PDA

View Full Version : Mclaren odustaje od naslova!!

Anđeo
28.05.2004., 13:44
Iako još nije sredina sezone a Mclaren je neloše plasiran :D u poretku Ron Denis je izjavio da se Mclaren do kraja ove godine ne namjerava uključiti u borbu za naslov prvaka. Novi bolid MP4-19B za koji je Adrian dobio odriješene ruke i sredstva ipak nije kompletno novi nego je drugi u nizu nastao na fantomskom MP4-18 uzoru. Iako je prošao sve crash testove (hura!!), na stazi ne pokazuje ništa bolju pouzdanost zato je upitan dan njegova pojavljivanja i govori se čak da se neće niti testirati idući tjedan jer ima problema sa kompatabilnošću sa sadašnjim Mercedes Benz motorom.(kakvo iznenađenje, šokiran sam :D )

Međutim Ron Denis optimistično najavljuje iduću sezonu i da će se na novome bolidu već sada početi raditi!!! A to je super jer če onda Mclaren imati čak tri bolida!! :lol: Nevjerovatno! :lol: MP4-19(sadašji), MP4-19B(ovaj koji bi trebao svaki čas na stazu) i MP4-20.(hura, to je 20 jubilarni bolid, možda i pobjednički).

I tako, iz Mclarena uvijek nešto novo i neočekivano :rolleyes: :D , međutim, tako je to kad se jednome mehaničaru daju odriješene ruke. Ali nije sve loše, možete sa www.mclaren.com downlodirati film u kojem se vidi otvaranje tehnološkog centra gdje se Ron i kraljica rukuju sa mikom, kimijem i davidom te prolaze pored fenomenalnog Mclaren-Mercedes SLR automobila i ne baš sjajnog MP4-19 bolida.

M@rio
28.05.2004., 14:08
:lol:

Ni ja se ne bih "namjeravao" natjecati za prvaka da vozim ćofija među bolidima :D

MEP
28.05.2004., 19:05
A Pametne li izjave:rolleyes:

To je isto kao da Minardi najavi da odustaje od borbe za naslov:lol:

FJBG
Mr.Ex.President:D

Anđeo
28.05.2004., 20:39
O čemu pričate? Pa Mclaren je trenutno najbrži u Nurberningu! :p :D

H3MAT0M
28.05.2004., 21:06
Jebeš to kaj su sada prvi kad je to trening. I u Monacu su bili dobri čak i u kvalifikacijama (za razliku od prijašnjih utrka), pa opet sranje na utrci. Brijem da će bit tak i ovdje.
Volio bih biti u krivu jer sam njihov pristaša, ali ovogodišnja realnost je takva. Zasrana.

MEP
28.05.2004., 22:39
Anđeo kaže:
O čemu pričate? Pa Mclaren je trenutno najbrži u Nurberningu! :p :D

Je, ali će zato motor totalno sjebat trudeći se bit prvi na treningu:D A onda ću na utrci odustat nakon 5 krugova:D :D

FJBG

Anđeo
28.05.2004., 23:11
Ne znam za to, ja sam samo čuo da je danas Šumiju otišla hidraulika a Rubens je imao problema sa krugom , skoro je izletio pa nisu uspijeli u Ferrariju završiti program za danas.:p :w

Tommy
29.05.2004., 00:22
Anđeo kaže:
Ne znam za to, ja sam samo čuo da je danas Šumiju otišla hidraulika a Rubens je imao problema sa krugom , skoro je izletio pa nisu uspijeli u Ferrariju završiti program za danas.:p :w

Bolje hidraulika nego motor :D
u biti mozda i nije ako rikne pumpa za vodu... bed... ma cak i da rikne motor... nema beda jer se u Nürburgringu moze preticat...

No. 3.
29.05.2004., 00:26
Anđeo kaže:

Mislim da je malo rano veselje.... Ali bilo bi fino kad bi oba Ferrarija odustala, onda bi sigurno imali sta gledati....

Anđeo
29.05.2004., 20:16
To pokazuje da je i Ferrari renjiv, samo da ih sreća malo napusti i dođe novi Mclarenov bolid i opet čemo imati srebrne prvake!!:D

Tommy
29.05.2004., 22:34
Anđeo kaže:
To pokazuje da je i Ferrari renjiv, samo da ih sreća malo napusti i dođe novi Mclarenov bolid i opet čemo imati srebrne prvake!!:D

Da a koji je to novi Mp4-19B (zvuci poznato? Mp4-18 / 18B) ili mozda MP4-20 (pocetkom 2006)...

MIslim da je Ron Dennis previse love stavio u svoju kucicu, i novo postrojenje od 500-injak milijuna dolara... mogao je za te pare napravit dobar bolid... a ne ovo smece...

Anđeo
30.05.2004., 21:24
Tommy kaže:
Da a koji je to novi Mp4-19B (zvuci poznato? Mp4-18 / 18B) ili mozda MP4-20 (pocetkom 2006)...

MIslim da je Ron Dennis previse love stavio u svoju kucicu, i novo postrojenje od 500-injak milijuna dolara... mogao je za te pare napravit dobar bolid... a ne ovo smece...

Vidi se da se ne razumiješ u F1, Mclarenov MP4-19 što se tiče aerodinamike i same konstrukcije ništa ne zaostaje za konkurencijom a za Ferrarijem sve više smanjuje zaostatak. Druga važna stvar je ta da je Mercedes-Ilmor motor u početku bio slabiji od konkurencije jer su valjda mislili da če svi isto imati manje konja a povećanjem snage još na testiranjima smanjili su izdržljivost. Motor je sve bolji a Mercedes će mjenjati materijal kojim je konstruiran zbog toga jer se sumnja da on smanjuje izdržljivost.
Teća stvar su gume a to je ove sezone evidentno da je Michelin lošiji od Bridgestonea.
Novi MP4-19B imati če još bolju aerodinamiku i u Mercedesu su najavili potpuno novi Mercedesov motor konstruiran bez Ilmora. Mclaren razmišlja o povratku na Bridgestone od 2006. kad im ističe ugovor sa Michelinom.
Evo nadam se da si nešto naučio. Nemoraš mi zahvaljivati to sam ti sve od srca objasnio jer volim obrazovati neuke.:p :D

Anđeo
30.05.2004., 21:33
Pošto je ovo službena tema o Mclarenu tu ču napisati komentare nakon zadnje utrke u kojima se vidi optimizam. Ovo moram tu napisati tako da mi Villeneuve(svi znamo tko je on) ne sere ako bih to negdje drugdje napisao.

RON DENNIS
“The reliability problems we are experiencing at the moment are linked with our efforts to increase the team’s competitiveness as fast as possible. Our qualifying and the early part of the race certainly demonstrated that we are getting there. Of course it’s painful not to finish races, but the most constructive way forward for the team is to analyse the problems and execute the engineering solutions.”

NORBERT HAUG
“A disappointing outcome to the race. Kimi and David did everything right and were in good positions during the opening laps. The engines will go back to Mercedes-Ilmor tonight to investigate the source of the failures which we suspect was a problem with a batch of pistons from which all the engines for this race have been built.”

Alfa Romeo
31.05.2004., 00:26
Anđeo kaže:
Vidi se da se ne razumiješ u F1, Mclarenov MP4-19 što se tiče aerodinamike i same konstrukcije ništa ne zaostaje za konkurencijom a za Ferrarijem sve više smanjuje zaostatak. Druga važna stvar je ta da je Mercedes-Ilmor motor u početku bio slabiji od konkurencije jer su valjda mislili da če svi isto imati manje konja a povećanjem snage još na testiranjima smanjili su izdržljivost. Motor je sve bolji a Mercedes će mjenjati materijal kojim je konstruiran zbog toga jer se sumnja da on smanjuje izdržljivost.

I bolje im je... opet sam se smijao i plakao istovremeno...
:lol: :cry:

Ionako.. ako su sta dosegli po snazi - to je barichelo...
Kimi je sa istom kolicinom goriva ko schumy zaostajao 1-2 sec i kocio ostale...

Uzalud ti te price.. i minardi moze imat motor snazniji od ferarija... za citavu minutu... (ajde mozda ne minardi, ali svi ostali).
Bas u tome je problem... izdrzljivost/snaga... jedno smanjuje drugo..
ali kako kazes - cini se da ovi u mclarenu su se sada odlucili da je bolje biti medju prvih deset i odustati nego voziti se medju zadnjih deset i da ih minardi ganja...

Anđeo kaže:

Teća stvar su gume a to je ove sezone evidentno da je Michelin lošiji od Bridgestonea.
[/B]

Da vidimo to po tome sto u prosjeku prvih deset je 2 brigstonea... Nije to neki argument.. dobra strana miselinki je to da su na startu odlicne pa Schumacher se obicno muci sto daje montoji i ostatku priliku za napad...
No za sada meclarenu nema pomoci...

Anđeo kaže:
Mclaren razmišlja o povratku na Bridgestone od 2006. kad im ističe ugovor sa Michelinom.
[/B]

Pitanje je dali im se to isplati jer bridgstone sada radi gume samo za potrebe ferrarija - a ostali - ima da se prilagode...

a trenutno mclaren nije nesto sto ce skinuti ferrari sa trona...

Anđeo
31.05.2004., 00:35
Alfa Romeo kaže:
I bolje im je... opet sam se smijao i plakao istovremeno...
:lol: :cry:

Ja mogu reči samo da se nisam iznenadio.:D

Alfa Romeo kaže:
Ionako.. ako su sta dosegli po snazi - to je barichelo...
Kimi je sa istom kolicinom goriva ko schumy zaostajao 1-2 sec i kocio ostale...

Cilj je bio dostiči BAR i Renault a Williams je već dosta pao u performansama. I nije Kimi nikoga kočio, vremena su mu bila bolja od ostalih.

Alfa Romeo kaže:
Uzalud ti te price.. i minardi moze imat motor snazniji od ferarija... za citavu minutu... (ajde mozda ne minardi, ali svi ostali).
Bas u tome je problem... izdrzljivost/snaga... jedno smanjuje drugo..
ali kako kazes - cini se da ovi u mclarenu su se sada odlucili da je bolje biti medju prvih deset i odustati nego voziti se medju zadnjih deset i da ih minardi ganja...

Pa bolje je, barem se ne žele sramotiti da ih obilaze za krug.:D
Ne brini ti za Mclaren, nači če oni odgovor Ferrariju.

Alfa Romeo kaže:

Da vidimo to po tome sto u prosjeku prvih deset je 2 brigstonea... Nije to neki argument.. dobra strana miselinki je to da su na startu odlicne pa Schumacher se obicno muci sto daje montoji i ostatku priliku za napad...
No za sada meclarenu nema pomoci...

U ovoj utrci 5 je bilo Bridgestonovih a 5 Michelinovih, što iznenađuje jer ipak je Michelin kod svih jačih momčadi osim kod Ferrarija.

Alfa Romeo kaže:
Pitanje je dali im se to isplati jer bridgstone sada radi gume samo za potrebe ferrarija - a ostali - ima da se prilagode...

a trenutno mclaren nije nesto sto ce skinuti ferrari sa trona...

Nikad se ne zna kako daleko če Mclaren dogurati. Nitko nije očekivao ovakav BAR ove sezone pa vidiš kako se može brzo napredovati a pogotovo team kao Mclaren koji ima najviše zaposlenih ljudi u F1.

WayOut
31.05.2004., 21:37
Mclaren nikad ne odustaje od naslova!
Zar nije ocito da je sve ovo scenarij smisljen prije pocetka sezone da bi konacni Mclarenov naslov bio sto sladi! Jos koju utrku i dogodit ce se planirani mercedes bum (u pozitivnom smislu)!

:D

MEP
31.05.2004., 21:40
WayOut kaže:
Mclaren nikad ne odustaje od naslova!
Zar nije ocito da je sve ovo scenarij smisljen prije pocetka sezone da bi konacni Mclarenov naslov bio sto sladi! Jos koju utrku i dogodit ce se planirani mercedes bum (u pozitivnom smislu)!

.......... i onda je svizac zamotao čokoladu u omot.....:D

Naslađa napast od kada postoji čokolada :s :s

FJBG

Toi Bao Bao
31.05.2004., 21:45
ma uzas su ove sezone... smrc... tesko mi je ovo priznat ali stvarno smrde :(
nadam se da ce mali kimi otici u neku postenu momcad u kojoj ce moci pokazati svoj talent...

jos jedno pitanje... da li vi vavijate za momcad ili za vozaca?

WayOut
31.05.2004., 21:49
Ove sezone ja navijam za gumu!
Sljedecu, zna se!

Anđeo
31.05.2004., 23:22
Toi Bao Bao kaže:
nadam se da ce mali kimi otici u neku postenu momcad u kojoj ce moci pokazati svoj talent...

Za momčad! Mada bi uvijek navijao i za vozače koji su ostavili trag u Mclarenu i otišli u neku drugu momčad, npr. da sada dođe Hakkinen u Williams ili da Raikkonen ode u Ferrari, njih bih podržavao i ne bih bio tužan kad bi Mclaren bio izad njih ali uvijek mi je na prvome mjestu Mclaren. Makar za njega vozili Baumgartner i Klien. :D

Alfa Romeo
31.05.2004., 23:35
Anđeo kaže:
Za momčad! Mada bi uvijek navijao i za vozače koji su ostavili trag u Mclarenu i otišli u neku drugu momčad, npr. da sada dođe Hakkinen u Williams ili da Raikkonen ode u Ferrari, njih bih podržavao i ne bih bio tužan kad bi Mclaren bio izad njih ali uvijek mi je na prvome mjestu Mclaren. Makar za njega vozili Baumgartner i Klien. :D

Pazi da ti se to i ne ostvari.....
Jer kako su krenuli.....:flop:

Anđeo
31.05.2004., 23:44
Alfa Romeo kaže:
Pazi da ti se to i ne ostvari.....
Jer kako su krenuli.....:flop:

Uz dobar bolid možda bi i oni mogli do naslova, pogledaj recimo kako je Villeneuve došao ili kako se Eddie Irwine borio za njega.:D

MEP
01.06.2004., 00:06
Toi Bao Bao kaže:

Za momčad, ali ako se u njoj nađe neki lik koji mi je simpatičan ( kao Schumacher ), onda navijam i za vozača:D

FJBG

Anđeo
01.06.2004., 01:28
Mr.Ex. President kaže:
Za momčad, ali ako se u njoj nađe neki lik koji mi je simpatičan ( kao Schumacher ), onda navijam i za vozača:D

FJBG

:lol: :lol: Nešto ovako smješno nisam već dugo pročitao!! :lol: :lol:

Simpatičan!! Šumaher!! :lol: :lol:

Bozidar
01.06.2004., 01:42
Anđeo kaže:
:lol: :lol: Nešto ovako smješno nisam već dugo pročitao!! :lol: :lol:

Simpatičan!! Šumaher!! :lol: :lol:
Mozda misli u usporedbi brace sumacher. Stariji je ipak simpaticniji od mladeg (ako se uz rijec simaptican uopce moze pridruziti scumacheru).:D

Anđeo
01.06.2004., 02:00
Bozidar kaže:
Mozda misli u usporedbi brace sumacher. Stariji je ipak simpaticniji od mladeg (ako se uz rijec simaptican uopce moze pridruziti scumacheru).:D

Ja u toj silnoj dozi antipatičnosti ne mogu nači manje antipatičnog. Jebiga i ja sam samo čovjek.:D

Bozidar
01.06.2004., 02:02
Anđeo kaže:
Ja u toj silnoj dozi antipatičnosti ne mogu nači manje antipatičnog. Jebiga i ja sam samo čovjek.:D
:amen:

FiA
01.06.2004., 07:49
Anđeo kaže:

Jel? Ne možeš naći manje antipatičnog? Hmm... to će onda značiti da su ti svi drugi puno antipatičniji od Schumachera, jel? :D

Rain
01.06.2004., 07:53
FiA kaže:
Jel? Ne možeš naći manje antipatičnog? Hmm... to će onda značiti da su ti svi drugi puno antipatičniji od Schumachera, jel? :D

:D semantika i sintaksa su ponekad smrtonosne.....

Blackbird
01.06.2004., 08:21
Bozidar kaže:

Možda je mislio u usporedbi s Josipom Brozom ili nekim kukcem.

Mada puno insekata ima lijepši pogled :D
Vidi Miljenka...

http://www.americanpestcontrol.com/126.jpg

FiA
01.06.2004., 12:38
Šef McLarena Ron Dennis potvrdio je da će momčad započeti testiranja na svom novom bolidu u utorak na Silverstoneu u Engleskoj. McLaren se nadao da će konkurirati za naslov ove sezone, ali je uspio skupiti samo pet bodova...

McLaren će pokušati što prije svoj novi bolid MP4-19B postaviti na stazi u nadi da će s njim momčad postići bolje rezultate i konkuritati za vrh pobjedničkog postolja. Dennis je rekao: "Sve je išlo prema planu i testiranja će započeti u utorak. Bolid bi trebao biti na sva tri dana testiranja."

Anđeo
01.06.2004., 12:41
Blackbird kaže:
Možda je mislio u usporedbi s Josipom Brozom ili nekim kukcem.

Mada puno insekata ima lijepši pogled :D
Vidi Miljenka...

Miljenko je stvarno simpatičan! :lol: :top:

Anđeo
01.06.2004., 12:42
FiA kaže:
Šef McLarena Ron Dennis potvrdio je da će momčad započeti testiranja na svom novom bolidu u utorak na Silverstoneu u Engleskoj. McLaren se nadao da će konkurirati za naslov ove sezone, ali je uspio skupiti samo pet bodova...

McLaren će pokušati što prije svoj novi bolid MP4-19B postaviti na stazi u nadi da će s njim momčad postići bolje rezultate i konkuritati za vrh pobjedničkog postolja. Dennis je rekao: "Sve je išlo prema planu i testiranja će započeti u utorak. Bolid bi trebao biti na sva tri dana testiranja."

S oduševljenjem ču pratiti testiranja!

Alfa Romeo
01.06.2004., 15:22
Anđeo kaže:
Uz dobar bolid možda bi i oni mogli do naslova, pogledaj recimo kako je Villeneuve došao ili kako se Eddie Irwine borio za njega.:D

Oba dva primjera su bili u superiornom bolidu... prvi cak vise nego drugi...

Makni schumija i eto baricela ko prvaka...

U samo dobrom bolidu(ili vrlo dobrom) - nista nebi bilo od njih...
Istina.. danas bi im na ruku isao bodovni sistem...

Zalosno je da irvine nije uspio.. a to treba pamtit po tome da mu je schumacher zadnje dvije utrke cuvao ledja i prepustio pobjedu u maleziji...

Anđeo
01.06.2004., 18:58
Alfa Romeo kaže:
Oba dva primjera su bili u superiornom bolidu... prvi cak vise nego drugi...

Uz puno sreće i odustajanja konkurencije.

Alfa Romeo kaže:
Zalosno je da irvine nije uspio.. a to treba pamtit po tome da mu je schumacher zadnje dvije utrke cuvao ledja i prepustio pobjedu u maleziji...

Šta se tiče toga svaka čast Šumahera iako je on uvijek prvi vozač i njemu čuvaju leđa ali ipak zna uvijek donesti odluku dobru za cijelu momčad i ako treba nekoga pustiti.

Sepa
01.06.2004., 19:04
MP4-19b je ugledao svjetlo dana :)

Anđeo
01.06.2004., 19:09
Sepa kaže:
MP4-19b je ugledao svjetlo dana :)

:cheer: :cheer: :cheer:

TESTING TIMES
Silverstone, England

Tuesday, June 1, 2004

Weather:

Fastest times of the day:

1. Fernando Alonso Renault 1m22.075s 60
2. Kimi Raikkonen Team McLaren Mercedes 1m22.120s 46
3. Jarno Trulli Renault 1m23.392s 28
4. Antonio Pizzonia Williams BMW 1m23.683s 51
5. Marc Gene Williams BMW 1m25.748s 82
6. Christian Klien Jaguar Cosworth 1m26.214s 62
7. Cristiano da Matta Toyota 1m26.220s 51
8. Michael Schumacher Scuderia Ferrari 1m26.407s 30
9. Takuma Sato BAR Honda 1m30.208s 15

Ah, kako smo dobri :cry: u kontinuitetu 46 krugova i to ovakva brilijantna vremena! Super za Renault kad može pratiti Mclaren.

H3MAT0M
01.06.2004., 19:18
Anđeo kaže:
Ah, kako smo dobri :cry: u kontinuitetu 46 krugova i to ovakva brilijantna vremena! Super za Renault kad može pratiti Mclaren.
Još samo da se osiguraju da će motor izdržati cijelu utrku. :top:

Anđeo
01.06.2004., 20:13
H3MAT0M kaže:
Još samo da se osiguraju da će motor izdržati cijelu utrku. :top:

Ma ja mislim da to oni namjerno, bolidi su im kasko osigurani pa ih namjerno svaki put sjebu, zato su uspijeli skupiti lovu za novi centar. Sad če imati 1-2 do kraja sezone i osvojiti oba naslova i nakrpat se para od osiguranja.:D

mr X
01.06.2004., 20:20
Alfa Romeo kaže:

niti u tri života usrani brazilac to nebi ostvario. on jednostavno nije tip pobjednika...kad bi sve ostalo štimalo on bi napravio grešku i tako u nedogled...

MEP
01.06.2004., 20:35
Anđeo kaže:
Sad če imati 1-2 do kraja sezone i osvojiti oba naslova i nakrpat se para od osiguranja.:D

:lol::lol::lol:

FJBG

Anđeo
01.06.2004., 22:22
Mr.Ex. President kaže:
:lol::lol::lol:

FJBG

Vidjeti češ već u Kanadi u gornjem kutu svoga Sonya kako srebrni slave!:D

Alfa Romeo
01.06.2004., 22:42
Anđeo kaže:

Nisam mogao odoljeti..
Moram sam se i ja prikljuciti...

:lol: :lol: :lol:

MEP
01.06.2004., 23:26
Anđeo kaže:

Nije gornji, nego donji:D

.....prije kako dime:lol::lol::lol:

FJBG

Tommy
03.06.2004., 22:19
Anđeo kaže:
:cheer: :cheer: :cheer:

TESTING TIMES
Silverstone, England

Tuesday, June 1, 2004

Weather:

1. Fernando Alonso Renault 1m22.075s 60
2. Kimi Raikkonen Team McLaren Mercedes 1m22.120s 46
3. Jarno Trulli Renault 1m23.392s 28
4. Antonio Pizzonia Williams BMW 1m23.683s 51
5. Marc Gene Williams BMW 1m25.748s 82
6. Christian Klien Jaguar Cosworth 1m26.214s 62
7. Cristiano da Matta Toyota 1m26.220s 51
8. Michael Schumacher Scuderia Ferrari 1m26.407s 30
9. Takuma Sato BAR Honda 1m30.208s 15

Da... odlicna vremena... samo treba napomenut da je Webber i JAGUARU dan kasnije odvozio nekih 116 krugova sa najbrzim vremenom 1'17"638... sto je brze od svih ferrarija i McLarena na testu... i treba napomenut da je novi REKORD silverstonea...

dok je famozni Mp4-19B bio 6 od 10 vozaca na testu...

pa sad ako se pouzdajes u rezultate testova... i ako ti prosli govori da se McLaren Vraca... onda ti ovaj treba govoriti da je Jaguar bolji od MClarena...

inace... sta se tice pobjede srebrnih u Canadi... :lol: :lol: mozda ako se Minardi ofarba u srebrnastu boju imaju vece sanse za to :lol: ili ti gledas poredak straga... onih DNF :D

Anđeo
04.06.2004., 01:29
Tommy kaže:
Da... odlicna vremena... samo treba napomenut da je Webber i JAGUARU dan kasnije odvozio nekih 116 krugova sa najbrzim vremenom 1'17"638... sto je brze od svih ferrarija i McLarena na testu... i treba napomenut da je novi REKORD silverstonea...

dok je famozni Mp4-19B bio 6 od 10 vozaca na testu...

Znam da su testovi drugo a utrka drugo ali moram te ispraviti.
David je sa MP4-19(stari) bio u Monzi i bio 6 od 7.

Monza, Italy

Thursday, 3 June, 2004

Weather: An average of 30 degrees

Driver Constructor Time Laps
Giancarlo Fisichella Sauber 1m20.690s 98
Luca Badoer Scuderia Ferrari 1m20.738s 76
Ralf Schumacher Williams BMW 1m21.223s 102
Anthony Davidson BAR Honda 1m21.460s 22
Ricardo Zonta Toyota 1m21.778s 55
David Coulthard Team McLaren Mercedes 1m22.084s 68
Ryan Briscoe Toyota 1m22.424s 89

Dok je Kimi vozio novi MP4-19B u Silverstonu, tamo gdje je Jaguar bio najbolji i bio je četvrti

Silverstone, England

Thursday, May 3, 2004

Weather: A high of 20 degrees

Mark Webber Jaguar Cosworth 1m17.638s 116
Jenson Button BAR Honda 1m17.862s 108
Rubens Barrichello Scuderia Ferrari 1m18.041s 90
Juan Pablo Montoya Williams BMW 1m18.124s 85
Kimi Raikkonen Team McLaren Mercedes 1m18.208s 103
Jarno Trulli Renault 1m18.260s 69
Fernando Alonso Renault 1m18.281s 99
Cristiano da Matta Toyota 1m18.540s 98
Antonio Pizzonia Williams BMW 1m19.264s 14
Giorgio Pantano Jordan Ford 1m19.651s 44
Nick Heidfeld Jordan Ford 1m20.935s 71

Kimi je izuzetno zadovoljan no evo i izjave:

The Finn said:"Another productive test session but its still early days but so far, so good. The development car seems to be a lot more stable which is one of the things we have been trying to encourage so that is positive. We had a small problem with the brake ducts which took some time to fix but that sort of thing is pretty normal when you develop and test a car on the track. I will continue my testing duties tomorrow (Thursday) when we should be able to make further progress."

Tommy
04.06.2004., 20:58
My bad... mislim ispravka... ali ipak testiranja su nista...
niti razlog za nadanje niti razocaranje...

Anđeo
04.06.2004., 23:24
Tommy kaže:
My bad... mislim ispravka... ali ipak testiranja su nista...
niti razlog za nadanje niti razocaranje...

Za navijače su ništa ali su za bilo koji team prilika da napreduju.

Tommy
05.06.2004., 00:03
Bas i o tome sad FIA raspravlja... tocnije o tome kako su korisna momcadima koje imaju love testirat.... a minardi koji jadan jedva ima love za doc na utrku pati...

inace ima neki prijedlog o minimiziranju testiranja... nesto kao ukupna godisnja kilometraza... (na testiranjima mislim...)

ali me ni stvarno nije jasno zasto McLaren ne dovede ovaj novi bolid ODMAh na utrku... pa koliko smo vidjeli stvarno nemaju NISTA za izgubit... gore od ovoga stvarno ne moze....

a i sad cemo vidjet koliko mecka moze popravit taj motor...
sta je najbolje kod novog bolida je da je kimmi odvozio 118 krugova bez beda... ZAKON... mozda cak i nesto bude od tog bolida :D

Anđeo
05.06.2004., 20:59
Tommy kaže:
Bas i o tome sad FIA raspravlja... tocnije o tome kako su korisna momcadima koje imaju love testirat.... a minardi koji jadan jedva ima love za doc na utrku pati...

inace ima neki prijedlog o minimiziranju testiranja... nesto kao ukupna godisnja kilometraza... (na testiranjima mislim...)

ali me ni stvarno nije jasno zasto McLaren ne dovede ovaj novi bolid ODMAh na utrku... pa koliko smo vidjeli stvarno nemaju NISTA za izgubit... gore od ovoga stvarno ne moze....

a i sad cemo vidjet koliko mecka moze popravit taj motor...
sta je najbolje kod novog bolida je da je kimmi odvozio 118 krugova bez beda... ZAKON... mozda cak i nesto bude od tog bolida :D

Da, čudno je to jer nigdje ne piše da je novi Mercedesov motor već ovaj sa prošle utrke!! Možda je bio problem u konstrukciji starog bolida pa je bilo problema sa hlađenjem a motor možda nije bio toliko loš.

Anđeo
05.06.2004., 21:04
Evo još malo testnih rezultata:

TESTING TIMES
Monza, Italy

Friday, June 4, 2004

Weather: An average of 30 degrees

1. Luca Badoer Scuderia Ferrari 1m20.125s 41
2. Giancarlo Fisichella Sauber 1m21.165s 61
3. Ryan Briscoe Toyota 1m21.864s 97
4. Pedro de la Rosa Team McLaren Mercedes 1m21.883s 120
5. Andrea Bertolini Scuderia Ferrari 1m28.274s 23

Šuška se o tome da je Andrea Bertolini moguči Šumaherov naslijednik u Ferrariju jer imaju istu tehniku prestizanja.:D

WayOut
05.06.2004., 21:11
Anđeo kaže:
Šuška se o tome da je Andrea Bertolini moguči Šumaherov naslijednik u Ferrariju jer imaju istu tehniku prestizanja.:D

Tommy
05.06.2004., 23:51
Anđeo kaže:

Evo lijepo diskutiramo kad ti morao ubacit ovo zadnje... tsk,tsk, tsk...

Anđeo
07.06.2004., 15:34
Tommy kaže:
Evo lijepo diskutiramo kad ti morao ubacit ovo zadnje... tsk,tsk, tsk...

Hebiga, izletilo mi je!:D