View Full Version : Erste Bank Eishockey Liga - službeni topic
ova alba nije normalna,pa sve moguce pobjedjuju:eek:
bravo medvjedi:s:s:s
da nema medveščaka (bravo medvjedi!) navijao bih za albu.
dečki imaju super karakter, psihički su jaki, nikad se ne predaju, a tim im je baziran uglavnom na domaćim snagama, mađarima, s jako malo stranaca. kapa dolje.
sanjam da će tako izgledati i medveščak jednom - da mu baza budu domaći dečki s ponekim stranim pojačanjem.
ispričavam se na malom OT...
jel ima itko kakav link o ovim bodovanjima igrača u roosteru?
ili ako netko želi objasnit nabrzaka.
I V A N
23.11.2009., 08:22
ispričavam se na malom OT...
jel ima itko kakav link o ovim bodovanjima igrača u roosteru?
ili ako netko želi objasnit nabrzaka.
New „Points-Rule“
From this season, the ten teams may use up 60 Points for the 22-Men-Squad-List (not counting national sub-22 Players)
1.) International Transfercard players account for 4 Points
2.) Maximum 3 U20-Transfercard-Players account for 2 Points each
3.) national U20-Players account 0,5 Points
4.) national U24-Players account for 1 Points
5.) national U28-Goalies account 1,5 Points
6.) national Goalies aged 28 Years or more account for 2 Points.
lisica2006
23.11.2009., 11:44
Koliko igrača može biti prijavljeno za sezonu? Ovo 22-Men-Squad je za pojedinu utakmicu? Fox, Guidarelli, Letang, Sandrock, Martin, Ouellette, Smyth, Seeley, J.Prpic, M. Prpich, Sertich, Hecimovic, Powers, Brumerčik, Novak, Žagar, Jakopič, Rajsar, Lovrančić, Blagus, Trstenjak, Lazić, Mlađenović + golmani (3 komada) su do sad bili u sastavu i/ili igrali. Na stranici kluba su još i S. Belić, Novosel, Žibret i Švigir. Jel oni svi mogu konkurirati za sastav (unutar 60 bodova po utakmici)?
NouLuck
23.11.2009., 11:46
Hm, kad bi uslišali tvoje želje i doveli Slovence i Mađare, imho bi to onda bila ekipa za prva četiri sigurno, naravno uz još jedno-dva pojačanja tipa Ouellette.:)
Jer, em sljedeće sezone više ne budemo novaci, em će nas svi ozbiljnije shvaćati i za očekivati je, bar ja mislim, bolje suđenje i niz drugih faktora...
Nego, mislim da će Kristan otići, da će se vratiti u Jesenice.:ne zna: Koga bi ti umjesto njega, uz uvjet da ne brojimo skupog Westlunda? Onaj Maracle iz Zmajčeka se čini ok, što kažeš?
Glupost,zašto bi se kristan vratio u Jesenice?? Uostalom draftiran je u columbusu tako ako mu se otvori ponuda sumnjam da neče otič jer je NHL materjal golmana,ako ne to imat če ponuda od drugih europskih klubova ,a ako ništa može ostat u medveščaku što nije nemoguče :)
stoneisland
23.11.2009., 12:10
Glupost,zašto bi se kristan vratio u Jesenice?? Uostalom draftiran je u columbusu tako ako mu se otvori ponuda sumnjam da neče otič jer je NHL materjal golmana,ako ne to imat če ponuda od drugih europskih klubova ,a ako ništa može ostat u medveščaku što nije nemoguče :)
:rofl::rofl:
nasmijao si me do suza. neko te izlagao da je bio draftiran.
nhl moze igrat samo na plejki.
imamo novog napadaca. bratica od staal dinastije. jeff heerema. ppg u ahl.
NouLuck
23.11.2009., 12:11
nasmijao si me do suza.
zašt sam te nasmijao,pa za second goalie je ok golman
rekli su na telki da je bio draftiran od columbusa lol
stoneisland
23.11.2009., 12:27
kristan varira od odlicnog (sezona u brynasu), do kriminalnog - otkaz usred sezone u allsvenskanu (drugi rang natjecanja u svedskoj).
on u zivotu nije bio u nikakvoj ozbiljnijoj kombinaciji da ode u KHL, a kamoli u NHL.
znaci, kristan bi trebao prvo bit bog i batina u europi (svedska, finska, rusija), da bi uopce netko u americi razmislio o njemu.
imamo novog napadaca. bratica od staal dinastije. jeff heerema. ppg u ahl. jel to ziher?
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=31809
ove brojke su i više nego dobre
cave troll
23.11.2009., 12:42
Nadam se da lik zna klizati tj. da nije zaboravio klizati pošto ne bi mogao biti tako visko na draftu da nije bio dobar klizač.
NouLuck
23.11.2009., 13:34
kristan varira od odlicnog (sezona u brynasu), do kriminalnog - otkaz usred sezone u allsvenskanu (drugi rang natjecanja u svedskoj).
on u zivotu nije bio u nikakvoj ozbiljnijoj kombinaciji da ode u KHL, a kamoli u NHL.
znaci, kristan bi trebao prvo bit bog i batina u europi (svedska, finska, rusija), da bi uopce netko u americi razmislio o njemu.
evo sad čitam da je pregovaro s jacketsima ali da je medveščak ponudio bolju ponudu, lol imaš i na wikipedi-i pa da ne kažeš da izmišljam :)
I V A N
23.11.2009., 13:35
jel to ziher?
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=31809
ove brojke su i više nego dobre
http://www.vecernji.hr/sport/zvijezde/medvescak-doveo-11-picka-prve-runde-drafta-1998-godine-clanak-54817
Jebeš brojke iz 1998, mene zanima kakav je 2009 :)
I smyth ima impresivne brojke, čak i "jaču" NHL karijeru od ovog. Ok ovaj je mađi 6 godina, ali.....bumo vidjeli. Nadam se da nije "osakačeni starac" neg da je pravo pojačanje.
Od kud Medama pare za sve to?? :)
retardinjo
23.11.2009., 13:54
bandić je otvorio kesu..... he he he
Bandić nije dao ni centa do sad.
Rygel XVI
23.11.2009., 14:07
Jedino kaj grad placa ove sezone je odrzavanje leda. Dok je sve ostalo na Medvescaku i sponzorima.
stoneisland
23.11.2009., 14:19
evo sad čitam da je pregovaro s jacketsima ali da je medveščak ponudio bolju ponudu, lol imaš i na wikipedi-i pa da ne kažeš da izmišljam :)
lol :top:
odlican si
Ajd prestanite pišat u dalj.
Ove godine je Kristan dobar, nije najbolji vratar lige ali uz propusnu obranu čovjek brani dobro.
Mislim nije sve u postotcima, golmani koji brane protiv medvjeda nekad imaju puno obrana a u to im se uračunava i ispucavanje paka iz naše sredine po njihovom golu...i to je kao obrana, statistički je no 50 takvih obrana ne znači puno.
S druge strane Kristan je često u svojih 40 obrana imao i 30 s 3 metra. Evo zadnja domaća tekma, protivnički golman imao 50 ili nešto obrana, a od toga bar 20 nisu bili udarci nego poluispucavanja.
Istina je da je Kristan u momčadi Meda jedan od boljih pojedinaca, imao je pacerskih golova, ali koji golman to nema.....ali također ima tekmi gdje nas je i jedino on spasio.
Sigurno nije NHL kalibar, pa ne bi branio u EBELU.....ali za EBEL je sasvim solidan golman, a za MEdvede je čak i odličan igrać
Vespazijan
23.11.2009., 15:42
Ajd prestanite pišat u dalj.
Ove godine je Kristan dobar, nije najbolji vratar lige ali uz propusnu obranu čovjek brani dobro.
Mislim nije sve u postotcima, golmani koji brane protiv medvjeda nekad imaju puno obrana a u to im se uračunava i ispucavanje paka iz naše sredine po njihovom golu...i to je kao obrana, statistički je no 50 takvih obrana ne znači puno.
S druge strane Kristan je često u svojih 40 obrana imao i 30 s 3 metra. Evo zadnja domaća tekma, protivnički golman imao 50 ili nešto obrana, a od toga bar 20 nisu bili udarci nego poluispucavanja.
Istina je da je Kristan u momčadi Meda jedan od boljih pojedinaca, imao je pacerskih golova, ali koji golman to nema.....ali također ima tekmi gdje nas je i jedino on spasio.
Sigurno nije NHL kalibar, pa ne bi branio u EBELU.....ali za EBEL je sasvim solidan golman, a za MEdvede je čak i odličan igrać
Kristan nam je daleko najbolja karika u momcadi :s
cave troll
23.11.2009., 15:45
Ehm. Koja bolja ponuda?
Medveščak mu je mogao punudit samo lovu koja je 10 puta manje od NHL minimuma.
Nije tu bilo nikakave ponude od strane Jacketsa nego Kristan tamo nije prošao.
asr crew
23.11.2009., 15:57
Po meni je on prenapuhan.
Jednostavno, to je moje mišljenje. Ono, je da nas je vadio u nekoliko navrata, je da je bilo njegovih sjajnih obrana, ali pacerskih golova mi je, ne znam, bilo nekako previše.:ne zna:
Stalno se priča o Lixu najboljem golmanu lige, a Maracle i Westlund su ostavili puno bolji dojam na mene. Hetenyi također.
Nego, što kažeš na tog novog? Lani 18 golova za Frankfurt u DEL-u, zvuči dobro, nije imao pauzu a la Smyth ili Seeley.:)
Jebeš brojke iz 1998, mene zanima kakav je 2009 :)
Pa nemoj gledati brojke iz 1998., gledaj one od prošle sezone.:mig:
stoneisland
23.11.2009., 16:22
Bandić nije dao ni centa do sad.
mislim da nije istina, ali nije dao nista znacajnije. puno manje neg kroaciji sesvete.
Po meni je on prenapuhan.
Jednostavno, to je moje mišljenje. Ono, je da nas je vadio u nekoliko navrata, je da je bilo njegovih sjajnih obrana, ali pacerskih golova mi je, ne znam, bilo nekako previše.:ne zna:
Stalno se priča o Lixu najboljem golmanu lige, a Maracle i Westlund su ostavili puno bolji dojam na mene. Hetenyi također.
Nego, što kažeš na tog novog? Lani 18 golova za Frankfurt u DEL-u, zvuči dobro, nije imao pauzu a la Smyth ili Seeley.:)
Pa nemoj gledati brojke iz 1998., gledaj one od prošle sezone.:mig:
Mene uvjek malo "muči" kako to da igrač takvog renomea ide korak nazad u karijeri, jer EBEL je korak nazad u odnosu na DEL....i po jačini lige i po financijskoj snazi....i k tome još ide u MEdveščak, ajde da je u Red Bullu koji pretendira na DEL....
no nadam se da nema skrivenu "manu" :), kao što ju imaju i Smyth i Seeley pa i fox koji su svakako na vrhuncu karijere bili stvarno jaki igrači (pogotovo Smyth), no sada su debelo ili u zalasku ili iskasapljeni ozljedama.
držim figeeeeeee
asr crew
23.11.2009., 17:22
Enio nije više trener?
:confused:
Vic Vega
23.11.2009., 17:24
Enio nije više trener?
Ha?
Kažu Austrijanci... "Trainerwechsel beim Medvescsak: Ted Sator ist der neue Head-coach. "
Bivši trener Albe...
http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Sator
asr crew
23.11.2009., 17:33
Izgleda da je istina, evo (http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-ted-sator-a-medvescak-zagreb-vezetoedzoje-2007810) i Mađari pišu o tome.
electro cute
23.11.2009., 17:35
wtf? zašto? jer zbog dvije pobjede u nizu? :zubo: samo da nije onaj hrvatski mentalitet i filozofija "ajmo dat otkaz treneru i napravit pozitivni šok u ekipi" :facepalm:
http://jegkorong.blog.hu/2009/11/23/ted_sator_lesz_a_medvescak_zagreb_edzoje
I ovdje..
ne kuzim se u trenere, al ovaj "novi" ima puno deblji CV
cave troll
23.11.2009., 17:58
:facepalm:
Tko je taj luđak koji je odlučio smijeniti Enia?
Ponosna_Hrvatica
23.11.2009., 18:06
Eee Robetre Kristane... Jesi Slovenac, ali drag si mi... :D Yebiga... :cerek:
RadioNowhere
23.11.2009., 18:11
Ma sigurno su pobrkali datume i misle da je prvi april.
:moli:
šta je ovo? pol evrope je prije nas saznalo da je došlo do smjene u medveščaku. :D
kukuriza
23.11.2009., 20:25
meni nisu bile jasne neke njegove odluke,kad je medveščak bio kratak sa brojem igrača on stavlja na led onoga velikog prpića koji kliže brzo kao ja :)
stoneisland
23.11.2009., 21:36
napisao sam prije par dana, da bi prije putovnice kaj dodju neki mogli letit :D
putovnice su stigle, netko je sad odletio, ali i dalje bi neki mogli letit, sad od igraca. do kraja tjedna ce ziher bit neka igracka promjena
staalov rodjak za nekog.
sacilotta nisu spasile pobjede, jer se trazio trener od poraza na jesenicama i salzbuga doma. cekalo se pravo ime, uletio je sator...
http://jegkorong.blog.hu/2009/11/23/ted_sator_lesz_a_medvescak_zagreb_edzoje
I ovdje..
evo kako je google translate preveo taj članak:
Mađarske reprezentacije izbornik je u ponedjeljak popodne odletio za Zagreb kako bi se na Ebel tim profesionalnih upravljanja. Okvir je Hrvatska trenutno u 19 ne igrači koji mogu edzőcseréje donekle iznenađuje, jer u doigravanju manje nego u kombinaciji s Enio Sacilotto. U Osim toga, nedavne velike uspjehe postiže Beč Kapital pobijediti kod kuće, tada je osvojio u Villachu. Prema našim informacijama Sator majstor propisan za mađarske reprezentacije prioritet, poželjna je utjecaj naše reprezentacije. Medveščak uprava pristala na to, stranke su dogovorili sve u ugovor potpisan nakon dolaska Ted Sator. Drago mi je da sam bliže mađarske nacionalne momčadi, te broj MOL-Liga utakmice, a ja ću biti u stanju vidjeti, tako da oči više neće biti prije većinu ekipe, "rekao je trener nekoliko minuta prije odlaska u Europu.
:ne zna::D
Mozda covjek dolazi umjesto Colomba, a ne Enia?
Pa da napravi pravu momčad i od M2.
Vic Vega
23.11.2009., 22:27
Mozda covjek dolazi umjesto Colomba, a ne Enia?
Pa da napravi pravu momčad i od M2.
:lol:
http://www.vjesnik.com/html/2009/11/24/Clanak.asp?r=spo&c=4
Potvrda da je Vjesnik od svih medija najupućeniji u hokej (bez obzira šta ponekad pišu gluposti kao onaj članak kontra EBEL-a)
Napravio sam žešći update rostera na EN wikipediji...
http://en.wikipedia.org/wiki/KHL_Medve%C5%A1%C4%8Dak_Zagreb
Fali mi jedino mjesto rođenja Powersića i Rajsara. Zna netko?
Kud sa Jakopićem? Medveščak 1 ili 2? Na EBEL sajtu ga nema pod rosterom 1 ekipe...
Ispravio bih te malo, on je Jakopič. Možda je i on dobio putovnicu pa je u ovoj kvoti mladih igrača?
Rajsar je na fejsu pa mu možeš poslat message i pitat di se rodio :)
Zaboravio si promijenit head coacha :)
http://www.hrhokej.net/ebel/clanci/589-uprava-medveaka-smijenila-sacilotta.html
Ova ekipa s hrhokej su neki zesci kriticari.
Hrhokej je loš site pa se ne bi zamarao sa njima. Osim što se ne možeš registrirati (nije mi stigla aktivacija ni nakon 3 tjedna) zbilja mi se ne čita o tome kako EBEL uništava hr hokej... a thread o Medveščaku se 90% odnosi na frustracije onog lika koji EBEL ne može smisliti. Ne znam zašto ga toleriraju tamo...
Ako želite razgovarati baš o klubu i samom hokeju ovaj thread na forum.hr je najbolje mjesto za to.
lisica2006
24.11.2009., 11:19
Napravio sam žešći update rostera na EN wikipediji...
http://en.wikipedia.org/wiki/KHL_Med...C4%8Dak_Zagreb
Fali mi jedino mjesto rođenja Powersića i Rajsara. Zna netko?
Kud sa Jakopićem? Medveščak 1 ili 2? Na EBEL sajtu ga nema pod rosterom 1 ekipe...
zakaj u rosteru imamo samo desna krila? (i jedno lijevo, za koje i tak većina misli da je lijevo :), Žagar) i kaj nije i Krošelj dobil naše papire?
Istina.. zaboravio sam na njega. Vidim da je i u EBEL-u prijavljen ko naš.
Evo ispravljam :)
lisica2006
24.11.2009., 12:15
jel odavde neko ide na presice? kažu da je danas u 15:45
stoneisland
24.11.2009., 12:28
Hrhokej je loš site pa se ne bi zamarao sa njima. Osim što se ne možeš registrirati (nije mi stigla aktivacija ni nakon 3 tjedna) zbilja mi se ne čita o tome kako EBEL uništava hr hokej... a thread o Medveščaku se 90% odnosi na frustracije onog lika koji EBEL ne može smisliti. Ne znam zašto ga toleriraju tamo...
Ako želite razgovarati baš o klubu i samom hokeju ovaj thread na forum.hr je najbolje mjesto za to.
mislim da si u krivu, sajt je odlican, imas reze od klinaca do seniora. a i hokeja godinama nije bilo nigdje, taj forum i sajt bili su jedino mjesto gdje si mogao saznati ista o hokeju.
a o frustracijama odredjenog clana mogle bi se ispisati bajke. naime, njegov sin nije uspio, ali svejedno covjek ima dosta stvari za pravo, samo ga ljutnja prebacuje...
lisica2006
24.11.2009., 13:25
sajt je odličan, sa hrpu informacija, i često jedino mjesto gdje možeš saznati kad je utakmica (bilo koja osim EBEL-a), ali na njihovom forumu ima malo više od jednog isfrustriranog člana. a kritika je išla (bar mi se čini) više zbog "zatvorenog" društva koje baš i nije spremno za svježu krv!
mislim da si u krivu, sajt je odlican, imas reze od klinaca do seniora. a i hokeja godinama nije bilo nigdje, taj forum i sajt bili su jedino mjesto gdje si mogao saznati ista o hokeju.
a o frustracijama odredjenog clana mogle bi se ispisati bajke. naime, njegov sin nije uspio, ali svejedno covjek ima dosta stvari za pravo, samo ga ljutnja prebacuje... Možda sam se krivo izrazio. Forum je loš :)
--
http://en.wikipedia.org/wiki/KHL_Medve%C5%A1%C4%8Dak_II
Dodan roster za Međede 2 :) Tu je prava umjetnost naći neku informaciju :)
Rygel XVI
24.11.2009., 13:41
Evo bas slusam na R101 da je Sacilotto-u ponudjen ugovor na 2 godine kao treneru juniora.
crorens
24.11.2009., 13:45
evo sad sam bas procito ovaj clanak sa vjesnika da je doso novi trener i da posto je doso ovaj Heerema morace nekog izbacit. vi se vise kuzite u to pa me zanima kaj mislite o novom treneru i ko ce po vasem misljenju izletit iz momcadi?
Rygel XVI
24.11.2009., 13:55
evo sad sam bas procito ovaj clanak sa vjesnika da je doso novi trener i da posto je doso ovaj Heerema morace nekog izbacit. vi se vise kuzite u to pa me zanima kaj mislite o novom treneru i ko ce po vasem misljenju izletit iz momcadi?
Prica se da bi to mogao biti Mato Mladenovic. To je ono kaj sam ja cuo, ali ak netko ima kakvu drugu informaciju nek podijeli s nama.
crorens
24.11.2009., 14:30
kaj im oni bodovi dopustaju da izbace domaceg a stave jos jednog stranca?
Golovi iz Villacha:
http://www.youtube.com/watch?v=70K20l2TK6A
ThemBastards, profil ti radi na hrhokej, samo što to ne znas :)
Ja sam slucajno probao, uopce ti ne posalju aktivacijsku poruku ali si aktiviran (tako je bilo u mom slucaju). Tak da probaj i ti.
Kaj se tice novog igraca, nisam siguran koristimo li mi sve bodove otkad su stigle putovnice. Tako da bi mozda bilo dovoljno maknuti Zagara. Vidio sam ga na stakama, ionako sumnjam da bi bio u stanju igrati do kraja regularnog dijela, a ionak nije nesto pokazao.
Mozda ce biti potrebno maknuti i Mladjenovica, to ne bih volio, iako i on pitanje je da li ista pametno moze odigrati ove sezone zbog te ozljede.
Od stranih napadaca mislim da nema sanse da se ikoga mice......iako jest istina da Fox ne pokazuje dovoljno.
Vic Vega
24.11.2009., 14:48
Što je tako kritično u tome članku?
Da se osvrnem na smjenu trenera, osobno mi se ne sviđa taj potez. Priznajem da se ne kužim u trenerski posao ali nekako mislim da svaki trener mora bar imati xy treninga i utakmica da upozna momčad i nametne svoju viziju....ovaj sad preuzima i kreće iz početka, očekujem konfuziju i prelamanja dvije filozofije različita trenera. Novi čovjek ne poznaje igraće, sustav, ništa...kako će on već u petak složti napad a vidio ih je na 3 treinga??? Očekujm seriju poraza i poraz od olimpije
Medvedi do sada imaju dobar rezultal +5 nad 9.tim. tojest olimpijom. zar je to loše i traži smjenu, zar su mislili da budemo treći do sada?
Zgubili smo od albe....pa kaj....iza albe je 5 momčadi na tablici, jer to sramota izbugiti...kažu da je alba direktan konkurent...e pa ako je alba onda su i kac i villach koji su iza nje!!!
od 5 tekmi tukli slovence 4 puta!!
o čemu mi pričamo, čemu kritika.
bojim se da ćemo ovo platiti i da nam ne gine 9. mjesto za par kola.
možda je ovo bolji trener s boljim cv-om....ali ne mjenjati sada....na kraju sezone mjenjati.....a sranje, kao da su počeli politizirati i filozofirati a svi znamo kako to završi....loše
da citiram jedan tekst
Ovom, pomalo iznenađujućom smjenom, u Medveščaku su se odrekli statusa simpatičnog novaka u ligi koji samo želi ući u doigravanje. Od ovog trenutka uprava je samoj sebi i momčadi postavila rezultatski imperativ. Neulazak u doigravanje smatrat će se sportskim neuspjehom koji se neće moći skrivati ni "nedovoljnim brojem igrača", niti "najboljom publikom u ligi".
crorens
24.11.2009., 19:38
nažalost slažem se sa vegijem, al vrijeme ce pokazati
Vic Vega
24.11.2009., 19:59
http://www.vjesnik.com/html/2009/11/24/Clanak.asp?r=spo&c=4
Potvrda da je Vjesnik od svih medija najupućeniji u hokej (bez obzira šta ponekad pišu gluposti kao onaj članak kontra EBEL-a)
Website Vjesnika je teži amaterizam. Ta vijest više nije na tom linku, niti je se uopće može naći. Pročitao sam je ujutro doduše, no sad kad sam htio opet pročitati neke citate, nit je vijest na tom linku, to se stalno dešava sa njihovom stranicom, nit je ima u arhivi.
Zapravo website vjesnika je dobro ogledalo novine, totalni diletantizam.
DolphinFan
24.11.2009., 20:42
Ma taj Sator je jeben trener..sam pročitajte kog je sve trenirao...kad ti se pruži prilika takvog trenera ubost...iskoristiš ju
Vic, ton tog teksta na hrhokej mi je kao da autor zeli reci "uprava radi gluposti".
Što se tiče Vjesnika, slažem se, medjutim cinjenica je da su oni objavili smjenu trenera daleko prije ostalih medija.
Vic, ton tog teksta na hrhokej mi je kao da autor zeli reci "uprava radi gluposti".
Što se tiče Vjesnika, slažem se, medjutim cinjenica je da su oni objavili smjenu trenera daleko prije ostalih medija.
I ja sam taj tekst tako shvatio. I u biti zadnja rečenica to pokazuje, od nevinih djevica kojima je super cilj biti 8, medveščak se ovim potezom pretvorio u kurvu koja se svim sredstvima bori za titulu, i navijači bi mede tako trebali prihvatiti, kao i dinamo i cibonu i druge....dakle kad se gubi - fućkanje.....kad se gubi u seriji - prazne tribine.
i nisu daleko od istine.....jer ovim potezom su pokazali da 8 mjesto je LOŠE, da težimo debeloj sredini tablice, da je ulazak u play off kao 8 u biti neuspjeh......e sad, šta ako u opće ne uđemo u play off.....onda je to podbačaj golemih razloga.
a ja mislim da je to glupost, prava istina je da je ulazak u EBEL uspjeh, a ulazak u play off kao 8 bi bio veliki uspjeh....a ulazak s više pozicije ČUDO.
Vespazijan
24.11.2009., 21:36
Meni isto nekako zao ovog sad vec bivseg trenera. :ne zna:
Vespazijan
24.11.2009., 21:43
samo dokaz da mediji u hr jos uvijek ne shvacaju ozbiljno hokej i medvecscak vec se sve nekako dozivljava kao svojevrsni cirkus
Santana
24.11.2009., 21:55
I ja sam taj tekst tako shvatio. I u biti zadnja rečenica to pokazuje, od nevinih djevica kojima je super cilj biti 8, medveščak se ovim potezom pretvorio u kurvu koja se svim sredstvima bori za titulu, i navijači bi mede tako trebali prihvatiti, kao i dinamo i cibonu i druge....dakle kad se gubi - fućkanje.....kad se gubi u seriji - prazne tribine.
i nisu daleko od istine.....jer ovim potezom su pokazali da 8 mjesto je LOŠE, da težimo debeloj sredini tablice, da je ulazak u play off kao 8 u biti neuspjeh......e sad, šta ako u opće ne uđemo u play off.....onda je to podbačaj golemih razloga.
a ja mislim da je to glupost, prava istina je da je ulazak u EBEL uspjeh, a ulazak u play off kao 8 bi bio veliki uspjeh....a ulazak s više pozicije ČUDO.
Mislim da nije samo o ulasku riječ, čini mi se da se radi o želji da kad se već uđe u play-off, tamo nešto i napravi :D
Uglavnom, vidjet ćemo, zadnja stvar koju želim je zamarati se i oko Medveščaka s Upravom :D
Za to imam Dinamo. Na Medeke se idem guštat :D
Vic Vega
24.11.2009., 21:57
Kakvo fućkanje! Navijači trebaju podržat Medvede, dok god se trude na ledu. Jasno da nitko ne može odigrati sve utakmice totalno nabrijan, al' dok god momčad u velikoj većini slučajeva daje sve od sebe ne bi se smjelo ni pomislit o fućkanju.
Uprava zaista ovim potezom kaže da su ciljevi prezentirani na početku sezone niži od onoga što zapravo žele.
Istina je da momčad zaista igra toplo-hladno, i da čas liči na materijal za sredinu tablice a čas na materijal za 10. mjesto. Da li je tome isključivo kriv Sacilotto saznat ćemo ubrzo (dolaskom novog trenera). Iako bih ja volio da se Sacilottu dalo vremena do oko Božića, do kad je rekao da će se momčad posložiti kako valja.
prava istina je da je ulazak u EBEL uspjeh, a ulazak u play off kao 8 bi bio veliki uspjeh....a ulazak s više pozicije ČUDO.
Sator kaže:
"Prvi cilj mora biti playoff, to je neupitno, iako mislim da ova momčad vrijedi puno više, tj. vrijedi više od toga da bude samo prolaznik u doigravanju. Kada uđete u doigravanje, šanse da budete prvak su 1:8."
http://www.hrhokej.net/ebel/clanci/590-ted-sator-qvrijedimo-vie-od-samog-ulaska-u-playoffq.html
stoneisland
24.11.2009., 22:47
samo dokaz da mediji u hr jos uvijek ne shvacaju ozbiljno hokej i medvecscak vec se sve nekako dozivljava kao svojevrsni cirkus
hokej se pratio malo dulje od ebelovih vremena u medijima, naravno sad vise kad je medvescak glavna prica u gradu.
a vjesnik je uvijek imao jak hokej. pogledaj par godina unazad
stoneisland
24.11.2009., 22:51
i nije uprava rekla da su ciljevi nize prezentirani, neg su skuzili da mogu bolje, al da s eniom nije islo kak se moglo.
i to je to. kraj price. danas su dececi svi letili ledom na treningu. a bili su i igraci iz 2. momcadi.
bas me zanima ko ce odletit do petka. samo da mato ostane...
Vespazijan
24.11.2009., 22:54
hokej se pratio malo dulje od ebelovih vremena u medijima, naravno sad vise kad je medvescak glavna prica u gradu.
hokej se nije pratio ozbiljno unazad dvadeset godina
:kava:
Vic Vega
24.11.2009., 23:02
To je i jedino što sam čitao na tom bijednom portalu.
i nije uprava rekla da su ciljevi nize prezentirani, neg su skuzili da mogu bolje, al da s eniom nije islo kak se moglo.
i to je to. kraj price.
Ja sam iz poteza uprave i citata Gojanovića, kojeg više nemerem nać na Vjesnikovom portalu, isčitao da su očekivanja bila iznad onoga što se javno govorilo. Na kraju krajeva, znali su koje i kakve igrače dovode i što od njih mogu očekivati. No ne isključujem da su sredinom sezone skužili da to može i bolje.
bas me zanima ko ce odletit do petka. samo da mato ostane...
Aha, i mene. Isto se nadam da ne bude Mato.
stoneisland
24.11.2009., 23:19
hokej se nije pratio ozbiljno unazad dvadeset godina
:kava:
nisi citao vjesnik. jebiga :rofl:
npr. jedino je tam zabiljezena povijesna tekma ceska-hrvatska u hokeju prije par godina, za koju 99.99 posto ljudi koji prati hokej (povrsno ili malcice bolje) ne zna da se igrala i da smo popili cenera od aktualnih svjeckih prvaka.
Heerema je prijavljen pod brojem 16. Do sad je pod tim brojem bio prijavljen Luka Novosel. Izgleda da je on maknut sa EBEL rostera..
Tu ga nema više...
http://www.erstebankliga.at/afb215d6f4faa769c1b96ebcacf129c9.html
Tu je još uvijek..
http://medvescak.com/hrv/selekcije1.html
Mislim da je dobro kaj su ISKORISTILI priliku da dovedu pravog trenera, kojeg bi sigurno regrutirali i u samom početku da je bio slobodan. S. nije loš, al ovaj je puno bolji. Tek je sredina ligaškog dijela i još ima minimalno pola sezone i uigraniji roster da pokaže koliko je dobar. Ovo nije stvar koja se dogodila preko noći, u profesionalnim okvirima nema emocija, a i nisu svi igrači bili baš najzadovoljniji trenerom.
Kritike: Kolko god je imao na brzinu sklepane igrače, nije baš trebao toliko šarati s pretumbavanjem linija. Možda mu je to bio dio programa koji je vodio kako bi na sredini sezone znao koja se linija pokazala kao najbolja kombinacija, nikad nećemo saznati. Premalo je stavljao Belića na gol i kada je K. bio u k. Ostalo mu nemam kaj zamjerit. Bio je trener kada se hokej vratio u grad i to će ga upisati u povijesti. Ako ostane kao trener mladih i Med2, možda napravi temelje za hr hokej san - jaka reprezentacija. Albu smo imali u Mađarskoj (4:1), nakon požara u svlačionici, štogod se dogodilo da smo propustili tu povjesnu pobjedu, možemo pripisati ljepoti hokeja - svako može pobjediti, čak i ako gubi 5:0 u zadnjih 10 minuta.
Ne očekujem poraze u nadolazećim tekmama. Ovaj je stari lisac i njemu se to ne bi smjelo dogoditi. Ima da Olimpiju na(d)kantamo!
http://www.youtube.com/watch?v=KmvYprURaF8
Kristan car :)
cave troll
25.11.2009., 18:12
Mislim da je dobro kaj su ISKORISTILI priliku da dovedu pravog trenera, kojeg bi sigurno regrutirali i u samom početku da je bio slobodan. S. nije loš, al ovaj je puno bolji. Tek je sredina ligaškog dijela i još ima minimalno pola sezone i uigraniji roster da pokaže koliko je dobar. Ovo nije stvar koja se dogodila preko noći, u profesionalnim okvirima nema emocija, a i nisu svi igrači bili baš najzadovoljniji trenerom.
Kritike: Kolko god je imao na brzinu sklepane igrače, nije baš trebao toliko šarati s pretumbavanjem linija. Možda mu je to bio dio programa koji je vodio kako bi na sredini sezone znao koja se linija pokazala kao najbolja kombinacija, nikad nećemo saznati. Premalo je stavljao Belića na gol i kada je K. bio u k. Ostalo mu nemam kaj zamjerit. Bio je trener kada se hokej vratio u grad i to će ga upisati u povijesti. Ako ostane kao trener mladih i Med2, možda napravi temelje za hr hokej san - jaka reprezentacija. Albu smo imali u Mađarskoj (4:1), nakon požara u svlačionici, štogod se dogodilo da smo propustili tu povjesnu pobjedu, možemo pripisati ljepoti hokeja - svako može pobjediti, čak i ako gubi 5:0 u zadnjih 10 minuta.
Ne očekujem poraze u nadolazećim tekmama. Ovaj je stari lisac i njemu se to ne bi smjelo dogoditi. Ima da Olimpiju na(d)kantamo!
Nema dileme sa je Sator bolji i iskusniji trener od Enia ali me fakat iznenadila smjena par dana nakon najbolje partije Medvaščaka u ovoj sezoni.
Dao bog da Enio prihvati ovu novu ponudu jer bi to stvarno puno značilo za naš hokej.
:moli: Enio, molim te ostani.
guderian
25.11.2009., 19:55
malo upadam ko padobranac
al zanima me na temelju čega je Sator bolji trener?
trenirat NHL klubove sredinom 80tih nema nikave veze s današnjim hokejom, dakle po meni to baš i nije neki ogroman plus
u Europi Sator baš i nije imao nekog prevelkog uspjeha u klubovima, jedine konkretne rezultate postigao je vodeći repke(kaj je opet potpuno drugi svijet od vođenja kluba)
meni se osobno potez ne sviđa, no nadam se da sam u krivu
Rygel XVI
26.11.2009., 12:06
al zanima me na temelju čega je Sator bolji trener?
Na temelju onoga na cemu usporedjujemo sve trenere, a to je na temelju rezultata. Covjek je vodio i bio pomicni trener u NHL klubovima, uveo je Sloveniju u elitnu skupinu...
Sad kakve veze ima dal je NHL klubove vodio krajem 80-ih ili prije 5 godina. On je konstatno od tih dana do danas u hokeju i pratio je sam razvoj igre do danas. To bi bio minus da se je zadnjih 20 i nesto godina bavio necim totalno drugim kao npr. prodajom nekretnina, pa da ga je Medvescak izvukao iz naftalina i rekao ponosno imamo trenera sa NHL iskustvom.
A i kazu da je ozbiljniji trener nego kaj je to Sacilotto, kaj znaci ozbiljnije ponasanje igraca na treninzima i tekmama. Na kraju krajeva njegovu uspjesnost na klupi Medvescaka cemo isto tako ocijeniti na temelju rezultata.
Vespazijan
26.11.2009., 12:19
Sanjao sam da igram hokej i to je bio tako dobar osjecaj :D
ThemBastards, profil ti radi na hrhokej, samo što to ne znas :)
Da... vidim sad da je aktivan. No i dalje stoji činjenica da nema smisla pisati dok se tamo baš svaki dan raspravlja o tome kako je ebel loš i kako uništava naš hokej. Svaki dan iste stvari... o hokeju skoro ni riječi. Netko tko prvi puta dođe tamo bi pomislio da jedina svrha tog foruma pljuvanje po Medveščaku.
U pravu si, ja sam poceo nesto pisati ali ocito nema smisla raspravljati se s ekipom koja, kako kaze stoneisland, ima nekih osobnih problema s time svime skupa.
Iako bude nekad nesto pametno za procitati, s obzirom da je to ekipa koja se puno bolje kuzi u hokej (od mene).
P.S. Kaze Vjesnik da (očekivano) s rostera ispadaju Mlađenović i Žagar.
stoneisland
26.11.2009., 15:17
ispao je i vanja belic.
a da dofuramo sve strance?
stoneisland
26.11.2009., 15:19
U pravu si, ja sam poceo nesto pisati ali ocito nema smisla raspravljati se s ekipom koja, kako kaze stoneisland, ima nekih osobnih problema s time svime skupa.
ima samo brm :D
al doticnog treba shvatiti smijesno.
covjek je nakupio desetljeca frustracija.
usput i skuzite kakvi su roditelji igraca.
zamisli, kaj bi bilo da recimo glavinin stari ili kog vec propalog fudbalera se ukljuci na forum dinama :D
ima samo brm :D
al doticnog treba shvatiti smijesno. Je smiješno u početku... ali baš svaki dan :ne zna:
Postane naporan..
Da, Vanja kao mora branit, zbog SP-a, pa bolje da brani za M2 nego da sjedi na klupi.
E sad....... Ja bih rađe vidio Vanju koji puta na golu u EBEL-u, nego svaki put u DPS-u. Mislim da ne mora (ili čak ne može) Kristan branit svaku utakmicu, a mislim i da je Vanja dost bolji od Krošelja.....i tak, svašta mislim :D
http://www.vjesnik.hr/html/2009/11/27/Clanak.asp?r=spo&c=7
Evo i potvrda svega.
gosn Jeleneka baš peče taj EBEL...
gosn Jeleneka baš peče taj EBEL...
Ja ne kužim šta se svi čude kao pile glisti, RH hokej je u biti amaterski sport, EBEL liga nije amaterska i normalno je da poluamateri ponikli iz amaterskog pogona ne mogu igrati u EBEL-u.
Pa šta je tu čudno?
Pita se da li će publika prihvatite Medvejede ak osu sve stranci unutra, pa dok je Medveščak bio pun domaćih dečki i igrao u SLO ligi, 20 gledatelja je bilo zadovoljnih, a ovih ostalih 6980 nije se niti približavalo dvorani, tak oda tih 6980 niti sada neće biti nezadovoljno, a ovih 20....pa iskreno, KOG BRIGA ŠTA ONI MISLE!!!
cave troll
27.11.2009., 11:35
Kad čitam ovaj novinarski jal postaje mi jasno da mi ne zaslužuemo EBEL i profesionalni hokej.
Lijepo sa Srbima ponovno igrat Panonsku ligu i svi sretni i zadovoljni.
Ja ne kužim šta se svi čude kao pile glisti, RH hokej je u biti amaterski sport, EBEL liga nije amaterska i normalno je da poluamateri ponikli iz amaterskog pogona ne mogu igrati u EBEL-u.
Pa šta je tu čudno?
Pita se da li će publika prihvatite Medvejede ak osu sve stranci unutra, pa dok je Medveščak bio pun domaćih dečki i igrao u SLO ligi, 20 gledatelja je bilo zadovoljnih, a ovih ostalih 6980 nije se niti približavalo dvorani, tak oda tih 6980 niti sada neće biti nezadovoljno, a ovih 20....pa iskreno, KOG BRIGA ŠTA ONI MISLE!!!:top:
Kad čitam ovaj novinarski jal postaje mi jasno da mi ne zaslužuemo EBEL i profesionalni hokej.
Lijepo sa Srbima ponovno igrat Panonsku ligu i svi sretni i zadovoljni.
baš tako. uostalom ti domaći dečki, hrvati, igraju redovito tekme u slohokej ligi gdje za srbima (partizan) zaostaju deset bodova. :rolleyes:
hoću reći da naši dečki imaju itekako prilike za dokazivanje u više nego solidnoj ligi, ali tamo, kako čujem i vidim, nit se bogznakako zalažu niti igraju nešto posebno dobro. drugim riječima, da kvalitetom zadovoljavaju zahtjeve ebel lige, sasvim sigurno bi imali mjesto u momčadi. ili ekipu treba sastavljati po nacionalnom ključu? :ne zna:
edit: a novinar je ziher član foruma hrvatskog hokejaškog portala (hrhokej.net). http://www.forum.hr/images/smilies/mrgreen1.gif
iz vjesnikovog teksta:
Mato Mlađenović, ljubitelj tribina
iz vjesnikovog teksta:
Mato Mlađenović, ljubitelj tribina
Pa donekle, i to donekle je veliko ko kuća, je to istina, grupa (njih 20-30) koja se zove Sektor B uvjek skandira Mlađenoviću i definitivno je njihov ljubimac, no kao što sam rekao ostalih 6980 ljudi na tribini niti nezna tko je Mato Mlađenović....
Pa donekle, i to donekle je veliko ko kuća, je to istina, grupa (njih 20-30) koja se zove Sektor B uvjek skandira Mlađenoviću i definitivno je njihov ljubimac, no kao što sam rekao ostalih 6980 ljudi na tribini niti nezna tko je Mato Mlađenović....
znači, ljubav je obostrana, jer je novinar napisao da mlađenović voli tribine. :D
znači, ljubav je obostrana, jer je novinar napisao da mlađenović voli tribine. :D
A čuj, pošto je ta grupa i privatno dobra s "originalnim" igračima Medveščaka nie niti čudno da je ljubav obostrana :)
No ako objektivno gledamo, i da je Mato na ledu i da je u EBEL sastavu, šta misliš tko bi dobio veći pljesak CIJELE dvorane, LIX, OULEET, LETANG ili MATO
mislim da nema sumnje u to :)......
swoop91
27.11.2009., 13:10
Dečki, isfrustriranog pojedinca do daljnjeg nema više na hrhokeju, pa slobodno se uključite malo više.
