PDA

View Full Version : Vodafone Mobile connect help


cmicmi
23.11.2009., 07:02
Ako se već netko susreo sa ovim problemom, neka javi kako ga je riješio.
Radi se o slijedećem.
Acer Aspire One Netbook , XPSP3 , Mozilla....
Spajanje na net preko VMC , uredno prolazi , signal savršen , ali postoji problem.
Kad idem na net , umjesto zadane početne stranice www.google.hr , meni se otvara http://vipmevmc.vipnet.hr/pw/show?idc=25010012

Obrisan History , cookies , očišćen registry sa CCleanerom , i dalje isto....
Ima'l lijeka?

Hvala:top:

Tigrov friend
23.11.2009., 08:52
Meni na operi nije, isto xp sp3, samo kad je kliknem u speed dialu....

da nije do mozille?

jel ima ona kakav default home page? nisam nikada radio u njoj, pitam....


Edit: upravo pregledao kompletan vmc program ali nisam našao da ima negdje nešto kao home page ili nešto, strange....

cmicmi
23.11.2009., 09:03
ma isto i u Mozilli , i u Operi i IE.
Pun mi je k više tog netbooka i VMC-a i ostalog smeća kaj ide s tim u kompletu

Rijetki su trenuci da trazim help tu na forumu , ali ovo me toliko ispizdilo da sam ga skoro bacil kroz prozor.

Tigrov friend
23.11.2009., 09:19
ma isto i u Mozilli , i u Operi i IE.
Pun mi je k više tog netbooka i VMC-a i ostalog smeća kaj ide s tim u kompletu

Rijetki su trenuci da trazim help tu na forumu , ali ovo me toliko ispizdilo da sam ga skoro bacil kroz prozor.



Stvarno onda ne bi znao meni je nikada sam ne otvara osim kad mi iscuri saldo tj. megabajti...

jesi ti nadoplatio račun? aktivirao kakvu opciju? ne znam da li je prepaid ili pretplata u pitanju?

jer će ti nju otvarati dok to ne napraviš, naime surfanje po njoj je free...

cmicmi
23.11.2009., 09:37
Stvarno onda ne bi znao meni je nikada sam ne otvara osim kad mi iscuri saldo tj. megabajti...

jesi ti nadoplatio račun? aktivirao kakvu opciju? ne znam da li je prepaid ili pretplata u pitanju?

jer će ti nju otvarati dok to ne napraviš, naime surfanje po njoj je free...

bemti....
prepaid je,i sad zovem tipa i veli mi da je ionak trebal kupiti bon , pa izgleda da je do toga....
Isprobam pa javim , ak bude neko imal istih problema...
Još ti neći THX.at , ak si u pravu onda je to to....:top:

Tigrov friend
23.11.2009., 21:32
No jesi riješio problem ili si riješio pa se možebitno zadržao na "nekim" od stranica interneta, ajde nemoj kvariti oči toliko hehe :p