View Full Version : kavica
sweet Irma
10.05.2004., 19:10
Danas imam inspiraciju za poludit:D
Kavica sa prijateljicama.
Koliko često nađete vremena za ispijanje kavice sa prijateljicama?:kava:
Koliko daleko idete u prepričavanju nekakvih pikanterija? Postoji li neka osoba kojoj kažete baš sve?
Recimo ja , jako volim druženja:D, barem jednom tjedno volim popričat sa prijateljicama. To me zabavlja, rasterećuje, opušta, a i volim znat šta se dešava sa meni dragim osobama.
Ne postoji osoba kojoj kažem apsolutno sve, ali priznajem ima situacija kada izleti i puno više nego šta sam namjeravala reć. Međutim, to se dešava samo u jako bliskom društvu, ako se i neka specijalna situacija:zivili: poklopi sa tim, onda bi se i muškarac zacrvenio kada bi prisluškivao:o
Mrzim ta grupna kokoshja druzhenja :kava:
ja ne pričam puno o sebi. ljudi previše vole tračati, i mogu reći da ne postoji nijedna osoba koja zna sve o meni, čak ni pola. isto tako ne volim kad mi netko ide pričati sve živo i neživo o sebi - postane dosadan/na. puno je bolje kad neke stvari saznaješ usput. a kavice s prijateljicama su mi kavice s prijateljima i obično svaka dva dana :) ali to su ona više "muški" razgovori ;)
sweet Irma
10.05.2004., 19:38
Iva kaže:
ja ne pričam puno o sebi. ljudi previše vole tračati,
ovisi sa kim si na kavi i koga zoveš prijateljicama.
imam prijateljice sa kojima sam odrasla, zajedno smo prolazile razne faze u životu i dobro se upoznale u raznim situacijama i te kave su mi najdraže.
S najboljom prijateljicom pokušavam otić na fuckin' kavicu već mjesec dana: ono, samo da sjedim i lupetam i cerekam se :D I sjednemo, ali u roku od 10 minuta nam ili uleti netko, ili nas stiltaju telefonima, a jedini put kad smo se kvalitetno prikrile bile smo tak umorne da smo se samo gledale i sažaljivo smiješile jedna drugoj. Jebemu. I tak čavrljamo kad se sretnemo po klubovima, pa me grlo boli od subote.
Enivej, odo ja na dopust u srijedu, ona u petak i ako ni ovaj put ne uskladimo mirne termine, ja ću se rasplakat. Treeeeebaaaaa miiiiiiiii!!!
sweet Irma
10.05.2004., 19:43
Silajn kaže:
odo ja na dopust u srijedu, ona u petak i ako ni ovaj put ne uskladimo mirne termine, ja ću se rasplakat. Treeeeebaaaaa miiiiiiiii!!!
dopust u srijedu:eek: i ja bi dopust:mama:
želim ti da se napokon naćakulaš sa prijateljicom i da primiš svoju potrebnu dozu trača:D
traxdata
10.05.2004., 19:47
obozavam se naci sa frendicama na kavi ili pivi:D ma, to je gust..
sweet Irma kaže:
...da primiš svoju potrebnu dozu trača:D
A ne, to sad ne stignem :zubo: Trebam konzultacije, eventualno koji šamar da se malo spustim na zemlju i počnem razmišljat malo :cerek: :cerek: I gledat nju veselu (jer vesela je, to sam uspjela skužit :D). Za ostale mi se živo jebe.
sweet Irma kaže:
Koliko daleko idete u prepričavanju nekakvih pikanterija? Postoji li neka osoba kojoj kažete baš sve?
o
pa do prije mjesec i pol je bilo to "otici na cugu s curama" par putatjedno. Nekad samo s jednom, ne uvijek istom, nekad nas par, kak koja stigne...
Trenutno se cujemo telefonski, tak da mogu u sekundi prekinuti, kad me trebaju....
Prilicno otvoreno pricam, neke mozda smeta, no takva sam.
Postoji osoba kojoj kazem sve.
Pa tome i sluzi prijateljstvo. ( pored ostalog)
Mrtva mrkva
10.05.2004., 20:06
U zadnje vrijeme sam s jednom skoro svaki dan. Drugu, kao i Silajn, pokusavam uhvatiti vec mjesec dana i tako svaki put kad se dogovaramo za kavu. Ili smo u nekim guzvama ili smo u razlicitim gradovima. :(
Pred prijateljicama nemam tajni... bas smo nekidan ova prva spomenuta i ja raspravljale o metodama mastrubacije :D
sweet Irma
10.05.2004., 20:09
Mrtva_mrkva kaže:
bas smo nekidan ova prva spomenuta i ja raspravljale o metodama mastrubacije :D
evo i onda se netko usudi reći da te kavice nicu edukativne i korisne:D
Da, nalazim se s najboljom frendicom..prerijetko...kad jedna i druga uhvatimo vremena.
I ne pada nam napamet troshiti vrijeme na trachanje...toliko jedna o drugoj u zhivotu propushtamo, a imamo potrebu podijeliti.
AFRODITA69
10.05.2004., 20:26
obozavam kavice!!!!ne radi kavice tolko,kolko radi tog izbacivanja ljutnje,srece,pikanterija i sl.tu sam totalna kokos!!!!!!!:D kaj se tice prepricavanja stvari-opcenito sam dosta otvorena i nemam nekih bas tabua,i slazem se iskljucivo sa zenama koje su u tom pogledu kao i ja...to nam je klik..ako toga nema,ne kliknemo i onda bas i ne prijateljujemo.imam doduse jednu osobu kojoj velim sve u tancine,kao i ona meni.i jest kaj se takvih razgovora tice,i uopce kava-druzenja-nekak mi vise odgovaraju nase zenske ili one najslicnije nasima.jos da mi je zg kafic negde u centru i par mojih najdrazih frenda...jao..pa nebi se micala iz njega!
ovde u usa ta kafedanja i nisu svaki dan..ali u zgb-u bi nam to bila rutina uz koju sam zapravo odrasla...(uz mamu tj.)
magic kaže:
I ne pada nam napamet troshiti vrijeme na trachanje...toliko jedna o drugoj u zhivotu propushtamo, a imamo potrebu podijeliti.
Baš tak :) Nego, u zadnjih deset minuta skužila sam da ni ja ne mogu na dopust prije petka :mama: :mama: A prek vikenda sam već dogovorila poslić. Poludićupoludićupoludiću...
Kavu ispijam najvise sa najboljom prijateljicom (2-3x tjedno) i curama s kojima sam dobra (vecinom skolske prijateljice,susjede...).
Najboljoj prijateljici kazem- sve,poznajemo jedna drugu jako dobro,ona mi je kao sestra.Sa ostalima volim se prisjecati ludih skolskih dana,volimo tracati,...tipicni zenski razgovori.
Ali nevolim ispijanje kave pola dana:D .
Sat-dva sa njima sasvim je dovoljno,nekad i previse.:kava:
sweet Irma kaže:
ovisi sa kim si na kavi i koga zoveš prijateljicama.
imam prijateljice sa kojima sam odrasla, zajedno smo prolazile razne faze u životu i dobro se upoznale u raznim situacijama i te kave su mi najdraže.
ma da, već sam pisala o tome kako ja nemam frendica, samo frendove. ali ja sam ti takva osoba koja voli pomagati drugima. i onda mi se svi samo žale o svemu, a mene ništa ne pitaju o meni. a ja sam tiho. šta ću pričat bezveze takvim ljudima bilo šta ako me sami ne pitaju. meta tračeva sam bila i prečesto.
sweet Irma kaže:
one nista posebno prijateljice ali opet malo bolje od poznanica - cesto
best frend - rijetko ali sta se moze
best frendica - svaki dan skoro ... :D
ovisi s kim pricam...s best frendom nema granica manje vise :rolleyes: , s best frendicom pa recimo samo...da si kazemo puno ali neke detalje ipak ne a s ostalim ono...kako s kim...imam puno frendica a sa svakom mogu o necem drugome pricat vise... bo... :kava:
a ispijat kavicu mogu i cijeli dan :B
magic kaže:
Ma ko te ne bi volio takvu! :kiss: :kiss: :cerek: :cerek: :o
Kad vas citam, rastuzim se.......moje su najbolje prijateljice 1500 km od mene, nazalost...
I kada smo se sastajale, priznajem da je uvijek bilo intimnije druzenje (povjerljivije prirode!) u paru, nego tri ili vise na okupu...
No, minimalno 2-3 godisnje pravile smo nase kokosje feste (rodjendani!) i to jos sada nosim u srcu...hvala im.
Sad smo se ogranicile na telefon i e-mailove (hvala tehnologiji!) no ipak mi kontakt oci-u-oci puno nedostaje...
Pokusavam to nadoknaditi prilikom godisnjih vidjenja, ali ...
I da, cijeli sam zivot SLUSALA, SAVJETOVALA, a manje ja osobno pricala...
chiquita
11.05.2004., 12:14
sweet Irma kaže:
Recimo ja , jako volim druženja:D, barem jednom tjedno volim popričat sa prijateljicama. To me zabavlja, rasterećuje, opušta, a i volim znat šta se dešava sa meni dragim osobama.
Ne postoji osoba kojoj kažem apsolutno sve, ali priznajem ima situacija kada izleti i puno više nego šta sam namjeravala reć. Međutim, to se dešava samo u jako bliskom društvu, ako se i neka specijalna situacija:zivili: poklopi sa tim, onda bi se i muškarac zacrvenio kada bi prisluškivao:o
ajme đe me nađeeeeee...OBOŽAVAM zasjesti na kavama i komentirati fleke na košuljama muškaraca koji sjede za susjednim stolovima.
sweet Irma
11.05.2004., 12:58
chiquita kaže:
ajme đe me nađeeeeee...OBOŽAVAM zasjesti na kavama i komentirati fleke na košuljama muškaraca koji sjede za susjednim stolovima.
fleke na košuljama:D u ženskom društvu zanimljivije su neke druge fleke:D
Kad vas citam, rastuzim se.......moje su najbolje prijateljice 1500 km od mene, nazalost...
je oona i moje su bile skoro pa isto tak udaljene.
Stare best frendice su ostale one imaju posebno mjesto u mom srcu ali eto dosle su i neke nove.
Kaj je najbolje instinktivno sam birala slicne ljude tak da kad je jedna best frendica odavde isla sa mnom za cro u roku keks se slozila s ovim "starim".
Malo ih je jezik zezao, lupale su po engleskom :)
Anastasia
11.05.2004., 15:38
magic kaže:
Meni si obećala kavu pa ništ. A ja sam jedna kokoša. :raspa:
volim te kavice, koje zapravo zavrse u pubu:Pivo:
nadjemo se poslije posla pa udri :D
no to otprilike svakih par tjedana jer jednostavno ne stignemo. najgore je kaj imamo razlicita radna vremena. nasrecu sve moje drage zene imaju mail pa nikako nemam osjecaj da ne komuniciramo. informacije kolaju......:D
Mrtva mrkva
11.05.2004., 15:46
Winona kaže:
Kaj je najbolje instinktivno sam birala slicne ljude tak da kad je jedna best frendica odavde isla sa mnom za cro u roku keks se slozila s ovim "starim".
I ja, to mi je tako super :cheer:
Super se slazem s novim frendicama mojih frendica i obrnuto, moje stare frendice se super slazu s novima. Ko jedna velika vesela kokosja obitelj :jumping:
maristella69
11.05.2004., 16:58
Volim kave sa muškim kokošima, puno su zanimljivije, duhovitije a naročito pametnije od ženskih.
Ove druge izbjegavam u širokom luku iz dobro poznatih razloga.
:trk:
mala_slatka
11.05.2004., 19:25
volim ici na kavice ali jedina osoba kojoj sve kazem je moja twins sister:)
mala_slatka
11.05.2004., 19:26
hebo:eek: 700-ti post:D a sve u gluposti :rolleyes:
Vera Pavladoljska
15.05.2004., 07:41
Ne mogu ti ja grupno izlazit sa zhenama, dok sam s muskim frendovima znala izlaziti, i na faksu i poslije godinama - s dečkima se osjećam opuštenije:confused: , sigurnije i nekak' bolje, k'o da mi ledja čuvaju.:)
S prijateljicama, dvije imam bliske se nalazim povremeno i tada - SVE, ali sve pretresamo.
Da je to snimit', o Đizs:o
:raspa:
cicamaca
15.05.2004., 07:52
svaka normalna kavice mene i moje najbolje prije završi na marjanu(šetamo,trčimo,pričamo,pričamo,pričamo,prič amo.......), a one malo drugačije tako što prvo "zapalimo" pa viski kola........onda jebemo mater svima....... :D
ona mi je jedina super i naj, jedino s njom mogu poluležat na zidiću gledat čiovo i smijat se iz čista mira, ove ostale me sve gnjave svojim šavovima na pizdi,pa mlikom koje curi na sve strane,pa mužu koji eto više neće........jedino moja "A". ima posebne šavove,mliko poslušno.......
cicamaca
15.05.2004., 07:59
maristella69 kaže:
Volim kave sa muškim kokošima, puno su zanimljivije, duhovitije a naročito pametnije od ženskih.
Ove druge izbjegavam u širokom luku iz dobro poznatih razloga.
:trk:
Tvoji muški prijatelji to nikad nebi rekli za svoj "rod"
;)
Nas četiri babe imamo svoju birtiju u kojoj se nalazimo jednom tjedno; uvijek isti dan i isti sat. Često niti ne provjeravamo "dogovor" nego se samo pojavimo... :)
Nalazimo se na kraju radnog tjedna kad smo pune novih pi*darija i kad nam treba par sati olakšavanja iscrpljene duše. :mig:
Prije mjesec dana sam imala neku strku i u to vrijeme nisam mogla stić na kavicu... Dva tjedan ih nisam vidjela i nisam mogla vjerovat koliko su mi nedostajale. :eek: Strašno...
Babe rules! :cheer:
ja volim otići na kavu sa svojim prijateljicama...ili u paru ili nas tri, četiri...
uvijek nam je lijepo i nikad to ne bih nazvala kokošjim druženjima i nečim što je gubljenje vremena uludo, tračanjem i kokodakanjem..
volim otići na kavu i s frendovima, ali to je drugačije...ne može se to usporediti...s frendicama sam puno bliskija i atmosfera je toplija...i teme su drugačije...
ne razgovaramo o svemu uvijek, ali ako neka od nas ima neki problem bilo kakve prirode, onda se to nađe na dnevnom redu...a u to je uključeno sve, nema tabua...
volim svoje prijateljice, volim s njima razgovarati:)
traxdata
15.05.2004., 19:31
ja isto tako, obozavam razgovarati sa frendicama..
to mi je vec pocelo kronicno faliti, ali nadoknadicu ja to uskoro:D
sweet Irma
16.05.2004., 19:31
cicamaca kaže:
Tvoji muški prijatelji to nikad nebi rekli za svoj "rod"
;)
e, tako je, reci im cico:D
žene pa gdje vam je ženska solidarnost? pa zašto vas isti forumaš:D uvijek uspije natjerat da se počerupate?:rolleyes: :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.