PDA

View Full Version : C&C: Generals

kF
09.02.2003., 19:54
Jel igrao tko?

I da li uopce jos ocekujete dobru strategiju iz Westwooda? :)

slafko
10.02.2003., 09:31
nisam igral. C&C serijal mi izlazi na uši :D
westwood i nove strategije? ..ako si daju truda mogu napravit dobru igru.
su oni napravili battle isle?

kF
10.02.2003., 10:24
slafko kaže:
su oni napravili battle isle?

njet, to je bio blue byte.

Aux1
10.02.2003., 13:13
kF kaže:
Jel igrao tko?

Kolko ja znam Westwood je popušio i sad to kontrolira EA?

Inače, kaj je to neki nastavak Tiberian Suna i RA2? Ako je, jedva čekam, to su igre koje se moraju prolaziti, isto kao recimo svaki novi Doom i Quake u fps žanru :)

STINGer
10.02.2003., 20:50
Ja imam i jesam.Odmah da kažem da je jako zahtjevno,tako da će mnogi ostati razočarani.S druge strane,nisam ljubitelj strategija i sličnih igara,uz izuzetak S.S.-a,ovo mi se čini jako lijepo i zanimljivo...što više,ispeglao sam tutorial/trening i čak se bavim mišlju da nastavim igrati.;)

Tim više što sutra dobijam odn. friziram postojeću kantu tako da će moći raditi na high postavkama.

Aux1
10.02.2003., 20:58
STINGer kaže:
Ja imam i jesam.Odmah da kažem da je jako zahtjevno,tako da će mnogi ostati razočarani.
Koja bi po tvojem mišljenju onda bila "donja" konfiguracija za ugodno igranje?

STINGer
10.02.2003., 21:31
Ja imam Celerona na 1Ghz,512sdram,GF2MX400/64 i moram držati na MEDIUM postavkama da ne bi trzalo!

Neću ulaziti što bi trebalo biti ugodno,ali znam da meni i ovo nije,a kamoli kad bih morao na low...pogotovo nakon odgledanog demo-a!Sad se sjećam dok sam na poslu na nekoj jadnoj kanti gledao demo odmah posumnjao da nešto smrdi jer je trzao do bola...btw.to je uvodna špica u igru.

-Watashi!i!i!i-
13.02.2003., 00:21
Aux1 kaže:
Kolko ja znam Westwood je popušio i sad to kontrolira EA?

Mislim da se to desilo odma nakon c&c1, ovi su debili kupili i njih i bullfrog i origin, sreca da i lucasarts nisu :p :( i sve 3 firme su oshle u***** skup s vecinom ea osim mozda ea sports koj ja i tak ne igram :(

Bullfrog je osho u***** nakon sto ih je kreator populousa (& dungeon keepera i mnogih drugih njihovih hitova) otiso napravit svoju firmu i igru black&white :)

ne drzite me za rjec oko svega ovog neg me radije ispravite ak sam nekaj krivo reko :o al pizda im maternica, sjebali su jebeno dobre radioce igara :mad:

Munja357
25.06.2004., 13:11
komntari

Munja357
26.06.2004., 12:18
zasto ova igra u multiplayer-u izbaziva u jednoj igraonici ovde se to desava pa ako znate sta je to jevite mi molim vas uglavnom se pojavi poruka na vrhu monitora nesto u vezi konekcije

The_Rock
27.06.2004., 02:16
Ma gadi mi se vise taj C&C (odkad je EA kupio Westwood-Team).
Da vam napisem koji komentar iz njihovog foruma? "We will fix the main bugs, but some bugs will be never fixed"

A tih "some bugs" ima vise nego u beta verziji warcrafta 3 iz 1683. godine! :flop:

EA sucks :mad:

The Postman
08.07.2004., 18:27
Kada je izasao C&C: Red Alert 2 jedva sam cekao da ga nabavim, a kada je dosao Generals morao sam prijatelje tjerat od mene sa cd-evima (kao, htjeli su mi dati besplatno CD)... nikome iz kvarta se nije svidjela...ali ima izuzetaka, uvijek

Munja357
09.07.2004., 11:12
Ja stavarno neznam zasto vam se ova igra nesvidja ali igra je stvarno dobra i multiplayer-u i u singlu ma da je, moram priznati,Red Alert 2 bolji od C&C.

SilentDriver
09.07.2004., 12:16
ok igra

BukYMasteR
09.07.2004., 13:34
meni je ok igra....šta nije Command & Conquer Red Alert 2?!?
:confused: :confused:

The Postman
11.07.2004., 16:10
Pa o tome i govorim...

C&C aka Command & Conquer.

ne, nisam mislio na C&C... za tu igru niti nisam cuo...

Mitko_
12.05.2005., 15:51
pishite fore i fazone!

luther
18.05.2005., 14:23
jel act of war ima kakve slicnosti s tim imam ludu zelju da ga skinem, ali nisam ziher jel se isplati, inace zero hour mi je prejeben, jos kad naskidas pun ...... modova, od kojih je neki bolji, neki losiji, ali...
najbolji mi je onaj reborn, last man standing

Mitko_
23.05.2005., 20:01
neznam o chemu prichash ?

vanjcek
23.10.2007., 13:34
da sad je preuzel EA, igral sam generalse i ok su mi te C&C 3 al nema niš posebno novog od jedinica i građevina...

abaxa
23.10.2007., 14:25
Svetogrđe na ovom forumu. Generalsi, pogotovo Rise of the reds (mod za Zero Hour) je jedna od boljih strategija otkada je izašao Starcraft i zasjeo na tron. Tiberium wars su pomakli i tu granicu još malo dalje. Mislim da svatko tko je zaigrao skirmiš na najtežem nemože i nesmije postati gluposti ovdje. Prosurfajte malo stranim forumima i pogledajte kritike. Ako ste željni lake zabave odigrajte wormse a ako ste malo spremni zagrijati mozak bacite se na cnc3

dinko93
24.10.2007., 21:42
Jel igrao tko?

Ja sam igrao i igrica meni nije loša ali mi je bolja C&C Tiberium Wars.

Tisak
03.09.2009., 06:47
Ljudi pozdrav.
Pitanje malo ali težak odgovor(bar meni).
instalirao sam Command & Conquer Generals
i kad kliknem na online poćne mi se skidat update i tu sve stane!
dali netko zna kako igrat Command & Conquer Generals online?
milio bih poštenog nalaznika za odgovor...
HVALA

demetrius
05.09.2009., 14:23
Ljudi pozdrav.
Pitanje malo ali težak odgovor(bar meni).
instalirao sam Command & Conquer Generals
i kad kliknem na online poćne mi se skidat update i tu sve stane!
dali netko zna kako igrat Command & Conquer Generals online?
milio bih poštenog nalaznika za odgovor...
HVALA

igrao prije par godina,odgovor autoru teme.

da preko hamachija.

grdobina031
05.09.2009., 17:00
tiberian sun mi je najjaci od tih svih "verzija"

mario66617
11.10.2009., 23:11
ajde ljudi pomagajte...frend i ja smo instalirali c&c generalse...hoćemo igrat jedan protiv drugog prek mreže ali nikako nam ne uspjeva...kad jedan pokuša kreirat mapu i kad se drugi hoće spojit napiše nam da je "connection time out"...može li netko tko je igrao umrežen detaljno objasniti postupak za igranje u mreži...nebi bilo zgoreg i nekakav tutorijal...ajde pliiiiiiiiiiiz...

mario66617
12.10.2009., 22:12
zar baš nitko...sorry ali nestrpljivi smo...igra je super i ovako a kamoli kad igraš protiv ljudskog faktora...

grdobina031
13.10.2009., 14:21
to se desavalo i u novom red alertu,dok nije patch izasao....tako da,probaj patch stavit.......neznam

mario66617
14.10.2009., 19:14
skinuo sam pach ali nisam znao da oba igrača trebaju imat instaliran npr. hamachi...eto, netko će se smijat ali šta je tu je...tko pita ne skita...budem vidio sad kako šljaka pa javim ak će bit problema...

Dr House
11.12.2009., 14:45
Za početak, veliki sam ljubitelj C&C Generalsa, kao i Red Alerta 2.
Uglavnom zanima me dali za instaliranje Zero Houra trebamo proći sve kampanje u Generalsu ili možemo instalirati i bez da smo prešli kampanju?

Spectre
11.12.2009., 16:40
:eek:

Kako nekome može uopće pasti na pamet takvo pitanje? :lol: Daj mi objasni koje veze ima prelazak igre sa instalacijom, uopće si ne mogu zamisliti šta ti je bilo u glavi kad si to pisao! :rofl:

Nda... Ne, ne moraš proći Generals da bi mogao instalirati ekspanziju... :zubo:

:facepalm:

Abomb
13.12.2009., 08:13
da meni je c&c generals jedno od boljih strategija sta sam igra... neko vrime sam cak i sestru navuka na nju.... i ekspanzija je bila dobra....
ona sama po sebi nije nista posebna,al me vuce da je igram...
sramota sta se napravilo sa serijalom red alert... ja bi strelja one koji su ono napravili tricu

Dr House
13.12.2009., 10:08
:eek:

Kako nekome može uopće pasti na pamet takvo pitanje? :lol: Daj mi objasni koje veze ima prelazak igre sa instalacijom, uopće si ne mogu zamisliti šta ti je bilo u glavi kad si to pisao! :rofl:

Nda... Ne, ne moraš proći Generals da bi mogao instalirati ekspanziju... :zubo:

:facepalm:

Evo ti najjednostavniji primjer. Ako si ikada igrao igricu Red Alert 2, a izgleda da nisi, onda trebaš proći rusku kampanju kako bi mogao sa drugog cd-a pokrenuti američku kampanju, te na kraju kada prođeš američku onda dolazi Yuris revenge, 3 cd. Svi ti nastavci se pokreću bez instalacije, a kada sam ja probao pokrenuti zero hour tražio me da prije toga instaliram generalse, koje nisam imao instalirane, zato sam postavio ovo pitanje, pomislio sam da je sistem isti kao i kod RA2 (trebaš proći 1 kampanju da bi išao na 2 tj. trebam proć generalse da bi instalirao zero hour) ali nije.

Wild Horses
13.12.2009., 11:57
Evo ti najjednostavniji primjer. Ako si ikada igrao igricu Red Alert 2, a izgleda da nisi, onda trebaš proći rusku kampanju kako bi mogao sa drugog cd-a pokrenuti američku kampanju, te na kraju kada prođeš američku onda dolazi Yuris revenge, 3 cd. Svi ti nastavci se pokreću bez instalacije, a kada sam ja probao pokrenuti zero hour tražio me da prije toga instaliram generalse, koje nisam imao instalirane, zato sam postavio ovo pitanje, pomislio sam da je sistem isti kao i kod RA2 (trebaš proći 1 kampanju da bi išao na 2 tj. trebam proć generalse da bi instalirao zero hour) ali nije.

Da, ali se kod RA2 radi o jednoj igri koja doilazi na 3 CD-a i zato si treba prolaziti kampnje jednu po jednu. A kod C&C Generals: Yuri's Revenge se radi o ekspanziji za osnovnu igru i zato ne trebaš prelaziti kampanje nego samo moraš imati instaliranu osnovnu igru.

kreso20
13.12.2009., 12:06
da meni je c&c generals jedno od boljih strategija sta sam igra... neko vrime sam cak i sestru navuka na nju.... i ekspanzija je bila dobra....
ona sama po sebi nije nista posebna,al me vuce da je igram...
sramota sta se napravilo sa serijalom red alert... ja bi strelja one koji su ono napravili tricu

sljedeca igra od EA je Generals 2 i trebala bih izaci sljedece godine

Spectre
13.12.2009., 13:22

Kao što ti je Wild Horse napisao, iako si ti mijenjao CD-e tijekom igre, morao si na početku instalirati cijelu igru. Nisi nakon prolaska ruske kampanje instalirao američku, već si samo ubacio novi CD. :mig:

Dr House
13.12.2009., 14:05
Kao što ti je Wild Horse napisao, iako si ti mijenjao CD-e tijekom igre, morao si na početku instalirati cijelu igru. Nisi nakon prolaska ruske kampanje instalirao američku, već si samo ubacio novi CD. :mig:

Pa to sam i rekao:mad:

Dr House
13.12.2009., 15:27
A kod C&C Generals: Yuri's Revenge se radi o ekspanziji za osnovnu igru i zato ne trebaš prelaziti kampanje nego samo moraš imati instaliranu osnovnu igru.

Da ne misliš možda na Zero Hour? :mig:

Wild Horses
13.12.2009., 17:26
Da ne misliš možda na Zero Hour? :mig:

Da, malo su mi se naslovi pomiješali. Ispričavam se.

MALIodKrumpira
14.12.2009., 09:34
O čemu vi pričate ...pa te igrice su stare više godina, čak i najkasnije izdanje zero hour...toga više neće biti..mislim ekspanzija...
Sada se igra tiberium wars, kane warth ili red aler 3 (3d) koji mi nije baš sjeo..

demetrius
14.12.2009., 12:57
ra 3 je sranje,čekamo (kako ko) Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (PC) predviđen za mart.

wlof
15.12.2009., 14:22
Zasto je RA3 sranje?
jeste da su skenjali pricu ali gameplay je prejak,neki kenjaju kako izgleda cartoony....ljudi grafika nije bitna!
cak je wc3 maksimalno cartoony pa se shvata ozbiljno.....
E sto se tice C&C4 to je vec druga prica ,izmenili su sve zivo i vise ni neizgleda na c&c....

grdobina031
15.12.2009., 17:28
nije tolko cartoony kad bubnes sve na max...onda cak i izgleda solidno....

ivan159
01.04.2010., 15:48
igram preko hamachia ja i priajtelj command and conquer generals,meni sve valja al njega nakon dvi minute igranja izbaci i iz igre,pise mu nesto fatal error...molin vas pomagajte

pajopatak007
04.06.2010., 19:05
ljudi, pozdrav svima, imam pitanje...kako umrežiti dva kompjutora i igrati generalse jedan protiv drugog? jednostavno pitanje i ako može jednostavan odgovor, hvala

NESHO95
25.06.2010., 23:23
Malo sam se htio prisjetiti ovih stariji C&C dijelova, pa sam uzeo generals! E ovako, imam jedan strasno debilan problem, evo ja poceo sa kinom campaign, i zavrsio prvu misiju, i kad dodjem tamo gdje su statistike, neznam kako da idem dalje, da nastavim dalje igrati, na sljedeci level!!! lol :eek: Ako stisnem exit pojavi mi se save&load, ako stisnem Save replay samo snimim kako sam igrao, a Play again? da ponovim misju tu istu!!! KAKO DA NASTAVIM IGRATI!!!??? :s :s

NESHO95
26.06.2010., 14:56
Oooo pobogu, zar nitko ne zna KAKO DA IDEM NA SLJEDECU MISIJU?!?!?!??! :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Spectre
26.06.2010., 15:08
A misliš da svi imamo instaliranu igru ili možda fotografsko pamćenje? :rolleyes:

Stavi screenshot... :kava:

NESHO95
26.06.2010., 15:24
Sorry, frustriran sam... Evo, kako da nastavim dalje? http://img819.imageshack.us/img819/5724/ccgenerals.png

Iiiii?

Spectre, dao sam screenshot, sta je sad? :(

Spectre
26.06.2010., 16:44
Pa smiri se hebote, nisi na chatu, zar misliš da visim na Forumu cijelo vrijeme? :rolleyes:

Pojavljuje ti se ekran kao da si izgubio misiju, a ne dobio. Provjeri da li ti se ista stvar događa i kod drugih kampanja ili u skirmishu. Isto tako provjeri koji ti je objective u toj misiji, možda si fakat izgubio iako si razbio kompjutera. :ne zna:

NESHO95
27.06.2010., 02:35
Paa, pretpostavio sam da jesi non-stop tu, ipak imas 4200 postova! :D Sad sam otkrio da, kad krenem igrati skirmish, nakon 20-ak sekundi samo mi se gradjevine uruse i poginu svi ljudi i to sami od sebe i izgubim... Hm, pa bio sam reinstalirao windows, pa mozda se zbog toga nesto iz registrija izbrisalo, ili tako nesto! Sad sve steka.... Moracu se pomiriti... :(

Spectre
27.06.2010., 13:22
Pa reinstaliraj igru onda, ništ čudno da ti se igra poremetila ako nema svoje fajlove u registryju.

NESHO95
27.06.2010., 15:04
Eh, da bar imam cd... :( Skidanje ne dolazi u obzir jer, mi je internet, najbaze moguce recno, SPOR! :D Nem veze, šaltam se na stronghold dvojku.... :D