View Full Version : Garbage topic
samo za tebe!
09.04.2010., 18:40
Posto svi vi zivite u proslosti ( kao i moji "pobratimi" Delije ).
Ako su te izvozali ovde kao indijanca, ne moraš da spominješ nas.
I smanjite onu udarnu zastavu, ipak jug je mali, a vi ste se raspali kao Bitlsi.
Još će IRR-BGD postati pro demokratsko-liberalna grupa čiji se članovi ne zalažu za to što im italijanska braća furaju. Čudan si ti lik, moram priznati. Ali dobro, ima nas svakakvih.
IRR BGD
09.04.2010., 19:32
Nekih se stvari ne treba stideti, neko ih prihvatiti - vazi za sve ;)
kak god okreneš, promijenili ne promijenili klub, za četničku fk istru demoni više tak i tak nemogu navijat :kava:
o tome i pričam, znači uništili su vam klub 2001. godine i to vam nije smetalo do 2007. kad ste odlučili navijati za drugi :top:
ako samo uljanik ima pravo na tradiciju nk istre (za koju se očito nije uspio izboriti, pogledaj povijest nk uljanik: http://www.nkistra1961.hr/index.php/site/more/povijest-kluba/ i povijest nk istra: http://www.nkistra.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=7), onda ste od 2001. do 2007. navijali za neki drugi klub, konkretno nekakvu udrugu koja je uspjela dobiti samo pravno ime nk istra. zašto niste odmah počeli navijati za nk uljanik? i zašto ste mu uopće mijenjali ime?
smiješni ste s ovim pokušajima. hašk, građanski, dynamo, croatia, malo cibona, badel, kk zagreb, medveščak... od svojeg postanka, navijačka skupina bad blue boys organizirano prati nk dinamo zagreb. s tim da to naravno nije tema ovog topica.
sta vas toliko kopka za koga oni navijaju,sad imate komplekse prema njima:cerek:,vi ste zadnji koji imaju nekom pravo prigovarat posto sami ne znate kad vam je klub osnovan vec slusate budalastine onog redikula koji svako malo zaboravi popit lijekove:ne zna:,nastali su od nk udarnik i fc hask,zadovoljni:cerek:
odbij seal
09.04.2010., 22:29
Što je Sammir u zlatnom dinamovom dresu?
-Ferrero Rocher.
:lol::lol::lol:
lol :lol::lol::lol:
e bas... di vam je ovaj grafit :)
odbij seal
09.04.2010., 22:51
baš me zanima kolko će tovara liječit svoje..probleme na ovoj temi, imam par pickova za koje prognoziram bar oko 20-ak upisa do prve tekme.
Šibeniče, kreni u napad, funcutima 2 dana ranije sretan 27. rođendan
baš me zanima koliko če pajceka svršavat na funcute do finala kupa ,šta funcuti nisu tovari?
A C A B
09.04.2010., 23:03
A jadni li ti smo mi i naš Šibenik. Nk Šibenik danas nedovoljan jedan a Funcuti čista nula, ako ne i ispod nule.
Sad mi je sve jasno zašto nas drugi doživljavaju kao neozbiljne i amatere, zato šta to i jesmo.
Gleda sam okolo po tribini sa svi strana, u kopu oko 30 funcuta koji su sidili i ni jednom viknuli Šibenik, a okolo oko 150 do 200 ljudi koji inače navijaju kad je Hajduk, Dinamo ili Zadar, a kad je Inter onda je lagana gluma. Žali bože kakva smo mi grupa, rekoh gore koji post prije zlatna sredina, čini mi se sada da smo blizu dna.Di su ovi sa foruma šta pišu skupa sa mnom ode pa ajmo se naći ako nije problem identiteta pa nešto napraviti
Koja nostalgija, ako nismo u stanju skupit 400 ljudi za polufinale kupa onda smo nula od grupe i popišan prvo na nju i na sve popišane funcute koji ne budu išli gori mudrijašu.
Ako nas ne bude 400 u Varaždinu sa povoljnim rezultatom u prvoj utakmici, popišan se na sebe i na funcute, toliko od mene.
http://www.imagesforme.com/upload/0190565e.gif
odbij seal
09.04.2010., 23:13
A jadni li ti smo mi i naš Šibenik. Nk Šibenik danas nedovoljan jedan a Funcuti čista nula, ako ne i ispod nule.
Sad mi je sve jasno zašto nas drugi doživljavaju kao neozbiljne i amatere, zato šta to i jesmo.
Gleda sam okolo po tribini sa svi strana, u kopu oko 30 funcuta koji su sidili i ni jednom viknuli Šibenik, a okolo oko 150 do 200 ljudi koji inače navijaju kad je Hajduk, Dinamo ili Zadar, a kad je Inter onda je lagana gluma. Žali bože kakva smo mi grupa, rekoh gore koji post prije zlatna sredina, čini mi se sada da smo blizu dna.Di su ovi sa foruma šta pišu skupa sa mnom ode pa ajmo se naći ako nije problem identiteta pa nešto napraviti
Koja nostalgija, ako nismo u stanju skupit 400 ljudi za polufinale kupa onda smo nula od grupe i popišan prvo na nju i na sve popišane funcute koji ne budu išli gori mudrijašu.
Ako nas ne bude 400 u Varaždinu sa povoljnim rezultatom u prvoj utakmici, popišan se na sebe i na funcute, toliko od mene.
zovite prike iz metropole ,oni su vaš uzor i poticaj :ne zna: ,od najjačih se uči zar ne :D ,slično suradnji armada=delije ,tako vi krenite tim uzorom Funcuti=BBB ,vidiš kako je Armada izrasla u jednu solidnu navijačku grupu ,pogotovo na gostovanjima :top:
imate vi dovoljno materijala u svojoj probušenoj ramini tj. hajducicu da pozovete u pomoc delije ili grobare
pa i horde zla
išarale ga neke SELJAČINE
post od via sebenico...
poznati nostalgicar
prije dvi ure si napisa da živiš u šibeniku!!!!????
šteta šta su postovi prebrisani!!!lažljivi retardu:ne zna:
1pura2pandura
09.04.2010., 23:31
baš me zanima koliko če pajceka svršavat na funcute do finala kupa ,šta funcuti nisu tovari?
i mene:ne zna:
nisu kolko ja znam
wild caos
09.04.2010., 23:35
mandrli kalajte teke...ionako nas kako vi kažete ne doživljavate........:2up:
opterećeni 1950:lol::lol::lol::lol:
od crnoga
09.04.2010., 23:47
[=zovi čovika;25499525]70 ljudi uvrh glave.
ovo je jedan vaš napisa, jebote stvarno nemate obraza, stvarno mi je ža šta niste uspili sve banane baciti u teren, jebiga nije mandrilu lako se oprostiti od banane, a čuja san da su 2 šlepera bila.
odbij seal
10.04.2010., 00:04
ovo je jedan vaš napisa, jebote stvarno nemate obraza, stvarno mi je ža šta niste uspili sve banane baciti u teren, jebiga nije mandrilu lako se oprostiti od banane, a čuja san da su 2 šlepera bila.
