PDA

View Full Version : instaliranje aplikacije na win 7


fekoljabut
01.11.2009., 19:46
rekoh sebi...ajd idem vidjet kakav je Anno 1404, pokrenem setup.exe, kadli iskoci iz prikrajka

http://img140.imageshack.us/img140/899/clipboard01dc.jpg

heh...izgleda da nisu ni Windows 7 imuni na sran*a by m$crosoft....

sto bi ovo moglo biti? ne bih rekao da sam se sa ovom greskom susreo...a koliko guglam, nitko bas nije ovime odusevljen, s obzirom da bas i nema suvislog rjesenja

mozda netko ovdje zna?

cmicmi
01.11.2009., 19:48
jesi probal sa Compatibility na Vistu...
desni klik na setup---compatibility i postavi na Vista.

fekoljabut
01.11.2009., 19:50
jesi probal sa Compatibility na Vistu...
desni klik na setup---compatibility i postavi na Vista.

probao sam:

compatibility modove...SVE
Deinstaliranje i instaliranje net. frameworka SVIH
pokretanje u safe modu sa i bez networkinga
kopiranje na hard i pokretanje (bez uspjeha naravno)
uglavnom....shtanga

cmicmi
01.11.2009., 20:01
skini ovo: http://flash-player-non-ie.brothersoft.com/flash-player-non-ie-9.0.47.0

pa instaliraj , trebalo bi pomoć

fekoljabut
01.11.2009., 20:07
skini ovo: http://flash-player-non-ie.brothersoft.com/flash-player-non-ie-9.0.47.0

pa instaliraj , trebalo bi pomoć

nemoj me zajebavat da je u flashu problem.... :rofl:
ajd probat cu...

cmicmi
01.11.2009., 20:10
a čuj , tak googlić izbaci u prvom linku kad ukucaš NonIE/Netscape

fekoljabut
01.11.2009., 20:10
naravno da se apsolutno nista nije desilo. :kava:

da li sam spomenuo da ustvari pokusavam instalirati igru i da gresku javlja prilikom pokretanja instalacije? sumnjam da to ima veze sa flashom...

cmicmi
01.11.2009., 20:11
a jbga , ukucaj u google gore spomenuto pa vidi

fekoljabut
01.11.2009., 20:14
gle, google sam prosao vec uzduz i popreko, ljudi imaju dosta problema sa ovim greskama kod pokretanja instalacija.

da sam pronasao nesto na google-u ne bih postavljao ovdje upit.

cmicmi
01.11.2009., 20:16
ajd , bahat si malo........
na nekim temama pametuješ , ja ti hoću pomoć i bahatiš se....
nemreš tak....
ukucaj u google Anno 1404 non IE/Netscape error i traži

fekoljabut
01.11.2009., 20:30
ajd , bahat si malo........
na nekim temama pametuješ , ja ti hoću pomoć i bahatiš se....
nemreš tak....
ukucaj u google Anno 1404 non IE/Netscape error i traži

uf kako smo uvredljivi...
samo hocu reci da to sto predlazes znam i sam...sto uopce mislis da radim?
sjedim valjda za kompom i cekam da mi ti kazes da sam bahat, a uopce ne pokusavam naci rjesenje...budi konstruktivan :D

nagledao sam se svega i svacega na kompovima...ali ovu gresku jos nisam vidio...valjda je to cijena prelaska na novi sistem...iako primjecujem da ima ovakvih gresaka i na xp-u, visti...ajd, bar sam eliminirao sindrom novog sistema :D

fekoljabut
01.11.2009., 20:46
izgleda da se ovakve stvari desavaju samo na igrama koje su kupljene preko steam ili d2d servisa, pa dodje do gresko kod downloada.

naravno da je verzija koju ja imam steam verzija

ah, well....downloading again... :kava: