View Full Version : Možel' ćet, jebemu?
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
http://www.flickr.com/photos/sebastijandumancic/
:)
Pharmacist's Daughter
31.01.2010., 14:01
It's ALIVE :D :D
SanDisk, ofkors... i kartica i čitač :lux:
nisam ni sumnjala :D
jutro :cerek:
rh4ps0dy
31.01.2010., 14:13
Da jutro. :D
Maltretiram se s novi mišonjom, BT je. Wow. Sad mogu mijenjati mjuzu iz kreveta i bez beda gledati filmove. Samo se malkice klimata.
weather report zd - pada nešto između snijega i stiropora :ne zna:
report iz osijeka - padalo cijelu noć i dobar dio jutra (snijeg) i sad se sve topi -.-
Pharmacist's Daughter
31.01.2010., 16:12
kod mene nocas mecava. jos ga ima nes sitno po uglovima :ne zna:
al sam trenutno euforicna 100 na sat :cerek: dolazi mi jedan od omiljenih bendova u ljubljanuuuuuuuuuuuuuu jaoooooooooooooooooooooooooooo :mikrocerek:
dr. Killpatient
31.01.2010., 18:00
evo jedan high key, taman dok je završil natječaj :brukica:
http://img202.imageshack.us/img202/755/maksimir022.jpg (http://img202.imageshack.us/i/maksimir022.jpg/)
rh4ps0dy
31.01.2010., 18:05
Jel to vesper? Postala vam je glavni model. :D
dr. Killpatient
31.01.2010., 18:07
nope, nje nije bilo, to je cura iz benda koji smo fotografski maltretirali :D
hrvoje_fila
31.01.2010., 18:22
Fala celom čoporu koji je došal - jel netko brojal kolko nas je? Baš je bilo odlično, malo hladno, ali isplatilo se - moram priznat da mi je ovo bilo jedno od najboljih druzenja dosad.
:top:
PS
ak je netko vidio negdje tipku '#' od Siemensa s55 molio bi da me kontaktira jer sam ju negde zgubil - sad jedva da mob mogu otključat :(
TOOOOOOOOOOOO!:lux:
na podu u hodniku je bila
sreći nema kraja
sad mi fali samo još jedna tipka i onda sam kompletan.
kod mene nocas mecava. jos ga ima nes sitno po uglovima :ne zna:
al sam trenutno euforicna 100 na sat :cerek: dolazi mi jedan od omiljenih bendova u ljubljanuuuuuuuuuuuuuu jaoooooooooooooooooooooooooooo :mikrocerek:
ko? ko? ko? :D
p.s. Evo nešto s čim sam se zabavljao sad maloprije, pa su me rezulatati iznenadili. Prva slika je na 18mm, sa kemijskom za usporedbu veličine, a druga je sa okrenutim objektivom, pridržavan rukom, na iso 3200, pod lampom i svejedno mu nije bilo dosta svjetla :D
isto tako 3 i 4. Lightroom samo sharpen i brightness, nema cropa!
http://img515.imageshack.us/img515/511/dsc8540.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/3705/dsc8537.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/3752/dsc8542.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/581/dsc8547.jpg
mutne su jer je objektiv naopako, iso 3200 i 1/13-15 :eek:
rh4ps0dy
31.01.2010., 21:09
Super je i ispalo, s okrenutim je zaribancija raditi. Probaj i s blicem.
iskreno, nisam se ni sjetio blica, tolko mi se gadi taj popup da nekad i zaboravim da ga imam :D
OPTi Mystic
31.01.2010., 21:16
a koje si objektive koristio?
ja sam dobijao odlične makroe kad okrenem 50ku na kit. svijetlo i dof su problematični, ali ide nekako.
jedini koji imam, kitu od d60 :D Svjetlo me baš iznenadilo, krenio sam slikat sa iso 400 i 1/60, pa sam na kraju završio na iso3200 i 1/15 :rofl:
Pharmacist's Daughter
31.01.2010., 21:28
ko? ko? ko? :D
raised fist :s :s :s
btw mislis mozda potegnut do maribora 01.05. na pennywise, a wilhelm scream i strike anywhere? :cerek:
raised fist :s :s :s
btw mislis mozda potegnut do maribora 01.05. na pennywise, a wilhelm scream i strike anywhere? :cerek:
:eek::eek: u mariboru sam ionak svako malo, moglo bi se i ić :s
Pharmacist's Daughter
31.01.2010., 21:36
:eek::eek: u mariboru sam ionak svako malo, moglo bi se i ić :s
:cerek: :lux: ovo mi mogla bit plodna sezona :D
: skida_albume_koje_nema: :D
Pharmacist's Daughter
31.01.2010., 21:41
:lux: :rofl: bravo bravo :cerek:
OPTi Mystic
31.01.2010., 21:47
ček malo... jesam ja dobro shvatio? pennywise, maribor, 1. maj?
ufff... :biljezi_u_crni_notes:
uff, meni je wilhelm na prvom mjestu, pa pennywise pa strike anywhere... al svejedno :cerek:
OPTi Mystic
31.01.2010., 21:50
@ Kiki - a kad sam ja govorio (http://www.forum.hr/showpost.php?p=24205937&postcount=4036) za onu temu o preporukama :mudri:
Pharmacist's Daughter
31.01.2010., 21:54
ček malo... jesam ja dobro shvatio? pennywise, maribor, 1. maj?
ufff... :biljezi_u_crni_notes:
dd :cerek: :cerek:
uff, meni je wilhelm na prvom mjestu, pa pennywise pa strike anywhere... al svejedno :cerek:
i meni :cerek: in fact strike niti ne slusam bas a penivise skroz malo :ne zna: al za wilhelm :cerek: vidjet ih opet :cerek: jaooooooooooooooooooooooooooooooo :cerek:
OPTi Mystic
31.01.2010., 21:57
ja ne znam tko su wihelm :brukica:
tako vam je to kad čovjek uđe u godine :mudri:
rh4ps0dy
31.01.2010., 21:57
Kad smo kod koncerata, odgodiše koncert mog omiljenog benda jer je pjevač smrdal koljeno, pa ima nade da će biti po ljeti. :)
@ Kiki - a kad sam ja govorio (http://www.forum.hr/showpost.php?p=24205937&postcount=4036) za onu temu o preporukama :mudri:
Jel to preuzimas Diletovu ulogu glavnog zhugatora? :zubo:
OPTi Mystic
31.01.2010., 22:00
pa mora netko :rofl:
EDIT: ja sam preneozbiljan za tako nešto, ali dajem časnu pionirsku da ću se truditi :zubo:
Pharmacist's Daughter
31.01.2010., 22:02
ja ne znam tko su wihelm :brukica:
tako vam je to kad čovjek uđe u godine :mudri:
a wilhelm scream :cerek: melodic hc nesto bla bla :cerek: skini npr ruiner i career suicide ako ti se slusa :mig:
Kad smo kod koncerata, odgodiše koncert mog omiljenog benda jer je pjevač smrdal koljeno, pa ima nade da će biti po ljeti. :)
ko je taj nesretnik? :( :D
wilhelm scream je genijalan... nedavno sam počeo slušat i super su, a pennywise odavno i isto su super. strike anywhere najmanje, iako imam sve albume, što se nemože reć za ovo dvoje :)
btw. kad smo već kod koncerata, ignite u osijeku prije 2. godine je bio :cerek:
rh4ps0dy
31.01.2010., 22:15
ko je taj nesretnik? :( :D
Ovaj striko u bijelom. :D
http://www.medleyville.us/Cherry%20Poppin%20Daddies.jpg
Pharmacist's Daughter
31.01.2010., 22:20
^^ opa , nelos :zubo:
btw. kad smo već kod koncerata, ignite u osijeku prije 2. godine je bio :cerek:
pjevac ignita ima pederkast glas :o :D i btw mislim da ce on biti sa strike ili penny. frend mi je nes pricao :ne zna:
Mene ceka Depeche Mode sa godinu dana zakasnjenja...