,a koji ti kurac žališ za bananama ,imaš na animal planet svaki dan edukativnu emisiju o' majmunima ,pa češ valjda razumit zašto se ljudi tako okrutno ponašaju prema tvojoj omiljenoj hrani
od crnoga
10.04.2010., 00:06
znači u svakom slučaju sebe ste namirili, ok samo mi to nije bilo jasno
A C A B
10.04.2010., 00:12
Gleda sam okolo po tribini sa svi strana, u kopu oko 30 funcuta koji su sidili i ni jednom viknuli Šibenik, a okolo oko 150 do 200 ljudi koji inače navijaju kad je Hajduk, Dinamo ili Zadar, a kad je Inter onda je lagana gluma. Žali bože kakva smo mi grupa, rekoh gore koji post prije zlatna sredina, čini mi se sada da smo blizu dna.Di su ovi sa foruma šta pišu skupa sa mnom ode pa ajmo se naći ako nije problem identiteta pa nešto napraviti.
http://www.imagesforme.com/upload/851a81f8.gif
odbij seal
10.04.2010., 00:15
znači u svakom slučaju sebe ste namirili, ok samo mi to nije bilo jasno
a ka' i svakome majmunu ,beštija koja se upeca na svaku pizdariju koja mu prođe("mozgoN")http://www.pic4ever.com/images/Banane26.gif
od crnoga
10.04.2010., 00:17
ne brini se naučija si ti s majmunima:cerek:
evo ću se kvotat za kraj:mig:, još kad ga operen pa na mali balun u Buzin:)
au programa...pa jesi ti ovo kvota sam sebe da se opet pofalis kako si uvatia dres od jebenog golmana šibenika ili šta?:rofl:
odbij seal
10.04.2010., 00:18
ne brini se naučija si ti s majmunima:cerek:
:D
A C A B
10.04.2010., 00:28
:top:
od crnoga
10.04.2010., 00:30
bravo... samo ga ne vatan nego zamolin, a ovo golman neću ni komentirat po tome se vidi da ipak je tvoj ''program'' računalo
bravo... samo ga ne vatan nego zamolin, a ovo golman neću ni komentirat po tome se vidi da ipak je tvoj ''program'' računalo
jos da je kuzit ironiju..moga bi u prvu ekipu sa tin "golmanskin" dreson.uncute.
pozdrav svin pravin funcutima:eek:
od crnoga
10.04.2010., 00:36
misli da su svi majmuni oko njega, koji je zaključak?
Zezan se ja doćeš kući pa češ vidit da ipak nisi sam. pusa:cerek:
aj laku noć
od crnoga
10.04.2010., 00:38
Bravo...aj sad iden bacit jednu
odbij seal
10.04.2010., 00:39
misli da su svi majmuni oko njega, koji je zaključak?
Zezan se ja doćeš kući pa češ vidit da ipak nisi sam. pusa:cerek:
aj laku noć
O.K. onako si me ležerno počastija i dvosmisleno mi poručija da su mi: žena ,dica ,roditelji ,rodbina i prijatelji majmuni ,jel' tako? E ,pa ja tebi želim istima uključujuči i tebe jedan kvalitetni maligni karcinom pluća i jetre na kvadrat...
od crnoga
10.04.2010., 00:44
Jadan si... stvarno si jadan... živi s tim...
Prika moj samo izazivaš.... Ti si iz Šibenika a čekalo te na povratku u Split, zašto bez veze sereš... opet će neko dobit zbog takvih seronja
:misli: sta ti nije jasno?
mozda si jos mlad pa ne znas neke stvari, ali Toricda iz Sibenika je jedna od najvecih podruznica.....mislim ne kuzim te cemu se cudis, gadjalo nas je i opet ce nazalost......ne kuzim te sta si tija rec :ne zna:
Edit: aha, krivo sam ja napisao ili ti krivo skuzio, nas je napadalo nakon povratka sa utakmica iz Splita u Sibenik
Ako vec zivis u Sibeniku,onda si valjda naucio da se kaze "Šibencan",a ne "šibencanac"... Ali,posto je ovo forum,i svasta se pise,a internet trpi cuda i idiotarije,onda si i to dosao na red.. Nije ni cudo da su se ostali idioti javili na ovu temu,kompleksi cuda rade.....:kava:
ma koji si sad ti :rofl:
ja cu pricat kako ja ocu, sibencan ili sibencanac, boli te kur....
a o forumu i internetu nemoj puno sra*, jer da nije toga niko ne bi zna o funcutima di su bili i koliko ih je bilo, ne tuci Boga kamenjem
ovi mladi su cudo, ne mozes im rec nista jer svi sve znaju, a kad dobiju po nosu onda su svi krivi.....aj spustite se malo, vi ste nazalost nitko i nista za razliku od stare ekipe..
:confused: ode negdi san se pogubija.... ti to kao prekaljeni Šibenčanac govoriš kome?
opet ne znas citati ili :misli:
prekaljeni "Sibencan" :D...Hajdukovac govorim navijacima Sibenika.....nemoj me sramotit na forumu da ti moram crtat....
veslo od lule
10.04.2010., 02:00
:facepalm::facepalm::rolleyes::rolleyes:
kakva uvreda ...ja stvarno neznan koga ces ti uspit uvridit s ovakvon uvredon!!:ne zna::ne zna:
vrhunski kralju vrhunski:rofl::rofl:
veslo od lule
10.04.2010., 02:19
ma lik je lakrdija
:D:D
ma od ovakvih uvreda nemogu spavat,znoj me obliva, vata me glavobolja u nogama ...
steta tipkanja:ne zna:
glavnafaca1950
10.04.2010., 03:38
ovo je stvarno za pokrit se, kakvih vas sve ima, a mišate se u sve.... uvati se onog šta ti bolje ide jel vidi se da nemaš pojma... ne sramoti one koji nekad odu na utakmice lipo te molim, bez uvrede: a i vidim da te se na forumu nesmi sramotiti jer tu si tata, ma ti si stvarno jadan....
sad laku noć
nisi ti baš svoj ni u 4 ujutro:lol:
od crnoga
10.04.2010., 03:49
nisi ti baš svoj ni u 4 ujutro:lol:
meni je smišnije da si ti normalan u 4 ure ujutro :rofl:
Dinamo Zagreb od 1945...nikako od prije, to je novi klub od 1945 ono kaj je bilo prije je bilo prije, nije tada bilo ludih boysa koji su bili za vraćanje svetog imena Građanski...kao devedesetih.:top:...:mig:
Ako su te izvozali ovde kao indijanca, ne moraš da spominješ nas.
I smanjite onu udarnu zastavu, ipak jug je mali, a vi ste se raspali kao Bitlsi.
Još će IRR-BGD postati pro demokratsko-liberalna grupa čiji se članovi ne zalažu za to što im italijanska braća furaju. Čudan si ti lik, moram priznati. Ali dobro, ima nas svakakvih.:zubo:...:visi:
oće li mi neko od upućenijih torcidaša reći zašto su mandrili bacali banane?:cerek:...popi kanu,izi teke...dobra stara pokojna baba uvik mi je govorila:Šibenčani su ćudno pleme:kava:
navijači no ultras:rofl::rofl::rofl:...i drugi put klavir na brda:cerek:
odbij seal
10.04.2010., 05:58
:rofl::rofl::rofl:...i drugi put klavir na brda:cerek:
after /reto/šatro :D
after /reto/šatro :D...kolodvor hihihi:rofl:
...ti:confused:
nabijem navijačka prijateljstva na k :)
jedino priznam navijačka prijateljstva unutar hr kad igra repka...hehe,posljednji mohikanac:cerek:
odbij seal
10.04.2010., 06:09
...kolodvor hihihi:rofl:
...ti:confused:
:D jebeni kuala lumpur ,singapore i sumatra ,jebena tromeđa bogu iza nogu ,ma nema veze ima becksa i radujem se jaaaaa :D
:D jebeni kuala lumpur ,singapore i sumatra ,jebena tromeđa bogu iza nogu ,ma nema veze ima becksa i radujem se jaaaaa :D...reče 1 i ode u gvardiju:clint:
odbij seal
10.04.2010., 06:14
...hehe,posljednji mohikanac:cerek:
brajo iman još upaljać ,doduše osta je bez plina od čovika koji je izgubija glavušu na gostovanju ,ništa kontra NN... btw crven bili plavi & 1950 neprocjenjivo...
odbij seal
10.04.2010., 06:15
Dobri su ti NNB. :s
Kad smo bili u Portugalu 2004, dijelili su neke čudne čokoladice svih Hrvatima, od kojih su se svi smijali. :D
mi smo imali bolje :kava:
...živija doktor Franjo Tuđman:top:
odbij seal
10.04.2010., 06:17
...reče 1 i ode u gvardiju:clint:
ma koja gvardija ,taman izaša u mene je +6h. razlike :D
odbij seal
10.04.2010., 06:18
di je ZCB?
ma koja gvardija ,taman izaša u mene je +6h. razlike :D...ma LUĐA:cerek:
odbij seal
10.04.2010., 06:19
...reče 1 i ode u gvardiju:clint:
na baki :D
di je ZCB?...probija:rofl::rofl::rofl:
odbij seal
10.04.2010., 06:20
...ma LUĐA:cerek:
e to:D
odbij seal
10.04.2010., 06:20
...probija:rofl::rofl::rofl:
opet :confused::s
na baki :D...priiika,opija san se kaže 1 i naruči pivu:mig::rofl:
odbij seal
10.04.2010., 06:24
...priiika,opija san se kaže 1 i naruči pivu:mig::rofl:
ma nije problem naručit pivušu ,nego kako smo uspili završit na politiku i navijače :rofl: strawa :D btw ti narući pivu ti si bliže :rofl:
A kako van se da o politici. Al nije mi jasno zbog ćega vi isfuravate te ideologije i optužbe ko je šta bija u povijesti, proćitate po ćlanka ili nekakve publicistićke knjige i onda mislite da ste popili pamet svita. Znaći neko će meni reć ko san ja i šta san ja, on će mi reć a ja ne znan, ma daj smišni ste svi skupa. Jebali vas partizani, ustaše, vlaji, bosanci, srbi.... ćovik je ćovik a pas je pas:kava:...demonštracijUn:ne zna:
odbij seal
10.04.2010., 06:26
A kako van se da o politici. Al nije mi jasno zbog ćega vi isfuravate te ideologije i optužbe ko je šta bija u povijesti, proćitate po ćlanka ili nekakve publicistićke knjige i onda mislite da ste popili pamet svita. Znaći neko će meni reć ko san ja i šta san ja, on će mi reć a ja ne znan, ma daj smišni ste svi skupa. Jebali vas partizani, ustaše, vlaji, bosanci, srbi.... ćovik je ćovik a pas je pas:kava:
a ja ču zavarit ,mi smo pali s marsa ,ali ti si nenadjebiv ,dobrodoša čovik :D:s
odbij seal
10.04.2010., 06:28
...živija doktor Franjo Tuđman:top:
:lol::lol::lol: kakav treš
ma nije problem naručit pivušu ,nego kako smo uspili završit na politiku i navijače :rofl: strawa :D btw ti narući pivu ti si bliže :rofl:...Bogom dano za škovace:rofl:
...a vidi ovog ,da Tramak:s
:lol::lol::lol: kakav treš...aj kvragu:cerek:
odbij seal
10.04.2010., 06:30
...Bogom dano za škovace:rofl:
...a vidi ovog ,da Tramak:s
Tramak :lol: ,triba pitat bauera šta to znači :cerek:
http://i40.tinypic.com/208ybo8.jpg:zubo::zubo::zubo:
odbij seal
10.04.2010., 06:32
...aj kvragu:cerek:
jbg-a mora san :D ,ka ono nebi smija ,ali omaklo mi se :D
Tramak :lol: ,triba pitat bauera šta to znači :cerek:...nema njemU u bUss:rofl:
odbij seal
10.04.2010., 06:35
http://i40.tinypic.com/208ybo8.jpg
predobro :s:s:s AMIN
jbg-a mora san :D ,ka ono nebi smija ,ali omaklo mi se :D...oš i ti da ti smanje postove na 300:rofl:
predobro :s:s:s AMIN:confused:
odbij seal
10.04.2010., 06:36
...nema njemU u bUss:rofl:
ma šta če cigan :cerek:
koji mandrili, koje banane:ne zna:
Inaće bilo nas je 7000-8000 tisuća, jebiga mi smo rusija vi ste gruzija, znan da boli...e sad tekkk kurca ne razumiN:rolleyes:
ma šta če cigan :cerek::facepalm:zlato jubavi
odbij seal
10.04.2010., 06:39
...e sad tekkk kurca ne razumiN:rolleyes:
početnik:D
želi ti prodat gruzijski zeleni :rofl:
odbij seal
10.04.2010., 06:41
btw i dica mi biže od banana u kurac i te banane nije to za dicu...
btw i dica mi biže od banana u kurac i te banane nije to za dicu...http://www.youtube.com/watch?v=ATY5BYMRjCc
odbij seal
10.04.2010., 06:43
:facepalm:zlato jubavi
šta san triba reć "JUDEN AUS" :cerek:
šta san triba reć "JUDEN AUS" :cerek:...fali R:rofl:
odbij seal
10.04.2010., 06:47
http://www.youtube.com/watch?v=ATY5BYMRjCc
treš :D:D
odbij seal
10.04.2010., 06:49
...fali R:rofl:
juden raus :D ,aj ne pizdi:D
treš :D:D...osjećajna:cerek:
juden raus :D ,aj ne pizdi:D...danas dicu bi mi svoju jubili:cerek:
odbij seal
10.04.2010., 06:53
:confused:
zar ti misliš da ja znan o' čemu se ovde radi :D
zar ti misliš da ja znan o' čemu se ovde radi :D...desetak panjčića u pokušajU da se probijU na zapadno tržište ili:eek:
Kaže tramak jutros u 6 24 na stranicama politike "koji kurac pišete o politici?".Nije baš tim ričima¸al slično.Meni bi se bia tramak dignit u tu uru¸pa muzičarima pisat zašto slušaju ozbiljnu glazbu.Legendo¸ako te ne zanima¸preskoči....:rofl::rofl::rofl:
danas svi na lokomotivu! :top:...jea svi na vlak:rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=MFw5a5Bp_Pw:s
SplinterCell
10.04.2010., 09:17
nije pravedno iako svatko to vidi i zna, tovari na poljudu nama daju 1450 mjesta? alo a oni dolaze 2000+ na maksimir i kad se pale stolice na poljudu odma murija i ostala sranja a oni dok zapale duplo vise stolica na maksimiru to se smatra kao njihova "koreografija"
nije pravedno iako svatko to vidi i zna, tovari na poljudu nama daju 1450 mjesta? alo a oni dolaze 2000+ na maksimir i kad se pale stolice na poljudu odma murija i ostala sranja a oni dok zapale duplo vise stolica na maksimiru to se smatra kao njihova "koreografija"...e ovdi nesmiN pisat:no:
:confused: jel mi može ko ukratko objasnit o čemu se ovdi radi:ne zna:
Dinamo Zagreb od 1945...nikako od prije, to je novi klub od 1945 ono kaj je bilo prije je bilo prije, nije tada bilo ludih boysa koji su bili za vraćanje svetog imena Građanski...kao devedesetih.
A zašto taj lik na slici ima duboki klobuk na glavi, a ne lonsdale kapu npr.?
A zašto taj lik na slici ima duboki klobuk na glavi, a ne lonsdale kapu npr.?...kome ti govoriš(ne zna):confused:
Balkanstyle
10.04.2010., 10:04
nije pravedno iako svatko to vidi i zna, tovari na poljudu nama daju 1450 mjesta? alo a oni dolaze 2000+ na maksimir i kad se pale stolice na poljudu odma murija i ostala sranja a oni dok zapale duplo vise stolica na maksimiru to se smatra kao njihova "koreografija"
:ne zna::s
Pošto vidim da ti još uvijek traju školski praznici,ajd mi onda objasni koliki kapacitet vam se treba osigurati na Poljudu?Za koga?Šta bi ti,5000 rezerviranih mjesta da vas dođe 700?A o pirotehnici stvarno nemamo što pričati...:kava:
...kome ti govoriš(ne zna):confused:
r-zcb-u...avatar- klobuk= http://www.aukcije.hr/uploaded_new/5143/743082/resized/20091010162115.jpg
r-zcb-u...avatar- klobuk= http://www.aukcije.hr/uploaded_new/5143/743082/resized/20091010162115.jpg...nisi mi pojasnija baš:ne zna:
i kad se pale stolice na poljudu odma murija i ostala sranja a oni dok zapale duplo vise stolica na maksimiru to se smatra kao njihova "koreografija"
A o pirotehnici stvarno nemamo što pričati...:kava:
:ne zna:
šta nije to onaj štemer iz gangs of new yorka
http://raxdakkar.files.wordpress.com/2010/01/gony-1.jpg
A pogledaj avatar korisnika R-ZCB...:D
...nisi mi pojasnija baš:ne zna:
a i nemoš to pojasnit:rofl:..clogad je zaeban lik:ne zna:
A pogledaj avatar korisnika R-ZCB...:D...jeli ti to meni govoriš:confused:
šta nije to onaj štemer iz gangs of new yorka
http://raxdakkar.files.wordpress.com/2010/01/gony-1.jpg
e al to ne doliči naJJačima...
...jeli ti to meni govoriš:confused:
Ne, nisam se tebi obraćao, dokle nisi rekao da ti nije jasno...
e al to ne doliči naJJačima......tek mi sad nišTa nije jasno:rofl:
Balkanstyle
10.04.2010., 10:12
:ne zna:
Ok,stavio sam sve u isti kontekst pošto ne palimo stolice iz objesti ko Srbi,već ako se zapale je to posljedica bakljade.Samim time što su naše bakljade znatno veće od vaših,logično je da se i zapali veći broj stolica.Isto tako kao što uletavaju vama zbog zapaljenih stolica,uletavaju i nama.I stvarno ne kužim šta ovaj "pravednik" kuka koji kurac.
:rofl:
čekam odgovor:ceka:
mi smo imali bolje :kava:http://www.forum.hr/newreply.php?do=newreply&p=26031651
prof. Ivanković
10.04.2010., 10:15
Gotovo, ne mogu više:rofl::rofl::s
čekam odgovor:ceka:...čekaj,čekaj pa mi javi:misli:
...čekaj,čekaj pa mi javi:misli:
nema smisla da ti javljam, tebi ni pitanje nije bilo jasno:D
Gotovo, ne mogu više:rofl::rofl::s...izi bananu:zubo:
nema smisla da ti javljam, tebi ni pitanje nije bilo jasno:D...javija se sofoklo:rofl:
...javija se sofoklo:rofl:
jesam li što krivo rekao:ne zna::lol:
jesam li što krivo rekao:ne zna::lol::ne zna:,ali stvarno:cerek:
a i nemoš to pojasnit:rofl:..clogad je zaeban lik:ne zna:
Ne brini se ti za clogada, njemu ovaj foruN služi za eto vidiš šta (pogotovo ovaj topic), a to šta ti grizeš nokte ispred ekrana čekajući neku žustru raspravu, nije moj problem...:ne zna:
:ne zna:,ali stvarno:cerek:
Šta stvarno, stvarno ne znaš ili sam stvarno sofoklo:ne zna::rofl:
šta znači hrvatska atena?
To znači da sam hrvatski sofoklo:rofl:
šta znači hrvatska atena?:no:
Robinho50
10.04.2010., 10:37
di je ratkapa men:D
Ne brini se ti za clogada, njemu ovaj foruN služi za eto vidiš šta (pogotovo ovaj topic), a to šta ti grizeš nokte ispred ekrana čekajući neku žustru raspravu, nije moj problem...:ne zna:
:lol::lol:...
prof. Ivanković
10.04.2010., 10:40
...izi bananu:zubo:
:nono:
...izi bananU
:D
:nono:
...izi bananU
:D:rofl::rofl::rofl: silver ce imat posla na prazNik:rozi:
prof. Ivanković
10.04.2010., 10:47
:rofl::rofl::rofl: silver ce imat posla na prazNik:rozi:
Ko ga jebe:kava:
prof. Ivanković
10.04.2010., 10:49
:rofl: ae
Ko ga jebe:kava:
prijavio sam ti nepoćudan post
pa se ti smij :cerek:
prof. Ivanković
10.04.2010., 10:53
:rofl: aehttp://img535.imageshack.us/img535/6144/panj.gif (http://img535.imageshack.us/i/panj.gif/)
prijavio sam ti nepoćudan post
pa se ti smij :cerek:http://img535.imageshack.us/img535/6144/panj.gif (http://img535.imageshack.us/i/panj.gif/)http://img535.imageshack.us/img535/6144/panj.gif (http://img535.imageshack.us/i/panj.gif/):mama:
prof. Ivanković
10.04.2010., 11:09
čekam odgovor:ceka:
...čekaj,čekaj pa mi javi
nema smisla da ti javljam, tebi ni pitanje nije bilo jasno:D
...javija se sofoklo:rofl:
jesam li što krivo rekao:ne zna::lol:
:ne zna:,ali stvarno
Šta stvarno, stvarno ne znaš ili sam stvarno sofoklo
To znači da sam hrvatski sofoklo:rofl:
di je ratkapa men
:lol:
Ubili ste :rofl:
Ubili ste :rofl:
dajem sto kuna da će se sad javit irr bagdad i napisat da ovo nije nikakvo ubijanje, da je ubijanje ono šta su grobari napravili bbb u švajcarskoj
sljedeći se javlja Delija VU i stavlja you tube link:
Delije Sever/nova pesma, premijera sinoć-vi bre hrvati niste ubili na forum.hr ooooOo oOOo zvezdo oOoOo ("http://http://www.youtube.com/watch?v=8rEni-RmHRM)
Robinho50
10.04.2010., 11:41
dajem sto kuna da će se sad javit irr bagdad i napisat da ovo nije nikakvo ubijanje, da je ubijanje ono šta su grobari napravili bbb u švajcarskoj
Delije Sever/nova pesma, premijera sinoć-vi bre hrvati niste ubili na forum.hr ooooOo oOOo zvezdo oOoOo ("http://http://www.youtube.com/watch?v=8rEni-RmHRM)
:lol::lol:
SplinterCell
10.04.2010., 11:55
Pošto vidim da ti još uvijek traju školski praznici,ajd mi onda objasni koliki kapacitet vam se treba osigurati na Poljudu?Za koga?Šta bi ti,5000 rezerviranih mjesta da vas dođe 700?A o pirotehnici stvarno nemamo što pričati...:kava:
gle klinac ostavi se foruma i reci tati nek te jednom odvede na poljud i malo pogledaj kavez a maksimir i slie torcide pogledaj na web-u jel moze ajde sretno u skol:top::top:
:rofl::rofl:
pozdrav balkanstyle sretan dan drzavnosti!:top:
i nek su konačno i tebe uspili uvuć u glupe rasprave:rofl::rofl:
http://img535.imageshack.us/img535/6144/panj.gif (http://img535.imageshack.us/i/panj.gif/)http://img535.imageshack.us/img535/6144/panj.gif (http://img535.imageshack.us/i/panj.gif/):mama:
:gitara::rock::tulum::cheer::zivili::driver::jumpi ng:
prof. Ivanković
10.04.2010., 12:41
:rofl::rofl:
od crnoga
10.04.2010., 13:02
opet ne znas citati ili :misli:
prekaljeni "Sibencan" :D...Hajdukovac govorim navijacima Sibenika.....nemoj me sramotit na forumu da ti moram crtat....
Zbog ovoga čovik počme preispitivati koji kurac se uopće ulogira u ovo, osobno mene bi ovako nešto bilo sram napisati i mislin da ti kvocijent i nije nešto visok, ali ti zahvaljujem šta ću sad ipak malo olabaviti. Internetska hajdučka vojska
pozdrav olisealu
pozdrav svin pravin funcutima:rofl:
Robinho50
10.04.2010., 13:10
pozdrav svin pravin funcutima:rofl:
tako je:top::rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=Hcq_T0keLoY
sta vas toliko kopka
imate komplekse
vi ste zadnji
sami ne znate
zadovoljni
mazga, šta ti imaš toliki respekt ovdje na forumu kad te ekipa persira? :ne zna:
gabrić:s
http://www.youtube.com/watch?v=AlFPRRvhJ-0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=22xmF7AtmC4&NR=1
a i ovaj hrgović je bia manga,kako je složia konobara:D
Udarna vijest na svim portalima: "naš Mate obranio uplašenog pizdeka" :D
http://www.jutarnji.hr/u-stobrecu-napadnut-trener-dinama-ivan-senzen/704890/
primitivci tovarski!:kava:
SLAVONAC-'50
10.04.2010., 20:40
gle klinac ostavi se foruma i reci tati nek te jednom odvede na poljud i malo pogledaj kavez a maksimir i slie torcide pogledaj na web-u jel moze ajde sretno u skol:top::top:
Ti idiote ideš Balkanstyleu govorit da je klinac?!
Glupane jedan on ima preko 150 gostovanja i napravio je za ekipu dosad kolko ti nećeš u čitavom svom životu, zato se okani prosuđivanja ljudi preko interneta!
A ako malo bolje pogledaš njegove postove shvatit ćeš da je jedan od rijetkih objektivnih ljudi na ovom forumu.
schawins
10.04.2010., 20:47
Udruga navijača Dinama: Žalimo što je po medijima ispalo da smo nepozvani 'upali' na Dinamov trening. Sve je bilo u dogovoru s Jurčićem
Boysi: Nismo upali nepozvani na Dinamov trening (http://www.zagrebancija.com/hr-sport/boysi--nismo-upali-nepozvani-na-dinamov-trening_301332)
he he,gadno je to kad gubis
evo na sloveniji real barca ko nema max tv
http://24ur.com/sport/nogomet/el-clasico-bo-ustolicil-prvaka.html
maslina007
10.04.2010., 23:23
nekako mi se cini da ovi ronaldo trči na pete:D
kako je gadnoo ...bljakk
hvala¸može drugi put u gostijoni?Ožednia ovde.
Strokes
11.04.2010., 00:09
Delije, jel vam ovo na ogradi, na maloj krpi slika od Žare Grobara :ne zna::kava:
Uvijek istok
11.04.2010., 00:14
Delije, jel vam ovo na ogradi, na maloj krpi slika od Žare Grobara :ne zna::kava:
Ili je to ipak Djed Mraz Ravnogorskog pokreta :D
zovi čovika
11.04.2010., 00:15
Onaj bradonja na slici je prvi kra ratkape.:mig:
coldrex
11.04.2010., 00:30
cigoši vi svaku drugu tekmu raspalite neku koreografiju, odakle vam para??
zovi čovika
11.04.2010., 00:32
Pa vidi koliko ih je, svako dvi ratkape i eto.
samo za tebe!
11.04.2010., 00:46
Pozajmili smo od "Udruge" oni su ipak ljudi volonteri, pomagaju nam da sve ovo osmislimo, pri tom imaju zapadnoevropske plate, kažu "Delije, evo vam sav ovaj materijal, mi ne možemo da dignemo 400 kartona, šta će to nama?"
E, tako se sve to desilo...
http://www.youtube.com/watch?v=Avv9LtLZsTg
Otvorim forum, pogledam TV-e
i vidim tebe, Tomase
Tomase, reci nam, de
Šta to tvoje ruke rade?
Udarnicki rade, burazere
da bude bolje za sve
sve u sklopu akcije
"svi na sjever, izaberi d"
Tomase, reci nam, de
otkud za to finansije
dva posto svake plate
niko od nas nije rekao ne.
Tomase, reci nam, de
je l' jos tvoj posao
Raditi od osam do pet
jok, moj burazere
sad mi je strast ubijat' komplekse.
Tomase, reci nam, de
ima l' tu manipulacije
Zagrebe, najmiliji grade
udruga nas na sitno krade.
Tomase, reci nam, de
hoce l' biti bolje za godinu, dve
Zagrebe, najmiliji grade,
iz udruge nas opet rade.
...još jedanput hvala im za sve...
11.04.2010., 00:46
Pa vidi koliko ih je, svako dvi ratkape i eto.
mislis, a moze i staro zelezo,pa se da unovcit:rofl:..ajde sta ti je, to je od prodaje svojih artikala, sada su broj 1 u europi pa su trazeni.. ili mozda nesto trece..ajde pomozite nam, nije zanimljivo nagađat:ne zna:
Strokes
11.04.2010., 01:04
Onaj bradonja na slici je prvi kra ratkape.:mig:
Dobija san odgovor na pm, navodno je to pokojni dida od ovog huligana šta su ga stavili na koreografiju...tako kaže moj izvor iz Zulu Wariors-a :ne zna::rofl::rofl::D:D
Reeqwertz
11.04.2010., 01:27
@Ratkapaman....strokes,coldrex i zovi čovika su torcida ali ne sumnjam da i za njih imaš jednu iz rukava ;)
Ili ti oni nisu "smešni" ? :kava:
Uvijek istok
11.04.2010., 01:35
Pozajmili smo od vaše "Udruge" oni su ipak ljudi volonteri, pomagaju nam da sve ovo osmislimo, pri tom imaju zapadnoevropske plate, kažu "Delije, evo vam sav ovaj materijal, mi ne možemo da dignemo 400 kartona, šta će to nama?"
E, tako se sve to desilo...
http://www.youtube.com/watch?v=Avv9LtLZsTg
Otvorim forum, pogledam TV-e
i vidim tebe, Tomase
Tomase, reci nam, de
Šta to tvoje ruke rade?
Udarnicki rade, burazere
da bude bolje za sve
sve u sklopu akcije
"svi na sjever, izaberi d"
Tomase, reci nam, de
otkud za to finansije
dva posto svake plate
niko od nas nije rekao ne.
Tomase, reci nam, de
je l' jos tvoj posao
Raditi od osam do pet
jok, moj burazere
sad mi je strast ubijat' komplekse.
Tomase, reci nam, de
ima l' tu manipulacije
Zagrebe, najmiliji grade
udruga nas na sitno krade.
Tomase, reci nam, de
hoce l' biti bolje za godinu, dve
Zagrebe, najmiliji grade,
iz udruge nas opet rade.
...još jedanput hvala im za sve...
Bili ste nadglasani par puta
bud spencer
11.04.2010., 01:44
http://farm5.static.flickr.com/4020/4508876580_1cb1d2f1d4.jpg
zanimljivo je vidit kako dosta grupa sa balkana koriste isti font za poruke
pored torcide koja je prva bila na ovim prostorima :cerek: , vidjen je isti "rukopis" i u zadru, sarajevu, puli.....
A C A B
11.04.2010., 01:59
a torcida i većina europskih grupa pokupili od talijana :rolleyes:
grebense
11.04.2010., 02:07
Bili ste nadglasani par puta
jesmo, sram nas bilo!
ajde lovi rake govnare mamlazu jedan
pored torcide koja je prva bila na ovim prostorima :cerek: , vidjen je isti "rukopis" i u zadru, sarajevu, puli.....
isti font za poruke :eek::eek:
majko mila dokle je ovo doslo
veslo od lule
11.04.2010., 02:30
ma pogledaj im raspored kopa,stav...imaju cak i lika sa izrazito plavin ocima a to je vec videno u boysa:s:s
bud spencer
11.04.2010., 02:41
a torcida i većina europskih grupa pokupili od talijana :rolleyes:
a talijani izmislili navijanje :rolleyes:
ne govorim da torcida vec 20 godina pise takvim slovima, ali prije 10ak godina nije ni bila tako velika sramota ajmo rec "kopirati" neku pjesmu ili zastavu, cak je bilo moderno, dok je to danas samoubojstvo u "ultra svijetu", i tako i treba bit, originalnost i kvaliteta na prvom mjestu.
ali npr. manijaci prije 2 sezone jos nisu koristili ta slova :D
maslina007
11.04.2010., 02:57
a taman sam ti ti napisat da su mi sa budom spencerom bili najdrazi filmovi:D
izblamira si čovika..čelicna saka..
olympus
11.04.2010., 10:35
slusaj ti supak jedan,ja san ti skinija transparent sa ograde i ja san prica sa onin supkon od vaseg vodje da se nadjemo mi sa brda i vi iz cile skupine i potucemo za oba transparenta,medjutim vi ste poceli neke price da vi niste za to ovo ono,iskreno vam kazen dok ne naletimo na te vase glavne i dobro se ne ispisamo po njima necemo se smirit viruj mi...sretno,kohorta je platila prva zbog svoje nepromisljenosti,a bogami i vi cete,ono u gracacu vam je bila opomena sta vas ceka.
Kome ti prijetiš klaune jedan? Malo se saberi, pa onda piši. Mora da se ultrasi vas boje, ko i kohorta. Kretenu maloumni, imate podružnice po cijeloj hrvatskoj i sad ste se vi našli kurčit jednim ultrasima. A koliko ste zajebani, dovoljno je znat da vam je pao torcida brda u vinkovcima i sad bi vi neke livadarke ugovarali. Bez kikboxera, i niste nešto jaki pa ono pozvat ćemo brkija i kukija iz pitbull-a i problem riješen. Al ono mi treniramo, ajde ajde malo smanjit pričice i uhvatit se motike malo ste se previše napuhali. A prijetnje preko interneta su dno dna, ako imaš nekih problema s nekim onda mu se obrati osobno i to riješi u 4oka a okani se sranja po internetu jer ispadaš debil.
gospodin mamić
11.04.2010., 10:53
Kome ti prijetiš klaune jedan? Malo se saberi, pa onda piši. Mora da se ultrasi vas boje, ko i kohorta. Kretenu maloumni, imate podružnice po cijeloj hrvatskoj i sad ste se vi našli kurčit jednim ultrasima. A koliko ste zajebani, dovoljno je znat da vam je pao torcida brda u vinkovcima i sad bi vi neke livadarke ugovarali. Bez kikboxera, i niste nešto jaki pa ono pozvat ćemo brkija i kukija iz pitbull-a i problem riješen. Al ono mi treniramo, ajde ajde malo smanjit pričice i uhvatit se motike malo ste se previše napuhali. A prijetnje preko interneta su dno dna, ako imaš nekih problema s nekim onda mu se obrati osobno i to riješi u 4oka a okani se sranja po internetu jer ispadaš debil.
još nismo pojebali štogod :ne zna:
Irriducibili
11.04.2010., 10:57
koja količina gluposti na jednom mjestu,slažem se da onakav post nije za internet,ali je puno prije bilo sve to uživo nego na internetu.
stanje u smeću je napeto:D
isti font za poruke :eek::eek:
majko mila dokle je ovo doslo
život u vakumu- neprocjenjivo
:s:s:s
tomosavica
11.04.2010., 12:27
http://www.index.hr/sport/clanak/boysi-pretresali-automobile-u-potrazi-za-igracima-dinama-butina-zasamaraj-te-klince-/485513.aspx,najinovija vijest!
Imam jedno pitanje za Demone i nije provokacija. Zašto vi nikad ne možete sami napast nekoga nego napadate zajedno s Tovarima? I nemojte reć da nije istina jer se sve zna...
Inače ste mi OK. čak vas i djelomično shvaćam oko promjene kluba...
malo stariji
11.04.2010., 13:06
jesi za sladoled danas? :cerek:
Imam jedno pitanje za Demone i nije provokacija. Zašto vi nikad ne možete sami napast nekoga nego napadate zajedno s Tovarima? I nemojte reć da nije istina jer se sve zna...
Pa šta pitaš kad sve znaš..
Počelo sa redarima,kickboxerima,mafijašima a sada su stigli i do Torcide:cerek:
Nikada nismo sami 1992
aj evo da se javin :cerek:
S nase strane, doslo nas je 30, s 10ak zastava i bubnjem, navijali cilo vrime, osim pred kraj kad smo se malo i umorili:)
umorili se ??:confused:
http://www.medikus.hr/fokus/294-proljetni-umor.html
cekaj BAU zaboravio si grofove haha.... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
ne mogu vjerovati sta se ovdje sve moze procitati :s
Handschar
11.04.2010., 14:48
"Jučer koncert kao uvod u današnju utakmicu.
U legendarnom podzemlju Monte Paradisa svirali su kao glavni bend većeri poznati pulski punkeri KUD Idijoti"
Ste pjevali možda Bandiera Rossa, svaka vam čast Demoni... SRAMOTA!
malo stariji
11.04.2010., 14:50
U legendarnom podzemlju Monte Paradisa svirali su kao glavni bend većeri poznati pulski punkeri KUD Idijoti"
zašto sramota??? pogledaj svoj nick pa razmisli kaj je sramota
Handschar
11.04.2010., 14:55
zašto sramota??? pogledaj svoj nick pa razmisli kaj je sramota
:facepalm::facepalm:
malo stariji
11.04.2010., 14:58
:facepalm::facepalm:
da kaj ti nije jasno? sviro im je bend kaj ima tu stvar i? kaj su sad komunjare svi?
i opet ti kažem pogledaj si nick i vidit ćeš kaj je sramota :kava:
ajmo plavi
11.04.2010., 15:07
jer ima neko sliku s jucerasnje tekme
1ofApril
11.04.2010., 15:18
http://www.index.hr/sport/clanak/boysi-pretresali-automobile-u-potrazi-za-igracima-dinama-butina-zasamaraj-te-klince-/485513.aspx,najinovija vijest!
Glavno da su stavili fotku s gostovanja kod Unešića, Zagora - Dinamo kup
Index idioten... ODIO INDEX!!! :D
Zdenko08
11.04.2010., 15:19
A najbolje da ti netko sve nacrta.
Proguglaj, potraži malo sam nešto o Puli i odmah bi skužio.
Grb pule je zeleni štit sa žutim križem.
Sada valjda kužiš?
U grbu Pule je naša šaka.
Pirotehniku kako i piše sjebao vjetar.
Dan ranije koncert, ekipa do 6 ostala tamo a neki nastavili do utakmice.
O pjesmama svatko ima svoj ukus, ja isto kažem da nam treba još pjesmi ali to ne ide na silu, kao ajmo sad izmisliti 20 pjesmi. Ide polako i ove sezone se to popravlja.
Brojka može uvijek bolje,ali zato treba raditi konstantno. Da nam po polusezoni broj poraste za 30 ljudi, malo po malo i to je to. Ništa neide preko noći, treba puno truda i rada.
A plus svega toga mi neigramo na svojem matičnom stadionu, i onda kada budemo oči u oči na suprotnim tribinama vjeruj mi da će sve biti još i bolje.
A plus Istra je do prije tri kola bila predzadnja na tablici, a opet navijačka subkultura nije nikad bila jača u Puli što je netipično za ostatak Hrvatske (ne računajući Torcidu)!
Robinho50
11.04.2010., 15:27
di su svi:confused:..nema nikoga..ni ratkape:zubo:
da kaj ti nije jasno? sviro im je bend kaj ima tu stvar i? kaj su sad komunjare svi?
i opet ti kažem pogledaj si nick i vidit ćeš kaj je sramota :kava:
Sramota je da jednoj "ozbiljnoj" grupi koja je uglavnom nadesno nastrojena na rođendanu svira komunistički bend, a još je sramotnije šta druge prozivaju da su komunisti... :kava:
fanatici
11.04.2010., 15:39
umorili se ??:confused:
http://www.medikus.hr/fokus/294-proljetni-umor.html
daj muči molin te, i reci mi koliko ste vi odnavijali gori :rolleyes:
el_tiburon87
11.04.2010., 15:47
http://www.youtube.com/watch?v=FG8Mz3j4jv8
Dobro izdanje protiv Zadra, ali ovo vam nije trebalo!!!
Demoni :flop::flop::flop:
ultras šbk
11.04.2010., 15:51
http://www.net.hr/sport/page/2010/04/10/0208006.html?pos=n1 koliko je to ljudi bilo danas..1000 ili 10000 ...ovo drugo mi malo čudno nekako..neznam :/
kad si se već iša sprdat,moga si bar vidit da 2-3 reda poviše piše 1000...:mig:
a najjače je ovo da su igrači koje je Mamić napa donili pobjedu...Mandžukić ni sam nije zna zašto mu je sudija penal,a ovaj je triba bit tolko vješt da pogodi penal...:facepalm:
SplinterCell
11.04.2010., 15:51
http://www.net.hr/sport/page/2010/04/11/0084006.html?pos=n1
huligani napali trenra dinama :facepalm: koji idioti
casualRi
11.04.2010., 15:55
:brukica:
Svi koji prozivaju Demone zbog KUD Idijota su notorni debili! Alo ljudi, pa pola tribine je na cajkama
IRR BGD
11.04.2010., 15:56
Spremamo se za ZG ipak...
Kakva glupa prepucavanja. Hrpa navijača sluša punkere i rockere koji su suprotnog političkog razmišljanja od nas. I sad se bezveze moralizira kod demona.
ultras šbk
11.04.2010., 15:58
Sramota je da jednoj "ozbiljnoj" grupi koja je uglavnom nadesno nastrojena na rođendanu svira komunistički bend, a još je sramotnije šta druge prozivaju da su komunisti... :kava:
a po čemu su oni nadesno nastrojeni?!
neznan šta je svima čudno,to je dio mentaliteta tog grada i to je to...
:brukica:
Svi koji prozivaju Demone zbog KUD Idijota su notorni debili! Alo ljudi, pa pola tribine je na cajkama
kakve cajke Bog te ne ubio?
Spremamo se za ZG ipak...
IRR jeste vi srpske ustaše?:ne zna:
IRR BGD
11.04.2010., 15:59
Mi ? Ko mi ? Ako mislis na IRR BGD, nismo ustase, zbog cega bi to bili !?
culi zasto bi bili,pa moraš bit ustaša bogati,tako treba bit odgajan,kakva su ti to pitanja?
SplinterCell
11.04.2010., 16:01
Istra - Zadar
Jučer koncert, danas utakmica.
Sve dobro osim vjetra koji nam je sjebao pirotehniku.
http://farm3.static.flickr.com/2029/4508233455_319c039d87.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2701/4508234649_586d210046.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4011/4508874780_31d0e10449.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2317/4508875376_87246be35c.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4069/4508236349_a1138b2fec.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4020/4508876580_1cb1d2f1d4.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4026/4508239269_33dc89da15.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2151/4508879130_823849e3d8.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4018/4508878622_0b436bcef5.jpg
pozdrav od bbb,ove slike stvarno dobro izgledaju uf,ali mala zamjerka svaka zastava ide na istu foru
mazga, šta ti imaš toliki respekt ovdje na forumu kad te ekipa persira? :ne zna:
lako za persiranje, zabrinuo sam se tek kad mi je počeo stavljat ove roze smajliće u svakom odgovoru...još kad mu pogledaš potpis...izbjegavam ga, čudan neki lik :trk:
jesi ti retardiran? daj prestani pisat tu...nisi bbb
Reeqwertz
11.04.2010., 16:05
:rofl::rofl::rofl:
Jel ti imaš 7 godina ? :kava:
irr sretan dan državnosti, oprosti na 1-dnevnom zakašnjenju :top:
SplinterCell
11.04.2010., 16:08
jesi ti retardiran? daj prestani pisat tu...nisi bbb
ja?:lol::lol::lol: hahahah za puknut
IRR BGD
11.04.2010., 16:09
Ajde vi nazad u taj "domovinski" rat, zivite u proslosti i slavi vasih heroja. Srecan vama dan socijalisticke republike hrvatske. Zivi bili.
ja?:lol::lol::lol: hahahah za puknut
splintrer jel imas ti beđ na kapi?
irr sretan dan državnosti, oprosti na 1-dnevnom zakašnjenju :top:
ubojico...
Irr, može pojašnjenje:
"moćnom rukom vodi, brani, budućnosti srpske brod..."
mislio sam da vi nemate more :ne zna:
nije valjda da se ovdje misli na splavi na Dunavu :ne zna:
Ajde vi nazad u taj "domovinski" rat, zivite u proslosti i slavi vasih heroja. Srecan vama dan socijalisticke republike hrvatske. Zivi bili.
ti znači nisi četnik-partizanovac? :eek:
znaš, bili su ti partizani i prije 2. svj. rata kao vojna formacija, nema taj naziv vašeg kluba veze sa Jugoslavijom :rofl:
mislim da ćemo imat problema ak se ovdje on zadrži kak ćemo ga razlikovat od našeg moderatora :ne zna:
smrdi na Beograd :rofl:
SplinterCell
11.04.2010., 16:11
kakav beđ i na kakvoj kapi?
kakav beđ i na kakvoj kapi?
ti nisi dinamo.oooo.oooo.
:s:lol:
IRR BGD
11.04.2010., 16:12
Pa ja ovde da samo napisem slovo A, vi bi raspleli temu o tome kako sam cetnik i ubica.
SplinterCell
11.04.2010., 16:12
sta svi mslite da nisam bbb,da nisam bbb sta bi radi ovdje
šabani nonda
11.04.2010., 16:13
ja imam beđ na kapi. kaj se to više ne nosi?? veli mi frend iz mađarske koji je isto ultras da je to još uvijek skroz ultra. kaj vi kažete??
Pa ja ovde da samo napisem slovo A, vi bi raspleli temu o tome kako sam cetnik i ubica.
ti si četnik, al ne ubica, nego haubica :D
Gledatelj
11.04.2010., 16:14
di tu pise da su napali trenera?
sta svi mslite da nisam bbb,da nisam bbb sta bi radi ovdje
pa i WOB nije BBB pa visi ovdje hahahahahahahh
SplinterCell
11.04.2010., 16:15
šabani nonda ti je ovo gore bio1. post?
IRR BGD
11.04.2010., 16:15
Nisam cetnik, nit je iko iz moje porodice cetnik.
Reeqwertz
11.04.2010., 16:16
Jesi prošao Splinter Sel ? :ne zna:
Ja sam stao tamo znaš kad moraš onoga i onda ne znam kako dalje :ne zna:
http://www.youtube.com/watch?v=0o32wI3_od0&playnext_from=TL&videos=-TKah9bxJ_g
:mig:
znači samo haubica :mig:
šabani nonda
11.04.2010., 16:17
je. jel dobar?:D
SplinterCell
11.04.2010., 16:17
di tu pise da su napali trenera?
pa i WOB nije BBB pa visi ovdje hahahahahahahh
kod zadnjeg odjeljka ono narancast jasno pise:huligani napali dinamovog trenera a za wob me nije briga moze on pisat sta hoce tu al zna se ko je boys a ko nije!:kava:
ajde reci AAAAAAAAAAAAAA :)
Reeqwertz
11.04.2010., 16:19
Jel ti onda bojkotiraš nacionalističke pjesme ? :eek:
SplinterCell
je. jel dobar?:D
perfektan!:top::top:
Gledatelj
pola madjar pola ustasa :lol::lol:
SplinterCell
11.04.2010., 16:21
Jesi prošao Splinter Sel ? :ne zna:
Ja sam stao tamo znaš kad moraš onoga i onda ne znam kako dalje :ne zna:
je proso sam chaos theory!
Gledatelj
11.04.2010., 16:22
kod zadnjeg odjeljka ono narancast jasno pise:huligani napali dinamovog trenera a za wob me nije briga moze on pisat sta hoce tu al zna se ko je boys a ko nije!:kava:
da, to su tovari napravili, a ne BBB :ne zna:
onda nema svrhe da to stavljas tu, nego kod njih u temu
znači samo haubica :mig:
to ti dođe ko dvocijevka skoro :D
Jel ti onda bojkotiraš nacionalističke pjesme ? :eek:
vrti on i karadžićevom zastavom kad kaže kimi da mora :mig:
e moj irr, da si barem malo više na mamu :mig:
navijač
11.04.2010., 16:28
a kak se to zna? :kava:
šabani nonda
11.04.2010., 16:34
fakat! ja sam za objavu tajnog registra bbb. :D
bud spencer
11.04.2010., 16:37
a taman sam ti ti napisat da su mi sa budom spencerom bili najdrazi filmovi:D
izblamira si čovika..čelicna saka..
ma nemoze tog covika niko izblamirat, pa cak ni ja u pijanom stanju...
nego... upravo sada naletio na ovaj video
http://www.youtube.com/watch?v=kgpPzSep7Gk&feature=player_embedded
i ova su mi slova na pocetku videa poznata... demoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rofl:
pa kako tako jebemu trunje? :D
SplinterCell
11.04.2010., 16:55
neznam mozda po postovima ono:rofl:
SplinterCell
11.04.2010., 16:55
jesi ti pametan:top:
malo stariji
11.04.2010., 17:07
olympus :eek:
SplinterCell
11.04.2010., 17:09
olympus :eek:
sta sa olympusom :ne zna::ne zna:
nevolja
11.04.2010., 17:17
ali nije bia objavljen pa maknut za par sati:mig:
R.E. Lee 1861
11.04.2010., 17:24
svašta sam čuo za opravdanja zbog manje brojke ljudi: puno kilometara, radni dan, dolazak sa repke, sunce u oči (svojevremeno koristila torcida) itd., ali eto prvi put čujem "koncert dan prije" :rofl: .. i to još za svoj rođendan, u svom gradu.. svaka čast, treba nešto izmislit, ova je originalna
droga24/7
11.04.2010., 17:25
zarazili ste cijeli grad a ima vas za bus na kat :rofl::rofl:
Rotary Button
11.04.2010., 17:34
Zato ste vi u milijunskom gradu na brojci od 200+ ljudi.
Nego vas je za do sada drugo (a neki bi rekli i prvo) najjače gostovanje od 90-ih bilo 26, pola busa.
Znaš ti o čemu ja pričam:mig:
Rotary Button
11.04.2010., 17:36
svašta sam čuo za opravdanja zbog manje brojke ljudi: puno kilometara, radni dan, dolazak sa repke, sunce u oči (svojevremeno koristila torcida) itd., ali eto prvi put čujem "koncert dan prije" :rofl: .. i to još za svoj rođendan, u svom gradu.. svaka čast, treba nešto izmislit, ova je originalna
Ja sam čuo i onu da su neki nesposobni napraviti X rođendanu, ili čak i onu da ekipu ne pali Osijek, Cibalia, Rijeka..nego se čeka Arsenal i onda cijeli grad postane urbana navijačka gerila:lol:
R.E. Lee 1861
11.04.2010., 17:41
e i to isto da, hehe, svašta se ljudi sjete
zarazili ste cijeli grad a ima vas za bus na kat :rofl::rofl:
govori pripadnik grupe koje ja na domacoj tekmi protiv Istre bilo jednako kao i Demona na jugu,u Puli vas je također bilo manje nego nas.
Boysici ako imate nesto pametno pisite,a provokacije i ostala sranja ostavite na svom topicu .
Ja sam čuo i onu da su neki nesposobni napraviti X rođendanu, ili čak i onu da ekipu ne pali Osijek, Cibalia, Rijeka..nego se čeka Arsenal i onda cijeli grad postane urbana navijačka gerila:lol:
osim što r.e. lee nije bbb, opet pišete o boysima u svojoj temi. jel znate vi pisat o ičem osim o bbb?
sretan rođendan
tko se opravadava ? Sta ti mislis da se mi imamo nekome opravdavati ? Rođendan je solidno odrađen ,a mi koji smo bili koncertu znamo kako je i zasto to utjecalo iduci dan. Ne pametuj bez razloga.
Rotary Button
11.04.2010., 17:49
osim što r.e. lee nije bbb, opet pišete o boysima u svojoj temi. jel znate vi pisat o ičem osim o bbb?
sretan rođendan
A droga?:D
Vi nam non stop uletavate i palite vatru:ne zna:
Hvala na lijepim željama:cerek:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.