Siguran sam da osim njega nema nekog tko će biti prepreka normalnom komuniciranju, a uz to ima tamo jako puno ljudi koji su godinama u hokeju i znaju i žele komunicirat!
Pozdrav dečki, vidimo se večeras na tekmi
nisam osporavao to, samo ovaj novinar je napisao da mlađenović jako voli tribine. čini mi se da mu to nije bila namjera.
ako je , ispričavam se . :rofl:
A čuj, pošto je ta grupa i privatno dobra s "originalnim" igračima Medveščaka nie niti čudno da je ljubav obostrana :)
No ako objektivno gledamo, i da je Mato na ledu i da je u EBEL sastavu, šta misliš tko bi dobio veći pljesak CIJELE dvorane, LIX, OULEET, LETANG ili MATO
mislim da nema sumnje u to :)......
ma sve je to ok. i ja bih volio da mlađenović nije ozlijeđen i da igra. i sam bih mu više pljeskao nego strancima.
ali, fora je kaj je novinar (vjerojatno) napravio lapsus calami i umjesto ljubimac napisao ljubitelj. :)
swoop91
27.11.2009., 13:20
Pa s obzirom da Mato sjedi na tribinama već duže, možda stvarno i voli tribine!
*Arsenal*
27.11.2009., 13:22
Danas ocekujem poraz medvescaka od Linza!
:s:s:s
I ja isto, ali ti si fakat neumoljiv trol:flop:
Pa s obzirom da Mato sjedi na tribinama već duže, možda stvarno i voli tribine!
Kažu da su mu se šavovi počeli gnojiti.....št oje fakat zajebano.....držim fige da sve prođe ok
swoop91
27.11.2009., 13:30
Vidjet ćemo.. Mato će igrat, kad i ako prvo u DPS, jer sad nema smisla da uletava u "uigranu" momčad poluzalijećen.
cave troll
27.11.2009., 13:36
Honda, majstore :s :s :s
Evo legenda se javio, po obicaju neposredno prije utakmice :D
Kaj nije sramota da dodes u dvoranu i kao navijas za medvescak a neznas ni ko igra u medvescaku!!!!
:top:
Da nije bilo domacih deckiju i njihovih rezultata nebi nitko gledao ebel,a ko je vama kriv kaj niste prije dolazili na hokej!!!
Da nije bilo domacih deckiju i njihovih rezultata nebi nitko gledao ebel,a ko je vama kriv kaj niste prije dolazili na hokej!!!
Evo ga.. počelo je... ko je veći navijač i čiji tata je jači :s
Pa šta je tu čudno?
Pita se da li će publika prihvatite Medvejede ak osu sve stranci unutra, pa dok je Medveščak bio pun domaćih dečki i igrao u SLO ligi, 20 gledatelja je bilo zadovoljnih, a ovih ostalih 6980 nije se niti približavalo dvorani, tak oda tih 6980 niti sada neće biti nezadovoljno, a ovih 20....pa iskreno, KOG BRIGA ŠTA ONI MISLE!!!
Moj prijasnji post je bio komentar na ovo!!!
Apsolutno svaka stvar izrečena u tom posto je na mjestu.
Bitno mi je da Medvedi igraju kako Bog zapovijeda, da se trude, da pobjedjuju i ako to znaci legija stranaca, legija stranaca it is... Sta cemo s domacim deckima koji su sami sebi dovoljni da se pobjede, protivnik im ni ne treba... Uostalom, domaci decki bi te strance trebali iskoristit kao ucitelje pa se pokazat da neki q vrijede i znaju pa ce onda valjda i dobit priliku... Druga stvar je da su ti stranci za znanjem i vjestinom u rangu nasih, onda fuck that, al dok god su oni barem 3 koplja iznad nasih, samo nek dodju i populariziraju hokej sto vise dobrim igrama i rezultatima a onda ce se valjda u buducima narastajima naci domacih klinaca koji ce ih dostojno zamjenit...
Do tad, nek danas bubnu Linz i eto veselja :)
Kaj nije sramota da dodes u dvoranu i kao navijas za medvescak a neznas ni ko igra u medvescaku!!!!
Iskreno i nije.....jer većini ljudi medveščak postoji od EBELA i te igrače znaju....one od prije ne. I ja ne krivim navijače
cave troll
27.11.2009., 17:39
0-1
Prvi puta nam tukli na gol......... i gol :rigo:
cave troll
27.11.2009., 17:40
0-2
:rofl:
le_mont_blanc
27.11.2009., 17:41
jel ima netko stream?
cave troll
27.11.2009., 17:43
Dobro smo počeli ali su nas ovi na brzinu sveli na pravu mjeru.
cave troll
27.11.2009., 17:44
E moj Fox, ništa bez empty neta.
Ne znam jel zelis gledat :)
Al inace
http://www.balkansport.info,
pa se registriras, ako vec ne mozes gledati HRT 2.
cave troll
27.11.2009., 17:47
Katastrofalno igramo.
Pa jebemu ovaj Medveščak nikako da spoji niz solidnih utakmica. Odo gledat NHL.
cave troll
27.11.2009., 17:50
O bože, iz kakvih mrtvih šansi mi ne možemo zabit.
cave troll
27.11.2009., 18:19
Goool
1-2 Mike Prpich
Westlund :lol:
cave troll
27.11.2009., 18:20
Gooooooooooool
2-2 Sertić
McAucliffe
27.11.2009., 18:22
Ajde,ima krapova i u protivničkoj ekipi...
A ovi komentatori bi odjednom da je sve gol,čim uđu u zadnju trećinu...
cave troll
27.11.2009., 18:22
Kakav black-out Linza.
Evo skoro je i treći pao.
cave troll
27.11.2009., 18:27
Gooooooooooool
3-2
cave troll
27.11.2009., 18:29
Priznali ga :s :s
Fox
asr crew
27.11.2009., 18:30
Fantastičan preokret :s
cave troll
27.11.2009., 18:38
4-2
Seeley :s :s
McAucliffe
27.11.2009., 18:39
Naši su pit dobili nešto izgleda na odmoru...
Svaka čast...
cave troll
27.11.2009., 18:41
Ajmo. Powerplay.
cave troll
27.11.2009., 18:43
5 na 3
Ajmo ih potopiti.
Pangloss
27.11.2009., 18:44
koji preokret :s:s:s
Dobro je dok ne gledam :D
koji fenomenalan povratak medvjeda:s:s:s:s
cave troll
27.11.2009., 18:54
Bogte, ovi su na kraju odigrali ono - čuvaj pak da ne popijemo peti. :rofl:
Jesam li nezahvalan zato sto sam popizdio sto nismo rijesili utakmicu 5 na 3?
Zao mi je ko psu da nisam otisao u Ledenu....
cave troll
27.11.2009., 18:58
Jesam li nezahvalan zato sto sam popizdio sto nismo rijesili utakmicu 5 na 3?
Nisi jedini.
Onako traljavi powerplay se ne smije desiti ozbiljnoj ekipi.
asr crew
27.11.2009., 19:01
Izvrsnih 15-ak minuta u drugoj, stvarno smo ih ubili :s
Šteta za PP, trebalo je otići na tri gola prednosti, ovako ne daj Bože ovi utrpaju jednog, evo nam opet panike.
Nadam se da će u trećoj nastaviti praktički kao da love zaostatak, može se protiv Black Wingsa. :lux:
BTW, ne moš vjerovat da je Mike Prpich dao gol :)
cave troll
27.11.2009., 19:11
Kakav gooooooooooooooooooooooooooooooooooool :s :s :s
Hećimoviću majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pangloss
27.11.2009., 19:11
Hećimović :s
dabogda linz bio 1. da igramo protiv njih u playoffu:)
cave troll
27.11.2009., 19:25
5-3
asr crew
27.11.2009., 19:29
5:4 :(
cave troll
27.11.2009., 19:29
5-4
Ajmo još malo opuštenije ako je moguće. :rigo:
cave troll
27.11.2009., 19:34
Gooooooooooooooooool
6-4 Ouellette
Ništa bez njega.
Pangloss
27.11.2009., 19:34
6-4 :lux:
asr crew
27.11.2009., 19:35
Ne bi to bilo to da Mike ne zabije.
LEGENDA :s
cave troll
27.11.2009., 19:36
I sad, naravno, Fox laganini čeka emptynetter. :rofl:
Ajmo, 3 minute.
cave troll
27.11.2009., 19:37
Mike Prpich i danas vrlo dobar.
Di je taj bio prvih 10-tak kola?
cave troll
27.11.2009., 19:42
Ipak ništa od emptynettera. :)
cave troll
27.11.2009., 19:43
Kraj 6-4
Svaka čast. Loše je počelo ali sjajno završilo. :s :s
BundyBoy
27.11.2009., 19:50
:s:s:s:s :s:s:s:s
WallyWest
27.11.2009., 20:14
Nisam stigo pogledat danas tekmu...al ono 6-4 jebenica. Kaj je Medvescak konacno poceo pucat na gol?
retardinjo
27.11.2009., 20:14
kapa do poda za današnju predstavu...samo tako dalje i nema frke.
cave troll
27.11.2009., 20:19
Jesenice vode u Ljubljani. :)
cave troll
27.11.2009., 20:32
shit
2-1 za olimpiju
Bolje da nisi nist reko :)
cave troll
27.11.2009., 20:43
Inače, u obranama : 33 Linz - 23 Kristan
Opet smo outshottali Austrijance.
Ovo će biti zakon:
http://www.eishockey.at/11285.html
Baikonur
27.11.2009., 21:08
Jedna od najboljih tekmi Medvescaka, jos da nije onih pacerskih golova koje redovito i po pravilu dobijaju pogotovo u 1. trecini bila bi superiska
Sad u nedjelju napunit Ledenu i dernut zlovence!
cave troll
27.11.2009., 21:10
4-1 za Olimpiju :facepalm:
cave troll
27.11.2009., 21:11
Jedna od najboljih tekmi Medvescaka, jos da nije onih pacerskih golova koje redovito i po pravilu dobijaju pogotovo u 1. trecini bila bi superiska
Sad u nedjelju napunit Ledenu i dernut zlovence!
Alo Honda, vrati se na *Arsenal*. :)
*frosty*
27.11.2009., 21:13
Meni ovo liči na MATRIX...vjerujte..posteri sa hrhokej foruma su odavno popili crvenu tabletu. To su većinom ljudi (ima i novinara:top:) koji su drito uključeni u hokej, jer njihovi sinovi i kćeri..(niste krivo pročitali, i cure igraju hokej: vidi KHL Grič) budu za par godina predstavljali hr hokej. Vjerujte isto tako da oni znaju sve o hrvatskom hokeju i problemima2 u istom..ja sad neću u detalje objašnjavat jer mi se neda, ali vi sad nebi gledali EBEL da nije njih koji su se desetak godina unatrag smrzavali pored bande i cukali torbetine na treninge, jer oni su ti koji su držali hokej u Hrvatskoj na životu do sada, a najvjerojatnije i poslije EBEL-a. EBEL nije hrvatski hokej i jedina pozitivna strana je popularizacija i medijska pokrivenost. Situacija iza kulisa EBEL-a nije sjajna...djeca nemaju leda, sele se s klizališta na klizalište, 12 godišnjaci treniraju poslije 22 sata..nema tekmi ni PH za njih..al reko sam da neću objašnjavat. Stoga vi s ovog topica koji ste se probudili od svjetla reflektora i glazbe iz Doma Sportova informirajte se prije o puno stvari koje ne znate kaj zna ekipa s hrhokej foruma pa ih onda kritizirajte...
A ThemBastards bi mogo imat nick Cypher:lol:..rađe bi bio u matrixu EBEL-a nego da sudjeluje u relnom hr hokeju..
Popijte crvenu tabletu....
When Morpheus and Neo meet, Morpheus offers Neo two pills. The red pill will answer the question "what is the Matrix?" (by removing him from it) and the blue pill simply for life to carry on as before. As Neo reaches for the red pill Morpheus warns Neo "Remember, all I'm offering is the truth. Nothing more."
Tko pjeva onu staru pjesmu kada gol postigne Medveščak?
Poznata mi je stvar, kao da je od Ive Robića! :ne zna:
Meni ovo liči na MATRIX...vjerujte..posteri sa hrhokej foruma su odavno popili crvenu tabletu. To su većinom ljudi (ima i novinara:top:) koji su drito uključeni u hokej, jer njihovi sinovi i kćeri..(niste krivo pročitali, i cure igraju hokej: vidi KHL Grič) budu za par godina predstavljali hr hokej. Vjerujte isto tako da oni znaju sve o hrvatskom hokeju i problemima2 u istom..ja sad neću u detalje objašnjavat jer mi se neda, ali vi sad nebi gledali EBEL da nije njih koji su se desetak godina unatrag smrzavali pored bande i cukali torbetine na treninge, jer oni su ti koji su držali hokej u Hrvatskoj na životu do sada, a najvjerojatnije i poslije EBEL-a. EBEL nije hrvatski hokej i jedina pozitivna strana je popularizacija i medijska pokrivenost. Situacija iza kulisa EBEL-a nije sjajna...djeca nemaju leda, sele se s klizališta na klizalište, 12 godišnjaci treniraju poslije 22 sata..nema tekmi ni PH za njih..al reko sam da neću objašnjavat. Stoga vi s ovog topica koji ste se probudili od svjetla reflektora i glazbe iz Doma Sportova informirajte se prije o puno stvari koje ne znate kaj zna ekipa s hrhokej foruma pa ih onda kritizirajte...
A ThemBastards bi mogo imat nick Cypher:lol:..rađe bi bio u matrixu EBEL-a nego da sudjeluje u relnom hr hokeju..
Da, i? Što bi sad mi trebali? Prestati pratiti EBEL jer nema leda za klince? Klub bi trebao protestno istupiti iz lige?
Koji odvratni snobizam :rolleyes:
Tko pjeva onu staru pjesmu kada gol postigne Medveščak?
Poznata mi je stvar, kao da je od Ive Robića! :ne zna:
Toni Leskovar
cave troll
27.11.2009., 21:19
Ej, nemoj nas opterećivati sa ovakvim spikama na ovom topicu i pusti nas da guštamo u EBEL hokeju.
Samo nam još fali da se i na ovaj topic preseli rasprava sa hrhokeja. :facepalm:
Toni Leskovar
Hvala!
Lijepa pjesma! :top:
*frosty*
27.11.2009., 21:28
Samo ti prati EBEL, i guštaj...pitanje do kad...
Samo ti prati EBEL, i guštaj...pitanje do kad... Hoću. Pratim tebi i sličnima u inat jer znam da vas ta ljubomora izjeda. Zadovoljan?
Nije mi jasno kako netko može biti ljubomoran na Medveščaka? :confused:
Ja u Splitu skoro redovno pratim tekme Medvjeda, jer su pravo osvježenje hrvatskog sporta.
Lijepo je vidjeti ispunjenu Ledenu dvoranu, atmosfera strašna...kamo sreće da tako nešto ima u Splitu.
Za atmosferu i podršku Medvjedima naklon do poda...sve najbolje...:s
*frosty*
27.11.2009., 21:37
Ti to malo krivo shvaćaš bojim se, razgovaral sam malo s Letangom i Prpichem J. i zbilja im od srca čestital na igrama i kaj konačno možemo gledat hokej na TV.
swoop91
27.11.2009., 21:39
Opet buka u komunikacijskom kanalu.
Mislim da je frosty htio reći da i vi i "mi" imamo dosta toga za reći, pa ako želite, možemo pokušat komunicirat.
Istina je da su dečki i cure sa hrhokeja godinama tu i da bi dosta pametnog mogli čuti.
Isto tako mislim da ako želite, vi kao entuzijasti komunicirati, da možete i vi njima reći nešt pametno, nema tu snobizma, samo je realnost da je EBEL pozornica, čija svjetla kad se ugase, poziva neke klince da idu trenirat, na šalati, na velesajmu, poslije 22h, a show se nastavlja..
EBEL jest super projekt, al za kompletan razvoj, potrebno je svijetlo držat malo duže upaljeno :)
A sad, ako hocete bacat razne etikete na ljude.. bacajte.
Ja sam bio na puno tekmi, i prije i sad, ne koliko bih htio, ali dosta, nema tu ljubomore, samo realnost hrvatske.
*frosty*
27.11.2009., 21:44
Potpisujem...swoop
Opet buka u komunikacijskom kanalu.
Mislim da je frosty htio reći da i vi i "mi" imamo dosta toga za reći, pa ako želite, možemo pokušat komunicirat.
Istina je da su dečki i cure sa hrhokeja godinama tu i da bi dosta pametnog mogli čuti.
Isto tako mislim da ako želite, vi kao entuzijasti komunicirati, da možete i vi njima reći nešt pametno, nema tu snobizma, samo je realnost da je EBEL pozornica, čija svjetla kad se ugase, poziva neke klince da idu trenirat, na šalati, na velesajmu, poslije 22h, a show se nastavlja..
EBEL jest super projekt, al za kompletan razvoj, potrebno je svijetlo držat malo duže upaljeno :)
A sad, ako hocete bacat razne etikete na ljude.. bacajte.
Ja sam bio na puno tekmi, i prije i sad, ne koliko bih htio, ali dosta, nema tu ljubomore, samo realnost hrvatske.
Sve ja to savršeno razumijem. No ne znam čemu ta potreba za omalovažavanjem EBEL-a zbog nekih drugih problema u HR hokeju. Savršeno bi razumio da kaže da smatra kako (npr) savez nije dosta iskoristio ovu euforiju i pokrenuo neke stvari. To mi se čini logičnim i tu se slažem. No direktno kriviti EBEL za neke stvari nema smisla. To nikako da shvatim pa ako može koje objašnjenje...
swoop91
27.11.2009., 21:50
Ne krivi se EBEL nego se pokušava kreirati cjelokupna slika.
Isto kako DINAMO nije HNL, već postoje i klubovi poput Karlovca, Međimurja, Varteksa, Šibenika, tako ni EBEL nije slika i prilika hrvatskog hokeja, koji grca u mraku trenutno.
Škole su kante za napucavanje, ako i dobe led, dečki rade u nehumanim uvijetima, te treba biti realan, nemože klub DUGOROČNO tako poslovat.
Može godinu, dvije 3-4 kupovat igrače, ali kad-tad treba i neke svoje regrutirat, unaprijedit i koristit u klubu, pogotovo jer je "stjegonoša" našeg hokeja.
Ne krivi se EBEL, već savez, ebel je samo dao mogućnost za medijski pritisak i osvjetljavanje problema!
Ja bi zamolio sve klonove, i sve isfrustrirane likove da odu na neku drugu stranicu, jer nas tu ne zanimaju njihove, vjerojatno opravdane, frustracije.
Do sada smo imali jad i bijedu u Rh hokeju, a sada imamo jad i bijedu + EBEL.
Mi mislimo da je ovako bolje, a vi svoje roditeljske frustracije ili bilo koje druge vrste preselite negdje drugdje i pustite nas neupućene da uživamo. Molim vas da nam ne gadite doživljaj
*frosty*
27.11.2009., 21:51
Di si ti vidio da meni smeta EBEL , na ovo su me natjerali postovi koji pljuju po hrhokej forumu, a taj forum i ti ljudi ..i prije forum KHL Mladost su bili jedino svjetlo u mraku Hrvatskog hokeja.
*frosty*
27.11.2009., 21:53
over and out
swoop91
27.11.2009., 21:54
Vegi, sve dok je ovo javni forum, gdje mogu inzosit svoje mišljenje, ti si ga dužan i slušat :)
Al malo pomnije pročitaj postove ako te baš zanima, ja uživam u svakoj tekmi EBEL-a, ponekoj DPS-a.. a htio bi uživati i još više.
A to se može uz malo truda postići.
Poz
stoneisland
27.11.2009., 21:54
Hoću. Pratim tebi i sličnima u inat jer znam da vas ta ljubomora izjeda. Zadovoljan?
mislim da totalno krivo gledas, jer bivsi, sadasnji igraci, roditelji i ostala ekipa s hrhokeja nagledala se svakakvih sranja proteklih desetljeca. i nitko nije ljubomoran na ebel, na ludnicu i sve. samo bi htjeli da ta cijela prica pokrene zabokrecinu, al nece.
inace, bravo prpich. mislio sam vec da ne znas zabit gol.
Di si ti vidio da meni smeta EBEL , na ovo su me natjerali postovi koji pljuju po hrhokej forumu, a taj forum i ti ljudi ..i prije forum KHL Mladost su bili jedino svjetlo u mraku Hrvatskog hokeja. Nitko nije pljuvao po forumu već po određenom članu tog foruma. Ja sam se ispravio za onaj moj post koji na kraju nije zvučao kako sam ja to zamislio :)
Vegi, sve dok je ovo javni forum, gdje mogu inzosit svoje mišljenje, ti si ga dužan i slušat :)
Al malo pomnije pročitaj postove ako te baš zanima, ja uživam u svakoj tekmi EBEL-a, ponekoj DPS-a.. a htio bi uživati i još više.
A to se može uz malo truda postići.
Poz
Naravno da je javni forum, zato te nisam tjerao nego zamolio da svoj rat i svoje frustracije ne prenosita na nas koji nismo tako duboko u svemu
Ne krivi se EBEL nego se pokušava kreirati cjelokupna slika.
Isto kako DINAMO nije HNL, već postoje i klubovi poput Karlovca, Međimurja, Varteksa, Šibenika, tako ni EBEL nije slika i prilika hrvatskog hokeja, koji grca u mraku trenutno.
Škole su kante za napucavanje, ako i dobe led, dečki rade u nehumanim uvijetima, te treba biti realan, nemože klub DUGOROČNO tako poslovat.
Može godinu, dvije 3-4 kupovat igrače, ali kad-tad treba i neke svoje regrutirat, unaprijedit i koristit u klubu, pogotovo jer je "stjegonoša" našeg hokeja.
Ne krivi se EBEL, već savez, ebel je samo dao mogućnost za medijski pritisak i osvjetljavanje problema!
Slažem se s tobom, ali moraš priznati da ovakvu euforiju u nekom sportu nismo odavno doživjeli.
Navijači koji idu na tekme hokeja ne žale što su kupili ulaznice jer imaju što vidjeti, a danas je došlo vrijeme da na nogometnim terenima nemaš što gledati...općenito hrvatski nogomet...žali bože kupljenih ulaznica...:flop:
Hokej je sada IN, i ovu situaciju jednostavno moramo iskoristiti! :top:
Vic Vega
27.11.2009., 22:49
Gooooooooooooooooool
6-4 Ouellette
Ništa bez njega.
Ouellette je car. Ipak, ovaj gol je izradio T.J., odlično otklizao i dodao idealno, Mike je samo trebao postaviti palicu.
cave troll
27.11.2009., 22:51
mislim da totalno krivo gledas, jer bivsi, sadasnji igraci, roditelji i ostala ekipa s hrhokeja nagledala se svakakvih sranja proteklih desetljeca. i nitko nije ljubomoran na ebel, na ludnicu i sve. samo bi htjeli da ta cijela prica pokrene zabokrecinu, al nece.
Što da mi ovdje na forum.hr radimo u vezi toga? Trebamo počet skupljat lovu za gradnju klizališta za nečije sinove ili što već?
Razumijem ja roditeljske frustracije ali kukanje po internet forumima neće nikome pomoći.
Koliko ja znam, na ovom topicu nema ni možebitnih sponzora niti ljudi iz saveza koji mogu nešto napraviti. Ovdje možemo samo palamuditi sa spikama: trebalo bi ovako, trebalo bi onako...
Ovo je samo topic na podforumu sport gdje se u principu skuplja ekipa koja voli gledati hokej. Ništa više od toga.
Čemu sada opterećivati te ljude sa spikama kako se netko prije 10 godina smrzavao da bi danas nekakvi Prpići, Sertići, Ouelletti igrali EBEL?
Ono, hvala vam ali mi bi ipak pričali o tekmi Medveščak-Linz.
asr crew
27.11.2009., 22:52
stoneisland, hoćeš nam napisati pokoju o Continental Cupu, vidio sam da je danas igrao Salzburg, pa Maribor, Bolzano...?:)
Osobno sam dosta pratio hokej, i panonsku i interligu, ali daleko manje znam o tome od ekipe s hrhokeja, i zato sam se tamo i ukljucio, da nesto naucim.
Slazem se sa svime sto ne stima i volio bih da ima bar jos jedan led u gradu pa da klinci mogu normalno trenirati.
Medjutim, cijela ova "svadja" je izbila zato sto su se neki od nas na hrhokej registrirali na poziv, objavljen na ovom topicu, a kad smo se tamo ukljucili odmah su pocela pljuvanja, u stilu "mozda ne znas", "sigurno ne znas", "ti si novi" itd.
Tako da je problem u pristupu "nekih" clanova (da budem zloban rekao bih jednog clana), pa je sve skupa eskaliralo malo i zato se spominje snobizam.
Jako sam sretan da imamo ovakav sportski spektakl u Zagrebu, i svaka cast onome tko je to pripremio, pa ako ce na tome zaraditi i neka, zasluzio je.
I mislim da je to glavna stvar sto nama smeta.....imamo osjecaj kao da nam se zeli pokvarit zadovoljstvo i prezentirat kao da smo ovce koje ne kuze sto se zapravo dogadja jer nismo dovoljno upuceni.
Ako takva spika prestane, mislim da ce prestati i prepucavanje.
A nezadovoljnicima bih porucio da slobodno pokrenu svoj projekt u nekom drugom klubu, ako misle da mogu napraviti nesto bolje.
Bravo medvjedi, nakon problema sa realizacijom u igri 5 na 5 u zadnjim kolima danas su zabili 6 komada u ravnopravnoj igri. Od 10 golova danas nijedan nije postignut u powerplayu.
grabancijas
27.11.2009., 23:09
(da budem zloban rekao bih jednog clana), pa je sve skupa eskaliralo malo i zato se spominje snobizam.
Ja sam Vas pozval na hrhokej forum i ja sam zbanal brm-a.
Uglavnom se slažem sa večinom ovdje iznesenoga...zapravo...fakat...kaj večinu običnih navijača (kao Vi u ovom topicu) boli K za našu decu...to se slažem...tak sam i ja razmišljal dok nisam imal klince i to poštujem.
Jedina stvar kaj se ne slažem je ta, kaj podjebavanja koje je mec napisal, a dolaze od strane brm-a, poistovječujete sa svim članovima na navedenom forumu. Koliko se sječam taj je portal i forum, prvi počeo pratiti ovu cijelu EBEL priču, a ako navratite, vidjet ćete da se svi veselimo rezultatima Medeka, kak i Vi ovdje.
Tak...da mislim da nema mjestu epitetima iz prethodnih postova...bar se nadam.:top:
stoneisland
27.11.2009., 23:10
stoneisland, hoćeš nam napisati pokoju o Continental Cupu, vidio sam da je danas igrao Salzburg, pa Maribor, Bolzano...?:)
iihf je zasro hebeno s tim natjecanjem. moglo je bit fora, ko recimo kup uefa, a ovak nema smisla. svi igraju za samo 1 mjesto na final4, 3 momcadi se unaprijed znaju, a sastav grupa nema veze s zivotom.
realno, mislim da bi medo pojeo ovu smijuriju od natjecanja. pogotovo grupu u bolzanu (maribor, haag, šefid), druga grupa bi bila li-la, mogli bi igrat, nadigravat se. .
pazi 3. pretkolo i u latviji igra salzburg, sokil kijev, metalurgs liepaja i krakov; a u bolzanu ti njihovi debili, maribor :rofl:, haag i šefild. sve 4 momcadi iz latvije bi satrale sve klubove u bolzanu, s tim da bi ajde talijani imali nekakve sanse.
cave troll, nemas nis za radit na temu toga. pusti ljude na miru i bok, a ko da neko vec je reko u stilu da su tamo samo debili koji hrackaju. a zaprav ima decki koji igraju ovo sto svi gledaju i drkaju od srece :mig:
nema potrebe za ikakvih prepucavanjem i gledanjem s visoka s obje strane. svi smo mi tu zbog hokeja i međeda.
Jedina stvar kaj se ne slažem je ta, kaj podjebavanja koje je mec napisal, a dolaze od strane brm-a, poistovječujete sa svim članovima na navedenom forumu.:
Ok, u pravu si :top:
Mislim da tu mozemo zavrsiti raspravu i okrenuti se utakmici u nedjelju pred punom ledenom.
Recimo, da cujemo Arsenala sta on predvidja za nedjelju :D
asr crew
27.11.2009., 23:17
iihf je zasro hebeno s tim natjecanjem. moglo je bit fora, ko recimo kup uefa, a ovak nema smisla. svi igraju za samo 1 mjesto na final4, 3 momcadi se unaprijed znaju, a sastav grupa nema veze s zivotom.
realno, mislim da bi medo pojeo ovu smijuriju od natjecanja. pogotovo grupu u bolzanu (maribor, haag, šefid), druga grupa bi bila li-la, mogli bi igrat, nadigravat se. .
pazi 3. pretkolo i u latviji igra salzburg, sokil kijev, metalurgs liepaja i krakov; a u bolzanu ti njihovi debili, maribor :rofl:, haag i šefild. sve 4 momcadi iz latvije bi satrale sve klubove u bolzanu, s tim da bi ajde talijani imali nekakve sanse.
Nisam znao da su 2 grupe, nije mi se dalo kopati, jer sam sumnjao da ću nešto konkretno naći, pa reko idem pitati tebe... ali, uglavnom, začudio me 'sastav' klubova, ono vidim Salzburg, pa onda Maribor. Koji kuratz?:rofl:
Daj mi reci otkud je taj Šefid, kakvi su Poljaci i koje su to tri momčadi već osigurale Final 4?
tominator
27.11.2009., 23:21
Daj mi reci otkud je taj Šefid, kakvi su Poljaci i koje su to tri momčadi već osigurale Final 4?
Valjda Sheffield:ne zna:
Evo našao sam ovdje nešto o Continental Cupu: http://www.iihf.com/home-of-hockey/club-events/continental-cup/2010-preliminary.html
cave troll
27.11.2009., 23:25
A ono, Sheffield im je najjači klub u V.Britaniji.
Ipak, mislim da bi ga bilo koji EBEL klub smazao sa pola snage.
asr crew
27.11.2009., 23:35
Valjda Sheffield:ne zna:
Evo našao sam ovdje nešto o Continental Cupu: http://www.iihf.com/home-of-hockey/club-events/continental-cup/2010-preliminary.html
FC Barcelona (ESP)
tominator
27.11.2009., 23:45
FC Barcelona (ESP)
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/altres_esports/esports/hoquei_gel/plantilla_hoqueigel.html
asr crew
27.11.2009., 23:47
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/altres_esports/esports/hoquei_gel/plantilla_hoqueigel.html
Ja sam gledao roster španjolske repke, vidim imaju dvojicu u finskoj Kalpi.:eek:
cave troll
27.11.2009., 23:49
I tamo je neki "naš". :rofl:
asr crew
27.11.2009., 23:51
I tamo je neki "naš". :rofl:
Bome ovaj (http://www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/article/barcelona-advances.html?tx_ttnews[backPid]=250&cHash=10c82ff352) nije naš:
Serbian winger Aleksandar Kosic scored an early goal on the power-play at 3:19 and Jordi Bernet and Ramon Morer extended the lead midway through the game. Slavia’s lone goal at 49:48 from Martin Boyadjiev came too late.
:D
cave troll
27.11.2009., 23:52
Zato sam i stavio naš pod navodnike. :)
stoneisland
28.11.2009., 00:20
Ja sam gledao roster španjolske repke, vidim imaju dvojicu u finskoj Kalpi.:eek:
mali alejandro pedraz bi mogao bit igracina. vec je par godina u finskoj, na sp div2 u zg vec je igrao za seniore...
a cuj, igrat hokej za barcu nije uopce lose. zivis u velegradu, klizaliste je 5 metara od nou campa, clan si njihovog sportskog drustva, mos zabadav na tekme fudbalera...
crorens
28.11.2009., 01:39
sram me je, ali nisam gledao cjelu utakmicu neg onak iz druge sobe slusao samo i trco na golove :D uglavnom zanima me dal je igrao onaj hereema i ako nije dali ce igrati u nedjelju,
živjeli!
cave troll
28.11.2009., 02:10
Igrao je.
Ponosna_Hrvatica
28.11.2009., 12:30
I tako znači... HTV opet sinoć puštao porniće prije 22h! :cerek:
ZIG ZAG MEDVEŠČAK!!!
Santana
28.11.2009., 13:17
Kaj, niko nije na kraju bil u Ledenoj?
Kakvi ste vi to navijači?! :rolleyes: :D
Inače, opet fenomenalno, još ja uđem u 8 minuti, i, ono, na semaforu 0:2, reko, "a u kurac, opet!"
Al, druga trećina je bila ludilo. Kao i atmosfera do kraja.
Sam mi je žal da nisam uspjel za nedjelju karte nabavit :(
Vespazijan
28.11.2009., 13:43
Ja nisam ovaj put bio na tekmi. :D
josip1980
28.11.2009., 16:08
Jučer je na utakmici premijerno puštena nova pjesma za hokejaški klub Medveščak.Kao podloga je poslužila Dvornikova Afrika (Uz odobrenje Danijele Dvornik)
poslušajte: http://www.youtube.com/watch?v=Nave_mgq_l8&feature=player_embedded
Jučer su odigrali definitivno najbolju utakmicu do sada.Vidimo se svi u nedjelju u Ledenoj protiv Olimpije.ZIG ZAG MEDVEŠČAK!
bikonja
28.11.2009., 16:51
Ova tekma s Linzom je bila najbolja do sadu cjelini,tak da mislim da bi zmajčeki sutra pasti.Treba samo Sator to uigrat u svoje šeme i sistem igre.:top:
Nemrem više čitat postove od ovih koji su protiv EBELa! Odlazim na tekme od kad je interlige, nećaka sam furao na treninge prije 7, 8 godina (KHL Mladost), znam skoro sve kaj se tiče hrvatskog i svjetskog hokeja. Pratim hokej od ZOI Sarajevo. NHL redovno gledam od kad sam dobio Channel5 na kabelskoj.
Ovak...
Kad se neko u HR pokazao kao talent s voljom za treniranjem, odmah je deportiran u jednu od škola u Češku, Slovačku, Austriju, Švedsku, Finsku ili Švicarsku. Tamo im uopće ne ide loše: http://www.hrhokej.net/vijesti/3-newsflash/563-raspucani-hrvati.html. EBEL će ih barem djelomično zadržati da ostanu ili čak požele zaigrati za Medveščak.
Repka bi trebala biti u formi: http://www.hrhokej.net/vijesti/clanci/587-reprezentativci-u-formi.html. Kad jednom zaigra dijaspora, bir će izvrsno.
Klinci igraju ovo i pariraju austrijancima: http://bears.blog.hr/
Još postoji hrpa dobrih stvari na koje EBELov Medveščak ili DOBRO čini ili uopće ne utječe. EBELov Medveščak ne nanosi nikakvo ZLO hrvatskom hokeju. Oni koji to pišu su:
-Ljudi iz HSHL koji su imali koristi od toga kaj je hokej 3.razredni sport jer su mogli raditi kaj su htjeli jer hokej nije bio medijski popraćen. To kaj su radili je priča za sebe. Samo ću reći da onaj klinac koji nije bio u nekoj rodbinskoj ili nekoj drugoj vezi s nekim u Savezu nije baš imao prevelike šanse za "uspjehom" (od nabavke opreme, "jeftinijih" članarina pa do igranja u 1. ppetorkama).
-Kompleksirane budale koje uopće ne znaju uživati u životu, a hokej je još samo jedan od kanala kroz kojeg liječe svoje frustracije!
Nemaju oni pojma. EBEL i EBELov Medveščak je najbolja stvar koja se dogodila HR hokeju od doba Gortana. Prije EBELa bilo je mračno doba iz kojeg se nikada nije moglo ništa dobro očekivati. EBEL može samo utjecati na izgradnju klizališta u Zagrebu i po čitavoj Hrvatskoj, a ne ih srušiti. EBEL može samo povećati broj klinaca u školama hokeja, a ne smanjiti. Ne kužim u čemu je problem: Prije EBELa nije bilo hokeja, sad ga ima. Svako ko voli hokej će to reći. Na kraju, ako EBEL propadne (???), bit će nešto drugo, a i uvijek će bit NHL na ESPN America. :zubo:
bikonja
28.11.2009., 20:50
Potpis za gore navedeno.:s
vječni talenat
28.11.2009., 23:52
Da li mi netko može reći da li postoji kakvo ograničenje broja karata po osobi kada se kupuju na dan utakmice na blagajni Ledene?
Dakle, ako želim prije tekme kupiti 4-5 ulaznica za ekipu da li mogu sam kupiti taj broj ulaznica? Da slučajno nema kakvo ograničenje kao npr. 2 karte po osobi ili nešto slično?
Uvijek sam imao karte ranije, no za sutra nisam stigao kupiti pa da ne izvisimo...
Hvala!
Mislim da nema ograničenja, ali mislim i da nema karata :)
Mislim da nema prijenosa na sportklubu nego samo snimka u 21:30.
Opet svaki tv vodič imaju svoju priču oko njihovog programa. Zar je zaista toliko teško napraviti službenu stranicu?!
asr crew
29.11.2009., 11:31
Medveščak 2 izgubio od Mladih Jesenica 3:13?:confused:
http://www.medvescak.com/hrv/novosti89.html
7:1 u 1/3
Santana
29.11.2009., 11:44
Mislim da nema ograničenja, ali mislim i da nema karata :)
Kaj ne ostave uvijek poneku kartu za matchday? :ne zna:
Fakat šteta da nema prijenosa.
Fakat šteta da nema prijenosa.
Jel to 100% sigurno? Na TV Profilu i dalje stoji da ima. Nas izvan Zagreba ko j*be :mad:
Ponosna_Hrvatica
29.11.2009., 11:58
Ostalo je još nešto ulaznica za danas. Oko 200 komada su ostavili.
Vespazijan
29.11.2009., 12:03
Ovo je prvo gostovanje Slovenaca u Ledenoj nakon treceg kola, bas me zanima hoce li se oriti "Ubi Janeza" ili se publika stvarno profilirala :kava:
the absent-minded
29.11.2009., 12:25
Kad uopće počinje tekma (u 18h)? Ja sam mislio poslat curu oko 16 da pogleda za karte. Jel' to prekasno za stat u red?
Santana
29.11.2009., 12:25
Ovo je prvo gostovanje Slovenaca u Ledenoj nakon treceg kola, bas me zanima hoce li se oriti "Ubi Janeza" ili se publika stvarno profilirala :kava:
Moš mislit kak se neće orit :D
Jebi ga, stvar folklora.
Santana
29.11.2009., 12:26
Jel to 100% sigurno? Na TV Profilu i dalje stoji da ima. Nas izvan Zagreba ko j*be :mad:
A, čuj, nemam pojma, nabadam, jebi ga, to je sportklub, s njima se nikad ništ ne zna.
Znaći niko nema blage veze ima li prijenosa??
A jebenti sve...
Sinoć preko tenisa na sportklubu je išla najava da je hokej u 21:30, do jučer je prijenos bio izvjestan.
Izgleda nece bit prijenosa jer je NBA nedjeljom u 19 časova.
Tko će njih znat...
Mozda bude i ova tvoja varijanta? Hokej u prijenosu pa NBA u snimci.....pitaj Boga :)
pa već par dana na sportklubu ide najava snimke medveščaka u 21,30 sati.
Medveščak 2 izgubio od Mladih Jesenica 3:13?:confused:
eto. o tome sam govorio.
i ti domaći dečki bi trebali igrati u prvoj momčadi medveščaka na utakmicama ebel lige. :ne zna:
pa već par dana na sportklubu ide najava snimke medveščaka u 21,30 sati.
ali evo sad stoji najava za live prijenos u 18 sati.
koja tragikomična televizija. :facepalm:
Santana
29.11.2009., 15:12
ali evo sad stoji najava za live prijenos u 18 sati.
koja tragikomična televizija. :facepalm:
Dobra je televizija, nemoj jebat, samo su zeru neorganizirani :D
Mislim da se nedavno vlasnik mijenjao, možda je zbog toga.
Kako god bilo, kaj je onda zadnje, ima prijenos od 18.00?
Vic Vega
29.11.2009., 15:35
Kako god bilo, kaj je onda zadnje, ima prijenos od 18.00?
Od jučer popodne je grafika na ekranu da je prijenos u 18:00, vjerujem da nisu toliko neorganizirani da bi ostavili grafiku na ekranu samo dva i pol sata prije tekme a da onda ne bude prijenosa.
Katolik
29.11.2009., 15:53
Ima li običaj bit stream negdje. Za nas koji nemamo SK, a nismo u mogućnosti ni u Ledenu danas :(
cave troll
29.11.2009., 16:05
Evo, cijelo vrijeme stoji na ekranu: Medveščak-Olimpija 18:00
Ponosna_Hrvatica
29.11.2009., 17:52
Zbog straha od vrlo vjerojatnog pornografskog sadržaja (*uženja Slovenaca), HTV iz preventivnih razloga neće prenositi utakmicu Medveščak-Olimpija. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.