View Full Version : Magična privlačnost / Sortilegio (vol.1)
Glori2704
16.02.2010., 10:56
da, rekla sam...ali bila sam tolko ljuta i isfrustrirana da me moralo nest smirit...pa sam onda pogledala sve :D
Eto i ja sam krenula gledati cijelu epizodu od početka, samo što sada nisam sama u uredu pa sam morala pauzirati... JOOJ JEDVA ČEKAM NASTAVAK do sada je odlično...:s:cerek::rofl::lol:
willyhot
16.02.2010., 11:01
Vidim da se raspoloženje polako popravlja, tako i treba..:top:
Fernada, sretno danas.:mig:
jaje007
16.02.2010., 11:03
samo se nadam da neke scene nece izrezat...bilo bi steta :D ajde drz se glori...mozes izdrzat da ne pogledas cijelu epizodu :D
ScorpioS
16.02.2010., 11:05
da, rekla sam...ali bila sam tolko ljuta i isfrustrirana da me moralo nest smirit...pa sam onda pogledala sve :D
Znala sam da neces odoljeti, pogotovo sto poslije onog miga ide ONAKAV pogled :s:s:s:s
jaje007
16.02.2010., 11:11
Znala sam da neces odoljeti, pogotovo sto poslije onog miga ide ONAKAV pogled :s:s:s:s
daaaaa....koji pogled...sestra je bila sa mnom u sobi i gledala jer je u skoli pa onda danas popodne nece moc gledat, i naravno kad je na red došo taj pogled, mi pocele vristat ko da smo pukle...mislim, nismo daleko od toga...ali u tom trenu, razum me napustio :D
Glori2704
16.02.2010., 11:32
daaaaa....koji pogled...sestra je bila sa mnom u sobi i gledala jer je u skoli pa onda danas popodne nece moc gledat, i naravno kad je na red došo taj pogled, mi pocele vristat ko da smo pukle...mislim, nismo daleko od toga...ali u tom trenu, razum me napustio :D
Iskreno ja nemam pojma na koji mig vi mislite i koji pogled tamo ih ima toliko puno....ali iskreno preskakala sam jer ne mogu na poslu sve odgledati kako treba...ali da je epizoda zakon zakon je.
jaje007
16.02.2010., 11:35
Iskreno ja nemam pojma na koji mig vi mislite i koji pogled tamo ih ima toliko puno....ali iskreno preskakala sam jer ne mogu na poslu sve odgledati kako treba...ali da je epizoda zakon zakon je.
gledaj cijelu epizodu lijepo i pred kraj ti je to :D ne možeš na poslu to, moras bit doma, skoncentrirana na sorty i aleksića :D e onda ces znat o čemu pričamo :D
Suncana 007
16.02.2010., 11:42
Jedva čekam današnju epizodu... Ah, kako vrijeme sporo ide...:(
sonja:)
16.02.2010., 12:13
e ovu malu Paolu treba netko položit preko koljena i dobrano izlemat, mala je glupa ko . . .
Suncana 007
16.02.2010., 12:16
e ovu malu Paolu treba netko položit preko koljena i dobrano izlemat, mala je glupa ko . . .
Slažem se... Stvarno je dosadna s tom opsesijom za novcem...
Glori2704
16.02.2010., 12:17
gledaj cijelu epizodu lijepo i pred kraj ti je to :D ne možeš na poslu to, moras bit doma, skoncentrirana na sorty i aleksića :D e onda ces znat o čemu pričamo :D
VAU-VAU-VAUUUUUUUUU Vidila sam ga, vidila sam mig....:rofl::rofl::cerek::cerek::s onaj pogled nakon miga je mmmmmmmmmmm:lol::lol:
NE ŽELIM SPOILAT ALI PUKLA BIH DA NE ISKOMENTIRAM ALI MISLIM DA JE OVO KAKO SE SADA OSJEĆAMO VELIKA "0" NASPRAM ONOG ŠTO ĆE TEK USLIJEDITI.....
Ajmeee, vi stvarno niste normalne, nema me par dana, kad ono 20 novih stranica :D potrajalo je dok sam sve pročitala
Bez obzira što me ovdje nije bilo, svaku sam pogledala, i naravno, jedva čekam današnju :cerek:
jaje007
16.02.2010., 12:41
VAU-VAU-VAUUUUUUUUU Vidila sam ga, vidila sam mig....:rofl::rofl::cerek::cerek::s onaj pogled nakon miga je mmmmmmmmmmm:lol::lol:
jesam ti rekla!! :D e ali, necu sad nista vise komentirat to, dok ne prođe serija da ne bi bilo opet sranja :D
Glori2704
16.02.2010., 12:47
jesam ti rekla!! :D e ali, necu sad nista vise komentirat to, dok ne prođe serija da ne bi bilo opet sranja :D
:top::no::jumping::rock::five:
ScorpioS
16.02.2010., 12:47
Znala sam da ces ga vidjeti! To prosto ne moze proci nezapazeno!!!
Ja jedva cekam da cujem vase komentare nakon epizode u cetvrtak. Mislim da ce tada Hitna ima pune ruke posla :mig:
16.02.2010., 12:51
Znala sam da ces ga vidjeti! To prosto ne moze proci nezapazeno!!!
Ja jedva cekam da cujem vase komentare nakon epizode u cetvrtak. Mislim da ce tada Hitna ima pune ruke posla :mig:
žene MIIIIIIIIIIRRRR :mig:
forzaMILAN
16.02.2010., 13:01
aaaa koji mig??pa zar je moguće da ga nisam skužila?:( kad,gdje,kako???
Glori2704
16.02.2010., 13:03
aaaa koji mig??pa zar je moguće da ga nisam skužila?:( kad,gdje,kako???
Vidit ćeš ga, vidit, neće ti moći promaknuti :rofl::rofl:
Muchachita
16.02.2010., 13:03
U jebote, ko da si vidla Gospu :rofl: ali neka neka... The Mig je vrh:mig:
Sonja svaka čast što se odupireš da pogledaš:s, vjerujem da ti nije lako
16.02.2010., 13:09
:):) ja to volim fino na velikom ekranu s prijevodom uz kaficu i kolačiće plus da mi elgica opet dolazi na gledanje, sve mora bit tip.top, atmosfera i to :mig:
Glori2704
Koju Gospu?!!!! Gospa u meni ne bi pobudila ovakve maštarije!!! :cerek:
forzaMILAN
Vidit ćeš ga, vidit, neće ti moći promaknuti :rofl::rofl:
aaaaaaaaaaa the mig!!!!! sjetih se sad,ima da willyhot i sliku danas postavi,jer mig obara i preko slike :cerek::cerek::cerek::cerek:
willyhot
16.02.2010., 13:11
aaaaaaaaaaa the mig!!!!! sjetih se sad,ima da willyhot i sliku danas postavi,jer mig obara i preko slike :cerek::cerek::cerek::cerek:Već sam se zabrinula kako se ne sjećaš miga...:mig: I naravno da će biti postavljen, svakako ne ovdje...:lol::lol:
forzaMILAN
16.02.2010., 13:15
Već sam se zabrinula kako se ne sjećaš miga...:mig: I naravno da će biti postavljen, svakako ne ovdje...:lol::lol:
ja mislila da vi o nekom migu od jučer pričate,još gledam danas seriju jer jučer nisam i stavim posebni naglasak na mig,a miga nigdje.i tek kad sam napisala post,skužih da nas mig tek čeka. :D ahhhhhhhh mig :cerek::cerek::cerek:
Fiorela
16.02.2010., 13:18
:top::no::jumping::rock::five:
jel ima mig na jutub :D
Glori2704
16.02.2010., 13:21
jel ima mig na jutub :D
Ima ima....al ja sam morala pogledati cijelu epizodu jer nisam znala gdje je, a nikako ga nisam htjela porpustiti. Ipak, moj savjet ti je da pogledaš seriju danas, sigurno je puno puno puno bolje pogledat ga na TV-u, a nakon toga si ga možeš ponovo gledat na jubitubu. :D
jaje007
16.02.2010., 13:22
[QUOTE=Fiorela;25090592]jel ima mig na jutub :D[/QUO
imas...upisi sortilegio cap 17 parte 5 i to ti je to!!! gledaj pazljivo!! :D
forzaMILAN
16.02.2010., 13:25
mene baš zanima kolika je gledanost serije.jel zna tko?
Fiorela
16.02.2010., 13:25
[QUOTE=Fiorela;25090592]jel ima mig na jutub :D[/QUO
imas...upisi sortilegio cap 17 parte 5 i to ti je to!!! gledaj pazljivo!! :D
poslusat cu glori zasad.. iako mislim da cu za 10-15 min biti na jutub :D :D
Muchachita
16.02.2010., 13:31
aaaaaaaaaaa the mig!!!!! sjetih se sad,ima da willyhot i sliku danas postavi,jer mig obara i preko slike :cerek::cerek::cerek::cerek:
Sliku?! Trebat će barem filmić s cijelim radom oka i polusmiješkom koji slijedi.
Willy, očekujemo to:D Nešto ovako :mig:
Kolko priče oko jednog miga:rofl: Mi smo sve redom pukle ko kokice (i baš nam je ludo :zubo:)
Fiorela
16.02.2010., 13:33
Sliku?! Trebat će barem filmić s cijelim radom oka i polusmiješkom koji slijedi.
Kolko priče oko jednog miga:rofl: Mi smo sve redom pukle ko kokice (i baš nam je ludo :zubo:)
gledala sam i ja ne vidim mig :( :( aaaaaaaaaaa
willyhot
16.02.2010., 13:36
ja mislila da vi o nekom migu od jučer pričate,još gledam danas seriju jer jučer nisam i stavim posebni naglasak na mig,a miga nigdje.i tek kad sam napisala post,skužih da nas mig tek čeka. :D ahhhhhhhh mig :cerek::cerek::cerek:I ja jedva čekam mig, da ga vidim milioniti put do sada...:cerek::cerek::cerek:
Kolko priče oko jednog miga:rofl: Mi smo sve redom pukle ko kokice (i baš nam je ludo :zubo:)Bude, bude..:cerek::mig:
forzaMILAN
16.02.2010., 13:39
ja nažalost nemam filmić s migom :(
Glori2704
16.02.2010., 13:39
gledala sam i ja ne vidim mig :( :( aaaaaaaaaaa
Si izdržala uopće 10-15 min :lol::lol: Mislim da je :mig: na capitulo 17 parte 6
Si izdržala uopće 10-15 min :lol::lol: Mislim da je :mig: na capitulo 17 parte 6
Zapravo ovisi šta otvoriš. U biti imam link pa mogu poslati, više ni ja ne kužim da li je pravi mig, onaj na koji ja mislim, pa ako se slažete poslala bi link pa da mi potvrde oni koji su gledali da li je to taj famozni migac. Ili ne smijem stavljati linkoveP?
Fiorela
16.02.2010., 13:44
nema veze, pokusat cu se obuzdat.. ovaj parte 5 sto sam pregledala je utazio moju zed do 4h, ili se barem tako nadam :D :D
forzaMILAN
16.02.2010., 13:44
I ja jedva čekam mig, da ga vidim milioniti put do sada...:cerek::cerek::cerek:
koliko sam ja puta tu scenu odvrtila,već svaki pokret znam napamet :rofl:
Glori2704
16.02.2010., 13:48
Zapravo ovisi šta otvoriš. U biti imam link pa mogu poslati, više ni ja ne kužim da li je pravi mig, onaj na koji ja mislim, pa ako se slažete poslala bi link pa da mi potvrde oni koji su gledali da li je to taj famozni migac. Ili ne smijem stavljati linkoveP?[/QUOTE]
Ma je to je taj na koji mislim. Nemoguće da ne mislimo na isto.
Pozdarav moje kokice, vidim kokodaćete od rana jutra :D najs
Mene cijelu noć kopkalo kako se zove ona sluškinja, uopće nisam mogla spavati, pa sam pogledala reprizu, zove se Felipa :D A o kakvom vi to Alexu pričate, pa tko je on, izgleda da je taj lik meni promaknuo :ne zna: :lol::rofl::lol::rofl:
A sad ozbiljno....
Baš mi je super kako glazba prati radnju, to sam tek danas skužila... Stvar je u tome što kad prvi put gledam nisam najbolje skoncentrirana na sve detalje, pratim onog glavnog :lol: a onda poslije otkrijem da serija nije samo to... Znači danas je mig scena koja se ne propušta! Dobro ću izbeljiti oči, štoviše, možda neću ni disati.... :lol:
Muchachita
16.02.2010., 13:53
Ovo je link na temu s spojlerima. Tako da ne otvaraju oni koji ne žele. Po meni bi se ovako trebalo smjet, ali ako griješim nek me netko izbriše. (za one koje žele vidjet Mig)
http://www.forum.hr/showpost.php?p=25091312&postcount=797
willyhot
16.02.2010., 13:55
koliko sam ja puta tu scenu odvrtila,već svaki pokret znam napamet :rofl:Pričaj mi malo o tome...:cerek::cerek::lol::lol:
Fiorela
16.02.2010., 13:56
Ovo je link na temu s spojlerima. Tako da ne otvaraju oni koji ne žele. Po meni bi se ovako trebalo smjet, ali ako griješim nek me netko izbriše. (za one koje žele vidjet Mig)
http://www.forum.hr/showpost.php?p=25091312&postcount=797
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :s:s:s:s:s:s:s:s:s:s
forzaMILAN
16.02.2010., 13:56
Pozdarav moje kokice, vidim kokodaćete od rana jutra :D najs
Mene cijelu noć kopkalo kako se zove ona sluškinja, uopće nisam mogla spavati, pa sam pogledala reprizu, zove se Felipa :D A o kakvom vi to Alexu pričate, pa tko je on, izgleda da je taj lik meni promaknuo :ne zna: :lol::rofl::lol::rofl:
A sad ozbiljno....
Baš mi je super kako glazba prati radnju, to sam tek danas skužila... Stvar je u tome što kad prvi put gledam nisam najbolje skoncentrirana na sve detalje, pratim onog glavnog :lol: a onda poslije otkrijem da serija nije samo to... Znači danas je mig scena koja se ne propušta! Dobro ću izbeljiti oči, štoviše, možda neću ni disati....
mig nećeš fulat sigurno :mig: a što se glazbe tiče,malo poslije miga ide jedna radnja koja je odlično popraćena glazbom.meni je to bilo baš simpa :cerek:
Glori2704
16.02.2010., 14:02
mig nećeš fulat sigurno :mig: a što se glazbe tiče,malo poslije miga ide jedna radnja koja je odlično popraćena glazbom.meni je to bilo baš simpa :cerek:
Ma naravno...to je taj mig...:cerek::cerek::cerek: iako je i meni onaj osmjeh nakon miga naprosto :s:s
jovajna
16.02.2010., 14:07
kome pricas:rofl::rofl:
nema me dva sata a onda dvije stranice o migu:s:s:s
milsim da ce admin opet da s... ali sta nas briga:)
Glori2704
16.02.2010., 14:13
:cerek::cerek:
Suncana 007
16.02.2010., 14:57
Još sat vremena do serije... :cerek: Jedva čekam...:cerek:
Glori2704
16.02.2010., 15:03
Pozdrav, drage.... U Williamov topic sam Vam stavila neke slike, pogledajte i neki link gjde je on sa svojom ženom u nekom big brotheru ja mislim...
poz...idemo se spremiti za mig:lol:
Fiorela
16.02.2010., 15:21
Pozdrav, drage.... U Williamov topic sam Vam stavila neke slike, pogledajte i neki link gjde je on sa svojom ženom u nekom big brotheru ja mislim...
poz...idemo se spremiti za mig:lol:
hvajaaaaa :grli:
preprepredobre suu :D
forzaMILAN
16.02.2010., 15:27
curke,kakvi dobri avatari :cerek:
ScorpioS
16.02.2010., 15:37
I ja! Imam osjecaj da bih je do besvjesti mogla gledati :D
jaje007
16.02.2010., 15:38
hvajaaaaa :grli:
preprepredobre suu :D
daaaaaaaa....savrsene!!!!!! :cerek::cerek::cerek:
Suncana 007
16.02.2010., 15:51
:cerek:
Fernada
16.02.2010., 15:54
oj koke moje vidim da ste se vas raspisale hvaja vam samo da javim da sam polozile i to jedva stas kad me profa vidjeo onaku sa onolikim podocnjacim covjek mislo da sam se satrala od ucenja a ja ih dobila od alksa i buljenja u televizor i kopm...auu onog miga kuku meni :D:D:D:D
jaje007
16.02.2010., 15:56
oj koke moje vidim da ste se vas raspisale hvaja vam samo da javim da sam polozile i to jedva stas kad me profa vidjeo onaku sa onolikim podocnjacim covjek mislo da sam se satrala od ucenja a ja ih dobila od alksa i buljenja u televizor i kopm...auu onog miga kuku meni :D:D:D:D
braaaaaavissimo!!! cestitam :D sad zasluzeno buljit u aleksića i sorty!!! :D
Suncana 007
16.02.2010., 15:56
Pozz cure... Odoh sad pred TV... :cerek:
ScorpioS
16.02.2010., 15:57
Felicidades :D
Fernada
16.02.2010., 15:57
braaaaaavissimo!!! cestitam :D sad zasluzeno buljit u aleksića i sorty!!! :D
hvaja ti :rofl: haha normalno zamalo nisam, zgazila neku babu na pjesackom da stignem na vrijeme jer danasnja epizoda se ne propusta :rofl::lol::cerek:
Nakirija
16.02.2010., 16:02
hvaja ti :rofl: haha normalno zamalo nisam, zgazila neku babu na pjesackom da stignem na vrijeme jer danasnja epizoda se ne propusta :rofl::lol::cerek:
:lol::lol::lol:
Ova telenovela je zbilja zarazna.:top::top::top:
jovajna
16.02.2010., 16:03
sveka cast:top:
Fernada
16.02.2010., 16:20
hvala kokoske moje od srca auu kako je dobar al dobro mlatnu brunu jeste li koke pripremile leda treba ce nam :cerek::cerek:
willyhot
16.02.2010., 16:27
Fernada čestitke.:top:
Uffff samo što nisu, napetost raste...:cerek::cerek::lol::lol:
willyhot
16.02.2010., 16:28
ja nažalost nemam filmić s migom :(Nemam ni ja..:ne zna: Ali će slike biti..:mig:
Fernada
16.02.2010., 16:52
auuu nije mi dobro jao osmjeha jao tjela ode se politi katom ledene vode a srce mi preskace :cerek::cerek::cerek::klopa::bonk::bonk::bonk:
jaje007
16.02.2010., 16:55
aaaaaaaaaaaaaa :D jel dišete curke?? :D
THE MIG THE MIG :top::top: :mig::mig::mig:
willyhot
16.02.2010., 16:56
Kakva epizoda...:cerek::cerek:
Neću u detalje, jer sam je i previše puta komentarisala nekada ranije...
Neka to rade ljudi koji su je prvi put gledali, baš me zanima kako su je svi doživjeli..:cerek:
willyhot
16.02.2010., 16:56
Za slike pogledajte Levy topic, ali kroz nekoliko minuta...:cerek:
Fernada
16.02.2010., 16:58
THE MIG THE MIG :top::top: :mig::mig::mig:
ala ne mogu sebi doci scene su prefektno odglumljene sve bi dala da sam na njenom mjestu :cerek::cerek:
Muchachita
16.02.2010., 16:59
Evo i Aleksa lupilo na poeziju. Bilo je više toga ali mi je ostalo u sjećanju dok je ona htjela upalit svjetlo nešto kao "Tama je družica intime" Koji poeta:rofl:
eufrosine
citam vas vec dugo, pa sam se napokon odlucila i ja oglasit.. jos jedna zaludjena :D ovo na kraju danas predobro.. :cerek:
ja nemam suvisao komentar za danas! :mikrocerek: :klopa: :mikrocerek: :klopa: :mikrocerek: :klopa:
jaje007
16.02.2010., 17:00
e i jos nesto...mj: tengo miedo!!! tengo miedo!!! :D de qe idiota?!??! :D
ja bih ga odma zgrabila!!! :D
kako je bruno dobio batina!!! :D
willyhot
16.02.2010., 17:00
citam vas vec dugo, pa sam se napokon odlucila i ja oglasit.. jos jedna zaludjena :D ovo na kraju danas predobro.. :cerek:
Dobro nam došla..:top:
forzaMILAN
16.02.2010., 17:01
samo jedan komentar za danas - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:
navukla i cimerice na seriju wuhuuuuuuuu :)
willyhot
Sonja poslala sam ti ono, provjeri..:mig:
Suncana 007
Današnja epizoda....:cerek:...A tek kraj....:cerek:... Svaki komentar je suvišan...Predobro...:cerek:
jaje007
Evo i Aleksa lupilo na poeziju. Bilo je više toga ali mi je ostalo u sjećanju dok je ona htjela upalit svjetlo nešto kao "Tama je družica intime" Koji poeta:rofl:
daaaa..predobro :D :s:s
jaje007
16.02.2010., 17:02
welcome!!! :D
forzaMILAN
16.02.2010., 17:03
e i jos nesto...mj: tengo miedo!!! tengo miedo!!! :D de qe idiota?!??! :D
ja bih ga odma zgrabila!!! :D
kako je bruno dobio batina!!! :D
a ono njegovo - que sientes por mi? :cerek::cerek::cerek:
Muchachita
Ili dok je rekao Fernandu pred Victoriom, "Zašto ti je tolko stalo braniti Brunu, jesi ga možda rodio":rofl::lol:
Fernada
ala zla ja sebi jos ne mogu doci a kako ce tek biti u cetvrtak sva srece pa hitna mi je blizu :);)
forzaMILAN
16.02.2010., 17:05
cure ja moram obzirom da smo tolko pričale o tom migu,stavit i sliku
http://it.tinypic.com/r/2gt22yd/6
16.02.2010., 17:05
a Alexov monolog, moja mama/tata/Viki/Bruno o medek mali ko ga ne bi. . . utješio :mig::mig:
lorena.
