View Full Version : Neslužbeni rezultati ankete PULS-a
Oberon1
11.11.2009., 14:43
Iz neprovjerenih izvora sam dobio informaciju da prema Puls-u, koji svakodnevno kontinuirano provodi ankete javnog mnijenja, Banderos i Lepi k'o greh vode mrtvu utrku. Navodno im nitko nije ni blizu. Što me čudi zbog ZAMP-ovca Josipovića.
S druge strane, nema nikakvih novih rezultata anketa otkako se Bandit(ch) uključio u utrku.
Da li je netko čuo nešto o ovome i da li je to moguće?
Iz neprovjerenih izvora sam dobio informaciju da prema Puls-u, koji svakodnevno kontinuirano provodi ankete javnog mnijenja, Banderos i Lepi k'o greh vode mrtvu utrku. Navodno im nitko nije ni blizu. Što me čudi zbog ZAMP-ovca Josipovića.
S druge strane, nema nikakvih novih rezultata anketa otkako se Bandit(ch) uključio u utrku.
Da,da,oba kriminalca dobijaju po 45%,a svi ostali 10%.:rofl:
Oberon1
11.11.2009., 15:12
Ne znam postotke, samo je osoba zaposlena u Pulsu to rekla. Također su i oni iznenađeni rezultatima anketa koje provode.
Što je još bolje, Bandić po tome vodi u Slavoniji i Dalmaciji!
Heb' ga, ni sam ne znam da li bih tome vjerovao, ali nisam dobio dojam da izvor kenja...
Ništa čudno u zemlji gdje većina cijeni više lopove nego sveučilišne profesore i znanstvenike.:(:flop:
Već sam napisao da me je jučer na telefon zvala curica iz Pulsa i nagovarala me na anketu jer im je svačije mišljenje važno, a kada sam pristao na anketu pitala me je za stručnu spremu jer je anketa samo za one s nižom stručnom spremom, a kako ja imam visoku stručnu spremu anketa je završila bez ankete, curica kaže možda drugi puta.
Toliko o njihovim anketama :flop:
Oberon1
11.11.2009., 15:38
Već sam napisao da me je jučer na telefon zvala curica iz Pulsa i nagovarala me na anketu jer im je svačije mišljenje važno, a kada sam pristao na anketu pitala me je za stručnu spremu jer je anketa samo za one s nižom stručnom spremom, a kako ja imam visoku stručnu spremu anketa je završila bez ankete, curica kaže možda drugi puta.
Toliko o njihovim anketama :flop:
Jel anketa bila zbog izbora il nekog drugog istraživanja?
Jel anketa bila zbog izbora il nekog drugog istraživanja?
O medijima, TV i novine.
O medijima, TV i novine.
a zašto ti je tako čudno da su htjeli obraditi samo SSS građane?
Pa očito se anketa provodila za specifičnu društvenu skupinu. Ne vidim ništa čudno u tome ili neki razlog da si tako pogođen...:ne zna:
a zašto ti je tako čudno da su htjeli obraditi samo SSS građane?
Pa očito se anketa provodila za specifičnu društvenu skupinu. Ne vidim ništa čudno u tome ili neki razlog da si tako pogođen...:ne zna:
Nije ni SSS nego još neškolovaniji, zaboravio sam kako je rekla.
Što me onda odmah nije pitala za stručnu spremu pa me nakon toga nagovarala na anketu ili rekla da anketa nije za mene?
Eto, pratite sada ankete Pulsa pa kada bude o gledanosti TV i čitanju novina pogledajte da li će navesti o kojoj stručnoj spremi anketiranih se radi.
Nije ni SSS nego još neškolovaniji, zaboravio sam kako je rekla.
Što me onda odmah nije pitala za stručnu spremu pa me nakon toga nagovarala na anketu ili rekla da anketa nije za mene?
jbg., cura možda nije jako iskusna...
Grupa Queen
11.11.2009., 16:04
Za Bandića se slažem da i u anketama i na biralištima vjerojatno ima jako dobar postotak, ali kao prvog konkurenta mu svakako ne vidim lepotana. Prije Hebranga ili Josipovića jer su izraziti stranački kandidati koji mogu s razlogom očekivati puno glasova od lojalnih glasača. Pogotovo Hebrang.
jbg., cura možda nije jako iskusna...
Možda je tako ali zašto je rekla da im je svačije mišljenje važno, a onda moje nije?
Možda griješim ali vidjeti ćemo hoće li u toj anketi navesti stručnu spremu anketiranih, ako ju ne navedu jasno je kao dan da manipuliraju s anketom.
lostcase
11.11.2009., 16:18
Za Bandića se slažem da i u anketama i na biralištima vjerojatno ima jako dobar postotak, ali kao prvog konkurenta mu svakako ne vidim lepotana. Prije Hebranga ili Josipovića jer su izraziti stranački kandidati koji mogu s razlogom očekivati puno glasova od lojalnih glasača. Pogotovo Hebrang.
Meni je smjesno kad oni u anketi stave Hebrangu 4% a zna se da HDZ stavi magarca na listu da ce 15% ljudi to zaokruzit.....
Ili manipuliraju anketama (a to je onaj HNSovac Zagar vec prizano ) ili im je metodologija totalno u kurcu...
7nationarmy
11.11.2009., 16:30
sumnjam u te podatke ali lako je moguce da josipovic ne udje u drugi krug, milanovic je jos jednog svog kandidata unistio prije izbora :-)
Oberon1
12.11.2009., 12:56
Jel' vidio tko neku novu anketu? Otkako su počeli prikupljati potpise.
Ja sam tražio po medijima, ali ih nisam našao. Do prije nekog vremena, mogao sam ih pročitati gotovo bilo gdje..
Bandić predjsednik RH. Nakon što je upropastio Zagreb okreće se Hrvatskoj. :top:
Neter Neteru
12.11.2009., 13:16
Što me čudi zbog ZAMP-ovca Josipovića.
Znakovito je da je tema o Josipoviću potonula i na ovom podforumu...
MorskiPas
12.11.2009., 14:27
Pa je li itko ikada vidio bljeđu spodobu na hrvatskoj političkoj sceni? Bez krvi, bez glasa, bez svoga stava, bez mišljenja, Ivo-apaurin :zzz:
Gugenheim
12.11.2009., 14:41
Bez krvi, bez glasa, bez svoga stava, bez mišljenja
Je l' to govoris o Milanu Bandicu?
Covjeku koji se nikad iskreno ne nasmije, nikad nista duhovito ne kaze, koji uvijek govori jednim te istim tonom..?
Covjeku koji u presjednicku utrku uilazi bez stava o vecini pitanja na koja bi predsjednicki kandidat trebao odgovoriti?
Covjeku koji umjesto misljenja ima floskule?
:mig:
Ili mislis da bi i Josipovic trebao izmisliti koju floskulu tipa "Ja zivim socijaldemokraciju" ili "Zaorat cu Hrvatsku", ili bar laz o "Clanskoj iskaznici broj 2" (tko zna, moze Josipovic reci da je njegova broj 1), pa bi se to moglo voditi pkao "stav" ili "misljenje"?:D
MorskiPas
12.11.2009., 15:03
Covjeku koji se nikad iskreno ne nasmije, nikad nista duhovito ne kaze, koji uvijek govori jednim te istim tonom..?
Covjeku koji u presjednicku utrku uilazi bez stava o vecini pitanja na koja bi predsjednicki kandidat trebao odgovoriti?
Ili mislis da bi i Josipovic trebao izmisliti koju floskulu tipa "Ja zivim socijaldemokraciju" ili "Zaorat cu Hrvatsku", ili bar laz o "Clanskoj iskaznici broj 2" (tko zna, moze Josipovic reci da je njegova broj 1), pa bi se to moglo voditi pkao "stav" ili "misljenje"?:D
Ej prika... slažem se ja s tobom o Banditiću, to je jedan opasni demagog i nedaj nam bože da se on uhljebi na Pantovčaku, ali daj, molim te - Josipović? Može bit on obrazovan, fin i sve to u redu, ali blijed je brate. A mišljenje ima od Zoke i svoje partije. Izgleda ko da ga tuku u stožeru svaki dan. nekako mi slab i bedan izgleda.
Kaj god bilo, nadam se da predsjednik neće biti Bandić, Hebrang ili Tuđman. Sve ostalo je kolko tolko u redu.
Oberon1
12.11.2009., 15:15
Pa gdje ti živiš?
Neki dan je izjavio: Toliko radim da se ne stignem sjećati. Uvijek sam okrenut naprijed. Premalo se vraćam. Kad vozim auto, nikada ne gledam u retrovizor, niti dajem žmigavac, samo gledam naprijed!
