View Full Version : Garbage topic
A droga?:D
Vi nam non stop uletavate i palite vatru:ne zna:
Hvala na lijepim željama:cerek:
pa kaj je droga krivo rekao? napisali ste poruku da ste zarazili cijeli grad a ima vas za bus na kat. i to mu je smiješno, s razlogom.
i sad kakve veze ima s tim koliko ima nas, u kakvom gradu živimo, koliko je naših išlo u atenu (valjda), itd? i kakve sve to ima veze s temom demoni?
da je nas 300 napisalo poruku da smo zarazili cijeli grad isto tako bi nam se ljudi smijali :ne zna:
pa kaj je droga krivo rekao? napisali ste poruku da ste zarazili cijeli grad a ima vas za bus na kat. i to mu je smiješno, s razlogom.
i sad kakve veze ima s tim koliko ima nas, u kakvom gradu živimo, koliko je naših išlo u atenu (valjda), itd? i kakve sve to ima veze s temom demoni?
da je nas 300 napisalo poruku da smo zarazili cijeli grad isto tako bi nam se ljudi smijali :ne zna:
da je vas 300 to napisalo stvarno bi vam se smijali jer ipak zivite u grad sa 1mil stanovnika... po tom omjeru vas bi trebalo biti 3000 da imate sta za reci i komentirati ovu poruku !
procitaj sta sam napisao tvojem kolegi za ono njegovo bus na kat
Demona je u maximiru bilo kao i vas velikih pergera,a u Puli nas je bilo vise nego vas i onda vi nesto pametujuete u vezi brojnosti :ne zna:
da je vas 300 to napisalo stvarno bi vam se smijali jer ipak zivite u grad sa 1mil stanovnika... po tom omjeru vas bi trebalo biti 3000 da imate sta za reci i komentirati ovu poruku !
procitaj sta sam napisao tvojem kolegi za ono njegovo bus na kat
Demona je u maximiru bilo kao i vas velikih pergera,a u Puli nas je bilo vise nego vas i onda vi nesto pametujuete u vezi brojnosti :ne zna:
jesi ti možda išao sa svagijem u razred? :s
a kaj da nas je 3500 onda bi prešli na ultra level 3 di bi nam se otključalo pravo za komentiranje kohortinih poruka :lol:
umorili se ??:confused:
http://www.medikus.hr/fokus/294-proljetni-umor.html
haha nemogu virovati da nam funcuti prigovaraju o brojkama na gotovanjima,
do ovog Vž na gostovanju osim st,zd i zg nije vas bilo priko 30..i sad ih ode 150 u Vž pa se odma javljaju..pokrijtese usima :rolleyes:
ocito je tesko za shvatiti bit poruke,ajde odjebite vise od ovog topica
droga24/7
11.04.2010., 19:03
ocito je tesko za shvatiti bit poruke,ajde odjebite vise od ovog topica
shvatili bi da vas je bilo puna tribina i da ste kaos napravili.. ovak ste samo dali materijala za smijeh.. :lol:
Playlife_
11.04.2010., 19:04
Kako se boysići lože na demone..:rofl::D
Robinho50
11.04.2010., 19:06
ajde reci AAAAAAAAAAAAAA :)
:rofl:
shvatili bi da vas je bilo puna tribina i da ste kaos napravili.. ovak ste samo dali materijala za smijeh.. :lol:
maloumnice tih DEMONA je bilo kao i vas na maximiru i vise nas je bilo na domacoj tekmi protiv dinama !!!! i onda se ti nesto nađes pricati o brojnosti :s:rofl::rofl::lol:
Veliki vladar
11.04.2010., 19:07
koje prozivaje...to je ocito samo los pokusaj humora...ima li ko od vas morona IQ veci od 55......
Cinjenice
Tornado 30ak ljudi u Puli , Zadar se bori za opstanak
Funcuti , 9 ljudi , Šibenik se bori za 2 mjesto u prvenstvu
Robinho50
11.04.2010., 19:13
uncuti su sama gluma i nista više..:kava:.....tornadu pohvale:top:..bar ih je svako gostovanje po 30ak iako im je klub loš...
ultras šbk
11.04.2010., 19:14
haha nemogu virovati da nam funcuti prigovaraju o brojkama na gotovanjima,
do ovog Vž na gostovanju osim st,zd i zg nije vas bilo priko 30..i sad ih ode 150 u Vž pa se odma javljaju..pokrijtese usima :rolleyes:
je,da nismo ti koji bi vam tribali prigovarati al nismo baš ni imali puno gostovanja osin tih šta si navea,s tin da nas je u Osijeku bilo 40.to si zaboravija :mig:
simpatizer
11.04.2010., 19:15
:brukica:
Svi koji prozivaju Demone zbog KUD Idijota su notorni debili! Alo ljudi, pa pola tribine je na cajkama
je, ali kako ti nerazumiš, pravi hrvat može slušat cajku ali se grozi od kvalitetne srpske muzike, i te koji to slušaju naziva srbinom četnikom i ono najgore jugonostalgičarom
e p i d e m i j a djeluje i tu na forumu:lol:
pazi ove bolesne budale(u postovima iznad),samo buncaju bezveze oni ovo oni ono....ajde trk do sestra milosrdnica po terapiju:top:
samo Istra...
SplinterCell
11.04.2010., 19:19
Nažalost neki daju 200% od sebe dok drugi ne mogu dati ni 20%,drugi pričaju o trebama,o kladionici itd..trećima je cilj da se napuše kao idioti i boli ih kurac za izgled tribine,navijanje i ostale bitne stvari,dio ih je došlo na sjever u miru pogledat tekmu i smeta im zastava ispred njih jer ne vide jednog Sammira koji dribla sam sebe,pa ima i onih koji se tuku međusobno i riješavaju svoje probleme na stadionu..Neki čak "ne mogu" dat 10 ili 20 kn za koreografiju iako je ulaz besplatan,a sutra će otić u izvan kontrole i kupit si FP patike ili majicu od 600 kn,kud to vodi ja neznam,ali polako mi sve ovo ide na kurac.Ljude se počelo molit da navijaju,dok je to prije sve išlo spontano i euforija je dolazila sama od sebe,tad smo bili svi ko jedan,sad to nismo sigurno..Neznam šta bi ljude moralo motivirat da navijaju,mene osobno motivira ova teška situacija,kad je najgore treba stisnut zube i grmit,pokazat svima tko smo,pokazat svima kako je to kad se voli klub u teškim situacijama..Ali izgleda da većina njih ne shvaća što to znači bit bbb,biti dio jedne velike grupe koja ima jebenu povijest..Prije kad bi pao gol znao sam prvog do sebe zagrlit i veselit se ko malo dijete iako ga prvi put vidim u životu..Ma neznam jednostavno sam bijesan i imao sam potrebu ovo napisat,ako se kome nesviđa neka obriše,nema problema.pozdrav svim pravim navijačima
ja ovo obrisat necu jer si ti genijalac i slazem se sa tobom u svim segmentima bravo...:top::top::top:
marsovacc
11.04.2010., 19:19
ja ne kužim zašto BBB uopće pišu na temi DEMONA. imaju svoju temu pa nek se tamo prave pametni
e p i d e m i j a djeluje i tu na forumu:lol:
pazi ove bolesne budale(u postovima iznad),samo buncaju bezveze oni ovo oni ono....ajde trk do sestra milosrdnica po terapiju:top:
samo Istra...
:lol::lol::lol::s
SplinterCell
11.04.2010., 19:22
šalji čestitke i pozdrave u svoje ime a ne u ime grupe!!
ja sam reko pozdrav od bbb a cestitke sam poslao od sebe ne od grupe :rofl:
SplinterCell
11.04.2010., 19:25
Kako se boysići lože na demone..:rofl::D
hahahaha mi smo uz torsidu najjaca grupa u hrvatskoj (kada imamo pravo izdanje onda smo najjaci u hrv.) a zasto se lozimo na demone pa ljudi rade dobre koreografije i dobro izgleda navijanje!:rofl::rofl::rofl::rofl:
govnjur
11.04.2010., 19:26
Kakva glupa prepucavanja. Hrpa navijača sluša punkere i rockere koji su suprotnog političkog razmišljanja od nas. I sad se bezveze moralizira kod demona.
a sta mi navijaci imamo zajednicko politicko razmisljanje?koje je
govnjur
11.04.2010., 19:26
Ajde vi nazad u taj "domovinski" rat, zivite u proslosti i slavi vasih heroja. Srecan vama dan socijalisticke republike hrvatske. Zivi bili.
DOGODINE U KNINU
ja ne kužim zašto BBB uopće pišu na temi DEMONA. imaju svoju temu pa nek se tamo prave pametni
kaže irriducibili da ne možemo mi srat koliko on može ključat. pa eto :ne zna:
SplinterCell
11.04.2010., 19:28
gle:ja sam samo navratio a kolko ja vidim da pun kurac pise na nasoj temi:p
govnjur
11.04.2010., 19:34
bla bla
Playlife_
11.04.2010., 19:36
hahahaha mi smo uz torsidu najjaca grupa u hrvatskoj (kada imamo pravo izdanje onda smo najjaci u hrv.) a zasto se lozimo na demone pa ljudi rade dobre koreografije i dobro izgleda navijanje!:rofl::rofl::rofl::rofl:
Skužio sam da na forumu postoje klanovi:zubo:
Jedan su Torcida, Tornado i Demoni, a drugi BBB, Ultrasi i Funcuti.:zubo:
A i druge grupe naginju prema kako kojem klanu samo ne tako izraženo ko ove.:rofl::D
Leecher
11.04.2010., 19:38
evo prenosim jedan text od jednog kolege..ovo je jebena realnost i to je stvarno više postalo žalosno..
Grad bez navijačkog mentaliteta,pretplaćene pičke od igrača koje boli kurac za nas,šugava uprava koja gleda svoje interese,jebeni stadion koji se urušava i koji ima titulu "najružniji na svijetu",jebenih 1500 ljudi na tekmi protiv Lokomotive,međusobne tučnjave,(NE)navijanje velikog dijela sjevera,onih koji imaju 10 min do stadiona,a vi dečki iz slavonije jebite se sa kondukterima,murijom,spavajte po kolodvorima,ostavite glas na tribini,ubacite 20 kn u kutiju za priloge iako vam nije ni kune više ostalo a imate još 200 km do kuće,neki i više..snalazite se kako znate tko vas jebe i samo i dalje sanjajte o tome kako će biti bolje,kako će se vratit ona "stara vemena"...Al iskreno dok je ovakvog mentaliteta ne vjerujem u to..To je i moje mišljenje i vjerujem 95% bbb-a iz slavonije i ostalih dijelova HR.
Pa ak si iz Slavonije zakaj ne navijaš sa svoj lokalni klub, Osijek ili kaj god?
To je problem HNl-a 90% Hrvatske je za Dinamo ili za Hajduk.
Zato cijenim Riječane oni navijaju za svoje.
droga24/7
11.04.2010., 19:41
maloumnice tih DEMONA je bilo kao i vas na maximiru i vise nas je bilo na domacoj tekmi protiv dinama !!!! i onda se ti nesto nađes pricati o brojnosti :s:rofl::rofl::lol:
sta si se sad uhvatio te utakmice? zna se dobro zasto je bilo takvo izdanje velikoumni..
a i da bilo je vas jednom i mnogo više pa ste nesto izgubili.. :rofl:
kako god okrenes nas ode na bilo 98%gostovanja više nego sta se vas može skupit na domacima.. a kamoli gostovanjima..
zato pssst.. male pudlice.. :rofl::rofl::cerek:
al zato si ti za svoj lokalni bayern
WOODOO CHILE
11.04.2010., 19:42
Pa ak si iz Slavonije zakaj ne navijaš sa svoj lokalni klub, Osijek ili kaj god?
Zato cijenim Riječane oni navijaju za svoje.Za koga da navija čovjek iz N.Gradiške???Ajde molim te...to su jebene idiotarije...za svoj lokalni klub...da...
Zdenko08
11.04.2010., 19:43
Ne treba se previše uzbuđivati što mnoge druge grupe, kojima predvode BBB, prate rad DP92 i znaju cijelu povijest N.K.Istre jer to samo dokazuje koliko vrijedi grupa DP92 i zato treba biti ponosan!
Meni srce zaigra kad pročitam na ovom topicu da purgeri znaju sve o našoj grupi, prate njen rad iz kola u kolo i znaju sve vezano i nevezano za njezinu navijačku aktivnost.
Zamisli neki tamo demoni nakon 10 godina ponovo se vrate u prvu HNL pa naprave više kvalitetnijih koreografija nego BBB-i od `86. Psihički to nije lako za podnijeti i zato ih treba razumijeti i pustit ih neka frustracije izbacuju na tipkovnici, a ne odgovarati na svaki zlonamjeran komentar!!!
Jasno mi je da im je i čudno što je bilo samo 300-tinjak ljudi na rodjendanu, jer smatraju da je DP92 treća skupina u RH, ali ipak treba biti objektivan i prizanti da to još nismo, što ne znači da nikad nećemo jer još ima nezaraženih ljudi u gradu i Istri.
Lijep pozdrav.
droga24/7
11.04.2010., 19:43
dobro jel si ti malo zaostao u razvoju ili?? :ne zna:
marsovacc
11.04.2010., 19:46
DEMONI koliko vas ide u split u srijedu??
i zdenko složio bi se s tobom da niste treća skupina u zemlji ipak je armada ispred vas al iza njih ste VI čini mi se
droga24/7
11.04.2010., 19:50
Ne treba se previše uzbuđivati što mnoge druge grupe, kojima predvode BBB, prate rad DP92 i znaju cijelu povijest N.K.Istre jer to samo dokazuje koliko vrijedi grupa DP92 i zato treba biti ponosan!
Meni srce zaigra kad pročitam na ovom topicu da purgeri znaju sve o našoj grupi, prate njen rad iz kola u kolo i znaju sve vezano i nevezano za njezinu navijačku aktivnost.
Zamisli neki tamo demoni nakon 10 godina ponovo se vrate u prvu HNL pa naprave više kvalitetnijih koreografija nego BBB-i od `86. Psihički to nije lako za podnijeti i zato ih treba razumijeti i pustit ih neka frustracije izbacuju na tipkovnici, a ne odgovarati na svaki zlonamjeran komentar!!!
Jasno mi je da im je i čudno što je bilo samo 300-tinjak ljudi na rodjendanu, jer smatraju da je DP92 treća skupina u RH, ali ipak treba biti objektivan i prizanti da to još nismo, što ne znači da nikad nećemo jer još ima nezaraženih ljudi u gradu i Istri.
Lijep pozdrav.
kvalitetnih koreografija :rofl: mislim da me nitko nije ovako nasmijao vec dugo..:lol: decki vi ste vrh u svim segmentima.. vrh vrhova.. ljepo pitam zasto takva poruka kad vas nije bilo.. to ti je isto da je torcida digla poruku fantomi u pirotehnici i zapalila 3 baklje.. isto bi im se svi smijali.. ako vec nesto radite onda to i opravdajte.. epidemija..hahha epidemija smijanja demonima :top::lol::lol:
A i druge grupe naginju prema kako kojem klanu samo ne tako izraženo ko ove.:rofl::D
Armada možda nekom naginje:ne zna:, al Kohorta je definitivno u ovom drugom bloku:D
...za razliku od nekada...
marsovacc
11.04.2010., 19:55
pa purgeri šta ste se toliko uhvatili te epidemije. pogledajte to s te strane:podatke ću govorit napamet i možda neće bit toči pa nek me upućenijiisprave
znači ako je lani ili prije 2god bilo njih 50 na tribini i ako im se sad broj povečao na 300 pa to je već epidemija ipak je to povećanje za 6 puta a broj sad može samo rast
tastatura zg
11.04.2010., 19:56
Ja mislim da bi boysi trebali navijat svaki za svoj kvartovski klub,jer ak je to tvoj kvart onda navijaj za njega,a ne svi za Dinamo..koja je to fora
hahahahaha ja cu poludit
Playlife_
11.04.2010., 19:57
Armada možda nekom naginje:ne zna:, al Kohorta je definitivno u ovom drugom bloku:D
...za razliku od nekada...
Pa Armada ako nekom uopće naginje, to sigurno nije prvi klan.:zubo:
Ma ja se ionako zajebajen.:D Samo ponakad neke grupe brane ove druge i tako to.:D
Leecher
11.04.2010., 20:00
al zato si ti za svoj lokalni bayern
Da, ali ja se ne žalim. Ak mi je do nogometa fino upalim TV i udri sigurno neću ić gledat NK Mamić.
Ne morate sad skakat na mene i režat ali priznajte da ovo kaj kažem je istina.
Kužim da je navijanje za Dinamo možda obiteljski generacijski prenašano u Slavoniji (iz vremena YU lige) ali to nimalo ne pomaže današnjoj situaciji u Hrvatskom nogometu.
SplinterCell
11.04.2010., 20:01
jesi ti glup ja sam iz bj iz zas bi ja sad trebo bit za nk bjelovar tebi je samo stvar u području u koje se nalaziš ne u ljubavi prema klubu:lol:
No Remorse
11.04.2010., 20:01
Uspoređivati nekog iz Rijeke i Nove Gradiške je u najmanju ruku nezahvalno i glupo.
Ako netko iz Rijeke navija za Dinamo ili Hajduk, da, može se reći da je to glupo, ali za nekog iz Nove Gradiške...pretjeruješ.
Robinho50
11.04.2010., 20:03
:facepalm:
zloKombi
11.04.2010., 20:04
Da, ali ja se ne žalim. Ak mi je do nogometa fino upalim TV i udri sigurno neću ić gledat NK Mamić.
Ne morate sad skakat na mene i režat ali priznajte da ovo kaj kažem je istina.
Kužim da je navijanje za Dinamo možda obiteljski generacijski prenašano u Slavoniji (iz vremena YU lige) ali to nimalo ne pomaže današnjoj situaciji u Hrvatskom nogometu.
ajd odi i dalje gledat TV , priznajemo da tvoj mozak nema veze sa istinom
ovaj post je stvarno školski primjer sintagme "biti upućen u nekaj ko Mara u krivi kurac" :s
sta si se sad uhvatio te utakmice? zna se dobro zasto je bilo takvo izdanje velikoumni..
a i da bilo je vas jednom i mnogo više pa ste nesto izgubili.. :rofl:
kako god okrenes nas ode na bilo 98%gostovanja više nego sta se vas može skupit na domacima.. a kamoli gostovanjima..
zato pssst.. male pudlice.. :rofl::rofl::cerek:
onda si sigurno bio tamo kada mozes napisati ovkvu glupost da je nas bilo vise kada smo izgubili nesto.
Velikoumni samo budi svjestan cinjenice da ste vi iz grada koji vise od 10 puta veci od Pule pa se onda igraj brojakama.
:cerek:
Leecher kaže:
dobro jel si ti malo zaostao u razvoju ili??
dobro jel si ti malo zaostao u razvoju ili?? :ne zna:
ili droga jednostvno koriste nekaj bolje od tebe :lol::s:s
jeste za par transfera, nudim funcute i olympusa za tornado :ne zna:
vidim kvalitetna rasprava i još bolji odgovori,bravo ekipa ;) (čast izuzetcima) Pozdrav
Ne treba ništa, evo poklanjamo vam i Tornado i Demone:D:mig:
Playlife_
11.04.2010., 20:16
:lol:
Nedamo Tornado 1950
:D
vidim kvalitetna rasprava i još bolji odgovori,bravo ekipa ;) (čast izuzetcima) Pozdrav
A jeste se jučer slikavali s babama u tramvaju?:lol:
Ništa osobno...:)
O kakvim babama u tramvaju pričaš?I ajde predstavi se,ako te šta zanima slobodno se javi na PM...
droga24/7
11.04.2010., 20:23
onda si sigurno bio tamo kada mozes napisati ovkvu glupost da je nas bilo vise kada smo izgubili nesto.
Velikoumni samo budi svjestan cinjenice da ste vi iz grada koji vise od 10 puta veci od Pule pa se onda igraj brojakama.
:cerek:
hoces rec da vas nije bilo više :confused:
[QUOTE=droga24/7;26061097]hoces rec da vas nije bilo više :confused:[/QUOT
naravno nemože ova rasprava samo tako proteći bez mene...:D
demoni su totalna avangarda za sve grupe u hr a vjerojatno i šire...
na dan 10.4. kad grupe u hr razvijaju hr zastave i pjevaju domoljubne pjesme oni imaju "koreografiju" sa stisnutom šakom ( obilježje antifašizma )
jebiga da nije antifašista di bi bila istra geografski?:mig:
hvale se brojkom na maksimiru od ni 200 ljudi u prvoj utakmici svog novog kluba u prvoj ligi gdje se kao moraju pokazat i pokazuju prstom u grupu koja je tada proživljavala najgore srazdoblje u svojoj povijesti za brojnost na tribini dok je van stadiona na maksimirskoj zbivao RAT među članovima bbb-a.
istu tu grupu prozivaju za izdanje u puli a utakmica je počela u 13:30
podsjetimo se kako je to izgledalo 4 dana prije gostovanja dinama u bruxelessu:
http://img179.imageshack.us/img179/1085/istradinamo00.th.png (http://img179.imageshack.us/i/istradinamo00.png/)
http://img408.imageshack.us/img408/6624/stenjevecalcos.th.jpg (http://img408.imageshack.us/i/stenjevecalcos.jpg/)
puna gostujuća tribina :kava: ( klik na sliku)
lizanje sa drugom navijačkom grupom u gradu je još jedan gaf,opjevani popušeni udarni transparent...
e a koliko je bila cijena gostovanja u prvoj tekmi u 1.hnl? 60kn
a koliko za rijeku? 30kn
naravno karte za utakmice plaćena od strane novog kluba :kava:
naravno ima tu još gostovanja ali cijene više nisu javne...
GO haribosi GO...:usama:
ali mislim da daljnje rasprave na temu epidemije ili bilo čega drogog nebi trebalo biti, oni kojima su demoni super neka ih komentiraju oni kojima nisu neka gledaju svoje dvorište, a demoni neka nastave radit svoj "posao" najbolje kako znaju...
(ponavljam još jednom-ne brišite moj post, jer ne provociram nego raspravljam vezano za temu i repliciram demonima koji u temi pišu)
Via Sebenico
11.04.2010., 20:27
je,da nismo ti koji bi vam tribali prigovarati al nismo baš ni imali puno gostovanja osin tih šta si navea,s tin da nas je u Osijeku bilo 40.to si zaboravija :mig:Ajmo ljudi ostavimo se čorava posla, ko se more miriti s ultra rvatskim grupama ala demoni, tornado itd, svako gostovanje redovni, najmanje ih je 30 a najviše 45...
Eto danas Tornado odličan u dvorani protiv najomraženije Cibone sto ljudi u kopu i to je za pohvalu, evala.
flash67
11.04.2010., 20:28
ja sam reko pozdrav od bbb a cestitke sam poslao od sebe ne od grupe :rofl:
danas se svatko naziva BBB-om...
maj_moon
11.04.2010., 20:29
Ajmo ljudi ostavimo se čorava posla, ko se more miriti s ultra rvatskim grupama ala demoni, tornado itd, svako gostovanje redovni, najmanje ih je 30 a najviše 45...
Eto danas Tornado odličan u dvorani protiv najomraženije Cibone sto ljudi u kopu i to je za pohvalu, evala.
Za razliku od vas koji svaku utakmicu punite cilu tribinu na Baldekinu :top:
droga24/7
11.04.2010., 20:31
18 ljudi tocno
da i :ne zna:
Via Sebenico
11.04.2010., 20:33
Za razliku od vas koji svaku utakmicu punite cilu tribinu na Baldekinu :top:A da zaminite KK Zadar za našu KK Prčiju, pa bi i vi onda punili ka i mi svaku utakmicu na Baldekinu.
Prelkoc
11.04.2010., 20:36
danas se svatko naziva BBB-om...
ma to je onaj proud to be croat...debil koji skuplja one karikatura sličice i traži zastavicu 1986
droga24/7
11.04.2010., 20:36
Leecher kaže:
dobro jel si ti malo zaostao u razvoju ili??
ili droga jednostvno koriste nekaj bolje od tebe :lol::s:s
a-a :kava:
moje je najbolje :mig:
Boreia Proasteia
11.04.2010., 20:38
Treba napisati istinu, jer kako Biblija kaže...istina će vas/nas osloboditi...ovako sami sebe lažemo
boysNG
Našmrkat se kokaina i na tribinu, jebeš alkohol, ko to danas uzima...hahaha
stariplac
11.04.2010., 20:39
naravno nemože ova rasprava samo tako proteći bez mene...:D
demoni su totalna avangarda za sve grupe u hr a vjerojatno i šire...
na dan 10.4. kad grupe u hr razvijaju hr zastave i pjevaju domoljubne pjesme oni imaju "koreografiju" sa stisnutom šakom ( obilježje antifašizma )
jebiga da nije antifašista di bi bila istra geografski?:mig:
hvale se brojkom na maksimiru od ni 200 ljudi u prvoj utakmici svog novog kluba u prvoj ligi gdje se kao moraju pokazat i pokazuju prstom u grupu koja je tada proživljavala najgore srazdoblje u svojoj povijesti za brojnost na tribini dok je van stadiona na maksimirskoj zbivao RAT među članovima bbb-a.
istu tu grupu prozivaju za izdanje u puli a utakmica je počela u 13:30
podsjetimo se kako je to izgledalo 4 dana prije gostovanja dinama u bruxelessu:
http://img179.imageshack.us/img179/1085/istradinamo00.th.png (http://img179.imageshack.us/i/istradinamo00.png/)
http://img408.imageshack.us/img408/6624/stenjevecalcos.th.jpg (http://img408.imageshack.us/i/stenjevecalcos.jpg/)
puna gostujuća tribina :kava: ( klik na sliku)
lizanje sa drugom navijačkom grupom u gradu je još jedan gaf,opjevani popušeni udarni transparent...
e a koliko je bila cijena gostovanja u prvoj tekmi u 1.hnl? 60kn
a koliko za rijeku? 30kn
naravno karte za utakmice plaćena od strane novog kluba :kava:
naravno ima tu još gostovanja ali cijene više nisu javne...
GO haribosi GO...:usama:
ali mislim da daljnje rasprave na temu epidemije ili bilo čega drogog nebi trebalo biti, oni kojima su demoni super neka ih komentiraju oni kojima nisu neka gledaju svoje dvorište, a demoni neka nastave radit svoj "posao" najbolje kako znaju...
(ponavljam još jednom-ne brišite moj post, jer ne provociram nego raspravljam vezano za temu i repliciram demonima koji u temi pišu)
Zato su vama iz sezone u sezonu skuplje karte na Maksimiru.:D
Pošto su van jučer bile karte?
Biće zadnje kolo mukte majica i kobasa.
Svi u plave majice, kobase u ruke pa da navijamo.
since07
11.04.2010., 20:41
Ajmo ljudi ostavimo se čorava posla, ko se more miriti s ultra rvatskim grupama ala demoni, tornado itd, svako gostovanje redovni, najmanje ih je 30 a najviše 45...
