View Full Version : Magična privlačnost / Sortilegio (vol.1)
Poncha_los a
23.02.2010., 08:05
U, koja tuča Brune i Alexa...:s:s Odmah s kreveta ga je izvukao... Koja legenda... A što su se nalupali, čak je i majka dobila po sebi... Ali Alexu dobro stoje masnice...:top::cerek:
Onaj novi, "ljepotan" (ne znam kome) mi je grozan... Bezvezan i dosadan... Ali frizura mu je očaj...strava...:rolleyes: Ne znam što on sad hoće s MJ... A Alexu nije ni do gležnja...
MJ mi i dalje nije jasna... Dosadi više s tom rastavom... Ali idu na neki put, bit će nešto od toga...
XXlunaXX
23.02.2010., 08:10
Ko vam je od žena najljepša u seriji? U faci i u tijelu?
Meni je MJ. Ne znam, ima možda mala čudna usta, al mi je svejedno prelijepa. Ima nešto u sebi, nekako mi pozitivno zrači. Maura je isto lijepa, a i Victoria za svoje godine:top:
Jučer mi je onaj fajt bio:s Super su to napravili, imala sam dojam da se stvarno mlate i na kraju madre dobije po nosu:rofl: Sad su svi u kući puni masnica: Alex, Bruno, Madre, Pedro, trebali su malo namazat i Paulu i Raquel,nek se vidi da su se i one tukle:bonk:
Onaj Ulises! Majko mila, šta ga stalno snimaju u krupnom kadru, imam osjećaj da će izvirit iz televizora. Sav je neki izvitoperen i umjetan.
Jedva čekam današnju epizodu. Još uvijek se suzdržavam da ne gledam unaprijed, ne znam do kad ću izdržat.:w
Victoria *
23.02.2010., 08:42
Meni je MJ. Ne znam, ima možda mala čudna usta, al mi je svejedno prelijepa. Ima nešto u sebi, nekako mi pozitivno zrači. Maura je isto lijepa, a i Victoria za svoje godine:top:
Jučer mi je onaj fajt bio:s Super su to napravili, imala sam dojam da se stvarno mlate i na kraju madre dobije po nosu:rofl: Sad su svi u kući puni masnica: Alex, Bruno, Madre, Pedro, trebali su malo namazat i Paulu i Raquel,nek se vidi da su se i one tukle:bonk:
Onaj Ulises! Majko mila, šta ga stalno snimaju u krupnom kadru, imam osjećaj da će izvirit iz televizora. Sav je neki izvitoperen i umjetan.
Jedva čekam današnju epizodu. Još uvijek se suzdržavam da ne gledam unaprijed, ne znam do kad ću izdržat.:w
To sam i ja govorila prvih 4-5 epizoda, i onda nisma više mogla..:lol: sad sam na 90 epizodi...i još gledam popodne :top:
Glori2704
23.02.2010., 08:47
Dobro jutro kokoške :D Nažalost jučer nisam stigla gledati seriju, a i reprizu ću propustiti. Da li mi netko može u kratkim crticama ispričati što se lijepoga dogodilo. Da zujala sam malo po jubitubu tako da imam nekoliko pitanja.
- Što je to bilo sa navodnom trudnoćom?
- Zašto su se A i B potukli?
- Da li se A ljuti na V?
- Ulisses ili kako god - što on glumata?
- Gdje idu na put?
- Da li su posvađani? - jer vidjela sam da će nešto biti na ratnoj nozi kada dođu u hotel? Zašto?
Hvala Vam puno puno gallinice moje :top::D
Anita2507
23.02.2010., 08:49
Meni je tuča bila dobra, ali se baš vidilo da se uopće ne tuku, to je bilo malo preočito, pogotovo oni udarci u lice, točno se vidjelo kako mu rukom prođe pored lica, to su mogli malo bolje napraviti.
Koji fajt jučer, wow, Bruni su dobro napravili oko, a i Victoria je dobila, premda se ništa ni ne vidi, tako joj i treba kada je glavno zabadalo :zubo:
Jučer se više nisam mogla odupirati, pogledala klipiće na youtube MJ&A do 60 nastavka
Dobro jutro kokoške :D Nažalost jučer nisam stigla gledati seriju, a i reprizu ću propustiti. Da li mi netko može u kratkim crticama ispričati što se lijepoga dogodilo. Da zujala sam malo po jubitubu tako da imam nekoliko pitanja.
- Što je to bilo sa navodnom trudnoćom?
- Zašto su se A i B potukli?
- Da li se A ljuti na V?
- Ulisses ili kako god - što on glumata?
- Gdje idu na put?
- Da li su posvađani? - jer vidjela sam da će nešto biti na ratnoj nozi kada dođu u hotel? Zašto?
Hvala Vam puno puno gallinice moje :top::D
Bruno je ono još u petak bio rekao MJ da kaže Alexu da ga je varala s njim i da čeka njegovo dijete i ucjenjivao ju je s onom snimkom na mobu di sumnjiči njenog oca za prodaju oružja. Uglavnom, ta priča s trudnoćom je nastavak na to, Alex je pitao MJ kad treba dobit mengu jer su se kresali dva puta bez kondoma pa su kao šanse da je trudna, a ona je opet počela sa svojim brijama o razvodu, međutim, Alex joj ne da da ode iz kuće dok postoji šansa da nosi njegovo dijete. A i B su se potukli upravo zato što je A saznao za tu snimku kojom B ucjenjuje MJ i zaprijetio mu je da se više ne približava "njegovoj ženi". Kad je B skužio da A ima tu snimku, skočio je na njega i tako je to krenulo.
A se u biti ljuti na V, jer je u biti varala i njegovu majku kad je imala aferu s njegovim ocem, ali kad je V dobila po nosu tijekom tuče, A se ful zabrinuo i na neki način joj je oprostio. Kol'ko sam skužila, on asd kao shvaća da se žena bila zaljubila i da mu je ipak sve ove godine bila divna majka...:blabla:
Ulises neznam šta glumi... Njega Maura mota, koliko sam skužila...
I ne zna se di MJ i A idu na put, bar ja nisam ulovila...
I za sad još nisu posvađani, al ziher će se zakačit tijekom vožnje, već ih vidim...:p
Spacegirl
23.02.2010., 10:43
Jutro, koke! :cheer:
Nešto sam zaboravila spomenut jučer, pa ću sada : što onaj el dotor hoće od Viki?? Sto puta je pit'o što se dogodilo i da joj ne vjeruje da je pala niz skale...:ne zna:
sonja:)
23.02.2010., 10:59
vidim...:p
zaboravila si spomenit man-to-man razgovor Alexa i Toyboy-a ti Toyboy hvali Vikicu na sva usta i priznaje Aleksu da ju voli, a Alex takav divan i emancipiran kakav je, govori mu da ljubav ne poznaje godine, status ili slično. ah, oko moje!:cerek:
i onda je Toyboy pitao Alexa dal je on zaljubljen u MJ, i onda je on izveo oskarovski monolog kako je lijepa, kako mu se sviđa, kako ju želi štitit i usrećit i blabla i naravno, pri tome je bio božanstven :mig::mig::cerek:
a Ulisses, kontam si da se on loži na Mauru pa ona s njim može šta hoće, tako da mu je rekla da se približi MJ i Bruni pa da malo izvidi šta se dešava između njih, jer svi sumnjaju da MJ i B nešto muljaju zajedno. al sad mi pari kako je Ulisses gledao MJ kad ju je prvi put vidio, bacit će kandže na nju :rofl:
ostalo ti je sve wexa rekla, A i MJ idu na put, zato jer je policija našla da je onaj kampesino koji je bio spasio Alexa nakon nesreće prodao onaj neki Rolex koji mu je Alex dao, i sad su oni njega uhapsili da kao ima veze s tim pokušajem ubojstva, ali oko naše zna da tu nigdje veze nema, tako da sad ide u tu neku pripizdinu da izbavi tog kampesina iz zatvora ili tako nešto. pa će bit veselo valjda...po hotelskim sobama, mislim :mig:
bar se nadam :mikrocerek:
Spacegirl
23.02.2010., 11:41
zaboravila si spomenit man-to-man razgovor Alexa i Toyboy-a ti Toyboy hvali Vikicu na sva usta i priznaje Aleksu da ju voli, a Alex takav divan i emancipiran kakav je, govori mu da ljubav ne poznaje godine, status ili slično. ah, oko moje!:cerek:
i onda je Toyboy pitao Alexa dal je on zaljubljen u MJ, i onda je on izveo oskarovski monolog kako je lijepa, kako mu se sviđa, kako ju želi štitit i usrećit i blabla i naravno, pri tome je bio božanstven :mig::mig::cerek:
a Ulisses, kontam si da se on loži na Mauru pa ona s njim može šta hoće, tako da mu je rekla da se približi MJ i Bruni pa da malo izvidi šta se dešava između njih, jer svi sumnjaju da MJ i B nešto muljaju zajedno. al sad mi pari kako je Ulisses gledao MJ kad ju je prvi put vidio, bacit će kandže na nju :rofl:
ostalo ti je sve wexa rekla, A i MJ idu na put, zato jer je policija našla da je onaj kampesino koji je bio spasio Alexa nakon nesreće prodao onaj neki Rolex koji mu je Alex dao, i sad su oni njega uhapsili da kao ima veze s tim pokušajem ubojstva, ali oko naše zna da tu nigdje veze nema, tako da sad ide u tu neku pripizdinu da izbavi tog kampesina iz zatvora ili tako nešto. pa će bit veselo valjda...po hotelskim sobama, mislim :mig:
bar se nadam :mikrocerek:
I ja sam čula da će biti veselo....:D
Glori2704
23.02.2010., 12:35
HVALA VAM CURKE:top::top::top::D
Šta nije Maura čak obećala onom strašilu (Ulisesu ili štaveć) pare ak iskopa o trojcu A-MJ-B?:)
Da, da :mig:
Dobro mi je bilo i ono kad ga je uputila da ako hoće za svoje posebne usluge biti plaćen da se obrati Raquel :lol:
Dadada, zaboravih tog seljačića koji ga je onda bio spasio nakon nesreće... Na Pinku (kako sve pišu fonetski) ga prevode Čučo pa se lomim svaki put kad se pojavi...:rofl: Al opet, I wonder, čuček=pilić po zagorski... Čovjek je valjda ostao zapanjen sirovom ljepotom Alexovog izranjavanog tijela u razderanoj odjeći pa ga je zato spasio - usudila bih se reći da je on idejni začetnik gallina... :mig:
A Ulises... Ma brijem da je on neka socijala teška koja je prokockala imetak ko onaj Roberto od Raquel, ali budući da on nema bogatog šogora pa se mora kurvat za stan i hranu. Sjećate se da mu je Bruno bio rekao da je parazit, a Maura mu je dopustila da živi kod nje a za uzvrat će on iskopati o A-MJ-B trokutiću šta uspije.
Off - položila ispit!!! :top: Sad za nagradu očekujem golog Alexa... Zadnji put je bio samo lijevi, ali danas ne prihvaćam ništa manje od oba guza!!:cerek::eek:
ScorpioS
23.02.2010., 16:03
Off - položila ispit!!! :top: Sad za nagradu očekujem golog Alexa... Zadnji put je bio samo lijevi, ali danas ne prihvaćam ništa manje od oba guza!!:cerek::eek:
Cestitam!
Moracu te razocarati sto se tice ovog zadnjeg :mig:
Taj Ulises je stvarno jedan ljigav tip. Ne kontam gdje bas njega nadjose da glumi zavodnika
Victoria *
23.02.2010., 16:25
hahhahahaa... MJ gleda Alexa kako se skida i misli si,a što bi ja sad malo grrr...a ono pravi se fina,a njegov osmjeh govori više od riječi..zaljubi se como loco :D
ANDY_1212
23.02.2010., 16:39
kako je ova Maura :cice:
forzaMILAN
23.02.2010., 16:57
čučo i čenčo :rofl: pa gdi nađu takva imena?
Victoria *
23.02.2010., 17:00
Današnja epizoda... aaaaa...:cerek:
Nisam doslovce disala čitavo vrijeme..osobito na scenu pod tušem..:sJoš uvijek ne shvaćam kako netko može biti tako privlačan...aaaaa..stvarno mi su super par njih dvoje,ovo pod tušem je bilo i više nego zavodljivo..mogu misliti kak se JAcky negdje smješkala u sebi..dobila je ono što sve žene žele..dirao ju je,ljubio,mazio..najljepši muškarac na svijetu..aaaa:cerek:
Totalno mi je super scena kad ona njega škica...i onaj njegov smješak kad bogče mora pajkiti na kauču..a još bolje kad se onako lukavo uvukao u krevet MJ..:lol: mali je opasan..pravi zavodnik..a kad je bio ljubomoran..hmm..opasnoo:rofl:
Viki mi je kram kak se spremala kad je čula da joj je Fernandito došao u pomoć..joj..preslatki su..a Fernandito zaljubljen preko ušiju..:top:
Čučo...hahaha..koji lik..presmješan je,zanimljiv..:rofl:
Raquel i Maura,tipične bogatašise u telenoveli..samo piju,prešetavaju se i smišljaju spletke.. :flop: hahaa..kad je Felipa nazvala Raquel popišankom,baba je ludaa..
Ulises,ajme koji lik..em je ružan,em bi malo Raquel zbog novaca, a Roberta zbog "cigare":lol:
Jel mi se to čini ili je danas Fernandito izgledao kao da je malo previše vremena proveo u solariju??
Sve u svemu,uživala sam,a osim toga i mama mi je poludila..danas me opsjedala da joj pokazujem slike Alexa..cijeli dan..kaže ona meni,a dijete moje vidim da si ti na mamu,znaš šta valja.. :lol:
jaje007
23.02.2010., 17:00
ti vrapca, koja epizoda opet :D
predobra svaka scena mj i alexa :D ne moram ni spominjat tuširanje, i ono alexovo premještanje u veliki krevet :D perfect!!!
ali felipa, opet danas ahahhahahah :D RAKEL POPIŠANKA :D :s:s:s
Štrikalica
23.02.2010., 17:03
Da :rolleyes:ta njihova crkva. Hvala bogu pa ne postoji neki pop u sapunici koji svima soli pamet. Još jedan plus :top:
Samo budi strpljiva.. Anselmo je još koji tjedan angažiran u CCEA..
Ajme, Ulises i Roberto!!!!:eek::eek::eek:
Već mi je ona spika sa cigarama bila dovoljno sugestivna, već sam se tam počela cerekat, a kad ono tam pipkanje po rubu košuljice i razgovori o nekim orgijama... Ovo mi je više disturbing od Vikice i Ferde - oni su mi skroz slatkički nekak bili danas...
Alex i Mj pod tušem...:Slin::Slin::Slin: Niš od guze:flop:, ali dobro - zato postoji youtube. A maza mala kak joj se uvukao u krevet i onak ju zagrlio!!:cerek: O Alex, dođi meni u krevet, nećeš se morati ni šuljati!!
Ja stvarno postajem mentalno nesposobna otkad gledam ovu seriju, više se stvarno ne sjećam ničeg šta je bilo, samo Alexovih golih pjegavih leđa i onog sapunanja... :Slin:
I kad je Felipa carica rekla Raquel da je pišala u krevet do osme godine...:lol:
EDIT: Fascinantno mi je kak se uvijek u sapunicama po crkvama mole na glas i nikom to ne smeta, a mene kad uletim u neku katedralu ak mi cipele škripe već sikću sa svih strana i pobožne bakice me streljaju tak ubojitim pogledima...
jaje007
23.02.2010., 17:04
zaboravih spomenut super scenu aleksovog magičnog otvaranja vrata tuša hihihi :D i naravno otkrivanja da ako se u roku mjesec dana nije poništio brak, da je valjan wuuuuhu aleks jesi ju sredio :D :top:
forzaMILAN
23.02.2010., 17:05
upad u tuš kabinu sa onim - y el mes ya paso :cerek:
edit - evo me jaje preduhitrilo sa svojim postom :)
isabela
23.02.2010., 17:07
Alex na kauču i kad je došao njoj u krevet i onak ju zagrlio :cerek::cerek::cerek:
Samo budi strpljiva.. Anselmo je još koji tjedan angažiran u CCEA..
Nije vrag da će se i ovdje pop pojaviti?:eek:
Nego, Ulises je ljigav, ALIIII danas se sluz cijedila s ekrana dok su se on i Roberto prisjećali dobrih, starih dana :rigo:
Suncana 007
23.02.2010., 17:10
zaboravih spomenut super scenu aleksovog magičnog otvaranja vrata tuša hihihi :D i naravno otkrivanja da ako se u roku mjesec dana nije poništio brak, da je valjan wuuuuhu aleks jesi ju sredio :D :top:
:top:
Suncana 007
23.02.2010., 17:10
čučo i čenčo :rofl: pa gdi nađu takva imena?
Istina :lol:
:top::cerek::cerek::cerek:
Nije vrag da će se i ovdje pop pojaviti?:eek:
Nego, Ulises je ljigav, ALIIII danas se sluz cijedila s ekrana dok su se on i Roberto prisjećali dobrih, starih dana :rigo:
Slažem se u potpunosti...:rigo:
Čitajući temu Levy vidjela sam da se dosta piše o tome tko je kome podvalio dijete itd. A meni se čini da ovdje A pokušava MJ podvaliti(uvaliti) dijete:mig: Svako malo ju zaskoči :grli:
I onda ju ne može kao pustiti, jer žena nosi njegovo dijete :cerek:
Pametan je on :Serek:
mama bruha
23.02.2010., 17:17
Izleda da je MJ ipak trudna - kad je bila u crkvi i molila Isusa da ju savjetuje?!!!
willyhot
23.02.2010., 17:36
Znači današnja epizoda vam se nikako "nije svidjela"...:cerek::cerek:
Tko je to rekao???:clint:
Tvoje slikice dokazuju suprotno :s
Spacegirl
23.02.2010., 17:56
U cijeloj epizodi najnapetije mi je bilo kad je Alex otvorio vrata tuša....:kava:
Suncana 007
23.02.2010., 17:57
Felipa je bila dobra kad je R nazvala popišanko...:lol:
willyhot
23.02.2010., 18:07
Felipa ima sposobnost da skoro uvijek kaže pravu stvar u pravo vrijeme...:D
Spacegirl
23.02.2010., 18:07
Felipa je bila dobra kad je R nazvala popišanko...:lol:
Jest, jest! Ja sam se smijala k'o tonta kad sam to vidila...:rofl:
http://www.facebook.com/topic.php?topic=14518&post=68484&uid=309165669929#!/group.php?gid=309165669929&ref=nf
jučerašnja epka :flop:
Izgleda da sam ja seriju gledao do 16. epizode jer se ovoga od danas uopće ne sjećam :nezna:
Danšnja epka :rigo: Ne znam ispada, da se ponavljam svaki puta, ali šta ću kada se svaka epizoda ponavaljva u 2-3 scene...
I opet danas po ko zna koji put... A i MJ lijepo tamo na mjestu nesreće, sve divno i krasno i iz čista mira on nju za ruku uhvati i počme opet...Što bi bilo da sam ja poginuo???Bi li bila s Brunom bla bla bla bla ... :rigo: I to je vama neka radnja :lol:
V & F - kao uvijek par nježnih dodira za ruke i to je sve... I onda kreće priča o MJ kako ih sve vara, te kako je B zapravo dobar, te da je A smotala MJ... :kava:
sve što već znamo i što su nam oni prezentirali 100 puta...
Scena pod tušem-ajd neću je pljuvat, ali ne znam da li ste obratili pozornost na MJ pod tušem-isuse kosti su joj se vidile :rigo: odvratnooo...Pa jbt ona je kost i koža fuuuj...Totalno mi je zgadilo scenu...
Alex kao caritas :rolleyes: Mislim da ipak malo pretjeruju s tim rasipanjem novca...Istina lik ima para, ali da će sada svakome kome je dužan davati novce :kava:
@producentica:
Svaka čast Carli Estradi na ovom potezu...Ako sam dobro skužio U i R su prije orgijali međusobno :zubo: Veoma diskutabilna tema, baš me zanima kako će to sve napravit i prikazat... :top:
Spacegirl
23.02.2010., 18:14
@producentica:
Svaka čast Carli Estradi na ovom potezu...Ako sam dobro skužio U i R su prije orgijali međusobno :zubo: Veoma diskutabilna tema, baš me zanima kako će to sve napravit i prikazat... :top:
E, tu sam te čekala.
Odličan dijalog koji je mene tako iznenadio da sam izletila sa kauča...:lol:
I mene zanima hoće li biti kakvo sjećanje na dane orgijanja ( ovaj put u slikama, naravno )!! :D
willyhot
23.02.2010., 18:18
Mislim realno, stvarno je serija dosadna, odron..:flop: Ja uopšte ne znam što su ljudi tolko zaluđeni s' njom...:D Nemaju nikakvog realnog osnova za to..:eek::eek:
Kašljuc, kašljuc.. Jučerašnja epka, vrh.. Današnja epka vrh vrhova..:D:D
Carla..:s:s
E, tu sam te čekala.
Odličan dijalog koji je mene tako iznenadio da sam izletila sa kauča...:lol:
I mene zanima hoće li biti kakvo sjećanje na dane orgijanja ( ovaj put u slikama, naravno )!! :D
:lol::lol: joooj en bi volio slike sjećanja orgijanja :rofl: , nego me zanima hoće li tu priču objavit i hoćče li se njih dvoje ponovno spetljat...
@willyhot:
legendo :s
XXlunaXX
23.02.2010., 18:45
Jooooj, meni je ova serija svaki dan sve bolja!
Alex mi je bio predobar kad se ušuljao MJ u krevet, a poslije pod tuš :kada::cerek::cerek::
I,da i ova svijetloplava mu predobro stoji!
Ulises i Roberto, ajme majko....fuj :K
Onaj Fernando mi je baš simpa. Odrastao muškarac, a kad je s Victoriom izgleda mi kao neki dječak.
Felipa je zakon! I ona se naprala plahti zbog Raquel :bara::lol:
sve mi se više sviđa serija :) ali MJ ne :D heh
ScorpioS
23.02.2010., 19:07
@ willyhot
obozavam tvoje komentare :s
@ XXlunaXX
Ja nakon 43 odgledane epizode i dalje smatram to isto serija je iz epizode u epizodu sve bolja i bolja
@Apolon
tvoji postovi me uvijek nasmiju, ali odgovori od willyhot jos vise :D
@mama bruha
Ni ona jos ne zna je li trudna, ali ima opravdan razlog za sumnju
@Spacegirl
Sto se tice sjecanja na orgijanje, i uopste sjecanja ovo je jedna od rijetkih serija da ne kazem i jedina u kojoj skoro pa da i nema flashbackova :top: Zbog toga ima jos jedan veliki + od mene.
Jos jedan plus je i to sto nema ispovjedi, propovjedi i ostalih smaranja sa crkvom
willyhot
23.02.2010., 19:17
Apolone, šta da ti kažem osim..:D
Scorpios, i ja tvoje obožavam čitati.:top: Razumijemo se.:mig:
Btw, nisam još pogledala onaj Cristinin show, skinut je i čeka do večeras. To ću si pustiti pred spavanje.:cerek:
Fernada
23.02.2010., 19:20
olaaa koke moje evo i ja se malo docepa neta pa da vidim sta mi radite danasnja epizoda mrak spavanje na kaucu joj mace malo bilo mu hladno mogo je slobdno doci da ga ja ugrijem nebi se bunila ni trenutka :cerek:kad je MJ upao pod tus :bonk: ona mi se svdja sve vise i vise jos kad vidim one klipove i njen zarazan smjeh :rofl::rofl:
Poncha_los a
23.02.2010., 19:23
Dakle, prošao je mjesec dana otkako je Alex doživio nesreću i otkako mu je MJ postala ženom... Nisu mali prigovara i sad su muž i žena... Eto! :top:
Scene pod tušem- a što reći... :cerek::cerek: Kako joj je upao! :s I kako joj se uvukao u krevet...
A Ulises i Roberto...:eek: Asti, imam osjećaj da će ovaj i s njim i sa ženom mu... Gadan mi je skorz... Ne znam di njega izabraše za ulogu nekog zavodnika... Po meni su totalno fulali glumca....
Nije Alex jedini koji spušta Bruni... Nešto ga i ova mala Paula podbada, ali to nije ni sjena Alexu... Legenda je!!!:s
ScorpioS
23.02.2010., 19:33
Scene pod tušem- a što reći... :cerek::cerek: Kako joj je upao! :s I kako joj se uvukao u krevet...
A Ulises i Roberto...:eek: Asti, imam osjećaj da će ovaj i s njim i sa ženom mu... Gadan mi je skorz... Ne znam di njega izabraše za ulogu nekog zavodnika... Po meni su totalno fulali glumca....
Nije Alex jedini koji spušta Bruni... Nešto ga i ova mala Paula podbada, ali to nije ni sjena Alexu... Legenda je!!!:s
Scene u hotelu :cerek::cerek::cerek:
Tog Ulisesa stalno trpaju kao nekog zavodnika ali on meni to nikako nije. Gledala sam njegove slike postavljene u fb grupi. Ima on svojih atributa ali faca mu je previse ljigava. Mozda je sto sam ga do sada uvijek gledala u ulogama takvih bzvznih likova :ne zna:
Ima i Paola svojih dobrih momenata. Samo steta sto ih ne vidjamo cesce.
willyhot
23.02.2010., 19:42
Ulises je zgodan frajer, ima tijelo strava..:top:
Ali ta faca, pa nije baš po mom ukusu..:D Da ga se npr može poistovijetiti sa nekom životinjom on bi mi bio gušter..:D I pod ovim ne mislim ništa pogrdno, jednostavno mi one oči i nešto u pogledu podsjećaju na tu simpatičnu životinjicu..:D:D
a ne znam...doživjet ću ja i od vas jednom trenutak Alexomanijanske slabosti kada će izać nešto iz vas :D:D:D
@felipa:
ček jel to ona sluškinja šta je danas oprala Raquel... Svaka joj čast na tome :s , ali ta mi je baba neopisivno iritantna :rolleyes::rolleyes::rolleyes: matunom bi je po glavi :D
willyhot
23.02.2010., 19:45
Btw, dok mi je Alex totalno lav:cerek:, kralj džungle Lombardo...:cerek::cerek:
Poncha_los a
23.02.2010., 19:46
a ne znam...doživjet ću ja i od vas jednom trenutak Alexomanijanske slabosti kada će izać nešto iz vas :D:D:D
@felipa:
ček jel to ona sluškinja šta je danas oprala Raquel... Svaka joj čast na tome :s , ali ta mi je baba neopisivno iritantna :rolleyes::rolleyes::rolleyes: matunom bi je po glavi :D
Da, ta sluškinja je Felipa...Oprala ju je...:s I neka, tako joj i treba... Koji vrag prisluškuje... Raquel=popišanka...:lol:
PoisonIvy1990
23.02.2010., 19:54
Vidim da vas je današnja epizoda oduševila isto kao i mene. Da ne ponavljam sve što ste već napisali, skužila sam da danas nitko nije primjetio onoga erika i njegoivu famoznu odjevnu kombinaciju, lik fakat izgleda ko klaun, ona crvena kravata i one njegove košuljice, strava.
Vidim da vas je današnja epizoda oduševila isto kao i mene. Da ne ponavljam sve što ste već napisali, skužila sam da danas nitko nije primjetio onoga erika i njegoivu famoznu odjevnu kombinaciju, lik fakat izgleda ko klaun, ona crvena kravata i one njegove košuljice, strava.
here I am hehe :D:D
@erick:
ma zašto to kažeš??? meni je njegov lik nekako cijeli napravljen iz sprda, tako da mu baš ove odjevne kombinacije dobro odgovaraju :zubo: :zubo: baš izgleda "opasno" :zubo:
nego da vas pitam nešt...jel vam se sviđa kemija između A i MJ, odnos, pogledi, itd.?
jaje007
23.02.2010., 20:02
helou ljudi! vidim ja neki su se opasno dotakli teme ulises - roberto - orgije heheh :D ko zna sta ce tu jos svega bit. taj ulises mi je gadan, osim sto ima tijelo :eek:
apolone, nemoj mi tolko rigat na seriju, dehidrirat ces :D :rofl: i filipu ne diraj :D ona je najzakonskija bakica od svih bakica u telenovelama :D :rofl:
willyhot
23.02.2010., 20:02
Eric živi pod motom sve mi boje dobro stoje. :bljak: Ali mi uopšte nije loš lik..:D:D Ima i on svoje momente, tačnije bude ih imao..:D
nego da vas pitam nešt...jel vam se sviđa kemija između A i MJ, odnos, pogledi, itd.?
pa jel ti čitaš moje kokoške :D:D
većina ih uživa u kemiji glavnog para, štoviše čak mislim da 97% ljudi obožavaju njihovu kemiju ... :mig:
willyhot
23.02.2010., 20:03
nego da vas pitam nešt...jel vam se sviđa kemija između A i MJ, odnos, pogledi, itd.?Meni se hemija između njih dvoje da nožem rezati... Totalno je osjetna..:cerek:
Poncha_los a
23.02.2010., 20:03
Primjetih to...:lol::lol: Čudan mu je stil...
Brunin potrčko...
@mady
Kemije među njima i baš su mi slatki...:cerek::cerek::cerek::cerek:
Ali ipak, po mom mišljenju nešto im fali...
Ali ipak, po mom mišljenju nešto im fali...
vrlo kratko i jasno... Nedostaje mu Maite Perroni :cerek::cerek::cerek::cerek:
pa jel ti čitaš moje kokoške :D:D
:p
čitam, čitam, hehe.....al više sam stekla dojam da im se sviđa samo alex, a maria jose malo zaostaje za njim... :D
Apolon, slažem se :D
jaje007
23.02.2010., 20:07
helou ljudi! vidim ja neki su se opasno dotakli teme ulises - roberto - orgije heheh :D ko zna sta ce tu jos svega bit. taj ulises mi je gadan, osim sto ima tijelo :eek:
apolone, nemoj mi tolko rigat na seriju, dehidrirat ces :D :rofl: i filipu ne diraj :D ona je najzakonskija bakica od svih bakica u telenovelama :D :rofl:
willyhot
23.02.2010., 20:16
A ja mislila da je spominjanje Maite rezervisano striktno za Levy topic..:D To me je konstantno evociranje uspomena na HM i M lagano smorilo..:D
Izgleda da ću morati početi primjenjivati metodu scroll down i na ovom topicu. Bar kada se počne spominjati to drago i umilno ime, kao što je mila i vlasnica istog.:D
Poncha_los a
23.02.2010., 20:17
vrlo kratko i jasno... Nedostaje mu Maite Perroni :cerek::cerek::cerek:
A jel'...:cerek: Otkrio si Ameriku...:mig:
Ja sam na počeku bila protiv Jacky, ali mi je postala skroz simpatična- cura je totalno vesela i opuštena :top: , dok mi je njen lik (MJ) još uvijek :rolleyes:.
Kažem postoji kemija i dobar su par... Ali poglede koje su imali MC i JM mi ne mogu nadoknaditi...:cerek:
Ovi imaju nešto drugo- a to su vruće scene... :top:
EDIT
@willhot
Sorry što te morimo... ja nisam govorila o Maite i Willu, nego o parovima u seriji i njihovoj kemiji... Mislim da je to skroz različito... Ali slobodno ti izbjegavaj ove postove...:mig:
Suncana 007
23.02.2010., 20:17
olaaa koke moje evo i ja se malo docepa neta pa da vidim sta mi radite danasnja epizoda mrak spavanje na kaucu joj mace malo bilo mu hladno mogo je slobdno doci da ga ja ugrijem nebi se bunila ni trenutka :cerek:kad je MJ upao pod tus :bonk: ona mi se svdja sve vise i vise jos kad vidim one klipove i njen zarazan smjeh :rofl::rofl:
Potpis...:top:
Victoria *
23.02.2010., 20:27
Meni su njih dvoje toliko super.. Pogotovo kad imaju one sexy scene i razgovore.. :cerek:
Gledala sam ih danas na youtubeu u Cristina Show i nasmijali su me do suza..super mi je Jacky jer je simpatična i vesela i prenijela je to na Wilija..:cerek: Prelijepi su mi skupa..svi su komentirali kak je bilo nešto između njih,kemija ili šta već..:top:
Bolji su mi njih dvoje od JM i Maričuji..jer mi se ona čini kao 14 dijete naspram njega..:flop:
willyhot
23.02.2010., 20:27
EDIT
@willhot
Sorry što te morimo... ja nisam govorila o Maite i Willu, nego o parovima u seriji i njihovoj kemiji... Mislim da je to skroz različito... Ali slobodno ti izbjegavaj ove postove...:mig:Nema potrebe da se izvinjavaš.:mig:
Spasiću se već.:D Nisam ni ja govorila o M i W, nego o M i HM. Na to sam se i osvrnula.:mig:
U svakom slučaju samo vi čavrljajte, ja sam o toj temi još odavno izrekla svoje mišljenje.:mig:
Samo da ne odete previše u off. Ali o tome svakako Jay odlučuje.
Suncana 007
23.02.2010., 20:36
Meni su njih dvoje toliko super.. Pogotovo kad imaju one sexy scene i razgovore.. :cerek:
Gledala sam ih danas na youtubeu u Cristina Show i nasmijali su me do suza..super mi je Jacky jer je simpatična i vesela i prenijela je to na Wilija..:cerek: Prelijepi su mi skupa..svi su komentirali kak je bilo nešto između njih,kemija ili šta već..:top:
Bolji su mi njih dvoje od JM i Maričuji..jer mi se ona čini kao 14 dijete naspram njega..:flop:
Slažem se...:cerek: Odlični su mi njih dvoje...:cerek:
Nicole_Lilly
23.02.2010., 20:47
:lol: Willy, tražila sam kako bi mogla opisati Ulissesa, gušter je totalno prava riječ! Da odmah kažem, nije mi loš frajer, ali stvarno ima čudno lice, i baš to, kao gušter.
Victoria *
23.02.2010., 20:51
:lol: Willy, tražila sam kako bi mogla opisati Ulissesa, gušter je totalno prava riječ! Da odmah kažem, nije mi loš frajer, ali stvarno ima čudno lice, i baš to, kao gušter.
Hahaha..dobre se :top::s
Nije mi jasno što pokušavaju,izblajhati sve muškarce u seriji ?:eek:
willyhot
23.02.2010., 20:51
:lol: Willy, tražila sam kako bi mogla opisati Ulissesa, gušter je totalno prava riječ! Da odmah kažem, nije mi loš frajer, ali stvarno ima čudno lice, i baš to, kao gušter.Dobro je, već sam mislila da sam totalno zastranila...:lol::lol:
Šta da ti kažem osim opet, great minds think alike.:top:
Nicole_Lilly
23.02.2010., 20:54
Willy, upravo to. :D :mig:
Victoria, ni meni nije jasno, samo su Brunu ostavili neizblajhanog. :rofl:
Nego, da postam jednu meni dragu sličicu, dok su svi skupa bili na utakmici :cerek: :
http://www.quien.com/media/2009/08/13/gil.jpg
jovajna
23.02.2010., 20:56
gledanost serija u SAD u februaru
NECESITO UNA: 7.7
ALMA INDOMABLE: 7.8
TORMENTA EN EL PARAISO: 7.7
UN GANCHO AL CORAZÓN: 9.6
AMÉRICA: 0.8
EL CAPO: 5.2
EN NOMBRE DEL AMOR: 17.9 ::Ultimos Capitulos::
HASTA QUE EL DINERO: 16.7
SORTILEGIO: 23.1 ::Gran Final, Miercoles 17::
MÁS SABE EL DIABLO: 7.6
PERRO AMOR: 4.9
SIN TETAS: 4.2 :: Premier de Serie::
VECINOS: 4.7
TORRENTE: 2.0
willyhot
23.02.2010., 21:00
Cool slika:top:, heheh, da, Bruno im je utekao...:D
Victoria *
23.02.2010., 21:00
Aaaa..baš super izgledaju..sretni i zadovoljni :))
Nicole_Lilly
23.02.2010., 21:01
Lol, Sortilegio 23.1, a ove ostale se ni približile nisu, 2. kaska za 6. :cerek:
jovajna
23.02.2010., 21:06
Lol, Sortilegio 23.1, a ove ostale se ni približile nisu, 2. kaska za 6. :cerek:
bas je gledana,a negdje sam procitla(cula) da je jednu epizodu gledalo 6.6 miliona ljudi
Nicole_Lilly
23.02.2010., 21:08
bas je gledana,a negdje sam procitla(cula) da je jednu epizodu gledalo 6.6 miliona ljudi
Da, to je na PLN neka novinarka rekla Jacky i Willu pa je Jacky počela vikati "Muerete, muerete!" :lol:
marimar
23.02.2010., 21:27
Ma Sortilegio je najbolja, najjača, najvruća telenovela i nemamo više šta da pričamo ha ha ha...:)
Da, to je na PLN neka novinarka rekla Jacky i Willu pa je Jacky počela vikati "Muerete, muerete!" :lol:
Da,gledala sam to! Preesmiješno:rofl::lol:
Fiorela
23.02.2010., 21:42
jel ima netko link od Christininog showa? :confused:
willyhot
23.02.2010., 21:44
jel ima netko link od Christininog showa? :confused:Pogledaj na nekoj od zadnjih strana Levy topica, Mimi je postavila linkove.
summer_helena
23.02.2010., 23:12
Jooooj, meni je ova serija svaki dan sve bolja!
Alex mi je bio predobar kad se ušuljao MJ u krevet, a poslije pod tuš :kada::cerek::cerek::
I,da i ova svijetloplava mu predobro stoji!
Ulises i Roberto, ajme majko....fuj :K
Onaj Fernando mi je baš simpa. Odrastao muškarac, a kad je s Victoriom izgleda mi kao neki dječak.
Felipa je zakon! I ona se naprala plahti zbog Raquel :bara::lol:
daaa, njih dvoje su baš cakani :cerek: , najboje je kad joj kaže mi cielo :cerek:
Ulises i Roberto, katastrofa fuj. fuj. fuj
23.02.2010., 23:18
A maza mala kak joj se uvukao u krevet i onak ju zagrlio!!:cerek: O
ta scena, best of današnje epizode, koji je to umiljati mačak, to svijet nije vidio. njegove face kad mu ona kaže da ima jedan krevet, pa on da će uzet kauč, pa ona da je umorna, a on BI PRIČAO :mikrocerek: , i se strovali na taj kauč jadni mali i smije se, i bude mu hladno micek, i umili se tamo kod nje u krevet IJAO :bonk: :bonk: :bonk:
tuš nemoram ni spomenut, kad je otvorio vrata i sasuo joj da su vjenčao, i smajl i faca ono, A JESAM TE! :lol::lol::s
odlična epizoda, nemam šta drugo reć, vrištala sam, fala bogu da sam bila sama u stanu, mislim, ovo je nešto neviđeno :rofl::rofl:
summer_helena
23.02.2010., 23:23
meni je Felipa zakon :D :hekla:
a nekako su mi slatki i victorija i fernando :cerek: je da je ona od njega starija la su cute :)
willy i moje izvinjenje :mig:
samo sam se nadovezao, nisam baš pretjerano ušao u off...
@jaje:
ma neću dehidrirat, ima vode ne boj se :D
@felipa:
ne znam, meni je neopisivo iritantna, nemam pojma zašto :ne zna:
@gledanost:
Sorty je rasturao s gledanošću i u SAD-u, i u Mexicu :top:
Joj, meni je serija prezakon:s. Preslatki su zajedno...:cerek: Postala sam ovisna o njoj toliko da ne mogu dočekat reprize da je opet gledam, pogotovo sutra:cerek:. A on je stvarno "macho men", super lik!!!
23.02.2010., 23:50
e da i netko je prije bio pitao za "kemiju" između Alexa i MJ, i onda je automatski krenilo naricanja za Maite, a sad sam se sjetila, jer sam nešto malo stare CCEA klipiće gledala na youtube-u, i brate mili, lijepi su ko slika i sve, i užasno slatki, ali meni to ide na živce, famoznih li pogleda, scena od tri ipo minute di se Maričuj i Huan Migel gledaju i gledaju i gledaju . . . sve je to super slatko, ali meni je rađe vidit kak Alex zgrabi tu MJ jer ju HOĆE i mirna bosna. sad ćete me popljuvat, no šta ću, ovak mi je zanimljivije :facepalm:
Nicole_Lilly
23.02.2010., 23:55
e da i netko je prije bio pitao za "kemiju" između Alexa i MJ, i onda je automatski krenilo naricanja za Maite, a sad sam se sjetila, jer sam nešto malo stare CCEA klipiće gledala na youtube-u, i brate mili, lijepi su ko slika i sve, i užasno slatki, ali meni to ide na živce, famoznih li pogleda, scena od tri ipo minute di se Maričuj i Huan Migel gledaju i gledaju i gledaju . . . sve je to super slatko, ali meni je rađe vidit kak Alex zgrabi tu MJ jer ju HOĆE i mirna bosna. sad ćete me popljuvat, no šta ću, ovak mi je zanimljivije :facepalm:
Obožavam JM i MC, ali da, upravo to. Scenarij 0, kemija maksimalno neiskorištena. Srećom pa Carla zna što radi, u svakoj sceni se baš vidi taj neki njezin touch i eto, rezultati su tu.
willyhot
23.02.2010., 23:56
e da i netko je prije bio pitao za "kemiju" između Alexa i MJ, i onda je automatski krenilo naricanja za Maite, a sad sam se sjetila, jer sam nešto malo stare CCEA klipiće gledala na youtube-u, i brate mili, lijepi su ko slika i sve, i užasno slatki, ali meni to ide na živce, famoznih li pogleda, scena od tri ipo minute di se Maričuj i Huan Migel gledaju i gledaju i gledaju . . . sve je to super slatko, ali meni je rađe vidit kak Alex zgrabi tu MJ jer ju HOĆE i mirna bosna. sad ćete me popljuvat, no šta ću, ovak mi je zanimljivije :facepalm:Ko će te popljuvati, ja sigurno ne...:D:D:D Potpuno isto mislim, i ovo stvarno na ovoj temi zadnji put govorim...:D
Apolone, izvinjenje nije potrebno..:) Ne moram čitati.. Izbor postoji.:mig:
E onda nek i mene popljuju:D, sve pet za post:s.
Pa zato i gledam seriju da malo uživam u toj njihovoj romantici i svemu njihovom što ih čini tako slatkima.
24.02.2010., 00:11
E onda nek i mene popljuju:D, sve pet za post:s.
Pa zato i gledam seriju da malo uživam u toj njihovoj romantici i svemu njihovom što ih čini tako slatkima.
:D haha a mislila sam da se nitko neće složit samnom:p zato meni i je zanimljivo gledat ovu seriju jer se stalno nešto događa, i sad će Apolon reć, a neš ti radnje, vrti se u krug Bruno prijeti-Alex ljubomoran-MJ virhen oće divorsio.... ali ja mislim na radnju između njih dvoje tj taj njihov odnos kako se razvija. briga mene jel neka tamo sluškinja bari vrtlara (no dobro, ak je dobar vrtlar ajde..:mig:), jel vozač sin od gazde, jel mama zaista mama od svih kojima bi trebala bit mama i takve nebuloze. Sortilegio ima minimalno radnje sastrane, a i to malo što ima mi je super zabavno, ovo sa ova dva pedera :s:s, nadobudna iritantna mala sestra, Vikica i njen toyboy i to je to. a ostatak serije otpada na MJ i Alexa i to mi se jako sviđa. jebote, kad se vole, nek se vidi da se vole, nek se hvataju okolo, a ne da Huan Migel tri epizode otvara vrata da uđe u sobu od Maričuj, a ova Fernanda se preobukla u vjenčanicu prije pet epizoda. :ne zna: Alehandro je čovjek od akcije, i neka nama njega takvog :top:
ma zašto bi te pljuavo...ovo je tema o Sorty i imaš pravo na to...Ja sam taj koji mora šutjet, jer moj odgovor nema baš nekakve veze sa Sorty... :D
jaje007
24.02.2010., 00:19
:D haha a mislila sam da se nitko neće složit samnom:p zato meni i je zanimljivo gledat ovu seriju jer se stalno nešto događa, i sad će Apolon reć, a neš ti radnje, vrti se u krug Bruno prijeti-Alex ljubomoran-MJ virhen oće divorsio.... ali ja mislim na radnju između njih dvoje tj taj njihov odnos kako se razvija. briga mene jel neka tamo sluškinja bari vrtlara (no dobro, ak je dobar vrtlar ajde..:mig:), jel vozač sin od gazde, jel mama zaista mama od svih kojima bi trebala bit mama i takve nebuloze. Sortilegio ima minimalno radnje sastrane, a i to malo što ima mi je super zabavno, ovo sa ova dva pedera :s:s, nadobudna iritantna mala sestra, Vikica i njen toyboy i to je to. a ostatak serije otpada na MJ i Alexa i to mi se jako sviđa. jebote, kad se vole, nek se vidi da se vole, nek se hvataju okolo, a ne da Huan Migel tri epizode otvara vrata da uđe u sobu od Maričuj, a ova Fernanda se preobukla u vjenčanicu prije pet epizoda. :ne zna: Alehandro je čovjek od akcije, i neka nama njega takvog :top:
:s:s:top:
splićanka1983
24.02.2010., 00:21
e da i netko je prije bio pitao za "kemiju" između Alexa i MJ, i onda je automatski krenilo naricanja za Maite, a sad sam se sjetila, jer sam nešto malo stare CCEA klipiće gledala na youtube-u, i brate mili, lijepi su ko slika i sve, i užasno slatki, ali meni to ide na živce, famoznih li pogleda, scena od tri ipo minute di se Maričuj i Huan Migel gledaju i gledaju i gledaju . . . sve je to super slatko, ali meni je rađe vidit kak Alex zgrabi tu MJ jer ju HOĆE i mirna bosna. sad ćete me popljuvat, no šta ću, ovak mi je zanimljivije
moran te ispravit. JM samo gleda M :D
btw. danas mi je bila predobra epizoda. tuš,scena prije, kauč,... i mislim da je danas MJ prvi put predstavila A kao muža, FELIPA :D predobro. ne znam šta bi izdvojila,samo znam da jedva čekom sutrašnju epizodu
24.02.2010., 00:31
ma zašto bi te pljuavo...ovo je tema o Sorty i imaš pravo na to...Ja sam taj koji mora šutjet, jer moj odgovor nema baš nekakve veze sa Sorty... :D
a dobro ti se nemoraš ni izjašnjavat, mi u kokošinjcu znamo šta misliš ;) da, graniči sa offtopicom, ali kad se potegne ta tema, nameće se samo po sebi da će se A i MJ uspoređivati sa HM i MC :mig:
inače, ovo je TAKVA glupost, al ja sam se danas smijala ko nespašena kad su ovi četvero (pederi, rakel i maura) sjedili na podu u kući i nešto pričali, a meni padne napamet, VAU, nitko od njih nema cipele :lol::lol::lol: a znate kak u tim sapunjarama ljudi i na wc idu tip top sređeni.:rofl::rofl::rofl: meni je to tak super bilo iz nekog razloga :brukica:
Muchachita
24.02.2010., 00:44
:rofl::rofl::rofl: Kak sam ja to gledala za sad samo bez prijevoda, pa ne znam baš o čemu su pričali, u oko mi je stalno upadao čupavi tepih na kojem njih četvero leže. Onak zašto kraj sofa i kauča oni svi leže na prokletom čupavom tepihu?!
24.02.2010., 00:56
:rofl::rofl::rofl: Kak sam ja to gledala za sad samo bez prijevoda, pa ne znam baš o čemu su pričali, u oko stalno upadao čupavi tepih na kojem njih četvero leže. Onak zašto kraj sofa i kauča oni svi leže na prokletom čupavom tepihu?!
znaš o čem su pričali? muž od Rakel je pozvao Ulisesa van da popuše cigaru, a Ulises je odgovorio da odavno nije pušio tako dobre cigare :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Muchachita
24.02.2010., 00:59
znaš o čem su pričali? muž od Rakel je pozvao Ulisesa van da popuše cigaru, a Ulises je odgovorio da odavno nije pušio tako dobre cigare :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol:Ovo je naprosto genijalno!
24.02.2010., 01:04
:lol::lol:Ovo je naprosto genijalno!
jelda? :lol::lol::lol: ja svakim danom sve više i više zbog ovakvih stvari obožavam ovu seriju :cerek::cerek:
ja tada nisam još ni skontao, ali kada sam vidio pokrete i poglede :lol: onda sam si vratio film unatrag i shvatio da su cigare bile metafora :zubo:
@sonja:
ma neću ja kazat nema radnje...znam ja na što ti misliš, ali meni je radnja prespora... Istina brža je od MEPS-ive radnje jedno x puta, ali koliko su me puhivali ovde za radnju, jednostavno se razočarao :D
Muchachita
24.02.2010., 01:09
Ako nastave ovako, uskoro ću kad me netko s podsmjehom pita zašto gledam sapunicu (očekujući neki plitak odgovor tipa "zgodan lik :Slin:") odgovarati "Najprije, zbog dobrih dijaloga":zubo:
splićanka1983
24.02.2010., 01:15
Ako nastave ovako, uskoro ću kad me netko s podsmjehom pita zašto gledam sapunicu (očekujući neki plitak odgovor tipa "zgodan lik ") odgovarati "Najprije, zbog dobrih dijaloga"
potpsujem. dijalozi su :lol:
24.02.2010., 01:20
ajme ova scena pod tušem, mogla bi ju na repeat do besvjesti
"Maria Jose, mi amoooor....":cerek::cerek::cerek::cerek:
netko je pitao najbolja scena, OVA definitivno, zasad:kava:
ScorpioS
24.02.2010., 01:22
:lol::lol::lol::lol:
[QUOTE=sonja:);25230897]ajme ova scena pod tušem, mogla bi ju na repeat do besvjesti
"Maria Jose, mi amoooor....":cerek::cerek::cerek::cerek:
netko je pitao najbolja scena, OVA definitivno, zasad:kava:[/QUOTE
Meni je predobar način na koji otvara vrata kabine pa njihov dijalog pod tušem, kad joj kaže da joj nije htjeo reć u vezi razvoda, ma samo njegov pogled sve govori...:D:D
Mi ženske smo baš opičene kad toliko možemo bit opsesivne za nečim, zato je dobar ovaj forum jer nikom ne moram u lice reć kolko obožavam ovu seriju...:D:rofl:
isabela
24.02.2010., 02:11
Sortilegio ruši sve zakone sapunica. Neki dan pričali o kondomima, danas smo vidjeli gay par i prvi puta su crkvu prikazali. :rofl:
24.02.2010., 02:18
Sortilegio ruši sve zakone sapunica. Neki dan pričali o kondomima, danas smo vidjeli gay par i prvi puta su crkvu prikazali. :rofl:
neznam šta je bolje, što se tek u 20oj epizodi prvi put pomolila virhensiti (a i to je trajalo punu minutu i pol :s:s) ili što je bilo seksa prije 15te. :top::top:
@ zeky13 ja sam se već prestala i pravit fina i pametna i nije me stid. ako se milju ipo žena učlani u grupu Alehandro skidaj gaće!, ja kad okupim svoje mace s faksa i umiremo za Alehandrom, uopće mi nije bed :lol: :lol:
Poncha_los a
24.02.2010., 07:41
Bome ovo je bilo prejako...:lol::lol::lol: Odma sam skontala o čemu je riječ...
Ali već je na počeku jednom priliko Felipa rekla da joj je Roberto malo čudan... (onaj razgovor s madre) Vidiš ti kako stara zna... Nije žena glupa. Pametnije od pola ekipe tamo...
24.02.2010., 07:49
Ali već je na počeku jednom priliko Felipa rekla da joj je Roberto malo čudan... (onaj razgovor s madre) Vidiš ti kako stara zna... Nije žena glupa. Pametnije od pola ekipe tamo...
ja i moje kad smo gledale, u prvoj sceni kad se Izblajhani pojavio, prva reakcija je bila, to je dečko od muža od Rakel. eto, pogodile smo, ah :rofl::rofl:
Suncana 007
24.02.2010., 08:19
Ma Felipa je :top:
XXlunaXX
24.02.2010., 08:23
:top::top::top:
I meni su nih dvoje slatki u CCEA, al što je previše previše je! Radnja je nikakva i stalno su razdvojeni. Maite mi kraj Willa izgleda kao neka curica, a Will mi nije ni upola dobar kao u Sortilgio. Alex i MJ :cerek::cerek:
Tako da, slažem se s tobom u svemu.
Ulisesa sam vec iskomentirala, ali bi mu više pristajalo ime Unisex, jer nisam sigurna kojem spolu pripada. Izgleda kao da mu se kanta žute boje prolila po glavi, a životinja kojoj bi pridružila njegov lik bi bila hijena jer skuplja tuđe ostatke. Uglavnom, ako su htjeli uvesti nekog zavodnika, onda su trebali zamijeniti uloge on i Bruno.
Meni najbolja scena jucer je ona kad MJ kaže Alexu da nije u redu da spavaju zajedno. On je posluša, zamota se u onu vojnicku dekicu, ona ide u wc , pogleda ga i zavrti glavom, a on se nasmije onako :cerek:.
Viktorija i Fernando su mi ok par, mada bi joj više pristajao onaj doktor.
Felipa rules, Raqel-popišanka piškila je do šeste godine...:rofl:
Meni osobno dovoljan je Alex u kadru i prica bi mi držala vodu. Tražim malo, što cu kad sam skromna. :rofl:
Inace, sanjala sam Alexa. Prespavao je kod mene, moj muž ga je vozio, a ja sam ga cuvala od nasrtljivica.:lol: Ne znam tko ga je cuvao od mene, ali ja sam stvarno bila dobra.
Eto, cure, totalno sam makla zahvaljujuci vama. Osjecam se kao Melita Žganjer i stvarno trebam pomoc...:rofl:
Muchachita
24.02.2010., 09:01
Sad nakon ovog s cigarama, ima puno više smisla što Rakela ne podnosi miris i tjera muža van zapalit:rofl:
24.02.2010., 09:03
Inace, sanjala sam Alexa. Prespavao je kod mene, moj muž ga je vozio, a ja sam ga cuvala od nasrtljivica.:lol: Ne znam tko ga je cuvao od mene, ali ja sam stvarno bila dobra.
Eto, cure, totalno sam makla zahvaljujuci vama i osjecam se kao ona
xy Žganjer u raljama života...:ne zna:
nek je tvoj muž tebi njega na vrata dovezao:lol::lol::lol:
A ja kad gledam Ulisesa, sve me sram, al nije ni loš, sam da nije tako gadno izblajhan...neka smeđa kosa da mu je i bilo bi ono.... dalo bi se razmislit, cuerpo je na mjestu, šta je je :mig::mig:
kent 4 sata, a u međuvremenu, ubijačina od učenja :facepalm:
ScorpioS
24.02.2010., 09:27
Meni osobno dovoljan je Alex u kadru i prica bi mi držala vodu. Tražim malo, što cu kad sam skromna. :rofl:
Eto, cure, totalno sam makla zahvaljujuci vama. Osjecam se kao Melita Žganjer i stvarno trebam pomoc...:rofl:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Do ove 2010.god mene nikad ni jedan celebrity nije posjetio u snovima, ali kao sto rekoh u zadnje vrijeme nisam sva svoja pa mi se cak i to desava!
24.02.2010., 09:38
:lol::lol::lol::lol::lol:
Do ove 2010.god mene nikad ni jedan celebrity nije posjetio u snovima, ali kao sto rekoh u zadnje vrijeme nisam sva svoja pa mi se cak i to desava!
iz vaših usta u božje uši pa da i meni Alex dođe, pa makar i u snovima. pod tušem ako je ikako moguće, molim lijepo :kava:
jovajna
24.02.2010., 09:46
:lol::lol::lol::rofl::rofl:
IceQueen
24.02.2010., 11:37
i spomenuli su riječ orgije :rofl:
Inače ovaj zblajhani mi je užasan.Baš je sav neki izobličen u faci,a definitvno mu nebi škodilo da promijeni boju kose,možda bi ličio na nešto.Taj Roberto si je mogao i boljeg nać :D
A i MJ su mi zakon par...Imaju mi kemije i barem su skupa, a ne ko u CCEA gdje od 190 epizoda MC i JM provedu skupa 25.
Ide mi na živce Rakel,uopće ne kužim koja je svrha njezine uloge,samo se nešto dreči i histerizira,jedina scena gdje se ona pojavila da mi je bila ok je kad ju je paula prebila na onom klizalištu :)
Muchachita
24.02.2010., 11:54
Repriza:
Alex stvarno djeluje bipolarno. Ali izgleda da se još nije dogovorio sam sa sobom vjeruje li joj ili ne.
Kako se samo EmĐej nasmijala kad je čula da spava u hotelu....skužili smo mi nju dobro prije:rofl:
24.02.2010., 12:15
i spomenuli su riječ orgije
I
Ide mi na živce Rakel,uopće ne kužim koja je svrha njezine uloge,samo se nešto dreči i histerizira,jedina scena gdje se ona pojavila da mi je bila ok je kad ju je paula prebila na onom klizalištu :)
mislim da je njezina uloga da ju muža vara sa njezinim budućim ljubavnikom :lol::lol::lol: nije spojler, bubam, al kontam si iz nekog razloga da će se Ulises bacit na nju. na muža već je. pa da sve ostane u obitelji :rofl::rofl::rofl:
a što se tiče bipolarnosti, ak je netko bipolaran onda je to eMđEJ. prvo se posvađa s njim i krene pentrat po onom brdu. pa je sve okej, pa se moli virhensiti da ŽIVI U GRIJEHU. pa ne da Alexu da joj dođe u krevet, ali ga usput škica ko dijete kolač na Badnjak na putu prema kupaoni. pa kad joj Alex dođe pod tuš, izvodi opet, al se kresnu ipak.:top: i onda sutra dan kad Alex OPET krene nekakvu priču sa : Šta si ti radila tu u toj sobi s Brunom, blbalaa? ona se samo nasmije i : Seloso? ja sam tu očekivala da će opet krenit histerizirat. ali nije i omilila mi se :top: doduše, nakon ševe s takvim mačorom za dobro jutro pod tušem, kontam si da ju netko treba poprilično jako nanervirat da bi počela opet dernjat se tamo.:mig:
i spomenuli su riječ orgije :rofl:
Inače ovaj zblajhani mi je užasan.Baš je sav neki izobličen u faci,a definitvno mu nebi škodilo da promijeni boju kose,možda bi ličio na nešto.Taj Roberto si je mogao i boljeg nać :D
A i MJ su mi zakon par...Imaju mi kemije i barem su skupa, a ne ko u CCEA gdje od 190 epizoda MC i JM provedu skupa 25.
Ako i toliko...:kava: Ja kad god škicnem koju scenu, oni se samo čeznutljivo gledaju i tako iz dana u dan...:kava::kava:
Raquel je takvo jedno razmaženo derle, imam poriv da ju prek koljena bacim i nalupam po dupetu...:tuctuc:
@sonja, potpis na sve gore rečeno...:top:
[QUOTE=sonja:); doduše, nakon ševe s takvim mačorom za dobro jutro pod tušem, kontam si da ju netko treba poprilično jako nanervirat da bi počela opet dernjat se tamo.:mig:[/QUOTE]
Svakako se slažem. Ništa ne djeluje tako smirujuce kao dobra jutarnja :Sex:
Muchachita
24.02.2010., 12:21
Istina, i emđej je bipolarna. Ali to sam znala. Alexa sam tek sad skužila. Inače kod njega mi se teško koncentrirat na išta drugo osim na to kako je dooooobar
upravo sam skužila da je zapravo dobro da EmĐej njega odbija. Jer tada nastanu najbolje scene. Ovo u novoj hotelskoj sobi je samo dokaz.
Alex je pravi Djed Mraz. Shvaćam da je rođen bogat i zato ima kul odnos prema parama, ali neće dugo bit bogat ako ovako nastavi. I tako nikad ne radi. A i kad je u uredu, samo trača s Ferdom
upravo sam skužila da je zapravo dobro da EmĐej njega odbija. Jer tada nastanu najbolje scene. Ovo u novoj hotelskoj sobi je samo dokaz.
Da da imaš pravo! da mu MJ daje svake večeri, Alex ne bi imao poriv zaskočit ju pod tušem di mu ne može zbrisat...
Ma samo neka ona njega odbija, tko zna koja će im bit sljedeća lokacija...:mig:
24.02.2010., 12:34
.
Ma samo neka ona njega odbija, tko zna koja će im bit sljedeća lokacija...:mig:
bome ja sam na neku špilju naišla i tomu slično :rofl::rofl::rofl:
neznam šta je bolje, što se tek u 20oj epizodi prvi put pomolila virhensiti (a i to je trajalo punu minutu i pol :s:s) ili što je bilo seksa prije 15te. :top::top:
@ zeky13 ja sam se već prestala i pravit fina i pametna i nije me stid. ako se milju ipo žena učlani u grupu Alehandro skidaj gaće!, ja kad okupim svoje mace s faksa i umiremo za Alehandrom, uopće mi nije bed :lol: :lol:
e moram si onda i ja nać neku ekipicu s faxa pa da malo čavrljamo:D, tek od pon počinje semestar pa možda i bude nešto od tog:rolleyes:
Cimerica mi na svaki spomen sapunice zamrači osim na rebelde.:ne zna:
24.02.2010., 13:59
e moram si onda i ja nać neku ekipicu s faxa pa da malo čavrljamo:D, tek od pon počinje semestar pa možda i bude nešto od tog:rolleyes:
:
uf, mi smo već u panici, kad krenu predavanja kak ćemo gledat jer su nam sve neki bezveze termini. a meni crko video. a nemožemo sad upast u kaf neki i gledat, jer khmh....reakcije baš i ne priliče damama u 20 i nekim godinama :bonk:.... problemi problemi :(:(
uf, mi smo već u panici, kad krenu predavanja kak ćemo gledat jer su nam sve neki bezveze termini. a meni crko video. a nemožemo sad upast u kaf neki i gledat, jer khmh....reakcije baš i ne priliče damama u 20 i nekim godinama :bonk:.... problemi problemi :(:(
E pa o tom ti ja i pričam, o damama u 20-ima koje su zaluđene sapunicama...al sad mi je lakše jer vidim da nisam jedina:cerek: Al kad ću uzdisat za dobrim macanima ako ne sad:rofl:
Meni je raspored super i mogu svaki dan gledat, al problem je učenje.
Jel ti u Os nešto studiraš? Ja da, građ.
24.02.2010., 14:15
E pa o tom ti ja i pričam, o damama u 20-ima koje su zaluđene sapunicama...al sad mi je lakše jer vidim da nisam jedina:cerek: Al kad ću uzdisat za dobrim macanima ako ne sad:rofl:
Meni je raspored super i mogu svaki dan gledat, al problem je učenje.
Jel ti u Os nešto studiraš? Ja da, građ.
ma ne, ja sam iz Os, al studiram u Zg :tužnismajl: :oćekuć:
sorkač na offu :mig:
ma ne, ja sam iz Os, al studiram u Zg :tužnismajl: :oćekuć:
sorkač na offu :mig:
aha:ne zna:... u biti logično je:rolleyes:
mala angie
24.02.2010., 16:10
ja sam tek sad pročitala sadržaj na 1.str. topica i ispričavam se ako je već netko ovo napisao, ali sadržaj je isti kao od Acapulca cuerpo & alma.
Meandme
24.02.2010., 16:12
Čemu onaj veliki,ružni križ oko vrata kojeg konstantno namješta da ti upada u oko????
ako mi nešto može smetat onda je kad vidim kako ističu te neke križine koje nose. Nemrem to podnjet!!
jovajna
24.02.2010., 16:16
ja sam tek sad pročitala sadržaj na 1.str. topica i ispričavam se ako je već netko ovo napisao, ali sadržaj je isti kao od Acapulca cuerpo & alma.
jesu do neke 60 ep.poslije su ep.dopisane i naravno snimljene btw.ima 90 ep
24.02.2010., 16:22
Jest, ovo je remake :mig:
Nego, ja si kontam da će Vikica već posumnjat da je Alex prolupao skroz, svaki dan joj s drugom pričom dolazi, jedan dan se ne sjeća, drugi dan se sjeća, jedan dan se oženio, drugi nije. . . umjesto da šuti cijelo vijeme i gotovo. al zapravo kad pogledam, Toyboy je kriv jer je on bio reko Vikici to sve kaj ne?:ne zna: No uglavnom. Dobar džemper :mig:
24.02.2010., 16:31
ohoooo koji odbijanac, pobresita Rakel :lol::lol::lol:
belleza
24.02.2010., 17:00
kada pomislis da bruno nemoze biti gori....on se dokaze :D
Suncana 007
24.02.2010., 17:51
Šta je danas bilo, nisam stigla gledat...:(
Fernada
24.02.2010., 18:13
oj drage vi ste mi jedina utjeha jer su me vec svi proglasili ludom nije ni cudo al kad dodjem ovdje osjecam se vec bolje jer znam da nisam jedina kamoli srece da dodje meni u snove :rofl::rofl:
ScorpioS
24.02.2010., 18:18
oj drage vi ste mi jedina utjeha jer su me vec svi proglasili ludom nije ni cudo al kad dodjem ovdje osjecam se vec bolje jer znam da nisam jedina kamoli srece da dodje meni u snove :rofl::rofl:
hahahhaa
nista ne brini docice ;)
Nisam niti ja danas gledala, a brijem neću niti sutra reprizu :cry: glupi ispit... :mad:
Može u kratkim crtama kaj se događalo? Jesu se opet MJ i A praskali po hotelskim sobama? (ili možda Robi i Ulises dirljivo prisjećali zajedničkih orgijanja :mig:)
24.02.2010., 18:35
Šta je danas bilo, nisam stigla gledat...:(
ništa posebno uglavnom, A i MJ su se vratili s puta, malo gugutali :cerek: i A je rekao MJ da nikome ne govori istinu, a zatim je on otišao Vikici i rekao da je on poslje aksidente bio zbunjen i umišljao sve ono da ga Bruno hoće ubit i tako, i da se sjetio svega, da je oženjen za MJ i sve pet. Viki je bila sva sretna jer je to značilo da su one optužbe za Brunu bile izmišljotina i tako, sutradan je pričala nasamo sa MJ i MJ joj je u principu potvrdila tu priču, naravno sva u suzama, jer joj je valjda bilo grozno lagat okolo, ali šta će jadna, Alex je tako naredio jer nije valjda htio da oni svi gledaju MJ kao neku lažljivicu i da Vikici nepukne srce jer je Bruno đubre, al to što sad svi misle da nije baš pri sebi to je već druga stvar :rofl::rofl: i uglavnom, Vikica se brine za Alexa, za njegovo psihičko stanje, pa je zvala doktora, pa je doktor reko da će naterat Alexa na detaljan pregled, a Bruno je pilio cijelo vrijeme kako Alex može bit da je skroz poludio, kako je opasno da bude firma u njegovim rukama i naravno kako bi bilo najbolje da se za direktora postavi njega. i to ti je u biti to. Maura i sestra joj su nešto još kombinirale da nekako namjeste da ispadne da MJ ima ljubavnika koji joj je pomogao u cijeloj toj SPLETKI:rofl: i to je bio kraj ja mislim:kava:
i bilo je još nekih tamo scena sa felipom i esekielom, i čučo je došao i skompao se s ćaćom od MJ i tako. niš spešl ugl. eee da, i Toyboy je rekao Alexu da je Rakel bila čula njega kako govri Vikici da je se to vjenčanje nije bilo ni desilo i da je to sve SPLETKA :lol: i onda je Alex otišao kod Rakel da ju uvjeri da se vjenčao, i da je krivo čula, a Rakel je bila namazana ko prase i počela mu se tamo nabacivat, i uglavnom, to je jako smiješno bilo :rofl:
Suncana 007
24.02.2010., 19:21
ništa posebno uglavnom, A i MJ su se vratili s puta, malo gugutali :cerek: i A je rekao MJ da nikome ne govori istinu,
Hvala draga... Lijepo si mi sve to prikazala...:top:
Hvala sonja! :cerek:
Enivej, niš spešl nisam propustila, ajde sad mi je srce na mjestu... :D
Današnja epka:
prvo, ezequiel,felipa,chucho i tata od MJ... Isuse koje karikature od likova, ko da gledam hitlera Cande i porfirio u CCEA :kava: katastrofa...oni su negdje taman za cirkus, a ne za seriju...
Alex:
ne sviđa mi se kako njegov se lik razvija... :rolleyes: uvijek je bio od onih koji su sve razgovorom dali riješiti...Ovo šta ucjenjuje Raquel je tako nisko da ga zapravo čini istim ko i Bruna...Kad i bolje razmislim, Alex se ništa bolje ne ponaša od Brune (osim što nije ubojica i manijak), ali po ponašanju su isti :flop: dajte vratite nam starog Alexa...
Victoria:
Razočarao me i njen lik...Ok voliš svoga sina, ali da tako glupa može bit tj. scenaristi da je tako glupom mogu napravit... Evo jednog dijaloga od danas koji je jednostavno nezaobilazan
(Victoria priča s Brunom o Alexovoj nesreći)
Victoria:Ma rekao mi je da je od udarca poludio i optužio te za sve ono
Bruno:A što si ti rekla na to
Victoria:Da sam znala da si nevin...
Issss kako neko može popušit ovako nešto :rofl: pregrozno...
Raquel:
njen lik mi se počinje sviđat,danas je dobro oprala Alexa...
@radnja:
ne želim se ponavljat, ali opet danas A kaže V totalno drugu priču...Oni svako 2. epizode vrte u krug jedne te iste priče, a V ih puši...
prestrašno :lol:
24.02.2010., 21:42
ja se moram složit s Apolonom što se tiče Vikice, koliko nekad zna bit pametna i primjetit neke stvari, toliko može bit i užasno glupa da nevidi nešto što je očito. okej jasno mi je, Bruno ti je sin i sve, al u prošloj epizodi priča s Toyboy-em i dođe do zaključka, da to je sve SPLETKA:rofl: (nemogu si pomoć, obožavam ovo :lol:) Marije Hose, i netko drugi joj je pomogao, a nije Bruno. a logika čista nalaže da je Bruno: em mrzi Alexa em je mogao sve iskombinirati jer ga poznaje, i znao je di ide pa da inscenira nesreću, i lažira potpis i sve. ali ne, nije njen Bruno :facepalm:
Alex je možda pretjerao s tim jedan dan se sjećam, drugi ne, ali i njega kontam, kad ni sam sasobom nije načistu bio jeli to sve SPLETKA :rofl: još uvijek ili ga MJ fakat voli. a sad je valjd skontao da ga fakat voli, i valjd je odabrao najbezbolnije moguće riješenje za sve, MJ ne ispada neka mentirosa, Bruno ne ispada ubica, jedino on sam ispada malo ćaknut al ajd sad :ne zna:
i da, definitivno je danas bilo premalo Alexa i MJ, iako sam ja umiral od smijeha kad je onaj Ezekiel nešto krenio kenjkat onom Čuču, smješan mi je jako, on i Felipa :lol::lol:
jaje007
24.02.2010., 22:03
:p ja se moram složit s Apolonom što se tiče Vikice, koliko nekad zna bit pametna i primjetit neke stvari, toliko može bit i užasno glupa da nevidi nešto što je očito. okej jasno mi je, Bruno ti je sin i sve, al u prošloj epizodi priča s Toyboy-em i dođe do zaključka, da to je sve SPLETKA:rofl: (nemogu si pomoć, obožavam ovo :lol:) Marije Hose, i netko drugi joj je pomogao, a nije Bruno
i da, definitivno je danas bilo premalo Alexa i MJ, iako sam ja umiral od smijeha kad je onaj Ezekiel nešto krenio kenjkat onom Čuču, smješan mi je jako, on i Felipa :lol::lol:
ma i mene viki ždere od samog početka...jedino dobro kod nje je to šta nije svekrva vještica koja pokušava svog sinčića odvojit od žene ( ko u svim mogućim sapunicama),a sva ova njena histerija mi ide na živce..njezin bruno svatac nad svecima... a alexa će to premišljanje možda i koštat stolice direktpra firme ako ovak nastavi, iako pametan je on, opet ce nesto smislit :D
a ezekiel je da bio presmijesan :D čučo si je malo previše pocugo :D
jaje hahaha mislim da ne jer čak mi i njegov lik počinju kvarit :D
@viki:
ma meni je ona od početka super i čini mi se da bi imala odličnu kemiju sa Sotom, ali nikako da se pokrenu :rolleyes: do danas sam ju razumio,ali ovo danas...
pa alex je njoj 3 priče izmjenio 6 puta (znači svaku po 2 puta) u vrlo kratkom periodu (mjesec dana)... pa ćerce daj zbroji dva i dva
@sonja:
kontam ja tebe da kužiš alexa, ali meni se čini da je to njihova jedina radnja :D
splićanka1983
25.02.2010., 00:19
evo i mene
meni je danas ova epizoda bila skroz o.k. jedino mi malo iša E na živce kad je kenja onog čunču/čenču kako li se već zove.
za A ni ne moran govorit da mi je bija predobar/zgodan/pametan itd. kako je od... raqel, ma guštala sam. jedino sta mi je srce stalo kad joj je reka da su braća. mislim,da već sazna...pa mora proć još malo. samo mi je počelo malo smetat šta minja priču svako malo. moga bi B na temelju toga njega lipo u ludaru, i eto mu i firma i MJ. nije ga ubio,ali ga se rješio.
inače primjetih 1 scenu koja mi je bila presmiješna juče koju vidim nitko ovdi nije komentira. Paula i Pedro razgovaraju o odlasku/ostanku i u jednom će trenu Pedro Pauli: "ona (MJ) ima problem koji mi nemamo." da,pomislih, KASNI MENSTRUACIJA :lol:
evo i mene
meni je danas ova epizoda bila skroz o.k. jedino mi malo iša E na živce kad je kenja onog čunču/čenču kako li se već zove.
za A ni ne moran govorit da mi je bija predobar/zgodan/pametan itd. kako je od... raqel, ma guštala sam. jedino sta mi je srce stalo kad joj je reka da su braća. mislim,da već sazna...pa mora proć još malo. samo mi je počelo malo smetat šta minja priču svako malo. moga bi B na temelju toga njega lipo u ludaru, i eto mu i firma i MJ. nije ga ubio,ali ga se rješio.
inače primjetih 1 scenu juče koju vidim nitko nije komentira ovdi. Paula i Pedro razgovaraju o odlasku/ostanku i u jednom će trenu Pedro Pauli: "na (MJ) ima problem koji mi nemamo." da,pomislih, KASNI MENSTRUACIJA :lol:
pa nije joj rekao :ne zna: on je rekao, kao brat i sestra smo u stilu živimo cijeli život zajedno, a onda mu je ona na to rekla da nisu brat i sestra... :zubo: Otišla ga je poljubit, a on joj je ljutito rekao da se ovo ne smije ponoviti i da šuti jer će izbaciti muža i nju iz kuće...
splićanka1983
25.02.2010., 00:31
pa nije joj rekao on je rekao, kao brat i sestra smo u stilu živimo cijeli život zajedno, a onda mu je ona na to rekla da nisu brat i sestra... Otišla ga je poljubit, a on joj je ljutito rekao da se ovo ne smije ponoviti i da šuti jer će izbaciti muža i nju iz kuće...
ma znam ja u kojem joj je stilu to reka i u kojem ga je shvatila. mogla ga je i ozbiljno shvatit...kao što je shvatila da ima nešto u trokutu B-MJ-A
25.02.2010., 00:31
pa nije joj rekao :ne zna: on je rekao, kao brat i sestra smo u stilu živimo cijeli život zajedno, a onda mu je ona na to rekla da nisu brat i sestra... :zubo: Otišla ga je poljubit, a on joj je ljutito rekao da se ovo ne smije ponoviti i da šuti jer će izbaciti muža i nju iz kuće...
a silan mi je bio, kao, koju pm izvodiš bogte ja sam ti brat :bonk:
i sad će opet ispast da ga branim, ali brate mili i Rakel i muž joj i Bruno su tamo paraziti i žive na njegov račun. i te prijetnje da će ih izbacit, pa nek ih i izbaci, ajde što ih on mora uzdržavat jer im je ćaća u oporuci napisao tako, ali iskreno, nisu ni zaslužili ništa drugo osim da im se prijeti uskraćivanjem novaca. nepravedno jest donekle da je tata sve pare ostavio Alehandru, ali isto tako, oni su svi dobili kuće, vikendice, keša i štatijaznam, a kreteni prokockali. i onda se još idu pravit hoh i elita. Alex se možda kupa u blatu, al bar tu i tamo ode u tu firmu i sagradi nešto, kajjaznam :ne zna:
a silan mi je bio, kao, koju pm izvodiš bogte ja sam ti brat :bonk:
i sad će opet ispast da ga branim, ali brate mili i Rakel i muž joj i Bruno su tamo paraziti i žive na njegov račun. i te prijetnje da će ih izbacit, pa nek ih i izbaci, ajde što ih on mora uzdržavat jer im je ćaća u oporuci napisao tako, ali iskreno, nisu ni zaslužili ništa drugo osim da im se prijeti uskraćivanjem novaca. nepravedno jest donekle da je tata sve pare ostavio Alehandru, ali isto tako, oni su svi dobili kuće, vikendice, keša i štatijaznam, a kreteni prokockali. i onda se još idu pravit hoh i elita. Alex se možda kupa u blatu, al bar tu i tamo ode u tu firmu i sagradi nešto, kajjaznam :ne zna:
ja se ne slažem jer je stari znao da su i Raquel i Bruno njegova djeca... zato mi je to totalno ne logično i glupo...Koliko god tvoj sin bio buntovan-ipak ti je sin i ostavit ćeš mu nasljedstvo... meni se čini da su oni to tako napravili jer su jedino time znali objasnit Brunovu negativnost(koja je po meni u tu loše napravljena :zubo: )
a gle ne znam...ne volim Chantal, ali me u današnjoj sceni ugodno iznenadila :top:
kad bu opet neš sočno??? :mig:
25.02.2010., 02:10
kad bu opet neš sočno??? :mig:
sutra navodno. tako sam čula, neznam niš.:kava::mig:
Nakirija
25.02.2010., 05:34
Obožavam ovu telenovelu. Uvijek se nešto događa, a Alejandro i Maria Jose su mi odličan par. Kemija između njih dvoje je očita.
Definitivno ova telenovela je sto puta zanimljivija od još uvijek dosadne ''Odavde do vječnosti''.:top::top::top:
e da kokoške stigli su rezultati gledanosti...
Sorty ima 5% gledanosti :mig::mig:
Nakirija
25.02.2010., 06:00
Zapravo nisu stigli rezultati gledanosti. Radi se o cjeniku ( za reklamne blokove ) u kojemu se predviđala gledanost raznih serija i emisija.
Ne prikazuje stvarno stanje.
Prema cjeniku i telenoveli Odavde do vječnosti i Magičnoj privlačnosti predviđena je ista gledanost a to je 5%.
Vi sve iskomentirate prije nego ja uopce pogledam seriju.
Ja imam razumijevanja za Viktoriju, Bruno je njen sin i ne vidi njegove mane. Ona razmišlja srcem i to je to.
Međutim, shvacam i starog Lombarda. On je ocito razmišljao razumom. Shvatio je da su Bruno i Raqel prerazmažena djeca i u njima nije vidio pameti. Alex, međutim, završio je faks, bio je uzoran i vrijedan. On je ovakvom oporukom zaštitio i ovo dvoje parazita jer da im je ostavio firmu, propali bi svi, da im je ostavio lovu, uskoro bi dekintirali i dalje ništa od njih.
Najbolji su roditelji koji sve jasno vide, koji nemaju iluzija o svojoj djeci.
U prvoj epizodi kad su se stari Lombardo i Viktorija svađali, ona je rekla da su ovo dvoje njihova djeca. Na to je stari rekao: "A Alehandro je sin moje žene". Volio je on svoju ženu i osjecao je da joj duguje barem biti pravedan...
Zvrnda, odlično napisano :mig: Oni koji seriju doista prate, naći će i logiku u većini radnje. A za sve ostale ima jedna sjajna izreka koja kaže - ne gledaj što, nego tko govori, u ovom slučaju piše.
25.02.2010., 10:31
Vi sve iskomentirate prije nego ja uopce pogledam seriju.
Međutim, shvacam i starog Lombarda. On je ocito razmišljao razumom. Shvatio je da su Bruno i Raqel prerazmažena djeca i u njima nije vidio pameti. Alex, međutim, završio je faks, bio je uzoran i vrijedan. On je ovakvom oporukom zaštitio i ovo dvoje parazita jer da im je ostavio firmu, propali bi svi, da im je ostavio lovu, uskoro bi dekintirali i dalje ništa od njih.
N
e taman sam to htjela sinoć napisat al je forum štekao naveliko.:(
Alex je dobio nasljedstvo jer ga je zaslužio i isključivo zato. Bruni i Rakel je ostavio i više nego što im treba plus još tu klauzulu u oporuci da ih Alex mora uzdržavati dok su živi, i to na visokoj nozi. Bruno si je sam kriv jer se nije ponašao onako kako je trebao.
u prolazu...
25.02.2010., 14:00
meni matica majka užsno nervira,ali njen odnos s Brunom mi je logičan... normalno da će stati na stranu svog sina,to je realno...
što se gledanosti tiče,znam da su one na htv u podne uvijek imale 13%, ne znam koliko se to promjenilo,ali uzevši taj podatak u obzir,ovo za Sorti i nije neki :eek: postotak...
25.02.2010., 17:19
Danas opet on Šta ti osjećaš za mene, a ona opet Daj mi razvod i otići ću iz tvog života. toleriram ovo samo iz razloga što uvijek nakon takvog razgovora znam da kreće glazba iz entrade i scena seksa, oh da :cerek: al slatki su svejedno bili.
I super mi je bilo kad Alex i Vikica pričaju o njegovoj mami i tati i onoj knjizi, Will je opet rasturio plakanje :top:
A Bruno je mustra sad s tim u firmi šta hoće napravit, mada nekako sumnjam da će mu uspijet, ili će morat doktore neke potplatit da nalazi iz Mehika ispadnu da je lud:ne zna::ne zna:
Ulises-Maura-mala seka od Maure-biseksualci.... predobro. osim što Ulises pari malo morski pas :lol::lol:
e da kokoške stigli su rezultati gledanosti...
Sorty ima 5% gledanosti :mig::mig:
To nije gledanost serije da se odma razumimo...to su reklamini blokovi kao što je gore već neko naveo! Npr. za seriju Najbolje godine stoji 14% a ona ima gledanost u prosjeku iznad 20%!
Serija je daleko više gledana i ponavljam i sama Novatv je iznenađena dobrim prijamom serije u Hrvatskoj.
Nicole_Lilly
25.02.2010., 17:25
Ajde, barem imamo kakvu-takvu garanciju da je neće ukinuti ili preseltiti u jutarnji termin.
Haj!
Kakve sam sreće danas sam ušla u stan točno u 17h :rolleyes:
Znam da svaki dan netko hoće da mu se prepriča sadržaj prošle epizode, ali molilm vas :moli::moli::moli: da mi udovoljite.
Ne znam dal ću stići sutra pogledati reprizu, a zanima me dal je bilo kakvih zanimljivih scena
Muchachita
25.02.2010., 17:41
U vezi današnje epizode: da li Rakela zna da su Robi i Ulises amantes? Nisam mogla dokučit to danas kad je Robija pitala nešto u stilu da "Zašto nema ništa između nje i njega?", i onda nakon toga, ili prije toga nešto kao: "Bio si cijelu noć s Ulisesom, Ulises te čeka u đakuziju"....odgovor na prvo pitanje joj se sam nameće:ne zna:
Onda opet Bruno lupa MJ na vrata, a ona bježi kroz prozor:rofl: Što je on tolko glup da ne skuži da to uvijek napravi i proba, ne znam, uć kroz prozor na primjer:ne zna:
A na kraju sam se topila ko šećer:cerek: Meni su njih dvoje baš slatki sad. Čak je MJ pametno zborila kad mu je rekla kako se zaljubila u njega. Kad je ispalila da mora najprije pričat o Bruni, bilo je :facepalm:, ali na kraju je dobro to iznjela. Svaka čast EmĐej:top:
Msilim da je ovo bila scena u špilji koju netko spomenuo nekidan. Što je, ili bolje da kažem gdje je, sljedeće?:rofl:
25.02.2010., 17:42
http://www.youtube.com/watch?v=oPxyW46T3W4&feature=related
mislim da ti je tu sve bitno :mig:
a osim toga, došao je doktor kod Alexa i nagovorio ga da ide u Mehiko na pretrage mozga čisto da mu majka bude na miru i Alex je rekao da će otići. pa su Alex i Vikica pričali o onoj knjizi, i njegovoj mami i tati, i to je bilo jako lijepo, ona je njemu pričala kako je ona voljela Antonia de verdad, kako mu je mama bila jako lijepa i draga, i uglavnom, lijepa scena. Bruno se u međuvremenu sastao sa nekim odvjetnikom i nasrao mu da je Alex nakon nesreće postao šizofreničan i svakakav i dogovorio se da se zakaže sastanak nekakvog tamo vijeća u firmi da bi se riješila ta situacija tako da Alexa maknu s mjesta gazde i postave njega. Maura, njena seka i Ulises su počeli nešto SPLETKARITI :rofl: da namjeste da izgleda kao da MJ ima amante, pa je Ulises bio nazvao Casa Grande:rofl:. javio se Ezekiel, a ovaj se nije predstavio nego je samo tražio MJ, a Alex je bio u blizini pa se javio pa je ovaj poklopio slušalicu, i sve to skupa je ispalo jako sumnjivo :eek:
i to je to najbitnije. klipić gore je kraj epizode, :mig::mig::cerek:
Meni je Felipa danas bila prejaka kad je zajebavala Raquel koja je maltretirala onog Čuča...:lol::lol::lol:
Slažem se, scena s Vikicom i Alexom je bila ful lijepa... Baš je bio krasan tamo, ne precendrav al taman onak malo emotivan pa kad joj je reako da on nju jako voli, jer je uvijek bila dobra prema njemu i nikad nije radila razliku između njega i svoje djece pa hag na kraju...:cerek::cerek::cerek:
Ali opet, bio mi je naporan malo kad je opet brijao MJ o tome kako "ljubav ne poznaje dob, društveni status, spol, rasu, životinjsku vrstu, štatijavećznam...:blabla:
Skroz sam se danas nekak raznježila na epizodu... Ovi dvoje u onoj špilji, Ferdin osmjeh od uha do uha kad mu je Alex dao zeleno svjetlo za Vikicu, Robi i Ulises u đakuziju... Ono, proljeće, lav iz in di ejr...:love:
I MJ mi opće nije bila naprona danas... Paula mi je naprotiv digla živac, ona i onaj odvratni Erick. :rigo: Mog'o si je tu košulju još malo jače raskopčat, mislim da se nije baš sve detaljno vidjelo...:kava:
Muchachita
25.02.2010., 17:55
Da, kad je mala od Maure armana provalila da su biseksualci najbolji u krevetu:rofl: I onda joj je još Maura pripomenula da u takvoj situaciji obavezno koristi kondom:rofl: Nesvakidašnje teme za sapunicu
Osim ovog nabrojanog ništa se danas nije događalo. Pedro i Čučo su postali dobri frendovi, Rakel i Maura su provele dan u wellnessu, Paula je primljena u školu de komputasion i Roberto ju je izveo na ručak (možda iz tog bude nešto, iako sumnjam)
Nakirija
25.02.2010., 17:55
Meni se MJ na početku nije sviđala, ali sad mi je sve draža i draža.
Mislim da su dobre glumce izabrali za glavni par u ovoj telenoveli.
Malo kasnim. Tek sam jučer pogledala epizodu, kad su Ajejandro i MJ prvu put spavali skupa. To je bila fuul dobra scena.:cerek::cerek::cerek:
Muchas gracias na sažetku :D
forzaMILAN
25.02.2010., 18:47
Ali opet, bio mi je naporan malo kad je opet brijao MJ o tome kako "ljubav ne poznaje dob, društveni status, spol, rasu, životinjsku vrstu, štatijavećznam...:blabla:
Suncana 007
25.02.2010., 19:00
Nisam gledala danas opet :(, moram sutra pogledat reprizu, jer čini mi se da je bilo zanimljivo...:cerek:
tina1404
25.02.2010., 20:51
Da, kad je mala od Maure armana provalila da su biseksualci najbolji u krevetu:rofl: I onda joj je još Maura pripomenula da u takvoj situaciji obavezno koristi kondom:rofl: Nesvakidašnje teme za sapunicu
Osim ovog nabrojanog ništa se danas nije događalo. Pedro i Čučo su postali dobri frendovi, Rakel i Maura su provele dan u wellnessu, Paula je primljena u školu de komputasion i Roberto ju je izveo na ručak (možda iz tog bude nešto, iako sumnjam)
Dosta je otvorena serija,ja u nijednoj do sad nisam čula da se spominju kondomi,biseksualnost i drugo.Hehe meni je bila dobra scena kad je Raquel pitala onog novog plavog gdje je vidio Mj u bordelu:rofl:.Imaju stvarno dobre provale,ona,maura,njen muž,i njezina sestrica će čini mi se dobro zapapriti MJ i Alexu.MJ i Alex su mi preslatki,baš su sladak par.Ona mi je baš simpa pogotovo kad se smije,a on je ne moram ni reći neopisivo zgodan,ani Bruno nije loš.Sve u svemu jako dobra serija
Dobro, što smišlja ova niškoristi ekipa?
Baš mi je drago da zovu MJ na telefon. Po logici bi Alex morao skontati da je to Brunina spacka (iako nije), izbaciti Bruna (ionako ga je isplatio). Pametan kakav je nikako ne bi smio nasjesti i upasti u zamku.
Inace, mrzim kad prikazu njihovu prekrasnu vilu, a u pozadini se vide one odvratne limene zgradurine.
Felipa nikako ne voli Raqel, a ne voli je ni Ezekijel pa cak ni vlastiti muž.
Danas (osim Alexa) Felipa rules. Popišanka je opet dobila porciju :rofl:.
'
Danas opet on Šta ti osjećaš za mene, a ona opet Daj mi razvod i otići ću iz tvog života. toleriram ovo samo iz razloga što uvijek nakon takvog razgovora znam da kreće glazba iz entrade i scena seksa, oh da :cerek: al slatki su svejedno bili.
I super mi je bilo kad Alex i Vikica pričaju o njegovoj mami i tati i onoj knjizi, Will je opet rasturio plakanje :top:
A Bruno je mustra sad s tim u firmi šta hoće napravit, mada nekako sumnjam da će mu uspijet, ili će morat doktore neke potplatit da nalazi iz Mehika ispadnu da je lud:ne zna::ne zna:
Ulises-Maura-mala seka od Maure-biseksualci.... predobro. osim što Ulises pari malo morski pas :lol::lol:
jedva čekam sutra reprizu pogledat :D:D
Raquel mi je :cerek: volia bi da se na kraju podobri :top:
Suncana 007
26.02.2010., 09:06
jedva čekam sutra reprizu pogledat :D:D
Raquel mi je :cerek: volia bi da se na kraju podobri :top:
I ja jedva čekam reprizu :cerek:
Muchachita
26.02.2010., 09:17
on je ne moram ni reći neopisivo zgodan,a ni Bruno nije loš.Sve u svemu jako dobra serija
I ja isto kažem:rofl:
Suncana 007
26.02.2010., 09:50
I ja isto kažem:rofl:
I ja isto to kažem :cerek:
Victoria *
26.02.2010., 10:17
Vidim da su svi oduševljeni jučerašnjom epizodom..pretpostavljam da je zbog onih scena u vodi.. :cerek:
I meni se ta scena najviše sviđala..nisam ni disala dok su se tamo ljubakali..postala sam opsjednuta..:lol:
Raquel,Maura,sekica,Roberto i Ulises su mi kram,presmješni s onim izjavama,komentarima, a spletke za poluditi..:rofl:
Ja sam jučer gledala u društvu malog bratića,koji ima samo četiri godine..i kad su na ekranu bile Raquel i Maura s onim blatom na licu,okrene se on prema meni i kaže kravee... ja sam vrištala od smijeha jedno sat vremena :rofl:
Danas će isto biti super koliko sam vidjela..aaaa..opsjednuta sortilegiom..:s:top:
Suncana 007
26.02.2010., 10:20
Mislim da smo svi oduševljeni serijom...:cerek: I Alexom :cerek:
tina1404
26.02.2010., 10:29
Vidim da su svi oduševljeni jučerašnjom epizodom..pretpostavljam da je zbog onih scena u vodi.. :cerek:
I meni se ta scena najviše sviđala..nisam ni disala dok su se tamo ljubakali..postala sam opsjednuta..:lol:
Raquel,Maura,sekica,Roberto i Ulises su mi kram,presmješni s onim izjavama,komentarima, a spletke za poluditi..:rofl:
Ja sam jučer gledala u društvu malog bratića,koji ima samo četiri godine..i kad su na ekranu bile Raquel i Maura s onim blatom na licu,okrene se on prema meni i kaže kravee... ja sam vrištala od smijeha jedno sat vremena :rofl:
Danas će isto biti super koliko sam vidjela..aaaa..opsjednuta sortilegiom..:s:top:
Hehe onoj mauri baš paše takva uloga umišljene snobice,ne mogu nju zamisliti da glumi neku priprostu curu.
tina1404
26.02.2010., 10:31
Mislim da smo svi oduševljeni serijom...:cerek: I Alexom :cerek:
Da,a i ostalim muškim likovima,nisu ni drugi loši.:D.Ovo je jedna od rijetkih serija u kojoj su i pozitivac i negativac zgodni
ima ko link od jučerašnje serije?
sad sam htjela pogledat reprizu i taman mi se pojavilo na ekranu : Usluga je kodirana ili nije dostupna :/ e pa skoro sam televizor bacila kroz prozor
vidim da ima mojih istomišljenika koliko oćeš :klap:
za mene svit ne postoji od 4-5......samo alex
http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h015.gif
ona lipota nije humana za naš ženski rod :tuzni:
u prolazu...
26.02.2010., 15:33
ima ko link od jučerašnje serije?
sad sam htjela pogledat reprizu i taman mi se pojavilo na ekranu : Usluga je kodirana ili nije dostupna :/ e pa skoro sam televizor bacila kroz prozor
http://www.youtube.com/watch?v=CnoQ_oSPUsY
ovo je samo link s jubitua za jučerašnju,ako ti treba za skidanje,to ne znam...
Analara23
26.02.2010., 15:59
Ja pravo "padam" na ono njegovo "mi cielo"...:cerek::cerek: To mi je tako..:cerek:
Definitivno i meni!! A još kako on to kaže i kako se se slatko nasmije....!!
Ah !!!!!!!!!! :cerek: On mi je trenutno jedan on najdražih glumaca, ne samo zbog izgleda koji je naravno SAVRŠEN, nego i njegova gluma je posebna, zbilja se "unese" u sve to i zbilja misliš da on voli tu ženu!!
Kada gledam Oprezno s anđelom i Sortilegio, on isto glumi! Kao da je zbilja zaljubljen u Marichuy ili Mariu Jose! :s
Mislim zbilja je nadaren i samo neka nastavi tako! Još neka krene u Hollywood
i njemu zbilja neće biti kraja! Ma kakav BRAD PITT, WILLIAM LEVY je nova vruća stvar među ženama svih uzrasta!!
Mislim da bi se zbog njega i lezbe preobratile!
Hehehehehhehehehe, ako ništa bar bi jednu noć provele sa njim!
Hihihihihihihihi !
Analara23
26.02.2010., 16:01
Hehehehehehe vidim da nisam samo ja posjednuta tom serijom i naravno GLAVNIM glumcem!
Ej ali cure, to zbilja nije normalno !!!!!!!!! :D
isabela
26.02.2010., 16:56
Kako se mutavi Bruno pokunjeno pokupio iz tvrtke :lol: Najbolja scena.
Paula me živcira, ne mogu ju gledat više, što god se dogodi ˝Jel to znači da nećemo više živjeti tu?˝ :Snajper: Al Roberto mi iz epizode u epizodu sve draži.
jaje007
26.02.2010., 17:05
ma nemam više riječi za ovu seriju..svaki dan sve više oduševljena :D nisam jučer uspjela pogledat, nažalost, ali znam za tu scenu u vodi :D
ali i danas su rasturali s fajtom :D danas nam je i mj dobila po nosu hahah :D ali konačno je madre victoria uspjela reći la verdad :D jest, da se poslije skljokala, al neka je ona rekla :D a filipa ahaaha kad su se pošorali fernando i bruno hahaha kao nek se i dalje tuku, fernando je jači :D ma preluda serija :D :s
Meni je Felipa zakon :lux:
Kako se mutavi Bruno pokunjeno pokupio iz tvrtke :lol: Najbolja scena.
Paula me živcira, ne mogu ju gledat više, što god se dogodi ˝Jel to znači da nećemo više živjeti tu?˝ :Snajper: Al Roberto mi iz epizode u epizodu sve draži.
Potpis. Roberto mi je skroz kul!:rofl:
Felipa:s:s Prelegendarna žena...
Jel se to meni čini il je ovo bilo prvi put da su se MJ i A prvo poševili pa onda posvađali, obično je obrnuto...:lol:
I Bruno mi je bio pre-hot u onom odjelu... Definitivno nije za bacit, iako je iapk Alex još uvijek no#1...:cerek::cerek:
Uglavnom, baš dobra epizoda danas. Cijela ta priča sa satankom, baš mi je bilo napeto!
Da :) u sapunjarama obično sve tako predvidljivo.
Ja danas stvarno nisam mogla sa sigurnošću reći hoće li ga uspjeti ili ne smijeniti :top:
PoisonIvy1990
26.02.2010., 17:27
Danas mi je čak i Victoria bila zakon, kako je samo odugovlačila sa sastankom, a kad se tek Alex pojavio i sj*** Bruno, mislim da mi je to zasada jedna od najdražih scena. Felipa je isto iz epizode u epizodu sve zabavnija, sviđa mi se jer vidi stvari objektivne i što joj je na pameti to kaže, a čučo kao radi i dobiva pare da pravi pedritu društvo i da cugaju (da je meni takvoga posla). Isto mi je nekako Roberto iz epizodu sve draži, iako ništa ne radi i živi na tuđi račun, ipak ima malo moralnosti u njemu.
E da, zaboravila sam Vikicu! Baš je i meni super bila danas na onom sastanku! :top:
A Čučo me baš nekak živcira sa svojom tumplavom facom i kak zabada nosinu svugdje. :kava: Pedro mi je sam po sebi bio naporan, u duetu s Čučekom imam poriv zafitiljit pepeljaru u televizor...
belleza
26.02.2010., 17:54
ljudi nisam danas gledala....kratki sadrzaj plizzzz :s
A jeste li primijetili sjaj u Viktorijinim očima kad je Alwx predložio Fernanda za potpredsjednika :zvrko:
Muchachita
26.02.2010., 18:04
ja sam slučajno prespavala veći dio epizode:bonk:
Na kraju je Alex došao doma, MJ je otrčala k njemu, i onda su se ljubili i khmhmhmhmh. I baš su bili:cerek: Onda je MJ rekla da je rekla istinu (pretpostavljam o Bruni, vjenčanju i nesreći) Vikici, onda je Alex popizdio na to, pa su se posvađali u krevetu. Prvi put nakon obavljenog posla:zubo:
Za to vrijeme u drugoj sobi Viki i Bruno su se neš svađali, ona je njemu rekla da je verdadero iho Antonia Lombarda. Onda je Bruno popizdio i Viki je lupila kap. Pa je Bruno naznao Ezekiela da nazove doktora jer je Viki pala u nesvijest. Onda je ezekiel rekao Felipi da nazove doktora Hernana jer je Viki pala u nesvijest, onda je Felipa njemu rekla ti nazovi doktora, ja ću nešto drugo u to vrijeme sredit. Uglavnom, doktor je došao, Viki je dobro i živa je. Bruno još pizdi i sve je završilo tako da je počeo još jedan fajt s Alexom (što znači da bi Alex sutra opet mogao bit s novom dozom masnica:mig:)
isabela
26.02.2010., 18:04
ljudi nisam danas gledala....kratki sadrzaj plizzzz :s
Alex išao u Mehiko na pretrage i sve ok. Fernando saznao da Bruno oće smijeniti Alexa jer je kao lud i da se održava sastanak u firmi, te došao to javiti Viktoriji. Onda se Viki posvađala sa Brunom, uletila MJ i rekla kako Alex nije lud i da ju želi zaštiti i zato je rekao da je cijelu priču umislio. Onda Bruno poludio i lupio MJ. Fernando javio Alexu za taj tajni sastanak u firmi, a Viki odugovlačila kako bi Alex stigao na vrijeme. Došao Alex i reko Bruni da je on uzeo svoje novce kad je rekao da ide u inozemstvo i da više zbog toga ne može biti u firmi, te predložio Fernanda za svog zamjenika. S Alexovim nalazima sve ok i naravno nije lud. MJ mu rekla da je sve ispričala Vikici i onda se posvađali, a Vikica rekla Bruni da mu je Alex polubrat i onda njoj pozlilo. Onda ga Alex napao da je to sve zbog njega, a Bruno njemu da mu je rekla istinu i da je drolja. Čiča miča gotova je priča :)
26.02.2010., 18:15
http://www.youtube.com/watch?v=CnoQ_oSPUsY
ovo je samo link s jubitua za jučerašnju,ako ti treba za skidanje,to ne znam...
ej nije ovo od jučer, malo je zeznuto s epizodama, jučer je kod nas bila 24 (to je ja mislim zato što se u meksiku prvih par emitiralo u epizodama od 25 minuta, pa su sad poremećeni brojevi)
uglavnom, nenađem od početka epizodu, al ovo ti je najbitniji dio, zadnjih 10 minuta:mig:
http://www.youtube.com/watch?v=oPxyW46T3W4&feature=related
odlična mi je epizoda bila danas, cijela spika sa sastankom se odvila fino i brzo, Vikica je vrhinski zavlačila:top:
a Alex je fino Brunu postavio na mjesto, kad je došao: Miči se s mog mjesta uf :klopa:
al najbolje od svega, kad je MJ potrčala k njemu kad je skontala da je stigao kući:cerek::cerek:
ah. u 20oj epizodi da je Bruno saznao da su polubraća :s:s
obožavam ovu seriju, majkemi!:cerek:
little ice
26.02.2010., 18:26
Ja sam skroz novi član ovog foruma, a sve vaše postove čitam već par dana i uključila sam se samo zato što sam se totalno navukla na svu ovu maniju. Sapunice nisam gladala bar 3 godine, ali u ovu sam se potpuno zaljubila slučajno. Došla doma s ispita, upalim tv i malo mozak na pašu, a na ekranu... Alex:cerek:I jednostavno nije bilo povratka. Toliko sam luda da sad sve snimam da mogu gledati po milijon puta...:eek:Nisam normalna definitivno, ali ova serija mi je puno bolja od ostalih. Teme su realne, bez prenemaganja i plakanja oko iste stvari 50 epizoda, bez pomaka. Radnja je dinamična, a dijalozi...:snemam riječi, kako se međusobno kure.
Mislim da sam novopridošla luđakinja...:top:
Meni je Felipa isto zakon, tu glumicu simpatiziram još od Uvijek ću te voljeti, a i tamo je bila često oštra, svađala se s babom Ursulom i Sabinom. Super mi je što ju nisu napravili po stereotipu, plahu staricu koja se disat boji ali zato zna sve tajne kuće i naravno, nikom se ne usudi reći ni a. Felipa :s
http://i2.esmas.com/2009/05/26/51565/maria-victoria-es-felipa-en-sortilegio-300x150.jpg
Ja sam skroz novi član ovog foruma, a sve vaše postove čitam već par dana i uključila sam se samo zato što sam se totalno navukla na svu ovu maniju. Sapunice nisam gladala bar 3 godine, ali u ovu sam se potpuno zaljubila slučajno. Došla doma s ispita, upalim tv i malo mozak na pašu, a na ekranu... Alex:cerek:I jednostavno nije bilo povratka. Toliko sam luda da sad sve snimam da mogu gledati po milijon puta...:eek:Nisam normalna definitivno, ali ova serija mi je puno bolja od ostalih. Teme su realne, bez prenemaganja i plakanja oko iste stvari 50 epizoda, bez pomaka. Radnja je dinamična, a dijalozi...:snemam riječi, kako se međusobno kure.
Ima nas još, prošle su godine od zadnje sapunjare koju sam gledala, ali ovo je čista droga. Uglavnom, nije tipična sapunica, zanimljivi likovi, dinamična je a da ne pričam o scenama sexa i priče oko istoga, to je za sapunice tabu:confused:. Čitam vas već dosta dugo, vidim da ovdje ima "luđakinja" različitih godina pa mi je malo lakše jer me čak malo i sram kako sam se navukla na telenovelu:facepalm:
ScorpioS
26.02.2010., 19:34
Dobro nam dosla. I sa mnom je bilo kao i sa tobom. Slucajno naletjela na tvu na seriju i sad 3 mjeseca nakon toga jos uvijek bolujem od Sortilegia, i sto je najgore stanje mi se iz dana u dan sve vise pogorsava :D
Iz epizode u epizodu serija je sve bolja i bolja. Ovih dana su na pinkBH nevjerovatno dobre epizode. taman kad pomislite Alex ne moze biti bolji nego sto je, on vas pozitivno iznenadi :mig:
Sto se tice danasnje epizode na Novoj, odlicna je. Puna napetosti. Kad sam je prvi put gledala bila sam kao na iglama :D Fight Fer vs Bruno mi je bio :top: A Felipina reakcija :rofl:
Nesto nam je tiho u kokosinjcu ovih dana. Nedostaju mi stare kokoske, ali da ne zaboravim da svim novim kokoskama pozelim dobrodoslicu
willyhot
26.02.2010., 19:45
^^^^
Scorpios, tačno, kada misliš da ne može bolje on dokaže suprotno i totalno te iznegira..:top:
26.02.2010., 19:45
Welcome darling!:mig:
a Felipa mi je kraljica, kad su se potukli Toyboy i Bruno, a ona dođe Vikici, trebali ste ih ostavit da se tuku, ovaj je jači od Brune, a Bruni treba da ga neko dobro izlema:s:s:s
willyhot
26.02.2010., 19:51
Felipa je bakica i onako pomalo frlja dok hoda, u momentima izgleda kao da će pasti.. Ali zna reći pravu stvar, i to prečesto..:top:
Tačno pogodi u srž problema.:top:
Muchachita
26.02.2010., 20:00
Felipa je zakon, iako izgleda staro ko Biblija.
Ne znam samo kad joj Pedro i Čučo govore da je mlada. Dal bi stvarno trebala bit mlađa od njih, ili su njih dvojica samo propisni kavaliri.
jovajna
26.02.2010., 20:03
dok sam gledala bez prevoda bila mi je nezanimljiva,ali sad sa prevodom bakica je zmaj!
belleza
26.02.2010., 20:32
Alex išao u Mehiko na pretrage i sve ok. Fernando saznao da Bruno oće smijeniti Alexa jer je kao lud i da se održava sastanak u firmi, te došao to javiti Viktoriji. Onda se Viki posvađala sa Brunom, uletila MJ i rekla kako Alex nije lud i da ju želi zaštiti i zato je rekao da je cijelu priču umislio. Onda Bruno poludio i lupio MJ. Fernando javio Alexu za taj tajni sastanak u firmi, a Viki odugovlačila kako bi Alex stigao na vrijeme. Došao Alex i reko Bruni da je on uzeo svoje novce kad je rekao da ide u inozemstvo i da više zbog toga ne može biti u firmi, te predložio Fernanda za svog zamjenika. S Alexovim nalazima sve ok i naravno nije lud. MJ mu rekla da je sve ispričala Vikici i onda se posvađali, a Vikica rekla Bruni da mu je Alex polubrat i onda njoj pozlilo. Onda ga Alex napao da je to sve zbog njega, a Bruno njemu da mu je rekla istinu i da je drolja. Čiča miča gotova je priča :)
:lol::lol::lol: uff znaci bilo je vatreno :lol::lol: ali nisam bila ni na forumi 2 dana ima svasta pa se bacam na citanje :cerek::kava:
nisam pijan, nisam drogiran i nisam lud ali današnja epka mi je bila zakon :s:s
neću u detalje, i ovo mi je bilo preteško da priznam :zubo:
ScorpioS
26.02.2010., 20:37
Zar je moguce da ovo citam :eek::eek::eek:
jovajna
26.02.2010., 20:38
vidim apolon nesto napisao i rekoh vec ce poceti sa pljuvanjem kad ono :eek::eek::eek:
Zar je moguce da ovo citam :eek::eek::eek:
gle, ja se uživio ko da gledam finale nogometnog prvenstva :zubo:
Stojim na kauču, a onaj sastanak-a ja ko debil: Alex pojavi se, Alex pojavi se...Kad se ovaj pojavio naš kako sam vrisnuo :lol::lol: kako ga je sjebao :s pregenijalno...
A tek razgovor Victorie i Brune , kad mu je rekla istinu-ja stao pljeskat na sav glas...
Ok neću više, i ovo je dosta :brukica:
huu-tuu-aa
26.02.2010., 20:42
nema na youtubu današnja epka??
willyhot
26.02.2010., 20:42
Apolone, koji šok...:D:D E nešto def nije kako treba.:D
ne znam...ali ovo mi je bilo prejebeno
a tek kraj :eek::eek: ajme jedva čekam ponediljak, kako je Bruno ono rekao :eek:
26.02.2010., 20:54
:kiss: hehhe, doćeš još i ti nama na dark side :mig:
vidim apolon nesto napisao i rekoh vec ce poceti sa pljuvanjem kad ono :eek::eek::eek:
kad nemam šta...ako meni ima nešto za pljuvati, ja ću pljuvat, ok bilo je i ovoj epizodi nepotrebnih scena, ali ovaj put mi je epizoda 100 puta bila genijalnije nego lošija :D:D
bezobzira na sve imas:K od mene
i polako mi se Bruno počinje sviđat kao neg... :s
Istina, nema mi baš pokrića za objašnjenog negativca, ali ovo danas je bilo :s
jaje007
26.02.2010., 22:02
ahahahah :D točno sam znala :D čim je epizoda završila, odmah sam se iz nekog čudnog razloga sjetila tebe i pomislila kak će ti se današnja epka sigurno sviđat, al stvarno!!! :D bravo za tebe :D ma vidiš da voliš sorty :D
Majka mi je rekla da imamo istog oca... Znaci da sam sin psa i kuje (drolje). Što reci? Ovu recenicu je vrijedilo cuti.
Prejebeni kraj, ali i cijela epizoda. Napokon je Viki zbrojila i dobila cistu peticu. Naravno da sve ukazuje na Bruna. Zar bi on, kakav je, onako revno pronašao MJ odmah istog dana kad je mislio da je Alex poginuo? Na njenom mjestu bi mi to odmah bilo sumljivo. Prije bi bilo kako pokušao zatajiti njeno postojanje. Zar bi on u zbilji stvarno htio dijeliti to bogatstvo sa nekom siroticom s ulice za cije postojanje nitko i ne zna.
Dakako, Felipa je bistra i naravno da razmišlja ovako od pocetka jer, ne zaboravite, Bruno nije njen, nego Viktorijin sin.
Onaj zavodnik Unisex i dalje je ljigi-ljigi, a za Roberta postoji nada da mi i dalje ostane simpa. Covjeku je dobro u životu i ne želi prljati ruke. Jest parazit, ali on to i priznaje, a tko prizna...
IceQueen
26.02.2010., 23:51
Majka mi je rekla da imamo istog oca... Znaci da sam sin psa i kuje (drolje). Što reci? Ovu recenicu je vrijedilo cuti...
Totalno :top: Prejako
Ali kako ga je danas Alex sredio na onom sastanku :s , a Bruno onako pokunjeno otišao...podvio rep!
Adriancija
26.02.2010., 23:54
Odlična epka danas!
splićanka1983
27.02.2010., 00:25
nisam pijan, nisam drogiran i nisam lud ali današnja epka mi je bila zakon
neću u detalje, i ovo mi je bilo preteško da priznam
pa apolone,jesi to zbilja ti? ili ti se desilo kao i našem A da je netko umisto tebe napisa post. a onda opet...ovo objašnjava prolom oblaka danas popodne u splitu
današnju epizodu moram priznat da nisan cilu gledala, ali jesam najvažnije. a u pon me nitko živ neće dignut s reprize. malo mi je glupo ponovo pisat sve šta ste napisali, pa eto 1 veeeeeliki potpis na sve rečeno (pogotovo za A i F)
jaje
legendoooooooooooo, kako si samo znaka hahahahaha
@dsplićanka:
jebiga kiša je ahahahah štza ka tu nogu..
uglavnom, evo emen s party-a...mortus poijan i moran kazat da bi pojeba MJ koligo god ju mrzin :zubo:
ovo je sve sranje, nemojte mi zamjewrit moln vas :(
kokpške volin vas csver :pusa:
Nakirija
27.02.2010., 06:46
Ajme ona Paula....:lol::lol::lol:..uvijek puknem od smijeha kad kaže MJ da je iskompleksirana........:lol:....
Njoj je glavni cilj pošto potom ostat u toj kući, za ostalo ju nije briga.....:rofl:
MJ i Alejandro:cerek::cerek::cerek::s
Majka mi je rekla da imamo istog oca... Znaci da sam sin psa i kuje (drolje). Što reci? Ovu recenicu je vrijedilo cuti.
Prejebeni kraj, ali i cijela epizoda.
Slažem se, prejebeno :top:
Zanima me kako će njegova seka reagirati kada sazna :D
I da, Felipa :s
jaje007
27.02.2010., 10:54
Prejebeni kraj, ali i cijela epizoda. Napokon je Viki zbrojila i dobila cistu peticu. Naravno da sve ukazuje na Bruna. Zar bi on, kakav je, onako revno pronašao MJ odmah istog dana kad je mislio da je Alex poginuo? Na njenom mjestu bi mi to odmah bilo sumljivo. Prije bi bilo kako pokušao zatajiti njeno postojanje. Zar bi on u zbilji stvarno htio dijeliti to bogatstvo sa nekom siroticom s ulice za cije postojanje nitko i ne zna.
Dakako, Felipa je bistra i naravno da razmišlja ovako od pocetka jer, ne zaboravite, Bruno nije njen, nego Viktorijin sin.
Onaj zavodnik Unisex i dalje je ljigi-ljigi, a za Roberta postoji nada da mi i dalje ostane simpa. Covjeku je dobro u životu i ne želi prljati ruke. Jest parazit, ali on to i priznaje, a tko prizna...
:top: na ovu rečenicu sam se ja odvalila smijat, jer meni je ispalo tako da si je više uvrijedio mater nego ćaću, ahaha, a kao starog nije mogo podnijet... a bruno ko bruno
a roberto je baš nice :D
Spacegirl
27.02.2010., 12:40
Moram priznati da mi je stara Felipa sve draža i draža...:lol:
Carica je! Reče onako kako jest....
gle, ja se uživio ko da gledam finale nogometnog prvenstva :zubo:
Stojim na kauču, a onaj sastanak-a ja ko debil: Alex pojavi se, Alex pojavi se...Kad se ovaj pojavio naš kako sam vrisnuo :lol::lol: kako ga je sjebao :s pregenijalno...
A tek razgovor Victorie i Brune , kad mu je rekla istinu-ja stao pljeskat na sav glas...
Ok neću više, i ovo je dosta :brukica:
Oooo, pa jel to mene oči varaju?? Jesam ja to sinoć ipak malo previše popila, ili ćeš nam se i ti navuć na Sortilegio :mig:
Neka, neka, tebi svaka čast. Velika većina ljudi bi nastavila nešto što ne vole pljuvati čak i da nađu u tome nešto što im se sviđa. Ti si faca pa priznaš da ti je epizoda bila dobra, iako nisi fan serije. Zato prijatelju, skidam kapu...:s
Prejaka rečenica! I slažem se za sve ostalo rečeno:top:
A meni je bilo fantastično i ono kad se Viki srušila nakon što je rekla Bruni istinu pa su svi bili kod nje u sobi i Alex veli neš u stilu "Drago mi je da ti je bolje, mama." a Bruno njemu "Ona nije tvoja mama." I onda Alexova faca u krupnom planu kak onak iskosa postrelja Brunu pogledom, al neće radit scenu zbog Viki, al ju ode poljubit baš ko da namjerno prkosi Bruni... KAko mi je hot bio tada...:cerek::cerek:
little ice
27.02.2010., 13:01
Dobro da imam najbolju prijateljicu totalno ludu za sapunicama, valjda ih je sve ikad pratila, pa mi olakšava da bar nekom smijem reći, da me ne pogledaju s pogledom: "Ok stara, nema tebi spasa, prolupala totalno."
Ugl. sad kad mi počne semestar morat ću staviti sve snimati.
Jel netko zna dal nas kakve vruće scene očekuju ovaj tjedan s MJ i Alexom?:p
I btw. poludit ću s ovom serijom prije Sorty. Dok čekam, uspijem vidjeti samo 2 min, a već ispalim na živce. pa čovječe, ubrzajte se malo...:flop:
XXlunaXX
27.02.2010., 13:08
Predobra je serija i glupo mi je to stalno ponavljat. Moji kod kuće već misle da sam luda pa mi je baš drago što postoji forum. Kad dođem na forum imam osjećaj da sam na nekoj grupnoj terapiji:lol:
Spacegirl
27.02.2010., 13:17
Predobra je serija i glupo mi je to stalno ponavljat. Moji kod kuće već misle da sam luda pa mi je baš drago što postoji forum. Kad dođem na forum imam osjećaj da sam na nekoj grupnoj terapiji:lol:
K'o i svi mi ostali...:lol:
Al' super mi je kako Alex uvijek nađe načina da sjebe Bruna...Baš zbog toga mi je serija super. :top:
Ja sam milslila da će Alexa proglasit nekompetentnim da vodi firmu i da će tu biti zavrzlame, ali ovomu se nisam nadala.
Pogotovo kad je mamsita Viki rekla Brunu da su braća po ocu...AUUUU!! Pljeskala sam i vikala k'o ludača....:rofl:
Štrikalica
27.02.2010., 13:32
...dok Jay i ja nismo prešli na heroin..
1. nema chata, nema spama, nema off-a
2. nema spoilera
3. ovo s kokoškama vam nemrem zabraniti, al prokleto iritira
4.NEMA POSTOVA POSVEĆENIH ISKLJUČIVO APOLONSKOJ LJEPOTI WL - za to postoji poseban topic
5. ovaj se post tretira kao obavijest, a ne kao poziv na raspravu. Molim nemojte na njega odgovarati. Za to uvijek postoji PŽK.
Kršenje bilo kojeg od ovih pravila za sobom povlači karton za kršenje pravila podforuma. Ponavljanje kršenja - ban. I to neki masni.
Zašto? Zato što je topic nečitljiv. Drago nam je što se družite (družimo), jedna od poanti foruma i jest da se ispod diskusije na određenu temu formira i međusobno druženje forumaša. Ali ne do granice cirkusa. Uostalom, postoje i Pm-ovi.
I na kraju, cilj ovoga nije da se topic pretvori u Gestapo, nego da iz cijelog ovog kokodakanja (sami ste si dali ime) ispliva diskusija o radnji, likovima...seriji.
Spacegirl
27.02.2010., 14:16
Što je sad ovo?! Zar nitko više ne želi pisati?!
Uglavnom, ja nisam uspjela skontat gdje točno onaj kampesito Čučo spava? Jel' mu pobresitu neko naš'o sobu i čambu?! :ne zna:
I onaj Ulises....:eek: Pa, tko misli da je ONO zgodno?!
Uglavnom, mislim da će biti svega uskoro...I jedva čekam ponedjeljak...:cheer:
imatina
27.02.2010., 14:32
I ja jedva čekam ponedjeljak! A kaj se bude uopće dogodilo u ponedjeljak?
Spacegirl
27.02.2010., 14:37
@Space
Cuco je valjda dobio neku sobicu gdje posluga spava
Hvala na napisanom. :D
belleza
27.02.2010., 15:21
Hvala na napisanom. :D
a mozda je Cuco sa Felipom u sobi :lol: nebi nas zacudilo :rofl:
Spacegirl
27.02.2010., 15:24
a mozda je Cuco sa Felipom u sobi :lol: nebi nas zacudilo :rofl:
:lol:
Moglo bi i to bit!
A Felipa je koliko ja znam bacila oko na starog Pedra. Kaže da su iz istog sela...:D
Spacegirl
27.02.2010., 15:42
Stvarno je gadan lik!
Ali jako me zanima što će se sve događat između njega i Roberta, ako išta.
Mislim da će biti jaaaako napeto...:D
belleza
27.02.2010., 15:43
Što je sad ovo?! Zar nitko više ne želi pisati?!
Uglavnom, ja nisam uspjela skontat gdje točno onaj kampesito Čučo spava? Jel' mu pobresitu neko naš'o sobu i čambu?! :ne zna:
I onaj Ulises....:eek: Pa, tko misli da je ONO zgodno?!
Uglavnom, mislim da će biti svega uskoro...I jedva čekam ponedjeljak...:cheer:
i da Ulises di su njega nasli :rolleyes: i sto je najgore svi ga obljecu u seriji i sa svakim je ljubavnik :ne zna: mislim da su za takvu ulogu mogli naci negog drugog :flop:
belleza
27.02.2010., 15:45
Stvarno je gadan lik!
Ali jako me zanima što će se sve događat između njega i Roberta, ako išta.
Mislim da će biti jaaaako napeto...:D
bila sam izbrisala moj post :lol: ali sto je najgore i Roberto a i Rachel su mu obadvoje ljubavnici :lol::lol::lol::lol:
Spacegirl
27.02.2010., 15:45
i da Ulises di su njega nasli :rolleyes: i sto je najgore svi ga obljecu u seriji i sa svakim je ljubavnik :ne zna: mislim da su za takvu ulogu mogli naci negog drugog :flop:
Pa, slušaj, mislim da je produkcija zahtjevala baš takvog. Jer mi i izgleda kao biseksualac....:ne zna:
Spacegirl
27.02.2010., 15:46
bila sam izbrisala moj post :lol: ali sto je najgore i Roberto a i Rachel su mu obadvoje ljubavnici :lol::lol::lol::lol:
:lol: Vidila sam!
Užas! Ne znam kako su to uspjeli provuć, al' bit će svega...
belleza
27.02.2010., 15:48
Pa, slušaj, mislim da je produkcija zahtjevala baš takvog. Jer mi i izgleda kao biseksualac....:ne zna:
a i gadan je vala :lol::lol::lol:
Štrikalica
27.02.2010., 15:54
a i gadan je vala :lol::lol::lol:
A, ne znam.. meni Odisej baš nekako ima nešto.. osim što se glupo cereka.. :D
Najveća lopata u seriji mi je Marija Jose, paše Levyju ko piletu sisa.
mislim da će Felipa i Chucho bit zajedno...
Ste vidili poglede između Ulisesa i Ricarda, ja sam umirao :lol::lol:
inače, taj mi R strašno poznat, gdje je on glumia :ne zna:
Spacegirl
27.02.2010., 15:56
A, ne znam.. meni Odisej baš nekako ima nešto.. osim što se glupo cereka.. :D
Najveća lopata u seriji mi je Marija Jose, paše Levyju ko piletu sisa.
Odisej ti ima nešto?!?!?!? :eek:
Ma daj....Al ajde, o ukusima se ne raspravlja...
A ni Maria Hoze mi nije baš nešto....:ne zna: Ali sa Levyem i nisu tako loš par.
Premda ne znam kakv im je to kasting? Maria Hoze visoka k'o štrklja, a sestra joj mala...To mi je nekako bzvz....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.