PDA

View Full Version : Garbage topic

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

1911!1950!
12.04.2010., 17:52
evo mene zanima ali ozbiljno bez zajebancije kad je,di i ko je osnovao grupu BBB?
ozbiljno pitan bez zlonamjere ako mi neko moze odgovorit bez nekih glupih textova i milijun rečenica.

Čovik poviše tebe :D

candido
12.04.2010., 17:53
jel vama oni prijašnji linkovi ništa ne predstavljaju?baš me zanima ponovno tovarsko trabunjanje o "centralizaciji"?koju to lovu Zagreb uzima iz tih izrazito razvijenih gradova kao što su ovi nabrojani i što bi to država trebala investirati u Labin,Ivanić grad i Ogulin?

ti imaš žešćih problema s razumijevanjem čini mi se.

a opet, i u ovom kratkom postu si uspio napisat glupost da glava zaboli. pa ako tko ima volje nek ti objašnjava, ja nemam volje svakom padobrancu odgovarat, nisam spitka. :cerek:

over&out :D

govnjur
12.04.2010., 17:53
netko se 1969. čim se moglo

:s:s:s:s:s

to ka sta si ti krenija oslobadjat hrvatsku 2009te na forumima,cim se moglo

:lol::lol::lol::lol::lol:

Mukte Kavga
12.04.2010., 17:55
Hajduk je div za sve šta se na ikakav način lopta u Hrvatskoj.:mig: A ti nastavi dokazivati nedokazivo.

Hej, nije problem, tema je "Povijest hrvatskog nogometa" na pdf-u "Nogomet". Banderas je većinom kvotan jer je najbolje objasnio i očitao bukvicu ovakvima ko šta si ti. Slobodno prolistaj taj topic. Ja ne skrivam ništa, a vidim da možeš toliko toga još naučit.

Nisam ja nikakav pokvarenjak. Nit me zanima šta su BBB brži od Bolta, nit to šta je neki hipi mlatio lancem po Splitu, ali kad dirneš u Hajduka, očekuj me.:)

Okej, stavio si mišljenje jednog čovjeka i napisao da je to nekakva apsolutna istina. A ništa ja tu pametno nisam pročitao. Dovedi i njega ovdje slobodno, pa neka mi objasni paradoks Manchester United. :kava:

A ja ću ti dovest J. iz BBB koji je apsolutni bog na svjetskoj razini i koji zna sve o povijesti nogometa, a pogotovo o Građanskom/Dinamu i koji će sve te redikule s pdf-a nogomet spremit u džep... :mig:

Znaju Mucek i mnogi o kome pričam...

sidrun
12.04.2010., 17:56
I gle čuda, iako Dinamo nema apsolutno nikakve veze s Građanskim :lol::lol::lol:, netko se 1969. čim se moglo, čim je potpisana Deklaracija o hrvatskom jeziku, čim se počelo slobodnije djelovati, sjetio napravit ovaj grb:

http://www.navolej.com/Slike/dinamo_grb.jpg

Koji nema apsolutno nikakve veze s ovim, svaka sličnost je apsolutno, i bez sumnje slučajna. :lol::lol::lol:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/3/34/GRAĐANSKI.jpg/180px-GRAĐANSKI.jpg

Onda ste osnovani 1969?

gmaz88
12.04.2010., 17:56
Čovik poviše tebe :D
ako je tako nek neko kaze točno kad di i ko?
znam ja te sve priče ali nikad nisan vidia da je neko od BBB napisa ta tri podatka.

Mukte Kavga
12.04.2010., 17:57
:s:s:s:s:s

to ka sta si ti krenija oslobadjat hrvatsku 2009te na forumima,cim se moglo

:lol::lol::lol:

A jebiga, možda se u Splitu moglo. U Zagrebu se nije. Pitaj đeda iz Druge Dalmatinske. Ili možda Splitskog četničkog odreda? :ne zna:

Pljačkam Invalide
12.04.2010., 17:58
ti imaš žešćih problema s razumijevanjem čini mi se.

a opet, i u ovom kratkom postu si uspio napisat glupost da glava zaboli. pa ako tko ima volje nek ti objašnjava, ja nemam volje svakom padobrancu odgovarat, nisam spitka. :cerek:

over&out :D

Ajde,pošalji nekoga od vaših ekonomskih eksperata iz Torcide da nam objasni tu tezu o centralizaciji i paroli ZG=BG.jedva čekam:kava:

Mukte Kavga
12.04.2010., 17:59
evo mene zanima ali ozbiljno bez zajebancije kad je,di i ko je osnovao grupu BBB?
ozbiljno pitan bez zlonamjere ako mi neko moze odgovorit bez nekih glupih textova i milijun rečenica.

Tko je osnovao Torcidu?

UDBA. Ili možda ipak nije. :ne zna:

Kada je Torcida djelovala?

Na 3, 4 utakmice 1950. i onda 30 i kusur godina ništa. (Prema svjedočenju osnivača)

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:00
Ajde,pošalji nekoga od vaših ekonomskih eksperata iz Torcide da nam objasni tu tezu o centralizaciji i paroli ZG=BG.jedva čekam:kava:

Tu su pometeni brutalno. Vidiš da tjedan dana niti riječi nije bilo...

Njima više leže ove lakše, redikulske teme...

sidrun
12.04.2010., 18:02
A jebiga, možda se u Splitu moglo. U Zagrebu se nije. Pitaj đeda iz Druge Dalmatinske. Ili možda Splitskog četničkog odreda? :ne zna:

Komšijama si objašnjava da je jedan zagrebački kvart da više partizana od cile Srbije

Playlife_
12.04.2010., 18:03
Okej, stavio si mišljenje jednog čovjeka i napisao da je to nekakva apsolutna istina. A ništa ja tu pametno nisam pročitao. Dovedi i njega ovdje slobodno, pa neka mi objasni paradoks Manchester United. :kava:

A ja ću ti dovest J. iz BBB koji je apsolutni bog na svjetskoj razini i koji zna sve o povijesti nogometa, a pogotovo o Građanskom/Dinamu i koji će sve te redikule s pdf-a nogomet spremit u džep... :mig:

Nije jedan čovjek nego više njih. Uostalom, prolistaj malo topic. Šta oćeš? Da ti ja lijepim sad postove?

Ma ne trebaš ti meni nikog dovodit. Ovo je forum, služi za rasprave. Raspravljamo, argumentiramo. Ja sam dao svoje mišljenje o tome u obliku mišljenja dinamovaca za koje smatram da je ispravno. A i jest. Ti me demantiraj ako možeš, ako ne, ne kvotaj me jer ovo vrijeđanje "debili s nogometa" stvarno nije u tvojoj domeni.:mig:

Mukte Kavga
Prevrsija si ti svaku mjeru...poslje nemoj plakati jebenti sve po spisku picko bolesna

Evo, sad do izražaja dolazi taj poznati splitski temperament. :p

Obično ste vi ti koji plaču na kraju - u svinjcu. :mig:

stariplac
Tko je osnovao Torcidu?

Na 3, 4 utakmice 1950. i onda 30 i kusur godina ništa. (Prema svjedočenju osnivača)

Prema svjedočenju osnivača osnovana je 1950 i zabranjena.

http://img682.imageshack.us/img682/5575/f1130107.jpg

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:05
Prema svjedočenju osnivača osnovana je 1950 i zabranjena.

Ajmo sad, protivnik je u klinču, tuširan, dobiva udarce u glavu, krv lipti na sve strane, i samo je pitanje trenutka kada će sudac prekinuti borbu... :lol::lol::lol::lol::lol:

Znači ako Dinamo postoji od 1945., od kad postoji Torcida? :):kava:

4U2P
12.04.2010., 18:06
Zidov toliko laze pa i sam u koloplet lazi se umota
triba ponovit holokaust jos jednom lekcija se nije naucila

Jesi ti kad napisao kakav argument, osim šta si teška plačipička?

:mama::mama::mama::mama:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:07
Komšijama si objašnjava da je jedan zagrebački kvart da više partizana od cile Srbije

Ne, nego od Beograda. A to i nije neki problem. Što ne znači da se Zagreb okoristio tom činjenicom, upravo suprotno. Smatran je ustaškim gradom i tretiran s mržnjom od komunističkih vlasti. Mislim da su razlog bili kompleksi beogradskih vlastodržaca. Znate i vi nešto o tome...

gmaz88
12.04.2010., 18:09
Tko je osnovao Torcidu?

u redu ne mozes mi odgovorit na pitanje i to je to nemoj se izmotavat.
vec kad ti ne mozes lipo molim bilo kojeg navijača dinama da mi lipo napise
datum,misto i ime osnivača.
ako vam je to problem onda ne znam sta drugo reć.

govnjur
12.04.2010., 18:09
ST = BG

stariplac
12.04.2010., 18:10
Ne, nego od Beograda. A to i nije neki problem. Što ne znači da se Zagreb okoristio tom činjenicom, upravo suprotno. Smatran je ustaškim gradom i tretiran s mržnjom od komunističkih vlasti. Mislim da su razlog bili kompleksi beogradskih vlastodržaca. Znate i vi nešto o tome...

Šta čemo sa nepokorenin gradon?:lol::lol:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:10
Nije jedan čovjek nego više njih. Uostalom, prolistaj malo topic. Šta oćeš? Da ti ja lijepim sad postove?

Ma ne trebaš ti meni nikog dovodit. Ovo je forum, služi za rasprave. Raspravljamo, argumentiramo. Ja sam dao svoje mišljenje o tome u obliku mišljenja dinamovaca za koje smatram da je ispravno. A i jest. Ti me demantiraj ako možeš, ako ne, ne kvotaj me jer ovo vrijeđanje "debili s nogometa" stvarno nije u tvojoj domeni.:mig:

Nisam rekao da su debili, nego da očito nisu kompetentni govorit o toj temi. Dao si mišljenje jednog čovjeka i još par likova koji su rekli: "Da, da, imaš pravo..."

Nije to neka tema za zajebanciju, riječ je o povijesnim faktima...

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:11

To su isto, doduše malo ideologizirani i frizirani, ali povijesni fakti.

Zagreb je ozbiljan grad, za razliku od većine gradova bivše države, a da ne govorimo o Splitu...

sidrun
12.04.2010., 18:12

Kad raspravljaš sa komšijom si partizan¸kad se družiš s nama onda si ustaša.Domobran nisi bia 1991.:kava:

sidrun
12.04.2010., 18:14

Mi bacili bombe na talijansku glazbu¸a oni na domobransku u 8. misecu 1941.

Febo80
12.04.2010., 18:15
jebote da nam je ovakvih ko spitka par u šori, mogli bi na ferku sa lechovim!

čovjek sam drži crtu desetini tovara na forumu

:s

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:15
Kad raspravljaš sa komšijom si partizan¸kad se družiš s nama onda si ustaša.Domobran nisi bia 1991.:kava:

Ja nisam ništa od toga.

Pročitaj moje upise u Politika i navijači, tamo ćeš vidjet koliko je moj rakurs zapravo strogo racionalan i nikad ne dozvoljavam da se među povijesne činjenice unose nekakve emocije, a pogotovo ovakvo klaunovsko laprdanje analfabeta kakvo imam ovdje.

4U2P
12.04.2010., 18:16
Kakav argument moze proc pokraj bauera,sta da sidim ovdi i listam knjige kao on?a po cemu sam ja placipicka aj daj argument konju?ko si ti uopce,marginalac ili?
daj adresu placipicki

Židovi ovo, Židovi ono, hokokaust, bla bla bla...šmrc, šmrc...Daj malo orginalnosti...

Ne dajem adrese plačipičkama, samo pičkama...:lol:

govnjur
12.04.2010., 18:16
Ja nisam ništa od toga.

Pročitaj moje upise u Politika i navijači, tamo ćeš vidjet koliko je moj rakurs zapravo strogo racionalan i nikad ne dozvoljavam da se među povijesne činjenice unose nekakve emocije, a pogotovo ovakvo klaunovsko laprdanje analfabeta kakvo imam ovdje.

a kakav si sa mudima kukavice dezerterska

Febo80
12.04.2010., 18:17

znači 4 milijuna hrvata su dezerteri? :ne zna:

sidrun
12.04.2010., 18:19
A bas me zanima zasto se on kao i vecina bbb tih godina nije u rat prijavila?godine je ima,a muda ocito nije,lipo je bilo zaradjivat dok su drugi ginili da bi on sada ovdi proliva prozirnu demagogiju,pa im zahvali

Nemoj spominjat druge

gmaz88
znaci ne mogu dobiti odgovor od nijednog navijača dinama,bravo tako san i mislia,doviđenja.

Febo80
nije to,to!!http://img209.imageshack.us/img209/9046/ibricickava.gif

ocemo spitku,ovako ispada da u zagrebu ima vise ovakvih bolesnika,a to u biti sve jedan te isti,pa da javnost ne bude u zabludi spile vrati se:D

je neznam, al mislim da većina BBB drži spitki ljestve, al im se neda ulazit u rasprave sa vama, tj. boli ih kurac

barem po meni, čovjek nikad nije napisao sranje i kad vidim za šta se ovi tvoji hvataju, pomislim da ipak ima više morona kod vas!

casual_firm
12.04.2010., 18:20
stvarno sam probo, mučim se, mučim... ne mogu više... zlo mi je.

to je nama naša borba dala... uzmite miševe, sjednite na enter i u krvavi boj :kava:

Playlife_
12.04.2010., 18:20
Nisam rekao da su debili, nego da očito nisu kompetentni govorit o toj temi. Dao si mišljenje jednog čovjeka i još par likova koji su rekli: "Da, da, imaš pravo..."

Nije to neka tema za zajebanciju, riječ je o povijesnim faktima...

Pa ako smatraš da nisu kompetentni, očito imaš nekakvu argumentaciju koja pobija njihove tvrdnje. Ili nemaš?:cerek: A nije je imao nitko, pa nemaš ni ti.

Ja se ne zajebajem, slavite vi i 200 godina šta se mene tiče, a glavno da se možemo zajebavat kad kažeš da su Split i Hajduk bili drek od šibice.:rolleyes:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:21

Ja dezerter nisam, jer tada nisam bio niti vojni obveznik, ali zato znam jedno 10 Splićana i Zadrana koji su s 23 godine upisali faks ne bi li ih to spasilo od fronte. :kava:

Kakav sam s mudima? Recimo da imam već muda od svih vas zajedno, čim neanonimno pišem ovdje i jebem vam majku dok se vi još uvijek ne usudite izać iz anonimnosti.. :lol:

sidrun
12.04.2010., 18:21

to je nama naša borba dala... uzmite miševe, sjednite na enter i u krvavi boj :kava:

kad imaš 100 godina:lol:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:22
Zasto nisi isa na prvu crtu ili bilo koju crtu kao sto ovdi drzis?

Pa ne buju valjda Židovi oslobađali Hrvatsku? :ne zna:

4U2P
12.04.2010., 18:23
Kad god di god,pametnom dosta..ostalo je na tebi..ako litujes negdi,mozemo risit..
u kojoj ces ceki biti?

Znat ćeš kad dođe vrijeme.

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:24
Pa ako smatraš da nisu kompetentni, očito imaš nekakvu argumentaciju koja pobija njihove tvrdnje. Ili nemaš?:cerek: A nije je imao nitko, pa nemaš ni ti.

Ja se ne zajebajem, slavite vi i 200 godina šta se mene tiče, a glavno da se možemo zajebavat kad kažeš da su Split i Hajduk bili drek od šibice.:rolleyes:

Dečko, 47. put raspravljamo o toj temi... A argumenata ima i ovdje na tonu...

Kako tumačiš slučaj Manchester Uniteda? :kava:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:26
Nemoj spominjat druge

Jel vidiš ti koliko ste vi bahat narod dolje. :rolleyes:

Počelo je s vašim tlapnjama o proslavi naše godišnjice (šta vas uopće boli kurac, mi imamo pravo slavit kaj god nam je volja, to ste i napisali, ali tek nakon što ste propisno išamarani argumentima), da bi završilo na tome da tvoji balavci seru kako nitko od BBB nije branio Hrvatsku.

Ima li kraja vašoj bezobraštini? :ne zna:

casual_firm
12.04.2010., 18:28
kad imaš 100 godina:lol:
:rofl::rofl:

jebote, boli me kurac koliko mi je klub star, kad je loš toliko da mi je muka i sram me... još kad se popnem na tribinu bez wc-a... i prvi je. To je problem, a ne 100, 65 ili 15 godina...

Playlife_
12.04.2010., 18:30
Dečko, 47. put raspravljamo o toj temi... A argumenata ima i ovdje na tonu...

Kako tumačiš slučaj Manchester Uniteda? :kava:

Kakav crni Man Utd?:lol: Nemam pojma o čemu se radi.:ne zna:

Jedini argument koji vi imate je to da su nastavili igrati u dresovima iste boje i da je nečiji djed emocionalno povezao ta 2 kluba.:lol: Pardon, ovo nisu argumenti, ovo su pizdarije enormnih proporcija.

Da, raspravljamo 47. put i iskreno, više mi se neda jer ovdje rasprave i argumentacije s tvoje strane nema ni u tragovima.:mig:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:33
Ajmo Svaguše još jednom, ponavljajte za mnom, rekapitulacija:

Građanski 1911. - 1945.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/3/34/GRAĐANSKI.jpg/180px-GRAĐANSKI.jpg

Dinamo 1945. - Smak svijeta.

Za skeptike:
Svaka sličnost između ova dva grba je slučajna. :lol:

4U2P
12.04.2010., 18:35

jebote, boli me kurac koliko mi je klub star, kad je loš toliko da mi je muka i sram me... još kad se popnem na tribinu bez wc-a... i prvi je. To je problem, a ne 100, 65 ili 15 godina...

:top:

Čak i kad bi ovo šta pišu gospoda tovari bilo točno,pa sam Split je koliko stoljeća stariji od Zagreba, pa je ostao provincijska žabokrečina...:ne zna:

Febo80
12.04.2010., 18:35
kakvi ste vi teletabisi svi skupa to je za ne vjerovat...
http://www.budalizacija.hr/files/photo/087cdeaad931b9f724116bd7ca20d6a3.jpg

imate tu topic vječna dilema pa nastavite...
http://torcida.org/forum/viewtopic.php?t=6306&postdays=0&postorder=asc&start=0

:kava:

dobro skužili smo, tebi su svi koji se malo prepucavaju krelci!

ajde ti meni reci jedno: jel normalnija (navijačkija) reakcija da kad spitka (parafraziram) napiše-split je četnički grad, od žutog mrava koji mu oće oči iskopat ili od kolege zcb čovika koji na takav post o rodnom gradu vrati smajl :p

jel navijačkije uvjeravat, podjebavat porotivnika, jebat mater pa i prijetit ili zbijat šale i pošalice zajedničke.

ajde reci?

jesi ikad sudjelovo u ijednoj žučnijoj raspravi? dobro ti si pametniji od toga, al mora da ti je neko digno tlak svojim upisom. i kako si reagiro? odšutio ili odgovorio? šta je od toga navijačkije?

jesu ti 99% postova smajlovi?

ja znam da je tebi ljepše se zajebavat, al brate onda ne soli pamet tu, neg ne postaj na takve stvari i to je to.

ajde bogati, vrati se u chat topic

no hard filings :top:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:36
profesionalni seratoru!zavidim ti na tvojoj vjestini izvcanja rijeci i cinjenica,al momak nije to rekao,nego zasto ti nisi isao ko sta su ostali BBB isli:mig:

Ako je tako, isprika, ali očito se nespretno izrazio i svi smo krivo shvatili što je htio reć, pročitaj još jedan put:

A bas me zanima zasto se on kao i vecina bbb tih godina nije u rat prijavila?godine je ima,a muda ocito nije,lipo je bilo zaradjivat dok su drugi ginili da bi on sada ovdi proliva prozirnu demagogiju,pa im zahvali

Mislim da je Ajnštajnu ostalo "i" viška. :rolleyes:

Febo80
12.04.2010., 18:37
:s:s:s:facepalm:
ozbiljno mislim da si ili njegov klon ili svoja saznanja temeljis na njegovim pricama pa je to u tvojoj glavi jedina i apsolutna istina:mig:

ma kakav klon, nebudi paranoik

ne, daj napiši šta je lik reko da je sranje? po meni je stari plac takav kreten, vjerojatno isti kakvim ti vidiš spitku!

ma u biti nemoj, nisam mu ja odvjetnik ko jebe i njega i tebe :cerek:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:37
Čak i kad bi ovo šta pišu gospoda tovari bilo točno,pa sam Split je koliko stoljeća stariji od Zagreba, pa je ostao provincijska žabokrečina...:ne zna:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Svi smo mi Spitka. :s:s:s

:lol:

gmaz88
12.04.2010., 18:38
edit fulia temu

zagreb jug
12.04.2010., 18:39
dobro skužili smo, tebi su svi koji se malo prepucavaju krelci!

ajde ti meni reci jedno: jel normalnija (navijačkija) reakcija da kad spitka (parafraziram) napiše-split je četnički grad, od žutog mrava koji mu oće oči iskopat ili od kolege zcb čovika koji na takav post o rodnom gradu vrati smajl :p

jel navijačkije uvjeravat, podjebavat porotivnika, jebat mater pa i prijetit ili zbijat šale i pošalice zajedničke.

ajde reci?

jesi ikad sudjelovo u ijednoj žučnijoj raspravi? dobro ti si pametniji od toga, al mora da ti je neko digno tlak svojim upisom. i kako si reagiro? odšutio ili odgovorio?

jesu ti 99% postova smajlovi?

ja znam da je tebi ljepše se zajebavat, al brate onda ne soli pamet tu, neg ne postaj na takve stvari i to je to.

ajde bogati, vrati se u chat topic

no hard filings :top:

Svaka čast na upisu :top:

suspendiran
12.04.2010., 18:39
mrzim agente kad već imaš taj zg u potpisu daj javi se na pm pa ćemo se sastat
ima i za takve poput tebe lijeka

HOP
12.04.2010., 18:40
mrzim agente kad već imaš taj zg u potpisu daj javi se na pm pa ćemo se sastat
ima i za takve poput tebe lijeka
Daj broj, aj aj, brže :clint:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:40
To ti je odgovor misu?

Kakvo pitanje, takav odgovor... :mig:

Glupane, opet ste popušili udicu, kao što ste popušili da sam homoseksualac, pederčina, pa mi dizali transparent, kao što ste popušili da sam Židov. :lol::lol::lol:

I dok god ste takvi retardi i SITNE DUŠE, nikad nećete bit velika grupa, zapamti to!!!!!!!! :mig:

Ja ne mogu vjerovat da vi koji mislite da ste neke čunke, baje i zajebanti, pušite fore koje u Zagrebu ne popuše likovi koji idu u Nadbiskupsku gimnaziju... :D

sidrun
12.04.2010., 18:41
Jel vidiš ti koliko ste vi bahat narod dolje. :rolleyes:

Počelo je s vašim tlapnjama o proslavi naše godišnjice (šta vas uopće boli kurac, mi imamo pravo slavit kaj god nam je volja, to ste i napisali, ali tek nakon što ste propisno išamarani argumentima), da bi završilo na tome da tvoji balavci seru kako nitko od BBB nije branio Hrvatsku.

Ima li kraja vašoj bezobraštini? :ne zna:

Pa čovik te pita zašto se ti nisi prijavia kao i ostali bbb tada?Ja sam mu samo reka da domovinski rat ne uvlači u ovu raspravu.E¸zašto se nisi prijavia?

WOODOO CHILE
12.04.2010., 18:43
Kakvo pitanje, takav odgovor... :mig:

Glupane, opet ste popušili udicu, kao što ste popušili da sam homoseksualac, pederčina, pa mi dizali transparent, kao što ste popušili da sam Židov. :lol::lol::lol:

I dok god ste takvi retardi i sitne duše, nikad nećete bit velika grupa, zapamti to!!!!!!!! :mig:

Ja ne mogu vjerovat da vi koji mislite da ste neke čunke, baje i zajebanti, pušite fore koje u Zagrebu ne popuše likovi koji idu u Nadbiskupsku gimnaziju... :DKakve veze ima velika grupa i idiotsko dopisivanje nekoliko ljudi na forum.hr?

suspendiran
da te nebi faktor rastavio na proste faktore

Febo80
Pa čovik te pita zašto se ti nisi prijavia kao i ostali bbb tada?Ja sam mu samo reka da domovinski rat ne uvlači u ovu raspravu.E¸zašto se nisi prijavia?

nije to napiso

pogledaj bolje šta je napiso :kava:

suspendiran
12.04.2010., 18:44
je on ce ti dat broj:lol:

http://img209.imageshack.us/img209/9046/ibricickava.gif

hehe,pa da prijetiš kasnije preko telefona i onda se ispričavaš,štakore

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:45

Zašto se još dosta ljudi iz BBB i Torcide, velika većina starijih od mene nije prijavila... :ne zna:

Priznajem, to mi ne služi mi na čast, niti se time ponosim, ali s obzirom da stvarno nisam bio vojni obveznik, nije niti neka sramota. I nisam studirao da bih pobjegao od fronta. Jednostavno, nisam otišao i bok...

Kaj vas još zanima o meni? :mig:

Febo80
12.04.2010., 18:45
A bas me zanima zasto se on kao i vecina bbb tih godina nije u rat prijavila?
:ne zna:

HOP
12.04.2010., 18:46
je on ce ti dat broj:lol:

http://img209.imageshack.us/img209/9046/ibricickava.gif
Još zna i fiziku...:trk:

http://www.thesmilies.com/smilies/cartoon/bettyboop.gif (http://www.thesmilies.com)

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:47
Kakve veze ima velika grupa i idiotsko dopisivanje nekoliko ljudi na forum.hr?

Ima jer je to metafora za sveukupno spli'sko stanje uma... :kava:

Oni mene osobno vrijeđaju, umjesto da mi ližu tabane za sveukupan doprinos sceni... ;)

HOP
12.04.2010., 18:48
ajde eto lolo,jesi za solo? ja cu doc.mozemo i snimat sta se mene tice:o
Pjesnik u duši :rofl: :rofl:

suspendiran
12.04.2010., 18:49
retardirani fetusu:

ja nikome nisam prijetio preko telefona..

i za to se nikome nisam ni ispricao,nego zato jer sam tu pisao stvari koje nisam trebao...

a ti si obicna mala pickica,dodi ti u moj grad pozovi mene na solo pa vidi ocu se ja odazvat:mig:

:bara:

HOP
12.04.2010., 18:51
:bara:
Kad si se već zaletio sa prijetnjama budi baraba do kraja :kava:

sidrun
12.04.2010., 18:52
Ima jer je to metafora za sveukupno spli'sko stanje uma... :kava:

Oni mene osobno vrijeđaju, umjesto da mi ližu tabane za sveukupan doprinos sceni... ;)

Onda bi ti placu triba lizat jaja

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:53
Daj, pušite kurac, jebale vas te prijetnje i pozivanje na ferke preko neta.

Pa to su osnove psihologije, čim krenu fizičke prijetnje, znači da ste nemoćni suočit se sa situacijom... Što preneseno znači da vas je strah.

Ne znam kakvi ste uživo, ali kao internet huligani ste zakurac... :lol:

suspendiran
12.04.2010., 18:53
Oprosti al nemogu se nenasmijat al ovo je bas djecji odgovor...koji je btw zastario,jebiga mozda ti imas preko 30

a možda si ti samo vagina koja bi jednog dala mogla se razjebat:mig:

Endsieg
12.04.2010., 18:55
dodi ti u moj grad pozovi mene na solo pa vidi ocu se ja odazvat:mig:

Evo docu ja.....

HOP
12.04.2010., 18:56
Daj, pušite kurac, jebale vas te prijetnje i pozivanje na ferke preko neta.

Pa to su osnove psihologije, čim krenu fizičke prijetnje, znači da ste nemoćni suočit se sa situacijom... Što preneseno znači da vas je strah.

Ne znam kakvi ste uživo, ali kao internet huligani ste zakurac... :lol:
http://www.smiliegenerator.de/s37/smilies-11830.png :clint:

Mukte Kavga
12.04.2010., 18:56
Onda bi ti placu triba lizat jaja

On je velik navijač, bez ikakve sumnje. Ali je i tvrdoglava mazga i zna bit redikul i ne ide odavno na utakmice. No svejedno, ja se s njim međusobno sprdam i vrijeđamo se, ali sigurno mi ne pada na pamet da mu idem vadit neke detalje iz privatnog života (a znam neke), ili da mu ne daj bože prijetim. :rolleyes:

Niti sam ikad vidio da mu netko od naših klinaca prijeti. :ne zna:A da mu od naših netko prijeti, ja bih mu prvi jebao mater...

Upravo to je razlika između vašeg i našeg mentaliteta. :mig:

HOP
12.04.2010., 19:02
Mrave ostavi se privata :cerek: Riješite to kao ljudi ispred svih :zubo:

casual_firm
devas ili febo ili kak se već zoveš...

kad me prozivaš rečenicom "jel navijačkije uvjeravat, podjebavat porotivnika, jebat mater pa i prijetit ili zbijat šale i pošalice zajedničke" odgovorit ću ti da na forum.hr-u je definitivno ovo drugo.

ja volim svog dragog kolegu profesora, dapače cijenim više od svih koji tu pišu i predobro poznam karakter internet warriora koji žudi za intelektualnom dominacijom na istome... i uredno mu ne može nitko ništa, a oni pametniji niti ne pokušavaju... :kava:

Endsieg
sta cu s tobom??

ja u solo tuci odma bacam na pod,a tebe dole ko da nema:cerek:

Ma nema veze......bitna je zabava.....

sidrun
12.04.2010., 19:03
On je velik navijač, bez ikakve sumnje. Ali je i tvrdoglava mazga i zna bit redikul i ne ide odavno na utakmice. No svejedno, ja se s njim međusobno sprdam i vrijeđamo se, ali sigurno mi ne pada na pamet da mu idem vadit neke detalje iz privatnog života (a znam neke), ili da mu ne daj bože prijetim. :rolleyes:

Niti sam ikad vidio da mu netko od naših klinaca prijeti. :ne zna:A da mu od naših netko prijeti, ja bih mu prvi jebao mater...

Upravo to je razlika između vašeg i našeg mentaliteta. :mig:

A naš vam konobar spasia trenera u Stobreću.Plac ide na utakmice.Sidimo skupa i priča mi kako te vodia po Londonu.Puno te pozdravia.

Endsieg
12.04.2010., 19:03
Mrave ostavi se privata :cerek: Riješite to kao ljudi ispred svih :zubo:

Youtube....

HOP
12.04.2010., 19:06
Youtube....
To je to, neka wob sinma :rofl:

WOODOO CHILE
12.04.2010., 19:07

kad me prozivaš rečenicom "jel navijačkije uvjeravat, podjebavat porotivnika, jebat mater pa i prijetit ili zbijat šale i pošalice zajedničke" odgovorit ću ti da na forum.hr-u je definitivno ovo drugo.

ja volim svog dragog kolegu profesora, dapače cijenim više od svih koji tu pišu i predobro poznam karakter internet warriora koji žudi za intelektualnom dominacijom na istome... i uredno mu ne može nitko ništa, a oni pametniji niti ne pokušavaju... :kava:...to je to...meni je trebalo neko vrijeme da shvatim,ali uspio sam...

Mukte Kavga
12.04.2010., 19:09
A naš vam konobar spasia trenera u Stobreću.Plac ide na utakmice.Sidimo skupa i priča mi kako te vodia po Londonu.Puno te pozdravia.

Ma stara pijandura treba onog psa za slijepce da ga vodi okolo, di bi me on vodio... :D

Kao što sam rekao, cijenim ja njega jako, zato mi ne pada na pamet preć u neke prijetnje ili slično, a čuo sam od vaših i dosta stvari o njemu koje nisu baš najsjajnije, ali niti to mi ne pada na pamet vadit iz naftalina i stavljat na forum... To mi je odvratno. :bljak: I svakog starijeg navijača treba poštivat...

I drago mi je vidjet i da nitko od mojih nije prešao tu granicu, a sigurno ima 30 ljudi ovdje koji znaju o kome je riječ... :mig:

sidrun
12.04.2010., 19:13
Ma stara pijandura treba onog psa za slijepce da ga vodi okolo, di bi me on vodio... :D

Kao što sam rekao, cijenim ja njega jako, zato mi ne pada na pamet preć u neke prijetnje ili slično, a čuo sam od vaših i dosta stvari o njemu koje nisu baš najsjajnije, ali niti to mi ne pada na pamet vadit iz naftalina i stavljat na forum... To mi je odvratno. :bljak: I svakog starijeg navijača treba poštivat...

I drago mi je vidjet i da nitko od mojih nije prešao tu granicu, a sigurno ima 30 ljudi ovdje koji znaju o kome je riječ... :mig:

Eto i to smo riješili.Aj požuri na drugi forum.:lol:

Salihu
12.04.2010., 19:20
Ajmo sad, protivnik je u klinču, tuširan, dobiva udarce u glavu, krv lipti na sve strane, i samo je pitanje trenutka kada će sudac prekinuti borbu... :lol::lol::lol::lol::lol:

Znači ako Dinamo postoji od 1945., od kad postoji Torcida? :):kava:

Evo već je prošla treća strana a još nismo dočekali odgovor. Ne znaš jesu tovari bolji u poznavanju naše povijesti ili u izmotavanju. Analogija je ista. Čekamo i dalje...

Playlife_
12.04.2010., 19:27
Evo već je prošla treća strana a još nismo dočekali odgovor. Ne znaš jesu tovari bolji u poznavanju naše povijesti ili u izmotavanju. Analogija je ista. Čekamo i dalje...

Dinamo je osnovan 45. jer je nastao simbiozom 3 zagrebačka prijeratna kluba, koji su nekad bili veliki rivali.

Torcida je osnovana 1950. Zatim jedno vrijeme zabranjena, a zatim obnovljena.

Ne vidim kako je ovo povezano. Prosvjetlite me.

Sorry šta ste čekali na odgovoru, ali ne vidjeh ovo.:)

Salihu
12.04.2010., 19:34
Profesore imate li informaciju kad će nan bit vraćena titula iz 1945?

http://img175.imageshack.us/img175/2531/02112009099a.jpg

http://img709.imageshack.us/img709/9213/02112009103a.jpg

Falsifikatori, i ovo smo već apsolvirali.

http://www.forum.hr/showthread.php?p=25141639#post25141639

Ubrojite si onda i trofeje Marjan u osvojena prvenstva.

dalmatinac_3
12.04.2010., 19:40
Ja dezerter nisam, jer tada nisam bio niti vojni obveznik, ali zato znam jedno 10 Splićana i Zadrana koji su s 23 godine upisali faks ne bi li ih to spasilo od fronte. :kava:

Kakav sam s mudima? Recimo da imam već muda od svih vas zajedno, čim neanonimno pišem ovdje i jebem vam majku dok se vi još uvijek ne usudite izać iz anonimnosti.. :lol:

covice ti sebe smatras mudonjon zato jer ne pises anonimno po forumima?!?!?
pa koji ti je kurac kad je bia rat nije te bilo nigdi a sad 20 godina poslije ti si faca jer pises po forumima tako da svi znaju ko si.....:confused:

Febo80
12.04.2010., 19:41

ja volim svog dragog kolegu profesora, dapače cijenim više od svih koji tu pišu i predobro poznam karakter internet warriora koji žudi za intelektualnom dominacijom na istome... i uredno mu ne može nitko ništa, a oni pametniji niti ne pokušavaju... :kava:

frende, krivo si me shvatio

nisam pisao negativno o tvom ukupnom pisanju na forum.hr, dapače simpatičan si mi, zafrkant i to.

tlak su mi digla tvoja 3 upisa koja si izrotirao, a u suštini si samo htio patronizirajući reć da nemaju smisla internet bitke. to si mogao i jednim. ili još bolje, nijednim postom reć, jednostavno ignorirat.

kakav devas, šta vas sve puca paranoja

Duće
12.04.2010., 20:12
ljudi novi sam zanima me sto je sa transparentom torcida brda koji je ukraden od ultras vinkovaca i sto je sad bilo na utakmici protiv cibalije zasto su sa juga bizali?

Reeqwertz
12.04.2010., 20:14
frende, krivo si me shvatio

nisam pisao negativno o tvom ukupnom pisanju na forum.hr, dapače simpatičan si mi, zafrkant i to.

tlak su mi digla tvoja 3 upisa koja si izrotirao, a u suštini si samo htio patronizirajući reć da nemaju smisla internet bitke. to si mogao i jednim. ili još bolje, nijednim postom reć, jednostavno ignorirat.

kakav devas, šta vas sve puca paranoja

febas :rofl::ne zna:

simpatizer
12.04.2010., 20:17
jebate pas, nakon popodnevne sieste doša na forum kad ono :eek:, pa jeste vi normalni:rofl:

candido
12.04.2010., 20:19
..šta ste stali? :ne zna:

dinamu ne da ne triba priznat naslove građanskog nego triba oduzet i ove od croatie jer to nije isti klub. nek pita ladića, prosinečkog i cvitanovića tko misli suprotno. ovaj dinamo je osnovan 2003.-e :D :D

Ult1982ras
12.04.2010., 20:22
ljudi novi sam zanima me sto je sa transparentom torcida brda koji je ukraden od ultras vinkovaca i sto je sad bilo na utakmici protiv cibalije zasto su sa juga bizali?

Torcida Brda smo prodali boysima za 3000 kn i oni ce ga zapalit na iducem derbiju.

A bizali smo sami od sebe ono da ostanemo u formi

spitak
12.04.2010., 20:23
Falsifikatori, i ovo smo već apsolvirali.

http://www.forum.hr/showthread.php?p=25141639#post25141639

Ubrojite si onda i trofeje Marjan u osvojena prvenstva.

koja komedija,koji obraz kod naših dečki:D

p.s.šta misliš jel se bolje pozvat na masera ili na manchester?:ne zna::D

Duće
12.04.2010., 20:38
hahaha............nebi ja nikad takav trofej proda

1.3.1.2.
12.04.2010., 20:40

recesija je

droga24/7
12.04.2010., 20:41

zasto ne imal bi za gostovanja.. vidis kak si lud :rofl::rofl::cerek:

Duće
12.04.2010., 20:43
hahahha.....a i ta ti ima mista haahhahahahaha :D

Salihu
12.04.2010., 20:45
Dinamo je osnovan 45. jer je nastao simbiozom 3 zagrebačka prijeratna kluba, koji su nekad bili veliki rivali.

Torcida je osnovana 1950. Zatim jedno vrijeme zabranjena, a zatim obnovljena.

Ne vidim kako je ovo povezano. Prosvjetlite me.

Sorry šta ste čekali na odgovoru, ali ne vidjeh ovo.:)

Ključna riječ u oba slučaja je zabrana. U našem slučaju zabrana je kraj, a u vašem nije.
U našem slučaju, da ne dođe do potpunog sloma zg nogometa brže bolje sklepana je momčad od igrača iz više od 3 kluba (Građanski, HAŠK, Concordia, Ličanin, Ferarija) i nađeno kompromisno političko rješenje. Kako je Građanski bio daleko najpopularniji klub, on je bio temelj novog kluba prije svega u igračkoj, trenerskoj i navijačkoj bazi (od prvog dana navijači novog kluba nose ime purgeri kao i navijači Građanskog). Kroz Dinamo, Građanski je nastavio svoj život (kakav takav). Hvala bogu, pauza od ukidanja do osnivanja novog kluba trajala je svega oko mjesec dana pa se može govoriti o nastavku tradicije.
U vašem slučaju, nakon te famozne zabrane o kojoj vi pričate nastala je pauza od skoro 3 desetljeća. Jedina veza one torcide iz 50-tih i ove kasnije je ime i jedan dio navijača (aktivnih u oba razdoblja), pa ako se kod vas može govoriti o tradiciji i povijesti, mislim da se još više može i kod nas. Iako ja nemam neki problem s time da smo osnovani i 45., al jebu me principi.

Duće
12.04.2010., 20:46
http://img195.imageshack.us/i/2q8a881.jpg/ meni jedan od najj trofeja u kninu za vrime rata delijama ukrano

sidrun
12.04.2010., 20:49
Kad si principjelan¸ko onda triba isplatit Cvitanovića¸Prosinečkog... Građanski¸HAŠK¸Concordia¸Dinamo ¸Croatia?

spitak
12.04.2010., 20:51

"Klub je osnovan pod imenom Newton Heath L&YR F.C. 1878 kao ekipa radnika Lancashire i Yorkshire želježnica u Newton Heathu. Igrači su tada nosili zeleno-zlatne dresove. Petnaest godina su igrali na malom igralištu na North Roadu, pored buduće željezničke postaje Manchester Piccadilly, prije nego što su se 1893. preselili na Bank Street u obližnjem gradu Claytonu. Godinu prije, klub se počeo natjecati u nogometnoj ligi te je raskinuo veze sa željeznicom, postavši neovisno poduzeće i skrativši ime u Newton Heath F.C.

Nedugo zatim, 1902. godine, klub je bio na rubu bankrota, s dugom od 2500 funti, te im je čak zatvoren stadion.Upravo u vrijeme kad je klub trebao biti ugašen, J.H.Davies, predsjednik tvrtke Manchester Breweries je odlučio uložiti novac u klub i tako ga spasio od propadanja.Prema legendi, Harry Stafford, klupski kapetan, je predstavljao svog nagrađivanog bernardinaca kod klupskih sponzora, kad mu je prišao Davies, s namjerom da kupi psa. Stafford je to odbio, ali ga je uvjerio da investira u klub i postane predsjednik kluba.[6] Ubrzo je na sastanku uprave odlučeno da klub promijeni ime. Među prijedlozima su bili Manchester Central i Manchester Celtic, ali je na kraju, na prijedlog talijanskog imigranta Loisa Rocce, odlučeno da se klub zove Manchester United.."

brate nakazo,šta ti ovdje nije jasno?:kava:
tri puta vam je jača priča sa maserom od ovog mančestera.:D

spitak
12.04.2010., 20:57
Ključna riječ u oba slučaja je zabrana. U našem slučaju zabrana je kraj, a u vašem nije.
U našem slučaju, da ne dođe do potpunog sloma zg nogometa brže bolje sklepana je momčad od igrača iz više od 3 kluba (Građanski, HAŠK, Concordia, Ličanin, Ferarija) i nađeno kompromisno političko rješenje. Kako je Građanski bio daleko najpopularniji klub, on je bio temelj novog kluba prije svega u igračkoj, trenerskoj i navijačkoj bazi (od prvog dana navijači novog kluba nose ime purgeri kao i navijači Građanskog). Kroz Dinamo, Građanski je nastavio svoj život (kakav takav). Hvala bogu, pauza od ukidanja do osnivanja novog kluba trajala je svega oko mjesec dana pa se može govoriti o nastavku tradicije.
.

A ove priče o građanskom i famoznom prelasku masera,ste se sjetili "tri dana" prije Hajdukove stotke?:mig:

Prodali ste Hašk gubo,zbog tri titule!!!!:rofl::rofl::rofl:

Playlife_
12.04.2010., 21:01
U vašem slučaju, nakon te famozne zabrane o kojoj vi pričate nastala je pauza od skoro 3 desetljeća. Jedina veza one torcide iz 50-tih i ove kasnije je ime i jedan dio navijača (aktivnih u oba razdoblja), pa ako se kod vas može govoriti o tradiciji i povijesti, mislim da se još više može i kod nas. Iako ja nemam neki problem s time da smo osnovani i 45., al jebu me principi.

Pa ti uspoređuješ nogometni klub i navijačku grupu..:lol:

Pročitaj moje postove na prethodne 3 stranice. Vidjet ćeš da ne doživljavaju baš svi Dinamo kao Građanski.;)

Ali stvarno mi se neda više. Nemoguće vam je objasniti. Da kažem ne znam šta, stiago bi odgovor "Moj djed kaže":D itd..

Ono, Dinamo je osnovan 1911. Amen.:D Ali ako guglate, ne upisujte Dinamo i 1911 zajedno.:D

Aj živili..:cerek:

100godina
12.04.2010., 21:07
:kokice::kokice::kokice:
koja spaunica:rofl::rofl:
rođenja, proslave, tuče, ferke, sačekuše...:s:s:s

dajte više neki broj pičke...:clint:

100godina
12.04.2010., 21:23

:s:s:s:s

potpis:

native
12.04.2010., 21:43
evo desnice na repertoaru...
jel mogu pliz opet stavit koju sliku iz Trsta na temu Dalmacije? :cerek:
Deus illuminati

ispadam ko neki talijanaš, svaki put po Italiji slikam samo fašističke spomenike, ništa drugo, "ne zanima nas rezultat, mi imamo svoju utakmicu" :rofl:

The Godfather
12.04.2010., 21:44
Ajmo Svaguše još jednom, ponavljajte za mnom, rekapitulacija:

Građanski 1911. - 1945.

Dinamo 1945. - Smak svijeta.

Za skeptike:
Svaka sličnost između ova dva grba je slučajna. :lol:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/2/2a/HNKTrogir.gif
Grb HNK Trogira.

Je li onda Hajduk=HNK Trogir?

spitak
12.04.2010., 21:48
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/2/2a/HNKTrogir.gif
Grb HNK Trogira.

Je li onda Hajduk=HNK Trogir?

je,ako je preša maser iz Hajduka u Trogir.:D

Salihu
12.04.2010., 21:51
Kad si principjelan¸ko onda triba isplatit Cvitanovića¸Prosinečkog... Građanski¸HAŠK¸Concordia¸Dinamo ¸Croatia?

Da niste falsifikatori znali bi da im je današnji Dinamo priznao dugovanja Croatie ovim igračima. Cviti je jedan dio plaćen, a jedan dio je oprostio (valjda je zato dobio posao u omladinskoj školi). Mislim da je i Žuti riješen ili će biti uskoro, a Ladić još nije.

Salihu
12.04.2010., 21:53
A ove priče o građanskom i famoznom prelasku masera,ste se sjetili "tri dana" prije Hajdukove stotke?:mig:

Prodali ste Hašk gubo,zbog tri titule!!!!:rofl::rofl::rofl:

Nismo se sjetili mi nego Davorin Olivari, poznati novinar Sportskih i navijač Hajduka. Ne patimo mi na titule, vidli smo ko si zbraja i najobičnije turnire.

Salihu
12.04.2010., 21:57
Pa ti uspoređuješ nogometni klub i navijačku grupu..:lol:

Pročitaj moje postove na prethodne 3 stranice. Vidjet ćeš da ne doživljavaju baš svi Dinamo kao Građanski.;)

Ali stvarno mi se neda više. Nemoguće vam je objasniti. Da kažem ne znam šta, stiago bi odgovor "Moj djed kaže":D itd..

Ono, Dinamo je osnovan 1911. Amen.:D Ali ako guglate, ne upisujte Dinamo i 1911 zajedno.:D

Aj živili..:cerek:

Ne uspoređujem ja klub i navijače već princip. I za tvoju sreću, niti ja ne doživljavam Dinamo kao Građanski. Ali možda bi da sam živio tih godina (45.).

native
12.04.2010., 21:58
ovo je zanimljivo... 350 000 Talijana, 1 200 000 Srba, pa ta Hrvatska je bila ili ogromna zemlja ili pol države uopće nisu bili Hrvati :ne zna:
(za slučaj da ne vidite dobro piše u znak sjećanja/čast na 350 000 Esula iz Istre, Rijeke i Dalmacije)
http://img144.imageshack.us/img144/4999/esulispomenikutrstu3500.jpg (http://img144.imageshack.us/i/esulispomenikutrstu3500.jpg/)
ajmo desnice...
http://img96.imageshack.us/img96/3079/66814818.jpg (http://img96.imageshack.us/i/66814818.jpg/)

nećete mi zamjerit, čekam dok mi se downloadaju pjesmice... zahvalite 1puri i 2 pandura :)

spitak
12.04.2010., 22:03
Da niste falsifikatori znali bi da im je današnji Dinamo priznao dugovanja Croatie ovim igračima. Cviti je jedan dio plaćen, a jedan dio je oprostio (valjda je zato dobio posao u omladinskoj školi). Mislim da je i Žuti riješen ili će biti uskoro, a Ladić još nije.

a vidi dečka,a vidi dečka,kako su mu usta puna falsifikatora:rofl:

evo ja tebe pitam:

šta misliš jel maser iz ugaslog beogradskog građanskog kluba "jugoslavija" prešao u novonastalu zvezdu?šta misliš jesu maseri iz stotine ugaslih klubova diljem istočne evrope prelazili u novonastale klubove?šta misliš koji klub jedini od njih stotine s istom sudbinom falsificira povijest i ima problem sa Hajduk 1911?:mig:

native
12.04.2010., 22:17
bla, bla, bla...
i sve na kraju padne u vodu jer je na kraju jedino bitno kaj je u srcu ljudi... Dinamo way of life, since 7. stoljeće :cerek:

tableta
12.04.2010., 22:17
Pa ovi purgeri imaju sve same legende sa slovon m. Prvo največi najvijač ikad dokaz da su purgeri najjači i niko ih nikad nije pribija mišo lanac a sad legendarni maser dokaz da je dinamo osnovan prije 100 god. Iako maser nije ni približno zanimljivo ime ko mišo lanac koji me i dan danas nasmije nekad

spitak
12.04.2010., 22:25
bla, bla, bla...
i sve na kraju padne u vodu jer je na kraju jedino bitno kaj je u srcu ljudi... Dinamo way of life, since 7. stoljeće :cerek:

znaj, ljeto je varljivo a srce ljubomorno i zavodljivo.:cerek:

STruka iSTok
12.04.2010., 22:26
Evo sa foruma SD odgovor na vaše baljezganje o dokazima godine osnutka što je dans izašlo u SN:

1.ISTI IGRAČI

Formulacija „Isti igrači“ je naprosto smiješna. Prije svega stoga što su igrači, kako danas, tako i u to doba bili potrošna i promjenjiva roba. Danas igraju za ovaj, a sutra za onaj klub, te kao takvi nisu nikakav dokaz kontinuiteta ili pravnog slijedništva .Ako bismo kao kriterij uzimali „Igrače“ koji danas igraju za jedan, a sutra za drugi klub, mogli bismo recimo za Dinamo ustvrditi da je pravni slijednik Osijeka, a za C.Zvezdu 1983.g. da je pravni slijednik Dinama , jer je gotovo jednak broj Dinamovih igrača prešao u C.Zvezdu, kao iz Građanskog u Dinamo...
Napokon, čak i po takvom redikuloznom kriteriju, treba naglasiti činjenicu da u novoosnovano FISKULTURNO,( a ne NK) DRUŠTVO DINAMO, nisu ekskluzivno i isključivo,nastavili igrati nogomet igrači ukinutog NK Građanskog, nego su tamo pozvani svi najkvalitetniji nogometaši ,koji su se zatekli 1945.g. u Zagrebačkom savezu, kako Građanskog, tako i Concordije, HAŠK-a i drugih, tako da su predstavljali reprezentaciju Zagreba tog vremena...
...a to što ih je relativno najviše bilo ,iz bivšeg Građanskog (10, a HAŠK-a 5),, uvjetovano je isključivo kriterijem KVALITETE.
S obzirom da je ukinuti Građanski 1944-1945 imao najviše kvalitetnih nogometaša,logično je da je i najviše igrača dao novoosnovanom komunističkom čedu DINAMU, čiji osnivači su htjeli klub kvalitete dostojne za ondašnju Saveznu ligu. Time naravno, nikakvim automatizmom, nitko razuman ne može „patentirati“ u „dokaz“ naslijedstvo ili vezu Građanski-Dinamo. Zar samo zato što je više bivših igrača ukinutog Građanskog (10), zaigralo za novoosnovano FISKULTURNO DRUŠTVO , nego bivših igrača HAŠK-a (5), možemo HAŠK-u oduzeti isto legitimno „pravo“ na slijedništvo po tom istom kriteriju?
No, s obzirom da je sam „kriterij“ smiješan, smiješno je, bilo ukinuti HAŠK, bilo ukinuti Građanski,bilo ukinutu Concordiju takvim „dokazom“ dovoditi u testament novoosnovanom Fiskulturnom društvu Dinamu.

2. ISTI TRENER

Vidi pod 1! Sve navedeno o „ISTIM IGRAČIMA“, vrijedi i za istog TRENERA. Činjenica je slijedeća;
Prijeratni nogometni klubovi u Zagrebu su ukinuti, osoblje i igrači su ostali „bez posla“...Komunističke vlasti odlučuju osnovati novo FISKULTURNO DRUŠTVO DINAMO, po uzoru na moskovskog velikog brata...Žele da bude jak, reprezentativan socijalistički klub-simbol, dostojan imena svog uzora i trebaju kvalitetan nogometni kadar...Da ste Vi tadašnji partijski komesar za sport, po osnutku takvog kluba, bez igrača i kadra... kako bi ste obavili posao „sportskog direktora“? Kako biste popunili redove? Jednostavno; znajući da je u Zagrebu u tom času puno „nogometaša i trenera bez posla“, selekcionirali biste, ciljajući na kvalitetu, listu najboljih i uputili im dekret da su „dobili posao“ u novoj firmi !
Upravo to je i učinio ondašnji komesar za sport Grada Zagreba, te na taj način selekcionirao igrače , jednako kao i TRENERA. Dakle; KAKO ZA ISTI IGRAČI- TAKO I ZA ISTOG TRENERA! Redikulozno !

3.ISTI MASER ???

Ovo je suvišno, odnosno tragikomično uopće komentirati, a zadržati vjerodostojnu ozbiljnost ! ISTI DOBAVLJAČ SAPUNA ZA DRESOVE))...bio je iz HAŠKA, a vodoinstalater iz Concordije..a kućni majstor iz Metalca:))).tako da „argument“ – OTPADA !:)))
S obzirom da su potonja dvojica bili iz predratnog HAŠK-a, to ćemo uzeti na listu dokaza da je „Dinamo slijednik HAŠKA, a ne Građanskog!

4. ISTI ČLANOVI UPRAVE?

Ne posjedujem podatke, ali zdrava logika mi ne dopušta da se ne zapitam; TKO TU LAŽE?
Naime, čisto sumnjam, da je UPRAVA KLUBA koja je vodila jedan klub koji se natjecao u HDH ligi bila APOLITIČNA. S obzirom da svi jako dobro znamo količinu komunističke indoktrinacije 1945.g. ČISTO SUMNJAM, ne da se „UPRAVA GRAĐANSKOG nastavila baviti vođenjem novoosnovanih nogometnih momčadi u komunističkoj državii, NEGO SUMNJAM DA JE UOPĆE DOČEKALA ŽIVA ULAZAK PARTIZANA U ZAGREB! Ako je poneki nižerangirani , apolitični „ilegalac“ ili„vojnik kluba i raspoređen 1945. U novoosnovani klub, sasvim je izvjesno da VRH UPRAVE GRAĐANSKOG, HAŠKA ili CONCORDIJE nije osim brige za goli život imao takvih „angažmana“ od stzrane komunista 1945.g...već da se više posvetio brizi kako dopješačiti do Blaighburga, pod optužbom „kolaboracionisti!“
Dakle, sasvim izvjesno da je ovdje riječ o NOTORNOJ LAŽI ! A osim mane da je laž , ima i manu da je GLUPA LAŽ!

5. ISTI STADION

Priča o „istom stadionu“ je zapravo „najtanja priča. Klub Dinamo kao jedan od svojih simbola ima upravo stadion MAKSIMIR. A poznato je da Građanski i Maksimir NE STAJU U ISTU REČENICU...Spominje se „okupljanje“ nogometne sekcije novoosnovanog FISKULTURNOG DRUŠTVA DINAMO u Koturaškoj ulici 1945.g., dakle na igralištu bivšeg Građanskog...što je neosporno...Ali DINAMO 1945.g NIJE NOGOMETNI KLUB, NEGO SLOŽENO FISKULTURNO DRUŠTVO, a nogomet TEK JEDNA O SEKCIJA...Stoga je Dinamo kao cjelina , FD...zauzeo sve zatečene stadione u Zagrebu kako stadion Građanskog u Koturaškoj, tako i Stadion HAŠK-a u Maximiru, Concordie....Već nakon kraćeg vremena po osnivanju, nogometna sekcija FS DINAMO, prelazi trajno na stadion HAŠK-a, Maximir, gdje je već 65 godina...ISTI STADION??

6. ISTA BOJA

Plava i druga plava su uistinu ISTE BOJE! Samo je pitanje kako i zašto su nastale....
Hajmo redom;
U Zagrebu je 1945.g osnovano FS DINAMO, po uzoru na velikog ideološkog uzora, sovjetski moskovski DINAMo...uzor po kojem poput gljiva 1945.g niču DINAMA u svim glavnim (pa i manje glavnim) gradovima istočnog komunističkog bloka...
Slijedeći UZOR svi se zovu ; DINAMO....
Slijedeći uzor svi imaju kao patrona MUP-ove, tadašnje tajne policije (KGB, Stasi, Securitatea...) ukratko sva istočna Dinama su klubovi MILICIJE ....
Slijedeći uzor sva dinama imaju sličan grb, sa DOMINANTNIM SLOVOM „D“ ...
Slijedeći UZOR sva Dinama imaju iste PLAVE MILICIJSKE BOJE DRESOVA....
A jedino zagrebački Dinamo, sa istim imenom, sličnim grbom, istim uzorom...od svih 20-tak istočno evropskih Dinama, ima PLAVU BOJU DRESOVA, ne po UZORU, nego po GRAĐANSKOM !!!
ISTA BOJA?
Da, gospodo, ali ne ista boja Građanskog, nego ista boja DINAMO MOSKVA (i sva ostala DINAMA svijeta)
Toliko o BOJI !

7.ISTI NAVIJAČI

Navijači? Još jedan „zanimljiv i domišljat dokaz identiteta“...Ako znamo da su prije rata u Zagrebu bila 3 uspješna nogometna kluba...ako znamo da je ta činjenica rezultirala pojavom ljubitelja nogometa ili navijača...

Ako znamo da su 1945.g ukinuti zagrebački nogometni klubovi, jasno je da su već „navučeni“ zaljubljenici u nogomet ostali bez omiljenog sporta i idola....

Tada se osniva novi FS dinamo, sa nogometnom sekcijom....i za logičnu posljedicu imamo da predratni zagrebački nogometni zaljubljenici dolaze u Maksimir , te uslijed ukidanja prethodnih nogometnih klubova, počinju gledati i navijati za novi !

Nije riječ o nikakvoj vezi niti sa klubom , niti sa nogometom, nego jednostavno o ISTOM STANOVNIŠTVU GRADA ZAGREBA!
A ako je to „dokaz“ da je Dinamo-Građanski, onda autor teze ima ozbiljan problem sa percepcijom...
Tim više što je upotrijebljena „nategnuta „činjenica, da predratni nogometni zaljubljenici od 1945. g.navijaju listom za novi FS Dinamo...što je vrlo dvojb eno...

Naime, rekord Maksimira ne drži Dinamo, već NK Zagreb iz 1960-tih...Tako da je jako upitno ČIJIH JE TO 60.000 navijača došlo podržati NK ZAGREB, i za koga u Zagrebu navija većina Ljeta Gospodnjeg 1963.-eg ?

Za kraj samo još jedno pitanje autor „DOKAZA“;

Kako je moguće da Ragbi klub „ČELIK“ iz Zenice, pravno naslijedi „ATLETSKI KLUB“ Rudar iz Tešnja?
Ipak...ragbi i atletika, jelte?
A kako je moguće da NK GRAĐANSKI, naslijedi pravno FISKULTURNO DRUŠTVO DINAMO?

Dakle,, budeš nogometni klub, nestaneš-ukinut si, a javno te naslijedi fiskulturno društvo? atletičari? cross-trkači? veslači? ....Svašta! Mašta radi svašta !
Ipak, kruške i jab...jablani))
No, da li je to ikako moguće u zbilji?

NIKAKO, naravno!
Osim u iskompleksiranim stvarateljima „ljepše, starije i bogatije „ povijesti NAUŠTRB ZDRAVOG RAZUMA!

Zanimljivo bi bilo saznati da li se u slučaju Dinamo dogodilo neko novo revolucionarno arheološko otkriće zadnje 3 godine?
Ničim drugim se ne može objasniti iznenadno reotkriće starosti, s obzirom da smo već od iste gospode nazočili proslavi 95 godina kluba 1997g, (prošlo 13, a sad tek 100???), nazočili smo 1992.g „dokazanoj pravnoj vezi“ sa HAŠK-om i GRAĐANSKIM skupa....
Što se iznenada u hrvatskoj arheologiji dogodilo nakon 2005.g., da bi tako drastično izmjenilo pogled na sportsku povijest iz 1992.g, pa onda i iz 1997.g?

Nikom razumnom nije jasno...osim da Hajduk slavi neponovljivih 100 godina kontinuiteta!
Izgleda da je to jedino revolucionarno arheološko otkriće, novovjekih pisača ljepše i starije povijesti !

native
12.04.2010., 22:27
kaj ti sad strateški razmještaš ovaj svoj post? :lol:
malo prije bio iznad, sad je ispod :ne zna:

STruka iSTok
12.04.2010., 22:37
kaj ti sad strateški razmještaš ovaj svoj post? :lol:
malo prije bio iznad, sad je ispod :ne zna:

Ka i Dinamo-malo 65 godina pa malo 100 godina.Strateški.

HS 1911
12.04.2010., 22:38
Ukratko o 1945.-toj a i malo prije. Igrač Građanskog kaže:
http://img707.imageshack.us/img707/7462/kraljm.jpg
Igrač Građanskog i dinama kaže slijedeće:
http://img682.imageshack.us/img682/4551/dinamolesnik.jpg

Za ono šta ste 46 godina slavili onako kako je bilo i kako zapisali u službenim biltenima i monografijama (detalji iz 1985):
http://img135.imageshack.us/img135/8829/monof.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/8038/stiliziranigrbza40tuobl.jpg
degutantno je ''napadat'' nas da bi vam mi minjali i iskrivljavali povijest. Zanimljivo da dio ljudi koji su pisali ovo, 90-tih su podržavali Franjinu gimnastiku pa su se nakon 14.2.2000. vratili na 45-tu da bi se 2010. nakon jedne blamaže ponovo usudili minjat povijest.

A stari klubovi jesu službeno ugašeni 5.6.1945. a još krajem 1944. se znalo da će biti tako. Bolje pitajte vaše stare šta su u pola godine napravili da zadrže na životu iste? A u prilog tome (zagrebački izvor):

STUDENI 1944. Igrači mnogih klubova poginuli su u borbi za slobodu, gotovo nema kluba, iz kojeg nije bilo boraca u Narodno-oslobodilačkoj vojsci. Uz mnoge druge, dali su svoje živote poznati nogometaš Đajić, igrač zagrebačkog ''Građanskog'' koji je strijeljan još 1941., Ivica Gajer, igrač ''Haška'' strijeljan 1942., te lakoatletičar, koji je poginuo junačkom smrču kod Obrova. Mnogi drugi sportaši prolili su svoju krv u svim dijelovima naše domovine.
Jedan dio onih, koji su športske rekvizite zamijenili puškom i stavili se u službu naroda, pristupili su ovih dana osnivanju Športskog kluba ''Partizan''. Osnivanje ovog kluba, koji će djelovati sada na oslobođenog području, a sutra u slobodnom Zagrebu, imat će ogroman značaj u razvoju našega športa. Njegovo osnivanje več danas znači odlučan protest protiv onih klubova i športaša koji su se stavili u službu neprijatelja, protiv zloupotrebe našeg sporta sa strane okupatora. To ujedno znači i poziv da raskrste s takvim držanjem. Osnivanje športskog kluba ''Partizan'' znači odlučan korak pravih narodnih športaša, da šport u našoj novoj državi stave u službu naroda, napose na korist omladine.
To je primjer, koji će slijediti športaši iz ostalih naših krajeva.

Uz napomenu da boldani zagrebački klub, osnovan na fronti u Topuskom je preseljen u Beograd, gdje prvo nastupa ka tim Centralnog doma Jugoslavenske armije a od 4.10.1945. je preustrojen u FD Partizan tj. današnji Partizan Beograd.

A o tome da ste dobili ime po moskovskom bratu, o plavom kondukterskom dresu, o tome da niste naslijedili igralište Građanskog o ''transferima'' igrača u to lito 1945. pisa sam ne tako davno i ne da mi se ponavljat.

native
12.04.2010., 22:42
bla, bla, bla :p
g-l-a-v-n-i
g-r-a-d ;)

Irriducibili
12.04.2010., 22:46
:kokice::kokice: -ozbiljno

spitak
12.04.2010., 22:46

ups,šta je sad ovo?:D

Playlife_
12.04.2010., 22:49
HS 1911, daj čovječe, naleti malo češće:rofl::D

Bok native..:cerek:

native
12.04.2010., 22:52
HS 1911, daj čovječe, naleti malo češće:rofl::D

Bok native..:cerek:
nemoj ti meni bok, ništa se ne javljaš, ti mene ne voliš... :(
kako fucks?

Playlife_
12.04.2010., 22:55
nemoj ti meni bok, ništa se ne javljaš, ti mene ne voliš... :(
kako fucks?

Volim:grli::cerek::D

Ma nikako prika, ostalo mi je još 10 komada.:rolleyes: Nemam volje

sego
12.04.2010., 22:58
Dinamo je osnovan 9.6.45. Nadam se da ste sad mirniji tovari. Osnovani smo od komunista zbog cijele političke situacije u Zgu u onom vremenu. Gledati tko je sad više ili manje crven u posljeratnom vremenu je glupo pogotovo iz perspektive 21 stoljeća.

Pljačkam Invalide
12.04.2010., 22:58
Uopće mi se ne raspravlja o partizanima,ustašama,narodnoslobodilačkoj vojsci jugoslavije Hajduk,tko je više plakao za Titom,imao veću petokraku i sličnim sranjima jer su to bila vremena totalitarizma u kojima nisi mogao birati.Samo da kažem nešto o popunjenosti Maksimira na utakmici Zagreba- STruka iSTok, moraš uzeti u obzir da su to bila vremena bez TVa,interneta i zabave kakve danas postoji i da je utakmica bila zabava za narod,osobito kada zagrebački klub igra protiv atraktivnog protivnika.To znači da bi ljudi i danas popunili stadion da igra NK Zagreb protiv recimo Manchester Uniteda,čisto zbog atraktivnosti sporta i lokal-patriotizma,makar im je Dinamo u srcu.Uostalom većina dinamovaca voli i NK Zagreb i općenito zagrebačke klubove.To nije nikakav pokazatelj ne-navijanja za Dinamo:rolleyes:

Većina Zagrepčana je smatrala Dinamo nasljednikom Građanskog i bok ,grb isto to pokazuje.Kaj vi tovari pokušavate dokazati?:ne zna:

Opet ćemo se vrtiti u krug s partizanima i ustašama:rolleyes:

HOP
12.04.2010., 22:59
Di je Špile, uuuuu ako vidi post od HS 1911 treća smjena mu ne gine...
:kokice:

native
12.04.2010., 23:02
Volim:grli::cerek::D

Ma nikako prika, ostalo mi je još 10 komada.:rolleyes: Nemam volje u pičkumaterinu:D
onda supač :cerek:

čini se meni da ćeš se prije ti oženit ili "udat" (dao ti Bog:D), nego to riješit, al da se ne ureknem... al ne krivim te, mene nema 10 dana u Zagrebu i ko da nikad ništa nigdje nisam ni pročitao :rolleyes:

di mi je onaj moj trollerski topić? nemrem ga nać, a najjači na cijelom forumu :(

btw, ovaj tvoj post je sa zadovoljstvom prijavljen zbog prostačenja :kava:

cocky_bastard
12.04.2010., 23:06
http://www.youtube.com/watch?v=T-3Iq3XQkAw

rezime zadnjih nekoliko stranica :cerek:

Playlife_
12.04.2010., 23:09
onda supač :cerek:

čini se meni da ćeš se prije ti oženit ili "udat" (dao ti Bog:D), nego to riješit, al da se ne ureknem... al ne krivim te, mene nema 10 dana u Zagrebu i ko da nikad ništa nigdje nisam ni pročitao :rolleyes:

di mi je onaj moj trollerski topić? nemrem ga nać, a najjači na cijelom forumu :(

btw, ovaj tvoj post je sa zadovoljstvom prijavljen zbog prostačenja :kava:

nativesupertroll:kava:

nema se još ženit, nisan lud.:D ne znam kad ću završit, al neću tako brzo.:zubo:

ti si pretpostavljam brzo gotov.:kava: kao i tvoja epizoda sa konstruktivnim postovima:kava:

native
12.04.2010., 23:10
http://www.youtube.com/watch?v=T-3Iq3XQkAw

rezime zadnjih nekoliko stranica :cerek:
iliti po naški:
"...ne izmišljam priše, niti volim pratit modu
svaki kritičar se utapa kad Woo povuče vodu..." :D

Tram11- Čovječe ne ljuti se (http://www.youtube.com/watch?v=18MXY0U996c)

nativesupertroll:kava:
ti si pretpostavljam brzo gotov.:kava: kao i tvoja epizoda sa konstruktivnim postovima:kava:
nećeš me navuć, nećemo iskušavat sreću :nono:
mislim da bi bilo pogubno naučit pojedine s ovog podforuma čarima trollerskog topića :rofl:

službeno godinu-godinu i pol, neslužbeno još 3 godine :(
al pomalo, ko to more platit...

cocky_bastard
12.04.2010., 23:14
iliti po naški:
"...ne izmišljam priše, niti volim pratit modu
svaki kritičar se utapa kad Woo povuče vodu..." :D

Tram11- Čovječe ne ljuti se (http://www.youtube.com/watch?v=18MXY0U996c)

od Grdovića do Tram 11...:rofl:
imaš raznolik glazbeni ukus..

zcb covik
12.04.2010., 23:15
napokon jedak kaj mi se sviđa :s :s

:D

native
12.04.2010., 23:18
od Grdovića do Tram 11...:rofl:
imaš raznolik glazbeni ukus..
uf, ni ne slutiš kolko... bolje da ne počnem pisat i za mene i za vas :D

Zoilo
12.04.2010., 23:22
teško je pojedincima iz velikih grupa shvatiti da je funkcioniranje malih grupa jako teško. nama recimo da 20-ak ljudi iz "prve ekipe" dobije zabrane Gademzi prestaju postojati. nažalost ali je tako.
cjenim ovaj post,jako realno receno!:top:

Playlife_
12.04.2010., 23:24
mislim da bi bilo pogubno naučit pojedine s ovog podforuma čarima trollerskog topića :rofl:

Zamisli tu količinu kave na pdf-u:rofl:

Ali polako, doći će, ovo je relativno mlad pdf, još se profilira.:D

maj_moon
12.04.2010., 23:27
cjenim ovaj post,jako realno receno!:top:

što se ti natječeš sa yb08zd? :D

devas
12.04.2010., 23:37
Nama probili štek redari majke im ga nabijem.

kaj je to? :ne znam:

na tekmi karlovac-rijeka su tri gademza dobila zabranu zbog baklji a jedan riječanin. jel to istina? a riječani su imali 3puta veću bakljadu od gademza.

Clyde Barrow
12.04.2010., 23:40
Ne mogu više, sad je ljepše skakanje...amo onda skakat na "Dalmacijo moja ružo procvala..." ili "Ako ne postaneš..." ili "Kad si prvi na kraju sezone..." lijepo je za vidit...ono mogli smo. Svi zagrljeni sa barjacima u bojama duga, umjesto Žana, Chegevara...ludilo opće :zubo:

di si bio 41 ?:rolleyes:

HOP
12.04.2010., 23:43
di si bio 41 ?:rolleyes:
U Havani, pušio cigare, kockao i hebavao kurve...

Clyde Barrow
12.04.2010., 23:48
U Havani, pušio cigare, kockao i hebavao kurve...

HOP
12.04.2010., 23:49
Tada sam bio ljevičar

navijač
12.04.2010., 23:52

na tekmi karlovac-rijeka su tri gademza dobila zabranu zbog baklji a jedan riječanin. jel to istina? a riječani su imali 3puta veću bakljadu od gademza.

steta,jako velika steta :flop:

Sjeveroistok
12.04.2010., 23:52
Tada sam bio ljevičar

:brukica:

Clyde Barrow
12.04.2010., 23:54
Tada sam bio ljevičar

pa te otkupilo :ne zna: objasni baš me zanima prića:)

HOP
12.04.2010., 23:58
pa te otkupilo :ne zna: objasni baš me zanima prića:)
Long story...:kava:

Irriducibili
12.04.2010., 23:58
tema je White Stones

HOP
13.04.2010., 00:00
Jel ima koji unionist?
Šta je to, jel se to jede :hekla:

Clyde Barrow
13.04.2010., 00:00
Long story...:kava:

duga noć očekujem roman na pm :) da više ne piskaramo ovdi :D

Sjeveroistok
13.04.2010., 00:01
duga noć očekujem roman na pm :) da više ne piskaramo ovdi :D

aj aj odjebite sa tin pe-emovima:kava:

Sjeveroistok
13.04.2010., 00:14
brajo idne ća u krpe,počela je kiša..
volin ka tuče po limu odma me prisiče..:zzz:
aj :w

HOP
13.04.2010., 00:18
brajo idne ća u krpe,počela je kiša..
volin ka tuče po limu odma me prisiče..:zzz:
aj :w
Al se pališ na sado-mazo :zubo:

Melbourne
13.04.2010., 00:22
Jel ima koji unionist?

:D bio clan....CFMEU -Construction Forestry Mining Energy Union
sada radim za sebe

Sjeveroistok
13.04.2010., 00:23
Al se pališ na sad-mazo :zubo:

di si me sa uvatija..:rolleyes:
brajo sve i da volin ko da bi ti reka:kava:

:cerek:

HOP
13.04.2010., 00:26
di si me sa uvatija..:rolleyes:
brajo sve i da volin ko da bi ti reka:kava:

:cerek:
A šta ja znam, spominješ da voliš kad tuče i pritiskanja, pa pomislih :ne zna: :zubo:

Sjeveroistok
13.04.2010., 00:30
A šta ja znam, spominješ da voliš kad tuče i pritiskanja, pa pomislih :ne zna: :zubo:
ko je spominja pritiskanje jes ti adijo mare:rolleyes:
reka san da me prisiče..a dobro i to bi moglo pod sado-mazo :facepalm:
aj bog

sidrun
13.04.2010., 00:55

Za ono šta ste 46 godina slavili onako kako je bilo i kako zapisali u službenim biltenima i monografijama (detalji iz 1985):
degutantno je ''napadat'' nas da bi vam mi minjali i iskrivljavali povijest. Zanimljivo da dio ljudi koji su pisali ovo, 90-tih su podržavali Franjinu gimnastiku pa su se nakon 14.2.2000. vratili na 45-tu da bi se 2010. nakon jedne blamaže ponovo usudili minjat povijest.

A stari klubovi jesu službeno ugašeni 5.6.1945. a još krajem 1944. se znalo da će biti tako. Bolje pitajte vaše stare šta su u pola godine napravili da zadrže na životu iste? A u prilog tome (zagrebački izvor):

STUDENI 1944. Igrači mnogih klubova poginuli su u borbi za slobodu, gotovo nema kluba, iz kojeg nije bilo boraca u Narodno-oslobodilačkoj vojsci. Uz mnoge druge, dali su svoje živote poznati nogometaš Đajić, igrač zagrebačkog ''Građanskog'' koji je strijeljan još 1941., Ivica Gajer, igrač ''Haška'' strijeljan 1942., te lakoatletičar, koji je poginuo junačkom smrču kod Obrova. Mnogi drugi sportaši prolili su svoju krv u svim dijelovima naše domovine.
Jedan dio onih, koji su športske rekvizite zamijenili puškom i stavili se u službu naroda, pristupili su ovih dana osnivanju Športskog kluba ''Partizan''. Osnivanje ovog kluba, koji će djelovati sada na oslobođenog području, a sutra u slobodnom Zagrebu, imat će ogroman značaj u razvoju našega športa. Njegovo osnivanje več danas znači odlučan protest protiv onih klubova i športaša koji su se stavili u službu neprijatelja, protiv zloupotrebe našeg sporta sa strane okupatora. To ujedno znači i poziv da raskrste s takvim držanjem. Osnivanje športskog kluba ''Partizan'' znači odlučan korak pravih narodnih športaša, da šport u našoj novoj državi stave u službu naroda, napose na korist omladine.

Uz napomenu da boldani zagrebački klub, osnovan na fronti u Topuskom je preseljen u Beograd, gdje prvo nastupa ka tim Centralnog doma Jugoslavenske armije a od 4.10.1945. je preustrojen u FD Partizan tj. današnji Partizan Beograd.

A o tome da ste dobili ime po moskovskom bratu, o plavom kondukterskom dresu, o tome da niste naslijedili igralište Građanskog o ''transferima'' igrača u to lito 1945. pisa sam ne tako davno i ne da mi se ponavljat.

Tri boda u gostima

cantona007
13.04.2010., 01:06
I kad ćete onda vratit izvorno ime Građanski? :D

Sramota je da vaš klub još uvijek nosi to nametnuto, komunističko ime Dinamo... :mad:

Vratite im Građanski... :kava:

Mukte Kavga
13.04.2010., 09:39

:s:s:s
Najsmješnije u cijeloj priči je da su igrači i navijači Dinama i tokom Juge zadržali taj nadimak Purgeri i tako su nas svi zvali. Otkud to ako nismo nasljednik Građanskog. :rofl: Znači da su i tovari i Srbi i svi to kužili... Samo danas neće priznat...

Budalaši i analfabeti govore kako je to nadimak za stanovnike Zagreba, danas čak idu traži definiciju Purgera, spominju neku treću, četvrtu generaciju. :rolleyes: A to nema veze s mozgom. Stari Zagrepčani su se u slengu eventualno nazivali Agramerima, po njemačkom imenu za Zagreb, nikakvim Purgerima. To je općeniti nadimak za svo građanstvo u sjevernoj Hrvatskoj, i u Zagrebu i u Varaždinu i u Čakovcu... :rolleyes:

A onda je akutaliziran kad je osnovan Prvi hrvatski građanski športski klub. Otud Purgeri.

Znači da još jednom razjasnimo. Ključno je u cijeloj priči da je Građanski bio daleko najpopularniji klub. I demokratskim principom, Dinamo je nasljednik Građanskog jer je ogromnu većinu navijača nasljedio od Građanskog. Što je i logično jer je Dinamo, kao i Građanski, bio klub hrvatskog puka. Komunjare su 45 godina pokušale građanstvo zamijenit radničkom klasom i pizdama materinama, neki Marxovim fantazijama nastalima uz visoke doze apsinta, nije im uspjelo i doviđenja.

Baš zato što je Dinamo smatran nasljednikom Građanskog je i zaživio kao svehrvatski klub za koga se navijalo od Čakovca do Dubrovnika i od Umaga do Iloka.

Što se tiče ostalih klubova, Concordia je bila popularna kao recimo danas NK Zagreb, a HAŠK je imao nešto navijača, ali je bio strogo vezan uz akademsku zajednicu, kao što mu i ime kaže. E sad, kolika je ta zajednica bila govore i današnje statistike, kada imamo 7, 8% visokoobrazovanih, možete mislit koliko ih je bilo prije 70, 80 godina... Par postotaka. Okej, naravno, da je HAŠK imao navijače i među ljudima koji nisu bili intelektualci. Ali svjedeno, i njegova navijačka baza je bila mala u odnosu na Građanski.

I kaj, sad Dinamo nije nasljednik Građanskog, zato jer je pokupio i neke igrače i navijače HAŠK-a. Da si nekim čudom među navijačima Dinama 1950. napravio anketu, vjerujem da bi ih 95% reklo da su prije rata navijali za Građanski...

:amen:

Mukte Kavga
13.04.2010., 09:42
Pa ovi purgeri imaju sve same legende sa slovon m. Prvo največi najvijač ikad dokaz da su purgeri najjači i niko ih nikad nije pribija mišo lanac a sad legendarni maser dokaz da je dinamo osnovan prije 100 god. Iako maser nije ni približno zanimljivo ime ko mišo lanac koji me i dan danas nasmije nekad

Dečko, zabio si autogol. :lol:

Mukte Kavga
13.04.2010., 09:50

Oooo pajaca. Isti ko onaj Playlife. Stavi neke skenove koji apsolutno ne govore ništa o tome tko je koga nasljednik. Govore o olovnim vremenima 1945. kada se glava gubila jednakom lakoćom, kao što danas dobiješ opomenu za krivo parkiranje...

Što su u pola godine napravili da zadrže iste? Jesi li ti dečko retardiran? Kaj su trebali zadržat Crvenu Armiju na Wisli i na sremskom frontu. Naivno su se nadali da se komunjare neće miješat u sport. Trebaš znat da se tad u Partizanima slavio Božić i pričalo se da će nakon rata bit demokratski izbori...

Ti ne samo da si izuzetno bezobrazan svojim odvratnim spinanjem i stavljanjem skenova koji ne govore apsolutno ništa, nego razveseljavaju ovu splitsku intelektualnu sitnež, nego si očito preskočio i osnovnu, a kamoli srednju školu... :rolleyes:

casual_firm
13.04.2010., 09:51
mrtvu mater srpskim zastavama i ko ih dopušta tu... iš, marš u pičkumaterinu preko vode do slobode...:kava:

papillon
13.04.2010., 09:54
prva zabrana koju će mi dobiti dijete je zabrana registriranja na forum.hr :azdaja:

Mukte Kavga
13.04.2010., 09:54
I kad ćete onda vratit izvorno ime Građanski? :D

Sramota je da vaš klub još uvijek nosi to nametnuto, komunističko ime Dinamo... :mad:

Vratite im Građanski... :kava:

Tako, svidjelo nam se Dinamo. Kaj te boli kurac? Bolje si vi zamjenite to nakaradno ime nastalo po uzoru na pretke Milana Martića i razne dinarske secikese i bandite.

Nomen est omen. Sve što ste postigli ste postigli na galamu i splitsku bahatost. Na vašu žalost, to danas više ne prolazi, provalili su vas svi širom Hrvatske da ste tigar od papira, pa gubite bodove po selendrama, a nerijetko i na Poljudu... A Debrecen i Shelbourne nisu niti čuli za dišpet. :D:lol:

Karlovac_fan
13.04.2010., 09:57

4 demza...

casual_firm
13.04.2010., 09:58
sanjao sam noćas da je Hajduk opet izgubio od Lokomotive 1:0, majke mi mile :facepalm: ...

još sat i pol :frajer:

šalabajz
13.04.2010., 10:20
Di je onaj iridučibil iz belgrada?
Možda je to ovaj dežavu?
Kak su to sve fini i pristojni dečki...
Isto ko pupovac,bečka škola.

Mukte Kavga
13.04.2010., 10:21
http://i39.tinypic.com/15cow81.jpg

jandra047
13.04.2010., 10:21
4 demza...
nisu još dobili i nadam se da neće...

SplinterCell
13.04.2010., 10:39
http://i42.tinypic.com/2hcjl1g.jpg

đabe ti to kad nece bit preko 300 ljudi:kava:

HS 1911
13.04.2010., 10:49
Oooo pajaca. Isti ko onaj Playlife. Stavi neke skenove koji apsolutno ne govore ništa o tome tko je koga nasljednik. Govore o olovnim vremenima 1945. kada se glava gubila jednakom lakoćom, kao što danas dobiješ opomenu za krivo parkiranje...

Što su u pola godine napravili da zadrže iste? Jesi li ti dečko retardiran? Kaj su trebali zadržat Crvenu Armiju na Wisli i na sremskom frontu. Naivno su se nadali da se komunjare neće miješat u sport. Trebaš znat da se tad u Partizanima slavio Božić i pričalo se da će nakon rata bit demokratski izbori...

Ti ne samo da si izuzetno bezobrazan svojim odvratnim spinanjem i stavljanjem skenova koji ne govore apsolutno ništa, nego razveseljavaju ovu splitsku intelektualnu sitnež, nego si očito preskočio i osnovnu, a kamoli srednju školu... :rolleyes:

Ako je iko spiner to si ti. Kakve veze ima MUFC sa Građanskim, dinamom i zagrebačkim balunom i šta ti time oćeš dokazat.
Usredoči si profesore, fetivi purgeru na svoje al malo si tanak po tom pitanju pa laprdaš okolo bezveze. Ovo šta ja stavljan je vaša povijest i sve govori a to šta ti to ne želiš vidit i ne prihvačaš je tvoj osobni problem. Ne možeš to prominit.

Dinamo je naslijednik zagrebačkog nogometa. Naslijednik Građanskog po imenu nije niko a pričat o eventualnim simboličnim naslijednicima Građanskog to mogu biti: po insfrastrukturi FD Jedinstvo, po dijelu igrača Dinamo i Partizan a dinamo ujedno može bit i naslijednik Haška po prvom treneru i pročelniku i dijelu igrača.

Prema tome odjebi sa svojim pizdarijama, dosta se brukali sa svojim rekonstrukcijama povijesti. I jedina komedija je ovo:
Osnovani ste 45-te. 55-te, 65-te, 70-te, 75,-te, 85-te ste slavili 10, 20, 25, 30, 40 godina postojanja pa ste 98. slavili 95 godina, 2005-te 60 a 2010-te idete u nove rekonstrukcije i slavit ćete 100 godina (čijih?).

I onda se čudiš šta vam se ljudi sprdaju. Baš smo bezobrazni :D

I za kraj evo ti jedna iz osnovne, da je baba muško zvala bi se Duško. Aj bog.

Zdenko08
13.04.2010., 10:50
Evo jedne loše slike sa subotnje tekme. :mig:

http://img30.imageshack.us/img30/4804/dsc00913tp.jpg

Čemu tako veliki broj transparenata kad vas ima tako malo na tribini??

Moje skromno mišljenje je da biste se konačno trebali riješiti tih dugačkih i ružnih krpa koje doprinose uvjerljivo najružnijem izgledu tribine na sceni! Malo osvježenja ne bi škodilo, ha?

WOODOO CHILE
13.04.2010., 10:53
Imate u današnjim sportskim novostima sve crno na bijelo,pa prestanite davit...stranica 16,desni kut...hvala...

Mukte Kavga
13.04.2010., 10:55
Ako je iko spiner to si ti. Kakve veze ima MUFC sa Građanskim, dinamom i zagrebačkim balunom i šta ti time oćeš dokazat.
Usredoči si profesore, fetivi purgeru na svoje al malo si tanak po tom

Oooo, ima itekako veze. S tim da primjera ima milijardu, ali sam uzeo njih jer su najpoznatiji klub na svijetu... Ima veze utoliko što je jedan klub prigrlio tradiciju drugog, a pritom ovaj prvi nije nasilno ukinut kao što je Građanski, nego su jednostavno tako odlučili...

Tko odlučuje o tome? Pa valjda njegovi navijači, a ne neki drugi. Eto, odi na neki forum navijača ManU i reci im da su osnovani 1902., pa da vidimo kaj će ti reć...

Znači bilo je ovo:
http://billsportsmaps.com/wp-content/uploads/2007/12/newton_heath_1878_5.gif

Onda su oni odlučili da je ovo, njiihova stvar:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/416GQE6H5HL._SS500_.jpg

zovi čovika
13.04.2010., 11:04
Daj stavi te engleze jok koji put, ponavljaš se ,a ništa nisi dokaza osim da si uporan.

Mukte Kavga
13.04.2010., 11:05
Dinamo je naslijednik zagrebačkog nogometa. Naslijednik Građanskog po imenu nije niko a pričat o eventualnim simboličnim naslijednicima Građanskog to mogu biti: po insfrastrukturi FD Jedinstvo, po dijelu igrača Dinamo i Partizan a dinamo ujedno može bit i naslijednik Haška po prvom treneru i pročelniku i dijelu igrača.

Prema tome odjebi sa svojim pizdarijama, dosta se brukali sa svojim rekonstrukcijama povijesti. I jedina komedija je ovo:
Osnovani ste 45-te. 55-te, 65-te, 70-te, 75,-te, 85-te ste slavili 10, 20, 25, 30, 40 godina postojanja pa ste 98. slavili 95 godina, 2005-te 60 a 2010-te idete u nove rekonstrukcije i slavit ćete 100 godina (čijih?).

I onda se čudiš šta vam se ljudi sprdaju. Baš smo bezozabrazni :D

I za kraj evo ti jedna iz osnovne, da je baba muško zvala bi se Duško. Aj bog.

Gle frajeru, nemoj se pravit glup, nisi kao ova zadojena mladunčad koja okolo hoda s teleskopom u pederuši, i stoga je na tebi još veća odgovornost da ih ne dojiš lažima i mitovima.

Evo ti tvojih susjeda iz RNK Splita, kad su oni osnovani, pročitaj njihovu povijest, pa opet, i oni, kao i slavni ManU, godinom osnivanja smatraju 1912.

Evo frajeru, obrazuj se ili se prestani pravit glup:

http://hr.wikipedia.org/wiki/RNK_Split

Mukte Kavga
13.04.2010., 11:06
Daj stavi te engleze jok koji put, ponavljaš se ,a ništa nisi dokaza osim da si uporan.

Rekoh, primjera ima milijardu. Evo ti brale gori susida iz RNK Split. Kad su oni osnovani? :lol: Daj pročitaj malo njihovu štoriju...

Ovo već postaje smiješno... :kava:

Sjeveroistok
13.04.2010., 11:08
papilonac avatar ti je škovaca teeeška:kava:
daj vrati stari koja ti je p.m.:rolleyes:
mukti kavga ajde bogati doće i ta 2045 brzo,samo štaš se ti raspast dotad ka stara austrija i neš bit toliko više agresivan onlajn..
al sve u svemu svaka čast za uzaludni trud :rofl::lol:
i braji jedino ko je smIJEšan odi si ti,klaune:kava:

zovi čovika
13.04.2010., 11:08
Rekoh, primjera ima milijardu. Evo ti brale gori susida iz RNK Split. Kad su oni osnovani? :lol: Daj pročitaj malo njihovu štoriju...

Ovo već postaje smiješno... :kava:

Tako je, smiješno je kako upireš. I ti znaš da je to sve umjetno kod vas, u čemu je problem ako van je klub nasta 45?

Febo80
13.04.2010., 11:10
Tko odlučuje o tome? Pa valjda njegovi navijači, a ne neki drugi.

ovo je jedino bitno!

koga boli kurac, šta neki Dundo iz Lećevice misli kad je dinamo osnovan!

Endsieg
13.04.2010., 11:13
nisi kao ova zadojena mladunčad koja okolo hoda s teleskopom u pederuši.

Sta je tu lose? Nikad neznas kad te glad uhvati.....

Mukte Kavga
13.04.2010., 11:13
Čemu tako veliki broj transparenata kad vas ima tako malo na tribini??

Moje skromno mišljenje je da biste se konačno trebali riješiti tih dugačkih i ružnih krpa koje doprinose uvjerljivo najružnijem izgledu tribine na sceni! Malo osvježenja ne bi škodilo, ha?

"Volim te mama",
"Purgeri",
"Blue Lions",
"Ja volim samo Dinamo",
"Welcome to blue hell",
"Dinamo Svetinja"...
ITD..

Prosjek preko 20 godina, jedino je "Svetinja" mlađa od 20 godina. Koja hrvatska grupa to ima? Koja exjugoslavenska grupa to ima? Koja europska grupa to ima? :kava:

Tebi je to ružno? A tko uopće misli da si ti relevantan? :ne zna: Drugi put rađe bolje čuvaj svoj udarni, prije nego što počneš kritizirat estetiku drugih tribina. Koji si ti kurac, neki Modni mačak? :rolleyes:

samo za tebe!
13.04.2010., 11:18
http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Dinamo_Zagreb (founded 9 june, 1945).

ispravite onda tu "povjesnu nepravdu", šteta da neki klinac iz npr. Manchestera ukuca vam ime a kad ono tamo ima šta da vidi...

Mukte Kavga
13.04.2010., 11:19
papilonac avatar ti je škovaca teeeška:kava:
daj vrati stari koja ti je p.m.:rolleyes:
mukti kavga ajde bogati doće i ta 2045 brzo,samo štaš se ti raspast dotad ka stara austrija i neš bit toliko više agresivan onlajn..
al sve u svemu svaka čast za uzaludni trud :rofl::lol:
i braji jedino ko je smIJEšan odi si ti,klaune:kava:

Vidi ovo, majku im komunističku, lažu o godini osnivanja, ajde u Park Skojevaca, jebite im majku. :lol:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/c/ce/Rnksplit1.jpg

simpatizer
13.04.2010., 11:25
ovo je jedino bitno!

koga boli kurac, šta neki Dundo iz Lećevice misli kad je dinamo osnovan!

nema ti dunda u Lećevicu, oni su ti iz Dubrovnika:mudri:

Febo80
13.04.2010., 11:27
:rofl: za smajl
um caruje dundo maroje

Sjeveroistok
13.04.2010., 11:27
brajo jedino ko laže i zavaraje sam sebe si ti..:kava:
ma puca ti kurac,bar si naša kako ubit vrime:)

Mukte Kavga
13.04.2010., 11:28
http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Dinamo_Zagreb (founded 9 june, 1945).

ispravite onda tu "povjesnu nepravdu", šteta da neki klinac iz npr. Manchestera ukuca vam ime a kad ono tamo ima šta da vidi...

http://www.nk-dinamo.hr/klub-povijest/Default.aspx

Uvijek istok
13.04.2010., 11:29
Ironično je jedno, da je početkom devedesetih promijenjeno ime u Građanski, bilo bi prihvaćeno od publike za razliku od oksimorona HAŠK - Građanski i ne bi danas uopće vodili ovakve rasprave. :kava:

mrzin_pelud
13.04.2010., 11:30
da koja ?

gruppo storico....

stariplac
Vidi ovo, majku im komunističku, lažu o godini osnivanja, ajde u Park Skojevaca, jebite im majku. :lol:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/c/ce/Rnksplit1.jpg

Splitu je oduvik pisalo da je osnovan 1912.
I 1912 i 1945 i 1971 i 2010.

Vama je do jučer pisalo 1945 a sad bi najedan put 1911.
Di ste bili 65 godina?????

I zašto lažirate grb Dinama ovde na forumu i danas u Sporskin novostima.
Zašto ne kažete kakvi je pravi grb Dinama i da nema nikakve veze sa grbon Građanskoga.

http://img15.imageshack.us/img15/9809/923593201.jpg

Sramite se Dinamove povjesti pa bi je sad malo livelali sa slavnon povjesti Građanskoga.

Sramite se.

šabani nonda

"Volim te mama",
"Purgeri",
"Blue Lions",
"Ja volim samo Dinamo",
"Welcome to blue hell",
"Dinamo Svetinja"...
ITD..

Prosjek preko 20 godina, jedino je "Svetinja" mlađa od 20 godina. Koja hrvatska grupa to ima? Koja exjugoslavenska grupa to ima? Koja europska grupa to ima? :kava:

Tebi je to ružno? A tko uopće misli da si ti relevantan? :ne zna: Drugi put rađe bolje čuvaj svoj udarni, prije nego što počneš kritizirat estetiku drugih tribina. Koji si ti kurac, neki Modni mačak? :rolleyes:
:rofl:

mrzin_pelud
13.04.2010., 11:32
stari plac vaša vira je 81 ka?

a hžv koja je godina?

samo za tebe!
13.04.2010., 11:32
http://www.nk-dinamo.hr/klub-povijest/Default.aspx

znam, video sam to kao da si ti pisao (ne isključujem mogućnost).

ali ipak engleski je engleski pa makar i na truloj wikipediji, zanimljivo da su tamo dve različite verzije o istorijskom delu, pogotovo deo o Građanskom.

Mukte Kavga
13.04.2010., 11:34
Ironično je jedno, da je početkom devedesetih promijenjeno ime u Građanski, bilo bi prihvaćeno od publike za razliku od oksimorona HAŠK - Građanski i ne bi danas uopće vodili ovakve rasprave. :kava:

Po meni, to je moglo proć samo na onom prvom valu 1990. Kad je pred nama bila još jedna sezona Jugo lige, i da se ta zadnja sezona odigrala s imenom Građanski, onda bi to imalo smisla.

Ovako, s promjenom u ljeto 1991. to nije imalo smisla. Znalo se da je Dinamo itekako postao simbolom hrvatstva i jedini veliki klub u Jugi koji nije bio maintream i po volji jugokomunističkog establishmenta, unatoč svim naporima da se to promjeni, i svi stariji su znali da Dinamo zapravo je Građanski, koji komunisti nisu uspjeli zatrt, unatoč 45 godina napora...

stariplac
13.04.2010., 11:35
stari plac vaša vira je 81 ka?

a hžv koja je godina?

20.10.1982.

mrzin_pelud
13.04.2010., 11:38
znam, video sam to kao da si ti pisao (ne isključujem mogućnost).

ali ipak engleski je engleski pa makar i na truloj wikipediji, zanimljivo da su tamo dve različite verzije o istorijskom delu, pogotovo deo o Građanskom.

ti si debil aj pošalji kojega deliju koji je baš u jezgri da odg na pitanja koja je endzig postavija a ne tu piskaraš pizdarije a ne znaš kako ti je ime.

sere mi se :rolleyes:

posrat cu se :p

casual_firm
13.04.2010., 11:39
jel mi može netko reći koliko ljudi stane na ovo crveno obilježeno? :kava:
http://img534.imageshack.us/img534/4803/poljudskaljepotica001xk.jpg

Uvijek istok
13.04.2010., 11:39

Zašto ne kažete kakvi je pravi grb Dinama i da nema nikakve veze sa grbon Građanskoga.

Sramite se Dinamove povjesti pa bi je sad malo livelali sa slavnon povjesti Građanskoga.

Sramite se.
Stari Placu
Meni je ovo prvi glas da nam je ovo bio grb, pretpostavljam i drugim Dinamovcima, ti si sad riješio misteriju i raskrinkao urotu koja nažalost pipce vuče od samog vrha i ide na štetu Hajduk NOVJ-a.

Postavit ću i pitanje koje je palo na um svakome hajdukovcu operećenom Dinamom na forumu:
"Ako je Dinamo Građanski, zašto nisu odmah u vremenu kad si kao politički nepoćudan gubio glavu i zbog nekakve neargumentirane tvrdnje susjeda stavili grb nekoliko dana prije zabranjenog Građanskog sa slovom d i šahovnicom?"

mrzin_pelud
13.04.2010., 11:40
20.10.1982.

naša povist tuđi snovi

samo za tebe!
13.04.2010., 11:41
ti si debil aj pošalji kojega deliju koji je baš u jezgri da odg na pitanja koja je endzig postavija a ne tu piskaraš pizdarije a ne znaš kako ti je ime.

sere mi se :rolleyes:

posrat cu se :p

jel neko sa tobom ijednu reč razmenio, što si tako opterećen opusti se, a endzigu se odgovorilo što se imalo, i ne umišljaj ko sam ja, čemu takva potreba? pišem sa gospodinom B.

1pura2pandura
13.04.2010., 11:41
http://de.wikipedia.org/wiki/Dinamo_Zagreb#Geschichte

http://hr.wikipedia.org/wiki/HNK_Hajduk_Split#Grb

http://www.youtube.com/watch?v=WIVwPxBflhA

Febo80
13.04.2010., 11:42
:rofl:

ps a ovaj samo za tebe je neki žešći autsajder, to je svima jasno ko dan

mrzin_pelud
jesi siguran da to nije nlo, javi se na slanje slike i dobi 5 stoja, necu ti krast slike al kako to ne vidiš????

casula tvrtka tvrtkica tvrtkovica

Mukte Kavga

Pa naravno kad je Split bio na ponos i diku Jugoslavenima i komunjarama i nije ga se 1945. moralo zatrt. Ali pročitaj detaljno njihovu povijest, koliko su puta mijenjali ime, lokaciju, pa se fuzionirali, pobili im igrače, zabranjivali ih... A opet, navijači su uvijek znali za kog treba navijat. Možeš ti zabranjivat, ali ljudi će uvijek znat za kog treba navijat... :mig:

Sramite se.

Smijurija. :lol::lol::lol: Ovaj grb koji si stavio je na mnogim grafovima, suvenirima iz Udruge, transparentima... Dakle mi se svoje povijesti ne sramimo, i to je dio nje:

http://img141.imageshack.us/img141/7199/dugave2kf0vm5.jpg

Dok vi niti u ludilu ne želite spominjat onaj svoj grb sa zvjezdurinom koji ste tako hrabro išli mijenjat u Australiju, a kamoli da ćete ga stavit na graf ili transp. A baš je lijep, vidi ga:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/thumb/6/6f/Hajduk60-90.svg/300px-Hajduk60-90.svg.png

I ne samo to, gazite po svjetlim tradicijama svoje momčadi znane i kao Tim NOVJ dižući desnicu i veličajući fašizam na svojoj tribini...

http://urednik.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2009-09-11/sport/st-hajduk_novj20810-j2_thumb.jpg

Sramite se! (http://urednik.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/69640/Default.aspx)

Melbourne
13.04.2010., 11:45
zcbcovik, sta ti velis? :D

stariplac
13.04.2010., 11:45
Di ste bili od 1991 do danas????:ne zna:
Sitili se 2010 da su nasljednici Građanskoga.:flop:

Z G
13.04.2010., 11:46

"Volim te mama",
"Purgeri",
"Blue Lions",
"Ja volim samo Dinamo",
"Welcome to blue hell",
"Dinamo Svetinja"...
ITD..

Prosjek preko 20 godina, jedino je "Svetinja" mlađa od 20 godina.

Istina. To su najvažniji transparenti. Ako bi se već micalo (iako po meni i nema potrebe sad za tim, jedino bi se moglo malo ljepše posložit), nek se onda maknu ove manji transovi, po meni njih ima previše, jer danas svaka ekipa mora svoj nosit, a onda zna bit oko 1000 il manje ljudi na tribini a 500 transića.
A ovi veliki koji nose neku poruku igračima i Dinamu ti bi trebali ostat zauvjek.
Btw. Welcome to blue hell trenutno ne visi na Sjveru, bio je na Jugu protiv Intera, a mislim da svakako zaslužuje mjesto.

