Govorim o ovom filmu:
Ocajno mi treba...

Zaboga, :rigo: Niti ne znam čemu ta potraga za tim smećem od filma.

P.S.
Što je, dečki? Zavidni ste na moj avatar? :frajer:

Constantine
11.08.2006., 22:41
CONSTANTINE JEBEMU DAJ UPLOUDAJ SLIKE NA IMAGESHACK.COM ILI PHOTOBUCKET.COM, JA S TOG SRANJA SLIBE NIŠ NE VIDIM http://img.photobucket.com/albums/v337/kokakoka/horse.gif :mad:

Ok, ok, evo.. imageshack ne rabim jer stalno smanjuje slike. Pa sam upotrijebio photobucket.
http://i93.photobucket.com/albums/l76/robstone_2006/bscap041.jpg

http://i93.photobucket.com/albums/l76/robstone_2006/bscap042.jpg

http://i93.photobucket.com/albums/l76/robstone_2006/bscap044.jpg

http://i93.photobucket.com/albums/l76/robstone_2006/bscap046.jpg

http://i93.photobucket.com/albums/l76/robstone_2006/bscap047.jpg

Je li sada bolje?

Deimos
15.08.2006., 01:51
trebam ''Plan 9 from outer space''

molim brz odgovor...

dr mladjo
15.08.2006., 01:55
Ok, ok, evo.. imageshack ne rabim jer stalno smanjuje slike. Pa sam upotrijebio photobucket.
zato služi thumbnail od slike...

Zeljkoo
15.08.2006., 02:10
Govorim o ovom filmu:
Ocajno mi treba...

ako ti šta znači imaš ga na emuli

wob
17.08.2006., 12:48
Moja skromna ponuda, a volio bi da mi se javi netko ko ima novijih dvd filmova pa da udremo trejd ..

YU _ SERIJE :

BOLJI ŽIVOT - sve epizode 14 dvd-a ( sat-rip )

SIVI DOM - sve epizode 3 dvd

VRUC VETAR sve epizode 3 dvd

DUGA MRACNA NOC sve epizode 3 dvd ( nije yu serija ali '' ko nas bre to zavadi '' )

SEKULA sve epizode 3 dvd

KAMIONDZIJE I - sve epizode iz prvog serijala 5 dvd

KAMIONDZIJE II - sve epizode sa drugog serijala 4 dvd

KAPELSKI KRESOVI sve epizode 5 dvd

COVIK IPO sve na 2 dvd

DOKUMENTARCI :

KOMUNIZAM VJERA STOLJECA bbc dok serija sa hr.sinhro 4 epizode

ZALJEVSKI RAT bbc dok.serija sa hr.sinhro 4 epizode

BIZANT bbc dok serija sa hr. sinhro 4 epizode

C.I.A bbc dok serija sa hr sinhro 7 epizoda

RUSKE TEME - Potonuce kurska, Kaspijsko jezero, Cernobil 10g poslje, Ruska mafija , Cecenija. bbc dok.serije na sa hr.sinhro

ZNANSTVENE TEME Al-qaida, III sv.rat , Nuklearni terorizam, Fbi , Izraelski autobus, Najpoznatije grobnice , Peruanske mumije, Tikal i copan, Podmornice, Tajni podmornicarski ratovi, Bojni brod ... bbc dokumentarna serija, hr sinhro.

SPIJUNI 4 dvd box izdanje Rakete, Carobnjak i samuraj, Spijunski krug oko A-bombe, Unutrasnji neprijatelj , Diplomacija na CIA nacin, Dozvola za umorstvo, U Damasku na tajnom zadatku, Medna zamka, Rudolf Abel sef spijuna, Sam iznad Rusije, Cilj: Kuba, Mata Hari:z avodljiva spijunka, Lov na spijune a bombe, Obitelj spijuna, Spijuni iz Pearl Harbora, Ultra spijuni, Izad crte bojisnjice, Zene u pokretu otpora... HR. SINHRO

DOMOVINSKI RAT box 5 dvd , razni dokumentarci iz ratnih razdoblja slovenije, hrvatske i bosne, dokumentarci za koje niste ni znali da postoje, amaterske snimke ratnih operacija, ulazak u vukovar ( borba prsa u prsa ) itd...

NA RUBU ZNANOSTI 10 dvd

DOSIJE X - 18 DVD hr titl sve !

BRACNE VODE - sve sezone, sve hr titl! ( pun k. dvd-ova !! )

A$H
17.08.2006., 14:52
evo kaj sam sinoć dobio..

Grilled (http://www.imdb.com/title/tt0409043/)
Death Trance (http://www.imdb.com/title/tt0443737/)
D@bbe (http://www.imdb.com/title/tt0782037/)
Cavern (http://www.imdb.com/title/tt0451262/)

a ovo su od Vatersa bolesnoče..

Pecker (http://www.imdb.com/title/tt0126604/)
Mondo Trasho (http://www.imdb.com/title/tt0064683/)
Desperate Living (http://www.imdb.com/title/tt0075936/)
Multiple Maniacs (http://www.imdb.com/title/tt0067454/)
Cry Baby (http://www.imdb.com/title/tt0099329/)
A Dirty Shame (http://www.imdb.com/title/tt0365125/)
Cecil B. Demented (http://www.imdb.com/title/tt0173716/)
Female Trouble (http://www.imdb.com/title/tt0072979/)
Serial Mom (http://www.imdb.com/title/tt0111127/)
Polyester (http://www.imdb.com/title/tt0082926/)

jedini crtić Alan Ford (http://www.imdb.com/title/tt0831271/) za sada...

Boys From Brasil (http://www.imdb.com/title/tt0077269/)
Death Tunnel (http://www.imdb.com/title/tt0418627/)
La Dolce Vita (http://www.imdb.com/title/tt0053779/)
Profondo Rosso (http://www.imdb.com/title/tt0073582/)

I 2 od Woody Alena..
Zelig (http://www.imdb.com/title/tt0086637/)
Purpule Rose of Cairo (http://www.imdb.com/title/tt0089853/)

A$H
17.08.2006., 16:32
A ovo bi trebao sljedeći tjedan dobit..

Twilight Zone 6DVD 54 epizode
An American Haunting
Class of Nuk em High I
Class of Nuk em High II
Class of Nuk em High III
Final Destination III
Tales From the Gimli Hospital
Captain Cronos - Vampire Hunter
Abominable Dr. Phibes, The
Tokyo Fist
Myth. The
Willard
Time Bandits
Subterano
Stand, The
Soseiji
Slaughterhouse of Rising Sun
Sky High
Silmido
Shaolin vs Evil Dead
Samurai Ressurection
Saimin
Running on Karma
Rainy Dog
Memento Mori
Longinus
Kikoku
Kairo
Jacob's Ladder
Gozu
Ghoulies
Fudoh
Fright Night
Electric Dragon 80000V
City of the lost children
Cell, The
Battlefield Baseball
Avalon

Constantine
17.08.2006., 16:45
Time bandits. Svaka čast. :s :s :s

A$H
17.08.2006., 17:01
hehehe The Pack je na 99% danas bi se trebao završit..

Constantine
17.08.2006., 17:06
hehehe The Pack je na 99% danas bi se trebao završit..

Očekujem recenziju, zajebati ćemo onaj horror.blog.hr :top:

boy4u
17.08.2006., 22:31
pokusavam upotpunit kolekciju ratnim filmovima i dokumentarcima al neke filmove poput delta force, navy seals, sniper 1 itd. jednostavno ne mogu nigdje nabavit. procesljao sam trgovine, internet, frendove i nigdje nista. jedina opcija mi je otici na amazon.com i kupiti. ako netko ima kakvih ratnih filmova molio bih da mi se javi. mozemo trejdat, imam svega, eto pa se javite sa bilo kakvim ratnim filmovima, tko zna, mozda ne sto nemam...

puno thanx;)

A$H
19.08.2006., 19:23
ajde ljudovi ima li netko filmove: Vruč Vetar i imam dve mame i dva tate(ili tak nekako)

ajde.. :D

boy4u
19.08.2006., 20:38
ili ako netko ima dokumentarce po imenu
SPECIAL FORCES INSIDE STORY to je pretesko za nabavit, prakticki nema nigdje na ovom svijetu osim neki linkovi na torrentu a to ne mogu skidat jer nemam adsl,,, koji bed

xavierkat
19.08.2006., 21:45
...ima li netko slucajno WKW-ev Happy Together i bio bi voljan da ga proslijedi? :) :moli:

sad but true
20.08.2006., 11:45
evo kaj sam sinoć dobio..

a ovo su od Vatersa bolesnoče..

Pecker (http://www.imdb.com/title/tt0126604/)
Mondo Trasho (http://www.imdb.com/title/tt0064683/)
Desperate Living (http://www.imdb.com/title/tt0075936/)
Multiple Maniacs (http://www.imdb.com/title/tt0067454/)
Cry Baby (http://www.imdb.com/title/tt0099329/)
A Dirty Shame (http://www.imdb.com/title/tt0365125/)
Cecil B. Demented (http://www.imdb.com/title/tt0173716/)
Female Trouble (http://www.imdb.com/title/tt0072979/)
Serial Mom (http://www.imdb.com/title/tt0111127/)
Polyester (http://www.imdb.com/title/tt0082926/)

auuuu, za ovo ćemo se čut :s:s

A$H
20.08.2006., 14:33
auuuu, za ovo ćemo se čut :s:s

a imam od prije Pink Flamingos i Hearspray....skoro imam sve od njega,fale još 1 ili 2 filma :D

frikusha
20.08.2006., 22:19
wanted - iskupljenje u shawshanku, monster, girl, interrupted (prekinuta mladost)

wob
21.08.2006., 03:02
TRAZIM...

sve mucke iz jutarnje lista !

ima tko?

dr mladjo
22.08.2006., 14:18
tražim jacobs ladder (http://www.imdb.com/title/tt0099871/), bulworth (http://www.imdb.com/title/tt0118798/)..

mainscream
22.08.2006., 18:54
evo popisa:
http://rapidshare.de/files/30355236/popis_divx.xls.html

pa ko se oce mjenjat nek salje svoj na mainscream@net.hr

boy4u
22.08.2006., 21:17
trazim dokumentarce al-quaida, 3.svjetski rat, nuklearni terorizam, spijuni itd.

cerberus
22.08.2006., 22:37
tražim (hitno je,molim lijepo) :s :s :s na pvt ili mail remembershadows@yahoo.com

hills have eyes (stara verzija,a može i nova)
night of the living dead (crno bijela ili verzija u boji nije važno)
amityville horror (stara verzija)

Lamersis
23.08.2006., 00:02
Trazim anime filmove ako neko ima bilo sta neka mi se javi na pm HVALA

wob
23.08.2006., 01:39
spijuni itd.

Ovo ce ti imat samo onaj ko je ovu seriju dokumentarnu snima sa "tv mreza " privatne tv postaje prije jedno 10god, i sad je prebacio sa vhs na dvd

xavierkat
23.08.2006., 21:41
tražim jacobs ladder (http://www.imdb.com/title/tt0099871/), bulworth (http://www.imdb.com/title/tt0118798/)..
...ovaj prvi ja definitivno saljem cim dodjem u Zg i rijesim ovu moju przilicu - ovdje u selu je to mission impossible :tuzni:

Constantine
24.08.2006., 10:48
Hm... ima li netko nekim čudom onaj film Isus Krist superstar (http://www.imdb.com/title/tt0070239/)? :D Najvažnije mi da ima dobar zvuk.

sad but true
24.08.2006., 16:55
Imam ja Jesus Christ Vampire Hunter :zubo:

xavierkat
24.08.2006., 22:19
:rofl:

Mats16
26.08.2006., 20:34
Evo ako netko ima ovaj film (Cadet Kelly (http://www.imdb.com/title/tt0294425/)) sto je upravo zavrsio na HRT2 na divx ili dvd nek se javi na PM.

sad but true
26.08.2006., 20:41
meni to zvuči ko pornjava :zubo:

A$H
26.08.2006., 20:50
i je :D:D:D lol
je**u te u mozak sa tako glupim filmovima :D

wob
30.08.2006., 00:21
HVALA na javljanju!
nasao sam mucke!

DOKUMENTARCE IZ NOVINA TRAZIM !

A$H
03.09.2006., 14:49
A ovo bi trebao dobit..

Twilight Zone 6DVD 54 epizode
An American Haunting
Class of Nuk em High I
Class of Nuk em High II
Class of Nuk em High III
Final Destination III
Tales From the Gimli Hospital
Captain Cronos - Vampire Hunter
Abominable Dr. Phibes, The
Tokyo Fist
Myth. The
Willard
Time Bandits
Subterano
Stand, The
Soseiji
Slaughterhouse of Rising Sun
Sky High
Silmido
Shaolin vs Evil Dead
Samurai Ressurection
Saimin
Running on Karma
Rainy Dog
Memento Mori
Longinus
Kikoku
Kairo
Jacob's Ladder
Gozu
Ghoulies
Fudoh
Fright Night
Electric Dragon 80000V
City of the lost children
Cell, The
Battlefield Baseball
Avalon

eto dobio ih..

el Duderino
03.09.2006., 21:18
Nije razmjena neg opet ja. :D Evo stigao rujan, stigli filmovi, valjda stigli i svi oni koji bi čoporativno otišli pogledat štogod u zagrebačkim kinima. Bilo što, bilo kad. Recimo nešto ovaj slijedeći tjedan/vikend? Da krenemo dogovarat unaprijed... :) Ako moderatori misle da treba, može se prebacit i u neki drugi thread.

acrobat
05.09.2006., 12:56
Trazim filmove Wima Wendersa, s naglaskom na Nebo iznad Berlina (Wings Of Desire) i nastavak Faraway So Close... jako zahvalan ako netko to ima!

kiki.smb
07.09.2006., 14:51
evo da se i ja malo prikljucim potraznji filmova...ima ih dosta...al nadam se da netko ima..bar dio...i da trazim iskljucivo na dvdu...^^ falaaa...

Fear and Loathing in Las Vegas
Dracula (Coppola)
Dawn of the Dead (original)
Dr Stranglove
True Lies
The Insider (Al Pacino)
Leon
The Great Escape (s McQueenom)
Seven
American History X
Brasil
Elephant Man
A Few Good Men
Clerks
Edward Scissorhand
As Good As it Gets
Chinatown

Constantine
07.09.2006., 14:56
Tražim ovaj originalni film Get Carter (http://www.imdb.com/title/tt0067128/) s Michaelom Caineom. :s :s
Kiki - imam fear and loathing iz L.V. i Dawn of dead - ako ti ne smeta slati poštom, dogovorimo se.

Ljelja
08.09.2006., 00:04
ja imam Cartera na odličnom divx-u, ak te zanima i ak imaš nešto za trampu, tu sam.

dr mladjo
08.09.2006., 11:27
trebam tajna nikole tesle (http://www.imdb.com/title/tt0079985/) ..naravno za razmjenu..

18Delta
11.09.2006., 15:40
jel tko snimio sinocni dokumentarac na novoj tv o 11. rujnu? trebam!

A$H
11.09.2006., 20:48
Tražim ovaj originalni film Get Carter (http://www.imdb.com/title/tt0067128/) s Michaelom Caineom. :s :s
Kiki - imam fear and loathing iz L.V. i Dawn of dead - ako ti ne smeta slati poštom, dogovorimo se.

imim na DVDu:D

Constantine
11.09.2006., 20:53
imim na DVDu:D

Zahvaljujem, ali već sam našao jednu. :D :top: I drago mi je da si se vratio, bez tebe je na filmskom topicu dosadno.

Bob_Dylan_61
15.09.2006., 08:01
trebam tajna nikole tesle (http://www.imdb.com/title/tt0079985/) ..naravno za razmjenu..

Može, ako nisi već nabavio, javi.

act_a_fool
16.09.2006., 13:39
pozdrav ljudi....imam jednu veliku želju...nabavit serijal pink pantera ne uključuući onaj novi....dakle prokletstvo pink pantera,povratak itd.....imali to itko???

A$H
16.09.2006., 13:56
IMA LI ITKO FILM FLUKE (http://www.imdb.com/title/tt0113089/)

HITNO TREBAM..

Ljelja
16.09.2006., 14:38
pozdrav ljudi....imam jednu veliku želju...nabavit serijal pink pantera ne uključuući onaj novi....dakle prokletstvo pink pantera,povratak itd.....imali to itko???

prvog Pink Panthera imaš na DVD-u u videotekama, tako da taj nije problematičan. "A shot in the dark", "The return...", "...Strikes again" i "The revenge..." su već rijetkost, mada kome se hoće može većinu skinuti s torrenta kao full DVD-je. ja ih imam sve na divx-u, ali htjela bih si kupiti ovaj box set (http://www.amazon.co.uk/Pink-Panther-Complete-Sellers-Collection/dp/B0000BZND6/sr=8-2/qid=1158406508/ref=sr_1_2/026-3580738-7092467?ie=UTF8&s=gateway). nekako sve čekam hoće li ga naši dovesti u Hrvatsku u videoteke. set je ponešto i krnji jer nema trećeg dijela ("The return...") uslijed komplikacija oko autorskih prava, a ima onaj malobitni zadnji Edwardsov iz '82. "The trail...". svejedno je pretrpan extrasima za koje bih bila u stanju pljunuti to bogatstvo.

eh da. i nema onih također malobitnih Clousoua iz '68. '83. i '93.

Scotsman
16.09.2006., 16:30
Da ne listam sad cijeli topic, trazim vec duze vrijeme njemacki film Stalingrad (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/3d/Stalingrad_film.jpg/200px-Stalingrad_film.jpg), ali nikako da naletim na njega.
Pa ako tko kojim slucajem ima... :s

A$H
16.09.2006., 17:44
imam na 2 cd-a je..
ali nisam ziher dal je kod mene ili frenda..jer ga stalno netko traži..

Scotsman
16.09.2006., 17:54
Ajde javim se na pm.

Care :s :s :s

eta*ksi
18.09.2006., 21:43
vec dugo trazim..

*evil dead i evil dead2 - redatelj sam raimi, glumi bruce campbell
*onda od akire kurosawe - kegemusha (aka shadow warrior) i rashomon (aka in the woods)
*i narvno od bigasa lune - bilo sta...! po mogucnosti sve.

pa ako netko ima...tnx

A$H
19.09.2006., 20:34
vec dugo trazim..

*evil dead i evil dead2 - redatelj sam raimi, glumi bruce campbell
*onda od akire kurosawe - kegemusha (aka shadow warrior) i rashomon (aka in the woods)
*i narvno od bigasa lune - bilo sta...! po mogucnosti sve.

pa ako netko ima...tnx

evil dead 1 i 2 :s te rashomon

dr mladjo
19.09.2006., 21:08
evil dead 1 i 2 :s te rashomon
i sva 3 imam..

A$H
19.09.2006., 21:09
pa imam i ja :D

Constantine
19.09.2006., 21:22
I ja. :D

Zeljkoo
19.09.2006., 21:31
i ja :D

A$H
19.09.2006., 22:34
I ja. :D

e ziher nemaš treći...:D

strangelove
19.09.2006., 23:15
ahm, htjela bih pogledatiThe Bicycle Thief (http://www.imdb.com/title/tt0040522/)
pa me čisto zanimaju vaša mišljenja.. tj. da l da gnjavim bratića.
hvala! sorite na profulavanju teme

eta*ksi
20.09.2006., 00:13
haha... vidim lijepo je da svi imate... sva tri!
ali me zanima...ima itko jos 3+bigas luna?

Zeljkoo
20.09.2006., 00:44
ahm, htjela bih pogledatiThe Bicycle Thief (http://www.imdb.com/title/tt0040522/)

uzimaj i odmah gledaj :s

strangelove
20.09.2006., 01:53
jel? hvala!
palo mi čak na pamet i da ga kupim..

Constantine
20.09.2006., 09:28
e ziher nemaš treći...:D

Kako ne? Ima evil dead, evil dead 2 i Rashomon. Zaslugom Vepra, Sersie cosmija i dr. Mladja. :top:

Ljelja
20.09.2006., 12:13

ja isto preporučam. bez Bicycle Thiefa nema filmske kulture. talijanski neo-realizam na početku i u svom punom sjaju. zbog tog filma je De Sica velik.

androlog
20.09.2006., 13:47
talijanski neo-realizam na početku i u svom punom sjaju

Zapravo,to bi bio ovaj film (http://www.imdb.com/title/tt0035160/).

Ljelja
20.09.2006., 20:44
a možda i ovaj (http://www.imdb.com/title/tt0038890/)? :zubo:

Ljelja
21.09.2006., 10:14
horroroljupci, zanima me da li netko ima originalni DVD Evil Dead-a? odnosno, na jednom od izdanja bi trebao biti polusatni dokumentarac s Brucom Campbellom u kome se, među ostalim, obrađuje i "fandom". ili se možda radi samo o komentaru uz film? stvarno ne znam, no zanima me taj dokumentarac. ima li netko kakva saznanja?

Constantine
21.09.2006., 15:16
horroroljupci, zanima me da li netko ima originalni DVD Evil Dead-a? odnosno, na jednom od izdanja bi trebao biti polusatni dokumentarac s Brucom Campbellom u kome se, među ostalim, obrađuje i "fandom". ili se možda radi samo o komentaru uz film? stvarno ne znam, no zanima me taj dokumentarac. ima li netko kakva saznanja?

To pitaj A$H -a, on je mnogo bolji fan Evil dead serijala nego ja. :D :top:

roko split
25.09.2006., 13:43
jeli ga ima ko? ili kako da ga nabavim?

volim ratne filmove (ww2) i ako ima neko ideju kako ih se dokopat:) nek javi

thanks