Kaj nije genijalno? Toliko glupa izjava da je definitivno duhovita...
Žuti tis@k
12.11.2009., 16:30
http://www.net.hr/2009/11/12/0117007.42.jpg
Ima li i Lepi "svoj" napitak?
Nešto kao: I moja mama ga pije na jahti!
Ili: Pijte i biti ćete Lepi ko ja... itd
Žuti tis@k
12.11.2009., 16:31
Pa gdje ti živiš?
Neki dan je izjavio: Toliko radim da se ne stignem sjećati. Uvijek sam okrenut naprijed. Premalo se vraćam. Kad vozim auto, nikada ne gledam u retrovizor, niti dajem žmigavac, samo gledam naprijed!
Kaj nije genijalno? Toliko glupa izjava da je definitivno duhovita...
Pola kandidata su bolesnici,ali ovaj je za zatvoreni odjel:cerek:
Oberon1
12.11.2009., 16:59
Pola kandidata su bolesnici,ali ovaj je za zatvoreni odjel:cerek:
Trebalo bi otvoriti temu "Birajmo Bisera precjedničke kampanje"
Pobjednik ovog nadmetanja se već unaprijed zna ali nema veze. Barem bi se nasmijali...
Hrvoje 76
12.11.2009., 17:03
Nemreš vjerovat kaj sve prolazi u toj našoj zemlji , što si veća seljačina šanse su ti veće .
Frajer je prije 5-6god. pijan vozio auto , imao nešto promila , svađao se sa policajcem , smijenio ga zbog revnosti , imao bezbroj afera i sumnjivih poslova , ponaša se ko Neron , i ljudi ga vole , mislim najviše oni koji imaju najmanje razloga za to - to je hrvatski mazohizam.
Pištolj doktor
12.11.2009., 21:01
Možda si baš nešto mezio pa joj zazvučao kao neko sa nižom stručnom. :D
Šalu na stranu.
Ja bi rađe i Hebranga nego jednog od ova dva ljigavca.
Vele: Slavonci i Dalmatinci, a onda kad tako i bude... opet raznorazni luđaci pljuju po onoj prasetini Kuljišu koji je lijepo razložio problematiku u svome tekstu.
Ja glasam za Josipovića. :top:
Pištolj doktor
12.11.2009., 21:02
Meni je smjesno kad oni u anketi stave Hebrangu 4% a zna se da HDZ stavi magarca na listu da ce 15% ljudi to zaokruzit.....
Upravo tako.
Znakovito je da je tema o Josipoviću potonula i na ovom podforumu...
Pa i nije. :kava: Srpočekičarima je elektro-kompjukter egzotična naprava, a o ovim izborima će odlučivati oni koji nemaju svietiljku u kući, a briju se sekirama za đurđevdan. :rolleyes:
I preneseno i doslovno, :raspa:
Yvancheen
12.11.2009., 21:10
mene zanima od kud recimo kajinu, skare ozbolt, tudmanu junioru ideje za prijaviti se.. da li su oni stvarno uvjereni da imaju sanse?? kuzim alku vujicu i bracu cigana jer su showmeni ali wtf za ove rec...
Pa jasno je svakom tko promišlja politiku kao kreativnu djelatnost, da Predsjednik NIKAKO ne bi smio biti iz neke brojnočlane partije, jer bi tada morao taj dug dobrano isplatiti svojim stranačkim harambašama, a osim toga filozofija "dogovor'tz ćemo se" je idealna za zaštitu mutikašenja i klijentelističko zataškavanje stranačko obojene fele .
Ne bi smio biti niti ucjenjiv, a niti pripadnik nekog ceha (što je Jovosipović u ZAMP-u), osobito nakon držanja lojtri za neustavnu krađu tj harač prije harača na CD, DVD, IPOD, Memory stick, hard diskove, kompjutore, dlanovnike, notebookove, za koje ovaj mudro sprema 200 000 € u svoj đepek svake godine. Kako bi taj muljator s nekretninama i reketar nemoćnih i starih mogao biti autoritet i zaštitnik pravice i zakona ? :ne zna:
Zato su baš dr. Miroslav Tuđman, dr. Josip Jurčević, pa i Vesna Škare Botox uz nieke ostale, sasvim razborit izbor.
laura lenbach
12.11.2009., 21:56
mene zanima od kud recimo kajinu, skare ozbolt, tudmanu junioru ideje za prijaviti se.. da li su oni stvarno uvjereni da imaju sanse?? kuzim alku vujicu i bracu cigana jer su showmeni ali wtf za ove rec...
WTF?
Aj malo pogledaj okolo kako Tuđman stoji pa će ti se kazat samo:rolleyes:
A Hebrangu? :rofl:
WTF?
Aj malo pogledaj okolo kako Tuđman stoji pa će ti se kazat samo:rolleyes:
Stoji tak da će za njega glasati 10 ljudi s foruma, uža familija i 15 ljudi iz njegovog stožera. :rofl:
Michael Collins
12.11.2009., 22:36
Josipović u 1. krugu ima velike šanse biti pobjednik,ali s kojimk god da od ove dvojice uđeu u 2.,tu svaka priča prestaje, pobjednik će biti onaj od dvojca Bandić/Vidošević,koji uđe u 2. krug...
Euroskeptik
12.11.2009., 23:38
Josipović u 1. krugu ima velike šanse biti pobjednik,ali s kojimk god da od ove dvojice uđeu u 2.,tu svaka priča prestaje, pobjednik će biti onaj od dvojca Bandić/Vidošević,koji uđe u 2. krug...
???
Izgledne su mi mnoge kombinacije, ali ova mi je nevjerojatna.
Vezano za neprovjerene informacije o anketi Mile i Lepi, svašta je moguće dobiti kao rezultate. Ali ne treba zaboraviti da se u anketama raznih istraživača pojavljuje od 30 do 45% onih 'koji ne znaju'. Iako definitivno ankete pokazuju trendove, ovi neodlučni mogu drastično promijeniti ishod. Netko je napisao da HDZ stavi magarca, da bi dobio 15% po defaultu. Isto vrijedi i za SDP.
Bit će interesantno.
za OP:
Informacije su ti totalno krive....neko iz pulsa se šalio s tobom ili te zeza....kako znam....nesmijem reći....ali evo kladim se sa svakim u šta god hoće da će službeni rezultati (sljedeći) pulsovog istraživanja biti drugačiji od ove informacije....odnosno da se informacija odnosi na neko drugo mjesto a ne vodeće...
Ne znam postotke, samo je osoba zaposlena u Pulsu to rekla. Također su i oni iznenađeni rezultatima anketa koje provode.
Heb' ga, ni sam ne znam da li bih tome vjerovao, ali nisam dobio dojam da izvor kenja...
Što da ti kažem osim :rofl:
Možda bih i sam razmišljao o tvom upisu da nisam vidio situaciju na terenu.
Evo, ukratko ovako...
Miroslav Tuđman u Osijeku ima oko 6-7 štandova za potpise, Bandić jedan, Nadan jedan, Mikšić jedan, Josipović 2-3, ostali nemaju (ni Hebrang).
JEDAN OD Miroslavovih štandova nalazi se tik do JEDINOG Bandićevog štanda (kod Privredne banke i Consa, sto metara od glavnog trga).
Danas sam uskočio i od 7.30 - 12.30 prikupljao potpise na tome štandu koji se nalazi kraj Bandićevog. I što da vam kažem? Bandić je za tih 5 sati dobio, u najboljem slučaju, oko 6-7 (šest do sedam!) potpisa, a mi oko sedamdeset!
Šetajući gradom primjetio sam kako ni ostalim kandidatima ne ide ništa bolje od Bandića, a Mikšić je već dospio na "razinu očaja" pa su kuhali i grah za potpisnike. :rofl:
Dojmovi od danas - :top:, usprkos vrijeđanjima manjine (u kojem god smislu "manjine" uzeli).
Jedan stari je stao pred Tuđmanov letak i gledajući u njega počeo pričati: Vidi ga što je gadan. Odvratan je. Fuj. Ja to ne bih u ruke stavio. Smeće jedno. *ebo vas Tuđman. Ne će dobit iljadu potpisa!"
Prekulturnog gospodina, koji je vjerojatno obožavatelj još jednog "kulturnjaka" Josipovića, ovim putem obavještavam kako je i ta njega "iljada" nadmašena i to za dvoznamenkasti broj puta.
:lol:
Što da ti kažem osim :rofl:
Možda bih i sam razmišljao o tvom upisu da nisam vidio situaciju na terenu.
Evo, ukratko ovako...
Miroslav Tuđman u Osijeku ima oko 6-7 štandova za potpise, Bandić jedan, Nadan jedan, Mikšić jedan, Josipović 2-3, ostali nemaju (ni Hebrang).
JEDAN OD Miroslavovih štandova nalazi se tik do JEDINOG Bandićevog štanda (kod Privredne banke i Consa, sto metara od glavnog trga).
Danas sam uskočio i od 7.30 - 12.30 prikupljao potpise na tome štandu koji se nalazi kraj Bandićevog. I što da vam kažem? Bandić je za tih 5 sati dobio, u najboljem slučaju, oko 6-7 (šest do sedam!) potpisa, a mi oko sedamdeset!
Šetajući gradom primjetio sam kako ni ostalim kandidatima ne ide ništa bolje od Bandića, a Mikšić je već dospio na "razinu očaja" pa su kuhali i grah za potpisnike. :rofl:
Dojmovi od danas - :top:, usprkos vrijeđanjima manjine (u kojem god smislu "manjine" uzeli).
Jedan stari je stao pred Tuđmanov letak i gledajući u njega počeo pričati: Vidi ga što je gadan. Odvratan je. Fuj. Ja to ne bih u ruke stavio. Smeće jedno. *ebo vas Tuđman. Ne će dobit iljadu potpisa!"
Prekulturnog gospodina, koji je vjerojatno obožavatelj još jednog "kulturnjaka" Josipovića, ovim putem obavještavam kako je i ta njega "iljada" nadmašena i to za dvoznamenkasti broj puta.
:lol:
Ajmo uzeti da je ta tvoja priča, o broju potpisa, točna.....šta nam ona pokazuje......baš ništa. Šriča kao priča......jer barem troje kandidata će imati duplo veći broj glasova (jedino važno) nego osoba o kojoj ti prićaš.....u biti, uopće se ne bi ćudio i da ga Primorac pretekne.
Ovakve ratne priće čuju se sa svih štandova od ljudi koji su aktivno uključeni u proces....naravno, svako svog konja hvali :)
Oberon1
13.11.2009., 08:47
Ak' ima pola istine u članku Indexa od jučer navečer, Bandić će definitivno potući sve kandidate.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-rusi-rekorde-na-kampanju-ce-potrositi-20-milijuna-kuna/459765.aspx
Uskoro će debelo zbrisati najbližem pratitelju, a onda neka nam Bog pomogne.
(večernjak je prije objavio tu vijest...9
Default_user
13.11.2009., 09:03
Bandić predjsednik RH. Nakon što je upropastio Zagreb okreće se Hrvatskoj.
statisticki podaci o zagrebu demantiraju ovu izjavu.
zg gospodarski i kulturno stoji uvjerljivo najbolje u rh. osobito u vrijeme bandicevog mandata.
statisticki podaci o zagrebu demantiraju ovu izjavu.
zg gospodarski i kulturno stoji uvjerljivo najbolje u rh. osobito u vrijeme bandicevog mandata.
default -nemam ja ništa protiv, ali kaj se već ne umoriš skačuči toliko s teme na temu i na svakoj se ponašaš kao glasnogovornik i branitelj Milana Bandića?
budimo relani -gospodarski i kulturni dosezi sigurno nisu razlog pobjede M. Bandića na zgb. izborima, isto kao što i Mesić nije 2 puta pobijedio zbog svojih neviđenih zasluga.
Tako da i ovi izbori neće biti različiti vjerojatno.
Neter Neteru
13.11.2009., 10:07
Pa i nije. :kava: Kako nije? Već dva dana jadnička nitko ne spominje...
Michael Collins
13.11.2009., 10:13
Ak' ima pola istine u članku Indexa od jučer navečer, Bandić će definitivno potući sve kandidate.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-rusi-rekorde-na-kampanju-ce-potrositi-20-milijuna-kuna/459765.aspx
Uskoro će debelo zbrisati najbližem pratitelju, a onda neka nam Bog pomogne.
(večernjak je prije objavio tu vijest...9
Što je najbolje pojavljivale su se ankete u Jutarnjem još prije kandidature sa 12% glasova za Bandića... :lol::lol::lol:
Koja nemoć i bijes...
