View Full Version : Nejasnoća oko potpisa?
Samo da pitam, šta je nekorektno u ovom potpisu:
"Nije mazohizam, nego autoagresija, sa razlogom, jel'da..."
zeljeznice.net Shine on Rick (http://www.youtube.com/watch?v=ickvq4mHatg).
Vinkovci Staljingrad (http://www.youtube.com/watch?v=AojWUcDVc58)
Akumulacijom bodova, dobio sam ban, to je manje bitno, no zanima me šta ne valja.
Odjednom mi moderator sa Vrta ( kojeg prvi put vidim ) da karton za potpis koji u ovom obliku imam preko godinu dana?
U čemu je problem?
Hvala na odgovoru.
Pozdrav
tvoj potpis je skinut vise puta jer u njemu imas link na zeljeznice.net sto nije dopusteno.
Obzirom da nije prvi put da ti ga netko skida (iako je od toga ocito proslog godinu dana) dobivas karton jer je vracen isti dio koji je sporan, dakle (kao sto sam napisala i prilikom davanja kartona) zeljeznice.net ne moze stavljati u potpis.
F
Pozdrav
tvoj potpis je skinut vise puta jer u njemu imas link na zeljeznice.net sto nije dopusteno.
Obzirom da nije prvi put da ti ga netko skida (iako je od toga ocito proslog godinu dana) dobivas karton jer je vracen isti dio koji je sporan, dakle (kao sto sam napisala i prilikom davanja kartona) zeljeznice.net ne moze stavljati u potpis.
F
Ovo nije točno, nemam link na zeljeznice.net u potpisu, i kada mi je rečeno da ga maknem, maknuo sam ga i više ga nisam nikada vraćao i otkad sam maknuo, nitko me nije gnjavio, više od godinu dana.
fonemf, jel ja mogu dobiti odgovor na svoje pitanje?
Samo da pitam, šta je nekorektno u ovom potpisu:
"Nije mazohizam, nego autoagresija, sa razlogom, jel'da..."
zeljeznice.net Shine on Rick (http://www.youtube.com/watch?v=ickvq4mHatg).
Vinkovci Staljingrad (http://www.youtube.com/watch?v=AojWUcDVc58)
.
Odgovor si dobio. Ne mozes stavljati zeljeznice.net u potpis!
To sto nije formalo link nema veze, i dalje je svojevrsna reklama na drugi portal i forum.
Odgovor si dobio. Ne mozes stavljati zeljeznice.net u potpis!
To sto nije formalo link nema veze, i dalje je svojevrsna reklama na drugi portal i forum.
Ne, nisam, jer u pravilima se nigdje ne brani riječ nego samo link, kojeg ja nisam niti imao.Riječ niti ne možeš zabraniti, osim ako planiraš provoditi staljinističku represiju.Ako mi nitko nikada nije prigovorio, a jako sam aktivan korisnik, i to na velikim forumima, nameće se jedan zaključak - problem je u tebi.
Nemam ništa protiv tebe, iskreno prvi put te i vidim na forumu, ali ovo je klasični problem moderatora koji dobiju te ovlasti isključivo zbog aktivnosti ili poznavanja tematike koju moderiraju ( ti Vrt i Interijer ), a o samoj moderaturi, administraciji i općenitim pravilima na forumima u biti jako malo znaju, pa se događaju ovakve situacije.Pogledaj svoj broj poruka, pogledaj gdje si aktivna ( aktivna si samo u svoja dva foruma, 90% poruka ti je tamo ), i onda pošto ne poznaješ problematiku, najlakše je lupiti karton, ili ono "shot to kill, because we don't know what it is".
Molim očitovanje nekog supermoderatora ili administratora.
scripta elegans fe
22.10.2009., 13:35
Ne, nisam, jer u pravilima se nigdje ne brani riječ nego samo link, kojeg ja nisam niti imao.Riječ niti ne možeš zabraniti, osim ako planiraš provoditi staljinističku represiju.
Zapravo u pravilima (http://www.forum.hr/showthread.php?t=387469) se brani reklamiranje, bilo ono linkom ili sa riječi.
Ako mi nitko nikada nije prigovorio, a jako sam aktivan korisnik, i to na velikim forumima, nameće se jedan zaključak - problem je u tebi.
Nažalost uvijek je netko drugi kriv. Od mene si isto dobio karton jer si reklamirao željeznice i tada je bio problem u meni jer ti nisi znao da su se pravila podforuma izmjenila.
Nemam ništa protiv tebe, iskreno prvi put te i vidim na forumu, ali ovo je klasični problem moderatora koji dobiju te ovlasti isključivo zbog aktivnosti ili poznavanja tematike koju moderiraju ( ti Vrt i Interijer ), a o samoj moderaturi, administraciji i općenitim pravilima na forumima u biti jako malo znaju, pa se događaju ovakve situacije.Pogledaj svoj broj poruka, pogledaj gdje si aktivna ( aktivna si samo u svoja dva foruma, 90% poruka ti je tamo ), i onda pošto ne poznaješ problematiku, najlakše je lupiti karton, ili ono "shot to kill, because we don't know what it is".
Molim očitovanje nekog supermoderatora ili administratora.
Određeni moderatori uz svoje podforume dobe zadatak da se brinu o potpisima. Ako je ona aktivna samo na dva pdfa ne znači da je tulac u drugim "granama".
Zapravo u pravilima (http://www.forum.hr/showthread.php?t=387469) se brani reklamiranje, bilo ono linkom ili sa riječi.
To ću ja rješiti sa adminima, pošto mi sada nisu PP funkcionalne.
Nažalost uvijek je netko drugi kriv. Od mene si isto dobio karton jer si reklamirao željeznice i tada je bio problem u meni jer ti nisi znao da su se pravila podforuma izmjenila.
Ne laži, nisam reklamirao nego samo sam dignuo temu staru DVIJE godine, a to sigurno nije svjesna reklama.
Određeni moderatori uz svoje podforume dobe zadatak da se brinu o potpisima. Ako je ona aktivna samo na dva pdfa ne znači da je tulac u drugim "granama".
Ako je aktivna na dva podforuma, onda je problem u onome što sam napisao.
No, nema veze, kontaktirati ću admine, pa s njima vidjeti, ako je zabranjeno, neću stavljati.
scripta elegans fe
22.10.2009., 13:49
Ne laži, nisam reklamirao nego samo sam dignuo temu staru DVIJE godine, a to sigurno nije svjesna reklama.
Vidiš da je problem uvijek u drugima. ;)
:w
Kao moderator koji je aktivan na pun kurac podforuma (ako ti bas to smeta kod fonemkice :zubo:) i koji je do sada podijelio stotine kartona zbog potpisa i natezao se oko pravila o potpisima sa stotinama forumasa mogu ti reci da je fonemf potpuno u pravu.
Reklamiranje u potpisu, linkom ili nekom rijecju jest zabranjeno.
A ti ako nisi zadovoljan ovakvim objasnjenjem uvijek mozes traziti misljenje admina, ja sam ovdje samo jos jedan moderator i ne rjesavam ja zalbe. :) Ali iz iskustva ti mogu reci kakva ce odluka biti. :)
Odgovor od moderatorice si dobio, admini ako smatraju da treba reagirati mogu to i ako je tema zatvorena.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.