View Full Version : Ste gledali Sanju na RTL-u?
Pozdrav SWovci moji dragi.
Nije me ovdje bilo već neko vrijeme, a kaj češ. Mnogobrojne obveze, što RL, što na moderiranju nekih drugih mjesta me spriječiše u postanju ovdje, ali opet ću si dat truda. Obečanje.
Nego ste gledali sad Sanju? Bilo je o ST i SW fanovima.
Ovi STovci su neki totalni freakovi i gikovi:D , a "mi"?
Pa nismo puno dalje, ali ipak ispadosmo "normalniji". A onom koji je u duši Klingonac bi poručio: Daj se malo nauči mahat tim Bat'letom. Ono stvanro nije na niš ličilo. I Sanja bi to bolje napravila:D , ali-svaka čast kaj si to pristao izvoditi na televiziji.
Da gledao, umirao od smijeha. :lol: :vidiga:
Bar sam vidio tipa koji je zaslužan za moj svjetski rekord (tako sam ponosan na sebe:D).
Osorkon
25.05.2004., 22:20
ta emisija je totalni promasaj ...sve je izgledalo na sprdnju
Sw-ovci su bili umjereniji sto je za pohvalu :top:
Ne bih baš reko da su SW-ovci bili umjereniji (u prosjeku, OK, da), međutim ekstremi.... jao kako se onoj dalo oblačit sve ono na sebe (kraljica amidala)????
Iako svaka čast njoj što šije odlične kostime :top: Mogo bih je nekaj i zatražit :)
I najsimpatičniji likovi su mi bili onaj glumac (spock) i ona žeanska Jedi Knight :top:
Zakon su oboje :)
Emisija je bila koma jer je Sanja bila totalno nepripremljena i zauzela je stav da su to sve neki čudaci. To me sve živciralo i pogotovo pitanja kao "Je li to bijeg od stvarnosti, zašto se niste zaljubili u film Lessie se vraća kući, zašto ne gledate ljubiće već to..."
Mislim, moja mama obožava gledati i Star wars i Star trek, trebaš je tjerati na spavanje u sitne sate, a ima 56 godina. Mora da bježi od stvarnosti?!:bonk:
Osorkon
25.05.2004., 22:51
u biti to jesu sve ekstremi , mene je recimo najvise nazivcirala izjava predsjenika MOS Croatia..koji je rekao kako je SW njega izabrao...ali ostalo sto je rekao bilo je cist OK..
Osorkon kaže:
u biti to jesu sve ekstremi , mene je recimo najvise nazivcirala izjava predsjenika MOS Croatia..koji je rekao kako je SW njega izabrao...ali ostalo sto je rekao bilo je cist OK..
Meni je to baš oke izjava (iako lejm) zapravo je istinita. (ako gledamo nekako uvrnuto filozofski)
Osorkon
25.05.2004., 23:26
dobro to sve sada ovisi o osobnim stavovima, ali ipak mi se cini malo nelogicnim jer ipak je covjek taj koji moze birati..to je stvar percepcije..gledas u odredjeni objekt ( umjetnicko djelo... slika film, kip, glazba..itd ) i opazas...ako ti se svidja kupit ces ili nabaviti ( sliku, Film, CD, kip isl. )
Mda, ali gle ovako:
Čovjek se oblikuje svojim genetskim predispozicijama, odgoju, i mjestu (i vremenu) gdje se nalazi. Teško bi bilo reći da se čovjek oblikuje tako da on u jednom trenu svog života zavoli ST(W), no ST(W) su vjerojatno nekako sazdani da ih zavole određeni tip ljudi (sazdani od...bla bla bla), makar to bilo i slučajno, tj. nenamjerno.
-Almighty_Watashi-
26.05.2004., 15:06
Joooj kad ja odem u algoritam il neki CD shop i vidim sve one pizdarije koje me gledaju i shapchu "kuupi mee, kuupi me i slushajmeee...", onda kad se dam nagovorit i kupim to, niko sretniji od mene :o
Uspjela sam "uhvatiti" trekere, ali su mi nažalost SWovci izmakli. Vidjela sam Amidalu i stvarno su si dali truda oko kostima i šminke.
Ono što sam uspjela vidjeti bilo mi je pomalo smiješno... Moglo je i bolje ispasti, ali eto, i nije tako tragično za prvi puta.
-Almighty_Watashi-
26.05.2004., 19:44
prvi puta? Zena vodi emisiju vec mjesec dana il kolko vec. Ak se dosad nije naucila pripremat, nikad nebu. Ja kazem "off with her head"
:visi:
Zar nije uz Sanju bila još jedna kakti Amidala? Ili sam ja nešto pobrkala:misli:
A voditeljske sposobnosti dotične uopće ne komentiram. Neke stvari pokušavam ignorirati...
C'Tebo kaže:
Ne bih baš reko da su SW-ovci bili umjereniji (u prosjeku, OK, da), međutim ekstremi.... jao kako se onoj dalo oblačit sve ono na sebe (kraljica amidala)????
Iako svaka čast njoj što šije odlične kostime :top: Mogo bih je nekaj i zatražit :)
I najsimpatičniji likovi su mi bili onaj glumac (spock) i ona žeanska Jedi Knight :top:
Zakon su oboje :)
Potpisujem, s tim da mi je Jedi Knight mala totalno cool:top:
Ona švelja:D je malo udrena u glavu. sTe joj vidli facu kad je spominjala zakaj ne voli Lesi se vrača kući? Kao-ztao kaj u tom filmu ima cucaka, a faca joj govori: Dovedite mi bilo kojeg psa da ga rastrgam golim rukama:D
Mislim-svaka joj ast na velikom trudu, ali trebala bi malo kontrolirati svoje ubilačke nagone:D
Osorkon
28.05.2004., 15:28
Legion kaže:
Potpisujem, s tim da mi je Jedi Knight mala totalno cool:top:
Ona švelja:D je malo udrena u glavu. sTe joj vidli facu kad je spominjala zakaj ne voli Lesi se vrača kući? Kao-ztao kaj u tom filmu ima cucaka, a faca joj govori: Dovedite mi bilo kojeg psa da ga rastrgam golim rukama:D
Mislim-svaka joj ast na velikom trudu, ali trebala bi malo kontrolirati svoje ubilačke nagone:D
ma sta rastrgala...pojela bi ga...kostimi su OK
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.