PDA

View Full Version : Finale LP: Monaco - Porto (part II)

Jesus Quintana
06.05.2004., 16:00
Da vidimo .. nakon svega u finalu su Porto i Monaco, teško da netko može reći nezasluženo .. :top: .. za koga ćete navijati, tko će pobijediti .. ja mislim da je Porto neznatno jači ali navijat ću za luđake iz Monaca :tulum: :five: ..

molim moderatore da postave anketu .. Porto ili Monaco, hvala

.. i tempirajte je da se može glasati do dan pred tekmu ..

.. i daj meni tuborg i piće za ekipu :zivili: :Pivo:

Stribor cumez
06.05.2004., 16:04
Za Monaco naravno. Jako mi se svidja ta momcad bez navijaca.

michael_jackass
06.05.2004., 16:05
monaco takodjer. :lux:

porto mi ide na jednu stvar, iako sam im zahvalan kaj su izbacili man u. :s

FastAndFurious
06.05.2004., 16:11
ja ću samo službeno izjaviti da sam izgubila okladu i sad moram platit ćevape i pivo frendu jer sam mislila da Porto neće uspjet izvuć finale kod Deportiva.

da nisam izgubila okladu bila bi više nego sretna ishodom :(

Sudden Sid
06.05.2004., 16:22
Jesus Quintana kaže:
molim moderatore da postave anketu .. Porto ili Monaco, hvala

Tehnicki to bas i nije zgodno jer bi morali izbrisati ovaj topic i raditi npvi :misli:
Ali mislim da ni nema potrebe za anketom. Nek svatko dode i napise svoje misljenje i obrazlozi ga. I opet dobro :)

Jesus Quintana
06.05.2004., 16:24
Sudden Sid kaže:
Tehnicki to bas i nije zgodno jer bi morali izbrisati ovaj topic i raditi npvi :misli:
Ali mislim da ni nema potrebe za anketom. Nek svatko dode i napise svoje misljenje i obrazlozi ga. I opet dobro :)

.. ok .. jemaš praf .. no evo ti se nisi jedini izjasnio :cool:

milk
06.05.2004., 16:25
monaco:top:...ionako im fali navijaca...:D

FastAndFurious
06.05.2004., 16:43
...s obzirom na obzir da mi je Milan ispao prije, Porto me koštao oklade....

Monaco :tulum:

"...ionako im fali navijača". :top:

Ken
06.05.2004., 17:28
J**** klub koji nema navijača:D :D

Porto:top: :cool:

mr X
06.05.2004., 17:30
m o n a c o:top:

porto:bljak:

michael_jackass
06.05.2004., 17:55
ej ljudi, pa kak to mislite da monaco nema navijaca? jucer ih je bilo barem 50 na s. bridge-u!!! :p

bluntman
06.05.2004., 18:44
michael_jackass kaže:
ej ljudi, pa kak to mislite da monaco nema navijaca? jucer ih je bilo barem 50 na s. bridge-u!!! :p
ma to su bili kamuflirani navijači Arsenala. Svi znamo da se ne vole. ;)

Ja ću u finalu navijati za Monaco, iako bi mi bilo draže da je u finalu Chelsea zbog lde atmosfere na tribinama.

Budući da "navijači" Monaca nikako ne mogu ispuniti kvotu na tribinama, možda bude pojeftino ulaznica. :D
Ide li ko?;)

Ken
06.05.2004., 19:53
navijači Monaca...? :lol: to ti je ko život na Marsu--sumnja se da postoje ali nije još dokazano...:D

Jesus Quintana
06.05.2004., 19:55
Ken kaže:
navijači Monaca...? :lol: to ti je ko život na Marsu--sumnja se da postoje ali nije još dokazano...:D

prema najnovijim istraživanjima navijači Monaca postoje .. ali ne u Monacu :cool:

