View Full Version : Garbage topic
pa to mi je jasno i svaki od njih je za mene cetnik.. ali mene zanima dublja pozadina.. ako me razumijes..
stvarno ne provociram.. ja sam za to da se razumijemo..
uvijek spreman.. nemoj jos i ti :kava:
Cekaj, poslat cu ti PM.Neman zivaca citat komentara ovoga
huhuhu.. mozes mi ti odgovorit na pm.. vidim da nitko nece?
nije provokacija stvarno me zanima.. i nemam nista protiv toga da se razumijemo.....drogaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pitaj zcba kad se probUdi:mig: ...ja sam samo rasist:cerek:
droga24/7
14.04.2010., 01:56
Cekaj, poslat cu ti PM.Neman zivaca citat komentara ovoga pacijenta.
ajde..
huhuhu a njega stalno gnjavim nesto :cerek:
ajde..
huhuhu a njega stalno gnjavim nesto :cerek:...ja trenUtno iman pametnijeg posla,psssssssss,ššššššššššššššššššš,boooooooooooo ommmmmm:rofl:
...onda pitaj profU:cerek:
Irriducibili
14.04.2010., 02:01
:frajer::bicedobro::frajer::kukuc::zvrko::frajer: :five:
A kakve gluposti ti pričaš.
Jesi ti čuo ikada za navijački folklor?
Je l' ti kada vičeš gazi purgere, stvarno hoćeš sve ove preko puta gaziti?
Je l' ja kada vičem ubi tovara, hoću ubiti sve koji navijaju za Hajduk?
Stvarno ne znam koliko godina imaš, ali nazivati sve srbe četnicima je stvarno smiješno i glupo od tebe, isti slučaj i za obrnuto.
A u biti, je li ti uopće znaš tko su četnici? :ne zna:
:eek: Aaaaaaaaa jadna majko.:brukica:
prof. Ivanković
14.04.2010., 02:10
...
...onda pitaj profU:cerek:
reci:kava:
:rofl::rofl::rofl:
Nemrem spavat a nemam pljugi, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Inače koji je rezultat?
Irriducibili
14.04.2010., 02:11
1-4
reci:kava:
Nemrem spavat a nemam pljugi, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Inače koji je rezultat?...evo da nisi pisa na pravila:ne zna:
...pitaj lastu:rofl:
prof. Ivanković
14.04.2010., 02:20
a kaj ak tu krenemo spamat...:misli:
kako će nas premjestit u garbage? jebote?
oćemo otvorit garbiđ 2 ili:ne zna: zajebana situacija:s
HS 1911
14.04.2010., 08:20
Evo ''staromplacu'' jedna slika njemu za dušu:
http://img690.imageshack.us/img690/3115/omladinci.jpg (http://img690.imageshack.us/i/omladinci.jpg/)
Puno pitanja se nameće, ne bude li 10 stranica za kurac ste :kava:
kaj je tih 10 ljudi za cijeli stadion u plaču.:kava:
candido
14.04.2010., 09:04
šta je cili stadion u plaču u odnosu na vaš cili grad, riba smrdi od glave, nije u delnicama bilo sjedište ck skh :mig:
candido
14.04.2010., 09:09
http://www.youtube.com/watch?v=HLX1EpqCgJk
evo ih. i spitkin "deda" i striček i mišo lanac.. svi na okupu :D
@HS 1911
tvoj nick mi već dosta toga govori ali nije to btno sad, mislim da je 90% tvojih postova na temu DZ1945
i kaj ti govori ta slika koju si stavio?
10 OMLADINACA Cvijetnog naselja,naravno sve redom srbi ili jugoslaveni jer zagreb je takav (bio) napravilo zastavu za tita kojeg je "obožavalo pola yugoslavije"
to hrvat nikad nebi napravio,spajao grbove hrvatskog i srpskog kluba sa slikom najvećeg hrvatkog zločinca
niti su tada postojali bbb,pa mi reci kaj ovom slikom pokušavaš dokazat?
i iz koje godine je slika? kad tako brižno čuvate sve te članke ....i znate dinamovu povijest u pola noći....
HS 1911
14.04.2010., 09:44
Nemojte o savezu komunista, sprovodu Tita i sl., jebeš to. Dajte malo bliže navijačima: Jesu li ovo navijači Građanskog? Jeli ovo prethodnica BBB-a? Kakva je ovo sačekuša zvijezdaša na kolodvoru? Ko je pokuša maknit transparent? :kava:
zcb covik
14.04.2010., 09:45
@HS 1911
tvoj nick mi već dosta toga govori ali nije to btno sad
:s:lol:
skvoter
14.04.2010., 09:50
jebala Vas ova jadna polemika
i šta ti hs 2000 pokušavaš dokazati s ovom fotkom
WOODOO CHILE
14.04.2010., 09:52
@HS 1911
tvoj nick mi već dosta toga govori ali nije to btno sad, mislim da je 90% tvojih postova na temu DZ1945
i kaj ti govori ta slika koju si stavio?
10 OMLADINACA Cvijetnog naselja,naravno sve redom srbi ili jugoslaveni jer zagreb je takav (bio) napravilo zastavu za tita kojeg je "obožavalo pola yugoslavije"
to hrvat nikad nebi napravio,spajao grbove hrvatskog i srpskog kluba sa slikom najvećeg hrvatkog zločinca
niti su tada postojali bbb,pa mi reci kaj ovom slikom pokušavaš dokazat?
i iz koje godine je slika? kad tako brižno čuvate sve te članke ....i znate dinamovu povijest u pola noći....Pometi ispred svog praga.Jer,koliko vidim,tu jako puno ljudi zna apsolutno sve i o Hajdukovoj povjesti,svi su užasno pametni...stoga,ili normalno odgovori HS-u ili prepusti Mukte kavgi da se on bakće sa tim...
Mukte Kavga
14.04.2010., 10:07
To je ta dijagnoza za autohtone pizdeke...tili bi...umišljaju...sami sebe lažu.. al ne mogu...isprdak bečki..a sve što su napravili kroz povjest,napravili su na račun "ljubim ruke""prosim lepo" "sisam slatko"..piške,treba im je doć bosanac Čiro u klub da kaže "pička vam materina" i da napokon osvoje titulu ispred strašnih srba,koji jedu male preplašene dečke.:mig:
Hmmm. U Kraljevini Jugoslaviji koja je generalno bila puno srbiziranija od SFRJ su zagrebački klubovi odnijeli pola prvenstava, ukupno 8. Ili možda nije?
http://hr.wikipedia.org/wiki/Prvenstvo_Jugoslavije_u_nogometu
U sportu bih rekao da nije, beogradska čaršija jašući na valu etatizacije sporta je odlučivala o svemu. I znalo se da Dinamo nije smio:kava: bit prvak. Jer znalo se što Dinamo predstavlja...
Ma što vi baljezgali...
Isto tako je i nakon propasti te nesretne SFRJ Dinamo opet najbolji klub s područja bivše države koji najviše dominira prvenstvom, i ukupno gledano ima najviše europskih uspjeha. Neka čudna popudarnost... :rolleyes:
WOODOO CHILE
14.04.2010., 10:11
Hmmm. U Kraljevini Jugoslaviji koja je generalno bila puno srbiziranija od SFRJ su zagrebački klubovi odnijeli pola prvenstava, ukupno 8. Ili možda nije?
http://hr.wikipedia.org/wiki/Prvenstvo_Jugoslavije_u_nogometu
U sportu bih rekao da nije, beogradska čaršija jašući na valu etatizacije sporta je odlučivala o svemu. I znalo se da Dinamo nije smio:kava: bit prvak. Jer znalo se što Dinamo predstavlja...
Ma što vi baljezgali...
Isto tako je i nakon propasti te nesretne SFRJ Dinamo opet najbolji klub s područja bivše države koji najviše dominira prvenstvom, i ukupno gledano ima najviše europskih uspjeha. Neka čudna popudarnost... :rolleyes:Ja ću samo napomenuti da je Hajduk(Titov ljubimac i simbol komunizma),znao čekati i 15 godina da bi osvojio naslov...nemoj pisati da je to zato jer smo imali lošu momčad sve te godine...
Recimo,80ih je na Poljudu obitavala jedna od boljih Hajdukovih generacija,koja je i u Europi imala razultata,ali u Yu ništa...
Neka čudna podudarnost...nešto tu ne valja...
Mukte Kavga
14.04.2010., 10:14
šta je cili stadion u plaču u odnosu na vaš cili grad, riba smrdi od glave, nije u delnicama bilo sjedište ck skh :mig:
Šta je to prema crvenom Splitu koji je '45 rukama i nogama lobirao da bude glavni grad Hrvatske. A Tito ih je valjda odjebao jer je znao da je to središte orjune i četništva. :lol:
Dovoljno je reći da je u Splitu desničar bio orjunaš i četnik, dok je u Zagrebu desničar bio frankovac i ustaša...
Političke opcije u Splitu do 1945:
1. Orjuna
2. Komunjare i anarhisti
3. HSS
Političke opcije u Zagrebu do 1945:
1. HSS
2. Komunjare
3. Desničari i Frankovci. :kava:
casual_firm
14.04.2010., 10:17
ja sam čuo da je Ranković prije 1. srpnja 1966. kada su ga smjenili financirao Torcidu... :kava:
a da je Azem Vllasi, inače član predsjedništva SFRJ s Kosova, tajno prodao Shallu 1986. Dinamu, mjesec dana prije Slobinog govora na Kosovu Polju... :rofl:
đizs krajst superstar :rolleyes:
WOODOO CHILE
14.04.2010., 10:19
ja sam čuo da je Ranković prije 1. srpnja 1966. kada su ga smjenili financirao Torcidu... :kava:
a da je Azem Vllasi, inače član predsjedništva SFRJ s Kosova, tajno prodao Shallu 1986. Dinamu, mjesec dana prije Slobinog govora na Kosovu Polju... :rofl:
đizs krajst superstar :rolleyes:A Kujtim je prvi nastup imao,čini mi se,u prijateljskoj utakmici Zelengaj-Dinamo u Hreliću...hm,sve je to meni sumnjivo:confused:
Si bio na toj tekmi? Inače karijeru je ipak počeo stvarati u još jednom "hrvatskom" klubu, Partizanu...sezona 84/85 ak se ne varam.
WOODOO CHILE
14.04.2010., 10:28
Si bio na toj tekmi? Inače karijeru je ipak počeo stvarati u još jednom "hrvatskom" klubu, Partizanu...sezona 84/85 ak se ne varam.Naravno da sam bio...to za Partizan ne znam...ali znam da je u svom prvom derbiju zabio gol,i trčao u transu od juga prema sjeveru...
Mukte Kavga
14.04.2010., 10:31
Da Kerum danas ugasi KK Split i osnuje novi klub kojem da žutu boju po vrićicama iz svojih dućana i taj klub igra na Gripama ili u Spaladiumu (jer i nema di drugdi) bi li taj KK Kerum bija trostruki prvak Europe?!
Publika bi vjerojatno ostala ista (splitski zaljubljenici u košarku), dio igrača bi priša u KK Kerum jer ionako nemaju di i to je to... Jel KK Kerum onda trostruki prvak Europe?
Dobro momak, jesi ti glup ili šta?
Kako vas nije sram uopće kitit se nečim što su učinili komunisti i zločinci? :rolleyes: Nasilno su ukinuli klub, znalo sa da bi eventualna pobuna značila metak u potiljak. I ljudi su učinili šta su mogli. Jebiga, komunisti su na najgori mogući način željeli kasniti grad koji je bio središte mrske im NDH. Iako taj grad to nije zaslužio.
Split je u isto vrijeme gledan s neizmjerno više simpatija, kao središte regije koja je ipak bila pretežito partizanska, iako je i tamo bilo zločina i zastrašivanja, ali puno manje...
Znači nije se moglo otvoreno buniti protiv te promjene, nego potiho, uvjeravanjem komunista u neke stvari... Kada teror popušta, vraća se grb, boja je odmah zadržana, nastojalo se očuvat što se moglo...
I tebi je to analogija? Iako, naravno. KK Kerum bi njegovi navijači smatrali nasljednikom Jugoplastike... :mig:
Naravno da sam bio...to za Partizan ne znam...ali znam da je u svom prvom derbiju zabio gol,i trčao u transu od juga prema sjeveru...
I nije dao dres, al brijem da nije još onda kužio kaj ga se pita, inače bi visio sada u nekom okviru, najbolji dresovi u povijesti...
http://img15.imageshack.us/img15/3258/88jn7.jpg (http://img15.imageshack.us/i/88jn7.jpg/)
Evo ''staromplacu'' jedna slika njemu za dušu:
http://img690.imageshack.us/img690/3115/omladinci.jpg (http://img690.imageshack.us/i/omladinci.jpg/)
Puno pitanja se nameće, ne bude li 10 stranica za kurac ste :kava:
Ako su mogli pisat Torcida - Split na čirilicu i širit taj transparent preko citavog istoka 97 godine. Ni dan dans mi nije jasno zbog cega , koji im je to film bio.. Samo 2 godine od Oluje kad je mnogo naših momaka izginilo u ratu oni nas u Zagrebu docekaju sa imenom grupe na čirilicu ???
Nebi se cudio ni da je autor tog sramotnog tranaparenta bio covjek koji se skrivao po rupama za vrijeme domovinskog rata dok su momci iz Torcide ostavljali kosti po državi . Jeli @spitka.. jel imaš ti svoje kljaste prste u tom nakaradnom transparentu ??
Ako su mogli radit koreografije preko polovice stadiona sa svinjom obucenom u Hajdukov dres sa zvizdurinom preko pola dresa i pjevat da smo titovi i da je tito naš..
Onda predlažem da im mi svecano napravimo remake ovog transparenta s kojim su " dečki iz cvijetnog " docekali svoje " drugare " iz Beograda na kolodvoru i onda uz fakultativno razgledavanje Zagreba ih dopratili do stadiona gdje su zagrljeni pjevali zvezdi i dinamu !
Nabijen vas na k. :top:
mrzin_pelud
14.04.2010., 10:45
a luda svita najranije...
Ja ću samo napomenuti da je Hajduk(Titov ljubimac i simbol komunizma),znao čekati i 15 godina da bi osvojio naslov...nemoj pisati da je to zato jer smo imali lošu momčad sve te godine...
Recimo,80ih je na Poljudu obitavala jedna od boljih Hajdukovih generacija,koja je i u Europi imala razultata,ali u Yu ništa...
Neka čudna podudarnost...nešto tu ne valja...
ja ću samo napomenuti da je Dinamo krajem 80-tih imao mega momčad (Šuker, Boban...) pa je osvojio goli kurac
mislim argumenti su ti :rolleyes:
Ako su mogli pisat Torcida - Split na čirilicu i širit taj transparent preko citavog istoka 97 godine. Ni dan dans mi nije jasno zbog cega , koji im je to film bio.. Samo 2 godine od Oluje kad je mnogo naših momaka izginilo u ratu oni nas u Zagrebu docekaju sa imenom grupe na čirilicu ???
Nebi se cudio ni da je autor tog sramotnog tranaparenta bio covjek koji se skrivao po rupama za vrijeme domovinskog rata dok su momci iz Torcide ostavljali kosti po državi . Jeli @spitka.. jel imaš ti svoje kljaste prste u tom nakaradnom transparentu ??
Ako su mogli radit koreografije preko polovice stadiona sa svinjom obucenom u Hajdukov dres sa zvizdurinom preko pola dresa i pjevat da smo titovi i da je tito naš..
Onda predlažem da im mi svecano napravimo remake ovog transparenta s kojim su " dečki iz cvijetnog " docekali svoje " drugare " iz Beograda na kolodvoru i onda uz fakultativno razgledavanje Zagreba ih dopratili do stadiona gdje su zagrljeni pjevali zvezdi i dinamu !
Nabijen vas na k. :top:
Pitaj se ti radije gdje ti je bio baja koji ti je vodio navijanje na SZ pred našu tekmu s Partizanom? Možda se i odgovor na to pitanje krije u tom transparentu.
Mukte Kavga
14.04.2010., 10:51
Naravno, ja sam ga osobno radio. :rolleyes:
"Ubiše nas Grobari!"? :ne zna:
HS 1911
14.04.2010., 10:52
Kako vas nije sram uopće kitit se nečim što su učinili komunisti i zločinci? :rolleyes:
Kako tebe nije sram. Nisam od nikoga pročita da je napisa išta loše i ruga se sa Građanskim, dapače. A to šta ti je klub osnovan na komunističkom zločinu 1945. je činjenica koju nikakvom gimnastikom ne možeš prominit.
Dok se i danas vade mrtve kosti i broje mrtvi ti se ponašaš ka da se ništa nije dogodilo. Srami se. Ti Hrvat, ti si kurac.
:s:lol:
:rofl:
ma znam da je smiješno ispalo ali kladim se da si je stavio taj nick da po forumu sere protiv dinamo ve povijesti jer očito sve zna i svašta skuplja...
zg=bg1950
Mukte Kavga
14.04.2010., 10:56
Kako tebe nije sram. Nisam od nikoga pročita da je napisa išta loše i ruga se sa Građanskim, dapače. A to šta ti je klub osnovan na komunističkom zločinu 1945. je činjenica koju nikakvom gimnastikom ne možeš prominit.
Dok se i danas vade mrtve kosti i broje mrtvi ti se ponašaš ka da se ništa nije dogodilo. Srami se. Ti Hrvat, ti si kurac.
Čuj, zločine je radila ona vojska čija ste vi bili službena reprezentacija... Pa ti vidi... :kava:
Možeš ti danas trkeljat po internetu koliko hoćeš, ali hrvatski narod je znao prepoznat tko je Građanski, a tko je Tim NOVJ. :mig:
Čuj, zločine je radila ona vojska čija ste vi bili službena reprezentacija... Pa ti vidi... :kava:
Možeš ti danas trkeljat po internetu koliko hoćeš, ali hrvatski narod je znao prepoznat tko je Građanski, a tko je Tim NOVJ. :mig:
a prepoznao je ima tri dana?:lol::lol::lol:
HS 1911
14.04.2010., 11:12
A igrači Građanskog su osnivači tima Centralnog doma Jugoslavenske Armije, posli i mornarice, čitaj te vojske :kava:
A ovo drugo, i Marko Belinić počasni predsjednik tvoga kluba, koji 10 godina nije kročija kad ti je klub prominija ime je isto to pripozna i ova omladina sa slike isto itd. :s
A hrvatski narod biće nije klica da se i Hajdukom ponosi čitava Hrvatska :kava:
Loš si, iden radit. Aj bog.
casual_firm
14.04.2010., 11:21
ma znam da je smiješno ispalo ali kladim se da si je stavio taj nick da po forumu sere protiv dinamo ve povijesti jer očito sve zna i svašta skuplja...
zg=bg1950
joj, majko moja :facepalm:
malo teže:D
http://img710.imageshack.us/img710/1364/novoselo20052.jpg (http://img710.imageshack.us/i/novoselo20052.jpg/)
p.s. odmorimo malo,do sljedećih paljevina i otimačina
čiji je ovo transparent od kojih navijaca ?????:mig::mig:
čiji je ovo transparent od kojih navijaca ?????:mig::mig:
ultras vinkovci
mrzin_pelud
14.04.2010., 11:47
renđers iz glazgova, ka oni su protestanti mi katolci papini poslanici puštamo bile dimove pa ajmo urdit ceku na tgu sv petra.
[QUOTE=mrzin_pelud;26114138]renđers iz glazgova
a kaj ak tu krenemo spamat...:misli:
kako će nas premjestit u garbage? jebote?
oćemo otvorit garbiđ 2 ili:ne zna: zajebana situacija:s:rofl::rofl::rofl:
candido
14.04.2010., 13:17
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dinamo-jedan-klub-tri-rodendana-clanak-125126
a nu, šta je čovik u večernjaku lipo napisa.
pa predlažem dakle, GNCNK dinamo zagreb.
građanski notts county nogometni klub dinamo zagreb. :rofl: :D
edit: osnovan u biti negdi 1813.
casual_firm
14.04.2010., 13:18
@hu
aj mi reci koliko prosječan dalmatinac može dugo nosit naočale? 3 sata, dan, dva? :ne zna::cerek:
casual_firm
14.04.2010., 13:19
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dinamo-jedan-klub-tri-rodendana-clanak-125126
pa predlažem dakle, GNNCK dinamo zagreb.
možda znaš mećat, al ne znaš slovkat.
candido
14.04.2010., 13:21
možda znaš mećat, al ne znaš slovkat.
ne seri, di su ti dokazi? :D
Mukte Kavga
14.04.2010., 13:24
pa predlažem dakle, GNCNK dinamo zagreb.
Nema frke. Zašto ne stavit sva imena koje je klub nosio? Tako bi se Hajduk zvao TNHNK Hajduk Split.
Tim NOVJ hrvatski nogometni klub Hajduk Split.
renđers iz glazgova, ka oni su protestanti mi katolci papini poslanici puštamo bile dimove pa ajmo urdit ceku na tgu sv petra.
:rofl: :rofl: :rofl:
casual_firm
14.04.2010., 13:27
imam jedan link, ali ne znam da li da ga stavljam...
bit će Kavga :cerek:
a žao mi sidruna...
candido
14.04.2010., 13:27
Nema frke. Zašto ne stavit sva imena koje je klub nosio? Tako bi se Hajduk zvao TNHNK Hajduk Split.
Tim NOVJ hrvatski nogometni klub Hajduk Split.
nema frke i dodaj samo još osnovan 1911. ja se ponosim s poviješću mog kluba.
al kad smo na tragu već, aj ti sad stavi sve svoje nickove sa svih foruma, uključujuć torcida.org, delije.net, tribina, ovaj forum etc. :D
SMK..nastavi niz
spitka mukte kavga..?
zcb covik
14.04.2010., 13:28
imam jedan link, ali ne znam da li da ga stavljam...
bit će Kavga :cerek:
a žao mi sidruna...
daj pm.. :clint:
Mukte Kavga
14.04.2010., 13:31
nema frke i dodaj samo još osnovan 1911. ja se ponosim s poviješću mog kluba.
al kad smo na tragu već, aj ti sad stavi sve svoje nickove sa svih foruma, uključujuć torcida.org, delije.net, tribina, ovaj forum etc. :D
SMK..nastavi niz
spitka mukte kavga..?
Svašta... Ja imam jedan jedini nick, prvo Spitka, sad ovaj... To se vrlo lako provjeri po IP adresama s kojih se ulazi i pozivam admine da učine isto... :kava: Ako lažem, dolazim da Dinamov sjever u Hajdukovom dresu, a ako ti lažeš doći ćeš na Hajdukov u Dinamovom. Može? :mig:
Na tim seljačkim forumima koje spominješ sam uvijke bio ulogan pod pravim imenom i nikad nisam imao klonove. Jedino sam se na tribini ulogiravao 5 puta zbog banova...
casual_firm
14.04.2010., 13:31
daj pm.. :clint:
a šta tebe briga to :rofl:
casual_firm
14.04.2010., 13:32
http://www.slobodnajugoslavija.com/forum/viewtopic.php?t=681&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
:trk:
candido
14.04.2010., 13:34
http://www.slobodnajugoslavija.com/forum/viewtopic.php?t=681&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
i šta je pjesnik tia reć, al ovo sve nije već viđeno? :ne zna:
zcb covik
14.04.2010., 13:35
i.. :ne zna:
ja mislio ko zna sta..:confused:
casual_firm
14.04.2010., 13:36
candido
14.04.2010., 13:38
Svašta... Ja imam jedan jedini nick, prvo Spitka, sad ovaj... To se vrlo lako provjeri po IP adresama s kojih se ulazi i pozivam admine da učine isto... :kava: Ako lažem, dolazim da Dinamov sjever u Hajdukovom dresu, a ako ti lažeš doći ćeš na Hajdukov u Dinamovom. Može? :mig:
Na tim seljačkim forumima koje spominješ sam uvijke bio ulogan pod pravim imenom i nikad nisam imao klonove. Jedino sam se na tribini ulogiravao 5 puta zbog banova...
šta si se stiska, ne boj se. pitam samo skroz bezveze, jer te ka uvik prozivaju zbog nekih foruma pa me eto kopkalo di ka sve pišeš svoje mudrosti. a te oklade su ti debilne, tako si reka doć i u klub navijača, pa nisi, rič ti izgubila težinu :D
a ionako ne vidim neki interes u tome da ili ti ili ja dobijemo po tintari zbog internet oklade, to mi već zvuči kao teži oblik retardacije. :ne zna:
Mukte Kavga
14.04.2010., 13:41
Dobra mi je ova fotka s Vickom Krstulovićem, inače godinama najgorom udbaščinom u Hrvatskoj...
http://www.slobodnajugoslavija.com/forum/files/hajduk_na_visu_1944._sa_vickom_krstulovi_em_753.jp g
I sve je to okej da se toliko ne bahate tom 1911. a jasno je kao dan da to mogu zahvalit drugu Vicku i sličnima... :kava:
zcb covik
14.04.2010., 13:42
jezgra.. :ne zna:
Mukte Kavga
14.04.2010., 13:43
jezgra.. :ne zna:
Pa to nije bio klon, taj nick sam koristio kad je Spitka bio banan i svi su znali da sam to ja...
Klonova imam na forumu.hr, ali ih ne koristim u ovom podforumu, a zadnjih dve godine ih rijetko koristim općenito...
Dobro momak, jesi ti glup ili šta?
Ovako se nećemo razgovarat. Tako pričaj s ćaćom i materom, sa mnom nećeš jer ja tako ne pričam s tobom. Ispraksira si jako dobro nadmetanje s prištavim internet drkadžijama, ali to ti je zakurac jer ja ti se na taj nivo neću spuštat.
Moj klub nije ni Hajduk, nije ni Dinamo, tako da iskreno mi se jebe koji će rođendan kad slavit jedni, a kad će ga slavit drugi. Na kraju će ispast da su Dinamo i Hajduk blizanci, "mama" ih rodila par minuta jednog iza drugog jer Dinamo ne more podnit da je dosta mlađi od Hajduka. Ka da je to jebeno bitno... Mislin da se u Zadru najprije u Hrvatskoj počea igrat nogomet (ka i košarka) i čini mi se da su NK Arbanasi Zadar stariji i od Dinama i od Hajduka pa pogledaj povijest NK Zadra i jačinu zadarskog nogometa i sve će ti biti jasno. Tradicija OK, ali te "od stoljeća sedmog" spike nemaju nikakve veze s vezom nego predstavljaju nešto samo ljudima s nekim kompleksima.
Jel Mostarcima klub bija nasilno ukinut ka i vaš? Je. Jesu li imali relativno uspješan "novi klub" u Jugoslaviji (ne ka Dinamo, ali za Mostar opet dosta uspješan i priznat)? Jesu. Jesu li jedva dočekali ratna zbivanja da odjebu Veleža u onu pripizdinu di sad igra i vratili svoj Zrinjski? Jesu.
Jeste li vi odjebali Dinamo na Trnje kad smo dobili slobodnu državu i vratili Građanski? Niste. Je li vas većina (ne samo vukovarski heroj i dio te starije garde) bila protiv bilo kakve promjene imena (i većina BBB i većina Zagrepčana)? Je. Jeste li krajem 80-ih i početkom 90-ih većinom bili dica i tinejdžeri u redovima BBB i niste imali nikakvu poveznicu s Građanskim niti vam je on išta predstavljao? Jeste.
Molin te nemoj mi reći da je prosječan Boys tih godina koji je ima između 16 i 18 godina se kleo u Građanski jer to je smišno, pola mulaca pojma nije imalo što je Građanski a danas svaki mulac tih godina ka papagaj ponavlja ode po forumu naučenu priču o Građanskom. Druga su vrimena, vi ste bili generacija iz Jugoslavije, naravno neosporni Hrvati, ali odjebi sa spikom da ste se kleli u Građanski jer da jeste onda bi Dinamu bilo prominjeno ime u Građanski, sumnjam da bi se državni vrh bunija. Al i vi ste po tom pitanju bili nesložni (dio starijih je bija za i svaka im čast) i dobili ste kitom po čelu. Na kraju ste se izborili za "sveto ime", a to ime OPET nije bilo Građanski! Većina generacija Boysa otkad su osnovani nisu imali nikakve poveznice s Građanskim, niti im je Građanski živija u srcima a zastave kluba visile na zidu u stanu skrivene od očiju javnosti kako su naši ljudi često skrivali hrvatsku zastavu i po skrivećki pivali "Vilu Velebita". I sad odjednom nasilno svim Boysima svih generacija Građanski je veća svetinja od Blažene Djevice Marije. Nemoj me jebat molin te...
Da ponovim da me i ti koji pola postova upućenih sebi niti ne pročitaš do kraja a već imaš spreman odgovor razumiš - nisam navijač ni Hajduka ni Dinama niti me to previše dira, ali kad čovik objektivnim očima pogleda neke stvari ne može ne primjetiti milijun nelogičnosti.
Sereš tu ljudima iz Splita o komunizmu i o četništvu, o orjunašima i partizančinama, a i sam znaš da većina današnjih ljudi iz Splita nemaju nikakvog doticaja s tim ljudima jer su potomci većinom naseljenika. Zadar je u komunizmu bija u potpunosti u sjeni Splita i izgubija je primat u Dalmaciji nakon stoljeća i stoljeća jer je bija sravnjen sa zemljom i uvik je ima epitet problematičnog grada, "legla ustaštva" (tako ga je sam Tito nazva), pa ne vidiš mene da momke iz Splita i njihovu bližu i dalju rodbinu nazivam partizančinama, komunjarama, orjunašima itd. A i zapitaj se čega bi to leglo danas bija Zagreb da nije generacija ljudi doseljenih u njega iz Dalmacije, Hercegovine, Like i Slavonije i njihovih potomaka, rođenih Zagrepčana...
P.S. Nemoj me quotat ni potezat za jezik jer mi se ne da ulazit s tobom u klaunovsku raspravu. Reka sam ti sve što sam ti ima za reći.
zcb covik
14.04.2010., 13:46
Pa to nije bio klon, taj nick sam koristio kad je Spitka bio banan i svi su znali da sam to ja...
Klonova imam na forumu.hr, ali ih ne koristim u ovom podforumu, a zadnjih dve godine ih rijetko koristim općenito...
ja nista ne razumijem.. :ne zna:
casual_firm
14.04.2010., 13:47
jel navijački u današnje vrijeme ak idem na gostovanje, a idem na tribinu s krovom koja nije od navijača tvog kluba? :kava::ne zna:
edit: krivi topic:facepalm:
zcb covik
14.04.2010., 13:49
a sad nesto drugo, aj priznaj da si imao ili imas jedan i na LJES-u..:cerek:
budi iskren.. :cerek:
Mislin da se u Zadru najprije u Hrvatskoj počea igrat nogomet
HNS napokon priznao: Prva utakmica igrala se 1873. godine u Rijeci!
http://www.rijekadanas.com/hns-napokon-priznao-prva-utakmica-igrala-se-1873-godine-u-rijeci/
zcb covik
14.04.2010., 13:52
jel navijački u današnje vrijeme ak idem na gostovanje, a idem na tribinu s krovom koja nije od navijača tvog kluba? :kava::ne zna:
ako ides s obiljezjima svog kluba i navijas cijelo vrijeme za njega, upalis koju baklju i sines ju medju domace navijace, onda je ok..:top:
http://www.rijekadanas.com/hns-napokon-priznao-prva-utakmica-igrala-se-1873-godine-u-rijeci/
Wow. Pojma nisam ima o ovome. Stvarno isprike na dezinformaciji.
je
tak ja radim u zadnje vrijeme
reg. ovisnik
14.04.2010., 14:01
netočno
http://www.premijerturist.hr/events/details.asp?ID=14
Mukte Kavga
14.04.2010., 14:04
Ovako se nećemo razgovarat. Tako pričaj s ćaćom i materom, sa mnom nećeš jer ja tako ne pričam s tobom. Ispraksira si jako dobro nadmetanje s prištavim internet drkadžijama, ali to ti je zakurac jer ja ti se na taj nivo neću spuštat.
Moj klub nije ni Hajduk, nije ni Dinamo, tako da iskreno mi se jebe koji će rođendan kad slavit jedni, a kad će ga slavit drugi. Na kraju će ispast da su Dinamo i Hajduk blizanci, "mama" ih rodila par minuta jednog iza drugog jer Dinamo ne more podnit da je dosta mlađi od Hajduka. Ka da je to jebeno bitno... Mislin da se u Zadru najprije u Hrvatskoj počea igrat nogomet (ka i košarka) i čini mi se da su NK Arbanasi Zadar stariji i od Dinama i od Hajduka pa pogledaj povijest NK Zadra i jačinu zadarskog nogometa i sve će ti biti jasno. Tradicija OK, ali te "od stoljeća sedmog" spike nemaju nikakve veze s vezom nego predstavljaju nešto samo ljudima s nekim kompleksima.
Jel Mostarcima klub bija nasilno ukinut ka i vaš? Je. Jesu li imali relativno uspješan "novi klub" u Jugoslaviji (ne ka Dinamo, ali za Mostar opet dosta uspješan i priznat)? Jesu. Jesu li jedva dočekali ratna zbivanja da odjebu Veleža u onu pripizdinu di sad igra i vratili svoj Zrinjski? Jesu.
Jeste li vi odjebali Dinamo na Trnje kad smo dobili slobodnu državu i vratili Građanski? Niste. Je li vas većina (ne samo vukovarski heroj i dio te starije garde) bila protiv bilo kakve promjene imena (i većina BBB i većina Zagrepčana)? Je. Jeste li krajem 80-ih i početkom 90-ih većinom bili dica i tinejdžeri u redovima BBB i niste imali nikakvu poveznicu s Građanskim niti vam je on išta predstavljao? Jeste.
Analogija s KK Kerumom ti je bila kriva i nakaradna, jer Dinamo nije osnovan radi nekog hira, nego zato jer je Građanski nasilno ukinut od strane totalitarnog režima koji je nevjerojatnom lakoćom slao u smrt. Protiv ukidanja Građanskog i osnivanja Dinama nisi smio reć niti riječ, dok bi protiv ukidanja KK Split i osnivanja KK Kerum mogao reć koju. AMEN
Kakvi jebeni Arbanasi? Jel ima taj klub ikakve veze s NK Zadrom? Jesu li Arbanasi nasilno ukinuti 1945.? AMEN
Mostarci da nije bilo rata i podjele grada, i ti to vrlo dobro znaš, ali se praviš glup, nikad ne bi počeli navijat za Zrinjski, a pitanje je bi li uopće bio obnavljan. Ali okej, hvala bogu da je Zrinjski obnovljen i da se nastavila tradicija tog hrvatskog kluba. Mi smo sami većinski odlučili, iako je bilo i ideja o obnovi Građanskog, a ja ću te upoznat s 10 ljudi koji su i danas za Građanski, a ne Dinamo, da ćemo ipak ostat uz Dinamo, jer je on u međuvremenu postao sve ono što je Građanski bio do 1945. Ime se promjenilo, sve ostalo je ostalo isto. AMEN
Molin te nemoj mi reći da je prosječan Boys tih godina koji je ima između 16 i 18 godina se kleo u Građanski jer to je smišno, pola mulaca pojma nije imalo što je Građanski a danas svaki mulac tih godina ka papagaj ponavlja ode po forumu naučenu priču o Građanskom. Druga su vrimena, vi ste bili generacija iz Jugoslavije, naravno neosporni Hrvati, ali odjebi sa spikom da ste se kleli u Građanski jer da jeste onda bi Dinamu bilo prominjeno ime u Građanski, sumnjam da bi se državni vrh bunija. Al i vi ste po tom pitanju bili nesložni (dio starijih je bija za i svaka im čast) i dobili ste kitom po čelu. Na kraju ste se izborili za "sveto ime", a to ime OPET nije bilo Građanski! Većina generacija Boysa otkad su osnovani nisu imali nikakve poveznice s Građanskim, niti im je Građanski živija u srcima a zastave kluba visile na zidu u stanu skrivene od očiju javnosti kako su naši ljudi često skrivali hrvatsku zastavu i po skrivećki pivali "Vilu Velebita". I sad odjednom nasilno svim Boysima svih generacija Građanski je veća svetinja od Blažene Djevice Marije. Nemoj me jebat molin te...
Da ponovim da me i ti koji pola postova upućenih sebi niti ne pročitaš do kraja a već imaš spreman odgovor - nisam navijač ni Hajduka ni Dinama niti me to previše dira, ali kad čovik objektivnim očima pogleda neke stvari ne može ne primjetiti milijun nelogičnosti.
Gdje ti vidiš da je Građanski svetinja i da se ljudi kunu u njega? :ne zna: Jel ne vidiš da se ja tu solo prepirem sa 30 magaraca koji sami sebe pokušavaju uvjerit u nešto što je povijesno netočno? BBB uglavnom boli kurac. Što ne znači da ću ja dopustit da serete, povlačite krive analogije i iskrivljujete povijest.
Bolje poznajem povijest ovog grada i svih klubova od vas i iz knjiga iz osobne predaje mojih starih. Da ti pričaš o povijesti KK Zadra, meni ne bi palo na pamet srat nešto i pametovat jer o tome nemam pojma...
Sereš tu ljudima iz Splita o komunizmu i o četništvu, o orjunašima i partizančinama, a i sam znaš da većina današnjih ljudi iz Splita nemaju nikakvog doticaja s tim ljudima jer su potomci većinom naseljenika. Zadar je u komunizmu bija u potpunosti u sjeni Splita i izgubija je primat u Dalmaciji nakon stoljeća i stoljeća jer je bija sravnjen sa zemljom i uvik je ima epitet problematičnog grada, "legla ustaštva" (tako ga je sam Tito nazva), pa ne vidiš mene da momke iz Splita i njihovu bližu i dalju rodbinu nazivam partizančinama, komunjarama, orjunašima itd. A i zapitaj se čega bi to leglo danas bija Zagreb da nije generacija ljudi doseljenih u njega iz Dalmacije, Hercegovine, Like i Slavonije i njihovih predaka, rođenih Zagrepčana...
P.S. Nemoj me quotat ni potezat za jezik jer mi se ne da ulazit s tobom u klaunovsku raspravu. Reka sam ti sve što sam ti ima za reći.
Naravno, ovi danas Vlaji nemaju veze sa starim Splićanima. I hvala bogu. Ali to ne znači da će meni neki Splićan, ma otkud mu bili roditelji, gadit Zagreb. Kao niti ti koji baljezgaš neviđeno. :ne zna:Sinko, stari Zagrepčani su bili ekstremniji Hrvati od ovih iz Širokog, Imotskog ili Gospića zajedno. U Zagrebu je dvadesetih Pavelić pobjeđivao na izborima kad je hrvatsku provinciju držao HSS. Ne pričaj o stvarima o kojima pojma nemaš... :rolleyes:
netočno
http://www.premijerturist.hr/events/details.asp?ID=14
dakle ipak su dalmatinci smislili nogomet..........englezi nas varaju sve te godine:):):):):)
Mukte Kavga
14.04.2010., 14:06
a sad nesto drugo, aj priznaj da si imao ili imas jedan i na LJES-u..:cerek:
budi iskren.. :cerek:
Nikad niti riječ nisam tamo napisao. :ne zna:
To mi je dno dna. Da mi je do toga bih otišao na onu Smokvicu ili Iskrice, kak već... Čujem da se tamo stvarno da zbarit. Ali to mi je krajnja idiotarija. :rolleyes:
Iaderu, vece su ti sanse da dodjes isprid zida, i nesto mu ides objasnit, da ce te on poslusat, nego ovaj samodopadni, narcisoidni hvalisavac.
Šta je to prema crvenom Splitu koji je '45 rukama i nogama lobirao da bude glavni grad Hrvatske. A Tito ih je valjda odjebao jer je znao da je to središte orjune i četništva. :lol:
Dovoljno je reći da je u Splitu desničar bio orjunaš i četnik, dok je u Zagrebu desničar bio frankovac i ustaša...
Političke opcije u Splitu do 1945:
1. Orjuna
2. Komunjare i anarhisti
3. HSS
Političke opcije u Zagrebu do 1945:
1. HSS
2. Komunjare
3. Desničari i Frankovci. :kava:
Koji si ti demagog.Tito vam ništa nije dao ¸a i danas vam se najljepši trg u Zagrebu zove Trg Maršala Tita.Dno dna.
Evo malo i Zidak progovorija - http://www.jutarnji.hr/tomislav-zidak--zasto-ste-jalni-na-hajdukovih-100-godina-/712162/
Mukte Kavga
14.04.2010., 14:21
Iaderu, vece su ti sanse da dodjes isprid zida, i nesto mu ides objasnit, da ce te on poslusat, nego ovaj samodopadni, narcisoidni hvalisavac.
Vaš mentalitet se temelji na narcisoidnosti i samodopadnosti i ruganju drugima te guranju nosa u tuđe dvorište. Tako već dva dana traje prepirka oko povijesti mojeg kluba, a sudjelujemo ja i 30 tovara. Tebi to nije malo glupo? :ne zna:
Pogledaj miješa li se itko od BBB (osim u zajebanciji) u vašu raspravu na topicu Torcida treba li dizat desnicu ili ne. A ona je vrlo slična ovoj raspravi i povlači mnoge analogije s ovom temom.... :kava:
Vaš mentalitet se temelji na narcisoidnosti i samodopadnosti i ruganju drugima te guranju nosa u tuđe dvorište. Tako već dva dana traje prepirka oko povijesti mojeg kluba, a sudjelujemo ja i 30 tovara. Tebi to nije malo glupo? :ne zna:
Pogledaj miješa li se itko od BBB (osim u zajebanciji) u vašu raspravu na topicu Torcida treba li dizat desnicu ili ne. A ona je vrlo slična ovoj raspravi i povlači mnoge analogije s ovom temom.... :kava:
Koja "nakaza obraz":D
casual_firm
14.04.2010., 14:27
buuuuuuuuum
Irriducibili
:frajer::frajer:
Mukte Kavga
Koji si ti demagog.Tito vam ništa nije dao ¸a i danas vam se najljepši trg u Zagrebu zove Trg Maršala Tita.Dno dna.
Govorimo o novijoj povijesti dvaju gradova... Dakle činjenicama...
ajde,ajde ,šjor Vice i ekipa izbavila ti židovski narod iz fašističkog ropstva.a ti danas tak o njima...koja si ti "nakaza obraz":D
Reeqwertz
14.04.2010., 14:33
:kokice:
pratim :kokice: i dižem za 2 vrećice :kokice: :kokice:
Da te vidimo sad :D
Mukte Kavga
Evo malo i Zidak progovorija - http://www.jutarnji.hr/tomislav-zidak--zasto-ste-jalni-na-hajdukovih-100-godina-/712162/
Inače čak i volim Židaka, za razliku od mnogih. Ali članak je komičan... Izgleda da je opet počeo žešće cugat...
Osnivač Dinama Medarić je igrao i u Građanskom (nakon HAŠK-a)... :rolleyes:
I sve ostalo je na strani Građanskog:
HAŠK-ovci u momčadi Dinama: 4 (Čajkovski, Kacian, Lojen, Peričić...)
Purgeraši: 11 (Lešnik, Urch, Wölfl, Cimermančić, Jazbinšek, Antolković, Pleše, Belošević, Kokotović, Rais, Medarić...).
Trener: Martin Bukovy - Građanski...
Kada tome pridodamo da je Građanski imao sigurno 85% potpore među Zagrepčanima, 5 titula naspram jedne HAŠK-a koji je de facto bio momčad intelektualne elite i sveučilištaraca, sve je jasno kao dan...
papillon
kakve to ima veze :confused:
imamo i Kennedyev trg,pa kaj nam je on dao ?
Majke mi, ne znan zasto ti odgovaran, ali evo.Nas mentalitet se temelji na tradiciji, povijesti, temperamentu i ponosu.Ali tesko je ostat nijem, kad vidis da ocete utemeljit nesto alkemicarskin metodama, a zasto?Jer bi u zemlju od jada propali da van je najveci konkurent stariji 34 godine, sta je reka osobno i oni prvi dinamov alkemicar Fredi Kramer:U jednoj od posljednjih monografija, "Sveto ime Dinamo", Kramer otkriva maksimirsku frustraciju: "Bilo bi doista žalosno da nemamo korijene i da smo u hrvatskoj ligi najmlađi klub." Da nema Hajduka, ne bi se vi opterecivali s ovin stvarima, i ti onda usporedjujes ovu problematiku, sa eventualnim vasin uplitanjem u stvar oko dizanja desnice, sta nikakve veze s vama nema, jer mi to ne radimo zbog vas,niti je na ikakav nacin povezano s vama.Toliko o tome.
Mukte Kavga
14.04.2010., 14:36
kakve to ima veze :confused:
imamo i Kennedyev trg,pa kaj nam je on dao ?
Evo, i Papi se uključio, sad ste najebali... :lol:
Evo, ti si starosjedioc u zapadnom dijelu Zagreba. Jel može dečkima objasnit kako autohtona populacija tamo politički razmišlja... :D
Inače čak i volim Židaka, za razliku od mnogih. Ali članak je komičan... Izgleda da je opet počeo žešće cugat...
