View Full Version : Facebook anketa
Evo jedne ankete o Facebook-u. Meni Facebook nije ništa posebno, dapače forum.hr mi je 100 puta bolji:top:.
Neznam šta ljude toliko privlači na taj društveni servis, ali meni je jaaaaako dosadan. Na forumu se stalno nešto događa, a i puno toga naučiš od drugih :mig:.
Pa evo da vidimo šta vi mislite o Facebook-u.
expressivo
04.12.2009., 19:43
Ako želiš postati moderator ovdje, na krivom se mjestu ulizuješ :rofl:
Ma nebi ja htio biti moderator, nego me čisto zanima šta naši dragi forumaši misle o Facebook-u i općenito o društvenim mrežama, a šta o forumu.hr.
scripta elegans fe
04.12.2009., 20:24
a fali ti jos opcija stalno sam tu i tamo.. :zubo:
fali jos puno opcija, kao naprimjer, nije nest previse posebno, ali provedem nekih po sata tamo ili sl...
Pa dobro, za početak je to OK anketa da vidim kako stvari stoje. Ali nema veze, komentirajte vi slobodno dali koristite Fejs.
Evo jedne ankete o Facebook-u. Meni Facebook nije ništa posebno, dapače forum.hr mi je 100 puta bolji:top:.
Neznam šta ljude toliko privlači na taj društveni servis, ali meni je jaaaaako dosadan. Na forumu se stalno nešto događa, a i puno toga naučiš od drugih :mig:.
Pa evo da vidimo šta vi mislite o Facebook-u.
Facebook osim sto sam nasao rodjake diljem svijeta,upoznao 100 ljudi,nasao stare frendove iz osnovne skole i jos 1001 stvar.Dok na ovom forumu svaka rijec moze znaciti crveni karton
Pali_andjeo
10.12.2009., 02:07
Bolji neg forum.hr, to ziher. :mig:
Tigrov friend
10.12.2009., 03:22
Bolji je forum.hr, nikad u životu niti bio na facebooku, vidio jesam o ćemu se radi, bez veze da nebi još fotke keljio :p
zdenis83
10.12.2009., 20:16
ma da sad svi pljuju po fejsu a jedan tab im otvoren sa forum.hr a drugi sa fejsom :cerek:
Tigrov friend
10.12.2009., 23:52
Stari kod mene nikad, ali stvarno nikad, ja sam ionako u 38. stari konj za te stvari :p
Ruralna
11.12.2009., 12:22
Ako facebooku oduzmeš igrice, ostaje dosada :zubo:
Zanimljivije mi je bit na forum.hr.
Gradski konj
13.12.2009., 18:11
nema opcije; znam za fejsbuk, ali nisam tamo :)
Bobo Mesar
13.12.2009., 21:01
što je fejzbuk?
:confused:
firestarter_17
13.12.2009., 23:34
Ne volim facebook ali ću reaktivirati račun koji imam na njemu jer ipak mi je to najjednostavniji način da ostanem u kontaktu s nekim ljudima...forum mi je ipak puno bolji :)
Rizlamen
19.12.2009., 13:29
facebook je jedna dobra stvar ako zelis ostati u kontaktu s puno ljudi odjedamput, svi znamo kolko bi ti trebalo para na mobu da bi s određenim brojem ljudi razgovarao oodređen broj minuta a na faceu je besplatno. gore sam odg. da sam rijetko na njemu sto i jesam a kad jesam do se s frendovima dogovaram za pijace i tak to.
coolinesay
19.12.2009., 13:42
facebook je dosadan. kad me netko doda za frendicu obično se ne dopisujemo a ako se dopisujemo onda mi je to gnjavaža. više volim kada pričam uživo s ljudima koje inače susrećem u svakodnevici a ne da me dodaju za frendicu pa onda čitam njihove glupe statuse. boooring
Yvancheen
23.12.2009., 10:43
kako mozete usporedjivati facebook i forum.hr? ovo je forum a ono social network... kao da usporedjujes televizor i mobitel...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.