View Full Version : Nek se napravi top tema o Mesicu na politici !
Inox 18/10
07.08.2009., 19:48
Sve stoji u naslovu , nadam se da cu dobit neki odgovor.Svakodnevno gledam da se podizu dvije ili tri nove teme o Mesicu, e sad dal je to u suprotnosti s vasim statistikama neznam al tako mi se cini.
shamantrixx
08.08.2009., 17:42
Cjenim tvoj aktivan doprinos kritičkom razmišljanju kroz ukazivanje na političke defektnosti aktualne vladajuće garniture, ali u interesu istine je da pogledaš ovaj klip (http://www.youtube.com/watch?v=AZyRaNYGomo&feature=related), jer u ovom slučaju krivite pogrešnog krivca.
Daleko od toga Barba Luka nie zaslužio kritiku, i daleko od toga da je zbilja degutantno arogantan s obzirom na to koliko je nesposoban i primitivan, a istodobno smatra da ima pravo na besplatan parking pored ionako prevelike plaće... ali ovaj put ipak nie on krivac... pogledaj klip i bit će ti jasno!
Inox 18/10
08.08.2009., 19:42
Cjenim tvoj aktivan doprinos kritičkom razmišljanju kroz ukazivanje na političke defektnosti aktualne vladajuće garniture, ali u interesu istine je da pogledaš ovaj klip (http://www.youtube.com/watch?v=AZyRaNYGomo&feature=related), jer u ovom slučaju krivite pogrešnog krivca.
Daleko od toga Barba Luka nie zaslužio kritiku, i daleko od toga da je zbilja degutantno arogantan s obzirom na to koliko je nesposoban i primitivan, a istodobno smatra da ima pravo na besplatan parking pored ionako prevelike plaće... ali ovaj put ipak nie on krivac... pogledaj klip i bit će ti jasno!
Ma vidio sam to tek kasnije ali Barba Luka tolerira ovakvo ponasanje u saboru a to ce ti biti jasno ako pogledas jednu od sjednica Hrvatskog sabora.Uostalom kakve veze tvoj upis ima s Mesicem ? :ne zna:
shamantrixx
11.08.2009., 23:25
Ne kažem ja da je Luka dobar ili pošten... samo te dobronamjerno upozoravam da u potpisu imaš klip koi optužuje krivu osobu. Time ti ispadaš neozbiljan, a čitav trud uložen u podizanje političke svijesti forumaša pomalo gubi smisao.
Sorry što sam te upozorio... slobodan si se dalje sramotit ako te to veseli.
McAucliffe
12.08.2009., 21:44
Da li je taj potpis dio pisma poštovanog gospodina upućeno drugom poštovanom gospodinu?
Čoban Tarzan
12.08.2009., 22:47
Ne otvaraju se svakodnevno 2-3 teme o Mesiću nego je otvoreno 2-3 teme u zadnjih par dana pa Mesićevi štovatelj skočili ! Sve im izgleda puno kada ga ne mogu obraniti a htjeli bi !
Ali više je tema o Sanaderu ,hdz-u ili sdp-u - nego o Mesiću ,zašto onda ne bi prvo napravili top temu o svima njima !?
ivan565
16.08.2009., 21:55
tako je :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.