View Full Version : "Majke" koje napuštaju svoju djecu
Draga, pročitaj ovu tema od početka. Nick Carraway, je živi primjer da postoji i otac koji može da se brine o svom djetetu i od njega napravi pravog čovjeka.
Zaista jedna divna priča sa sretnim krajem.:):)
Iznimka a ne pravilo!
I što radi tih rijetkih iznimaka roditeljske odgovornosti,treba odobriti neodgovornost većine koja je nema?
srce na dlanu
07.07.2010., 17:00
Iznimka a ne pravilo!
I što radi tih rijetkih iznimaka roditeljske odgovornosti,treba odobriti neodgovornost većine koja je nema?
Slažem se da su i očevi čudovišta. Oni su se samo istresli , zadovoljili, a žena je ta koja ga nosi pod srcem 9 mjeseci. Neću nikada zaboraviti prve pokrete svoje troje djece, prva ritanja nogicama kada bi mi se na stomaku pojavila "kvrga", to blaženstvo tih pokreta, to je nešto divno, kada osjetiš život u sebi, da kuca jedno malo srce. Zbog tih osjećaja bih mogla biti stalno trudna. Ali kada se sjetim poroda, onih muka bolova, netreba mi muško ni na slici, ali opet...........Ali htjela sam reći, ako ga je već rodila i neželi ga, zašto ga nije odnijela u neku ustanovu, ako već nije ocu. Ali uvijek u životu postoji jedno ali...
i neću više raspravlajti o ovoj temi jer, teško je usaglasiti mišljenja.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.