View Full Version : William Levy - glavni i JEDINI topic
maki_maki
23.04.2010., 21:38
u Hrv. su bili naravno Gaby Spanic, Saul Lisazo, Fernando Carillo, Thiago Lacerda.... tko još ne znam
Ja ne znam ko je sve ovde bio, ali znam da ih je bilo. Ovi iz Kasandre, RBD, ... Spanicka cak pevala i u Grandu :zubo:
jovajna
23.04.2010., 21:39
A zamisli da se Will pojavi, a mi kao u ludilu za njim trcimo. Vjerujem da bi ga jedan dan ovdje pretrao kao mjeseci igranja u onoj "pupupu ne ponovilo se" predstavi :zubo:
:rofl:
maki_maki
23.04.2010., 21:39
A zamisli da se Will pojavi, a mi kao u ludilu za njim trcimo. Vjerujem da bi ga jedan dan ovdje pretrao kao mjeseci igranja u onoj "pupupu ne ponovilo se" predstavi :zubo:
I ja isto mislim. :zubo: Kakva bi samo potera bila ovde za njim. :D
willyhot
23.04.2010., 21:41
Ja ne znam ko je sve ovde bio, ali znam da ih je bilo. Ovi iz Kasandre, RBD, ... Spanicka cak pevala i u Grandu :zubo:To sam jednom vidjela, i mogu samo reći da još uvijek imam traume od onog glasa.:rolleyes:
u prolazu...
23.04.2010., 21:43
Kakvo je ovo ludilo na twu. Ne mogu upratiti sve i tamo i ovdje :D
Vjerujem mi, u zadnjih par dana su se stvari promjenile za 360stepeni :zubo:
@Poncha_los a
Pohvale su uvijek dobrodosle i naravno da ne spadas u kategoriju Kolumbo :mig:
samo da nam David ne ispašta zbog toga...ono je ipak bilo za opće dobro:D...
kad već nabrajate,u Hercegovini nije bio nitko:kava:...
mogu misliti koje je ludilo bilo u Srbiji kada je Kasandra došla,kada se odatle slala "mi znamo da je ona nevina" peticija...
mimi25m
23.04.2010., 21:43
Ja se uopće ne sjećam tih dolazaka,mislim znam da su neki bili u HRV.,ali kako nisam pratila baš ni ne znam tko je sve biop.Inače neko od njih je i glumio u onoj Vili Mariji,zar ne?
ScorpioS
23.04.2010., 21:45
To sam jednom vidjela, i mogu samo reći da još uvijek imam traume od onog glasa.:rolleyes:
I jaaa! Ono je meni bilo malo je reci grozno :kava:
samo da nam David ne ispašta zbog toga...ono je ipak bilo za opće dobro:D...
Naravno da nece. Nista ti ne brigaj :mig:
Kad bi Will dosao ovdje ne bi znao sta ga je snaslo.....Sigurno bi rekao da vece obozavateljice nije sreo od nas.....
sortiadictos
23.04.2010., 21:47
Ja se uopće ne sjećam tih dolazaka,mislim znam da su neki bili u HRV.,ali kako nisam pratila baš ni ne znam tko je sve biop.Inače neko od njih je i glumio u onoj Vili Mariji,zar ne?
ah.. da zaboravila sam ove sa Tv Aztece.. Omar Germenos ili kako se već zove i njegova cura... a bila je i Paola Toyos, cura od Jorge Aravene.. ona je glumila u Ljubav u zaleđu
bili su svi oni... ali prije sad već dosta godina dok su bile aktualne telenovele, i sad opet imamo zamah
maki_maki
23.04.2010., 21:47
Ja mislim da su neki glumili valjda u onoj seriji sa fudbalerima Ljubav u zaledju, mada mozda i ne. Nisam gledala nista od toga. Znam da je Paola Toyos glumila u jednoj od tih serija.
jao, Spanicka i njen glas! Uzas! A secam se kad je gostovala u nekoj emisiji na Pinku sa Harisom Dzinovicem, Zeljkom Joksimovicem i Vericom Rakocevic i Verica joj odmah poklonila neku suknju iz svoje najnovije kolekcije. :zubo: Bio je jos neko, mozda Tose.
u prolazu...
23.04.2010., 21:48
baš se pitam kakva to je Spanićka bila kad te od cijelog Granda ona istraumatizira...to mora da je onda velik pothvat:s...ili sam ja pogrešno upućena u sadržaj te emisije:misli:...
maki_maki
23.04.2010., 21:52
baš se pitam kakva to je Spanićka bila kad te od cijelog Granda ona istraumatizira...to mora da je onda velik pothvat:s...ili sam ja pogrešno upućena u sadržaj te emisije:misli:...
Nisi pogresno upucena, ali iz Granda su sada proterani pevaci koji pevaju lose ili koji izigravaju budale i sad su stvarno ostali samo oni koji imaju dobar glas, uglavnom. A ona je bila uzasna, gora i od tih najgorih, tipa Stoje i tako tih. :facepalm:
Inace, nismo proslavili to sto je od danas W zvanicno kod Karine. :D I hajde da mu bar neko spomene nas. Nadam se da me Karina nije slagala da ce mu preneti moju poruku. :D
Da bilo ih je dosta u Hrvatskoj prije pet ili sest godina a sad bi se to moglo nastaviti jer je pocela Willimania po cijeloj regiji.Dugo nije bilo toliko zanimanja za jednog glumca iz sapunica kao sto je slucaj sa nasim macanom.......Ludnica gdje god odes on je glavna tema
@maki
danas je sretan dan za sve Willove fanove:cerek::cerek::cerek::cerek:
a tek sutra kad budemo imali vise informacija :) :) :)
nadajmo se da ce prenijeti nase pozdrave......
mimi25m
23.04.2010., 21:54
Hoće ona stavit i koju sliku,pa da vidimo kako nam izgleda danas,iskreno se nadam da bradica nije duža od trodnevne.
maki_maki
23.04.2010., 21:56
Hoće ona stavit i koju sliku,pa da vidimo kako nam izgleda danas,iskreno se nadam da bradica nije duža od trodnevne.
Napisala je da ce staviti sliku kada budu isli na potpisivanje.
Nadajmo se da Will biti u top formi s savrsenim izgledom......
u prolazu...
23.04.2010., 21:58
i što pijemo za nazdravljanje?
Ja sam pripremila sampanjac upravo se hladi..........i samo cekam odlicne
vijesti pa da ga otvorim i pocnemo slaviti :cerek::cerek: :cerek::cerek:
willyhot
23.04.2010., 22:02
baš se pitam kakva to je Spanićka bila kad te od cijelog Granda ona istraumatizira...to mora da je onda velik pothvat:s...ili sam ja pogrešno upućena u sadržaj te emisije:misli:...Vjeruj da ne želiš da znaš. :facepalm: Ono je bilo strašno.
maki_maki
23.04.2010., 22:03
Ja sam pripremila sampanjac upravo se hladi..........i samo cekam odlicne
vijesti pa da ga otvorim i pocnemo slaviti :cerek::cerek: :cerek::cerek:
Pa odlicne vesti su vec stigle. Karina je rekla da jeste njegov menadzer, odgovorila je Levyronicama, koje sad verovatno tuguju. :D
mala angie
23.04.2010., 22:03
u Hrv. su bili naravno Gaby Spanic, Saul Lisazo, Fernando Carillo, Thiago Lacerda.... tko još ne znam
S njime sam se upoznala! Prelijep tip, ljepši uživo nego na tv-u. Šteta što sam tada bila dijete!:o
Da se vratim na WL na ovim slikama s predstave mi se para da mu se kosa prorijedila. :ne zna:
btw, tko je ta Kasandra?:ne zna::ne zna:
Da i ja se sjecam kad je nastupila umrla sam od smijeha............
sortiadictos
23.04.2010., 22:05
Da i ja se sjecam kad je nastupila umrla sam od smijeha............
vidjela sam to.. strašno
a vidjela sam je kad je bila u ZG.. mislila sam da je viša no nije.. onda je još normalno izgledala
maki_maki
23.04.2010., 22:05
S njime sam se upoznala! Prelijep tip, ljepši uživo nego na tv-u. Šteta što sam tada bila dijete!:o
Da se vratim na WL na ovim slikama s predstave mi se para da mu se kosa prorijedila. :ne zna:
btw, tko je ta Kasandra?:ne zna::ne zna:
Nije valjda da ne znas ko je Kasandra?? Pa to ti je bila najgledanija serija, sve se paralizovalo zbog nje, u tih sat vremena! Tako je bar bilo ovde kod nas. Ali to je bilo pre 14 god.
Jeste mu se proredila kosa, i meni se cini.
Da to sam cula da je odgovorila da je njegova menadzerica a ja cekam objavu jos jedne dobre vijesti da je tamo bila i Jackie...........
u prolazu...
23.04.2010., 22:06
Vjeruj da ne želiš da znaš. :facepalm: Ono je bilo strašno.
e sad sam morala pogledati:facepalm:...majgad,što to ona radi:eek:...krvare mi uši:rolleyes:... hajde,bar mi mai više nije najgora:D...
maki_maki
23.04.2010., 22:07
Da to sam cula da je odgovorila da je njegova menadzerica a ja cekam objavu jos jedne dobre vijesti da je tamo bila i Jackie...........
E to tesko da ces cuti, posto nije tamo verovatno. :D
vidjela sam to.. strašno
a vidjela sam je kad je bila u ZG.. mislila sam da je viša no nije.. onda je još normalno izgledala
Da i ja sam je vidjela kad je bila u ZG bas je bila slatka i normalno je izgledala a ne kao danas sva botoksirana uzas sta je napravila od sebe
ScorpioS
23.04.2010., 22:08
LM i njihove ideje :zubo:
Zepelevymontes :lol::lol::lol:
ps. Taman Zepedu za kuma :D
sortiadictos
23.04.2010., 22:09
letty je u banani.. negdje reže vene.. sad su na WLW twitter stavile onaj video WL demo 2010 sa Reininog kanala
Sad si me rastuzila smrc ali dobro bar je dobio normalnu menadzericu.A tko zna mozda ima jos dobrih vijesti......
mala angie
23.04.2010., 22:10
Nije valjda da ne znas ko je Kasandra?? Pa to ti je bila najgledanija serija, sve se paralizovalo zbog nje, u tih sat vremena! Tako je bar bilo ovde kod nas. Ali to je bilo pre 14 god.
Jeste mu se proredila kosa, i meni se cini.
off
Ja sam tada imala 9, a moji doma nisu od gledanja sapunica...sad se ne mogu sjetit, možda sam i gledala.:mig:
letty je u banani.. negdje reže vene.. sad su na WLW twitter stavile onaj video WL demo 2010 sa Reininog kanala
Ha ha ha Letty bye bye RR bye bye.......:flop::flop::flop::flop:
u prolazu...
23.04.2010., 22:13
može meni netko nešto razjasniti jer ne mogu tako redovito pratiti temu- zašto je Letty razočarana što je will promjenio menadžericu(ona je prva),za eli sam uhvatila, jer ih je bivša forsirala po žutilo(ona je znači druga), i tko je treća razočarana cura?
uzmite u obzir da je meni ovo prvi Kolumbo ispad:facepalm...
ScorpioS
23.04.2010., 22:13
Upravo sam to vidjela. I to je jos postavila sa onog WL profila! Koja jadnica :rolleyes:
maki_maki
23.04.2010., 22:14
Bas mi je drago zbog Letty! :zubo:
sortiadictos
23.04.2010., 22:15
Upravo sam to vidjela. I to je jos postavila kao sa onog WL profila! Koja jadnica :rolleyes:
tko zna... možda ju je Karina odkantala.. ono o pozivnici sa lažnog WL twittera... možda se radi o WLW twitteru
maki_maki
23.04.2010., 22:17
tko zna... možda ju je Karina odkantala.. ono o pozivnici sa lažnog WL twittera... možda se radi o WLW twitteru
E u pravu si, verovatno je to to.
vaznost
23.04.2010., 22:18
http://www.chismesconchispa.net/blogs/chismes/wp-content/uploads/2009/09/william_levy_01.jpg
sortiadictos
23.04.2010., 22:18
E u pravu si, verovatno je to to.
mislim da bi moglo biti.. jer ona je taj account vodila samo zato što joj je RR rekla da može.. e sad je gotovo
ScorpioS
23.04.2010., 22:19
U pravu si! Bas nakon sto je Karina ono napisla ona se nasla pametna pa da postavlja ovaj video.
Moze li ta zena jos nize pasti nego sto vec jeste :misli:
maki_maki
23.04.2010., 22:19
može meni netko nešto razjasniti jer ne mogu tako redovito pratiti temu- zašto je Letty razočarana što je will promjenio menadžericu(ona je prva),za eli sam uhvatila, jer ih je bivša forsirala po žutilo(ona je znači druga), i tko je treća razočarana cura?
uzmite u obzir da je meni ovo prvi Kolumbo ispad:facepalm...
Pa imas 3 razocarane ovde, Reinu Rojas koja je sigurno razocarana sto mu vise nije menadzer, EG, to znamo i Letty koja je razocarana posto je ona sve informacije i dobijala od RR. A sad kako je Karina njegov menadzer ona nema sta da trazi. Karina je i menadzer od Jacky, a Letty je pre pljuvala po Jacky. Letty nema kontakt sa Karinom i sad primat preuzimaju Levymontesice koje su od pocetka u kontaktu i sa Jacky i sa Karinom.
mimi25m
23.04.2010., 22:22
Može scorpio sigurna sam za sve tri.
Inače ova slika je bila masu puta,a zbilja je dno dna.
maki_maki
23.04.2010., 22:24
Da, sve slike iz ove serije su bile vise puta i za sve smo konstatovali da su odvratne. To mu nije trebalo u zivotu.
Tako je Maki
naprijed Levymontesice :top::top::top:
dolje Letty, RR i EG :flop::flop::flop:
u prolazu...
23.04.2010., 22:25
Pa imas 3 razocarane ovde, Reinu Rojas koja je sigurno razocarana sto mu vise nije menadzer, EG, to znamo i Letty koja je razocarana posto je ona sve informacije i dobijala od RR. A sad kako je Karina njegov menadzer ona nema sta da trazi. Karina je i menadzer od Jacky, a Letty je pre pljuvala po Jacky. Letty nema kontakt sa Karinom i sad primat preuzimaju Levymontesice koje su od pocetka u kontaktu i sa Jacky i sa Karinom.
hvala:mig:... a koji sam ja retard,ne pada mi na pamet da je razočarana odhebana menadžerica:facepalm:...
mimi25m
23.04.2010., 22:29
Ja mislim u prolazu da je ona najviše od svih.E ga gubi i ovako i onako,mislim već ga je izgubila,ovo joj je samo dodatni udarac,ali RR gubi zlatnu koku,neće se više imat s kim šepurit na RC.Za Letty se ne brinem bez obzira na sve ona će ga ja mislim opsjedat i dalje.
u prolazu...
23.04.2010., 22:32
naravno da je ona najviše... izmakla joj najtraženija roba... s koje god strane pogledaš,gubi... je li joj ostaje još neko veliko sapuničarsko ime pod okriljem za utjehu?
ScorpioS
23.04.2010., 22:34
Sigurno ce ga i dalje opsjedati, ali bez informacija iz prve ruke ne moze nista. Postaje samo jedan obicni WL fan i to je to :ne zna:
ScorpioS
23.04.2010., 22:34
naravno da je ona najviše... izmakla joj najtraženija roba... s koje god strane pogledaš,gubi... je li joj ostaje još neko veliko sapuničarsko ime pod okriljem za utjehu?
Najzvucnije ime poslije Willa joj je EG :lol:
maki_maki
23.04.2010., 22:35
Elizabeth :zubo:
@ScorpioS
Upravo to, postaje obican fan. Nema vise informacije koje je pre imala. Sad ce to imati LM.
u prolazu...
23.04.2010., 22:36
Elizabeth :zubo:
@ScorpioS
Upravo to, postaje obican fan. Nema vise informacije koje je pre imala. Sad ce to imati LM.
e tek mi je sada u dušu žao žene:(...pa što će njoj menadžer, zar nešto radi? naravno,ukoliko naslikavanje po žutilu ne smatramo poslom...
ScorpioS
23.04.2010., 22:36
OMG vidite ovo sto je Letty retweetovala
Letty_Rivera RT @Cacosa @karynal ¿ahora eres manager de
él? /// No Caco .. su Manager sigue siendo la Sra. Reina Rojas !!! es que !!!!
2 minutes ago via web
sortiadictos
23.04.2010., 22:38
2 minutes ago via web
ona je za ludnicu..
jovajna
23.04.2010., 22:38
2 minutes ago via web
stvarno je odlijepila!
maki_maki
23.04.2010., 22:39
2 minutes ago via web
Kakav je ona kreten! To je ona sama odgovorila toj Cacosi da mu je menadzer i dalje RR. Karina joj nije nista odovorila, bas sad gledam.
ScorpioS
23.04.2010., 22:40
Nije uopste normalna!
Evo i ja gledam da Karina nije napisla, vec je to ona uradila :flop:
u prolazu...
23.04.2010., 22:41
do sada je bila samo luda,ali ovo sad su baš očajnički potezi...
maki_maki
23.04.2010., 22:43
Nije uopste normalna!
Evo i ja gledam da Karina nije napisla, vec je to ona uradila :flop:
Ma ona je uradila. Karina nije nista napisala. Veceras je odgovorila na samo 4 poruke, a nije joj ni pre odgovorila. Sad sam bas pregledala.
mimi25m
23.04.2010., 22:45
Ali ne razumijem zašto to radi,pa i ovako i onako će se saznat sve.Mislim koja korist od tog odgovora.
Samo se potkopava još dublje.
sortiadictos
23.04.2010., 22:45
Ma ona je uradila. Karina nije nista napisala. Veceras je odgovorila na samo 4 poruke, a nije joj ni pre odgovorila. Sad sam bas pregledala.
naravno.. osim toga Letty zove cacosu caco...
mimi25m
23.04.2010., 22:46
Baš bi joj netko od vas trebao napisat da zašto piše takve gluposti i nek se pomiri sa sudbinom.
mala angie
23.04.2010., 22:46
2 minutes ago via web
ta žena je za ludaru!!!:horor::horor:
ova slika gdle je u Ck boksericama meni nije tako strašna. :facepalm:
Meni su gore one sa šeširom.:rofl::o
maki_maki
23.04.2010., 22:47
Evo bas sad gledam sta su joj napisale Levironice pa je ona odgovorila Claro que si! Nisu je pitale da li je ona menadzer Williamu, tj. jesu, ali na to im nije odgovarala. Onaj odgovor se odnosio na ovo pitanje, tj poruku:
@karynal MANDALE MUCHOS BESOS DE PARTE DE LAS LEVYRONNIS KARY...DILE QUE LO QUEREMOSSS MUCHOTEEEEE PORFIS...SUERTE
about 4 hours ago via web in reply to karynal
u prolazu...
23.04.2010., 22:52
pa baš mi je suvisla ta poruka levyrronica...hajde nek sam i ti doživjela...
sortiadictos
23.04.2010., 22:52
Evo bas sad gledam sta su joj napisale Levironice pa je ona odgovorila Claro que si! Nisu je pitale da li je ona menadzer Williamu, tj. jesu, ali na to im nije odgovarala. Onaj odgovor se odnosio na ovo pitanje, tj poruku:
@karynal MANDALE MUCHOS BESOS DE PARTE DE LAS LEVYRONNIS KARY...DILE QUE LO QUEREMOSSS MUCHOTEEEEE PORFIS...SUERTE
about 4 hours ago via web in reply to karynal
da, to je to...
mimi25m
23.04.2010., 22:53
Inače RR ima novu web stranicu i W je još uvijek prisutan na njoj,ja se nadam da će ga ona maknut od tamo,vidim da je stavila i novu sliku njegovu.To mora da je nešto novo jer koliko mi se čini prije par dana bila je još uvijek stara stranica.
maki_maki
23.04.2010., 22:55
Inače RR ima novu web stranicu i W je još uvijek prisutan na njoj,ja se nadam da će ga ona maknut od tamo,vidim da je stavila i novu sliku njegovu.To mora da je nešto novo jer koliko mi se čini prije par dana bila je još uvijek stara stranica.
Pre 3 - 4 dana kad sam ja gledala bila je jos stara. Ma da mu je ona menadzer isla bi ona sa njim u USA, a ne Karina. Nego, RR sad vuce ocajnicke poteze. Inace, Karina upravo odgovara na poruke, ali nekim fan klubovima i nekom svom prijatelju.
sortiadictos
23.04.2010., 22:57
to je vjerojatno davno naručila i uploadala materijale
sortiadictos
23.04.2010., 22:57
Pre 3 - 4 dana kad sam ja gledala bila je jos stara. Ma da mu je ona menadzer isla bi ona sa njim u USA, a ne Karina. Nego, RR sad vuce ocajnicke poteze. Inace, Karina upravo odgovara na poruke, ali nekim fan klubovima i nekom svom prijatelju.
nema tu dileme... one su prošlost..
vidjela sam...Karina odgovara svima po redu
Ja volim gledati ovog stričeka, pravo je mufko!!! :zubo:
http://imagesarchive.org/images/67salinas018.jpg (http://imagesarchive.org/view.php?filename=67salinas018.jpg)
mimi25m
23.04.2010., 23:00
Pa valjda Karina neće dozvolit da ova ima njega na svojoj web stranici,ipak rade isti posao,mislim jedna ga uopće ne radi.
Meni su ti njihovi potezi glupi,ne vidim svrhu.
maki_maki
23.04.2010., 23:01
Pa valjda Karina neće dozvolit da ova ima njega na svojoj web stranici,ipak rade isti posao,mislim jedna ga uopće ne radi.
Pa sigurno da nece. Videcemo narednih dana sta ce biti.
@AnnieW
Ovo nije tema o Salinasu.
ma jel ovaj lik na gornjoj slici tumacio lik Ignacia u seriji Ukleta Marijana ?? heh:ne zna:
jovajna
23.04.2010., 23:02
pa sta je veceras ovim trolerima:misli:
sortiadictos
23.04.2010., 23:02
pa maknut će ga...
tko zna možda se RR ne javlja Letty... ne odgovara na upite..:D
mimi25m
23.04.2010., 23:06
Ja jedva čekam da oni to objave,jer ovako sigurna sam 99%, ali postoji taj 1% sumnje,a ponajviše straha da bi mogao ostat u panđama one seljanke.
u prolazu...
23.04.2010., 23:09
Ja jedva čekam da oni to objave,jer ovako sigurna sam 99%, ali postoji taj 1% sumnje,a ponajviše straha da bi mogao ostat u panđama one seljanke.
ni meni vrag nešto ne da mira...
sortiadictos
23.04.2010., 23:13
kakva sumnja... što bi žena organizirala sve i putovala s njim i provela 3 dana prateći ga i informirala o tome danima unaprijed.. to je gotova stvar... samo što dok se javno objavi može proći još malo vremena..
to što letty ima problema sa prihvaćanjem stvarnosti i što je izvan događaja nek se obrati psihijatru
maki_maki
23.04.2010., 23:22
I ja isto kazem. Zasto bi se Karina zamajavala sa nekim ko nije njen klijent, danima najavljivala to i ugovarala. Pored toliko onih koje ona vec vodi, sad joj jos treba da se bakce sa nekim ko nije njen, dok Reina sedi dokona u Miamiu. Nema sanse da mu Karina nije menadzer, nema logike da bi isla sa njim da nije.
mimi25m
23.04.2010., 23:25
Ma ja sve to znam,ali mi nema ni logike da ova stavlja nekog na svoju stranicu tko joj nije više štićenik,samo zbog toga me kopka i zato bi voljela da se sve što prije dozna.Jer kod njega uvijek sve pod velom tajne nikad ništa nije konkretno.
ScorpioS
23.04.2010., 23:32
Vjerovatno ce njegovo ime vuci uz svoje koliko god to bude bilo moguce jer ona sa tim vrsi svoju promociju. Ipak joj je on jedini koji nesto vrijedi na njenoj listi klijenata.
sortiadictos
23.04.2010., 23:33
Vjerovatno ce njegovo ime vuci uz svoje koliko god to bude bilo moguce jer ona sa tim vrsu svoju promociju. Ipak joj je on jedini koji nesto vrijedi na njenoj listi klijenata.
imaš pravo... koristiti će maksimalno..
u prolazu...
23.04.2010., 23:35
imaš pravo... koristiti će maksimalno..
da...kao da nje briga hoće li ispasti jadna,očajna ili što već s nekim potezima... will joj je jedini vrijedio, i naravno da ga pokušava vući koliko može... nema što izgubiti...
ScorpioS
23.04.2010., 23:39
da...kao da nje briga hoće li ispasti jadna,očajna ili što već s nekim potezima... will joj je jedini vrijedio, i naravno da ga pokušava vući koliko može... nema što izgubiti...
Za nju je najbitnije da se njeno ime spominje, a bilo to u kontekstu ocajanja ili neceg drugog nebitno :kava:
ps. ovaj stil pisanja sa "..." me podsjeti na jednu drugu forumasicu :rofl:
mimi25m
23.04.2010., 23:39
Ako joj je to cilj onda neće moći dugo jer čim se sve objavi na svjetlo dana,ona će morat povuć njega i iz svojih promo materijala.
u prolazu...
23.04.2010., 23:40
bem ti miša za ovo malim slovima:o...
ScorpioS
23.04.2010., 23:41
Ako joj je to cilj onda neće moći dugo jer čim se sve objavi na svjetlo dana,ona će morat povuć njega i iz svojih promo materijala.
Naravno, ali do tada svaki sekund joj je dragocjen
@u prolazu
Jesam li pogrijesila?! :rofl:
u prolazu...
23.04.2010., 23:44
to mi se osvećuješ za levyrronice...bezobrazno... i da znaš,willy mi je rekla da nije isto:p...
maki_maki
23.04.2010., 23:53
Hajde da glasamo i za galana, mada ovaj galan Colunga ima 65% :o
http://www.univision.com/content/content.jhtml;jsessionid=Q4KXRK5GGHJSUCWIAAOCFFQKZ AAE0IWC?cid=2366945#x
Obavila sam gradansku duznost kad je vec prije dobio 4% posto glasova vise
willyhot
24.04.2010., 00:03
Šta je sada sa menadžerkom i Letty, moram se vraćati dvije strane.
Neumorne ste.:D
sonja:)
24.04.2010., 00:12
Pa napisah tu malopre da sam joj poslala poruku da poruci Williamu da ima puno fanova u Srbiji i okolnim zemljama! nije moglo da mi stane sve u 140 karaktera, da pobrojim sve zemlje. :lol:
EDIT
Tek sad vidim da mi je odgovorila, nisam ni videla. :zubo:
de pa šta je Karina odgovorila, sori cure malo sam nacvrcana pa možda nisam primjetila a bilo je napisano :facepalm:
a propo Španićke, sjećam se ja kad je bila tu u Hrvatskoj pa je na narodnom radiju bio neki intervju pa smo ja i legica to slušale i snimile onako na kazetu sa radija pa to preslušavale....a u Dobro jutro Hrvatska se dijelio onaj kostim neki crveni od Paole iz Usurpadore :facepalm: koji cirkus :lol::lol::lol:
willyhot
24.04.2010., 00:13
to mi se osvećuješ za levyrronice...bezobrazno... i da znaš,willy mi je rekla da nije isto:p...Naravno da nije isto, nećemo se s' tim ni šaliti. :raspa:
maki_maki
24.04.2010., 00:15
de pa šta je Karina odgovorila, sori cure malo sam nacvrcana pa možda nisam primjetila a bilo je napisano :facepalm:
a propo Španićke, sjećam se ja kad je bila tu u Hrvatskoj pa je na narodnom radiju bio neki intervju pa smo ja i legica to slušale i snimile onako na kazetu sa radija pa to preslušavale....a u Dobro jutro Hrvatska se dijelio onaj kostim neki crveni od Paole iz Usurpadore :facepalm: koji cirkus :lol::lol::lol:
Ona napisala da je sa W otisla u USA i napisala da ce mu preneti nase pozdrave. I ja onda iskoristim trenutak i zamolim je da mu kaze da ima puno fanova u Srbiji i drugim zemljama u ovom delu Evrope. :zubo:
A ona mi odgovori ovo, kaze da ce naravno da mu prenese :D
Claro q si. Le aviso.
mimi25m
24.04.2010., 00:15
U prolazu još nema ekskluzivu...
24.04.2010., 00:17
Ona napisala da je sa W otisla u USA i napisala da ce mu preneti nase pozdrave. I ja onda iskoristim trenutak i zamolim je da mu kaze da ima puno fanova u Srbiji i drugim zemljama u ovom delu Evrope. :zubo:
A ona mi odgovori ovo, kaze da ce naravno da mu prenese :D
Claro q si. Le aviso.
awwić kad bi on znao da ima legiju fanova na Balkanu odma bi se ovdje negdje morao pojavit :mig::mig:
ScorpioS
24.04.2010., 00:18
:lol::lol::lol::rofl::rofl::rofl:
mala angie
24.04.2010., 00:18
Sjećam se ovoga!!Koji treš!!!:horor:
U ovom novom izboru se može samo jedanput glasat. Meni je sad rečeno da sam već glasala.:(
willyhot
24.04.2010., 00:19
a propo Španićke, sjećam se ja kad je bila tu u Hrvatskoj pa je na narodnom radiju bio neki intervju pa smo ja i legica to slušale i snimile onako na kazetu sa radija pa to preslušavale....a u Dobro jutro Hrvatska se dijelio onaj kostim neki crveni od Paole iz Usurpadore :facepalm: koji cirkus :lol::lol::lol:Fakat cirkus. Iz ove perspektive se smijem, a nekada sam kupovala Glorie sa naslovnicama Spanićke, Saula itd ekipe.
Kod nas je bila Esmeralda. :facepalm: Ludilo.
maki_maki
24.04.2010., 00:19
awwić kad bi on znao da ima legiju fanova na Balkanu odma bi se ovdje negdje morao pojavit :mig::mig:
Pa radimo na tome. :zubo:
Mene ovih dana krenulo, svi mi odgovaraju a neki me i pozdravljaju, a neki Boga mi pitaju i za savet, tj. traze pomoc. :lol:
ScorpioS
24.04.2010., 00:21
Mene ovih dana krenulo, svi mi odgovaraju a neki me i pozdravljaju, a neki Boga mi pitaju i za savet, tj. traze pomoc. :lol:
Maki nam je presla na visi nivo :top:
Nadam se samo da se nece ufurati :mig:
mala angie
24.04.2010., 00:21
@maki, ti si postala faca, još ćeš postat sljedeća W menadžerica!!! Onda ćemo napokon imat inf iz doslovno prve ruke!!!:s:s:s:s
maki_maki
24.04.2010., 00:23
Maki nam je presla na visi nivo :top:
Nadam se samo da se nece ufurati :mig:
Joj da sam bar na nekom nivou, nego sa glumcima iz sapunica jbt. :facepalm: :zubo:
ScorpioS
24.04.2010., 00:24
Joj da sam bar na nekom nivou, nego sa glumcima iz sapunica jbt. :facepalm: :zubo:
:rofl::rofl::rofl:
A nije ni to za podcjenivati.....Tko zna sta iz toga sto se izrodit nikad se ne zna
24.04.2010., 00:32
samo polako, vidit ćeš ti kad nam mačak do Holivuda stigne :lol::lol::lol:
ps: mi ionako imamo informacije maltene iz prve ruke, ono šta maki dešifrira sa Tw ni najbolji lega od Jacky i Willy neznaju prije nas :lol:
Tako je Sonja dobro si rekla.Nema tih zagonetki koje Maki ne moze da rijesi....
u prolazu...
24.04.2010., 00:38
:rofl::lol:
maki_maki
24.04.2010., 00:41
samo polako, vidit ćeš ti kad nam mačak do Holivuda stigne :lol::lol::lol:
ps: mi ionako imamo informacije maltene iz prve ruke, ono šta maki dešifrira sa Tw ni najbolji lega od Jacky i Willy neznaju prije nas :lol:
Najjace od svega je ipak to sto danas ukljucim Tw i vidim da me sledi neki novinar iz Televise! Gde mene nadje? :zubo:
Vidim ima slika sa svima, sa Maite nekoliko, sa Anahi, sa Galileom Montijo, ma sa puno tih poznatih likova. :lol:
Jos ces ti Maki postati faca na Twitteru pa ce te svi slijediti kod nas vec jesi......
u prolazu...
24.04.2010., 00:48
vidjet ćete kad will napravi samo da bi mogao folovirati maki:headbang:...
24.04.2010., 00:49
maki ti si već insajder...sad će te onaj Pepillo ludi krenit pratit, to bi ibo vrh, on je ipak pun novih i pouzdanih informacija :facepalm:
maki_maki
24.04.2010., 00:50
Samo vi mene zezajte! :lol: Ma imam samo 45 followera, nemam puno. Ovaj novinar stvarno ne znam gde me nadje, ali kad on vec mene sledi, onda hajde i ja njega. Da vidim ko je i sta je. Vidim da poznaje Williama. :zubo:
EDIT
A nije mi jasno sta mogu da vide kod mene, kad ja samo neke gluposti kacim ili pesme. :D
sortiadictos
24.04.2010., 00:51
Najjace od svega je ipak to sto danas ukljucim Tw i vidim da me sledi neki novinar iz Televise! Gde mene nadje? :zubo:
Vidim ima slika sa svima, sa Maite nekoliko, sa Anahi, sa Galileom Montijo, ma sa puno tih poznatih likova. :lol:
jel te slijedi Mercy Padilla? mene da.. :rofl:
i Al rojo vivo me slijedi.. nemam pojma zašto
maki_maki
24.04.2010., 00:55
jel te slijedi Mercy Padilla? mene da.. :rofl:
i Al rojo vivo me slijedi.. nemam pojma zašto
Ne, nemam pojma ni ko je ona. Ma ja ti uglavnom nikad ne pisem nista ovim sapunicarima. Jednom sam samo Jacky valjda nesto poslala i evo Gilu veceras kad je pitao koja mu boja kose bolje stoji i kad je napisao onaj vic.
Zato ne znam gde me nadju.
sortiadictos
24.04.2010., 00:57
Ne, nemam pojma ni ko je ona. Ma ja ti uglavnom nikad ne pisem nista ovim sapunicarima. Jednom sam samo Jacky valjda nesto poslala i evo Gilu veceras kad je pitao koja mu boja kose bolje stoji i kad je napisao onaj vic.
to ti je neka novinarka .. iz USA koja iz nekog razloga podržava Levymontesrockz kao i Armando Correa..
ScorpioS
24.04.2010., 00:59
Ih maki sad ne izvlaci se. Kad ja pouzdano znam da si dijelila savjete u vezi kacenja slika jednoj glumici :rofl:
maki_maki
24.04.2010., 01:02
Ih maki sad ne izvlaci se. Kad ja pouzdano znam da si dijelila savjete u vezi kacenja slika jednoj glumici :rofl:
A to :zubo:
Anna Layevska je nasla bas mene od svojih 1400 followera da mi se zali kako ne ume da koristi twitpic. :zubo:
@sortiadictos
Sto vise novinara koji ih podrzavaju, to bolje. :D
u prolazu...
24.04.2010., 01:03
laku noć curke:mig:... pazite da nam maki ostane čvrsto na zemlji:D
24.04.2010., 01:03
btw kad smo kod tw, naišla sam na Ana Brendu, Jacky ju kao prati, ta isto poprilično često piskara, u rangu Gila, iako ništa pretjerano bitno:kava:
no odo ja , buenas noćes čikas, tipkamo se skoro :)
edit: ajme Layevska isuse bože, umirem, ona je meni ajme :facepalm: :lol: :lol:
maki_maki
24.04.2010., 01:07
laku noć curke:mig:... pazite da nam maki ostane čvrsto na zemlji:D
Tu sam ja, ne brinite, necu da poletim :zubo: Ma meni je ovo zezancija, ja i ovde poznajem dosta tih poznatih faca, tako da mi nista ne znaci sto ce neko od ovih da mi odgovori ili ne. Nego, moramo se malo aktivirati da i W sazna za nas, pa zato ja to. :D
ScorpioS
24.04.2010., 01:08
A to :zubo:
Anna Layevska je nasla bas mene od svojih 1400 followera da mi se zali kako ne ume da koristi twitpic. :zubo:
Maki tebi kao da svaki dan sapunicari traze savjete pa ih sve ne mozes upamtiti :rofl:
maki_maki
24.04.2010., 01:10
Maki tebi kao da svaki dan sapunicari traze savjete pa ih sve ne mozes upamtiti :rofl:
Ma ne, nego Layevska mi nije bila ni na kraj pameti. :zubo: Nije mi ona neka, ne znam ni sto je sledim na Tw, ali eto neka je. :D
ScorpioS
24.04.2010., 01:18
Ma ne, nego Layevska mi nije bila ni na kraj pameti. :zubo: Nije mi ona neka, ne znam ni sto je sledim na Tw, ali eto neka je. :D
Sad se sjetih one nedavne rasprave "sa Willom bi najbolje isla Layevska","a sto je meni Layevska lijepa i njezna, odlican bi par bila Willu" itd :rofl:
maki_maki
24.04.2010., 01:20
Joj da, ta rasprava. :zubo: Ako neko ne ide uz W, ona ne ide.
maki_maki
24.04.2010., 01:22
Vidim da je neki novinar napisao da upravo ide na ekskluzivni intervju sa W, mozda i on stavi neku sliku. :D
willyhot
24.04.2010., 01:23
Sad se sjetih one nedavne rasprave "sa Willom bi najbolje isla Layevska","a sto je meni Layevska lijepa i njezna, odlican bi par bila Willu" itd :rofl:Kad se samo sjetim tog posta. :facepalm:
ScorpioS
24.04.2010., 01:29
Kad se samo sjetim tog posta. :facepalm:
Druga kandidatkinja je bila Suzana Gonzales,a ko je bila treca? :misli:
lana5555
24.04.2010., 01:33
:eek: curke moje pa ja sam samo otišla u Arenu na utakmicu, i na kavu s prijateljima a vi ste već došle do novih saznanja i do potvrde da je Karina nova menadžerica :rofl::rofl: nevjerojatne ste :lol:
Neki dan sam rekla da je Maki ravna FBI-u ali sad vidim da vas nekoliko spada u tu kategoriju, svaka čast....:cerek::cerek::cerek:
maki_maki
24.04.2010., 01:37
Sad cekamo slike od Karine, rekla je da ce da stavi slike! :D
lana5555
24.04.2010., 01:39
Sad cekamo slike od Karine, rekla je da ce da stavi slike! :D
:cerek::cerek::cerek:
ScorpioS
24.04.2010., 01:40
Boze dragi, petak vece umjesto da idemo u kakvu kafanu mi ovdje cekamo slike nekog sapunicarkog tipa sa druge strane zemaljske kugle :facepalm:
maki_maki
24.04.2010., 01:44
Boze dragi, petak vece umjesto da idemo u kakvu kafanu mi ovdje cekamo slike nekog sapunicarkog tipa sa druge strane zemaljske kugle :facepalm:
Joj, u pravu si! :facepalm: A ja svakako danas bila napolju pola dana, pa me zabolela i glava i nisam imala nista u planu za veceras. Tako da, ako nista drugo, onda bar da sacekam slike, da vidim nesto lepo! :D
imatina
24.04.2010., 01:48
:lol::lol::lol::lol::lol: noć cuke:mig:
mimi25m
24.04.2010., 02:19
Evo opet ružno pričaju o W,ne znam zašto uvijek nešto ružno izlazi u vezi njega,pa makar bilo i nešto nevažno.
http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=8&ved=0CCwQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.radioformula.com.mx%2Fespecta culos%2Fotros%2Fwilliam-levy-hace-berrinche-al-grabar.html&rct=j&q=shanik+berman%2Bwilliam+levy&ei=xTbSS9vzFKSIOMHYiN8N&usg=AFQjCNEStMG63604UxZpWknwnD23ZA9pqg
maki_maki
24.04.2010., 02:25
Evo opet ružno pričaju o W,ne znam zašto uvijek nešto ružno izlazi u vezi njega,pa makar bilo i nešto nevažno.
http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=8&ved=0CCwQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.radioformula.com.mx%2Fespecta culos%2Fotros%2Fwilliam-levy-hace-berrinche-al-grabar.html&rct=j&q=shanik+berman%2Bwilliam+levy&ei=xTbSS9vzFKSIOMHYiN8N&usg=AFQjCNEStMG63604UxZpWknwnD23ZA9pqg
Pa sam je kriv, sta udara delfine. I posle se jos ljuti kad mu prigovaraju treneri.
mimi25m
24.04.2010., 02:28
Ma znam maki ali ja ne znam kad sam pročitala nešto lijepo za njega.O njemu sam nešto ružno možeš pročitat ja se baš ne sjećam nekog lijepog članka.
maki_maki
24.04.2010., 02:33
Pa ne secam se ni ja vise kad je bio poslednji lep clanak o njemu, ali on svojim ponasanjem uglavnom daje povoda za glupe clanke. I nesto sto bi trebalo biti lepo, rodjenje bebe, posao tj. predstava, kod njega sve naopako ide. Nikad nista nije kako treba da bude.
mimi25m
24.04.2010., 02:42
Imaš pravo,sam je kriv kad ništa ne govori konkretno,a kad i kaže nešto uglavnom je to neka gluparija,a vrlo često i laže.
Inače slušam sad intervju koji je Carla dala dok još nije počelo snimanje S,pa je pitaju da li razmišlja poslat poslat W da studira glumu,a ona im odgovara da nema potrebe jer da imaju najbolju učiteljicu.Bogami istina Monica ga je dobro podučila,da mu je bar još nekoliko projekata sa njih dvije.
Evo intervju za one koje zanima.Priča i o tome zašto je odbila Anahi
http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&oi=video_result&cad=6484080987394910314&ct=res&cd=12&ved=0CCwQtwIwCw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DWfw VTcyJqGo&rct=j&q=Shanik+Berman&ei=iTbSS-z-K4SZOP2i4Y8O&usg=AFQjCNH2EmzzHfQF88Ka7F6Qsadvbc6XvA
maki_maki
24.04.2010., 02:48
Pa da, dosta je napredovao u S. Naucio je puno.
maki_maki
24.04.2010., 03:30
Ubacila Karina prvu slicicu :D
karynal
Hola a todos! Iniciamos la firma de Autografos de William Levy en Phoenix. Besos!
2 minutes ago via UberTwitter
http://cdn.cloudfiles.mosso.com/c54102/x2_12bd093
Nicole_Lilly
24.04.2010., 09:39
Jaoooo, da me ovako pogleda, kakav autogram, složila bi se ravno pod stol.
willyhot
24.04.2010., 09:49
Jaoooo, da me ovako pogleda, kakav autogram, složila bi se ravno pod stol.:rofl::rofl::rofl:
Maki, hvala za sličicu, baš je bejb na njoj.:cerek:
Ahh, na kojoj uopšte nije. :raspa:
Fernada
24.04.2010., 10:11
ohoho jel to Karina nova menadzerica jupiiiii :tulum:
hahaha jel naplacivo ove autograme :misli:
svaka cast vam cure ja sinoc nisam bila tu al vi ste ispisale dobri 5 strana sad ode citati dalje nadam se da na drugim temama nema ovoliko citati :rofl::rofl:
malo cu offf
neko je spominjo kasandru joj ja se sjecam da smo ispred zgrade toga se igrali kad je on gadju nju nozevima dan danas imam oziljak na nozi kad me je drug gadjo a ja glumila kasnadru :facepalm::facepalm:
http://www.elvistobueno.com/v4/wp-content/uploads/2009/09/william-levy.jpg
po mom mišljenju definitivno mu bolje stoji smeđa kosa, tj svjetlija od ove .. koje je vaše mišljenje ? :W
24.04.2010., 12:23
Ubacila Karina prvu slicicu :D
karynal
Hola a todos! Iniciamos la firma de Autografos de William Levy en Phoenix. Besos!
2 minutes ago via UberTwitter
http://cdn.cloudfiles.mosso.com/c54102/x2_12bd093
a pazi mišića :klopa: :klopa:
uf, dobro jutro indeed :kava:
ScorpioS
24.04.2010., 12:39
Evo jos nekih slika sa predstave iz Meride. Mislim da ove u ogrtacu do sada nisu postane ovdje.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs503.snc3/26421_1346044062764_1581158545_796139_626112_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs483.ash1/26421_1346044102765_1581158545_796140_2897402_n.jp g
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs505.snc3/26521_1346044182767_1581158545_796141_7728262_n.jp g
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs483.snc3/26421_1346042942736_1581158545_796113_8160227_n.jp g
Fernada
24.04.2010., 12:41
^^^^
tugo moja :facepalm:
ScorpioS
24.04.2010., 12:44
Meni se nikako ne svidja obuca koju on nosi. Ove ciplele na ovoj slici su mi skroz bzvze. I ono sto me je iznenadilo farmerke mu nisu pocjepane
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs413.snc3/24924_111602542213700_100000918649629_70146_583880 0_n.jpg
Da vidjela sam snimku kad glumi u tom ogrtacu bas je smijesan...........
jovajna
24.04.2010., 12:46
@scorpio
ali mu je zato dupe i dalje mljac:cerek:
willyhot
24.04.2010., 12:49
^^^^
Koliko god blatila predstavu i smatrala je odronom od projekta kada vidim njegove slike iz iste ne mogu si pomoći.:cerek::cerek::cerek:
Očito je i taj trash učinio gledljivim.
Prva bi ja otišla da je pogledam, samo zbog njega. Mislim kada je već rađena.:rofl:
Fernada
sto se tice dupeta ostalo je isto samo malo da se udeblja i eto savrsen je :D:D:D
ScorpioS
@scorpio
ali mu je zato dupe i dalje mljac:cerek:
Pricaj mi o tome :D Buljim ovu sliku(citaj centralni dio iste) vec par minuta :zubo:
maki_maki
24.04.2010., 12:53
Grozne su mu cipele. Gde li on to kupuje, bas me zanima.
Curke ima li kakvih novosti s turneje?
Fernada
24.04.2010., 12:55
ja bi njega sad rado ugrizla za ovu guzu aww:cerek::cerek:
Fernada
24.04.2010., 12:57
na rasprodaji kod kineza :rofl::rofl:
ScorpioS
24.04.2010., 13:47
Evo jos slikica od W. Ne mogu da skontam od kada datiraju :ne zna:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs453.ash1/24924_111598782214076_100000918649629_70090_504568 4_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs453.ash1/24924_111598772214077_100000918649629_70088_390949 9_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs413.snc3/24924_111598765547411_100000918649629_70087_718256 7_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs433.snc3/24924_111598758880745_100000918649629_70086_427717 4_n.jpg
Naravno tu je i crveni mobilni
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs433.snc3/24924_111598755547412_100000918649629_70085_237928 0_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs453.ash1/24924_111598752214079_100000918649629_70084_265285 8_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs433.snc3/24924_111598788880742_100000918649629_70092_586901 2_n.jpg
maki_maki
24.04.2010., 13:50
Ovo su slike od prosle godine kada je isao negde sa glumcima iz predstave, pa su ih uhvatili u nekom restoranu kako rucaju. Ima cak i klip toga na YT, kako njega snimaju za ruckom, pa onda kako nekoga zove telefonom ili salje poruku, tako nesto.
AJME ŠTA JE DOBAR mmmmmmmmmm :cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::top:
ScorpioS
24.04.2010., 13:53
maki ti nam dodjes kao enciklopedija ove Willove teme :D
willyhot
24.04.2010., 13:55
Aaaaaaaaa crvenog telefona, dokle više.:bonk:
maki_maki
24.04.2010., 13:55
maki ti nam dodjes kao enciklopedija ove Willove teme :D
:zubo:
Stvarno ima klip, gledala sam ga ja nekad davno, a mislim da ga je opet nedavno mimi stavljala ovde na temu. :D
willyhot
24.04.2010., 13:56
Btw, i ja sam gledala taj klip, def je bio ovdje.
Scorpios koja ep. u pon ide kod nas? Da provjerim šta će biti.
ScorpioS
24.04.2010., 13:57
Vjerujem da jeste, samo sto ja bas sve klipove i ne pogledam
@willy
87 tj. 92 tj. cenzura :D
willyhot
24.04.2010., 14:00
@willy
87 tj. 92 tj. cenzura :DIjaoooo...:D
Idem da se malo podsjetim, tj. da ponovim gradivo do pon.:D
u prolazu...
24.04.2010., 14:00
konačno cenzura epizoda:s...valjda tu neću propustiti...
willyhot
24.04.2010., 14:05
konačno cenzura epizoda:s...valjda tu neću propustiti...Evo sada provjerih na cd-u, ta scena ide oko 15 minute pa dalje, nadam se da je pink amateri neće izmasakrirati sa silnim reklamama.:rolleyes:
I ja sam mislila da ce biti ta epizoda :D :D :D
bas me zanima hoce li je cenzurirati........nadam se da nece jer nije bilo nista tako skandalozno nego sto su i prije dali.
Jedva cekam ponedjeljak i tu scenu:kava::kava::kava::kava:
maki_maki
24.04.2010., 14:07
Evo tweetovi nekih od devojka koje su sinoc isle da vide W. Sve su naravno odusevljene i hvale ga kako je bio fin :D
I jst freaking met william levy! My life is now complete!! Aaaaaah I'm like shakin!
about 10 hours ago via UberTwitter
Wow still on cloud nine from meeting william levy tonight! It was a day ill never forget! I still can't believe it!
about 7 hours ago via UberTwitter
William Levy <3
about 4 hours ago via UberTwitter
omg me fui a ver a William Levy
about 6 hours ago via web
He is sooo cute! hermoso tan lindo que se porto!!
about 6 hours ago via web
Da nadajmo se jer kad pocne reklama s sljokicama i s trajnom sminkom........Ne gine nam 15 minuta reklama
cure su odusevljenje nisam ni sumnjala da ce postici uspjeh na turneji.......vec vidim odusevljenje na twiteru......
ScorpioS
24.04.2010., 14:09
Hajde bar neko da ga hvali :D
Ima li jos slikica od sinoc?
u prolazu...
24.04.2010., 14:10
znači pola sata traje ta scena(naravno uz prekide nekim drugim)... pa to konkuira Sariti&Francu... a valjda na pinku neće "nestati struje":rolleyes:...
maki_maki
24.04.2010., 14:10
Hajde bar neko da ga hvali :D
Ima li jos slikica od sinoc?
Ja nisam videla druge slike osim one Karinine.
maki_maki
24.04.2010., 14:11
znači pola sata traje ta scena(naravno uz prekide nekim drugim)... pa to konkuira Sariti&Francu... a valjda na pinku neće "nestati struje":rolleyes:...
Ma ne, ta scena traje 2 minuta samo i to ide u kontinitetu. :) Inace, na ovom pravom Pinku su je pustali celu.
willyhot
24.04.2010., 14:12
znači pola sata traje ta scena(naravno uz prekide nekim drugim)... pa to konkuira Sariti&Francu... a valjda na pinku neće "nestati struje":rolleyes:...Ma ne traje to sve skupa nešto puno, ali ako ubace reklame u nezodno vrijeme biće problem.:ceka:
Nadajmo se da ce reklame biti kasnije i da nam nece unistiti scenu......
ScorpioS
24.04.2010., 14:18
Ma ne traje to sve skupa nešto puno, ali ako ubace reklame u nezodno vrijeme biće problem.:ceka:
A hoce sigurno :rolleyes:
ScorpioS
24.04.2010., 14:27
Sve one koje su gledali predstavu, William je na kraju pozdravio ovako
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs503.snc3/26421_1346043662754_1581158545_796129_2463863_n.jp g
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs483.snc3/26421_1346043622753_1581158545_796128_2987403_n.jp g
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs483.snc3/26421_1346043542751_1581158545_796126_48363_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs483.snc3/26421_1346043422748_1581158545_796123_4908474_n.jp g
I na kraju naklon
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs483.snc3/26421_1346043382747_1581158545_796122_754457_n.jpg
mimi25m
24.04.2010., 14:34
Maki hvala za sliku,prekrasan je,nadajmo se da će i danas biti slika.Topim se kad ga vidim u bijeloj majci.
Inače pročitala sam jučer da je imao 15 min za novinare,tako da se nadam nekom klipu u ponedjeljak barem u GyF.
Mislim da se ovo nije naplačivalo jer sam isto pročitala da će sat i pol potpisivat autograme,a oni koji su kupili mobitel će imat pravo na vip ulaznicu.
Fernada
24.04.2010., 14:51
koliko skonta koda nas je u ponedeljak ona secna sto je izrezana u mx :rolleyes::rolleyes:
joj crveni mobilni kuku meni :flop:
Da u ponedjeljak je scena:cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:
Ne moze on ocito bez crvenog telefona.....:lol::lol::lol::lol::lol:
Fernada
24.04.2010., 14:57
ajoj ako je kod nas izrezu pojescu ih zive :mad::mad:
ma kupicemo mu za rodjendan neki mobilini da ne nosa ovaj vise svaki put mi odmah upadne u oci :rofl::rofl:
u prolazu...
24.04.2010., 14:59
Da u ponedjeljak je scena:cerek::cerek::cerek::cerek:
Ne moze on ocito bez crvenog telefona.....:lol::lol::lol::lol::lol:
ubi me znatiželja što je toliko u toj sceni pa je cenzurirana...znam da su svi rekli da nema razloga,ali opet me zanima...
ja na jednoj temi o sexu,na drugoj o alkoholu...mama bi bila ponosna:facepalm:...
Fernada
24.04.2010., 15:02
hahah scena nije nista posebno barem meni al to smeta Meksikancima koda oni nikad tako nisu vodili ljubav al znamo da su oni konzerve :rolleyes::rolleyes:
u prolazu: seks,droga roken roll :lol:
Nije bilo nista tako skandalozno obicna scena....a Meksikanci su je cenzurirali stvarno su cudni.Bilo je prikazano jos vise kad su bili prvi put zajedno a ne u ovoj sceni....ne razumijem ih uopce..... bas su konzerve.....
imatina
24.04.2010., 15:27
ne vidim potrebe za cenzurom, ti meksići slabo znaju o sexu:kava:
Fernada
24.04.2010., 15:30
da da trebaju nas da ih poducimo :D:D
stvarno prije je bilo vise golisavih scena nego ova:rolleyes:
maki_maki
24.04.2010., 15:52
Evo ovo dvoje poranili, moraju za San Diego :D
karynal
Buen dia desde Phoenix y camino a San Diego. Les deseo un gran Sabado. Besos a todos!
16 minutes ago via UberTwitter
sortiadictos
24.04.2010., 16:31
Nije bilo nista tako skandalozno obicna scena....a Meksikanci su je cenzurirali stvarno su cudni.Bilo je prikazano jos vise kad su bili prvi put zajedno a ne u ovoj sceni....ne razumijem ih uopce..... bas su konzerve.....
odakle vam to da su je cenzurirali.. to nije istina... radi se o "tehničkoj pogrešci"
emisija je uredno smontirana i predana na emitiranje zajedno sa spomenutom scenom.. u trenutku kada je scena počela , iz mastera odakle se emitira su stavili tzv. šlajfnu sa najavom za Corazon Salvaje..tehničar koji je pustio šlajfnu je stisnuo krivi gumb.. maknuo scenu Sortilegia i ostalo je crno na ekranu sa šlajfnom corazon salvaje.. ja vidjela to na svoje oči... i poludila od bijesa...
gotovo svi smo sumnjali da se radilo o namjernoj pogrešci koju je smjestio Salvador Mejia zbog problema sa Carlom ... i sam WL i Jacky su rekli da se radilo o uroti..
sortiadictos
24.04.2010., 17:23
čitam na forumu univ. WL prepucavnja foristica.. komentiraju posljednji scan.. uglavnom svi misle kao i mi..
zanimljivo mi je što je jedna foristica na odgovor drugoj koja je tvrdila da nije nužno da se ljube na slikama da bi dokazali da su sretni.. i da su osim toga nedavno napravili dijete... no, uglavnom prva foristica ju je pitala zar nije nikad čula za umjetnu oplodnju...
maki_maki
24.04.2010., 17:26
čitam na forumu univ. WL prepucavnja foristica.. komentiraju posljednji scan.. uglavnom svi misle kao i mi..
zanimljivo mi je što je jedna foristica na odgovor drugoj koja je tvrdila da nije nužno da se ljube na slikama da bi dokazali da su sretni.. i da su osim toga nedavno napravili dijete... no, uglavnom prva foristica ju je pitala zar nije nikad čula za umjetnu oplodnju...
Ma to za vestacku oplodnju su gluposti. Lupaju sad svasta. Sto bi ona radila vestacku oplodnju? A i to svakako ne moze bez njegovog pristanka. To bi joj bilo jos teze da uradi.
sortiadictos
24.04.2010., 17:27
inače pojedine levy rronis i dalje gnjave karinu sa pitanjem da li je menadžer WL.. očito nisu povjerovale gđi. Letty
sortiadictos
24.04.2010., 17:28
Ma to za vestacku oplodnju su gluposti. Lupaju sad svasta. Sto bi ona radila vestacku oplodnju? A i to svakako ne moze bez njegovog pristanka. To bi joj bilo jos teze da uradi.
naravno da je glupost... ali svašta pada ljudima na pamet
maki_maki
24.04.2010., 17:28
inače pojedine levy rronis i dalje gnjave karinu sa pitanjem da li je menadžer WL.. očito nisu povjerovale gđi. Letty
Pa Letty je jako bezobrazno izvela onaj RT i napisala odgovor tako da je ispalo prvo kao da je Karina to odgovorila, a ne ona, ali nije. Karina nikome nista nije odgovorila.
I naravno da joj nisu poverovale, ne bih ni ja, jer je ipak cudno da Karina ide sa njim i to u USA, ako mu je Reina i dalje menadzer.
jovajna
24.04.2010., 17:30
e svasta lupaju:rofl:
sortiadictos
24.04.2010., 17:32
Pa Letty je jako bezobrazno izvela onaj RT i napisala odgovor tako da je ispalo prvo kao da je Karina to odgovorila, a ne ona, ali nije. Karina nikome nista nije odgovorila.
I naravno da joj nisu poverovale, ne bih ni ja, jer je ipak cudno da Karina ide sa njim i to u USA, ako mu je Reina i dalje menadzer.
to što je jučer izvela sa tim RT dokazuje da je bila u stanju napisati sve one poruke na univisionu u ime WL
i stvarno ne mogu vjerovati da je ta levyrroni u stanju stalno bombardirati twitter Karine sa tim pitanjem, a žena joj očito ne želi odgovoriti
andreaos
24.04.2010., 17:34
E JEL MOŽE NEKO SKENIRATI ČLANAK O NJEMU KOJI JE IZAŠAO U STARSU OD ONIH KOJ SU GA KUPILI I STAVIT NAM GA TU DA VIDIMO :)
sortiadictos
24.04.2010., 17:37
espectaculosmx
William Levy se declara agotado por presentaciones en obra de teatro less than a minute ago via TweetDeck
jovajna
24.04.2010., 17:39
^^^
moze prevod?gugl mi je cudno preveo:)
maki_maki
24.04.2010., 17:40
to što je jučer izvela sa tim RT dokazuje da je bila u stanju napisati sve one poruke na univisionu u ime WL
i stvarno ne mogu vjerovati da je ta levyrroni u stanju stalno bombardirati twitter Karine sa tim pitanjem, a žena joj očito ne želi odgovoriti
Isto mislim. Kad je mogla onako bezobrazno da uradi RT mogla je i to da napise. I mene je juce zbunila sa tim RT. Da nisam posle pogledala kod Karine i videla da ona nije nikome nista odgovorila tim povodom, mislila bih da je taj RT zapravo njen odgovor.
Ma pusti ih, neka je pitaju, ali ocigledno da odgovor nece dobiti.
maki_maki
24.04.2010., 17:41
^^^
moze prevod?gugl mi je cudno preveo:)
Kaze se da je W izjavio da je iscrpljen (umoran) od tih predstava.
jovajna
24.04.2010., 17:48
@maki hvala :)
ScorpioS
24.04.2010., 17:50
Kako im je samo palo na pamet da sad jos pominju i umjetnu oplodnju :rolleyes:
Ma ti espectaculosmx nisu nista novo napisali. Svi vec odavno znamo da je iscrpljen. Mene zanima da li oni imaju neki sajt gdje se o ovim vjestima sto izbacuju na twu moze vise procitati?
willyhot
24.04.2010., 17:50
Što se tiče one scene baš sam na spojlerima nedavno iznijela mišljenje da sumnjam da je cenzura, jer nije samo sasječena ta scena nego i nešto radnje iza koja nema veze sa A I MJ. Očito se vidjelo da je greška teh. prirode u pitanju. E to da li je namjerna ili slučajna je druga stvar.
Ovo za umjetnu oplodnju mi je bezveze, pa čak mi i kao šala zvuči očajno, a ne kao ozb. priča. Klasično pretjerivanje.
maki_maki
24.04.2010., 17:53
Kako im je samo palo na pamet da sad jos pominju i umjetnu oplodnju :rolleyes:
Ma ti espectaculosmx nisu nista novo napisali. Svi vec odavno znamo da je iscrpljen. Mene zanima da li oni imaju neki sajt gdje se o ovim vjestima sto izbacuju na twu moze vise procitati?
Ima neki sajt, pre su ostavljali linkove. Ali ja ih vise ne sledim na TW, dosadni su. Svaki cas izbacuju nesto, pa me nervira.
mimi25m
24.04.2010., 17:55
Ali zašto Karina konkretno ne odgovori na to pitanje o menađeru,pa da prestanu sa tim je nije.Meni iskreno je to glupo,pa nije to sad nekakva tajna,uostalom već se duže vrijeme zna za ovo što se trenutno događa i oni ne rade onda skupa od jučer,a i moro je vjerovatno nešto potpisat s njom danas se ništa ne radi bez da je isto napisano na papiru.
Jučer sam napisala vjerujem ,nadam se najiskrenije,voljela bi da je to tako ali mali crv sumnje kod mene postoji.Znam da većina ima drugačije mišljenje ali ja dok njega ne vidim na Karininoj web stranici,ili oni sami to ne potvrde ne mogu vjerovat 100%,tek tad ću se smirit jer samo kad pomislim da bi mogao ostat kod one spodobe smuči mi se.
sortiadictos
24.04.2010., 18:01
Ali zašto Karina konkretno ne odgovori na to pitanje o menađeru,pa da prestanu sa tim je nije.Meni iskreno je to glupo,pa nije to sad nekakva tajna,uostalom već se duže vrijeme zna za ovo što se trenutno događa i oni ne rade onda skupa od jučer,a i moro je vjerovatno nešto potpisat s njom danas se ništa ne radi bez da je isto napisano na papiru.
Jučer sam napisala vjerujem ,nadam se najiskrenije,voljela bi da je to tako ali mali crv sumnje kod mene postoji.Znam da većina ima drugačije mišljenje ali ja dok njega ne vidim na Karininoj web stranici,ili oni sami to ne potvrde ne mogu vjerovat 100%,tek tad ću se smirit jer samo kad pomislim da bi mogao ostat kod one spodobe smuči mi se.
meni nije glupo.. rade to diskretno i pokazuju djelom, a uskoro će ga staviti i na web.... i Xumalina nije nitko pitao da li je menadžer od JB.. što se to koga tiče tj. fanove.. i ne vidim razloga zašto bi morala odgovarati nekoj Cacosi levyrroni koja je neodgojena i nema osjećaj za mjeru
po meni to nije stvar koju treba objaviti na sva zvona
mimi25m
24.04.2010., 18:14
A kako ako ja recimo njega želim angažirat u nečemu,evo uzet ću glup primjer ali želim naprimjer angažirat Maju Šuput da mi pjeva na svadbi,neću nju zvat nego zovem Katarinu koja je trenutno njena menađerica i s njom dogovaram sve detalje od love do termina.Mislim zbog toga oni i postoje.
U njegovom slučaju kome se obratit,ako se do sad javno znalo da je RR menađer i ona je bila ta koja je davala obavještenja za javnost,mislim u PE su objavili za rođenje tek kad je došao dopis od nje jer to je kao bilo službeno.
Zato ja mislim da sve treba biti javno,a ne ovako.
mimi25m
24.04.2010., 18:17
Još samo nešto da se razumijemo ne treba ona ništa odgovarat fanovima,ali nekakva službena objava bi trebala biti.
sortiadictos
24.04.2010., 18:17
A kako ako ja recimo njega želim angažirat u nečemu,evo uzet ću glup primjer ali želim naprimjer angažirat Maju Šuput da mi pjeva na svadbi,neću nju zvat nego zovem Katarinu koja je trenutno njena menađerica i s njom dogovaram sve detalje od love do termina.Mislim zbog toga oni i postoje.
U njegovom slučaju kome se obratit,ako se do sad javno znalo da je RR menađer i ona je bila ta koja je davala obavještenja za javnost,mislim u PE su objavili za rođenje tek kad je došao dopis od nje jer to je kao bilo službeno.
Zato ja mislim da sve treba biti javno,a ne ovako.
kud žuriš.. doći će i to.. budi bez brige.. ovo je tek početak, zato su i organizirali ova 3 dana u USA mora nekako ući u posao.. ovo je prijelazna faza
mimi25m
24.04.2010., 18:20
Valjda sam nestrpljiva jer mi je toliko odvratna ona RR da ti ne mogu opisat.I želim da se riješi svih tih štetočina u skorije vrijeme.Sve bi ih potamanila ko štakore,grozna sam znam.
sortiadictos
24.04.2010., 18:21
vjerojatno će ga uskoro staviti na svoju web str., kao što je Xumalin stavio Jacky, a osim toga u show biz krugovima se vijest brzo proširi
ScorpioS
24.04.2010., 18:23
Valjda sam nestrpljiva jer mi je toliko odvratna ona RR da ti ne mogu opisat.I želim da se riješi svih tih štetočina u skorije vrijeme.Sve bi ih potamanila ko štakore,grozna sam znam.
Samo da prijavim da sam i ja istog misljenja. Ne mogu je smisliti
maki_maki
24.04.2010., 18:26
Samo da prijavim da sam i ja istog misljenja. Ne mogu je smisliti
Mimi je pod stetocinama sigurno mislila i na E :zubo:
Fernada
24.04.2010., 18:26
e ko nju moze smisliti onaku :o:o
ScorpioS
24.04.2010., 18:27
Mimi je pod stetocinama sigurno mislila i na E :zubo:
Sigurno da je mislila, ali ja sam se samo ogranicila na RR. Za EG mi je potrebno nesto jace od "stetocine"
Fernada
24.04.2010., 18:32
ju sto je volite :lol:
bil sam skoro na nekom forumu gdje govore kako je E dobra,zlatna meni se smucilo i morala sam odmah izaci :o
mrvica6
24.04.2010., 18:50
hello, curke, citam vam redovito i pregenijalne ste!
nego znate sta, skocila sam do topica od jacky i vidjela da navodno ima decka!! vjerujete vi u to? ja sam jedna od onih koje navijaju da willy napokon obznani cijelom svijetu da se on i jacky vole i da napusta E pa me ova vijest sokirala!! ajde uvjerite me da nije istina ovo za jacky i da je pitanje vremena kada ce W i J bit skupa onako kako treba, bez skrivanja itd. :cerek:
maki_maki
24.04.2010., 18:53
nego znate sta, skocila sam do topica od jacky i vidjela da navodno ima decka!! vjerujete vi u to? ja sam jedna od onih koje navijaju da willy napokon obznani cijelom svijetu da se on i jacky vole i da napusta E pa me ova vijest sokirala!! ajde uvjerite me da nije istina ovo za jacky i da je pitanje vremena kada ce W i J bit skupa onako kako treba, bez skrivanja itd. :cerek:
Pa nema decka. Pre neki dan je sama rekla da nema decka, ima i taj klip. :)
totalo isto mislimo :top:
sortiadictos
24.04.2010., 18:58
nema dečka.. pogledaj klip... rekla je NEMAM DEČKA..
iz nekog razloga ovi kvazi novinari sve su izokrenuli..
mrvica6
24.04.2010., 19:10
ee super, sad mi je lakse! :mig: hvala curke
maki_maki
24.04.2010., 19:41
Levymontesice su jos davno stigle na mesto gde ce biti potpisivanje autograma u San Diegu. Ubacuju i slike, tako da verujem da ce veceras biti vise W slika nego sinoc :D
Dobro su ih ogradili :)
http://cdn.cloudfiles.mosso.com/c54102/x2_12d3d8c
http://cdn.cloudfiles.mosso.com/c54102/x2_12d44fe
Beep...
24.04.2010., 19:42
Levymontesice su jos davno stigle na mesto gde ce biti potpisivanje autograma u San Diegu. Ubacuju i slike, tako da verujem da ce veceras biti vise W slika nego sinoc :D
Dobro su ih ogradili :)
Maki prestiže me, taman ja mislila stavit...:s
jovajna
24.04.2010., 19:50
Maki prestiže me, taman ja mislila stavit...:s
i ja:D
maki_maki
24.04.2010., 20:03
Levyrronice traze da u MA Maite ubije Zepedu, ali da Williama ubije Thalia! Njima je bitno valjda samo da to ne bude Jacky :zubo:
@LevyrRonnisRule: @LeonardoMarker QUEREMOS VER A MAITE COMO ASESINA ........QUEREMOS VERLA MATAR A @davidzepeda1 Y a @THALIA MATAR A WILLIAM LEVY!!!! =)
13 minutes ago from web
sortiadictos
24.04.2010., 20:08
Levyrronice traze da u MA Maite ubije Zepedu, ali da Williama ubije Thalia! Njima je bitno valjda samo da to ne bude Jacky :zubo:
@LevyrRonnisRule: @LeonardoMarker QUEREMOS VER A MAITE COMO ASESINA ........QUEREMOS VERLA MATAR A @davidzepeda1 Y a @THALIA MATAR A WILLIAM LEVY!!!! =)
13 minutes ago from web
ha, ha, ha.. ne znam što im je samo kriva Jacky.. o pardon.. znam:cerek:
Prije ce uspjeti Levymontesice u svojim zahtjevima nego Levyrronice.....Jace su od njih 100%posto.....
u prolazu...
24.04.2010., 20:11
što je sad popularno na twitteru glumiti scenarista:ne zna:...
a s prvim dijelom se slažem:cerek:...
mala angie
24.04.2010., 21:34
13 minutes ago from web
koje pobresite!!!!:rofl::rofl:
marina lombardo
24.04.2010., 22:04
Joj Willy mili
ma dobar si mi cili
dat ću tebi sve
al daj ti meni jednu pusicu he!
Zločko zločko mali
Ma ti si meni pravi
Jubim ja tebe
A ti mene?:(
u prolazu...
24.04.2010., 22:14
:spredobro...
sortiadictos
24.04.2010., 22:28
jedna od mojih dražih, ako ne i najdražih levymontes fotki.. nazovimo je detras de camaras... budući da nikada nije izašla u Sortilegiu:cerek:
http://img707.imageshack.us/img707/8849/f49312c204ed4c998b61d0f.jpg
willyhot
24.04.2010., 22:31
^^^^
Awww....:cerek::cerek:
Ova je u fazonu, ne želim da se odvojim od tebeeeeeeee.......:D
maki_maki
24.04.2010., 22:33
I meni je super ta fotka. Mislim da je to jedna od svega nekoliko koje imam sacuvane. :cerek: :D
mala angie
24.04.2010., 22:35
savršena slika!!!
@maki-stavi te tvoje dr najdraže! :cerek:
maki_maki
24.04.2010., 22:39
savršena slika!!!
@maki-stavi te tvoje dr najdraže! :cerek:
Jedna je ova koju sam stavila za avatar, a i ostale su bile :D Jedna ona sa modne revije, jedna gde je on u plavoj majici, ....Bilo sve nekoliko puta :D
Koja odlicna slika :cerek::cerek::cerek:
Preslatki su :kava::kava::kava::kava:
@marina
pjesma je:s:s:s
mala angie
24.04.2010., 22:44
Jedna je ova koju sam stavila za avatar, a i ostale su bile :D Jedna ona sa modne revije, jedna gde je on u plavoj majici, ....Bilo sve nekoliko puta :D
super mi je ova s avatara.:cerek:i sve ov koje si nabrojala.:o i uopće sve njihove slike!!:p joj, kako mi fale nove slike.:(
maki_maki
24.04.2010., 22:49
Jos malo ce i to potpisivanje, bice slika :D
karynal
Camino a la firma de autografos de William en San Diego. Besos a todos! Y gracias por su apoyo.
1 minute ago via UberTwitter
Jedva cekam.....................
sortiadictos
24.04.2010., 22:54
Jos malo ce i to potpisivanje, bice slika :D
karynal
Camino a la firma de autografos de William en San Diego. Besos a todos! Y gracias por su apoyo.
1 minute ago via UberTwitter
uhhh uživam svaki put kad ona pošalje tweet i spomene WL:cerek:
maki_maki
24.04.2010., 23:27
karynal
Iniciamos firma en San Diego con William.
http://cdn.cloudfiles.mosso.com/c54102/x2_12dc5a2
uhhh uživam svaki put kad ona pošalje tweet i spomene WL:cerek:
I ja isto odmah sam sretna.......:cerek::cerek::cerek::cerek:
sortiadictos
24.04.2010., 23:28
karynal
Iniciamos firma en San Diego con William.
http://cdn.cloudfiles.mosso.com/c54102/x2_12dc5a2
malo joj je mutna... nek nam da neku bolju:cerek:
maki_maki
24.04.2010., 23:29
malo joj je mutna... nek nam da neku bolju:cerek:
Valjda ce ubaciti jos neku bolju. :D Tek su i poceli, ima vremena.
maki_maki
24.04.2010., 23:31
karynal
Las chicas del club LevyMontes. Nos acompañan en San Diego, mil gracias las queremos.
http://cdn.cloudfiles.mosso.com/c54102/x2_12dc812
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.