PDA

View Full Version : Brasil...lalalalalala

Kiki
07.02.2003., 10:45
Imam dilemu. Dobih danas e-mail od Brazilca da jel bi ja mogla doc u Amsterdam tog i tog datuma jer ce on bit tamo.
Ja nijesam zi skole da trcim za muskarcima, al pravo da vam kazem, ovog mi jos nije dosta. Sta da radim? Dal da odem il ne? I kako da svoj iznenadni odlazak u Amsterdam objasnim decku?

penelopa
07.02.2003., 10:51
Stas mu objasnjavat:rolleyes:
Kazi mu da ti je zima i da se ides malo ugrijat u Amsterdam.
Pazi ti Kikita da ne zaglavis negdje;) Jos ces morat i portugalski naucit.
I odjebi tog Engleza, koliko vidim i ne ide vam nesto, sta ces se zajebavat i muljarit. Ako si vec odlucila zivit, zivi;) :D

Bili
07.02.2003., 10:52
Hm, hm a bi li on shvatio da mu kazes da ides u shopping? Tamo stvarno imaju dobra snizenja.

Kiki
07.02.2003., 10:55
A mozda mu mogu rec da idem kod Annalies. Ona zivi u Amsterdamu.
Joj sto sama sebi kompliciram zivot uvijek. :rolleyes:
A sta mislite ocel' Brazilac mislit da sam previse orna kad trcim za njim i u Amsterdam?
Zaboravila sam ja u ovih pet godina s deckom kako se rade ta suptilna udvaranja. Ja mu vise dodjem ko krava u staklaoni sa svojom suptilnoscu i gracioznosti udvaranja.:rolleyes:

Mikilegendo!care!
07.02.2003., 10:57
Kiki kaže:
Zaboravila sam ja u ovih pet godina s deckom kako se rade ta suptilna udvaranja.

Operi mu carape ;)

Kiki
07.02.2003., 10:59
Kome? Decku il Brazilcu? Ili tebi? ;)

Mikilegendo!care!
07.02.2003., 11:00
Kiki kaže:
Kome?

Onome kog hoces poshevit ;)

Gospon Pes
07.02.2003., 11:05
Kiki kaže:
A sta mislite ocel' Brazilac mislit da sam previse orna kad trcim za njim i u Amsterdam?

Ako ga mislis zenit - ne idi, ali ako ga samo trosis, kupi kartu.
I odjebi Engleza kao sto kaze penelopa. Da vam veza valja, ne bi razmisljala kak da ga zmuljas, vec te gaucho ne bi zanimao.

Gauchosi su zapravo u Argentini? Ma isto sranje. :D

penelopa
07.02.2003., 11:10
Kiki kaže:

Ne znam, optrci ti jos jedan krug po dvoristu za svaki slucaj;)
Nemoj da misli da si laka kokos:D Iako kad malo bolje razmislim ako ste se stvarno toliko pucali po egzoticnin zemljaman sto te sada boli dupe? Ili je naraslo?:D :D

Kiki
07.02.2003., 11:15
Pa otkud da ja znam dal ga mislim zenit?
Pucali se vec jesmo, dakle, vec misli da sam laka kokos.
Al mozda ce mislit da sam jos laksa ako odem i u Amsterdam.
Joj, jebo te, kako su decki komplicirani. Ne meres im ni rec da se oces jebat il da ih hoces doc vidjet bez da oni citaju stajaznamsta u to....:rolleyes:
Daj, jos malo savjeta nabacite....
Sta bi vi u toj situaciji? Ili se mozda uopce ne bi ni doveli u taku situaciju ko blesava ja?
I kako mi glavom moze zavrtit neko od 23 godine? Koji je meni quratz?

Gospon Pes
07.02.2003., 11:22
Ja bih otisla. :D
A da ga hoces vidjet, nemas kaj pricat kad ga prije hoces osjetit. :D
23? Pa kaj onda? Uzivaj. :)

Sandra October
Kiki:I kako mi glavom moze zavrtit neko od 23 godine? Koji je meni quratz?

Mid-life crisis?:D ;)
Reče ti pesica sve: ako su emocije uzele maha, propusti lopticu (ako možeš).. ako je mali jebežljivi brazilko tako dobar da ideš samo po još.. šta čekaš.

Čekamo putopis iz Amsterdama.
:cool: :D
Doduše, više će biti opis hotelske sobe, al ajd sad- nećemo cjepidlačit:D

penelopa
Najbolji savjet koji ti ja mogu dati je ako ti se jebe ti se i pojebi.
Mogla bi i ti pitat koliko je on to zagorio kad zbog picke ide u amsterdam:rolleyes: ok, znam da je on tamo slucajno ali ne mora zvat tebe jeli? Ima ih tamo pun izlog, jedino ako nije skrt platiti pa mu sad ti dodjes kao besplatno.... Ma serem, sva sam se zapetljala.
Daklem, vratimo se na ono prvo. Ako ti se jebe sjedni u prvi avion i kresni ga preko nekoliko puta;)
I odjebi engleza, vidis koliko se dobrih deckica seta svijetom;)

Gospon Pes
07.02.2003., 11:23
Sandra October kaže:
Čekamo putopis iz Amsterdama.
:cool: :D
Doduše, više će biti opis hotelske sobe, al ajd sad- nećemo cjepidlačit:D
:top: Forum trpi sve. :D:D:D

Kiki, kad je taj i taj datum? Pretpostavljam da do tada ne bus spavala... :D

Kiki
07.02.2003., 11:26
A mozda da i buraza povedem da ne bude obvious, a?
Kao ono...idemo ga oboje vidjet, ne?
Osim toga Brazilac i ovak i onak ima prijatelja pa mozemo otic pod izlikom da idemo vidjet stare prijatelje....ma..hm....to je preprozirno.
da bar ima kakva knjiga sto ce ti rec sto da napravis u zadatoj situaciji.
Ovako samo mogu popusit i s jedne i s druge strane. Joooj mene, koja sam ja kokos u tri PM.
Baba od 30 s mulcem od 23....pa ko je to jos vidijo...i jos s drugog kraja svijeta. To se samo meni moze dogodit.
:rolleyes: :confused:

Kiki
07.02.2003., 11:31
Datum je za tjedan i po, Pesice.
Nego, zasto se ja ne mogu skrasit nego se jebem okolo po svijetu? Stvarno, sta je meni? Pa to nije normalno bas, jel da?
Ostat cu stara frajla bez djece i bez muza ako ovako nastavim...jedna od onih sto smrde na pisalinu i macke. O Boze....pa sta meni ovo treba....

:confused:

Kiki
07.02.2003., 11:35
Sta bi Dzenifa Lopez napravila u toj situaciji? Ona mi se onak cini strucna...stalno joj muskarci jedu iz ruke (bar se tako meni cini).

Tija
07.02.2003., 11:38
Šta te briga što će dragi reći?
Koji te kuratz nije dočekao na aerodromu kad si stigla nakon toliko dana a? A? Koja mu je bila izlika?
Psmtr, samo se ti shevi!:D ;)

Gospon Pes
07.02.2003., 11:41
Kiki kaže:
Nego, zasto se ja ne mogu skrasit nego se jebem okolo po svijetu?
Zato sto doma nemas sto ti treba. :D

Kiki
07.02.2003., 11:42
Da, imas ti pravo....plus sto sam saznala da docekuje "prijateljicu" iz Slovenije na aerodromu kad ova bude dolazila iz Sydneya i mijenjala avijone, a mene i brata nije docekivo psmtr...
Izgleda da smo i on i ja kereci kerovi. Fuj.

penelopa
07.02.2003., 11:44
I sad bi ti zbog njega propustila sex sa mladim, potentnim zgodnim Brazilcem.
Ludo, ludo, luda...Da ti ne kazem sto gore:rolleyes:

Kiki
07.02.2003., 11:46
Da...mislim da cu ga morat ostavit..samo ne znam kako i kad....i ne znam sta cu onda i kud cu ovako stara s 30 godina bez djece i bez muza i sa hrckom.

sotona69
07.02.2003., 11:47
Ni najmanje ne sumnjam da ces otici u Amsterdam kod tog latino lovera, pisi kako ti je bilo :D i nemoj kakvu bolescinu pokupit.

Gospon Pes
07.02.2003., 11:47
Pa dobro Kiki, za koji qurac si s njim? Ne valjda zato da ne bi bila 30-godisnja "usidjelica", pa nek se nadje ko alibi?
Daj odrasti. :rolleyes:
TAKO nikad neces naci pravog. :)

Kiki
07.02.2003., 11:50
Otkud ja znam, jebo.
Prvih tri godine je bilo dobro, cetvrtu godinu je bilo kako tako, a sad je...stajaznam...nikako, al nije lako ostavit nekog nakon pet godina.
Ja sam se nadala da ce se to moc popravit, al se zapravo prvo malo popravilo i sad sam ga JA uprskala do kraja, a nije ni on neko nevinasce cim ide ovu docekivat na aerodrom, a mene nije htio. I eto...stajaznam. Da znam ne bi otvarala topike o mojoj sapunici od zivota.

zucchera
07.02.2003., 11:53
Kiki kaže:
Pucali se vec jesmo, dakle, vec misli da sam laka kokos.
Al mozda ce mislit da sam jos laksa ako odem i u Amsterdam.

Tesko, a i zasto ti to igra neku ulogu?? Odi na prcanje u Amsterdam i uzivaj ;)

BTW, otarasi se engleza sto prije pa neces imat problema sa savjest

Gospon Pes
07.02.2003., 11:58
zucchera kaže:
BTW, otarasi se engleza sto prije pa neces imat problema sa savjest
Tak je. :D
Daj, Kiki, veze se raspadaju i nakon 10 godina. Ti si samo kukavica, zato se drzis vrapca u ruci...
Po svemu sto kazes ta veza nije nikakva. Duboko udahni i odjebi. :)

Kiki
07.02.2003., 12:02
Priznajem, kukavica sam (bar sad, prije sam mislila da se stanje moze popravit, al izgleda da sam sad predaleko osla).
Dal netko uopce zna ikoga cija je veza prezivjela aferu?
Vidim ja, nema mi druge nego sazvat vrhovni sastanak mojih kokosiju ovaj vikend i dobro pretrest situaciju. Samo ne znam od kakve ce mi koristi to bit posto su sve do jedne susave i blesaste ko i ja. Imam osjecaj da cemo samo kokodakat u prazno i da necemo nikakav zakljucak donijet osim da smo se dobro iskokodakale. :rolleyes: :D

penelopa
07.02.2003., 12:04
Nisi TI uprskala, znas i sama da je sve stimalo da ne bi brazilijanera pogledala ma da mu je i zlatni od 25cm:D
Bolje je bit sam i zivit svoj zivot nego se ujutro budit pokraj nekoga za kog ne znas volis li ga i voli li te.
Sto je 5 godina naspram cijelog zivota;)
A koliko tek nacija, rasa i zanimanja ceka iza kantuna:D
Ajde, hrabro. Jebes engleze, i jesu neka nacija:rolleyes: Pogledaj im samo ono jadno, smezurano, bogtepitakakvo cudo od pristolonaslidnika. Covik bi mu kunu da da ga vidi:D

luca
07.02.2003., 12:05
Gospon Pes kaže:
Ako ga mislis zenit - ne idi, ali ako ga samo trosis, kupi kartu.

slazem se. s tim da bih ja rekla: idi cak i ako ga mislis zenit. meni je moj muz reka da me ne bi zenija da nisam odma bila laka :D

sotona69
07.02.2003., 12:05
Kiki kaže:
Otkud ja znam, jebo.
Prvih tri godine je bilo dobro, cetvrtu godinu je bilo kako tako, a sad je...stajaznam...nikako, al nije lako ostavit nekog nakon pet godina.
Ja sam se nadala da ce se to moc popravit, al se zapravo prvo malo popravilo i sad sam ga JA uprskala do kraja, a nije ni on neko nevinasce cim ide ovu docekivat na aerodrom, a mene nije htio. I eto...stajaznam. Da znam ne bi otvarala topike o mojoj sapunici od zivota.
Nece se poravit jer za fiksanje veze treba dvoje, a u vasnom slucaju i kasno je za ikakve popravke. I nikad nece biti sto je bilo. Ostavljanje nekoga nakon 5 godina je rijestiti se starih navika, a jednom kad ih se rijesis osjetices ogromno olaksanje, jer ti ja ta veza kamen oko vrata. I da ostanes sa njim, udase se za njega, imas djecu i nakon 3 godine braka ti je pun *****, sta onda? Kad dodju djeca puno je teze. I povremnei izleti se mogu pretvoriti u nesto vise, da se zaljubis, a ovamo tones s tim kamenom oko vrata, ne mozes nista. Daj odjebi to i uzivaj, naici ce neko drugi, pa 6 miljardi ljudi na planeti.

luca
07.02.2003., 12:08
Kiki kaže:

Nego, zasto se ja ne mogu skrasit nego se jebem okolo po svijetu? Stvarno, sta je meni? Pa to nije normalno bas, jel da?

je. drugacije bi bilo nenormalno :) mlada, zdrava, lijepa, bogata, u naponu snage, bez prave veze.. sta bi ti drugo uopce trebala radit? :)

luca
07.02.2003., 12:11
penelopa kaže:
Nisi TI uprskala, znas i sama da je sve stimalo da ne bi brazilijanera pogledala ma da mu je i zlatni od 25cm:D

eto :)

ako ne osjecas spremnost da prekines, onda nista. radi po svome a vi cete oboje znati da je gotovo (vec to oboje i znate, zar ne?). i on radi po svome, zar ne?
povedi brata, frendicu, psa, macku i ajde u taj vraziji Amsterdam.

Kiki
07.02.2003., 12:12
Ma znam ja to sve...onako u glavi, al onda mi dodje zlo pa ne mogu da ga ostavim.
A ni okolina (moje kokosi) nije nesto utjecajna...jedna ima vezu od 9 godina pa se i on i ona jebu uokolo i nesretni su, a nikako da se ostave (ovo mi zvuci poznato), druga se jebe di stigne jer kaze da joj je "nepristojno rec ne", treca je isto neuracunljiva i tako....
Cak i onaj moj gay flatmate razvlaci svoju davno propalu vezu ko zvaku na cipeli. Il su morebit u ovoj Engleskoj svi ludi (ima nesto u onom penelopinom) il sam luda ja i ovi moji ili stajaznam....
Znaci...ovdje je zakljucak da odem u A'dam kud puklo da puklo, jel?
Al samo da vam kazem, jebat cu vam sve po spisku ako se ne udam u dogledno vrijeme i ne budem imala bar dvoje drcine (jedno moje, jedno posvojeno).
Budem li stara zenturaca koja smrdi na pisalinu i macke, vidjet cete i Boga i sve svece kad vas dovatim.
Tak! :D ;)

PinkyBubble
07.02.2003., 12:13
Ja sam u tvojim godinama otjerala vrapca s ruke.. nakon duplo više staža od tvog..i kaj mi sad fali..dost mi bilo sitnih ptica..napravila sam na ruci mjesta i uskoro je na nju aterirao golub.. ;)

luca
07.02.2003., 12:20
Kiki kaže:

1. Ma znam ja to sve...onako u glavi, al onda mi dodje zlo pa ne mogu da ga ostavim.
2. A ni okolina (moje kokosi) nije nesto utjecajna...jedna ima vezu od 9 godina pa se i on i ona jebu uokolo i nesretni su, a nikako da se ostave (ovo mi zvuci poznato), druga se jebe di stigne jer kaze da joj je "nepristojno rec ne", treca je isto neuracunljiva i tako....
3. Znaci...ovdje je zakljucak da odem u A'dam kud puklo da puklo, jel?
4. Al samo da vam kazem, jebat cu vam sve po spisku ako se ne udam u dogledno vrijeme i ne budem imala bar dvoje drcine (jedno moje, jedno posvojeno).
Budem li stara zenturaca koja smrdi na pisalinu i macke, vidjet cete i Boga i sve svece kad vas dovatim.
Tak! :D ;)

1; naravno, nakon 5 godina ste bliski. i sigurno se volite na neki nacin. samo ne na onaj koji bi trebalo... ne prekini formalno ako ne mozes. ali zivi dalje po svome. kad dodje vrijeme, oboje cete se moci razici...
2; super ti je ova pristojna :D
3. sta mozes izgubit? losu vezu. sta mozes dobit? dobar sex. mozda dobru vezu. mozda nista... vidis, bilanca nije losa :)
4; lako meni zahebavat ja imam muza vec tri godine :D

slusaj, ako zelis muza, to je lako. ako zelis dobru vezu, to nije lako. ova u kojoj jesi ocito nece zavrsiti sretnim brakom. dakle, isplati se traziti dalje dok si jos mlada i lijepa ;)
(jel to bar zvuci uvjerljivo?!)

Gospon Pes
07.02.2003., 12:21
Eto ti, Kiki. :p
I Stelli u medjuvremenu trbusina veca od tvog straha... :D

Kiki
07.02.2003., 12:24
luca kaže:
1; naravno, nakon 5 godina ste bliski. i sigurno se volite na neki nacin. samo ne na onaj koji bi trebalo... ne prekini formalno ako ne mozes. ali zivi dalje po svome. kad dodje vrijeme, oboje cete se moci razici...
2; super ti je ova pristojna :D

Joj, ma super ste mi, cure, sta bi ja bez vas? :) :)
Da, luca, mislim da nemam jos snage da prekinem formalno. Nas dvoje i ovak i onak sve vise vodimo prilicno odvojen zivot. Mozda je tako za sad najbolje dok ili on ili ja ne smognemo dovoljno hrabrosti. Znam da to zvuci pateticno i kukavicki, al ja ne mogu drugacije.
A onu moju pristojnu volim ko oko u glavi, al je stvarno previse pristojna, kerusa kerava. He he...
:D ;)

Sandra October
07.02.2003., 12:31
Kiki,

nono bez bezobraština

ona će nama
Vidim ja, nema mi druge nego sazvat vrhovni sastanak mojih kokosiju ovaj vikend i dobro pretrest situaciju

A šta smo mi jebat ga? :confused: :D
Donji dom kokošiju?

Viš kako ti sve grakću niz dlaku (uključujući mene:D) i pametno vele: odi u sexodram jel je grad lamperaja il nije :D .. ona će nas da mi nismo vrhovni savez kokošiju. Tsztsz...:D

A veza...
reče ti luca.. žene u 30ima najopasnije: zgodne ko i u 20im (jedino više ne rade glupe beauty eksperimente sa sobom pa izgledaju i bolje) 30 te im dadu pamet da su toga i svjesne...malo kapricioznosti da ne puše kojekakve pizdarije.. ma:top:

Veze sa krizama tipa afere teško preživljavaju, been there done that. Ubij ranjenog konja, prikrati sebi i njemu muke i pravac sexodram ;) :D

luca
07.02.2003., 12:35
kako kiki ne moze ubit konja ja predlazem neka ni ne pokusava. samo nemoj konja ranit i pojit i sam ce nestat...

magic
07.02.2003., 14:05
Sandra October kaže:

Viš kako ti sve grakću niz dlaku...

:no: :closed: :E :cry:

margarita
07.02.2003., 14:15
a sta ti jos vuces tog svog Engleza za sobom?!?

fino na cistac s njim - i onda u zivot sto penelopa kaze

indian
07.02.2003., 14:27

A stvarno si simpa s ovakvim izjavama..i hrčak i ostale pizadarijice..
Al ti priča ogoljena od tog ti smrdi totalno..

I šta je najgore, ti ne toliko brineš što ovom nabijaš rogove nego dal je glupo otić samo tako u Amsterdam, što bi u nekoj normalnoj situaciji trebalo bit sasvim jasno (kao ti bi se jebala al ne želiš da izgleda da si uložila iti malo truda :confused: ?)

Kiki
07.02.2003., 14:37
Ah, stara moja, pa znam da prica smrdi totalno. Da meni zivot (ljubavni) ide glatko i da sam ja jedna normalna, fina cura ne bi svako malo morala pisat pizdariye iz svog zivota na forumu i trazit savjet.
Znam da ce mi sad moja forum mater (magic ;) ) i jos poneki rec da serem i da glumim, al je sve tako kako sam napisala i ja zaista ne znam sto da radim.
Mislim da je luca zapravo dala najbolji odgovor za mene.
Moram cekat da veza sama od sebe pukne skroz jer ja njega nemam snage/hrabrosti ostavit, a mislim da nam je obojici jasno da se razvlacimo ko kauguma.
Sto se tice Brazilca...hmm..stvarno sam zakrzljala u tim udvarackim tehnikama nakon pet godina veze. ne zelim ispast neka fufa koja dotrci skokom di on migne okom, a opet htjela bi se...ahem...no, znas vec.
I tako....
Vjeruj da je i meni zlo od mene same i od cijele situacije u koju sam se (priznajem) sama dovela.
:rolleyes:

magic
07.02.2003., 14:38
Nemoj tako...jadna, dragi ju nije ni dochekao na aerodromu...red je da se tjeshi po Amsterdamu...:rolleyes:

Ajde, vec sam imala kompleks da sam jedina..:rolleyes:

Kiki
07.02.2003., 14:40
Eh, da i jos...
Meni je isto tako bilo zlo od moje frendice koja je svom nabijala rogove gdje je stigla (i jos uvijek to radi) i istovremeno pricala kako svog sluzhbenog voli, a sad mi je potpuno jasna njena situacija jer je i moja takva. I ja svog volim, al vjerojatno ne onako kako bi trebalo nego vise na neki...stajaznam...drugaciji nacin.
Ono...on mi je najbolji prijatelj, znamo se inside out, comfortable smo jedno s drugim, al mi se vise to ne cini to...
E, sad, il ja imam bijesne gliste il to stvarno nije to.
:confused: :(

Gospon Pes
07.02.2003., 14:41
Ajde, Kiki, ne kompliciraj. :rolleyes:
Idi radije pregledaj po ormaru sto ces ponijeti sobom, eventualno dokupi ako sto fali...koje samostojece ili tak nesto jer ipak ti za Amsterdam nije dosta bikini. :D

A Engleza unaprijedi u (samo) prijatelja i stvar rijesena. :D

magic
07.02.2003., 14:43
Kiki kaže:
I ja svog volim, al vjerojatno ne onako kako bi trebalo nego vise na neki...stajaznam...drugaciji nacin.

Tu dijagnozu si prochitala na prethodnoj strani ovog topika :)

magic
07.02.2003., 14:44
Kiki kaže:
Ono...on mi je najbolji prijatelj, znamo se inside out, comfortable smo jedno s drugim, al mi se vise to ne cini to...

Prevedi to na bosanski...simpatichnije zvuchi :rolleyes:

Kiki
07.02.2003., 14:45
Ta dijagnoza happens to be true.
Na zalost.

margarita
07.02.2003., 14:49
Kiki

nije to ljubav...nego strah od samoce

a nekad je bolje biti i sam nego u losem drustvu

mislim...sta taj tvoj i ti planirate?

zeniti se?

ako da - nek vam je Bog na pomoci

ako ne - jel bar imate dugorocne planove koje ukljucuju OBOJE?

ako ne - sta gubite vrijeme jedno s drugim

zivotarite umjesto da zivite

Mila
07.02.2003., 16:05
magic kaže:
Prevedi to na bosanski...simpatichnije zvuchi :rolleyes:

Na bosanskom se to kaze: navika.

Pale Blue Eyes
07.02.2003., 17:48
Kiki, ne intelektualiziraj previse... nemas kaj planirati u vezi njega... tip je piletina koja se isplati SAMO potrositi.... zato ne razmisljaj previse kaj ce on misliti o tebi... reci decku (kojeg bi btw, trebala vec nogirati...no otom potom u nekom drugom topiku) da ides na neki sportski weekend ;) ...dogovori se sa Brazilcem...gdje, kada, kako... uzmi svoj nesesercic, koji ces do vrha napuniti kondomima :))) nadji se sa komadom...namirisana, poletna, vesela i jebezljiva i pojebi se kao nikada do sada... :)))

Iskoristi ga do granice izdrzljivosti... ubij se od sexa... kao sto bi se ubila od planinarenja (za decka si na planinarenju ;)) onda mu lijepo daj goodbye pusicu... i pukni se jos jednom taman da stignes na let u zadnji cas... i cuvaj to kao nice memory... :)))

Kad dodjes doma nogiraj papka... i spremi sa pa idemo nas dvije van da ti nadjemo pravi boyfriend material :)))) usput bih mogla i ja sebi nekog naci...:rolleyes:

Pale Blue Eyes
07.02.2003., 17:51
Kiki kaže:
A mozda da i buraza povedem da ne bude obvious, a?
Kao ono...idemo ga oboje vidjet, ne?

Kiki,buraza ostavi u Londonu...budem ti ga ja cuvala... ;) sa mnom mu sigurno nece biti dosadno... :D

luca
07.02.2003., 17:57
Pale Blue Eyes kaže:
i spremi sa pa idemo nas dvije van da ti nadjemo pravi boyfriend material :)))) usput bih mogla i ja sebi nekog naci...:rolleyes:

mogu i ja, mogu i ja?! :) moj muz nije ljubomoran :D

Pale Blue Eyes
07.02.2003., 17:59
luca kaže:
mogu i ja, mogu i ja?! :) moj muz nije ljubomoran :D

Luce najdraza... ti uvijek mozes.... kad dodjes kod mene spavat ces sa mnom u krevetu...:))) a Kiki i Miki mogu skupa... :D

lebowski
07.02.2003., 18:05
usput bih mogla i ja sebi nekog naci...
Pale? Ljubavi? Nemoj... Sta? Pale, jesi bolesna ti? :confused:

luca
07.02.2003., 18:05
Pale Blue Eyes kaže:
Luce najdraza... ti uvijek mozes.... kad dodjes kod mene spavat ces sa mnom u krevetu...:))) a Kiki i Miki mogu skupa... :D

joj kad te u po noci opalim nogama ili vrisnem :D imam burne snove :)

a Kiki i Miki, ccc, u zadnje vrijeme me svi varaju: Miki s Kiki, Sound s plavusom... uglavnom trebam s vama van da nadjem novi materijal :D

Pale Blue Eyes
07.02.2003., 18:11
luca kaže:
joj kad te u po noci opalim nogama ili vrisnem :D imam burne snove :)

a Kiki i Miki, ccc, u zadnje vrijeme me svi varaju: Miki s Kiki, Sound s plavusom... uglavnom trebam s vama van da nadjem novi materijal :D

Ma pustiti cemo mi Mikija i Kiki i Sounda i the plavusu :))) da uzivaju a ja bum s tobom u krevetu sanjala burne snove i ritala se... nemres naci nemirniju osobe od mene kaj se tice spavanja... :D

Pale Blue Eyes
07.02.2003., 18:14
lebowski kaže:
Pale? Ljubavi? Nemoj... Sta? Pale, jesi bolesna ti? :confused:

Cuj, si ti ono mladji od mene...pa da i ja tebe iskoristim kao Kiki Brazilca? ;)

Mislim da ipak nisi... no znam da nekaj imas manje... pa bice da sam zato pomislila...:rolleyes: :D

anyway, ako mozes citavu noc... vec znas moju kvotu ;) budem te consider... ;)

luca
07.02.2003., 18:17
Pale Blue Eyes kaže:
a ja bum s tobom u krevetu sanjala burne snove i ritala se... nemres naci nemirniju osobe od mene kaj se tice spavanja... :D

sestro :) po neredu i po ritanju :D aj, bas super mozamo zajedno vristiti i migoljiti :)

Sila necista
07.02.2003., 18:18
Kiki kaže:
Eh, da i jos...
Meni je isto tako bilo zlo od moje frendice koja je svom nabijala rogove gdje je stigla (i jos uvijek to radi) i istovremeno pricala kako svog sluzhbenog voli, a sad mi je potpuno jasna njena situacija jer je i moja takva. I ja svog volim, al vjerojatno ne onako kako bi trebalo nego vise na neki...stajaznam...drugaciji nacin.
E, sad, il ja imam bijesne gliste il to stvarno nije to.
:confused: :(

Aiiiiiii:)
Kiki, čitam tvoje postove i kao da čitam svoj fucked up život..kojeg sam si sama fuck up:( I moji mi frendovi svi pričaju isto što tebi priča ekipa ovdje..i u pravu su ali ja ne mogu mrdnut:s Drž se..i naj se srditi, ne bum ti skretala topic;)

magic
07.02.2003., 18:23
luca kaže:
sestro :) po neredu i po ritanju :D aj, bas super mozamo zajedno vristiti i migoljiti :)

A ja mogu izmedju vas...ja tako mirno spavam da ne bi ni primjetile da sam tu ;) :rolleyes:

luca
07.02.2003., 18:31
magic kaže:
A ja mogu izmedju vas...ja tako mirno spavam da ne bi ni primjetile da sam tu ;) :rolleyes:

sigurno mozes. i ti i PBE ste palacinke, jedino bi moje dupe smetalo u tom krevetu :D a i nas dvije bi te mlatile, svaka sa svoje strane... ne znam koliko ti se isplati medju nas. os s Mikijem il s Kiki? :)
(ps. Miki ni za bacit ;) ali nije ni Kiki...)

Pale Blue Eyes
07.02.2003., 18:32
magic kaže:

Naravno da mozes :)))) nadam se da ti nece smetati ako se slucajno usred mog i Lucinog nocnog migoljenja najednom nadjes u sandwichu... :)))

Pale Blue Eyes
07.02.2003., 18:37
luca kaže:
sigurno mozes. i ti i PBE ste palacinke, jedino bi moje dupe smetalo u tom krevetu :D a i nas dvije bi te mlatile, svaka sa svoje strane... ne znam koliko ti se isplati medju nas. os s Mikijem il s Kiki? :)

Kiki je isto guzata i sisata... imati ce Miki u kaj udarati... barem se nece nazuljati... :D

Nego kaj kazes Luco... Magic, ti, ja i Sound :))) :lux:

magic
07.02.2003., 18:37
luca kaže:
os s Mikijem il s Kiki? :)

Necu s Kiki, bojim se :eek: ona bi me sexualno iskorishtavala ;) :D

luca
07.02.2003., 18:50
Pale Blue Eyes kaže:
Nego kaj kazes Luco... Magic, ti, ja i Sound :))) :lux:

jes normalna, ako damo sounda magicnoj, necemo ga vise vidit
:eek:
sexy kul zenska s iskustvom... nece nas vise sljivit ni pol posto... :rolleyes:

luca
07.02.2003., 18:51
magic kaže:
Necu s Kiki, bojim se :eek: ona bi me sexualno iskorishtavala ;) :D

a ovako ce siroti Miki stradat! pa aj uleti malo da se Miki koji put odmori :) moras nekad mislit i na druge, ne samo na sebe :D

Pale Blue Eyes
07.02.2003., 18:56
luca kaže:
jes normalna, ako damo sounda magicnoj, necemo ga vise vidit
:eek:
sexy kul zenska s iskustvom... nece nas vise sljivit ni pol posto... :rolleyes:

Ma nije plavusa... pa nam se mozda ipak vrati... :))) no zamisli kaj bi svakaj naucio od Magic... pa nam se vrati tako mudar i iskusan... :))) :lux:

luca
07.02.2003., 18:59
Pale Blue Eyes kaže:
Ma nije plavusa... pa nam se mozda ipak vrati... :))) no zamisli kaj bi svakaj naucio od Magic... pa nam se vrati tako mudar i iskusan... :))) :lux:

imas praf. ak se vrati, profitirat cemo. ali je rizicno...
hm, tako bi imao cijelu paletu: bjondu, crvenokosu i crnku :)

a nist, ako nas spuca zbog magicne, tjesit cemo se same. i uvalit cemo se ka Kiki i Miki :D

Pale Blue Eyes
07.02.2003., 19:08
Ne znam da li ce nas Kiki primiti kada skuzi da smo joj minirali topik... :D

luca
07.02.2003., 19:19
ali prije toga smo joj rjesili zivotne dileme :)

Tila
07.02.2003., 21:15
Kiki, daj pliz još jednom pročtaj kaj ti je margarita napisala! Kak je žena pametna!

...a kaj se tiče Amsterdama, to si ti već odavno odlučila, sam kaj još ni sama ne znaš.... glavu u ormar i spremaj se! Jednom se živi! A kaj se tiče udaje... to još stigneš!

I molim te nemoj nas vrijeđat kad spominješ nekakvo kokošje vijećanje, pa nas je tu puno više od njih, pretpostavljam da ti nitko od nas ne zavidi (na zao način) i ne želi ništa loše, moralnije smo od tvojih kokoši, ima nas svakakvih "profila" i još nekaj kaj je u ovakvim trenutcima jako važno - NEMAMO DLAKE NA JEZIKU!

Dobro, da skratim! Idi tamo i što prije nam javi kak je bilo!:top: (čini mi se da pola ovih forumskih "bakica" ponovno proživljava svoju mladost kroz tvoje "putopise"):D

Erin B
07.02.2003., 22:00
Draga moja. ocito je da je tvoja veza otisla u onu stvar i da o tome uopste ne trebamo raspravljati.
Spakuj svoje krpice i putuj;)
Decku nemas sta da objasnjavas jer kao sto si sama vec rekla vas dvoje zivite odvojene zivote vec neko vrijeme.To ko ce sta o tebi misliti ,to ti vec duze vrijeme ne bi trebalo nista znaciti jer takve stvari su samo bitne na " Balkanu".:flop: :flop:

Mislim covjek te zove da se nadjete...Why not??:)

To ne mora da bude samo sex weekend(iako ce vjerovatno biti;) )
.To moze biti i fun.Ides u Amsterdam ,be positive,
how often do you get to go to Amsterdam ??I Jos da te tip tamo ceka!!!!

fun fun fun!!!!!!!!!!!:top: :top: :D :D

enjoy...make the most of it...a kad se vratis .onda kuda koji mili moji.....zivot ide dalje//
Engleza ostavi ! nema smisla da "cekas" da veza pukne jer do tog trenutka uvjek ces osjecati potrebu da mu se opravdas i objasnis iako to vise nije potrebno( opet se vracam na ono ODVOJENI ZIVOTI VEC NEKO VRIJEME)...OPUSTI SE I UZIVAJ

Good luck!!!:)

Sudden Sid
07.02.2003., 22:12
Kiki, da ti translatiram na british engleski da ti i dragi moze procitati- fuck!

Mislim, kad se sjetim kak ti je taj tvoj seronja... ovaj... decko radio jos veca sranja ima da odes u Amsterdam i onak nimfomanski navalis na Brazilca!

A brazilcu reci da ces doci u amsterdam baj d vej. I gotovo

Kiki
08.02.2003., 05:07
Pale Blue Eyes kaže:

ubij se od sexa... kao sto bi se ubila od planinarenja (za decka si na planinarenju ;))

Jos da nadjem koju planinu u Nizozemskoj. :rolleyes: ;) :D

Kiki
08.02.2003., 05:10
luca kaže:
os s Mikijem il s Kiki? :)

Nece ti ta doc ni metlom blizu mene. To mi je forum mater, pa je grehota. Ona sluzi samo zato da me opominje i da me spota. :D

Kiki
08.02.2003., 05:15
Ovaj...ma samo sam vam htjela rec, drage moje babe, kokoske i pijetlovi, kako ste mi super i sta bi ja bez vas.
Cmok svima, i onima sto podrzavaju operaciju Amsterdam i onima sto kritiziraju. Kuzim obje strane.
Nadam se da ne mislite da sam previse razularena i ajkava.
Eto.
:kiss: :W

Rita
08.02.2003., 06:50
Kiki,sad si u najboljim godinama i ovaj tvoj impotentni englez te samo stopa.Odi u Taj A-dam i nauzivaj se,oslobodi se te polu veze i pocni zivjet punim plucima.Ja sam to nedavno (2g.) napravila i nije mi zao.Tek kad budes solo vidjet ces koliko je muskaraca oko tebe ,koji ti ne bi ni prisli jer zracis "zavezano"ili znaju da si u nekakvoj vezi.
Samo da ti kazem sta se meni dogodilo,veza od 7 godina,ja prekinula otisla na drugi kraj svijeta i eto,sad udana(sretno),promjenio mi se zivot u trenu.Bilo je uzasno tesko(navika i strah od samoce) ali isplati se.
Trebalo bi otvorit topic o dugim vezama koje smo prekinuli i kako dalje.
Drs se i javljaj kak je bilo jer uopce ne sumnjam da ces otici.I da znas da prozivljavamo sve uz tebe,istina priznam:top:

Claire
08.02.2003., 07:53
Kiki... cek malo... nisam imala force citat sve... ali daj mi reci... jel se ti spremas prevarit onog svog decka koji te bio ono jednom napucao?

mislim, ako da... sretan ti put... poshevi se za svaku od nas po jednom i ne zaboravi kupit jedan fini suvenir za decka...

daysleeper
08.02.2003., 12:44
Kiki, daj molim te kad vec ides u amsterdam svrati u birc teaser i slikaj konobarice da vidim jel se što promijenilo. A i brazilac će ti biti zahvalan ako ga tamo odvedeš :D

Winona2
08.02.2003., 12:56
i moj glas za Amsterdam...nemoj sad propustati stvari zbog kojih ces zaliti samo par godina kasnije ;)

Kiki
08.02.2003., 13:47
Claire, da, to je taj decko.
I nije da ga se spremam prevariti. To je vec ucinjeno u Tajlandu, a sad se samo spremam ponoviti (u Amsterdamu). :o

Kiki
08.02.2003., 14:10
la la la...idem u Amsterdam....lalalala

Ta tudo liberado na praia budista,
queimando um na praia budista...lalalala :D :) :D

indian
08.02.2003., 14:56
Claire kaže:
Kiki... cek malo... nisam imala force citat sve... ali daj mi reci... jel se ti spremas prevarit onog svog decka koji te bio ono jednom napucao?

A kakav je ovo kriterij? :confused:..on je nju napucao pa se sad sprema varat..
Šta mu se vraćala uopće..a terapeute za spas veze da ne spominjem :rolleyes:

Kiki, aj se jebat u Amsterdam, pa to je jasno ko dan...al daj više pojednostavniji cijelu priču!

Eladio
08.02.2003., 16:01
Kiki kaže:
Claire, da, to je taj decko.
I nije da ga se spremam prevariti. To je vec ucinjeno u Tajlandu, a sad se samo spremam ponoviti (u Amsterdamu). :o

:( ..zalim te..

mozda se jednom budes ugledala u ogledalo i "mozda, mozda" ti se to svidi sto vidis :rigo:

iskreno se nadam da ti sudbina nece vratit ,ali ko te hebe :2up:

Claire
08.02.2003., 17:08
Eladio... ne seri...
Kiki se uvijek moze tjeshit da je on to ionako zasluzio...
ima ih koje ne mogu ni to... ali svejedno varaju...

Eladio
08.02.2003., 17:12
Claire kaže:
Eladio... ne seri...
ima ih koje ne mogu ni to... ali svejedno varaju...

..a to je kao ono odlicno opravdanje :

"ima ih" :flop:

ili

"zasluzio je" :flop:

na koji da te od tih argumenata da te sad poserem ;) ili i sama kuzis debilnost izjave :cool:

Samantha
08.02.2003., 17:15

pa da on to i nije zasluzio..komu je kriv...ukratko ko ga jebe...nije je ni na aerodrom sacekao:mad:

ajd Kiki putovnicu u ruke,pa napisi i neku pikanteriju iz Amsterdama.

Claire
08.02.2003., 17:17
dalje se prepucavam s tobom na ovu temu samo ako imas nekih osobnih iskustava...

nikakva teoretska trkeljanja i nagadjanja me ne diraju...

Eladio
08.02.2003., 17:21
Claire kaže:
dalje se prepucavam s tobom na ovu temu samo ako imas nekih osobnih iskustava...

nikakva teoretska trkeljanja i nagadjanja me ne diraju...

osobno iskustvo je to da...

nikad nebi nesto napravio iz inata:cool:
uopce me ne ineresiraju drugi sta rade :cool:
..ako je "zasluzila"..onda je zasluzila da prekinem vezu <tocka>

..ni tvoja sranja mene ne interesiraju.. na tvoju dusu :cool:..tu sam kritizirao kiki :cool:

Kiki
08.02.2003., 17:57
Eladio, mos ti mene kritizirat i kuzim s koje tocke polazis jer sam i sama bila tako ogadjena s frendicom koja je svog decka varala dok se i meni nije dogodilo. E, a sad...jebi ga.
Kao sto vec rekoh...mislim da je prevara samo nus pojava u vec zajebanoj vezi. Nikako uzrok propadanja veze.

Claire
08.02.2003., 17:59
Kiki kaže:
Nikako uzrok propadanja veze.

ali moze bit povod...

i koji se qrac opravdavash...

Eladio
08.02.2003., 18:05
Kiki kaže:
Eladio, mos ti mene kritizirat i kuzim s koje tocke polazis jer sam i sama bila tako ogadjena s frendicom koja je svog decka varala dok se i meni nije dogodilo. E, a sad...jebi ga.
Kao sto vec rekoh...mislim da je prevara samo nus pojava u vec zajebanoj vezi. Nikako uzrok propadanja veze.

..ako je zajebana veza..onda se ili popravi ili prekine :cool:
sve ostalo su opravdanja , trebas povod pa ga izmisljas!!?

by the way.. kome se opravdavas??

nema, poslije jebanja, kajanja :cool:

PS
claire .. skini mi se s vrata , odjebi na fin nacin , nisi vrijedna vise trosenja rijeci :flop:

Kiki
08.02.2003., 18:08
Ne opravdavam se nikom. Uostalom ako netko misli da sam nemoralna kucka, mislit ce to bez obzira na moja "opravdavanja". Ja samo objasnjavam situaciju s moje tocke gledista.
That's all.

Eladio
08.02.2003., 18:13
Kiki kaže:
Ne opravdavam se nikom. Uostalom ako netko misli da sam nemoralna kucka, mislit ce to bez obzira na moja "opravdavanja". Ja samo objasnjavam situaciju s moje tocke gledista.
That's all.
..definiraju nas odluke a ne razmisljanja
..pa ako varas , i jos time mases ...ja te prvi osudjujem :E

ako je on gad.. ja cu prvi rec da je gad
..a ti budi gad, pa cu i za tebe reci da si gad :cool:

Claire
08.02.2003., 18:15
Kiki kaže:
Uostalom ako netko misli da sam nemoralna kucka, mislit ce to bez obzira na moja "opravdavanja". Ja samo objasnjavam situaciju s moje tocke gledista.
That's all.

ako ti ista znaci... ja mislim da si ok...
pisala si onda kad ti je bilo teshko... kad si patila... i ne vidim zasto ne bi sad bila sretna i euforicna... i pisala o tome...

Kiki
08.02.2003., 18:20
Da, znaci, Claire. :)
Mozda su moja pisanja (onda i sad) malo u raskoraku, al pisem onako kako se u datom trenutku osjecam.
Eladio, prevarom ne masem, nego se malo istresam na forumu. Nitko u RL tko zna ili mog decka ili mene ne zna za to niti bi htjela da znaju.
Zato si ovdje dajem malo oduska.
Of course, ti i dalje mozes misliti da sam ja gad. To je tvoje pravo, na kraju krajeva i ja ti to necu uzet za zlo.
Nit smo svi isti nit isto razmisljamo.

Sudden Sid
08.02.2003., 19:13
Eladio, jedino zbog cega bi ja kritizirao kiki je jer nije napucala onog svog seronju dosad!
Inace bih ja prvi bacio kamen na nekog tko bi tako varao decka, ali u ovim okolnostima- kiki sam se ti sevi ;)

Tila
08.02.2003., 19:48
Jao pun forum pametnih žena! Ovaj put se potpuno slažem sa Claire. Ne mislim ni na si loša, ni nemoralna osoba. Meni si baš jako simpa!;) Kad ti je bilo teško pisala si o tome isto kao i kad ti je ljepo. Ne vidim tu ni hvalisanja ni pretjerivanja!
Moja iskustva govore da većini ljudi preljub ni ne pada na pamet ako je veza u redu. Ako snimaš druge tipove, kombiniraš i dolaziš u ovakve nedoumice vjerojatno i sama znaš da to više nije to! Vjerujem ti da je teško naglo prekinut dugačku vezu, ali mislim da si na najboljem putu da to riješiš... i želim ti da nakon toga imaš vezu koja će pucat od sreće, ljubavi i seeeexa!:D (i, kaj je najvažnije, da nebuš smrdila po pišalini!)

Baj d vej: 'ko je pustio ove muške sa tulavim komentarima na ženski topic??? Dobrodošli su samo oni dobronamjerni!

magic
08.02.2003., 19:52
Kiki kaže:
Nitko u RL tko zna ili mog decka ili mene ne zna za to niti bi htjela da znaju.

A tvoj je brat mislio da s Brazilcem prouchavash utjecaj mjesechevih mijena na plimu i oseku :rolleyes:

Tila
08.02.2003., 20:02
magic LOOOLČINA!

Kiki
08.02.2003., 23:05
A dobro, zna brat...al znam i ja sranja o njemu pa smo jedan-jedan.
I zna (tj uskoro ce znati) vrhovna kokos koja je u istoj situaciji. Ostalima nemam namjeru govorit jer mislim da nije u redu prema mom decku.

Hana_
08.02.2003., 23:43
Slazem se s tim sto ti je rekao Eladio.Svatko ima pravo na svoje misljenje pa cu ti i ja reci ,ovo sta radis je zbilja uzasno,po tom pitanju sam konzervativna..trebas to priznat decku pa se mozda uspijete pomirit ( ak to uopce ti zelis) il prekinut...ti valjda znas..
sretno

Septembar
08.02.2003., 23:53
kiki nisam procitala sve savjete, al vjerujem da svi vode jednom

LOSE DJEVOJKE IDU U RAJ, A DOBRE- TAM GDJE POZELE :D

idi i uzivaj kad ti bog dao da mozes!!! bez moralizacije... i vadjenja masti nama starim babama sto nemamo egzoticnih poziva za velesvjetske jebacine ;)
zavidim ti picko jedna :D

Septembar
09.02.2003., 00:10
glede sta ce brazilac misliti...
who the fuck cares????
a on je satro "slucajno" tak brzo blizu tebe,,, pola globusa prelazi, ti do a-dama mos i preplivat :p

dalje sta ce kokoske realne i virtualne mislit...
same answer!!!
luce ti je ljepo rekla: bilo bi nenormalno da bilo sta drugo radis

tvoja veza da je prava isli bi se skupa, jedno drugo, jebavat okolo po planeti...
dakle lanjski snjeg... rastopit ce se sama od sebe, nemoras se opterecavat

Tija
09.02.2003., 00:10
Kikislavka, uživaj u svojoj mladosti, zgrabi sve što ti život pruža...ako ti se ševi sa Brazilcem onda to i učini. Na koncu, nikad ne znaš što te čeka sutra, zato uživaj danas.
Ali budi poštena i prema sebi i prema svom dečku, učini mu uslugu i ostavi ga. Pruži mu priliku da si pronađe ženu svog života, ti ga ionako ne voliš, samo tratite vrijeme.
A u Brazilu nam se možda i udaš:D , pa češ uzgajati kavu i biti jako bogata.:D

P.S. Aj donesi mi neš iz Brazila.:D pliz, pliz, pliz:B

Pale Blue Eyes
09.02.2003., 00:28
Nitko u RL tko zna ili mog decka ili mene ne zna za to niti bi htjela da znaju.

Kiki znam ja ;)

Koliko platis da te ne cinkam...:B

Kiki
09.02.2003., 01:15
PBE, ti ne znas decka pa se mos hebat sa svojom ucjenom.... :B :D

BTW, danas sam prvi put vidjela sluzhbenog otkako sam se vratila i muka mi je...muka mi je od mene, od nejgove naivnosti i poletnosti sto me opet vidi nakon mjesec i pol....
Mislim da ga fakat definitvno moram ostavit....O, boze...:(

Pale Blue Eyes
09.02.2003., 01:46
Kiki kaže:
PBE, ti ne znas decka pa se mos hebat sa svojom ucjenom.... :B

BTW, danas sam prvi put vidjela sluzhbenog otkako sam se vratila i muka mi je...muka mi je od mene, od nejgove naivnosti i poletnosti sto me opet vidi nakon mjesec i pol....
Mislim da ga fakat definitvno moram ostavit....O, boze...

Znam, znam di radi i gdje izlazi i koji internet dating agency koristi...:B

Ja sam te bas sad zvala (no ti se ne javljas)...da si upalis channel 5...imas erotski film "Divlja Orhideja (ona ljiga sa Rourkeom:rolleyes: ) ... no film se desava u Brazilu i svi se sam karaju i onda je bio neki strava Brazilac :eek: onako je samo izasao iz mora u punom apolonskom elementu... i ja se sjetila tebe... :))) ... da onda je trebao karati Jacquelline Bisset i Care Otis... no tada se stvorio tam ljuti Mickey i uhvatio ga za kosu i maknuo sa Carinog medjunozja...:rolleyes: ak te zanima dalje upali channel 5... ;)

ah nemere vise... bas je zavrsio... a njih dvoje su odvjetrili na Harleyu...:rolleyes: ...no prije toga je pao jedan divljacki sex... :)))

indian
09.02.2003., 02:54
Claire kaže:
ako ti ista znaci... ja mislim da si ok...
pisala si onda kad ti je bilo teshko... kad si patila... i ne vidim zasto ne bi sad bila sretna i euforicna... i pisala o tome...

Ja ne kužim ovo?

I ja se sjećam toga kad ju je ostavio i sve šta je bilo..da nebi bilo da sam neupućena..
Al kakve to veze ima jedno s drugim...on je nju jednom nogirao, (pa se vratio)..i sad zato jer je onda ona patila u redu je da to sve radi..da se postigne ravnoteža il šta? :confused:

To što nju više uopće nije briga za Engleza ko da nije važno..glavno da je ona u vezi il koji vrag?

Kiki
09.02.2003., 07:52
Indian, pa kolko ja vidim nitko nije rekao da je u redu to sto sam ga prevarila zato jer je on mene ostavio. Ni ja sama to ne mislim, a kamoli netko drugi.
A nije ni da ga vise ne volim. Daleko od toga, samo mislim da ga ne volim na nacin na koji bi trebala.

Gospon Pes
09.02.2003., 12:45
Kiki kaže:
...muka mi je od mene, od nejgove naivnosti i poletnosti sto me opet vidi nakon mjesec i pol....

Joj, da! Poletio ti je cak na aerodrom koliko te pozelio. :D

Claire
09.02.2003., 13:03
Kiki kaže:
Indian, pa kolko ja vidim nitko nije rekao da je u redu to sto sam ga prevarila zato jer je on mene ostavio. Ni ja sama to ne mislim, a kamoli netko drugi.
A nije ni da ga vise ne volim. Daleko od toga, samo mislim da ga ne volim na nacin na koji bi trebala.

ma boli te qrac...

nego mene zanima jesi li ti sretna zbog cvenka sa Brazilcem?
to mene jedino zanima...

Kiki
09.02.2003., 15:00
Da, vec se pripremam i veselim ko krava. Odvratna sam. Ne znam dal da se sama sebi gadim il kaj...?

Septembar
09.02.2003., 15:57
Kiki kaže:
Da, vec se pripremam i veselim ko krava. Odvratna sam. Ne znam dal da se sama sebi gadim il kaj...?
e onda nemoj ici
posalji kakvu frendicu skao surogat
nevjerujem da bu on pravil pitanje
evo mozes neku sa foruma :D :B

ma daj kiki sta pizdis, van sa tim kvazisamosvjescu, jebi ih i uzivaj
jjjjjjoj ocu i ja negdi putovat :top:

Claire
09.02.2003., 16:15
Kiki kaže:

pa i trebas se veselit...
a ovo da si odvratna i da se gadish sama sebi.... to kuzim... i ja bi to napisala... cisto reda radi ;)

krijesnica
09.02.2003., 17:12
ma ne misli se previše da ovaj prije ne ode iz amsterdama...odi i uživaj :)

Eladio
09.02.2003., 18:47
Kiki kaže:

OSTAVI decka i idi..

sve ostalo me navodi na :rigo:

Gospon Pes
09.02.2003., 19:03
Pa ostavila ga je vec.
Sad jos samo ceka da i on nju ostavi. :D:D:D

Claire
09.02.2003., 20:37
isuse... satrali ste jadnu Kiki... pustite zenu nek se relaxira pred put... shta joj sad zivce rastezete...

Sudden Sid
10.02.2003., 21:29
Kiki, taj tvoj mili dragi decko ti je napravio toliko sranja da nemas sta osjecati griznju savjesti

magic
10.02.2003., 21:33
Mdaaaa..:rolleyes: naravno...ostavio ju je gladnu, zhednu, golu, bosu, slomljenoga srca, s dvoje nejake djece i tri neotplacena kredita...govno, govno jedno!!! Da prevarit, kastrirat, ochi vadit, ubit !!!! PREGRIST GRKLJAN!!!!!!:mad:

...oprostite, zanijela sam se...:o

Eladio
10.02.2003., 21:35
magic kaže:
Mdaaaa..:rolleyes: naravno...ostavio ju je gladnu, zhednu, golu, bosu, slomljenoga srca, s dvoje nejake djece i tri neotplacena kredita...govno, govno jedno!!! Da prevarit, kastrirat, ochi vadit, ubit !!!! PREGRIST GRKLJAN!!!!!!:mad:

...oprostite, zanijela sam se...:o

pa sta onda radi s njim :confused: :rolleyes:

Shtefitza
10.02.2003., 21:42
Eladio kaže:
pa sta onda radi s njim :confused: :rolleyes:

Ni ja ne kuzim te spike o osveti.

Ako je ona veza gotova - prekinuti je. Ako zeli Brazilca za jednu noc, odvede ga u krevet. Al Brazilac nema veze s Britancem uopce. To su dva muskarca, ili se varam? :B :confused:

magic
10.02.2003., 21:47
Shto je najtuzhnije, najvjerovatnije mu se nema ni na chemu svetiti...:rolleyes:

margarita
10.02.2003., 21:47
Shtefitza kaže:
Ni ja ne kuzim te spike o osveti.

Ako je ona veza gotova - prekinuti je. Ako zeli Brazilca za jednu noc, odvede ga u krevet. Al Brazilac nema veze s Britancem uopce. To su dva muskarca, ili se varam? :B :confused:

ma dva
al Kiki iz nama nepoznatih razloga nema muda za prekinut
ajd da svi navijamo i dajemo moralnu podrsku pa ce valjda i to napravit...lakse je neg izvadit umnjake, bar mos jest poslije

:lux:

Shtefitza
10.02.2003., 21:48
Al' ja pokusavam reci da ce joj biti lakse opusteno uci u krevet s Brazilcem (ili bilo kojim kojeg drugim) ako prvo odkanta Engleza a onda slobodno ide na ljubavni izlet na kontinent! Go girl!

margarita
10.02.2003., 21:52
magic kaže:
Shto je najtuzhnije, najvjerovatnije mu se nema ni na chemu svetiti...:rolleyes:

ma to sto ce ona spavat il ne spavat s nekim tom Eneglezu nije ni vazno - da jeste znacilo bi da mu je stalo do nje a da mu je stalo do nje docekao bi je na aerodromu

prema tome oboje zasluzuju "two thumbs down"

:flop: :flop:

Eladio
10.02.2003., 21:57
margarita kaže:
ma to sto ce ona spavat il ne spavat s nekim tom Eneglezu nije ni vazno - da jeste znacilo bi da mu je stalo do nje a da mu je stalo do nje docekao bi je na aerodromu

prema tome oboje zasluzuju "two thumbs down"

:flop: :flop:

cekanje na aerodromu je kljucno :rolleyes:

margarita
10.02.2003., 22:09
Eladio kaže:
cekanje na aerodromu je kljucno :rolleyes:

da!!!

i i buket ruza koje nije donio, i poljubac i zagrljaj