16.02.2010., 17:06
nisam gledala pocetak serije, ali zato nisam propustila kraj
a sta reci nego samo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, jesu bili slatki , joj a tek alex:cerek::cerek::cerek: ona se samo izmice a kad ju je na kraju scepa rastopila se....:cerek:
Suncana 007
16.02.2010., 17:07
a Alexov monolog, moja mama/tata/Viki/Bruno o medek mali ko ga ne bi. . . utješio :mig::mig:
:top:
eufrosine
16.02.2010., 17:08
hvala:)
inace nisam vec godinama pratila sapunice, ali sam slucajno pocela ccea i nisam mogla docekat pa sam ju cijelu u par dana pogledala na netu..a ovu sam pocela onda gledat znamo zbog koga :cerek: i opet mi malo fali da krenem trazit epizode po netu :D predugo mi je cekat jedan dan do novog nastavka, a tek vikend.. hehe..
THE MIG THE MIG :top::top: :mig:
:rofl: Jedva:D Ajme scene danas:cerek: Ali mig mu je:top::cerek:
jaje007
16.02.2010., 17:11
cure ja moram obzirom da smo tolko pričale o tom migu,stavit i sliku
http://i50.tinypic.com/2gt22yd.jpg
tako nam bog pomogo cure ili letimo odavde kad se modo pojavi!!! :rolleyes:
willyhot
16.02.2010., 17:13
tako nam bog pomogo cure ili letimo odavde kad se modo pojavi!!! :rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:
Fernada
16.02.2010., 17:14
ej koke jeste li vi primjetili kako su odglumili ono kad su spavali toliko uvjerljivo da bi neko pomislio da se to stvarno desilo :D:D:D
jaje007
16.02.2010., 17:14
a ono njegovo - que sientes por mi? :cerek::cerek::cerek:
da :D pa stvarno ko ga ne bi :D micek :cerek:
ne smijemo previse o njemu...aaaaaaaaaaaaaaaa
e a sto se tice ostatka...kako sam ja vristala od smijeha kad je onaj mali pjevo i sviro onu gitaricu ( stagod da je)...i pedro dodje u svoju kucu, a u pozadini mali jos uvijek kresti....nisam mogla doc k sebi :D jesam ja luda????:confused:
jaje007
16.02.2010., 17:15
:lol::lol::lol::lol::lol:
nece ti bit smijesno kad opet dobijemo po nosu :D :D
e jesi stavila slikice na vilijev topic?
hvala:)
inace nisam vec godinama pratila sapunice, ali sam slucajno pocela ccea i nisam mogla docekat pa sam ju cijelu u par dana pogledala na netu..a ovu sam pocela onda gledat znamo zbog koga :cerek: i opet mi malo fali da krenem trazit epizode po netu :D predugo mi je cekat jedan dan do novog nastavka, a tek vikend.. hehe..
Jao kako si CCEA uspjela u par dana pogledat?Ima 190 nastavaka..:confused:
eufrosine
16.02.2010., 17:16
ej koke jeste li vi primjetili kako su odglumili ono kad su spavali toliko uvjerljivo da bi neko pomislio da se to stvarno desilo :D:D:D
kraj njega bi svakoj sigurno bilo tesko odglumit tako da se ne pomisli da se stvarno desilo :)
Suncana 007
16.02.2010., 17:17
Fernando danas :lol:
forzaMILAN
16.02.2010., 17:17
e a sto se tice ostatka...kako sam ja vristala od smijeha kad je onaj mali pjevo i sviro onu gitaricu ( stagod da je)...i pedro dodje u svoju kucu, a u pozadini mali jos uvijek kresti....nisam mogla doc k sebi :D jesam ja luda????:confused:
ala meni je klinjo bio prestrašan sa onim nazovi pjevanjem.složile smo se odmah cima i ja da podsjeća na one romkinje na okretištu u dubravi koje prodaju i deru se - jakne žene,djevojke,jakne :rofl:
eufrosine
16.02.2010., 17:18
Jao kako si CCEA uspjela u par dana pogledat?Ima 190 nastavaka..:confused:
a sta da ti kazem.. luda :rofl: tih dana nisam imala nikakvih obveza pa sam samo gledala i gledala.. :D
sad me mama nazvala da joj moram kod doktorice po nekakve recepte otić. mogu odmah ostat hospitalizirana do daljnjega tamo ako će ova serija nastavit u ovom tonu :rofl::rofl::rofl:
forzaMILAN
e jesi stavila slikice na vilijev topic?
dobit ću samo ja,jer sam ja sliku postavila.a neću valda...možda ako kažem da mi je mod jako simpatičan,pa me poštedi kazne? :D
willyhot
16.02.2010., 17:19
e jesi stavila slikice na vilijev topic?Protegni nožice pa provjeri..:mig: Pa do sada poštujemo novonastalu situaciju...:D
jaje007
16.02.2010., 17:20
mmmmmm da :D just perfect :D :cerek::s
Nisi jedina, i ja sam umirala od smijeha:lol::D
Fernada
16.02.2010., 17:21
Protegni nožice pa provjeri..:mig: Pa do sada poštujemo novonastalu situaciju...:D
hahaha jajetu se bas neide nesto iz kokosinjca al slike su vrhhh :D:D:D
jaje007
16.02.2010., 17:21
sad me mama nazvala da joj moram kod doktorice po nekakve recepte otić. mogu odmah ostat hospitalizirana do daljnjega tamo ako će ova serija nastavit u ovom tonu :rofl::rofl::rofl:
:lol::lol::lol::lol::lol:
jaje007
16.02.2010., 17:22
hahaha jajetu se bas neide nesto iz kokosinjca al slike su vrhhh :D:D:D
sad cu ja :D :D :D moram polako da me ne strefi infrakt :D haha :D
Fiorela
16.02.2010., 17:23
THE MIG THE MIG :top: :mig::mig:
aaaaaaaaaaaa vrh vrhova aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
necu nocas zaspat aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:s:s:s:s:s
Fernada
16.02.2010., 17:23
sad cu ja :D :D :D moram polako da me ne strefi infrakt :D haha :D
hahah mene nije sva sreca srce sam malo trenirala pa me nije izdalo al nece ni ono dugo :D:D
antonela135
16.02.2010., 17:29
Ja danas nisam uspjela pogledati cijelu epku, ali sam vidjela THE MIG :cerek:. Zanimljivo, kod prvog mi je gledanja promaknuo... Valjda jer sam previše zauzeta nastojanjem da se ne rastopim i prelijem sa stolice...
I da pohvalim Paulu za ono pristajanje na večeru danas, da ne bi bilo da svi samo pljuju po njoj... (Jel ja to postajem odvjetnik omraženih likova?! :rofl: )
forzaMILAN
16.02.2010., 17:30
a kad je mj povukla njegovu košulju na sebe i ona njegova reakcija na to :cerek:
willyhot
16.02.2010., 17:32
a kad je mj povukla njegovu košulju na sebe i ona njegova reakcija na to :cerek:Ono mi je bilo...:cerek::cerek::cerek::cerek: Presladak detalj...:cerek:
Fiorela
16.02.2010., 17:33
Pod jakim sam dojmom, da ne mogu sastavljati suvisle recenice.
palmanova
16.02.2010., 17:33
Kako je dobro kad je konkretan i konstruktivan, ali nije ni čudo, ipak je on na čelu građevinske firme.
Najbolje što sam vidjela danas: raskopčavanje hlača. Nisam mislila da može biti tako... inspirativno ...:rolleyes:
Fiorela
16.02.2010., 17:37
Kako je dobro kad je konkretan i konstruktivan, ali nije ni čudo, ipak je on na čelu građevinske firme.
Najbolje što sam vidjela danas: raskopčavanje hlača. Nisam mislila da može biti tako... inspirativno ...:rolleyes:
Veliki potpissssssssssssssssssssssss
antonela135
16.02.2010., 17:38
Da, baš je bilo uvjerljivo, čak mi je MJ izgledala u jednom trenutku kao da ju boli (prvi put, jel). Bilo je za :top:
Ja sam još jako tužna i općenito loše raspoložena od sinoć.... :( pa tako danas nisam u top formi... A serija je danas bila mrak :cerek: i nešto me malo oraspoložila....
Bruno dobio po piksi :lol: bilo već i vrijeme
Victoria i Felipa sumljaju da je Roberto gej :rofl:
Alex spustio Fernandu za Brunđija, genijalno! :s
Victoria i Fernando- vrištala sam od smijeha!
Jedino što me smetalo je kompliciranje s onim objašnjenjem zašto su MJ i Paula otišle...
Alex :cerek: , baš mi ga je bilo žao, dok je onako pričao o svojoj obitelji, ispada da je baš jako usamljem sa svim tim ljudima oko sebe, i ta cijela priča mi je bila vrhunac (možda čak i bolje od miga :cerek:) jer ga napokon upoznajemo kako treba, a naravno da se MJ rastopila na tu priču, pa tko može ostati ravnodušan...
jaje007
16.02.2010., 17:39
Ja danas nisam uspjela pogledati cijelu epku, ali sam vidjela THE MIG :cerek:. Zanimljivo, kod prvog mi je gledanja promaknuo... Valjda jer sam previše zauzeta nastojanjem da se ne rastopim i prelijem sa stolice...
I da pohvalim Paulu za ono pristajanje na večeru danas, da ne bi bilo da svi samo pljuju po njoj... (Jel ja to postajem odvjetnik omraženih likova?! :rofl: )
da da paula :D ali to je ona brzo pristala da mj opet ne zbriše od alexa i od bogatstva u kojem ona tako uvjerljivo uziva :D
Fiorela
16.02.2010., 17:42
kokice, citate mi misli, odsad samo potpisujem :D :D
jaje007
16.02.2010., 17:44
[QUOTE=Katara;25095376]Ja sam još jako tužna i općenito loše raspoložena od sinoć.... :( pa tako danas nisam u top formi... A serija je danas bila mrak :cerek: i nešto me malo oraspoložila....
nemoj bit loše raspolozena...ti si nas sinoc oraspolozila i nije fer da si sad ti loše :D ajdeee...moras bit u onoj svojoj top formi :D :mig::mig:
willyhot
16.02.2010., 17:44
Katara, odličan osvrt na epizodu.. Ja ne komentarišem jer sam to toliko puta do sada uradila.. Pa sada manje više propuštam.. :mig:
I onaj dio za Alexa, isto sam osjetila, prejako, vjeruje mu se dok glumi...:top:
willyhot
16.02.2010., 17:47
Da, baš je bilo uvjerljivo, čak mi je MJ izgledala u jednom trenutku kao da ju boli (prvi put, jel). Bilo je za :top:Da, one face su valjda trebale da predstavljaju "kako je" kada je prvi put..:D:D Do u tančine su to oni razradili, a i glumci dočarali.. Očito su pazili na svaki detalj..
Fiorela
16.02.2010., 17:53
Da, one face su valjda trebale da predstavljaju "kako je" kada je prvi put..:D:D Do u tančine su to oni razradili, a i glumci dočarali.. Očito su pazili na svaki detalj..
Willyhot, odusevljavas meeeeee
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
jaje007
16.02.2010., 17:53
e a kad je mj dosla alexu u sobu kao na veceru i on ju poceo ispitivat, a ona jednom rjecju odgovarat, pa kad joj je reko da ak tak nastavi da ce do jutra razgovarat :D :rofl::rofl::rofl: nije puno fulao :D :D
XXlunaXX
16.02.2010., 17:54
Jao, koja epizoda danas! A kraj je bio vrh vrhova!!!!! Predobro! Još ne mogu doć sebi. Will predobro glumi, zapravo, imamo osjećaj da ovo ni nije bila gluma. A tek MIG!!!
Da je scena još malo potrajala mislim da bi prestala disat ili vrisnula, a mama samnom gleda seriju:brukica:
Fiorela
16.02.2010., 17:57
Jao, koja epizoda danas! A kraj je bio vrh vrhova!!!!! Predobro! Još ne mogu doć sebi. Will predobro glumi, zapravo, imamo osjećaj da ovo ni nije bila gluma. A tek MIG!!!
Da je scena još malo potrajala mislim da bi prestala disat ili vrisnula, a mama samnom gleda seriju:brukica:
Sto se vise problizavao kraj, ja sam tjerala mamu da ide, da ne bi bilo prebacaj to sram te i stid bilo.. :D
pada_kisa
16.02.2010., 17:57
@onima koji su izrazili zabrinutost za moje mentalno zdravlje :D: kaže se da luđaci nisu svjesni svoje ludosti, a ja jesam :D i tko prizna pola mu se prašta, a kod mene što na umu to na drumu :rofl:
a ako se netko slučajno naljuti na ovaj post, baš me briga, tko vam je kriv što nemate smisla za humor, mislim na gore spomenute guske... ako postoje... :rofl:
Ako misliš na mene, meni su ful simpatični tvoji komentari i nisam mislila ništa loše :D:D
16.02.2010., 17:58
Victoria i Felipa sumljaju da je Roberto gej :rofl:
šan...
aj na ovo sam umrla, super su mi te babe. :lol::lol::lol::lol:
ps: još se nisam smirila, dapače, morala sam hladno pivo jedno sad otvorit da dođem k sebi :rofl::rofl::rofl:
Kako misliš nije bila gluma?:confused: Nadam se da je bila gluma:D
*soul*mate*
16.02.2010., 18:01
jaaao koja epizoda, a ja zadnjih 10minuta nisam vidjela jer me nazvala baka :o:mad:
Vidjela sam samo neke sitnice. a reprizu sutra neću moć vidjet jer imam dogovor za kavu, aaaaaa :(
Jel je ima negdje na youtubu?
I da, meni je baš nekako čudno što je Alex pričao za obitelj, kako je bio usamljen i to, jer... oni mu zapravo jesu prava obitelj, a Victoria se sigurno jako trudila da mu ništa ne nedostaje, budući da joj jest sin i da ga voli do neba i natrag. Jest da je ispao kao mali micek, sladak, nježan i ispod tog tvrdog oklopa ranjiv, al mi zapravo ne odgovara kad se uzme u obzir da je nelogično.
Al opet, on je to vjerojatno tako razmišljao jer nije znao da mu je to prava obitelj.
haha, nisu ni sve prave obitelji sretne, kak si to neki utuve u glavu, pa idealiziraju. :rofl:
Ugl., zakomplicirah ga, kad uzmemo u obzir da je riječ o sapunici, a ne psihološkoj drami :zubo:
Suncana 007
16.02.2010., 18:04
aj na ovo sam umrla, super su mi te babe. :lol::lol::lol::lol:
ps: još se nisam smirila, dapače, morala sam hladno pivo jedno sad otvorit da dođem k sebi :rofl::rofl::rofl:
Zakon su te dvije... Kad je Felipa ono rekla, krepala sam od smijeha...:lol::lol::lol:
jaje007
16.02.2010., 18:07
[QUOTE=*soul*mate*;25095752][FONT="Georgia"]jaaao koja epizoda, a ja zadnjih 10minuta nisam vidjela jer me nazvala baka :o:mad:
Vidjela sam samo neke sitnice. a reprizu sutra neću moć vidjet jer imam dogovor za kavu, aaaaaa :(
http://www.youtube.com/watch?v=GomfVHuoOlI
Ako misliš na mene, meni su ful simpatični tvoji komentari i nisam mislila ništa loše :D
Ne, nisam mislila na tebe, osim ako nas nisi tužakala... :D
Sto se vise problizavao kraj, ja sam tjerala mamu da ide, da ne bi bilo prebacaj to sram te i stid bilo.. :D
Hahahah, znam kako je to, srećom ovaj cijeli tjedan sam u to vrijeme sama :rofl:
Willy i jaje- puno vam hvala curke :kiss:
16.02.2010., 18:16
okej ovo je prevršilo svaku mjeru, tko je skinuo cijelu seriju, molim vas lijepo link na pm odakle, jer ja ovo moram imat na hardu! :bonk:
*soul*mate*
16.02.2010., 18:24
[QUOTE=*soul*mate*;25095752][FONT="Georgia"]jaaao koja epizoda, a ja zadnjih 10minuta nisam vidjela jer me nazvala baka :o:mad:
http://www.youtube.com/watch?v=GomfVHuoOlI
hvaaaaala :K
ajme, kako je slatko kad joj, dok se khmkhm, prisloni svoje lice na njen obraz i pogladi ga svojim :cerek:
palmanova
16.02.2010., 18:31
Još jedna potvrda snažnog djelovanja ove serije na žensko gledateljstvo: za Valentinovo sam zaželjela (i dobila) snimalicu, jer ima jako dobrih dokumentarnih serija ujutro koje ja ne mogu gledat jer me nema doma.
:rolleyes:
Pa se sada mogu pridružiti sretnijem dijelu gledateljstva koje navedenu seriju gleda kad god može. :)
pada_kisa
16.02.2010., 18:36
[QUOTE=Katara;25095921]Ne, nisam mislila na tebe, osim ako nas nisi tužakala... :D
Nisam, odakle ti to? :rolleyes:
Ono za Vrapče sam rekla jer si mi ful simpatična s tim ispadima oko Alexa, a ja uživam u slikama iz prikrajka jer nemam baš vremena komantirati ili gledam reprizu pa nije gušt :mig:
ScorpioS
16.02.2010., 18:38
Koliko vidim ocarane ste epizodom. Eh kad se sjetim mene kad sam je prvi put gledala :cerek:
Inace meni je ovo njihovo vodjenje ljubavi jedno od najljepsih koje sam vidjela u sapunicama, cak i ne samo u sapunicama. Prica, povjeravanje, a onda... i jos plus oni neki detalji kao mig, onaj pogled,osmjeh.... A jos njihove face. Fakat se vidjelo da uzivajuuuuu. Kao sto neko rece, uopste se nije moglo vidjeti da glume, stvarno su se uzivjeli u ulogu.
MJ je bila perfektno, a o A ste vec sve rekli!
Sve u svemu jedna jedinstvena, neodoljiva, odlicna scena! :s:s:s
Fiorela
16.02.2010., 18:39
Još jedna potvrda snažnog djelovanja ove serije na žensko gledateljstvo: za Valentinovo sam zaželjela (i dobila) snimalicu, jer ima jako dobrih dokumentarnih serija ujutro koje ja ne mogu gledat jer me nema doma.
:rolleyes:
Pa se sada mogu pridružiti sretnijem dijelu gledateljstva koje navedenu seriju gleda kad god može. :)
Blago tebi, i ja bi to :D
Pa da ukljucim kad nikog nema, a ne ovako, samo strepim kad ce majka uletit na nekoj od *onih scena* :D i reci mi prebaci to i zabranit mi gledat :mama:
Iz tragičnih sudbina naših likova i mi možemo nešto naučiti:
1. Alex - neki ljudi su jednostavno savršeni, i ne trebaju se mijenjati
2. MJ- prije vjenčanja svakako upoznaj muževu obitelj, možda ima zgodnijeg brata; u laži su kratke noge
3. Bruno- isplanirati nečiju smrt je komplicirano za nesposobne; ako ideš spuštati nekome, bar nauči kak se to radi
4. Victoria- mlađe je slađe
5. Fernando- maćeha tvog najboljeg prijatelja možda je upravo ljubav tvog života
6. Raquel- muškarac o kojem maštate možda je baš vaš brat
7. Roberto- ako ste gej i odlučite se oženiti ženom, neka bar bude jedina nasljednica golemog bogatstva, život će vam biti puno jednostavniji
8. Eric- svakako redovito mjenjajte donji veš, jer nikada ne znate kada vam šef može banuti na vrata sa apsurdnim pitanjima
9. Paula- nekada je bolje šutjeti i ostati pametan
10. Pedro- ako vodite nelegalen biznis, pobrinite se da ne ostavljate materijalne tragove koji vas mogu okriviti
XXlunaXX
16.02.2010., 18:41
Ma bilo mi je neugodno, al kak da joj kažem da će bit nekih scena i da ne gleda kad prati seriju. Al dobro nije ništa komentirala:)
Ne mogu podnijeti MJ kad kaže "Tengo mijedo" ili tako nekako...
Ako to još jednom kaže, ja cu je:bonk::azdaja:
Obožavam Alexa, jo što bi mu radila, auuuuu
pada_kisa
16.02.2010., 18:43
Koliko vidim ocarane ste epizodom. Eh kad se sjetim mene kad sam je prvi put gledala :cerek:
Inace meni je ovo njihovo vodjenje ljubavi jedno od najljepsih koje sam vidjela u sapunicama, cak i ne samo u sapunicama. Prica, povjeravanje, a onda... i jos plus oni neki detalji kao mig, onaj pogled,osmjeh.... A jos njihove face. Fakat se vidjelo da uzivajuuuuu. Kao sto neko rece, uopste se nije moglo vidjeti da glume, stvarno su se uzivjeli u ulogu.
Ja sam jučer na yubitu to gledala jer nisam mogla izdržati kad sam vidjela jučerašnji kraj i baš se slažem s tobom, ne vjerujem da baš taaako dobro glume.
Will definitivno ima smisla za interpretaciju takvih scena, vidi se da čovjek ima iskustva i u privatnom životu :lol:
Trebam mu reći da se dobrovoljno javljam za pomoć pri usavršavanju takvih scena :rofl:
willyhot
16.02.2010., 18:44
Sve u svemu jedna jedinstvena, neodoljiva, odlicna scena! :s:s:sA šta reći na ovo nego jedan veliki potpis...:top: Ono, nije sve bilo tras, bum, bang nego su stvarno napravili fini uvod sa večerom, razgovorom i onim Alexovim trenutkom iskrenosti i povjeravanja MJ, a da opet ne izgleda kao klasično muvanje.. Odlično osmišljeno..:cerek:
ScorpioS
16.02.2010., 18:45
2. MJ- prije vjenčanja svakako upoznaj muževu obitelj, možda ima zgodnijeg brata; u laži su kratke noge
3. Bruno- isplanirati nečiju smrt je komplicirano za nesposobne; ako ideš spuštati nekome, bar nauči kak se to radi
5. Fernando- maćeha tvog najboljeg prijatelja možda je upravo ljubav tvog života
7. Roberto- ako ste gej i odlučite se oženiti ženom, neka bar bude jedina nasljednica golemog bogatstva, život će vam biti puno jednostavniji
8. Eric- svakako redovito mjenjajte donji veš, jer nikada ne znate kada vam šef može banuti na vrata sa apsurdnim pitanjima
10. Pedro- ako vodite nelegalen biznis, pobrinite se da ne ostavljate materijalne tragove koji vas mogu okriviti
E kako me nasmija :lol:
jaje007
:lol::lol::lol: :s:s:s vratila si se u top formu jeeeeeeeeeeeeee
Fiorela
Katara, kraljice, moj si idol :top::top::top:
Ima da odemo jednom na kavicu :D :D
willyhot
16.02.2010., 18:46
Katara, kraljice...:s:s:s:s
pada_kisa
16.02.2010., 18:48
:rofl::rofl:
[QUOTE=Katara;25095921]Ne, nisam mislila na tebe, osim ako nas nisi tužakala... :D
Nisam, odakle ti to? :rolleyes:
Ono za Vrapče sam rekla jer si mi ful simpatična s tim ispadima oko Alexa, a ja uživam u slikama iz prikrajka jer nemam baš vremena komantirati ili gledam reprizu pa nije gušt :mig:
Netko se valjda žalio moderatoru na naše ponašanje :ne zna:... Ono s malim slovima se odnosilo na prvi dio posta, znači na tužakanje, a ne na šale o ludnici, uostalom svi smo tu priznali da nam za Vrapče ne treba još puno... :D :rofl: uostalom, ovdje je kad ti netko kaže da si luda ili zrela za Vrapče neka vrsta komplimenta :lol: zato ti zapravo moram reći hvala! :rofl: :mig:
16.02.2010., 18:51
]jer ima jako dobrih dokumentarnih serija ujutro koje ja ne mogu gledat jer me nema doma.
)
:lol::lol::lol: dobra dobra :mig:
btw. Katara :s:s:s:s
Znate što moje kokoši, za kraj serije moramo se naći i to proslaviti, svakako! :tulum::headbang: Trebat će mi podrška kad me šupi apstinencijska kriza! :D
Muchachita
16.02.2010., 18:54
A meni je tako slatko kad ona napravi ili kaže nešto jako glupo, kao npr kaže da se boji ili nešto takvo što uvijek izvali, kad je on onak pogleda, malo se obliže i nasmije... ovo "obliže" zvuči jako glupo al ne znam kak drukčije nazvat onu slatku stvar koju napravi jezikom:p
pada_kisa
16.02.2010., 18:55
[QUOTE=pada_kisa;25096299]
Netko se valjda žalio moderatoru na naše ponašanje :ne zna:... Ono s malim slovima se odnosilo na prvi dio posta, znači na tužakanje, a ne na šale o ludnici, uostalom svi smo tu priznali da nam za Vrapče ne treba još puno... :D :rofl: uostalom, ovdje je kad ti netko kaže da si luda ili zrela za Vrapče neka vrsta komplimenta :lol: zato ti zapravo moram reći hvala! :rofl: :mig:
Aj, super onda, sorry, malo je došlo do nesporazuma, nisam baš skužila, nisam još uključila vijuge nakon današnjeg kraja :cerek::cerek:
Fiorela
16.02.2010., 18:56
A meni je tako slatko kad ona napravi ili kaže nešto jako glupo, kao npr kaže da se boji ili nešto takvo što uvijek izvali, kad je on onak pogleda, malo se obliže i nasmije... ovo "obliže" zvuči jako glupo al ne znam kak drukčije nazvat onu slatku stvar koju napravi jezikom:p
e upravo to to :D
pogodila sii :s:s:top::top::top:
ScorpioS
16.02.2010., 18:56
Ma ne vjeruj svemu sta prevedu ovi nasi prevodioci! On kaze nesto u fazonu "ljepse je u tami, intimnije"
16.02.2010., 18:57
znam ja točno na šta ti misliš :mig: :klopa:
btw: tenks jajetu na linku, zasad skidanje ide okej :kiss:
:lol::lol:
A baš je bilo slatko kako je sva sramežljiva... dobro su to odglumili :lol: :lol::lol:
palmanova
16.02.2010., 19:05
:lol::lol::lol: dobra dobra :mig:
btw. Katara :s:s:s:s
Zapravo sam rekla istinu. Ova serija bi se trebala prikazivati u Obrazovnom programu.:rolleyes:
Mislim da svi mi gledajući puno učimo.:)
Fiorela
16.02.2010., 19:06
Znate što moje kokoši, za kraj serije moramo se naći i to proslaviti, svakako! :tulum::headbang: Trebat će mi podrška kad me šupi apstinencijska kriza! :D
Slazem se! :D :D
Muchachita
16.02.2010., 19:09
Ma ne vjeruj svemu sta prevedu ovi nasi prevodioci! On kaze nesto u fazonu "ljepse je u tami, intimnije"
Pa meni je bolje ovo naše:rofl:. Mislim, nikako mu se ne uklapa u lik takvo izražavanje, al bar je zabavno
Zapravo sam rekla istinu. Ova serija bi se trebala prikazivati u Obrazovnom programu.:rolleyes:
Mislim da svi mi gledajući puno učimo.:)
Doista! :s:lol::D:cerek: Jedina zamjerka je što izaziva opću histeriju!
Štrikalica
16.02.2010., 19:15
Isuse i Bože, ovaj topic se pretvorio u pornjavu. Zaspala sam nakon 42 stranice slindranja...
ScorpioS
16.02.2010., 19:29
Inace, veceras nam nedostaju neke kokoske. Sta li je sa njima:confused: Jesu li prezivjeli danasnje scene? :rofl:
forzaMILAN
16.02.2010., 19:34
c a r i c e :s
A. Angel
16.02.2010., 19:41
današnja epizoda apsolutno savršena..:cerek:
a vi kokoške..vas nikako nemogu pohvatat..ja uglavnom naletim nacecer ovdje jer nemam vremena nikako ranije...skola itd..a vi mi napunite i do 5,6 stranica..pa ti kokoško čitaj jel..:D:D:D
inace.prelude ste..i ja imam virus zvan Alex...bolujem vec vise od tjedan dana...:D a i nadam se da me nece brzo proci :P ;)
Plavi kaputić
16.02.2010., 19:41
Isuse i Bože, ovaj topic se pretvorio u pornjavu. Zaspala sam nakon 42 stranice slindranja...
mene zanima da li bi bilo toliko toga da Levy npr. glumi nekog običnog radnika iz trgovačkog centra koji vikendom konobari u lokalnom kafiću, 31.-og u mjesecu mu sjeda rata za kredit, a 15-og stiže opomena za struju!
ljudi su zabrijali da je levy stvarno takav, bogat, okružen slugama,superpristojan...mislim da je u stvarnom životu od svega toga samo zgodan!
molim oprostite mi svi :s
Fiorela
16.02.2010., 19:43
mene zanima da li bi bilo toliko toga da Levy npr. glumi nekog običnog radnika iz trgovačkog centra koji vikendom konobari u lokalnom kafiću, 31.-og u mjesecu mu sjeda rata za kredit, a 15-og stiže opomena za struju!
ljudi su zabrijali da je levy stvarno takav, bogat, okružen slugama,superpristojan...mislim da je u stvarnom životu od svega toga samo zgodan!
Ja osobno se palim :D na Alexa koji jest takav, Levy me toliko i ne zanima :)
A. Angel
16.02.2010., 19:44
Mi smo oduševljeni Alexom a ne Levyjem..Likom Alexa..a izgledom glumca koji ga glumi..dakle Levy.:D to je sva mudrost.:D
forzaMILAN
16.02.2010., 19:45
također :top:
ScorpioS
16.02.2010., 19:47
I kod mene ista situacija!
jaje007
16.02.2010., 19:47
da se ne palimo na alexa, vec na levija bile bi na levy topicu, a mi uporno ovdje... iako sad ce se i tamo br str povecat jer ovdje ne smijemo keljit slike... :) :D
forzaMILAN
16.02.2010., 19:48
i scena koja je što je više gledaš sve bolja i bolja...obratiš pažnju na toliko detalja koji su ti promakli prvi prvom il drugom gledanju,pa ih skužiš kod trećeg il četvrtog :D
16.02.2010., 19:50
naravno da ne bi. zato ovo i jest meksička sapunjara, jer tako šta kao što je Alex ( a ti si nabrojala sve: bogat, fin, zgodan, pametan, blabla) nepostoji in real life. ako postoji, jednog na kućnu adresu molim! :rofl::rofl:
ps: al kad smo kod toga, mislim da nije da Levyu nešto fali para u životu :mig:
ScorpioS
16.02.2010., 19:50
i scena koja je što je više gledaš sve bolja i bolja...obratiš pažnju na toliko detalja koji su ti promakli prvi prvom il drugom gledanju,pa ih skužiš kod trećeg il četvrtog :D
Tacno tako! :)
Fiorela
16.02.2010., 19:54
Tako jee :D :D
@scorpios
Potpis :s :D
willyhot
16.02.2010., 19:57
Kontam nešto, po nekim upadicama pojedinaca možda bi se trebale osjećati krivima što nam se sviđa serija, Alex macan među mačićima u njoj, Levy, ma svejedno...:D:D:D
Ja nikako da osjetim krivnju, a nešto me i savjest ne grize..:D Vi?:D
A. Angel
16.02.2010., 19:57
po svemu sluteci..ne gine nam vrapce..
reci cu mojima da racune..troskove jel salju Alexu Lombardu.ako ga nađu:p.vjerujem da mu nece bit problem placat..ima para ko blata..:D a ipak ce bit odgovoran.;)
jaje007
16.02.2010., 20:10
Kontam nešto, po nekim upadicama pojedinaca možda bi se trebale osjećati krivima što nam se sviđa serija, Alex macan među mačićima u njoj, Levy, ma svejedno...:D:D:D
Ja nikako da osjetim krivnju, a nešto me i savjest ne grize..:D Vi?:D
jok...cista savijest :D cist razum - jok - tu bi se vec dalo raspravljat :D :rofl:
Fernada
16.02.2010., 20:15
kako smo krenule bicemo i mi banovane ej jeste li primjetili da nema pjetla bas mi nedostaju njegovi komentari i zanima me sta bi reko za danasnju epizodu :rofl:
forzaMILAN
16.02.2010., 20:18
kako smo krenule bicemo i mi banovane ej jeste li primjetili da nema pjetla bas mi nedostaju njegovi komentari i zanima me sta bi reko za danasnju epizodu :rofl:
komentiro je on tu scenu već prije na spojlerima.u svom stilu,naravno :D al da,mogo bi se ubacit i ovdje s kojim komentrom,nije dugo :)
Čekaj malo, pa mi ne pričamo o Levyu (o njemu ovdje i ne smijemo pričati, jel...), pričamo o Alexu. A meni bi Alex bio sve to i da nije bogat, okružen slugama..., samo da ima taj karakter, onda nije bitno dal glumi šljakera (uh, sad zamišljam svašta :rofl:) ili skockanog bogatunčića! E da, što je manje pristojan, to je još i bolji! Zanima me hoćeš li to isto pitanje postaviti na CCEA temi? :rolleyes::zubo:
Fernada
16.02.2010., 20:25
komentiro je on tu scenu već prije na spojlerima.u svom stilu,naravno :D al da,mogo bi se ubacit i ovdje s kojim komentrom,nije dugo :)
hahaha joj moram otici al izbjegavam inace odmah me strefi srcani a to moje jadno srce nece izdrzati :rofl::lol:
willyhot
16.02.2010., 20:29
Čekaj malo, pa mi ne pričamo o Levyu (o njemu ovdje i ne smijemo pričati, jel...), pričamo o Alexu. A meni bi Alex bio sve to i da nije bogat, okružen slugama..., samo da ima taj karakter, onda nije bitno dal glumi šljakera (uh, sad zamišljam svašta :rofl:) ili skockanog bogatunčića! E da, što je manje pristojan, to je još i bolji! Zanima me hoćeš li to isto pitanje postaviti na CCEA temi? :rolleyes::zubo:Kao i uvijek, odlično poentirano...:D Potpis za svaku riječ, potpuno isto mislim..:mig:
16.02.2010., 20:31
da Apolon je svoje valjda rekao na spojlerima pa mu se neda ponavljati, al nismo svi unaprjed gledali :mig: ja neznam, jel sam ja jedina koja nije gledala ni na jutubu ni nigdje i nemam pojma šta će se dešavat (osim što sam davno gledala Acapulco pa znam zadnju epizodu kak ide :rofl::rofl:)
no kako god, napuštam vas za danas, mora se učiti krajnje je vrijeme, puse šaljem i lijepo sanjajte Zna-se-već-koga :cerek:
Plavi kaputić
16.02.2010., 20:52
Čekaj malo, pa mi ne pričamo o Levyu (o njemu ovdje i ne smijemo pričati, jel...), pričamo o Alexu. A meni bi Alex bio sve to i da nije bogat, okružen slugama..., samo da ima taj karakter, onda nije bitno dal glumi šljakera (uh, sad zamišljam svašta :rofl:) ili skockanog bogatunčića! E da, što je manje pristojan, to je još i bolji! Zanima me hoćeš li to isto pitanje postaviti na CCEA temi? :rolleyes::zubo:
šta ću ga postavit tamo kad ovdje plačete za njim, nisam još vidjela da nekog boli trbuh za JM-om ili da ne može radit zbog njega!
Fiorela
16.02.2010., 21:02
Alejandroooooooooooo.. sta li ce to biti u cetvrtak bas me zanima haha :D
Fernada
16.02.2010., 21:08
Alejandroooooooooooo.. sta li ce to biti u cetvrtak bas me zanima haha :D
hahaha svi cemo u hitnoj zavrsiti :D:D:D:D
šta ću ga postavit tamo kad ovdje plačete za njim, nisam još vidjela da nekog boli trbuh za JM-om ili da ne može radit zbog njega!
Opet ponavljam- lik u ovoj seriji se zove ALEX! Niti plačemo za njim, niti nas boli trbuh za JM-om! A zašto te to toliko smeta? A ti se zapravo brineš za nas, jel da?
XXlunaXX
16.02.2010., 21:14
Kako misliš nije bila gluma?:confused: Nadam se da je bila gluma:D
Hej! Ma htjela sam reći da je to tako savršeno odglumljeno da imam osjećaj da uopće ne glume. Ma, meni William u svakoj sceni glumi savršeno, djeluje mi totalno prirodno. I da, moram reći da su mi te zadnje scene savršeno napravljene, nisu neukusne, nego ono....:cerek: Nemam riječi!
Ta alexomanija me sve više hvata,nisam normalna!
Alex, estoy enamorada de ti!
Fiorela
16.02.2010., 21:22
Hej! Ma htjela sam reći da je to tako savršeno odglumljeno da imam osjećaj da uopće ne glume. Ma, meni William u svakoj sceni glumi savršeno, djeluje mi totalno prirodno. I da, moram reći da su mi te zadnje scene savršeno napravljene, nisu neukusne, nego ono....:cerek: Nemam riječi!
Alex, kijeres kasarte kon migo i tener ihos hahah
da Apolon je svoje valjda rekao na spojlerima pa mu se neda ponavljati, al nismo svi unaprjed gledali :mig: ja neznam, jel sam ja jedina koja nije gledala ni na jutubu ni nigdje i nemam pojma šta će se dešavat (osim što sam davno gledala Acapulco pa znam zadnju epizodu kak ide :rofl::rofl:)
no kako god, napuštam vas za danas, mora se učiti krajnje je vrijeme, puse šaljem i lijepo sanjajte Zna-se-već-koga :cerek:
Nisam ni ja ni gledala ni čitala ništa unaprijed i nemam pojma što će se dešavat. Tako je punooo zanimljivije gledat.:mig: I jedva čekam četvrtak da vidim šta će to biti. Molim vas nemojte otkrit:D
XXlunaXX
16.02.2010., 21:30
Alex, kijeres kasarte kon migo i tener ihos hahah
Uh, ne bi ja imala ništa protiv:)
Šteta što takvi kao on više ne postoje.:(
Fernada
16.02.2010., 21:31
Nisam ni ja ni gledala ni čitala ništa unaprijed i nemam pojma što će se dešavat. Tako je punooo zanimljivije gledat.:mig: I jedva čekam četvrtak da vidim šta će to biti. Molim vas nemojte otkrit:D
necmo ti nista reci ne brini samo se pripremi za sledece scene da ti srce nebi otkazalo :D:D:D
Fernada
16.02.2010., 21:33
to majka jednom radja :D:D:D
Glori2704
16.02.2010., 21:35
Ma gle ovo ti je moje stajalište. Alex je san snova i to ti je Amen. U biti svaka od nas zna da muškarac kao on vjerojatno ni ne postoji. Muškarac koji je lijep do bola, dobar kao kruh ali opet sa dozom sarkazma i bahatosti. Muškarac pun samopouzdanja, bogat i dobričina. Stastven, nježan i grub baš koliko treba. I naravno da svaka od nas pa vjerojatno i ti negdje u dubini svog srca ( i to bez obzira na dobre muževe koje imamo ) bar je jednom poželjela imati takvog ili se nači na mjestu MJ. I stvarno mislim da nije u redu kada se nađe neki pametnjaković koji svima nama koje imamo pune ruke posla na poslu, u treženju posla, sa djecom, kuhanjem, čiščenjem, učenjem, studiranjem i slično ovdje dođe pametovati o moralnim ili materijalnim načelima. Šta bi bilo kad bi bilo? I uostalom tipu kao što je Alex, JM, ili W ne treba lova, taman da je u kanalu do grla ja bi prva digla ruku da ga uzdravam, samo ako bi mi radio ono što je i danas radio MJ:lol::lol::lol:
Fiorela
16.02.2010., 21:36
Ogromna steta :mama: :( :(
Fiorela
16.02.2010., 21:37
Ma gle ovo ti je moje stajalište. Alex je san snova i to ti je Amen. U biti svaka od nas zna da muškarac kao on vjerojatno ni ne postoji. Muškarac koji je lijep do bola, dobar kao kruh ali opet sa dozom sarkazma i bahatosti. Muškarac pun samopouzdanja, bogat i dobričina. Stastven, nježan i grub baš koliko treba. I naravno da svaka od nas pa vjerojatno i ti negdje u dubini svog srca ( i to bez obzira na dobre muževe koje imamo ) bar je jednom poželjela imati takvog ili se nači na mjestu MJ. I stvarno mislim da nije u redu kada se nađe neki pametnjaković koji svima nama koje imamo pune ruke posla na poslu, u treženju posla, sa djecom, kuhanjem, čiščenjem, učenjem, studiranjem i slično ovdje dođe pametovati o moralnim ili materijalnim načelima. Šta bi bilo kad bi bilo? I uostalom tipu kao što je Alex, JM, ili W ne treba lova, taman da je u kanalu do grla ja bi prva digla ruku da ga uzdravam, samo ako bi mi radio ono što je i danas radio MJ:lol::lol::lol:
Glori je idol moooooj :D :D
Skidam kapu :s:s:s:s
Da,stvarno su odlično odglumili,i slažem se nije niti malo neukusno:top:
E al treba Alexa odglumit,nemožeš TAKO dobro dočarat lik a da nemaš barem nešto njegovo u sebi(barem moje mišljenje). A što se tiče same serije već dugo nisu u HR prikazivali tako dobru sapunicu,predobra je!:top::cerek:
Glori2704
16.02.2010., 21:39
Da,stvarno su odlično odglumili,i slažem se nije niti malo neukusno:top:
E al treba Alexa odglumit,nemožeš TAKO dobro dočarat lik a da nemaš nešto njegovo u sebi(barem moje mišljenje). A što se tiče same serije već dugo nisu u HR prikazivali tako dobru sapunicu,predobra je!:top::cerek:
Da jeste li samo vidjeli ono lagano stenjanje kako mu se kao gornja usnica podizala, kao da ga g....:cerek::cerek::cerek::lol::s
palmanova
16.02.2010., 21:40
Postoje, postoje, znam jednog ali je nedostupan. Vjerovale ili ne, ljepši od Alexa.
Netko će se usrećiti. :)
Fernada
16.02.2010., 21:41
Da jeste li samo vidjeli ono lagano stenjanje kako mu se kao gornja usnica podizala, kao da ga g....:cerek::cerek::cerek::lol::s
ma sve sam ja vidjela ala sto si rekla da je meni takav al jbg zivot je drugaciji :D
Fiorela
16.02.2010., 21:42
Ajmee, daaa.. A i ona, docarava svoj *prvi put*, pre dobro je ovo bilo.. aaa :s:s:s
Glori2704
16.02.2010., 21:49
Ajmee, daaa.. A i ona, docarava svoj *prvi put*, pre dobro je ovo bilo.. aaa :s:s:s
A kada sam joj suze vidila....Pomislim u sebi plači, plači i ja bih da sam na tvom mjestu....:cerek::rofl::lol:
Postoje, postoje, znam jednog ali je nedostupan. Vjerovale ili ne, ljepši od Alexa.
Netko će se usrećiti. :)
Jao teško mi je u to povjerovat...:kava: Ne kažem da lažeš,možda tebi je...:mig:
Glori2704
16.02.2010., 21:52
Znači kraljica je...:lol::top:
Za umiranje, ne brini.. :D Osim ako me G. ovako opet nasmije, tada ne odgovaram za moguće komplikacije...:rofl:
A ti pogledaj što sam ti na Williamovom topicu pisala za slike. Ponovo sam cijelu seriju proživjela i sva sam se uskomešala....
Al jbg. da mi muž nije bauštelac sada bih se bacila na njega :lol::lol::lol: al što ćeš mi volimo samo one koje imaju šuške...:rofl::rofl::rofl:
Fernada
16.02.2010., 21:52
A kada sam joj suze vidila....Pomislim u sebi plači, plači i ja bih da sam na tvom mjestu....:cerek::rofl::lol:
ma jok to bi bile suze radosnice :lol::lol:
Glori2704
16.02.2010., 21:54
[QUOTE=Fernada;25099849]ma jok to bi bile suze radosnice :lol::lol:[/QUOT
A kao boli ju... Mmmm moš si mislit. Ma on mi je to vrhunski odglumio.
---
A. Angel
Jao da bar na ovom forumu ima opcija lajkanja, neda mi se stalno pisat.. Lajkam Fernadin i Glorin svaki post, Willyhotinu svaku sliku, i ostalima koji zele Alexa lajkam svaki post :D
hahahha...i ja isto to pomislih...da samo mozes lajkat...
ovak moramo stalno piskarat..a i kad nesto napisem..lakse mi se orjentirat gdje sam stala:mig:
kad vi žvačete stranice ko kakve prave.:p:mig::D
Fiorela
ma jok to bi bile suze radosnice :lol::lol:
i tebi lajk za potpis :D
willyhot
16.02.2010., 21:55
A ti pogledaj što sam ti na Williamovom topicu pisala za slike. Ponovo sam cijelu seriju proživjela i sva sam se uskomešala....
Al jbg. da mi muž nije bauštelac sada bih se bacila na njega :lol: al što ćeš mi volimo samo one koje imaju šuške...:rofl::rofl::rofl::lol:
Kidam iz ovih stopa...:cerek: Šuti ne spominji mi više scene, ima dvd da ubacim i da balim, ponovo....:cerek::cerek:
Fernada
16.02.2010., 21:56
Znači kraljica je...:lol::top:
Za umiranje, ne brini.. :D Osim ako me G. ovako opet nasmije, tada ne odgovaram za moguće komplikacije...:rofl:
sad znas kako je meni kad udjem i vidim one sve slike nekad se stvarno bojim za svoje zdravlje :rofl:
willyhot
A kada sam joj suze vidila....Pomislim u sebi plači, plači i ja bih da sam na tvom mjestu....:cerek::rofl::lol:Ahhahahh...Gotova sam...:rofl::rofl::rofl:
jaje007
glori :s:s:s
palmanova : posalji nam tog macana :D
em đejev plač ahahhaha :D
Thunder01
16.02.2010., 21:58
Bok cure, već duže vrijeme pratim vaše postove i umirem od smijeha, pa sam se morala i registrirati da vam kažem:s Inače prvi put u svom životu sam član nekog foruma, ali sam se totalno navukla na seriju, zbog koje mislim da će me i muž ostaviti:rofl:. ali pošto sam vidjela da ovdje ima puno žena sa sličnim problemom nadam se da ćete me moći utješiti ako do toga dođe. A ako i dođe radi Alexa, vrijedilo je:cerek:
Fernada
16.02.2010., 21:59
A kao boli ju... Mmmm moš si mislit. Ma on mi je to vrhunski odglumio.
---
ejs boli ona jedva cekala da je onakav macan malo propusti kroz svoje sake pa koja nebi plakala od srece :lol::lol:
willyhot
16.02.2010., 22:01
Jbt ja ovo više ne mogu čitati, prejako je...:lol::lol::lol: Smijem se k'o ludača, sestra mi ulazi u sobu i pita jesam li sva svoja...:lol::lol:
Fernada
16.02.2010., 22:02
Bok cure, već duže vrijeme pratim vaše postove i umirem od smijeha, pa sam se morala i registrirati da vam kažem:s Inače prvi put u svom životu sam član nekog foruma, ali sam se totalno navukla na seriju, zbog koje mislim da će me i muž ostaviti:rofl:. ali pošto sam vidjela da ovdje ima puno žena sa sličnim problemom nadam se da ćete me moći utješiti ako do toga dođe. A ako i dođe radi Alexa, vrijedilo je:cerek:
hahaha dobro dosla ma nece te ostaviti navikni ce se sa vremenom da mu je zena ili cura malo skrenula sa mozga barem je ovaj moj se pomirio sa cinjenicom :lol::lol:
Glori2704
16.02.2010., 22:02
Dobro nam došla draga !!!! Ma utješit ćemo mi tebe pogotovo willyhot to zna napraviti na Williamovom topicu. Ono če ti sigurno pomoći da sačuvaš brak :lol::lol::rofl:
Glori2704
16.02.2010., 22:04
ejs boli ona jedva cekala da je onakav macan malo propusti kroz svoje sake pa koja nebi plakala od srece :lol::lol:
Pa vi niste normalne.... Muž mi spava u sobi do i ako čuje da se ovako luđački smijem kako da mu objasnim zbog čega. :s:s:s
Glori2704
16.02.2010., 22:09
Nemam muza weeeeeeeeeeeee :P
Da Weeeeeeee za tebe i od mene. Vidiš kako je nama....Danas mi je staroj iskomentirao da cvijetam dok gledam seriju....a moja stara zna situaciju bolje nego on, pa ona me i navukla bila na CCEA zbog njega...A da ne spominjem moju babu koja me i dan danas zove na mob svaki put kada se JM i M vide....da mi prenese jer zna da ja ne stignem gledat...a ja joj kažem daj baba gledaj S ovdje ima hopa cupa....:rofl::rofl::rofl::rofl:
Thunder01
16.02.2010., 22:10
Vidjela sam ja da ima i drugih topica, ali više ne znam gdje, šta i kako. Uglavnom ne razumijem gdje se šta može pisati.
A današnja epizoda :s:s:s:s:s:s, jedva čekam sutra. napokon da je naš Alex nabio onog seljobera Brunu:top:
palmanova
16.02.2010., 22:12
Jao teško mi je u to povjerovat...:kava: Ne kažem da lažeš,možda tebi je...:mig:
Istina je, i sigurno nije jedini, mislim da sam objektivna jer me ne zanima. On je za mene samo lijepa slika (trodimenzionalna). Mislim da s druge strane ima onih koji su sasvim o.k. Ne gubite nadu, vi slobodne! :)
Fiorela
16.02.2010., 22:12
Vidjela sam ja da ima i drugih topica, ali više ne znam gdje, šta i kako. Uglavnom ne razumijem gdje se šta može pisati.
A današnja epizoda :s:s:s:s:s:s, jedva čekam sutra. napokon da je naš Alex nabio onog seljobera Brunu:top:
Ja pisem ovdje, na Sortilegio - spoileri i William Levy, ako ima jos nesto ne zanima me i nemojte mi to spominjati i u ovom svemu se gubim, ne treba mi jos visee :ne zna:
Fernada
16.02.2010., 22:13
Da Weeeeeeee za tebe i od mene. Vidiš kako je nama....Danas mi je staroj iskomentirao da cvijetam dok gledam seriju....a moja stara zna situaciju bolje nego on, pa ona me i navukla bila na CCEA zbog njega...A da ne spominjem moju babu koja me i dan danas zove na mob svaki put kada se JM i M vide....da mi prenese jer zna da ja ne stignem gledat...a ja joj kažem daj baba gledaj S ovdje ima hopa cupa....:rofl::rofl::rofl::rofl:
hahahaha meni moja baba kaze sine nemoj gubiti vrijeme na ove gluposti onda poslje pet minuta kaze jesi gledala danasnju epizodu jesi vidjela ono :lol::lol:
FalconB
16.02.2010., 22:17
Trailer - Croatian (http://www.youtube.com/watch?v=AzNYfGxViCU)
Glori2704
16.02.2010., 22:18
Al bio je zgodan Bruno danas kada je primio šaku i kada mu je Fernando rekao da je MJ sve rekla A, pa se Bruno počeo smijati. Baš sexy su mu bili oni izraženi očnjaci. :cerek:
Fernada
16.02.2010., 22:24
Daa, jer na sva tri budem u isto vrijeme, pa nece postove da mi objavi, pa ja poludim pa ga udarim, pa on jos vise zablokira, pa ja ugasim, pa nece da se upali, pa pokusam opet, pa se upali pa bude jos sporiji, ali bolje ista nego nista.. i tako svaki bogovi dan :flop:
hehehe tresni ga sakom mozda proradi :lol:
Thunder01
16.02.2010., 22:26
Al bio je zgodan Bruno danas kada je primio šaku i kada mu je Fernando rekao da je MJ sve rekla A, pa se Bruno počeo smijati. Baš sexy su mu bili oni izraženi očnjaci. :cerek:
ma ja u ovoj seriji nemogu nikoga drugoga osim Alexa doživjeti, svi su mi :rigo::rigo::rigo:. Uglavnom imam teške psihičke probleme.
palmanova
16.02.2010., 22:28
Al jbg. da mi muž nije bauštelac sada bih se bacila na njega :lol::lol::lol: al što ćeš mi volimo samo one koje imaju šuške...:rofl::rofl::rofl:
Pa i Alex je bauštelac, zar nije? Ili sam ja nešto krivo povezala? :rolleyes:
A. Angel
16.02.2010., 22:29
aahhahahhaha..koji su to savjeti baki..hhhh..:D savjetuj joj da se i ona pridruzi kokosinjcu.:p haha
Ma i ja se gubim da ti iskrena budem, a ovo mi sve otvara pol sata. Da li je i vama spor?:confused::confused:
ne, nimalo..:ne zna: mora da ti je do neta..veza usporena il nest.
Glori2704
16.02.2010., 22:29
ma ja u ovoj seriji nemogu nikoga drugoga osim Alexa doživjeti, svi su mi :rigo::rigo::rigo:. Uglavnom imam teške psihičke probleme.
Tako strašno je ha??? Ne brini nisi jedina... Zašto misliš da smo i mi ostale ovdje u ovo doba :lol::lol::lol:
Pa i Alex je bauštelac, zar nije? Ili sam ja nešto krivo povezala? :rolleyes:
Nisi ne... pa vidila si kako je danas kopao kanal...:lol::lol::lol:
aahhahahhaha..koji su to savjeti baki..hhhh..:D savjetuj joj da se i ona pridruzi kokosinjcu.:p haha
ne, nimalo..:ne zna: mora da ti je do neta..veza usporena il nest.
ma nije sve mi drugo odlično otvara.
Ja odem oprati kosu, a vi se raspojasate!!!! Uopće nemate kontrole :D
Moglo bi se reći da je Alex bauštelac, vlasnik bauštelske tvrtke... :mig:
Thunder01
16.02.2010., 22:36
Tako strašno je ha??? Ne brini nisi jedina... Zašto misliš da smo i mi ostale ovdje u ovo doba :lol::lol::lol:
Wheeeeeeee, nisam sama u svome ludilu:klap:. Samo neznam kao ću vikend izdržati bez Sortilegia, Alexa i njegovog golog torza.
palmanova
16.02.2010., 22:42
Ja odem oprati kosu, a vi se raspojasate!!!! Uopće nemate kontrole :D
Moglo bi se reći da je Alex bauštelac, vlasnik bauštelske tvrtke... :mig:
Bogme Alex dobro diže rejting bauštelcima....:):):):top:
Wheeeeeeee, nisam sama u svome ludilu:klap:. Samo neznam kao ću vikend izdržati bez Sortilegia, Alexa i njegovog golog torza.
Dobrodošla u kokošinjac. Ovdje svi dobro znamo tvoje simptome jer ih i same imamo :cerek: Uf, vikend mi uopće nemoj spominjati, jer koke koje su gledale najavljuju žestoki kraj tjedna...
Glori2704
16.02.2010., 22:42
Ma mene je sada malčice zaintrigirao onaj trailer. U biti šta će se dalje događati? Tek je koja 12 epizoda a već se sve zna... Kakve će se zavrzlame dalje dešavati... Stvarno se nadam da neće ukakit ovu seriju kao i sve druge. Ali nešto će se ispriječiti između njih to mora tako biti ali zanima me što? Znam da ne smijemo spoilat ali baš me zanima?
Ma mene je sada malčice zaintrigirao onaj trailer. U biti šta će se dalje događati? Tek je koja 12 epizoda a već se sve zna... Kakve će se zavrzlame dalje dešavati... Stvarno se nadam da neće ukakit ovu seriju kao i sve druge. Ali nešto će se ispriječiti između njih to mora tako biti ali zanima me što? Znam da ne smijemo spoilat ali baš me zanima?
Mene je malo strah da se serija ne pretvori u nekakav prenatrpani bućkuriš... to bi stvarno bila šteta... A od spojlera ne želim znati apsolutno ništa! To sam čvrsto odlučila i za sad se držim toga. Da se iznenadim :cerek:
Thunder01
16.02.2010., 22:47
Bogme Alex dobro diže rejting bauštelcima....:):):):top:
K vragu i muž, sutra krećem po svim bauštelama tražiti jednog takvog!!!!!
A. Angel
16.02.2010., 22:48
ma nije sve mi drugo odlično otvara.
nez.ja jucer uopce nisam mogla na forum..:(
negoo..kokosi..ja cu sad ici pogledat sutrasnju epizodu..posto sutra nisam u mogucnosti..idem sad uzivati nepunih sat vremena..:cerek::cerek::cerek:
a vi iscekujte:p:p:p
Glori2704
16.02.2010., 23:03
Mene je malo strah da se serija ne pretvori u nekakav prenatrpani bućkuriš... to bi stvarno bila šteta... A od spojlera ne želim znati apsolutno ništa! To sam čvrsto odlučila i za sad se držim toga. Da se iznenadim :cerek:
Ma da toga se i ja bojim. Ma ja sam nešto i gledala po jubitubu ali na preskakanje nisam kužila pol klinca, ma neću ni ja gledat, jer gledala sam tako i CCEA pa mi se odmah ugadila...
Ma da toga se i ja bojim. Ma ja sam nešto i gledala po jubitubu ali na preskakanje nisam kužila pol klinca, ma neću ni ja gledat, jer gledala sam tako i CCEA pa mi se odmah ugadila...
Meni se CCEA ogadila tek poslije Sortilegia :lol: :lol: :lol: Al kad bolje razmislim, stvarno su male šanse da mi se S uspije zgaditi, eto, jedino da ubiju Alexa i zamijene ga ČungaLungom! :rofl:
Fernada
16.02.2010., 23:16
ah sad gledam na jutube danasnju epizodu jeste li skontali kad joj je gricko prstice a ona se topila ko cokolada ustvari koja nebi :cerek::cerek:
Glori2704
16.02.2010., 23:17
Meni se CCEA ogadila tek poslije Sortilegia :lol: :lol: :lol: Al kad bolje razmislim, stvarno su male šanse da mi se S uspije zgaditi, eto, jedino da ubiju Alexa i zamijene ga ČungaLungom! :rofl:
:top::top::top::s:s:s
marimar
16.02.2010., 23:19
Evo i mene sortilehičari moji:) Moram i ja malo da se olakšam nakon današnje epizode. Ja sam cijelu epizodu čekala tu završnu scenu i preedobro mi je bilo. Šta bi sve dala da sam na Jackynom mjestu:( Tek je 12 epizoda a već se svašta dogodilo, ne sumnjam da nas čeka još puno toga zanimljivoga. Ovdje se ne radi o bilo kakvoj sapunici...Ma meni je Carla Estrada uvijek radila najbolje sapunice, između 80-95 epizoda, nikad dosadne...Možda Sortilegio nije najnajnajnajbolja, ali je u samom vrhu:) I da, ima dosta ljubavnih scena, ali nisu nimalo vulgarne i porno kako ih neki opisuju. Uostalom samo smo u jednoj epizodi vidjeli Levyevu golu guzu, ionako je melem za oči:)))))) Za sada mi je sve super, jednostavno uživam...i naravno jedva čekam sutra!
palmanova
16.02.2010., 23:20
Čini mi se da je jedina ozbilja konkurencija Sortilegiu ovaj forum. Barem po brzini kojom se odvija radnja. :):top:
forzaMILAN
16.02.2010., 23:24
Čini mi se da je jedina ozbilja konkurencija Sortilegiu ovaj forum. Barem po brzini kojom se odvija radnja. :):top:
:lol::top::top::top:
@ScorpioS i meni žao,al šta je tu je...nick ne mijenjam :D ;)
Glori2704
16.02.2010., 23:24
Ajme prođe vrijeme samo tako...Ja odoh :hrk::zzz: Želim Vam svima laku noć i lijepe snove sa Alexom u njima. Toliko sam puta pogledala taj mig danas i ono što je uslijedilo, tako da bi stvarno bio red da mi se to ponovi i u snovima, ne samo meni nego i vama naravno, samo neka ovaj puta mi plačemo umjesto MJ.
Ja sam na poziciji u 7:30 :w:W:angel::lux:
ScorpioS
16.02.2010., 23:25
ah sad gledam na jutube danasnju epizodu jeste li skontali kad joj je gricko prstice a ona se topila ko cokolada ustvari koja nebi :cerek::cerek:
Ja nemam pojma o cemu pricas :mig:
Fernada
16.02.2010., 23:30
Ja nemam pojma o cemu pricas :mig:
http://www.youtube.com/watch?v=GomfVHuoOlI pogledaj od 4 i 10 nisam ni ja primjetila dok nisma jedno 500x pogledala :D:D:D:D
Evo i mene sortilehičari moji:) Moram i ja malo da se olakšam nakon današnje epizode. Ja sam cijelu epizodu čekala tu završnu scenu i preedobro mi je bilo. Šta bi sve dala da sam na Jackynom mjestu:( Tek je 12 epizoda a već se svašta dogodilo, ne sumnjam da nas čeka još puno toga zanimljivoga. Ovdje se ne radi o bilo kakvoj sapunici...Ma meni je Carla Estrada uvijek radila najbolje sapunice, između 80-95 epizoda, nikad dosadne...Možda Sortilegio nije najnajnajnajbolja, ali je u samom vrhu:) I da, ima dosta ljubavnih scena, ali nisu nimalo vulgarne i porno kako ih neki opisuju. Uostalom samo smo u jednoj epizodi vidjeli Levyevu golu guzu, ionako je melem za oči:)))))) Za sada mi je sve super, jednostavno uživam...i naravno jedva čekam sutra!
Potpis za sve:top::mig:
marimar
16.02.2010., 23:33
Joj meni je ta scena bila tako dobra, tako stvarna...:top: Ma ja sam se topila ko čokolada dok sam gledala:cerek:
ScorpioS
16.02.2010., 23:34
http://www.youtube.com/watch?v=GomfVHuoOlI pogledaj od 4 i 10 nisam ni ja primjetila dok nisma jedno 500x pogledala :D:D:D:D
Ama zezam te. Odgledala sam bezbroj puta epizodu. Znam vise svaki detalj :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.