View Full Version : 2 zatvorene teme na mobitelima (nokia)
chillout23
06.08.2009., 15:37
(Ovo sam kopiral sa Forum Help jer sam stavil tam, a ne tu...sorry)
Samo nek mi se objasni zakaj!
Kad već modovi ne objašnjavaju na samoj temi zakaj su je zatvorili...očito se igraju Bogova, a nemaju baš neke kvalifikacije :kava:
Obje teme su vezane uz Nokiu 5310.
U prvoj sam pital da mi "imaoci" iste daju neke savjete...na kraju svega nađem na 17. strani temu na taj mob sa jebeno GLUPOM raspravom iz koje ne mogu ništa saznat o mobitelu i pametni mod mi obriše post...Valjda je on jebeno pametan i može iz tog sranja sve shvatit :kava:
U drugoj pitam za mišljenje između 5130 i 5310 i opet me obrišu?!?!
Koji kurac sam krivo napisal "gospodo"???
I kak da to sročim da vaše guzice budu zadovoljne?
Čemu služi taj jebeni forum ako ne raspravi tog tipa???
Jel ima neko da je postavil identično pitanje i da je na tu temu bila strašna rasprava, pa mi je promaklo ili vi stvarno glumite Bogove?
I molim Vas lijepo, ako me bannate, dajte se barem udostojite, pa mi pošaljite PP.
Hvala
(Ovo sam kopiral sa Forum Help jer sam stavil tam, a ne tu...sorry)
Samo nek mi se objasni zakaj!
Kad već modovi ne objašnjavaju na samoj temi zakaj su je zatvorili...očito se igraju Bogova, a nemaju baš neke kvalifikacije :kava:
Obje teme su vezane uz Nokiu 5310.
U prvoj sam pital da mi "imaoci" iste daju neke savjete...na kraju svega nađem na 17. strani temu na taj mob sa jebeno GLUPOM raspravom iz koje ne mogu ništa saznat o mobitelu i pametni mod mi obriše post...Valjda je on jebeno pametan i može iz tog sranja sve shvatit :kava:
U drugoj pitam za mišljenje između 5130 i 5310 i opet me obrišu?!?!
Koji kurac sam krivo napisal "gospodo"???
I kak da to sročim da vaše guzice budu zadovoljne?
Čemu služi taj jebeni forum ako ne raspravi tog tipa???
Jel ima neko da je postavil identično pitanje i da je na tu temu bila strašna rasprava, pa mi je promaklo ili vi stvarno glumite Bogove?
I molim Vas lijepo, ako me bannate, dajte se barem udostojite, pa mi pošaljite PP.
Hvala
Razumijem da si iznerviran zatvaranjem postova, pa ću preskočiti ovaj neprijateljski ton koji prevladava u tvom postu.
Nema potrebe za psovkama ili sličnim gluparijama.
Teme su zatvorene jer naslov ne udovoljava pravilniku što hoće reći da nisi niti jednom kliknuo na njega, što moderatore vrijeđa.
U svakom podforumu Mobilne telefonije stoji glavna top tema pisana velikim slovima FORUMAŠI, pazite kako naslovljavate teme.
Zatim, tu je Pravilnik.
Što da moderator napravi ako se forumaš ogluši na sve ovo?
Ovo s igrom bogova ne bih komentirao jer sam izraz nije baš najbolje sročen. Daleko je moderiranje od ikakvog igranja bogova. Najiskrenije!
chillout23
11.08.2009., 22:49
Razumijem da si iznerviran zatvaranjem postova, pa ću preskočiti ovaj neprijateljski ton koji prevladava u tvom postu.
Nema potrebe za psovkama ili sličnim gluparijama.
Teme su zatvorene jer naslov ne udovoljava pravilniku što hoće reći da nisi niti jednom kliknuo na njega, što moderatore vrijeđa.
U svakom podforumu Mobilne telefonije stoji glavna top tema pisana velikim slovima FORUMAŠI, pazite kako naslovljavate teme.
Zatim, tu je Pravilnik.
Što da moderator napravi ako se forumaš ogluši na sve ovo?
Ovo s igrom bogova ne bih komentirao jer sam izraz nije baš najbolje sročen. Daleko je moderiranje od ikakvog igranja bogova. Najiskrenije!
Da. Nisam čital pravilnik :rolleyes:
Takav ton imam zato kaj ne vjerujem da su mi obrisane 2 teme bez ijednog komentara bilo kojeg moda...i kaj da si ja sad mislim :ne zna:
Mislim da Vam to nije u redu :kava: i nisam jedini koji to misli :kava:
Prihvati ruku isprike i riješeno :five:
Ali mislim da bi stvarno trebali čovjeku navest razlog, kad mu se obriše post :mig:
Ako nešto nije u redu, uvijek se može to kazati u samom podforumu. Zato i postoji taj topic da se vidi kako forumaši razmišljaju i što bi promijenili.
Pravilnici postoje na svim forumima jer bi u protivnom vladao kaos što ometa na kraju same forumaše pri korištenju foruma.
Nema problema, isprika prihvaćena. :top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.