Dođi na tešta,tešta :mljacko:
Ma kakav kokain,ekipa NG uvijek s litrom domaće šljive..:D
No Remorse
11.04.2010., 20:42
Jadno:
http://www.badblueboys.hr/img/ArticleImages/16037.jpg
Sbk1983
11.04.2010., 20:46
svašta sam čuo za opravdanja zbog manje brojke ljudi: puno kilometara, radni dan, dolazak sa repke, sunce u oči (svojevremeno koristila torcida) itd., ali eto prvi put čujem "koncert dan prije" :rofl: .. i to još za svoj rođendan, u svom gradu.. svaka čast, treba nešto izmislit, ova je originalna
Na ovo sam se dobrano nasmijao,da je izvučeno iz konteksta-da,ali opet svaka cast autoru...:s
di i :ne zna:
ako si bio sve znas , forum nije mjesto za takve rasprave
ti kao postariji čovjek a nisi ozbiljan nego se još ponašaš ko pravi indijanac i pitaš me retoričko pitanje.
da maksimir je ove sezone imao slobodan ulaz na inter,lokomotivu i imat će protiv zagreb i karlovca.
ne pitaj me zašto i kako jer nije do nas.i meni to smeta jer sam kupio godišnju za kurac.
protiv hajduka 1.5. se normalno plaćaju karte.
ove gluposti neka se prebace u garbage pa kome se da nek se tamo dopisuje a temu ostavimo demonima i raspravama sa njima jer za to tema i služi...
daj muči molin te, i reci mi koliko ste vi odnavijali gori :rolleyes:
i od ovoga ste napravili veliku misu,nevjerojatno...
fanatik je jedini razumija ovu zahebanciju:lol:
strašno
droga24/7
11.04.2010., 20:50
ako si bio sve znas , forum nije mjesto za takve rasprave
ovo je trebalo bit da i.. :cerek: nema veze..
nego ako smijem primjetit..
nije li vas na prijašnjim rođendanima bilo ipak više nego sad?
Boreia Proasteia
11.04.2010., 20:52
Šabane, vrati balvanee!!
Leecher
11.04.2010., 20:58
Uspoređivati nekog iz Rijeke i Nove Gradiške je u najmanju ruku nezahvalno i glupo.
Ako netko iz Rijeke navija za Dinamo ili Hajduk, da, može se reći da je to glupo, ali za nekog iz Nove Gradiške...pretjeruješ.
Gle ok je da on navija i sve da mi imamo normalnu ligu. Ali ovakva situacija se neće moć održavat vječno. Klubovi opstaju jer ih gradovi financiraju i državne monopolističke tvrtke( pranje para!).
Ja sam zagrepčanin, ali doć gledat mamićevu prćiju nebi išo da mi plate. Meni se je klub totalno zgadio. Kad izgube nije me briga 5%.
Za NK Zagreb nemrem navijat jer ne Medić jedno 100 puta lošija kopija Mamića.
Neki Slavonac može navijat za Dinamo, ali isto tako ja se mogu žalit jer ja za razliku od njega financiram taj klub. Jer ja (moji starci točnije) financiram mamićevu prčiju pod izlikama nekakvog "vrhunskog sporta":s "održavanja stadiona" itd dok on prodaje svoje robove, trpa lovu u džep i vozi Bentley. Da ne spominjem da je klub neprofitno društvo građana ....
I povrh svega još ima obraza tražit novi stadion ili 2(!!!!), jer kao ljudi ne dolaze zbog lošeg Maximira.
Začudo loš Maximir nikog ne smeta kad igra repka ili gostuje Arsenal.
Da se razmemo ja nisam tip za "sjever" ja prvenstveno volim gledat nogomet. Ja i onakvi poput mene nemamo što vidjet u našoj ligi i zato je Istok i Zapad prazan. Problem nije Dinamo problem su Varteks, Međimurje, Istra ...itd.
Liga je sprdačina i jedino kaj je održava su sumnjive financijske potpore. Trenutak kad to prestane je gotovo ide se u amaterizam, ali to nije moj problem ja gledam Englesku, Španjolsku, Njemačku, Talijansku ligu...
Ne bi ja riječ reko da je Mamić ili netko drugi vlasnik Dinama, ali dok ga "ja" financiram to neprofitno društvo građana koje gleda ravno 1500 ljudi po tekmi u milijunskom gradu....
Valjda me kužite.
šabani nonda
11.04.2010., 21:01
Šabane, vrati balvanee!!
http://www.youtube.com/watch?v=WO2tjFNI1Ug&feature=related
droga24/7
11.04.2010., 21:04
Valjda me kužite.
NE! šta ti smeta navijac dinama koji nije iz zagreba?
stariplac
11.04.2010., 21:04
Gle ok je da on navija i sve da mi imamo normalnu ligu. Ali ovakva situacija se neće moć održavat vječno. Klubovi opstaju jer ih gradovi financiraju i državne monopolističke tvrtke( pranje para!).
Ja sam zagrepčanin, ali doć gledat mamićevu prćiju nebi išo da mi plate. Meni se je klub totalno zgadio. Kad izgube nije me briga 5%.
Neki Slavonac može navijat za Dinamo, ali isto tako ja se mogu žalit jer ja za razliku od njega financiram taj klub. Jer ja (moji starci točnije) financiram mamićevu prčiju pod izlikama nekakvog "vrhunskog sporta":s "održavanja stadiona" itd dok on prodaje svoje robove, trpa lovu u džep i vozi Bentley. Da ne spominjem da je klub neprofitno društvo građana ....
I povrh svega još ima obraza tražit novi stadion ili 2(!!!!), jer kao ljudi ne dolaze zbog lošeg Maximira.
Da se razmemo ja nisam tip za "sjever" ja prvenstveno volim gledat nogomet. Ja i onakvi poput mene nemamo što vidjet u našoj ligi i zato je Istok i Zapad prazan. Problem nije Dinamo problem su Varteks, Međimurje, Istra ...itd.
Liga je sprdačina i jedino kaj je održava su sumnjive financijske potpore. Trenutak kad to prestane je gotovo ide se u amaterizam, ali to nije moj problem ja gledam Englesku, Španjolsku, Njemačku, Talijansku ligu...
Ne bi ja riječ reko da je Mamić ili netko drugi vlasnik Dinama, ali dok ga "ja" financiram to neprofitno društvo građana koje gleda ravno 1500 ljudi po tekmi u milijunskom gradu....
Valjda me kužite.
Ja te nekužin,aj ako moš od početka pa sve lipo pomalo mi objasni.:ne zna:
šabani nonda
11.04.2010., 21:06
Valjda me kužite.
gle, neznam za druge al ja te kužim.
ali ti ne kužiš nas.. tema nije dinmo ni zdravko mamić ni kome tvoji starci daju pare ni s kim ti se sestra puca, tema su bbb. sam kažeš da nisi pripadnik istih, ne osjećaš se čak ni kao dinamovac već samo simpatizer tu i tamo pa sa oproštenjem frende možeš lagano odjebat sa teme, osim ako naravno nemaš za reći nešto vezano za naziv teme. iako već po tvojim prijašnjim postovima mislim da mogu razlučit što misliš.
Ti ono imaš 11 godina? Imaš 40+ u guzici, ostavi se ćorava posla i dičjih spika. Svak ko ima 5 utakmica u nogama zna kako stvari stoje, zna se u kojem je rangu Tornado i nema te rasprave po internetu koja to more prominit, ali se bogami zna i ko su i što su Funcuti.
Nemojmo se farbati i raspravljati na nivou male dice.
navijač
11.04.2010., 21:09
Jadno:
http://www.badblueboys.hr/img/ArticleImages/16037.jpg
kaj je tu jadno?
Rotary Button
11.04.2010., 21:10
Ajmo redom, vaše najjače gostovanje ili drugo po redu?
26 ljudi, radni dan, a nije Atena?
Švicarska i tekma sa Partizanom?
Čuvari katoličke časti podbacili u brojnosti, ono oko stadiona i ostalo mene ne zanima, nego iz ZG-a krenulo pola busa.
Onda vaša slika iz Pule, nemoj te iz daleka stavljati i lagati ljude, znaš da je i naš fotograf bio tamo, bilo vas je 250-280 metodom crvenih točkica.
Cijena gostovanja je uvijek javna kada se ide u većem broju. Odnosno kada se zna da se sprema 3 ili više autobusa.
Kada idemo kombijima jel ti i onda treba pisati tko nam iznajmljuje i koliko ih plaćamo?
Sa Torcidom iz Pule su odnosi korektni jer oni i jesu navijači za razliku od tvojih kolega koji su grupica simpatizera Dinama. Torcida Pula poštuje svoj grad i nas kao jaču i brojniju grupu u gradu. A ovi vaši misle da su mangupi a nisu ni blizu toga. Koketiranje sa redarskom službom određenih pojedinaca odmah pokazuje da su ti neki ljudi van navijačke priče.
Koreografija sa stisnutom šakom je prigodna uvijek, šaka je naš znak i nemamo se mi šta sramiti ili micati svoj grb. Pa bio to prvi maj ili dan NDH.
Puno priče o nekoj kako bi neki rekli nebitnoj grupi.
Valjda znači da neki kurac i valjamo.
No Remorse
11.04.2010., 21:12
kaj je tu jadno?
http://www.youtube.com/watch?v=tAp8T20Qrl8
navijač
11.04.2010., 21:13
http://www.youtube.com/watch?v=tAp8T20Qrl8
to stoji.mislio sam da mislis na poruku.ps.njih bas upravo slusam :top:
kuzma2222
11.04.2010., 21:18
http://profile.ak.fbcdn.net/v228/427/53/n1240690182_1401.jpg
:lol::rofl:
:rofl::rofl::s
Onda vaša slika iz Pule, nemoj te iz daleka stavljati i lagati ljude, znaš da je i naš fotograf bio tamo, bilo vas je 250-280 metodom crvenih točkica.
Sa Torcidom iz Pule su odnosi korektni jer oni i jesu navijači za razliku od tvojih kolega koji su grupica simpatizera Dinama.
Koreografija sa stisnutom šakom je prigodna uvijek, šaka je naš znak i nemamo se mi šta sramiti ili micati svoj grb. Pa bio to prvi maj ili dan NDH.
Puno priče o nekoj kako bi neki rekli nebitnoj grupi.
Valjda znači da neki kurac i valjamo.
ajmo redom...
nas je bilo više u 13:30 u puli nego vas organiziranim plaćenim gosstovanjem u maksimiru u prvoj prvoligaškoj utakmici vašeg novog kluba.
čak ste nas i prebrojavali bože dragi, ja nemam drugih slika iz pule ti imaš stavi u našu temu ili tu svejedno.
dobri odnosi sa torcidom pula-joše jedna vaša teška idiotarija! zamisli jer njih smatrate navijačima a naše simpatizerima pa nemogu vjerovat demoni fakt ste avangarda za cijeli navijački svijet!
stariplac
11.04.2010., 21:20
Nemoš virovat.:lol::lol::lol:
Ovi je jači nego ka oni šta bi Tita tetovirali.
Jeli ovo zajebancija ili tetovaža?????
VallisAurea
11.04.2010., 21:23
NE! šta ti smeta navijac dinama koji nije iz zagreba?
Pa jel nije ocito .. Mi govorimo šta a ne kaj .. :kava:
nevolja
11.04.2010., 21:25
Nemoš virovat.:lol::lol::lol:
Ovi je jači nego ka oni šta bi Tita tetovirali.
Jeli ovo zajebancija ili tetovaža?????
najdrazi izbacivac u splitu:lol:
koji je ovo kralj od covika
a sta mi navijaci imamo zajednicko politicko razmisljanje?koje je
a većina ima suprotno od punkera i rockera.
marsovacc
11.04.2010., 21:26
ajmo redom...
nas je bilo više u 13:30 u puli nego vas organiziranim plaćenim gosstovanjem u maksimiru u prvoj prvoligaškoj utakmici vašeg novog kluba.
čak ste nas i prebrojavali bože dragi, ja nemam drugih slika iz pule ti imaš stavi u našu temu ili tu svejedno.
dobri odnosi sa torcidom pula-joše jedna vaša teška idiotarija! zamisli jer njih smatrate navijačima a naše simpatizerima pa nemogu vjerovat demoni fakt ste avangarda za cijeli navijački svijet!
baš se nisko spuštaš. prvo se natječete s torcidom da ste broj jedan na hrvatskoj sceni a sad tu radite usporedbe s DEMONIMA koji ruku na srce mogu bit najviše na 4.mjestu na hrvatskoj navijačkoj sceni.
uz to zagreb je milijunski grad a pula nema ni 50tisuća stanovnika
BBB-stvarno se nisko spuštate
DEMONI-nemojte ništa zamjerit nisam mislio vas umanjivat
baš sam to htio napisat...dokle je došlo da se na internetu svađam sa jebenim demonima oko brojnosti i neznam čega više...
nemojte zamjerit jer sam malo pretjeral navukli su me. nebum više.pozdrav svima
Rotary Button
11.04.2010., 21:33
ajmo redom...
Je i dobili smo svaki po ulaznicu za disko klub kada smo se vratili i 30 kn džeparca:mig:
Pa prebrojali smo vas, normalno, jer inače bi za par godina slušao mitske pobjede hrabrih bojsa koji su u 13:30 došli u daleku Pulu pojeli Demone u navijanju, razvalili redare i najurili policiju..
Nemam ja slike, ja sam samo gledao, ali da ti kažem iskreno ne bi ti ih ni dao. Kad jedna grupa kao BBB nije sposobna pola godine srediti jednog fotografa to pokazuje koliko ste jadni bili.
Torcida Pula je za tvoje svemirski brod, ima tu puno materijala zašto tako mislimo. Nije to bezveze rečeno ni izmišljeno.
Vaših koji su navijači ima manje od 5 u Puli, pa si ti sada misli kako da ih se drugačije smatra i gleda.
droga24/7
11.04.2010., 21:35
Pa jel nije ocito .. Mi govorimo šta a ne kaj .. :kava:
kaj? :confused::ne zna::kava:
stariplac
11.04.2010., 21:36
baš sam to htio napisat...dokle je došlo da se na internetu svađam sa jebenim demonima oko brojnosti i neznam čega više...
Di ćeš?
Samo ti nastavi.
Ima nas šta te čitamo sa pažnjon.:ne zna:
ne razumijem ovu priču u vezi gostovanja u Zagreb za 60 kuna. pa mi prije svakog gostovanja na domaćoj tekmi skupljamo lovu međusobno s kojom snizujemo cijenu busa. možda će za Split bus biti 50 kuna ako na Cibaliji kolo prije bude 200 ljudi dalo po cenera, dva. ne kužim priču. očito su sposobni jeftinije proći i to je to.
Via Sebenico
11.04.2010., 21:42
Ti ono imaš 11 godina? Imaš 40+ u guzici, ostavi se ćorava posla i dičjih spika. Svak ko ima 5 utakmica u nogama zna kako stvari stoje, zna se u kojem je rangu Tornado i nema te rasprave po internetu koja to more prominit, ali se bogami zna i ko su i što su Funcuti.
Nemojmo se farbati i raspravljati na nivou male dice.30 + molim ljepo, Tornado i Funcuti iza Torce dvi najstarije grupe u Rvatskoj.
VallisAurea
11.04.2010., 21:43
kaj? :confused::ne zna::kava:
Pa pitao si šta mu smeta navijac dinama koji nije iz zg ... eto .. Mozda mu smeta što negovorimo kaj ... :mig:
droga24/7
11.04.2010., 21:44
Pa pitao si šta mu smeta navijac dinama koji nije iz zg ... eto .. Mozda mu smeta što negovorimo kaj ... :mig:
možda je samo uber glup :top:
00otpisan00
11.04.2010., 21:55
Tornado i Funcuti iza Torce dvi najstarije grupe u Rvatskoj.
e pape oš me voditi na derby? nisi platija alimentaciju staroj za ovi misec
00otpisan00
11.04.2010., 21:56
ovo je trebalo bit da i.. :cerek: nema veze..
nego ako smijem primjetit..
nije li vas na prijašnjim rođendanima bilo ipak više nego sad?
opet si zapalio topcica marihuane...
00otpisan00
11.04.2010., 21:58
Jel ima koja slika protiv Zagreba?
sa foruma funcuta
"U ime kluba navijača ŠF, od sada pa nadalje slike sa utakmica se neće stavljati na internet. Razlog je jednostavan, mi nismo tu radi drugih navijača već izključivo radi kluba i igrača.
Šibenski Funcuti"
pitam se zašto- he he
Sjeveroistok
11.04.2010., 22:02
bla bla
pičku materinu odgovora :mad:
a šta ti udaraš baklju i češeš muda dok se drugi trse a,šta je krivo reka,šta?
brajo ako ti dosad nisi nijednon čuja da jedni znaju kasnit sa drugima onda si izgubljeni slučaj,jbg,šta ću ti ja poj se ličit..
uglavnon more se uvik bolje al doće i to na svoje :kava:
A na forumu Funcuta kako ne podržavaju te igrače jer su počeli sa rasprodajom u prvenstvu. Ali onda se pobjedilo u VŽ i valjda se sve zaboravilo.
A mogli su bar slike sa ročkasa staviti:ne zna:
Sbk1983
11.04.2010., 22:09
BAU,ne piši gluposti,i odi do svog topica,pa brani čast u svezi otimanja udarnog,lizanja za Torcom, los odaziv za vaš ročkaš ( a razlog vam je vise nego jadan).. Usput,odi nahttp://www.sportnet.hr/vijesti/395077/nogomet-1-hnl/pobjeda-za-funcute ,pa vidi slike,te kompariraj onda.. Možes i metodom crvenih tockica,posto vidim da je to avangarda u svezi Demona.. :kava:
Veliki vladar
11.04.2010., 22:12
sa foruma funcuta
pitam se zašto- he he
Sta zasto ? u zadnje vrime i vise nego solidne predstave......ali tvoj pileci mozak nije moga izdrzat tezinu priglupe misli,a da ne podijeli s svijetom :rolleyes:
A na forumu Funcuta kako ne podržavaju te igrače jer su počeli sa rasprodajom u prvenstvu. Ali onda se pobjedilo u VŽ i valjda se sve zaboravilo.
A mogli su bar slike sa ročkasa staviti:ne zna:
Gle, ako citas taj forum vidia si da je 90% zajebancija...a i to o cemu pricaj je u principu stav pojedinca koji je ima oponenata,a ne stav vecine ili ne daj boze udruge kako pokusavas predstaviti (ili izravno receno - lagati)
Sjeveroistok
11.04.2010., 22:14
pa jel vidis ti njemu nick sta se cudis:ne zna:
inace,dis ti,nema te:ne zna:
ma šta ga jebe koju kurčinu,neka nađe najbližu klupicu uza sunce i nek svira..
a ja..ma pusti me đavlu,biće od vrimena,ko će ga znat
niku večer me uncuti zamalo koštali lađenja odi,ajme ka se sitin..:)
rezime svega- Demoni su očito djeca roditelja hajdukovaca, tak da ništa čudno kaj se tiče ovih postova :kava:
:p
00otpisan00
11.04.2010., 22:18
BAU,ne piši gluposti,i odi do svog topica,pa brani čast u svezi otimanja udarnog,lizanja za Torcom, los odaziv za vaš ročkaš ( a razlog vam je vise nego jadan).. Usput,odi nahttp://www.sportnet.hr/vijesti/395077/nogomet-1-hnl/pobjeda-za-funcute ,pa vidi slike,te kompariraj onda.. Možes i metodom crvenih tockica,posto vidim da je to avangarda u svezi Demona.. :kava:
evo tek sada vidim, ok je to da ne stavljate slike na net jer se onda samo glupe rasprave protežu. sve u svemu predobro izdanje na rožendanu, a šta je našetalici pisalo? e i jos jednom iskreno predobro ste rodjendan odradili.
Tako je, stari me vodio na Istru jer je on Hajdukovac!
jandra047
11.04.2010., 22:21
jebiga nije se palilo jer je par ljudi palo, a mala smo grupa i postrožile su se kontrole, a pošto nas je malo lako skuže...
a vas inače ima doma stalno preko 100:kava:
odbij seal
11.04.2010., 22:21
Sućo :rofl: ,poznatiji kao brat "don matea" mrave svaka čast ,znan debila odobno ,ali ovo me nasmijalo do suza ,inače ima on komičnih tetovaža ,ali ova je vrh vrhova ,to samo on može :D ,čin san vidija sućinu glavurdu i tatoo nisan ni na trenutak posumnja da je u điru photoshop :lol::lol::lol:
Sjeveroistok
11.04.2010., 22:24
počeja pisat pa izbrisa..:rolleyes:
onda gledan dalje pa se od bisa odlogira..:rolleyes:
vraćan se za par min opet se logiran i pišen,pa izbrišen..:rolleyes:
neznan,da san napisa rekli bi ljudi stiraj ovoga u kliniku i obuči mu košulju..:facepalm:
da mandrili,južnjaci,pisma nakon polufinala jebi se jebi Splite..
joooo ka čujen taj pjesmuljak,jel ti stvarno triban reć šta mi kroz glavu prolazi ili :cerek:
Tako je, stari me vodio na Istru jer je on Hajdukovac!
sarkazam ti nije prošao jer si napisao hajdukovac velikim početnim slovom...
vi ste i statistički najslabija karika- zbogom :p
p.s. sad realno, kog briga za broj nekoga negdje? to su svi pokupili neke tovarske đireve pa se sad i sve broji, mjeri, računa, bilježi i rade grafikoni na kraju kola... mislim da su Demoni osvježenje scene, al ovakve rasprave ne trebaju nikome. treba to sve brisat u korijenu.
...ne se zajebavat sa govnjurom,momak je napravija više nego po foruma ovdi :nono: ...
Sada bi ti nešto napisao ali nemogu jer sam ispao kao najslabija karika...
rezime svega- Demoni su očito djeca roditelja hajdukovaca, tak da ništa čudno kaj se tiče ovih postova :kava:
:p
rezime svega-da su smješni ovi bluzeri po forumu od demona sa prepucavanjima nas je bilo više...kajmacirajte u svom odjeljku:flop:
Treba palit stalno da se naviknu, onda će im biti normalno hehe..
Nama probili štek redari majke im ga nabijem.
Sada bi ti nešto napisao ali nemogu jer sam ispao kao najslabija karika...
kupi kviska :)
Valjda me kužite.
A jel ti se sviđa zagrebački Pride, ili više briješ na Pariz, London, Minhen itd...?
Nije provokacija.
Treba palit stalno da se naviknu, onda će im biti normalno hehe..
Nama probili štek redari majke im ga nabijem.
teško je pojedincima iz velikih grupa shvatiti da je funkcioniranje malih grupa jako teško. nama recimo da 20-ak ljudi iz "prve ekipe" dobije zabrane Gademzi prestaju postojati. nažalost ali je tako.
Sjeveroistok
11.04.2010., 22:32
kupi kviska :)
a ti kupi otrova..:)
daj bogati samo sereš,molaj ljude sa svojin davljenjen:kava:
nevolja
11.04.2010., 22:32
on nije izbacivac samo glumi to:lol::rofl:
dobia je posa izbacivaca virova ili ne.
odbij seal
11.04.2010., 22:33
ninđa iza resetaka priko cilog ramena ona zelena:zubo:
dobija je mukte spizu u jokera dok je ziv i keROM ga voda svuda sa sobom..
slusaj u pocetku ti je pritia ljudima kad bi protiv keruma pricali,pa smo ga zvali na obavijesni razgovor:cerek:
ma budala ,a šta se tatoo-a tiče moj favorit je kapsil (mrtvački sanduk) i njegova glava poviše :s tip je legendarno glup ,a znaš li mu mamu :D
odbij seal
11.04.2010., 22:34
dobia je posa izbacivaca virova ili ne.
:eek: di na nekoj matineji :D
Sjeveroistok
11.04.2010., 22:36
oilseal jebo te broj postova da te jebo :cerek:
glavnafaca1950
11.04.2010., 22:37
sarkazam ti nije prošao jer si napisao hajdukovac velikim početnim slovom...
vi ste i statistički najslabija karika- zbogom :p
p.s. sad realno, kog briga za broj nekoga negdje? to su svi pokupili neke tovarske đireve pa se sad i sve broji, mjeri, računa, bilježi i rade grafikoni na kraju kola... mislim da su Demoni osvježenje scene, al ovakve rasprave ne trebaju nikome. treba to sve brisat u korijenu.
kakve ti veze imaš sa navijačima? ...ali te tovari?:rolleyes:
Demoni su očito trn u oku mnogim bbb koji vjerovatno
još osječaju posljedice nekih sukoba sa njima:cerek:
odbij seal
11.04.2010., 22:38
oilseal jebo te broj postova da te jebo :cerek:
evo ispravljeno:D
00otpisan00
11.04.2010., 22:38
po meni se frende puno previše zamaraš ostatkom ekipe na tribini, šta pričaju, koliko para daju i kaj furaju. mi jesmo grupa ali u grupi smo svi pojedinci, svako iz svog mjesta, svako sa svojom brijom u glavi a zajednička nam je ljubav prema klubu koju pokazujemo time što za njega navijamo. e sad, ko kolikim intezitetom i s koliko para u škrabici, nevažno..
uopče neznate izraziti svoju ljubav prema klubu, ja naprimijer sa frendom živimo u Senju, mali je grad al kada je derby naprimijer mi odemo na utakmicu navijat na istok jer volimo dinamo, jer nam je to u krvi. Svaku subotu također ako ne uspijem ići na utakmicu sjednem ispred televizije ili kompjutera u dresu i grizem nokte samo za plavce pošto nemogu ići na svaku utakmicu. e pa vi vidite meni doma svi naijaju i vole klub i to je prava ljubav a ne oni huligani, iako ih je samo 5% sta rade gluposti. :flop:
Sjeveroistok
11.04.2010., 22:42
evo ispravljeno:D
i ope nevalja :cerek:
nevezano za ovu raspravu, al za neke ovdje upise stvarno nemam riječi, mogu se samo pokloniti :s
kraljevski ste dečki, kra-ljev-sky :s
:W
odbij seal
11.04.2010., 22:44
neznan:rofl:
a znas li mu brata?
vodi pasa stalno,pas se zove Jadranka:rofl::lol:
ma brat je estradna zvijezda (vagabundov sin) ,voli brze motore i muškarce (naročito -Michaela gazdu kafane) ,a mama je mama k...ba koja preferira šiptare :rofl: onako u kratko :D
schawins
ili volis ili nevolis,:amen:
odbij seal
i ope nevalja :cerek:
znan :rofl:
Sjeveroistok
11.04.2010., 22:45
znan :rofl:
a sa pogotovo :lol:
goce1990
11.04.2010., 22:45
otpisani je si otpisan u glavi ili !!!?!?!??!?!
Sjeveroistok
11.04.2010., 22:46
uopče neznate izraziti svoju ljubav prema klubu, ja naprimijer sa frendom živimo u Senju, mali je grad al kada je derby naprimijer mi odemo na utakmicu navijat na istok jer volimo dinamo, jer nam je to u krvi. Svaku subotu također ako ne uspijem ići na utakmicu sjednem ispred televizije ili kompjutera u dresu i grizem nokte samo za plavce pošto nemogu ići na svaku utakmicu. e pa vi vidite meni doma svi naijaju i vole klub i to je prava ljubav a ne oni huligani, iako ih je samo 5% sta rade gluposti. :flop:
za newyorške ili lokalne :ne zna:
odbij seal
11.04.2010., 22:46
a sa pogotovo :lol:
,aj u kurac delije:rofl:
daj nemoj više :clint::D
00otpisan00
11.04.2010., 22:47
ili volis ili nevolis,:amen:
baš to što kažeš nemožeš reč da voliš klub a radit gluposti , uletavat u teren i tako. ljubav se mora iskazivati ljepo
govnjur
11.04.2010., 22:59
a većina ima suprotno od punkera i rockera.
ne budi glup
misterio
11.04.2010., 23:00
Tako je, stari me vodio na Istru jer je on Hajdukovac!znamo mi dobro za koga ti strari navija:mig:
No Remorse
11.04.2010., 23:01
http://i43.tinypic.com/eqxppd.jpg :)
Pazi ti mangupa. Rola se u Modulu 8, zabavlja djecu u Hugu, a još nađe vremena za huliganizam...:rofl:
Rola se u Modulu 8
OKLAJ
a može bit, ima poturica i odozdo.
teško je pojedincima iz velikih grupa shvatiti da je funkcioniranje malih grupa jako teško. nama recimo da 20-ak ljudi iz "prve ekipe" dobije zabrane Gademzi prestaju postojati. nažalost ali je tako.
isitna sve sto si napisao
zcb covik
12.04.2010., 08:48
jandra047
12.04.2010., 09:58
demoni nemojte nam se ulizivat prije derbija:D
papillon
12.04.2010., 10:17
pozdrav od bbb,ove slike stvarno dobro izgledaju uf,ali mala zamjerka svaka zastava ide na istu foru
do kad ti misliš pisati gluposti tipa ovo ?
možda je mislio pozdrav od bad blue boya :ne zna:
ili od bolan buraz bratića
Artur_Boruc
12.04.2010., 10:44
U ovoj krizi morala, identiteta u našem gradu,svaka borba za dušu nešeg grada je presudna! Jel vam jasno dotepenci?????????!!!!!!!!!!!!!
Od danas ovo ima kad vas srecem po tramvajima,ulicama, parkovima, da ko Lijepu našu recitirate,jasno???!!!
Dosta je bilo pravog zagrebačkog gospodskog ponašanja, došlo vrijeme za obranu našeg grada, pa tako i našeg svetog kluba!!!!
Ovaj post ne bu niš promenil?E bude dotepenec!
ZADNJI FIJAKER
I opet nocas
kak i sake noci
polako se buju gasle kavane
i zadnji vlak kroz stanicu bu prosel
a k njemu niko, niko, nebu dosel
iz navike on bu opet cekal da svane
Vis, ja sem ti eto dosel v goste
kad mi se nekak neda biti v hizi
tak si mi hitri, naj oprostiju mi to
al meni ti si sejeno nekak blizi
Zbudil se dan i zemji pojke
glec tam iznad Grica istu kulu
bumo se zibali kak v cunu nas dva
o Zagrebu bus mi pripovedal
Nas dva smo zbila vidli sega
zato i opet sem tu
popevali si bumo tiho
te slatke popevke stare
bumo se znas, vozili kak negda
ces se signale i ces sve pute
Fuckam ja na te table zute
i vse na vuglu kad smo
sto put presli
sunce nek zbudi dragi Zagreb
i otpre svetlu saka vrata
fabrike, ljudi, tice i grad
najemput se bu
kak od zlata
videl bus jos je lepi Zagreb
kak na paradi v plave bluze
dobri nas veter z Medvescaka za nas
popuhnul bu i zbrisal suze
Nas dva smo zbilja vidli sega
zato i opet sem tu
popevali si bumo tiho
te slatke popevke stare
daj pelaj moj prijatelj stari
pelaj za zadnji put cist polako
cez celi nas grad
poevali si bumo tiho,
za tebe i za nas Zagreb
http://www.youtube.com/watch?v=wXAeMhwL9Jo&feature=related
Svaki dan, svaki dan, jel jasno???!!!
Ko misli da ovo nema veze s grupom je debil, ovo ima puno veze s grupom Bad Blue Boys!
Dinamo Zagreb ti mater!
Ajmo svi purgeri moji.......
Mukte Kavga
12.04.2010., 10:48
U ovoj krizi morala, identiteta u našem gradu,svaka borba za dušu nešeg grada je presudna! Jel vam jasno dotepenci?????????!!!!!!!!!!!!!
Od danas ovo ima kad vas srecem po tramvajima,ulicama, parkovima, da ko Lijepu našu recitirate,jasno???!!!
Dosta je bilo pravog zagrebačkog gospodskog ponašanja, došlo vrijeme za obranu našeg grada, pa tako i našeg svetog kluba!!!
A tko si ti da vređaš dotepence? Kad su se tvoji dotepli? :ne zna:
I kakve to veze ima s Dinamom? :ne zna:
Dinamo je oduvijek bil zagrebački, ali i svehrvatski klub, i ne dopuštam ti da dijeliš njegove navijače. Naravno da bi bilo lijepo da se općenito u gradu više posveti zagrebačkoj tradiciji i kulturi, ali to nije pitanje koje se rješava na Dinamovom stadionu.
Artur_Boruc
12.04.2010., 11:02
A tko si ti da vređaš dotepence? Kad su se tvoji dotepli? :ne zna:
I kakve to veze ima s Dinamom? :ne zna:
Dinamo je oduvijek bil zagrebački, ali i svehrvatski klub, i ne dopuštam ti da dijeliš njegove navijače. Naravno da bi bilo lijepo da se općenito u gradu više posveti zagrebačkoj tradiciji i kulturi, ali to nije pitanje koje se rješava na Dinamovom stadionu.
ne glupiraj se, nemaš ti kaj dopuštat.........
ovo niti vrijeđa dotepence, niti vrijeđa zagrepčane, ovo je samo buđenje svijesti na neke prave vrijeednosti koje ljudi koji žive u ovom gradu trebaju znati, poštovati, i RAZUMIJEVATI, kužiš?
Jel kad dolaziš u neko mesto, grad, državu, onda je u redu i iz poštovanja više ti učiš i upoznaješ običaje tog mjesta nego obratno.....A u Zagrebu se malo radi na tome, EDUKACIJA i obnavljanje starih običaja, izraza itd.
NA Dinamovom stadionu se to ne rješava? Ma ti si da ne velim kaj
I da te podsjetim, pričanje s visoka nikad nije bio zagrepčanski stil, sjeti se nekada toga
Mukte Kavga
12.04.2010., 11:12
ovo niti vrijeđa dotepence, niti vrijeđa zagrepčane, ovo je samo buđenje svijesti na neke prave vrijeednosti koje ljudi koji žive u ovom gradu trebaju znati, poštovati, i RAZUMIJEVATI, kužiš?
Jel kad dolaziš u neko mesto, grad, državu, onda je u redu i iz poštovanja više ti učiš i upoznaješ običaje tog mjesta nego obratno.....A u Zagrebu se malo radi na tome, EDUKACIJA i obnavljanje starih običaja, izraza itd.
I da te podsjetim, pričanje s visoka nikad nije bio zagrepčanski stil, sjeti se nekada toga
Da, vidim po tebi... :rolleyes:
Meni se čini da si ti neki od ovih hoch Purgera čiji su preci u Zagreb došli '45 u blatnim kaljačama s Banijskom divizijom. Ti su danas najglasniji kad se treba srat po dotepencima.
Dečec, ljubav prema gradu se uči doma, ne na tribini, niti nekim umjetnim forsanjem na internetu. Ja ovu pjesmu koju si linkal često slušam u autu, preko kompa, i ne trebaš me učit ljubavi prema mome gradu... Ali ne znam zakej opterećuješ ljude koji možda i nisu iz Zagreba, ali su Dinamovci i BBB, s tom temom. :ne zna:
Ako želiš budit svijest o zagrebačkoj tradiciji i kulturi, pokreni nekaj u gradu... Nemam niš protiv... Pižđenjem prek neta ne buš niš postigel...
When in Rome, do as the Romans do !
Tako je . Neka borbe otpočmu !
prof. Ivanković
12.04.2010., 11:18
Imaš osjećaj se ljudi registriraju čisto da truju bunar, kakvi dotepenci kakve to veze ima s BBB?
I čisto informativno integracija tih dotepenaca:rolleyes: u Zg ide puno bolje nego u sličnim gradovima u Europi, trenutno imaš problem velikog priljeva ljudi u malom vremenskom periodu i za njihovu integraciju mora proć generacija možda i dvije.
Ništa drugačije od situacije s kraja 45. kad se u ZG dolazilo s Kozare i Romanije a takvi su danas najglasniji Purgeri:rolleyes:
I ja se u inteligentne rasprave navučem.:s
stariplac
12.04.2010., 11:21
:lol::lol::lol::lol::lol:
Jeli Bandić tvoj idol?
On vadi Purgerske izraze ka na traci.:D
Artur_Boruc
12.04.2010., 11:23
Da, vidim po tebi... :rolleyes:
Meni se čini da si ti neki od ovih hoch Purgera čiji su preci u Zagreb došli '45 u blatnim kaljačama s Banijskom divizijom. Ti su danas najglasniji kad se treba srat po dotepencima.
Dečec, ljubav prema gradu se uči doma, ne na tribini, niti nekim umjetnim forsanjem na internetu. Ja ovu pjesmu koju si linkal često slušam u autu, preko kompa, i ne trebaš me učit ljubavi prema mome gradu... Ali ne znam zakej opterećuješ ljude koji možda i nisu iz Zagreba, ali su Dinamovci i BBB, s tom temom. :ne zna:
Ako želiš budit svijest o zagrebačkoj tradiciji i kulturi, pokreni nekaj u gradu... Nemam niš protiv... Pižđenjem prek neta ne buš niš postigel...
Moje isprike ako sam ikoga s ovim vrijeđao, nije bila namjera......
Kad si već tak ispitivački raspoložen,stari purger, stara tovarka, (nemam razloga srat dotepencima,niti ikome sa strane), nije sve u tome kaj ti piše Zagreb u osobnoj, nego kako se ti odnosiš prema tom gradu, i tu dolazimo do biti.... Otkad živi u Zagrebu i otkad mene izbacila na ovaj lijepi prašnjavi asfalt, me uči poštovati Zagreb i njegove običaje, jer se isto tako i ona postavila čim je kročila, što niti malo nije utjecalo na njezino porijeklo...kaj bum tu o staroj pričal jbt......
ne govori ak ne znaš dal ko pokreće nekaj u gradu, moja Trešnjevka navek bu dizala prave Zagrepčane
A stadion je pravo mjesto za to, jer tamo je pola srca zagreba, zato sam stoput reko, više ufuravat starozagrebačke pjesme na stadion, potencijala u njima ima strašno, kako u melodijama, tako i u stihovima....
Ne napadaj odma, ko da si model automatic :mig:
Artur_Boruc
12.04.2010., 11:32
jebeš ovaj internet kad opće ekipa ne kuži bit! uzivajte ljudi, serite, al se nadam da je bar neko malo uzivao uz gore link
:Pivo:
trišnja
12.04.2010., 11:39
dobro si počea a sad se štekaš.. tccccc
nek ti mater žbati jaje, za očuvanje baštine...
zovi čovika
12.04.2010., 11:48
:rofl: usra se.:cerek:
Artur_Boruc
12.04.2010., 11:50
Lipi, e da si bar Marcello, još bi reko, pusti budalu emotivnu(ja,ja,ja) da se drogira i uživa u danu, a postove zaboravi ako ih nećeš zapisat
Ajde dobro je, i dobro mi je!
govnjur
12.04.2010., 12:02
Moje isprike ako sam ikoga s ovim vrijeđao, nije bila namjera......
Kad si već tak ispitivački raspoložen,stari purger, stara tovarka, (nemam razloga srat dotepencima,niti ikome sa strane), nije sve u tome kaj ti piše Zagreb u osobnoj, nego kako se ti odnosiš prema tom gradu, i tu dolazimo do biti.... Otkad živi u Zagrebu i otkad mene izbacila na ovaj lijepi prašnjavi asfalt, me uči poštovati Zagreb i njegove običaje, jer se isto tako i ona postavila čim je kročila, što niti malo nije utjecalo na njezino porijeklo...kaj bum tu o staroj pričal jbt......
ne govori ak ne znaš dal ko pokreće nekaj u gradu, moja Trešnjevka navek bu dizala prave Zagrepčane
A stadion je pravo mjesto za to, jer tamo je pola srca zagreba, zato sam stoput reko, više ufuravat starozagrebačke pjesme na stadion, potencijala u njima ima strašno, kako u melodijama, tako i u stihovima....
Ne napadaj odma, ko da si model automatic :mig:
pravi tresnjevcanci navijaju za Hajduk
http://torcida.org/site/wp-content/uploads/2008/05/p4090020.jpg
Artur_Boruc
12.04.2010., 12:10
http://img638.imageshack.us/img638/4564/16lgqr5.jpg
Samo to!
Moj izlet završio!
trišnja
12.04.2010., 12:11
završnica ti je vrhunska... aj još za kraj zapivaj boja, plava boja je boja... :rofl:
šalabajz
12.04.2010., 12:41
Tema je bbb,čovek zapocel malo sa Zagrebom,odma ga poceli dalmosi ismijavat.
A koji kurac vi uopce pisete o Zagrebu?
Za vas je Zagreb isti ko Beograd.
Koji kurac u njemu studirate? Zivite?
Torcida Zagreb:rolleyes:,nabijem vas na kurac kompleksaši!
Mukte Kavga
12.04.2010., 12:45
pravi tresnjevcanci navijaju za Hajduk
Crvena Trešnjevka - crveni klub. :lol:
Artur_Boruc
12.04.2010., 13:18
Imaš osjećaj se ljudi registriraju čisto da truju bunar, kakvi dotepenci kakve to veze ima s BBB?
I čisto informativno integracija tih dotepenaca:rolleyes: u Zg ide puno bolje nego u sličnim gradovima u Europi, trenutno imaš problem velikog priljeva ljudi u malom vremenskom periodu i za njihovu integraciju mora proć generacija možda i dvije.
Ništa drugačije od situacije s kraja 45. kad se u ZG dolazilo s Kozare i Romanije a takvi su danas najglasniji Purgeri:rolleyes:
I ja se u inteligentne rasprave navučem.:s
samo ovo.....ne budi naivan,školovan si,vidim, i ja sam, pa nema potrebe za "školom" ....
ne miješaj ovo boldano sa sustavnim planskim seljačenjem ovoga grada!
Ima to itekako veze sa tribinom,jer se i tamo školuje štih,više možda nego igdje!
Samo jedno nevezeno pitanje,a opet važno.....ZAŠTO JE U NOVOM UPITNIKU ZA VODITELJA ODABRAN ŠEMSO?slučajno?
Samo jedno nevezeno pitanje,a opet važno.....ZAŠTO JE U NOVOM UPITNIKU ZA VODITELJA ODABRAN ŠEMSO?slučajno?
:s:s
zašto arture?
zcb covik
12.04.2010., 13:23
šemso :kokice:
upitnik...kaj to opet ide? di? kad?...
ko je šemso?....
Mukte Kavga
12.04.2010., 13:28
Daj zbanajte ovog redikula.
govnjur
12.04.2010., 13:40
niste centar zagreba vidili osim na slikama a do maksimira idete zaobilaznicom
Artur_Boruc
12.04.2010., 13:42
upitnik...kaj to opet ide? di? kad?...
ko je šemso?....
Na srpskoj novoj.....bosanac iz "njihove" male klinike...
Bosanizacija čista, s namjerom,isplativom, ko to ne vidi, moja sućut...pa zbunjeni, normalni,čobani.....itd itd....
za dilkane, ovo nije teorija zavjere, ima neko tu s Nove šugave?!
a nema potrebe za baniranjem, ostavit cu se ja tipkovnice, a dalje, po starom
šabani nonda
12.04.2010., 13:51
Dosta je bilo pravog zagrebačkog gospodskog ponašanja, došlo vrijeme za obranu našeg grada, pa tako i našeg svetog kluba!!!!
evo vele naši dečki iz koprivnice, kutine, bjelovara, siska, djakova, osijeka, gradiške, novske, broda, vinkovaca, karlovca, gospićani, otočani itd da su si isprintali riječi i da sa guštom uče zadnjeg fijakera sam da ih malo jebe pravilni naglasak pa mole kad bude prvo postrojavanje da ih malo poštediš. već za slijedeće nema zime.. :ne zna:
Artur_Boruc
12.04.2010., 13:59
evo vele naši dečki iz koprivnice, kutine, bjelovara, siska, djakova, osijeka, gradiške, novske, broda, vinkovaca, karlovca, gospićani, otočani itd da su si isprintali riječi i da sa guštom uče zadnjeg fijakera sam da ih malo jebe pravilni naglasak pa mole kad bude prvo postrojavanje da ih malo poštediš. već za slijedeće nema zime.. :ne zna:
bravo majstore......
ovo se odnosi na Zagreb, ljude koje zive u njemu, i Zagrepcane...nemoj ispadat lud...
Rađe bumo se mi postrojili u Varaždinu svi,a ko zna, bu pustil glas
Arture znači bbb-i su iz Zg-a,oni koji žive u Zg-u i Zagrepčani po tvome mišljenju ili?Evo jedno pitanje..Zašto onda ne bi pjevali na sjeveru "Inati se slavonijo"??Ja Purger nisam pa pjevam svaku pjesmu u kojoj se spominje PURGER...iako nemam veze sa njima i čisti sam SLAVONAC...Radim to iz poštovanja..Oćeš ti u VŽ pjevat sa mnom inati se slavonijo,makar iz poštovanja??
Mukte Kavga
12.04.2010., 14:20
Arture znači bbb-i su iz Zg-a,oni koji žive u Zg-u i Zagrepčani po tvome mišljenju ili?Evo jedno pitanje..Zašto onda ne bi pjevali na sjeveru "Inati se slavonijo"??Ja Purger nisam pa pjevam svaku pjesmu u kojoj se spominje PURGER...iako nemam veze sa njima i čisti sam SLAVONAC...Radim to iz poštovanja..Oćeš ti u VŽ pjevat sa mnom inati se slavonijo,makar iz poštovanja??
Daj ne obaziri se na tog morona. :rolleyes:
šabani nonda
12.04.2010., 14:23
bravo majstore......
ovo se odnosi na Zagreb, ljude koje zive u njemu, i Zagrepcane...nemoj ispadat lud...
Rađe bumo se mi postrojili u Varaždinu svi,a ko zna, bu pustil glas
ja sam za!
na početku tekme sa megafona se čuje; ajmo pičke, da vidim ko zna starog fijakera?? svi dižu ruke, onaj ko ne digne ruku odmah šamarčina.
onda se redom proziva sa megafonom; ti tamo u smeđoj fp jakni, započni!
onda dalje; ti mali sa šiltericom lonsd plavom; nastavi! itd.
ko nebude znao njemu dvije šljage jer je digao ruku a ustvari nezna.
i tako možemo cijelo poluvrijeme imat brzinsku provjeru..
WS s druge strane su tako i tako zanemarivi...:D
Artur_Boruc
12.04.2010., 14:25
Zabrijal si, poanta da se više trebat njegovat običaje, kulturu grada, nije sve samo u derat se ZAgreb
dosta s tim, lijep dan
zcb covik
12.04.2010., 14:29
Na srpskoj novoj.....bosanac iz "njihove" male klinike...
Bosanizacija čista, s namjerom,isplativom, ko to ne vidi, moja sućut...pa zbunjeni, normalni,čobani.....itd itd....
za dilkane, ovo nije teorija zavjere, ima neko tu s Nove šugave?!
a nema potrebe za baniranjem, ostavit cu se ja tipkovnice, a dalje, po starom
ja sam za!
na početku tekme sa megafona se čuje; ajmo pičke, da vidim ko zna starog fijakera?? svi dižu ruke, onaj ko ne digne ruku odmah šamarčina.
onda se redom proziva sa megafonom; ti tamo u smeđoj fp jakni, započni!
onda dalje; ti mali sa šiltericom lonsd plavom; nastavi! itd.
ko nebude znao njemu dvije šljage jer je digao ruku a ustvari nezna.
i tako možemo cijelo poluvrijeme imat brzinsku provjeru..
WS s druge strane su tako i tako zanemarivi...:D
:rofl::s
:kokice:
šabani nonda
12.04.2010., 14:35
šemso uopće nije Hrvat ako je bosanac ne znači da je Hrvat a to što vaš purgerski humor nije smješan ni dijetetu od 5g to je vaša stvar. Općenito taj pugreski đir više naginje na pederluk. a zagreb je pun izbjeglica znači ljudi koji su protjerani a to su sve Hrvati a tvoje priča je gora od četničke četnici su mi bar draži znam na čemu sam s njima!
purgerski humor? prvi put čujem..
općenito sam mislio da je humor sposobnost pojedinca da učini nešto smiješno bilo to u zgb, st, ka ili bilo gdje drugdje... razlilka može biti jedino u naglasku osobe koja čini ili priča nešto smiješno iliti humoristično... al očito nie tako.ili misliš da je su bosanci i tovari bogomdani komičari?? ustavri možda i imaš pravo, ovo kaj si ti napisao je fakat komično! :mig:
i meni šemso uopće nije smiješan, nevezano kaj jee bosanac, da je i purger ili grk.
:ne zna:
šabani nonda
12.04.2010., 14:38
Zabrijal si, poanta da se više trebat njegovat običaje, kulturu grada, nije sve samo u derat se ZAgreb
dosta s tim, lijep dan
inače, jasno mi je kaj pričaš. ok je misao.. iako se takvi procesi na tribini odvijaju odavno i onako sami od sebe.. :top:
Artur_Boruc
12.04.2010., 14:42
inače, jasno mi je kaj pričaš. ok je misao.. iako se takvi procesi na tribini odvijaju odavno i onako sami od sebe.. :top:
pa jedino to bitno, ovaj ujutro ispad svaki pijanac i hašišar razumije :lol::lol:
širimo ljubav, a ne rat
Arture
točno znam o čemu pričaš. znaš da sam ja htio osnovat KUD u Zapruđu? prvo sam pankere učio plesat kolo, pa sam skejtere htio učit tamburicu svirat, onda sam Skinsima kupio šestinske kišobrane da furaju po gradu. i znaš šta je bilo?
ništa!
to je sve 5 kolona, tad spoznah ja
šabani nonda
12.04.2010., 14:54
Arture
točno znam o čemu pričaš. znaš da sam ja htio osnovat KUD u Zapruđu? prvo sam pankere učio plesat kolo, pa sam skejtere htio učit tamburicu svirat, onda sam Skinsima kupio šestinske kišobrane da furaju po gradu. i znaš šta je bilo?
ništa!
Uvijek istok
12.04.2010., 15:42
Arture
ništa!
:rofl::s:s
Mukte Kavga
12.04.2010., 15:46
Arture
ništa!
:s:s:s:top:
mucek72
12.04.2010., 16:22
prvih 100 godina
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=19870
kome je krivo ili se ljuti - uvalim mu kruti :)
-ZGodan-
12.04.2010., 16:23
samo ovo.....ne budi naivan,školovan si,vidim, i ja sam, pa nema potrebe za "školom" ....
ne miješaj ovo boldano sa sustavnim planskim seljačenjem ovoga grada!
Ima to itekako veze sa tribinom,jer se i tamo školuje štih,više možda nego igdje!
:rofl::rofl::rofl:
previse se zamaras glupostima:top:
stariplac
12.04.2010., 16:26
prvih 100 godina
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=19870
kome je krivo ili se ljuti - uvalim mu kruti :)
A sve počinje sa
NIJE HAJDUK JEDINI
:lol::lol::lol::lol:
3.Isti maser
:lol::lol::lol:
mucek72
12.04.2010., 16:28
@stari plac legendo:s
točno sam tebe očekivao kao prvog smutljivca i mutikašu koji definitivno i liježe i budi se sa dinamom...oćeš moć zaspat od muke kad si na dres za slijedeću sezonu stavimo dvije zvijezdice i 1911-2011:rofl:
stariplac
12.04.2010., 16:31
točno sam tebe očekivao kao prvog smutljivca i mutikašu...oćeš moć zaspat od muke kad si na dres za slijedeću sezonu stavimo dvije zvijezdice i 1911-2011:rofl:
Jedva čekan Dinamovu proslavu.
Koji če to cirkus bit.:lol:
'Komunističke vlasti su po dolasku u Zagreb, svibnja 1945. godine, dekretom zabranile djelovanje največih zagrebačkih nogometnih klubova, Građanskog, HAŠK-a i Concordije, s obrazloženjem da su podržavali NDH. Samo desetak dana kasnije, 9. lipnja 1945. godine, osnovano je Športsko društvo Dinamo u kojem je najznačajnija bila nogometna sekcija.'
Ovo je najbolji dokaz da ste nasljednici Građanskoga.:lol:
Isti koji su zapalili konpletnu arhivu i povjest Građanskoga osnovali Dinamo.
I sad su oni nasljednici.:lol::lol:
Koji cirkus če to bit.:D
Mukte Kavga
12.04.2010., 16:39
A i oni navijači Manchester Uniteda koji nosi žuto-zelene šalove su načisto popizdili i sve to rade u inat Hajduku koji je osnovan davne 1911. čak godinu dana prije Dinare iz Knina, ali se zahvaljujući partizaniji kurčio godinom osnivanja pred Makedoncima i sličnim narodima. :lol:
http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/columnists/2010/2/23/1266955539758/Manchester-Uniteds-Newton-001.jpg
u kurac demoni from mačester:trk:
Irriducibili
12.04.2010., 16:42
u kurac demoni from mačester:trk:
prije kumovi
stariplac
12.04.2010., 16:42
Dignite spomenik Marku Beliniću i ekipi i abolirajte ih od svega šta su napravili Zagrebačkome balunu.:confused:
Ti se ne javljaj tebi je deda bija navijač Concordie.
Jedino ako Dinamo nije nasljednik uz Haška,Građanskoga još i Concordie.
WOODOO CHILE
12.04.2010., 16:44
Krenulo je.Ajmo...
Mukte Kavga
12.04.2010., 16:51
Dignite spomenik Marku Beliniću i ekipi i abolirajte ih od svega šta su napravili Zagrebačkome balunu.:confused:
Ti se ne javljaj tebi je deda bija navijač Concordie.
Jedino ako Dinamo nije nasljednik uz Haška,Građanskoga još i Concordie.
Lucprdo sa SimBex pelenama, popij šaku Ginkgo Biloba tableta, sjeti se di ti je wece u stanu sljedeći put kad te stisne, a usput mi objasni kako ti znaš za kog je navijao moj djed? :ne zna:
Naravno da je bil Purgeraš, kao i 90% Zagrepčana, i navijal je kasnije za Dinamo, tako odgojio moj starog, on mene i ja sad svoga sina...
Glođite mi đeksona mijenjači povijesti. :)
Čitaj Magdićevu knjigu i lupaj glavom o zid što nemate niti 1% onog što imamo mi. :mig:
stariplac
12.04.2010., 16:55
OVO JE JEDINA ISTINA KAŽE TOMO BUTINA.
DINAMO JE STAR 141 GODINU.
Tomo Butina bio je slikovit nakon poljudske utakmice.
- Bila je to antipropaganda nogometa u kojoj je Hajduk bio bolji. Zapravo, u toj antipropagandi nitko nije bio bolji. Jesam li pogriješio kod gola? U Dinamu posljednju 141 godinu su uvijek vratari krivi za neuspjeh. Ja sam to vidio tako da sam uspio loptu izbiti ispred Hajdukovog igrača, a dalje se zbivalo, zbivalo se - zaključio je Butina.
:s:s:s:s
Mukte Kavga
12.04.2010., 16:58
trebalo bi sprovest jednu anketu,sto u udruzi sto u klubu,da vidimo kako bi se izjasnili najvatreniji ultrasi po tom pitanju starosti dinama i vezivanja sa haskom.gradjanskim,concordijom i sl...
mislim da bi spitkas bija u debeloj manjini,
Takve stvari se ne rješavaju nikakvom anketom, riječ je o nečemu čega se mnogi sjećaju, i moj stari koji je intelektualno svježiji od svih vas ovdje zajedno. Riječ je o povijesnom faktu koji neće promijenit nikakva splitska zavist. A ima itekako puno ljudi koji se dobro sjećaju perioda 1945. - 1950. kad se sve to događalo.
Dakle, okej, ajmo provest anketu među Zagrepčanima koji su bili dovoljno stari da se sjećaju Građanskog, i pitat ih što je za njih Dinamo...
Kakvi ultrasi, kakvi BBB, pa to nije pitanje ultrasa, to je pitanje svih navijača Dinama i uopće me ne zanima što o tom misli Štanga iz Blue Killers Crewa ili Roki iz Jebača Majki. :rolleyes:
candido
12.04.2010., 16:58
nk dinamo zagreb je osnovan 1945.
1945+100=2045
nk dinamo zagreb će 100 godina napunit 2045.-te godine
svatko tko tvrdi suprotno ima jebenih problema sa logikom i inteligencijom.
bokić :W
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:01
A sto to vi imate?jednog blesavca poput tebe kojeg ni vlastita grupa ne jebe..
Sto jos?centralizaciju..jadan sin ako bude poput tebe,za jedno 20 godina ocekujem njega na forumu kako jase po cacinom nalogu..
Koji nick ce preuzet...glodji ti svoj kurac beno
Tebi ću oprosti, jer za razliku od Starog nemaš Magdićevu knjigu, zapravo, vjerojatno doma nemaš nikakvu knjigu. :ne zna:
Ali njega ona muči, ne da mu spavat, vjerujem da je kao Frodo išao na kraj Mordora da je ubaci u grotlo vulkana, ali onda je skužio da ima još par tisuća primjeraka...
zagreb jug
12.04.2010., 17:01
Osobno, smatram da je godina nastanka Dinama 1945. Ali, to je samo moje osobno mišljenje.
I smatram da ako pitamo ljude, kao što je Agent predložio, mislim da bi bilo svega.
Ali, ako je to najveći problem naša dva najveća kluba ( tko je stariji i tko ima veće komplekse ), onda mirišem euro proljeće.
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:02
nk dinamo zagreb je osnovan 1945.
1945+100=2045
nk dinamo zagreb će 100 godina napunit 2045.-te godine
svatko tko tvrdi suprotno ima jebenih problema sa logikom i inteligencijom.
bokić :W
A ti si onaj pajac koji je došao srat o centralizaciji pa je pregažen argumentima ko Torcida na Bjelopolju i onda je netragom nestao. :trk:
zagreb jug
12.04.2010., 17:03
Tebi ću oprosti, jer za razliku od Starog nemaš Magdićevu knjigu, zapravo, vjerojatno doma nemaš nikakvu knjigu. :ne zna:
Ali njega ona muči, ne da mu spavat, vjerujem da je kao Frodo išao na kraj Mordora da je ubaci u grotlo vulkana, ali onda je skužio da ima još par tisuća primjeraka...
:s :lol:
zagreb jug
12.04.2010., 17:04
Kakva zavist bolesni covice?stalno idete gurat nesto sto ne stoji,pa slavite vi boli mene kurac,to dovoljno govori o vasem mentalitetu..iako imate trofeje,nemate nista,jasno?
A tko to gura? Jel se mene pita? Spitku? Bilo kojeg DInamovca?
Jel tebe Kerum šta pita? Odvoji pojam uprava kluba od pojma navijači tog kluba.
stariplac
12.04.2010., 17:05
Takve stvari se ne rješavaju nikakvom anketom, riječ je o nečemu čega se mnogi sjećaju, i moj stari koji je intelektualno svježiji od svih vas ovdje zajedno. Riječ je o povijesnom faktu koji neće promijenit nikakva splitska zavist. A ima itekako puno ljudi koji se dobro sjećaju perioda 1945. - 1950. kad se sve to događalo.
Dakle, okej, ajmo provest anketu među Zagrepčanima koji su bili dovoljno stari da se sjećaju Građanskog, i pitat ih što je za njih Dinamo...
Kakvi ultrasi, kakvi BBB, pa to nije pitanje ultrasa, to je pitanje svih navijača Dinama i uopće me ne zanima što o tom misli Štanga iz Blue Killers Crewa ili Roki iz Jebača Majki. :rolleyes:
Ja ču potvrdit da je u Zagrebu 1991 bila peticija na 68 mista za povratak imena Građanski a kad je Dinamo igra od zaglušujučih povika Vratite nam Građanski nisi moga pratit utakmicu.
Na svakome kantunu Zagreba od 1945 do danas ljudi su u mraku crnila pisali grafite vratite nam Građanski.
Šta jes jes.
Jel tako Buraz.:top:
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:06
Kakva zavist bolesni covice?stalno idete gurat nesto sto ne stoji,pa slavite vi boli mene kurac,to dovoljno govori o vasem mentalitetu..iako imate trofeje,nemate nista,jasno?
Hoćeš reć, nemamo mitomaniju kao vi.
Ali zato ima Magdićeva knjiga koju kad prolistaš, skužiš da je taj vaš Hajduk drek na šibici. Vidiš da je stariplac pobenavio otkad je nabavio knjigu, znaš koliko njemu znači povijest.
Ako te boli kurac, onda koji se kurac javljaš.:ne zna: Uostalom, ti si balavac i moderni navijač, kaj ti znaš o nogometnoj povijesti. Drž se ti dečec crta-krpa-korteo-koreo spika...
casual_firm
12.04.2010., 17:07
Ja ne mogu spavat zato jer i Dinamo i Hajduk imaju 100 godina.
govnjur
12.04.2010., 17:07
dinamo je zakon,da ga nema,tribalo bi ga izmislit.uvik sam tvrdija da su dinamovi navijaci idioti,al ovo nisam moga ni zamislit,ovo je ludja nad ludjama,stigli nas u 100-toj godini. :rofl: iz keca u dvojku :top:
Ti si sinko eklatantan primjer da ni knjige, ni fakulteti ne pomazu u ispravljanju retardacije.
govnjur
12.04.2010., 17:09
Lucprdo sa SimBex pelenama, popij šaku Ginkgo Biloba tableta, sjeti se di ti je wece u stanu sljedeći put kad te stisne, a usput mi objasni kako ti znaš za kog je navijao moj djed? :ne zna:
Naravno da je bil Purgeraš, kao i 90% Zagrepčana, i navijal je kasnije za Dinamo, tako odgojio moj starog, on mene i ja sad svoga sina...
Glođite mi đeksona mijenjači povijesti. :)
Čitaj Magdićevu knjigu i lupaj glavom o zid što nemate niti 1% onog što imamo mi. :mig:
a za koga je navija u ausvicu
candido
12.04.2010., 17:10
A ti si onaj pajac koji je došao srat o centralizaciji pa je pregažen argumentima ko Torcida na Bjelopolju i onda je netragom nestao. :trk:
čime se ti pucaš? :s :ne zna:
ma da, ja sam pregažen "argumentima", hrvatska je u biti krajnje decentralizirana zemlja di sva lova ide u ogulin, ivanić grad i labin, tj. zapravo svugdi osim u zagreb, zatim tvoja podgrupa je najjača u europi, dinamo će dogodine napunit 100 godina, tv prijenos je mjerodavan za utvrdit tko je bolje navijao, bbb nikad ne bježe nego se eventualno tek taktički povlače, mišo lanac i kineski zid, 25 bbb rastjera i razbije 200 ajaxovih, 34 bbb su glasnija od 2000 nemutiranih tovara, ne mogu prika, to su stvarno prejaki argumenti za mene.
taktički se povlačim, samo ti :o :D
zagreb jug
12.04.2010., 17:12
Pa jel im on sad daje podrsku ili smo svi mi glupi i coravi?
On je pojedinac, koji ima svoje mišljenje. Ali kad me pitaš kad je Dinamo osnovan, ja bi ti rekao 1945. Al jesam li u pravu, to nemam pojma.
OĆEMO KODEKS...:mama::mama::mama:
govnjur
12.04.2010., 17:13
splitska zavist
i japa i deda je dinamo gleda
OĆEMO KODEKS...:mama::mama::mama:
Ne damo Zdravka 1986.
Kako će te na tribini napisat broj 100 kad niste znali ni 10?
zagreb jug
12.04.2010., 17:14
dinamo je zakon,da ga nema,tribalo bi ga izmislit.uvik sam tvrdija da su dinamovi navijaci idioti,al ovo nisam moga ni zamislit,ovo je ludja nad ludjama,stigli nas u 100-toj godini. :rofl: iz keca u dvojku :top:
Čim ti to tvrdiš, znači da si potpuno u pravu. :top:
Uvijek istok
12.04.2010., 17:15
Počelo je
http://smilearchive.com/s/contrib/edoom/throwup.gif
govnjur
12.04.2010., 17:15
Čim ti to tvrdiš, znači da si potpuno u pravu. :top:
a ne tis bit u pravo bokte
candido
12.04.2010., 17:17
Ne on ce i to uspit pobit,kao i svaki posteni politicar ove zemlje
nije on kriv, u krvi mu je to. :mig: :D
stariplac
12.04.2010., 17:19
Evo šta su nasljedili stadion Građanskoga.
http://img40.imageshack.us/img40/5655/02112009087.jpg
Dinamo je igra utakmice na sva četri stadiona iza rata ali ne oni su nasljedili baš stadion Građanskoga.:kava:
zagreb jug
12.04.2010., 17:22
a ne tis bit u pravo bokte
Pa kažem, divim ti se kako si ti to oduvijek tvrdio.
Samo, kad budeš imao priliku, a bit će uskoro, đođi to podijeliti s nama. Uživo
candido
12.04.2010., 17:24
Židov je imun na sve opasnosti: mogu ga nazvati gadom, parazitom, obmanjivačem, profiterom, ali to sve pada sa njega kao kisa sa kabanice. Ali nazovi ga Židov i biti češ zapanjen kako ce on reagirati, koliko ce biti uvrijeđen, kako on odjednom odskače unazad:
„ Ja sam razotkriven“.
Taj neće moči obraniti sam sebe od Židova. On ga napada brzinom svjetlosti sa njegove sigurne pozicije, i koristi sve svoje moči da sruši bilo koji njegov pokusaj obrane.
Brzo on preokreće optužbe sa sebe na onog koji ga optužuje, i taj koji ga napada postaje lažov, problematična osoba, terorista. Ništa nije pogrješno sve dok brani sam sebe. To je sve sto Židov želi. On može pronaći novu laz svakog dana da bi neprijatelj odgovarao na to, i rezultat je da neprijatelj provede toliko puno vremena braneci samog sebe tako da nema vremena uraditi ono čega se Židov najviše plaši: da napadne. Onaj koji je optuživao postaje optužen i glasno dovodi optuženika na optuženičku klupu. Tako je uvijek bilo u prošlosti kada su se osoba ili pokret borili protiv Židova.
aaa, nemoj, najebat ćeš od moderatora, jesi normalan, ne smiš ciganu reć da je cigan, židovu da je židov.. nije "politički korektno" :lol: :D jedino koliko sam ubra ovdje toleriraju kad srbinu kažeš da je srbin :ne zna:
Hahahaha opet sve u krug...
A jebu vas ti naši trofeji, za popizdit...Zavist, Zavist...:mig:
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:25
Nije vam dosadno gubit svaku, ali svaku raspravu na internetu? :rolleyes:
Nek mi netko od vas objasni kako je moguće da navijači Manchester Uniteda (primjera u svijetu ima milijardu, ali to je ipak najpoznatiji svjetski klub), godinom osnivanja smatraju 1878, a tada je zapravo osnovan klub koji se zvao Newton Heath Lancashire and Yorkshire Railway F.C., klub je bio zlatno - zeleni, i tek 1902. je osnovan Manchester United s današnjim bojama. Oni se smatraju nasljednicima Newton Heatha i to je njihovo apsolutno pravo, i prigrlili su njegovu povijest pod svoju. Da im kažete da su osnovani 1902., gledali bi vas s čuđenjem. :rolleyes:
Kako to tumačite mitomani?
S druge strane, Građanski je ukinut nasilno, od zločinačkog totalitarnog režima, njegovo ime se nije smjelo niti spominjat, glave su se tih godina gubile zbog takvih sitnica, sve su to notorne povijesne činjenice. Za razliku od vašeg djetinjeg snatrenja.
A čim je malo olabavio teror i strahovlada, vraćen je malo izmjenjeni grb, boje su odmah uspjele biti zadržane, Medarić i ovi su izmuljali da je to zbog plavih kuta i štatijaznam, ali svi su znali da je to zbog Građanskog. Zadržan je i stadion, ali se onda nakon par godina zbog realnih problema s Koturaškom ipak preselilo u Maksmir i sve dalje je povijest...
Ali vi, Mandrili bezobrazni nama branite nešto što je svakom normalnom čovjeku jasno kao dan. Iz čiste zavisti. Žalosno, stvarno žalosno... :(
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:27
Evo šta su nasljedili stadion Građanskoga.
http://img40.imageshack.us/img40/5655/02112009087.jpg
Dinamo je igra utakmice na sva četri stadiona iza rata ali ne oni su nasljedili baš stadion Građanskoga.:kava:
Na ovu temu si se već davno izblamirao, i apsolutno si masakriran argumentima i bjelodanim dokazima, ali ti srama nemaš. :rolleyes:
1pura2pandura
12.04.2010., 17:28
ovo je prežalosno za čitat...
koji se kurac prepirete oko tog, boli me kurac kad je hajduk osnovan i kad je torcida osnovana, isto tako bi trebalo i obratno bit, al vi očito imate neke nerješive probleme s dinamom...
osim starog placa, oni je ludi osnivač 1986, on je naš
casual_firm
12.04.2010., 17:28
kakvi ste vi teletabisi svi skupa to je za ne vjerovat...
http://www.budalizacija.hr/files/photo/087cdeaad931b9f724116bd7ca20d6a3.jpg
imate tu topic vječna dilema pa nastavite...
http://torcida.org/forum/viewtopic.php?t=6306&postdays=0&postorder=asc&start=0
:kava:
stariplac
12.04.2010., 17:29
Profesore imate li informaciju kad će nan bit vraćena titula iz 1945?
http://img175.imageshack.us/img175/2531/02112009099a.jpg
http://img709.imageshack.us/img709/9213/02112009103a.jpg
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:30
Znači po redikulima nije okej da je Dinamo nasljednik Građanskog:
http://www.navolej.com/Slike/dinamo_grb.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/3/34/GRAĐANSKI.jpg/180px-GRAĐANSKI.jpg
Ali je okej da je Manchester United nasljednik Newton Heatha:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/a1/Man_Utd_FC_.svg/202px-Man_Utd_FC_.svg.png
http://www.footballheaven.net/acatalog/newtonheathshld.jpg
Komedija... :rolleyes:
stariplac
12.04.2010., 17:31
ovo je prežalosno za čitat...
koji se kurac prepirete oko tog, boli me kurac kad je hajduk osnovan i kad je torcida osnovana, isto tako bi trebalo i obratno bit, al vi očito imate neke nerješive probleme s dinamom...
osim starog placa, oni je ludi osnivač 1986, on je naš
Več san ti na ovo odgovorija.
Ne samo osnivač nego i malo više od toga.
Legenda kaže da su BBB osnovani......................
I ostače van legenda.:kava:
1pura2pandura
12.04.2010., 17:32
Več san ti na ovo odgovorija.
Ne samo osnivač nego i malo više od toga.
Legenda kaže da su BBB osnovani......................
I ostače van legenda.:kava:
i vođa i idol, dobro pa to se podrazumijeva
:s
Playlife_
12.04.2010., 17:34
Hoćeš reć, nemamo mitomaniju kao vi.
Ali zato ima Magdićeva knjiga koju kad prolistaš, skužiš da je taj vaš Hajduk drek na šibici.
Vidim da si zaobišao školu Hitrec-Kacijan jer ti se valjda ne uklapa u teoriju pošto su obojica legende HAŠKa (donekle i Dinama).
Ostatak HAŠKa je zaživio kroz Mladost, ali ne i nogometna sekcija koja je ukinuta, a najbolji igrači su prišli novoosnovanom Dinamu, uz Icu Hitreca koji mu je bio i suosnivač.
"Politiku prodaj nekome drugome, ali Dinamo nije Građanski. Građanski svakako ima najveću težinu od svih prijeratnih klubova u Dinamu, ali dovoljno je da bilo koji drugi klub ima i dijelić težine u nastanku Dinama da time to više nije Građanski nego novi klub. A HAŠK je u prvom Dinamu 1945. imao 4 igrača i suosnivača kluba koji je najveći prijeratni hrvatski nogometaš i legenda HAŠKa. Samo to je dovoljno da se ne može jednoznačno govoriti da je Dinamo=Građanski. Da ne spominjemo kasniji stadion i nogometnu školu.
Ovaj HAŠK u trećoj ligi, koji je osnovan početkom 90tih, je sprdnja i trebalo bi mu zabraniti ime."
Ovo je copy/paste.
A ovo sad su neki postovi, većinom dinamovaci, neki možda stariji od tebe, svi objektivniji.;)
http://www.forum.hr/showpost.php?p=17325346&postcount=28
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18169198&postcount=31
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18177622&postcount=55
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18178209&postcount=58
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18179667&postcount=60
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18180450&postcount=61
Sorry šta te učim poviješću vlastitog kluba jer me ona stvarno ne zanima. Da ne diraš u Hajduk, koji je povijesni i tradicionalni div za tvoj "drevni" klub, ne bih slova napisao, ovako ti nedam gušta.
:w
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:35
To ti mislis da sve sto ti kazes da je covik blamiran,posramljen i sta ti ja znam vec...
svaki tvoj argument stoji,no sikiriki deda...
jesi procitao o svom podrijetlu?sad reci da je i to neistina....
a onaj up ili kakv mu je nick govori o zavisti o trofejima? ni najmanje,slavite vi koliko ocete,al 100 godina ce tek doc 2045..pomirite se da ste bar 5 godina stariji od Torce
Seljo, ja se ponosim sa svojim podrijetlom, da ga se sramim, ne bi nitko niti znao za to, a ti ako želiš negdje srat sa svojim klaunovskim i rasističkim predrasudama o Židovima, lijepo se snimi kako im jebeš majku i uploadaj na Youtube... :kava:
Tvoji ad hominem napadi samo govore da nemaš pametnijih argumenata, ali okej, to od tebe nisam niti očekivao... :mig:
casual_firm
12.04.2010., 17:36
@stari plac i ini
i što kad navršite tih 100 godina? idete u svemir, na ljepša mjesta, igrat ćete sa nekim boljim klubovima, djeca će vam živjeti bolje?
oće moj krasni kurac, živite za nešto što je potpuno nebitno u životu, evo vam Segeste, ima 100 godina i ispada u treću ligu... jej, super... a vi dalje nastavite o židovima, 1945, 1941, 1971, pravni slijedbenici, zvijezne, kurci, palci...
stariplac
12.04.2010., 17:37
NEZNAN KAKVE VEZE IMA OVAJ PRAVI DINAMOV GRB SA GRBON GRAĐANSKOGA????????
http://img638.imageshack.us/img638/9809/923593201.jpg
@stari plac i ini
i što kad navršite tih 100 godina? idete u svemir, na ljepša mjesta, igrat ćete sa nekim boljim klubovima, djeca će vam živjeti bolje?
oće moj krasni kurac, živite za nešto što je potpuno nebitno u životu, evo vam Segeste, ima 100 godina i ispada u treću ligu... jej, super... a vi dalje nastavite o židovima, 1945, 1941, 1971, pravni slijedbenici, zvijezne, kurci, palci...
Budala prva popušta, pusti ljude da pišu. Još pada kiša :kava:
:rofl: :rofl:
govnjur
12.04.2010., 17:39
zasto bas samo 100 godina,sta je falilo odma prestic hajduk?falija san,ovo je iz dvojke u nulu,a moglo je slobodno iz dvojke u keca u zadnjoj sekundi,je ne znate bog vas jeba
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:42
Vidim da si zaobišao školu Hitrec-Kacijan jer ti se valjda ne uklapa u teoriju pošto su obojica legende HAŠKa (donekle i Dinama).
Ostatak HAŠKa je zaživio kroz Mladost, ali ne i nogometna sekcija koja je ukinuta, a najbolji igrači su prišli novoosnovanom Dinamu, uz Icu Hitreca koji mu je bio i suosnivač.
"Politiku prodaj nekome drugome, ali Dinamo nije Građanski. Građanski svakako ima najveću težinu od svih prijeratnih klubova u Dinamu, ali dovoljno je da bilo koji drugi klub ima i dijelić težine u nastanku Dinama da time to više nije Građanski nego novi klub. A HAŠK je u prvom Dinamu 1945. imao 4 igrača i suosnivača kluba koji je najveći prijeratni hrvatski nogometaš i legenda HAŠKa. Samo to je dovoljno da se ne može jednoznačno govoriti da je Dinamo=Građanski. Da ne spominjemo kasniji stadion i nogometnu školu.
Ovaj HAŠK u trećoj ligi, koji je osnovan početkom 90tih, je sprdnja i trebalo bi mu zabraniti ime."
Ovo je copy/paste.
A ovo sad su neki postovi, većinom dinamovaci, neki možda stariji od tebe, svi objektivniji.;)
http://www.forum.hr/showpost.php?p=17325346&postcount=28
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18169198&postcount=31
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18177622&postcount=55
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18178209&postcount=58
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18179667&postcount=60
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18180450&postcount=61
Sorry šta te učim poviješću vlastitog kluba jer me ona stvarno ne zanima. Da ne diraš u Hajduk, koji je povijesni i tradicionalni div za tvoj "drevni" klub, ne bih slova napisao, ovako ti nedam gušta.
:w
Hajduk je div za Dinaru iz Knina, jer je osnovan godinu dana ranije, realno grad koji je bio pandan Splitu iz tog vremena, trećem gradu Dalmacije i provincijskom gradiću...
Nikakve ja tu argumente ne vidim koji stoje. Zašto si samo Banderasa kvoutao? Jel možda nešto skrivaš? Ako kvoutaš, onda kvoutaj sve... Internet je beskrajno prostranstvo i nemoj bit pokvarenjak... :mig:
candido
12.04.2010., 17:43
@stari plac i ini
ma stari, "oni" su počeli :D
danas u sportskim na naslovnici ka neoborivi dokazi da dinamo ima 100 godina i onda stave da su imali istog masera ka građanski.. :rofl: :s
govnjur
12.04.2010., 17:44
http://intternetti.net/~jiri/motivation/jew-jitsu.jpg
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:46
I gle čuda, iako Dinamo nema apsolutno nikakve veze s Građanskim :lol::lol::lol:, netko se 1969. čim se moglo, čim je potpisana Deklaracija o hrvatskom jeziku, čim se počelo slobodnije djelovati, sjetio napravit ovaj grb:
http://www.navolej.com/Slike/dinamo_grb.jpg
Koji nema apsolutno nikakve veze s ovim, svaka sličnost je apsolutno, i bez sumnje slučajna. :lol::lol::lol:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/3/34/GRAĐANSKI.jpg/180px-GRAĐANSKI.jpg
Pljačkam Invalide
12.04.2010., 17:47
čime se ti pucaš? :s :ne zna:
ma da, ja sam pregažen "argumentima", hrvatska je u biti krajnje decentralizirana zemlja di sva lova ide u ogulin, ivanić grad i labin, tj. zapravo svugdi osim u zagreb, zatim tvoja podgrupa je najjača u europi, dinamo će dogodine napunit 100 godina, tv prijenos je mjerodavan za utvrdit tko je bolje navijao, bbb nikad ne bježe nego se eventualno tek taktički povlače, mišo lanac i kineski zid, 25 bbb rastjera i razbije 200 ajaxovih, 34 bbb su glasnija od 2000 nemutiranih tovara, ne mogu prika, to su stvarno prejaki argumenti za mene.
taktički se povlačim, samo ti :o :D
jel vama oni prijašnji linkovi ništa ne predstavljaju?baš me zanima ponovno tovarsko trabunjanje o "centralizaciji"?koju to lovu Zagreb uzima iz tih izrazito razvijenih gradova kao što su ovi nabrojani i što bi to država trebala investirati u Labin,Ivanić grad i Ogulin?
koji je povijesni i tradicionalni div za tvoj "drevni" klub,
Stupanj vaše indoktrinacije je na razini talibanske...
Pune vas od malena lažima, a kad jednom spoznate istinu, to je preveliki šok, pa se u prenesenom značenju raznesete po forumuma...
Ne nije vam klub trofejni bogalj, on je historijski div.:lol:
stariplac
12.04.2010., 17:49
Evo osnivači Hajduka.
http://img405.imageshack.us/img405/2889/f1130111.jpg
P:S
Aj sad vi puknite sliku osnivača Dinama.:lol:
evo mene zanima ali ozbiljno bez zajebancije kad je,di i ko je osnovao grupu BBB?
ozbiljno pitan bez zlonamjere ako mi neko moze odgovorit bez nekih glupih textova i milijun rečenica.
Playlife_
12.04.2010., 17:51
Hajduk je div za Dinaru iz Knina, jer je osnovan godinu dana ranije, realno grad koji je bio pandan Splitu iz tog vremena, trećem gradu Dalmacije i provincijskom gradiću...
Nikakve ja tu argumente ne vidim koji stoje. Zašto si samo Banderasa kvoutao? Jel možda nešto skrivaš? Ako kvoutaš, onda kvoutaj sve... Internet je beskrajno prostranstvo i nemoj bit pokvarenjak... :mig:
Hajduk je div za sve šta se na ikakav način lopta u Hrvatskoj.:mig: A ti nastavi dokazivati nedokazivo.
Hej, nije problem, tema je "Povijest hrvatskog nogometa" na pdf-u "Nogomet". Banderas je većinom kvotan jer je najbolje objasnio i očitao bukvicu ovakvima ko šta si ti. Slobodno prolistaj taj topic. Ja ne skrivam ništa, a vidim da možeš toliko toga još naučit.
Nisam ja nikakav pokvarenjak. Nit me zanima šta su BBB brži od Bolta, nit to šta je neki hipi mlatio lancem po Splitu, ali kad dirneš u Hajduka, očekuj me.:)
Mukte Kavga
12.04.2010., 17:52
Stupanj vaše indoktrinacije je na razini talibanske...
Pune vas od malena lažima, a kad jednom spoznate istinu, to je preveliki šok, pa se u prenesenom značenju raznesete po forumuma...
Ne nije vam klub trofejni bogalj, on je historijski div.:lol:
Div je bio 1945. - 1990. kad je imao utjecajnog sponzora. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.