Ja sam ljevičar ali prezirem tko-nas-bre-zavadi-jugosfera-tito-legenda-partizanštinu...
Možda Milan Bandić nije kriv što napreduje u anketama. Možda su za to ipak najzaslužniji oni koji se uzdaju u mudrost birača. Koji im poručuju "pamet u glavu". Koji se ne žele spustiti na nivo birača, već očekuju da se oni uzdignu na njihovu razinu. Takvi bi se opet mogli načekati.
klauški odlično primjetio... baš je dobro oprao sdp... oni se ne žele "spustiti" na narodni nivo i zato puše... a socijaldemokrati... :s
klauški odlično primjetio... baš je dobro oprao sdp... oni se ne žele "spustiti" na narodni nivo i zato puše... a socijaldemokrati... :s
koje sad "spustanje" na narodni nivo? :rofl::rofl::rofl:
barem pola ljudi koje sretnes ulici bi znalo dobiti prosle izbore protiv hdz-a, one koje je zoki popusio. :rofl::rofl::rofl:
koje sad "spustanje" na narodni nivo? :rofl::rofl::rofl:
barem pola ljudi koje sretnes ulici bi znalo dobiti prosle izbore protiv hdz-a, one koje je zoki popusio. :rofl::rofl::rofl:
možda kriva riječ, ali stranka koja želi dobiti izbore mora biti u dodiru s narodnim željama a ne zamisliti neke lijepe ideje i misliti da i narod to želi a to sdp konstantno radi iz izbora u izbore i zato ih redovito puši...
Default_user
13.11.2009., 12:43
budimo relani -gospodarski i kulturni dosezi sigurno nisu razlog pobjede M. Bandića na zgb. izborima, isto kao što i Mesić nije 2 puta pobijedio zbog svojih neviđenih zasluga.
to su 2 razlicita profila, koji se sluze jedino slicnom retorikom.
bandic je svoje kampanje temeljio vise na konkretnim uspjesima - koje mu i ja kao gradjanin i birac honoriram. on je politicar-radnik.
mesic je svoje kampanje temeljio na prvenstveno osobnom imageu, to je bio politicar-fikus, simpaticni cicica koji je upravo zahvaljujuci tome i osvojio glasove sirokog puka. taj covjek je ozbiljnu inicijativu za participacijom u vlasti pokazao tek pred kraj mandata...
možda kriva riječ, ...
mozda bi umjesto "spustiti se", bolje odgovaralo "popesti se" :ne zna:
hank moody
13.11.2009., 12:54
Uz malo sreće,možda će stvarno smak svijeta 2012.,pa bilo kojeg od bisera neću morat gledat čitav mandat.......:bonk::blabla::no::visi:
prasac_genije
13.11.2009., 14:25
Bandićeva prednost ne treba čuditi. Čovijek je započeo svoju kandidaturu još onog trenutka prije par godina kad je gacao po blatu "s Cigani" u Kozari Boku.
A i kako mora utješno biti uhu obespravljenog i priprostog radnika ove zemlje da će napokon i jedan političar konačno raditi kao konj.
Ako i neće biti baš tako, barem da čuje nešto slično.
Što se tiče titranja jaja puku Bandić je u odnosu na ostale kandidate isto kao i sveučilišni profesor u odnosu na pučkoškolce po znanju.
Pištolj doktor
13.11.2009., 16:07
Bandićeva prednost ne treba čuditi. Čovijek je započeo svoju kandidaturu još onog trenutka prije par godina kad je gacao po blatu "s Cigani" u Kozari Boku.
A i kako mora utješno biti uhu obespravljenog i priprostog radnika ove zemlje da će napokon i jedan političar konačno raditi kao konj.
Ako i neće biti baš tako, barem da čuje nešto slično.
Što se tiče titranja jaja puku Bandić je u odnosu na ostale kandidate isto kao i sveučilišni profesor u odnosu na pučkoškolce po znanju.
No, to je istina. S te strane zna znanje i tako bi i ja radio da sam kandidat.
Plus toga je prije koji mjesec bio kod Keruma što je bilo više nego znakovito da traži potporu i dole. I baš me zanima hoće li je dobiti.
S druge strane gledam Josipovića sa svim ovim muzičarima koji će mu svirati i podržati ga u kampanji... koliko oni nose glasova? Koji će ljudi uopće registrirati poruku koju ovaj šalje? Sigurno ne budu babe, dede i seljaštvo na temelju tih pjesmica glasalo za njega.
