PDA

View Full Version : Latino zanimljivosti


stranice : [1] 2 3 4 5 6 7 8

friend
09.12.2009., 22:04
evo ovde cu vam postaviti zanimljivosti iz serija i glumaca.... nadam se da ce te uzivati :) nravno vi dodajte svoje predloge

Aylin Mujica u seriji "Marina" tumacila je ulogu Veronice i imala je sestru Luciu...Sada, u seriji NINOS RICOS POBRES PADRES, njen lik se takodje zove Veronica i ima sestru Luciu...

Carmen Villalobos i Juan Sebastian Caicedo su par i u stvarnom životu, i tumače glavni par u seriji "Ninos Ricos Pobres Padres".

Aylin Mujica u "Ninos Ricos Pobres Padres" glumi ženu zavisnu od plastičnih operacija, a to je , zapravo i u stvarnom životu. Dokaz je njen izgled danas i pre 10 godina.

Fabiola Campomanes u seriji "Ninos Ricos Pobres Padres" glumi majku po prvi put u svojoj karijeri.

Telemundo je otišao korak napred, i u seriji "Ninos Ricos Pobres Padres" posvetio više pažnje homoseksualcima i lezbijkama. Po prvi put su izražene lezbijke, kojih ima čak 3 u noveli, a najzanimljivije je što je jedna devojka smrtno zaljubljena u jednog muškarca, ali je on gej, i ona samim tim postaje lezbijka zbog uticaja droge.

Ana Lucia Dominguez (Anabel) u telenoveli "Madre Luna" polovinu serije provela je u zatvoru, nisu je uopste prikazivali jedno 60 epizoda. .Za to vreme je ona snimala drugu seriju.

Lik Franca u Floricienti je na pochetku bio na teniskom turniru,i pojavljivao se samo u nekoliko scena, a to je zato sto je Benjamin Rojas u to vreme snjimao Erreway 4 caminos

Poznata pevacica Shakira je 1996 godine glumila u telenoveli "El Oasis"

Ujednoj epizodi Floriciente kad je neka ulicna zurka u pozadini se cuje pesma Gorana Bregovica,,mesecina,,

Sandra Echeveria je trebala glumiti Normu u "Pasion de Gavilanes".

SILVIA NAVARRO I SERGIO BASANEZ SU U 3 TELENOVELA TUMACILI PROTAGONISTE:CUANDO SEAS MIA,CATALINA Y SEBASTIAN I LA HEREDERA + LA CALLE DA LAS NOVIAS GDE ONA TUMACI PROTAGONIST.

Muzika za pesmu Floriciente Corazonez al viento je koriscjena iz Mandine pesme,,Mi Djuskamo,,

Osim telenovele "El fantasma el Gran Hotel", Ana Lucia Dominguez i Michel Brown su jos zajedno glumili i u telenovelama "Pasion Gavilanes", "Te voy a ensenar a querer" i "Madre Luna".

U nekoliko epizoda telenovele "El abuelo y yo" (1992) u kojoj je Ludwika Paleta igrala jednu od glavnih uloga, pojavila se i njena sestra Dominika.

Uloga Analie u telenoveli "El rostro de Analia" prvo je bila za Maritzu Rodriguez, pa za Scarlet Ortiz, ali ju je na kraju dobila Elizabeth Gutierrez.

Telenovela "Esmeralda" je snimljena jos cetiri puta. Dva puta u Meksiku (1972/1997), jednom u Venecueli (1984) i jednom u Brazilu (2004). Meksicka verzija iz 1997. je 1998. nagradjena kao najbolja telenovela 1997. godine na gala svecanosti magazina "TVyNovelas".

Stopama uspeha "Yo soy Betty, la fea" krenula je i argentinska telenovela "LaLola" iz 2007. godine u kojoj se glavni junak, tipicni zenskaros, preko noci nadje u zenskom telu. Snimljene su cileanska verzija (Lola), belgijska verzija (LouisLouise), kineska verzija, spanska, turska... pod nazivom "Lola".

Cirkus "Suarez", koji se pojavljuje u telenoveli "Kassandra", je pravi cirkus. Glumci su tokom snimanja sa njima putovali od grada do grada.
Za telenovelu Ponos Ratkajevih je fabrika slatkisa "Kras" lansirala posebnu bombonjeru "Ratkajevi". U telenoveli je plemenita porodica Ratkaj bila vlasnik fabrike cokolade.

U telenovelama "Nada personal" i "Xica da Silva" otvoreno se govori o socijalnim neprilikama, prostituciji i izrazito visokoj stopi kriminala u latinoamerickim državama, sto je obrazovalo i upozorilo javnost na ove fenomene.

Prva njemacka telenovela zvala se „Bjanka - put do sreće“ (Bianca - Wege zum Glück) i snimana je 2004. godine.

Mnostvo reditelja ucestvuje u snimanju telenovela. Tako se paralelno snima na razlicitim setovima, sto dovodi do znatne ustede vremena.
Glavni protagonisti telenovele "El juramento" na pocetku su trebali biti Gaby Espino, Fernando Carillo i Vanessa Villela. Ali, Gaby je morala napustiti snimanje zbog trudnoce, Fernanda su otpustili, a Vanessa se povukla nakon sto je privatno dozivela nezgodu.

U sredini telenovele "Sos mi vida", lik Deby je krenula s pisanjem vlastite telenovele "Montichelo", aludirajuci na telenovelu "Montecristo", koja je naposljetku bila odbijena od strane producenata. U to vreme, jedan od glavnih konkurenata telenoveli "Sos mi vida" na argentinskim ekranima je bila upravo telenovela "Montecristo".

Specijalna gotovanja u telenoveli "Sos mi vida" imali su Julieta Venegas, te pevaci Chayanne i Ricky Martin.

Telenovelu "Piel de otoño" (2005), Televisa nikada nije vrednovala. Postigla je veliki uspeh svugde u svetu, osim u Mexicu, ali je ipak imala odabranu publiku koja je nikada nije napustila.

Ruska telenovela "Bednaya Nastya" (Kneginja Anastasija) je najskuplji ruski televizijski projekat, buduci da je trebalo izdvojiti dosta novca za kostime i scenografiju.

Telenovela "Mi querida Isabel" (1996) je bila telenovela u kojoj je glumica Karla Alvarez, nakon nekoliko uloga negativki, imala prvu ulogu protagonistkinje

Fernando Carillo, glavni junak telenovele "Rosalinda", tumacio je istu ulogu i u verziji iz 1988. godine koja se zvala "Primavera".

Iako je glumac Patricio Castillo, nakon uloge odradjene u telenoveli "Por un beso" (2000), rekao da je to njegova posljednja uloga u telenovelama, ipak je pogazio rijec i pojavio se u telenoveli "Sortilegio", 9 godina posle

Telenovela "Tierra de pasiones" (2006) je bila druga najgledanija premijera Telemunda u SAD-U.

Snimanje telenovele "Al diablo con los guapos" zavrseno je 23. maja 2008. godine.

Glumica Daniela Spanic je 2001. godine odbila ulogu u telenoveli "Cuando seas mia", kako bi izbjegla poredjenje sa sestrom blizankom Gabrielom, koja je u to vrijeme igrala glavnu ulogu u Televisinoj telenoveli "Por tu amor".

Sve tri glavne glumice telenovele "Mis tres hermanas" (2000) Scarlet Ortiz, Dad Dager i Chantal Badaux, su trenutno po prvi put u drugom stanju.

Aylin Mujica je za TV Aztecu debitovala u telenoveli "Señora" (1998).

Smatra se da je lik Mireye de la More u telenoveli "Bendita mentira" (1996), bio jedan od najboljih koje je odglumila Ana Patricia Rojo.

Glumica Martha Julia debitovala je u telenoveli "El premio mayor" (1995).

Iako je stvarni naziv telenovele bio "Y los declaro marido y mujer" ona je u svetu poznata po imenu "Amor infiel".

U jednoj od epizoda telenovele "Las tontas no van al cielo" pojavila se i poznata francuska pjevacica Alizée Jacotey i vodila je razgovor sa Candy i Santiagom.

Nakon sto su glumili par u telenoveli Victoria (2007), glumci Victoria Ruffo i Arturo Peniche su to ponovili i u telenoveli "En nombre de amor" (2008).

Prva opcija za ulogu Marie Ines Santos u telenoveli "Los parientes pobres"(1993) bila je glumica Helena Rojo, ali je nju na kraju odigrala Nuria Bages.

Telenovela "El pecado de Oyuki" (1988) pocela se snimati kada je bilo napisano samo pet epizoda.

Laura Flores, u novoj telenoveli "Corazon salvaje" iz 2009. godine glumi majku Eduarda Yaneza i to nakon sto je, 25 godina prije, 1984. godine u telenoveli "Tu eres mi destino" glumila njegovu devojku!

Arturo Peniche i Andrea Lopez su u telenoveli "Zorro, la espada y la rosa" iz 2007. godine, glumili oca i kcerku, dok su u telenoveli "Victoria" iste godine, interpretirali ljubavni par.

Telenovela "El nombre de amor" je druga telenovela u kojoj je Laura Flores interpretirala majku glumice Altair Jarabo. Pre je to ucinila u telenoveli "Al diablo con los guapos".

Telenovela "El juramento" je bila jedan od najvecih neuspeha Telemunda u SAD-u.

U telenoveli "Victoria", nikada se nije mogao vidjeti lik Jeronimove prijateljice, doñe Tee, tako da se ne zna ko ju je interpretirao.

friend
09.12.2009., 22:05
Layevska je 2005. godine dobila je pozivnicu da nastupi u reality showu "Bailando por un Sueno" (Plesom do snova). Iako je bila nepopularna kod žirija, gledatelji su je održali u showu do pred samo finale, te je na kraju osvojila trece mjesto.

Pri sredini telenovele "Maceha" kad se odrzavala revija Marijinog nakita, gledatelji su u publici mogli primetiti meksicke glumice Lourdes Munguiu, Helenu Rojo i Frances Ondivielu, a voditelj cele revije je bio glumac Alfredo Adame.

Glavnu temu telenovele "Querida enemiga", "Te ha robado" (Ukrao sam ti) interpretira slavni pjevac Miguel Mijares.

Za ulogu protagonistice u telenoveli "Sortilegio", audiciji su pristupile Marlene Favela, Ana Claudia Talancon, Iran Castillo i Anahi. Uloga Raquel bila je namijenjena za glumicu Yolandu Andrade, koja je zbog privatnih obveza odustala od nje. Za ulogu negativca Bruna spominjali su se Mauricio Islas i Rafael Amaya.

Glavna zenska uloga u seriji CCEA prvobitno je bila namjenjena glumici Marlen Favela koja se nije mogla sloziti oko honorara kojeg su joj nudili producenti. Ubrzo ju je zamjenila Majte Perroni.

Scena u kojoj Huan Migel progoni Marichy snimljena je u porodicnoj kuci Velarde.

U jednoj sceni Evita Munoz (Candelaria) slusa radio, a na njemu se emitirala prva radio tevenovela i to Fuego en la sangre

Ova tevenovela je obelezila vracanje na male ekrane dve glumice Lauru Zapatu i Naileu Norvind, koje su glumile majku i ceru.

Na prvo snimanja tevenovele Maite je dopratio njen bivsi kolega iz benda Chriatian Chavez

Huan Migel San Romanova kuca je ista ona koju je grupa rbd koristila u svom spotu.

Naslovnu numeru Solo tu (samo ti) otpjevala je Gaby iz La Nueva Banda Timbiriche

Ovo je drugi put da Wiliam Levy, Maya Mishalska i Rocio Banquells glume u istoj tevenoveli. Prvi put su glumili u tevenoveli Pasion (Strast) iz 2007 godine.

Lik Oca Anselma odigrala su dva glumca i to zbog smrti prvobitnog Miguela Corcege. Zamenio ga je Hector Gomez

U epizodi kada Beatriz krsti svoje dete,postoji greska. Naime,Francisco (Elsin otac), uzvanicama se predstavi kao Francisco San Roman. Ali kada Beatriz sa svojim detetom bude oteta, na telefon se javlja Luisa, Franciskova zena i trazi da je spoje s njenim muzem Franciskom Maldonadom.

Telenovela "Juana Iris" (1985) je jedna od rijetkih u kojoj je Adela Noriega igrala ulogu negativke.

Prvobitni nazivi telenovele "Asi son ellas" bili su "Flores de otoño" i "El club de las flores".

Omiljeni parfem Helene Rojo je Channel.

Sandra Echeverria tecno govori spanski i engleski jezik, jako voli ples, a u slobodno vreme se bavi tenisom i jahanjem.

San Gabriela Sotoa bio je studirati ekonomiju na Harvardu.

friend
09.12.2009., 22:06
Angelica Rivera je jednog dana otkrila da Veronica Castro snima film u susednoj ulici te se pocela motati po setu. Na njeno iznenadjenje Veronica joj je pristupila i predlozila joj da se prijavi na naticanje "The Face of the Herald" koje je njoj pomoglo u karijeri. Angelica pobedjuje na tom natjecanju i tu zapocinje njena karijera.

Omiljeni predmet Luisane Lopilato u skoli je bila biologija.

Fernando Colunga je od detinjstva zelio postati glumac, iako je diplomirao na Unverzitetu u Mexicu.

Jaime Camil govori cetiri jezika: spanski, engleski, portugalski i francuski. Voli ekstremne sportove, kao padobranstvo, skijanje na vodi i bungee skokove,a interesantno je i to da je bio u vezi sa pevacicom Thaliom.

Saul Lizaso je vlasnik restorana "Piantao" u gradu Mexicu.

Meksicka glumica Ana Martin postala je vrlo popularna 1988. godine po TV seriji "El Pecado de Oyuki" kao Geisha, ali nakon mjeseci nosenja teske azijske sminke, lice joj je stradalo, pa je morala na zahvat kod estetskog hirurga.

Galilea Montijo pobjednica je prvog meksickog Big Brothera u kojem su ucestvovale poznate licnosti.

U telenoveli "Mi pequeña traviesa" (1999) zajedno su glumili Mariana Seoane i Mauricio Islas. Marianin lik, Bárbara, je bila jako zaljubljena u Juana Felipea kojeg je igrao Mauricio, ali joj on nikada nije uzvratio. Medjutim, godinu dana kasnije, ovo dvoje glumaca zaigrali su glavne uloge u telenoveli "Amor Gitano" gdje su njihovi likovi, ovoga puta prozivjeli pravu ljubavnu pricu.

Razlika u godinama izmedju poznatih brazilskih glumaca Débore Falabelle i Murila Benicia, koji su u megapopularnoj telenoveli "O clone" glumili oca i kcerku, Lukasa i Mel, je samo sedam godina.

Moze se primetiti da svi likovi u telenoveli "Victoria" koriste mobitele marke Motorola, osim lika Jeronima (Mauricio Ochmann), koji koristi mobitel marke Nokia, tacnije Nokiu N95 8GB.

U telenoveli "Las tontas no van al cielo" ne moze se vidjeti lik Alicijine sluzavke Eve, posto se taj lik nikada nije ni pojavio pred kamerama ove telenovele.

U jednoj sceni Televisine nove telenovele "Camaleones", njeni glumci Alfonso Herrera i Belinda Peregrín Schüll na TV-u gledaju scenu poljupca iz druge Televisine uzdanice, telenovele "Mi pecado", izmedju njenih glavnih aktera Juliana (Eugenio Siller) i Lucrecie (Maite Perroni).

Najgori slusaj kada se govori o uticaju telenovela na drustvo dogodio se u Brazilu 1992. godine kada je glumac Guilherme Padua ubio kolegicu iz telenovele "De Corpo e Alma" Danielu Perez. Naime, Guilherme i Daniela su u seriji tumacili ljubavni par, no u nadolazecim epizodama trebali su se rastaviti. Ljubomorni Guilherme, opsesivno zaljubljen u Danielin lik, ubio je kolegicu na brutalan nacin i njeno tijelo odbacio u blizini brazilske favele. Daniela je bila cerka Glorie Perez, koja je zasluzna za mega hit O Clone.

friend
09.12.2009., 22:06
Nakon ulaska lika Santjaga u telenovelu «Las dos caras de Ana», gledaoci su mogli samo da nagađaju sa kim će ostati lik Ane.

Snimljen je specijal telenovele "La Madrastra: Años despues" (Maceha: Godinama poslije) koji je emitiran samo u Meksiku. Specijal je prikazivao vecinu likova s njihovom djecom, te Demetrijev beg iz zatvora. Malu ulogu u specijalu imala je i Alejandra Barros. U ovoj verziji ubica je Fabiola.

Maite Perroni je trebala da glumi jednu od sestara Garrido zajedno sa Patriciom Navidad i Galileom Montijo ali je odustala od uloge zbog nove serije "MI Pecado"a ulogu je dobila Ana Brenda Kontreras.

Ninel Conde nakon sto nije dobila glavnu ulogu u seriji "Pasion", Carla Estrada joj je ponudila ulogu Ursule. Nakon sto je Ninel procitala scenario za 10. epizoda koliko je tada bila napisano odbila je ulogu smatrajuci je dosadnom. Ali kada je pogledala seriju pokajala se sto je odbila ulogu. Ulogu je dobila Maya Mishalska.

Glumici Aylin Mujici, bas nije islo nakon sto je otisla na kasting za seriju "Marina" za glavnu ulogu producenti su je odbili jer je glavnu ulogu dobila Sandra Echevaria, ali tu je dobro prosla jer je dobila ulogu blizanki dobre Laure i Veronike (glavne zloce). Takodje trebala je glumiti u seriji "Pecados Ajenos" lik Ines, ali nismo saznali razloge zbog kojih je odustala od uloge i ulogu je dobila Catherine Siaechoque. Zatim u seriji "Mas Sabe al diablo" dobila je glavnu ulogu, ali su se producenti predomislili jer su smatrali da je stariji za tu ulogu. Uloga je kasnije data Gaby Espino.

Serija Dame Chocolate promenila je glavna tri glumca. Glavene uloge su trebali tumaciti Mauricio Ochmann, Zharick Leon i Erick Elias, ali su oni presli u druge serije.A na njihova mesta su dosli Carlos Ponche, Karla Mongori i Khoran.

Zharick Leon je zarko htela ulogu Alisije u seriji "La Viuda del Blanco", ali ulogu je dobila Itati Cantoral sto je razbesnelo Zarich koja je u toj seriji dobila ulogu glavne negativke.

Zharick Leon je zarko htela ulogu Alisije u seriji "La Viuda del Blanco", ali ulogu je dobila Itati Cantoral sto je razbesnelo Zarich koja je u toj seriji dobila ulogu glavne negativke.

Aracely Arambulla je odbila Salvadora Mehiju da ucestvuje u njegovoj seriji "Fuego el la sangre" dobila bi gostojucu ulogu, ali je odbila zbog toga sto su joj deca mala. Ulogu namenjenu njoj dobila je Gabriela Vergara.

Sandra Echevaria je snimala promo za serije "Traicion" zajedno sa Mariom Cimarom ali je ipak odustala od uloge, a glavna uloga je presla u ruke iskusne dzepene venere Dane Garcie.

Edit Gonzales se trebala pojaviti kao specijalna gosca u tada popularnoj telenoveli "Pasion de Gvilanes", ali je ulogu odbila jer je ostala trudna.

Telenovela "Chispita" (1982.) oznacila je televeizijski debi u zanru sapunica poznate meksicke glumice Lucero.

Telenovela "Quinceañera" (1987) je bila prva telenovela koja je govorila o dorgi, silovanju i bandama.

Iako je telenovela "Mirada de mujer" postigla veliki uspeh, njen kraj se smatra jednim od najgorih u historiji telenovela

Na snimanju serije Al diablo con los guapos (Prokleta lepota) poljupci izmedju glavnih glumaca Alison Lozz (Milagros) i Eugenia Sillera (Alejandro), bili su prvi u zivotu za ovu mladu glumicu, koja ima samo 16 godina. Eugenio je kroz salu rekao da se nije bas ugodno osecao znajuci da ce je on prvi morati "poducuti", ni manje ni vise nego pred kamerama.

U jednoj sceni telenovele "Cuidado con el angel" na televizoru se pojavljuje epizoda telenovele "Al diablo con los guapos".

Na audiciju za glavnu negativku u telenoveli "Las tontas no van al cielo", ulogu Alicie, pristupile su glumice Itati Cantoral, Luz Elena Gonzalez i Martha Julia, no ulogu je na kraju dobila Fabiola Campopanes.

Glumac Antonio Medellin, koji je u originalnoj verziji telenovele "Rubi" tumacio lik glavnog junaka Alejandra, u verziji iz 2004. godine tumacio je lik Ignacija, Alejandrovog oca.

Na audiciju za ulogu Fernanda u telenoveli "La fea mas bella " pristupili su Rene Strickler, Eduardo Santamarina i Sebastian Rulli, a ulogu je kasnije dobio Jaime Camil.

Kao prvobitni naslovi telenovele "Sortilegio" spominjali su se se "Con Toda el Alma", "Te quiero amar", "Sortilegio de amor" i "Corazon herido".

Jedino promenjeno ime iz originalne verzije «Rubi» jest lik Hektora. U originalnoj verziji (1968), Hektor se zvao Cesar i tumačio ga je Carlos Fernandez.

"Rubi» iz 2004. godine imala je otvoreni kraj. Barbara Mori je pozvana da nastupi i u planiranom nastavku telenovele, koji je kasnije obustavljen. Glumica je odbila da nastupi u nastavku.

I još nešto ...

Evo nekoliko reči i o produkciji telenovela. Pristupa se na dva moguća načina: Prvi je uveo meksikanac Valentin Pimstein. On radi sa "otvorenim scenarijom". Prvobitno se snimi oko 30 do 50 epizoda, pa se tokom emitovanja sprovode ankete među gledaocima. Tako autori mogu da utiču na želje gledaoca, da uvedu nove likove ili prizovu nove zaplete. Druga metoda je takođe ideja jedog meksikanca Ernesta Alonsa. Telenovela se snimi u celini. Pri dobro reakciji publike, se može naknadno dosnimiti epizode, koje se ubace u sredinu serije. Telenovela Salomé je sa izvornih 100 epizoda produžena na 180. Produkcije, sa lošom prihvaćenošcu publike, se međutim mogu skratiti, kako ne bi blokirale atraktivne termine.

Lokacije za snimanje serije CCEA bile su u Meksiku, najviše trg Zokalo, Majami i nekoliko kadrova iz SAD-a. Ako niste znali medeni mesec glavnih protagonista ove serije snimljen je u Akapulku.

Maite Peroni u seriji CCEA kada vozi biciklu nikada ne nosi obuću. A kada je Majte prodavala na ulici, neki ljudi su rado kupovali njene proizvode.

O clone bila je prva produkcija koja je se prikazivala na američkoj televiziji sa engleskim titlom.

Zvanične studije su potvrdile da su telenovele iz produkcijskih kuća Televisa (Meksiko) i Rede Globo (Brazil) u svetu zastupljenije od sapunica iz SAD, Australije i Velike Britanije zajedno.

Telenovele su iz Južne Amerike prvo stigle u Španiju, Portugaliju i Italiju, onda u držve bivšeg Sovjetskog Saveza, republike bivše Jugoslavije, Severnu Afriku, pa do daleke Kine.

Za telenovelu Ponos Ratkajevih je farbrika slatkiša Kraš lansirala posebnu bombonjeru "Ratkajevi". U telenoveli je plemenita porodica Ratkaj bila vlasnik fabrike čokolade.

Cirkus Suarez, koji se pojavljuje u telenoveli Kassandra, je pravi cirkus. Glumci su tokom snimanja sa njima putovali od grada do grada.

Telenovela "Simplemente Maria", iz 1967 snimana je još pet puta: Peru (1969), Brazil (1970), Venecuela (1972), Argentina (1979) i Meksiko (1989). Verzija iz 1989. je postigla ogroman uspeh a Victorija Ruffo je bukvalno preko noći postala zvezda.

Na kanalu Rede Globo utemeljila se sledeća šema prikazivanja telenovela: iz vremena kolonijalizma, robstva, vreme imigracije … po običaju malo romantizovano. 19:00 Savremene priče, ponekad sa humorističkom notom … urote, osveta i intrige. 20:00 Novela das Oito (Novela u osam) – u ovo vreme ide glavna telenovela, od koje se očekuje najbolja gledanost. Spektar tematika je širok i menja se od serije do serije. 21:00 Socijološki kritične teme kao abortus, hendikepiranost, korupcija, zloupotreba droge, kriminal, prostitucija, diskriminacije zbog polnog opredelenja, boje kože ili porekla.

Telenovela "Esmeralda" snimljena je četri puta. Dva puta u Meksiku (1972/1997), jednom u Venecueli (1984) i jednom u Brazilu (2004).

Meksička rediteljka Alicia Carvajal je scenariom prve hrvatske telenovele Villa Maria bila zadovoljna, ali je ipak imala druge zamerke: "U Vili Mariji stalno se puši i pije, a tako nešto prosto je nezamislivo u meksičkim serijama, jer u toj zemlji shvataju edukativnu snagu telenovela koje se koriste kako bi mladi bili vaspitavani u pravom smeru".

friend
09.12.2009., 22:32
Na snimanju telenovele "Lazos de amor" u kojoj se proslavila trostrukom ulogom, Lucero je zapocela vezu sa svojim sadasnjim suprugom, pjevacem Manuelom Mijaresom, koji je u istoj telenoveli tumacio samog sebe.

U ranijim verzijama telenovele "Fuego en la sangre", lik Rosario ne umire, ali u ovoj se to desilo, zbog toga sto je glumica Ninel Conde, koja je tumacila njen lik, odlucila da izadje iz telenovele.

Venecuelanska telenovela "Calle luna, Calle sol" se isprva trebala zvati "Inocencia perdida".

Prije nego sto je pocelo snimanje telenovele "El juego de la vida", maldi glumci su ucili igrati fudbal, a dio ekipe je i snimao neke scene u Japanu tokom Svjetskog fudbalskog prvenstva 2002. godine.

Televisine glumice Maya Mishalska i Nailea Norvind tri puta su glumili zajedno u telenovelama ; Amor gitano, Mujer de madera i Cuidado con el angel.

Ninel Conde je dobila ulogu Ursule u televisinoj seriji Pasion,ali je kasnije odbila ulogu,a na njeno mesto dosla je Maya Mishalska.

Vanessa Giácomo i Daniel de Oliveira, glavni protagonisti brazilske telenovele "Cabocla", svoju romansu sa malih ekrana prenijeli su i u stvarni zivot, a zanimljivo je da se to isto desilo i sa glavnim protagonistima prve verzije ove telenovele, Glóriom Pires y Fábiom Júniorom.

U cileanskoj telenoveli "Amores de mercado" (2001), nakon smrti glavnog lika, Pelluca, ljudi su poslali pogrebne vijence na centralnu pijacu u Santiago de Chileu.

Telenovela "Barrera de amor", oznacila je debi meksicke glumice Ane Brende Contreras u ovom zanru.

Poslednju epizodu serije «La fea más bella» u Meksiku gledalo je 44% gledatelja.

Tajna koju Maričuji u popularnoj seriji «Cuidado con el Angel» čuva gotovo kroz celu telenovelu jest da je bila napadnuta od strane jednog muškarca za kojeg se kasnije ispostavi da je Huan Miguel. Kako radnja teče ispostavlja se da ju je Huan Miguel samo jurio i na silu poljubio. Scena u kojoj Huan Miguel progoni Maričuj snimljena je u porodičnoj kući Velerde.

Nakon ulaska lika Santjaga u telenovelu «Las dos caras de Ana», gledaoci su mogli samo da nagađaju sa kim će ostati lik Ane. Snimljena su čak i dva različita kraja, jedan u kojem Ana (Ana Layevska ) ostaje sa Rafaelom (Rafael Amaya), i drugi u kojem Ana ostaje sa Santjagom (inače tumači Jorge Aravena). U većini država prikazan je prvi kraj.

Oca Anselma u seriji «Cuidado con el Angel» sve do smrti igrao je Miguel Córcege. Scenaristi serije bili su u dilemi da li da lik Anselma ubiju (prema nezvaničnim podacima Isabela je ta koja je navodno trebala da ga ubije) ili da ga zameni neki drugi glumac. Odlučena je ova druga varijanta, jer je lik bio neophodan u razvoju ljubavne priče između Maričuj i Huan Migela. Héctor Gómez je nastavio tamo gde je Miguel stao.

Carlos Camara Jr, Ana Patricia Rojo i Maya Mishalka dva puta su glumili zajedno u telenovelama. To su bile serije «Mujer de madera» (2004) i «Cuidado con el Angel» (2008).

Rocío Banquells u kostimiranoj seriji «Pasion» tumačila je lik Ofelije. Da li ste znali da ona glumi i Isabelu u popularnoj seriji “Cuidado con el Angel»

Glumica Adriana Roel, koja je u filmu o popularnoj «Rubi» iz 1970 tumačila lik Rubine majke Refugio, u ovoj je verziji tumačila sporedni lik Henarove sekretarice.

U telenoveli ""Las vías del amor" (2002) koriscen je dio zvucnog zapisa iz telenovele "Salome" (2001).

Telenovela "Heridas de amor" je bila prvi projekat u kojem su zajedno glumili brat i sestra José Elías y Beatriz Moreno.

Nakon "Rubi", telenovela "Contra viento y marea" je bila drugi projekat na kojm su zajedno radili Marlene Favela i Sebastián Rulli.

Fernando Carillo, junak telenovele "Rosalinda" tumacio je isti ovaj lik i u verziji telenovele iz 1988. godine koja se zvala "Primavera"

Leticiji Calderón je malo falilo da odbije ulogu u telenoveli "Esmeralda" jer je tada upravo zavrsavala svoje uscesce u drugoj - "La antorcha encendida"

Telenovela "Mundo de fieras" je bila prva meksicka telenovela u kojoj je glumila venecuelanska glumica Gaby Espino.

Fernando Carillo je bio u braku sa glumicom i manekenkom Catherine Fulop,sve dok ga ona nije uhvatila u krevetu sa drugom,i kasnije ga optuzila da je gej!

Marlene Favela je u dve serije glumila nemogucu ljubav Eduarda Santamarine.U seriji "Velo de novia" je glumila ulogu dobre devojke Angeles i poginula,dok je i u seriji "Rubi" bila dobrica Sonia i takodje izgubla zivot!

friend
09.12.2009., 22:32
Popularna serija za tinejdzere "Rebelde way" je izazvala totalni haos u Izraelu! Za vreme termina serije u Izraelu se sve zaustavljalo da bi se gledala epizoda "buntovnika"! Sve prodavnice,restorani...su se zatvarali!

Telenovela "Tierra de pasiones" oznacila je ponovno neprijateljstvo izmedju glumica Catherine Siachoque i Gabriele Spanic. Cetiri godine prije su to bile u telenoveli "La venganza".

Smatralo se da bi Aracely Arámbula mogla igrati glavnu ulogu u telenoveli "Duelo de pasiones" prije nego sto je ona dodijeljena Ludwiki Paleti.

Razlika u godinama izmedju glavnih protagonista telenovele "Madre Luna", Amparo Grisales i Gabriela Porrasa iznosi cak 12 godina...naime, Amparo je rodjena 1956. godine, a Gabriel 1968. godine.

U telenoveli "Las dos caras de Ana", glavni protagonisti, Ana Layevska i Rafael Amaya su po prvi put koristili svoja prava imena za likove koje su tumacili.

Christian Meier je bio izabran medju 50 najljepsih ljudi za 2007 godinu, po izboru casopisa "People".

Humberto Zurita je trenutno predsjednik fudbalske ekipe " Gallos Blanco del Queretaro" koji se natjece u prvoj "A" divziji meksicke lige.

Ulogu Andrésa Lascuraina u telenoveli "Secretos del alma" prvobitno je trebao igrati Saul Lizaso, ali je on odustao, pa je na njegovo mjesto uskocio Humberto Zurita.

Kolumbjska glumica Ana Lucía Domínguez je 2001. godine, u svojoj 18-oj godini dogovorila brak sa komicarem Davidom Albertom García Jeringom, 14 godina starijim od nje. Poceli su se zabavljati kada je njoj bilo 13, a njemu 27 godina. Dvije godine poslije toga su se razisli.

Vila Juana Miguela San Romana u telenoveli "Cuidado con el angel" je ista ona vila koja se koristila u spotu za pjesmu "Rebelde" grupe RBD.

"Mundo de fieras" je bila sesta telenovela koju je producirao Salvador Mejia, a u kojoj je ucestvovao César Évora. Prije su to bile "Abrázame muy fuerte" (2000-2001), "Entre el amor y el odio" (2002), "Mariana de la noche" (2003-2004), "La madrastra" (2005) i "La esposa virgen" (2005).

Meksicka glumica Maya Mishalska je poprilican poliglota. Govori spanjolski, poljski, engleski, francuski i u manjoj mjeri ruski jezik.

Telenovela "Sin senos no hay paraiso" je bila prva telenovela u produkciji Telemunda koja je trajala godinu dana.

Nakon prikazivanja posljednje epizode telenovele "Padre Coraje", uslijedila je jednosatna emisija posvecena njoj, "Padre Coraje: Al Vivo" (Padre Coraje: Uzivo), u kojoj je voditelj emisije razgovarao s glumcima iz serije.

"O clone" je telenovela koja se smatra jednom od najboljih brazilskih i svjetskih telenovela svih vremena.

Telenovela "El cuerpo del deseo" je oznacila povratak glumca Andrésa Garcíe na male ekrane nakon dugo vremena.

Tokom snimanja telenovele "Amor Real" 2003. godine, njeni protagonisti Adela Noriega i Fernando Colunga bili su par u stvarnom zivotu.

U telenoveli "Primer amor...a mil por hora" meksicke glumice Anahi i Daniela Lujan su ponovo glumile sestre. Prije toga, su to bile i u telenoveli "El diario de Daniela".

Posto je u telenoveli "La usurpadora", Gabriela Spanic tumacila dva fizicki jako slicna lika, tacnije Paolu i Paulinu, u jednoj sceni tuce izmedju njih dvije, priskocila joj je u pomoc njena rodjena sestra blizanka Daniela odglumivsi Paolu, posto je bilo jako tesko da Gabriela izvede tu scenu sama.

Prva meksicka telenovela se zvala "Senda prohibida" (1958)

Telenovela "Las tontas no van al cielo" je dozivjela toliki uspjeh, da je cak i Kina odlucila da napravi njen remake.

Doña Bárbara (RCTV, 1975) je bila prva venecuelanska telenovela koja je u potpunosti radjena u koloru.

Najuspjesnija telenovela Juana Osoria do sada je telenovela "Marisol" koja je prodata u vise od 65 drzava svijeta.

Remake telenovele "Bodas de odio", telenovela "Amor Real", smatra se najboljom koju je do sada producirala Carla Estrada. .

"Victoria" je prva kolumbijska telenovela u kojoj je ucestvovala meksicka glumica Victoria Ruffo.

"Yo soy Betty, la fea" (RCN, 1999-2001) je najuspjesnija kolumbijska telenovela svih vremena.

U Cileu se ovaj zanr naziva "Telecebolla" izuzve televizije i stampe gdje telenovelu nazivaju "Teleserie"

Mariana Levy i Eduardo Palomo su bili protagonisti telenovele " La pícara soñadora" iz 1991. godine, a oboje su u stvarnom zivotu umrli od infarkta, 2003. i 2005. godine.

Jedne od prvih glumica u svijetu telenovela uglavnom dolaze iz Meksika: Veronica Castro, Lucero, Lucia Mendez, Thalia, Adela Noriega y Victoria Ruffo

Mnogi se slazu u tvrdnji da je lik Cataline Creel u telenoveli "Cuna de lobos" koji je odigrala meksicka glumica María Rubio najbolji lik negativke svih vremena u historiji telenovela.

Venecuelanska telenovela "Abigail" slovi za telenovelu koja je najvise ponavljana u Spaniji. Producirana je 1988. godine i cak do 2004. godine se ponavljala na raznim televizijskim stanicama u Spaniji.

"Chocholate con pimenta" je bila posljednja telenovela u kojoj je glumac Cláudio Corrêa e Castro ucestvovao od pocetka do kraja. Umro je 2005. godine

Kolumbijska telenovela "Lorena" (RCN, 2005) je bila posljednja telenovela koju je napisao Bernardo Romero Pereiro, a glavni protagonisti su bili Coraima Torres i Diego Ramos.

Prvi put u historiji Televise se desilo da se dvije telenovele zavrse u istoj sedmici a to su "En nombre de amor" i "Mañana es para siempre".

Prije nego sto je postao glumac, Fernando Colunga se bavio administrativnim poslovima, bio je konobar i prodavao je automobile.

U telenoveli "En nombre de amor" u kojoj Leticija Calderon igra ulogu negativke ucestvovao je i njen sin Luciano Collado.

Za ulogu Alonsa u telenoveli "Querida enemiga" audiciji je pristupio William Levy, ali ju je na kraju odbio zbog druge ponudjene u telenoveli "Cuidado con el Angel".

Aylin Mujica je trebala nastupiti i u telenoveli "Pecados Ajenos" u ulozi Ines ali je izbacena iz nje prije pocetka snimanja.

Paulina Rubio je kcerka poznate meksicke glumice Susane Dosamantes koju smo imali priliku gledati kao Albertu, Ricardovu majku u telenoveli "Marina".

Poznati portorikanski glumac Osvaldo Rios je bio u vezi sa kolumbijskom pjevacicom Shakirom.

2001. godine Ana Layevska dobiva svoju prvu filmsku ulogu u filmu "In the time of the Butterflys" (U vrijeme leptira) gdje je nastupala uz Salmu Hayek.

Ucenici osnovnih i srednjih skola u Hrvatskoj nekada su bjezali sa zadnjih casova kako bi stigli na "Marisol" ili "Esmeraldu", a neki su ucenike pustali kuci, pogotovo ako je rijec o zadnjem nastavku, koji je u podnevnom terminu pred male ekrane znao privuci i do milion gledatelja.

Prema izvjestaju iz Brazila, zene koje zive u podrucjima na kojima se prima signal Globo TV-a (programa koji emituje sapunice), radjaju manje djece. Tokom dvije decenije, koliko je bilo potrebno da se istrazivanje provede, zakljuceno je kako se rodilo tri miliona Brazilaca manje, a cak 800 hiljada parova odlucilo se rastaviti.

Prvenstveno Rubi je trebala igrati Sara Maldonado ali pocetak snimanja serije se oduzio jer nisu mogli naci muske uloge. Kasnije je Sara odustala od uloge zbog porodicnih problema.

Srna Lango i Irfan Mensur su u telenoveli "Jelena" glumili ljubavnicu i ozenjenog muskarca. U realnom zivotu su supruznici.

Najdrazi pisac Paole Rey je Mario Benedetti

Prije nego sto je odlucio da se posveti glumi, Juan Alfonso Baptista je bio golman venecuelanske reprezentacije.

Telenovela "Te voy a enseñar a querer" je remake istoimene telenovele iz 1990. godine radjene u produkciji " Producciones Punch".

friend
09.12.2009., 22:34
Najpopularnija Telemundova telenovela je Sin senos no hay paraiso.. A slede Pasion de gavilanes,El cuerpo del deseo i VicToria

Camila Bordonaba je visoka 1.63m, i kaže da je to jedina stvar koju bi promenila na sebi. Njena destinacija iz snova je Egipat, a omiljeni predmet u skoli joj je bila psihologija.

Telenovela "Pasion Gavilanes" se u Kolumbiji emitovala putem televizije Caracol i pretvorila se u najveci uspjeh jedne privatne TV kuce prevazilazeci uspjeh koji je kod publike dostigla telenovela "Yo soy Betty, la fea" sa RCN televizije.

Glumci Juan Pedro Lanzani i Mariana Espósito koji u telenoveli "Casi Ángeles" tumace likove Marianele i Thiaga, su par u stvarnom zivotu.

Thalija je kuma i jedna od najboljih prijateljica Itati Cantoral.

Da je zivot Sherlyn film, ona bi ga nazvala "Zivot je lijep".

Specijalne uloge u prvoj hrvatskoj telenoveli "Villa Maria" su dobili meksicki glumci Omar Germenos i Gloria Peralta, koji su u stvarnom zivotu u braku.

Gostovanje venecuelanske zvijezde, hrvatskog porijekla, Gabrijele Spanic u srbijanskoj telenoveli "Jelena" je bilo u planu. Iz nepoznatih razloga do te saradnje nije doslo, i ako je Spaniceva u intervjuima i emisijama potvrdjivala da ce imati gostujucu ulogu u Jeleni. Za list "Blic" je najavljivala gostovanje u 12 epizoda, koje su se trebale snimati u Majamiju.

U Srbiji je popularnost telenovele Kassandra bila tolika da je danas spominju u gimnazijskim udzbenicima sociologije. Pevac Saban Bajramovic joj je posvetio pesmu na tada aktuelnom albumu, a Dragana Mirkovic je snimila spot za pesmu Dusu si mi opio, koji je jako inspirisam Kasandrom.

Zbog imaginarnih zivota likova koje prate na televiziji, pojedini ljudi zanemare sopstvene obaveze. U Indoneziji je vlada saopstila „da je nedopustivo da se zbog telenovele Kassandra ne ide na posao“.

Za ulogu Camile, koja boluje od leukemije, glumica Carolina Dieckmann je morala da odsece svoju dugu plavu kosu i da se osisa do glave.

Kada je Kasandra bila u zatvoru zbog ubistva Ignasija zitelji jednog sela u Srbiji su pisali peticiju venecuelanskoj vladi da je oslobode uz obrazlozenje '' mi znamo da je Kasandra nevina''

Iako je glas njenog lika, Mude u telenoveli "Padre Coraje", pomalo djecji, glumica Fabiana Garcia Lago nema takav glas.

Camila Bordonaba i Benjamin Rojas su se zabavljali za vrijeme snimanja telenovela "Chiquititas" i "Rebelde Way". Benjamin je jednom prilikom rekao da je Camila bila njegova prva ljubav i prva djevojka koju je poljubio. Danas je opisuje kao velikog prijatelja.

Camila Bordonaba je veliki fan fudbala i navija za klub Independente, a jako voli i grupu Guns N' Roses, knjige Hermana Hesea i TV seriju Simpsonovi.

Omiljena grupa Feipea Colomboa je Led Zeppelin, a pjevac Eric Clapton.

Porodica Maite Perroni je italijanskog porijekla

Glavni glumci iz telenovele "Las dos caras de Ana", Ana Layevska i Rafael Amaya su prohodali na snimanju i jos uvijek su u ljubavnoj vezi.

Glumica Angelica Vale, glavna junakinja telenovele "La fea mas bella" gostovala je u posljednjoj epizodi prve sezone americke verzije serije "Ruzna Betty" (Ugly Betty) gdje je tumacila zubnu tehnicarku.

Hrvatska telenovela "Villa Maria" je u Srbiji bila toliko popularna, da ju je pjevacica Tijana Dapcevic spomenula u svojoj jugonostalgicnoj pjesmi „Sve je isto samo njega nema“ („Cujem u Beogradu, da se gleda Villa Maria“).

Kuca „Power House Entertainment“ je 2004. snimila telenovelu "Jelena", kao prvu srpsku telenovelu ikada. Scenario je ekskluzivno pisao iskusni meksikanac Joaquín Guerrero Casasola y Gómez. Prva epizoda je zbog bolje promocije 18. oktobra 2004. projektovana na Trgu Republike putem video bima.

U argentinskoj telenoveli "Simplemente Maria" Irma Roy glumi mladu majku Mariju, koja se u nadi za boljom zaradom seli iz provincije u velegrad. Kada zatrudni, zivotni saputnik je napusta. Ali ona se i dalje obrazuje i paralelno radi kao krojacica da bi prezivjela. Studije su potvrdile da je tokom emitovanja ove telenovele drasticno porasla prodaja sivasih masina firme Singer, da je kontinuirano uvecan broj prijava za kurseve obrazovanja odraslih, i da su selidbe iz provincije u gradove bile uocljivo uvecane. Kada je 1969. u peruanskoj verzij telenovele "Simplemente Maria" snimano Marijino vjencanje na Plaza de Mayor u Limi, tu se skupilo 10.000 ljudi da prisustvuje tom cinu.

Najuspjesnije telenovele se proizvode u Meksiku i Brazilu, gdje se emituju u najboljim terminima. U nesto manjem obimu telenovele se proizvode i u Argentini, Venecueli, Kolumbiji i Cileu.

Anahi na stomaku ima tetovazu svog omiljenog junaka Petra Pana

Posto Televisa nije znala koju ce telenovelu smjestiti u termin od 17:00 sati nakon telenovele "Las dos caras de Ana", zamolili su producenticu da je produzi za 20 epizoda, na sto je Lucero Suarez rekla kako to nece napraviti, jer ne namjerava nadopisivati nove likove i tako upropastiti cijeli scenarij. Snimanja telenovele trebala su zavrsiti već 20. jaunara 2007., no Televisa je zaprijetila Lucero da ce je maknuti s projekta ako ne produzi telenovelu, te je Lucero, pod prijetnjama, to i ucinila.

Dulce Maria sakuplja male figurice vila od kojih je jednu izdvojila jer ima crvenu kosu bas kao i ona.

U jednoj od epizoda telenovele "Sos mi vida", La Turca i Monita su odjevene u haljne casnih sestara pjevale pjesmu "Tu Veneno". Ta pjesma je ujedno jedan od najvecih hitova Natalije Oreiro.

Laura Zapata je zajedno sa svojom sestrom Ernestinom bila oteta u septembru 2002. godine. Njihova sestra Thalia, koja je udata za milionera Tommya Motolu je, vjeruje se, potrosila veliko bogatstvo na njihovo spasavanje. Laura je oslobodjena nakon deset dana, a Ernestina pet dana poslije.

Zabranjeni put" (Senda Prohibida), redateljice Fernande Villeli, je bila prva telenovela koja se emitirala sedmicnim ritmom (1957. - 1958.).

U Poljskoj je telenovela "Escrava Isaura" (Robinja Isaura) do dana danasnjeg najgledanija emisija svih vremena ikad emitirana. Prosjecna gledanost je bila 81%, a povremeno je dostigla cak 92 %

Rede Globo (Brazil) i Televisa (Meksiko) su vodece u biznisu sa telenovelama, te godisnje proizvedu sveukupno od 12-16 telenovela. 80% njihovih telenovela se izvozi.

Prva ruska telenovela se zvala Anastazijа" (Bednaya Nastja), snimljena 2003. i 2004. u suradnji "Amedia" i "Sony Picturesa".

Zvijezde telenovela, Saul Lisazo, Gabriela Spanic, Thiago Lacerda, Fernando Carrillo, Leticia Calderon, posjetili su Hrvatsku i tako promovirali svoje telenovele.

Imanje "Las Animas" na kojem u seriji Manana es para siempre zivi Franco Santoro, u stvarnom zivotu pripada Jaimeu Camilu i njegovoj porodici

Tokom emitiranja telenovele "Obiteljske veze" (u kojoj junakinja boluje od leukemije) munjevito su porasle donacije krvi, kostane srzi i organa.

Najgori slusaj kada se govori o uticaju telenovela na drustvo dogodio se u Brazilu 1992. godine kada je glumac Guilherme Padua ubio kolegicu iz telenovele "De Corpo e Alma" Danielu Perez. Naime, Guilherme i Daniela su u seriji tumacili ljubavni par, no u nadolazecim epizodama trebali su se rastaviti. Ljubomorni Guilherme, opsesivno zaljubljen u Danielin lik, ubio je kolegicu na brutalan nacin i njeno tijelo odbacio u blizini brazilske favele.

Glumci Melina Petriella i Fabio di Tomaso interpretirali su ljubavni par Lourdes "Nenu" i Lautara Costu u telenoveli "Padre Coraje". Glumci su u stvarnom zivotu u sretnoj ljubavnoj vezi vec nekoliko godina.

Lik Marine u istoimenoj telenoveli prvobitno je trebala tumaciti glumica Danna Garcia, dok je Ricarda trebao tumaciti argentinski glumac Martin Karpan.

Na audiciju za ulogu Lety u telenoveli "La fea mas bella" pristupile su Ingrid Martz i Andrea Garcia, no odbile su ulogu kad im je receno da ce morati drasticno promjeniti svoj izgled.

Otac Gabriele Spanic je Hrvat, koji se sa svojim roditeljima preselio u Venecuelu 1947.

U jednoj od epizoda, telenovele "Sos mi vida" lik Deby kaže kako "njena i Rolandova djeca nikad nece svirati saksofon u podzemnoj zeljeznici kao Facundo Arana", sto je istina, jer je Facundo Arana otkriven upravo u podzemnoj dok je svirao saksofon.

Alfonso Herrera je majstor u brazilskoj borilackoj vestini kapoera.

Jedna scena u "Sos mi vida" snimljena je na Svetskom Prvenstvu u Nemackoj 2006 u fudbalu..I to bas utakmica Argentina-Srbija.

Saby Kamalich (Madre Luna, Corazon partido), takodje potice sa Balkanskog poluostrva.

Sergio Mayer je takodje snimao LFBM na Svetkom prvenstvu u Nemackoj nekoliko scena..

Telenovele poticu sa predrevolucionarne Kube još od prije pocetka radio ere.

Prva telenovela datira iz 1950.-e, a rijec je o "Tvoj zivot pripada meni" (Sua vida me pertence) u brazilsko-kubansko-meksickoj koprodukciji.

Originalni naslov telenovele "La fea mas bella" (Ruzna ljepotica) ispočetka je bio "Dulce Amor" (Slatka ljubav).

Laura Zapata je Tahlijina polusestra i tetka Camile Sodi.

Serije Siempre te Amare (2000) i Alma de Hierro (2009) su retke telenovele u kojima glavni likovi nisu ostali zajedno na kraju serije; u provj je lik Fernanda Carilla ubijen, u drugoj su se likovi sporazumno razveli.

Originalna postava telenovele "Dame Chocholate" trebala je biti ovakva Mauricio Ochman, Zharik Leon i Erik Elias, ali su oni presli u serije "Marina" "La Viuda del blanco" i "Zorro"

Aylin Mujica prvenstvno je dosla na kasting za glavnu ulogu u seriji "Marina" ali posto je uloga vec bila dodeljena Sandri, ona je dobila ulogu blizanki Laure/Veronice.

Lucio
10.12.2009., 13:05
U epizodi kada Beatriz krsti svoje dete,postoji greska. Naime,Francisco (Elsin otac), uzvanicama se predstavi kao Francisco San Roman. Ali kada Beatriz sa svojim detetom bude oteta, na telefon se javlja Luisa, Franciskova zena i trazi da je spoje s njenim muzem Franciskom Maldonadom.
Nije to greška.Njegovo ime je Francisco Maldonado de San Roman.

Boromirka
10.12.2009., 14:41
...Ucenici osnovnih i srednjih skola u Hrvatskoj nekada su bjezali sa zadnjih casova kako bi stigli na "Marisol" ili "Esmeraldu"...


ovo mi je poznato :D :D

friend
10.12.2009., 16:16
Nije to greška.Njegovo ime je Francisco Maldonado de San Roman.

izvinjavam se na grescin... nisam primetio

Makar
10.12.2009., 17:31
[QUOTE=friend;23955189]

Christian Meier je bio izabran medju 50 najljepsih ljudi za 2007 godinu, po izboru casopisa "People".

I ja bi ga izabrala!

friend
10.12.2009., 19:34
Americka serija Whicked whicked games je rimejk venecuelanse Aunque me cueste la vida

Poncha_los a
10.12.2009., 20:06
Glavna zenska uloga u seriji CCEA prvobitno je bila namjenjena glumici Marlen Favela koja se nije mogla sloziti oko honorara kojeg su joj nudili producenti. Ubrzo ju je zamjenila Majte Perroni.

Scena u kojoj Huan Migel progoni Marichy snimljena je u porodicnoj kuci Velarde.

Na prvo snimanja tevenovele Maite je dopratio njen bivsi kolega iz benda Chriatian Chavez

Huan Migel San Romanova kuca je ista ona koju je grupa rbd koristila u svom spotu.

Ovo je drugi put da Wiliam Levy, Maya Mishalska i Rocio Banquells glume u istoj tevenoveli. Prvi put su glumili u tevenoveli Pasion (Strast) iz 2007 godine.- drago mi je da je ipak Maite dobila ulogu...:top:
- ma Chris je pravi prijatelj...:s Došao je sa svojom prijateljicom i bio joj podrška!
- kad je počela serija bila mi je kuća poznata, samo nisam znala odakle, ali sam se sjetila:facepalm:
- da, da... Will i Maya tj. njihovi likovi su bili ljubavnici... Nikako mi nisu bili par...

u prolazu...
11.12.2009., 15:30
:jumping:svaka čast na temi...

FalconB
26.12.2009., 14:39
William Levy (Pasion, Cuidado con el angel, Sortilegio) se krstio tek sa 28 godina jer je odrastao u Ca­­s­t­r­ovu komunističkom režimu - nije bio kršten te se, kaže, odlučio na taj čin jer se sa suprugom Elizabeth Gutierrez (El rostro de Analia) želi vje­nčati i u crkvi. Kumovi na krštenju su bili producentica Carla Estrada i njen suprug Oscar del To­­ro. Krstio se u Puebli daleko od javnosti u crkvi Nuestra Señora de la Esperanza.

marimar
24.02.2010., 19:19
Ovdje možete postavljati sve zanimljivosti i novosti iz svijeta sapunica, sve novosti u vezi glumaca, tračeve, afere, ljubavne veze, anegdote, ostavljati komentare, apsolutno sve:p

Neke zanimljivosti koje sam ja izdvojila su:

Utjecaj telenovela na društvo

- Najgori slučaj kada se govori o utjecaju telenovela na društvo dogodio se u Brazilu 1992. godine kada je glumac Guilherme Padua ubio kolegicu iz telenovele "De Corpo e Alma", Danielu Perez. Naime, Guilherme i Daniela su u seriji tumacili ljubavni par, no u nadolazećim epizodama trebali su se rastati. Ljubomorni Guilherme, opsesivno zaljubljen u Danielin lik, ubio je kolegicu na brutalan način i njeno tijelo odbacio u blizini brazilske favele. Guilhermo je prvobitno osuđen na 19 godina zatvora, ali nakon samo 6 godina odslužene kazne pušten je na slobodu. Valja spomenuti da je Daniela Perez, ujedno i kćer poznate brazilske autorice telenovela Glorie Perez, imala svega 22 godine kada je ubijena.

- U argentinskoj telenoveli "Simplemente Maria" Irma Roy glumi mladu majku Mariju, koja se u nadi za boljom zaradom seli iz provincije u velegrad. Kada zatrudni, životni partner je napušta. Ona se i dalje obrazuje i paralelno radi kao krojačica da bi preživjela. Studije su potvrdile da je tijekom emitiranja ove telenovele drastično porasla prodaja šivaćih mašina firme Singer, da je kontinuirano uvećan broj prijava za sate obrazovanja odraslih, i da su selidbe iz provincije u gradove bile uočljivo uvećane.

- U susjednoj BiH gledatelji su bili zgroženi kada je "Kassandra" naprasno nestala s malih ekrana. Američki State Department je priskočio u pomoć i zamolio gospodina Antonija Paeza iz "Coral Picturesa" za savjet. Nakon istrage, ustanovljeno je da bosanskohercegovačka televizija nikada nije kupila prava emitiranja za Kassandru. Priznali su da su preuzimali signal jedne druge televizije iz regije, a kada to više nije bilo izvodljivo, morali su seriju skinuti s programa. Pošto je gospodinu Paezu bilo jasno u kakvoj je situaciji ta televizija bila u devedesetim godinama, poklonio joj je svih 150 epizoda "Kassandre. Zbog nezapamćene euforije koju je ova telenovela izazvala u susjednoj Srbiji, glumci Coraima Torres i Henry Soto su posjetili zemlju.

- Hrvatska telenovela "Villa Maria" je u Srbiji bila toliko popularna da ju je pjevačica Tijana Dapčević spomenula u svojoj jugonostalgičnoj pjesmi „Sve je isto samo njega nema“ („Cujem u Beogradu, da se gleda Villa Maria“).

- U Srbiji je popularnost telenovele Kassandra bila tolika da je danas spominju u gimnazijskim udženicima sociologije. Pjevač Šaban Bajramović joj je posvetio pjesmu na tada aktualnom albumu, a Dragana Mirković je snimila spot na pjesmu Dušu si mi opio inspiriranu Kassandrom.


Ostale zanimljivosti:

- Prva telenovela datira iz 1950.-e, a riječ je o "Tvoj život pripada meni" (Sua vida me pertenece) u brazilsko-kubansko-meksičkoj koprodukciji.

- Prva meksicka telenovela zvala se "Senda prohibida" (1958)

- Kultna Televisina sapunica koja je označila prodor meksičkih telenovela na međunarodno tržište zvala se "I bogati plaču " (Los ricos tambien lloran) iz 1979/80. Ta sapunica je 1992. u Sovjetskoj uniji oborila sve rekorde gledanosti, a svakodnevno ju je pratilo čak 200 milijuna ljudi!!!

- U Poljskoj je telenovela "Escrava Isaura" (Robinja Isaura) do dana današnjeg najgledanija emisija svih vremena. Prosječna gledanost je bila 81%, a povremeno je dosegla čak i 92 %!!!!

- Telenovela "Quinceañera"(1987) je bila prva telenovela koja je govorila o drogi, silovanju i bandama.

- Doña Bárbara (RCTV, 1975) je bila prva venecuelanska telenovela koja je u potpunosti snimana u boji.

-Sjedište TV stanice Televisa u San Angelu (grad Meksiko) je 19. rujna 1985. pogodio jak potres. Mnogi originalni zapisi telenovela su tada uništeni.

- U Meksiku je 1986. nestalo struje u čitavoj državi dok je emitirana posljednja epizoda telenovele "Vučja kolijevka" (Cuna de Lobos).

- Telenovelu "Piel de otoño" (2005), Televisa nikada nije vrednovala. Postigla je veliki uspjeh svugdje u svijetu, osim u Mexicu.

- O Clone je bila prva latinoamerička sapunica koja se prikazivala na američkoj televiziji sa engleskim titlom.

- Imanje "Las Animas" na kojem u seriji "Manana es para siempre" živi Franco Santoro, u stvarnom životu pripada Jaime Camilu i njegovoj obitelji.

- Iako je telenovela "Mirada de mujer" postigla veliki uspjeh, njen kraj se smatra jednim od najgorih u povijesti telenovela.

- Laura Zapata je zajedno sa svojom sestrom Ernestinom bila oteta u rujnu 2002. godine. Njihova sestra Thalia, koja je udana za milijunaša Motolu je, vjeruje se, potrosila veliko bogatstvo na njihovo spašavanje. Laura je oslobođena nakon deset dana, a Ernestina pet dana poslije.

- Christian Meier je išao na sate jahanja, kako bi što uvjerljivije prikazao lik Santosa Torrealbe u telenoveli "La Tormenta". Po njegovim riječima ovaj zadatak nije mu teško pao buduci da voli te plemenite životinje, ali je njegova kolegica Natalia Streignard pretrpjela stres kada je prvi put trebala da jaše konja. Izašli su joj u susret tako što je konj u nekoliko epizoda zamijenjen magarcem, pa se ona lagano oslobodila straha.

- Uloga Lupite u seriji Rebelde prvo je bila ponuđena Sherlyn, ali ju je ona odbila. Sada to smatra svojom najvećom greškom u karijeri, jer da je prihvatila ulogu stekla bi svjetsku slavu kao članica benda RBD-a.

- U jednoj epizodi serije Floricienta u pozadini se čuje pjesma Gorana Bregovica “Mjesečina“

- Glumci Catherine Siachoque (fatalna negativka) i Miguel Varoni ( Alejandro iz Te voy a ensenar de querer) u braku su od 1999. Zajedno su glumili u sapunici Te voy a ensenar a querer, gdje je ona njega zavodila. Miguel tvrdi da mu je najsmješniji trenutak u sapunici bio kada je u jednoj sceni zavođenja u kojoj se Cathy skinula morao reći : De molim te obuci se, sramotiš se:lol:

- Catherine Siachoque i Gabriela Spanić velike su neprijateljice u pravom životu. Još od sapunice La venganza traje njihovo neprijateljstvo kada je Gabriela optužila Catherine za širenje glasina o njezinom privatnom životu.

- Mnogi se slažu u tvrdnji da je lik Cataline Creel u telenoveli "Cuna de lobos" koji je odigrala meksicka glumica María Rubio najbolji lik negativke svih vremena u povijesti telenovela.

- "Yo soy Betty, la fea" (RCN, 1999-2001) najuspješnija je kolumbijska telenovela svih vremena.

- Mariana Levy i Eduardo Palomo su bili protagonisti telenovele " La pícara soñadora" iz 1991. godine, a oboje su u stvarnom zivotu umrli od infarkta, 2003. i 2005. godine.

- Bivši muž Leticije Calderon, od kojeg se razvela prije godinu dana, danas je muž Yadhire Carillo (Elena u Rubi).

- Venecuelanska telenovela "Kassandra" ušla je u Guinessovu knjigu rekorda kao venecuelanska produkcija prodana u čak 128 država svijeta.

- Na snimanju jedne od posljednjih scena sapunice Dona Barbara, iznervirana Edith Gonzalez ošamarila je Christiana Meiera, nakon čega je on napustio set i rekao da više neće snimati.

- Gaby Espino nakon 3 godine braka razvodi se od supruga, isto tako glumca Cristobala Landerosa ( Pobre Diabla) s kojim ima i dijete. Kao razlog se spominje njezina ljubavna veza sa partnerom iz sapunice Mas Sabe el Diablo, Jeancarlos Canelom. Ovih dana on je održao koncert (na kojem je promovirao svoj album prvijenac) na kojem je bila i Gaby. Pjevajući pjesmu Estes donde estes pozvao je G da mu se pridruži na pozornici i strastveno su se poljubili. Jel cilj bila što bolja promocija serije ili ipak nešto više vrijeme će pokazati.

telenovelas queen
24.02.2010., 19:41
Super tema:top:

Suncana 007
24.02.2010., 19:44
Super tema:top:

Slažem se...:top:

marimar
24.02.2010., 19:50
Hvala...drago mi je da vam se sviđa. Bilo mi dosadno pa sam malo istraživala i saznala puno zanimljivosti:)

Nicole_Lilly
24.02.2010., 19:52
Ajme, ovo za ubojstvo Glorijine kćeri je stvarno prestravično. :eek:

Ostale zanimljivosti:

- Telenovela "Quinceañera"(1987) je bila prva telenovela koja je govorila o drogi, silovanju i bandama.

Ponovno je Carla ta koja izlazi iz okvira.

- U Meksiku je 1986. nestalo struje u čitavoj državi dok je emitirana posljednja epizoda telenovele "Vučja kolijevka" (Cuna de Lobos).

:D Odmah se sjetim one brutalno dobre negativke, naježim se od nje.

- Telenovelu "Piel de otoño" (2005), Televisa nikada nije vrednovala. Postigla je veliki uspjeh svugdje u svijetu, osim u Mexicu.

Meksikanci su prečudni. To je bila jedna od boljih Televisinih telenovela.

- Laura Zapata je zajedno sa svojom sestrom Ernestinom bila oteta u rujnu 2002. godine. Njihova sestra Thalia, koja je udana za milijunaša Motolu je, vjeruje se, potrosila veliko bogatstvo na njihovo spašavanje. Laura je oslobođena nakon deset dana, a Ernestina pet dana poslije.

A jučer baš čitam poprilično grde Laurine izjave o Thaliji i nećakinji Camili Sodi. U stilu 'A mi esa sangre no me llame!', da ju zaboli za obje. Šteta.

- Uloga Lupite u seriji Rebelde prvo je bila ponuđena Sherlyn, ali ju je ona odbila. Sada to smatra svojom najvećom greškom u karijeri, jer da je prihvatila ulogu stekla bi svjetsku slavu kao članica benda RBD-a.

:zubo: I onda se susretne s Maite u CCEA, lol.

- Glumci Catherine Siachoque (fatalna negativka) i Miguel Varoni ( Alejandro iz Te voy a ensenar de querer) u braku su od 1999. Zajedno su glumili u sapunici Te voy a ensenar a querer, gdje je ona njega zavodila. Miguel tvrdi da mu je najsmješniji trenutak u sapunici bio kada je u jednoj sceni zavođenja u kojoj se Cathy skinula morao reći : De molim te obuci se, sramotiš se:lol:

:lol: :lol: Oni su mi tako super par.

- Catherine Siachoque i Gabriela Spanić velike su neprijateljice u pravom životu. Još od sapunice La venganza traje njihovo neprijateljstvo kada je Gabriela optužila Catherine za širenje glasina o njezinom privatnom životu.

O da, sjećam se toga. Gaby je tada bila u vezi s Jose Angelom Llamasem (glavni u LV) i navodno da je Catherine proširila da im je uletila u WC dok su se khm khm. Tako nešto je bilo i otada se navodno vidjeti ne mogu, kao da su se i počupale tada.

- Mnogi se slažu u tvrdnji da je lik Cataline Creel u telenoveli "Cuna de lobos" koji je odigrala meksicka glumica María Rubio najbolji lik negativke svih vremena u povijesti telenovela.

Definitivno.

- Na snimanju jedne od posljednjih scena sapunice Dona Barbara, iznervirana Edith Gonzalez ošamarila je Christiana Meiera, nakon čega je on napustio set i rekao da više neće snimati.

Navodno je i Gaby Espino ošamarila na snimanju MDF. Gaby je izjavila da je kao bilo slučajno, za vrijeme snimanja scene, ali izgleda da se Edith voli svađuckati...

mama bruha
24.02.2010., 19:58
[QUOTE=Nicole_Lilly;25244784]Ajme, ovo za ubojstvo Glorijine kćeri je stvarno prestravično. :eek:
Uzas!!!!

Prva sapunica koju sam gledala je Destilando amor (zivjela sam izvan HR)
i jako mi se svidjela ona hacijenda pa sam istrazivala -
ona nije u Tequili nego u Huaxtli /Jalisco/ i momentalno je na prodaju za
27 mil. meksickih dolara.


:

marimar
24.02.2010., 20:55
Hvala Nicole na komentarima:)

Nicole_Lilly
24.02.2010., 21:24
Nema na čemu, hvala tebi na temi, izvrsna je! :)

Amelie
25.02.2010., 02:01
Ajoj, Kassandra, koja je to histerija bila! :D
Na bugarskoj televiziji je išla nekoliko epizoda unapred, pa su oni koji su živeli blizu bugarske granice i hvatali signal njihove televizije naplaćivali prepričavanje neprikazanih epizoda. A postoji i urbana legenda da su neke babe htele da unajme advokata koji bi branio Kassandru koja je nevina dospela u zatvor.

Bombardovanje Srbije 1999. godine počelo je baš za vreme prikazivanja epizode Esmeralde. Leticia Calderon je čula za to i snimila video poruku podrške Srbiji, koja je puštena u dnevniku RTS-a. :rofl:

ad®ian
25.02.2010., 06:48
Dobra tema, iako mi se čini da već postoji jedna takva.

Nego, za Edith sam pročitao da je prilično bahata, umišljena i da traži da se odnose spram nje kao prema zvijezdi. Mislim da si takvim stavom samo odmaže, prošla su vremena Grete Garbo i Ave Gardner, a ruku na srce, ona snima 'samo' telenovele. Volim ju kao glumicu, daleko od toga, ali iznenadio sam se kad sam pročitao kako je indirektno Gaby Espino istjerala iz Meksika jer se ova nakon snimanja s njom, zaklela da više nikad ništa neće snimati za Televisu.

Eshyy
25.02.2010., 12:21
Dobra tema, iako mi se čini da već postoji jedna takva.

Nego, za Edith sam pročitao da je prilično bahata, umišljena i da traži da se odnose spram nje kao prema zvijezdi. Mislim da si takvim stavom samo odmaže, prošla su vremena Grete Garbo i Ave Gardner, a ruku na srce, ona snima 'samo' telenovele. Volim ju kao glumicu, daleko od toga, ali iznenadio sam se kad sam pročitao kako je indirektno Gaby Espino istjerala iz Meksika jer se ova nakon snimanja s njom, zaklela da više nikad ništa neće snimati za Televisu.


Da, ali recimo je ne znam niti jednu meksičku filmsku glumicu. Iako je jednom (čudo jedno) bio jedan meskički film kod nas. Mislim da je Sherylin glumila u njemu.

Nicole_Lilly
25.02.2010., 12:31
Pa dosta njih iz spaunica glumi i u filmovima. Barbara Mori, recimo. Ona više uopće ne glumi u sapunicama, samo filmovima. I Silvia Navarro je snimila par filmova.

ad®ian
25.02.2010., 12:38
Da, ali recimo je ne znam niti jednu meksičku filmsku glumicu. Iako je jednom (čudo jedno) bio jedan meskički film kod nas. Mislim da je Sherylin glumila u njemu.

Ja ih znam dosta. Za Sherlyn ne znam, mislim da nije jer ona pretežito snima telenovele, možda Desnudos iz 2004. ali s Karyme Lozano.

u prolazu...
25.02.2010., 12:50
da tema je već bila,ne znam gdje je nestala... ali evo,ponovit ću i na ovoj: svaka čast na temi:top:!

marimar
27.02.2010., 19:38
Nove zanimljivosti:

- Nakon 15 tisuća nastavaka završeno je emitiranje najduže sapunice na svijetu, američke serije "Guilding light", koja se prvi put počela emitirati na radiju davne 1937. godine. 1952. doživjela je premijeru na televiziji, a 2009. službeno je završilo njezino emitiranje.

- Daniela Castro bila je prinuđena da ide u školu za slijepe, kako bi što bolje savladala kretanje pomoću štapa i odigrala ulogu u telenoveli "Pasion".

- Leticia Calderon, koja je u telenoveli "Esmeralda" igrala lik slijepe devojke, toliko se zanijela i drzala oči širom otvorene, da je u nekoliko navrata dobila upalu očnog mišića, zbog čega je snimanje znalo biti prekidano i po nekoliko sedmica.

- Henry Soto je za vrijeme snimanja telenovele "Kassandra" mnogo vremena provodio u cirkusu, gdje su ga naučili da precizno barata noževima. Sve scene u kojima Randu "gađa" Kassandru, snimio je bez dublera i kako sam tvrdi, vjeruje da bi i dan danas znao to da radi sa podjednakom vještinom i preciznošću.

- Fernando Colunga i Luis Roberto Guzman isli su na sate mačevanja za potrebe snimanja telenovele "Alborada", kao i Christian Meier, kada je igrao Zorroa u istoimenoj telenoveli.

- Jedna od najuspješnijih telenovela svih vremena je brazilska "Robinja Isaura" (Escrava Isaura, Rede Globo) koja je prodana u 95 država svijeta.

- Eriki Buenfil, snimajući telenovelu "Marisol", svakodnevno su crtali ožiljak na obrazu, koji je uvijek morao da izgleda identično, tako da je šminkanje trajalo čak i satima.

- Gabriela Spanić je za ulogu Valentine u seriji "Osveta" isla na sate boksa, kako bi savladala sve udarce, a čak je i pojačala treninge u teretani da bi nabacila mišićnu masu.

- Adela Noriega je fanovima otkrila da je iša na satove manekenstva za snimanje telenovele "El Privilegio de Amar", a zbog uloge u telenoveli "Maria Bonita" morala je da poradi na svom (ne bas sjajnom) pjevačkom talentu pa je također uzela sate pjevanja, kako bi što bolje otpjevala naslovnu pjesmu telenovele, a i neke druge pjesme.

- Kika Edgar išla je na posebne vježbe dikcije i intonacije kako bi što bolje odigrala lik djevojke koja se pretvara da je muškarac u telenoveli "Contra viento y marea"

- Najteža scena u telenoveli "La Tormenta" za Nataliju Streingard bila je ona u kojoj joj po ramenu šta ogromna tarantula, buduci da glumica ima strah od pauka

-Za vrijeme emitiranja brazilske sapunice "Lazos de Familia" u kojoj glavni lik boluje od leukemije, munjevito su porasle donacije krvi, koštane srži i organa.

-Telenovela "Mañana es para siempre" jedna je od najpopularnijih u povijesti Univisiona, finale je gledalo 11 milijuna ljudi.

-- Za ulogu protagonistice u telenoveli "Sortilegio", audiciji su pristupile Marlene Favela, Ana Claudia Talancon, Iran Castillo i Anahi. Uloga Raquel bila je namijenjena za glumicu Yolandu Andrade, koja je zbog privatnih obveza odustala od nje. Za ulogu negativca Bruna spominjali su se Mauricio Islas i Rafael Amaya.

- Meksicka glumica Ana Martin postala je vrlo popularna 1988. godine po TV seriji "El Pecado de Oyuki" kao Geisha, ali nakon mjeseci nošenja teške azijske šminke lice joj je stradalo, pa je morala na zahvat kod estetskog kirurga.

- Prije nego sto je odlučio posvetiti se glumi, Juan Alfonso Baptista ( Oscar iz Osvete ljubavi) bio je golman venecuelanske reprezentacije.

-Americka serija "Whicked Wicked Games" remake je sapunice "Aunque me cueste la vida"

- Glavni krivac za svjetsku počast meksičkih sapunica TV mreža Televisa je 2007. obilježila 50 godina od plasiranja prve takve serije koja je u televizijskom eteru uzrokovala pravu malu revoluciju.

-O popularnosti sapunica svjedoči i podatak da Televisa svoje prozvode danas distribuira u 60 zemalja na pet kontinenata, a njihove su serije jednako popularne u Kini, Rusiji, Nigeriji i Uzbekistanu.

-Alfonsko Herrera majstor je brazilske vještine capoera.

- Telenovela "Gitanas" ( Ciganke) jedna je od najskupljih Telemundovih telenovela svih vremena.

- TOP 5 telenovela sa najvećim rejtingom u razdoblju od 1999-2009 su:

→ Destilando amor 30.61%
→ Amor real 29.39 %
→ La fea más bella 28.70 %
→ La madrastra 27.90 %
→ Mujeres engañadas 27.51%


Nove sapunice:

- Protagonisti nove sapunice “Odio amarte",(remakea popularne sapunice La mentira) su Silvia Navarro i Juan Soler.
Ostatak ekipe, između ostalih, čine : Victoria Ruffo, Rocío Banquells, Angelique Boyer, Sebastián Zurita, Aleida Núñez y Alejandro Ruiz.
Snimanje počinje u 4 mjesecu.

- “Que el cielo me explique” nova je telenovela RCTV-a. Glavni protagonisti ove sapunice su Marianela Gonzalez i Carlos Felipe Alvarez, a uz njih još glume Roxana Díaz, Juan Carlos Alarcón i Estefania Lopez.

- "Quiéreme Tonto" je nova telenovela juvenil TV Aztece, a u glavnim ulogama pojavljuju se Litzy, Yahir i kao negativka Andrea Escalona.
Sergio de Bustamante, Sergio Klainer, José Joel, Matías Novoa i Kenia Gascón čine ostatak ekipe. Valja istaknuti da je ova telenovela slobodna verzija "Ružne Betty".

El Rey
27.02.2010., 21:54
odlična tema samo tak nastavite :top:

Simpsolina
27.02.2010., 22:10
Nove zanimljivosti:


-Za vrijeme emitiranja brazilske sapunice "Lazos de Familia" u kojoj glavni lik boluje od leukemije, munjevito su porasle donacije krvi, koštane srži i organa.Ajme kako sam ja mrzila tu žensku da sam više nego išta željela da umre (Božemioprosti) :moli:

alfonsina
27.02.2010., 23:32
Prije nego sto je odlučio posvetiti se glumi, Juan Alfonso Baptista ( Oscar iz Osvete ljubavi) bio je golman venecuelanske reprezentacije.
Nemate pojma koliko mi je drago zbog te njegove odluke. :cerek::klopa: Ah, Oscar! :D Mislim da ga ženska populacija više cijeni. :zubo:
Americka serija "Whicked Wicked Games" remake je sapunice "Aunque me cueste la vida".
Kako sam ja OBOŽAVALA tu seriju. Ako itko naleti igdje na netu na linkove za skinut nastavke, MOLIM VAS pošaljite mi na privat. Hvala unaprijed. :mig:

ad®ian
28.02.2010., 06:29
Slobodna verzija Ružne Betty i remake La Mentire :rolleyes: Bez obzira što mi se ideja o Soleru i Navarro kao paru sviđa, prešli su sve granice sa tim novim i slobodnim verzijama.

Jay&AmberFan
28.02.2010., 11:00
Ajme kako sam ja mrzila tu žensku da sam više nego išta željela da umre (Božemioprosti) :moli:

+1.

Meni nije bio problem u liku koliko u glumici Carolini Dieckmann koju ne podnosim u niti jednoj noveli. :lol:

Simpsolina
28.02.2010., 12:46
+1.

Meni nije bio problem u liku koliko u glumici Carolini Dieckmann koju ne podnosim u niti jednoj noveli. :lol:

A glumica mi je odvratna za popizditi :rigo:
A i lik Camile sam mrzila zato što sam do zadnje epizode bila ubijeđena da će Edu i Elena biti skupa:(

Jay&AmberFan
28.02.2010., 14:14
Inače, jedna zanimljivost. Brazilska "Caras & Bocas" je prva novela koja je u svom "main castu" imala majmuna Karol (Chico). :D

http://1.bp.blogspot.com/_iAYTzhR5Nd4/SztgNlhthWI/AAAAAAAABos/XC0B64XnTzs/s400/macaco-xico-de-caras-e-bocas.jpg

Apolon
28.02.2010., 14:52
- Catherine Siachoque i Gabriela Spanić velike su neprijateljice u pravom životu. Još od sapunice La venganza traje njihovo neprijateljstvo kada je Gabriela optužila Catherine za širenje glasina o njezinom privatnom životu.Nije istina...Javno su se pred kamerama pomirile :D

friend
28.02.2010., 15:16
serija Rebelde je u pocetku trebala imati 100 epizoda i biti mini varijanta serije Rebelde Way ali popularnost je bila tolika da je na kraju imala 440 epizoda (oko 100 vise nego original)

Televisine glumice Maya Mishalska i Nailea Norvind tri puta su glumili zajedno u telenovelama ; Amor gitano,Mujer de madera i Cuidado con el angel.

Najuspjesnije telenovele se proizvode u Meksiku i Brazilu, gdje se emituju u najboljim terminima. U nesto manjem obimu telenovele se proizvode i u Argentini, Venecueli, Kolumbiji i Cileu.

Prema izvjestaju iz Brazila, zene koje zive u podrucjima na kojima se prima signal Globo TV-a (programa koji emituje sapunice), radjaju manje djece. Tokom dvije decenije, koliko je bilo potrebno da se istrazivanje provede, zakljuceno je kako se rodilo tri miliona Brazilaca manje, a cak 800 hiljada parova odlucilo se rastaviti.

U brazilskoj seriji Celebridade, glavna negativka Laura je bila popularnija od glavne junakinje Maria Clare. Glumica Claudia Abreu je dobila silne pohvale za svoj lik koji se smatra za jedan od najboljih negativaca u istoriji brazilskih serija, koji je kasnije posluzio za osnov drugim glumicama koju su glumile zloce. (Giovanna Antonelli kao Barbara u Da cor de pecado). Ovu seriju je takodje obelezila i cuvena svena tuce u toaletu.

Spanska serija Un paso adelante je rimejk americke serije Fame.

Ingrid Martz i Rafael Amaya su glumili u filmu Asi del principio lezbejku i homoseksualca te su oboje imali vruce scene sa svojim parovima.

Rafael Amaya, Julio Camejo i Karyme Lozano su glumili u filmu Desnudos u kojem se Rafael i Julio vide potpuno nagi.

Glumac Murilo Benicio je takodje glumio gaya u filmu Amores Possiveis.

Jedne od prvih glumica u svijetu telenovela uglavnom dolaze iz Meksika: Veronica Castro, Lucero, Lucia Mendez, Thalia, Adela Noriega i Victoria Ruffo.

Posto je u telenoveli "La usurpadora", Gabriela Spanic tumacila dva fizicki jako slicna lika, tacnije Paolu i Paulinu, u jednoj sceni tuce izmedju njih dvije, priskocila joj je u pomoc njena rodjena sestra blizanka Daniela odglumivsi Paolu, posto je bilo jako tesko da Gabriela izvede tu scenu sama.

Serija Amigas y rivales je bila jedna od najusepsnih serija Emilia Larrose da se snimila i brazilska verzija.

Mas sabe el diablo je jedna od najuspesnijih Telemundovih serioja koju je pratilo oko milion ljudi svake noci.

Maritza Rodriguez je retka glumica u serijama koja glumi i zloce i dobrice, iako priznaje da joj vise leze zli likovi.

Na kanalu Rede Globo utemeljila se sledeća šema prikazivanja telenovela: iz vremena kolonijalizma, robstva, vreme imigracije … po običaju malo romantizovano. 19:00 Savremene priče, ponekad sa humorističkom notom … urote, osveta i intrige. 20:00 Novela das Oito (Novela u osam) – u ovo vreme ide glavna telenovela, od koje se očekuje najbolja gledanost. Spektar tematika je širok i menja se od serije do serije. 21:00 Socijološki kritične teme kao abortus, hendikepiranost, korupcija, zloupotreba droge, kriminal, prostitucija, diskriminacije zbog polnog opredelenja, boje kože ili porekla.

Serija De Corpo e Alma, Glorije Perez je jedina koja se od svog emitovanja nikada vise nije reprizirala zbog smrti Glorijine cerke Daniele Perez, koja je ubijena na snimanju.

Vera Fischer je bila mis Brazila 1969 godine.

Jay&AmberFan
28.02.2010., 15:24
Na kanalu Rede Globo utemeljila se sledeća šema prikazivanja telenovela: iz vremena kolonijalizma, robstva, vreme imigracije … po običaju malo romantizovano. 19:00 Savremene priče, ponekad sa humorističkom notom … urote, osveta i intrige. 20:00 Novela das Oito (Novela u osam) – u ovo vreme ide glavna telenovela, od koje se očekuje najbolja gledanost. Spektar tematika je širok i menja se od serije do serije. 21:00 Socijološki kritične teme kao abortus, hendikepiranost, korupcija, zloupotreba droge, kriminal, prostitucija, diskriminacije zbog polnog opredelenja, boje kože ili porekla.

Serija De Corpo e Alma, Glorije Perez je jedina koja se od svog emitovanja nikada vise nije reprizirala zbog smrti Glorijine cerke Daniele Perez, koja je ubijena na snimanju.

Vera Fischer je bila mis Brazila 1969 godine.

Jadna Gloria :(

A u vezi ove šeme to sve i dalje stoji, samo što se od 2008. godine u 18:00 emitiraju lagane telenovele smještene u današnje vrijeme, zadnja povijesna je bila "Ciranda de Pedra".

ad®ian
28.02.2010., 15:58
Celebridade je bila odlična telenovela, šteta što je imala loš termin. Ali slažem se da je glavna zlica zasijenila glavnu dobricu, možda i više od toga. Scena tuče u zahodu je bila možda malo prebrutalna, ali dobro, s obzirom šta je Laura ovoj sve napravila, dobro je i prošla :p

Jay&AmberFan
28.02.2010., 16:04
Celebridade je bila odlična telenovela, šteta što je imala loš termin. Ali slažem se da je glavna zlica zasijenila glavnu dobricu, možda i više od toga. Scena tuče u zahodu je bila možda malo prebrutalna, ali dobro, s obzirom šta je Laura ovoj sve napravila, dobro je i prošla :p

http://www.youtube.com/watch?v=BOjvX2JWbTY

Čisto da se podsjetimo :kava:

Inače, još jedna dobra tučnjava:

Duas Caras - Maria Paula vs. Silvia

http://www.youtube.com/watch?v=gEKClOaVJGg

Ove dvije se mlate, sluškinja ih želi zaustavit, a Silvijina majka govori da ih pusti jer njena kćer zaslužuju par šamara :lol:

friend
28.02.2010., 16:36
extre su tuce meni je bas bila super Celebridade, a ona tuca u wcu je extra i meni je bilo malo zao Laure ali sta da se radi.. i ova druga tuca je extra

Jay&AmberFan
28.02.2010., 16:38
extre su tuce meni je bas bila super Celebridade, a ona tuca u wcu je extra i meni je bilo malo zao Laure ali sta da se radi.. i ova druga tuca je extra

Laura je baš bila zlo, čisto, istinsko zlo.

friend
28.02.2010., 16:40
ali je bila extra negativka bar meni... voelo bi ponovo da odgledam seriju ali na yt ima samo par wpki sa hrtvatskim titlom... jer se meni cini ili je ova zenka iz onog drugog videa sto si postavio Clara iz Mulheres apaixonadas? mozda i nije ali mi bas lici

Jay&AmberFan
28.02.2010., 16:41
Imaš cijelu novelu na Globo Downloads. :mig: S hrvatskim titlovima.

friend
28.02.2010., 16:44
e da ne spamujemo vise aj mi posalji taj sajt ili linkove please :)

marimar
03.03.2010., 23:43
Još malo zanimljivosti od mene...:rolleyes:

- Najveću transformaciju u telenovelama morale su da pretrpe Ana Maria Orozco, koja je igrala Betty u telenoveli "Yo soy Betty, la fea" i Meksikanka Angelica Vale u remakeu ove serije kao Lety. Angelica i Ana su tijekom stotinjak epizoda nosile zalizanu kosu, fiksnu protezu, a svakodnevno su im pred snimanje crtali lažne spojene obrve i brkove.

- Eduardo Yanez zaprijetio je odlaskom iz sapunice "Corazon salvaje" ako u nju uđe William Levy. Levy je trebao gostovati u par epizoda kako bi povećao slabiju gledanost sapunice.

- Meksička pjevačica i glumica Thalia najavila je povratak u svijet telenovela početkom 2011. Zadnju sapunicu koju je snimila bila je Rosalinda iz 1999. Od tada se posvetila isključivo pjevačkoj karijeri, a nedavno je gostovala u seriji "Mujeres Asesinas"

- Kolumbijaska sapunica "Yo Soy Betty, La Fea" iz 1999. ušla je u Guinessovu knjigu rekorda kao najuspješnija sapunica svih vremena prodana u čak 100 zemalja svijeta. Za usporedbu njezina meksička verzija prodana je u svega 23 zemlje.

- Lucia Mendez izdala je novi album pod nazivom Otra vez enamorada. Pjesmu Un nuevo amanecer, koju je otpjevala za sapunicu "Mi Pecado" napisao je njezin sin Pedro Antonio.

- Lorena Rojas ( El Cuerpo Del Deseo) slikala se za časopis TV Notas potpuno ćelava. Zbog raka dojka i kemoterapije kojoj je bila podvrgnuta, izgubila je većinu kose. Slikama je htjela pokazati kako se može biti sexy i bez kose.

- Fernandu Colungi bila je ponuđena glavna uloga u sapunici Contra viento y marea, no odbio je scenarij. Na kraju je uloga pripala Sebastianu Rulliju.

- Victor Noriega jedno je vrijeme nosio laskavu titulu meksičkog "Brad Pitta". Sada je tu titulu preuzeo William Levy.

- Glumica Kristine Lilley (Grace u DC) tijekom karijere podvrgnula se estetskim operacijama kako bi sačuvala dobar i atraktivan izgled. Otvoreno je priznala da je povećala grudi te zategnula lice.

- Album iz telenovele O rei do gado ( Stočar) u prvih mjesec dana emitiranja sapunice prodan je u milijun primjeraka te je tako oborio rekord koji je čak 18 godina držao album serije Dancing Days.

- Danna Garcia žrtvovala je ljubav zbog karijere. Naime, samo nekoliko dana uoči vjenčanja napustila je zaručnika jer se nije htjela odreći glume.

- Margarita Magana (Amar Otra Vez, Por Tu Amor) proglašena je prljavom TV zvijezdom. Naime, ukućani s kojima je dijelila slavnu BB kuću jednoglasno su je opisali kao neurednu i prljavu djevojku sa slabo razvijenim higijenskim navikama.

- Patricia Navidad okrenula je Televisu naglavačke kad je izjavila kako će poljubiti svakoga dobrotvora koji novčanim prilogom u emisiji "Bailando por un sueno" pomogne u akciji prikupljanja sredstava namjenjenih za transplantaciju organa za one kojima su organi prijeko potrebni. U samo nekoliko minuta ispred glumice se stvorio nevjerojatan red muškaraca, a Paty je u sat vremena zaradila pravo malo bogatstvo.

- Majka Christiana Meiera, Gladys Zender, prva je latinoamerička Miss Universe.

- Tijekom scene tučnjave , za vrijeme snimanja sapunice Gitanas, Eric Elias izgubio je osjećaj za svoju snagu te nehotice udario kolege Manola Cardonu i Anu De La Regueru. Ani je skoro slomio nos, a Manolo je završio s posjekotinom na usnici.

- U telenoveli Apuesta Por Un Amor, jahanje je bio važan dio radnje, posebice za Paty Manterolu u ulozi Julije. Iako je išla na sate jahanje, u zahtjevnijim scenama imala je dvojnicu, točnije dvojnika. Riječ je o Carlosu Mineru, vještom kaskaderu i jahaču koji u seriji nosi dugu periku, a ima i jednako tanak struk kao Paty.

- U brazilskoj sapunici A lua me disse, pojavljuje se lik hrvatske fotografkinje Vitze.

- Brazilska glumica Malu Mader (Celebridade) bolovala je od tumora na mozgu. Na sreću, tumor je otkriven u ranoj fazi i uspješno je uklonjen. Inače, Malu je supruga poznatog glazbenika Tonya Belotte.

SKANDALI:

- Aura Cristina Geithner ( Luna la heredera, La tormenta) bila je jedna od najpopularnijih kolumbijskih glumica 90-ih, ali samo jedan skandal bio je dovoljan da ju kolumbijska javnost zamrzi i bojkotira njezinu karijeru. Naime, premda je 9 godina bila u naizgled stabilnoj vezi, Aura se na snimanju telenovele La potra zaina zaljubila u svog TV partnera Miguela Varonija (danas muž Catherine Siachoque) koji je tada već bio u braku sa Patricijom Ercole. No to nije spriječilo Miguela i Auru da isprobaju zabranjenu avanturu. Neko vrijeme su se dobro skrivali od javnosti dok ih tijekom jednog putovanja nije snimila kamera kolumbijskog turista. Nakon javno prikazane snimke, mediji su oštro osudili Auru i Miguela. Njihova veza je završila na najgori mogući način. Posramljena i osuđivana od strane društva, Aura se pokušala ispričati javnosti u jednom talk showu, ali svi su joj okrenuli leđa. Zaručnik ju je napustio, a i sama je prognana iz Kolumbije. Naime, Kolumbija je bila i ostala zemlja koja u javnosti ne tolerira žene koje zavode oženjene muškarce. Nakon toga, zaklela se da se više neće vraćati u Kolumbiju, ali zbog uloge u telenoveli Luna, La heredera bila je prisiljena prekršiti to obećanje. Aura je ujedno i sestra glumca Harry Geithnera (La verdad oculta, Zorro, Amor Real), ali njih dvoje ne komuniciraju od tog skandala. On ju je osudio kao i javnost, a pritom ju je i optužio da bojkotira njegovu karijeru.


-Nekad veliki prijatelji, Ernesto Languardia y Fernando Colunga ( zajedno glumili u sapunici Amor Real i Alborada) sredinom 2009 žustro su se posvađali te i dan danas ne komuniciraju. Naime, Ernesto je ismijao ulogu Fernanda u sapunici "Manana es para siempre", ali to je bilo više kroz šalu, dok je Colunga cijelu stvar preozbiljno shvatio. Vidno uzrujan odgovorio je Ernestu kako uopće nije smiješan, da je jedan osrednji glumac i klaun. Skoro je došlo i do fizičkog obračuna, ali Ernesto se na kraju pribrao kako ne bi nastao veći incident. Kasnije je Fernando rekao da nije tako mislio, dok je Ernesto vidno razočaran izjavio: " Između Fernanda i mene postajalo je određeno prijateljstvo i prije svega poštovanje, ali moram priznati da sam i više nego razočaran njegovim ponašanjem. Ne mogu vjerovati da može biti tako nasilan i agresivan. Žao mi je što je sve tako moralo završiti, ali to je njegova odluka" . Iz svega toga, Ernesto je izašao dvostruko oštećen. Naime zbog cijelog tog skandala, izgubio je ulogu u telenoveli "Mi Pecado", a na njegovo mjesto je došao Francisco Gattorno.


- Alejandra Barros ( Ukleta Mariana, Skrivena istina) našla se na udaru zlonamjernih izjava Sergia Sendela nakon što ju je producent Salvador Mejia u posljednji tren izostavio iz telenovele La esposa Virgen. Premda su na početku kružile glasine kako je Adela zbog navodne ljubomore naredila da se Alejandru izbaci iz projekta, producent je stao u njezinu obranu i rekao da je on taj koji je tako odlučio. Ipak, Sergio Sendel nije propustio priliku da uvrijedi Alejandru tvrdeći da su njezina gluma i karijera beznačajne u usporedbi sa Adelinom.

Apolon
04.03.2010., 05:22
Laura je baš bila zlo, čisto, istinsko zlo.

jooooj kad je se sjetim :s:s:s

sjećam se da zadnje epizode su bile kada mi je bila škola ujutro... odglumio sam bolest ne bi li ne išao u školu i na miru gledao seriju :cerek:

@thx na obavijesti, ovo ljeto ću je ponovno pogledat-serija vrijedi svake sekunde gledanja :top:

ad®ian
04.03.2010., 06:38
- Eduardo Yanez zaprijetio je odlaskom iz sapunice "Corazon salvaje" ako u nju uđe William Levy. Levy je trebao gostovati u par epizoda kako bi povećao slabiju gledanost sapunice.

Koji kreten, mogao je komotno otići, ionako mu serija ne vrijedi ni pišljiva boba. Al' stvarno, kad pogledaš kome sve to smeta Levy, odmah ti sve bude jasno :lol:

- Meksička pjevačica i glumica Thalia najavila je povratak u svijet telenovela početkom 2011. Zadnju sapunicu koju je snimila bila je Rosalinda iz 1999. Od tada se posvetila isključivo pjevačkoj karijeri, a nedavno je gostovala u seriji "Mujeres Asesinas"

Pa nisam Thaliju vidio u Mujeres Asesinas :ne zna: A iskreno, ne znam koliko su točni navodi o njenom povratku, nije prvi put da se o tome priča :kava:

- Album iz telenovele O rei do gado ( Stočar) u prvih mjesec dana emitiranja sapunice prodan je u milijun primjeraka te je tako oborio rekord koji je čak 18 godina držao album serije Dancing Days.

Nemam cijeli album doduše, ali naslovna pjesma mi je među top 5 omiljenih :)

- Patricia Navidad okrenula je Televisu naglavačke kad je izjavila kako će poljubiti svakoga dobrotvora koji novčanim prilogom u emisiji "Bailando por un sueno" pomogne u akciji prikupljanja sredstava namjenjenih za transplantaciju organa za one kojima su organi prijeko potrebni. U samo nekoliko minuta ispred glumice se stvorio nevjerojatan red muškaraca, a Paty je u sat vremena zaradila pravo malo bogatstvo.

Vidiš, vidiš :D Možda je Roman Majetić tako mogao spasiti svoju producentsku kuću, zainteresirani bi, naravno, dobili cmok od Jelene Veljače :p

Marimar, hvala :mig:

Jay&AmberFan
04.03.2010., 10:48
Yup, Thalia nije nastupala u "Mujeres asesinas". Sad se spominje da će gostovati u 3. sezoni, al mislim da će i to propasti. :D

ad®ian
04.03.2010., 10:49
Mislim da ona više nema ambicije za glumu, barem ne u meksičkim projektima.

Jay&AmberFan
04.03.2010., 10:51
Lako što nema ambicije, nema ona ni talenta. :lol::rofl: Bolje da se drži pjevanja, bolje joj ide.

ad®ian
04.03.2010., 10:56
Ni to više ne ko prije, zadnji album je meni osobno katastrofa :kava:

Nicole_Lilly
04.03.2010., 11:13
Koji je Colunga kreten.

Jay&AmberFan
04.03.2010., 11:29
Koji je Colunga kreten.

Jelda? Užas. Zapravo su svi iz te emisije napravili parodiju na "Manana es para siempre" kao što su pravili za sve prošle telenovele... al se gospodin Fernando "kvadratna čeljust grr" Colunga naljutio jer su ismijali njegovo "veliko" glumačko umijeće. :lol::lol:

friend
04.03.2010., 15:58
Majka glumca Khotana Fernandeza je brazilskog porijekla.
Mauricio Ochmann je igrao u filmu Kevina Kostnera "Message in a Bottle".
Mauricio Islas je 2007. godine bio sudac na izboru za Miss Universe.
Puno ime Silvie Navarro je Silvia Angelica Navarro Barva.
Glumica Genesis Rodriguez glumila je u americkoj sapunici "Days of our lives".
Pokojna majka glumice Nailee Norvind, Eva Norvind bila je poznata norveska spisateljica, rediteljka i glumica.
Glumac Humberto Zurita je rodjen u Torreonu i jedan je od desetero djece u familiji.
Glumac Jorge da Silva u mladosti je nastupao u bendu "Tierra Cero".
Glumica Nancy Dupláa dva puta je saradjivala sa glumcem Facundom Aranom. Privi put je to bilo u policijskoj seriji "099 Central" 2002. godine, a drugi put u telenoveli "Padre Coraje" 2004. godine.
Glumac Maricio Aspe veliki je fan i prijatelj Giorgija Armanija, a jako voli skijanje, surfanje i gledanje filmova.
Hobi glumice Fernande Castillo poznate po ulozi Daniele u telenoveli "Destilando amor" je skupljanje sesira.
Glumica Elizabeth Alvarez je sudjelovala u showu Big Brother V.I.P. (trece izdanje, 2004) i bila je treca izbacena.
Glumica Patricia Manterola je vegetarijanac.
Pravo ime glumice i pjevacice francusko-meksickog porijekla Angélique Boyer, poznate po ulogama u telenovelama "Rebelde", "Alma de hierro", "Corazón salvaje" je Monique Paulette Boyer Rousseau.
Glumac Carlos Ponce i njegova supruga, inace profesionalni fotograf Veronica Ponce pored svoja dva bioloska sina Giancarla i Sebastiana imaju i blizankinje Savannah i Siennu koje su usvojili iz Rusije.
Dok se nije pocela baviti glumom, najveca ljubav glumice Natashe Klauss bio je balet kojim se, nazalost, morala prestati baviti zbog saobracajne nesrece u kojoj je povrijedila koljeno.
Glumica Ingrid Martz je u vezi sa Johnom Michaelom Eckerom, inace sinom poznatog glumca Guya Eckera sa kojim je glumila u telenoveli "Heridas de amor".
Visina glumice Katie Baberi iznosi 1.67 metara.
Glumicu Gabrielu Vergaru publika je prvi put zapazila na izboru za mis Venezuele 1996. godine, gdje je predstavljala grad Barinas.
Fernando Kolunga je radio je kao telohranitelj, izbacivač u klubovima i kelner. Ali malo ko zna da je Fernando zavrsio fakultet i da je po zanimanju inezenjer.
William Levy je radio kao zidar i fizicki radnik na gradjevini.
Eduardo Janez je kao mladic radio u jednoj diskoteci kao striper.
Barbara Mori je godinama radila kao konobarica, kako bi prehranila porodicu.
Thalia je pre glumacke i solo pevacke karijere nastupala kao clanica decjeg benda "Timbirice".
Najneobicnije zanimanje imala je Kristina Lili koja je diplomirani biolog i godinama je radila u struci.
Ipak, vecina latino zvezda pocela je karijeru jos u ranom detinjstvu. Lucero je vec sa dvanaest godina snimila prvu telenovelu u kojoj je odigrala glavnu ulogu, Ludvika Paleta takodje je snimala mnogo serija jos kao devojcica, a uspesnu karijeru pre punoletstva imale su Edith Gonzales, Belinda i Alison Loz.

Nicole_Lilly
04.03.2010., 17:14
Jelda? Užas. Zapravo su svi iz te emisije napravili parodiju na "Manana es para siempre" kao što su pravili za sve prošle telenovele... al se gospodin Fernando "kvadratna čeljust grr" Colunga naljutio jer su ismijali njegovo "veliko" glumačko umijeće. :lol::lol:

Totalno. Čitam i ne vjerujem. Koliki debil možeš biti? Još gledam one MEPS bloopere i mislim si kako je tip uštogljen, svi se zajebavaju i sprdaju, a on jadnik sam neš zanovijeta i sad ovo. Netko opasno ne zna primiti šalu, jebote, ide raskinut dugogodišnje prijateljstvo zbog toga...zaboga.

Hahaha, baš 'kvadratna čeljust', svaka uloga na istu foru, 2 facijalne ekspresije i on je zvijezda meksičke glumačke scene. :s

ad®ian
04.03.2010., 17:28
U Meksiku stalno rade parodije na telenovele, ali ne zlonamjerno nego baš iz zajebancije. Pa sve njihove emisije koje uspijem uhvatit preko Youtube su mi tak, zabavnog karaktera i opuštene. Kad su npr. radili parodiju za Cuna de lobos, Maria Rubio se sama ponudila da glumi parodiranu Catalinu, a ovaj da se tako ide uvrijediti i onda još na svog dugogodišnjeg prijatelja, nigdje veze :rolleyes:

marimar
06.03.2010., 21:32
Opet malo zanimljivosti:cerek:

- Leticia Calderon napisala je knjigu "Luciano, un ángel en mi vida" , a posvećena je njezinome sinu koji boluje od Downova sindroma.

- Šuška se da je Maite Perroni glavna junakinja meksičke verzije sapunice "El ultimo matrimonio feliz"

- Lucero je kao mala patila od disleksije ( poremećaja u čitanju i pisanju), ali upravo ju je brat izliječio UDARCIMA svakog puta kada je nešto pogriješila.

- Lucero je prvu telenovelu snimila sa svega 13 godina, u kojoj je odigrala i naslovnu ulogu, a zvala se "Chispita" ( 1982)

- Natalia Streignard je 1989., sa samo 19 godina, pobijedila na međunarodnom natjecanju za najljepšu manekenku svijeta.

- Ana Colchero ( Aimee u "Corazon Salvaje ") prestala se baviti glumom zbog nedostatka slobode dok snima. Naime, njezino nezadovoljstvo naredbama redatelja kulminiralo je 1996 godine na setu sapunice Nada Personal, kada je naprasno napustila seriju, a nakon velike sudske tužbe TV Aztece odlučila je zauvijek napustiti svijet sapunica. Ipak, 1999 kratko se vratila u taj svijet snimivši sapunicu Isabella, Mujer Enamorada, ali jednostavno se kao glumica nije osjećala ispunjeno i na kraju je definitivno odustalo od glumačke karijere i posvetila se pisanju.

- Telenovela Imperio De Cristal ( Stakleno carstvo iz 1994.) nadahnuta je uspješnom BBC-ijevom britanskom serijom "Ja, Klaudije", a snimljena je i engleska verzija.

- Lazos De Amor ( Ljubavne veze), u produkciji Carle Estrade, bila je prva telenovela koja je snimljena uz pomoć tada najmodernije tehnike, što je omogućilo da tri sestre blizanke, koje se često pojavljuju u istom kadru, odglumi ista glumica. Ono što je posebno zaintrigiralo publiku je neobičan kraj, u kojem se gledateljevoj mašti prepušta da protumači koja je od sestara na kraju preživjela konačni obračun.

- Kada je 1989. saznao da će mu biti uručena pretižna nagrada TvyNovelas u kategoriji otkrića godine zbog maestralne uloge u telenoveli La casa al final de la calle, Eduardo Palomo ( nikad preželjeni Juan Diablo iz Divljeg srca), objavio je da neće doći na dodjelu nagrada jer nema nijedno odijelo za obući. Dirnut njegovom iskrenošću, jedan od visokih dužnosnika Televise, nabavio mu je smoking.

- Sonya Smith i Gabriel Porras ( protagonisti sapunice Olvidarte jamas) u pravom su životu muž i žena.

- Marlene Favela, prvu priliku na velikom platnu dobila je u američkom znanstveno-fantastičnom hororu Species 4 gdje glumi Azuru, seksepilnu ženu koja se pretvara u izvanzemaljca i ubija muškarce.

- Zbog uloge u filmu Pretendiendo, Barbara Mori žrtvovala je svoj seksepil. Nešto slično kao što je to učinila Angelica Vale u Ružnoj Betty, tako se i ona maestralno transformirala u neuglednu djevojku.

- Telenovela El amor no tiene precio iz 2005 je remake jedne od prvih Estradinih telenovela, Pobre Señorita Limantour

- Mario Cimarro i Natalia Streignard zaljubili su se na snimanju telenovele La mujer de mi vida ( 1998). Ubrzo su se i vjenčali, ali idila nije dugo potrajala jer je Mario postao nasilan i neprestano tukao Nataliju. Iako ga je na neko vrijeme vrijeme napustila, Natalija je na kraju oprostila Mariju njegovo nasilničko ponašanje. On je krenuo i na liječenje. Činilo se da je brak dobio 2 priliku, i da sve ide na bolje, ali ponovno su se javile glasine o Marijevom agresivnom ponašanju, ljubomori i posesivnosti. Na kraju su se ipak rastali.

- Na snimanju telenovele CCEA došlo je do manjeg sukoba između Williama Levya i Sherlyn. Naime, Sherlyn se osjećala uvrijeđenom kad joj je William rekao da je ona previše lijepa da bi imala tako ružnog dečka ( stvarno je bio ružan, ali Will je ipak mogao biti malo ljubazniji kažem ja). Zanimljivo je to da je Sherlyn ubrzo nakon toga ostavila dečka i prohodala sa nekim Levyevim poznanikom, bivšim dečkom glumice Sabine Mousier, koji ju je, ispostavilo se na kraju, samo uvukao u svoje novčane dugove.

Nicole_Lilly
07.03.2010., 09:56
Kada je 1989. saznao da će mu biti uručena pretižna nagrada TvyNovelas u kategoriji otkrića godine zbog maestralne uloge u telenoveli La casa al final de la calle, Eduardo Palomo ( nikad preželjeni Juan Diablo iz Divljeg srca), objavio je da neće doći na dodjelu nagrada jer nema nijedno odijelo za obući. Dirnut njegovom iskrenošću, jedan od visokih dužnosnika Televise, nabavio mu je smoking.

Ajme, Palomo. :( Kako je ovo nekako...divno, tako iskreno, ma sav je bio divan. Stvarno nikad prežaljen.

Marlene Favela, prvu priliku na velikom platnu dobila je u američkom znanstveno-fantastičnom hororu Species 4 gdje glumi Azuru, seksepilnu ženu koja se pretvara u izvanzemaljca i ubija muškarce.

:zubo:

Telenovela El amor no tiene precio iz 2005 je remake jedne od prvih Estradinih telenovela, Pobre Señorita Limantour

Šteta što je bilo toliko fail...

Mario Cimarro i Natalia Streignard zaljubili su se na snimanju telenovele La mujer de mi vida ( 1998). Ubrzo su se i vjenčali, ali idila nije dugo potrajala jer je Mario postao nasilan i neprestano tukao Nataliju. Iako ga je na neko vrijeme vrijeme napustila, Natalija je na kraju oprostila Mariju njegovo nasilničko ponašanje. On je krenuo i na liječenje. Činilo se da je brak dobio 2 priliku, i da sve ide na bolje, ali ponovno su se javile glasine o Marijevom agresivnom ponašanju, ljubomori i posesivnosti. Na kraju su se ipak rastali.

Inače mi je Mario ljigavac nad ljigavcima, ali ovo da ju je tukao, nisam znala. Dno dna. Opet se neki skandali vežu uz njega, stalno se svađa na setu 'Mar de Amor'. Koji užasan tip. Znam da je sad s onom glumicom što je glumila njegovu kćer u El Cuerpo del Deseo, što je u seriji bila par s Eliasom.

Na snimanju telenovele CCEA došlo je do manjeg sukoba između Williama Levya i Sherlyn. Naime, Sherlyn se osjećala uvrijeđenom kad joj je William rekao da je ona previše lijepa da bi imala tako ružnog dečka ( stvarno je bio ružan, ali Will je ipak mogao biti malo ljubazniji kažem ja). Zanimljivo je to da je Sherlyn ubrzo nakon toga ostavila dečka i prohodala sa nekim Levyevim poznanikom, bivšim dečkom glumice Sabine Mousier, koji ju je, ispostavilo se na kraju, samo uvukao u svoje novčane dugove.

Joj, sjećam se ovoga. Još je Sherlyn davala detaljnu izjavu o tome kako joj je William popljuvao dečka. :rofl:

ad®ian
07.03.2010., 10:08
EANTP je baš bio :eek: I još skoro 300 nastavaka. Strašno :kava:

Adriancija
08.03.2010., 23:06
Nove zanimljivosti:

- Nakon 15 tisuća nastavaka završeno je emitiranje najduže sapunice na svijetu, američke serije "Guilding light", koja se prvi put počela emitirati na radiju davne 1937. godine. 1952. doživjela je premijeru na televiziji, a 2009. službeno je završilo njezino emitiranje.

Ovo je prilično stara vijest, negdje od jeseni 2009.


- TOP 5 telenovela sa najvećim rejtingom u razdoblju od 1999-2009 su:

→ Destilando amor 30.61%
→ Amor real 29.39 %
→ La fea más bella 28.70 %
→ La madrastra 27.90 %
→ Mujeres engañadas 27.51%


Ajme! :eek::rigo:

ad®ian
09.03.2010., 06:05
Zato je Yanez pretpostavljam bio tako umišljen i bahat, kad je čuo kritike prije početka snimanja Corazon salvaje.

clivia
09.03.2010., 09:16
Prosječna gledanost telenovela 21 sat,Televisa,Mexico


El Privilegio de Amar
34.8
La Usurpadora
33.3
Fuego en la Sangre
31.5
Destilando Amor
30.8
Abrazame Muy Fuerte
29.6
Amor Real
29.4
Rosalinda
28.5
La Madrastra
27.9
Mañana Es para Siempre
27.9
Mujeres Engañadas
27.5
El Manantial
26.7
Las Vias del Amor
26.5
Entre el Amor y el Odio
26.3
Maria Isabel
26.1
Mariana de la Noche
25.9
Alborada
25.8
La Esposa Virgen
24.8
El Derecho de Nacer
23.8
Mi Destino Eres Tu
23.4
La Verdad Oculta
23.2
Infierno en el Paraiso
22.2
Mujer de Madera
21.8
Sin Pecado Concebido
20.8
Mundo de Fieras
20.5
La Casa en la Playa
20.2
Pasion
19.8

Fuente: Televisa Internacional

(Nedostaje Sortilegio,ali po informacijama anonime(Pipa) s network foruma Venezuele Sortilegio je imao srednju gledanost jednaku Alboradi)

clivia
09.03.2010., 09:19
Prosječna gledanost telenovela 20 sati,Televisa,Mexico

Nunca te Olvidaré
31.7
La Fea más Bella
29.6
Camila
29.0
Niña Amada Mia
25.9
Salomé
25.0
Hasta que el dinero nos separe
24.9
Laberintos de Pasión
24.9
Abrazáme muy fuerte
24.6
Por tu Amor
24.1
Por un Beso
24.0
Apuesta por un Amor
23.1
La Otra
23.1
Barrera de Amor
22.9
Rubi
22.8
La Intrusa
22.3
Siempre te Amaré
22.3
Contra viento y marea
22.0
Las tontas no van al cielo
22.0
Amarte es mi Pecado
21.8
Velo de Novia
21.1
Mujer Bonita
20.8
AsÍ son Ellas
18.7
Un gancho al corazón
18.2
Yo Amo a Juan Queredón
17.8

Fuente: Televisa Internacional

Eshyy
09.03.2010., 09:55
Eduardo Yanez glumio je u jednom nastavku CSI: Miami.

Tu mi je izgledao skroz prirodno, bez onog užasnog i "retard" osmijeha.

ScorpioS
09.03.2010., 11:20
Kad vec sponeuste EY, ja sam ga gledala u filmu Wild Things sa Kevin Baconom i Matt Dillonom. "Glumio" je ljubavnika od sporednog lika od sporednog lika. Pojavio se u 2 kadra na par sekundi. Uloga mu je bila da se proseta u drecavim zelenim kupacim i da skoci u bazen :lol:

willyhot
09.03.2010., 11:56
Kad vec sponeuste EY, ja sam ga gledala u filmu Wild Things sa Kevin Baconom i Matt Dillonom. "Glumio" je ljubavnika od sporednog lika od sporednog lika. Pojavio se u 2 kadra na par sekundi. Uloga mu je bila da se proseta u drecavim zelenim kupacim i da skoci u bazen :lol:Svojevremeno sam umirala od smijeha na ovaj komentar, i sada mi se opet isto dešava..:rofl::rofl::rofl:

ScorpioS
09.03.2010., 14:58
hehhehe , vjeruj mi willy da se i ja pocnem smijati kad se sjetim te scene :lol:
Inace, u mom proslom postu je trebalo pisati "spomenuste" a ne ta nedefisnisana rijec koja stoji tamo

willyhot
09.03.2010., 15:03
hehhehe , vjeruj mi willy da se i ja pocnem smijati kad se sjetim te scene :lol:
Inace, u mom proslom postu je trebalo pisati "spomenuste" a ne ta nedefisnisana rijec koja stoji tamoDa nisi sada napisala ne bih ni primijetila..:lol::lol:
Mada te razumijem, i sama sam opterećena pravopisom..:mig: Zna mi se desiti i da po 3 puta editujem post da ispravim greške.. LOOOL..

Eshyy
09.03.2010., 19:20
Kad vec sponeuste EY, ja sam ga gledala u filmu Wild Things sa Kevin Baconom i Matt Dillonom. "Glumio" je ljubavnika od sporednog lika od sporednog lika. Pojavio se u 2 kadra na par sekundi. Uloga mu je bila da se proseta u drecavim zelenim kupacim i da skoci u bazen :lol:

Ajme, je, je. I mene se sad sjetila te scene. :rofl:

marimar
09.03.2010., 21:11
- Ana De La Reguera (Gitanas) nedavno je u SAD-u snimala reklamu za ledeni čaj u društvu glumca Hugha Jackmana (X-man)

- Rogelio Guerra i Lucero (Mañana es para siempre) glumili su već jednom zajedno, i to oca i kćer u telenoveli Los parientes pobres (1993). UMEPS glume muža i ženu.

- 2008. snimljen je remake telenovele "Los parientes pobres" pod nazivom "Juro que te amo". Alexis Ayala i Patricia Navidad, koji su glumili u orginalnoj verziji iz 1993, također glume i ovdje, ali u drukčijim ulogama.

- Za vrijeme snimanja sapunice Pasion De Gavilanes , mnogo se pričalo o netrpeljivosti i svađama između glavnih glumica Natashe, Paole i Danne. Danna Garcia priznala je kako nije sklopila prijateljstvo niti s jednom, ali i da su skandali ipak izmišljotina novinara.

- Danna Garcia se prvi put u životu poljubila ispred kamera i to u telenoveli Cafe con aroma de mujer sa nama dobro poznatim Guy Eckerom ( Demetrio u Laži). Imala je svega 16 godina. Kako nije znala kako se ljubiti, poludjela je od brige. Poljubac joj je bio grozan, a scenu su zbog njene treme ponavljali čak 8 puta!!!

-Posljednju epizodu brazilske telenovele Svijeta Slavnih (Celebridade) u Brazilu je gledalo rekordnih 82% gledatelja, a kritičari i mediji proglasili su je najvećim uspjehom nakon kultne serije Naša zemlja.

-Manolo Cardona prvi se put na televiziji pojavio 1989. sa samo 14 godina i to u reklami jednog kolumbijskog prodavača cipela

- Na snimanju sapunice "La ley de silencio" došlo je do fizičkog obračuna Alejandra Chabana & Jose Angela Llamesa.

- Glumica Michelle Vieth ( AJ u CCEA) našla se u seks skandalu. Na internetu su se pojavile njene pornografske snimke sa nepoznatim muškarcem.
Optužila je svog bivšeg muža, također glumca Hectora Soberana, kao glavnog krivca za pojavu komprometirajućih videa.

- Jacky Bracamontes, kada je potpisala ugovor sa Televisom, imala je samo jednu želju, a to je glumiti u telenoveli Carle Estrade. Zahvaljujući ulozi u Sortilegiju, napokon joj se ostvarila želja. Valja spomenuti da se Jacky našla u užoj konkurenciji za uloge u Alboradi i Pasion, ali nije prošla.

- Producent Salvador Mejia oženjen je producenticom CCEA Nathalie Lartilleux.

- Šuška se da bi Adela Noriega i Marlene Favela mogle glumiti majku i kći u novoj Telemundovoj sapunici Pecado Mortal (remake Abrazame muy fuerte)
Još kao sestre mogu proći, ali majka i kći???? To jedino da postare Adelu bar nekih 20 godina...

- Gonzalo Vega, jedan od glavnih glumaca telenovele Tengo todo excepto a ti, naprasno je napustio telenovelu pred sam kraj. Gonzalo je izjavio kako su njemu u početku prodali kvalietan scenarij, ali na kraju je ispao obično smeće. Njegov lik umire 2 epizode prije samog kraja telenovele, koja je uostalom zbog toga događaja još više skratita.

Još jedan zanimljiv podatak vezan za ovu telenovelu je taj da je isprva glavna protagonistica Adriana Louvier na polovini serije postala negativka, a glavna negativka koju glumi Ana Belena pozitivka.

ad®ian
10.03.2010., 06:33
Ne čudi me da je Jacky htjela surađivati s Estradom, ta žena stvarno zna svoj posao. U skoro 25 godina koliko se bavi snimanjem, imala je možda dva ili tri neuspjeha. Mislim da je u Meksiku postigla sve što se poslovno može postići, sad bi bilo odlično kad bi producirala telenovele na engleskom jeziku.

blenta
10.03.2010., 06:39
- Za vrijeme snimanja sapunice Pasion De Gavilanes , mnogo se pričalo o netrpeljivosti i svađama između glavnih glumica Natashe, Paole i Danne. Danna Garcia priznala je kako nije sklopila prijateljstvo niti s jednom, ali i da su skandali ipak izmišljotina novinara.

- Danna Garcia se prvi put u životu poljubila ispred kamera i to u telenoveli Cafe con aroma de mujer sa nama dobro poznatim Guy Eckerom ( Demetrio u Laži). Imala je svega 16 godina. Kako nije znala kako se ljubiti, poludjela je od brige. Poljubac joj je bio grozan, a scenu su zbog njene treme ponavljali čak 8 puta!!!
Dosta sam pratila događanja oko snimanja PDG i uopće se ne sjećam tih glasina. Da za Cimarra, ali ne za Dannu.

I meni je negdje u podsvijesti da se ona prvi put poljubila s Eckerom, ali je li sigurno u Cafe con aroma de mujer? Jer tamo su glumili brata i sestru. :confused:

Nicole_Lilly
10.03.2010., 10:42
Sjećam se ovih glasina za vrijeme PDG. Da, puno više za Cimarra, ali i za Dannu. Jer su se Natasha i Paola baš sprijateljile na snimanju, dok je Danna uvijek bila onako, postrani. Isto su govorili za Cimarra, da je za vrijeme pauza uvijek odlazio negdje dalje od ekipe i čitao. Ali su si on i Danna zato bili jako dobri. Valjda isti tip ljudi, ne znam, ali rijetko čujem da Danna ostane baš u prijateljskim odnosima s nekim nakon snimanja. Ona je više onako, 'profesionalan' tip - dobri smo dok snimamo, kad završi snimanje, svatko ide svojim putem. A i puno puta je baš zbog karijere žrtvovala ljubav.

I sad me sjetiste PDG, sad moram ići blooperse pogledati, oni su mi daleko najbolje imali. :rofl:

marimar
10.03.2010., 22:05
Dosta sam pratila događanja oko snimanja PDG i uopće se ne sjećam tih glasina. Da za Cimarra, ali ne za Dannu.

I meni je negdje u podsvijesti da se ona prvi put poljubila s Eckerom, ali je li sigurno u Cafe con aroma de mujer? Jer tamo su glumili brata i sestru. :confused:

Imam stariji časopis SAPUNICE koji se prodavao uz TENU i u jednom od njih intervju s Dannom gdje ona spominje taj poljubac sa Eckerom, upravo u toj seriji...:rolleyes:

maki_maki
10.03.2010., 23:54
Imam stariji časopis SAPUNICE koji se prodavao uz TENU i u jednom od njih intervju s Dannom gdje ona spominje taj poljubac sa Eckerom, upravo u toj seriji...:rolleyes:

To mora da su pogresno napisali u casopisu jer oni su tu stvarno glumili brata i sestru. Tu seriju sam bas celu odgledala, sto mi inace nije obicaj. :)

marimar
11.03.2010., 00:07
Prijatelji dragi, još malo zanimljivosti vam nosim...Svaki dan ja nešto novo nađem...:D

- Eriki Buenfil (Marisol) bila je ponuđena uloga Aimee u sapunici Corazon salvaje, ali ona ju je odbila jer nije htjela glumiti negativku. Htjela je ulogu Monike pod svaku cijenu, ali nije uspjela uvjeriti producente da je bolja glumica od Edith Gonzalez. U međuvremenu je Ana Colchero potpisala ugovor za ulogu Aimee, a Erika, koja je na kraju htjela prihvatiti ulogu negativke, ostala je kratkih rukava. Isto tako prvotno je glavna muška uloga bila ponuđena Cesaru Evori... Edith & Eduardo forever:cerek:

- Glumica Martha Cristiana napustila je telenovelu Cuando seas mia. Kao jedan od razloga navodi se svađa sa Sergiom Basanezom ali i njezino neprestano kašnjenje na set. Njezin lik umire u trenutku kada Diego otkriva njezino ljubovanje sa Miguel Tejeirosom.

- Juana Iris (1985) bila je jedna od rijetkih telenovela u kojima je Adela Noriega igrala ulogu negativke, a isto tako i telenovela u kojoj je debitirao glumac i pjevač Pedro Fernandez.

- Djevojka koja je tumačila lik Florencije kao 17-godišnjakinje u telenoveli Pura Sangre u pravom je životu nećakinja glavne protagonistice telenovele, Marcele Mar.

Scena vjenčanja između Renata i Florencije, koja se događa na početku sapunice Pura Sangre, snimana je punih 8 dana, a ujedno je i najskuplje snimljena scena u povijesti kolumbijskih sapunica na koju je potrošeno oko 800 milijuna kolumbijskih pesosa...

- Argentinski glumac Diego Ramos (Ricos & Famosos, Muneca Brava, Los exitosos Pells ) priznao je javnosti da je homoseksualac i da ima dečka:lol:

- Murilo Benicio i Giovanna Antonelli zaljubili su se za vrijeme snimanja telenovele O Clone (2002). Par se rastao 2005 nakon 3 godine zajedničkog života i rođenja sina Pietra. Glavni razlog prekida, kako je i sam Murilo priznao, bila je njegova bolesna ljubomora:mad:

- Natalia Oreiro i Pablo Echarri bili su u ljubavnoj vezi od 1991- 1999. Znači, od njezine 14-22 godine. Ah ta mladenačka ljubav:)

Danas je Pablo Echarri u braku sa Nancy Duplaaom (Clara u Padre Coraje). Vezano za Nancy i Nataliju...kad je Natalia primila nagradu za ulogu Monite u Sos mi vida, Nancy se nije mogla suzdržati od ljubomore (pošto je i sama bila nominirana za glavnu glumicu) pa je za vrijeme Natalijinog govora ispuštala zvukove i smijuljila se toliko da je Natalija na kraju zaplakala...

- Glumica Valeria Dominguez Tarud (jedna od glavnih protagonistica telenovele El ultimo matrimonio feliz) sestrična je pjevačice Shakire.

- Jullieth Restrepo y Juan Fernando Sánchez, Amatista i Camila u telenoveli Verano en Venecia ljubavni su par i u pravom životu.

- Telenovela Sin senos no hay paraiso snimala se u tri različite zemlje: Mexicu, Kolumbiji i SAD-u. Najuspješnija je telenovela u povijesti Telemunda

- Gaby Espino pojavila se u spotu Luisa Fonsija za pjesmu Imaginame sin ti

- Gole slike Lala Yaneza (20 godina), sina Eduarda Yaneza ovih su dana preplavile internet,a Eduardo je rekao kako je ponosan na svog sina.

- Ironično, ali istinito Eduardo Yanez svoju je ulogu u Corazon salvaje posvetio pokojnom glumcu Eduardu Palomi. Jadan Palomo, sigurno se okreće u grobu:(

- Helena Rojo udana je za oca glumca Khotana (Angel u DC)

- Nasilne scene između Eulalije i Angela u sapunici DC odglumili su dubleri

- Chantal Andere i Daniela Romo odbile su se skinuti u telenoveli Sortilegio.

- Jorge Poza (Alma de Hierro) i Mayrin Villanueva ( Ninna amada mia) bili su u braku od 1997-2008. iz kojeg imaju i dvoje djece. Mayrin je ostavila Jorgea zbog Eduarda Santamarine u kojeg se zaljubila na snimanju telenovele Yo amo a Juan Querendon. Vjenčali su se prošle godine. S druge strane Eduardo Santamarina je bio u braku sa Itati Cantoral koju je ostavio zbog Susane Gonzalez, a nju opet zbog Mayrin Villanueve.

Apolon
11.03.2010., 06:26
Prijatelji dragi, još malo zanimljivosti vam nosim...Svaki dan ja nešto novo nađem...:D

- Eriki Buenfil (Marisol) bila je ponuđena uloga Aimee u sapunici Corazon salvaje, ali ona ju je odbila jer nije htjela glumiti negativku. Htjela je ulogu Monike pod svaku cijenu, ali nije uspjela uvjeriti producente da je bolja glumica od Edith Gonzalez.

- Chantal Andere i Daniela Romo odbile su se skinuti u telenoveli Sortilegio.prvo boldano:
hahah koja lapača, kada bolje razmislim bolje da nije prihvatila tu ulogu...Mislim da bi uloga Aimee bila gora nego od Araceline :zubo:

@drugo boldano:
haha, ovo nisam znao, mada obje ne izgledaju tako loše, pogotov Romo koja u svojim godinama izgleda :s:s

ad®ian
11.03.2010., 06:44
- Glumica Martha Cristiana napustila je telenovelu Cuando seas mia. Kao jedan od razloga navodi se svađa sa Sergiom Basanezom ali i njezino neprestano kašnjenje na set. Njezin lik umire u trenutku kada Diego otkriva njezino ljubovanje sa Miguel Tejeirosom.

Sjećam se toga, pala je pod kamion :D

- Juana Iris (1985) bila je jedna od rijetkih telenovela u kojima je Adela Noriega igrala ulogu negativke, a isto tako i telenovela u kojoj je debitirao glumac i pjevač Pedro Fernandez.

Nisam znao. Adela je tad imala 16 godina. Baš bi volio vidjeti kao negativku, do sad je igrala uvijek protagoniste.

- Danas je Pablo Echarri u braku sa Nancy Duplaaom (Clara u Padre Coraje). Vezano za Nancy i Nataliju...kad je Natalia primila nagradu za ulogu Monite u Sos mi vida, Nancy se nije mogla suzdržati od ljubomore (pošto je i sama bila nominirana za glavnu glumicu) pa je za vrijeme Natalijinog govora ispuštala zvukove i smijuljila se toliko da je Natalija na kraju zaplakala...

Krava :kava:

- Jorge Poza (Alma de Hierro) i Mayrin Villanueva ( Ninna amada mia) bili su u braku od 1997-2008. iz kojeg imaju i dvoje djece. Mayrin je ostavila Jorgea zbog Eduarda Santamarine u kojeg se zaljubila na snimanju telenovele Yo amo a Juan Querendon. Vjenčali su se prošle godine. S druge strane Eduardo Santamarina je bio u braku sa Itati Cantoral koju je ostavio zbog Susane Gonzalez, a nju opet zbog Mayrin Villanueve.

Kako mi je to glupo, pogotovo zbog djece :flop:

blenta
11.03.2010., 07:18
- Eriki Buenfil (Marisol) bila je ponuđena uloga Aimee u sapunici Corazon salvaje, ali ona ju je odbila jer nije htjela glumiti negativku. Htjela je ulogu Monike pod svaku cijenu, ali nije uspjela uvjeriti producente da je bolja glumica od Edith Gonzalez. U međuvremenu je Ana Colchero potpisala ugovor za ulogu Aimee, a Erika, koja je na kraju htjela prihvatiti ulogu negativke, ostala je kratkih rukava. Isto tako prvotno je glavna muška uloga bila ponuđena Cesaru Evori... Edith & Eduardo forever:cerek:
Za ovo zadnje :s:s Nedavno, pred početak emitiranja ove nove paraodije, Edith je rekla da je ona htjela odglumiti uloge obiju sestara, ali producenti su je nakon što su razmislili o ideji odbili iz tehničkih razloga. I moram reći, hvala Bogu. Sukobi Monice i Aimee su bili odlični s njom i Anom Colchero.


- Djevojka koja je tumačila lik Florencije kao 17-godišnjakinje u telenoveli Pura Sangre u pravom je životu nećakinja glavne protagonistice telenovele, Marcele Mar.
Flor (http://i187.photobucket.com/albums/x204/tecolombia/Pura%20Sangre/36.jpg) nije mogla imati 17 godina na početku Pura Sangre. Ne znam je li zabuna mogla nastati zato što se glavna radnja odvija 17 godina kasnije ili bi mogla biti riječ o njenoj starijoj sestri Irene (http://i187.photobucket.com/albums/x204/tecolombia/Pura%20Sangre/34.jpg). :ne zna:


- Argentinski glumac Diego Ramos (Ricos & Famosos, Muneca Brava, Los exitosos Pells ) priznao je javnosti da je homoseksualac i da ima dečka:lol:
Pojma nisam imala. Kad se izjasnio?


- Natalia Oreiro i Pablo Echarri bili su u ljubavnoj vezi od 1991- 1999. Znači, od njezine 14-22 godine. Ah ta mladenačka ljubav:)
Ja sam mislila da se nisu upoznali dok Naty nije došla u Argentinu sa 17-18 godina. :confused:

A Yanez je prava primitivna sirovina.

ScorpioS
11.03.2010., 08:49
A Yanez je prava primitivna sirovina.

:lol::lol::lol:
I on je meni :horor:
I gdje bas njega nadjose da nam zamjeni nikad ne prezaljenog Eduarda Palomu. On u Corason Salvaje je neponovljiv :(

miranacro02
11.03.2010., 10:33
- Chantal Andere i Daniela Romo odbile su se skinuti u telenoveli Sortilegio.


Zato niti nemam scena seksa između fernanda i victorije i raquel i roberto/ulises u sortilegio

Daniela Romo su isto u christina show rekla da joj čak čestitala i vlastita majka da je našla mlađeg muškarca , misleći naravno na lik victorije

blenta
11.03.2010., 10:57
Zato niti nemam scena seksa između roberta i victorije i raquel i roberto/ulises u sortilegio

Daniela Romo su isto u christina show rekla da joj čak čestitala i vlastita majka da je našla mlađeg muškarca , misleći naravno na lik victorije
Ili možda zato što se nikad nisu tako gledali nego su bili jednostavno zet i punica? :rofl: Simpa lapsus. :mig:

maki_maki
11.03.2010., 12:17
Zato niti nemam scena seksa između fernanda i victorije i raquel i roberto/ulises u sortilegio

Daniela Romo su isto u christina show rekla da joj čak čestitala i vlastita majka da je našla mlađeg muškarca , misleći naravno na lik victorije

Mozda jos nisi odgledala celu seriju? :mig: Ako nisi, sacekaj malo. :)

friend
11.03.2010., 16:36
Jedan od najuspesnijih brazislkih scenarista Manoel Carlos (Lacos de Familia, Mulheres Apaixonadas, Paginas de Vida...) u svim svojim serijama daje ime Helena glavnoj junakinji. On je objasnio da je za njega to ime simbol jake i snazne zene kao sto je bila i Jelena Trojanska. Imena koja se jos pojavljuju u svim njegovim serijama su Marta, Sandra, Gracinha i Dr. Moretti.

On je takodje bio jedan od prvih scenarista koji je u brazilskoj seriji stavio lezbejski par, u seriji Mulheres Apaixonadas. Posto nije znao kako ce publika reagovati na likove srednjoskolki Clare i Rafaele koje se bore za svoju ljubav protiv homofobicne Clarine majke, ostavio je njihovu pricu otvorenu. Ali posto je publika odlicno primila njihove likove, pa se one poljube u zadnoj epizodi i ostaju zajedno. Glumica Alinne Moraes koja je igrala Claru je dobila silne pohvale.

Nov rimejk serije Rebelde Way se zove Sos Corazon Rebelde, ali serija nije imala ocekivan uspeh i imala je samo 80 epizoda.

Iako se mnogo ocekivalo od serije Sin Verguenza koji bi trebao da bude mesavina Sex & grada i Domacica, serija je ocajno prosla kod publike pa je sa planiranih 120 smanjena na 80 epizoda.

Serija La Mujer de Judas je imala ogroman uspeh u rodnoj Venecueli i bila je rekorder u gledanosti. Poslednja epizoda se emitovala kad i Miss Sveta, ali je LMDJ imala troduplo vecu gledanost.

Vodjeni uspehom ove serije Meksikanci su snimili seriju La Madrastra koja je isto imala misterioznog ubicu. Serija je imala ogroman uspeh. Iako se na kraju serije otkrilo da je Demetrio ubica, producent je odlucio da snimi nastavke u kojima se ispostavi da je Fabiola ubica.

Serija Asi son ellas je bazirana na seriji Sex & grad.

Serija Amar Otra Vez je jedina Televisina serija koja pre svog emitovanja menjala vise puta svoj naziv. Prvo je bio u planu Ramallete de Ilusiones (Buket iluzija), pa Amarte Simpre, i na kraju je glumica Iran Castillo predlozila Amar Otra Vez koji je i postao naziv serije.

Pevacica Paulina Rubio je cerke glumice Susane Dosamantes (Alberta u “Marini”, Lucrecia u “EANTP”).

Jako bitnu ulogu igra i naslovna pesma. Melodija pri promociji mora biti lako pamtljiva i imati jako efekat raspoznavanja. Mnoge naslovne pesme iz telenovela su dostigle viskoe pozicije na muzičkim top listama. Primera radio neka se spomenu Mi destino eres tú (istoimena telenovela, izvodi Lucero), Hoy (Amar otra vez, izvodi Gloria Estefan) ili Nunca te olvidaré (istoimena telenovela, izvodi Enrique Iglesias), koje su svi bili br.1 na top listama. Za telenovelu Amar otra vez su se snimile tri različite verzije uvoda. Dve verzije, koje su namenjene za izvoz, su snimljene uz muzičku podlogu pesama Glorije Estefan, a uvod za meksičko tržište je snimljeno sa pesmom Enrique Iglesiasa. U telenovelama Rebelde Way i Rebelde su tinejdž bendovi ERREWAY und RBD u središtu radnje. U realnom životu su kasnije zaista mogli započeti muzičku karijeru. Brazilska telenovela O Clone je koristila pesme izvođača Shakira, Andrea Bocelli, Ajda Pekkan, Sting, Elton John, Sarah Brightman, Lara Fabian i mnogih drugih poznatih muzičara. Natacha Atlas je se u istoj telenoveli pojavila kao gošća. Australijska gruppa Dead Can Dance je pesmom Nierika označila početak La Chacala. Za La madrastra su Laura Pausini („Viveme“) i Reyli Barba („Amor del bueno“) dva različita uvoda. Tiziano Ferrovo Alucinado je bila melodija serije La invasora.

Brazilske serije cesto imaju strane i nacionalne pesme tokom emitovanja i obicno svaki vazniji lik u seriji ima neku svoju pesmu. Na kraju serije se uvek izda ceo CD sa svim pesmama tokom serije.

U Hrvatskoj je AVA produkcija snimila prvu hrvatsku telenovelu Villa Maria. I oni su imali pojačanje iz Meksika. Režiju je vodila meksikanka Alicia Carvajal, zajedno sa Stankom Crnobrnjom. Nazivi sledećih telenovela kuće AVA su bili: Ljubav u zaleđu, Obični ljudi i Ponos Ratkajevih, sa kojima je ista učvrstila svoj poziciju na tržištu. Kako bi hrvatske telenovele i na susednom srpskom tržištu bile što bolje prihvaćene, su redovno angažovani i glumci iz Srbije. U prve dve telenovele je AVA, pored estradinih zvezda Jelene Rozge i Petra Graše, ugostlila i meksičke zvezde. Omar Germenos i Gloria Peralta su glumili u nekoliko epizoda u Villa Mariji, a Juan Pablo Medina i Paola Toyos u Ljubav u zaleđu. Zakon ljubavi je telenovela iz kuće AVA, koja je na jesen 2008. godine krenula na Novoj TV u Hrvatskoj, a u Srbiji na RTV Pink. Nakon ogromnih uspeha AVA produkcije na državnoj HTV, ova nova telenovela, na drugoj televijzija nije uspela da nastavi taj pozitivni trend. Od planiranih 185 epizoda je snimljeno 73, od kojih je emitovano 60, pre nego što je usledelo ukidanje serije. Pošto AVA produkcija više ne sarađuje sa HTV, je ta televizija naručila izradu novih telenovela kod produkcijske kuće Ring Multimedija. To je prvi put, da je se u Hrvatskoj neka druga kuća okušala na tom polju posle AVA produkcije. Telenovele Sve će biti dobro i Dolina sunca su uspele da ponove uspehe ranijih serija, koje su emitovane u istom terminu.

Činjenica da je u Ekvadoru prekinuto zvanično zasedanje parlamenta da bi se mogla odgledati sledeća epizoda Yo soy Betty, la fea, dokazuje veliki društveni značaj koji telenovele zauzimaju u latimoameričkoj kulturi.

Zbog imaginarnih života likova koje prate na televiziji, pojedini ljudi zanemare sopstvene obaveze. U Indoneziji je vlada saopštila „da je nedopustivo da se zbog telenovele Kassandra ne ide na posao“. Tokom emitovanja telenovele Mari Mar, džamije u Abidžanu (Obala Slonovače) su tokom ramadanskog posta molitve održavale ranije, kako vernike ne bi dovodile u iskušenje da se moraju odlučivati između Mari Mar i molitve.

Glumice Gabriela Spanic i Saby Kamalich poticu iz Hrtvatske.

Krajem 2009. godine Telemundo je odlucio da otkupi prava na snimanje njihove verzije serije O Clone pod nazivom El Clon. Serija je krenula da se emituje marta 2010. Iako je prvobitno Genesis Rodriguez bila planirana kao Jade, zamenjena je sa Sandrom Echeverriom.

Serija Madre Luna je imala drugaciju pricu pre nego sto je krenulo snimanje. Glumica Amparo Grisales je trebala da igra zenu koja se vraca u rodno mesto, ne bi li sacuvala ugled porodice i tu se zaljubljuje u mnogo mladjeg muskarca. Serija je imala drugaciju radnju.

ad®ian
11.03.2010., 17:08
Iako se mnogo ocekivalo od serije Sin Verguenza koji bi trebao da bude mesavina Sex & grada i Domacica, serija je ocajno prosla kod publike pa je sa planiranih 120 smanjena na 80 epizoda.

Pokušao sam gledati, nije išlo :kava:

Serija Asi son ellas je bazirana na seriji Sex & grad.

Gledao, odlična i vrlo realistična. Ali sa Sex i gradom nema veze, osim što se radi isto o ženama i što se često raspravljalo o seksu :mig:

Glumice Gabriela Spanic i Saby Kamalich poticu iz Hrtvatske.

Ova druga se pretpostavljam preziva Kamalić. Inače, tata joj je iz Italije, a mama iz Hrvatske (ne znam točno koji grad)

marimar
11.03.2010., 19:13
Flor nije mogla imati 17 godina na početku Pura Sangre. Ne znam je li zabuna mogla nastati zato što se glavna radnja odvija 17 godina kasnije ili bi mogla biti riječ o njenoj starijoj sestri Irene.


Ne znam koliko su u Pura Sangre djeca imala godina u početku, ja sam rekla 17 jer se kao glavna radnja odvija 17 godina kasnije. Ispričavam se, moja greška, ali zato ste vi tu da me ispravite ako znate nešto više:)
Uglavnom htjela sam samo reći kako je malu Florenciju glumila Marcelina nećakinja.

Argentinski glumac Diego Ramos (Ricos & Famosos, Muneca Brava, Los exitosos Pells ) priznao je javnosti da je homoseksualac i da ima dečka
Pojma nisam imala. Kad se izjasnio?

Nedugo nakon završetka telenovele Los exitosos Pells u kojoj je između ostaloga i glumio homoseksualca. Isto tako ta informacija stoji u wikipediji...

marimar
11.03.2010., 19:17
Serija La Mujer de Judas je imala ogroman uspeh u rodnoj Venecueli i bila je rekorder u gledanosti. Poslednja epizoda se emitovala kad i Miss Sveta, ali je LMDJ imala troduplo vecu gledanost.


Nije ni čudo, serija mi je bila super i sasvim drugačija od ostalih.

Iako se mnogo ocekivalo od serije Sin Verguenza koji bi trebao da bude mesavina Sex & grada i Domacica, serija je ocajno prosla kod publike pa je sa planiranih 120 smanjena na 80 epizoda.

Da, baš šteta...Meni se radnja činila zanimljivom, ali eto...publika je zahtjevna:)

Nov rimejk serije Rebelde Way se zove Sos Corazon Rebelde, ali serija nije imala ocekivan uspeh i imala je samo 80 epizoda.

E to nisam znala...Uostalom, orginal je orginal...

marimar
11.03.2010., 19:43
Sad opet malo ja...:kava:

- Iako oženjen 17 godina, to nije spriječilo glumca Robinsona Diaza da prevari svoju suprugu, također glumicu Adrianu Arango sa Sarom Corrales koju nazivaju Miss plastičnosti. Nedavno je njihova afera izašla na vidjelo, ali unatoč svemu povrijeđena Adriana nije ostavila svoga supruga već je odlučila spasiti svoj brak , između ostaloga zbog djeteta kojeg imaju, ali i iz razloga što i dalje voli Robinsona.

- Danna Garcia je za ulogu u Telemundovoj telenoveli "Bella Calamidades " dobila honorar od 200 000 dolara.

- Izvjesna prostitutka objavila je golišave slike glumca Pabla Montera kaznivši ga jer joj nije htio platiti za pružanje usluga.:lol:

- Anahi je optužila medije kako upravo zbog njih nije dobila glavnu ulogu u serije "Sortilegio", jer su pisali najgore o njoj: između ostaloga da je razmažena i da je ucjenjivala "Televisu".

- Nakon što je rodila sinčića Gabriela de Jesusa, Gabriela Spanić odlučila je da svom mališanu podari bracu ili seku. Za prinovu u obitelji neće morati da čeka devet mjeseci, budući da je glumica odlučila da usvoji dvogodišnjeg dječaka iz Perua.

- Nekadasnji član grupe RBD, Christopher Uckermann glumi u novoj seriji "Kdabra" u produkciji MovieCity Pack Originalsa i Fox International Channelsa gdje tumaci dečka koji se koristi magijom, nešto slično Harry Potteru. Uckermann također izvodi naslovnu pjesmu serije koja se zove "Vivir soñando".

- Jedna od najomraženijih latino glumica Suzana Gonzales ponovo je potvrdila ovu titulu, koju je “zaradila” nakon što je razorila brak Itati Cantoral i Eduarda Santamarine i upustila se u romansu sa ovim glumcem. Povod za ponovni napad javnosti na nju je njeno priznanje da Renato Malohuvera, koga je najprije navela kao oca svog djeteta, ustvari to nije!

- Mlada glumica Ingrid Martz dokazala je da je pravi profesionalac te da je spremna da uradi sve radi dobre uloge. Naime, snimajući film ”Asi del precipicio” Ingrid je imala nekoliko eksplicitnih lezbijskih scena sa kolegicom Anom Koceti, čime je šokirala konzervativnu meksičku javnost.

- Uloga Miguela u sapunici Rebelde prvotno je bila namjenjena Aaronu Diazu. Ipak producent Pedro Damian, dan prije početka snimanja sapunice, zahvalio se Aaronu i obavjestio ga kako su se ipak predomislili i odlučili za Alfonsa.

- U telenoveli Pasion korišteno je 15 000 vrsta odjeće čime je oboren rekord u oblačenju u nekoj sapunici.

- Najpoznatiji nasilnik među latino zvjezdama definitivno je Osvaldo Rios. On je, iako veoma brižan otac, prema svojim bivšim suprugama i djevojkama bio veoma grub, zbog čega je čak bio i u zatvoru. Rios se ženio tri puta i svi njegovi brakovi propali su zbog toga što je bio nasilan. Prve dvije supruge, Carmen i Suli, javno su pričale da ih je Osvaldo neprestano tukao, dok se treća, Geraldin, suzdržala od takvih komentara, mada postoje dokazi da je i nju maltretirao. Ipak, nijedna od njegovih supruga nije smogla hrabrosti da protiv njega podnese tužbu, već je to učinila bivša Riosova djevojka…

- Jaime Camil podigao je nedavno veliku prašinu. U seriji "Los Exitosos Perez" poljubio se sa svojim kolegom Joseom Ronom, a potom je osuo paljbu na Televisu, jer zabranjuju stvari koje nikom ne štete. Jaime je kritikovao i meksički mentalitet, nazvavši ga zaostalim, budući da on smatra da javnost homoseksualce stavlja na stup srama. Da li će trpjeti posljedice zbog svojih izjava, ostaje da vidimo, ali je činjenica da je samo on javno izgovorio ono sto misli većina modernih ljudi, onih koji ne robuju predrasudama, naravno. Valja istaknuti da Jaime nije uključen u nominacije TvyNovelas 2010 za ulogu u telenoveli Los exitos Perez, ali ni tad nije šutio nego je rekao kako se zahvaljuje svim svojim fanovima na glasanju ali da su TVyNovelas postale jedno obično smeće i cirkus te da ga više ništa ne može iznenaditi.

Nicole_Lilly
11.03.2010., 19:50
JAIME CAMIL. :s :s Ogroman :s od mene.

blenta
11.03.2010., 21:22
JAIME CAMIL. :s :s Ogroman :s od mene.

Slažem se. :top:

Simpsolina
11.03.2010., 21:42
Nisam znala da su Giovanna i ovaj iz Klona bili skupa...i da imaju dijete

Jay&AmberFan
11.03.2010., 22:35
Nisam znala da su Giovanna i ovaj iz Klona bili skupa...i da imaju dijete

Da, sin im se zove Pietro. :D

Ja isto nisam znao da je Diego Ramos gay :confused: Znam da je igrao gaya u "Los Exitosos Pells"... al ako to piše samo na Wikipediji, ne znam baš koliko je to pouzdan izvor informacija. :rofl:

Ovo za Anahi nije točno, bio je baš video na youtube gdje kaže zašto je odbila ulogu (zbog gaža).

marimar
11.03.2010., 23:11
Ja isto nisam znao da je Diego Ramos gay Znam da je igrao gaya u "Los Exitosos Pells"... al ako to piše samo na Wikipediji, ne znam baš koliko je to pouzdan izvor informacija.

Imaš pravo, možda i nije najpouzdanije, ali dosta se o tome pričalo po medijima. Što zbog njegove uloge u Los exitosos Pells, što zbog činjenice da ga se gotovo u društvu djevojaka ni ne viđa. I na pitanja je li gay nikad nije dao jasan odgovor.

Ovo za Anahi nije točno, bio je baš video na youtube gdje kaže zašto je odbila ulogu (zbog gaža).

Ona kaže zbog gaža. A navodno je Carla Estrada rekla da joj nije dala ulogu jer ju smatra lošom glumicom (ja se slažem), drugi pak pišu da je razlog bio nešto treće i tako, ali najmanje se spominju njezine gaže...

maki_maki
11.03.2010., 23:27
Ona kaže zbog gaža. A navodno je Carla Estrada rekla da joj nije dala ulogu jer ju smatra lošom glumicom (ja se slažem), drugi pak pišu da je razlog bio nešto treće i tako, ali najmanje se spominju njezine gaže...

A ja sam cula da je navodno odbila ulogu zbog velikog broja golisavih scena u seriji.

marimar
11.03.2010., 23:35
A ja sam cula da je navodno odbila ulogu zbog velikog broja golisavih scena u seriji.

Eto vidiš...ima milijun razloga, al samo ona zna pravi. Iako mi je drago što na kraju ne glumi u S, jer ona je za mene loša glumica, puno gora od Jacky, a nije nešto ni lijepa...

Apolon
12.03.2010., 01:40
Jaime Camil :s:s

legenda :s:s

Amelie
12.03.2010., 03:25
Baš sam danas pročitala u novinama da je Arleth Teran (Priscilla u MEPS) u vezi sa nekim mafijašem, koji je naručio ubistvo jednog fudbalera koji joj se udvarao dok je on bio u zatvoru. Fudbaler je na sreću preživeo, ali više neće moći da se bavi sportom.

marimar
13.03.2010., 15:15
- Pri emitiranju prvih epizoda serije "Corazon salvaje" meksički TV kritičar Alvaro Cueva odmah je osuo paljbu po novom projektu Salvadora Mejie, posebno se osvrnuvši na glavnu glumicu Aracely Arambulu. Iako smatra da će nova verzija biti gledana i da će postići uspijeh kod publike jer Televisa uvijek mnogo ulaže u svoje projekte, žalosno je to što dobru priču kvare loši glumci, kao što su to Aracely i Eduardo. "Tužno je promatrati kako Aracely glumi u ulozi koju je tako maestralno odglumila Edith Gonzalez. Siguran sam da je Salvador svjestan toga kako ona ne zna glumiti, ali isto tako dobro zna da će kontrovezna glumica donijeti veliki uspijeh seriji jer će privući publiku. Ni njezin partner nije ništa bolji. Eduardo Yanez je ušao u 6 deceniju života, ali i dalje uporno glumi mlađe. To je tragično" - kaže Alvaro.

- Za vrijeme snimanja telenovele Mar De Amor došlo je do sukoba između Ninel Conde i Maria Cimarra. Navodno je do svađe došlo jer je Ninel govorila loše stvari o Mariju svojim prijateljicama što je njega tako naljutilo da ju je ošamario. Otada netrpeljivost između njih samo raste. Ninel traži da ne koriste istu svlačionicu i da se smanji broj njihovih zajedničkih scena.

- Glumica Itati Cantoral bila je izbačena iz kazališne predstave “Frida”, u kojoj je igrala slavnu meksičku slikaricu Fridu Kalo. Naime, redatelj je ocjenio da je njena gluma loša i poručio joj da se drži sapunica.

- Producent Juan Osorio inzistirao je na tome da Sara Maldonado tumači glavni lik u telenoveli Tormenta de Paraiso, jer mu se jako svidjelo kako je odigrala lik Pauline u telenoveli Mundo De Fieras.

- U rumunjskoj verziji telenovele Corazon Gitano ( Inima De Tigan) u gostujućoj ulozi se pojavila proslavljena meksička glumica Edith Gonzalez. Njena uloga reporterke, koja snima dokumentarni film o tradiciji i životu Roma, pridonijela je još boljem razumijevanju kulturoloških razlika.

- Na snimanju CCEA William Levy je u jednoj sceni tučnjave slučajno ozljedio Artura Carmonu. Levy mu je "odvalio" usnicu koja mu je ubrzo natekla pa je Arturo bio prisiljen držati neko vrijeme hladan oblog. Levy se odmah ispričao, Arturo nije ništa zamjerio i snimanje je ubrzo nastavljeno.

- Mauricio Mejia priznao je da su poljupci između njega i Ane Patricije Rojo u CCEA bili prvi koje je ikad dao u telenoveli. Priznaje da bi se volio ljubiti sa Maite Perroni, Silviom Navarrom i Jacky Bracamontes koje su za njega najljepše glumice.

- Aylín Mújica & Gabriel "Helmer" Valenzuela u telenoveli Ninos Ricos, Pobre Padres glume ljubavnike, dok su u pravom životu ljubavni par i očekuju svoje prvo dijete.

- Helena Rojo bila je u dugogodišnjem braku sa glumcem Juan Ferrarom ( Franco Colucci u Rebeldeu)

- Adamari Lopez se razvodi od supruga, pjevača Luisa Fonsija sa kojim je bila 3 godine u braku.

- Osim što je kćerka poznatog pjevača Jose Luisa Rodrigueza "El Pume", Genesis Rodriguez također je i sestra glumica Lilibeth Rodríguez Morillo ( El amor las vuelve locas) i Liliane Rodríguez Morillo ( Lulu u Tierra de Pasiones)

- Glumica Paola Nunez (Pasion Morena) imala je kratku avanturu sa portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom

Nicole_Lilly
13.03.2010., 15:28
- Pri emitiranju prvih epizoda serije "Corazon salvaje" meksički TV kritičar Alvaro Cueva odmah je osuo paljbu po novom projektu Salvadora Mejie, posebno se osvrnuvši na glavnu glumicu Aracely Arambulu. Iako smatra da će nova verzija biti gledana i da će postići uspijeh kod publike jer Televisa uvijek mnogo ulaže u svoje projekte, žalosno je to što dobru priču kvare loši glumci, kao što su to Aracely i Eduardo. "Tužno je promatrati kako Aracely glumi u ulozi koju je tako maestralno odglumila Edith Gonzalez. Siguran sam da je Salvador svjestan toga kako ona ne zna glumiti, ali isto tako dobro zna da će kontrovezna glumica donijeti veliki uspijeh seriji jer će privući publiku. Ni njezin partner nije ništa bolji. Eduardo Yanez je ušao u 6 deceniju života, ali i dalje uporno glumi mlađe. To je tragično" - kaže Alvaro.

O, pa ima pameti u tom Meksiku. Svaka čast na komentaru, šteta što to ostali ne uviđaju. Tipa mutavi Mejia.

- Za vrijeme snimanja telenovele Mar De Amor došlo je do sukoba između Ninel Conde i Maria Cimarra. Navodno je do svađe došlo jer je Ninel govorila loše stvari o Mariju svojim prijateljicama što je njega tako naljutilo da ju je ošamario. Otada netrpeljivost između njih samo raste. Ninel traži da ne koriste istu svlačionicu i da se smanji broj njihovih zajedničkih scena.

Koja je to sirovina od čovjeka. Uvijek se neke takve priče vežu uz njega, a o njegovim izjavama da ne govorim. A od glume ni g. Jaja bi mu izbila da sam Ninel.

- Glumica Itati Cantoral bila je izbačena iz kazališne predstave “Frida”, u kojoj je igrala slavnu meksičku slikaricu Fridu Kalo. Naime, redatelj je ocjenio da je njena gluma loša i poručio joj da se drži sapunica.

:top:


- Na snimanju CCEA William Levy je u jednoj sceni tučnjave slučajno ozljedio Artura Carmonu. Levy mu je "odvalio" usnicu koja mu je ubrzo natekla pa je Arturo bio prisiljen držati neko vrijeme hladan oblog. Levy se odmah ispričao, Arturo nije ništa zamjerio i snimanje je ubrzo nastavljeno.

:D Kao kad je Maite ono fino zveknula Sabine dok su snimale MP. :rofl:

- Mauricio Mejia priznao je da su poljupci između njega i Ane Patricije Rojo u CCEA bili prvi koje je ikad dao u telenoveli. Priznaje da bi se volio ljubiti sa Maite Perroni, Silviom Navarrom i Jacky Bracamontes koje su za njega najljepše glumice.

Ima dobar ukus. :D
I da, šteta što su mu baš s AP Rojo bili prvi. :zubo:

- Adamari Lopez se razvodi od supruga, pjevača Luisa Fonsija sa kojim je bila 3 godine u braku.

Šteta, oni su mi baš sladak par.

ad®ian
13.03.2010., 16:01
Pri emitiranju prvih epizoda serije "Corazon salvaje" meksički TV kritičar Alvaro Cueva odmah je osuo paljbu po novom projektu Salvadora Mejie, posebno se osvrnuvši na glavnu glumicu Aracely Arambulu. Iako smatra da će nova verzija biti gledana i da će postići uspijeh kod publike jer Televisa uvijek mnogo ulaže u svoje projekte, žalosno je to što dobru priču kvare loši glumci, kao što su to Aracely i Eduardo. "Tužno je promatrati kako Aracely glumi u ulozi koju je tako maestralno odglumila Edith Gonzalez. Siguran sam da je Salvador svjestan toga kako ona ne zna glumiti, ali isto tako dobro zna da će kontrovezna glumica donijeti veliki uspijeh seriji jer će privući publiku. Ni njezin partner nije ništa bolji. Eduardo Yanez je ušao u 6 deceniju života, ali i dalje uporno glumi mlađe. To je tragično" - kaže Alvaro.

:top:

Alvaro i inače stvarno dobro i istinito komentira, ne iznosi nikakve teze nego piše ono s čim se očito svi slažu, osim njegovi sunarodnjaci :rolleyes:

- Za vrijeme snimanja telenovele Mar De Amor došlo je do sukoba između Ninel Conde i Maria Cimarra. Navodno je do svađe došlo jer je Ninel govorila loše stvari o Mariju svojim prijateljicama što je njega tako naljutilo da ju je ošamario. Otada netrpeljivost između njih samo raste. Ninel traži da ne koriste istu svlačionicu i da se smanji broj njihovih zajedničkih scena.

Bože koji kreten. Opaliti ženi šamarčinu zato što je loše pričala o njemu. I što je očekivao, da će nakon toga pričati sve najbolje? Čitao sam i u onom prilogu o sapunicama da je Lorena Rojas imala s njim problema na setu Ljubavi bez predaje. Kao, da je non stop pričao protiv Meksikanaca, da su zadrti, glupi, zmazani itd. a zna da je Lorena iz Meksika, pa kome to ne bi smetalo? I sad svejedno snima kod njih :rolleyes:

maki_maki
13.03.2010., 17:38
Baš sam danas pročitala u novinama da je Arleth Teran (Priscilla u MEPS) u vezi sa nekim mafijašem, koji je naručio ubistvo jednog fudbalera koji joj se udvarao dok je on bio u zatvoru. Fudbaler je na sreću preživeo, ali više neće moći da se bavi sportom.

Da. To je trenutno bas aktuelna prica. Ona tvrdi da nije u vezi sa tim mafijasem, samo sto joj niko ne veruje. A taj fudbaler je Salvador Cabanas, Paragvajac, ranjen u jednom klubu pre jedno 2 meseca. Jedva ostao ziv inace.

Jay&AmberFan
13.03.2010., 19:37
Mislim da je nije ošamario, mislim da su se samo (žestoko) posvađali na snimanju. Letio bi taj sa snimanja telenovele da joj je opalio šamar, vjerujte :D

Inače, Alvaro Cueva nekad dobro piše, al nekad i on ima prosere :D

Ben Marshall
13.03.2010., 19:49
Serija La Mujer de Judas je imala ogroman uspeh u rodnoj Venecueli i bila je rekorder u gledanosti. Poslednja epizoda se emitovala kad i Miss Sveta, ali je LMDJ imala troduplo vecu gledanost.

:cerek:
Zanimljivo. Baš šteta što ova serija nije bila ni na jednoj našoj nacionalnoj televiziji, a ni neće. :s
The best forever.

Poncha_los a
14.03.2010., 16:57
Sad opet malo ja...:kava:


- Uloga Miguela u sapunici Rebelde prvotno je bila namjenjena Aaronu Diazu. Ipak producent Pedro Damian, dan prije početka snimanja sapunice, zahvalio se Aaronu i obavjestio ga kako su se ipak predomislili i odlučili za Alfonsa.

- Jaime Camil podigao je nedavno veliku prašinu. U seriji "Los Exitosos Perez" poljubio se sa svojim kolegom Joseom Ronom, a potom je osuo paljbu na Televisu, jer zabranjuju stvari koje nikom ne štete. Jaime je kritikovao i meksički mentalitet, nazvavši ga zaostalim, budući da on smatra da javnost homoseksualce stavlja na stup srama. Da li će trpjeti posljedice zbog svojih izjava, ostaje da vidimo, ali je činjenica da je samo on javno izgovorio ono sto misli većina modernih ljudi, onih koji ne robuju predrasudama, naravno. Valja istaknuti da Jaime nije uključen u nominacije TvyNovelas 2010 za ulogu u telenoveli Los exitos Perez, ali ni tad nije šutio nego je rekao kako se zahvaljuje svim svojim fanovima na glasanju ali da su TVyNovelas postale jedno obično smeće i cirkus te da ga više ništa ne može iznenaditi.

Ovo je baš zanimljivo čitati.. Samo vi ostavljajte ovako sočne i zanimljive postove...
Baš mi je drago da je uloga dana upravo Alfonsu... :s:s:s:s Dobro je Pedro napravio.

Camil :s

marina lombardo
15.03.2010., 18:59
- "La Pequeno de ciudad de Hada" (1985) jedna je od telenovela snimljenih u obliku crtića, a u kojoj su glasovne uloge imali Fernando Colunga i Chantal Andere

- Glumica Eluz Pereza (El rostro de Analia) koja ima 52 godine našla se u središtu pozornosti i osuda kada se otkrilo da je u vezi sa 18 godina mlađim glumcem Juan Jimenezom (Cachorro u Mas sabe el diablo)

- Zadnja epizoda Sin senos no hay paraiso treća je najgledanija u povijesti Telemunda: iza Pasion De Gavilanes i El Cuerpo Del Deseo...

- Šuška se kako je Anahi dobila ponudu da napiše biografiju o bendu RBD. U njoj bi trebala otkriti najintimnije tajne koje su kružile oko svakog člana posebno. Iako još uvijek nema točnog imena za knjigu, već se pojavljuju naslovi kao Buntovni i uspješni, Otkrivanje RBD-a i Moja priča sa RBD-om.

- Peruanski glumac Julijan Legaspi šokirao je latinomaeričku javnost, ali i obradovao obožavateljice kada se slikao kao od majke rođen za promotivni plakat predstave “Izbliza”.

- U sapunici Lo que es el amor, Christian Meier je do sada prvi i jedini put glumio negativca.

- Šuškalo se da je nakon prekida sa Barbarom Mori u koju je bio ludo zaljubljen, Manolo Cardona pao u toliku depresiju da si je pokušao oduzeti život. Tome je pridonijela i Barbarina izjava kako joj je bolje samoj nego u lošem društvu,aludirajući time upravo na Manola.

- Popularna telenovela La heredera, sa Silviom Navarrom i Sergio Basanezom u glavnim ulogama, bila je nominirana za nagradu međunarodne gay i lezbijske udruge GLAAD za najbolju seriju španjolskog govornog područja.

- Christianu Meieru bilo je ponuđeno da zamjeni Mauricia Islasa u telenoveli Prisionera, ali pošto je tada već započeo snimanje sapunice Luna La Heredera, odbio je ponudu.

- Nakon uloge Lulu u telenoveli Prisionera, Diana Quijano proglašena je najokrutnijom negativkom koju je latinoamerička televizijska ikad stvorila.

- Telenovela Siempre Te Amare (2000) jedan je od najvećih Televisinih promašaja

Apolon
15.03.2010., 19:08
Serija La Mujer de Judas je imala ogroman uspeh u rodnoj Venecueli i bila je rekorder u gledanosti. Poslednja epizoda se emitovala kad i Miss Sveta, ali je LMDJ imala troduplo vecu gledanost.kako me ovo ne čudi... Simply the best :cerek::cerek::cerek:

mady
15.03.2010., 19:13
daaaa :) ja sam obožavala tu telenovelu gledat, odlična je bila :cerek:

ad®ian
15.03.2010., 19:18
- Nakon uloge Lulu u telenoveli Prisionera, Diana Quijano proglašena je najokrutnijom negativkom koju je latinoamerička televizijska ikad stvorila.

Lulu je baš bila :eek: Kako si je maltretirala svekrvu, koja je bila paralizirana, polomila joj prste na ruci, čak htjela škarama odrezati jezik :rolleyes: Pa je tamo bila kao neka sotonistica, mazala se krvlju i sl. I to staviti u jednu telenovelu. Kom idiotu samo takve stvari padaju napamet :ne zna:

- Telenovela Siempre Te Amare (2000) jedan je od najvećih Televisinih promašaja.

Ne bih se složio. Najveći Televisin promašaj je ova posljednja dodjela nagrada, a što se telenovela tiče, ima ih x gorih, koje naprosto ne možeš gledati koliko su loše. STA je daleko od remek djela, ali barem je zabavna.

Apolon
15.03.2010., 19:30
Lulu je baš bila :eek: Kako si je maltretirala svekrvu, koja je bila paralizirana, polomila joj prste na ruci, čak htjela škarama odrezati jezik :rolleyes: Pa je tamo bila kao neka sotonistica, mazala se krvlju i sl. I to staviti u jednu telenovelu. Kom idiotu samo takve stvari padaju napamet :ne zna:nije idiot nego pametan čovjek... :s:s neka se AJ ugleda na lik Lulu koji je bio maestralan... i s naglaskom da je Diana Quijano odlična glumica... Ono s vudu lutkom mi je bilo :s a tek njena smrt... Ahhh, bila je legenda :(

u prolazu...
15.03.2010., 19:56
meni je ona Lulu bila previše...pretjerali su s onim sotonizmom i mazanjem krvlju... očajnički sam htjela da mi bude smiješno,ali je bilo samo žalosno:(...
ali meni je još stravičnija bila Spanićka...zbog nje sam i odustala od serije....

friend
15.03.2010., 22:41
Posle uspeha serije Pasion de Gavilanes, glavni parovi iz serija su se kasnije ponovo spojili u serijama Te voy a enseñar a querer (Danna i Michel), Amores de mercado (Michel i Paola), La Traicion (Dana i Mario), La mujer en el espejo (Paola i Alfonso).

U spanskoj humoristicnoj seriji Aqui no hay quien viva, u jednoj epizodi se pojavljuju Michel Brown i Alfonso Baptista u snu glavne junakinje koja je bila veliki fan serije Pasion de gavilanes.

Serija Pasion de gavilanes je jedna od retkih serija koja je bila rimejk a imala je mnogo veci uspeh nego original. Nmaime originalna serija se zvala Las aguas mansas koja se prikazivala 1994 ali je imal veoma slabu gledanost zbog konkurentke Cafe con aroma de mujer. Godinama kasnije odlucili su da ponovo snime seriju nadajuci se boljem uspehu i uspeli su posto je PDG jedna od najuspesnijih telenovela ikad. Glumac Juan Sebastián Aragón je u originalu glumio Oscara, a u PDG Armanda. Kasnije je snimljena i meksicka verzija serije Las aguas mansas, Fuego en la sangre koja je dosta promenila pricu.

Lucero i Norkys Batista su retke glumice koje su glumili trojke u telenovelama.

William Levy i David Zepeda su igrali bracu u serijama Acorralada i Sortilegio.

Tokom emitiranja telenovele "Obiteljske veze" (u kojoj junakinja boluje od leukemije) munjevito su porasle donacije krvi, kostane srzi i organa

Glumci Daniela Romo, Gabriel Soto i Manuela Imaz koje trenutno gledamo u seriji Sortilegio, igrali su zajedno i u ''Las Vias Del Amor'', gde je Lety (Daniela Romo) bila majka Rosauri (Manuela Imaz).

Gabriela Spanic, Natalia Streignard i Scarlet Ortiz su 1992. godine učestvovale na izboru za MISS Venecuele. Nijedna od njih nije pobedila ali su sve tri danas jako poznate i uspešne glumice...

Glumci Jose Elias Moreno i Ana Bertha Espin u seriji Rubi su igrali Henara i Elisu, bračni par koji se rastaje kada Elisa otkrije da Henaro ima još jednu ženu i sa njom dvoje dece... Isti glumci u seriji Camaleones tumače likove Lupite i Armanda... ovaj put njihova ljubavna priča je imala srećan kraj...

Telenovela "Mañana es para siempre" je jedna od najpopularnijih u historiji Univisiona, finale je gledalo preko 11 miliona gledalaca.

Svoj sebi je imala u ponedjeljak 20. oktobra 2008. godine u 21:30h, a poslednja epizoda u trajanju od 3 sata emitovana je u nedjelju, 14. juna 2009. godine.

Naslovnu numeru "Mañana es para siempre" interpretira Alejandro Fernández.

Od pocetka se racunalo na glumca Josea Luisa Resendeza, kao jednog od brace Elizalde ali se to nikada nije definisalo, pa je odbaceno.

Jedan od hobija glumice Silvie Navarro, glave protagonistkinje ove telenovele je skupljanje pingvina, raznih boja i velicina.

Glumice Lilibeth Morillo (La viuda de blanco, Alma indomable) i Genesis Rodriguez (Dame chocolate, Dona Barbara) su rodjene sestre.

Osim sto je glumica, Karla Monroig je i profesionalna plesacica.

Glumica Yadhirra Carillo je svoju karijeru zapocela malom ulogom u telenoveli "Cancion de amor" 1996. godine.

Glumac Aaron Diaz je u avgustu 2009. godine izdao liniju odjece "Perra" cime je debitovao kao dizajner i poduzetnik.

Glumac Alejandro Tomassi je do sada snimio 28 telenovela.

Roditelji Leticie Calderon se zovu Mario Calderón y Carmen León.

Glumac Jose Luis Resendez uziva u borilackim sportovima, atletici i citanju a voli japansku i meksicku hranu te sve vezano za Star Wars.

Glumica Iran Castillo, 2002. godine je glumila u dvije telenovele "El juego de la vida" i "Clase 406" i oba puta imala je isto ime i prezime: Magdalena Rivera.

Telenovela O Clone je prodata u vise od 90 zemalja, postigavsi tako ogroman uspjeh i smatra se jednom od najboljih svih vremena.

Glumica Solange Couto proslavila se ulogom Dona Zure, a njen bar je postao prava atrakcija za slavne licnosti, poput fudbalera Pelea.

U domacoj verziji telenovela je imala 221 epizodu, a u internacionalnoj 250 epizoda.

Direktor ove telenovele Jayme Monjardim je bivsi muz glumice Daniele Escobar, koja je u ovom projektu utjelovila lik Maize Ferraz.

Na snimanju serije "O Clone",glumicu Deboru Falabellu, koja tumaci lik Mel je zamenila njena rodjena sestra u nekoliko epizoda... Naime njih 2 su toliko slicne, da u epizodi kad Mel u cubenoj sceni unistava svoju sobu u potrazi za drogom, umesto Debore se pojavljuje njena sestra, a publika to nije ni primetila...

Tokom snimanja serije "Terra Esperanca" glumci Ana Paula Arosio i Reynaldo Gianecchini su se toliko uziveli u jednu scenu da su oboje bili povredjeni...Ana je iscasila zglob,a Reynaldo je slomio prednje zube,kad Anin lik,Camili,u naletu besa razbija statuu koju je Toni vajao...

Carla Estrada je s nimila 4 istorijeske telenovele: Alondra, Amor real, Alborada i Pasion.

Glumica Debora Falabella ima italijansko-brazilsko porijeklo, a od 2001. godine udata je za pjevaca Chucka Hypolita.

Murilo Benicio je igrao u filmu ''Woman On Top'' sa holivudskom glumicom Penelope Cruz, a izjavio je da ga je Charlie Chaplin inspirisao kao malog da postane glumac.

Glumica Vera Fischer, koja je poznata po ulozi Ivet u telenoveli ''O clone'' bila je Miss Brazila 1969. godine, a zbog problema sa drogom i alkoholom izgubila je i skrbinstvo nad mladjim sinom, koje je poslije povratila nakon sto je stabilizovala svoj zivot.

Juliana Paes, poznata brazilska glumica u sebi ima, osim brazilske i azerbejdzanske, portugalske i bolivijske krvi.

Reynaldo Gianecchini je poceo glumiti sa 6 godina u svojoj skoli u Birigüiu.

Serija Pecados ajenos je postala pozata po tome sto se u poslednjoj epizodi glavni lik koji tumaci Lorena Rojas budi iz kome i shvata da je sve bio san, tj sanjala je celu seriju.

Glumci Roberto Mateos i Sonya Smith su 3 puta glumili zajedno u serijama Milagros, Acorralada i Donde esta Elisa.

Iako se glumica Sheryln, nikada nije pojavila u telenoveli Rebelde, vise puta je saradjivala sa glavnim glumcima: sa Maite Perroni u telenoveli CCEA, sa Alfonsom Herrerom u telenoveli "Camaleones", a sa Dulce Mariom je bila u decijem bendu K.I.D.S.

Prema misljenju nekih fanova, glumica Daniela Castro koja je utelovila lik Rosario u seriji Mi Pecado, uvek je na sebi imala toliko nakita da bi se s njim moglo okititi jedno drvo.

Ben Marshall
15.03.2010., 22:52
kako me ovo ne čudi... Simply the best :cerek::cerek::cerek:

Ofc :top: :D :p

mat333
15.03.2010., 23:13
ali meni je još stravičnija bila Spanićka...zbog nje sam i odustala od serije....

Spanicka je pojavom strašnija od ikakve Lulu. :D

U Prisioneri je čak donekle bila podnošljiva. Tierra de Pasiones je bila točka na i, definitivno. I stasom i glasom. :s:eek: Što ta žena napravi od sebe ...

u prolazu...
15.03.2010., 23:40
Spanicka je pojavom strašnija od ikakve Lulu. :D

U Prisioneri je čak donekle bila podnošljiva. Tierra de Pasiones je bila točka na i, definitivno. I stasom i glasom. :s:eek: Što ta žena napravi od sebe ...

tu drugu nisam gledala,ali mi je ovdje bila nepodnšljiva...sjećam se da je serija išla na novoj u vrijeme ručka,i baš sam počela pratiti...još je tu Spanićka imala neku kćer koja je baš bila mamino dijete po preglumljavanju... mučila se dugo sa serijom,i ne sjećam se što je uradila,ali sred jedne epiode sam ugasila, popila šećera i vode i nikada više upalil... mislim da je ovo bila zadnja njena serija na nekoj od naših tv-a...ne ponovilo se...

@u vezi zadnjih zanimljivosti
Pecados ajenos-premoćno:s...

Ben Marshall
16.03.2010., 09:59
Evo još :frajer:

Maite Perroni je trebala da glumi jednu od sestara Garrido zajedno sa Patriciom Navidad i Galileom Montijo ali je odustala od uloge zbog nove serije "MI Pecado"a ulogu je dobila Ana Brenda Kontreras.

Ninel Conde nakon sto nije dobila glavnu ulogu u seriji "Pasion", carla Estrada joj je ponudila ulogu Ursule. Nakon sto je Ninel procitala scenario za 10. epizoda koliko je tada bila napisano odbila je ulogu smatrajuci je dosadnom. Ali kada je pogledala seriju pokajala se sto je odbila ulogu. Ulogu je dobila Maya Mishalska.

Serija Dame Chocolate promenila je glavna tri glumca. Glaven uloge su trebali tumaciti Mauricio Ochmann, Zharick Leon i Erick Elias, ali su oni presli u druge serije.A na njihova mesta su dosli Carlos Ponche, Karla Mongori i Khoran.

Zharick Leon je zarko htjela ulogu Alisije u seriji "La Viuda del Blanco", ali ulogu je dobila Itati Cantoral sto je razbesnelo Zarich koja je u toj seriji dobila ulogu glavne negativke.

Sandra Echevaria je snimala promo za serije "Traicion" zajedno sa Mariom Cimarom ali je ipak odustala od uloge, a glavna uloga je prešla u ruke iskusne dzepene venere Dane Garcie

Daniela Castro bila je prinudjena da ide u skolu za slijepe, kako bi sto bolje savladala kretanje pomocu stapa i tako odlicno odigrala ulogu u telenoveli "Pasion".

Leticia Calderon, koja je u telenoveli "Esmeralda" takodje igrala lik slijepe devojke, toliko se zanijela i drzala oci sirom otvorene, da je u nekoliko navrata dobila upalu ocnog misica, zbog cega je snimanje prekidano na nekoliko sedmica.

Henry Soto je za vreme snimanja telenovele "Kassandra" mnogo vremena provodio u cirkusu, gdje su ga naucili da precizno barata nozevima. Sve scene u kojima Randu "gadja" Kassandru, snimio je bez dublera i kako sam tvrdi, vjeruje da bi i dan-danas znao to da radi sa podjednakom vjestinom i preciznoscu.

Fernando Colunga i Luis Roberto Guzman isli su na kurs macevanja za potrebe snimanja telenovele "Alborada", kao i Christian Meier, kada je igrao Zorroa u istoimenoj telenoveli.

Eriki Buenfil, dok je snimala telenovelu "Marisol" svakodnevno su crtali oziljak na obrazu, koji je uvijek morao da izgleda identicno, tako da je sminkanje nekada trajalo cak i satima.

Gabriela Spanic poznata je po tome sto rado prihvata uloge u kojima je potrebna velika tranformacija, te je za ulogu Valentine u seriji "Osveta" isla na casove boksa, kako bi savladala sve udarce, a cak je i pojacala treninge u teretani da bi nabacila misicnu masu.

Kika Edgar isla je na posebne vjezbe dikcije i intonacije, kako bi u telenoveli "Contra viento y marea" uspjesno odigrala lik djevojke koja se pretvara u muskarca.

Susana Gonzales je na snimanju telenovele "Pasion" povrijedila nogu i zavrsila u bolnici, a slicnu povredu nedavno je imao i Sebastian Zurita.

Kate de Castillo je 2007. godine izabrana za jednu od zvijezda godine po izboru casopisa People en Espanol.

Prvu glavnu ulogu Erick Elias je dobio u telenoveli "Tormenta en el paraiso" 2007. godine.

Zvijezde telenovela, Saul Lisazo, Gabriela Spanic, Thiago Lacerda, Fernando Carrillo, Leticia Calderon, posjetili su Hrvatsku i tako promovirali svoje telenovele.

Imanje "Las Animas" na kojem u seriji Manana es para siempre zivi Franco Santoro, u stvarnom zivotu pripada Jaimeu Camilu i njegovoj porodici

Tokom emitiranja telenovele "Obiteljske veze" (u kojoj junakinja boluje od leukemije) munjevito su porasle donacije krvi, kostane srzi i organa.

Otac Gabriele Spanic je Hrvat, koji se sa svojim roditeljima preselio u Venecuelu 1947.

U jednoj od epizoda, telenovele "Sos mi vida" lik Deby kaže kako "njena i Rolandova djeca nikad nece svirati saksofon u podzemnoj zeljeznici kao Facundo Arana", sto je istina, jer je Facundo Arana otkriven upravo u podzemnoj dok je svirao saksofon.

Alfonso Herrera je majstor u brazilskoj borilackoj vestini kapoera.

Jedna scena u "Sos mi vida" snimljena je na Svetskom Prvenstvu u Nemackoj 2006 u fudbalu..I to bas utakmica Argentina-Srbija.

Najteza scena u telenoveli "La Tormenta" za Nataliju Streingard bila je ona u kojoj joj po ramenu seta ogromna tarantula, buduci da glumica ima fobiju od pauka.

Adela Noriega je fanovima otkrila da je isla na kurs manekenstva pred snimanje telenovele "El Privilegio de Amar", dok je zbog uloge u telenoveli "Maria Bonita" morala da savlada tremu i poradi na svom (ne bas sjajnom) pjevackom talentu, kako bi otpjevala naslovnu numeru i jos nekoliko pjesama.

William Levy je radio kao zidar i fizicki radnik na gradjevini.

Eduardo Janez je kao mladic radio u jednoj diskoteci kao striper.

Barbara Mori je godinama radila kao konobarica, kako bi prehranila porodicu.

Thalia je pre glumacke i solo pevacke karijere nastupala kao clanica decjeg benda "Timbirice".

Najneobicnije zanimanje imala je Kristina Lili koja je diplomirani biolog i godinama je radila u struci.

Pravo ime glumice i pjevacice francusko-meksickog porijekla Angélique Boyer, poznate po ulogama u telenovelama "Rebelde", "Alma de hierro", "Corazón salvaje" je Monique Paulette Boyer Rousseau.

Smatra se da je lik Mireye de la More u telenoveli "Bendita mentira" (1996), bio jedan od najboljih koje je odglumila Ana Patricia Rojo.

Apolon
16.03.2010., 10:21
Alfonso Herrera je majstor u brazilskoj borilackoj vestini kapoera.
:s:s legenda, nema šta :top::top: uz to što fantastično glumi, još i zna capoeru :top:

marina lombardo
16.03.2010., 18:42
Ben, pola tih stvari što si objavio već ima na prethodnim stranicama:)

Ben Marshall
16.03.2010., 19:17
Nisam obraćo pažnju na to, al' nema veze, sigurno ima nečeg čega nema, iako je rijetko :rofl:

marina lombardo
16.03.2010., 20:10
Nisam obraćo pažnju na to, al' nema veze, sigurno ima nečeg čega nema, iako je rijetko :rofl:

Ma sve ok, al kažem to za ubuduće:D

marina lombardo
16.03.2010., 20:13
- Christian Meier jedan je od rijetkih glumaca koji ne voli ponavljati partnerice u telenovelama. Zbog toga je u stanju odustati od uloge....

- U jednoj sceni tučnjave između Alexa i Brune, za vrijeme snimanja Sortilegija, William Levy je ozlijedio šaku. Naime, David Zepeda se izmaknuo, a naš dragi Will opalio je šakom po betonu. Jedno vrijeme bio je primoren nositi povez na ruci...

- Glumac Eric Elias jedan je od pobjednika Telemundovog reality showa Protagonistas de Novela...

- William Levy je jedna od najpopularnijih ličnosti na internetu. Samo google izbaci više od 3 milijune rezultata vezanih za njega.

- David Zepeda bio je jedno vrijeme u ljubavnoj vezi sa Silviom Navarro, za koju ima sve riječi hvale.

- Glumac Cristian De La Fuente (Sonar no cuesta nada, Corazon salvaje) gostovao je u brojnim američkim serijama. Između ostaloga pojavio se u sedam epizoda američke serije The Class (Razred) prikazanoj i HTV-u, zatim u nekoliko epizoda američke kriminalističke serije CSI: Miami te u 19 epizoda američke serije "In Plain Sight".

- Martha Julia i Gabriel Soto zaljubili su se na snimanju telenovele "Las vias del amor" ( 2002), a njihova burna veza trajala je do 2005.

- Edgar Ponce, manje eksponirani meksički glumac, poginuo je u automobilskoj nesreći 2005. u 30 godini života. Zadnja sapunica koju je snimio bila je Salome. Glumio je još u Amigas y Rivales, Atrevete a olvidarme, Alma rebelde, Nunca te olvidare...

- "La usurpadora" je bila najuspješnija telenovela u karijeri Gabriele Spanić, prodana u čak 110 zemalja.

- Daniel Lugo, Rodolfo u Prisioneri, glumio je u orginalnoj verziji te sapunice iz 1981., a zvala se Maria Fernanda. Tamo je bio glavni protagonist dok je u Prisioneri negativac.

- Mario Cimarro nedavno je izjavio kako se na set dolazi raditi, a ne stjecati prijatelje...

- Angelique Boyer i Sebastian Zurita ( Jimena i Gabriel u Corazon Salvaje) prenijeli su svoju ljubav sa malih ekrana i u stvarni život.

Jay&AmberFan
16.03.2010., 23:44
Edgar Ponce, manje eksponirani meksički glumac, poginuo je u automobilskoj nesreći 2005. u 30 godini života. Zadnja sapunica koju je snimio bila je Salome. Glumio je još u Amigas y Rivales, Atrevete a olvidarme, Alma rebelde, Nunca te olvidare...


Poginuo je u motociklističkoj nesreći :mig:

Nicole_Lilly
17.03.2010., 10:50
- Christian Meier jedan je od rijetkih glumaca koji ne voli ponavljati partnerice u telenovelama. Zbog toga je u stanju odustati od uloge....

Asti vraga...ali dobro, ima i u tome nešto. Je'l ikada 2x glumio s istom glumicom?

- Glumac Eric Elias jedan je od pobjednika Telemundovog reality showa Protagonistas de Novela...

Khm, khm, Šteta pa otada nije ništa naučio...

- William Levy je jedna od najpopularnijih ličnosti na internetu. Samo google izbaci više od 3 milijune rezultata vezanih za njega.

:D

- David Zepeda bio je jedno vrijeme u ljubavnoj vezi sa Silviom Navarro, za koju ima sve riječi hvale.

:eek: Nisam znala, je'l to nedavno bilo? Silvia je :cerek: .

- Martha Julia i Gabriel Soto zaljubili su se na snimanju telenovele "Las vias del amor" ( 2002), a njihova burna veza trajala je do 2005.

Eh, taj baš nema neki ukus za žene.

- Daniel Lugo, Rodolfo u Prisioneri, glumio je u orginalnoj verziji te sapunice iz 1981., a zvala se Maria Fernanda. Tamo je bio glavni protagonist dok je u Prisioneri negativac.

Joj, kad se sjetim njega i onog bičevanja Nache... :rolleyes:

- Mario Cimarro nedavno je izjavio kako se na set dolazi raditi, a ne stjecati prijatelje...

Čitala sam to, taj lik je tako nabrijan, 24/7.

Ben Marshall
17.03.2010., 10:56
:eek: Nisam znala, je'l to nedavno bilo? Silvia je :cerek:

Ni ja to nisam znao, pa sam se ugodno iznenadio. :D
Šteta što nisu ostali zajedno :p

Nicole_Lilly
17.03.2010., 11:06
Ni ja to nisam znao, pa sam se ugodno iznenadio. :D
Šteta što nisu ostali zajedno :p

Eheh, samo što nema nijedne slike zajedničke. :ne zna:

I da, za Williama mi Google izbaci više od 7 milijuna rezultata. :D

Apolon
17.03.2010., 11:14
Eheh, samo što nema nijedne slike zajedničke. :ne zna:

I da, za Williama mi Google izbaci više od 7 milijuna rezultata. :D

to taman i ja sada isprobavao :brukica:

mislim da sam dosta njih upisivao i da mi je od levy-a jedino više za lucero izbacilo :ne zna:

blenta
17.03.2010., 11:18
Asti vraga...ali dobro, ima i u tome nešto. Je'l ikada 2x glumio s istom glumicom?

Mislim da je s Barbarom Mori glumio u Me muero por tí i Amores querer con alevosía. I tu je onda još i film La mujer de mi hermano
, u kom su glumili muža i ženu.

Ben Marshall
17.03.2010., 11:19
Ja sam sad kod sebe provjerio.
Meni za Lucero izbaci više od 7 milijuna, za Williama 4,6 milijuna, a za Maite jadnih 40 000 :D

mady
17.03.2010., 11:23
meni je za Willija 7 milijuna, za Lucero 6, a za Maite 2 milijuna :D
samo napišem WI u tražilicu, a ispod se već pojavi William Levy :rofl: :cerek:

Nicole_Lilly
17.03.2010., 11:24
Na google.hr mi preko 8 za Willa, 1.5 za Maite, a za Lucero oko 6.5. :zubo:

u prolazu...
17.03.2010., 11:28
evo i ja morala provjeriti:D...
za willa 4.740.000 /neću,zašto u mne najmanja:()
za lucero 6.730.000
e sad...za mai sam se zeznula i upisla perroni s jednim r...tada mi je izbacilo 4.050.000...pa sam se ispravila i upisala drugo r...onda je izbacilo 1.680.000:D...
i zlatna sredina,s mayite-3.520.000...znači,ono drugo valjda izbaci sve rezultate...

mat333
17.03.2010., 18:42
A to sa brojem stranica na Googleu znači što točno?

I ja kad upišem "Monica Spear" izbaci mi skoro 5 milijuna rezultata pa svejedno za nju nije čulo sigurno 90% ljudi koji gledaju telenovele, i nije nešto poznata van rodne Venecuele. :ne zna:

u prolazu...
17.03.2010., 20:09
ma ne znači ništa,nego se spominjalo u jednoj od zanimljivost,pa eto,krenuli provjeravati...

Apolon
19.03.2010., 01:47
ajme moja princesa anahi :eek::cerek::cerek:

google hr. 21 i bokun milijuna :s:s:cerek:

ajme čime se mi bavimo :brukica:

maki_maki
19.03.2010., 04:16
Ni ja to nisam znao, pa sam se ugodno iznenadio. :D
Šteta što nisu ostali zajedno :p

Ja sam to nedavno procitala, pre jedno mesec dana, tako da sam znala. Ali pise da su oni kao bili nesto kratko u vezi. Inace, za Silviu tvrde da je biseksualka i da je to opste poznata stvar u MX. Bas sam tad naletela na neki sajt u kome se komentarisalo ko je od poznatih licnosti, glumaca pre svega, biseksualac ili homoseksualac i za neke sam se bas sokirala, naravno pod uslovom da je tacno. A za vecinu sam nekako sigurna da jeste.

Sto se tice tih rezultata na Google, evo sad sam i ja proverila. :D
Meni google.com za Williama izbaci 6.190.000
za Lucero 6.640.000
za Maite 1.610.000
za Anahi 22.000.000
Evo ja probah i za Colungu 619.000 :eek: to mi nekako malo.

marina lombardo
20.03.2010., 20:50
- Glumica Sabine Moussier nalazi se u teškom zdravstvenom stanju. Još od novele Mi Pecado ima velikih problema sa leđima,a mogla bi ostat i paralizirana.

- Barbara Mori, junakinja telenovele “Rubi”, neugodno se iznenadila kada ju je jedna djevojka zaustavila na ulici i podigla haljinu da bi joj pokazala da nosi gaćice njene marke.

- Kontroverzni meksički glumac Andres Garcia (“El Privilegio de Amar”,“El Cuerpo del Deseo”) vodi evidenciju o svom seksualnom životu upisujući ime svake dame sa kojom je spavao. Na toj listi navodno je oko 2000 imena.

- Umjesto nastavka telenovele El Cuerpo Del Deseo, objavljena je knjiga El Cuerpo Del Deseo 2 gdje je opisano što se događa s likovima nakon kraja telenovele.

- Ana Brenda Contreras ( Maura u Sortilegiju) bila je u dugogodišnjoj vezi sa znatno starijim i nama dobro poznatim meksičkim glumcem Alexis Ayalom (Asi son ellas, Tres mujeres) s kojim je prekinula 2009. Kao razlog prekida između ostalog spominje se Alexisova profesionalna ljubomora. Danas ljubi Julia Ramireza, člana glazbene grupe Reik...

- Veronica Casatro samovoljno je napustila snimanje sapunice Los exitosos Perez iz razloga što su brojne njezine scene u sapunici skraćene i izrezane, a naposljetku joj je i lik izbačen!

- Meksička glumica Karyme Lozano odlučila je pratiti primjer svog prijatelja glumca Eduarda Verstageuia (Alma rebelde) te neko vrijeme apstinirati od seksa. Kako sama kaže na taj način uči razvijati strpljenje i toleranciju.

- problemi Jorgea Salinasa sa njegovom bivšom suprugom Fatimom bili su toliko ozbiljni da si je sam glumac u jednom trenutku poželio oduzeti život pa je potražio pomoć psihijatra. To je meksičkoj javnosti priznala njegova kolegica glumica Carmen Salinas...

- Fernandi Colungi bila je ponuđena glavna uloga u telenoveli Destilando Amor, ali on ju je odbio. Njega je pak trebao zamijeniti Jorge Salinas, ali nakon njegova odustajanja uloga je pripala Eduardu Yanezu, dok su se za ulogu glavne glumice redom borile Daniela Castro, Alejandra Barros, Paty Manterola, Adriana Fonseca, Yadhirra Carllo, Kika Edgar, Susana Gonzalez , Alessandra Rosaldo i Angelica Rivera koja je na kraju i dobila ulogu. Pošto su producenti htjeli vidjeti i Paty Manterolu u telenoveli, ponudili su joj gostujuću ulogu na koju je ona rado pristala.

megan2711
20.03.2010., 21:09
- Barbara Mori, junakinja telenovele “Rubi”, neugodno se iznenadila kada ju je jedna djevojka zaustavila na ulici i podigla haljinu da bi joj pokazala da nosi gaćice njene marke.
:lol: :lol: :lol: :s :s :s

- Ana Brenda Contreras ( Maura u Sortilegiju) bila je u dugogodišnjoj vezi sa znatno starijim i nama dobro poznatim meksičkim glumcem Alexis Ayalom (Asi son ellas, Tres mujeres) s kojim je prekinula 2009. Kao razlog prekida između ostalog spominje se Alexisova profesionalna ljubomora. Danas ljubi Julia Ramireza, člana glazbene grupe Reik...

nikad to ne bi rekla tako zgodna a sa starijim


- Meksička glumica Karyme Lozano odlučila je pratiti primjer svog prijatelja glumca Eduarda Verstageuia (Alma rebelde) te neko vrijeme apstinirati od seksa. Kako sama kaže na taj način uči razvijati strpljenje i toleranciju.

svašta


- Fernandi Colungi bila je ponuđena glavna uloga u telenoveli Destilando Amor, ali on ju je odbio. Njega je pak trebao zamijeniti Jorge Salinas, ali nakon njegova odustajanja uloga je pripala Eduardu Yanezu, dok su se za ulogu glavne glumice redom borile Daniela Castro, Alejandra Barros, Paty Manterola, Adriana Fonseca, Yadhirra Carllo, Kika Edgar, Susana Gonzalez , Alessandra Rosaldo i Angelica Rivera koja je na kraju i dobila ulogu. Pošto su producenti htjeli vidjeti i Paty Manterolu u telenoveli, ponudili su joj gostujuću ulogu na koju je ona rado pristala.[/QUOTE]

bolje da nije prihvatio ja ga ne vidim u toj ulozi

Nicole_Lilly
20.03.2010., 21:26
Taj Ayala općenito ima mlade i zgodne cure. Ne znam zašto ni kako, ali uvijek ima nekog komada. A tip živi bezveznjaković.

megan2711
20.03.2010., 21:34
može joj biti tata
http://cdn.noveleros.com/photos/ef/115879_prof.jpg

blenta
20.03.2010., 21:34
- Glumica Sabine Moussier nalazi se u teškom zdravstvenom stanju. Još od novele Mi Pecado ima velikih problema sa leđima,a mogla bi ostat i paralizirana.


Čini mi se da ona boluje od Guillain-Barréovog sindroma (http://www.medicina.hr/clanci/gillian%20bare.htm).

Jay&AmberFan
20.03.2010., 22:26
može joj biti tata
http://cdn.noveleros.com/photos/ef/115879_prof.jpg

A pazite nam Vanessu iz Marisol do njega :rofl::cerek:

marina lombardo
20.03.2010., 22:30
A pazite nam Vanessu iz Marisol do njega :rofl::cerek:

To ona??? Ne bi je prepoznala uopće...A nije neka...uostalom nije ni on neki...Jeste znali da ta Ana Brenda ima svega 23 godine??? Premlada i prelijepa za toga starca...

AmorOmniaVincit
21.03.2010., 21:49
Na snimanju sapunice "Manana es para siempre" Silvia Navarro pokazala se u potpuno drugačijem izdanju od uloge koju tumači. Naime, Silvia se često svađala sa kolegama na setu (osim sa Lucero i Fernandom Colungom), a jednom prilikom, Sergio Sendel - koji tumači njenog muža Damiana, pred svim se kolegama izderao na nju zbog njenog ponašanja. Nakon što je rekao svoj monolog, Silvia je ostala bez riječi, a ostali kolege počeli su pljeskati Sergiu na hrabrosti. Situacija se na kratko popravila, no Silvia je bila toliko naporna, da su je mislili zamijeniti drugom glumicom. Na sreću (ili na žalost njenih kolega), ostala je do kraja.

Ajd', k'o bi rek'o...

Adriancija
21.03.2010., 22:16
^^daj nemoj mi zgadit Silviju Navarro :(
di si pronašao/la tu vijest?

AmorOmniaVincit
21.03.2010., 22:26
^^daj nemoj mi zgadit Silviju Navarro :(
di si pronašao/la tu vijest?
danas pročitao u novinama nekim.
a jbg...

Jay&AmberFan
22.03.2010., 00:15
Prva vijest.... to iz nekih hrvatskih novina? :rofl:

AmorOmniaVincit
22.03.2010., 15:43
Prva vijest.... to iz nekih hrvatskih novina? :rofl:

pa ni ja ne pitam odakle vama informacije o svim tim zbivanjima o svijetu sapunica/telenovela i njihovim junacima.

pročitao sam u jednim novinama, nije žuta štampa, već revija za žene, moja sudbina ili tako nešto. stara je komentirala pa sam pročitao članak.

Apolon
22.03.2010., 17:22
Sumnjam ovo za Navarroo...

Tužno ako je istina, ali nekako sumnjam :D:D

@megan
ovo s barbarom mori, prejako :lol::s

marina lombardo
24.03.2010., 18:13
- Meksička glumica Adriana Fonseca ( Otimačica, Ukleta Marijana) otvoreno je progovorila o svojim romancama s partnerima iz telenovela. Tako priznaje, da je za vrijeme Otimačice bila u kratkoj ljubavnoj vezi sa Fernandom Colungom, a ostavila ga je kada je saznala da ona nije jedina žena u njegovu životu. Sa glumcem Juanom Solerom bila je u vezi godinu dana, i to dok je on snimao sapunicu Pueblo Chico, Infierno Grande a ona pohađala Televisinu školu.

- Na pitanje bi li danas radije izabrala Williama Levya umjesto Saula Lisaza za partnera u telenoveli Acapulco dušom i tijelom, Paty Manterola je izjavila: “Obojicu. William je prelijep muškarac, ali ako već uspoređujem, moje iskustvo sa Saulom bilo je predivno, i ako moram birati , ne bi bilo loše probati sa obojicom: jedan pozitivac, drugi negativac. Znači telenovela sa Patzy, Saulom i Williamom."

- glumica Adriana Nieto izbačena je iz sapunice Locura de Amor 30 epizoda prije kraja zbog neprofesionalnog ponašanja, kašnjenja na set, vrijeđanja tehničke ekipe i kolege glumaca. Za Juana Solera, partnera u seriji, izjavila je kako joj se gadilo ljubiti ga i da je smrdio po alkoholu. Redatelj Roberto Gomez Fernandez priznao je da su pokušali izdržati do kraja, ali u konačnici takvo ponašanje više nisu mogli tolerirati. Locura De Amor bila je zadnja sapunica u njezinoj karijeri...

- Zbog slabe gledanosti serije "Yo Amo a Juan Querendon" producenti su odlučili da u nekoliko epizoda ubace kontroverznog glumca i pjevača Pabla Montera. To je zasmetalo glavnoj zvijezdi Eduardi Santamarini, pa je, plašući se da će pasti u njegovu sjenu, zaprijetio napuštanjem sapunice ako producenti angažiraju Montera.

- Ana Brenda bila je vrlo blizu glavne uloge u Sortilegiju, ali ju je u konačnici izgubila od Jacqueline, ali kako sama priznaje nije bila razočarana, jer je Jacky iskusnija glumica od nje. Na kraju se toliko svidjela Carli Estradi da joj je predložila ulogu negativke Maure.

-Snimanje “Tierre De Pasiones” pratile su priče o neslaganju glumaca i učestalim prijetnjama Gabrijele Spanić da će sve napustiti i otići, pa je na kraju od planiranih 250 snimljeno 150 epizoda. Dok se Gabrijela svađala sa producentima zahtjevajući veći honorar, njena ljuta rivalka Catherine Siachoque preuzela je čitav show. Zla Marcija, koju je igrala, postala je glavni pokretač radnje i svojim smicalicama zasjenila ljubavnu priču glavnih junaka. Svojim ulaskom, glumac Berni Paz uspio je zasjeniti puno iskusnijeg kolegu Saula Lisaza. Gabrijeli se pak nije svidjelo što će njezin lik morati da spava sa njim, jer nikad glavna protagonistkinja nije spavala s nekim likom koji nije glavni. Publika je producentima čak predložila da “Zemlju strasti” preimenuju u “Marcijina zemlja” što je još više razljutilo Gaby pošto ona i Catherine nisu u najboljim odnosima. Mnogi tvrde da je upravo zbog svega toga Gabriela odlučila da prekine snimanje, ali producenti su je uspjeli nagovoriti da odradi ugovor do kraja. Nakon završetka snimanja, Hector Suarez , koji je glumio njezinog oca u seriji, izjavio je kako se Gabriela na setu ponašala kao umišljena diva, da se neprestano svađala i izluđivala produkciju sa svojim zahtjevima.

marina lombardo
26.03.2010., 20:48
- Iako je Adela Noriega već bila potvrđena kao glavna junakinja sapunice Pasion, pojavile su se glasine kako joj je zbog zdravstvenih problema potreban duži odmor (navodno zbog neke operacije na očima). Kako je sve bilo spremno za početak snimanja, a vremena za čekanje malo, ljudi iz vrha produkcije tražili su Estradu da potraži drugu glumicu i Carla se odlučila za Susanu Gonzalez.

- Meksički tabloidi pisali su da je Angelika Vale od producenata serije “La Fea Mas Bella” tražila da joj povećaju plaću ili će napustiti seriju. Angelica je izjavila: "To je istina, tražila sam veću plaću, ali nije točno da sam prijetila otkazom ako mi je ne povećaju. Ja sam loš pregovarač i jednostavno ne volim da se cjenkam"

-Glumica Yadhirra Carillo učinila je veliku stvar: oprostila je čovjeku koji je automobilom usmrtio njezinoga oca:
“Ne želimo da strpamo iza rešetaka čovjeka koji uzdržava troje djece i zamolili smo suca da ga oslobodi krivnje"

- Krimi-telenovela “Amar sin limites” za vrijeme prikazivanja izazvala je velike polemike zbog slobodnih scena i kontroverznog pogleda na teme kao što su abortus (koji je u Meksiku zabranjen), trgovina ljudskim organima, sida, silovanje, homoseksualizam, zlostavljanje, industrijska špijunaža... povrh svega toga imala je lošu gledanost...

- Po završetku “Alborade” popularni meksički glumac Fernando Colunga priopćio je javnosti da će karijeru pokušati da usmjeri izričito prema filmu. U svijet sapunica vratiće se samo ako na filmu ne uspije. Kada je vidio da meksički filmovi baš i nemaju uspjeha u tom pogledu , vratio se onome što mu najbolje ide: sapunicama...

- Barbara Mori ovisna je o pušenju. Na sve načine pokušala je da se ostavi cigareta, čak i uz pomoć lijekova, ali uzalud.

- Kada je producent Salvador Mehia odustao od namjere da je angažira kao glavnu junakinju telenovele “Mundo De Fieras”, Susana Gonzalez dobila je priliku da se producentu osveti kako je i sama rekla da će jednom prilikom učiniti. Susanu su pozvali da poveća gledanost serije “Heridas De Amor” koja se natjecala u glednosti sa “Mundo De Fieras” i ona je rado na to pristala.

- Na snimanju posljednje scene telenovele “Duelo De Pasiones”, glavna zvijezda Ludwika Paleta našla se u centru skandala. U stilu holivudskih kontroverznih diva Ludwika je bez ikakvog posebnog razloga najurila pripadnike sedme sile iz crkve u kojoj je snimala scenu vjenčanja sa Pablom Monterom.

- Jacky Bracamontes htjela je da studira filozofiju, ali kada je postala miss Meksika i druga pratilja Miss Universa, otvorila su joj se vrata show biznisa a s vremenom se javila i ljubav prema glumi. Zanimljiva je i njena ljubav prema nogometu – redovito gleda utakmice, a bila je i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Amelie
26.03.2010., 20:59
- Krimi-telenovela “Amar sin limites” za vrijeme prikazivanja izazvala je velike polemike zbog slobodnih scena i kontroverznog pogleda na teme kao što su abortus (koji je u Meksiku zabranjen), trgovina ljudskim organima, sida, silovanje, homoseksualizam, zlostavljanje, industrijska špijunaža... povrh svega toga imala je lošu gledanost...To je remake argentinske serije Resistiré, koja je u Argentini imala fantastičan uspeh. Verovatno su je zato i obradili, ali mogu misliti na šta je to ličilo u meksičkoj izvedbi. :rofl::rolleyes:

marina lombardo
26.03.2010., 22:11
Mislim da je s Barbarom Mori glumio u Me muero por tí i Amores querer con alevosía. I tu je onda još i film La mujer de mi hermano
, u kom su glumili muža i ženu.

I nakon nje nijedna više. Kada je Gaby Espino trebala zamjenit Gabrielu Spanić u Dona Barbari ( prije nego što je ta uloga pripala Edith), Christian je rekao da onda on napušta projekat pa su pitali Gaby jer ona u nekoj svađi s njim, pa je Gaby izjavila kako nije i da Chris jednostavno ne voli da ponavlja iste glumice, da je i njoj to rekao...što se tiče Barbare Mori, ona je poseban slučaj, ona je njegova velika prijateljica:)

marina lombardo
26.03.2010., 22:15
To je remake argentinske serije Resistiré, koja je u Argentini imala fantastičan uspeh. Verovatno su je zato i obradili, ali mogu misliti na šta je to ličilo u meksičkoj izvedbi. :rofl::rolleyes:

Nije sve uvijek tako loše u meksičkim sapunicama kad su u pitanju remakei, pogledajmo samo Carlu Estradu. Ako već radiš remake, moraš biti stvarno vrsni producent, a to Carla definitivno je. Što se tiče Amar sin limites, to je stvarno bila loša kopija od Resistire, uostalom kao i Fuego en la sangre od PDG...i kao mnoge druge još. Argentinske, kao i brazilske sapunice možda kvalitetom odskaču od meksičkih, ali nisu nužno i zanimljivije, barem ne meni....:D

Nicole_Lilly
27.03.2010., 09:02
I nakon nje nijedna više. Kada je Gaby Espino trebala zamjenit Gabrielu Spanić u Dona Barbari ( prije nego što je ta uloga pripala Edith), Christian je rekao da onda on napušta projekat pa su pitali Gaby jer ona u nekoj svađi s njim, pa je Gaby izjavila kako nije i da Chris jednostavno ne voli da ponavlja iste glumice, da je i njoj to rekao...što se tiče Barbare Mori, ona je poseban slučaj, ona je njegova velika prijateljica:)

Koji lik. A s Gaby je imao dobru kemiju.

Samo, kako s Barbarom pristane ponoviti, i to koliko, 3x, a s ostalima ne?

oriana canela
27.03.2010., 21:54
Koji lik. A s Gaby je imao dobru kemiju.

Samo, kako s Barbarom pristane ponoviti, i to koliko, 3x, a s ostalima ne?

Meier nije htio opet sa Gaby, a da Jencarlosu ponude da mu opet Gaby bude partnerica, on bi objerucke prihvatio:)

marina lombardo
29.03.2010., 20:47
- Camila Sodi trebala je da glumi Peregrinu u istoimenoj seriji, ali pošto nije zadovoljila sve kriterije, glavna producentica i glumac Eduardo Capetillo odlučili su da ulogu dodjele Africi Zavali.

- Portorikanski pjevač Chayanne bio je jedan od glavnih kandidata za ulogu Rafaela Medine u telenoveli HQEDNS, ali na kraju je tu ulogu ipak dobio Pedro Fernandez

- William Levy y David Zepeda u Sortilegiju drugi put glume braću. Prvi put su to bili u telenoveli Accorolada. Julian Gil (Ulises u S) također je glumio u Accoroladi.

- Paty Manterola ove je godine objavila svoj sedmi glazbeni album pod nazivom Ya termine, za koji je prvi puta u svojoj karijeri sama napisala tekstove pjesama, a koji je isto tako označio i njezin povratak glazbi nakon 4 godine.

- U želji da se dodvori homoseksualcima kao potencijalnim kupcima albuma koji je u to vrijeme promovirala, Beatriz Luengo izjavila je kako se ponosi što ju tako profinjeni ljudi smatraju gay ikonom. Oni su, međutim, na njene komplimente uzvratili s gnušenjem i kritikom da glumica/pjevačica nesumnjivo robuje predrasudama.

-Osvaldo Rios priznao je da je iskusio seks utroje. Nekoliko puta bio je u krevetu sa dvije žene, ali to nije bio bogzna kakav doživljaj.

- Mladi meksički glumac i modni kreator Jose Marija Torre izjavio je da ne vjeruje u brak i da Barbaru Mori nikada neće odvesti pred oltar.

- TV Azteca jednom je prilikom objavila vijest kako je William Levy zaustavio snimanje sapunice Pasion jer se nije osjećao dovoljno lijepim.

- Šuška se kako je Silvia Navarro odbila ulogu u telenoveli Duena de tu amor zbog Fernanda Colunge, ali isto tako da je i on sam tražio da ne glumi s njom...

- Veronica Castro objavila je napuštanje producentske kuće Televise u kojoj je radila pune 44 godine...

- Za vrijeme snimanja sapunice Primer Amor, Anahi je prolazila kroz teško razdoblje bulimije i anoreksije.

- Pablo Montero trebao je glumiti u novoj sapunici Yo soy tu duena, ali zbog svog neprofesionalnog ponašanja i traženja velike količine novca, Nicardo Diaz odustao je od njegova angažmana i zamjenio ga sa Unbertom Bondonijem, poznatiji kao suprug glumice Vanesse Guzman.

- Ninel Conde željela je vidjeti Williama Levya u svom novom spotu , ali navodno je Levy tražio tolike pare da je na kraju odustala od njega. Willliama je zamjenio Eduardo Yanez...

AmorOmniaVincit
31.03.2010., 16:37
Carmen Becerra (Sara u "QE") oduvijek je htjela biti profesionalna kuharica. No, na nagovor najbolje prijateljice, prijavila se na Televisin natječaj i upala! Upisala je glumu i kako kaže, danas ne žali zbog toga.

Na snimanju telenovele "QE" glavna u smirivanju strasti i napetosti među nekim glumcima bila je Maria Rubio (Hortencia). Crnim humorom i šalama uvijek je znala stvoriti opuštajuću atmosferu. Maria Rubio i dan danas drži titulu najbolje negativke u povijesti meksičkih telenovela (Cuna de Lobos).

marina lombardo
31.03.2010., 18:28
- Victoria Ruffo priznala je kako se u 30 godina karijere ljubila s mnogo glumaca, ali da se nitko ne ljubi kao Mauricio Ochmann, njen partner iz sapunice Victoria.

- Peruanska glumica Silvana Arias ( Gata Salvaje, Amor descarado, Pecadora, Perro Amor) glumila je četiri godine (2004-2008) Palomu Lopez-Fitzgerald u popularnoj sapunici Passions. Zanimljivo je to kako je upravo 2004. u avionu za L.A. upoznala Williama Levya. William je godinu dana išao na sate glume u NBC, a pošto su obadvoje bili stranci tako su se i sprijateljili...

- Ana Brenda 2008. snimila je film Divina Confusion u kojem je glumila lezbijku, a ono što je šokiralo meksičku javnost bili su njezini poljupci sa znatno starijom meksičkom glumicom Dianom Bracho.

Chocolada
01.04.2010., 00:52
Slucajno zalutah na temu...i tako letimice citajuci, naisla sam na price o Mariu Cimarru!
Ne mogu a da ne komentarisem..
Naime,on je jedan i jedini LA glumac koga gledam i obozavam. Clan sam foruma Las Juanchas, spanskog koji je ujedno i najjaci....
Odatle crpim informacije vezane za njega, i moram stati u njegovu odbranu!
Naime, to sto ste procitali o njemu, o njegovom zivotu, braku, poslu itd..itd...
NIJE TACNO!!! Mozda cu vas razocarati, ali nije istina ni da je nasilan, ni okrutan, da je tukao Nataliu,blablabal....
Sve je to produkt zute stampe i ljubomore kolega i ljudi iz te branse!
Ako niste znali, Mario je najplaceniji LA glumac, njegov konto je daleko iznad drugih koji mozda, i rade vise nego on> Istina...tako da odatle, kao i kod nas, krece zavist i ljubomora.
Mario je divan covjek, njezna osoba i veliki dzentlmen. Brak mu je propao kao i kod vecine jettsettera, desi se i gotovo!! Nista nevidjeno, zar ne?
Glasine o Mariu koje su potekle od Ninel Conde i njenog muza...nastale na setu Mar de amor...takodje su trac, a ja imam informaciju da je Ninel samodopadna osoba, prepotentna i skandal majstor, jer to nije prvi put da koci snimanja zbog svoje oholosti ( mislim da joj i faca govori kakva je)...
No, nije vazno...samo zelim da znate da TO STO ZNATE O MARIU, A U NEGATIVNOM JE KONTEKSTU---nije tacno!!!
Ja sam licno na forumu sa njim povremeno u vezi, dopisuje se sa svima...i te su stranice pune ljubavi, vjerujte!
On je prosle godine , dosao na poziv tih cura u Spaniju, druzio se s njima, proslavio rodjendan, imao koncert!!! To su SALVE LJUBAVI koje on sa njima razmjenjuje, tako da ako nekoga zanima, moze da pogleda i da se uvjeri!!
On je zarucen, a uskoro ce se i vjencati sa Vanessom Vilellom, iz ECDD...I tu je vijest odmah objavio na forumu! Nista, ali bas nista se i njegovom zivotu ne desava a da taj forum nije upucen!
Ono sto je zanimljivo, je da kad se desio taj incident na MDA, sa Ninel...upravo su te cure sa foruma, svojim e-mailom uspjele da ubijede javnost preko Televise, da ON TAKO NESTO NIKAD NE BI URADIO!
Ako ne znate o cemu se radi, Ninel ga je optuzila da ju je gurnuo i napao , tj. zlostavljao dok su snimali scenu!!!!:s
Pa, da li je moguce , sta mislite!
Pored cijele ekipe, i ostalog neko ce nekoga zlostavljati u toku scene.Ma, dajte...
Tako da, jos jednom vas molim, ne vjerujte u sve sto procitate, o bilo kome, o njemu narocito!
Mario je zaista, gospodin!!!!:cerek:

friend
01.04.2010., 13:08
-Snimanje “Tierre De Pasiones” pratile su priče o neslaganju glumaca i učestalim prijetnjama Gabrijele Spanić da će sve napustiti i otići, pa je na kraju od planiranih 250 snimljeno 150 epizoda. Dok se Gabrijela svađala sa producentima zahtjevajući veći honorar, njena ljuta rivalka Catherine Siachoque preuzela je čitav show. Zla Marcija, koju je igrala, postala je glavni pokretač radnje i svojim smicalicama zasjenila ljubavnu priču glavnih junaka. Svojim ulaskom, glumac Berni Paz uspio je zasjeniti puno iskusnijeg kolegu Saula Lisaza. Gabrijeli se pak nije svidjelo što će njezin lik morati da spava sa njim, jer nikad glavna protagonistkinja nije spavala s nekim likom koji nije glavni. Publika je producentima čak predložila da “Zemlju strasti” preimenuju u “Marcijina zemlja” što je još više razljutilo Gaby pošto ona i Catherine nisu u najboljim odnosima. Mnogi tvrde da je upravo zbog svega toga Gabriela odlučila da prekine snimanje, ali producenti su je uspjeli nagovoriti da odradi ugovor do kraja. Nakon završetka snimanja, Hector Suarez , koji je glumio njezinog oca u seriji, izjavio je kako se Gabriela na setu ponašala kao umišljena diva, da se neprestano svađala i izluđivala produkciju sa svojim zahtjevima.

cuo sam za to i meni je Marcia bila milion puta bolja i zanimljivija od Valerije. Gabriela u ovoj seriji ne lici ni nasta... tako sto se mene ticalo mogli su slobodno da promene naziv serije u marcijina zemlja:cerek::cerek:

blenta
01.04.2010., 13:52
Ako niste znali, Mario je najplaceniji LA glumac, njegov konto je daleko iznad drugih koji mozda, i rade vise nego on> Istina...tako da odatle, kao i kod nas, krece zavist i ljubomora.
Ovo da je najplaćeniji mi je malo teško vjerovati. Zar ne bi onda trenutno radio s producetnom višeg kalibra od Nathalie Lartilleux? Možda u jednom trenutku dok je bio u žiži popularnosti nakon Pasion de gavilanes to i je bila istina, ali stvarno mi je teško povjerovati da stvari danas tako stoje.

Chocolada
01.04.2010., 14:25
U pravu si, mozda je to stara informacija, ali njegov konto je valjda vrijedan zavisti!Ne znam, ali sam to navela kao primjer zasto ga ne cijene i ne vole.
Jos nesto..on je dijete intelektualaca ( majka profesor, otac advokat)...I sam je profesor engleskog jezika, a ti LA su kao i Balkanci. Cim je neko od nas bolji, odmah ne valja pa daj da ga se makne! Tako je i on prosao.
Sve njegove kolegice sa kojima je radio imaju veoma visoko misljenje o njemu ( D. Garcia, M. Favela, L. Rojas itd.)...Sa svakom je extra prijatelj, jednu ce i da ozeni!! ( Vilella)
Natalia je i sama demantovala price o navodnom zlostavljanju...ali, novinari..sta ces, prave tiraze! Oni su se rastali zbog malo slobodnog vremena koje su provodili zajedno, sto mislim nije nenormalno! O batinama--ni govora!


http://www.youtube.com/watch?v=oApDD_hs9T4
Ovdje mozes da vidis njegov demanti, ( povodom izjave Ni. Conde)..gdje na kraju kaze da je i losa reklama ipak, reklama!
Maria Seoan, Zuria Vega..i jos kolega sa seta su takodje potvrdili da je on veliki gospodin i profesionalac...a u to sam se nebrojeno puta uvjerila i ja , licno!

Nicole_Lilly
01.04.2010., 18:04
Zaboga, tek sam počela slušati, ali koji vrag stalni za sebe priča u 3.licu...'Mario Cimarro es un professional', 'Mario Cimarro es...'.

Ali da, prije bih vjerovala njemu nego Ninel. Samo stvar je što ima XY nekih pizdarijica vezanih uz njega, kao i ona izjava da se na setu ne stječu prijatelji, pa da na setu stalno solira i sl.

A za Dannu znam da ga je ishvalila, ostale nisam slušala. :ne zna:

Chocolada
02.04.2010., 15:37
Mario govori u trecem licu, jer je krajnje ozbiljan i tesko mu je palo to sa Ninel.Bas zato sto je veliki profesionalac i ljubitelj svogposla!
Evo izjava Marije Seoan po tom pitanju:
http://www.youtube.com/watch?v=edknE62MFfA&feature=related

Svi sa seta su stali na njegovu stranu, onoliko koliko je to bilo ispravno, eticki. Znas , niko nije rekao: Cujte, Ninel je vjestica... (ne, nego diplomatski!)
Samo je ona mrmljala nesto, (kao i njen muz)...te napao me, povrijedio me , on me psihicki i fizicki zlostavljao u toku scene..!!!!:s
Ja sam licno shvatila, da taj njen muz je nista drugo do ljubomoran, jer ona i Mario su imali zestoke scene, golisavi..pa, mislim s obzirom kakav je on, a kakav Mario...nije ni cudo da je pustio patku u novine.Budala!
http://www.youtube.com/watch?v=C9s7ukVQirw&feature=related
Sad ti vidi njenu izjavu i ovog njenog zabrinutog tetrijeba, koji je stao u zastitu svoje " plasticne" zenice !
Naravno da prije vjerujes Mariu nego izopacenoj Ninel i ljubomornom, matorom Juanu!:p
Oni su kao bracni par, imali jos scena ljubomore, a i sama Ninel je na snimanjima imala cak i tuce sa koleginicom ( ne mogu se sjetiti kojom...)..zbog samara koji je isao po scenariu!:rolleyes:
Ma, ona je obicna gomila plastike!!

marina lombardo
03.04.2010., 22:24
Chocolado, možda su to izmišljotine u vezi Marija, ali ja samo objavljujem ono što sam pročitala. I najiskrenije, ja vjerujem da u tim pričama o njemu nešto ima. Što se tiče njegova zlostavljanja bivše supruge Natalije, imam neki njezin intervju u jednom hrvatskom časopisu gdje ona govori o tome kako je on nju tukao, a sad da li su to čiste izmišljotine ili ne tko će znati.
P.S. On se meni nimalo ne sviđa, ima mi nešto antipatično u njemu. I to da je najplaćeniji glumac isto sumnjam...

marina lombardo
03.04.2010., 22:30
Nove zanimljivosti

-Levy je za ulogu u CCEA mjesečno dobivao 29 000 dolara, a Maite Perroni 32 000 dolara

- Glumac Cesar Evora na prijedlog svoje supruge Vivian jednom si je prilikom odlučio ubrizgati botox oko očiju da vidi kako je to. Nakon što je to uradio požalio je i rekao: ''Ovo mi je prvi i posljednji put da sam uradio ovako nešto. Užasno boli i ne znam kako žene mogu ovo da rade...''

-Priča se kako je Sherlyn ljubomorna na uspjeh i popularnost Maite Perroni. Iako su glumile prijateljice u CCEA, stvarnost je sasvim drugčija. Naime, zajedničke scene u seriji su profesionalno odradile, a nakon toga su se uglavnom izbjegavale, što na setu, što izvan njega.

-Glumica Victoria Ruffo ima mlađu polusestru po ocu, koja je također glumica. Ona je Renee Varsi (Vanessa iz Marisol). Njih dvije nisu bliske u privatnom životu i uopće ne kontaktiraju.

-Panamski pjevač Flex ponudio je Williamu Levyu da gostuje u njegovu videospotu za pjesmu Besos de amor, ali William ga je odbio uz ispriku da ima drugih obveza.

-Redateljica Alicia Carvajal napustila je snimanje hrvatske telenovele "Villa Marija" zbog dugovanja od 40 000 dolara. Redateljsku palicu u posljednjih desetak epizoda preuzeo je beogradski redatelj Stanko Crnobanja.

-Srpska telenovela ’Zaustavi vreme’’ koja je snimljena u produkciji AVA FILM 2008. godine sa Danicom Maksimović i Branislavom Lečićem nikada nije doživjela svoju premijeru na televiziji zbog nezainteresiranosti domaćih televizija da je prikažu.

-U Venezueli su, kako je svojevremeno prenio BBC, žene izašle na ulicu da protestiraju protiv muža koji je varao ženu u jednoj seriji. Scenarist serije planirao je da žena oprosti mužu prijevaru u posljednjoj epizodi, ali je nakon prijetnji pobunjenih gledatelja izmjenio scenarij i ’’dozvolio’’ junakinji da se razvede.

-Gabriela Spanić, Natalia Streignard i Scarlet Ortiz su 1992. godine učestvovale na izboru za Miss Venezuele.
Nijedna od njih nije pobjedila, ali su sve tri danas poznate i uspješne glumice...

-Prema mišljenju nekih fanova, glumica Daniela Castro koja je utjelovila lik Rosario u telenoveli Mi Pecado na sebi je imala toliko nakita da bi se s njim moglo okititi jedno drvo.

-Prije nego sto je postala glumica, Elizabeth Gutierrez radila je kao tajnica u jednom odvjetničkom uredu

-Osim sto je glumica, Karla Monroig je i profesionalna plesačica.

-Glumica Iran Castillo 2002. godine je glumila u dvije telenovele: "El juego de la vida" i "Clase 406" i oba puta imala je isto ime i prezime: Magdalena Rivera.

-Dok se nije počela baviti glumom, najveća ljubav glumice Natashe Klauss bio je balet kojim se, nažalost morala prestati baviti zbog prometne nesreće u kojoj je povrijedila koljeno.

-Glumica Ingrid Martz u vezi je sa Johnom Michaelom Eckerom, sinom poznatog glumca Guya Eckera sa kojim je glumila u telenoveli "Heridas de amor".

-Tijekom snimanja serije "Terra Esperanza" glumci Ana Paula Arosio i Reynaldo Gianecchini su se toliko uživjeli u jednu scenu da su oboje završili povrijeđeni. Ana je isčašila zglob, a Reynaldo je slomio prednje zube. To se dogodilo u sceni u kojoj Anin lik, Camila, u naletu bijesa razbije statuu koju je napravio Toni...

u prolazu...
03.04.2010., 23:08
Nove zanimljivosti

-Levy je za ulogu u CCEA mjesečno dobivao 29 000 dolara, a Maite Perroni 32 000 dolara

:rofl:aje nemoj zezat...

marina lombardo
03.04.2010., 23:13
:rofl:aje nemoj zezat...

Ja sam našla taj podatak na jednoj stranici...kao uspoređivali su zaradu glumaca Televise, Telemunda, Venevisiona i tamo spomenuli njihovu zaradu. Maite je dobila malo više zbog pjesama koje je "posudila" seriji...

u prolazu...
03.04.2010., 23:15
Ja sam našla taj podatak na jednoj stranici...kao uspoređivali su zaradu glumaca Televise, Telemunda, Venevisiona i tamo spomenuli njihovu zaradu. Maite je dobila malo više zbog pjesama koje je "posudila" seriji...

ma vjerujem ja tebi,to sam napisala u stilu "ma zazaš",ono ne ozbiljno zezaš... majke ti što i ja bulaznim... znači njoj plaćali da ono pjeva...uf,to mi je još veće ma zezaš...

marina lombardo
03.04.2010., 23:25
ma vjerujem ja tebi,to sam napisala u stilu "ma zazaš",ono ne ozbiljno zezaš... majke ti što i ja bulaznim... znači njoj plaćali da ono pjeva...uf,to mi je još veće ma zezaš...

De zezaš?:lol:

u prolazu...
03.04.2010., 23:31
De zezaš?:lol:

:Dmožda da prestanemo zezati za večeras...sretan ti Uskrs!

marina lombardo
03.04.2010., 23:52
:Dmožda da prestanemo zezati za večeras...sretan ti Uskrs!

Može, može...I tebi sretan Uskrs i sve najbolje!:)

pipa
03.04.2010., 23:56
Može, može...I tebi sretan Uskrs i sve najbolje!:)

Cure sretan uskrs!Dobre su ti informacije svaka cast

ScorpioS
04.04.2010., 01:29
-Prije nego sto je postala glumica, Elizabeth Gutierrez radila je kao tajnica u jednom odvjetničkom ureduSto tamo i ne ostade :kava:

jovajna
04.04.2010., 06:56
Sto tamo i ne ostade :kava:

:lol::lol:

blenta
04.04.2010., 08:40
ma vjerujem ja tebi,to sam napisala u stilu "ma zazaš",ono ne ozbiljno zezaš... majke ti što i ja bulaznim... znači njoj plaćali da ono pjeva...uf,to mi je još veće ma zezaš...

Ona je vjerovatno bila plaćenija jer je u to vrijeme zbog RBD-a bila veće ime. On je imao par novelica na Venevisionu i sporednu ulogu u Pasion. Meni sasvim logčno.

marina lombardo
04.04.2010., 13:09
Ona je vjerovatno bila plaćenija jer je u to vrijeme zbog RBD-a bila veće ime. On je imao par novelica na Venevisionu i sporednu ulogu u Pasion. Meni sasvim logično.

Baš tako...samo što ja nisam to objasnila tako dobro kao ti:D Hvala...

pipa
04.04.2010., 17:00
Ona je vjerovatno bila plaćenija jer je u to vrijeme zbog RBD-a bila veće ime. On je imao par novelica na Venevisionu i sporednu ulogu u Pasion. Meni sasvim logčno.

Da nije bio takva zvijezda kao sto je danas.Nakon dvije uspjesne telenovele sad su u istom rangu popularnosti

Nicole_Lilly
04.04.2010., 17:05
Je, po popularnosti su sad negdje jednako traženi, ali prešao ju je on. Prešao ih je sve. O zaradi da ne govorimo. Tih njegovih 29 000 x jedno 5x. :zubo:

mat333
04.04.2010., 17:30
Pretvorimo i ovaj topic u temu o Levyu, može? :rolleyes:

Bože, što ste zanimljivi ... :kava::zzz:

Nicole_Lilly
04.04.2010., 17:38
Ako je neka 'zanimljivost' o njemu, što ne komentirati...nije da smo se samo o njemu zapleli u veće "rasprave", bilo je i o Cimarru i drugima...

No, da ne offam, ovo dvoje su mi super par :cerek: :

Glumica Ingrid Martz u vezi je sa Johnom Michaelom Eckerom, sinom poznatog glumca Guya Eckera sa kojim je glumila u telenoveli "Heridas de amor".

http://masaryk.tv/wp-content/uploads/dsc_1813.jpg

friend
05.04.2010., 00:00
William Levy je dok je bio model snimio dosta provokativne fotografije gde je skoro ceo nag.

Jaqueline i Chantal Andere su igrale zajedno u seriji La Otra, gde je Chantal glumila mladju varijantu Jaquelininog lika. Ova serija je takodje zanimljiva jer je jedna od retkih gde glavna zlobnica (Jaqueline) prodje nekaznjeno za svoja zlodela.

Slicna situacija se desila i u serijiama Tierra de Pasiones i Duas Caras.

U seriji La Venganza, lik Grazzije je prvenstveno trebala da igra Carolina Gomez. Kasnije je zamenjena sa Catherine Siachoque.

U seriji Privilegio de Amar, lik glumice Adriane Nieto, Lisabeth dozivljava saobracajnu nesrecu i ostaje invalid. Iako su se gledaoci nadali da ce prohodati do kraja serije, operacija ne uspeva te Lisabeth zauvek ostaje u kolicima.

Glumice Malu Mader i Claudia Abreu su zajedno glumile u 5 serija.

Telemundova serija Sin Seños no hay Paraiso je jedna od retkih u kojima glavna junakinja (Carmen Villalobos) umire na kraju.

Ova serija je takodje jedna od retkih u kojima Catherine Siachoque igra pozitivku.

Srna Lango i Irfan Mensur su u telenoveli "Jelena" glumili ljubavnicu i ozenjenog muskarca. U realnom zivotu su supruznici.

Prije nego sto je odlucio da se posveti glumi, Juan Alfonso Baptista je bio golman venecuelanske reprezentacije.

Telenovela "Te voy a enseñar a querer" je remake istoimene telenovele iz 1990. godine radjene u produkciji " Producciones Punch".

Remake telenovele "Bodas de odio", telenovela "Amor Real", smatra se najboljom koju je do sada producirala Carla Estrada.

Mnogi se slazu u tvrdnji da je lik Cataline Creel u telenoveli "Cuna de lobos" koji je odigrala meksicka glumica María Rubio najbolji lik negativke svih vremena u istoriji telenovela.

Fernando Carillo, junak telenovele "Rosalinda" tumacio je isti ovaj lik i u verziji telenovele iz 1988. godine koja se zvala "Primavera"

Leticiji Calderón je malo falilo da odbije ulogu u telenoveli "Esmeralda" jer je tada upravo zavrsavala svoje uscesce u drugoj - "La antorcha encendida"

Telenovela "Mundo de fieras" je bila prva meksicka telenovela u kojoj je glumila venecuelanska glumica Gaby Espino.

U telenoveli ""Las vías del amor" (2002) koriscen je dio zvucnog zapisa iz telenovele "Salome" (2001).

Telenovela "Heridas de amor" je bila prvi projekat u kojem su zajedno glumili brat i sestra José Elías y Beatriz Moreno.

Nakon "Rubi", telenovela "Contra viento y marea" je bila drugi projekat na kojm su zajedno radili Marlene Favela i Sebastián Rulli.

Fernando Carillo je bio u braku sa glumicom i manekenkom Catherine Fulop,sve dok ga ona nije uhvatila u krevetu sa drugom,i kasnije ga optuzila da je gej!

Marlene Favela je u dve serije glumila nemogucu ljubav Eduarda Santamarine.U seriji "Velo de novia" je glumila ulogu dobre devojke Angeles i poginula,dok je i u seriji "Rubi" bila dobrica Sonia i takodje izgubla zivot!

Popularna serija za tinejdzere "Rebeldeway" je izazvala totalni haos u Izraelu, i bila je jedna od najgledanijih serija ikada.

Telenovela "Tierra de pasiones" oznacila je ponovno neprijateljstvo izmedju glumica Catherine Siachoque i Gabriele Spanic. Cetiri godine pre su to bile u telenoveli "La venganza".

Smatralo se da bi Aracely Arámbula mogla igrati glavnu ulogu u telenoveli "Duelo de pasiones" prije nego sto je ona dodijeljena Ludwiki Paleti.

u prolazu...
05.04.2010., 00:04
U seriji Privilegio de Amar, lik glumice Adriane Nieto, Lisabeth dozivljava saobracajnu nesrecu i ostaje invalid. Iako su se gledaoci nadali da ce prohodati do kraja serije, operacija ne uspeva te Lisabeth zauvek ostaje u kolicima

hajde neka...

Lopuzica92
05.04.2010., 08:32
Imanje "Las Animas" na kojem u seriji Manana es para siempre zivi Franco Santoro, u stvarnom zivotu pripada Jaimeu Camilu i njegovoj porodici

Prvi put u povijesti Televise se desilo da se dvije sapunice zavrse u istoj sedmici a to su "En nombre de amor" i "Mañana es para siempre"

Vila Juana Miguela San Romana u telenoveli "Cuidado con el angel" je ista ona vila koja se koristila u spotu za pjesmu "Rebelde" grupe RBD.

Stolica, koja je koristena kao dio scenografije u jednoj prostoriji vile Juana Miguela San Romana u telenoveli "Cuidado con el angel", je cini se ponovo posluzila scenografima, ali ovaj put u prostoriji vile u sapunicii "Sortilegio".

Na snimanju serije Al diablo con los guapos (Prokleta ljepota) poljupci izmedju glavnih glumaca Alison Lozz (Milagros) i Eugenia Sillera (Alejandro), bili su prvi u zivotu za ovu mladu glumicu, koja imala samo 16 godina. Eugenio je kroz salu rekao da se nije bas ugodno osjecao znajuci da ce je on prvi morati "poducuti", ni manje ni vise nego pred kamerama.

U DRUGOJ SEZONI REBELDE WAYa MIA VICO I FELI IDU U KINO DA GLEDAJU FILM AMAR TE DUELE U KOME GLAVNU ULOGU IGRA PONCHO,A POSLE KACHE POSTER FILMA U SOBU NA KOME SE NALAZI PONCHO

REBELDE
Finalna, 440-ta epizoda ove telenovele u Mexicu je emitovana 2.6.2006. godine.

Telenovela je prodata u 65 zemalja svijeta.

Specijalna gotovanja u ovoj telenoveli, izmedju ostalih, imali su i Hillary Duff i Lenny Kravitz.

Felipe Colombo, koji je glumio u originalnoj verziji ove telenovele Rebeldeway, zajedno sa Anahi je ucestvovao u telenoveli "Ángeles sin paraíso".

Iako se glumica Sheryln, nikada nije pojavila u telenoveli, vise puta je saradjivala sa glavnim glumcima: sa Maite Perroni u telenoveli CCEA, sa Alfonsom Herrerom u telenoveli "Camaleones", a sa Dulce Mariom je bila u djecijem bendu K.I.D.S.

U Brazilu se po drugi put pocela emitovati u prosincu 2008. godine.

Poncha_los a
05.04.2010., 09:01
^^
Lopuzice, :top:
- Za vilu znam, primjetih!!! :cerek: Osim što mi je predivna i lijepa, draga mi je iz dva razloga...
- Imaš negdje taj link gdje te dame idu gledati Ponchov film i te scene... Ako imaš, aj molim te pošalji na PM.
- Hillary Duff i Lenny Kravitz, vidjela sam ih! :top:
- Sheryln... Da... I glumila je s Dulce, Ponchom, Christianom i Anahi u Clase 406. Dok je u CCEA s Maite imala tu negdje godina, a u Camaleonesima je on Ponchova učenica... Ali ona mi baš prolazi pod učenicu, djeluje tako mladoliko.

P.S. Moram ti reći da ti je potpis :cerek::top:

blenta
05.04.2010., 12:59
Stolica, koja je koristena kao dio scenografije u jednoj prostoriji vile Juana Miguela San Romana u telenoveli "Cuidado con el angel", je cini se ponovo posluzila scenografima, ali ovaj put u prostoriji vile u sapunicii "Sortilegio".

Od svega, mene eto baš zainteresiralo ovo. :facepalm: Imaju slike za usporedbu?

friend
05.04.2010., 15:03
CCEA
http://img35.imageshack.us/img35/2156/sillonccea.jpg (http://img35.imageshack.us/i/sillonccea.jpg/)

Sortilegio
http://img259.imageshack.us/img259/8668/sillonsortilegio.jpg (http://img259.imageshack.us/i/sillonsortilegio.jpg/)

Poncha_los a
05.04.2010., 16:26
^^
Bravo, friend!
Eto je! Poznata stolica! :cerek:

friend
05.04.2010., 17:26
Na toj stolici je preplakao i Marichuy i Mariju Jose :)

Chocolada
05.04.2010., 20:06
Chocolado, možda su to izmišljotine u vezi Marija, ali ja samo objavljujem ono što sam pročitala. I najiskrenije, ja vjerujem da u tim pričama o njemu nešto ima. Što se tiče njegova zlostavljanja bivše supruge Natalije, imam neki njezin intervju u jednom hrvatskom časopisu gdje ona govori o tome kako je on nju tukao, a sad da li su to čiste izmišljotine ili ne tko će znati.
P.S. On se meni nimalo ne sviđa, ima mi nešto antipatično u njemu. I to da je najplaćeniji glumac isto sumnjam...

Oprosti, stvarno sto ti upadam na temu, ali ne zamjeram ti sto si nesto procitala, niti sto u nesto vjerujes!! Ja sam samo htjela da dokazem da JA i hiljade drugih su procitali nesto drugo, drugu stranu price. Culi i vidjeli nesto suprotno od tvog saznanja, a takodje sto je neko objavio!
Nikako nemam namjeru da se raspravljam, ali molim te, uzmi u obzir to sto sam ja njegov fan i sto sam procitala doslovno sve sto je moguce o njemu, tako da se ne uklapa u ove objave!
Postujem i to da je on tebi ( ili vama mnogima) odvratan i odbojan..da ga ne volite..kao ja npr. tog W. Levyja...( dosadniji lik nisam vidjela, ali to je moja stvar, ne??).
Ali, price i dogadjaji su jedno ,kao i istina o zvijezdama a biti neciji fan je drugo.Slazes se??

marina lombardo
06.04.2010., 19:54
Nikako nemam namjeru da se raspravljam, ali molim te, uzmi u obzir to sto sam ja njegov fan i sto sam procitala doslovno sve sto je moguce o njemu, tako da se ne uklapa u ove objave!
Postujem i to da je on tebi ( ili vama mnogima) odvratan i odbojan..da ga ne volite..kao ja npr. tog W. Levyja...( dosadniji lik nisam vidjela, ali to je moja stvar, ne??).
Ali, price i dogadjaji su jedno ,kao i istina o zvijezdama a biti neciji fan je drugo.Slazes se??

Ok, nema nikakvih problema. Poštujem što si njegov fan i što ga tako braniš. Isto ja to činim sa Williamom. Uostalom, ni meni se ne da raspravljat i svađat u vezi toga. Ti možda znaš pravu istinu, ali ja imam već stvoreno mišljenje o njemu. Ako ga želiš braniti , brani ga slobodno...:)

marina lombardo
06.04.2010., 20:03
- Edith Gonzalez sa 14 godina izbačena je iz katoličke škole i to zbog fotografija koje su objavljene u jednom časopisu na kojima je oskudno obučena.

- Govorilo se o tome kako je turistička zajednica grada Mazaltana bila spremna platiti 6 milijuna pesosa kako bi se na njegovim lokacijama snimilo 5 scena sapunice CCEA u kojima bi, naravno, učestvovali protagonisti Maite Perroni i William Levy i tako pomogli u internacionalnom promoviranju tog grada.

- CCEA je u Poljskoj ostvarila ogroman uspjeh postavši najgledanija telenovela od emitiranja "Sos mi vida", dok je usporedbe radi, telenovela "Sortilegio" sa istim protagonistom Williamom Levyem doživjela potpuni krah, ne uspjevši se plasirati ni u top 15 programa jedne poljske televizijske kuće.

- Iako je u početku glavni protagonist telenovele "Mariana De La Noche" trebao biti Osvaldo Rios, zbog pravnih problema i optužbi za fizičko zlostavljanje ostao je bez uloge, a zamijenjen je glumcem Jorgeom Salinasom.

- Telenovela “Muñeca brava” najprodavaniji je argentinski program na svjetskom tržištu ikada. Prodana je u više od 80 zemalja i prevedena na 25 jezika.

- Jacky Bracamontes je u telenoveli Sortilegio, u scenama gdje se udaje za Williama, nosila vjenčanicu svoje rođene sestre Aline, u kojoj se ona udala u stvarnom životu.

- Glumica Corraime Torres imala je samo 19 godina kada je snimala Kassandru.

- Glumica Scarlet Ortiz je tijekom rada na "Llovizni" zadobila opekline po leđima dok je u čeličani blizu peći snimala ljubavnu scenu sa glumcem Luisom Fernandezom.

- U jednoj od epizoda serije "Sos Mi Vida", Natalia Oreiro odigrala je lik ruske princeze, koja je nosila krunu i kraljevski kaput. Tu krunu i kaput Natalia Oreiro je dobila prilikom posjete Rusiji. Krunu joj je poklonio argentinski veleposlanik u Rusiji, a kaput su joj kupili ruski fanovi.

- Telenovela "Dolina sunca" snima se u Samoboru i okolini, a Jablanovo je samo fiktivni naziv mjesta gdje se odvija radnja telenovele.

- Za ulogu u sapunici "Victoria", Victoria Ruffo dobila je 800 000 dolara (100 000 mjesečno), dok je njezin partner Mauricio Ochmann dobio "samo" 320 000 dolara (32 000 dolara mjesečno)

- Maritza Rodriguez u braku je sa Meksikancem Joshuom Mintzom, jednim od strateških direktora lanaca kuće Telemundo.

- Po uzoru na američku humorističnu seriju "Dadilja", 2004. snimljena je argentinska inačica serije, "La ninera".

- Glumac Ernesto D`Alesio bivši je meksički fudbalski reprezentativac.

- Glumica Gabriela Vergara napustila je snimanje sapunice "La mujer en el espejo" zbog bolesti. Iako nije bilo ništa ozbiljno, glumica se htjela prvo oporaviti, a onda nastaviti sa snimanjem. RTL joj to nije htio dopustiti jer je imala potpisan ugovor. Ona je svejedno otišla, RTL ju je tužio. Slučaj je završio na sudu, a pobjedila je upravo Gabriela.

- Glumica Luicia Mendez glumila je samo u prvih 5 epizoda telenovele "Mi Pecado"

- Meksička glumica Nailea Norvind u telenovelama u kojima je glumila dva puta nosila je prezime San Roman. Prvo je to bio slučaj u telenoveli "Preciosa" iz 1998. godine, a 10 godina kasnije, situacija se ponovila i u telenoveli "Cuidado con el angel".


O sapunicama

- Iako slove za jeftin televizijski format, telenovele su i te kako visokobudžetne. Meksička produkcijska kuća Televisa, koja slovi za najveću na svijetu izdvaja veliku svotu novca za scenografiju, kostime, šminku i stajling glumaca. Također, često se snima izvan studija i dosta se posvećuje pažnja kadrovima sa prirodnim ljepotama, što iziskuje velika novčana sredstva. Glavne uloge se povjeravaju poznatim i cjenjenim glumcima. Osim velike gledanosti, dodatni razlog za takvo postupanje je to da se investicije brzo vrate. Inače, plaće najpopularnijih meksičkih glumaca mogu da se usporede sa zaradama njihovih američkih kolega. Mjesečni honorar kreće se od 30.000 do 100.000 dolara, a glumci primaju ček na nešto manji iznos i kada ne rade.

- Grčka i Turska, koje su godinama živjele u lošim odnosima, u želji da unaprijede mir i međusobno prijateljstvo, počele su snimanje telenovela po ugledu na latinoameričke serije i američke "sapunice" u kojima su glavne ličnosti pripadnici dva naroda sa obala Egejskog mora. Za razliku od "sapunica", u kojima dominiraju obiteljski odnosi, gdje su teme veze romantičnih parova, grčko-turska produkcija usmjerena je na ljubavno-prijateljske odnose pripadnika grčke i turske nacije, kojima se oštro protive konzervativne strukture zbog političkih i religijskih razlika tih zemalja.
Poput latinoameričkih telenovela, grčke i turske sapunice emitiraju se u udarnim terminima i privlače veliku pažnju gledatelja.

Nicole_Lilly
06.04.2010., 20:13
Maritza Rodriguez u braku je sa Meksikancem Joshuom Mintzom, jednim od strateških direktora lanaca kuće Telemundo.

A zato je u svakoj TM sapunici u zadnje 3 godine...

Adriancija
06.04.2010., 20:17
Ima dosta zanimljivosti, ali reci mi tko još ne zna da se Dolina sunca snima u Samoboru? :D A i to nije latino zanimljivost, DS je domaća telenovela

marina lombardo
06.04.2010., 20:56
Ima dosta zanimljivosti, ali reci mi tko još ne zna da se Dolina sunca snima u Samoboru? :D A i to nije latino zanimljivost, DS je domaća telenovela

Ups...moja pogreška, nisam uopće razmišljala, al ope možda ipak ima netko tko ne zna za tu informaciju. :) Istina, DS je domaća sapunica, al je ipak sapunica...:D Ubuduće ću pazit...:rolleyes:

marina lombardo
06.04.2010., 20:58
A zato je u svakoj TM sapunici u zadnje 3 godine...

I ja sam nešto slično pomislila kad sam pročitala tu informaciju:rolleyes:

Nicole_Lilly
07.04.2010., 07:35
http://www.peopleenespanol.com/pespanol/articles/0,22490,1978098,00.html

Obavezno pogledajte video. Koja seljačina.

mady
07.04.2010., 10:04
:eek: :flop::flop:
kultura mu je ono :rolleyes:

Nicole_Lilly
07.04.2010., 11:51
Prestrašno. I to još ide fanu reći, koji je bio tamo baš da njega tukca vidi. Fuj, kako se samo onako seljački i bahato okrenuo i sad se on ide razračunavati. Oduran je.

miska
07.04.2010., 12:14
Prestrašno. I to još ide fanu reći, koji je bio tamo baš da njega tukca vidi. Fuj, kako se samo onako seljački i bahato okrenuo i sad se on ide razračunavati. Oduran je.

Ma malo je za njega reči da je oduran.Prije mi je bio nepodnošljiv,sad nemam riječi...

friend
07.04.2010., 12:44
odvratan je, bizgov ruzni.... Yañeza ne podnosim od kad sam ga prvi put video.... seljacina

Lopuzica92
07.04.2010., 13:08
stvarno je jadan,fan dosao samo zbog njega a on njemu ovako...
ja njega uopce nevolim,odvratan mi je...padne mi mrak na oci kad ga vidim...:flop::mad:

Nicole_Lilly
07.04.2010., 13:09
Još joj mater vrijeđa. Oduran. Baš bizgov ružni. :flop:

Poncha_los a
07.04.2010., 13:13
Dakle, osim što mi je odvratan, ružan, naporon, grozan sad mi se i gadi... Kako može! :rolleyes::flop::flop::rolleyes:

marina lombardo
07.04.2010., 18:37
Ako je netko odvratan i oduran, onda je to Eduardo Yanez! Od sad ima novo ime,a to je Odvratni odurko:)

Adriancija
07.04.2010., 20:20
Jel može netko reći o čemu se radi u videu?

Nicole_Lilly
07.04.2010., 20:24
Snimalo se vjenčanje u CS i sada su neki fanovi bili tamo i vikali 'Eduardoooo', a ovaj se samo okrenuo leđima i kao 'pih' na njih. Pa mu je u jednom momentu neka žena doviknula 'sangron!' na što se on onako bahato okrenuo, početo tražiti tko je to rekao i kad su mu pokazali, rekao joj je 'sangrona tu madre, gorda ascerosa!'.

Adriancija
07.04.2010., 20:43
Hvala, ali ne razumijem baš španjolski, prevedeš mi? :D
Inače mi je isto lik oduvijek odvratan, ne mogu gledat seriju u kojoj on glumi!! A ovo kad je rekao 'sangrona tu madre, gorda ascerosa!' mi se učinilo kao da glumi, kao da je dio serije ili nečega, pa da je to onda neka tračerska emisija napravila kao skandal..

Nicole_Lilly
07.04.2010., 20:48
sangron je nešto u stilu našeg mrguda, pa kad se ona zaderala 'mrgude', on je odgovorio 'mama ti je mrgud, odurna (debeljuca bi sad išlo), po naški u stilu krmačo/kravo'.

Jok, nikakva gluma, baš se tom fanu to zaderao, kao odgovor na 'uvredu' koju mu je dobacila jer im se nije htio okrenuti i mahnuti'. Jadnik.

Adriancija
07.04.2010., 21:06
Ma da, vjerujem. Ništa me ne čudi zapravo. Hvala ti još jednom, baš me to zanimalo. :)

Nicole_Lilly
07.04.2010., 21:11
Nema na čemu, i drugi put. :mig: Ali koja budala, to još izvaliti pred prepunom crkvom ljudi, i kad je vrlo vjerojatno da te netko snima. :facepalm:

AmorOmniaVincit
07.04.2010., 21:21
odvratan je :rigo:

PollyS
07.04.2010., 21:29
Koji je to kreten! Yanez, vrati se u špinju i ne vraćaj se odatle! :bljak:

Adriancija
07.04.2010., 21:31
Nije latino zanimljivost ali vezana je uz sapunjaru. A da promijenite naziv teme? :)

NBC NASTAVLJA SNIMATI 'NAŠE NAJBOLJE DANE'

Najdugovječnija serija svih vremena 'Naši najbolji dani' još ne ide u mirovinu. Čelnici NBC Entertainmenta odlučili su nastaviti snimanje serije i tako ući u četrdesetpetu televizijsku sezonu emitiranja. Ovu najdugovječniju seriju u televizijskoj povijesti hrvatski gledatelji imaju priliku pratiti na programu Nove TV. Unatoč dugovječnosti ova je serija ostala omiljena, kreativno svježa i relevantna u svom žanru. O tome svjedoče i brojne televizijske nagrade i nominacije koje je gotovo nemoguće pobrojati, a najvrjednije među njima su nagrade 'Emmy', 'Soap Opera Digest' i 'People’s Choice'. Serija je smještena u fiktivni gradić Salem, a u središtu radnje su obitelji Brady, Horton i DiMeras. Slojevita fabula uključuje elemente romance, pustolovine, misterija, komedije i drame. Serija je svoju premijeru na malim ekranima imala davne 1965. godine, a zanimljivo je da izvršni producent Ken Corday nastavlja tradiciju svojih roditelja Betty i Teda Cordayja, autora serije koji su je stvarali i njegovali dugi niz godina. Serija će 8. studenog 2010. proslaviti i svoj četrdesetpeti rođendan, a čelnici NBC-a, glumci i čitav produkcijski tim slažu se kako je odluka o produljenju snimanja najbolji rođendanski dar i nagrada za njihov dugogodišnji mukotrpan rad.

Ben Marshall
08.04.2010., 10:02
Nije latino zanimljivost ali vezana je uz sapunjaru. A da promijenite naziv teme? :)

Možda u 'Novosti i tračevi vezani uz svijet telenovela'... :misli:
Mislim da bi taj naslov najviše odgovarao ovom topic :mig:

friend
09.04.2010., 12:12
pa ja mislim da je Latino zanimljivosti bio dobar naziv, jer pola ovih stvari jesu zanimljivosti sto se generalno ne zna a ne tracevi i novosti, to je glupost... kako ocete

Nicole_Lilly
09.04.2010., 19:39
Slažem se s friendom...

marina lombardo
09.04.2010., 22:22
- Godine 2001. Guy Ecker je na aerodromu susreo mladića koji je nevjerovatno ličio na njega. Ispostavilo se da je to njegov sin, za koga nije ni znao da postoji, a kojeg je dobio iz kratkotrajne avanture 1981. Njegovo ime je John Michael Ecker.

- Danna Garcia osim što glumi, bavi se i pjevanjem. Tako je između ostaloga sa sestrom Claudijom snimila dva glazbena albuma za djecu, otpjevala je sa Michelom Brownom pjesmu Sobre Fuego za sapunicu PDG, a i sa partnerom Segundom Cernadesom uvodnu pjesmu sapunice Bella Calamidades.

- Meksička glumica Silvija Navarro nema službenu glumačku naobrazbu. Ona je tijekom srednje škole marljivo vježbala i učila tajne glumačkog zanata kako bi ostvarila svoj san da postane glumicom.

- Iako je Adela Noriega tijekom cijele glumačke karijere radila isključivo uz producenticu Carlu Estradu, posljednje dvije sapunice ( La Esposa Virgen, Fuego En La Sangre) ipak je snimila pod redateljskom palicom Salvadora Mejie.

- Christian Meier je bez ikakvog glumačkog iskustva 1994. dobio glavnu ulogu u telenoveli "Gorrion". Kako je i sam priznao, ulogu je prihvatio zato jer mu je bio potreban novac, gluma ga tada uopće nije privlačila.

- Juan Alfonso Baptista pravi je metroseksualac. Kako i sam priznaje, pažljivo bira odjeću i kozmetiku, koristi različite kremice za svoje tijelo.

- Gaby Espino promjenila je tri fakulteta dok se na kraju nije odlučila za marketing koji je uspješno završila. Prvo je studirala veterinu pa medicinu pa stomatologiju.

- Zbog neobične televizijske kolegice, tigrice Nani, koja je glumila s njom u telenoveli "Mundo De Fieras", Edith Gonzalez zahtjevala je od producenata životno osiguranje kako bi se na setu osjećala sigurnije.

- Marcelu Cordobi, uloga u Sortilegiju nije bila prva gdje "ljubuje" s nekim muškarcem. Već se "iskušao" u ulozi homoseksualca i to u telenoveli "Amar Sin Limites" gdje mu je partner bio Jorge Da Silva.

- Argentinska telenovela "Montecristo", za vrijeme svog emitiranja, postala je pravi fenomen u svojoj domovini. Ne samo da su reklamne poruke u stankama emitiranja dosegle najvišu cijenu u povijesti argentinske televizije, već je i za vrijeme SP 2006 njezina gledanost nadmašila gledanost nogometa.

- Uvodnu pjesmu sapunice "El Manantial" Amor Amor Amor otpjevao je Luis Miguel iako je to u orginalu pjesma Julija Iglesiasa.

- Na stranici www.todotnv.com birala se najbolja telenovela desetljeća (1999-2009) a kao apsolutni pobjednik izašla je telenovela Amor Real koja je dobila 193 glasa. Druga je Pasion sa 73, a treća Alborada sa 63 glasa... i sve tri su Estradine sapunice. U glasovanju su se između ostalih našle i Sortilegio, En los tacones de Eva, Juana La Virgen, Padre Coraje, MEPS, El Clon, Abrazame Muy Fuerte, El ultimo matrimonio feliz, Rubi.

mala angie
09.04.2010., 22:31
- Godine 2001. Guy Ecker je na aerodromu susreo mladića koji je nevjerovatno ličio na njega. Ispostavilo se da je to njegov sin, za koga nije ni znao da postoji, a kojeg je dobio iz kratkotrajne avanture 1981. Njegovo ime je John Michael Ecker.


- Iako je Adela Noriega tijekom cijele glumačke karijere radila isključivo uz producenticu Carlu Estradu, posljednje dvije sapunice ( La Esposa Virgen, Fuego En La Sangre) ipak je snimila pod redateljskom palicom Salvadora Mejie.

- Na stranici www.todotnv.com birala se najbolja telenovela desetljeća (1999-2009) a kao apsolutni pobjednik izašla je telenovela Amor Real koja je dobila 193 glasa. Druga je Pasion sa 73, a treća Alborada sa 63 glasa... i sve tri su Estradine sapunice. U glasovanju su se između ostalih našle i Sortilegio, En los tacones de Eva, Juana La Virgen, Padre Coraje, MEPS, El Clon, Abrazame Muy Fuerte, El ultimo matrimonio feliz, Rubi.


Ovo o Eckeru - ne mogu vjerovati da je to saznao na aerodromu!:eek::eek:Mislila sam da se tako nešto može dogoditi samo u sapunicama-:lol:
Adela mi je super glumica, savršena u AR. Šteta što je glumila u te dvije zadnje sapunice. Nisam gledala Fuego en la sangre, ali komentari su katastrofa.

Slažem sa de je AR najbolja meksička sapunica. Alborada i Pasion su mi osto dobre, ali mi je S bolji od njih.:cerek:
Carla je zakon!:s:s

Nicole_Lilly
09.04.2010., 22:48
Godine 2001. Guy Ecker je na aerodromu susreo mladića koji je nevjerovatno ličio na njega. Ispostavilo se da je to njegov sin, za koga nije ni znao da postoji, a kojeg je dobio iz kratkotrajne avanture 1981. Njegovo ime je John Michael Ecker.

:eek: :eek:

Nisam znala da Gaby ima završen faks.

I :cerek: na zadnje, za Amor Real.

marina lombardo
11.04.2010., 14:43
- Premda je u sretnom braku, glumica Sara Maldonado priznala je da njezini dugoročni planovi ne uključuju djecu, da jednostavno nema majčinski instinkt i da se želi posvetiti karijeri. Silvia Navarro također je priznala da je iz svojih planova za budućnost potpuno isključila djecu.

- Kolumbijska glumica Maritza Rodriguez pokrenula je svoju liniju ženskog parfema "Unica“. Parfem je nadahnut snagom snova i suptilnom moći zavođenja. Sastoji se od crvenog voća poput malina, jagoda, trešnja, badema, bijelih cvjetova, crne ljubičice, drvo, vanilija, ambera, i esencije roze, crvena, fuchsia, nektarina, ciklama i ledeni čaj. Žena postaje strastvena, spontana, originalna, dinamična i seksi.

- Snimanje telenovele "Las Vias Del Amor" odgađalo se od 1993. pa su naslovne uloge bile isprva namjenjene sasvim drugim glumcima. Serija je od Televise dobila zeleno svijetlo tek 2002, ali je na kraju bila totalni promašaj.

- Posljednji nastavak "Montecrista" prikovao je uz male ekrane 6 milijuna ljudi postavši time najgledanija emisija od postojanja televizije u Argentini.

- Šuška se kako je William Levy tražio od Ninel Conde 300 000 dolara za gostovanje u njezinom videospotu zbog čega je ona ostala vidno razočarana. S druge strane, Eduardo Yanez koji ga je zamjenio u spotu i to besplatno, kritiziran je kako olako prodaje svoj posao i da je to između ostaloga učinio kako bi dobio bodove od strane publike i na taj način oštetio Levya kojeg ni sam ne voli i pokazao ga oportunistom.

- Zadnju epizodu telenovele "Macho muškarci" (Machos) u Čileu je pratilo 60% gledatelja.

- Telenovela "Cuidado con el Ángel" prodana je do sada u više od 30 zemalja svijeta, a najveći uspjeh je imala u Europi, posebno u Španjolskoj, Albaniji, Sloveniji, i Poljskoj.

- U radnji sapunice "Los Plateados" ističe se važnost čitanja knjiga. Tako je producentska kuća Telemundo pokrenula kampanju pod nazivom 'Uz knjigu sve je moguće'

- Danna Garcia svoj debut kao glumica imala je sa samo 14 godina i to u sapunici "La otra raya del tigre". U ovoj se sapunici prvi put poljubila i to sa Guy Eckerom.

- Producent serije “La Verdad Oculta” za slabu gledanost serije i loše kritike optužio je dvoje glavnih protagonista, Gabriela Sota i Galileju Montijo.

- Jednog je dana na setu sapunice "La Esposa Virgen" Adelu Noriegu dočekao prekrasan buket cvijeća. Ubrzo se saznalo da joj ga je poslao mali Sebastian, dječak koji u seriji tumači njezinog mlađeg brata. Adela je bila ugodno iznenađena i dirnuta.

- Christian Meier veliki je fan Beatlesa. Djetinjstvo je proveo slušajući njihove pjesme. Sa 4 godine naučio je svirati klavir. Sa 17 godina pridružio se glazbenoj grupi Arena Hash s kojom je izdao svoj album prvijenac.
Zanimljivosti vezane uz Estradinu sapunicu Alborada

- za potrebe snimanja napravljeno je 10 kočija.
- svakog se dana na setu koristilo 20 konja
- izgradnja samo jednog seta koštala je 3 milijuna pesosa
- u studiju su sagrađena 123 različita seta
- najveći broj statista u jednom danu dosegao je brojku od 2000 ljudi
- sat i 30 minuta bilo je potrebno za pravljenje ženskih frizura
- 34 zaposlena kostimografa brinula su se o 20 članova glumačke postave i više od tisuću statista
- izmišljena sela Santa Rita te meksički Cuencas, u kojima su spektakularne građevine koje vjerno dočaravaju arhitekturu 19 st., nekoliko mjeseci podizali su inženjeri građevine zaposleni na Televisi.
- izmišljena sela postala su zanimljivo turitičko odredište i šetalište za mnoge građane

Mary Lee
11.04.2010., 15:28
-Priča se kako je Sherlyn ljubomorna na uspjeh i popularnost Maite Perroni. Iako su glumile prijateljice u CCEA, stvarnost je sasvim drugčija. Naime, zajedničke scene u seriji su profesionalno odradile, a nakon toga su se uglavnom izbjegavale, što na setu, što izvan njega.

Za ovo sam čula jer je navodno upravo Sherlyn bila ponuđena uloga Lupite u Rebelde, ali ona ju je, budući da nije znala koliku slavu će postići RBD u svijetu, odbila zbog nekih drugih projekata. Pa eto, pošto je Mai dobila ulogu Lupite, vjerojatno bi to mogao biti motiv njene ljubomore (ako postoji).

-U Venezueli su, kako je svojevremeno prenio BBC, žene izašle na ulicu da protestiraju protiv muža koji je varao ženu u jednoj seriji. Scenarist serije planirao je da žena oprosti mužu prijevaru u posljednjoj epizodi, ali je nakon prijetnji pobunjenih gledatelja izmjenio scenarij i ’’dozvolio’’ junakinji da se razvede.

:lol:

-Osim sto je glumica, Karla Monroig je i profesionalna plesačica.


Ima tko link? :cerek:

-Glumica Iran Castillo 2002. godine je glumila u dvije telenovele: "El juego de la vida" i "Clase 406" i oba puta imala je isto ime i prezime: Magdalena Rivera.


:rofl:

blenta
11.04.2010., 15:32
- Danna Garcia svoj debut kao glumica imala je sa samo 14 godina i to u sapunici "La otra raya del tigre". U ovoj se sapunici prvi put poljubila i to sa Guy Eckerom.


Napokon je riješen i misterij da je njen prvi poljubac općenito bio s Eckerom u Cafe con aroma de mujer gdje su glumili sestru i brata. Slikice. (http://www.dannagarcia.com/folder/scripts/prodList.asp?idCategory=49) Do kad nije počela s očitim zahvatima, Danna mi se uopće nije puno promijenila od tih dana.

Fernada
12.04.2010., 16:43
-Lik koji je Ximena Duque odigrala u telenoveli Bella Calamidades bio je namijenjen glumici Elizabeth Gutierrez.

-"Zacatillo, un lugar en tu corazón" je originalna prica pisca Pedra Pabla Quintanille.

-U telenoveli "Valientes" na spici se ne pojavljuje ime glavnog negativca Arnalda Andrea, jer je sam glumac tako odlucio.

-Glumicu Danielu Alvarado su zestoko iskritikovali zbog tezine u telenoveli "Un esposo para Estela".

-Jacqueline Bracamontes je bila najbolji ucenik u svojoj skoli,te su se njeni roditelji uvijek hvalili uspjesima svoje kcerke.

-Maite Perroni je kao mala bila veoma nemirna, pa je sa jedanaest godina ukrala automobil svojih roditelja dok nisu bili kod kuce i odvezla brata u obliznji trzni centar, ali je sve, na srecu, proslo bez posljedica.

-Yadhira Carillo, pored niza snimljenih telenovela u Mexicu imala je epizodnu ulogu i u spanskoj telenoveli "El secreto" koja je prikazivana i kod nas. Ova glumica igrala je -Meksikanku koja dolazi u Spaniju da bi se ponovo susrela sa bivsim vjerenikom kojeg je glumio takodjer Meksikanac Eduardo Capetillo.

marina lombardo
12.04.2010., 18:27
Lik koji je Ximena Duque odigrala u telenoveli Bella Calamidades bio je namijenjen glumici Elizabeth Gutierrez.


Ma Ximena je MIL VECES bolja od Elizabeth.

Glumicu Danielu Alvarado su zestoko iskritikovali zbog tezine u telenoveli "Un esposo para Estela".

Ona je meni baš slatka. A vjerojatno se morala udebljati za tu ulogu

Yadhira Carillo, pored niza snimljenih telenovela u Mexicu imala je epizodnu ulogu i u spanskoj telenoveli "El secreto"

I jedna naša glumica gostovala je u toj seriji. Mislim da se zove Tamara Grabajs ili tako slično.

mala angie
12.04.2010., 19:21
Zanimljivosti vezane uz Estradinu sapunicu Alborada

- za potrebe snimanja napravljeno je 10 kočija.
- svakog se dana na setu koristilo 20 konja
- izgradnja samo jednog seta koštala je 3 milijuna pesosa
- u studiju su sagrađena 123 različita seta
- najveći broj statista u jednom danu dosegao je brojku od 2000 ljudi
- sat i 30 minuta bilo je potrebno za pravljenje ženskih frizura
- 34 zaposlena kostimografa brinula su se o 20 članova glumačke postave i više od tisuću statista
- izmišljena sela Santa Rita te meksički Cuencas, u kojima su spektakularne građevine koje vjerno dočaravaju arhitekturu 19 st., nekoliko mjeseci podizali su inženjeri građevine zaposleni na Televisi.
- izmišljena sela postala su zanimljivo turitičko odredište i šetalište za mnoge
građane

mislim da je ov bila najraskošnija produkcija od svih mek. telenovela. stvarno je sve vrhunski napraavljeno, palače, haljine,frizure,kočije,...:s:s:s:s

u prolazu...
12.04.2010., 19:26
vidi ti Jacky štreberke i mai đavla:D...

EDIT:
jest da je mogla nešto uvjerljivije reći,ali nema veze...

marina lombardo
12.04.2010., 19:52
- Tijekom 22 godine uspješne karijere, nesretno preminuli Eduardo Palomo glumio je u 33 kazališne predstave, 14 filmova i 20 telenovela.

- Najplaćenji kolumbijski glumci su Marlon Moreno, Rafael Novoa y Manolo Cardona koji mjesečno zarađuju između 45 000-50 000 dolara

- U Meksiku je 1986. za vrijeme emitiranja posljednje epizode telenovele "Vučja kolijevka" (Cuna de Lobos) nestalo struje u čitavoj državi.

- Kristali Swarovski jedan su od važnijih pokrovitelja sapunice "Sortilegio". Većina nakita koju nosi ženski dio glumačke ekipe napravljena je upravo od tog prekrasnog kamenja.

- David Zepeda završio je studij prava.

- Saul Lisazo je svoju prvu telenovelu snimio tek sa 34 godine, a zvala se "Amor de nadie". Prije toga ozbiljno se bavio nogometom, ali je zbog povrede koljena bio prisiljen da se povuče.

- Motori su velika strast Fernanda Colunge.

- Malo je falilo da Adela Noriega dobije glavnu ulogu u popularnoj telenoveli "Rosa Salvaje".

- Julian Gil oborio je svjetski rekord u broju sati provedenih uživo na nekoj televiziji. Bilo je to u 9 mjesecu 2004.- 30 sati u izravnom prijenosu.

- Glumica Vera Fisher (' El Clon, Laços de Familia') brazilski je sex simbol. 1982. i ponovno 2000. slikala se za brazilsku verziju Playboya

- Glumac Eugenio Siller usporedno s glumom, razmišlja i o pjevačkoj karijeri. Uskoro bi trebao izaći njegov debitanski album.

- Angelica Rivera imala je svega 24 godine kada je glumila glavni lik u sapunici "La Duena". Sada tu istu ulogu ima Lucero, iako je već prešla 40.

- Lucero nijednom nije nosila isti kostim u telenoveli "Alborada", štoviše samo za nju je napravljeno 100 eskluzivnih haljina, a u cijelu produkciju je uloženo do tada nedostižnih 10-ak milijuna pesosa.

- Prije nego što se počela baviti glumom, Jacky Bracamontes je htjela biti sportska komentatorica

- Posebnost argentinske sapunice "Montecristo" je činjenica da je privukao ogroman broj muških gledatelja, čak 45% prema uobičajenih 15%.

- Valentino Lanus trebao je glumiti Juliana Huertu u telenoveli "Mi Pecado". Sabini Mousier bila je ponuđena uloga njegove majke, ali ju je odbila smatrajući da je sa 42 godine, koliko ima, premlada da glumi majku 33-godišnjem Lanusu. Tako je Joana Benedek, koja je samo 3 godine starija od Lanusa prihvatila ulogu Justine. Ali na kraju je Valentino zbog poslovnih obveza odustao od uloge , pa je ulogu dobio Eugenio Siller, da bi se i Sabine odlučila vratiti.

- Eva Tamargo, glumica američko-kubanskog porijekla, najpoznatija po ulozi Pilar Lopez-Fitzgerald u američkoj seriji "Passions", u telenoveli "Mas Sabe El Diablo" glumi majku glavne junakinje.

- Adela Noriega pojavila se u videospotovima Lucíe Mendez (Corazón de fresa) i Luis Miguela (Palabra de honor) i to davne 1985.

- Mnoge latino zvijezde podvrgle su se plastičnim operacijama kako bi sačuvale mladenački izgled ili ispravile nedostatke na svome tijelu. Jedna od njih je i Gabriela Spanic. Prvo je ugradila silikone u grudi, da bi potom podigla stražnjicu, a vjerojatno ni sama ne zna koliko je puta kolagenom punila usne. Zatim je operirala nos i "popravila" obraze.

- "El Cartel de los Sapos" ili "El Cartel" kolumbijska je televizijska serija bazirana na istoimenoj knjizi koju je napisao Andres Lopez , a pisao ju je dok je boravio niz godina u zatvoru. U knjizi je opisao svoja iskustva dok je bio član bande.

u prolazu...
12.04.2010., 19:56
- Mnoge latino zvijezde podvrgle su se plastičnim operacijama kako bi sačuvale mladenački izgled ili ispravile nedostatke na svome tijelu. Jedna od njih je i Gabriela Spanic. Prvo je ugradila silikone u grudi, da bi potom podigla stražnjicu, a vjerojatno ni sama ne zna koliko je puta kolagenom punila usne. Zatim je operirala nos i "popravila" obraze.

i rezulatat nije baš sjajan:(...
aiako je ne podnosim,ali mi je opet žao...

marina lombardo
12.04.2010., 19:56
"Zacatillo, un lugar en tu corazón" je originalna prica pisca Pedra Pabla Quintanille.

- Napisana prije 10 godina! Pedro je u međuvremenu preminuo i to od raka 2000. Scenarij je predao Lucero Suarez prije nego što je umro, ali ga nije zavrsio. Priču će završiti grupa novih scenarista.

mady
12.04.2010., 19:56
- David Zepeda završio je studij prava.

:eek:
sad ga volim još više :cerek::s

marina lombardo
12.04.2010., 19:57
i rezulatat nije baš sjajan:(...
aiako je ne podnosim,ali mi je opet žao...

Pa da...meni je bila stvarno lijepa prije i te operacije joj uopće nisu bile potrebne. Totalno se uništila:flop:

marina lombardo
12.04.2010., 19:58
sad ga volim još više

Drago mi je zbog tebe:)

marina lombardo
13.04.2010., 21:29
- Uvodnu pjesmu sapunice "Pobre Diabla" otpjevala je glumica Maritza Rodriguez (Sara u ERDA).

- Natalia Streignard je imala svega 19 godina kada je na međunardonom natjecanju u Turskoj odnijela titulu najljepše manekenke svijeta

- Čileanski glumci Felipe Braun i Maria Elena Swett zaljubili su se na snimanju telenovele "Machos" (2003). Felipe je glumio Ariela, a ona Fernandu. Vjenčalisu se 2006.

- 14.02.2009. Sandra Echevarria održala je koncert na Haitiju pred 10 000 ljudi, i to zahvaljujući ulozi Marine u istoimenoj sapunici, koja je na Haitiju bila vrlo gledana.

- Za što bolju realizaciju svojih likova u telenoveli 'Sos Mi Vida', Natalia Oreiro pohađala je sate boksa. Trenirala ju je priznata boksačica Marcela Acuna i njezin trener Ramon Chaparro, dok je Facundo Arana utrke autom vježbao u društvu pilota Alberta Di Giorgio.

- Glumac Facundo Arana sin je vrlo poznatog odvjetnika dr. Jorgea Arana Taglea, također profesora na jednom od pravnih fakulteta u Argentini.

- Iako su HQEDNS i S osvojili najvažnije nagrade na dodjeli TVyNovelas, većina se kritičara slaže da je u 2009. nabolja Televisina serija bila "Mi Pecado"

- Za sporednu glazbu u telenoveli "Sortilegio" odgovorna je Lorena Tassineri, vrsna glazbenica "novog doba".

- Mauricio Ochmann u ljubavnoj je vezi sa glumicom Adrianom Campos ( Priscila u Bella Calamidades)

- Šuška se kako je meksički glumac Eduardo Capetillo nakon vjenčanja zabranio svojoj supruzi Bibi Gaytan, koja je također glumica, da i dalje glumi te je zahtjevao od nje da se posveti samo njemu i njihovoj budućoj djeci. Iako je bilo ponuda sa svih strana, Bibi je svaku odbijala budući da je Eduardo bio previše posesivan i ljubomoran. Poslije pet godina braka, Eduardo joj je "dopustio" da snimi jednu telenovelu pod naslovom "Camila", ali glavni uslov je bio da on bude glavni glumac. Nakon toga Bibi je uglavnom sjedila kod kuće i odgajala djecu. Nedavno se ova glumica poslije desetogodišnje pauze pojavila kao specijalna gošća u jednoj epizodu telenovele "En Nombre del Amor" , a s njom naravno i Eduardo budući da je to bio jedini način da producenti uspiju vratiti nekad popularnu glumicu na male ekrane.

- Fernando Colunga i danas tvrdi kako je Thalia ostavila najveći trag u njegovu životu. Na snimanju telenovele "Maria La Del Barrio" (1996) ludo se zaljubio u nju, pomislio je kako je upravo ona žena njegova života. Jako se razočarao kada je shvatio da Thalija ne misli tako. Upravo je ona i prekinula njihovu vezu, a on je ostao jako povrijeđen. Bila je to njegova prva prava ljubav. Nakon veze s njom postao je oprezniji u odabiru djevojaka i općenito u izjavama u vezi svoga ljubavnog života. Nakon nje, povezivali su ga s Adelom Noriegom, Susanom Gonzalez i sa Silviom Navarro, ali konkretnih dokaza nema.

blenta
13.04.2010., 21:39
- Uvodnu pjesmu sapunice "Pobre Diabla" otpjevala je glumica Maritza Rodriguez (Sara u ERDA).
U peruanskoj s Angie Cepedom? Mislim, znam da sad ima i neka Aztecina (?) s istim naslovom, ali nevezanom radnjom. Tako da nisam sigurna o kojoj se radi.

friend
13.04.2010., 21:39
Uvodnu pjesmu sapunice "Pobre Diabla" otpjevala je glumica Maritza Rodriguez (Sara u ERDA).

mislim da nije to ona, jer glas nema veze sa njenim

mislim da je bolje da vratite prosli naziv ove teme, ovaj je bezveze onda bar stavite zanimljivosti iz sveta serija ili tako nesto

marina lombardo
13.04.2010., 21:56
U peruanskoj s Angie Cepedom? Mislim, znam da sad ima i neka Aztecina (?) s istim naslovom, ali nevezanom radnjom. Tako da nisam sigurna o kojoj se radi.

Da, da peruanska verzija sapunice...:)

marina lombardo
13.04.2010., 22:01
Uvodnu pjesmu sapunice "Pobre Diabla" otpjevala je glumica Maritza Rodriguez (Sara u ERDA).

mislim da nije to ona, jer glas nema veze sa njenim

mislim da je bolje da vratite prosli naziv ove teme, ovaj je bezveze onda bar stavite zanimljivosti iz sveta serija ili tako nesto

Je, je ona je...provjerila sam, nema zabune...i nije samo otpjevala pjesmu nego je i napisala...:rolleyes: Ima još jedna koju pjeva unutar te iste serije sa Gabrielom Anselmom a zove e Llevarte en mi

I meni se više sviđa naslov Latino zanimljivosti, ali šta je tu je...

Ben Marshall
13.04.2010., 22:03
Novosti, tračevi i zanimljivosti vezani uz svijet telenovela? :misli:

Što kažete na ovaj? :zubo:

marina lombardo
13.04.2010., 22:06
Novosti, tračevi i zanimljivosti vezani uz svijet telenovela? :misli:

Što kažete na ovaj? :zubo:

Taj je već bolji, ali možda bi najbolji bio samo tračevi i zanimljivosti:rolleyes:

Nicole_Lilly
13.04.2010., 22:13
A što je falilo starom nazivu? Baš je bio prikladan...

marina lombardo
13.04.2010., 22:18
A što je falilo starom nazivu? Baš je bio prikladan...

Pa latino zanimljivosti je i po meni bio najbolji naziv ali su ga odlučili promjeniti...

Ben Marshall
13.04.2010., 22:19
Ne razumijem zašto zanimljivosti kad to uopće nisu zanimljivosti. Dobro, je nešto, ali ima tu i tračeva i novosti i zanimljivosti. Sve u jednom.
Uostalom, kao i obično možeš između ostalog pročitati raznih neistina, a pogotovo gluposti, vezano uz sve ovo... :ne zna:

Nicole_Lilly
13.04.2010., 22:26
Pa meni baš zato, zanimljivosti nekako objedinjuju sve to, ne vidim zašto bi se pisalo i novosti, i tračevi, i zanimljivosti u nazivu topica, kad se sve to može baciti u isti koš. :ne zna: Mislim, kako god se odlučite, meni svejedno, ali ono mi je bolje zvučalo.

marina lombardo
13.04.2010., 22:26
Ne razumijem zašto zanimljivosti kad to uopće nisu zanimljivosti. Dobro, je nešto, ali ima tu i tračeva i novosti i zanimljivosti. Sve u jednom.
Uostalom, kao i obično možeš između ostalog pročitati raznih neistina, a pogotovo gluposti, vezano uz sve ovo... :ne zna:

Pa dobro, svako gleda na ovu temu na svoj način. Ja nemam ništa protiv da bude sve tri u jednom: novosti, tračevi i zanimljivosti...

Sigurno da ima i neistine u svemu ovome pa i pukih nagađanja, ali i istinitih informacija. Zato je između ostaloga ova tema i zanimljiva. :ne zna:

Ben Marshall
13.04.2010., 22:31
Slažem se s vama :mig:
Mene nije briga za naziv teme.
Uostalom, ja sam samo dao prijedlog kako bi se topic mogao zvati s obzirom na ono što je Adrian napisao koji je također predložio promjenu naslova, i netko je od moderatora moj naziv uzeo, složio se i promijenio ga onako kako sam napisao...

friend
14.04.2010., 12:17
Je, je ona je...provjerila sam, nema zabune...i nije samo otpjevala pjesmu nego je i napisala...:rolleyes: Ima još jedna koju pjeva unutar te iste serije sa Gabrielom Anselmom a zove e Llevarte en mi

bas sam se iznenadio nikad ne bih rekao da je to njen glas :)

blenta
14.04.2010., 12:31
bas sam se iznenadio nikad ne bih rekao da je to njen glas :)

Malo guglanja je otkrilo da ipak nije njen glas. Radi se o peruanskoj pjevačici s istim imenom.

MySpace stranica (http://www.myspace.com/maritzarodriguezfans)