View Full Version : nestao zvuk u igrama
another
02.08.2009., 17:36
Nestao mi je zvuk u svim igrama i aplikacijama kao i onaj keyboard click... mob mormalno zvani kad netko zove i slusam muziku normalno na youtube...jel zna netko u cemu je problem..
assassin
02.08.2009., 18:10
Jesi siguran/na da si pojačala do kraja kada igraš igrice (baš pojačati, s tipkama sa strane)?
Keyboard click se namješta u Settings> Sounds> Keyboard Clicks, pa pogledaj da li ti je na ON.
:top:
another
02.08.2009., 19:06
na najacem je...i click je stavljen na on.youtube se cuje jasno i glasno i to je sve...samo na youtube imam zvuka i kad zvoni mob..
another
02.08.2009., 20:37
Sad sam dalje proucavao i zvuka ima samo na youtube i kad mijenjam zvukove zvona i poruka....ali kad me netko nazove ili posalje poruku nema zvuka...jel netko ima taj problem...jel se moze iphone nekako resetirat da se izbrisu sve ove dodane aplikacije..inace nisam radio nikad jailbreak
Phantom_Lord
02.08.2009., 20:44
Hmm... Probaj neki backup/restore odradit, ocito je software greska. :)
another
02.08.2009., 21:10
Hmm... Probaj neki backup/restore odradit, ocito je software greska. :)
Kako se to radi?kako da vratim iphone u prvobitno stanje sa samo osnovnim aplikacijama koje dobijem sa njim.
Phantom_Lord
02.08.2009., 21:34
Kako se to radi?kako da vratim iphone u prvobitno stanje sa samo osnovnim aplikacijama koje dobijem sa njim.
Ubodes ga u komp. Otvoris iTunesi kliknes restore. Prije toga preporucam backup. :)
Spoji ga na komp u iTunesima klikni restore.To je to,ubrzo će ti iPhone biti kao iz trgovine.
another
02.08.2009., 22:00
Evo restorao sam i sve je isto..zvuka na youtube ima i kad kad mijenjam zvukove zvona i poruke...sve ostalo nema zvuka...
another
02.08.2009., 22:31
Evo rijesio sam problem..kako sam imao silikonsku zastitu rucica sastrane se pomakla na off, nisam ni znao da to postoji stvarno sam noob...hvala svima na savijetima..pozz
Phantom_Lord
02.08.2009., 22:35
Evo rijesio sam problem..kako sam imao silikonsku zastitu rucica sastrane se pomakla na off, nisam ni znao da to postoji stvarno sam noob...hvala svima na savijetima..pozz
:bonk::bonk::bonk:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.