PDA

View Full Version : Magična privlačnost / Sortilegio (vol.1)

stranice : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Apolon
12.02.2010., 12:12
Najbolji scena je meni bila kada su se izvukli iz blata pa mu je ona sve priznala, dijalog je tekao ovako nekako:
A:Sve što želim?
MJ: Da sve.
A: Idi skini ovu odjeću, istuširaj se i dođi u krevet!

Ajme majko... Ja bi se onako prljava bacila na njega.

to je bilo previše seljački, ali rekao je da nije takav tip :D:D

ajme sada scena Brune i Alexa :s:s

kako ga sjebao ...

Alex:Bruno,čekaj trebao bih ti zahvaliti
Bruno:Zašto???
Alex:Jako mi se sviđa žena koju si mi izabrao, kad bolje razmislim zadžat ću je

haha koji odjeb :s

Glori2704
12.02.2010., 12:13
Ma mene zanima da li će oni kroz cijelu seriju biti skupa!? Neće valda kao i u CCEA... brate mili tamo su se samo nekoliko puta "pronjuškali" i ništa više.

Apolon
12.02.2010., 12:13
A pa to nije bilo upućeno lično tebi, nego svim m. koji dolaze na temu...:D:D To mi je više uzrečica pri oslovljavanju vaše grupe ovdje..
Ne brini nisam ja baš toliko velikodušna kada su komplimenti u pitanju...:D

ma šalim se :D:D a šta se tiče komplimenata, ne volim ih primat baš... :D:D možda zato šta san ih i previše dobija haha (šalim se) :D

otac od MJ:
kako je glup, ništa ne kuži :lol: on je sav u snovima dok je u ovoj vili XD :lol:

Glori2704
12.02.2010., 12:15
to je bilo previše seljački, ali rekao je da nije takav tip :D:D

kako ga sjebao ...

haha koji odjeb :s

Aj pre jako mi je to " kad bolje razmislim zadržati ću je":rofl::rofl::lol::s

willyhot
12.02.2010., 12:15
kako ga sjebao ...

haha koji odjeb :sOno je bilo prejako...:D
Obožavam ga.:cerek:

Apolon
12.02.2010., 12:19
Bome, nema recesije kod Alexovih... kako se oni razbacuju s njim novcem...zašto meni jedan ček ne napišu...ovaj je njemu samo tako dao pola milje dolara (ili čega već)...

zadnja scena legendarna

Alex:A što, za MJ te nije briga???Samo tako olako ćeš mi ju prepustiti???

Isuse kako ga jebe u mozak :s:s eee Alex je car, nema sumnje-ko da gledan Sherlocka Holmes-a :s

Plavi kaputić
12.02.2010., 12:26
1OOO puta je bolji u ovoj ulozi nego u CCEA!

jednostavno mu ne paše ona njonjava uloga JM-a!

ovdje je baš onakav kakav bi idealan muškarac trebao biti bogat, zgodan, uporan, ponekad malo krut, a opet tako pažljiv....šteta šta je to samo sapunica:mig:

leona l.
12.02.2010., 12:37
a sori...nisam si mogla pomoć hehehe :D pa to i sama znaš :D ali da ti još nešto kazem, prema mojim računanjima, u srijedu ce to bit :D al pssst heheh :D

:lux::kokice:

...on joj kaze: dobro, idemo se tusirat i u krevet ....ja sam vristala od smijeha....al onda se ipak pokazao kao fer muškarac na našu ŽALOST hahaha :D

Na ovo mi je došlo da televiziju gađan daljinskin:o, baš se ponadan, a on tako:tuctuc:

helenaeterovic
12.02.2010., 12:40
@Sortilegio:
Ne znam za vas, niste baš to komentirali, ali meni je pjesma fantastična :cerek::cerek:
non stop je slušam

Pjesma je i meni predobra! Skinula sam ju na mobitel pa ju pjevušim i puštam po cijele dane.

Ma meni je u današnjoj (tj. jučerašnjoj) epizodi svaka scena sa Alexom bila predobra. Brunu prca u mozak, MJ izluđuje pitanjima, starog opija i sve više zapliće u izgovorene laži,...

Što se tiče Alexovog i MJ prebrzog pojavljivanja iz sobe u vrtu, mislim da je po scenariju bilo predviđeno kao da silaze sa onih stepenica koje se nalaze na terasi sobe MJ. Ali malo su ga pretjerali s brzinom. Mislim da da su i skočili s tog balkona ne bi tom brzinom stigli do vrta.:rofl:

A kad se kasnije u sobi Alex počeo skidati,..... ajme meni!:eek::eek::eek:

Glori2704
12.02.2010., 12:46
Da, u CCEA mi je glup kao k... svi ga vozaju, a on kao neki psihić ne kuži po k... Zato me tu još više oborio s nogu...djeluje tako samouvjereno:rofl::cerek::s

leona l.
12.02.2010., 12:57
Ovaj topic stvarno nosi krivo ime, tribalo bi ga preimenovat u "Slinjenje za Williamon Levyjen":lol::rofl:, bilo bi prikladnije:D:cerek:

forzaMILAN
12.02.2010., 12:59
stvarno ste kokoši :D i pijetli :D ja odem ručak napravit,a ovdje se svi raspisali :s

@leona l. slažem se :rofl:

Apolon
12.02.2010., 13:09
ja komentiram seriju :D možda zato jer sam pijetao XD :D

nadam se da sada kada Alex zna istinu neće prestat ova podjebavanja Brune i starog

to mi je genijalno :lol::lol:

Glori2704
12.02.2010., 13:20
ja komentiram seriju :D možda zato jer sam pijetao XD :D

nadam se da sada kada Alex zna istinu neće prestat ova podjebavanja Brune i starog

to mi je genijalno :lol::lol:

Ma vraga neće...

helenaeterovic
12.02.2010., 13:23
Ma imao ovaj topic krivo ili no pravo ime važno je da svi pišemo o istome i da se međusobno kužimo.

Idem djeci dati jesti i staviti ih leći da na miru mogu pogledati sljedeću epizodu i naravno, Alexa!

Vidimo se, tj. čujemo se kasnije.

ad®ian
12.02.2010., 13:27
Ljudi, što bi vi promijenili na seriji da ste se u toku snimanja našli na odgovarajućoj poziciji? :mig: Imam nekoliko ideja, eto čisto da vidim jesmo li tu negdje :)
Mada mi je Jacky draga, za protagonisticu bih ipak stavio Silviju Navarro :kokice:
http://img683.imageshack.us/img683/2271/285804.jpg

(evo, čak sam dobio pusu za ideju :mig: )

Ne bih ju nazvao Maria Jose, nego npr. Sandra (Alejandro & Sandra) i bila bi po karakteru slična Aleksu, provocirala Brunu primjerice da se pred njim ljubi i šlata s Aleksom, da mu zahvali što ju je uvalio baš njemu, a ne nekom Yanezu :p i da bude oštrija prema Bruni, onak da ga doslovno pika u mozak, a ne stalno suzice, maramice itd.

Aleksa su savršeno okarakterizirali, baš sam se iznenadio, ali trebali su i nju. Postigli bi još veći uspjeh a mislim da im nitko ne bi zamjerio da je protagonistica malo bitchy, nešto kao Rubi, ali ipak blaže.

Naslovna pjesma mi nije baš nešto, nije da ne valja, ali mi je više za kostimiranu telenovelu. Ovdje bi stavio neku bržu, koja ulazi u uho, ima ritam, npr. ovo (http://www.youtube.com/watch?v=_HSvPJ0yeW8)

I na kraju, da glavni negativac umire je :o Ne znam, možda da Bruno pobjegne iz zemlje i na kraju nazove Mariju Jose i kaže joj kako se uskoro opet vide, dakle neki dinamičan kraj koji ostavlja prostora za diskusiju, kao u Lazos de Amor.

Glori2704
12.02.2010., 13:39
Da ali u izdanju Palome (ak se sjećaš). Al ipak paše mi ovako, kada zgodni, samouvjereni frajer čuva, brine i pazi plačljivu MJ. To mi je tako romantično... Iako je u stvarnosti uvjek drugačije... Žene su jače nego muškarci i uostalom ovi Meksikanci te žene uvjek stavljaju u podređeni položaj. Uvjek je žena ta koja je sirotinj :mad:

ad®ian
12.02.2010., 13:56
Meksikosi su dosta konzervativni, tako da to nije ništa čudno. Mene zapravo iznenađuje pomak nivoa ove telenovele, s ostalima od prije nekoliko godina. Usporedi npr. Sortilegio i Fuego en la sangre, koja je čini mi se proglašena telenovelom godine.

willyhot
12.02.2010., 14:07
Ej ad®ian..:)

Fino si ti to smislio...:mig:
Samo što ja Silviju ne mogu ali nikako....:D Ona mi je ko tetka.:ne zna: Sa onom isfeniranom frizuricom.. Ja kao djevojka ne gotivim onaj tip žena uopšte..:D Totalno sam u drugom fazonu.. Jacky mi je kud i kamo bolja od nje, pogotovo kada je napucana, ovo odron izdanje iz početnih epizoda nije mjerodavno..

A vezano za radnju, ihhh pa ti bi to zapaprio maksimalno..:cerek:Nema kod Carle bichy ž. gl. uloga...:lol:Sve su one kao srne preplašene.:lol: Ali moram ti priznati da mi je zanimljiva ta tvoja fabula.:top:

Što se tiče kraja, ja volim happy end, da ne mislim šta bi..:confused:i da isčekujem novi nastavljeni serijal.

Glori2704
12.02.2010., 14:08
Ma da na drugim serijama se samo njuškaju, nikako da prijeđu na nešto više. Bogme je i mene ova iznenadila, gledala sam po Youtubu i bit će dosta vrućeg materijala moram priznati.... ipak Williama u takvom izdanju nikada dosta. Jer bogme ima pravo jedna forumašica koja je napisala da on izgleda baš kao da ga upravo....

Apolon
12.02.2010., 14:11
definitivno bi Silvija bolje odgovarala :mig::mig:

šteta šta nju nisu stavili...trebali su jacky smistit u MEPS a ode Navaricu :cerek:

sonja:)
12.02.2010., 14:18
d! :D
http://hr.netlog.com/groups/maite_perroni_i_william_levy

slin slin na ovo, koji šećer :cerek::cerek:
ja neznam za glavnu glumicu, možda bi i neka druga bila bolja, al sad kad su krenuli s ovom, i na nju sam se navikla, i baš mi je par sa Willom, i nebi ju mjenjala.:cerek: Silvia mi je jako draga bila u onoj Palomi kad bere kavu, ali ovdje ju nemogu zamislit sa Willom, neznam zašto. ona je meni baš bila par s tim likom u Palomio, neda mi se guglat sad koji je to glumac. pa mi zato sad nepaše ni s Čunga Lungom, štajaznam. Meni je S dobra ovakva kakva je, Alexa daj i ja sretna :rofl::rofl:
no eto, jedva čekam novu epizodu danas, dolazi mi legica na gledanje, jer jadna u domu nema televizor :lol::lol::lol:
eto. luđakinje :mikrocerek:

forzaMILAN
12.02.2010., 14:18
I na kraju, da glavni negativac umire je :o Ne znam, možda da Bruno pobjegne iz zemlje i na kraju nazove Mariju Jose i kaže joj kako se uskoro opet vide, dakle neki dinamičan kraj koji ostavlja prostora za diskusiju, kao u Lazos de Amor.[/FONT]

joj ovo mi se nikako ne sviđa.volim da kraj bude stvarno kraj.dan danas ne znam koja je maria ostala živa :ne zna:

ad®ian
12.02.2010., 14:21
Silvia je samo prijedlog. Može i Anette Michel :mig:

http://www.lasnoticiasmexico.com/images/anette_michell.jpg

Što se radnje tiče, apsolutno :p Nije ni sad loše, ali uvijek može bolje. Šteta da, što je Carla isto tak, konzervasta, pretpostavljam da je tokom snimanja masu puta morala preći preko vlastitih stavova jer ipak, mada je producentica, nije njena glavna i jedina riječ.

I ja u biti volim happy end, samo što takva vrsta završetka već polako dosađuje, ne misliš li? Nije naodmet napravit koji put inovaciju :mig:

willyhot
12.02.2010., 14:22
^^^^

Forza, ako nađeš još onakvih slika od Willa, kao što si jutros ubacila na njegovu temu, stavljaj...:cerek::cerek::cerek::D:D Ja sam one prvi put danas vidjela.:cerek::cerek:

Apolon
12.02.2010., 14:23
joj ovo mi se nikako ne sviđa.volim da kraj bude stvarno kraj.dan danas ne znam koja je maria ostala živa :ne zna:

i meni je to ono što fascinira... definitivno se slažem s Adrianom, ali Carla Estrada od Lazosica nije imala nikad tako neki neouobičajeni kraj, tako da se bojim happy enda...