Purgeraši: 11 (Lešnik, Urch, Wölfl, Cimermančić, Jazbinšek, Antolković, Pleše, Belošević, Kokotović, Rais, Medarić...).
Kada tome pridodamo da je Građanski imao sigurno 85% potpore među Zagrepčanima, 5 titula naspram jedne HAŠK-a koji je de facto bio momčad intelektualne elite i sveučilištaraca, sve je jasno kao dan...
zbog svojih taština u posljednjih 20.godina takvu nakazu i sprdačinu od kluba ste napravili.da mi vas je ponekad milo.:)
p.s.na kraju čete pojest sva govna što ste izasrali:lol::lol::lol:
WOODOO CHILE
14.04.2010., 14:43
Pogledaj miješa li se itko od BBB (osim u zajebanciji) u vašu raspravu na topicu Torcida treba li dizat desnicu ili ne. A ona je vrlo slična ovoj raspravi i povlači mnoge analogije s ovom temom.... :kava:Kojih 30 tovara?Plac,Sidrun,HS,malo Vilaja,Ieader,Židak...i to je to.
papillon
14.04.2010., 14:44
može dečkima objasnit kako autohtona populacija tamo politički razmišlja... :D
pa autohtoni uglavnom razmišljaju kak se dobro napit ispred dućana :rofl:
politički-desno,ipak nam se u paveličevoj vili idanas igraju djeca :top:
Mukte Kavga
14.04.2010., 14:44
Majke mi, ne znan zasto ti odgovaran, ali evo.Nas mentalitet se temelji na tradiciji, povijesti, temperamentu i ponosu.Ali tesko je ostat nijem, kad vidis da ocete utemeljit nesto alkemicarskin metodama, a zasto?Jer bi u zemlju od jada propali da van je najveci konkurent stariji 34 godine, sta je reka osobno i oni prvi dinamov alkemicar Fredi Kramer:U jednoj od posljednjih monografija, "Sveto ime Dinamo", Kramer otkriva maksimirsku frustraciju: "Bilo bi doista žalosno da nemamo korijene i da smo u hrvatskoj ligi najmlađi klub." Da nema Hajduka, ne bi se vi opterecivali s ovin stvarima, i ti onda usporedjujes ovu problematiku, sa eventualnim vasin uplitanjem u stvar oko dizanja desnice, sta nikakve veze s vama nema, jer mi to ne radimo zbog vas,niti je na ikakav nacin povezano s vama.Toliko o tome.
Kramer je stari klovn koji liže prkno svakom tko mu plati. I to dokazuje točno - što? :rolleyes:
Upravo suprotno, vi ste u Hravtskoj postali drugorazredni klub, kanta za napucavanje koja 5 godina nije vidjela trofej u jednoj od najslabijih liga Europe i sve što vam ostaje je ta nekakva tradicija i starost, koja a propos uopće nije ništa posebno jer u Hrvatskoj ima masu klubova koji su stariji i sad se pačate u nešto što uopće nije vaša briga, a to je naša povijest. Kao što je partizanija vaša povijest, pa stoga vaše današnje dizanje desnice nema nikakvog smisla, ali to nije naš nego vaš problem i zato se mi ne miješamo... :p
Uostalom, da je na djelu alkemija i da nam je jedini cilj bit stariji od Hajduka, Dinare iz Knina i sličnih klubova, dičili bismo se godinom osnivanja HAŠK-a, a to je 1903. Ali to onda ne bi bilo povijesno točno, jer je Dinamo od Građanskog nasljedio imidž i navijače, a ne od HAŠK-a... :kava:
Niti ovako nismo stariji od vas jer je Građanski osnovan dva mjeseca kasnije. AMEN.
Bum, opet ste dobili po pički... :lol:
Nemoj bižat od odgovora.Tito vas pobia¸ukinia klub¸a vi ga i dalje slavite dajući mu ime najljepšeg trga.To može značit samo da se slažete sa njegovim postupcima i da je zaslužio to čime ga častite.Napominjem u Splitu na Brdima mu je spomenik još za vrime juge letia u zrak.Može ti Mrav temeljetije ako te zanima.
papillon
14.04.2010., 14:48
Nemoj bižat od odgovora.Tito vas pobia¸ukinia klub¸a vi ga i dalje slavite dajući mu ime najljepšeg trga.To može značit samo da se slažete sa njegovim postupcima i da je zaslužio to čime ga častite.Napominjem u Splitu na Brdima mu je spomenik još za vrime juge letia u zrak.Može ti Mrav temeljetije ako te zanima.
to kaj imao titov trg je sramota grada,države,politike,sustava,razno raznih lobija a ne navijača dinama
WOODOO CHILE
14.04.2010., 14:49
Kramer je stari klovn koji liže prkno svakom tko mu plati. I to dokazuje točno - što? :rolleyes:
Upravo suprotno, vi ste u Hravtskoj postali drugorazredni klub, kanta za napucavanje koja 5 godina nije vidjela trofej u jednoj od najslabijih liga Europe i sve što vam ostaje je ta nekakva tradicija i starost, koja a propos uopće nije ništa posebno jer u Hrvatskoj ima masu klubova koji su stariji i sad se pačate u nešto što uopće nije vaša briga, a to je naša povijest. Kao što je partizanija vaša povijest, pa stoga vaše današnje dizanje desnice nema nikakvog smisla, ali to nije naš nego vaš problem i zato se mi ne miješamo... :p
Uostalom, da je na djelu alkemija i da nam je jedini cilj bit stariji od Hajduka, Dinare iz Knina i sličnih klubova, dičili bismo se godinom osnivanja HAŠK-a, a to je 1903. Ali to onda ne bi bilo povijesno točno, jer je Dinamo od Građanskog nasljedio imidž i navijače, a ne od HAŠK-a... :kava:
Niti ovako nismo stariji od vas jer je Građanski osnovan dva mjeseca kasnije. AMEN.
Bum, opet ste dobili po pički... :lol:Potpuno ista retorika kao i kada se svadjaš sa ekipom sa istoka...sve je potpuno isto.Žalosno.
Idne:kava:
Mukte Kavga
14.04.2010., 14:50
Naravno da je sramota. Ali Franjo nije dao. To je jasno kao dan...
zcb covik
14.04.2010., 14:52
Tako već dva dana traje prepirka oko povijesti mojeg kluba, a sudjelujemo ja i 30 tovara.
ja sam samo za LJES pitao..:ne zna:
kazes da ti je to dno dna ili tako nesto... a valsimot.. :ne zna::rofl:
Mukte Kavga
14.04.2010., 14:53
Potpuno ista retorika kao i kada se svadjaš sa ekipom sa istoka...sve je potpuno isto.Žalosno.
Idne:kava:
Nažalost, tvoji imaju ekstremniju retoriku kad pričaju o Dinamu nego kad pričaju sa ovima s istoka. Ja im samo pokušavam parirat suhim činjenicama...
To da je Hajduk kanta za napucavanje i da nema trofje godinama priznate i vi sami? Šta tu nije jasno?
Mukte Kavga
14.04.2010., 14:54
Strah me i pogledat kaj on tamo piše. :lol:
Sigurno glumi nekog maminog sinčića, uglađenog, s vozačkom dozvolom. :lol::lol::lol:
WOODOO CHILE
14.04.2010., 14:54
Nažalost, tvoji imaju ekstremniju retoriku kad pričaju o Dinamu nego kad pričaju sa ovima s istoka. Ja im samo pokušavam parirat suhim činjenicama...
To da je Hajduk kanta za napucavanje i da nema trofje godinama priznate i vi sami? Šta tu nije jasno?Sve je jasno...ne sudjelujem u raspravi,pa pa:)
casual_firm
14.04.2010., 14:55
cantona007
14.04.2010., 14:57
Dinamo Zagreb od 1945...nikako od prije, to je novi klub od 1945 ono kaj je bilo prije je bilo prije, nije tada bilo ludih boysa koji su bili za vraćanje svetog imena Građanski...kao devedesetih.
MK nemoj nas uvjeravat da je Dinamo od 1911. prvo kreni od svojih... :D
pratim :kokice: i dižem za 2 vrećice :kokice: :kokice:
Da te vidimo sad :D
Ulažem sve...
http://www.thesmilies.com/smilies/edible/banana.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/burger.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/cake.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/frenchfries.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/grapes.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/margarita.gif (http://www.thesmilies.com)
http://www.thesmilies.com/smilies/edible/muffin.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/muffin.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/pineapple.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/pie.gif (http://www.thesmilies.com)http://www.thesmilies.com/smilies/edible/pizza.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/popcorn.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/smore.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/taco.gif (http://www.thesmilies.com) http://www.thesmilies.com/smilies/edible/taco.gif (http://www.thesmilies.com)
Pessimus dux
14.04.2010., 14:58
Nije preuveličavanje, možda čak i 4 puta, bez pretjerivanja.
Ma 14 puta.
Bez pretjerivanja, časna riječ.:lol:
Mukte Kavga
14.04.2010., 15:00
MK nemoj nas uvjeravat da je Dinamo od 1911. prvo kreni od svojih... :D
Toliko o tome da BBB pate da budu stariji od Hajduka. :mig:
Ali povijesne činjenice i analogije s mnoštvom drugih klubova čije uprave i navijači isto razmišljaju su nepobitne...
Bumo educirali i ove ostale koji toga još nisu svjesni. :kava:
To da je Hajduk kanta za napucavanje i da nema trofje godinama priznate i vi sami? Šta tu nije jasno?
Sad mi je jasno zašto su ti odgovori neartikulirani¸pa mi drugi cilo vrime pričamo o Građanskom.Falia si cilu temu.
Mukte Kavga
14.04.2010., 15:05
Prvo, s te visine se obraćaj svojim ukućanima, a ne meni.:kava:
Drugo, podrobno sam objasnio zašto sam izostavio Petrovaradin i Srijemsku Kamenicu (koji opet ne čine razliku između 190 000 i 280 000 stanovnika, već zajedno imaju nekih 20 000 stanovnika) kada sam govorio o ukupnom broju stanovnika Novog Sada. Nadalje, neka od tih naselja koja navodiš fizički su povezana sa Splitom kao naseljem, neka to istina i nisu.
No, uzmimo da se radi o nekih cirka 180 000 stanovnika grada Splita s naseljima koja su fizički spojena s njim, te o maksimalno 200 000 stanovnika grada Novog Sada s naseljima koja su fizički spojena s njim.
Opet ti ne stoji ona početna usporedba, dapače vrlo je nerealna, jer se zapravo radi o gradovima približne veličine, s tim da grad Novi Sad ima u svojoj neposrednoj blizini nešto veća naselja i sela nego grad Split, a šira metropolitanska područja opet su im podjednakog broja stanovnika.
Pa zato sam i rekao da je Novi Sad 30% veći od Splita, ne da je 589% veći od Splita... Okej, to nije precizan broj, nego onako isprdnut odoka, jerbo nismo na forumu gdje su takve stvari bitne...
Uglavnom, ne da mi se više. Razgovaraš s čovjekom koji je diplomirao na urbanoj geografiji i uopće mi se ne da sad tebi objašnjavat što je nodalnost i kako to što je neko naselje fizički odvojeno od drugog ne znači ništa i tak...
Jean Gottman prostor od Bostona do Washingtona - to je 960 kilometara, smatra jednim megalopolisom, a naravno da tu ima prekinute urbanizacije koliko hoćeš, a 49% tog područja čine šume... I tak... :mig:
http://www.neilpeterson.com/wp-content/uploads/2009/05/jean-gottman.jpg
casual_firm
14.04.2010., 15:06
gdje je Pokojni Toza? :cerek:
WOODOO CHILE
14.04.2010., 15:10
http://www.youtube.com/watch?v=pf7kThMf5cw&feature=related
Veliki vladar
14.04.2010., 15:10
ma u principu nije bitno :kava:
pa kao mi
14.04.2010., 15:11
je l ste vi navijaci ili politicari?
zcb covik
14.04.2010., 15:12
di je vladimir ?
di je vladimir ?
cirka vopi :confused:
HS 1911
14.04.2010., 15:14
Drug Medarić je tada bija glavni za sport i ako je osnivač dinama tako je osnivač i svih ostalih FD društava a za FD Mladost je prvo zaigra, dakle prije nego za dinamo.
Kad je dinamo u startu ima toliko poznatih imena zašto je na početku ima katastrofalne rezultate?
Al opet samo nabrajaš a da priskačeš neke stvari. Po igračkom kadru ka i Medarić puno igrača je u to vrime prominilo razna FD i igralo paralelno za razne vojne selekcije. Pogledaj sastav iz prve utakmice dinama, malo ovih gore navedenih ćeš nać.
Recimo dinamu Pleše, Reiss, Brozović i Golob pristupaju početkom 10-tog kad i Wolf počinje trenirat nakon ozlijede na utakmici vojnih selekcija i time dinamo slaže najbolju momčad. Zašto svi prilaze dinamu, zato šta u tome vrimenu ruski imenjak na turneji tuče sve redom po Europi i udarna je sportska vijest u Zagrebu pa ste i vi poželili imat takav klub, okupljate najbolje preostale igrače iz Građanskog i Haška i osvajate prvenstvo Zagreba.
E i da prvi trener dinama je Haškovac, Ico Hitrec (ujedno i pročelnik).
:kava:
pa kao mi
14.04.2010., 15:15
cirka vopi :confused:
covek je lepo rekao da ne pise do sutra...nek mi neko odgovori na pitanje...hvala:kava:
covek je lepo rekao da ne pise do sutra...nek mi neko odgovori na pitanje...hvala:kava:
di je vladimir?
pa kao mi
14.04.2010., 15:23
di je vladimir?
:confused: je l si ti retardiran ili u cemu je problem:confused:
skvoter
14.04.2010., 15:25
nitko ne želi komunicirati s tobom..probaj u gostioni.. pitaj za covika
pa kao mi
14.04.2010., 15:28
toliko o tome...gde su vam argumenti "drugari"?
zcb covik
14.04.2010., 15:28
gdje je Pokojni Toza? :cerek:
a pikac :zubo:
http://www.youtube.com/watch?v=1R8nFmn2q20
nedavno sam pogledao sve epizode.. :s
Gledatelj
14.04.2010., 15:29
daj me malo podsjeti, ko ono ima sliku cetnickog vojvode na ogradi? :ne zna:
WOODOO CHILE
14.04.2010., 15:29
Šta točno hoćeš?
gdje je Pokojni Toza? :cerek::rofl: ...a sandi blagonić:zubo:
casual_firm
14.04.2010., 15:33
e da je neostik tu, on bi znao za Tozu, ovako... :zubo:
pa kao mi
14.04.2010., 15:34
mi i ne vidim sta je tu sporno...samo sam pitao je l ste vi navijaci ili politicari posto na svakoj strani ima vise politike nego prica o navijacima...
Gledatelj
14.04.2010., 15:37
mi i ne vidim sta je tu sporno...samo sam pitao je l ste vi navijaci ili politicari posto na svakoj strani ima vise politike nego prica o navijacima...
ako ne vidis sta je sporno kad se ima cetnicki vojvoda na ogradi, onda nemas sta pitat sta smo mi. jer i sam valjda znas da se u 90-ima jedino na stadionu mogo dic glas protiv nekog a da nisi bio prebijen od 5 milicajaca, a ako ti smeta sta ima vise politike nego o navijacima, idi si na svoju srpsku tribinu, tamo je valjda bolje. pozdrav :kava:
Mukte Kavga
14.04.2010., 15:43
Drug Medarić je tada bija glavni za sport i ako je osnivač dinama tako je osnivač i svih ostalih FD društava a za FD Mladost je prvo zaigra, dakle prije nego za dinamo.
Kad je dinamo u startu ima toliko poznatih imena zašto je na početku ima katastrofalne rezultate?
Al opet samo nabrajaš a da priskačeš neke stvari. Po igračkom kadru ka i Medarić puno igrača je u to vrime prominilo razna FD i igralo paralelno za razne vojne selekcije. Pogledaj sastav iz prve utakmice dinama, malo ovih gore navedenih ćeš nać.
Recimo dinamu Pleše, Reiss, Brozović i Golob pristupaju početkom 10-tog kad i Wolf počinje trenirat nakon ozlijede na utakmici vojnih selekcija i time dinamo slaže najbolju momčad. Zašto svi prilaze dinamu, zato šta u tome vrimenu ruski imenjak na turneji tuče sve redom po Europi i udarna je sportska vijest u Zagrebu pa ste i vi poželili imat takav klub, okupljate najbolje preostale igrače iz Građanskog i Haška i osvajate prvenstvo Zagreba.
E i da prvi trener dinama je Haškovac, Ico Hitrec (ujedno i pročelnik).
I?
U Zagrebu je praktički uvedena vojna uprava, vladao je kaos, ljudi su završavali u jamama radi pizdarije, logori tipa Prečko su se punili još godinama. A vi to vrijeme predstavljate kao da je brat bratu 2010. pa ono, ljudi iz hira prelaze iz kluba u klub ili za 10 hiljki eura više ili jer manekenka koja mu puši kurac hoće novi džip. :(
Daj shvati već jednom da je to što radiš sramota. Generalno je smiješno (zapravo žalosno) kada netko povijesne događaje stavlja u današnji kontekst. :rolleyes:
Pokušalo se sačuvat živu glavu i nastavit zagrebačku tradiciju nogometa. Svima je bilo jasno da će partizani svim snagama pokušat zatrt onu prijeratnu, a pogotovo klub za koji se znalo što predstavlja, a u imenu ima naziv za mrskog klasnog neprijatelja - buržoaziju...
Međutim, drukerima je sve bilo jasno, kao i Hrvatima širom države. Narod je nemoguće prevarit. Ti to nikako da shvatiš...
pa kao mi
14.04.2010., 15:48
ako ne vidis sta je sporno kad se ima cetnicki vojvoda na ogradi, onda nemas sta pitat sta smo mi. jer i sam valjda znas da se u 90-ima jedino na stadionu mogo dic glas protiv nekog a da nisi bio prebijen od 5 milicajaca, a ako ti smeta sta ima vise politike nego o navijacima, idi si na svoju srpsku tribinu, tamo je valjda bolje. pozdrav :kava:
jbg moram da krenem na utakmicu polako... ajde facebook huligani pozdrav...cujemo se:kava:
Gledatelj
14.04.2010., 15:52
cigani,cigani,cigani ste vi,mozete Torcidi kurac pusiti....:D
sva sreca pa se ne igra tamo u onom sanđaku il di vec nisu otisli, pa moze ic na tekmu :lol:
pa kao mi
14.04.2010., 15:54
cigani,cigani,cigani ste vi,mozete Torcidi kurac pusiti....:D
:kava:jbg ja ne mogu da ti odgovorim na ovo da me ne bi banovali:rolleyes: ae sad stvarno pozdrav
Mukte Kavga
14.04.2010., 15:55
A vidi ovo. Znao sam da će i moji imat koji argument za mene. :D
Maccabi Tel Aviv godinom osnivanja smatra 1906. iako ne samo da to po imenu nije bio Maccabi, nego nije postojao niti grad Tel Aviv koji je osnovan tek 1909.. :lol::lol::lol:
Zvali su se HaRishon LeZiyyon - Yafo. Što znači da su bili u iz Yafa što danas je dio Tel Aviva, ali onda nije bio... Kao recimo da su osnovani u Sesvetama...
Maccabi Tel Aviv je svoje ime dobio tek 1930:
http://maccabi-ta.blogspot.com/
Pa ipak, današnji Maccabi Tel Aviv je prije 4 godine slavio stogodišnjicu. Više o klubu za koji na nastupao i vaš idol Roso.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maccabi_Tel_Aviv_F.C.
Primjera odasvud. Ali ovakve zavisti kao vaše ni otkuda... :kava:
papillon
14.04.2010., 15:56
A vidi ovo. Znao sam da će i moji imat koji argument za mene. :D
Maccabi Tel Aviv godinom osnivanja smatra 1906. iako ne samo da to po imenu nije bio Maccabi, nego nije postojao niti grad Tel Aviv koji je osnovan tek 1909.. :lol::lol::lol:
Zvali su se HaRishon LeZiyyon - Yafo. Što znači da su bili u iz Yafa što danas je dio Tel Aviva, ali onda nije bio... Kao recimo da su osnovani u Sesvetama...
Pa ipak, današnji Maccabi Tel Aviv je prije 4 godine slavio stogodišnjicu. Više o klubu za koji na nastupao i vaš idol Roso.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maccabi_Tel_Aviv_F.C.
Primjera odasvud. Ali ovakve zavisti kao vaše ni otkuda... :kava:
:s:s:rofl::rofl:
pa kao mi
14.04.2010., 15:56
sva sreca pa se ne igra tamo u onom sanđaku il di vec nisu otisli, pa moze ic na tekmu :lol:
a delija u zapresicu 350...:mig:
govnjur
14.04.2010., 16:01
Jutarnji List
Tomislav Židak
Dinamovci, zašto ste jalni na Hajdukovih 100 godina?
Današnja generacija novinara i Dinamovih skupštinara najmanje je kompetentna govoriti i pisati o HAŠK-u, Građanskom i Concordiji i čiji je tko sljednik, jer, živih svjedoka nema! Možda bi nešto o tome mogao reći još samo Stjepan Bobek, svjedok tog vremena, koji je zbog službovanja u administraciji NDH morao u Beograd.
Pokušava to Fredi Kramer, međutim, on je morao, podvlačim morao, pisati monografije na čijim su prvim stranicama bili Tito, Ivo Vrhovec, Franjo Tuđman ili Milan Bandić, ovisno o povijesnom trenutku u kojemu je monografija tiskana. No, u svakoj monografiji, osim u onoj iz 1960. godine, Kramer je između redaka provlačio činjenicu da je Dinamo sljednik Građanskog.
Iako sam rođen u času kada je Dinamo već osvojio prvi naslov prvaka (1948.) i preselio se iz Kupske ulice u Maksimir, čitao sam da je Dinamo osnovao nogometaš HAŠK-a Ivica Medarić, te da je njegova momčad bila kombinacija igrača Građanskog i HAŠK-a. I zato mi je smiješno da današnji kroničari tvrde da su u duši navijali za Građanski, iako su govorili - Dinamo!
Jedno pitanje, ipak, smijem postaviti, ma kako nekompetentan bio. Koliko je puta Dinamo u svojoj povijesti stajao pred streljačkim vodom, koliko puta su pokušali “ubiti” Dinamo? Zar nije pucanj u Dinamo bila izjava Vladimira Bakarića “samo da je Dinamo sedmi, da je na Maksimiru pet hiljada ljudi i da nema nacionalizma”? Zar nisu pucali u Dinamo 1983. godine, kada je Jure Bilić ucijenio Ćiru Blaževića - “ili bježi u inozemstvo, ili ćemo te hapsiti”. Zar nije Dinamo stalno bio na meti Slavka Šajbera, najmoćnijeg čovjeka gradskih komiteta, koji je patološki mrzio modre, posebno nakon 7-0 pobjede Dinama nad Zagrebom. Zar nije Franjo Tuđman tiskao proglase i na Jelačić placu se svađao s tisućama Dinamovih navijača, prijeteći: “Nikad više neće biti Dinama, jer Dinamo je povratak u Jugoslaviju!”
Za mase je Dinamo bio generator nacionalne energije, za političare, posebno za “Cezaromana” Canjugu sredstvo djetinjaste političke propagande. I sada skupina povjesničara, za koje nisam potpuno siguran da su kompetentni, opet stavlja Dinamo i njegove godine pred streljački vod. U ime čega ćemo opet krivotvoriti povijest i od jednog slavnog kluba stvarati “sljepariju” i falsifikat?
Dinamo je prošao kalvariju kao rijetko koji klub, ali u njegovim analima piše da je slavni europski klub, rođen 1945. godine. Kao “sljednik” HAŠK-a, rođenog 1903. godine, na daskama HNK davno je proslavio 95. godišnjicu i svi su klimali glavama. Kao što su klimali glavama 1991. godine, kada je proglašen HAŠK-Građanski i dvije godine kasnije, kada je klub nespretnog imena u tišini preimenovan u NK Croatiju. Sutra, 2011. godine Dinamo će doživjeti - stotu! Možda sam u krivu, ali za mene će tada imati 66. Razumijem nadmetanje s Hajdukom kada su u pitanju bodovi i trofeji, ali utrkivanje zbog godina i tradicije, to mi je već neshvatljivo.
Hajduk ima čvrsta povijesna uporišta, maksimirska su klimava i nategnuta. Ali, Dinamo ima svoju slavu, svoju borbu, kakvu je imao malo koji klub u Europi, ima svoje heroje na terenu i tribinama. Dinamo je uvijek bio pokret otpora, taj žar se ni danas nije ugasio. Na žalost, ni jal klupskih kroničara - “ne možemo dopustiti da Hajduk bude stariji od nas”.
Mukte Kavga
14.04.2010., 16:05
:s:s:rofl::rofl:
Ajde tovari, ako imate muda, odite na neki forum navijača Makabija, pa im jebite majku da koji kurac lažu za godinu osnivanja... :lol::lol::lol:
Pa da vidite kako se sa 50 Židova svađat, a vi ne možete niti s jednim. :D
Mukte Kavga
14.04.2010., 16:28
a delija u zapresicu 350...:mig:
Milijardu puta više vrijede ona naša 3 luđaka :s u grobarskom fan clubu 1997., dvije godine nakon Traktorijade, nego 350 stisnutih čmarčića koji ližu testise murijaku koji im jebe majku preko mikrofona u busu...
:mig:
Ali jebiga, mi smo šutljivi Purgeri, pa to nitko ne zna... :mig:
samo_je_jedan
14.04.2010., 16:42
Milijardu puta više vrijede ona naša 3 luđaka :s u grobarskom fan clubu 1997., dvije godine nakon Traktorijade, nego 350 stisnutih čmarčića koji ližu testise murijaku koji im jebe majku preko mikrofona u busu...
:mig:
Ali jebiga, mi smo šutljivi Purgeri, pa to nitko ne zna... :mig:
Nemoj tako....u povratku su na granici bacali plasticne boce i case na nasu muriju kad su ulazili u Srbiju.:D
Playlife_
14.04.2010., 16:43
Jutarnji List
Tomislav Židak
Dinamovci, zašto ste jalni na Hajdukovih 100 godina?
Današnja generacija novinara i Dinamovih skupštinara najmanje je kompetentna govoriti i pisati o HAŠK-u, Građanskom i Concordiji i čiji je tko sljednik, jer, živih svjedoka nema! Možda bi nešto o tome mogao reći još samo Stjepan Bobek, svjedok tog vremena, koji je zbog službovanja u administraciji NDH morao u Beograd.
Pokušava to Fredi Kramer, međutim, on je morao, podvlačim morao, pisati monografije na čijim su prvim stranicama bili Tito, Ivo Vrhovec, Franjo Tuđman ili Milan Bandić, ovisno o povijesnom trenutku u kojemu je monografija tiskana. No, u svakoj monografiji, osim u onoj iz 1960. godine, Kramer je između redaka provlačio činjenicu da je Dinamo sljednik Građanskog.
Iako sam rođen u času kada je Dinamo već osvojio prvi naslov prvaka (1948.) i preselio se iz Kupske ulice u Maksimir, čitao sam da je Dinamo osnovao nogometaš HAŠK-a Ivica Medarić, te da je njegova momčad bila kombinacija igrača Građanskog i HAŠK-a. I zato mi je smiješno da današnji kroničari tvrde da su u duši navijali za Građanski, iako su govorili - Dinamo!
Jedno pitanje, ipak, smijem postaviti, ma kako nekompetentan bio. Koliko je puta Dinamo u svojoj povijesti stajao pred streljačkim vodom, koliko puta su pokušali “ubiti” Dinamo? Zar nije pucanj u Dinamo bila izjava Vladimira Bakarića “samo da je Dinamo sedmi, da je na Maksimiru pet hiljada ljudi i da nema nacionalizma”? Zar nisu pucali u Dinamo 1983. godine, kada je Jure Bilić ucijenio Ćiru Blaževića - “ili bježi u inozemstvo, ili ćemo te hapsiti”. Zar nije Dinamo stalno bio na meti Slavka Šajbera, najmoćnijeg čovjeka gradskih komiteta, koji je patološki mrzio modre, posebno nakon 7-0 pobjede Dinama nad Zagrebom. Zar nije Franjo Tuđman tiskao proglase i na Jelačić placu se svađao s tisućama Dinamovih navijača, prijeteći: “Nikad više neće biti Dinama, jer Dinamo je povratak u Jugoslaviju!”
Za mase je Dinamo bio generator nacionalne energije, za političare, posebno za “Cezaromana” Canjugu sredstvo djetinjaste političke propagande. I sada skupina povjesničara, za koje nisam potpuno siguran da su kompetentni, opet stavlja Dinamo i njegove godine pred streljački vod. U ime čega ćemo opet krivotvoriti povijest i od jednog slavnog kluba stvarati “sljepariju” i falsifikat?
Dinamo je prošao kalvariju kao rijetko koji klub, ali u njegovim analima piše da je slavni europski klub, rođen 1945. godine. Kao “sljednik” HAŠK-a, rođenog 1903. godine, na daskama HNK davno je proslavio 95. godišnjicu i svi su klimali glavama. Kao što su klimali glavama 1991. godine, kada je proglašen HAŠK-Građanski i dvije godine kasnije, kada je klub nespretnog imena u tišini preimenovan u NK Croatiju. Sutra, 2011. godine Dinamo će doživjeti - stotu! Možda sam u krivu, ali za mene će tada imati 66. Razumijem nadmetanje s Hajdukom kada su u pitanju bodovi i trofeji, ali utrkivanje zbog godina i tradicije, to mi je već neshvatljivo.
Hajduk ima čvrsta povijesna uporišta, maksimirska su klimava i nategnuta. Ali, Dinamo ima svoju slavu, svoju borbu, kakvu je imao malo koji klub u Europi, ima svoje heroje na terenu i tribinama. Dinamo je uvijek bio pokret otpora, taj žar se ni danas nije ugasio. Na žalost, ni jal klupskih kroničara - “ne možemo dopustiti da Hajduk bude stariji od nas”.
Ovo je Židakov tekst?:eek::eek::eek:
:eek:
svenzgb
14.04.2010., 16:52
'' Vijesti iz Mostara definitivno su uznemirujuće. Nekolicina navijača Veleža napalo je dvojicu 16-godišnjaka, inače mladih nogometaša Zrinjskog, a to je već četvrti napad na mlade hrvatske nogometaše u proteklih mjesec dana...'' :flop:
to oni tuku mlađe posto nemogu sebi ravne,ili sta? :flop:
HS 1911
14.04.2010., 16:54
I?
U Zagrebu je praktički uvedena vojna uprava, vladao je kaos, ljudi su završavali u jamama radi pizdarije, logori tipa Prečko su se punili još godinama. A vi to vrijeme predstavljate kao da je brat bratu 2010. pa ono, ljudi iz hira prelaze iz kluba u klub ili za 10 hiljki eura više ili jer manekenka koja mu puši kurac hoće novi džip. :(
Daj shvati već jednom da je to što radiš sramota. Generalno je smiješno (zapravo žalosno) kada netko povijesne događaje stavlja u današnji kontekst. :rolleyes:
Pokušalo se sačuvat živu glavu i nastavit zagrebačku tradiciju nogometa. Svima je bilo jasno da će partizani svim snagama pokušat zatrt onu prijeratnu, a pogotovo klub za koji se znalo što predstavlja, a u imenu ima naziv za mrskog klasnog neprijatelja - buržoaziju...
Međutim, drukerima je sve bilo jasno, kao i Hrvatima širom države. Narod je nemoguće prevarit. Ti to nikako da shvatiš...
To šta tebi to ne odgovara pa smatraš u svojoj glavi sramotom je tvoj problem. Tvoja sramota je šta prešučuješ komunistički zločin i zadnja 3 dana ga uporno guraš u zaborav ''glasnogovorniče'' ultradesne skupine.
20 godina ste se preseravali sa Titom, partizanima, Hajdukom jugoslavenskim klubom, kad vas se malo taklo počeli ste ić u dalju krajnost i srat da su brača Kaliterna srbi. Koje sve poruke ste službeno dizali ne triba pisat.
I sad kad ti ja napišem istinu o počecima tvoga kluba, bez da sam ga iti jednom riči uvridija, čisto iznoseči činjenice kako je bilo je moja sramota.
Po čemu je to moja sramota i koga ja vriđan i uzdižem s onim šta sam napisa kako je bilo. To je povijest. Povijest ne možeš minjat.
Al ok, ustraj ti i dalje u svome, Građanski je tvoj klub, nema problema. Šta se onda fališ sa 25 godina navijačke karijere kad još nisi pogleda ni jednu utakmicu svoga kluba. :kava:
Playlife_
14.04.2010., 16:56
Šta se onda fališ sa 25 godina navijačke karijere kad još nisi pogleda ni jednu utakmicu svoga kluba. :kava:
:rofl::rofl::rofl::lol::lol::rofl:
STruka iSTok
14.04.2010., 17:20
Mukte kavga kaže:
Naravno, ovi danas Vlaji nemaju veze sa starim Splićanima. I hvala bogu. Ali to ne znači da će meni neki Splićan, ma otkud mu bili roditelji, gadit Zagreb. Kao niti ti koji baljezgaš neviđeno. Sinko, stari Zagrepčani su bili ekstremniji Hrvati od ovih iz Širokog, Imotskog ili Gospića zajedno. U Zagrebu je dvadesetih Pavelić pobjeđivao na izborima kad je hrvatsku provinciju držao HSS. Ne pričaj o stvarima o kojima pojma nemaš... [/QUOTE]
Pa šta ti imaš sa Pavelićem i ustašama da se na njih pozivaš kad su ti pomeli nekoliko desetaka tisuća sunarodnjaka,a vrlo vjerovatno i nekoga iz obitelji?
Na kraju će ispast da su 2 najžešča ujkana u RH, Schwartz i Bauer?!
Na kraju će ispast da je i žešći katolik od Pape.
pantagana1950
14.04.2010., 17:36
Ma dinamo i ima neke poveznice s građanskim, isto ka šta ima i sa HAŠK-om i možda uopče nebi o ovom diskutirali da:
1) dinamo vec nije slavio 95. obljetnicu postojanja 1998. šta se tada Thomas i ekipa istomišljenika nije bunila, nego ekipa pljeskala u HNK-u:rolleyes:
2) da dinamo nije minja ima, ito ga je minja u HAŠK građanski, nakon toga navijaci umjesto da se bore za povratak imena građanski, bore se svim silama za povratak imena dinamo. Ocito da se s građanskim nisu identificirali i da to jednostavno nije taj klub. evo ti Thomas u sličnim okolnostima kao i vi je dinamo vinkovci vratija ime cibalija, a zrinjski je opet zrinjski, a ti uspoređuješ dinamo s makabijem:lol: znam da ti vuces židovske korijene pa ti je drago njih gledat, al mislim da vecina zagrepcana ipak nema ništa s židovima:mig:
3) građanski je UKINUT (nasilno) osnovan je drugi klub, recimo u slucaju ManUtd Newton Heath L&YR F.C. je kupljen i preimenovan na skupštini.
4) kada vam odgovara nasljednici ste HAŠK-a kada ne nasljednici ste Građanskog, a iza svega se krije kao šta i Židak govori JAL PREMA HAJDUKOVIM 100 GODINA
Puno pozdrava:cerek:
Pessimus dux
14.04.2010., 17:44
Pa zato sam i rekao da je Novi Sad 30% veći od Splita, ne da je 589% veći od Splita... Okej, to nije precizan broj, nego onako isprdnut odoka, jerbo nismo na forumu gdje su takve stvari bitne...
Istina, nisu previše bitne stvari, ali ne volim kad je netko neprecizan u pogledu toga, mnogo je megalomana i demografskih "stručnjaka" prisutno na mreži.
U najboljem slučaju bismo mogli reći kako je Novi Sad 10 % veći od Splita, prema svim raspoloživim brojkama.
Uglavnom, ne da mi se više. Razgovaraš s čovjekom koji je diplomirao na urbanoj geografiji i uopće mi se ne da sad tebi objašnjavat što je nodalnost i kako to što je neko naselje fizički odvojeno od drugog ne znači ništa i tak...
Pa i ja se bavim demografijom duže vrijeme. Istina, nije mi uža struka, ali je vrlo blisko povezana sa strukom kojom se bavim.
Jean Gottman prostor od Bostona do Washingtona - to je 960 kilometara, smatra jednim megalopolisom, a naravno da tu ima prekinute urbanizacije koliko hoćeš, a 49% tog područja čine šume... I tak... :mig:
http://www.neilpeterson.com/wp-content/uploads/2009/05/jean-gottman.jpg
To mi je posve jasno i razumijem pojmove megalopolisa, urbane konurbacije, kao i metropolitanskog područja.
Ovdje je poanta da kod usporedbe Splita i Novog Sada, uspoređujući brojke za ekvivalentne lokalne razine (sama naselja, administrativna područja grada ili metropolitanska područja grada) dolazimo do zaključka kako je na svim tim razinama Novi Sad po broju stanovnika nešto veći od Splita (uglavnom na svim razinama maskimalno ima 20-ak tisuća stanovnika više) - u najboljem slučaju za nekih 10 %.
jacko89
14.04.2010., 17:49
I ko je osnova Boyse nakraju?
:D
Veliki vladar
14.04.2010., 17:53
. Zadar je u komunizmu bija u potpunosti u sjeni Splita i izgubija je primat u Dalmaciji nakon stoljeća i stoljeća jer je bija sravnjen sa zemljom
bia san napisa olympiusov post ;) prije nekog vrimena, al evo, skratia san na ovu tezu koja naravno nije u potpunosti istina........ zadar je izgubia primat kada je nakon WWI pripa italiji a ti isti talijani one hrvate koje nisu mogli talijanizirati su protirali......osvijesteni imucniji hrvati iz okolice zadra su tih godina dicu na skolovanje slali u sibenik, a koliku fobiju su talijani imali od "sclava" ti najbolje govori broj bunkera oko zadra izradeni uglavnom u tom razdoblju.....na taj nacin je zadar izgubia i najvecu prednost nas ostalim dalmatinskim gradovima, a to je plodno ravnokotarsko zalede koje je ostalo s druge strane svijeta....nakon WWII istu sudbina ceka i "talijansku" inteligenciju te je na taj nacin u principu zapecacena sudbina grada koji je nakon rata broja tek par stotina dusa......najlakse je zgrade izgradit (uostalom, x gradova je u tom razdoblju doslovno sravnjeno sa zemljom).....pa mi se zato ovo bombardiranje (koje je sigurno i unazadilo zadar, ali on bi se puno prije diga da nije osta s vrlo malo ljudi) u principu cini ka opravdavanje nekog ustasluka koji je u stvari tek lose kanalizirana mrznja prema srbima......
ma malo je i glupo kriviti "politicke odnose" za gubitak utjecaja kada su slicni "politicki odnosi" i doveli do tog utjecaja......
kad je bal nek je maskenbal :kava:
Koja opterećenost i kompleksi Dinamom, Građanskim, Boysima...:rolleyes:
Ljubav prema klubu se pokazuje odlaskom na utakmicu koju u ovim trenucima igra vaš sastav, a ne internet izdrkavanjima na račun protivnika...:)
WOODOO CHILE
14.04.2010., 18:14
Koja opterećenost i kompleksi Dinamom, Građanskim, Boysima...:rolleyes:
Ljubav prema klubu se pokazuje odlaskom na utakmicu koju u ovim trenucima igra vaš sastav, a ne internet izdrkavanjima na račun protivnika...:)Daj prekini sa tim izrazima,jebali te kompleksi...
Ja nisam na utakmici voljenog kluba,jel to znači da sam kibic i simpatizer,ili?
Daj prekini sa tim izrazima,jebali te kompleksi...
Ja nisam na utakmici voljenog kluba,jel to znači da sam kibic i simpatizer,ili?
A kako drugačije stvari nazvat nego tako, kad u trenucima u kojim njegov klub igra netko po netu sere po drugom klubu, zna se kojem? :ne zna:
Ti nisi na tekmi, ali ni ne kenjaš...
Barem do sad...:mig:
Žurim, pozdrav.
WOODOO CHILE
14.04.2010., 18:24
A kako drugačije stvari nazvat nego tako, kad u trenucima u kojim njegov klub igra netko po netu sere po drugom klubu, zna se kojem? :ne zna:
Ti nisi na tekmi, ali ni ne kenjaš...
Barem do sad...:mig:
Žurim, pozdrav.Sve 5,samo taj izraz kompleksi...:D
Pa da vidite kako se sa 50 Židova svađat, a vi ne možete niti s jednim. :D
brate,dolazi vam vrime kad se mora poist sve ova govna koja su se izasrala.:mig:
Sjeveroistok
14.04.2010., 21:32
prodajen ofucani vuneni DŽeNper za u polje
zainteresirani na pN,a di drugdi :rolleyes:
Veliki vladar
14.04.2010., 21:42
prodajen ofucani vuneni DŽeNper za u polje
zainteresirani na pN,a di drugdi :rolleyes:
A cujes.... svake godine se u sibeniku barem jednom godisnje odrzava stocni sajam...ove godine iznimno dva puta...pa probaj tamo.... 17.04 i 05.05. na istoku subicevca u vecernjem terminu......i sretno :top:
daj znam da je utakmica ubrzo, ali ovakvo trolanje je ispod razine dobrog ukusa :flop:
ja san navucen :kava:
Sjeveroistok
14.04.2010., 21:47
A cujes.... svake godine se u sibeniku barem jednom godisnje odrzava stocni sajam...ove godine iznimno dva puta...pa probaj tamo.... 17.04 i 05.05. na istoku subicevca u vecernjem terminu......i sretno :top:
daj znam da je utakmica ubrzo, ali ovakvo trolanje je ispod razine dobrog ukusa :flop:
na bilo jel..i ja mislin :kava:
i daj zaobiđi me sa tin trol,spam i te šeme aj:kava:
Veliki vladar
14.04.2010., 21:49
na bilo jel..i ja mislin :kava:
i daj zaobiđi me sa tin trol,spam i te šeme aj:kava:
ocu ako ti zaobides NAŠ topic :clint:
BLUEpowerPULA
14.04.2010., 21:50
demoni izgledaju smiješno, šačica ljudi...
isti racku kao i kohorta,ultrasi i ostali.jedva napune jedan bus:rolleyes:
al,eto ako wob kaže da su ok onda ok:D
ližite se 1950+1992:cerek:
od crnoga
14.04.2010., 21:53
:zubo:
Sjeveroistok
14.04.2010., 21:59
uala ovi velki vladar je ki neka gracka ćunka a:eek:
a ovi tetošitelj njizi mudizi isto oklen i on a:eek:
jebate šta je ovo došlo da seljo glumi građana :s
:facepalm:
od crnoga
14.04.2010., 22:03
da bi reč rekel....
Sjeveroistok
14.04.2010., 22:04
demoni izgledaju smiješno, šačica ljudi...
isti racku kao i kohorta,ultrasi i ostali.jedva napune jedan bus:rolleyes:
a čigov si ti mali jeli:ne zna:
Strokes
14.04.2010., 22:05
kako drže raspored.... nema sve znaju... red ljudi, prazno, red ljudi:top:
Ajde ne trkeljaj, vi godinama ne izgledate ko današnji Demoni, nažalost...
Endsieg
14.04.2010., 22:06
I ko je osnova Boyse nakraju?
:D
Cupko:cerek:
Sjeveroistok
14.04.2010., 22:09
a daj nemoj i ti sad bit u kurcu :rolleyes:
ko,uncuti,sinko moj ka ti seljo zapiva jednu pa da vidiš..:rofl:
ižbenik,ižbenik..si vidija kako pivaju to,strava..:s
Veliki vladar
14.04.2010., 22:13
uala ovi velki vladar je ki neka gracka ćunka a:eek:
a ovi tetošitelj njizi mudizi isto oklen i on a:eek:
jebate šta je ovo došlo da seljo glumi građana :s
ki neka "gracka ćunka" je neka splitska kategorija pretpostavljam :ne zna:
nemoj glumit...bolje polje okopaj :s
od crnoga
14.04.2010., 22:14
Ponovo si u pravu, be znan di si ti išta vidija loše u mojoj rečenici i moga si proći bez tog trkeljaj
Sjeveroistok dosadan si, smiri se još ima do utakmice...prodat češ đemper
Sjeveroistok
14.04.2010., 22:16
ki neka "gracka ćunka" je neka splitska kategorija pretpostavljam :ne zna:
nemoj glumit...bolje polje okopaj :s
čekaj malo,baš da ga okopan ili da ga raskopan..:ne zna:
budi malo precizniji,ipak ste vi u tome tate mate:kava:
Sjeveroistok
14.04.2010., 22:19
Ponovo si u pravu, be znan di si ti išta vidija loše u mojoj rečenici i moga si proći bez tog trkeljaj
Sjeveroistok dosadan si, smiri se još ima do utakmice...prodat češ đemper
vidiš i ti ki oni vladar ne razumiš..:rolleyes:
jesan baš dosadan ili prilazin u dosadu :ne zna:
pa jebemu mater budi jasniji,i šta,sad moran čekat za jenper jel:(
aj daj mi broj pa ti se javin,ma za u polje ka stvoren ka ti kažen e:kava:
Veliki vladar
14.04.2010., 22:20
čekaj malo,baš da ga okopan ili da ga raskopan..:ne zna:
budi malo precizniji,ipak ste vi u tome tate mate:kava:
da, preciznost je moje drugo ime http://www.pic4ever.com/images/126fs3315323.gif
posaljem ti specifikaciju na PM
od crnoga
14.04.2010., 22:21
Prijatelju stvarno je postalo jadno i tužno šta izvodiš, malo te promišalo i šta sad, nije ti lako ipak si ti čunka s foruma, ništa ako želiš pošalji broj pa ćemo se nešto dogovoriti
Sjeveroistok
14.04.2010., 22:26
da, preciznost je moje drugo ime http://www.pic4ever.com/images/126fs3315323.gif
posaljem ti specifikaciju na PM
http://www.pic4ever.com/images/pillowfight.gif
veslo od lule
14.04.2010., 22:27
kako drže raspored.... nema sve znaju... red ljudi, prazno, red ljudi:top:
zato je kod vas : pola reda ljudi pa prazno pa prazno pa prazno pa prazno pa prazno...:mig::D
Sjeveroistok
14.04.2010., 22:35
Prijatelju stvarno je postalo jadno i tužno šta izvodiš, malo te promišalo i šta sad, nije ti lako ipak si ti čunka s foruma, ništa ako želiš pošalji broj pa ćemo se nešto dogovoriti
prvo,nisan ti ja nikakav prijatelj
drugo,nisan ja nikakva čunka
treće,javin ti se u ižbeniku,ok,nemoj zajebat,ko izda pizda:kava:
idne sad,direktiva zove
papuče su tu,tuturututu
od crnoga
14.04.2010., 22:42
prvo,nisan ti ja nikakav prijatelj
drugo,nisan ja nikakva čunka
treće,javin ti se u ižbeniku,ok,nemoj zajebat,ko izda pizda:kava:
idne sad,direktiva zove
papuče su tu,tuturututu
:top:, ne zaboravi i đemper
Sjeveroistok
14.04.2010., 22:47
9 funcuta u vinkovcima jedan transparent slabo navijanje (gotovo nikakvo)
šta bi ti tija,brajo moj triba potegnit do vinkulje e!
:cerek:
srednji bojler
14.04.2010., 22:47
Cigani ostaju cigani!
white pride
14.04.2010., 22:49
Cigani ostaju cigani!
bas tako http://www.mondo.rs/s166671/Hronika_i_Drustvo/Tuca_navijaca_jedan_teze_povredjen.html :kava:
Naša si crkvu gdje ces boga molit.. taj kog si spomenio u kontekstu lizanja ih je olakšao za pun ruksak baklji 96 god.. ! :D
Inace , nekome je prosjek jedan bijeli kombi a nekome bus + kombi ! :top:
The Godfather
14.04.2010., 23:10
Lako je bit lud kad drkaš kurac, ništa ne radiš i živiš u kući bez prozora...
Nema to veze sa tim, nego jebiga, činjenica je da gradovi iz južnih država/regija više "dišu" za klub. Recimo Napulj npr. više živi za svoj klub nego grad Torino za Juventus/Torino. Ili npr Marseille kao grad više živi za svoj klub nego npr. Paris za PSG. Barcelona kao grad isto više živi za Barcelonu nego Madrid za Real. Vamo ne uspoređujem "ultrase" nego broj "običnih" navijača. JBG, to je zbog Mediteranskog mentaliteta ili zbog ko zna čega, ali sigurno ne zbog toga što ljudi u Marseillu/Napulju/Barceloni/Grčkoj/Turskoj drkaju cili dan kurac i žive u kući bez prozora. :rolleyes:
crni1950
14.04.2010., 23:14
Može jedno pitanje...Nemislim ništa provocirati ni ništa slicno. Pitao bih neke od forumaša koji su aktivne Delije odakle DELIJAMA( kao grupi)novac za onakve učestale koreografije..???
Može jedno pitanje...Nemislim ništa provocirati ni ništa slicno. Pitao bih neke od forumaša koji su aktivne Delije odakle DELIJAMA( kao grupi)novac za onakve učestale koreografije..???
ma agenti najveciiiiii :D:ne zna:
FrenteAtletico
15.04.2010., 00:44
http://img88.imageshack.us/img88/6387/img4181r.jpg
Grupa godine u hrvatskoj....:D
Uvijek spreman
15.04.2010., 01:05
Grupa godine u hrvatskoj....:D
trans s unutarnje strane ograde...dovoljno govori o toj grupi:kava:
ali dobro, dva udarna bi bila previše:rofl:
FrenteAtletico
15.04.2010., 01:29
trans s unutarnje strane ograde...dovoljno govori o toj grupi:kava:
ali dobro, dva udarna bi bila previše:rofl:
svakom se daju nac mane:mig:
Nema to veze sa tim, nego jebiga, činjenica je da gradovi iz južnih država/regija više "dišu" za klub. Recimo Napulj npr. više živi za svoj klub nego grad Torino za Juventus/Torino. Ili npr Marseille kao grad više živi za svoj klub nego npr. Paris za PSG. Barcelona kao grad isto više živi za Barcelonu nego Madrid za Real. Vamo ne uspoređujem "ultrase" nego broj "običnih" navijača. JBG, to je zbog Mediteranskog mentaliteta ili zbog ko zna čega, ali sigurno ne zbog toga što ljudi u Marseillu/Napulju/Barceloni/Grčkoj/Turskoj drkaju cili dan kurac i žive u kući bez prozora. :rolleyes:
Napulj, Marseille,Barcelona su gradovi koji svoju povijesnu potlačenost prema gore navedenima( sjeverna Italija, Pariz, Madrid) iskazuju mržnom prema dotičnima, svaki u svojoj zemlji.
A ta mržnja se iskazuje preko nogometa...Klub je potlačenima sredstvo borbe kontra tlačitelja kada već ne mogu ni na koji drugi način, a ta ostrašćenost kod nekih može izazvati privid veće ljubavi prema klubu...Pa gore navedena Barcelona odnosno Katalonci su klasičan primjer, kako klub može biti sredstvo borbe protiv mrskih Kastilijanaca.
Slična je stvar sa Celticom u odnosu na Rangers, a pošto su oba sa sjevera te iz istoga grada pada ta teorija o sjeveru i jugu.
Ne pušim te podjele na sjever i jug, radi se više o borbi kako između različitih etničkih tako i socijalnih skupina, a ne toliko o geografskoj podjeli...
Evo ja sam sa sjevera i za sebe mislim da volim svoj klub najviše na svijetu, da nema navijača koji svoj klub voli više nego ja svoj. I kako mi netko može dokazat drugačije?
Sve je to subjektivno, i općenito mi je glupavo to mjerkanje...
Ne znam po čemu to jedan Napolitanac više voli svoj klub od nekoga Nijemca iz Dortmunda čiji klub btw već godinama ima prosječne rezultate, a 80 000 navijača na svakoj utakmici...:ne zna:
šta ste se uhvatili Napolija, zadnjih par godina i Milan i Inter imaju viši prosjek.
to je onaj mentalitet, kad tovari cijelo vrijeme govore kako je cili grad/dalmacija uz njih, kako svi dišu hajduk, čovjek bi reko, ovi imaju gledanost ko Celtic. a kad se uzme prosječno gledatelja u HNL-u,razlika je ful mala.
samo su lajavi, ajde
http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=424470
hitno nek se jave Delija VU i samo za tebe da znamo da su OK :moli:
nokte sam izjeo od brige
od crnoga
15.04.2010., 08:57
Delija vu je u to vrijeme dogovarao tuču yoystick na yoystick u Gdyini, nemaš brige.....
ja mislim da će samo za tebe sad uletit da uopće nije bilo pucnjave, neg je to bila space shuttle baklja :kava:
1954., konobarica iz Vinkovaca član Dinama
http://img99.imageshack.us/img99/3755/p1010001tc.jpg (http://img99.imageshack.us/i/p1010001tc.jpg/)http://img411.imageshack.us/img411/7155/p1010002sc.jpg (http://img411.imageshack.us/i/p1010002sc.jpg/)
http://img171.imageshack.us/img171/7035/p1010003g.jpg (http://img171.imageshack.us/i/p1010003g.jpg/)http://img140.imageshack.us/img140/8722/p1010004gs.jpg (http://img140.imageshack.us/i/p1010004gs.jpg/)
Vlasnik:
"...Nije nikakvo čudo s obzirom na datum. Dinamo je uživao veliku popularnost u ovim krajevima. Klubovi navijača postojali su u gotovo svakom manjem selu od Vinkovaca do Osijeka, što unazad cca 15 god. sigurno i nije slučaj zbog razloga koje si i naveo..."
p.s. čudno za jedan "komunistički" klub "konduktera" za kojeg nitko ni u Zagrebu "nije navijao do 1970." :ne zna: još da vam stavim ime i prezime, pa da to proba naš politolog izanalizirat :rolleyes: (you wish...)
sam se ti izvači, ne može te ni sava oprat :kava:
sam se ti izvači, ne može te ni sava oprat :kava:
al se mogu izvuć s ovog foruma, bar za danas :)
pa-pa
p.s. još primjeti ono "izletničke vlakove NK Dinamo" (točka 5), al to je valjda za one koji "nisu postojali" u to doba :ne zna:
no to je opet neka druga priča...
al se mogu izvuć s ovog foruma, bar za danas :)
pa-pa
p.s. još primjeti ono "izletničke vlakove NK Dinamo" (točka 5), al to je valjda za one koji "nisu postojali" u to doba :ne zna:
no to je opet neka druga priča...
vidio sam, dobre fotke :top:. baš je simpatično kak se pokušavaš posvađat sa svojima :D.
cijeli dan mi je u glavi "u mojoj ulici ne prodaje se trava" :rofl:
:w
vidio sam, dobre fotke :top:. baš je simpatično kak se pokušavaš posvađat sa svojima :D.
mislim ono, na ovo moram reagirat, ali izjavom da ću se pravit da ovo nisam vidio :(
ne miješati kruške i jabuke :nono:
cijeli dan mi je u glavi "u mojoj ulici ne prodaje se trava" :rofl:
ajde, moralo je bar nekaj :D
mislim ono, na ovo moram reagirat, ali izjavom da ću se pravit da ovo nisam vidio :(
ne miješati kruške i jabuke :nono:
ma znam morao sam to izbacit iz sebe. evo i vremeplov sam uspio zaspamat :D
mrzin_pelud
15.04.2010., 11:27
šansu su in male obe igramo doma. nismo odavno to imali. otvorite oci svice dan.
prika ovo je hajduk, pet godina razočaranja...triba puvat i na hladno...
mrzin_pelud
15.04.2010., 11:31
pusen ja i na toplo???'
a zajebajen ja naše drageeeeee milu mili mili gili gili uncute, simpaticni momci žučkastih brčića,maji sjatki ma milina!
mrzin_pelud
15.04.2010., 11:33
šta je rec danas se ne karate ništa
a meteropati?
dobri su uncuti, eto samo oni mogu poželit bivšen treneru jači infarkt drugi put kad ga strefi... :rolleyes:
ižbenski jal
Veliki vladar
15.04.2010., 11:49
dobri su uncuti, eto samo oni mogu poželit bivšen treneru jači infarkt drugi put kad ga strefi.
Ne...i vi svojim bivsim igracima, cak i nositeljima najvecih torcidinih pocasti :) koje mogu pripast nekom igracu imate stosta za pozeliti :kava: lista je podugacka....infakt se prema tom cini ka zgoditak na lutriji :p
[QUOTE=Veliki vladar;26135141]Ne...i vi svojim bivsim igracima, cak i nositeljima najvecih torcidinih pocasti :) koje mogu pripast nekom igracu imate stosta za pozeliti :kava: lista je podugacka....infakt se prema tom cini ka zgoditak na lutriji :pQUOTE]
veliki vladaru jal je uvik veći na onoj strani koja je opterečenija drugom. a nikakve želje i pozdrave prema funcutima nećeš pročitat po splitu. kužiš bit.
od crnoga
15.04.2010., 12:01
Istina, zato pogledaj šibensku okolicu i pročitaj tamo želje i pozdrave (koja je najmanje 70% istočne tribine).... kužiš bit, e kad bi to bija odnos Split - Šibenik... prvi ne bi riči reka
Robinho50
15.04.2010., 12:12
sta se ode nista ne piše:ne zna:...biće svi čekaju da irr bgd reče koliko je skinia ratkapa:zubo:
casual_firm
15.04.2010., 12:19
što se mene tiče šteta što nisu imali strojnicu :kava::kava:
Mukte Kavga
15.04.2010., 13:21
mentalita srbija:o
Da nije Delija VU popizdio zbog bana i bio lak na okidaču? :ne zna:
Da nije Delija VU popizdio zbog bana i bio lak na okidaču? :ne zna:
prije će bit da ga je netko iz generalštaba riješio jer nije ispunio zadatak širenja propagande na ovom forumu :ne zna:
Mukte Kavga
15.04.2010., 13:52
prije će bit da ga je netko iz generalštaba riješio jer nije ispunio zadatak širenja propagande na ovom forumu :ne zna:
Zajebo je, a lepo mu platili dva evra po kartici teksta. I obećali da će da konkuriše za mesto u džabe avionu za sledeće evro gostovanje. JAT nabavio Tupoljeve. :D
pa mi se zato ovo bombardiranje (koje je sigurno i unazadilo zadar, ali on bi se puno prije diga da nije osta s vrlo malo ljudi) u principu cini ka opravdavanje nekog ustasluka koji je u stvari tek lose kanalizirana mrznja prema srbima......
Ovaj dio nisam shvatija :D Elaboriraj :cerek:
Naravno da gubitak utjecaja ima i dublju sociološku pozadinu, o tome nema spora, ali apsurdno je pričati da tadašnji režim nije ima svoje prste u pretpostavljanju Splita Zadru. Tito je za Zadar izjavija "Ono ustaško leglo, onaj Zadar, treba srušiti, a njegovo rukovodstvo naglavce baciti u more". Takve stvari za Split nikad nije izjavija, barem koliko ja znan...
Split je bija "grad heroj" što se partizana tiče, ajmo ga tako nazvati, a Zadar je tu bija crna ovca...
Manimo se te rasprave, oba grada su sad lipa, čitava i slobodna u neovisnoj Hrvatskoj, a prošlost je iza nas.
Playlife_
15.04.2010., 16:19
Yawn, koja dosada..:kava:
Di je Mukte Kavga?:zubo:
Endsieg
15.04.2010., 18:31
Mozda je postavio neka pitanja koja nije smijo :D
olympus
15.04.2010., 18:50
Spitka, nisi im napet od kad si promijenio nick. :rofl: Daj se ulogiraj s onim, i onda malo bocneš onako kako samo ti znaš pa da vidiš priče. :D Ili su te banirali :confused:
Sjeveroistok
15.04.2010., 19:48
Spitka, nisi im napet od kad si promijenio nick. :rofl: Daj se ulogiraj s onim, i onda malo bocneš onako kako samo ti znaš pa da vidiš priče. :D Ili su te banirali :confused:
ako ćemo o promini nickova ti si apsolutni rekorder i madr faking star http://www.pic4ever.com/images/l059.gif
eto,bar si u nečemu prvi,ma najprvi http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif
čestitan http://www.pic4ever.com/images/uglydance.gif
stiv_mekrajan
15.04.2010., 20:48
A pjesma "j***m ti život bez rakije" je totalno vaša...
ali ovom ste me jednostavno impresionirali
http://www.youtube.com/watch?v=WO2tjFNI1Ug (http://http://www.youtube.com/watch?v=WO2tjFNI1Ug)
jesu ovi klinci 'armada jugend'?
A pjesma "j***m ti život bez rakije" je totalno vaša...
ali ovom ste me jednostavno impresionirali
http://www.youtube.com/watch?v=WO2tjFNI1Ug (http://http://www.youtube.com/watch?v=WO2tjFNI1Ug)
jesu ovi klinci 'armada jugend'?
E, sad već zvučiš ko prava Torcida, MekJarane :top: :p
Jolteon
15.04.2010., 21:17
ne shvaćajte korisnika pod nickom stiv_mekrajan ozbiljno, gospodin nema veze s Kohortom.
malo teže:D
http://img710.imageshack.us/img710/1364/novoselo20052.jpg (http://img710.imageshack.us/i/novoselo20052.jpg/)
p.s. odmorimo malo,do sljedećih paljevina i otimačina
ljudi od kojih je navijaca ovi transparent?jeli od ultran vinkovaca ja nez
stariplac
16.04.2010., 10:02
Nema šanse da se finale odigra pošteno.... Nažalost, hajduk MORA osvojiti Kup, kako bi se umirilo južni dio Hrvatske. Kriza je i bolje je ljude držati pod kontrolom. Osim toga, Hajduk dogodine slavi 100 godina (na tome im čestitam) i jednostavno MORA imati ovaj Kup, isto ko šta je nekad Bosna MORALA osvojiti prvenstvo bivše države u košarci, samo iz ratzloga jer je dogodine bila Olimpijada u Sarajevu...
Dakle, svi parametri da finale bude "pošteno" su tu... Kamo sriće da me se demantira, pa nek Kup osvoji bolji.
Bravo momak.
Sve si reka i ispa glup.
Aj još malo,napiši još koji ovako pametni post.
Baš čudno kako je Hajduk izbacija Dinamo u polufinalu.
Suci krali za Hajduk samo tako.
I lani bilo namišteno finale samo to Butina nije zna pa obranija penal Andriću.
ljudi od kojih je navijaca ovi transparent?jeli od ultran vinkovaca ja nez
Trans je od Galantara, uzeto u Ričicama donjim prije par godina :Pop:
Bravo momak.
Sve si reka i ispa glup.
Aj još malo,napiši još koji ovako pametni post.
Baš čudno kako je Hajduk izbacija Dinamo u polufinalu.
Suci krali za Hajduk samo tako.
I lani bilo namišteno finale samo to Butina nije zna pa obranija penal Andriću.
Ja san "ispa glup", a ti si glup od rođenja... Pričekaj još koji dan pa ćeš viditi.... Vama je sve glupo kad vam nije u korist... Ne daj Bože drugačijeg mišljenja...Vidi se da vam je zvizda na grbu stotinu godina bila....
surovina
16.04.2010., 11:27
http://4p.blog.hr/2009/07/1626482622/senijad-ibricic-nazzi.html
http://img140.imageshack.us/img140/1023/senijadibricic.jpg (http://img140.imageshack.us/i/senijadibricic.jpg/)
:s:s:cerek::cerek::D
Mukte Kavga
16.04.2010., 11:37
http://4p.blog.hr/2009/07/1626482622/senijad-ibricic-nazzi.html
http://img140.imageshack.us/img140/1023/senijadibricic.jpg (http://img140.imageshack.us/i/senijadibricic.jpg/)
:s:s:cerek::cerek::D
Ta slika nije iz 1997. Pogledaj limenku Spar energetske cuge, to je lansirano prije najviše godinu dana, a čini mi se da niti Tom Tailor logotip tada nije tako izgledao... :mig:
surovina
16.04.2010., 11:44
Ta slika nije iz 1997. Pogledaj limenku Spar energetske cuge, to je lansirano prije najviše godinu dana, a čini mi se da niti Tom Tailor logotip tada nije tako izgledao... :mig:
pa nisan ja ni rekao da je iz 1997,samo san kopirao sliku od tamo,ibrina faca definitivno je prava a za ostalo :ne zna:
Robinho50
16.04.2010., 11:58
možda nije uopće ibro nego neka jako dobra kopija(ibre kao dječaka):kava:...ili možda samo ovu sliku vide odabrani:D
stariplac
16.04.2010., 12:41
Ja san "ispa glup", a ti si glup od rođenja... Pričekaj još koji dan pa ćeš viditi.... Vama je sve glupo kad vam nije u korist... Ne daj Bože drugačijeg mišljenja...Vidi se da vam je zvizda na grbu stotinu godina bila....
Istina, zato pogledaj šibensku okolicu i pročitaj tamo želje i pozdrave (koja je najmanje 70% istočne tribine).... kužiš bit, e kad bi to bija odnos Split - Šibenik... prvi ne bi riči reka
Ma kakvi 70, 100 %, samo nisan zna da Split, Zadar, Dubrovnik smatrate Sibenskon okolicon.Cudne neke teznje.:rofl:
:eek: :brukica: :facepalm: :visi:
Sjeveroistok
16.04.2010., 13:47
....
MOLTO BENE
16.04.2010., 13:47
Nego di je sad oni debil Lola da mi kaze jel pusteno?da znan uzet pare na kladionici?
stiv_mekrajan
16.04.2010., 15:07
gospodin jolteon misli da je faca.
gospodin jolteon misli da je najjači.
imaš nešto protiv mog pisanja na forumu?
navedemi mi i jedan post gdje pišem U IME Kohorte.
i pravi se pametan nekom drugom.:rofl:
a ovaj lik sa snimke nije normalan, drogira se iljadu posto.
Jel možda dolaziš?:kava:
stariplac
16.04.2010., 15:26
Jel možda dolaziš?:kava:
Ako me nečete tuč.
Ako me nečete tuč.
Kad si s menon niko ne sme da te bije.
Kretenu kad sve znaš digni kredit pa trk u kladionu.Koji debil.Jesi li stavia na šibenik i u Varaždinu kontra Varteksa?I to je bilo namišteno.Bila nam zvizda na grbu stotinu godinu ¸a ti napiši koliko je Hrvata igralo za Šibenku kad je poništilo prvenstvo.Možeš i trenere računat.
mrziN ageNte
16.04.2010., 16:31
I prosle godine ste u ovo vrime poceli sa prozivkama na netu...
nastavite :kokice:
malo stariji
16.04.2010., 16:32
A dobro, ajmo pričekat da ode, što će, nadam se bit uskoro, pa vidjet... :mig:
Nema smisla raspravljat o klaunu ovdje...
ajd olympus piši pod starim nickom, svima si nam drag :cerek:
Veliki vladar
16.04.2010., 16:36
¸a ti napiši koliko je Hrvata igralo za Šibenku kad je poništilo prvenstvo.Možeš i trenere računat.
SREĆKO JARIĆ – poduzetnik, živi u Beogradu. Ali, i šibenski zet. Ljeti ga često možemo sresti na Jadriji. Njegov sin Marko je igrao u NBA ligi.DRAŽEN PETROVIĆ – nažalost pokojni od 1993. kada je u 29 godini tragično skončao svoj život na njemačkom autobahnu kod Ingolstadta. Najveći šibenski, hrvatski, europski igrač svih vremena. Šibenčanin stoljeća kako su ga u jednoj anketi doživjeli žitelji Krešimirova grada.BRUNO PETANI – Zadranin, šibenski zet i zapravo već Šibenčanin. Zaposlen godinama u Elektri.FABIJAN ŽURIĆ – Poduzetnik, živi u Šibeniku. DAMIR DAMJANIĆ – Poduzetnik, živi u Banja Luci.MILAN ZEČEVIĆ – Sinjski „snajper“, taj je pogađao sa centra. Danas trener u KK Solinu.IVICA ŽURIĆ – Jedan od najvećih ŠI talenata ikad. Godinama živi i radi u Zagrebu, poduzetnik, ugostitelj. Daleko od košarke.ŽIVKO LJUBOJEVIĆ – Kako je Žika imao mekanu „ručicu“. A tek kontru. Trener je na Bliskom istoku.NENAD SLAVICA – Te 1983.godine odigrao je sve utakmice do play offa. Tada je „morao“ u JNA! Čudno. Baš prije odlučujućih utakmica za naslov. Neki će reći da to nije slučajno. Šteta, „Kunac“ je bio strašan igrač. Prije desetak godina i trener prve momčadi. Igrač s najviše utakmica za klub.PREDRAG ŠARIĆ – Čuveni „Šiši“, strijelac par exellance, borac bez mane. Igrao i za Zadar, reprezentativac bivše države. Njegov sin Dario je najveći europski talent u svom uzrastu. Predrag je poduzetnik. Njegova supruga Veselinka neggdašnja igračica Elemesa.SRETEN ĐURIĆ – Centar, šibenski zet. Živi i radi u Užicama, trener u školi košarke lokalnog kluba.BRANKO MACURA – Popularni Macko, Benkovčanin koji je iz Splita stigao na Baldekin, i jedan od legendi ŠI košarke. Zaposlen u splitskoj ispostavi Vinarije Šibenik.ŽELJKO MARELJA – Kapetan te čuvene momčadi. Ne toliko atraktivan, ali ljubimac Funcuta i publike. Dobri duh Baldekina. Zaposlen u Vinariji kao komercijalist, honorarno radi kao trener u OKK „Dražen Petrović“.VLADO ĐUROVIĆ – Beogradski trener, brko, kasnije prvak i sa Zadrom. Trener Zvezde, Železnika, dugo radio u Grčkoj.
Vecinom su baš sibencani :ne zna:
Nego pisali ste da ste navijali za zadar u kosarci......ocemo li i njima pribrojiti hrvate ili mozda viditi kod koga su slavili pobjede :kava:
ostavite se konstrukcija i corava posla
šabani nonda
16.04.2010., 16:37
može pitanje? zakaj je tu uvijek neka jebena negativa na ovom topicu??
Endsieg
16.04.2010., 16:39
može pitanje? zakaj je tu uvijek neka jebena negativa na ovom topicu??
Zato sto se kaze BAD blue boys :lol:
Mukte Kavga
16.04.2010., 16:41
Možda bih ja trebao preć u Funcute, jer Torcida kad se ne svađa sa mnom, svađa se sa Šibenčanima... To bi bila sjajna kombinacija. :D
SREĆKO JARIĆ – poduzetnik, živi u Beogradu. Ali, i šibenski zet. Ljeti ga često možemo sresti na Jadriji. Njegov sin Marko je igrao u NBA ligi.DRAŽEN PETROVIĆ – nažalost pokojni od 1993. kada je u 29 godini tragično skončao svoj život na njemačkom autobahnu kod Ingolstadta. Najveći šibenski, hrvatski, europski igrač svih vremena. Šibenčanin stoljeća kako su ga u jednoj anketi doživjeli žitelji Krešimirova grada.BRUNO PETANI – Zadranin, šibenski zet i zapravo već Šibenčanin. Zaposlen godinama u Elektri.FABIJAN ŽURIĆ – Poduzetnik, živi u Šibeniku. DAMIR DAMJANIĆ – Poduzetnik, živi u Banja Luci.MILAN ZEČEVIĆ – Sinjski „snajper“, taj je pogađao sa centra. Danas trener u KK Solinu.IVICA ŽURIĆ – Jedan od najvećih ŠI talenata ikad. Godinama živi i radi u Zagrebu, poduzetnik, ugostitelj. Daleko od košarke.ŽIVKO LJUBOJEVIĆ – Kako je Žika imao mekanu „ručicu“. A tek kontru. Trener je na Bliskom istoku.NENAD SLAVICA – Te 1983.godine odigrao je sve utakmice do play offa. Tada je „morao“ u JNA! Čudno. Baš prije odlučujućih utakmica za naslov. Neki će reći da to nije slučajno. Šteta, „Kunac“ je bio strašan igrač. Prije desetak godina i trener prve momčadi. Igrač s najviše utakmica za klub.PREDRAG ŠARIĆ – Čuveni „Šiši“, strijelac par exellance, borac bez mane. Igrao i za Zadar, reprezentativac bivše države. Njegov sin Dario je najveći europski talent u svom uzrastu. Predrag je poduzetnik. Njegova supruga Veselinka neggdašnja igračica Elemesa.SRETEN ĐURIĆ – Centar, šibenski zet. Živi i radi u Užicama, trener u školi košarke lokalnog kluba.BRANKO MACURA – Popularni Macko, Benkovčanin koji je iz Splita stigao na Baldekin, i jedan od legendi ŠI košarke. Zaposlen u splitskoj ispostavi Vinarije Šibenik.ŽELJKO MARELJA – Kapetan te čuvene momčadi. Ne toliko atraktivan, ali ljubimac Funcuta i publike. Dobri duh Baldekina. Zaposlen u Vinariji kao komercijalist, honorarno radi kao trener u OKK „Dražen Petrović“.VLADO ĐUROVIĆ – Beogradski trener, brko, kasnije prvak i sa Zadrom. Trener Zvezde, Železnika, dugo radio u Grčkoj.
Vecinom su baš sibencani :ne zna:
Nego pisali ste da ste navijali za zadar u kosarci......ocemo li i njima pribrojiti hrvate ili mozda viditi kod koga su slavili pobjede :kava:
ostavite se konstrukcija i corava posla
s tobom se nisan svadia:cerek:
navijač
16.04.2010., 16:51
I prosle godine ste u ovo vrime poceli sa prozivkama na netu...
nastavite :kokice:
jbg,blizi se kraj sezone pa nemamo kaj radit :B
stariplac
16.04.2010., 16:53
Evo dvi starije u ime mira ukući.
http://img11.imageshack.us/img11/2260/9596sib0004.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/7148/scan0035k.jpg
šabani nonda
16.04.2010., 16:54
Zato sto se kaze BAD blue boys :lol:
meni ovo više liči na BABSKE BESKONAČNE BITKE na forum.hr
a tovari guštaju... :rolleyes:
Socratus
16.04.2010., 16:56
meni ovo više liči na BABSKE BESKONAČNE BITKE na forum.hr
a tovari guštaju... :rolleyes:
Tovari s pravoj gustaju jer oni biju svoju bitku i tjeraju gamad iz kluba na svakoj utakmici, dok BBB i nakon svih mogucih uvreda i sranja koja su pretrpjeli to rade mlako poput djecice, a neki cak ni to.
šabani nonda
16.04.2010., 17:00
Tovari s pravoj gustaju jer oni biju svoju bitku i tjeraju gamad iz kluba na svakoj utakmici, dok BBB i nakon svih mogucih uvreda i sranja koja su pretrpjeli to rade mlako poput djecice, a neki cak ni to.
da... oćemo pravilnik! :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.