A inace, jedan od naj koncerata na kojima sam bio jer kada su Shelter svirali u Gornjem Kursanecu, ili slicno, neka zabit u Zagorju, pred cca 50 ljudi, 2001. godine. Bilo je fenomenalno. :D
rh4ps0dy
31.01.2010., 22:26
šef sale
Na tvom bih mjestu spavala sa sjekirom u ruci. Iako, neće ti ni to pomoći.
Evo za PD - klikenzi (http://www.youtube.com/watch?v=Vmu4VBF5SNg).
pjevac ignita ima pederkast glas :o :D i btw mislim da ce on biti sa strike ili penny. frend mi je nes pricao :ne zna:
neznam zašt, meni je čist ok
Broj jedan
31.01.2010., 22:34
jedno pitanje, nema veze sa fotografijom, kako dva mp3-a spojiti u jedan (mp3+mp3=1mp3), sto jednostavnije, da ne moram koristiti neke komplikovane programe?
mamurni
31.01.2010., 22:38
Elem, bili ja i Crni Djuro na turniru u Akrobatskom rock'n'roll-u.
Suma sumarum: 22,1 GB RAW+JPEG. ŠTo se pucalo...uf. Malo sam si mrtav sad.
rh4ps0dy
31.01.2010., 22:39
Probaj ovaj (http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Other-AUDIO-Tools/Meda-MP3-Joiner.shtml).
Pharmacist's Daughter
31.01.2010., 23:01
Evo za PD - klikenzi (http://www.youtube.com/watch?v=Vmu4VBF5SNg).
well nakon ovakvih pokreta ne sumnjam da se skrši :D
neznam zašt, meni je čist ok
ti si musko :D ja sam zensko :D
CrniDjuro
31.01.2010., 23:21
Elem, bili ja i Crni Djuro na turniru u Akrobatskom rock'n'roll-u.
Suma sumarum: 22,1 GB RAW+JPEG. ŠTo se pucalo...uf. Malo sam si mrtav sad.
hebate 22gb! e pa sad sam samog sebe nadmašio, inače rijetko spucam više od 8gb odjednom :D :D
elkarrde
31.01.2010., 23:21
druga je sa okrenutim objektivom, pridržavan rukom, na iso 3200, pod lampom i svejedno mu nije bilo dosta svjetla :D
mutne su jer je objektiv naopako, iso 3200 i 1/13-15 :eek:
mutne su jer je 1/15 s, ne zbog okrenutog objektiva.
probaj blicati, čak ti i popup flash može pomoć, makar i zaklonio objektivom dio snopa - baci bombu svjetla, pa možda uspiješ osvjetliti neš. :rofl:
kaj više ideš u macro područje, to ti više svjetla fali, ovo je tek početak. :D
:cerek: :lux: ovo mi mogla bit plodna sezona :D
yup, !!! na InMusicu, jedva čekam Žedno Uho 11! :top:
..i opet upadam..
aliiii..
tko ide na INmusic? Jaaaaaaa idem na Inmusic :zubo:
Presuper mi je bilo prosle godine, pa moram i ove :mig:
debeli_fratar
01.02.2010., 00:10
Pa americki hc, sxe bendovi obicno imaju vokale s pretjeranom, njeznim, tetkastim glasicima. Treba grlo trenirati s necim drugim osim budweissera light
OPTi Mystic
01.02.2010., 00:21
http://mugnaiwp.lg1x4.simplecdn.net/wp-content/uploads/2010/01/mug_photographers.jpg
Pharmacist's Daughter
01.02.2010., 00:52
Pa americki hc, sxe bendovi obicno imaju vokale s pretjeranom, njeznim, tetkastim glasicima. Treba grlo trenirati s necim drugim osim budweissera light
:rofl: zaboravih na tebe, vrebas iz mraka :D kaj ti slusas? neke bolje vokale?
http://mugnaiwp.lg1x4.simplecdn.net/wp-content/uploads/2010/01/mug_photographers.jpg
:rofl: :rofl:
dr. Killpatient
01.02.2010., 01:02
zgodna stvar ova objektivšalica :) mijenja joj se možda kapacitet zumiranjem i fokusiranjem? :zubo:
Pharmacist's Daughter
01.02.2010., 14:27
kihla sam vise od 10 puta za redom :mama: imam feel da cu prsnut iznutra :mama:
Meni se spava, a moram van. :tuzni:
Pharmacist's Daughter
01.02.2010., 14:31
Meni se spava, a moram van. :tuzni:
:vidiga: oblacno tamo a? hladno? :D
Suncano, nebo plavo s onim pufastim bijelim oblaccima i ne bas tako hladno. 5 stupnjeva.
Pharmacist's Daughter
01.02.2010., 14:36
:cerek: mogu ja van umjesto tebe. al onda ces se ti morat mucit s kihanjem :rofl:
hrvoje_fila
01.02.2010., 14:38
zgodna stvar ova objektivšalica :) mijenja joj se možda kapacitet zumiranjem i fokusiranjem? :zubo:
zumom joj se mijenja kapacitet, a fokusiranjem se miješa sadržaj.:mig:
Podjećam e na onog lika kaj je rastavil neki kanonov odjektiv i napravil drzač za ovloke i kemijske
btw opet fešta u firmi i sat cuclam pivicu u uredu
:zivili:
:cerek: mogu ja van umjesto tebe. al onda ces se ti morat mucit s kihanjem :rofl:
Ako to znaci da mogu ostat u krevetu i i pidzami, moze. :D
dnohla vopi
01.02.2010., 14:41
ajde kiki... napisi u onaj topic o coverima kak ludi japanci blokiraju promet na abbey roadu... znamo da zelis... necemo se ljutit...
Pharmacist's Daughter
01.02.2010., 14:43
btw opet fešta u firmi i sat cuclam pivicu u uredu
:zivili:
pijanduro
Ako to znaci da mogu ostat u krevetu i i pidzami, moze. :D
ljencino
:rofl: :rofl: :rofl:
ajde kiki... napisi u onaj topic o coverima kak ludi japanci blokiraju promet na abbey roadu... znamo da zelis... necemo se ljutit...
I ne samo Japanci. :mad:
Jaoooo, ja bi ubila oko. Sto mislite, da li je 10 minuta dovoljno za ubit oko...onak malo, cisto da se osvjezis?