Ako hoće pobjedu, treba ići ko Bandić po selima, po gudurama, po otocima i pokazati ljudima da mu je stalo, makar da dođe u njihovu zabit. Ali morao bi onda zaprljat odjelce.
Zato ja držim odgovornim svakog od kandidata ukoliko Kriminal Bandić pobijedi na izborima.
McAucliffe
13.11.2009., 16:14
Pa Kerum mu je već dao podršku...njemu i Lepom...pitanje je samo koliko će to i narod prihvatiti...
Pištolj doktor
13.11.2009., 16:37
Pa Kerum mu je već dao podršku...njemu i Lepom...pitanje je samo koliko će to i narod prihvatiti...
No, to i mislim. Znam da ih je Kerum podržao. Zanima me koliko je Kerumu pala popularnost u zadnje vrijema sa Hajdukom, ljubavnicom i zetom Srbinom pa shodno tome i utjecaj na birače. A i generalno Dalmacija je crna rupa iz koje slabo dolazi kvalitetnih glasova pa bi možda čak bilo i dobro da daju Bandiću na uštrb Vidoševića i Hebranga, a da ovaj poduva u Zagrebu.
Passenger_57
13.11.2009., 16:38
Ajmo uzeti da je ta tvoja priča, o broju potpisa, točna.....šta nam ona pokazuje......baš ništa. Šriča kao priča......jer barem troje kandidata će imati duplo veći broj glasova (jedino važno) nego osoba o kojoj ti prićaš.....u biti, uopće se ne bi ćudio i da ga Primorac pretekne.
Ovakve ratne priće čuju se sa svih štandova od ljudi koji su aktivno uključeni u proces....naravno, svako svog konja hvali :)
još jedan koji ide na ignore:)
mt09-jako zanimljivo i poučno:)
Inox 18/10
14.11.2009., 19:58
Bandić = Berlusconi.
Nemamo se čega sramiti. :kava:
Ej prika... slažem se ja s tobom o Banditiću, to je jedan opasni demagog i nedaj nam bože da se on uhljebi na Pantovčaku, ali daj, molim te - Josipović? Može bit on obrazovan, fin i sve to u redu, ali blijed je brate. A mišljenje ima od Zoke i svoje partije. Izgleda ko da ga tuku u stožeru svaki dan. nekako mi slab i bedan izgleda.
Tu se slažem, Josipović nema karizmu i to će ga koštat pobjede
conan12
14.11.2009., 20:34
ali je ipak bolji izbor od Bandića ili Vidoševića. :mig:
Ostali nemaju realnu šansu :(.
No, to i mislim. Znam da ih je Kerum podržao. Zanima me koliko je Kerumu pala popularnost u zadnje vrijema sa Hajdukom, ljubavnicom i zetom Srbinom pa shodno tome i utjecaj na birače. A i generalno Dalmacija je crna rupa iz koje slabo dolazi kvalitetnih glasova pa bi možda čak bilo i dobro da daju Bandiću na uštrb Vidoševića i Hebranga, a da ovaj poduva u Zagrebu.S tom tvrdnjom mu je popularnost mogla samo i isključivo porasti. Barem u Hrvatskoj.
Josipović ne da nema karizme, nego nema ništa, ama baš ništa, prazan je kao frižider u prospektu.
ali je ipak bolji izbor od Bandića ili Vidoševića. :mig:
Ostali nemaju realnu šansu :(.
Ne nije, jer je taj notorni titoist mislima, dušom i srcem još uvijek u SFRJ, dok ova dvojica barem to nisu, iako nisu ni oni idealni.
Sweet/Bitter
15.11.2009., 01:05
zna li se tko suz bili ponuđeni kandidati?
jesu li svi ili samo odabrani? :D
Pa jučer su na Dnevniku isto bili rezultati nekakvih anketa, telefonskih i slično... Prema njima, Josipović uvjerljivo vodi, iako se Bandić polako, ali sigurno penje... Predviđam njih dvojicu u drugom krugu
Gugenheim
16.11.2009., 12:33
Josipović ne da nema karizme, nego nema ništa, ama baš ništa, prazan je kao frižider u prospektu.
