PDA

View Full Version : Siemens C60


JIMI
30.04.2004., 22:41
E uvodna animacija kod c60 mi je animacija operatera (htmobile u ovom slučaju) i to mi polako ide na k.... .
Dali je moguće promijeniti tu animaciju u neku drugu jer ova je fakat sranje. Imam data cabel, pa ako netko ima ideju kako to srediti...

sL!
01.05.2004., 12:51
downloadat bin file sa moba i sredit u ffmod-u ili nabavit novi flash....

ppppp
04.05.2004., 10:15
...odi na settings i nadi ak ima opcija start-up animation ili nesto slicno i promijeni je !

JIMI
04.05.2004., 15:34
ppppp kaže:
...odi na settings i nadi ak ima opcija start-up animation ili nesto slicno i promijeni je !

Pa na kaj ti ja sličim?