SilentDriver
06.05.2004., 20:12
Monaco

robybaggio
06.05.2004., 20:38
totalno mi je svejedno ali svoj glas dajen nikome

Rev
06.05.2004., 21:25
iako sam na početku CLa više navijao za Porto nego za Monaco, sad mi je Monaco postao puno draži, a Porto mi je pokvario dojam onom igrom protiv Deportiva....

zapravo, ne više igrom koliko nesportskim ponašanjem određenih igrača..... :flop:

Monaco prvak.....Pršo strijelac u finalu...... :top: :s

Sudden Sid
06.05.2004., 22:18
Jesus Quintana kaže:
.. ok .. jemaš praf .. no evo ti se nisi jedini izjasnio :cool:

Senilan sam :o :D

Meni je bolji monaco. Porto mi se nekak cijelo vrijeme provlacio. Protiv Manchester Uniteda su prosli jer su se ovi poceli braniti. Onda su dobili Lyon koji je bio medu laksima koje su mogli dobiti. Na kraju su dobili deportivo uz fakat nesportsko ponasanje

Bozidar
06.05.2004., 23:39
Za Monaco zbog Prse, iako nebih imao nista protiv toga i da Porto dobije. Prosle godine su svojili UEFA kup ove godine kad bi Champions leagu. Jel to itko napravio uopce?

lambik
07.05.2004., 00:43
Je Liverpool prije xx godina, ne znam kada tocno.
Kad smo vec kod nesportske igre, izgleda da je vecini promaklo ili 'promaklo' da je Ibarra prvi Monacov gol na Stamford Bridge-u dao rukom. :o :no: Lijepo se vidjelo na usporenim snimkama (barem na belgijskoj TV). Svejedno, drago mi je da su prosli, i to uvjerljivo ukupnim rezultatom, tako da se Englezi bas i ne mogu previse zaliti na taj 'rukomet'.

AS Monaco champion de l'Europe 2004!

(samo da ih ne ureknem, po svom dobrom starom obicaju...
:rolleyes: )

BabyAngel
07.05.2004., 08:14
Monaco

Nitko na početku nije vjerovao da će dogurati tako daleko, pa za njih... :top:

Jesus Quintana
07.05.2004., 08:22
ljudi .. ovo je gotovo stopostotna podrška Monacu .. :cool:

SUTON(ašica)
07.05.2004., 11:35
lambik kaže:
Je Liverpool prije xx godina, ne znam kada tocno.
Kad smo vec kod nesportske igre, izgleda da je vecini promaklo ili 'promaklo' da je Ibarra prvi Monacov gol na Stamford Bridge-u dao rukom. :o :no: Lijepo se vidjelo na usporenim snimkama (barem na belgijskoj TV). Svejedno, drago mi je da su prosli, i to uvjerljivo ukupnim rezultatom, tako da se Englezi bas i ne mogu previse zaliti na taj 'rukomet'.

AS Monaco champion de l'Europe 2004!

(samo da ih ne ureknem, po svom dobrom starom obicaju...
:rolleyes: )

nije igrao rukom!!! nego tijelom, prsima točnije!!!

allez monaco!

_wes_
07.05.2004., 12:13
I ja cu navijat za Monaco... kako zbog Prse tako i zbog toga sto su po mom mislenju igrali najljepsi nogomet kroz nokaut fazu (prije ih nisam tolko ni pratio)... a i opcenito volim francuske klubove (osim Marseille-a)...

Volio bi da rezultat bude 3-2 za Monaco a da odlucujuci gol da Prso u 90. minuti...:D

BillGatesMustDie
07.05.2004., 12:56
Evo još jedan za Monaco...

nego, neka moderator otvori temu s anketom i onda pripoji ovu temu tamo... je li se može to? :misli: ali, koliko vidim nije potrebno :D

madmax3
07.05.2004., 14:08
koga god sam do sad tipova da prodje nije prosa :( :D ,

sad tipujem PORTO :D ...