Glori2704
12.02.2010., 14:23
Ma znaš šta, ja mislim da bih mu ja najviše odgovarala ali je... ga, to nije moguće...

willyhot
12.02.2010., 14:24
Što se radnje tiče, apsolutno :p Nije ni sad loše, ali uvijek može bolje. Šteta da, što je Carla isto tak, konzervasta, pretpostavljam da je tokom snimanja masu puta morala preći preko vlastitih stavova jer ipak, mada je producentica, nije njena glavna i jedina riječ.

I ja u biti volim happy end, samo što takva vrsta završetka već polako dosađuje, ne misliš li? Nije naodmet napravit koji put inovaciju :mig:[/FONT]Gdje je ova glumila, ja je ne znam?

Carla je konzerva od žene, ima stavove koji idu uz kameno doba, ali hajde sada.
Ja opet volim stvari koje ona radi.:top: Sve mi je to slatko...

Ipak mislim da je happy end bolje rješenje, nemam živaca da mislim šta bi na kraju, a još provedem 3 mjeseca gledajući... Želim kraj a ne potencijalni nastavak.:)

forzaMILAN
12.02.2010., 14:26
Silvia je samo prijedlog. Može i Anette Michel :mig:

http://www.lasnoticiasmexico.com/images/anette_michell.jpg

I ja u biti volim happy end, samo što takva vrsta završetka već polako dosađuje, ne misliš li? Nije naodmet napravit koji put inovaciju :mig:

ma baš ko što kaže sonja,teško mi je sad bilo koju drugu glumicu zamisliti na mjestu jacky.na ovu sam navikla i skroz mi je ok. :)

a happy end...pa je već dosadan,al šta ja znam,takav mi je najdraži :cerek:

forzaMILAN
12.02.2010., 14:28
^^^^

Forza, ako nađeš još onakvih slika od Willa, kao što si jutros ubacila na njegovu temu, stavljaj...:cerek::cerek::cerek::D:D Ja sam one prvi put danas vidjela.:cerek::cerek:

oću oću :mig: i ja sam ih prvi put vidjela,nimalo loš početak dana s takvim slikama :D:cerek:

willyhot
12.02.2010., 14:30
oću oću :mig: i ja sam ih prvi put vidjela,nimalo loš početak dana s takvim slikama :D:cerek:Uopšte...:cerek::cerek: Samo što sam prije vremena morala na hlađenje..:D:D:D
A ono je ipak zakazano za onaj period poslije 16.00.:cerek:

12.02.2010., 14:32

enigma svjetskih razmjera! :top:to mi je bio najbolji kraj sapunjare ikad. to i u onoj kad glavni lik umre kad ga Gilda probode harpunom na moru :s:s:s nesjećam se da je u bilo kojoj drugoj koju sam ja pratila bio drugačiji kraj od vjenčanja pozitivaca, a negativci umru il u zatvor. :ne zna:

Fernada
12.02.2010., 14:38
ovo stavrno nije humano od vas :D koliko ste se raspisali nedaj boze da odem na neko vrijeme i da se vratim pa trebalo bi mi najmanje par sati da sve informacije pohvatam :mig:

Glori2704
12.02.2010., 14:40
ma baš ko što kaže sonja,teško mi je sad bilo koju drugu glumicu zamisliti na mjestu jacky.na ovu sam navikla i skroz mi je ok. :)

a happy end...pa je već dosadan,al šta ja znam,takav mi je najdraži :cerek:

Ma ova MJ ima tijelo boli glava!!!! Prezgodna, samo su mi njena usta nekako čudna, a zubi da ne govorimo - vjerojatno je neke skupe porculanske navlake ali izgleda mi previše zubi u ustiju. A tijelo za to joj se moram :s

forzaMILAN
12.02.2010., 14:41
enigma svjetskih razmjera! :top:to mi je bio najbolji kraj sapunjare ikad. to i u onoj kad glavni lik umre kad ga Gilda probode harpunom na moru :s:s:s nesjećam se da je u bilo kojoj drugoj koju sam ja pratila bio drugačiji kraj od vjenčanja pozitivaca, a negativci umru il u zatvor. :ne zna:

e da ta s gildom je isto bila odlična. :s ona njena smrt u lijesu brrrr

Anita2507
12.02.2010., 14:45
Ma ima umjetne zube sigurno. Ne mogu pravi biti tako savršeni.

willyhot
12.02.2010., 14:52
Ma ima umjetne zube sigurno. Ne mogu pravi biti tako savršeni.Joj kada neko kaže umjetne zube ja automatski pomislim na proteze :D... Ne znam iz kog razloga..:lol: I odmah mi nije dobro..:eek: Moguće da je napucala zube tipa da je stavila navlake i to. Pa svi oni to rade..

Ali su zato Willovi savršeni...:cerek::cerek: Awwwwww...:cerek::cerek:

forzaMILAN
12.02.2010., 14:54
Joj kada neko kaže umjetne zube ja automatski pomislim na proteze :D... Ne znam iz kog razloga..:lol: I odmah mi nije dobro..:eek: Moguće da je napucala zube tipa da je stavila navlake i to. Pa svi oni to rade..

meni se nešto čini da je i on prčko po zubima.nekako su mu one jedinice drugačije na ranijim slikama i na ovim novijima :ne zna:

12.02.2010., 14:55

on tako dobre te zube i usta ima i kad se nasmije BOŽE MILI POMOZI !!!! :bonk: :bonk: :bonk:

willyhot
12.02.2010., 14:57
meni se nešto čini da je i on prčko po zubima.nekako su mu one jedinice drugačije na ranijim slikama i na ovim novijima :ne zna:Pa i da jeste to je bilo minimum minimuma, jer je oduvijek imao stvarno predobre zube. To mi je pored par drugih stvari odmah privuklo pažnju...:cerek::cerek:

Glori2704
12.02.2010., 15:00
Ma ne znam za Willia ali ona ima sigurno. Nekako mi ne pašu oni zubi u ustima. Iz aviona se vidi da to nije prirodno, pa mi je odmah bezveze. Svi oni to rade znam al brate mogla je to malo manje upadljivije napravit. Ah... a on... Savršenstvo ...zubi, usne, oči pa čak i kada ima podočnjake još je više sexy. A tek glas... Jedva čekam 16,00 Jedva.... Curke pozdrav svima, baš mi je drago da sa nekim mogu podijeliti svoje komentare i primjedbe na seriju i da netko razumije tu ludu ludu zaljubljenost u čovjeka kojeg nikada neću viditi osim u j..... okviru od TV-a

willyhot
12.02.2010., 15:01
Papa Glori..:)

I šta da ti kažem, na pravom si mjestu. Vidimo se.:mig:

ScorpioS
12.02.2010., 15:08
Ma mene zanima da li će oni kroz cijelu seriju biti skupa!? Neće valda kao i u CCEA... brate mili tamo su se samo nekoliko puta "pronjuškali" i ništa više.

Budi bez brige :mig:

Apolon
12.02.2010., 15:09
ajde kokoši(tako vas je netko prozvao pa ću vas i ja zvat) ako vam ne smeta..
idem gledat MEPS, čujemo se za vrijeme Sortilegia :mig:

ScorpioS
12.02.2010., 15:14
Kad ste uspjeli ovoliko napisati. Nije me bilo 3 sata a vi 2 stranice ispisali. Sta ce tek biti sredinom sljedece sedmice :rofl:

Ja sam digla ruke od MEPSa! Uzasno smaraju. Mozda vam je pocetak ok, i meni je bio, ali kasnije :flop:
Jedina sreca je to sto im Lucero vadi situaciju.

Nakirija
12.02.2010., 15:19
WOW :eek:

Ova tema već ima 20 stranica.:D

Mislim da je to jasan dokaz koliko je ova telenovela super.:top::top::top:

Fernada
12.02.2010., 15:31
evo nekh slicica :mig:
http://farm3.static.flickr.com/2436/3974984678_43ae4f786f_o.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_lviO2mEbYgM/SD9zYda6MxI/AAAAAAAAE28/XKCB4o8Njd4/s400/vlcsnap-445789.jpg
http://media.elsiglodetorreon.com.mx/i/2009/03/122723.jpeg

Fiorela
12.02.2010., 15:38
Slazem se sa ostalima, Willu definitivno bolje pase uloga Alejandra nego Juan Miguela. Muzevniji je, a tamo pati i kuka nad MC koja ga zajebava.

12.02.2010., 15:42

nečujemo se za vrijeme sigurno, kad ćemo mi bit zauzete slinjenjem nad Alexom :mig:

Apolon
12.02.2010., 16:04
nečujemo se za vrijeme sigurno, kad ćemo mi bit zauzete slinjenjem nad Alexom :mig:

a ja mislio komentirat...meni serija nije napeta-mogu je gledat i za računalom XD...

Opaaa, jel nam ovo Paula postala mala buntovna kradljivica :rofl::rofl:

Ori
12.02.2010., 16:32
''Ola, bonita '' :Slin:

i ono kad se nagne preko nje,kao da ce ju poljubit,al joj otvori vrata ili zakopča pojas u autu :rofl::cerek:

jaje007
12.02.2010., 16:40
čovječeeeee kolko ste ispisali :D uuuuu sta je dobar...apolone, ovaj alex opet brunu prca u mozak hahahah...ono za stolom :D

Apolon
12.02.2010., 16:50
jaje :s:s napisat ću komentar kasnije...već kasnim na kavu...ubit će me frend- ne volim seriju, al ne mogu se maknut dok ne završi :brukica:

willyhot
12.02.2010., 16:54
I ova epizoda mi je...:cerek::cerek::cerek:
Uostalom kao i skoro svaka druga..:cerek::cerek:

Sličice slijede.:D

jovajna
12.02.2010., 16:55
Ma ova MJ ima tijelo boli glava!!!! Prezgodna, samo su mi njena usta nekako čudna, a zubi da ne govorimo - vjerojatno je neke skupe porculanske navlake ali izgleda mi previše zubi u ustiju. A tijelo za to joj se moram :s

Slazem se:)A sto se zuba tice(ipak mi je to profesija)koliko sam vidjela,naprijed nisu vjestacki ali pozadi jesu,malo vise bjeljenja i to je to!
Kod Wilija su njegovi prirodni jer ima nekih nepravilnosti ali opet savrseni:)

12.02.2010., 16:56

i ono kad se nagne preko nje,kao da ce ju poljubit,al joj otvori vrata ili zakopča pojas u autu :rofl::cerek:

:bonk: :bonk: :bonk:

jaje007
12.02.2010., 16:57
jaje :s:s napisat ću komentar kasnije...već kasnim na kavu...ubit će me frend- ne volim seriju, al ne mogu se maknut dok ne završi :brukica:

hahahah..ne voliš...da da :D uzivaj na kavi!!poslije cemo prokomentirat jos alexovih zajebancija starog i brune buhahaha :D

forzaMILAN
12.02.2010., 16:58
onu balavicu paulu treba :Snajper:

a zatvaranje vrata i pusica :cerek::cerek::cerek:

jaje007
12.02.2010., 16:58
:bonk: :bonk: :bonk:

super su mu te fore :D hehe :D
kao fol nagne se i onda kad se vraća, zažvali ju hehe..iako se ona ne da...mene ne bi mogli odljepit :D :D :D

willyhot
12.02.2010., 17:00
One scene Alexovog prc... Brunija su mi ...:s:s:s I uvijek ga po pravilu uspije izluditi...:D

Pored scena sa A i MJ zajedno, najmoćnija stvar...:cerek:

willyhot
12.02.2010., 17:00
E da vidimo šta smo danas imali..:cerek:

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%288%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%282%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%283%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%284%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%285%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%286%29.jpg

willyhot
12.02.2010., 17:01
http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%289%29.jpg
http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%2811%29.jpg
http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%2810%29.jpg
http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%281%29.jpg
http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%2813%29.jpg
Scena pored vrata..
http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%2814%29.jpg
http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%2815%29.jpg

forzaMILAN
12.02.2010., 17:06
ova je :cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:: cerek:

http://i47.tinypic.com/2zoasdd.jpg

helenaeterovic
12.02.2010., 17:10
Ajme što mi je došlo našamarati onu Paulu kad je počela kokodakati i revati jer mora ići u SAD.:tuctuc:

Isto mi je i MJ digla živce. Taman je sve priznala Alexu i umjesto da mu je priznala da joj Bruno opet prijeti i da ju prisiljava da pobjegne s njim ona opet proljeva hektolitre suza i smišlja tone laži. Došlo mi je de se :rigo:!!!!!!!

Alex je i dalje u onom svom prc-mrc elementu (prema Bruni) i tako njami kao i inače.
Današnja najbolja scena s njim mi je bila kad je krenuo MJ otvoriti vrata sobe, a ona se već "ponadala" da će je kušnuti.:top:

jaje007
12.02.2010., 17:18
willyhot oces da mi srce otkaže :D najbolja mi je ona kad pregrize donju usnu...ajme i oni lijepo zubići... :jumping:

Lišće
12.02.2010., 17:24
ajme kako OBOŽAVAM ovu seriju.i williama u njoj:cerek:
s maričui ga nisam mogla podnijeti.ni nju ni njega.iritiraju me toliko da ni ne gledam više seriju.s jaqui je hooooooot.iako je ona sva mršava roda,ali ipak...kemija je puuuuuuuuuuno bolja:p
ima li ovdje istomišljenika:D?

mama bruha
12.02.2010., 17:24
Zasto se nitko nije zapitao od cega W- ima takve podocnjake?
Buran zivot? A mozda je bolestan (bubrezi)?
Samo da nam izdrzi.............

lorena.
12.02.2010., 17:27
a jadna MJ kako je dosla i cula taman kad je ona zenska(neznam kako se zove) govorila Alexu da ga jos voli..
MJ je trebala priznat Alexu da joj Bruno opet prijeti, nadam se da je nece odvest:(:(

a Paula mi tako dize zivce stvarno je treba:Snajper:
Fernando bi se triba obrijat, bolje bi mu stalo, a izgleda je on svakim danon sve vise zagrijan za Victoriu.

Slike su odlicneeeeeee:cerek::cerek:

Spacegirl
12.02.2010., 17:27
Ljudi, ja uopće neću čitat što ste pisali, jer danas nisam gledala. Morali smo malog od sestre vodit u bolnicu. :(

Ali, može li mi 'ko, onako, ukratko?

Jel bilo poljubaca?? :cerek:

jaje007
12.02.2010., 17:28
Zasto se nitko nije zapitao od cega W- ima takve podocnjake?
Buran zivot? A mozda je bolestan (bubrezi)?
Samo da nam izdrzi.............

ja sam se pitala hehe...a vjerojatno od svih silnih snimanja i putovanja...:D izdrzat ce on :D :D

Spacegirl
12.02.2010., 17:30
Ljudi, ja danas nisam gledala. Morali smo maloga od sestre vodit u bolnicu. :(

Jel' može ne'ko, onako, ukratko?

Jel bilo mučos besos? :cerek:

jovajna
12.02.2010., 17:33
E da vidimo šta smo danas imali..:cerek:

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%288%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%282%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%283%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%284%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%285%29.jpg

http://www.williamlevyworld.com/galeria/albums/userpics/10001/capitulo15%286%29.jpg

Slike fantastik!:cerek:
Kad se onako malo nasmije uf...
Pa se ugrize za donju usnu uf,uf....:cerek::cerek:

jaje007
12.02.2010., 17:34
Ljudi, ja uopće neću čitat što ste pisali, jer danas nisam gledala. Morali smo malog od sestre vodit u bolnicu. :(

Ali, može li mi 'ko, onako, ukratko?

Jel bilo poljubaca?? :cerek:

bilo je bilo :D :D ukratko, alex i MJ su isli na veceru, nakon toga ipak nisu zavrsili u krevetu, na nasu zalost :D i naravno onaj kreten bruno je prisilio mj da ona, sestra i tata idu s njim, ili ce opet u zatvor...i otisli su na onu festu di je bila i maura koja je zadrzavala ( po bruninom uputstvu) alexa, dok je on namjeravao odvuc mj. a poljubac je bio na pocetku, u uredu alexovom, i na nasu srecu, bruno ih je uhvatio :D kao dosao je da mu alex potpise cek :D idiot :D ali popizdio je kad ih je vidio :D

Plavi kaputić
12.02.2010., 17:35
Kad ste uspjeli ovoliko napisati. Nije me bilo 3 sata a vi 2 stranice ispisali. Sta ce tek biti sredinom sljedece sedmice :rofl:

Ja sam digla ruke od MEPSa! Uzasno smaraju. Mozda vam je pocetak ok, i meni je bio, ali kasnije :flop:
Jedina sreca je to sto im Lucero vadi situaciju.

Slažem se, prve dvije u MEPS-u su mi bile super, a sa Sortilegiom sam bila malo razočarana...ali sad se situacija definitivno promjenila!:s

Spacegirl
12.02.2010., 17:37
bilo je bilo :D :D ukratko, alex i MJ su isli na veceru, nakon toga ipak nisu zavrsili u krevetu, na nasu zalost :D i naravno onaj kreten bruno je prisilio mj da ona, sestra i tata idu s njim, ili ce opet u zatvor...i otisli su na onu festu di je bila i maura koja je zadrzavala ( po bruninom uputstvu) alexa, dok je on namjeravao odvuc mj. a poljubac je bio na pocetku, u uredu alexovom, i na nasu srecu, bruno ih je uhvatio :D kao dosao je da mu alex potpise cek :D idiot :D ali popizdio je kad ih je vidio :D

:o

Mogu mislit kako je bilo napeto.....:cerek: Ih!!

Nadam se da ću stić pogledat reprizu u Ponedjeljak. Imam đob intervju u 10h isti dan... :moli:

ANDY_1212
12.02.2010., 17:43
maura kraljica :s:s:s

forzaMILAN
12.02.2010., 17:44
Ljudi, ja danas nisam gledala. Morali smo maloga od sestre vodit u bolnicu. :(

Jel' može ne'ko, onako, ukratko?

Jel bilo mučos besos? :cerek:

bilo je besos :cerek:
ove slike koje je willyhot postavila,to je bilo negdje na početku epizode.alex joj je pričao da bi si mogli dati priliku da se upoznaju.pito je je dal bi i ona to htjela.usred poljupca im je bruno upao u ured,jer mu alex nije potpisao ček.tu ga je ovaj opet prcao,reko mu je - mj i ja ti želimo sretan put,i okrenuo se mj sa pitanjem - zar ne ljubavi? :cerek:
naravno mj je i dalje inzistirala na razvodu,a alex joj nije ni spomenuo ono da se u roku od mjesec dana brak može poništiti.
isti dan su otišli na večeru.tamo ga je mj pitala dal sve to što radi (kupuje joj poklone,daje komplimente...) radi samo da je odvuče u krevet.pa su malo plesali,grlili se i tak :cerek:
a kad su došli kući,išao ju je otpratiti do njene sobe,nagnuo se da joj otvori vrata i pala je pusica :cerek:
da,onda je opet bruno došo sa svojim prijetnjama.mj se u***** i za dobro svog tate odlučila otić u sad s brunom,bez da kaže išta alexu.
naravno alex već kopča da nešto ne štima.
na kraju epizode je bila neka zabava na kojoj je maura trebala odvuć alexa na stranu,kako bi bruno mogo pobjeć sa mj.mj se nešto počela nećkati vamo-tamo,da ona ipak nebi išla...završilo je tako da je vidjela mauru i alexa baš u trenutku kad mu je ova govorila da ga i dalje voli.

evo,nadam se da ćeš uspjet pokočat,nisam baš najbolja u ovim resumenima :ne zna:

nadam se da nećaku nije ništa ozbiljno. :mig:

Spacegirl
12.02.2010., 17:49
bilo je besos :cerek:
ove slike koje je willyhot postavila,to je bilo negdje na početku epizode.alex joj je pričao da bi si mogli dati priliku da se upoznaju.pito je je dal bi i ona to htjela.usred poljupca im je bruno upao u ured,jer mu alex nije potpisao ček.tu ga je ovaj opet prcao,reko mu je - mj i ja ti želimo sretan put,i okrenuo se mj sa pitanjem - zar ne ljubavi? :cerek:
naravno mj je i dalje inzistirala na razvodu,a alex joj nije ni spomenuo ono da se u roku od mjesec dana brak može poništiti.
isti dan su otišli na večeru.tamo ga je mj pitala dal sve to što radi (kupuje joj poklone,daje komplimente...) radi samo da je odvuče u krevet.pa su malo plesali,grlili se i tak :cerek:
a kad su došli kući,išao ju je otpratiti do njene sobe,nagnuo se da joj otvori vrata i pala je pusica :cerek:
da,onda je opet bruno došo sa svojim prijetnjama.mj se u***** i za dobro svog tate odlučila otić u sad s brunom,bez da kaže išta alexu.
naravno alex već kopča da nešto ne štima.
na kraju epizode je bila neka zabava na kojoj je maura trebala odvuć alexa na stranu,kako bi bruno mogo pobjeć sa mj.mj se nešto počela nećkati vamo-tamo,da ona ipak nebi išla...završilo je tako da je vidjela mauru i alexa baš u trenutku kad mu je ova govorila da ga i dalje voli.

evo,nadam se da ćeš uspjet pokočat,nisam baš najbolja u ovim resumenima :ne zna:

nadam se da nećaku nije ništa ozbiljno. :mig:

Jao, ljubim te. :klap:

Baš mi je bilo napeto dok sam čitala; k'o da gledam. :D

Eee, maldito Bruno!!! :mad:

Fernada
12.02.2010., 17:54
heheh ja sam danas otisla sa frendicom na kafu cim smo usle neka skupina momaka prvo sto nas je pitala jesteli i vi dosle gledati seriju reko da kad se lik puce po glavi :lol::lol: ona paula malo previse se** al ko nju gleda pored onog bonboncica :cerek::cerek:

Spacegirl
12.02.2010., 18:01
E, a ko stavlja ove slike? :rospija:

Oćete da me srce strefi? :)

Plavi kaputić
12.02.2010., 18:04
E, a ko stavlja ove slike? :rospija:

Oćete da me srce strefi? :)

još će na kraju doć i do rastava zbog Levya, treba malo usporit sa time!:mig:

ScorpioS
12.02.2010., 18:05
:o
Imam đob intervju u 10h isti dan... :moli:
Vjerovatno cete mi reci da nisam normalna, ali ja se sve nadam da necu naci job dok se serija ne zavrsi jer je onda ne bih mogla pratiti.
A tek sam presla trecinu serije...

Katara
12.02.2010., 18:05
Sviđa mi se što u ovoj seriji glavni lik pozitivac nije ujedno i glavni naivac, šonjo njonjo, kojeg svi vrte oko malog prsta... a kako spušta bruni... preeeedobro! :cerek: pa tko ne bi p*** na to... baš sam oduševljena serijom. čini mi se nekako malo osvježavajuće, drukačije, samo da maria jose ne nastavi lijevati suze ko kišna godina, nakon ccea tolko suza više ne mogu podnijeti :D

Plavi kaputić
12.02.2010., 18:11
Sviđa mi se što u ovoj seriji glavni lik pozitivac nije ujedno i glavni naivac, šonjo njonjo, kojeg svi vrte oko malog prsta... a kako spušta bruni... preeeedobro! :cerek: pa tko ne bi p*** na to... baš sam oduševljena serijom. čini mi se nekako malo osvježavajuće, drukačije, samo da maria jose ne nastavi lijevati suze ko kišna godina, nakon ccea tolko suza više ne mogu podnijeti :D

ona baš i ne plače, više nekako rida, nariče šta ja znam, otvara usta...a suza baš i nema!:eek:

ja ipak mislim da je najviše suza prolila Ceci iz CCEA, ali šminka je ostala uvjek postojana...nju bi trebali uzet za neku reklamu!

Spacegirl
12.02.2010., 18:13
još će na kraju doć i do rastava zbog Levya, treba malo usporit sa time!:mig:

Znaš, mislim da je meni još najbolje; ja sam singl. :D

Vjerovatno cete mi reci da nisam normalna, ali ja se sve nadam da necu naci job dok se serija ne zavrsi jer je onda ne bih mogla pratiti.
A tek sam presla trecinu serije...

Da, znaš da sam i ja zadnja 2 dana razmišljala o tome. :lol: Grozno!
Ali, pos'o mi fakat treba, pa sam smislila plan : prvi mjesec dana ( do plaće ) ću se nekako snalazit, ali kad dođe plaća kupit ću novi video i fuuul kazeta i sve snimat. :rofl:
P.S. Nisi normalna, k'o ni ja. ;)

Imaš pravo.
Jako mi se sviđa što snimaju 2-3 kamere simultano, i kad podijele ekran pa prikazuju 2 različite lokacije i svaki glumac radi svoje.
Jel' da da je to supač?? :D

ScorpioS
12.02.2010., 18:14
@ Katara, razocaracu te ali ce i MJ u narednim epizodama liti suze. Srecom kasnije njen lik dozivljava transformaciju

Spacegirl
12.02.2010., 18:16
@ Katara, razocaracu te ali ce i MJ u narednim epizodama liti suze. Srecom kasnije njen lik dozivljava transformaciju

Joooj, molim te :moli: samo nemoj odati događaje. OK? :mig:

ScorpioS
12.02.2010., 18:18
Spacegirl, kad pomenu te dvije kamere i meni je to super fora. A isto tako mi je dobro kad scenu prekinu u pola radnje. To je onaj fazon kad ga MJ moli da ne ide u hotel vec da ostane kod oca u kuci, sljedeca scena on joj otvara vrata hotelske sobe. i jos ce biti dosta takvih scena. To mi je bas onako :s

ScorpioS
12.02.2010., 18:19
Joooj, molim te :moli: samo nemoj odati događaje. OK? :mig:

Ma naravno da necu! Mrzim spojlere

Katara
12.02.2010., 18:23

Hehehe.... kad je bila ta epizoda s pojasom, e, malo ranije došao stari s posla doma, ja mu podgrijem jelo, gledam seriju, on- opet gledaš te komevare (tak on zove te sve sapunice... :rofl: ), ja- ah, da... i tak čita on novine, malo gleda seriju... i bude ta scena kraj auta... a ja sve grizem nokte, ono napetost na vrhuncu kad se on na jednom zdere: mater ti krvavu! koji auto! :lol: umrla sam od smijeha :lol:

Spacegirl
12.02.2010., 18:25
Spacegirl, kad pomenu te dvije kamere i meni je to super fora. A isto tako mi je dobro kad scenu prekinu u pola radnje. To je onaj fazon kad ga MJ moli da ne ide u hotel vec da ostane kod oca u kuci, sljedeca scena on joj otvara vrata hotelske sobe. i jos ce biti dosta takvih scena. To mi je bas onako :s

Jel' da da je to odlično?!

Napeto mi bude k'o u 2 broja premalom bikiniju. :D

Ma naravno da necu! Mrzim spojlere

Fala... :cerek:

Katara
12.02.2010., 18:35
Znaš, mislim da je meni još najbolje; ja sam singl. :D

Da, znaš da sam i ja zadnja 2 dana razmišljala o tome. :lol: Grozno!
Ali, pos'o mi fakat treba, pa sam smislila plan : prvi mjesec dana ( do plaće ) ću se nekako snalazit, ali kad dođe plaća kupit ću novi video i fuuul kazeta i sve snimat. :rofl:
P.S. Nisi normalna, k'o ni ja. ;)

Imaš pravo.
Jako mi se sviđa što snimaju 2-3 kamere simultano, i kad podijele ekran pa prikazuju 2 različite lokacije i svaki glumac radi svoje.
Jel' da da je to supač?? :D

Ja sam singl i possessed! :D
A kolko sapunica pratim, mislim da ću morati pauzirati godinu dok ne završe!!!:lol:

Super, jedva čekam! :mig:

Spacegirl
12.02.2010., 18:39
Ja sam singl i possessed! :D
A kolko sapunica pratim, mislim da ću morati pauzirati godinu dok ne završe!!!:lol:

Aaa....ja sam se odma na početku zaustavila. :)

Moram dovršit Maričuj i Čoksu i onda sam samo Aleksova....:D

jovajna
12.02.2010., 19:12
Zatisje (u postovima) pred buru!Steta sto je petak!

Spacegirl
12.02.2010., 19:19
Je, i ja vidim da nema nikoga....:lol:

Al' s ponedjeljka će biti tornado...:D

mama bruha
12.02.2010., 19:29
Meni je nešto upalo u oko, ne znam je li možda istina.
Ova kuća u S je ona ista u Alboradi i još nekoj koja je bila poslije nje, neka moderna, ali se sad ne mogu sjetiti imena.

Velika kuća, s obje strane stepenište, park okolo i - jezero.

Ovu su kucu posebno izgradili za Sortilegio - nasla sam na ESMAS.
Mora se odati priznanje Televisi da ne stedi na kulisama (ponekad ima previse kica) - ili izgrade ili iznajme: hacijende (na pr. u Destilando amor),
velebne kuce (CCEA)..............

alicee
12.02.2010., 19:32
Nisam gledala danas :cry: Zašto nema 6og dijela na you tubu? :cry: Jel zna neko di mogu pogledati cijelu epizodu današnju?
U pon nemogu.

u prolazu...
12.02.2010., 19:34
mislim da je već netko spominjao,ali mi je ova kuća baš frikasta:misli:...
zamišljeno je nekako kao zaklonjeno,u prirodi,i onda ona ograda sve to nekako naglo prekida,jer se dolje lijepo vidi cesta,a nedaleko i oni gradski neboderi...
izgleda mi kao nekako nasilno tu postavljena...

a da,ovo je baš zatišje pred buru...lijepo će doći ovih par dana da se svi malo ohlade...

willyhot
12.02.2010., 19:35
Nisam gledala danas :cry: Zašto nema 6og dijela na you tubu? :cry: Jel zna neko di mogu pogledati cijelu epizodu današnju?
U pon nemogu.Ovdje.

http://www.megavideo.com/?d=J5SNFI12

jaje007
12.02.2010., 19:36
U pon nemogu.

imas na www.sortilegiotv.com, ali si moras instalirat program neki, a meni moj komp ne da jer valjda ima neki virus, pa mi moj antivirusni odmah signalizira i ne da da ga instaliram :(

helenaeterovic
12.02.2010., 19:45
Hehehe.... kad je bila ta epizoda s pojasom, e, malo ranije došao stari s posla doma, ja mu podgrijem jelo, gledam seriju, on- opet gledaš te komevare (tak on zove te sve sapunice... :rofl: ), ja- ah, da... i tak čita on novine, malo gleda seriju... i bude ta scena kraj auta... a ja sve grizem nokte, ono napetost na vrhuncu kad se on na jednom zdere: mater ti krvavu! koji auto! :lol: umrla sam od smijeha :lol:

Joj Katara, na ovo sam zavarila od smijeha:klap::klap:

Ma stvarno jedva čekam sljedeći tjedan. Da je bar danas nedjelja navečer.

Apolon
12.02.2010., 19:57
moje najdraže kokoške se raspisale :rofl::rofl:

eee, ja sam jako razočaran ovom epizodom(mada je bilo scena podjebavanja na koje sam odvalio :s )...

Prva stvar serija ima dosta nelogičnosti...Ne želim cjepidlačit, ali danas su dvije scene bile takve...Vi možda niste ni primjetile jer ste totalno zaluđene Levy-em(što me uopće ne čudi i što nije ništa loše) :mig: , ali moram to prokomentirati...

1.stvar-Bruno dođe kod Juan Miguela da mu potpiše ček, ovaj nije fascikl niti stavio na stol, samo se okrenuo i dao mu je...Mislim mogao je bar glumit da nešto potpisuje, ali on je tolikom brzinom vratio da ju nije niti mogao otvorit (ista stvar s terasom i blatom)...

2.stvar-Victoria ga pita zašto je tako rano došao kući, a on je rekao da je došao samo po neke papire i da odlazi...Međutim Alex se uopće nije vratio na posao...Ima je scene nakon toga sasvim normalne koje uopće nisi upućivale na posao...

3.stvar-Maura kaže Alexu da hitno s njom ide u ured da se dogovore nešto oko posla jer je došao neki lik iz New York-a, a iduća scena oni u vrti pričaju o posli...Niti U od ureda niti č od čovjeka iz New York-a...

Sad komentar na epku:
Alex je danas bia legendaran za stolom :s Bruno ga toliko očajnički spusti i cereka se, a ovaj niti u sekundi mu vrati i to dvostruko nižim udarcerm :s koja legenda...

Malo mi ide na živce ovaj odnos MJ i Alex- čas joj govori lijepe stvari, nježni trenutci,poljupci bla bla bla , a ona u istoj sceni ju iz čista mira počinje govorit kako će otić s Brunom, da ona njega voli (Brunu) bla bla bla...Samo se vrte u krug, nikakva radnja... :ne zna:

Paola me toliko naživcirala danas sa svojim stavom na svijet i novac koliko je važan u svijetu :rolleyes: moš mislit što je u pravu... MJ je plakala, ali danas umjereno...

Sada, da se razumijemo serija je stvarno u sporedbi s nekim(neću ih sada imenovat) ok, ali serija je ko serija-ništa spektakularno... I nadam se moje kokoške da na mene neće graknit...Kako neman Alexomaniju/Levymaniu možda i uočim koji kiks-nije to ništa strašno, ali samo želim pokazat da serija nije savršena :D

Pozzzz svima, šaljem vam pusu :mig:

marina085
12.02.2010., 20:00
jel se meni čini ili na forumima vise svi koji kao traže posao (tek s faksa ili ne mogu naći već dulje vrijeme) pa kratimo vrijeme gledajući serije? haha. ja spadam u prvu kategoriju :)
poz svima:)

ScorpioS
12.02.2010., 20:02
jel se meni čini ili na forumima vise svi koji kao traže posao (tek s faksa ili ne mogu naći već dulje vrijeme) pa kratimo vrijeme gledajući serije? haha. ja spadam u prvu kategoriju :)

I ja u ovu prvu :mig:

jovajna
12.02.2010., 20:03
[QUOTE=Apolon;25035953]
ali samo želim pokazat da serija nije savršena :D

niko nije ni rekao da je savrsena ali da je za deset klasa bolja od trenutno prikazivanih jeste!

forzaMILAN
12.02.2010., 20:04
2.stvar-Victoria ga pita zašto je tako rano došao kući, a on je rekao da je došao samo po neke papire i da odlazi...Međutim Alex se uopće nije vratio na posao...Ima je scene nakon toga sasvim normalne koje uopće nisi upućivale na posao...

odlučio čovjek uzet slobodno popodne,ipak je on the boss :D

marina085
12.02.2010., 20:06
I ja u ovu prvu :mig:

nikad nisam ovako puno serija gledala koliko u zadnje vrijeme. dobro, ja još nisam završila, evo taman sam na diplomskom, no dobro, uglavnom, posao se već traži :)
samo sjedim doma i gledam serije. i u međuvremenu tipkam po kompu.
e btw serija je ZAKON! puno bolja od CCEA:):D

jovajna
12.02.2010., 20:06

ja u ovu drugu a danas sam isla na job inter. a glava mi puna od sinocnje epizode i vremena provedenog na forumu pa mos misliti kako je to bilo!ocaj!

forzaMILAN
12.02.2010., 20:09
ima valda i onih koji bi vrijeme trebali provodit uz knjigu,pošto je vrhunac rokova,a ipak to ne rade,nego dangube ovdje? :flop:

marina085
12.02.2010., 20:11
ja u ovu drugu a danas sam isla na job inter. a glava mi puna od sinocnje epizode i vremena provedenog na forumu pa mos misliti kako je to bilo!ocaj!

pazi pazi jako se lako navuć na ove forume, ja sam imala povijest forumarenja hehe, već od srednje škole :p sad mi se čini da ću skoro i ovdje postat član sa milijun i jednim postom. bježim dok još mogu :kava:

marina085
12.02.2010., 20:12
ima valda i onih koji bi vrijeme trebali provodit uz knjigu,pošto je vrhunac rokova,a ipak to ne rade,nego dangube ovdje? :flop:

haha, :lol:, yep yep ima, kao stojim doma jer moram učit (kužiš, petak navečer), a umjesto učenja tj. pisanja diplomskog visim na fejsu i na forumima :)

willyhot
12.02.2010., 20:14
Apolon.... ccccccccc...:D:D

Pa kakve bi tek nelogičnosti našli u nekim drugim serijama, more njih..:D I najbolja holivudska ostvarenja imaju greške tehničke prirode, samo ako ih kreneš tražiti, nađeš sigurno.. A ne jedna meksička sapunica.:D

Odnos A i MJ je u razvitku, pa nije čudno što idu na toplo hladno. Sumnje, bizaran način upoznavanja i nedovoljno međusobno poznavanje čine svoje..:D Čekaj dok kao par ojačaju...:cerek::cerek::cerek:

A za iritantnu seku materijalistu jedan :bljak:

Fiorela
12.02.2010., 20:17
MJ je premrsava, nadam se da ce se popunit u anrednim epizodama.

forzaMILAN
12.02.2010., 20:18
haha, :lol:, yep yep ima, kao stojim doma jer moram učit (kužiš, petak navečer), a umjesto učenja tj. pisanja diplomskog visim na fejsu i na forumima :)

ajde ajde ti si dogurala do diplomskog,ja ak ovak nastavim neću ni treću završit :kava:
fuj forumi fuj :flop:

ScorpioS
12.02.2010., 20:18
A ja nikad do sada nisam bila forumas. I ne znam ni sama kako pronadjoh ovu temu ovdje pa sam se pravo navukla.
Kad se zavrsi S sigurno necu pocinjati nista drugo da gledam do novog Willovog odnosno Carlinog projekta

ScorpioS
12.02.2010., 20:19
MJ je premrsava, nadam se da ce se popunit u anrednim epizodama.

Dobro mislis :mig:

marina085
12.02.2010., 20:21
ajde ajde ti si dogurala do diplomskog,ja ak ovak nastavim neću ni treću završit :kava:
fuj forumi fuj :flop:

da pogodim (ako nisi student/-ica) koji/a živi kod kuće, onda visiš uz tv ili komp cijeli dan i tako kratiš vrijeme, ne ideš na predavanja nego kao "učiš" a u biti cijeli dan zuriš u tv.
ako si kod kuće onda svejedno zuriš u tv/komp, ali ti doma stalno kenjaju da nešto UČIŠ. hm da. :D

willyhot
Kad se zavrsi S sigurno necu pocinjati nista drugo da gledam do novog Willovog odnosno Carlinog projektaMislim da će i samnom biti isti slučaj... Nema šanse da se smaram sa nekom sapunjarom preko 100 ep. koja uz to nije Carlina a što je najvažnije da Willa nema u njoj.

Apolon
[QUOTE=Apolon;25035953]
ali samo želim pokazat da serija nije savršena :D

niko nije ni rekao da je savrsena ali da je za deset klasa bolja od trenutno prikazivanih jeste!

definitivno se slažem s tobom...O tome se ne treba niti diskutirati... mislim da je jedna epizoda Sortiy-a kvalitetnija od svih 150 epizoda Dame chocolate :rofl:

@willy:
hvala bogu da ima grešaka, ali samo želim ih i ja malo u ovoj seriji prikazati :D:D moram, to mi je posao na temi

što se tiče odnosa toplo-hladno meni to ne ide nikako u glavu...Ne može joj kazat da je zaljubljen (znaju se 2 tjedna), al ajd ok prihvaćam da je zaljubljen i onda opet ju vraćat na početak, a zna većinski dio priče (ako ne i cijelu priču)...

što se tiče Paole,mislim ono za ručkom mi je još donekle bilo simpatično, ali kad je kasnije oprala MJ :rolleyes::rolleyes: mislim ćerce i uostalom da je MJ materijalista, šta Paolu boli K kada nije niti njen muž, a ti njegova žena :kava:

jovajna
12.02.2010., 20:22
[QUOTE=ScorpioS;25036330]A ja nikad do sada nisam bila forumas. I ne znam ni sama kako pronadjoh ovu temu ovdje pa sam se pravo navukla.

Ni ja!Pa pazi jos iz Srbije komentarisem!nisam znala ni kako da odgovorim na postove,pa da ubacim citate!:rofl:

marina085
12.02.2010., 20:24
btw da ne budem potpuno u off-u, malo je mršava, ali zato je levy meni ovdje baš sexan, bolji je nego u CCEA...baš je jebozovan:eek::lol:

Fiorela
12.02.2010., 20:25
[QUOTE=ScorpioS;25036330]A ja nikad do sada nisam bila forumas. I ne znam ni sama kako pronadjoh ovu temu ovdje pa sam se pravo navukla.

Ni ja!Pa pazi jos iz Srbije komentarisem!nisam znala ni kako da odgovorim na postove,pa da ubacim citate!:rofl:

ima nas jos.. registrirala sam se samo da budem u tijeku.. inace neznam kako se ista radi an vom forumu

Fiorela
12.02.2010., 20:26
btw da ne budem potpuno u off-u, malo je mršava, ali zato je levy meni ovdje baš sexan, bolji je nego u CCEA...baš je jebozovan:eek::lol:

svaka bi ga majka za zeta pozeljelaa :s

u prolazu...
12.02.2010., 20:26
ja danas imala ispit,i ostalo mi samo malo za naučiti,i toliko ste me jučer navukle ovdje da sam probjesnila cijeli dan na forumu,pa morala bdijeti sinoć:rolleyes:...
a nema mi ništa mrže:(...

zepina
12.02.2010., 20:27
maura kraljica :s:s:s

Maura je prejebena :D

forzaMILAN
12.02.2010., 20:28
da pogodim (ako nisi student/-ica) koji/a živi kod kuće, onda visiš uz tv ili komp cijeli dan i tako kratiš vrijeme, ne ideš na predavanja nego kao "učiš" a u biti cijeli dan zuriš u tv.
ako si kod kuće onda svejedno zuriš u tv/komp, ali ti doma stalno kenjaju da nešto UČIŠ. hm da. :D

studentica :) sa turboglupim nickom ovdje,ne znam gdje mi je pamet bila kad sam ga uzimala :rofl:
i da,potpis na ostatak tvog posta. :D

@jovajna ja sam kad je počeo sortilegio u meksiku pohodila svaki srpski forum koji je imao otvorenu temu o toj seriji.sad sam se bacila i na ove hrvatske.

@ScorpioS ja sam nakon kraja sortilegia čvrsto odlučila da neću gledat ništa šta nije williamovo il carlino.nagovarali su me na neke serije,al nedam se :D

Fiorela
12.02.2010., 20:28
ne shvacam bit raqueline uloge

Apolon
12.02.2010., 20:30
ne shvacam bit raqueline uloge

a kao želi si Alex-a za sebe :rofl::rofl: samo mi nije jasno,šta ona ne pomaže Mauri da ga dobije :confused::confused:

a jedva čekam joj vidit facu kad sazna da mu je polusestra hihihihi :s:s

marina085
12.02.2010., 20:30
svaka bi ga majka za zeta pozeljelaa :s

ma ja bi sutra dečka ostavila samo zbog williama. ma šta sutra, evo odmah sad:rofl: samo nek me uzme :cerek:
sutra odmah kupujem kartu za mexico uauaua:)

forzaMILAN
12.02.2010., 20:31
Maura je prejebena :D

ja bi ubila za onu njenu kosu :cerek:

zepina
12.02.2010., 20:34
ja bi ubila za onu njenu kosu :cerek:

Samo zbog nje i gledan seriju, dobra koka :D

willyhot
12.02.2010., 20:34
@willy:
hvala bogu da ima grešaka, ali samo želim ih i ja malo u ovoj seriji prikazati :D:D moram, to mi je posao na temi

što se tiče odnosa toplo-hladno meni to ne ide nikako u glavu...Ne može joj kazat da je zaljubljen (znaju se 2 tjedna), al ajd ok prihvaćam da je zaljubljen i onda opet ju vraćat na početak, a zna većinski dio priče (ako ne i cijelu priču)...

što se tiče Paole,mislim ono za ručkom mi je još donekle bilo simpatično, ali kad je kasnije oprala MJ :rolleyes::rolleyes: mislim ćerce i uostalom da je MJ materijalista, šta Paolu boli K kada nije niti njen muž, a ti njegova žena :kava: Ok, samo ti ukazuj na njih..:D

Toplo hladno, pa meni ide u glavu. A. nije jednoslojan lik na koje smo navikli u sapunjarama, naprotiv jako je slojevit, komplikovan pa samim tim to ponašanje mi nije čudno. On ima svoje sumnje, razmišlja, koristi mozak.. Da je telac u startu bi bilo cico maco, bla bla... Slijepa ljubav.. Nije on JM iz CCEA, hvala Bogu na tome.:D

I iako skoro sve zna, postoji jako bitan faktor u svemu a to je ljubomora, MJ je prije njega bila sa B, i naravno da mu samo ta činjenica diže krv u glavu, plus ovaj je još ganja..:D Hoću da kažem da je ono ponašanje meni itekako logično. Plus što naš A. prirodno voli da pr.. pa i tu MJ između ostalih žrtava...:D:D

Apolon
12.02.2010., 20:37
dobro sada, upoznavanje nas s CCEA i njihovom ljubavi je bilo :cerek::cerek: to što su kasnije usrali ono 100% je drugo

Ali neće off-at o toj seriji, ovde smo bre da pričamo o Sorty-u :D

jako sma oduševljen jer pokazuje da NOVA ponovno ima serije u dobrim terminima (nadam se da će tako i ostat) :s

Fiorela
12.02.2010., 20:40
U CCEA je radnja presporaa, oni su malo na pocetku bili zajedno i to je to.. nece valjda i ovdje tako biti :/

jaje007
12.02.2010., 21:02

hmm hmm u ovu kategoriju ja spadam :eek: ali tako mi se ne da, pa onda ovdje visim ...
apolone, pijetliću naš hihihi...imas briljantno pamćenje i dobar smisao za pronalaženje grešaka...doduše i ja sam neke skuzila, al jbg, danas mi oči čak nisu stigle ni čitat tekst...previše buljim u levyja... nadam se da će mi bit oprošten grijeh :D ( ne poželi tuđeg ženidbenog druga...iako govorka se da nije oženjen hihihi) :D :D

jaje007
12.02.2010., 21:08
a kao želi si Alex-a za sebe :rofl::rofl: samo mi nije jasno,šta ona ne pomaže Mauri da ga dobije :confused::confused:

daaaaa :D jadna, ušokirat će se...makar, mislim da će ona i dalje ludit za njim...nije to bas lako...u potpunosti ju razumijem...hihihi..ali jedva cekam :D

Fiorela
12.02.2010., 21:09
daaaaa :D jadna, ušokirat će se...makar, mislim da će ona i dalje ludit za njim...nije to bas lako...u potpunosti ju razumijem...hihihi..ali jedva cekam :D

preruzna je za njega :D

Katara
12.02.2010., 21:09

Pozdrav, kolegice u patnji.... ima nas... evo baš idem učit... hehe :mig:

Nakon milijon epizoda ccea, jednostavno nisam navikla na tako brzi razvoj događaja, ono između dviju scena fali mi barem deset epizoda :lol: :lol:
Al sam se navukla, ko najveća glupača, a nije da nemam pametnijeg posla, a valjda što je za neke alkohol i droga, za mene su mex sapunice (po mogučnosti s ovim :cerek:), tragično :D
Ali meni nikako ne ide u glavu Victoria i onaj Alexov frend, brate mili nikako :bonk:

ScorpioS
12.02.2010., 21:12
studentica :) sa turboglupim nickom ovdje,ne znam gdje mi je pamet bila kad sam ga uzimala :rofl:
i da,potpis na ostatak tvog posta. :D

@jovajna ja sam kad je počeo sortilegio u meksiku pohodila svaki srpski forum koji je imao otvorenu temu o toj seriji.sad sam se bacila i na ove hrvatske.

@ScorpioS ja sam nakon kraja sortilegia čvrsto odlučila da neću gledat ništa šta nije williamovo il carlino.nagovarali su me na neke serije,al nedam se :D

Ja kontala ovo hrvatski forum, a izgleda da nas "sa strane" ima bas dosta :)
Ja sam iz Bosne, pa u nedostatku kvalitetnog srpskog foruma na ovu temu dosla na ovaj :mig:

Nadam se da ce uskoro snimati nesto. Zna li neko ima li Carla u planu novo snimanje? A LCD cu valjda preko neta gledati dok cekam neku novu Willovu seriju

Fiorela
12.02.2010., 21:12
Pozdrav, kolegice u patnji.... ima nas... evo baš idem učit... hehe :mig:

Nakon milijon epizoda ccea, jednostavno nisam navikla na tako brzi razvoj događaja, ono između dviju scena fali mi barem deset epizoda :lol: :lol:
Al sam se navukla, ko najveća glupača, a nije da nemam pametnijeg posla, a valjda što je za neke alkohol i droga, za mene su mex sapunice (po mogučnosti s ovim :cerek:), tragično :D
Ali meni nikako ne ide u glavu Victoria i onaj Alexov frend, brate mili nikako :bonk:

Covjek pada na inteligenciju hahahahah

jaje007
12.02.2010., 21:22
preruzna je za njega :D

to u svakom slučaju...e da on vidi ove ovdje kolko su lude za njim...ahhaha.... al ajd si zamislite, kolko samo zena ludi za njim na kugli zemaljskoj...jel se on ne zapita malo...:D nek on dodje u hrvatsku malo :D mislim da se ne bi uspio vratit u komadu hihihi

jovajna
12.02.2010., 21:22
[QUOTE=ScorpioS;25037202
Ja sam iz Bosne, pa u nedostatku kvalitetnog srpskog foruma na ovu temu dosla na ovaj :mig:

Ja sam bila na jednom i najveci domet forumasa bio da li MJ ima cudan spanski akcenat!:rofl:
Ovo je daleeeko zanimljivije:s

jaje007
12.02.2010., 21:24
aahahhahahahahahahaha...jel itko danas gledao tajnu čokolade???? ja nisam, pa sad malo skicam na youtubu...ahahahah..rosita travu zdere...hhahahah p.s. znam da nije ovome mjesto uz sortilegio,ali morala sam napisat :D :D :D :rofl:

Fiorela
12.02.2010., 21:26
to u svakom slučaju...e da on vidi ove ovdje kolko su lude za njim...ahhaha.... al ajd si zamislite, kolko samo zena ludi za njim na kugli zemaljskoj...jel se on ne zapita malo...:D nek on dodje u hrvatsku malo :D mislim da se ne bi uspio vratit u komadu hihihi

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neznam jel mu ljepsa kosa ili oci ili zubi ili ruke ili guza haha.. ajme gubim seeee

ScorpioS
12.02.2010., 21:31

I kad ga jos kao osudjuju sto je kao navodno prevarao Eli sa Maite ili Jacky ili ...?
Treba malo misliti i na ostali zenski rod. Nije fer da ga samo jedna ima :mig:

Hello
12.02.2010., 21:31
ja sam bila bolesna ove sedmice pa sam ležala u kući i vrteći kanale naišla na to :D i gledala sam 5 epizoda, da ,da.. zaraza xD ali sad će škola pa niš od sortilevija :(
Levi mi je ovde duplo bolji nego u Marićuni, lik mu je jednostavno bolji..
Jacky mi je :ne zna:
a serija ko serija, ah :cerek:

izravno_split
12.02.2010., 21:34
evo nekh slicica :mig:
http://farm3.static.flickr.com/2436/3974984678_43ae4f786f_o.jpg

jel ova slika vezana uz nadolazeće događaje? :)

nakon šta u 12.30 pogledan juana miguela kako se pati - sam protiv svih - jedva čekan pogledat sortilegio :D

baš su morali uvalit seriju usrid ispitnih rokova :azdaja:

Katara
12.02.2010., 21:34
aahahhahahahahahahaha...jel itko danas gledao tajnu čokolade???? ja nisam, pa sad malo skicam na youtubu...ahahahah..rosita travu zdere...hhahahah p.s. znam da nije ovome mjesto uz sortilegio,ali morala sam napisat :D :D :D :rofl:

:lol::lol::lol:

ne mogu doći sebi, ali gledala sam :brukica: to ti je neka travica koju su jele trudnice u pueblo de rosita... da bebica bude zdrava.... :lol:

i sad ti budi pametan, pa ne možeš da hoćeš :lol:

jaje007
12.02.2010., 21:35
I kad ga jos kao osudjuju sto je kao navodno prevarao Eli sa Maite ili Jacky ili ...?
Treba malo misliti i na ostali zenski rod. Nije fer da ga samo jedna ima :mig:

hahaha :D daaa :D sramota da ga ima samo ona...sta, napravio joj je dvoje djece, sta bi ona jos...ionako ce i ti klinci bit pravi bombončići...hehe... dosta..nek ga malo posalje u hrvatsku :D

ScorpioS
12.02.2010., 21:39
hahaha :D daaa :D sramota da ga ima samo ona...sta, napravio joj je dvoje djece, sta bi ona jos...ionako ce i ti klinci bit pravi bombončići...hehe... dosta..nek ga malo posalje u hrvatsku :D

Mislim da bi se vratio "ocerupan" sa duplo vecim podocnjacima i dostaaa mrsaviji :rofl:

Fiorela
12.02.2010., 21:40
ocel mu sad zena glumit u drugom licu na rtl-u ??

jaje007
12.02.2010., 21:40
[QUOTE=izravno_split;25037612]jel ova slika vezana uz nadolazeće događaje? :)

nakon šta u 12.30 pogledan juana miguela kako se pati - sam protiv svih - jedva čekan pogledat sortilegio :D

baš su morali uvalit seriju usrid ispitnih rokova :azdaja:[

nemam pojma, ali vjerojatno ce onaj idiot bruno pokusat opet koknut alexića, i sigurno ce on ic na neki put s fernandom, pad aviona i oni opet prezivjeli...samo pretpostavka hehe...posto je alex zaraso malo...:D

jaje007
12.02.2010., 21:41
Mislim da bi se vratio "ocerupan" sa duplo vecim podocnjacima i dostaaa mrsaviji :rofl:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: bogec...mi bi ga ubile u pojam..ne bi htio vidjet bilokakvu zenu do kraja zivota :D

jaje007
12.02.2010., 21:43

oće :D

Fiorela
12.02.2010., 21:44
oće :D

jeli kakva ?? :D

ScorpioS
12.02.2010., 21:46

Ta njena uloga se ne moze nazvati glumom! Pod hitno mora uzimati casove glume kod svog dragog

Fiorela
12.02.2010., 21:47
Ta njena uloga se ne moze nazvati glumom! Pod hitno mora uzimati casove glume kod svog dragog

hahaha.. i ja bi da me Willy poducavaa.. yummyyyy

Katara
12.02.2010., 21:49

ipak, mislim da su mu likovi koje glumi puno zgodniji on njega tj. Wiliama. mislim da bi bio veliko razočaranje... vjerojatno umišljen do bola, a opet tko ne bi bio :D
a kao alex čak priča malo drugačije nego JM, ili se to smo meni čini... Nekako više rasteže riječi, ali i Jm i Alex imaju onaj neki tik ili što već kad nekako povlači kaput i onaj kad ruku stavi preko usta... ne znam objasnit dobro, ali primjetila sam da to stalno radi...

mimi25m
12.02.2010., 21:52
E da je meni znat čime je njega E osvojila,zgodna je ali mogao bi imat i bolju,a kad se sqamo sjetim kako se ona dvoumila između njega i Erika Eliasa

mimi25m
12.02.2010., 21:54
Pa nije Katar Will baš i privatno djeluje ok,odi na njegovu temu ima masa klipova gdje se baš vidi da je on ful ok osoba

spuritos
12.02.2010., 21:57
E da je meni znat čime je njega E osvojila,zgodna je ali mogao bi imat i bolju,a kad se sqamo sjetim kako se ona dvoumila između njega i Erika Eliasa

Da slažem se da mi nije jasno čime ga E osvojila...
ja nisam pratila prije W...a gdje je to bilo da se ona dvoumila?..i koji je taj tip..oo ne vjerujem da je bolji/ljepši od W ?:D:cerek:

Ja ne vjerujme da je W umišljen, meni djeluje vrlo simpa i pristupačno

jaje007
12.02.2010., 22:02
meni drugacije govori uzivo nego u seriji...ali bolje mi govori kao william levy...i mislim da nije umisljen, iako bi trebo bit :D ali mi tu sad pricamo kao da cemo ga ikad vidjet u zivotu..curke, jarac sam po horoskopu i realno sam bice :D mozemo ga samo sanjat, a u snovima nas nije briga jel umisljen hihihi

forzaMILAN
12.02.2010., 22:03

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

a što se williama privatno tiče slažem se s mimi25m,meni se čini skroz ok i simpa.il kako bi on rekao normal,natural,pero un poquito acelerao:D

mimi25m
12.02.2010., 22:08
Spur kad su bili u PDN ona se nećkala između njih dvojice,oba dvojica su bila zagrijana za nju i ona je kao bila sa W,a cijelo vrijeme je koketirala sa Ericom.Na šta je naravno W bio lud zato su jedno vrijeme bili kao prekinuli(ona je u biti popizdila kad je on neku tamo glumicu koja je došla u kuću glumit s njim u nekoj sceni pipkao više nego što treba,tad mu je rekla ako to radi pred njom šta će tek biti kad nje nema,a u biti joj je on vraćo za Erica,a i vjerovatno mu nije teško palo).Ali kad gledam njegove scene u serijama gdje glumi ljubomoru ja se odmah sjetim PDN takve je izraze lica imao kad je bio ljubomoran zbog E,čak je jednom plakao.
Ovo je Eric http://www.diariolasamericas.com/uploaded_pictures/17359_1.jpg

Katara
12.02.2010., 22:12
Pa nije Katar Will baš i privatno djeluje ok,odi na njegovu temu ima masa klipova gdje se baš vidi da je on ful ok osoba

ma znam da djeluje ok... gledala sam intervjujćiće, emisijice itd. ali, prije svega, on je kao wiliam levy za mene potpuno nestvarna osoba, poistovjećujem ga sa likovima koje glumi, zgodan je, besramno zgodan, ali mi je zgodan kao Jm odnosno Alex (ipak malo više kao Alex), i to je to, sve je ovo zezancija...
jaje007 i ja sam jarac! :five:

mimi25m
12.02.2010., 22:13
Ma svjesne smo mi da je on samo pusti san,ali ja si ne mogu pomoći.Čak sam bila negdje pročitala kao da mu je neka žena htjela platit da ide s njom mjesec dana po Europi,ali je to on odbio(da se razumijemo ovo je samo trač)
Ali da dobijem na lotu ja bi pokušala,pa koliko košta da košta

spuritos
12.02.2010., 22:15
Spur kad su bili u PDN ona se nećkala između njih dvojice,oba dvojica su bila zagrijana za nju i ona je kao bila sa W,a cijelo vrijeme je koketirala sa Ericom.Na šta je naravno W bio lud zato su jedno vrijeme bili kao prekinuli(ona je u biti popizdila kad je on neku tamo glumicu koja je došla u kuću glumit s njim u nekoj sceni pipkao više nego što treba,tad mu je rekla ako to radi pred njom šta će tek biti kad nje nema,a u biti joj je on vraćo za Erica,a i vjerovatno mu nije teško palo).Ali kad gledam njegove scene u serijama gdje glumi ljubomoru ja se odmah sjetim PDN takve je izraze lica imao kad je bio ljubomoran zbog E,čak je jednom plakao.
Ovo je Eric http://www.diariolasamericas.com/uploaded_pictures/17359_1.jpg

Ahaaa:D ...hmmm da imaš pravo dobro glumi scene ljubomore u novelama:mig:
Ali nije mi ovaj Eric nešto wow...:rolleyes:...mislim ono zgodan je...aliiiiii nema šanse protiv Williama...W je za njega :s:s....5 puta ljepši:kava:

forzaMILAN
12.02.2010., 22:15
i još jedan jarac :D

spuritos
12.02.2010., 22:16
Ma svjesne smo mi da je on samo pusti san,ali ja si ne mogu pomoći.Čak sam bila negdje pročitala kao da mu je neka žena htjela platit da ide s njom mjesec dana po Europi,ali je to on odbio(da se razumijemo ovo je samo trač)

Ovo je dobro:lol:... vjerujem da bi to svaka probala:D ...imat W pored sebe wooow....

jaje007
12.02.2010., 22:17

hahahah...i ja isto :D :D :D ajmo mi probat dobit na lotu pa ga otet :lol::lol::lol::lol:

mimi25m
12.02.2010., 22:23
Ja se trudim redovito uplaćujem listiće,al jebiga valjda mi nije suđeno.

jaje007
12.02.2010., 22:24
Ja se trudim redovito uplaćujem listiće,al jebiga valjda mi nije suđeno

ma znas sta...samo ti uplacuj...nikad ne znas :D

spuritos
12.02.2010., 22:27
Nikad se ne zna... :D
Iskreno,ne vjerujem da će on s E ostati dugo...ja im dajem 2-3g:ne zna::kava:

ScorpioS
12.02.2010., 22:29

Ona meni nikako ne ide uz njega. Koliko god je on opusten, simpatican, mio toliko je ona suprotnost svega toga. Cak sam odgledala par epizoda ERDA da bih je bolje zumirala, ali i samo sam se jos vise razocarala :flop:
Ovog Erika sam gledala u neke 2 serije mislim. I on meni djeluje simpatican ali takodje mislim da je dosta sitne gradje :ne zna:

Vidim da je neko prokomentarisao da bi u Sortilegiu Silvia navaro bila odlicna umjesto Jacky :eek: Mislim da ona nikako ali nikakoooo ne bi isla uz Willa. Kad nesto razmislim uopste ne znam ko bi osim Jacky odgovarao za tu ulogu.

Inace Eli bi osim na casove glume kod Willa, trebala posjecivati fashion casove kod Jacky

jaje007
12.02.2010., 22:29

curke, mi tonemo sve dublje...a serija je tek pocela :D

ScorpioS
12.02.2010., 22:32

Ne vjerujem ni ja... Oni su skupa nekih 6 godina, vec su ih problemi stali drmati, a znamo svi da je sedma godina nakriticnija za veze. Iskreno, ma koliko i bilo zao klinaca, ja bi voljela da se rastanu. To naravno potvrdjuje moje ranije izneseno misljenje "nije fer da ga samo ona ima"

jaje007
12.02.2010., 22:38
da, ona djeluje nekak hladno, a on takav slatkica :D nisu oni bas nesto, ali jbg, ona ima tu sreću da ga ima, a i kad jednom dodje do prekida, ostat ce joj njegova, ponavljam NJEGOVA djeca.. :D :D :D

spuritos
12.02.2010., 22:41
da, ona djeluje nekak hladno, a on takav slatkica :D nisu oni bas nesto, ali jbg, ona ima tu sreću da ga ima, a i kad jednom dodje do prekida, ostat ce joj njegova, ponavljam NJEGOVA djeca.. :D :D :D

da da da...geni od W:D

willyhot
12.02.2010., 22:58
I ovdje ste se opet raspisale, valja sada na čitanje... Ali ne bunim se..:D Kakvo štivo...:D

jaje007
12.02.2010., 23:14
[QUOTE=willyhot;25039413]I ovdje ste se opet raspisale, valja sada na čitanje... Ali ne bunim se..:D Kakvo štivo...:D[/QUO

:D :D :D

Nakirija
12.02.2010., 23:20
Ova telenovela mi je baš super i uzbudljiva. Radnja brza. A glavni likovi super. Počela mi se sviđati i ova Maria Jose. Nije lijepa kao Lorena ali i ona je zgodna i baš mi je ok u uvoj ulozi. Bila mi je simpatična kad se napila sa svojim mužićem.:cerek:

leona l.
12.02.2010., 23:21
Ohoho 4 pune stranice:eek:, pa di se "gasite"?:lol::D

Willy šta učini:cerek:...

Iman jednu zamolbu:moli:, jel neko može stavit slikicu Brune, izraz face i suzice u očima kad ugleda žvaljenje A i MJ u uredu, kad je donia damu ovaj potpiše ček, pliz, ta scena mi je neponovljiva:s

Anita2507
12.02.2010., 23:42

Kako polusestra??

ScorpioS
12.02.2010., 23:49
Kako polusestra??

Rakel, Bruno i Alex imaju istog oca!

Fernada
12.02.2010., 23:56
ala vera vama :s:s:s ja se posteno nacita:p
jovajna imas ljepo ime samo da izbacis slovo j koje je viska :mig:
ona slika to je iz scene koja ce se tek desiti toliko cu vam reci :mig:
a moja luda drugarica nam je rekla da mi skupimo pare pa da se preseliomo u meksiko i da kupimo kucu do njegove :D
hahah pa on kad bi dosao ovdje nebi ziv izasao :p

jaje007
13.02.2010., 00:03
a moja luda drugarica nam je rekla da mi skupimo pare pa da se preseliomo u meksiko i da kupimo kucu do njegove :D

ahahahaha..dobra fora, skupit pare i kupit kucu do njegove...taman dok vi skupite pare, on ce se odselit u neki skuplji kvart hehe

willyhot
13.02.2010., 00:07
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neznam jel mu ljepsa kosa ili oci ili zubi ili ruke ili guza haha.. ajme gubim seeeeOn pomjera pamet, znači bukvalno...:cerek::cerek::cerek:

Ne znam šta o njemu više da pišem a da do sada nije rečeno, ali znam da def. utiče na moje mentalno zdravlje...:cerek::cerek::cerek:

jaje007
13.02.2010., 00:11
curke aj laku noć i nemojte previše sanjat willija :D nije dobro za zivcane stanice kad se probudite :D kissi kissi :D

willyhot
13.02.2010., 00:11
Treba malo misliti i na ostali zenski rod. Nije fer da ga samo jedna ima :mig:To ne da nije fer, nego bi on ako ima pravde trebao usrećiti što više žena...:cerek::cerek: Previše je on za jednu, milion da ih se oko njega zabavi. :cerek: Neka se malo troši, šta je to za njega..:D

Stanem ovdje.:D

mimi25m
13.02.2010., 00:17
Ovdje mi je Jacky ful simpa,a bome W samo neka papa tako i dalje, da nam više ne mršavi
http://www.youtube.com/watch?v=knQ16iJ5OSc

jaje007
13.02.2010., 00:22
Ovdje mi je Jacky ful simpa,a bome W samo neka papa tako i dalje, da nam više ne mršavi
http://www.youtube.com/watch?v=knQ16iJ5OSc

eh, sad si me podsjetila da vam još nest pokazem sta sam nasla, a naravno, vi koji niste vidjeli uzivajte!!! ajme, majko mila..jos samo ovaj put :D gledajte ga kako umire od smijeha hahahahha :D

jaje007
13.02.2010., 00:23
zaboravih link hahahah

http://www.youtube.com/watch?v=12C_QXY2IKE

mimi25m
13.02.2010., 00:25
Evo jedan meni simpatičan video,samo neka ne gledaju oni koji ne žele znat unaprijed jer ima scena koje još nisu prikazane,iako se ne može skužit radnja pošto su to scene između MJ i Alexa http://www.youtube.com/watch?v=R6HvNp6_KJU

willyhot
13.02.2010., 00:35
http://www.youtube.com/watch?v=knQ16iJ5OScHahaha preslatko, Jacky je stvarno simpatična. Ima zarazan smijeh.. A ona kosa, divno...:top:

Will neka samo jede.:mig:

mimi25m
13.02.2010., 00:48
Da kosa joj je stvarno predivna,u biti tu mi je baš ljepa iako je malo premršava ali to mi nekako ide uz nju,baš je graciozna

Apolon
13.02.2010., 02:26
jeste se raspisale... sve sam pročitao :D:D

zanimljivo zanimljivo... tek smo pogledali 10. epizoda, a ovde vlada euforija kao da ih je prošlo 140 i da je još samo 10 epizoda pred kraj :eek::eek:

što će li bit među zadnjim epizodama XD

Poncha_los a
13.02.2010., 02:35
O kokoše moje drage (kako ste se same nazvale- pridružujem se) i pijelu još draži... Strnice lete..:top: Koliko ssmo ispisanih po danu. Dok sam sve vrijeme mi ode, a inače imam posla preko glave...Ali imat ću ja više vremena :mig:
A što reći na epizodu... Kad Alex rastura... :s:s:s:s:cerek:
Ali mi MJ nije jasna, ma zašto mu ne vjeruje... Pa zar do sad nije shvatila kakav je Alex? Stvarno je glupa...:flop: Mogla je jednostavno reći Alexu što Bruno hoće i ovaj bi ga samo pokopao...
Ali njena sestra kojoj je samo lova u glavi, haljinice, cipelice mi je grozna... Baš je naporna! Šta ona ima s Alexom- pa nije on njen muž da joj sve i svašta kupuje. Glupa je ženska... Još se stala kreveljit... :rolleyes:

Willyhot da ti ne govorim svaki put kad postaviš slike- GRACIAS!

Apolon
13.02.2010., 02:39
O kokoše moje drage (kako ste se same nazvale- pridružujem se) i pijelu još draži...

pretpostavljam da je trebalo pići pijetlu :mig::mig:

hvala amiga, također kažem za te :D:D

meni je nezaboravna scena danas na ručku :rofl::rofl: Kako je Alex spustio Bruni :lol:

Poncha_los a
13.02.2010., 02:44
@Apolon

Je, dobro misliš...:mig: Malo mi se omaklo :cerek:

Istina, danas mi je taj ručak bio najbolji!!! Kako on Brunu vesla, spušta ga samo tako!!! :s I svaka baza koju ovaj crni pokuša ispadne preglupa... :lol::s Jači je Alex!!! Ovaj mu može stavit soli na rep...

mara-st
13.02.2010., 08:25
Moram priznat da mi je Levy ovde genijalan!:top::top:
neusporediva mu je uloga sa CCA, a samim tim je odma i on drugačiji, puno je simpatičniji (a zar može biti nesimpatičan:mig::D), sviđa mi se taj njegov čvrsti stav, čim vidi da nešto nije u redu odma to riješava, i to seriju čini odličnom do sada.:s glavna glumica mi je ok, iako se bune tu da nije ljepa i starija i ovakva i onakva, meni je super i za sada dobro nosi svoju ulogu:top:
uglavnom moram priznat da guštam gledajući ovu seriju!:top::s

jovajna
13.02.2010., 08:26

To mi je omiljeni zenski lik iz "Gospodara prstenova":)

Fiorela
13.02.2010., 09:16
Evo jedan meni simpatičan video,samo neka ne gledaju oni koji ne žele znat unaprijed jer ima scena koje još nisu prikazane,iako se ne može skužit radnja pošto su to scene između MJ i Alexa http://www.youtube.com/watch?v=R6HvNp6_KJU

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
il se meni muti.. il je on potpunoo gol dok je s njom na krevetuu :s:s:s

Spacegirl
13.02.2010., 09:33
zaboravih link hahahah

http://www.youtube.com/watch?v=12C_QXY2IKE

:lol:

Ajme, baš je super!!

Pa, ke pasa, Tomasa?! :D

Spacegirl
13.02.2010., 09:34
:eek::eek::eek:
il se meni muti.. il je on potpunoo gol dok je s njom na krevetuu :s:s:s

:eek:

Ja neću gledat, želim se iznenadit!!!

willyhot
13.02.2010., 09:38
il se meni muti.. il je on potpunoo gol dok je s njom na krevetuu :sNe, odlično vidiš :mig:.... Baš su mi...:cerek::cerek::cerek: I sve je tako super urađeno, dosta otvorenije scene a opet nisu prešli granicu dobrog ukusa i sapuničarskih normi u Mehiku...:lol: Ili jesu...:cerek::cerek:

Nebitno, po meni def. nisu...:top: Ovo je predobro...

Ori
13.02.2010., 10:13

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:cerek::cerek::cerek:

zvrnda
13.02.2010., 10:26
Evo, odgledala jucerašnju epizodu...
Zašto mi MJ nikako nije simpaticna... Možda sam samo ljubomorna, ali ja stvarno ne mogu slijediti njen tok misli. Priznala mu je sve, a sad ide sa Brunom. Da se povjerila Alexu, sredio bi on Bruna.
Alexa razumijem. MJ mu je savršena za osvetu Brunu. Možda se još nije zaljubio u nju, možda mu se trenutno samo sviđa, ali je shvatio da je Bruno lud za njom. I kako ga najbolje živcirati nego tako da zadrži MJ pored sebe i natjera je da zaboravi Bruna. Za Bruna je sad pitanje casti da to pošto-poto sprijeci.
Za njenu sestru nemam rijeci. Toliko iritantna u svojoj pohlepi... Majbolje bi bilo da se odseli i ode tamo gdje joj je mjesto...
Maura mi je najljepša žena u seriji i totalno je razumijem. Samo mislim da Alex nikad ne bi nju oženio jer nije nešto cudoredna, a to joj je i prigovorio.
Uglavnom, sve mi je logicno i realno, samo MJ ne i to je to.

Spacegirl
13.02.2010., 10:38
Evo, odgledala jucerašnju epizodu...
Zašto mi MJ nikako nije simpaticna... Možda sam samo ljubomorna, ali ja stvarno ne mogu slijediti njen tok misli. Priznala mu je sve, a sad ide sa Brunom. Da se povjerila Alexu, sredio bi on Bruna.
Alexa razumijem. MJ mu je savršena za osvetu Brunu. Možda se još nije zaljubio u nju, možda mu se trenutno samo sviđa, ali je shvatio da je Bruno lud za njom. I kako ga najbolje živcirati nego tako da zadrži MJ pored sebe i natjera je da zaboravi Bruna. Za Bruna je sad pitanje casti da to pošto-poto sprijeci.
Za njenu sestru nemam rijeci. Toliko iritantna u svojoj pohlepi... Majbolje bi bilo da se odseli i ode tamo gdje joj je mjesto...
Maura mi je najljepša žena u seriji i totalno je razumijem. Samo mislim da Alex nikad ne bi nju oženio jer nije nešto cudoredna, a to joj je i prigovorio.
Uglavnom, sve mi je logicno i realno, samo MJ ne i to je to.

Vidim da si puno razmišljala o svemu. :D

Ni meni MJ nije nešto posebno, al' ajde, neke fabule mora bit.

Premda je mogu shvatit zašto radi to što radi.

Fernada
13.02.2010., 11:11
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000464310418&ref=search&sid=1249858168.3484820413..1&v=wall#!/photo.php?pid=3432492&id=200258156397
ja sam ovu sliku morala staviti jace je od mene a oni koji nece da gledaju unapred nek negledaju :cerek::mig::p

Spacegirl
13.02.2010., 11:14
Uf...

Ja sam pogledala.....:(

Jooooooj! Mislim da ću se upucat kad budem gledala ovu scenu...:cerek:

jaje007
13.02.2010., 11:14
dobro jutro kokoši i pijetlu!!! opet ste se raspisali...ali ajmo nest probat izvest..nadmasit stranice o levyju...ajdeeeee... :D :D :D vidjeh jucer da tamo ima 33 stranice...ajmo ljudi..mozemo mi to!!! bilo bi bas fora...znam da nisam sva svoja...ko je za? :D ( s time da mene nema neko vrijeme,jer moram ic snijeg cistit hehe)

Fiorela
13.02.2010., 11:15
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000464310418&ref=search&sid=1249858168.3484820413..1&v=wall#!/photo.php?pid=3432492&id=200258156397
ja sam ovu sliku morala staviti jace je od mene a oni koji nece da gledaju unapred nek negledaju :cerek::mig::p

to ti ja govorim :D :top::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:

jaje007
13.02.2010., 11:16

e i sad nek mi neko kaze da se oni bar malo nisu napalili jedno na drugo hihihihi

Spacegirl
13.02.2010., 11:18
dobro jutro kokoši i pijetlu!!! opet ste se raspisali...ali ajmo nest probat izvest..nadmasit stranice o levyju...ajdeeeee... :D :D :D vidjeh jucer da tamo ima 33 stranice...ajmo ljudi..mozemo mi to!!! bilo bi bas fora...znam da nisam sva svoja...ko je za? :D ( s time da mene nema neko vrijeme,jer moram ic snijeg cistit hehe)

Ti si totalno luda kokoš! :)

Ja, ljudi, nisam mislila da ću sa 31. godinom u guzici ( ispričavam se ), biti ovako luda za nekom sapunjarom....:ne zna:

A šta da se radi? :cerek:

jaje007
13.02.2010., 11:21
Ti si totalno luda kokoš! :)

Ja, ljudi, nisam mislila da ću sa 31. godinom u guzici ( ispričavam se ), biti ovako luda za nekom sapunjarom....:ne zna:

A šta da se radi? :cerek:

nisi jedina koja mi to kaze heheh :D al jel nisi ti jos luđa hahha sa tom 31 god :D ja sam 10 g mlađa :D ali drago mi je da si luda jer svijet ionako idu u krivom smjeru, pa zast se onda ne bi ovako ovdje zezali i uzivali u ovim golisavim slikicama :D

Fernada
13.02.2010., 11:24
http://www.facebook.com/search/?q=gaji%C4%87&init=quick#!/photo.php?pid=3432469&id=200258156397
ili ova slika :cerek::cerek:

Spacegirl
13.02.2010., 11:24
nisi jedina koja mi to kaze heheh :D al jel nisi ti jos luđa hahha sa tom 31 god :D ja sam 10 g mlađa :D ali drago mi je da si luda jer svijet ionako idu u krivom smjeru, pa zast se onda ne bi ovako ovdje zezali i uzivali u ovim golisavim slikicama :D

Jel da da je bolje ovako se zezat?! :D

Bolje bit ovako lud nego lud i smrtonosan.

Ali, isto ne mogu vjerovat da sam postala ovisna o mehiko sapunjari. :facepalm:

Ova mi je nekako realističnija...pa valjda zbog toga. A malo i zbog Alehandra, Bruna...:cerek:

Spacegirl
13.02.2010., 11:25
http://www.facebook.com/search/?q=gaji%C4%87&init=quick#!/photo.php?pid=3432469&id=200258156397
ili ova slika :cerek::cerek:

Jesi luda?! Strefit će me srce....:(

Fernada
13.02.2010., 11:34

hahahaha ma nece
http://www.youtube.com/watch?v=ljAEEILaBtE&feature=related
evo jedan klipic samo za tebe :D :D

Fiorela
13.02.2010., 11:37

:s:s:s:s:s:s:s:s:s

Fiorela
13.02.2010., 11:41
Ne, odlično vidiš :mig:.... Baš su mi...:cerek::cerek::cerek: I sve je tako super urađeno, dosta otvorenije scene a opet nisu prešli granicu dobrog ukusa i sapuničarskih normi u Mehiku...:lol: Ili jesu...:cerek::cerek:

Nebitno, po meni def. nisu...:top: Ovo je predobro...

Slazem se, prepredobro :D

Spacegirl
13.02.2010., 11:43
hahahaha ma nece
http://www.youtube.com/watch?v=ljAEEILaBtE&feature=related
evo jedan klipic samo za tebe :D :D

E, da znaš da sam odma prekinula gledanje istog. :kava:

Imam posla sada i moram se skoncentrirat...:cerek:

ScorpioS
13.02.2010., 12:04
Ja kontala danas ce biti zatisje ovdje posto je vikend. Kad jest djavola, vi i jutros aktivni :D

Paola je vrloooo iritantna. Inace sve seke u seriji su preiritantne: Paola, Rakel, Liset i Maura, Katja, Meche. Ali ubjedljivo najiritantniji lik mi je Viktorija!!! Nekad imam osjecaj da je ona glavni zenski lik. Sa njom sve pocinje i sve se zavrsava. Ima preveliku minutazu

Spacegirl
13.02.2010., 12:08
Ja kontala danas ce biti zatisje ovdje posto je vikend. Kad jest djavola, vi i jutros aktivni :D

I ja sam mislila isto, i rekla sebi da neću dolazit prije ponedjeljka, pa me evo tu....:ne zna:

Rekoh da sam luda! :kava:

jovajna
13.02.2010., 12:16
I ja sam mislila isto, i rekla sebi da neću dolazit prije ponedjeljka, pa me evo tu....:ne zna:

Rekoh da sam luda! :kava:

JA sam sinoc imala driblanje od strane zmua sto toliko vremena provodim na forumu,naravno samo sam ga iskulirala i evo me opet jutros:rofl:

Spacegirl
13.02.2010., 12:22
JA sam sinoc imala driblanje od strane zmua sto toliko vremena provodim na forumu,naravno samo sam ga iskulirala i evo me opet jutros:rofl:

Meni ni'ko ništa ne spotiče. :D

Fernada
13.02.2010., 12:52
hahaha vi se dobre meni treba doci rodbina a kuca mi u neredu al ipak visim na forumu a ovaj moj broji dodjemi da ga puknem maljem po glavi :D:D:D:D

Spacegirl
13.02.2010., 12:57
hahaha vi se dobre meni treba doci rodbina a kuca mi u neredu al ipak visim na forumu a ovaj moj broji dodjemi da ga puknem maljem po glavi :D:D:D:D

Uuuu, hebemu....Pa pukni ga! :ne zna: I reci da nisi ti kriva nego mi! :rofl:

ScorpioS
13.02.2010., 13:10
Vani hladno, snijeg, na tvu nista, kafa zakazana tek nekad kasnije, sama kod kuce pa sam fino ubacila dvd sa epizodama 10,11,12,13,14 i gledam. Kako je merak gledati ovako, one bzvzne scene skip, a one :cerek: replay do besvjesti :D
Inace gledam na pinkbh i ne zelim da skidam epizode koje tek trebaju doci, vec uzivam u ovim vec odgledanim koje sam naravno vec downloadovala. Ovo je prva serija koju skidam sa neta, a odgledala sam ih toliko mnogo

Spacegirl
13.02.2010., 13:12
Vani hladno, snijeg, na tvu nista, kafa zakazana tek nekad kasnije, sama kod kuce pa sam fino ubacila dvd sa epizodama 10,11,12,13,14 i gledam. Kako je merak gledati ovako, one bzvzne scene skip, a one :cerek: replay do besvjesti :D
Inace gledam na pinkbh i ne zelim da skidam epizode koje tek trebaju doci, vec uzivam u ovim vec odgledanim koje sam naravno vec downloadovala. Ovo je prva serija koju skidam sa neta, a odgledala sam ih toliko mnogo

Eh, fakat si luda! :rofl:

Samo mi nemoj pričat što će bit u tim epizodama. :moli:

Pretpostavljam, al' slađe mi ovako. :D

Fernada
13.02.2010., 13:18

Uuuu, hebemu....Pa pukni ga! :ne zna: I reci da nisi ti kriva nego mi! :rofl:

hehehe hocu veceras kad bude spavao :D
ScorpioS blago se tebi meni situzu tetke bice mi veselo :D al sutra cu da uzivam ovaj moj ode na skijanje a ja cu da ostenm kako da "UCIM" :D:D

Spacegirl
13.02.2010., 13:26
hehehe hocu veceras kad bude spavao :D
ScorpioS blago se tebi meni situzu tetke bice mi veselo :D al sutra cu da uzivam ovaj moj ode na skijanje a ja cu da ostenm kako da "UCIM" :D:D

:rofl:

Fiorela
13.02.2010., 13:28

Paola je vrloooo iritantna. Inace sve seke u seriji su preiritantne: Paola, Rakel, Liset i Maura, Katja, Meche. Ali ubjedljivo najiritantniji lik mi je Viktorija!!! Nekad imam osjecaj da je ona glavni zenski lik. Sa njom sve pocinje i sve se zavrsava. Ima preveliku minutazu

paola materijalistica velika.. moje misljenje je da su trebali naci bar malo slicnije sestre, mislim paola jepuno manja od MJ, a ipak nije velika razlika u godinama :confused:
Victoria nek odabere stranu, ne moze i bruno i alejandro

zepina
13.02.2010., 14:17
Svi se pitaju zašto su sapunice u Hrvatskoj hit prošle 2009 a bome i ove 2010...Iz jednostavnog razloga što ima više od 300.000 nezaposlenih i što će ljudi raditi nego gledati intrige na tv :D

Spacegirl
13.02.2010., 14:23
Svi se pitaju zašto su sapunice u Hrvatskoj hit prošle 2009 a bome i ove 2010...Iz jednostavnog razloga što ima više od 300.000 nezaposlenih i što će ljudi raditi nego gledati intrige na tv :D

Upravo tako.
Ja sam bez posla još od lipnja ( prošle godine, naravno ) i počela iz dosade gledat Maričuj i Čokoladu i, eto, zarazila se. :ne zna:

Al, ova je bez premca. :cerek:

jaje007
13.02.2010., 14:25
kokoške moje drage ( a ko vam govori -- jaje haha) , vratih se ja izvana...kolko snijeega :D i bila sam vrijedna, napravila sam i snješka :D a vi i dalje slinite :D ovo je neprocijenjivo hahha :D luuuude koooke :D

jaje007
13.02.2010., 14:31
Upravo tako.
Ja sam bez posla još od lipnja ( prošle godine, naravno ) i počela iz dosade gledat Maričuj i Čokoladu i, eto, zarazila se. :ne zna:

Al, ova je bez premca. :cerek:

ja nisam nekih 5 god gledala sapunice...osim montecrista( argentinskog) i to sam se dizala svako jutro u 7h :D i onda kak ucim po cijele dane, onda mije taman čokolada pala u vrijeme kad imam pauzu od ucenja, i onda sam lijepo to gledala, i kak sad to zavrsava u pon, nasla sam si novu seriju sorty :D i spojila ugodno s korisnim ( odmor od ucenja uz levyja :D wooow...ali onda se taj odmor produzi na 2-3 h jer poslije serije ne mogu doc k sebi :rolleyes:

Spacegirl
13.02.2010., 14:42
ja nisam nekih 5 god gledala sapunice...osim montecrista( argentinskog) i to sam se dizala svako jutro u 7h :D i onda kak ucim po cijele dane, onda mije taman čokolada pala u vrijeme kad imam pauzu od ucenja, i onda sam lijepo to gledala, i kak sad to zavrsava u pon, nasla sam si novu seriju sorty :D i spojila ugodno s korisnim ( odmor od ucenja uz levyja :D wooow...ali onda se taj odmor produzi na 2-3 h jer poslije serije ne mogu doc k sebi :rolleyes:

I meni treba nekoliko sati da dođem k sebi. Sva sreća, pa ja ne moram učiti, ali ne znam kako ću ako počnem radit uskoro. :mig:

Apolon
13.02.2010., 14:47

još pogotovo ako uz to imaju neku dobru ženskicu ili za cure nekog muškog...

al meni je drago da su telenovele ponovo hit u hrv...bilo je i vrijeme :top:

13.02.2010., 14:50
mater ti krvavu! koji auto! :lol: umrla sam od smijeha :lol:

naklon mužu :s:s

no koke moje, ja se oporavljam od rođendana jednog sinoć, probudila se taman na Huan Migela, ah :cerek::cerek: no Huan Migel nije ni to koljena Alexu, o tome se gore navedenom kokoškice rođendanu vrlo intenzivno raspravljalo :bonk:
ajme ko će dočekat ponedjeljak :eek:
što se jučerašnje epizode tiče, meni će skoro pa i počet smetat kako jako brzo ide radnja, odu njih dvoje na večeru, nešto malo plešu, i sljedeća scena već sutra, dajte malo više takih scena di oni plešu a on je divan :bonk:

ps: willyhot mučas grasijas na slikicama, samo ti i dalje kelji :cerek:

forzaMILAN
13.02.2010., 15:08

potpisujem post,iako je ova statistika grozna. :flop:

Fiorela
13.02.2010., 15:13
potpisujem post,iako je ova statistika grozna. :flop:

X

Apolon
13.02.2010., 15:42

pa hvala bogu da ćemo nadmašit...O levy-u tema stoji ima ohohoh, a ova nije ovde niti mjesec dana :zubo: :zubo: I tek smo na 10.epizodi

mislim da ćete nadmašit rebelde, koji ima najviše stranica :D

jaje007
13.02.2010., 15:52
pa hvala bogu da ćemo nadmašit...O levy-u tema stoji ima ohohoh, a ova nije ovde niti mjesec dana :zubo: :zubo: I tek smo na 10.epizodi

mislim da ćete nadmašit rebelde, koji ima najviše stranica :D

go sorty go kokoši go pijetlić gooooooooooo!!!!

Spacegirl
13.02.2010., 15:56

Ajme, fakat nismo normalni! :mig:

Fernada
13.02.2010., 15:57

Ajme, fakat nismo normalni! :mig:

hahaha pa nismo nikad ni bili samo je sad doslo do izrazaja:rofl::rofl:

jaje007
13.02.2010., 16:02
hahaha pa nismo nikad ni bili samo je sad doslo do izrazaja:rofl::rofl:

:lol::lol::lol:

Fiorela
13.02.2010., 16:03
tko li ce izdrzat do ponedjeljka, vec sad neznam sta da radim

miro30
13.02.2010., 16:04
može mi netko reći sa koje stranice se mogu skinuti sve epizode?
bio bih zahvalan na informaciji.

Apolon
13.02.2010., 16:06

:cerek::cerek: sad sam tu jedini :D :D

moramo malo muških dovest na ovu temu... :D