Mislis, nije se napunio?:D
Default_user
16.11.2009., 12:40
ali je ipak bolji izbor od Bandića ili Vidoševića.
netocno.
josipovic je prilicno los izbor, losiji od izbora ove dvojice, prvenstveno stoga jer je doslovno rijec o marioneti zorana milanovica. predsjednik mora imati izrazen osobni stav i samosvijest, a ne na svaku rijec svog stranackog sefa bespogovorno klimati glavom.
milanovic: jel' tako, ivo?
josipovic(submisivno i uz klimoglav): da, tako je...
lostcase
16.11.2009., 14:18
Hebrang im je vise potpisa donio nego mu ankete daju :rofl::rofl::rofl:
Zivio puls i ostali NEZAVISNI anketari :rofl:
Hebrang im je vise potpisa donio nego mu ankete daju :rofl::rofl::rofl:
Zivio puls i ostali NEZAVISNI anketari :rofl:
To postaš na svaku živu temu......
No kao prvo, Hebrang laže ili ti ne govori istinu:kava:
Kao drugo, to je nevažno, kakve to veze ima s anketama?
100 000 glasova ti može biti i 15% i 10% i 40%.....sve ovisi šta drugi naprave i koliko glasova dobiju.
Sluga Bozji pravi
16.11.2009., 14:35
Mislim da je sada jako važno odabrati neko tko nije korumpiran, inače nećemo u EU sljedećih 10 godina.
sokre100
16.11.2009., 14:36
Bandić vodi u Slavoniji, Dalmaciji i ZAGREBU... samo se prošetajte po bilo kojem placu i sve će vam biti puno jasnije!
lostcase
16.11.2009., 14:38
To postaš na svaku živu temu......
No kao prvo, Hebrang laže ili ti ne govori istinu:kava:
Kao drugo, to je nevažno, kakve to veze ima s anketama?
100 000 glasova ti može biti i 15% i 10% i 40%.....sve ovisi šta drugi naprave i koliko glasova dobiju.
S obzirom na prosle izbore kada je izaslo 2 200 000 glasaca , 140 000 glasova je
6,3% a ankete Hebrangu daju 5%.
Ocito je tko tu laze ilitiga ne govori istinu. Te ankete vrede za rit obrisati na sekretu ukoliko su na papir stampane.
S obzirom na prosle izbore kada je izaslo 2 200 000 glasaca , 140 000 glasova je
6,3% a ankete Hebrangu daju 5%.
Ocito je tko tu laze ilitiga ne govori istinu. Te ankete vrede za rit obrisati na sekretu ukoliko su na papir stampane.
Prave ankete ne daju Hebrangu 5%....daj se probudi i osjeti miris kave....iliti koji je tebi k...?
trkeljaš radi trkeljanja??
Default_user
17.11.2009., 13:19
Pitanje.
Dal pod tim tvojim nickom piše Šostar (http://www.index.hr/vijesti/clanak/zvonimir-sostar-nisam-se-snasao/336944.aspx) ili Ljubičić (http://www.javno.com/hr-zagreb/slobodan-ljubicic---vladar-zagreba-iz-sjene_171230)?
Kad odgovoriš svi ćemo se vrlo rado otkačiti od tebe.
jos jednom se povlaci ultimativno forumsko oruzje - diskreditacija sugovornika na temelju pretpostavki o uvjetovanosti oponentovog stava u debati :)
recite mi, sto bi rekli kada biste znali da se iza pozitivnih upisa o milanu bandicu nalazi osoba koja nikad nije poslovala s gradom niti bila gradski namjestenik, ili razumna osoba ciste savjesti i solidnog integriteta?
kako bi vam se to uklapalo u onu sintagmu da bandica podrzavaju samo debili i mafijasi?
Imaš li ti osobni (barem malo kritički) stav prema postupcima i vladavini M. Bandića i gdje si ga pokazao?
zapravo imam. prolistaj malo forum, ako te zanima. nekoliko puta sam napisao da-vezano za postupke- na osobnoj razini bandic zna nastupati bahato, da se okruzuje slabijima od sebe i da (vezano za vladavinu) pokazuje elemente diktatorstva. to bi se moglo protumaciti kao kritika...
Ja ću za Tuđmana. Isti je stari. Da mi je vidit face komunjara kad pobjedi. Misliće da se Franjo usto iz groba. Pusićka nije loša, al nažalost nema šanse. Uglavnom: i poslije Tuđmana, Tuđman.:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.