Pharmacist's Daughter
01.02.2010., 14:51
cesto se tih 10 minuta pretvori u 5x10 :D
BenjaminBarker
01.02.2010., 14:56
Jaoooo, ja bi ubila oko. Sto mislite, da li je 10 minuta dovoljno za ubit oko...onak malo, cisto da se osvjezis?
http://en.wikipedia.org/wiki/Power_nap (http://en.wikipedia.org/wiki/Power_nap)
Ovdje savjetuju 20 min :)
Ako imas nesto ostro, dovoljno ti je i jedna seknunda da ubijes oko :zubo:
elkarrde
01.02.2010., 14:59
dovoljno. nakon 10 min će ti bibi grozno, al će ti biti bolje već par min. nakon. znam ja. :rofl:
hrvoje_fila
01.02.2010., 15:01
pijanduro
baš sam muška vallay-ca.:D
samo bez slatke guze
btw svijet je poludio;ovi dvojica na poslu pokraj mene su se poceli nazivat medjusobno mobitelima da ispituju kakteristike (nekog moba), a ja s pivom u ruci i jabukom u drugoj sjedim na ormaru (i trgam se ko prasac od smeha, obzirom na jabuku, bolje odojak)
rh4ps0dy
01.02.2010., 16:30
Slatko mi je kak je kiki stavila svoju odjevnu kombinaciju na pripadajuću temu, a prije toga iskomentirala dvije prethodne. :zubo: Eto kaj je prava škola pf-a Fotografija. :D
ishamael
01.02.2010., 16:34
pozdrav ekipa!!!
Imam pitanje, pa da ne otvaram topic novi i dosta sam uzbudjen oko problema! :D
naime, imam Canon Ixux 8515, i zanima me jedna stvar: da li se na tom aparatu moze podesiti (ubijte me, ne znam tocan termin) da ima dugo otvorenu blendu, ili da mu je duga ekspozicija? ono kad aparatu treba duugo vremena za opalit, jer je slaba rasvjeta, pa 'upija' svijetlost svu mogucu...zelim snimiti nocni snimak..
trenutno sam u Svedskoj na krajnjem jugu, pa mi se cini da je malo noc polarna...tj. nije potpuni mrak navecer. htio bih to dokumentirati a da ne nabijam ISO vrijednosti u beskonacno, jer ne volim zrnatu fotku :)
hvala na konstruktivnim odgovorima, ispricavam se na amaterizmu.
dr. Killpatient
01.02.2010., 23:30
Kaj nam je bilo s Ptičica projektom? Nisu valjda svi spucali sve loše kaj su imali? :zubo:
Imam tog i previše, ali sam lijen otvoriti acc :zubo:
Slatko mi je kak je kiki stavila svoju odjevnu kombinaciju na pripadajuću temu, a prije toga iskomentirala dvije prethodne. :zubo: Eto kaj je prava škola pf-a Fotografija. :D
Nisan ni skuzila dok mi moderatorica nije skrenula paznju. :zubo:
Naïve Lurker
01.02.2010., 23:37
Evo par divnih fotki :cerek:
http://www.clientepossato.com/site_possato/gente/
elkarrde
01.02.2010., 23:43
Kaj nam je bilo s Ptičica projektom? Nisu valjda svi spucali sve loše kaj su imali? :zubo:
imam na desktopu folder s fotkama za pticu, al nemam ideje kak bit autentičan. :D
CrniDjuro
01.02.2010., 23:44
moram se ponovno aktivirat :D sad imam dosta mutnih i nefokusiranih srednjeformatnih fotki :D
al i dalje mi fali onaj pravi treš :(
ja sam stavila fotke s potpisom i svi pobjegli :rofl:
Broj jedan
02.02.2010., 00:33
naime, imam Canon Ixux 8515, i zanima me jedna stvar: da li se na tom
probaj proguglat pojam "CHDK" mozda ti pomogne
Pharmacist's Daughter
02.02.2010., 00:58
jos 299 dana za odradit :D :mirko:
elkarrde
02.02.2010., 01:04
jos 299 dana za odradit :D :mirko:
čestitam! :)
i ja planiram pokrenuti 365 projekt - ispucati svaki dan točno jednu fotku s MXom ('77., analogija, jelte). naime, shutter ga lagano muči ako stoji neko vrijeme, ovak bi svaki dan okinuo jednu. :D
Pharmacist's Daughter
02.02.2010., 01:14
fala :) bravo bravo. dobro bi mu doslo :rofl:
CrniDjuro
02.02.2010., 08:22
PD ima skroz perverzni pupak :zubo:
(moral sam to reć naglas, muči me ko recimo austina powersa onomad kad je pričao sa agentom koji je bio mole a imao je velki mole :rofl: :lol: da imam grančicu čak bi i poukao...:rofl: )
hrvoje_fila
02.02.2010., 09:17
Već sam pripremio dosta smeća za tu prigodu ali nisam htio odjednom uploadat 50 fotki - nažalost nebu ništ tako dobro kao 'muškarac i pas'.:rofl:
Sad idem se pravit da delam nekaj jer sam jučer (točnije danas) došal doma pješke iz Močvare u 2 ujutro (to me iskustvo otreznilo), a onda me doma sestra dočekala s dizajnom nekog plakata pa sam se s tim bavil do skoro 3 ujutro - spaval sam 3.5 sata pa sad jedva znam za sebe - krevetiću moj dragi :hrk:
rh4ps0dy
02.02.2010., 14:45
Nisan ni skuzila dok mi moderatorica nije skrenula paznju. :zubo:
Pa nije to loše, dapače. :D Da im je više konstruktivnih kritika tamo... :D
Pharmacist's Daughter
02.02.2010., 15:01
PD ima skroz perverzni pupak :zubo:
(moral sam to reć naglas, muči me ko recimo austina powersa onomad kad je pričao sa agentom koji je bio mole a imao je velki mole :rofl: :lol: da imam grančicu čak bi i poukao...:rofl: )
ubit cu te :zubo:
(btw frend je rekao da bi pirs na toj fotki sjeo kao budali samar :rofl: )
CrniDjuro
02.02.2010., 15:07
ubit cu te :zubo:
(btw frend je rekao da bi pirs na toj fotki sjeo kao budali samar :rofl: )
neznam, meni dobar pupak izgleda puno bolje bez pierca neg sa. :D
Pharmacist's Daughter
02.02.2010., 15:34
svejedno cu te ubit :D
zas je perverzan? sta ima perverznog u njemuuuuu? :azdaja: :rofl:
CrniDjuro
02.02.2010., 15:41
svejedno cu te ubit :D
zas je perverzan? sta ima perverznog u njemuuuuu? :azdaja: :rofl:
još ništa :zubo:
Pharmacist's Daughter
02.02.2010., 15:43
omg :rofl: okej, necu vise zapitkivat :zubo: nisam sigurna dal zelim znat dalje :rofl:
CrniDjuro
02.02.2010., 15:45
omg :rofl: okej, necu vise zapitkivat :zubo: nisam sigurna dal zelim znat dalje :rofl:
heh heh heh to si trebala i ranije skužiti :D
Pharmacist's Daughter
02.02.2010., 15:55
volim riskirat do neke granice :zubo:
dnohla vopi
02.02.2010., 20:56
e jel ima netko ideju zasto mi se svi browseri sruse cim searcham nesto? ie i firefox, na guglu, yahoou i bingu... ostalo nisam ni isprobavao
guglao bi problem, al jebiga... ne mogu :D
jel ti se ovo otvara? http://www.google.hr/search?hl=hr&client=opera&rls=hr&hs=IWP&q=firefox+crash+search+engine&btnG=Tra%C5%BEi&meta=&aq=f&oq=
rh4ps0dy
02.02.2010., 21:10
Imaš neki adware možda.
OPTi Mystic
02.02.2010., 22:13
:hebemu: kupio sam danas tipkovnicu sa osvjetljenim tipkama i nakon par sati korištenja se svijetlo gasi na random. nekad odmah, nekad za par sekundi, a nekad se ne gasi :hebemu:
sad treba potegnuti pola sata vožnje tamo i pola natrag da zamjenim s*anje za nešto normalnije. osim toga, space je veličine 3 tipke, enter 2 tipke, lijevi shift također, a desni je još manji... backspace je obična tipka i nije u uglu već je okružen sa sve 4 strane. Del je dolje između ctrl i strelice lijevo :mad:
ovakav fail još nisam vidio :facepalm:
elkarrde
02.02.2010., 22:19
:hebemu: kupio sam danas tipkovnicu sa osvjetljenim tipkama i nakon par sati korištenja se svijetlo gasi na random. nekad odmah, nekad za par sekundi, a nekad se ne gasi :hebemu:
sad treba potegnuti pola sata vožnje tamo i pola natrag da zamjenim s*anje za nešto normalnije. osim toga, space je veličine 3 tipke, enter 2 tipke, lijevi shift također, a desni je još manji... backspace je obična tipka i nije u uglu već je okružen sa sve 4 strane. Del je dolje između ctrl i strelice lijevo :mad:
ovakav fail još nisam vidio :facepalm:
ako tražiš pravu tastaturu, nema bolje od Das Keyboard III. tipkao na njoj, imamo ju u uredu, i fenomenalna je. :top:
BenjaminBarker
02.02.2010., 22:55
ako tražiš pravu tastaturu, nema bolje od Das Keyboard III. tipkao na njoj, imamo ju u uredu, i fenomenalna je. :top:
Verziju sa označenim tipkama ili bez? :zubo:
CrniDjuro
02.02.2010., 23:00
Verziju sa označenim tipkama ili bez? :zubo:
zar je bitno? :zubo:
BenjaminBarker
02.02.2010., 23:04
zar je bitno? :zubo:
A eto, akademski interes dal se netko odlučio kupit tipkovnicu s neoznačenim tipkama... :D
elkarrde
02.02.2010., 23:08
A eto, akademski interes dal se netko odlučio kupit tipkovnicu s neoznačenim tipkama... :D
bez oznaka, ofkors. elez, jelte. :D
dnohla vopi
02.02.2010., 23:13
jel ti se ovo otvara? http://www.google.hr/search?hl=hr&client=opera&rls=hr&hs=IWP&q=firefox+crash+search+engine&btnG=Tra%C5%BEi&meta=&aq=f&oq=
jok... isto ko i kad ja nesto searcham, digne se cijela stranica sa rezultatima i onda baj baj delajla
Imaš neki adware možda.
sumnjam
dr. Killpatient
02.02.2010., 23:19
a čuj, ako ti je komp ko i stranica... :zubo: ne bi se čudil da ti search ne radi
sad mi je samo 10 trojanci skočilo, pa sam s avastom susede zbudil :rofl:
a čuj, ako ti je komp ko i stranica... :zubo: ne bi se čudil da ti search ne radi
sad mi je samo 10 trojanci skočilo, pa sam s avastom susede zbudil :rofl:
sreća da su makli onaj glas koji objavljuje da je obavljeno updejtanje. koliko puta me katapultirao iz sjedećeg položaja :rofl:
dr. Killpatient
02.02.2010., 23:44
ja sam baš kopal po postavkama za zvuk pa sam ga smanjil:D
inače mi mikrofoni ne rade... rade dok kuckam po njima i sve se čuje na zvučnike, ali govor uopće ne prenose, speech recognition ne radi, ventrilo ne radi, ne kužim.....:confused:
CrniDjuro
03.02.2010., 00:41
..grozan je to sport, akrobatski rocknroll...strašno je to za gledat...
http://i302.photobucket.com/albums/nn112/crnigjuro/forum/LR-1319800.jpg
:zubo:
Pharmacist's Daughter
03.02.2010., 00:46
evo ga opet u modu :rofl:
CrniDjuro
03.02.2010., 00:52
..to mi tak dođe poslje ponoći....
eto npr ova fotka...makes you think, doesn't it....
http://i302.photobucket.com/albums/nn112/crnigjuro/forum/LR-1310639.jpg
...zakaj suci izgledaju ko da gledaju hloverkin dnevnik?! :zubo: :rofl:
Pharmacist's Daughter
03.02.2010., 00:56
hmmm. ne koliko moj pupak :rofl:
mamurni
03.02.2010., 08:47
Nisu ti to suci...ej čoek.... to ti je vodstvo turnira..... navikli su već :D
BTW....staklo je do yaya!!!
CrniDjuro
03.02.2010., 09:08
Nisu ti to suci...ej čoek.... to ti je vodstvo turnira..... navikli su već :D
BTW....staklo je do yaya!!!
da, kaj ne? a u biti na f1.4 je neoštar, tek na f2-2.8 postane pravi :D
(inače, imam miljon fotki gdje netko letucka po zraku, a društvo u pozadini zijeva, spava, češka se i općenito izgleda nezainteresirano...:lol: :rofl: )
mamurni
03.02.2010., 09:33
A kad je to nažalost postalo "privatni sport" za stričeve, tetke, majke, etc.etc.
Al ima 2 naredbe koje su meni sjele do jaja: Blur (za pozadinu) i CROP :D:D
I nekak onda nestane ekipica koja zjevucka i slično.:rofl:
CrniDjuro
03.02.2010., 09:40
A kad je to nažalost postalo "privatni sport" za stričeve, tetke, majke, etc.etc.
Al ima 2 naredbe koje su meni sjele do jaja: Blur (za pozadinu) i CROP :D:D
I nekak onda nestane ekipica koja zjevucka i slično.:rofl:
ma ima, al demn što nevolim fotošopove umjetne blurove :( nikako mi ne sjedaju...
crop je uvijek dobar :D
mamurni
03.02.2010., 09:44
..... tek na f2-2.8 postane pravi .....
Potpis.....
nego.....
moram nešt takvo slično uzet..... npr, neki 30 mm ili 50 mm pa malo zatvorit blendu da je malčice dublji DOF, pa onda lupat ovakve turnire..... njam...
:rofl::rofl:bar nebi imao problema sa front-back focusom :lol:
CrniDjuro
03.02.2010., 09:55
Potpis.....
nego.....
moram nešt takvo slično uzet..... npr, neki 30 mm ili 50 mm pa malo zatvorit blendu da je malčice dublji DOF, pa onda lupat ovakve turnire..... njam...
:rofl::rofl:bar nebi imao problema sa front-back focusom :lol:
da, joj :facepalm: nemrem vjerovat da sam to zaboravil :facepalm: a 25mm f1.4 objektiv mi je stajal doma neiskorišten, a posebno sam zamolil frenda da mi ga vrati jer mi treba za fotkanje turnira hahahahaha :rofl: :brukica:
mamurni
03.02.2010., 10:19
:top:
DarkGirl
03.02.2010., 12:32
bubana :mama: ima neko da provali nes smjesno, ocajnicki mi treba smjeha :(
Pharmacist's Daughter
03.02.2010., 13:46
a jadna :(
Ako ce te to veseliti, evo informacija da je muza Sabina upravo dosla u Lupinov studio/baraku i sad ce on sa jos nekoliko svojih kolega strobat siroticu dok ova drhti gola na ovoj hladnoci :D Ako izadu vani, oportunisticki cu snimiti nesto :rofl:
hrvoje_fila
03.02.2010., 14:24
Prezaposlen za izmišljanje, al me frend jučer podsetil na ovu pričicu (stara, ali fora za pročitat - pogotovo prvi deo u kanadi)
http://www.go-mrav.com/svasta/dnevnik.shtml
DarkGirl
03.02.2010., 14:28
Ako ce te to veseliti, evo informacija da je muza Sabina upravo dosla u Lupinov studio/baraku i sad ce on sa jos nekoliko svojih kolega strobat siroticu dok ova drhti gola na ovoj hladnoci :D Ako izadu vani, oportunisticki cu snimiti nesto :rofl:
nebi trenutno izasla iz kuce ni sa dvije jakne na sebi :treseseodzimnice:
Prezaposlen za izmišljanje, al me frend jučer podsetil na ovu pričicu (stara, ali fora za pročitat)
hahaha znam to :s ja biii nesto korisno radila da ne dangubim, ima neko neki dobar online tutorial o necem vezanim za fotografiju ili nesto.. za neko cudo nemam kaj ucit za skolu :ne zna:
CrniDjuro
03.02.2010., 15:25
hahaha znam to :s ja biii nesto korisno radila da ne dangubim, ima neko neki dobar online tutorial o necem vezanim za fotografiju ili nesto.. za neko cudo nemam kaj ucit za skolu :ne zna:
guglaj the strobist i pročitaj njegov 101
Naïve Lurker
03.02.2010., 17:17
Na sudskoj medicini u Zg razudbnici (obducenti) slikaju trupla s filmskim Nikonom N80 i Objektivom 35-80 f/4-5.6 s minijaturnim vanjskim speedliteom. :(
Nemaju ni za digitaliju, niti za fotografa, fotografa glumi medicinska sestra.A tek koji smrad, danas je bilo po kiselom zelju pomijesano sa smradom krepane macke.
Prvo pomislih da je rijec o D80, ali ne: nema straga ekrana, i pogledah pozornije: pise N80. :(
dnohla vopi
03.02.2010., 18:19
a dobro, to ne mora bit zbog nedostatka love. recimo forenzicari u ju-es-ej su dugo koristili filmske fotice jer su negativi bili prihvacani kao dokaz na sudu, a digitalni fileovi ne. onda su proizvodaci poceli proizvodit neke uredaje koji se pristekaju na fotic, pa to kao osigurava autenticnost...
OPTi Mystic
03.02.2010., 18:38
Prezaposlen za izmišljanje, al me frend jučer podsetil na ovu pričicu (stara, ali fora za pročitat - pogotovo prvi deo u kanadi)
aaaggrhhh. danas sam morao uhvatiti lopatu nakon posla zato što je lik s grtalicom :rofl: uredno nabacio hrpu ispred mog auta. i palo je pola metra friškog snijega. i dodjelili su mi nevjerojatno ograničenog lika kao ispomoć, napravio je više štete nego koristi... ne znam dal' da ga žalim ili da pizdim.
DarkGirl
03.02.2010., 19:24
aaaggrhhh. danas sam morao uhvatiti lopatu nakon posla zato što je lik s grtalicom :rofl: uredno nabacio hrpu ispred mog auta. i palo je pola metra friškog snijega. i dodjelili su mi nevjerojatno ograničenog lika kao ispomoć, napravio je više štete nego koristi... ne znam dal' da ga žalim ili da pizdim.
ja bi ubilo za ponovit vikend u Linzu :cerek: od 6 do 9ujutro vise snijega nego u zadnjih par god u HR, ali da, nebi tam zivjela, samo vikend :cerek:
CrniDjuro
03.02.2010., 20:49
oookej, sad me samo zanima, a kako ti to pobogu znaš?!? :rofl: :D da nisi neka lupinostalkerica? :zubo:
oookej, sad me samo zanima, a kako ti to pobogu znaš?!? :rofl: :D da nisi neka lupinostalkerica? :zubo:
Znam tako sto smo susjedi pa vidim kad dvaput godisnje navrati da se snimi za tv :mig: Diskretno nadzirem da se ne bi dogodilo sto necudoredno :zubo:
postovi su vam prebačeni u odgovarajuću temu
CrniDjuro
03.02.2010., 23:20
dakle nazad smo na muzi Sabrini :D
jel ispalo kajgod od tog?
Ke? Sad i chat seciras? Jel' spavas ikad? :rofl:
dakle nazad smo na muzi Sabrini :D
jel ispalo kajgod od tog?
A e, sigurno je sisa ispala :D Njoj se sirotoj to nekako uvijek dogodi, bilo da seta rivom, bilo da cita vijesti :rofl:
DarkGirl
03.02.2010., 23:30
http://www.youtube.com/watch?v=1tqir1T1Eb8&feature=related
temparatura je kriva ali drzi me zestoki treš :cerek:
CrniDjuro
03.02.2010., 23:36
A e, sigurno je sisa ispala :D Njoj se sirotoj to nekako uvijek dogodi, bilo da seta rivom, bilo da cita vijesti :rofl:
to je tak, teško djetinjstvo, velke oči itd...:rofl: :D
Broj jedan
03.02.2010., 23:45
prica nije bila uopste o foto printerima, pa si samo napravio malo zbrke u chatu i stavi bar link gdje si to prabacio, chat je chat, ako mislis da je nesto interesantno za neku drugu temu napravi copy a ne paste
@rh4ps0dy
Dakle, da tu priupitam - zapeo mi je za oko Epson SX115, multi uređaj. Navodno (a i nabava.net tak kaže) imaju niske cijene tinte. Iskustva?
dr. Killpatient
04.02.2010., 00:40
Kiki, what the heck happened? :zubo:
Pharmacist's Daughter
04.02.2010., 00:55
je zugala :rofl:
btw sretan rodjednan poznaniku :lux: negdje sam procitala da ce se vise zauzet za fotografiju :D (bar mislim :rofl: )
A gdje je Kiki jutros? PD, sto si napravila? Ili je to zbog onog pm-a?
hrvoje_fila
04.02.2010., 09:34
Mačke Kiki nam nema u kući, a mi svejedno nemremo napravit dar-mar jer je sad tu ovaj mladi mačor Dile. Jadni mi mići mišići :(:cerek:
@Poznanik
Sretan ti rodjendan i neka te gume dobro drze u zavojima :top:
Pozdrav. Focus-aš Fila.
Nije da imam nesto protiv Kiki, dapace, ali sam za to da svi imamo ista prava i podlijezemo istim pravilima. Ovdje su vec principi u pitanju. Zato slafko, hvala ti sto si poginuo za narod :top: Nadam se da neces dugo biti mrtav :mig:
I ja se pridruzujem rodendanskim cestitkama :tulum:
I to samo zato jer nije bilo Mirka u blizini :)
DarkGirl
04.02.2010., 10:10
i ja se pridruzujem rođendanskim cestitkama :cerek: jest da ne znam kome ali ko da je to bitno :raspa:
ovo nek te gume dobro drze u zavojima nisam vec dugo cula, demit mrzim zimu :(
Pharmacist's Daughter
04.02.2010., 12:22
A gdje je Kiki jutros? PD, sto si napravila? Ili je to zbog onog pm-a?
:eek: sta ja? zas se mene proziva?
:eek: sta ja? zas se mene proziva?
Jutros sam krmeljava procitala da si nesto zugala :D To je bilo prije kave :mig:
Pharmacist's Daughter
04.02.2010., 12:30
Jutros sam krmeljava procitala da si nesto zugala :D To je bilo prije kave :mig:
:rofl: mislila sam na to da je ona zugala :rofl:
bit ce valjda zbog pm-a :ne zna:
:rofl: mislila sam na to da je ona zugala :rofl:
bit ce valjda zbog pm-a :ne zna:
Ovo je nastavak price http://www.forum.hr/showthread.php?t=519682
Pharmacist's Daughter
04.02.2010., 12:53
sapunica :facepalm:
Naïve Lurker
04.02.2010., 18:41
Kiki vrati se ili cu prostestirati. :mikroval:
OPTi Mystic
04.02.2010., 18:57
OMFG... da sam znao šta će se desiti sa Kiki ne bi onako rano otišao sinoć spavati, nit bi se kasno probudio jutros. A bogami ne bi ni ostao duže raditi danas. Jel zna netko na koliko je ban :rofl:
sretan rođendan, poznaniče :Pivo:
dr. Killpatient
04.02.2010., 19:53
sretan rođendan ;)
OPTi Mystic
04.02.2010., 19:56
oj... to sam nekako previdio :brukica:
Sretan ti rođendan! :tulum::Pivo::zivili:
rh4ps0dy
04.02.2010., 19:59
Niš ne razumijem, može mi neko ukratko objasniti kaj kiki i kome rođendan?
hrvoje_fila
04.02.2010., 20:09
Niš ne razumijem, može mi neko ukratko objasniti kaj kiki i kome rođendan?
ukratko
kiki banirana (zbog onog PM-a; neznam na kolko dugo)
toco postao moderator fotografije na jednom drugom forumu
poznaniku rodjendan (lik koji visi na pdf-u biciklizam, ali zna i ovde navratit)
OPTi Mystic
04.02.2010., 20:09
rođendan -> poznanik
ban -> Kiki
ukratko...
dr. Killpatient
04.02.2010., 20:15
Bum dobil karton ak ovo napišem? :zubo:
:vidiga: Kiki
sorry, moral sam :D
rh4ps0dy
04.02.2010., 20:20
A tako dakle... Kaj ja uvijek sve propustim. :D
:rofl: komedija apsurda :rofl:
*_spike
04.02.2010., 21:10
A što je pisalo u pm-u? :zubo:
Surgeon
04.02.2010., 21:51
:rofl: komedija apsurda :rofl:
A na kojem drugom forumu?:D
Sretan rođendan neznani poznaniče!!! :Pivo:
BenjaminBarker
04.02.2010., 22:42
ukratko
kiki banirana (zbog onog PM-a; neznam na kolko dugo)
poznaniku rodjendan (lik koji visi na pdf-u biciklizam, ali zna i ovde navratit)
Isse.. dovoljno mi je interna lista događanja danas bila dugačka.. a onda još i forum... lud dan :D
Pridružujem se čestitkama poznaniku, sve najbolje! :tulum:
CrniDjuro
04.02.2010., 23:20
sad kad se kiki omili (u svili :D ) to da nema nikakve dužnosti na forumu...pa otkrije da ima u biti i slobodnog vremena nekaj u životu...pa ode van na čokoladu, upozna se sa nekim mrak komadom pakistancem i počne voditi dupli život, gdje svakom od svojih odabranika govori da mora visit na forumu i moderirat dok zapravo visi na nečem sasvim drugom :zubo:
još bumo mi plakali za kiki, koja je podjednako itleroidna prema svima i nema miljenika - sad kad nam dile izraste u imperatora i postavi nekog konja u senat :zubo:
Francesca
04.02.2010., 23:27
nema me par dana i odmah kuršlus :rofl:
još bumo mi plakali za kiki, koja je podjednako itleroidna prema svima i nema miljenika - sad kad nam dile izraste u imperatora i postavi nekog konja u senat :zubo:
a što da je kiki dodjeljivala karton za svaku veću fotku, kako je i propisano? za svaki offtopic i bilo koje kršenje pravila pdf-a. a mogla je, samo da se strogo držala propisanih direktiva o kartoniranju.
ja se pouzdam u to da se ipak nalazimo na kulturnom dijelu foruma, pa su takvi i ljudi ovdi (što mislim da jesu :) )
CrniDjuro
04.02.2010., 23:57
a što da je kiki dodjeljivala karton za svaku veću fotku, kako je i propisano? za svaki offtopic i bilo koje kršenje pravila pdf-a. a mogla je, samo da se strogo držala propisanih direktiva o kartoniranju.
ja se pouzdam u to da se ipak nalazimo na kulturnom dijelu foruma, pa su takvi i ljudi ovdi (što mislim da jesu :) )
hm, pa ja se ne žalim na kiki - upravo suprotno :D brijem da sam izrazio strah i žaljenje upravo poradi odlaska starog, poznatog vraga i dolaska novog, ne tolko poznatog vraga :zubo:
ja ću nastaviti njenu tradiciju :E
:rofl:
Pharmacist's Daughter
05.02.2010., 00:17
A na kojem drugom forumu?:D
to i mene zanima :D
Broj jedan
05.02.2010., 01:24
ja ću nastaviti njenu tradiciju :E
:rofl:
jel se i ti bojis zmija :D
:facepalm: Jadni Robert Capa se sigurno okreće u grobu ...
Prvo ban pa parcijalni permaban za Toca, pa mali rat između Toca i Kiki i sad ban za Kiki... ajme... i to sve zbog dobre fotke na PDF-u Fotografija :bang:... a tema Poznate fotografije je zbog ovog njihovog rata završila na trećoj stranici... :tuzni:
Ajde sad lijepo, oboje upišite školu nogometa da naučite kako (i kada) treba stat na loptu...
I nadam se da se ovakve stvari više neće dešavati... :kava:
CrniDjuro
05.02.2010., 10:29
meni su vidljive sljedeće pouke - nemoj se sa rogatim bosti, i nemojmo se hitleroidno držat arbitrarnih pravila, jer obje strategije vode u propast :D
DarkGirl
05.02.2010., 10:31
jutro ljudi! :cerek:
hrvoje_fila
05.02.2010., 10:48
meni su vidljive sljedeće pouke - nemoj se sa rogatim bosti, i nemojmo se hitleroidno držat arbitrarnih pravila, jer obje strategije vode u propast :D
Potpisujem. Ni ja to nebi bolje sročil (eventualno prostije).:mig:
CrniDjuro
05.02.2010., 10:54
a u nekom kvantnoalternativnom svemiru, kiki i toco se sretnu u ZG i odu raspraviti na pivi i ćevapima svoja viđenja problema: kiki onako sitna, popunjena i capasta u nekoj ludoj treš 70te obleki, a toco onako visok, markantan, plav, u finom odjelcu i ulaštenim igrec cipelama; već nakon 30 sekundi kiki stane bacati one poglediće ispod oka i popravljat uvojak koji joj nonstop pada na čelo, a toco izbaci prsa, uvuče trbuh i govori dubljim glasom...:D :rofl:
i eto, svi problemi riješeni :zubo:
a u nekom kvantnoalternativnom svemiru, kiki i toco se sretnu u ZG i odu raspraviti na pivi i ćevapima svoja viđenja problema: kiki onako sitna, popunjena i capasta u nekoj ludoj treš 70te obleki, a toco onako visok, markantan, plav, u finom odjelcu i ulaštenim igrec cipelama; već nakon 30 sekundi kiki stane bacati one poglediće ispod oka i popravljat uvojak koji joj nonstop pada na čelo, a toco izbaci prsa, uvuče trbuh i govori dubljim glasom...:D :rofl:
Ma ne mora bit taj tvoj svemir :zubo:... Da se nađu bilo gdje u RL, žestoko bi se posvađali prvih petnaest minuta, a u roku pol vure bi častili jedan drugog...
hrvoje_fila
05.02.2010., 11:10
:lol:
Sad si me setil na par filmova koje imam doma. Uobičajeno zatim slijedi odlazak u šumu/park gdje dolazi do glasnih tjelesno-zdravstvenih užitaka koji konačno rezultiraju potpunim oslobanjanjem svih negativnih vibracija koje su do tada postepeno dobivale na intenzitetu.
:rofl::top:
BenjaminBarker
05.02.2010., 11:12
OMG - Forum.hr fanfiction! :rofl:
meni je najjače kao Đuro ima razvijenu maštu i to sve prema dragim mu forumašima
mamurni
05.02.2010., 11:15
I nakon svega toga ... tko tu kome karton ? :lol::lol::lol::lol::lol:
Nego, idem na kkoncert edi end d hotrodz u tvornicu danas. Poslo sam im mail dal smijem da fotkam, rekoše mi : Neće da može da slikaješ....
Tako da nažalost nemorem da probam koncerat da slikam :(:(
CrniDjuro
05.02.2010., 11:35
Sad si me setil na par filmova koje imam doma. Uobičajeno zatim slijedi odlazak u šumu/park gdje dolazi do glasnih tjelesno-zdravstvenih užitaka koji konačno rezultiraju potpunim oslobanjanjem svih negativnih vibracija koje su do tada postepeno dobivale na intenzitetu.
:
vidim fila je odma po početku skužil moj lajtmotif :D
Nego, idem na kkoncert edi end d hotrodz u tvornicu danas. Poslo sam im mail dal smijem da fotkam, rekoše mi : Neće da može da slikaješ....
Tako da nažalost nemorem da probam koncerat da slikam :(:(
a da prošvercaš fotić? ja sam uspješno spizdil 8gb fotki na massive attack iako su me prije toga pregledali i prepipali - kojiput je dobro imat malog :zubo:
mamurni
05.02.2010., 11:38
Ne stane mi Telac onaj 70-210 u pak da ga sakrijem :lol::lol::lol::lol::lol: al bi onu tvoju 50-tkiu mogo nagurati :rofl::rofl::rofl::rofl:
Inaće bi ja. :D
dr. Killpatient
05.02.2010., 13:35
Dammit, PD, očisti inbox :azdaja:
Ajoooj, moramo biti dobri, dile nam je pokupil crveni karton, mada mislim da nije zasluzil.
rh4ps0dy
05.02.2010., 14:33
visok, markantan, plav, u finom odjelcu i ulaštenim igrec cipelama
Op op! :D
I da, petak je. :cerek::cerek::cerek:
CrniDjuro
05.02.2010., 14:39
Ajoooj, moramo biti dobri, dile nam je pokupil crveni karton, mada mislim da nije zasluzil.
ma da? gdje? kako? pa kaj dile ima život izvan fotografije? :eek: :eek: :rofl:
bit će je Dile išo raščistit situaciju s Tocom i Kiki pa se upecao
Pharmacist's Daughter
05.02.2010., 15:05
Dammit, PD, očisti inbox :azdaja:
demit sori, evo ima nes sitno mjesta :D
ma staaaaaaaaaaaaaaaa :eek: ajde nek se javi onaj koji se usudio :clint:
pa kaj dile ima život izvan fotografije? :eek: :eek: :rofl:
to se i ja pitam :cerek: :rofl:
ajd mi lijepo recite kak vi znate da je netko dobio kartončić :ne zna:
Pharmacist's Daughter
05.02.2010., 16:39
vako :zubo:
http://forum.hr/showpost.php?p=24878929&postcount=3
http://forum.hr/showthread.php?t=520538&page=2
crni dile :rofl:
rh4ps0dy
05.02.2010., 19:58
Kupila sam Canon. :D Printer, doduše. :)
Pharmacist's Daughter
05.02.2010., 20:02
:eek: :Pop: vec sam mislila da si okaljala dusu i tijelo :cerek:
CrniDjuro
05.02.2010., 20:10
+!!! :rofl: :cerek:
rh4ps0dy
05.02.2010., 20:47
Al koja je to makina. :O Smatram se gadgetomankom, al me ovo zaprepastilo. Upravo skeniram obiteljske albume. :D Izvrsna je kvaliteta, ali malkice fula boje, no niš kaj se ne bi moglo posložiti naknadno.
Kupila sam Canon. :D Printer, doduše. :)
bravo negdje moraš početi
:blabla:
+!!! :rofl: :cerek:
i tebi isto
:blabla:
kak to da nema nikog ovdje
čak ni stalna postava :ne zna:
rh4ps0dy
05.02.2010., 22:31
Evo, ja sam tu. :) Ak sam ti dovoljno zanimljiva.
pa kak ti uopće pada na pamet da nisi?
mamurni
05.02.2010., 22:42
eto i mene
mamurni
05.02.2010., 22:42
Sutra prognoza snijeg...rođeno za neku ćevaparu osvojit :D
rh4ps0dy
05.02.2010., 22:47
pa kak ti uopće pada na pamet da nisi?
Imam nisko samopouzdanje. :D
mamurni
05.02.2010., 22:48
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Pharmacist's Daughter
05.02.2010., 22:55
vecer. osjecam oci natecene od nedostatka sna :D
BenjaminBarker
05.02.2010., 22:57
vecer. osjecam oci natecene od nedostatka sna :D
Tak nekak bi se i ja mogao opisati.... 'vecer svima.
dr. Killpatient
05.02.2010., 22:58
jutro
rh4ps0dy
05.02.2010., 22:59
Ima nas još, jedva se čekam naspavati.
Imam nisko samopouzdanje. :D
daj da se mi nađemo na nekom druženju da ti dignemo nivo samopouzdanja :)
jutro kill
i večer ostalima
dr. Killpatient
05.02.2010., 23:06
Bude ona došla sad na fotosajam za nekih mjesec dana :mig:
jutro, mišo :D
rh4ps0dy
05.02.2010., 23:07
Auf. :D
Volim svoj printer i sad me grize savjest. :rofl:
OPTi Mystic
05.02.2010., 23:07
jutro... i ja sam se naspavao popodne, a vikend sam frei :lux:
tak da... volontiram za noćnu ovdje :zubo:
Bude ona došla sad na fotosajam za nekih mjesec dana :mig:
jutro, mišo :D
ak ne dođe, treba je privest :rofl:
ono, kao zato što je prava marka? :rofl:
jutro... i ja sam se naspavao popodne, a vikend sam frei :lux:
tak da... volontiram za noćnu ovdje :zubo:
već sam se zabrinuo kaj te nema
rh4ps0dy
05.02.2010., 23:16
ak ne dođe, treba je privest :rofl:
Nema potrebe za okrutnostima. :D
Pharmacist's Daughter
05.02.2010., 23:16
pogledati svih 6
http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA&feature=SeriesPlayList&p=D81F5B7E80B4E853 :s
+ potrazite pod "wassup orange" :rofl:
OPTi Mystic
05.02.2010., 23:17
već sam se zabrinuo kaj te nema
ma lurkam ja redovito, ali sam zadnja 3 tjedna vani od 6:50 do 17:20, pa baš nemam ni vremena ni inspiracije. Ali frka je prošla, pa se vraćam :D
Nema potrebe za okrutnostima. :D
to je samo da te splašimo, mi smo svi inače nježni :lol:
BenjaminBarker
05.02.2010., 23:19
Jes' vidjela oly printera igdje? Vjerojatno nisi :D. A Canon radi posao čist fino :top:
ma lurkam ja redovito, ali sam zadnja 3 tjedna vani od 6:50 do 17:20, pa baš nemam ni vremena ni inspiracije. Ali frka je prošla, pa se vraćam :D
sad (ko nesuđeni mod) malo pomagaj :)
Jes' vidjela oly printera igdje? Vjerojatno nisi :D. A Canon radi posao čist fino :top:
ma zamisli oli 4/ printer :lol:
vratio se dile :mljacko:
Sad ce nas opet prebaciti na temu o printerima :D
OPTi Mystic
05.02.2010., 23:29
pogledati svih 6
http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA&feature=SeriesPlayList&p=D81F5B7E80B4E853 :s
+ potrazite pod "wassup orange" :rofl:
:s :s :s
rh4ps0dy
05.02.2010., 23:31
Neće neće. :D Ovo je neformalni razgovorčić. :)
Sutra se planiram igruckati s vodom i okrenutim objektivom. Yummy. :D
OPTi Mystic
05.02.2010., 23:34
reversati 50ku na kit ili samo 1 okrenuti??
rh4ps0dy
05.02.2010., 23:39
reversati 50ku na kit ili samo 1 okrenuti??
Reversati samo 40-150. Tak da nije baš mikroskopski makro.
BenjaminBarker
05.02.2010., 23:47
Ova me live izvedba fascinira već par dana i stalno je slušam - pa da i podijelim:
Imogen Heap - Just for now (http://www.youtube.com/watch?v=25VGdNU3nrU):cerek:
One woman band :s
Prvi put cujem za nju, ali je legenda ta Imogen :s
dr. Killpatient
05.02.2010., 23:54
Imogen Heap - Just for now
:cerek: :s
Ova me live izvedba fascinira već par dana i stalno je slušam - pa da i podijelim:
Imogen Heap - Just for now (http://www.youtube.com/watch?v=25VGdNU3nrU):cerek:
One woman band :s
:s :s :s
Broj jedan
05.02.2010., 23:56
krenula nova sezona lost-a ja upravo odgledao prve dvije epizode
dr. Killpatient
05.02.2010., 23:58
krenula nova sezona lost-a ja upravo odgledao prve dvije epizode
kaj ih sad napada? alieni-gusjenice? zaostali sovjetski vojnici? divovske dvodihalice? :rofl:
vratio se dile :mljacko:
tu sam ja. i neću da vas bijem. :rofl:
ma moram reći da je tu :top: ekipa i svaki bi vas moderator i moderatorica poželjeli za kćeri i sinove :cerek: ili tako nešto :zubo:
bar zasad :cool:
tu sam ja. i neću da vas bijem. :rofl:
bar zasad :cool:
...niko ne sme da bije ovaj narod...
jesil' na to mislio
:lol: :lol: :lol:
Da tata, budemo i dalje dobri :)
Broj jedan
06.02.2010., 00:11
kaj ih sad napada? alieni-gusjenice? zaostali sovjetski vojnici? divovske dvodihalice? :rofl:
nebi vjerovao, sad su podvojene licnosti, itamo ivamo, sto bi rekli nadrealisti, pa neko mrtav, pa ziv, pa su se umjesali ne drugi nego treci koi su dobri a sve ih napada neki cetvrti koji moze biti iovakav ionakav i sve to na samom pocetku
ps. ipak volim lostice
OPTi Mystic
06.02.2010., 00:12
OH HAI! :D
...niko ne sme da bije ovaj narod...
jesil' na to mislio
:lol: :lol: :lol:
inspiriralo ne :zubo:
U jednom trenutku sam se navukao na Lost, ali sad su mi već bar 2 sezone predugi.
BenjaminBarker
06.02.2010., 00:17
U jednom trenutku sam se navukao na Lost, ali sad su mi već bar 2 sezone predugi.
Meni, naprotiv, nikad nisu legli i ne sjećam se da sam ijednu epizodu pogledao od početka do kraja... djeluje razvodnjenooooooo
Treba to razvući na 5-6 sezona :D
dr. Killpatient
06.02.2010., 00:21
djeluje razvodnjenooooooo
no shit :zubo: pretjerali su, prve 3 epizode su mi bile zanimljive :ne zna:
Pharmacist's Daughter
06.02.2010., 00:25
ja nisam nikad gledala lost :D :ne zna:
rh4ps0dy
06.02.2010., 00:26
ja nisam nikad gledala lost :D :ne zna:
Ni ja. Naprosto mi nije djelovalo privlačno, ko ni Uvod u anatomiju, Kućanice ili Seks i grad.
nisam ni ja i sada se zahvaljujući vama dvjema više ne osjećam inferiorno :p
OPTi Mystic
06.02.2010., 00:29
ni ja :ne zna:
Kikica vas sve pozdravlja i ljubi jer ste dobri :)
Pharmacist's Daughter
06.02.2010., 00:31
okej, vec sam se bila pocela osjecati usamljeno :zubo:
rh4ps0dy
06.02.2010., 00:33
okej, vec sam se bila pocela osjecati usamljeno :zubo:
Ma kaj god! Ima nas još sa čudnim ukusom.
dajde, stisni taj potpis malo, pd :p
OPTi Mystic
06.02.2010., 00:34
ko? šta? PhD? pa u 2 reda je :confused:
al je širi od mog monitora
Pharmacist's Daughter
06.02.2010., 00:35
njemu je siroko :rofl:
OPTi Mystic
06.02.2010., 00:39
ustvari je mljac1 kriv :rofl:
Broj jedan
06.02.2010., 00:41
no shit :zubo: pretjerali su, prve 3 epizode su mi bile zanimljive :ne zna:
epizode ili sezone :D
kako vam se ovo cini
http://global.ebay.com/Camera_Bag_w_FREE_Acc_Pouch_for_Nikon_Canon_Pentax _G/380194729748/item
u dilemi sam dal da kupim
ustvari je mljac1 kriv :rofl:
da, al' on onak veliki ima veliki monitor pa mu sve stane u jedan red i još ima mjesta
Pharmacist's Daughter
06.02.2010., 00:41
Ma kaj god! Ima nas još sa čudnim ukusom.
:cerek:
dajde, stisni taj potpis malo, pd :p
stisni mi ga ti :D :rofl:
samo da te nebi barba mljac uhvatio :rofl:
Kikica vas sve pozdravlja i ljubi jer ste dobri :)
Ko da nas ne moze sama pozdraviti tu, jer kolko vidim da je razbanjena :zubo: i istjerana iz banovine i ponovo je u ulozi strahovladajuceg moderatora :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.