Jesus Quintana
07.05.2004., 14:26
_wes_ kaže:

Volio bi da rezultat bude 3-2 za Monaco a da odlucujuci gol da Prso u 90. minuti...:D

i da ti Nicole Kidman nanaša hladne tuborge dok ti Halle Berry puši :D

lambik
07.05.2004., 14:55
SUTON(ašica) kaže:
nije igrao rukom!!! nego tijelom, prsima točnije!!!

Igrao je rukom, nadlakticom konkretnije (s 'unutarnje' strane). Kao sto sam napisao, lijepo se vidjelo na usporenim snimkama. A nije ni golman Chelsea-ja bas zabadava onako 'poludio'. Ali sad to ionako nema vise veze... Finale je tu!

FastAndFurious
07.05.2004., 15:54
Jesus Quintana kaže:
ljudi .. ovo je gotovo stopostotna podrška Monacu .. :cool:

jašta! neka svijet vidi kako podržavamo pršu!

Zemljanin
07.05.2004., 18:19
Jos jedan glas za klub iz Knezevine...

Zbog Prse, zbog toga sto su bili zbog financija na rubu ispadanja iz lige a sada su na korak do besmrtnosti, zbog toga sto nije u soldima sve (iako ni Porto nije financijski div), zbog toga sto je Porto vec osjetio slast pobjede u finalu, jer momcad koja Realu i Chelsea-u u po dvije tekme zabije 5 komada - zavrjedjuje biti prvak, jer igraju za gol vise...

I nadam se da ce tekmu rijesiti Prso, a ne Roma...

Sudden Sid
07.05.2004., 20:18
BillGatesMustDie kaže:
nego, neka moderator otvori temu s anketom i onda pripoji ovu temu tamo... je li se može to? :misli: ali, koliko vidim nije potrebno :D

E vidis, to se moglo napraviti :o :o
Mozak mi radi dva na sat pa se nisam sjetio ovog rjesenja, ali ajde nema potrebe. Ne treba ti digitron da bi izracunao da li je vise ljudi za monaco ili za porto :D

faktotum
07.05.2004., 22:33
Monaco, naravno.

101st Airborne
07.05.2004., 23:27
Za Porto svim srcem.
Dragi su mi.

Ali siguran sam da će to biti dobra utakmica.
Prava za uživanje.

Ma, navijat ću za Porto, al ako i Monaco dobije bit ću veseo, jer ću gledati odličan nogomet.

Pa, ljudi moji zar je to moguće, finale LP neki Porto i neki Monaco?!?:confused:

Super!:) ;) :top:

bogeyman
08.05.2004., 15:15
Za Monaco, ne samo radi Prše. Sviđa mi se kako igraju, podsjećaju me na ManUtd otprije 6-7 godina. S jedog boka precizni cenratšutevi (Rothen i Beckham) a s drugog prodori brzog Guilyja (Giggs).
Jedino imam osjećaj da Pršu ne cijene dovoljno. Kad Deschamps vadi napadača uvijek se zna ko će vani, pa sve da je Pršo dotad odigrao stoput bolje od Morientesa.

SUTON(ašica)
08.05.2004., 15:21
bogeyman kaže:
Za Monaco, ne samo radi Prše. Sviđa mi se kako igraju, podsjećaju me na ManUtd otprije 6-7 godina. S jedog boka precizni cenratšutevi (Rothen i Beckham) a s drugog prodori brzog Guilyja (Giggs).
Jedino imam osjećaj da Pršu ne cijene dovoljno. Kad Deschamps vadi napadača uvijek se zna ko će vani, pa sve da je Pršo dotad odigrao stoput bolje od Morientesa.
kad morientes koliko kod ne imao svoj dan, uvijek zabije...

Rain
08.05.2004., 21:02
Monaco :lux: :lux:

sviđa mi se kako igraju

outsiderr
13.05.2004., 14:37
živo mi se j... za finale.niti jedan klub od ta dva me ni zanima nimalo.ipak radije bi da pobijedi monaco jer je porto,mater im cigansku, izbacio man utd.u toj su utakmici imali više sreće nego pameti pa sad za kaznu neka u finalu padnu:flop: