PDA

View Full Version : Erste Bank Eishockey Liga - službeni topic

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Vic Vega
17.01.2010., 23:45
http://skazine.com/vetzo/isjecak.avi savrsenstvo :D
:headbang:

swoop91
17.01.2010., 23:45
piskar ma tudi shutout, westlund ma kurec.

swoop91
17.01.2010., 23:48
http://www.youtube.com/watch?v=lj4Vu6PfiG0

Roose Bolton
18.01.2010., 00:17
Kako lijepo izgleda ovo:

1 G99 44 163 106 57 65
2 VIC 43 160 122 38 59
3 EHL 44 144 121 23 57
4 RBS 43 167 128 39 56
5 VSV 44 131 141 -10 50
6 MZA 44 132 154 -22 47
7 AVS 44 137 150 -13 46
8 KAC 44 132 141 -9 42
9 OLL 44 119 166 -47 33
10 HKJ 44 122 178 -56 28

Samo 3 boda do petog mjesta.

asr crew
18.01.2010., 00:52
http://www.youtube.com/watch?v=lj4Vu6PfiG0

:s:s

asr crew
18.01.2010., 00:53
Kako lijepo izgleda ovo:

1 G99 44 163 106 57 65
2 VIC 43 160 122 38 59
3 EHL 44 144 121 23 57
4 RBS 43 167 128 39 56
5 VSV 44 131 141 -10 50
6 MZA 44 132 154 -22 47
7 AVS 44 137 150 -13 46
8 KAC 44 132 141 -9 42
9 OLL 44 119 166 -47 33
10 HKJ 44 122 178 -56 28

Samo 3 boda do petog mjesta.

Eh, ako je točno da RBS gađa VSV, onda valja ostati šesti.
I moliti se da Vienna bude ozbiljna do kraja, pa da Linz ostane gdje je.:D

edge79
18.01.2010., 08:33
Kakav je bio omjer šuteva na gol?

Imam osjećaj da smo opet bili u zaostatku za cca 20:D
Tu se najbolje vidi kolko Kristan preteže za ovu momčad.

I samo usputno da se najebem matere idiotima koji prodaju trube pred ulazom:rigo:
Truuuuuuuuuuuuub:rolleyes: Zig-Zag truuuuuuuuuuuuuuub:rolleyes:

mec
18.01.2010., 09:08
Treba nam bod iz Mađarske, to bi bilo jako bitno za 6. mjesto.

Edge, krivi dojam imas. Mi smo ih outshootali, imali smo 35 SOG a oni 32.

vegi1
18.01.2010., 09:20
Kakav je bio omjer šuteva na gol?

Imam osjećaj da smo opet bili u zaostatku za cca 20:D
Tu se najbolje vidi kolko Kristan preteže za ovu momčad.

I samo usputno da se najebem matere idiotima koji prodaju trube pred ulazom:rigo:
Truuuuuuuuuuuuub:rolleyes: Zig-Zag truuuuuuuuuuuuuuub:rolleyes:

Mi smo više pucali na gol :top:
35 udaraci mi
32 oni

liedshow
18.01.2010., 09:34
Mi smo više pucali na gol :top:
35 udaraci mi
32 oni

:facepalm:

fala kaj si nam preveo outshootali:s

zed_alive
18.01.2010., 10:08
Treba nam bod iz Mađarske, to bi bilo jako bitno za 6. mjesto.

šta samo bod ;) dobro bi nam došla pobjeda iz mađarske, po mogućnosti u regularnom vremenu. to vrijedi 4 boda. u dva meča s mađarima trebamo minimalno jednu pobjedu, i moramo dobiti villach

no s druge strane, pitanje je i što će otšpilat red bull, tak da je i 6. mjesto vjerojatno ok, osim ak vienna 'namjerno' ne popusti pa se spusti na 3. ili 4. mjesto :rolleyes: bojim se da nas ne bi gađali za playoff uh...

terc bela
18.01.2010., 11:14
evo prvi put postam ovdje. nisam iz zg, ali mi je ova priča oko Medveščaka jako dobro legla. I hokej me je iznenadio, zapravo puno više mi se sviđa od rukometa i vaterpola. Kad je rukomet u pitanju sve štima i okej sport, samo... *ebeš sport u kojem su sudačke krađe postale sastavni dio sporta, i gdje su potkradanja toliko očita i svi ravnodušni na njih.

Toga u hokeju nisam primjetio, ako ima sitnih sudačkih navlačenja tu i tamo, nema potkradanja i ova liga je jack pot zaista, svi klubovi su ravnopravni koliko vidim... Medveščak nije "tamo neki Medveščak". I ta ravnopravnost me zaista iznenadila, kucam u drvo.

Priča koja mene najviše zagrijava, a vjerujem i sve vas ostale je - Hrvatska reprezentacija. Što mislite kako će se priča oko toga razvijati? na više mjesta sam pročitao da je potrebno da svi stranci i "stranci" (kanadski i američki Hrvati) moraju igrati dvije godine u Hrvatskoj. Da li se već sada zna tko je izrazio želju da igra za Hrvatsku? od oriđini kanađana ili amera? ali i tamošnjih Hrvata? jer tko zna kakve planove imaju i ovi koji su Hr. porijekla.

Da li se može računati na ove dečke koji su 70to godište? npr. Smyth, Fox, J.Prpic? ili su oni na zalazu karijera? koliko u prosjeku traje karijera jednog hokejaša? znam da je svojevremeno W. Gretzky karijeru završio u 40oj. Ako bi stvarali reprezentaciju za 2014, (bilo bi odlično da odemo tamo!!!) tada će J. Prpic imati baš 40 godina, a on bi po meni bio srce nove Hr. reprezentacije.

Zanima me još nešto, ovo je samo moje mišljenje. Nova reprezentacija bi po meni bila jedno 10 puta bolja od stare, ali ipak bi i dalje zaostajala barem toliko za najboljim Eu reprezentacijama, a sa Sjevernom Amerikom je možda i blesavo vući usporedbe. Nebi li možda zato bilo dobro da Medvešćak i Hr. reprezentaciju vodi isti čovjek, s obzirom da će 90% reprezentacije biti 90% Medvešćaka? A zna se da je Sartor izbornik Mađarske.

Isto vezano uz to. Da me se krivo ne shvati, Kristan je najbolje što Medvešćak može zamisliti na golu. Bilo bi idealno kada bi on branio za Hr, ali on je već dugo u Slo repki. Nebi li ipak u budućnosti bilo dobro što se Hr. repke tiče da za Medvešćak brani golman buduće Hr. reprezentacije?

oprostite što imam ovako puno pitanja, puno sam razmišljao o toj priči...

zed_alive
18.01.2010., 11:27
svatko će imati svoje poglede, no ja nisam za neka dovođenja stranaca u repku, a najmanje ne igrača na zalazu. hokej traži da se u jednoj tekmi izmijene 4 postave po 5 igrača, to je 20 igrača plus još golmani, to je duplo više nego što traže recimo košarka ili rukomet ili vaterpolo ili odbojka. bez vlastite baze nema hokeja. treba stvoriti vlastitu školu kvalitetnog hokeja a ne uvoziti igrače. ako treba nešto uvesti, to su treneri, i to pogotovo oni koji će znati stvoriti igrača, to je isplativa investicija. ovakav medveščak je veliki podstrek domaćim mladim igračima da napreduju i da dobijemo kvalitetan naraštaj

kolja51
18.01.2010., 11:28
Jel ima neko neke stare slike Medvescaka, ono crno bijele iz 60tih, 70tih... Negdi sam na trenutak vidio na TV dres na kojemu velikim slovima pisse KHLM, a htio bi na bazi toga kreirati retro dres pa bi volio viditi slike tog dresa...

liedshow
18.01.2010., 11:39
jel zna ko kaj je s grozajom, jer on nije bio neki talent?

terc bela
18.01.2010., 11:51
svatko će imati svoje poglede, no ja nisam za neka dovođenja stranaca u repku, a najmanje ne igrača na zalazu. hokej traži da se u jednoj tekmi izmijene 4 postave po 5 igrača, to je 20 igrača plus još golmani, to je duplo više nego što traže recimo košarka ili rukomet ili vaterpolo ili odbojka. bez vlastite baze nema hokeja. treba stvoriti vlastitu školu kvalitetnog hokeja a ne uvoziti igrače. ako treba nešto uvesti, to su treneri, i to pogotovo oni koji će znati stvoriti igrača, to je isplativa investicija. ovakav medveščak je veliki podstrek domaćim mladim igračima da napreduju i da dobijemo kvalitetan naraštaj

ja se slažem. fora je u tome što je odlično da ti isti mladi igrači o kojima govoriš, odmah s 20, 21, 22 godine skupljaju iskustvo u jačim natjecanjima, znači ne u nekoj drugoj ili trećoj diviziji, već u najjačim natjecanjima. i da igraju i skupljaju iskustvo s igračima koji su prošli vhrunsku "školu" na američim sveučilištima i tamošnjim ligama. ti mladi dečki i oni nešto stariji sadašnji reprezentativci su prije par mjeseci od mađarske izgubili 8 ili 9 naprema 0.

Ja Mikea Prpicha, Serticha i Hečimovića već vidim u toj reprezentaciji, jer su svi u dvadesetim godinama i mogu igrati još minimalno 10 godina hokej, a vrlo vjerovatno da će to činiti u Europi. Od stranaca bi svakako uzeo Oulletta i Heeremu koji je bio 11 pick (!!!) u NHLu. Barem njih.

Mislim da nije sramota imati još stranaca, jer čuli smo i vidjeli da i jače reprezentacije imaju i kanađane i amerikance (Austrija, Njemačka i Švicarska).
U samome početku, ja sam apsolutno za strance, jer koliko sada vidim u današnjoh Hrvatskoj repki igra tri ili četiri slovenca koji većinom igraju za Medveščak 2, igraju za Hr, jer nemogu igrati za Sloveniju, a niti u ekipi Medveščaka koja igra u EBELU.

Slovenac je možda manji stranac nego Kanađanin, ali...
Dugoročno, treba se osloniti na mlade! ja se slažem, ali recimo rukomet, svi klinci su trčali igrati nogomet i samo nogomet dok nije rukometna repka od 2003 na ovamo "ekspolodirala". Medveščak je strašan polet, ali bila bi i repka koja se nemože osloniti na mlade, jednostavno ne može, jer neće dugo napraviti veći iskorak. A od mladih, vidim da u EBEL jedino Lazić dobiva nešto prilike.

swoop91
18.01.2010., 12:12
Onda ne vidiš dobro, lazić ne igra skoro uopće, to je blagus koji igra bar malo više.

Samo je jedno srce reprezentacije i Medveščaka, a to je Brumo.
Hrvatska već ima najboljeg golmana, Vanju Belića.

Striček, Medveščak nije jedino iz Hrvatskog hokeja kaj valja i ima potencijala, al trenutno najmanje smrdi :p

terc bela
18.01.2010., 12:20
Onda ne vidiš dobro, lazić ne igra skoro uopće, to je blagus koji igra bar malo više.

Samo je jedno srce reprezentacije i Medveščaka, a to je Brumo.
Hrvatska već ima najboljeg golmana, Vanju Belića.

Striček, Medveščak nije jedino iz Hrvatskog hokeja kaj valja i ima potencijala, al trenutno najmanje smrdi :p

Ma okej, Blagus, umjesto Lazića, ali poanta je tu. Najviše 1 mladi igrač dobiva prilike u EBEL-u. Što se Belića tiče, zašto onda on ne brani umjesto Kristana ak je najbolji? nije bitno tko je, sada nije bitno kako se zove, ali u budućnosti bi bilo dobro da prvi golman Medveščaka bude netko tko će moći braniti u repki, zbog uigranosti. Jer jedino uigrani u budućnosti možemo parirati jačim reprezentacijama.

swoop91
18.01.2010., 12:25
Kristan nemože još barem 4 godine branit u repki, a osim tog, mislim da će rađe branit u 1/elitnoj sa slovenijom.

Isto tako, to je profesionalna momčad, ne razvojna momčad Hrvatskog saveza hokeja na ledu.

terc bela
18.01.2010., 12:49
Kristan nemože još barem 4 godine branit u repki, a osim tog, mislim da će rađe branit u 1/elitnoj sa slovenijom.

Isto tako, to je profesionalna momčad, ne razvojna momčad Hrvatskog saveza hokeja na ledu.

Čitaj malo bolje što pišem!!! Nisam rekao da danas prvi golman Medvešćaka treba sutra braniti za Hrvatsku. Već onaj koji danas ili sutra brani za Hrvatsku treba prije ili poslije braniti za Medvešćak. Zbog uigranosti. (Ako se planira stvaranje repke). Bio to Belić ili netko treći, baš zato što znam da Kristan neće braniti za HR!

A oni su profeesionalna momčad? a joj, a ja mislio da su oni došli igrati za kikiriki. Znači njih se skupo plaća? Stvarno nisam znao. :kava: Gle, posve mi je jasno da su oni profesionalci, uostalom ta ideja o njima u hr repki nije krenula od mene, već od onih koji su te igrače doveli u Medveščak, ako je to tolano nerealno onda je upitna i zdrava pamet njih takvih koji Medveščak vode.

zed_alive
18.01.2010., 13:02
Ma okej, Blagus, umjesto Lazića, ali poanta je tu. Najviše 1 mladi igrač dobiva prilike u EBEL-u. Što se Belića tiče, zašto onda on ne brani umjesto Kristana ak je najbolji? nije bitno tko je, sada nije bitno kako se zove, ali u budućnosti bi bilo dobro da prvi golman Medveščaka bude netko tko će moći braniti u repki, zbog uigranosti. Jer jedino uigrani u budućnosti možemo parirati jačim reprezentacijama.

kad bi momčad u ovom trenutku napola napunio domaćim dečkima, kvaliteta bi bitno istrpila. bitno je da domaći dečki dignu razinu hokeja da se polako mogu integrirati u igru na tom nivou, dok oni igrački bitno zaostaju to nema smisla, a to se brusi prvenstveno na treningu. tak se nekak nadam, da će medvjedi u nadolazećim godinama imati sve više vlastite kvalitete i time sve manje potrebe za igračima sa strane, to bi bio veliki dobitak za repku. no sasad ovo je ok potez jer da su medvjedi kanta za napucavanje slabo bi to diglo interes za hokej. ovo je fantastično, prva sezona u EBEL i u sredini smo tablice, to je to

swoop91
18.01.2010., 13:08
Kroz 4 godine dolaze mladi i bolji golmani, recimo Mate Tomljenović koji kroz 4-5 godina ima potencijala izrast u vrhunskog golmana, pa i Vilim Rosandić, a do tada je tu Belić koji brani sasvim dobro u slohokeju.
( pogledaj http://www.hrhokej.net/vijesti/clanci/681-legionari-u-punom-pogonu.html )
Putovnicu je zasad dobio Chris Powers koji nije pokazao ništa ekstra, a te priče o reprezentaciji i sličnom, su zasad samo priče za javnost.

A terc bela, profesionalna momčad ne znači da ih se nužno skupo plaća, već da su oni tu da igraju za klub, a ne da razmišljaju o našoj reprezentaciji. Uostalom, Andy Sertic kaže da bi htio igrati, te isto tako poneki drugi igrač, a strance netrebamo.

zed_alive
18.01.2010., 13:26
Uostalom, Andy Sertic kaže da bi htio igrati, te isto tako poneki drugi igrač, a strance netrebamo.

ti dečki našeg porijekla, to je ok

Tuvix
18.01.2010., 13:57
He, he Ted Sator nakon drugog gola: That`s my boys :s:s:s

Al svaka čast i Westlundu, jesu ga izvozali, ali milimetri su falili da s rukavicom ulovi pak, svaka čast.

ZIG-ZAG:D

edge79
18.01.2010., 14:21

Nemam pojma imal sam dojam da su nas nadpucali:D ko KAC u petak.

sr-bistabil
18.01.2010., 15:04
Nemam pojma imal sam dojam da su nas nadpucali:D ko KAC u petak.

Nisu prika, samo je većina prve trećine bila tiha jeza pa ti je to vjerojatno dalo ton tekmi... u druge dvije smo bili bolji...

Silvercat
18.01.2010., 15:37
Nisu prika, samo je većina prve trećine bila tiha jeza pa ti je to vjerojatno dalo ton tekmi... u druge dvije smo bili bolji...

To je zato kaj smo bili na strani dvorane na koju su ovi napadali 1. i 3. trećinu pa nam se valjda činilo da su stalno u našoj trećini, jel tak Eđž...:D

Boki000
18.01.2010., 18:29
e ljudi.
jel pobjednik ove lige igra u kvalama za ligu prvaka. naso sam ovaj link pa pitam:

http://icehockey.wikia.com/wiki/Champions_Hockey_League :cerek:

Ponosna_Hrvatica
18.01.2010., 18:43
Očito da... AJMO MEDVEŠČAK!!!! :cerek:

KLM line
18.01.2010., 18:47
e ljudi.
jel pobjednik ove lige igra u kvalama za ligu prvaka. naso sam ovaj link pa pitam:

http://icehockey.wikia.com/wiki/Champions_Hockey_League :cerek:

Trenutno 4. momčad EBEL lige RBS je osvojio Europski kup - ligu prvaka bez ovih 7 liga (s wikipedije) i to na uvjerljiv način gol razlika 20:8 pri tome rasturio prvaka Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske i Bjelorusije (njihove predstavnike). Zato je RBS pomaknuo utakmice ovog i prošlog kola.

Evo i linka s ebelovih stranica.
http://www.erstebankliga.at/8f234634abc92fd30763c1e63b89d9bf.html?arrSave[ArticleID]=4989

Mislim da bi bilo sjajno kada bi se EBEL liga proširila dogodine i na 5-6 slovačkih klubova i time podigla za još jedan korak u kvaliteti.
16 klubova u četiri kruga - 60 utakmica od 15. rujna do 1.3.

Roose Bolton
18.01.2010., 19:40
evo prvi put postam ovdje. nisam iz zg, ali mi je ova priča oko Medveščaka jako dobro legla. I hokej me je iznenadio, zapravo puno više mi se sviđa od rukometa i vaterpola. Kad je rukomet u pitanju sve štima i okej sport, samo... *ebeš sport u kojem su sudačke krađe postale sastavni dio sporta, i gdje su potkradanja toliko očita i svi ravnodušni na njih.

Toga u hokeju nisam primjetio, ako ima sitnih sudačkih navlačenja tu i tamo, nema potkradanja i ova liga je jack pot zaista, svi klubovi su ravnopravni koliko vidim... Medveščak nije "tamo neki Medveščak". I ta ravnopravnost me zaista iznenadila, kucam u drvo.

Priča koja mene najviše zagrijava, a vjerujem i sve vas ostale je - Hrvatska reprezentacija. Što mislite kako će se priča oko toga razvijati? na više mjesta sam pročitao da je potrebno da svi stranci i "stranci" (kanadski i američki Hrvati) moraju igrati dvije godine u Hrvatskoj. Da li se već sada zna tko je izrazio želju da igra za Hrvatsku? od oriđini kanađana ili amera? ali i tamošnjih Hrvata? jer tko zna kakve planove imaju i ovi koji su Hr. porijekla.

Da li se može računati na ove dečke koji su 70to godište? npr. Smyth, Fox, J.Prpic? ili su oni na zalazu karijera? koliko u prosjeku traje karijera jednog hokejaša? znam da je svojevremeno W. Gretzky karijeru završio u 40oj. Ako bi stvarali reprezentaciju za 2014, (bilo bi odlično da odemo tamo!!!) tada će J. Prpic imati baš 40 godina, a on bi po meni bio srce nove Hr. reprezentacije.

Zanima me još nešto, ovo je samo moje mišljenje. Nova reprezentacija bi po meni bila jedno 10 puta bolja od stare, ali ipak bi i dalje zaostajala barem toliko za najboljim Eu reprezentacijama, a sa Sjevernom Amerikom je možda i blesavo vući usporedbe. Nebi li možda zato bilo dobro da Medvešćak i Hr. reprezentaciju vodi isti čovjek, s obzirom da će 90% reprezentacije biti 90% Medvešćaka? A zna se da je Sartor izbornik Mađarske.

Isto vezano uz to. Da me se krivo ne shvati, Kristan je najbolje što Medvešćak može zamisliti na golu. Bilo bi idealno kada bi on branio za Hr, ali on je već dugo u Slo repki. Nebi li ipak u budućnosti bilo dobro što se Hr. repke tiče da za Medvešćak brani golman buduće Hr. reprezentacije?

oprostite što imam ovako puno pitanja, puno sam razmišljao o toj priči...

Glej, sve to ok ali spike oko Hrvatske na ZOI su čista utopija.
Prpići, Sertić, Hećimović i Powers + igrači iz Hrvatske to sigurno ne mogu ostvariti.
Čak i da skupimo sve naše igrače preko bare koji mogu igrati (čini mi se da je samo Vlašić igrao za Kanadu pa je on unavailable) to bi bila jako teška misija. Dostižna ali jako teška za ostvariti.
One najjače naše igrače ionako ne možemo dovesti u Medveščak.
Treba spustiti letvicu.
Ovi igrači koji su došli kod nas i koji će igrati za nas su dovoljni da preskočimo par repki u Division I ali ako za 4-5 godina i dalje budemo imali Medeke u EBEL-u, a sve ostalo u raspadu, neće biti ništa od toga.

ThemB
18.01.2010., 19:49
Ajde rulja neke insajderske oko novih pojačanja :)

terc bela
18.01.2010., 20:42
Glej, sve to ok ali spike oko Hrvatske na ZOI su čista utopija.
Prpići, Sertić, Hećimović i Powers + igrači iz Hrvatske to sigurno ne mogu ostvariti.
Čak i da skupimo sve naše igrače preko bare koji mogu igrati (čini mi se da je samo Vlašić igrao za Kanadu pa je on unavailable) to bi bila jako teška misija. Dostižna ali jako teška za ostvariti.
One najjače naše igrače ionako ne možemo dovesti u Medveščak.
Treba spustiti letvicu.
Ovi igrači koji su došli kod nas i koji će igrati za nas su dovoljni da preskočimo par repki u Division I ali ako za 4-5 godina i dalje budemo imali Medeke u EBEL-u, a sve ostalo u raspadu, neće biti ništa od toga.

Je**ga, ali sve stoji što si napisao. Uglavnom, OI su stvarno san snova. Pitanje kada i kako, ako uopće.
Za početak bi bilo dobro da stvorimo repku koja će naprašiti repke kao što su Slovenija i Mađarska, pa onda razmišljati o ostalima.

Nego zašto su uzeli baš tog Powersa? Ono, od svih kojih su mogli uzeli najprije njega? Apsolutno mi nije jasno, nesječam se da je taj dečko zabio koji gol, za asistencije neznam.

Moj je stav da, od svih koje je ikako moguće uzeti, da možemo samo jednog jedinog uzeti (od 100% stranaca) onda svakako to treba biti Oullette.
Najpametnije je da imamo jednu petorku stranaca, jednu petorku sjevernoameričkih hrvata, ostalo domaći klinci.

A tko je po vama najbolji domaći igrač? 100% Hrvat iz Hrvatske, da igra u Medveščaku ili negdje vani?

terc bela
18.01.2010., 20:45
Medveščak će vratiti više Hrvata iz SAD i Kanade, nego sav trud naših političara. :D

Roose Bolton
18.01.2010., 20:57
Je**ga, ali sve stoji što si napisao. Uglavnom, OI su stvarno san snova. Pitanje kada i kako, ako uopće.
Za početak bi bilo dobro da stvorimo repku koja će naprašiti repke kao što su Slovenija i Mađarska, pa onda razmišljati o ostalima.

Preduvjet za to je imati barem 10-15 naših preko bare u repki.
Minimalno 2 linije napada i obrane.
slovenija i mađarska spadaju u jake Division I repke. Daleko smo mi od njih.

Nego zašto su uzeli baš tog Powersa? Ono, od svih kojih su mogli uzeli najprije njega? Apsolutno mi nije jasno, nesječam se da je taj dečko zabio koji gol, za asistencije neznam.

Powersu je ovo prvi dodir sa profesionalnim hokejem.
Ako se ne varam, igrao je u nižem NCAA rangu. E sad, kad se zna da je u biti to dečko bez ikakvog iskustva u hokeju na EBEL razini, onda treba biti malo mekši prema njemu.
Uostalom, gledaj kako igra sada, a kako je igrao na početku sezone. Prije 3 mjeseca imao je grešku za greškom, a sada je to drastično smanjio.

Moj je stav da, od svih koje je ikako moguće uzeti, da možemo samo jednog jedinog uzeti (od 100% stranaca) onda svakako to treba biti Oullette.

Ja sam isključivo za strance našeg porijekla.
Ouellette je ok ali isto tako možemo "kupit" nekog puno boljeg AHL-ovca što opet na kraju nema smisla.

Najpametnije je da imamo jednu petorku stranaca, jednu petorku sjevernoameričkih hrvata, ostalo domaći klinci.

Što će nam strani plaćenici?
Radi se o hrvatskoj repki. Dakle, samo Hrvati. :D

swoop91
18.01.2010., 20:57
Zato jer je došao izgleda jeftino, direktno iz NCAA (sveučilišne lige) ima potencijala a i po preporuci je došao.

powers jelte

Roose Bolton
18.01.2010., 21:01
Nego swoop, što kažeš za Joela?
Debelo je zahrđao u Japanu.
Tek sada pokazuje zašto je bio u NHL. Golovi, asisti, svugdje ga ima.

Vic Vega
18.01.2010., 21:06
Powers se jako poboljšao u odnosu na početak sezone, puno bolje izgleda na ledu odkad je došao Sator, koncentriranije i smirenije. Joel je dobroj formi, a i ide ga u ključnim trenucima.

swoop91
18.01.2010., 21:18
Joel je veliki dečko, koristan u PK jer pokriva, koristan u PP jer pokriva opet.

Nije igrao isto neko vrijeme prije neg je došao u metropolu, a sad sa dolaskom heremije i šmajta je proigrao, postao je "key factor". Samo da smanji broj nepotrebnih isključenja (glupi delay of the game i slične stvari) i ta još manje smanji temperament, koji je bio puunoooo izraženiji na početku sezone, kad je šaka svako malo poletila, a poveća faktor zastrašivanja protivnika, to će biti to.

Brži je neg je bio, a i smršavio je, tak se bar priča

Roose Bolton
18.01.2010., 21:39
Heremiju i Šmajta bi ja zadržao za iduću sezonu.
Heremija jeste draft bust ali ja za EBEL konkurenciju više nego vrhunski igrač. Kad je došao bio je malo pogubljen ali sada pokazuje koliko vrijedi.
Šmajt je fakat vrhunski igrač i sada se počeo trošiti i u obrani. Igre sve bolje i bolje. Mislim da bi mu Letang mogao ustupti i poziciju kapitena za iduću godinu.
Foxu bi se zahvalio ako ne promijeni pristup igri u playoffu. Znanje je neupitno ali bi se fakat mogao ugledati na Smytha. Ako ne, onda u shopping u AHL odakle se može dovesti netko puno korisniji.

swoop91
18.01.2010., 21:46
Imam neki filing da će fox i heremija ostat. Nebih htio da fox ostane, al sve mi tak smrdi nekako.

Jordi*
18.01.2010., 22:02
A tko je po vama najbolji domaći igrač? 100% Hrvat iz Hrvatske, da igra u Medveščaku ili negdje vani?

Lovrenčić,Blagus, i Belić na golu

btw di je Belić,bil je . golman a sad ga vise nema nego je onaj slovenac:ne zna:

Imaginos
18.01.2010., 23:12
Je li ima itko ikakve informacije vezano uz Lovrenčića (il tko je već dobio ramenom u bradu)?

Jel ima kakvih posljedica?

asr crew
18.01.2010., 23:17
btw di je Belić,bil je . golman a sad ga vise nema nego je onaj slovenac:ne zna:

Brani za drugu ekipu u SLO ligi.

Vic Vega
18.01.2010., 23:19
Je li ima itko ikakve informacije vezano uz Lovrenčića (il tko je već dobio ramenom u bradu)?

Jel ima kakvih posljedica?
Lovrenčić je zaradio potres mozga, ne ide u utorak u Szekesfehervar.

Ponosna_Hrvatica
18.01.2010., 23:21
Lovrenčić je zaradio potres mozga, ne ide u petak u Szekesfehervar.

Valjda sutra... Sutra igramo s Albom. U petak smo u Salzburgu.

Vic Vega
18.01.2010., 23:22
Da, sutra.

crorens
19.01.2010., 03:09
Szekesfehervar - ko to izgovori svaka mu cast...

evo decki sada imaju pozitivan skor (13-11) kod kuce, zbog tog mi je fakat jako drago...

ova 3. napadacka linija mi se najvise svidja trenutno... TJ i Oulette se trude svaki u svojoj ali podrska im je nekak slaba, najvise me cudi kako hecimovic slabo igra u zadnje vrijeme...

Balkansport
19.01.2010., 04:46
Narucio sam odmah stream za gostovanje kod Albe u utorak, pa se nadam da to nece biti u multicastu, nego da ce imati svoj stream. A u nedjelju je ionak na HTV

Zbog rukometa i odlaska jednog streamera sa foruma ovo je najbolje kaj se moglo iskombinirati.

19:15h http://i45.tinypic.com/xby2wy.jpg http://www.fifa.com/imgml/flags/s/hun.gif Alba Volan - Medveščak http://www.fifa.com/imgml/flags/s/cro.gif (EBEL) http://i50.tinypic.com/28l5dmd.jpg (http://www.balkansport.info/channel-3/1099-srbijatv.html) (until 20:00h) | http://i50.tinypic.com/28l5dmd.jpg (http://www.balkansport.info/channel-2/37-macedonian-tv-channels.html) (from 20:10h until 20:50h)

edge79
19.01.2010., 07:37
More bit da sam bio pod dojmom prve trećine, more bit.
:D

Majko mila al smo to loše odigrali:facepalm:

To je zato kaj smo bili na strani dvorane na koju su ovi napadali 1. i 3. trećinu pa nam se valjda činilo da su stalno u našoj trećini, jel tak Eđž...:D

Ke?:D

Ae, dobra su mista, taman za pak zubima ulovit:rofl:

Ne mislim na šupak:kava:

mec
19.01.2010., 08:20
Mogo bi se Magor javit s nekim updateom :)

Magor
19.01.2010., 09:40
Mogo bi se Magor javit s nekim updateom :)

Što mogu reći, bit će tvrda utakmica i ogromna borba, možda i nervozna barem na početku. Puna dvorana je garantirana (3.500).
Jednostavno trebamo pobijediti, uz to u regularnom vremenu.
Branič mađ. repke Viktor Tokaji se vraća, dakle igrat ćemo opet sa šest braniča i 12 napadača.
Po riječima pomoćnog trenera Lajosa Énekesa najvažniji zadatak je obrana s igračem manje i disciplina u cijeloj utakmici. Ukoliko naša obrana radi dobro, imamo realnu šansu za pobjedu.

Alba V. (na domaćem terenu): 21 // 10 - 5 - 2 - 4 // 32 bod.
KHL Medveščak (u gostima): 20 // 5 - 3 - 2 - 10 // 18 bod.

na kladionici Tipp-Mix:
Alba-Medveščak: 1,94 - 4,10 - 2,65

Suci: Horst Tschebull, Gerald Podlesnik, Florian Widmann (svi Austrijanci)
TV: Sportklub (HR), Sportklub (HU)

zed_alive
19.01.2010., 11:06
mađari su čini se ušli u natjecateljski ritam, malo su dizali fizičku spremu kroz protekle tekme, oni su dosta brza momčad, daju dosta golova ali i primaju dosta. nama ne leže jer se pokazalo da je naša obrana malo spora i protiv bržih momčadi curimo, ne stižemo pokriti. ne znam što će izmisliti sator da se to više ne događa ali nešto će morati izmisliti jer smo doista rupasti protiv brzih momčadi, uostalom obrana nije samo do bekova, jelte

guderian
19.01.2010., 13:22
jel smo igrali s albom od kad je sator tu?

zed_alive
19.01.2010., 14:48
jednom jesmo sigurno, dobili smo ih doma, prva pobjeda na njima, nije bilo lako...

swoop91
19.01.2010., 18:04
Dizimo te zastave plave..

Ponosna_Hrvatica
19.01.2010., 18:59
Kak bi bilo zakon da padne peta pobjeda u nizu!!!

Roose Bolton
19.01.2010., 19:16
Počinje prijenos.

Roose Bolton
19.01.2010., 19:18
1-0 Palkovics

0:49

Ponosna_Hrvatica
19.01.2010., 19:19
Hebo im...primili ga u prvoj minuti.

Roose Bolton
19.01.2010., 19:21
I još Mađari imaju powerplay

Roose Bolton
19.01.2010., 19:26
I opet powerplay za Mađare.

Ponosna_Hrvatica
19.01.2010., 19:31
Ajmo MEDVJEDI!!!!!! Možemo mi to!

crorens
19.01.2010., 19:33
EVO PRILIKE! i crkne stream hah

Roose Bolton
19.01.2010., 19:34
2-0

Loši smo. Ko da je došao Medveščak 2.

Ponosna_Hrvatica
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crorens
2 šanse 2 gola... koji smijeh

Roose Bolton
19.01.2010., 19:38
I opet powerplay za Mađare.
Igrat ćemo mi ovdje 50 minuta shorthanded.
Inače, prije 3-4 minute nisu svirali više nego očit hooking na TJ-u.

Ponosna_Hrvatica
19.01.2010., 19:40
Budemo se mi vratili...Sigurna sam!

Roose Bolton
19.01.2010., 19:41
Naravno, opet powerplay za Mađare.

Suci :s :s :s

edge79
19.01.2010., 19:42
Ubiše nas:facepalm:

4x igrač manje, svaki put se obranimo i gubimo 2:0, nemamo šut po golu, jebote kaj plaće kasne ko babe stoje?

Roose Bolton
19.01.2010., 19:44
Mislim da bi babe bolje klizale od Medeka. :)

brioni
19.01.2010., 19:46
goooooooooool

Roose Bolton
O jebote.

2-1 u zadnjoj sekundi. Ouellette

crorens
HAHA OULETTE! HAHA

Neona
goooooooooooool ouletteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Silvercat
Niš ne igramo, premekani smo...:ne zna:

Kaj je sad ovo s vremenom bilo...:ne zna:

Roose Bolton
19.01.2010., 19:47
I na kraju ga neće priznati.

Roose Bolton
I nisu ga priznali. ofkors

Neona
ipak 2:0

crorens
19.01.2010., 19:48
naravno da ne vrijedi gol.. ovi suci..

Roose Bolton
19.01.2010., 19:50
naravno da ne vrijedi gol.. ovi suci..

Više je ovo gol nego onaj koji su suci dali za Olimpiju u Zagrebu.
Ali bilo bi previše da su suci priznali sporni gol nakon što su igrali za Albu cijelu trećinu.

Opet, mi smo preloši danas.

crorens
19.01.2010., 19:55
Više je ovo gol nego onaj koji su suci dali za Olimpiju u Zagrebu.
Ali bilo bi previše da su suci priznali sporni gol nakon što su igrali za Albu cijelu trećinu.

Opet, mi smo preloši danas.

a nije ni alba nes bolja... dali su 2 gola bezveze a 4 powerplaya nisu prakticki nista napravili... bas me zivo zanima kak je islo sada vrijeme na kraju kad su nasi dali gol

edge79
19.01.2010., 19:57
...

http://www.pic4ever.com/images/127fs4573872.gif

Vic Vega
19.01.2010., 19:58
Ovo zadnje s Martinom mi uopće nije izgledalo k'o isključenje, al' nisam vidio snimku, tak da :ne zna:.

Ponosna_Hrvatica
19.01.2010., 20:02
Ovo zadnje s Martinom mi uopće nije izgledalo k'o isključenje, al' nisam vidio snimku, tak da :ne zna:.

Pa svi imaju pik na Martina, mog najdražeg Medvjeda! Koji im je...??? :mad:

Silvercat
19.01.2010., 20:02
http://www.pic4ever.com/images/127fs4573872.gif

:p

EDIT:

A u kuratz...:rolleyes:

Roose Bolton
19.01.2010., 20:04
3-0

Ali Kristan :rofl:

Kakav smijeh. Vadi ga van već jednom Sator.

RadioNowhere
19.01.2010., 20:04
šta nebi medvjedi trebali nosit one dresove sa više bijelog nego plavog?

swoop91
19.01.2010., 20:07
ne, domaci dresovi albe su bijeli

crorens
19.01.2010., 20:08
šta nebi medvjedi trebali nosit one dresove sa više bijelog nego plavog?

bice da alba zeli da im domaci dresovi budu bijeli

crorens
19.01.2010., 20:10
nvm

Ponosna_Hrvatica
19.01.2010., 20:11
Joj Medvjedi, nalupat ću vas!

Vic Vega
19.01.2010., 20:11
20:4 u udarcima na gol u prvoj za Albu.

Roose Bolton
19.01.2010., 20:13
20:4 u udarcima na gol u prvoj za Albu.

Kriva statistika 100%. Nema šansi da da je bilo 20 Kristanovih obrana.
10 uvrh glave.

swoop91
19.01.2010., 20:14
sa 4 powerplaya? :D

ThemB
Čudna dvorana neka u Szekesu.. izgleda dograđivana ko Maksimir :) Svaka tribina svoja priča..

Roose Bolton
Ide Mađar vani.

Vic Vega
Kriva statistika 100%. Nema šansi da da je bilo 20 Kristanovih obrana.
10 uvrh glave.
Pa i meni se isto tak čini.

Roose Bolton
19.01.2010., 20:15
sa 4 powerplaya? :D

Da. Bili su uber loši na PP-u. 20 obrana je too much.

Roose Bolton
19.01.2010., 20:23
powerplay za mađare

Roose Bolton
19.01.2010., 20:30
i još jedan powerplay

edit. ipak obostrano

zed_alive
19.01.2010., 20:35
jel neko gleda sliku?

bojim se da nas deru na brzinu, gledao sam to već. ne čudi me, imamo problem

Čudna dvorana neka u Szekesu.. izgleda dograđivana ko Maksimir :) Svaka tribina svoja priča..

bit će da im se kvario serekeš (bankomat) usred gradnje :mig:

crorens
19.01.2010., 20:37
jel neko gleda sliku?

bojim se da nas deru na brzinu, gledao sam to već. ne čudi me, imamo problem

iskreno nisam ni ocekivao da ce bit drugacije, neki nam bolje pasu neki losije - i to je cinjenica...a alba nam definitivno ne lezi

Dmitar
19.01.2010., 20:49
igramo preloše. primjetio sam da se to često događa nakon što odigramo dobru utakmicu. igrači mi uopće ne djeluju motivirano.

crorens
19.01.2010., 20:53
uf komentator je jedva sakrio uzbudjenje

zed_alive
iskreno nisam ni ocekivao da ce bit drugacije, neki nam bolje pasu neki losije - i to je cinjenica...a alba nam definitivno ne lezi

problem je što uz takve rupe bilo koji protivnik u playoffu nam može složiti sličnu taktiku sa svojim bržim trojkama. nazovi me naivnim ali vjerujem da imamo šansu igrati u playoffu i dobiti nekoga, ne samo sudjelovati, ali ako ne pokrpamo igru protiv brzih momčadi i ne smislimo kako ih zaustaviti, nećemo imati šanse

možemo izgubiti danas ali ih doma moramo dobit u regularnom vremenu, baš kao i villach

Vic Vega
Ajmo!

Roose Bolton
19.01.2010., 20:55
Napokon Smyth

Dmitar
19.01.2010., 20:56
bravo smyth!

swoop91
19.01.2010., 20:58
ma nabijem na kurac jebeni sportklub mater im jebem mađarsku

Ponosna_Hrvatica
19.01.2010., 21:00
SMYTH!!!!!!!!!!!! Možemo bar izjednačit! AJMOOOOOOOOOOOOOOOOo!!!!!!!!!!!!!!!

Dmitar
19.01.2010., 21:02
SMYTH!!!!!!!!!!!! Možemo bar izjednačit! AJMOOOOOOOOOOOOOOOOo!!!!!!!!!!!!!!!

ja sam pomislio da je zabio još jedan :D:D

ThemB
19.01.2010., 21:03
ma nabijem na kurac jebeni sportklub mater im jebem mađarsku

Kaj ti je sad sportklub kriv?

swoop91
19.01.2010., 21:03
srpski sportklub na balkansportu je prebacil na carling cup. a nemam doma sportklub jelte

Ponosna_Hrvatica
19.01.2010., 21:05
Nagy ma 2 minute van. Moramo stisnut!

Dmitar
imamp PP. AJMO sad po drugi gol

Roose Bolton
I ništa od PP gola :facepalm:

ThemB
srpski sportklub na balkansportu je prebacil na carling cup. a nemam doma sportklub jelte

Nije sportklub prebacil nego šugavi balkansport streamer.... ta stranica je čisti krš i lom.

Nisam doma trenutno inače bi vam upogonil veetle stream opet da se ne gnjavite s njima.

Roose Bolton
19.01.2010., 21:06
Powerplay za Mađare. :rofl:

swoop91
19.01.2010., 21:07
ne kuzim zas je prebacio, nogomet ionako mozes gledat na tisucu drugih stranica

ThemB
19.01.2010., 21:07
ne kuzim zas je prebacio, nogomet ionako mozes gledat na tisucu drugih stranica

Ma... krajnje neozbiljno.

Roose Bolton
19.01.2010., 21:13
Ajmo, powerplay

Ponosna_Hrvatica
19.01.2010., 21:13
Opet se vraćamo na sedmo mjesto... ALI NEMA VEZE!!! Play-off je sigurno tu i ZIG ZAG!!!

Dmitar
19.01.2010., 21:18
kac gubi 3 2

Roose Bolton
19.01.2010., 21:18
I nisu priznali gol nego su isključili Mađara.

Bravo suci. Dva gola poništili. :s :s

swoop91
19.01.2010., 21:19
kaj je bilo? ocu detalje

Roose Bolton
19.01.2010., 21:19
Ouellette van.
Sad je sve gotovo.

Roose Bolton
19.01.2010., 21:21
kaj je bilo? ocu detalje

Heremija zabio gol, a suci ga poništili i svirali slashing Mađaru.

Jeste da smo igrali loše ali brate mili, em te stalno bacaju vani, em ti ponište dva gola.

swoop91
da, to je to.

swoop91
Heremija zabio gol, a suci ga poništili i svirali slashing Mađaru.

Jeste da smo igrali loše ali brate mili, em te stalno bacaju vani, em ti ponište dva gola.

pa cek, prednost? jebote..

Roose Bolton
19.01.2010., 21:23
pa cek, prednost? jebote..

Ne postoji u EBEL-u prednost što se tiče Medveščaka, a kamoli da se sudi onako kako se treba sudit - gol + 2min za slashing.

zed_alive
19.01.2010., 22:01
znači, sraćkali suci generalno...

dobra vijest da je villach izgubio od linza, imali su jaki niz u zadnje vrijeme

morat ćemo napravit posao u gostima, a doma nam dolaze pak skoro sve naše 'crne mačke', i vienna i villach i alba, trebat će pravo navijanje čitavo vrijeme, sa zviždanjem i galamom, da se protivnik usere

sr-bistabil
19.01.2010., 22:04
Dobro je, KAC i Villach ispušili... Ovaj poraz nas nije mogao manje koštati...

vegi1
20.01.2010., 09:55
Evo bio u mađarskoj, u dvorani hladnje nego vani. Neznam kak je to izgledalo na TV-u ali na tekmi je bilo koma.....nikad lošija igra. Naš Prvi gol je pravedno poništen, semafor se ugasio ali zbilja je prošlo vrijeme, tu nema spora.

SUđenje je bilo:rofl::rofl: čak je i naš trener utrčao u teren:rofl:

No ništa nas ne opravdava, kata jebena strofa.

Mađari na kraju pobijedili zasluženo.

Ono što mi se dopalo je to da su njihovi igrači dok su radili pobjedničke krugove pozdravljali i nas 50-tak.

I na kraju mađarski navijači poveli ZIG ZAG navijanje....oni zig zag a mi medveščak :cerek:

Također donjeli smo veliki vijenac i od lampaša napravili broj 19 na spomen obliježju njihovom preminulom igraću.....mislim da je to bila ljepa gesta s naše strane

Ponosna_Hrvatica
20.01.2010., 10:17
Evo bio u mađarskoj, u dvorani hladnje nego vani. Neznam kak je to izgledalo na TV-u ali na tekmi je bilo koma.....nikad lošija igra. Naš Prvi gol je pravedno poništen, semafor se ugasio ali zbilja je prošlo vrijeme, tu nema spora.

SUđenje je bilo:rofl::rofl: čak je i naš trener utrčao u teren:rofl:

No ništa nas ne opravdava, kata jebena strofa.

Mađari na kraju pobijedili zasluženo.

Ono što mi se dopalo je to da su njihovi igrači dok su radili pobjedničke krugove pozdravljali i nas 50-tak.

I na kraju mađarski navijači poveli ZIG ZAG navijanje....oni zig zag a mi medveščak :cerek:

Također donjeli smo veliki vijenac i od lampaša napravili broj 19 na spomen obliježju njihovom preminulom igraću.....mislim da je to bila ljepa gesta s naše strane

:s To je to! :s Pravi primjer sportsko-prijateljskog ozračja! :s

terc bela
20.01.2010., 10:31
:s To je to! :s Pravi primjer sportsko-prijateljskog ozračja! :s

apsolutno se slažem! :top:

Magor
20.01.2010., 16:07
Naš Prvi gol je pravedno poništen, semafor se ugasio ali zbilja je prošlo vrijeme, tu nema spora.

Tako je. Kad je pločica bila na granici obrambene (hrvatske) i središnje trećine, dakle oko 40m od mađarskog gola, čisto se čula riječ „vége” (znači: kraj) od stola žirija i u dvorani, i u prijenosu.

Drugi poništen gol je druga priča.

vegi1
20.01.2010., 16:57
Tako je. Kad je pločica bila na granici obrambene (hrvatske) i središnje trećine, dakle oko 40m od mađarskog gola, čisto se čula riječ „vége” (znači: kraj) od stola žirija i u dvorani, i u prijenosu.

Drugi poništen gol je druga priča.

Pošto je ta akcija bila na suprotnoj strani od gostujuće tribine mi nismo ni skužili da je taj gol i pao :) Mi smo skužili, ili barem ja, da je sudac svirao isklučenje Albi a da je pak još bio u igri a ne pod kontrolom golmana. No nisam skužio da je pak ušao u gol. No svejedno nismo ovu tekmu zaslužili približiti se izjednačenju. To bi bila sportska nepravda.

Ali još jdnom moram napomenuti kako su suci iskasapili tekmu (opet kažem da naši ne bi zabili gol ovako ili onako, te da bi Alba dobila i bez tih PP-a), sudili su svašta i sve nama.

Golman albe igra s palicom iza gola, i pada nakon kontakta (sudara) s igračem i PP...ono wtf?
Jedan igrač albe ne kliže nego se zahaklan vuče po terenu za našim i niš od isključenja.?!!

Poslje su vani čak razgovarali naš sportski direktor s nekim iz albe i složili se da je suđenje bilo katastrofalno.

Čak i ne mislim da su oni namjerno drukali za Albu jel im nije trebala pomoć, ali ne kužim koji k....im je bio.

Također, da se osvrenem samo na primjer s Olimpijom) ono kad su sve TV kamere pokazale NEUPITNO kako pak nije prešao crtu i to neupitno, i sudac ode pogledati na kamere lige i kaže da ne vidi jasno i DOSUDI GOL!!??

mislim koji kurac.....jel to neukost? Različiti kriteriji jer su suce sklepali odsvuda ili šta?

Ajde da nam se to desi protiv KAC-a, ali protiv Albe i Olimpije za koju suci nemaju razloga NAMJERNO drukat. Tak oda uzimam kako su sve te "te greške" ili slučajne ili fakat imamo "rookie" tretman. Nije mi jasno

U sve ove tekme vidio sam samo par slučajeva kad su nam progledali kroz prste, no to sve iskompenziraju u jednoj trečini kad nas ponekad izmasakriraju

a ka ta g na ee
20.01.2010., 17:13
madjarima naklon do poda, napravili su prejeben transparent: http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs294.ash1/22175_262589754694_725854694_3173430_5683941_n.jpg , dolje jos pise sektor b - blue brothers, birtija je delala samo za nas, piva u njoj 7 kuna :D u dvorani nam "donirali" milijun piva, tak da smo se kasnije manje-vise "satrli" ;) tekma katastrofa [osim trece trecine], em su nas suci masakrirali, em smo sami sebe masakrirali, em nismo imali srece... i stvarno je bilo super vidjeti sapine hokejase kak su nas dosli pozdravit, a njihovi navijaci su skandirali medvescak zagreb dok su nasi ulazili u bus... za savrsen dan je falio samo bolji rezultat...

Ponosna_Hrvatica
20.01.2010., 18:15
Ajmo se okrenut Red Bullu Salzburgu kojeg moramo dobit! Dosta je više bilo da nam se dogodi loš dan ili što ja znam...

Roose Bolton
20.01.2010., 18:53
madjarima naklon do poda, napravili su prejeben transparent: http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs294.ash1/22175_262589754694_725854694_3173430_5683941_n.jpg , dolje jos pise sektor b - blue brothers, birtija je delala samo za nas, piva u njoj 7 kuna :D u dvorani nam "donirali" milijun piva, tak da smo se kasnije manje-vise "satrli" ;) tekma katastrofa [osim trece trecine], em su nas suci masakrirali, em smo sami sebe masakrirali, em nismo imali srece... i stvarno je bilo super vidjeti sapine hokejase kak su nas dosli pozdravit, a njihovi navijaci su skandirali medvescak zagreb dok su nasi ulazili u bus... za savrsen dan je falio samo bolji rezultat...

Suđenje je bilo nula.
Ponišenje drugog gola je najveća nebuloza koja sam gledao u hokeju.
Poništili gol kako bi sudili slashing na dodavaču za Heeremu. Mislim, eeej... pravila su jasna - to je gol i 2. minute za slashing.
Opet, i da su nam priznali oba gola to bi bio nezaslužen bod. Zaslužili smo poraz i točka.

a ka ta g na ee
20.01.2010., 21:42
highlightovi od jucer: http://jegkorong.tv/index.php?video_id=100119av

mec
20.01.2010., 23:01
Az a kapcsolat vege :D

E i ostali, Magore, znaju sta je "vege" kad to piše na kraju Gustava :D

zed_alive
20.01.2010., 23:39
Az a kapcsolat vege :D

E i ostali, Magore, znaju sta je "vege" kad to piše na kraju Gustava :D

tako je :D

hebemu, gustav mi je bio najbolji crtić kao klincu...taman da huni nisu ništa drugo napravili, za to im :s

Magor
21.01.2010., 15:33
Négy (četiri), három (tri), kettő (dva), egy (jedan), vége (kraj).

Sad vidim, kad je Medveščak osvojio pločicu u svojoj trećini, frajer kod stola žirija počne brojati sekunde prebrzo. „Četiri”, zatim za 1,5-2 sekundi „tri-dva-jedan-kraj”. :D

jamesg
21.01.2010., 15:53
jel ima neke šanse da se pojavi rip zadnje domaće tekme s Linzom? pretty please... :rolleyes:

a ka ta g na ee
21.01.2010., 16:53
jel ima neke šanse da se pojavi rip zadnje domaće tekme s Linzom? pretty please... :rolleyes:ima za koji dan, posto je zshare pocel kakat prebacujem sve na rapidshare, tak da imas link od bloga di bu za koji dan ziher tekma ;)

ThemB
21.01.2010., 17:06
ima za koji dan, posto je zshare pocel kakat prebacujem sve na rapidshare, tak da imas link od bloga di bu za koji dan ziher tekma ;)

:s

Nema do rapida :)

crorens
21.01.2010., 17:30
:s

Nema do rapida :)

jel to ono di igra jelavic :D

mec
21.01.2010., 19:28
Mogao je frajer odbrojavat na engleskom, jer ovo nasim igracima nista ne znaci. Al dobro, popusili smo zasluzeno i to je to.

jamesg
21.01.2010., 19:36
ima za koji dan, posto je zshare pocel kakat prebacujem sve na rapidshare, tak da imas link od bloga di bu za koji dan ziher tekma ;)puno hvala :top:

Dr.Phil
21.01.2010., 20:32
ima za koji dan, posto je zshare pocel kakat prebacujem sve na rapidshare, tak da imas link od bloga di bu za koji dan ziher tekma ;)

prika ako nije problem na MU uploadat jer i rapidshare sere ako nemaš premium acount:D

ThemB
21.01.2010., 21:14
Pa nabavi premium.. kuna na dan te košta :) To si može svako priuštiti a jednom kad probaš RS premium nema povratka na torrente i slične stvari :)

ThemB
22.01.2010., 12:05
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=77671

Novi igrač... i nije neka pretjerano dobra statistika :)

zed_alive
22.01.2010., 16:27
Pa nabavi premium.. kuna na dan te košta :) To si može svako priuštiti a jednom kad probaš RS premium nema povratka na torrente i slične stvari :)

nije uvijek stvar kuna, nego i principa, ja takvima ne bi platio iz principa, jer su počeli srati. nema šanse da vide centa od mene :flop:

Ponosna_Hrvatica
22.01.2010., 17:22
Danas tučemo RBS!

mr.burns
22.01.2010., 17:27
oče biti kakav link večeras??

say kaj or die
22.01.2010., 18:43
http://liveticker.laola1.at/eishockey/ebel/eishockeyat.html

prema ovome, večeras brani krošelj, prva linija guidarelli-ouellette-hećimović, druga linija fox-hereema-rajsar, treća linija prpic-smith-jakopic

znači,ne igraju: kristan,m.prpich,blagus,lovrenčić,novak,lazić
ne bu ovo dobro završilo večeras...:ne zna:

Roose Bolton
22.01.2010., 19:07
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=77671

Novi igrač... i nije neka pretjerano dobra statistika :)

A ono, ni je ni loša za EBEL.
Samo, Medeki su mu 6. klub u dve sezone. :eek:

Dmitar
22.01.2010., 19:18
ako ne dobijemo gol u prvih 5 minuta to je uspjeh.

Dmitar
22.01.2010., 19:21
heerema van

RadioNowhere
22.01.2010., 19:23
Alba vodi 1:0 protiv Graza

ThemB
22.01.2010., 19:25
Vratio se Heremija..

Roose Bolton
22.01.2010., 19:26
ali dobio Fox odmah nove 2 minute

RadioNowhere
I otišo Fox

Dmitar
suci će nas opet izmasakrirat

Vic Vega
22.01.2010., 19:28
ako ne dobijemo gol u prvih 5 minuta to je uspjeh.
Znači, uspjeh!

RadioNowhere
22.01.2010., 19:29
suci će nas opet izmasakrirat

Onda barem znamo koja je minuta.:)

Dmitar
22.01.2010., 19:30
Znači, uspjeh!

uspjeh uspjeh :D. bio sam skeptičan zbog krošelja. al izgleda da se dobro držimo, s obzirom da smo odradili dva PKa

Roose Bolton
22.01.2010., 19:32
Ajde. PP

Dmitar
22.01.2010., 19:33
ajmo sad zabit. PP

ThemB
22.01.2010., 19:35
ništa... evo Kocha natrag

Dmitar
22.01.2010., 19:36
SERTICH !!!! GOOOOOOOOOOL

RadioNowhere
Gooooooooooooool!
Sertić!

ThemB
SERTIĆ!!!!!

Roose Bolton
22.01.2010., 19:37
Toooooooooooo :s :s

Vic Vega
22.01.2010., 19:39
Martin asistent, a ako se ne varam Martin je jedini branič sa pozitivnom +/- statistikom.

Dmitar
22.01.2010., 19:40
još jedno isključenje. bilo bi bolje da suci jednostavno proglase 1:1

ThemB
22.01.2010., 19:42
Ode i njihov jedan.

Roose Bolton
22.01.2010., 19:42
Bit će da Krošelj čuda radi.

Dmitar
22.01.2010., 19:43
jesenice do 15 minute 1. trećine imaju 10 minuta isključenja protiv kaca

Vic Vega
22.01.2010., 20:13
2 PP gola smo primili.

Dmitar
22.01.2010., 20:15
nevjerojatno. nije ni čudo što je martin jedini branič u + kad je on uvijek na kažnjeničkoj klupi dok primamo golove...

Roose Bolton
22.01.2010., 20:18
Ako kojim slučajem izjednačimo biti će opet 2-3 PP za redom za njih. Do gola.

Roose Bolton
22.01.2010., 20:18
nevjerojatno. nije ni čudo što je martin jedini branič u + kad je on uvijek na kažnjeničkoj klupi dok primamo golove...

Seeley ima +6 do ove tekme.

Dmitar
22.01.2010., 20:21
Seeley ima +6 do ove tekme.

ma netko je rekao sad maloprije za conrada da je jedini. nisam provjeravao :D.

RadioNowhere
22.01.2010., 20:25
3:1

mec
22.01.2010., 20:25
Procurio nam Gašper

Vic Vega
22.01.2010., 20:26
ma netko je rekao sad maloprije za conrada da je jedini. nisam provjeravao :D.
Ja sam rekao, zakazalo pamćenje očito, a nije mi se dalo provjeravat.

3:1.

Dmitar
22.01.2010., 20:29
slomljeni smo psihički. teško da ćemo išta više napravit ovdje.

zed_alive
22.01.2010., 20:39
ovakvom igrom ko u 2/3 sigurno nećemo...

mhorva32
22.01.2010., 20:42
Sada sam vidio da se u play-offu igra na 4 dobivene i nema penala. Nego se igraju produžeci po 20 min dok ne padne gol.

mhorva32
22.01.2010., 20:44
Jel netko zna zašto je prekinuta uzakmica u Ljubljani?

crorens
22.01.2010., 20:45
Jel netko zna zašto je prekinuta uzakmica u Ljubljani?

zasto mislis da je prekinuta?

sto ako je prekinuta kakva su onda pravila?

edge79
22.01.2010., 20:48
Kaj je najgore sve je išlo dobro, Olimpija je tam vodila, mi ovdje i sad ode sve u maunu:facepalm:

Ajde bar Alba gubi:D

edge79
22.01.2010., 20:49
Kaj Krošelj brani?

mhorva32
22.01.2010., 20:49
zasto mislis da je prekinuta?

sto ako je prekinuta kakva su onda pravila?

Piše na ebel.at Spielabbruch

mhorva32
22.01.2010., 20:51
Evo počeli su igrati.

zed_alive
22.01.2010., 20:55
ironija, statistika druge trećine kaže da su medvjedi uputili 19 udaraca na gol a red bull 15, međutim u golovima je bilo 0:3...

ukupno u 2/3 red bull 31 udarac, medvjedi 28, score 3:1. jbg

Dmitar
22.01.2010., 20:55
naš najveći problem su ova glupa nepotrebna isključenja. stvarno neznam šta je prpiću da ide nabit tipa na ogradu dok imamo PP i gubimo 2 razlike...

d2267
22.01.2010., 20:59
olimpija povela alba izjednaćila

Dmitar
22.01.2010., 21:02
i opet prpić penalty

d2267
22.01.2010., 21:04
nije Prpić već Seeley edit:a i Prpić XD

Dmitar
22.01.2010., 21:06
nije Prpić već Seeleyedit:a i Prpić XD

i prpić i seeley :D

Vic Vega
22.01.2010., 21:06
Pewal vergibt im Konter die Chance auf das 4:1, ein Big-Save des kroatischen Goalies verhindert die Vorentscheidung.
Ein Big-Save!

Dmitar
22.01.2010., 21:07
fox misconduct hahah :D nije valjda da je on nekom nešt napravio :D

Roose Bolton
22.01.2010., 21:07
10 isključenja Medeka :s :s

Outshottali smo ih u 2/3, a popili 3 komada.

d2267
22.01.2010., 21:08
Fox 10 minuta,ovo je kazin.

Roose Bolton
22.01.2010., 21:09
naš najveći problem su ova glupa nepotrebna isključenja. stvarno neznam šta je prpiću da ide nabit tipa na ogradu dok imamo PP i gubimo 2 razlike...

S obzirom na to kako se sudi Medekima u EBEL-u, taj boarding može u biti samo lagani kontakt tijelom. :D

Dmitar
22.01.2010., 21:11
S obzirom na to kako se sudi Medekima u EBEL-u, taj boarding može u biti samo lagani kontakt tijelom. :D

moguće da...
mene zanima kak će suci riješit tekmu kac - jesenice :D. olimpija vodi pa nebi bilo u redu da kac izgubi :D

Dmitar
22.01.2010., 21:13
imamo PP. ovo nam je vjerojatno zadnja šansa...

Roose Bolton
22.01.2010., 21:14
Lakos van. Ajmo po gol :s :s

Dmitar
22.01.2010., 21:15
PP2 lynch vani

Roose Bolton
22.01.2010., 21:16
moguće da...
mene zanima kak će suci riješit tekmu kac - jesenice :D. olimpija vodi pa nebi bilo u redu da kac izgubi :D

Uuuuuu
Najebale su Jesenice.

Dmitar
graz vodi 2 3

Roose Bolton
Lynch van. Opet PP

Roose Bolton
22.01.2010., 21:17
Krošelj van. Igramo 6 na 4

Ajdeeeeeeeeee

Roose Bolton
22.01.2010., 21:18
Da mi je samo vidit što smo sve danas ispromašivali. :)

Dmitar
22.01.2010., 21:19
GOOOOL

crorens
22.01.2010., 21:20
5:3 olimpija, kroselj s gola :D

RadioNowhere
Olimpija vodi 5:3

Roose Bolton
Tooooooooooo

Letang. Ajmo po bod. Golman je vani. zabijteeeeeeeeeeeeee

crorens
haha nemogu vjerovat da cu ovo rec al da bar olimpija prodje u playoff i da kac ispadne :D :D :D

Dmitar
22.01.2010., 21:21
kasno je pao očito jer je tekma završila...

mhorva32
3:2 gotovo

swoop91
Gotovo

crorens
3:2 nekako cest rezultat u zadnje vrijeme :D

Roose Bolton
Kraj.

Nažalost 3-2

Svaka čast dečkima. Egal tekma u Salzburgu sa destekovanom ekipom.

Dmitar
22.01.2010., 21:22
haha nemogu vjerovat da cu ovo rec al da bar olimpija prodje u playoff i da kac ispadne :D :D :D

i meni
ovaj kac su obična prgava gamad. ajmo sad jesenice.

crorens
22.01.2010., 21:23
i na kraju nam se svi rezultati poklope al nikak to iskoristit heh... eh sad jesenice u gostima i doma VSV...
realno gledajuci imamo dobre sanse... treba to pobijediti

Tuvix
22.01.2010., 21:24
0-0 u Klagenfurtu, čini mi se da je to prva 0-0 ove sezone u EBEL-u :s

crorens
22.01.2010., 21:24
omg KAC jesenice 0:0 jel bio ove godine taj rezultat koji puta opce? :D :D :D

Dmitar
22.01.2010., 21:27
0-0 u Klagenfurtu, čini mi se da je to prva 0-0 ove sezone u EBEL-u :s

sad će suci vidjet da je olimpija natamburala villach i da treba taj bod ić kacu. isključit će nekog i to je to :D.
šalu na stranu, jesenice stalno gube u tim produžecima. mislim da je prošli put protiv kaca isto ovako odlučeno

swoop91
22.01.2010., 21:30
Bio je taj rezultat, čak mislim da su Jesenice i KAC već odigrali 0:0 u regularnom djelu jednom

swoop91
22.01.2010., 21:30
U pravu sam, naravno, 13.10.2009: EC-KAC – HK Acroni Jesenice 1:0 n. V. (0:0, 0:0, 0:0, 1:0).

zed_alive
22.01.2010., 21:32
medvjedi:krošelj 2:3...hmmm... :gitara:

Dmitar
22.01.2010., 21:33
jej evo isključenja za jesenice :D. i to slashing :D :D. mogu mislit...

swoop91
22.01.2010., 21:33
ahahha, naravno da je Dűck dobio isključenje, nisam ni sumnjao u KAC

mhorva32
22.01.2010., 21:37
Penali.

zed_alive
22.01.2010., 21:38
ahahha, naravno da je Dűck dobio isključenje, nisam ni sumnjao u KAC

Dűck znači kurac...dakle, kurac je isključen...znači da nije bilo isključenja... :misli: :zubo:

evo piše Penalty scheissen...penali sranje...

Tuvix
22.01.2010., 21:42
Dobile Jesenice, svaka čast. Grumet-Morris :s

Edit: 46 obrana :s skoro pa ko Kristan :D

Dmitar
ma dok oni srede led i sve to proći će 100 godina...

edit: ili neće :D

jesenice!!

swoop91
penali može

Roose Bolton
22.01.2010., 21:43
Tičar zabio penal.

mhorva32
22.01.2010., 21:44
Hvala Jesenice

swoop91