PDA

View Full Version : Sto kupiti?? i900 Omniu ili i8910 Omniu HD?

dark smiley
28.12.2009., 12:43
Evo nemogu se odluciti izmedju ova 2 mobitela..na prvi pogled sam odmah htio HD zbog specifikacija i ogromnog ekrana...a sad mi je u ruke dosao i900 i ne svidja mi se sto je windows, kamera je po noci losa zbog blica koji izblijedi sliku i tako...mozda je glupo i pitati ali koji je po vama bolji?? ..kod HD mi je plus sto ima 3,5mm jack i nije win soft...sad dok se jos nisam odlucio zelio bih cuti vasa misljenja koja bi mi pomogla u odluci...:)

pisitee..hvala puno :top:

p.s. mislim da sam na krivo mjesto stavio temu..:( ..prebacite ju u usporedbe modela,tnx:)

dark smiley
04.01.2010., 00:10
može ovo lockk..

dire Dawn
05.01.2010., 09:21
koji si kupio na kraju??

(isprike na spamu, al dvojila sam se oko iste stvari pa na kraju kupila SE :p)

dark smiley
05.01.2010., 19:26
i900 omniu sam imao priliku isprobati i probao sam ali mi se ne svidja sto je windows..to je meni previse i kamera mi se ne svidja...pa sam kupio samsung s8000 jet, svidja mi se, sve je super,mogu rec da mi je bolji od i900 ali ima neki tvornicki kvar oko kojeg se meni neda zivcirat tako da cu ga rijesit i na kraju uzet novu omniu HD i nadam se da cu biti zadovoljan.. :D

dire Dawn
05.01.2010., 19:39
i900 omniu sam imao priliku isprobati i probao sam ali mi se ne svidja sto je windows..to je meni previse i kamera mi se ne svidja...pa sam kupio samsung s8000 jet, svidja mi se, sve je super,mogu rec da mi je bolji od i900 ali ima neki tvornicki kvar oko kojeg se meni neda zivcirat tako da cu ga rijesit i na kraju uzet novu omniu HD i nadam se da cu biti zadovoljan.. :D

dobro za znat da nisam jedini baksuz što se toga tiče :p

drago mi je zbog tebe, ja sad čekam servis (tj da ga odnesem na servis :zubo:) za svoj SE! bemti novi mob koji su startu ne šljaka :kava:

dark smiley
05.01.2010., 19:44
ma zato cu ga se odmah rijesit..nemam zivaca jos ga na servis furat...nadam se da HD nece imat nikakvih problema..heh

dire Dawn
12.01.2010., 17:07
ma zato cu ga se odmah rijesit..nemam zivaca jos ga na servis furat...nadam se da HD nece imat nikakvih problema..heh

ja sam našla magični program za softver apdejt i sad jako jako volim SE jer je napravio to pa ipak nemoram nikud furat mob :)

inače, jesi nabavio HD?? (a jesam dosadna :p)

dark smiley
13.01.2010., 16:18
ja sam našla magični program za softver apdejt i sad jako jako volim SE jer je napravio to pa ipak nemoram nikud furat mob :)

inače, jesi nabavio HD?? (a jesam dosadna :p)

nisam..:lol::lol: kupio sam si jucer SE Aino i super mi je..bas nesto sto sam i trazio..pola ts pola normalan mob...brijem da bi mi HD dosadio iako je super mob..skup je, malo velik i ne odudara toliko od drugih...ovaj mi je i sminka i ima sve sto trebam..:cerek: zasad ostajem na ovom SE..:mig: