View Full Version : 10 najboljih serija ove godine
Jay&AmberFan
09.12.2009., 18:46
Idemo, godišnja lista. :D
1. Greek :cerek:
2. The Big Bang Theory
3. Bones
4. Castle
5. Brothers & Sisters
6. 30 Rock
7. Parks & Recreation
8. The Good Wife
9. Glee
10. Modern Family
HONORABLE MENTIONS: Chuck, Ugly Betty, The Middle, Grey's Anatomy, Fringe, How I Met Your Mother, Nurse Jackie, Drop Dead Diva
osoba_a
09.12.2009., 18:58
Dakle sve serije, to bi išlo ovako
1. Lost (to sam stvarno jedva čekao i gledao nekoliko puta)
2. The Good Wife (jaka serija, nisam očekivao nešto toliko dobro)
3. Modern Family (savršeni)
4. The Big Bang Theory (serija koja se obraća i nešto obrazovanijoj publici, ali i širim masama)
5. Dexter (svaka sezona sve bolja i bolja, ova tekuća odlična)
6. Nurse Jackie (kraljica)
7. Glee (guilty pleasure, toliko je kičavo i šljašti da se jednostavno mora gledati)
8. 30 rock (fey to radi najbolje, ova sezona je :s )
9. Grey's Anatomy (vezao sam se za likove, zamrzio mercyevce ove sezone, i šefa ne podnosim)
10. United States of Tara (crna, ali predobra)
Razočaran sam prvenstveno i najviše Herojima.
Han Solo
09.12.2009., 18:59
1. Dexter
2. Lost
3. Its always sunny in philadelphia
4. Curb your enthusiasm
5. The Big Bang theory
6. Monk
7. V
8. Flashforward
9. Simpsons
10. Mentalist
ne nužno tim redosljedom
Michael Collins
09.12.2009., 22:22
Idemo, godišnja lista. :D
1. Greek :cerek:
2. The Big Bang Theory
3. Bones
4. Castle
5. Brothers & Sisters
6. 30 Rock
7. Parks & Recreation
8. The Good Wife
9. Glee
10. Modern Family
HONORABLE MENTIONS: Chuck, Ugly Betty, The Middle, Grey's Anatomy, Fringe, How I Met Your Mother, Nurse Jackie, Drop Dead Diva
Imamo samo Bones kod nas,i to ne znam koju sezonu,a 30 Rock je prikazivan u retardiranom terminu... :flop:
Čovječe koliko zaostajemo za svijetom... :flop:
romantic_ass
10.12.2009., 08:31
neke serije su stare al za mene su bile otkrice
dakle
1. prison break
2. chuck
3. dexter
4. mental
5. 10 things i hate about u
6. OTH
7. V
8. dollhouse
9. Ugly betty
10. nip/tuck
hm... pa ne pratim sve ali zbog ljudi oko sebe mogu napraviti popis od deset serija, ne nužno redoseljdom od bolje prema lošijoj
1. Dollhouse (nikako prežaliti što su je ukinuli... svarno te natjerala da se zamisliš)
2. Dexter (nikako da mu opadne kvaliteta)
3. Bones (to tu i tamo pogledam kod nas na telki i ne znam zašto još nisam počeo skidat seriju... oh, da, ne stignem)
4. Glee (definitivno serija koja izaziva goose bumps)
5. United States of Tara (crnjak na prekomični način, skidam kapu Toni Colette)
6. Private Practice (prestigla po kvaliteti svoju matičnu seriju, trenutno najbolja medicinska drama)
7. The Good Wife (jedno od najvećih iznenađenja za koje nisam čuo)
8. The Big Bang Theory (na listi čekanja... nažalost ne stignem sve pratiti no i ono malo me oduševilo)
9. Gossip Girl (honorary mention, opala je treća sezona, no totalni je guilty pleasure)
10. Vaša serija (heb ga, nije mi se ništa više učinilo vrijedno spomena :zubo:)
Alan B'stard
10.12.2009., 14:07
Od ne-humorističnih sam gledao samo Dextera i Sons of Anarchy, čisto iz razloga što me ove ostale po tematici nimalo ne zanimaju.
Od humorističnih Office i Curb your Enthusiasm, sve ostalo ne dolazi ni blizu.
1. Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2. Glee
3. Battlestar Galactica
4. Fringe
5. The Vampire Diaries
6. Melrose Place
7. How I Met Your Mother
8. Cougar Town
9. Chuck
10. Heroes
1. 24
2. Dexter
3. Criminal minds
4. How I Met Yout Mother
... dalje ne znam.
Kevin Fisher
10.12.2009., 15:32
Prvo mesto dele:
Glee & Modern Family
A onda dalje (redosled nije bitan):
True Blood
Mad Men
United States of Tara
Battlestar Galactica
The Big Bang Theory
The Good Wife
House M.D.
Dexter
Fan of Belinda Carlisle
10.12.2009., 16:05
nisam gledao seriju, ali imam ekstremno dobar predosjećaj za DAMAGES! Glenn Close je kraljica :s zna li tko gdje se može skinuti serija?
pilsner07
10.12.2009., 18:58
Cougar town
The big bang theory
How I met your mother
Greek
Lost
Accidentaly on purpose
Modern family
Gossip girl
Vampire diaries
Office
Modern Family
Nurse Jackie
United States of Tara
Curb your Enthusiasm
Its always sunny in philadelphia
The Big Bang theory
The Middle
Parks & Recreation (sve bolja, Paul Schneider sve iritantniji, fuj, ne volim ga)
itd
Monk mi je puno drag, al kako ga vise nema ne ide mi u ovu racunicu. A i zauzima posebno mjesto. Definitivno. Mad Man i 30 Rock: za sada ne pratim nove epizode.
Kucanice pogledam kad se pojavi prijevod (odlican, Cata, svaka cast)
I tako :)
noah_17
10.12.2009., 19:32
1. Glee mi je predobar :s , osvježenje medu svim remakeovima i shitovima koje danas rade
2. Dollhouse - isto nešto skroz novo i drugačije, šteta što su ukinuli :(
3. Brothers & Sisters - od svih serija koje vec traju neko vrijeme b & s mi je najbolja ova sezone :top:
ajde još da spomenem i Supernatural koji je i dalje dobar i u 5. sezoni, i 90210 koji se dosta popravio iako je i dalje trash :rofl:
Ne mogu napraviti listu od 10 serija jer mi se ove godine toliko (nekad dobrih) serija srozalo... od desperate housewives, greys anatomy koje su pale ove sezone do heroesa i oth-a koji su trebali biti ukinuti vec davno :flop:
lost i chuck nisam spomenuo jer su u midseasonu, al ove sezone koje su zavrsile na proljece su bile super
Aqui no hay quien viva (fantasticna komedija)
Desperate Housewives
Dexter
Grey's Anatomy
ERDA
to je to za sad
Pa gjde ću treba nabrojati 10 serija. Ne gledam ih toliko.. a i ima serija koliko hoćete i opet kako zaključiti koje su najbolje, kad svatko ima različiti ukus i ne gledaju svi sve:ne zna:
svatko može nabrojat one kaj gleda (i njemu su onda te najbolje)
evo mojih najdražih
1. House MD - moja najdraža serija iako je oslabila zadnje dvije sezone još uvijek mi je br. 1
2.Criminal minds (serija koja me očarala ne samo zbog radnje nego zbog samih glumaca, scenarista, producenata i ostalih....zbog te neke atmosfere koja vlada među njima svima i drži te da ih gledaš.
i ta posebna neka kemija među glumcima i sama serija koliko god dramatična bila ima određenu dozu humora i jedna od rijetkih serija serija koja se diže iz sezone u sezonu:s)
3. Dexter -također kao i criminal minds serija koja je iz sezone u sezonu bolja ( a i ma neke glumce koji su glumili u oba dvije serije.. a i neki se isto zovu:rofl:)
4. 24 - što više reči nego znamo svi dobro tko je Jack Bauer:)
5. NCIS - najgledanija trenuto u USA... zašto i kako? pitamo se svi.. jednostavno Gibbs i ekipa su ti koji isto stvaraju tu neku atmosferu koja te privuče na seriju:D
6. Lost - damn taj otok i misterije obožavam ih:zubo:
7. Chuck - pravo osvježenje i super se nasmiješ:D
Serije koje ne gledam a htjela bi bacit oko na njih su The Big Bang Theory I Glee
PrittPen
11.12.2009., 19:12
entourage ubio ove sezone
glee zakon
breaking bad izvrstan
true blood jednostavno moram stavit :)
serije koje ne smatram odlicnim serijama ali ih svejedno gledam tu i tamo jer su super zabavne
lost, gossip girl, monk, burn notice, supernatural, how i met your mother, bones i hung koji obecava ali mi je 10 epizoda premalo za procjenit :)
Baphomet
11.12.2009., 19:52
1. Lost
2. Supernatural
3. Dexter
4. House
5. Battlestar Galactica
6. 24
7. Fringe
8. South Park
.
.
Ostalo ne pratim.
fairy feller
13.12.2009., 01:40
1. True Blood
2. Fringe
3. Californication
4. Modern Family
5. Vampire Diaries
6. Heroes
7. Dollhouse
8. Cougar Town
9. South Park
10. Accidentally On Purpose
dr mladjo
13.12.2009., 12:20
nisam gledao seriju, ali imam ekstremno dobar predosjećaj za DAMAGES! Glenn Close je kraljica :s zna li tko gdje se može skinuti serija?damages je i ovu sezonu odličan.a za nabavku -gdje se nabavljaju ostale serije,tu je i damages
u vezi serija-vidim da je večina spomenula večinu serija koje gledam.pa da ja spomenem onu britansku misfits :D
PrittPen
13.12.2009., 19:21
ima topic o damages... da, mogla sam i to stavit na listu, odlicna je serija.
hmmm...ove godine dosta dobrih serija...al gledam sezonu zasebno, pa tako stavljam serije :top:
10.Vampire diaries
9.Glee
8.Grey's anatomy
7.True blood
6.Damages
5.Private practice
4.Heroes
3.Harper's island
2.Desperate housewives
1.Ugly Betty
ovo se odnosi na zadnju sezonu prikazanu ili koja se sada emitira :top:
1. True Blood
2. South Park
3. Lost
4. Supernatural
5. Simpsons
6. Chuck
7. Dr. House
8. Heroes
9. Californication
ostalo sam prestao pratit...
Doctor Sammy
14.12.2009., 21:41
damages je i ovu sezonu odličan
Valjda misliš i prošlu sezonu, jer nova sezona Damagesa počinje za manje od mjesec dana...
dr mladjo
14.12.2009., 21:53
Valjda misliš i prošlu sezonu, jer nova sezona Damagesa počinje za manje od mjesec dana...
ma ja.2.sezonu sam kasno pogledao.:)
Fan of Belinda Carlisle
14.12.2009., 23:39
gdje počinje Damages?? planira li ga neka od naših televizija otkupiti?
a gdje se može nabaviti, stvarno? Nisam baš jak na tom području, a pogotovo je sranje ako je samo na torrentima, jer za torrente sam beznadan slučaj :D
gdje vi gledate Damages?
gdje počinje Damages?? planira li ga neka od naših televizija otkupiti?
a gdje se može nabaviti, stvarno? Nisam baš jak na tom području, a pogotovo je sranje ako je samo na torrentima, jer za torrente sam beznadan slučaj :D
gdje vi gledate Damages?
Skinuo s neta i gledao preko laptopa...:D:D ali jbg, ja sam skinuo prek torrenta, ne znam da li ima preko rapida, ili čega još
PrittPen
14.12.2009., 23:47
mislim da smo svi skinili damages s neta :) a i sve ostale serije :D
Fan of Belinda Carlisle
15.12.2009., 00:19
"s neta" je širok pojam. to može značiti s youtubea, s rapidsharea, s megauploada, sa (x drugih sličnih servera) ili sa torrenata nesretnih. ima li netko rapidshare ili megaupload linkove? a može i neki dobar torrent ako znate, ionako ću si za to pronaći žrtvu koja ima flat :D
pa meni se preko torrenta jako brzo skinulo, pogotovo druga sezona :D:D
googlaj i nać ćeš... serija je odlična... Glen Close mi je super :)
Fan of Belinda Carlisle
15.12.2009., 00:56
što misliš zbog čega me zanima serija :s:s:s
hvala, potražit ću ;)
što misliš zbog čega me zanima serija :s:s:s
hvala, potražit ću ;)
sorry, odkud da znam da te zbog nje zanima :ne zna::ne zna:
sretno u potrazi :D
Fan of Belinda Carlisle
15.12.2009., 11:40
poznaješ me, pa otuda možeš znati. no dobro :D
dr mladjo
15.12.2009., 12:03
Skinuo s neta i gledao preko laptopa...:D:D ali jbg, ja sam skinuo prek torrenta, ne znam da li ima preko rapida, ili čega jošsve što ima na torrentima ima i na rapidu :D
listopad
15.12.2009., 13:16
torrenti su besplatni, rapid bas i nije :)
dr mladjo
15.12.2009., 13:49
ma znam.ali ne moraš se toliko brinut o uploadu i sl.maks brzina.na tebi je samo imat slobodnu particiju
Planinarka
20.12.2009., 11:33
nisam gledao seriju, ali imam ekstremno dobar predosjećaj za DAMAGES! Glenn Close je kraljica :s zna li tko gdje se može skinuti serija?
glupa je serija..razočarenje..teška sapunjara..vrijeđa inteligenciju.
1. True Blood
2. Supernatural
3. Vampire diaries
4. Fringe
5. Stargate Universe
6. Heroes
7. Eureka
8. Sanctuary
9. V
10. Eastwick
TheColossus
20.12.2009., 18:34
1. Dollhouse (nikako prežaliti što su je ukinuli... svarno te natjerala da se zamisliš)
Kak ukinuli??? Pa serija još traje. Sad jedino ako su odlučili stat nakon ove sezone.
1. 24 (svaka sezona zanimljiva na svoj način i napeta toliko da ne moš dočekat iduću epizodu :top:)
2. Dexter (svaka sezona postaje sve bolja i stvarno kvalitetna serija, još samo da osvoji Golden Globe...:D)
3. Supernatural (originalna priča i radnja s velikim dozama napetosti i humora, sve za 5)
4. Prison Break (eto završila serija i kraj je pomalo šokirajuć, ali svaka čast scenaristima)
5. Fringe (odlična serija čije sam gledanje odgađao duže vrijeme i onda ju pogledao u nekoliko dana sve dosad i ugodno se iznenadio :D)
6. Dollhouse (ova serija je dobila loše kritike koliko sam skužio, iako je serija stvarno dobra i donosi nešto novo :()
7. Heroes (ovu seriju još uvijek gledam iako se u zadnje vrijeme više ne zna ko pije ko plaća haha)
8. Smallville (seriji u zadnje vrijeme postupno opada kvaliteta i priča, ali gledam ju još uvijek)
9. Sons Of Anarchy (nije puno epizoda do sada izašlo, ali serija je stvarno dobra)
10. Sanctuary (pogledao zasad prvu sezonu i o.k. je te se nadam da će tako i ostat)
Chapter_13
21.12.2009., 06:47
1. Prison Break
2. FlashForward
3. Battlestar Galactica
4. V
5. Fringe
6. Survivor (reality)
7. Family Guy
8. South Park
9. 24
10. ne znam .... Caprica? (iako je samo pilot bio prikazan)
1. Flash Forward
2. The Good Wife
3. Cougar town
4. True Blood
5. Legend of the seeker
5. Weeds
6. Mentalist
7. 30 rock
8. The Big Bang Theory
9. How I met your mother
.....
1. third watch
2. 30 rock
3. how I meet your mother
4. simpsons
5. mad men
6. house
..........dalje se ne mogu sjetiti, znači da.....
Jay&AmberFan
03.05.2010., 16:03
Trenutno stanje :kava:
1. Parenthood :top:
2. Chuck
3. Bones
4. Castle
5. Brothers & Sisters
6. Fringe
7. The big bang theory/United states of Tara
8. The vampire diaries
9. The Good Wife/The Mentalist
10. United states of Tara/Modern family
:D
1.Ugly Betty
2.Desperate housewives
3.Glee
4.True blood
5.One tree hill
6.Damages
7.The vampire diaries
8.Dexter
9.Private practice
10.Grey's anatomy
9. i 10. sam stavio na listu da se vidi koliko su mi se seerije srozale :flop::flop:
DrBoz39
03.05.2010., 17:09
Jay več si stavio unatided statis of Tara na listi
moja ja ih nemam deset pa ču stavit samo OVE koje pratim!
1 Desperate Housewives
2 Vampire diaries
3 sparticus blood and sand
4 gossip girl
5 how i met your mother
6 grey anatomy
7 heroes
meni heroja niti nema na listi...onda moš misliti koliko mi se ta serija srozala :lol::lol:
(L)MESSI
03.05.2010., 20:22
1 Vampire Diaries
2 Greek
3 House MD
4 True Blood
5 Being Human
6 Greys Anatomy
7 Heroes
8 Prison Break
9 Dexter
Puno sam ocekivao od V i Castlea, ali :flop:
Greek mi je dugo vremena bio najbolji, ali pocinje licit na OTH s odugovlacenjem.
serije kojima se trenutno najvise veselim su vampire diaries i glee.
heroese sam gledao al su zavrsili sezonu. sad je tu jos lost i desperate housewives - zakon serije, uzivam u tih 40-ak minuta, al nije da iscekujem novu epizodu kao u vd-u i glee-ju (vjerojatno jer su te dvije nove)
serije kojima se trenutno najvise veselim su vampire diaries i glee.
heroese sam gledao al su zavrsili sezonu. sad je tu jos lost i desperate housewives - zakon serije, uzivam u tih 40-ak minuta, al nije da iscekujem novu epizodu kao u vd-u i glee-ju (vjerojatno jer su te dvije nove)
a ugly betty :(:(
a ugly betty :(:(
a da.. i to :D skroz zaboravio :brukica:
noah_17
03.05.2010., 21:30
omg oth i heroes na listama, bez uvrede, nista osobno, samo mi je smijesno... ja osjecam griznju savjesti zbog gubljenja vremena na to, a vi ih jos u top 10 uvrstite :rofl:
ti ozbiljno pratis serije koje ne podnosis? :rofl:
Doctor Sammy
03.05.2010., 21:46
Evo sad kad se bližimo kraju gotovo svih sezona, dai ja pobrojim šta se sve gledalo...
1. 24 - ne postoji bolja i napetija serija i baš mi je žao što je ovo zadnja sezona
2. Lost - mind breaking, al u zadnjoj sezoni su počeli malo nervirati
3. Californication - jel moguće da je Duchovny prije ove serije glumio nekakvog FBI agenta :D?
4. Doctor Who - zar je moguće da to ovdje nitko ne gleda? Ni novi Doctor nije smanjio vrhunske priče i napetost
5. Flash Forward - Najveće otkriće sezone
6. Damages - ova sezona nije dobra kao i prethodne dvije, ali Glen Close još uvijek rula
7. Fringe - sve bolje i bolje
8. V - dosta obećava, moglo bi i bolje
9. Heroes - srozali se totalno, al još su mom top 10
10.True Blood - dobro, al može i bolje :)
djdusko
03.05.2010., 21:49
1. vampire diaries :cerek::cerek: elena :cerek:
2. lost
3. hause m.d.
4. hustle
5. blue montain state
6. parenthood
masukipo
04.05.2010., 08:42
1. the good wife
2.damages
3.heroes
4.ugly betty
5.big bang theory
6. gossip girl
7. glee
8. vampire diaries
fairy feller
04.05.2010., 15:55
1. True Blood
2. Fringe
3. Spartacus: Blood And Sand
4. Vampire Diaries
5. Modern Family
6. Californication
7. Dollhouse
8. South Park
9. Accidentally On Purpose
10. Cougar Town
heroesi mi ove godine otkad se prikazuju prvi puta nisu među 10 naj serija
1. Chuck
2. Desperate housewives
3. United states of Tara
4. Cougar Town
5. Glee
6. The middle
7. Gossip girl
8. True blood
9. 30 rock
10. Private practice
enigmatic
05.05.2010., 15:12
Ne pratim 10 serija (nažalost i ove jedva stignem):
1.Parenthood
2.Brothers & sisters
3.How i met your mother
4.House
5.Grey`s anatomy
6.Private practice
s nekima sam u zaostatku i po 3 epizode:rolleyes:nadoknadit će se to
1. Glee
2. United Stated of Tara
3. Dexter
4. Secret Diary of a Call Girl
5. Dollhouse
6. Coguar Town
7. Drop Dead Diva
8. Gossip Girl
9. Private Practice
10. Grey's Anatomy
9.Legend of the Seeker... nije bas da se moze nositi sa svim ovim serijama ali ,tjedna doza fantasya... i Mord'Sithova utegnutih u kozu :cerek: :rofl:
8.The Office... losiji nego proslih sezona ali legendarni šef Michael nosi seriju. :lol:
7.Stargate Universe.. nakon gluuuupog BSGa konacno sjajan SF :D
6.The Big Bang Theory... malo prema kraju se razvodnio,ali sjajan humor
5.The Pacific... nije mi nekako na razini Band Of Brothers-a ali vrijedno gledanja!! :kava:
4.Fringe.. fenomenalan SF horor, kako sezona ide prema kraju sve bolji!!
3.Lost... moguce da se misljenje promijeni tokom sljedeca dva nastavka... mozhda prema dnu liste mozda prema vrhu... ali zbog petnaestak dosadasnjih nastavaka vrijedi biti na listi!!
2.Chuck... Ywooone(Sarah):cerek:, Morgan, Casey...
1.BREAKING BAD.. tuzno da ju je samo jedna osoba do sada spomenula...
trenutno najbolja serija, jednostavno savrsenstvo od scenarija dijaloga atmosfere glume(Bryan Cranston aka. tata iz malcolm u sredini perfektno glumi)!! toliko su dobri da im sve prethodne serije nisu ni do koljena... zajedno!! :s:s:s
1. Gossip Girl
2. Gossip Girl
3. Gossip Girl
4. Gossip Girl
5. Gossip Girl
6. Gossip Girl
7. Gossip Girl
8. Gossip Girl
9. Gossip Girl
10. Gossip Girl
:)
1. Breaking Bad slazem se s mickeyom..trenutno najbolja serija (od onih koje gledam)..dijalozi odlicni, scenarij odlican, crni humor :s :s Walt, Hank, Saul, Jesse, svi likovi :s :s
2. Lost
3. HIMYM
4. House MD
5. Fringe
6. Flash Forward
TheColossus
08.05.2010., 11:45
1. 24 - slažem se s Doctor Sammyjem, šteta što završava :(
2. Dexter - sve bolje i bolje
3. Supernatural - i dalje je super zanimljiva serija, vidjet ćemo kak će bit dalje
4. Prison Break - gotova serija, zadovoljan sa zadnjom sezonom
5. Smallville - srozali se zadnjih nekoliko sezona, ali ova je opet postala odlična
6. Fringe - nisam očekivao nešto od te serije, ali kad sam počeo gledati serija je predobra
7. Spartacus: Blood And Sand - brutaaaala, vrlo zanimljivo i dobro
8. The Pacific - odlična nova ratna serija
9. Dollhouse - šteta što su ju ukinuli, meni je stvarno bila dobra :(
10. South Park - i dalje brutalni i odlični
Uz navedene serije moram napomenuti da sam počeo gledati The Vampire Diaries i serija je poprilično dosadna, očekivao sam mnogo više, One Tree Hill su trebali završiti sa šestom sezonom jer je ovo dalje nepotrebno snimati, a Heroji mi više nisu na top 10 jer nakon druge sezone postaju sve lošiji i lošiji i ne mogu vjerovat da još to snimaju...
x files agent
08.05.2010., 11:59
negledam 10 serija al :
1. House MD- mal slabija sezona od prve 4 al svejedno je obožavam
2. Supernatural- a volim tu seriju,pratim je od prve sezone. jako me zanima kraj
3. Californication- ugodno iznenađenje volim te ekscentrik likove, skoja ponekad nema neku radnju al dijalozi su odlični
4. Vampire Diaries- počela gledat od prve epke,misla bit će neko tinejđersko twillight sranje,al moram priznat da me serija iz epke u epku oduševljava
Kladim se da su Lost, Dexter isto odlične al to su serije koje bi baš voljela pogledat na tv-u. Lost sam obožaval kad je išo na novoj-tv, onda su prekinuli i sad ni sama neznam gdje sam stala.
HoodStar
08.05.2010., 12:34
Entourage i Dexter..definitivno :) Dvije najbolje ikad!
1. True Blood
2. South Park
3. Lost
4. Supernatural
5. Simpsons
6. Chuck
7. Dr. House
8. Heroes
9. Californication
ostalo sam prestao pratit...
ubacujem Fringe na četvrtu poziciju... odlična serija :D
SC Artist
14.06.2010., 22:05
1. Its always sunny in Philadelphia
2. The Office
3. Weeds
4. Family guy
5. Seinfeld
6. Curb your enthusiasm
7. Black books
8. Extras
9. Only fools and horses
10. House MD
Han Solo
15.06.2010., 22:47
1. Its always sunny in Philadelphia
:top:
iako mi je 5. najslabija sezona nakon 1.
SC Artist
15.06.2010., 23:01
:top:
iako mi je 5. najslabija sezona nakon 1.
Who pooped the bed je najjaca epizoda.. I ona epizoda kad se ona dvojica prave da su mrtvi :))))
Han Solo
16.06.2010., 13:37
.. I ona epizoda kad se ona dvojica prave da su mrtvi :))))
Ta je i meni jedna od boljih
Treme
Justified
Pacific
Men of Certain Age
Fringe
Lost
24
1. Lost
2. Dexter
3. Fringe
4. Spartacus: Blood And Sand
5. Smallville
6. Supernatural
deedeedee
18.06.2010., 21:52
1. Dexter
2. Community
3. True Blood
4. HIMYM
5. Misfits / Skins
6. Vampire Diaries
7. 10 Things I Hate About You
8. Coguar Town / The Middle / Modern Family
9. Glee
10. Drop Dead Diva
:cerek:
Vampire Diaries
Chuck
United States of Tara
Glee
True Blood
Private Practice
Drop Dead Diva
How I Met Your Mother
Gossip Girl
Desperate Housewives
otprilike ovaj redosljed
1.Dr.House
2.Desperate Housewifes
3.Gossip Girl
trenutno samo te 3 pratim :zubo:
planiram počet True Blood, Vampire Diaries
1. Chuck
2. Dexter (4.sezona, kasnije pogledao)
3. 24
4. The Bing Bang Theory
5. Spartacus
6. Gossip Girl
7. House MD
8. 30 Rock
9. The Simpsons
10. Californication (isti slučaj kao i Dexter)
još pogledao: The Office US, HIMYM, 2.5 Men, South Park (nije gotova sezona, ali ne bi ni išla u prvih 10),
Josip0s
20.06.2010., 20:39
evo i moga popisa :)
1."How I Met Your Mother" -možda malo slabija sezona, ali i dalje smiješna i meni broj 1
2."Desperate Housewives" - izvrsna sezona, jedna od najboljih
3."30 Rock" - bez komentara odlična :)
4."Ghost Whisperer" - ja i dalje gledam na svim programima koji prikazuju :)
5."Nip/Tuck"
6."Grays Anatomy" - a onako i dalje dobra, ali dosta slaba prema prvoj sezoni
7.Psych
8.Malcolm in the Middle - whyyyyy hoću da ponove :)
9.Oz
10.Dr. House
eto gotovo :)
pilsner07
20.06.2010., 23:20
1. The Big Bang Theory
2. Lost
3.Modern family
4. Make it or break it
5. How I met your mother
6. 10 things I hate about you
7. Cougar town
8. How to make it in America
9. Vampire Diaries
10.Gossip girl
Colonel_Kurtz
21.06.2010., 08:46
Da i ja probam..
Top 10 serija koje su išle od jeseni 2009. do danas:
1.Breaking Bad - Otkriće godine, prvo sam progutao prve dvije sezone u tjedan dana, a onda lagano 3.Super radnja, dijalozi, gluma, ma sve.
2.Sons Of Anarchy - Drugo otkriće godine.
3.Dexter - Iako već 5. sezona i dalje je napeto, a plus toga najbolji negativac do sada.
4.The Pacific - Ne toliko dobro kao BOB ali solidno.
5.Treme - Čim je od Simona, gleda se.Super muzika.
6.Caprica - Iako volim sf, Caprica mi jedina ulazi u top 10 (vjerojatno zbog BSG :D ), ostale (SGU, V) mi nisu dovoljno kvalitetne.
7.Damages - Glen Close.
8.Curb Your Enthusiasm - Nije kao prve sezone, ali i dalje dobro.
9.The Office - Vidi 8.
10.Southpark - Cartman.
Lista se odnosi na 2009. godinu
1. The Wire - pravo otkriće, pogledao kompletnu seriju u 60 dana
2. In Treatment - prva i druga sezona (također pravo otkriće)
3. Mad Men - treća sezona
4. The Big Bang Theory - druga sezona
5. Lost - peta sezona
6. Dexter - četvrta sezona
7. 24 - sedma sezona
8. 90210 - druga sezona
9. er - posljednja sezona
10. Damages - druga sezona
princess_0s
26.07.2010., 21:56
1. Glee
2. Gossip Girl
3. One Tree Hill
4. Bones
5. How I Met Your Mother
6. Grey's Anatomy
7. Desperate Housewives
8. The Bing Bang Theory
9. True Blood
10. Chuck :cerek:
Jay&AmberFan
04.10.2010., 19:18
Trenutno:
1. Dexter
2. The big bang theory
3. Castle
4. Chuck
5. Fringe
6. Modern family
7. The Good Wife
8. Parenthood
9. The Event
10. The Vampire Diaries/Desperate housewives/Bones
Salut_France
04.10.2010., 19:39
1. Mad Men
2. 30 Rock
3. Modern Family
4. Sons of Anarchy
5. Community
Parks and Recreation bi mi bili na drugom mjestu da ih još emitiraju :tuzni:
osoba_a
04.10.2010., 19:54
Od novih serija, nema nijedna koju moram gledati, nista spektakularno
Dark Logic
04.10.2010., 20:02
1.The Big Bang Theory
2.Vampire Diaries
3.Modern Family
4.The Event
5.Brothers & Sisters
6.Raising Hope
7.Nikita
8.Outsourced
9.HIMYM
10.Cougar town
deedeedee
04.10.2010., 20:03
zar ne radimo ovu listu nakon završenih sezona? :D
~SuNshiNe~
04.10.2010., 22:09
1.Vampire Diaries
2.House MD
3.The Big Bang Theory
4.Gossip Girl
5.Bones
6.HIMYM
7.Fringe
8.Chuck
9.Glee
10.Grey's
S tim da mi se VD definitivno popela na vrh liste,a ostale su nasumičnim redosljedom nabrojene.
Michael Collins
05.10.2010., 00:54
1.The Big Bang Theory
2.Two and a Half Men
3.How i met Your Mother
4.Cougar Town
5.Bones
6.Dexter
7.Mad Men(samo zbog Christine)
8.30 Rock
9.Smallville
10.The SImpsons(ali 20.ta)
VK Girl
06.10.2010., 09:07
1. Mad Men
2. 30 Rock
3. Modern Family
4. Sons of Anarchy
5. Community
Parks and Recreation bi mi bili na drugom mjestu da ih još emitiraju :tuzni:
Imamo isti ukus :mig:..samo bi ja Community stavila pod 2
mali buco
06.10.2010., 10:05
1. TBBT
2. 30 rock
3. Modern family
4. Breaking bad
5. Dexter
6. Simpsoni
7. Desperate housewives
8. House
9. Gossip girl
10. Grey's anatomy
Glee, Private pr. ,Californication i Cougar town bi isto bili na listi da se topic zove 14 najboljih serija... ;)
Salut_France
06.10.2010., 11:38
Imamo isti ukus :mig:..samo bi ja Community stavila pod 2
Hehe, jeeeee! :K: :zivili:
Community obožavam, ali mi je ova sezona malčice čudna. Dobro, tek su dvije epizode prošle, već će se oni vratiti odmah iza MM :cerek:
1.Heroes (samo zato jer sam odgledao u 2 dana 1. sezonu koja je maestralna i općenito mi najbolja sezona za sebe u povijesti serija :s )
2.Desperate housewives :cerek:
3.The vampire diaries :cerek:
4.1001 noć :cerek:
5.One tree hill
6.Glee
7.Weeds
8.True blood (ogroman pad)
9.Private practice
10.Neka bude...Life unexpected :D
01. SECRET DIARY OF A CALL GIRL
02. PRETTY LITTLE LIARS
03. NIKITA
04. GOSSIP GIRL
05. 90210
06. MAKE IT OR BRAEAK IT
07. DESPERATE HOUSEWIVES
08. ONE TREE HILL
09. CALIFORNICATION
10. THE VAMPIRE DIARIES
1. Supernatural
2. Desperate Housewives
3. True Blood
4. The Vampire Diaries
5. How I Met Your Mother
jbg, nije 10, al je bar pola :D
DrBoz39
22.01.2011., 11:47
1. Desperate Housewives
2.Modern Family
3.Chuck
4.The Vampire Diaries
5.Better with you
6. Greys Anatomy
7.Cougar Town
8.Gossip Girl
Ovo su serije koje pratim i moj poredak.
noah_17
22.01.2011., 19:09
ove sezone su mi najbolje humoristične serije (Community, Modern Family, The Big Bang Theory i Outsourced)
90210 koji je sve bolji, glee; i dalje super... i smallville, zadnja i jedna od najboljih sezona :)
od novih serija mi je dobra Nikita :top:
i plus za V... serija se dosta popravila u odnosu na prošlu sezonu :top:
giovannininho
22.01.2011., 22:03
Misfits nitko ne spominje.
Parks and recreation
Community
Mad men
Being Erica
Being human, britanska verzija
In Treatment
How not to live your life
IT Crowd
Glee
Ashes to ashes
x files agent
12.02.2011., 17:55
Californication i modern family:s:s
Breaking Bad
Fringe
Supernatural
Smallville
Spartacus
Dexter
Salut_France
12.02.2011., 18:25
Misfits nitko ne spominje.
Dugo vremena sam imala averziju prema toj seriji jer mi premisa zvuči debilno. Sad kad sam je napokon pogledala mogu reći da je to jedna od najboljih, najzabavnijih, najšarmantnijih serija koje sam ikad gledala :s :s :cerek:
Apsolutno savršenstvo.
1.Outrageous Fortune
2.Desperate Housewives
3.Vampire Diaries
4.Misfits
4.Friday Night Lights
5.Chuck
6.Being Human
7.Fairly Legal
8. Skins
9. Secret Diary of a call girl
10.How I met your mother
deedeedee
13.02.2011., 02:49
lie, varaš, imaš dvaput 4. :zubo:
moj stari popis:
1. Dexter
2. Community
3. True Blood
4. HIMYM
5. Misfits / Skins
6. Vampire Diaries
7. 10 Things I Hate About You
8. Coguar Town / The Middle / Modern Family
9. Glee
10. Drop Dead Diva
:cerek:
isuse, Glee mi je na listi. :horor:
novi popis:
1. Misfits
2. How Not To Live Your Life
3. Fringe
4. Being Human UK
5. Community / Raising Hope
6. Coguar Town / The Middle / Modern Family / Better With You / HIMYM
7. True Blood
8. The Vampire Diaries
9. Secret Diary Of A Call Girl
10. Skins UK
meni malo 10 :o :D
lie, varaš, imaš dvaput 4. :zubo :
novi popis:
1. Misfits
2. How Not To Live Your Life
3. Fringe
4. Being Human UK
5. Community / Raising Hope
6. Coguar Town / The Middle / Modern Family / Better With You / HIMYM
7. True Blood
8. The Vampire Diaries
9. Secret Diary Of A Call Girl
10. Skins UK
meni malo 10 :o :D[/QUOTE]
hehehe :lol: gle ko se javlja, pod 5. i 6. si nabacala više toga nego što ima indija stanovnika :p
iako slažem se da je deset premalo, tek sad kad gledam tvoj popis vidim da sam zaboravila MF, outsourced, raising hope itd...doduše ne mogu strpat u isti koš humoristične serije i drame itd...to treba po žanrovima - e da je do svakog deset onda bi to fino išlo - a ovako :kokice:
+jedna ljetnja lista, jedna godišnja itd...dalo bi se tu dosta kriterija uvest :raspa:
1.skins
2.misfits
3.how not to live your life
4.raising hope
5.vampire diaries
6.desperate housewifes
7. glee
8.GG samo zbog chair gledam pa eto
...ostale u procesu traženja/gledanja:zubo:
djdusko
13.02.2011., 19:48
1. the vampire diaries
2. fringe
3. parenthood
4. the big bang theory
5. the good wife
6. mad men
7. sons of anarchy
8. dr house
9. dexter
10. friday night lights
Halloween
13.02.2011., 20:15
1. The Vampire Diaries
2. Misfits
3. Community
4. Southland
5. Dexter
6. Parks and Recreation
7. Chuck
8. V
9. Harry's Law
10. Being Human UK
milanmilan
14.02.2011., 10:35
1. Fringe
2. HIMYM
3. TBBT
4. House
5. Dexter
6. Supernatural
7. Vampire Diaries
8. True Blood
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.