View Full Version : Kako saznati tko je vlasnik firme?
elektrobub
05.01.2010., 17:10
Kako saznati tko je vlasnik neke firme (d.o.o.-a)?
U konkretnom slučaju u sudskom registru ne postoji firma tog imena, a niti u registru poslovnih subjekata?
Hvala!
Isabella
05.01.2010., 17:57
Ako nema u sudskom registru, jesi siguran da to poduzeće postoji?!
Ili u drugom slučaju, možda si krivo upisao ime u pretražnik sudskog registra (npr.neki razmak, crtica, dijakritički znak i sl.).
Principessa
05.01.2010., 18:06
ako je doo pošalji meni ime firme na pm pa ću ti ja naći vlasnika.. :D
elektrobub
05.01.2010., 18:14
Isabella i Principessa, hvala na infu i ponudi, no evo javno: konkretno se radi o Shamballa-i (klubu u Zagrebu, Savska cesta 30).
Dakle, kako u takvom slucaju naci MB firme?
Taj klub vjerojatno posjeduje firma nekog drugog naziva. To ti piše na samom klubu negdje oko ulaza. Ali u sudskom registru na Internetu ionako ne pišu vlasnici, samo ovlaštena osoba (direktor). Taj podatak se može saznati na trgovačkom sudu.
KILLERDOG
05.01.2010., 21:03
misliš na vlasnika na papiru ili stvarnog vlasnika :zubo:
za što ti točno treba?
covjek-od-leda
06.01.2010., 17:07
Odi tamo, popi cugu i zadrži račun. Na njemu ti sve piše. Ako ti je to problem, vjerojatno ti piše na ulazu, negdje u čošku na staklu.
Isabella
07.01.2010., 22:33
Odi tamo, popi cugu i zadrži račun. Na njemu ti sve piše. Ako ti je to problem, vjerojatno ti piše na ulazu, negdje u čošku na staklu.
Dobar savjet. Sve podatke ćeš dobiti za kavu.:D
heksadon
11.01.2010., 16:54
Taj klub vjerojatno posjeduje firma nekog drugog naziva. To ti piše na samom klubu negdje oko ulaza. Ali u sudskom registru na Internetu ionako ne pišu vlasnici, samo ovlaštena osoba (direktor). Taj podatak se može saznati na trgovačkom sudu.
koliko se ja mogu sjetiti u registru se može vidjeti i osnivač/i (naravno to ne mora biti stvarni vlasnik)
temeljni kapital
povezana društva
.....
od prošle godine na stranicama FINE se mogu vidjeti i podaci vezani za poslovanje.... (promet, dobit, broj zaposlenih)
.....
Pozdrav svima.
Kako saznati tko je vlasnik neke firme (d.o.o.-a)?
U konkretnom slučaju u sudskom registru ne postoji firma tog imena, a niti u registru poslovnih subjekata?
Hvala!
https://sudreg.pravosudje.hr/Sudreg/index.jsp
Uzmi račun, i tamo piše MB, pa provjeri.
Pod tim imenom mi ništa ne prikazuje.
eva-eva
13.01.2010., 10:00
mislim da je shamballa u vlasništvu tvrtke Summanox d.o.o.,
evo jedan link iz žutog tiska, možda ti pomogne:
http://www.index.hr/xmag/clanak/zagrebacka-elita-dosla-na-grandiozno-otvorenje-kluba-shamballa/407241.aspx
u sredini članka se spominje i neki vlasnik :ne zna:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.