View Full Version : Bandic = Mesic v2.0
Ne razumim zasto poslije 10 godina od Mesica zasto Hrvati bi glasali za Bandica kada Bandic / Bandit je Mesic v2.0!
Jeste vi Hrvati tako glupi da hocete jos 5 lose godina?
Žuti tis@k
26.11.2009., 09:29
A koji si ti i čiji si?:confused:
Gdje si učio naš jezik?
Zasto napad na mene tako brzo?
Poslije 10 godine Mesica to nemozem vjerovati da toliko ljudi vole Bandica
Besplatne Jabuke + sokove + grah = to je mito sa kojim Bandic hoce kupiti vas
Jesu li Hrvati bas toliko gladni i jeftini za kupiti.
Gdje si učio naš jezik?
Gdje si se ti naucio CITATI?
Vidis ovo: Location: Toronto Canada
Ja sam Diaspora Hrvat.
I can't believe how stupid you people in Croatia can be. You let the media manipulate you and you fall for the Bandic Charlatan that gives his apples and beans.
Charlatan: (also called swindler or mountebank) is a person practicing quackery or some similar confidence trick in order to obtain money, fame or other advantages via some form of pretence or deception.
JožaBistranski
26.11.2009., 09:53
Gdje si učio naš jezik?
mislim da je istog kova kao izvjesni picajol
pitaj ga koji sastojci idu u kvatroformađi
ali kako je krenulo od kvatroformađi će on do ministarske funkcije uskoro.
Žuti tis@k
26.11.2009., 09:55
Gdje si se ti naucio CITATI?
Vidis ovo: Location: Toronto Canada
Ja sam Diaspora Hrvat.
I can't believe how stupid you people in Croatia can be. You let the media manipulate you and you fall for the Bandic Charlatan that gives his apples and beans.
Charlatan: (also called swindler or mountebank) is a person practicing quackery or some similar confidence trick in order to obtain money, fame or other advantages via some form of pretence or deception.
Pa što ne spavaš u 4 sata ujutro?
Ili sviraš svoje tambure i gitare?
Što će ti politički forum,mladiću?
Dylan_DM
26.11.2009., 09:56
z0z0 znamo da ti glasaš za HDZ-ovca. Nema potrebe da pišeš na forumu o tome..:rolleyes:
Vidi se da bi rade mene napadali nego misliti.
Tko god je za Bandica je neprijatelj Hrvatske.
Maybe us Diaspora Croatians that have not been brainwashed by your corrupt media can see more clearly than you left-winger Croatia-Haters. I know that some of you want to see Croatia fall apart because you lost your beloved Jugoslavija where you could dance to the tunes of your Serbian Communist masters.
Vidosevic is a lying creep but he is better than Bandit/Mesic v2.0.
Bandit/Mesic v2.0 = George W. Bush + Stjepan Mesic
S Bandićem predsjednikom gledat će nas kao divljake
http://izbori.net.hr/vijesti/page/2009/11/25/0488006.html
"Ako birači žele pajac(l)a koji ne zna sročiti tri suvisle pravilne rečenice, nego stalno ponavlja iste naučene mantre, koje začinja primitivno iskrivljenim riječima poput depadanse, korespodencije, koncenzusa, ali garnirano nezaobilaznim suportom, koji ne odgovara na novinarska pitanja, nego kaže "To sam već rekao", premda nije rekao ništa, "Budite ozbiljni" ili "Ne budite neozbiljni", koji nepristojno gura žlicu u usta svojem najbližem suradniku, pa onda s njome ponovno grabi u isto jelo, koji kopa nos na teniskom meču u Bratislavi i pritom ga snimi slovački snimatelj, a ne unutarnji "neprijatelji", čime i hrvatska sramota ode u svijet, evo im ga. Ako se poput njegovih ulizica žele glupo cerekati nečemu što bi trebalo biti duhovito, a nije, tko im to zadovoljstvo može oduzeti. Očito taj dio biračkog tijela misli ili ne zna da je takvo ponašanje nepristojno i nedolično, bez obzira na funkciju koju čovjek obnaša, te da će nas civilizirani svijet s takvim predsjednikom, gledati kao divljake i primitivce", oštro je komentirala Opačić za Globus.
JožaBistranski
26.11.2009., 10:06
ZoZo za r nisi znao da je Bandić de-facto HDZ-ov igrač?
šta do vas u Kanada nije doprla vjes tda je izbačen iz SDP-a?
zar neznaš da ga i crkva podržava?
Bandića ne podržava ni jedan ljevičar u ovoj državi
ZoZo za r nisi znao da je Bandić de-facto HDZ-ov igrač?
šta do vas u Kanada nije doprla vjes tda je izbačen iz SDP-a?
zar neznaš da ga i crkva podržava?
Bandića ne podržava ni jedan ljevičar u ovoj državi
Joža, sve u sridu!!:s:s
Maybe us Diaspora Croatians that have not been brainwashed by your corrupt media can see more clearly than you left-winger Croatia-Haters. I know that some of you want to see Croatia fall apart because you lost your beloved Jugoslavija where you could dance to the tunes of your Serbian Communist masters.
Jebo te bandić u tvoju bezobraznu balavu gubicu i ti njega u njegovu dezertersku.
Smrade bezobrazni,što si ne nađeš neku pičkicu nego sereš i vrijeđaš po forumu pred jutro.
sokre100
26.11.2009., 10:11
Vidi se da bi rade mene napadali nego misliti.
Tko god je za Bandica je neprijatelj Hrvatske.
Vidosevic is a lying creep but he is better than Bandit/Mesic v2.0.
Bandit/Mesic v2.0 = George W. Bush + Stjepan Mesic
S Bandićem predsjednikom gledat će nas kao divljake
http://izbori.net.hr/vijesti/page/2009/11/25/0488006.html
"Ako birači žele pajac(l)a koji ne zna sročiti tri suvisle pravilne rečenice, nego stalno ponavlja iste naučene mantre, koje začinja primitivno iskrivljenim riječima poput depadanse, korespodencije, koncenzusa, ali garnirano nezaobilaznim suportom, koji ne odgovara na novinarska pitanja, nego kaže "To sam već rekao", premda nije rekao ništa, "Budite ozbiljni" ili "Ne budite neozbiljni", koji nepristojno gura žlicu u usta svojem najbližem suradniku, pa onda s njome ponovno grabi u isto jelo, koji kopa nos na teniskom meču u Bratislavi i pritom ga snimi slovački snimatelj, a ne unutarnji "neprijatelji", čime i hrvatska sramota ode u svijet, evo im ga. Ako se poput njegovih ulizica žele glupo cerekati nečemu što bi trebalo biti duhovito, a nije, tko im to zadovoljstvo može oduzeti. Očito taj dio biračkog tijela misli ili ne zna da je takvo ponašanje nepristojno i nedolično, bez obzira na funkciju koju čovjek obnaša, te da će nas civilizirani svijet s takvim predsjednikom, gledati kao divljake i primitivce", oštro je komentirala Opačić za Globus.
Evo i mene. Neprijatelj sam Hrvatske, kao i Crkva, branitelji, penzići... glasat ću za Bandića jer znam što ću dobiti. Ostali kandidati možđda bolje pogađaju svojom retorikom želje obrazovanijih birača, ali, kad bi došli na Pantovčak, sve bi se zaboravilo. Bandić nas neće odvesti u Organizaciju afričkog jedinstva niti će trgovati teritorijem da bi se ulizao EU. Može se istodobno biti borac za europsku Hrvatsku i čvrsto stajati na braniku interesa domovine. Sad će me Žuti tisak šutnuti onako, s visine, nogom!
Ja nisam HDZ-ovac.
Pokazi mi GDJE crkva podrzava Bandica?
Crkva podrzava Miroslava Tudmana - a ne Kretena Bandic!
Mesic v2.0 govori o vjere ali ne zivi po vjere.
Evo i mene. Neprijatelj sam Hrvatske, kao i Crkva, branitelji, penzići... glasat ću za Bandića jer znam što ću dobiti. Ostali kandidati možđda bolje pogađaju svojom retorikom želje obrazovanijih birača, ali, kad bi došli na Pantovčak, sve bi se zaboravilo.
Gdje mu je program? Bude za pet godina vam dao jabuke i grah?
To bude velika sramota videti kako se on ponasa sa druge predsjednika u Europe!
Vi ozbiljno mislite da Mesic v2.0 ima intelekt za taj veliki posal?
sokre100
26.11.2009., 10:14
Gdje si učio naš jezik?
Mister Žuti tisak, a za koga si ti? Pliz, objasni mi, tko je po tebi najbolji za hrvatske interese?
Ne razumim zasto poslije 10 godina od Mesica zasto Hrvati bi glasali za Bandica kada Bandic / Bandit je Mesic v2.0!
Jeste vi Hrvati tako glupi da hocete jos 5 lose godina?
naslov je tako istinit da se tu nema što dodat...
kad pomislim da ću na čelu hrvatske gledat vickastog bradonju neznalicu još 10 godina, dođe mi slabo... :facepalm:
sokre100
26.11.2009., 10:15
Ja nisam HDZ-ovac.
Crkvi je Miro rezervna varijanta, a u Bandiću vide snagu koja će zaustaviti kolateralnu štetu sveprožimajuće globalizacije koja melje sve živo. I tu su biskupi u pravu!
sokre100
26.11.2009., 10:18
Ja nisam HDZ-ovac.
Gdje mu je program? Bude za pet godina vam dao jabuke i grah?
To bude velika sramota videti kako se on ponasa sa druge predsjednika u Europe!
Vi ozbiljno mislite da Mesic v2.0 ima intelekt za taj veliki posal?
Sa druge predsjednike? Lajk Berlusconi, Sarkozy i ekipa. Precjenjuješ druge europske državnike. A, uostalom, bitan je program Vlade... Ako si za Josipovića, upozoravam te da će isto biti tektonskih promjena u njegovom programu prije i poslije izbora. Živi bili pa vidjeli!
JožaBistranski
26.11.2009., 10:26
hej z0z0
daj mi reci za koga ćeš glasat u 2. krugu
po svim najavama u 2. krug ti idu Josipović i Bandić
ajde odgovori molim te da vidim kako dijaspora diše
hej z0z0
daj mi reci za koga ćeš glasat u 2. krugu
po svim najavama u 2. krug ti idu Josipović i Bandić
ajde odgovori molim te da vidim kako dijaspora diše
joža,pa ti si gori od mene,ali sve na finjaka:s:s:s
Evo i mene. Neprijatelj sam Hrvatske, kao i Crkva, branitelji, penzići... glasat ću za Bandića jer znam što ću dobiti. Ostali kandidati možđda bolje pogađaju svojom retorikom želje obrazovanijih birača, ali, kad bi došli na Pantovčak, sve bi se zaboravilo. Bandić nas neće odvesti u Organizaciju afričkog jedinstva niti će trgovati teritorijem da bi se ulizao EU. Može se istodobno biti borac za europsku Hrvatsku i čvrsto stajati na braniku interesa domovine. Sad će me Žuti tisak šutnuti onako, s visine, nogom!
Glasat ćemo kako mi želimo,naši izbori,pa neće mi ovi smradovi kanadski određivati,ne zna ni hrvatski i on će glasovati.:mad:
I još vrijeđa,šugavac mali.
Mesic v2.0 ako smo sretni da ima vise pametni ljudi nego ljudi koji trebaju besplatne jabuke i grah.
u index.hr danas
Da su danas predsjednički izbori, moj glas bi dobio:
23% Andrija Hebrang
20% Ivo Josipović
12% Miroslav Tuđman
9% Nadan Vidošević
9% Milan Bandić
7% Damir Kajin
6% Vesna Pusić
4% Dragan Primorac
1% Vesna Škare Ožbolt
3% Josip Jurčević
1% Boris Mikšić
1% Slavko Vukšić
1% ne znam
3% ne bih otišao na biralište
glasova: 20498
Ja hocu se vratiti u moju domovinu u kojoj sam roden - a tesko mi je vidjeti kakva je sramotina moja draga domovina danas.
Bolji od tebe
26.11.2009., 10:38
Mesic v2.0 ako smo sretni da ima vise pametni ljudi nego ljudi koji trebaju besplatne jabuke i grah.
u index.hr danas
Da su danas predsjednički izbori, moj glas bi dobio:
23% Andrija Hebrang
20% Ivo Josipović
12% Miroslav Tuđman
9% Nadan Vidošević
9% Milan Bandić
7% Damir Kajin
6% Vesna Pusić
4% Dragan Primorac
1% Vesna Škare Ožbolt
3% Josip Jurčević
1% Boris Mikšić
1% Slavko Vukšić
1% ne znam
3% ne bih otišao na biralište
glasova: 20498
Ja hocu se vratiti u moju domovinu u kojoj sam roden - a tesko mi je vidjeti kakva je sramotina moja draga domovina danas.
http://www.youtube.com/watch?v=KxEePw9IpSI&feature=related :top:
Žuti tis@k
27.11.2009., 07:09
Mister Žuti tisak, a za koga si ti? Pliz, objasni mi, tko je po tebi najbolji za hrvatske interese?
Samo gospodin Stjepan Mesić:s:s,pa duuuuuuuuuuuugo nitko,pa onda eventualno Vesna Pusić, pa onda uz jako smanjene kriterije Josipović.
Bandić,Vidošević,Mikšić,Vukšić,Hebrang,Primorac, su za istragu zbog pljačke, a Miro Tuđman,Vesna Škare zbog uništavanja dokumentacije u siječnju 2000.
A Kajin i Jurčević su za doktora: pretjerana agresivnost,poremećaj osobnosti,narcisoidnost...
Ovo hocete za Predsjednika?
http://izbori.net.hr/2009/10/29/0318007.39.jpg
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.