đabe ti to kad nece bit preko 300 ljudi:kava:

Ak nemaš kaj konstruktivnog za napisat, bolje nemoj niš. :)

W.S.
13.04.2010., 11:47
ajde na temu gademz ili neku drugu.

ipaipa
13.04.2010., 11:49

"Volim te mama",
"Purgeri",
"Blue Lions",
"Ja volim samo Dinamo",
"Welcome to blue hell",
"Dinamo Svetinja"...
ITD..

Sve bi ja to zapalija:D

casual_firm
13.04.2010., 11:51
http://img29.imageshack.us/img29/6121/kineski.png (http://img29.imageshack.us/i/kineski.png/)

samo za tebe!
13.04.2010., 11:52
ps a ovaj samo za tebe je neki žešći autsajder, to je svima jasno ko dan

pa naravno, nije valjda neko mislio drugačije valjda?

Zgmarac
13.04.2010., 11:57
http://img29.imageshack.us/img29/6121/kineski.png (http:img29.imageshack.us/i/kineski.png/)

jel mi može netko reći koliko ljudi stane na ovo crveno obilježeno? :kava:
http:img534.imageshack.us/img534/4803/poljudskaljepotica001xk.jpg

:rofl::rofl::rofl:

stariplac
13.04.2010., 11:58
Samo tri rići !

http://img28.imageshack.us/img28/9089/hajdukzivivjecno039a.jpg

HaškGrađanskiConcordiaDinamoHaškGrađanskiCroatiaDi namo.........pa dokle?

Melbourne
13.04.2010., 11:59
facepalm

samo za tebe!
13.04.2010., 12:01

imaju i jednu pridružnicu http://www.youtube.com/watch?v=T7Jo8Jga9cs

prof. Ivanković
13.04.2010., 12:04
Samo tri rići !

imaju i jednu pridružnicu http://www.youtube.com/watch?v=T7Jo8Jga9cs

Ovo je biće početak jednog divnog prijateljstva:cerek:

devas
13.04.2010., 12:04
pa vi tovari ste nevjeroJALNI

pa vama je vrh vrhova kaj vam klub nije mijenjao IME ,ZAMISLi !!! i to nravno jer ste svima bili podobni....da dinamu nisu mijenjali ime to nikad nebi ni spomenuli...
NISTE VI OD ONIH KAKO VITAR PUŠE..

jebote čitavu povijest imate ZVIJEZDURINU U GRBU i vi nekome nešto spočitavate...

Uvijek istok
13.04.2010., 12:06
Ovo je biće početak jednog divnog prijateljstva:cerek:

A baš su i slatki.
Lijepo je vidjet da se navijači povlaštenih klubova od 45. - 90. međusobno češkaju po jajima :cerek:

stariplac
13.04.2010., 12:08
A baš su i slatki.
Lijepo je vidjet da se navijači povlaštenih klubova od 45. - 90. međusobno češkaju po jajima :cerek:

zato šta smo bili povlašteni prvi kup maršala Tita smo i osvojili 1967.
A vi za to vrime četri šta niste bili povlašteni.:kava:

samo za tebe!
13.04.2010., 12:09
A baš su i slatki.

ko gubi ima pravo da se...
šteta samo što vas naši rezultati u Evropi kroz istoriju dementuju, a tamo nema laži, nema prevare...

Uvijek istok
13.04.2010., 12:14
šteta samo što nas naši rezultati u Evropi kroz istoriju dementuju, a tamo nema laži, nema prevare...
Ne ljutimo se i bolje je da nemamo nekakav uteg državnog kluba iz tog vremena, a mislim i da Kup velesajamskih gradova daje lijepu sliku. :mig:

Mukte Kavga
13.04.2010., 12:22
šteta samo što vas naši rezultati u Evropi kroz istoriju dementuju, a tamo nema laži, nema prevare...

A di su sad rezultati u Europi? :lol:

I čudno je kako je Zagreb imao najjači nogomet do 1945. i od 1990. samo od 1945. - 1990. nije. :kava:

Mukte Kavga
13.04.2010., 12:22
http://img29.imageshack.us/img29/6121/kineski.png (http://img29.imageshack.us/i/kineski.png/)

To sam ja jebote. :lol:

Mukte Kavga
13.04.2010., 12:23
Samo tri rići !

Tko ga to drži? Ultrasi ili Kohorta? :lol::lol::lol:

govnjur
13.04.2010., 12:27
sta se junacite,necete dizat desnicu i gotovo,dosta price,razlaz

samo za tebe!
13.04.2010., 12:28
A di su sad rezultati u Europi? :lol:

I čudno je kako je Zagreb imao najjači nogomet do 1945. i od 1990. samo od 1945. - 1990. nije. :kava:

jebiga spitka, realnost.
imali smo milion kvalifikacija raznih sa za ovo doba velikim imenima, i dva učešća u grupnoj fazi liga uefa...

a nije, zato što ste imali nas za konkurente, i stvarno ste uzeli malo titula u staroj Jugi (nikakvo podjebavanje) da ne krenu džukci da laju sad.

govnjur
13.04.2010., 12:28
najjaci su ovi vodje tema sta uvode red u teme :rofl::rofl:

stariplac
13.04.2010., 12:30
Tko ga to drži? Ultrasi ili Kohorta? :lol::lol::lol:

Oni šta su ga i sašili.
Još malo pa trideset godina.
1982-2012.

Sad se malo smiji.:lol:
Imate li stariji?:lol:

Mukte Kavga
13.04.2010., 12:35
jebiga spitka, realnost.
imali smo milion kvalifikacija raznih sa za ovo doba velikim imenima, i dva učešća u grupnoj fazi liga uefa...

a nije, zato što ste imali nas za konkurente, i stvarno ste uzeli malo titula u staroj Jugi (nikakvo podjebavanje) da ne krenu džukci da laju sad.

Imali smo mi za konkurente vaše sponore: SDB, UDBU, JNA i druga Šepu Ledenog, što bi vi rekli... :mig:

Febo80
13.04.2010., 12:40
facepalm

misliš

http://www.mediawhorenetwork.com/wp-content/uploads/2009/06/facepalm1.jpg

HOP
13.04.2010., 12:48
sta se junacite,necete dizat desnicu i gotovo,dosta price,razlaz
Ti si kao neki lola...kome ćeš ti zabranit dizat išta http://img94.imageshack.us/img94/184/hico2.gif

od crnoga
13.04.2010., 13:04
:mig:Da, to mi je poznato i namjerno sam stavio tu brojku jer Petrovaradin i Srijemsku Kamenicu smatram zasebnim naseljima (starija od Novog Sada), a i fizički su odvojena Dunavom pa je upitno koliko bi ih trebali smatrati sastavnim dijelovima grada Novog Sada (najveći dio njihovih stanovnika također to smatra vrlo upitnim i ne slaže se). Petrovaradin je, inače, samostalna gradska općina unutar grada Novog Sada kojoj pripada i Srijemska Kamenica (i skupa s novosadskom gradskom općinom čini grad Novi Sad). Međutim, u ovu brojku od gotovo 300 000 stanovnika uračunato je desetak naselja oko Novog Sada koja uopće nisu fizički spojena s njim, tako da je ta brojka napuhana, a onaj odnos koji sam na početku stavio po meni prilično realan.:mig:

i postoji vrlo realna šansa da ti ljudi u okolnim općinama su mahom najžešći torcidaši:mig:, smijurija

gmaz88
13.04.2010., 13:11
:mig:

i postoji vrlo realna šansa da ti ljudi u okolnim općinama su mahom najžešći torcidaši:mig:, smijurija
a postoji li realna šansa da u šibeniku i okolnim općinama su mahom najžešći torcidaši?

Endsieg
13.04.2010., 13:12
jel neko sa tobom ijednu reč razmenio, što si tako opterećen opusti se, a endzigu se odgovorilo što se imalo

Sta se imalo? A ja mislio ti skupljas jos podatke,ali mozda ti je peca reko da sutis kad si ih nazvo. Jeli prostorija jos uvijek na mjestu ili ste se preselili iz stadiona?

od crnoga
13.04.2010., 13:14
a postoji li realna šansa da u šibeniku i okolnim općinama su mahom najžešći torcidaši?

Evo vidiš i kad braniš Split ne valja, jer ne može to gmaz svatiti.... glavno da je on vidija uncuta.... gmaze iš:cerek: p.s. dobit ćeš po njonji, aj daj broj, čekan te gori na magistrali

pantagana1950
13.04.2010., 13:30
Dobro nisam u toku ko vodi?:D:D:D

Neka, neka na ovakvim temema se kale mladi forumaši. Jedino Spitki još interesantne ovakve teme i nije se prekalio:D

Nego morate priznat da ova rečenica zvući čudno: Dinamo Zagreb utemeljen je 26. travnja 1911. pod nazivom Prvi Hrvatski Građanski Športski Klub. :lol:

Možda bi bolja formulacija bila: Dinamo Zagreb utemeljen je 9. lipnja 1945, a nasljednik je Hrvatski Građanskog Športskog Kluba.:ne zna::ne zna:

Zagreb ima bogatu nogometnu povijest, al ona prije 2. svj. rata nema veze sa Dinamom iz Zagreba. ajmo dalje:D

gmaz88
13.04.2010., 13:40
Evo vidiš i kad braniš Split ne valja, jer ne može to gmaz svatiti.... glavno da je on vidija uncuta.... gmaze iš:cerek: p.s. dobit ćeš po njonji, aj daj broj, čekan te gori na magistrali
sačuvaj nas bože šibenskog branjenja Splita:o

od crnoga
13.04.2010., 13:43
i na kraju sad bi trebalo usporediti Torcidu i te Nišane, onda je srpska scena jaka? Teško imat 20 tisuća ljudi na stadionu u gradu od 2 milijuna, ali čim se makneš vidiš da je to kurac

Mukte Kavga
13.04.2010., 13:47
Zagreb ima bogatu nogometnu povijest, al ona prije 2. svj. rata nema veze sa Dinamom iz Zagreba. ajmo dalje:D

O majko mila... Ovakvu retoriku imaju samo najzadrtije komunjare. Da, svijet je počeo 1945. do tada je bila potpuna pustoš... Jel te to Ante Jurjević Baja učio?

Dinamo Zagreb je osnovan 1945. ni iz čega. Klonirali su navijače i igrače iz DNK nađene u najdubljim geološkim slojevima. Spielberg upravo snima SF trilogiju pod imenom Maksimirski park. :lol::lol::lol:

MUKTE KAVGA, DAJ NAM DA DIŠEMO 1950 :lol::lol::lol:

Playlife_
13.04.2010., 14:00
Tako, svidjelo nam se Dinamo. Kaj te boli kurac? Bolje si vi zamjenite to nakaradno ime nastalo po uzoru na pretke Milana Martića i razne dinarske secikese i bandite.

Nomen est omen. Sve što ste postigli ste postigli na galamu i splitsku bahatost. Na vašu žalost, to danas više ne prolazi, provalili su vas svi širom Hrvatske da ste tigar od papira, pa gubite bodove po selendrama, a nerijetko i na Poljudu... A Debrecen i Shelbourne nisu niti čuli za dišpet. :D:lol:

Zbog ovog posta ću te ubit argumentima kasnije.:cerek: Sad nemam vremena.

Vidim da je i profesor Ivanković tu.:cerek: Super ćemo se zabavit danas..:rofl:

Inače, idem guglat Dinamo i krenem tipakti godine, i sad ide 1 pa 9 i nigdje ne otvara 1911..:rofl: Internetu totalno 2 nepovezana pojma.:rofl::D

zcb covik
13.04.2010., 14:03
i na kraju sad bi trebalo usporediti Torcidu i te Nišane, onda je srpska scena jaka? Teško imat 20 tisuća ljudi na stadionu u gradu od 2 milijuna, ali čim se makneš vidiš da je to kurac

od crnoga
13.04.2010., 14:09

:D zamalo, novo sadilice:cerek:

p.s. vidija bi tebe da ti jedan gmaz puše za vratom

Mukte Kavga
13.04.2010., 14:13
Zbog ovog posta ću te ubit argumentima kasnije.:cerek: Sad nemam vremena.

Je, ko i do sad. Ja sam neki internet Chuck Norris izgleda, ili ste vi potpuno bez argumenata?:eek::lol:

Molim te da, kao netko tko barem glumi da ima određene intelektualne kapacitete, prvo pročitaš povijest RNK Split i objasniš mi na tom teoremu kako su oni osnovani 1912. i to nitko ne dovodi u pitanje, a mi se po vama nemamo pravo smatrat nasljednicima Građanskog. :kava:

Jučer ManU, najjači klub na svijetu, danas RNK Split, vaš prvi susjed. Primjera na tone, a od vas samo baljezganje... :rolleyes::kava::rofl:

Liht
13.04.2010., 14:27
Istina. To su najvažniji transparenti. Ako bi se već micalo (iako po meni i nema potrebe sad za tim, jedino bi se moglo malo ljepše posložit), nek se onda maknu ove manji transovi, po meni njih ima previše, jer danas svaka ekipa mora svoj nosit, a onda zna bit oko 1000 il manje ljudi na tribini a 500 transića.

Transova, transpova, transparenata... nemoj transića, to su oni dečki koji vole drugim dečkim gurati ruke pod haljinu :rofl:

Mukte Kavga
13.04.2010., 14:36

Kaže se Nišlije, ipak je to turska zemlja. :D

lasta
13.04.2010., 14:41
Kaže se Nišlije, ipak je to turska zemlja. :D

kaže se traktoristi iz niša.....ipak je to zemlja od tokija do milvokija

varaždinec09
13.04.2010., 14:43
je,je:lol:

spitak
13.04.2010., 14:47
jebiga spitka, realnost...
.

evo reci ti "brate" srbine,"bratu" nakazi što je bilo s vašim starim beogradskim gradskim klubovima?i gdje su završavali maseri i igrači tih ugaslih klubova?
i zašto naši dečki jedini od stotine ugaslih i novoosnovanih klubova diljem istočne evrope imaju problema s tim?i što ti kao srbin misliš zašto vi nemate,a naši plavi dečki imaju problema i zašto su ti njihovi problemi sve veći i veći kako se približava 13.02.2011 godine?
ono ka realni i neopterečeni srbin,bratu nakazi odgovori...:cerek:

malo stariji
13.04.2010., 14:47
Istina. To su najvažniji transparenti. Ako bi se već micalo (iako po meni i nema potrebe sad za tim, jedino bi se moglo malo ljepše posložit), nek se onda maknu ove manji transovi, po meni njih ima previše, jer danas svaka ekipa mora svoj nosit, a onda zna bit oko 1000 il manje ljudi na tribini a 500 transića
A ovi veliki koji nose neku poruku igračima i Dinamu ti bi trebali ostat zauvjek.
Btw. Welcome to blue hell trenutno ne visi na Sjveru, bio je na Jugu protiv Intera, a mislim da svakako zaslužuje mjesto.

Ak nemaš kaj konstruktivnog za napisat, bolje nemoj niš. :)

a ja mislio da su bijeli anđeli nastrani :eek: