View Full Version : Garbage topic
cleaner
05.02.2010., 11:13
Moram reagirati na ovakve laži...1.u Španjolskoj je bilo ukupno 60ak ljudi,naravno da nije bilo 15 transparenata...
2.ono što su dečki napravili od pijeska je za tebe i slične nedostižno,jednostavno znanstvena fantastika
3.nama definitivno ne treba nikakva propaganda,normalno je da smo tamo gdje igra Hajduk,to nije trenutni hir
4.slažem se i sa tim da st-1911 nema razloga razbijati glavu s tim koliko vas ima igdje...
5.hvala na razumijevanju
Ma u Marbelli vas je 5000!
Sva sreća da se to na slikama vidi, bili ste i ostali internet navijači ili ti jaki samo na internetu!:lol:
Moram reagirati na ovakve laži...1.u Španjolskoj je bilo ukupno 60ak ljudi,naravno da nije bilo 15 transparenata...
2.ono što su dečki napravili od pijeska je za tebe i slične nedostižno,jednostavno znanstvena fantastika
3.nama definitivno ne treba nikakva propaganda,normalno je da smo tamo gdje igra Hajduk,to nije trenutni hir
4.slažem se i sa tim da st-1911 nema razloga razbijati glavu s tim koliko vas ima igdje...
5.hvala na razumijevanju
da 60ak hahahaha,
evo ti pa si izbroji 15 komada:
http://www.youtube.com/watch?v=vvU5kbp4ySg
http://www.forum.hr/showthread.php?t=318929&page=270
mucek72
05.02.2010., 11:21
ja zbilja ne kužim kakve veze sa bilo čim ima koliko koga ima na pripremama? ej, na pripremama???
ustvari, kaj se čudim kad su se i treninzi počeli prebrojavati:lol:
ajmo dalje...ja imam dvije dinamove zastavice na vozilima (i na privatnom i na službenom) + naljepnicu na tablici od skutera + bbb kalendar u uredu + mali kalendarić u novčaniku...zastavica za brodicu je u izradi a slika sina u dinamovom dresu na svim zaslonima (pc na poslu, laptop, pc doma, mobitel) je valjda nešto što se podrazumijeva...ima li tko bolji/jači?:rofl:
ja zbilja ne kužim kakve veze sa bilo čim ima koliko koga ima na pripremama? ej, na pripremama???
ustvari, kaj se čudim kad su se i treninzi počeli prebrojavati:lol:
ajmo dalje...ja imam dvije dinamove zastavice na vozilima (i na privatnom i na službenom) + naljepnicu na tablici od skutera + bbb kalendar u uredu + mali kalendarić u novčaniku...zastavica za brodicu je u izradi...ima li ko bolji/jači?:rofl:
Nemaš tetovažu, znači da si obična pička. :D
1pura2pandura
05.02.2010., 11:24
A normalno da čuda rade u pijesku kad su djeca koja su se do jučer igrala u parkiću. :rofl:
iglala :)
iglala :)
Stara Torca se iglala i to su bile ćunke, ovi su se igrali.
PJEŠČANIK CREW 1950 :lol:
Rumunjski internacionalac PIMPEKOM POPESCU 1911
Kule, zidići, a i mostovi, mi imamo pjesak, nemate ga vi!
Puno i previse se ode kritizira, pitanje je koliko bi vas silo u taj bus za Bg...
Jedino sta je meni malo bzvz u ciloj ovoj prici je to sta je od svih ovih ljudi na slici mozda njih 5 stvarno aktivno na tribinama
varaš se :mig:
Delija VU
05.02.2010., 11:36
Strašno, nas neki sroljo četnički, bivši Delija, mora odjebavat preko medija zbog tog suludog Mamića. :ne zna:
Taj "sroljo" je dugove kluba koji su pre 9 meseci bili 27 miliona eura, sveo na manje od 10. Prošlu sezonu smo završili kao 3., a ove smo jesenjski prvaci s dobrim izgledima da budemo prvaci i na kraju. On i njegova ekipa saradnika su podigli sve delove kluba na noge.
I da, poštuje glas Delija i običnih Zvezdaša kojima se gadi sama pomisao na ligu s HNL "Volim nogomet" klubovima. Pa nije on Maminjo, zna da bi leteo napolje da izjavi 100. deo onoga što izjavljuje Maminjo svako malo:kava:
Lukić nije nikad bio aktivni navijač, Mossad te zajebo:mig:
Ne da se tu raspravlja o Torcidi, nego sad i četnici došli sa svojim izvještajima..
Daj ključaj ovo od sramote...
Taj "sroljo" je dugove kluba koji su pre 9 meseci bili 27 miliona eura, sveo na manje od 10. Prošlu sezonu smo završili kao 3., a ove smo jesenjski prvaci s dobrim izgledima da budemo prvaci i na kraju. On i njegova ekipa saradnika su podigli sve delove kluba na noge.
I da, poštuje glas Delija i običnih Zvezdaša kojima se gadi sama pomisao na ligu s HNL "Volim nogomet" klubovima. Pa nije on Maminjo, zna da bi leteo napolje da izjavi 100. deo onoga što izjavljuje Maminjo svako malo:kava:
Znači zaradilo se fino i u grupi. :kava::D
Ne davi djetešce. Svakako samo maloumniku poput Mamića može past na pamet igrat ligu s nepismenom balkanskom ciganijom. Niti ovdje to nikog ne zanima, niti bi to itko dopustio. Ja osobno želim igrat s Austrijancima, Slovencima i Mađarima, a ne s potomcima podivljalih Anatolaca.
A to da poštuje glas Delija, vjerujem, ipak ste vi dio IO i uprave i profesionalci, pa red je da vas se pita... :mig:
skvoter
05.02.2010., 11:44
tko te šta pitao..odjebi odavde..cigane :eek:
jägermeister
05.02.2010., 11:45
daj pitaj kak su ovo napravili i kak je ovo za fukat? :rofl:
http://www.witzige-videos.com/wp-content/uploads/2009/07/sandfigur.jpg
MOLTO BENE
05.02.2010., 11:51
varaš se :mig:
Ne varan se, ja to znan :mig:
HHijena
05.02.2010., 12:02
nebi to ni kod nas prolazilo nego su njegovi euri ujedinili naše ekipice koje se prije jedno 5g očima nisu mogli gledat i sad stoje iza njega prijete ljudima koji ga vrjeđaju budu suzdržani kad mamićeve marionete prebiju lika koji je nosio tribinu svoj život posvetio tribini i tako...kužiš šta hoću reć?
nebi to ni kod nas prolazilo nego su njegovi euri ujedinili naše ekipice koje se prije jedno 5g očima nisu mogli gledat i sad stoje iza njega prijete ljudima koji ga vrjeđaju budu suzdržani kad mamićeve marionete prebiju lika koji je nosio tribinu svoj život posvetio tribini i tako...kužiš šta hoću reć?
I sad iznosiš takve priče, koje prije svega nisu istinite ali sve i da jesu - ne samo na forumu, nego u razgovoru s jednim četnikom. Bravo!
Miškec lančić
05.02.2010., 12:47
Bok svima!
Svim BBB-jsima ,a posebno mrskim neprijateljima...tovarima! :D
Na nagovor frenda Kikeca,osjetio sam potrebu da vam se svima obratim i ovim putem pokušam objasniti što se zapravo desilo tog "čuvenog" dana i kako su izgledali događaji iz perspektive "čuvenog" Miše Lanca.
Kao prvo moram napomenuti da sam krepao od smijeha zbog jebenih fora na moj račun,Chuk Noris spike,zvijezda u Hollywoodu i slično! Jebena stvar! :lol:
Zajebancije uvijek mora biti....ali i istine. A da bi vi svi zaista povjerovali da sam to uistinu ja ,Mišo Lančić,odlučio sam pisati istinu i samo istinu,ma koliko god ona ružna i neugodna bila.
Dakle,krenimo redom...da bi vam svima bilo jasnije što se dešavalo u to vrijeme sa BBB-jsima,morate znati neke činjenice! Godinu dana prije spominjane tučnjave kod čuvenog "kineskog" zida,BBB-jsi su bili na "bratskom "gostovanju u Splitu prilikom kojeg je najebao navijač Dinama Šimić. Dečko je popušio ciglu ili kamen u glavu i po riječima mnogih mojih frendova do dana današnjeg ostao invalid. Navodno je skroz sjeban,muca,šepa,neznam točno. Ovi koji ga znaju neka vele točno što mu je.
Moram priznati da je večina BBB-jsa bila ogorčena zbog ovoga čina ,te da su zbog navedenog događaja odnosi između Torcide i BBBa zauvijek zapečačeni.
Odlučili smo da u Split više nikada nećemo ići nespremni!
Zbog toga smo i krenuli na to "čuveno" gostovanje naoružani do zuba! Preko prvog fun kluba kojeg je tada vodio izvjesni Neno(odličan organizator i meni drag lik),skupljali smo lovu i kod stolara izradili specijalizirane basebal palice sa kratkom drškom,ofarbane u crven-bijelo-plavu boju. Dio ekipe nosio je baš prave boksere(ne one od hidranta) razno razne šipkice i batinice,suzavce itd. Noževa nije bilo(hvala kurcu). Zašto smo bili tako naoružani? Jednostavno zato što smo znali da ćemo se najvjerojatnije sukobiti sa mnogo brojnijim neprijateljem. Naime,u našoj rušilačko nabrijanoj ekipi bilo je oko stotinjak ljudi ukljućujući dvoje ili troje engleza,navijača Shefild uniteda(2 busa sve ukupno),a budući da smo imali namjeru paradirati cijelim Splitom,bili smo svjesni da bi moglo doći do velikih sukoba,protiv stvarno veće skupine ljudi. Nismo htjeli doplaziti u Split ko mutavi naivci(kao godinu dana prije),već kao spremna borbena grupa koja će na bilo kakvu fizičku provokaciju reagirati brutalno i žestoko,bez milosti.
Tako je nekako i bilo. Atmosfera u samome gradu bila je ekstremno napeta. Od razno raznih dovikivanja,podjebavanja i tome slično.
Moram priznati da sam toga dana dosta pio,što od straha,što od uzbuđenja.Mlatio sam po nekoj jeftinoj verziji Vodke.Neću reći da sam popio litru,ali bilo je tu negdje. Čudno je kako se čovjek od uzbuđenja i straha ne može napiti:eek: Jeben je taj adrenalin...
Kako je dan odmicao i kako se bližio početak utakmice,polako smo krenuli prema Poljudu,ali već vidno pripiti i nabrijani. Čudna je atmosfera bila među nama,bio sam spreman poginuti.Majke mi. Prag tolerancije bio je na nuli!
Stigavši do samog Poljuda,povišene pozicije ispod koje se nalazio sam stadion(vi svi znate gdje je to) ,grupica Hajdukovih navijača,njih desetak počelo je s nekom glupom pjesmicom" Oj Purgeri jabuke vam gorke,Dalmatinci jebat će vam djevojke"...tako nešto.
Već siti razno raznih podjebavanja i psovki krenuli smo nas troje četvero prema njima psovajući im mater ili nešto slično. Oni nisu bili pičke i krenuli su odmah prema nama. Interesantno je da sam odmah opazio nekolicinu koji su se nalazili iza ovih prvih kako grabe kamenje. Baba(jebeno dobar dečko ali i jebeni ubojica jak ko bik)istog trena počeo je mlatiti. To je bilo to..početak akcije. Počeli smo tući. Kao u jebenom usporenom filmu...boxeri,palice batinice,i lanac naravo, počeli su pljuštiti po trupinama zgroženih tovara. Bilo je to krvožedno,jer mi smo vas tada mrzili,morate to shvatiti....sjebali ste nam Šimića...i ovo je bila osveta!
Prvi šok imao je velikog učinka na tovare,jer grupu od 100 naoružanih ljudi ,zbijenih u malu grupu,borbenu formaciju,nije lako sjebati. I tada se počelo dešavati nešto nesvakidašnje i po meni totalno neshvatljivo. Do dana današnjeg!
Iz sve veće grupe tovara,kojih se u narednih dvadesetak minuta skupilo oko 1000-1500,počele su istrčavati skupine pojedinaca koje su se zaletavale direkt u centar naše grupe! Majke mi moje,vidio sam na svoje oči kako basebal palice pucaju na ljudskim glavama! Nevjerojatno! Boxerom u glavu i ništa....pola bočice suzavca i ništa. Jednog lika mlatilo je deset ljudi i nije pao,jednostavno je protrčao kroz nas! Bili smo svi u jebenoj krvi! "Nadrogirani su!" vikali su neki od naših. Moguće,neznam. Znam samo da su ispuštali neke čudne krikove...nešto slično ranjenom galebu...neznam kako bi to opisao :ne zna: Danas mislim da su ti pojedinci sigurno bili pod utjecajem neke droge(vodke možda) Tovari su nakon izvjesnog vremena skužili da ginu uzalud.Vidjeli su kako im neke kolege loše prolaze i počeli su primjenjivati staru dobru taktiku(po meni sasvim opravdanu)...kamenje...kojeg je hvala Bogu tamo bilo u izobilju. Neka starija ekipa(ne želim ih imenovati) stalno je vikala"Držte se skupa! Nema bježanja".. i tome slično. Slušali smo ih.Nikada neću zaboraviti scenu dvojce engleza kako se šaketaju s nekim tipovima pod kišom kamenja! Ostatatku tovarske ekipe uopće nije bilo više bitno što su neki od njihovih ljudi naprijed u okršaju....zasipali su kišom kamenja i naše i svoje!
Situacija je iz minute u minutu postajala sve teža i neodržljivija! U jednom trenutku kada sam pogledao u nebo vidio sam kišu kamenja,doslovce sve se crnilo od količine bačenih kamenica. Bol nisam osječao,vodka je činila svoje.Na tom mjestu nalazila se i neka glupa autobusna stanica i nemreš vjerovati tog trena,uslijed najveće tučnjave doplazi bus pun putnika...civila! Isti tren rasprsnule su se gotovo sve šajbe..neke žene i obični ljudi popadali po podu! Strašno! Sve tovarsko bilo je meta...osjetili smo krv! Čudan je okus vlastite krvi u ustima....diže te,daje ti osječaj moči,divljačke moći...božanstven osječaj!
U tom trenutku bilo mi je samo bitno zdrobiti,uništiti,samljeti,jer zato sam i došao...osveta!
Moja braća,moji BBB-jsi držali su se koliko su mogli.Mlatili su al masa nas je prevladala. U jednom trenutku primjetio sam da se iza mojih leđa većina ljudi već povukla kroz neki prolaz na neko parkiralište među zgradama. U tom povlačenju bili su prebijeni i neki obični prolaznici. Mislim da je čak i jedna baba dobila po tamburi. Teško je to objasniti....krv je mirisala zrakom. Bio sam jebeno sretan. Nikada u životu nisam doživio takav vrhunac...čak ni kada sam prvi put utero čunu!
U tom povlačenju,moram priznati,bio sam i pomalo zaboravljen od većine moje skupine jer sam primjetio da me u toj strci i gužvi većina Hajdukovih zaobilazi i već ulazi u bliske okršaje s repovima moje ekipe.
Jedan dečko iz ekipe Petrinjaca...slavne fighterske skupine toga doba,a mislim i do dana današnjeg,ležao je na podu ,a troje-četvero tipova ga je mlatilo.Bio je obmotan oko nekakvog jebenog kaktusa.Jedan od tovara baca ogroman kamen i sa razdaljine od metar-dva fulava mu glavu! Htio mu je zdrobiti glavu! 100% sam siguran u to! Kamen je,ustvari komad nekakve stijene bio velik kao nogometna lopta. Vidjevši to bez razmišljanja,pod naletom adrenalina razvaljujem bulju jebenom tovaru. Lanac odrađuje svoje,ogroman,težak lanac,dugačak metar i pol težak sigurno preko 5-6 kg! Imao je jebeno prekrasne debele karike! Opet se začuo urlik ranjenog galeba! Jezivo i jebeno...pedesetak ljudi bulji u mene i ja buljim u njih. Petrinjac se diže i onako razbijen priključuje se repovima razbijene grupe! Neko u taj tren povikne: "Razbijaj sve! Sve aute!!,Ulaze!! Prozore!!" Narod sa prozora zgrada jebe nam mater! A mi uništavamo! Jebeni "Wild bunch!!!"
Povlačeči se pod salvom kamenja ugledam "Babu" kako šora nekog lika. Ispala mu potkošulja ko nekakvom Balkancu,oko njega stampedo i metež,a on mlati!:lol: Jeben lik! Samo šake,a ne ko ja pička..s lancem! :ne zna: Fora je u tome što je on sa šakama bio opasniji od mene sa lancem! :lol: Barem u to vrijeme...danas i ja imam stotinjak kila.
I to je zapravo bio početak kraja! Tovari su alarmirali valjda cijeli jebeni Split i tamo se skupilo masa ljudi. Ja neću sada srati dali je to bilo tisuću,dvije ili tri,ali bilo je masa ljudi! Neki od nas,barem ja koliko se sjećam,nismo stigli probiti obruč i nismo stigli na vrijeme na našu tribinu. Tada počinje košmar....pomiješan sam sa hordom razjapuljenih,krvi žednih tovara,koji uopće ne kuže da nisam njihov. I već kad sam pomislio da ću proći....kad jedan iza mene poviče:" Evo ga,ovaj me tuka!!"
Lik razbijene bulje sav obliven krvlju vrišti iz petnih žila i pokazuje u mene! Masa me opkoljuje u sekundi i jednostavno guta. Neznam koliko dugo sam bio pri svjesti! Neznam kako bih opisao nastalu situaciju....zamislite da ležite po toplom popodnevnom suncu na plaži. Vama je toplo i čujete žamor ljudi i djece kako se igraju. Cika i dreka,a vama je baš ugodno! Znate da ste u nesvjesti i znate da vas gaze,ali vas boli kurac... jer i vi ste razbili puno njih...izvršili ste svoju misiju,životnu misiju,u jednom danu razbili barem tridesetak ljudi...pa zar nije to fenomenalno?
Tko je veći frajer,onaj tko je pojebo više ženski ili onaj ko je razbio više ljudi?? Pa valjda onaj ko je prebio više ljudi,jel tako?
Nije,naravno, no ja sam tako razmišljao u ono vrijeme...jer bio sam mladi,jebeni nadobudni idiot!
Iz očajne i po mene pogibeljne situacije spasio me ni manje ni više nego neki drot! I to jebena seljačina,koda je došao iz centra Banja LUke! Brčine do poda i nekih stotinjak kila! Podigao me sa poda ko neku čačkalicu i bacio kroz kordon policije koja je bila na ulasku u stadion. Pri tome je još i izvrijeđao prisutne tovare,kao kako možete vas sto na jednoga. Nije niti sam znao kakvog je debila spasio! :D U svemu tome najveća je ironija da me progurao kroz sav kordon osiguranja i murije sa lancem obmotanim oko ruke! :confused: jednostavno nisu imali vremena uzeti mi ga,tolika je frka i strka bila!
I za kraj,što reći? Jeli mi žao što sam tukao tovare? Nije,jer i dan danas mislim da je batina izašla iz raja,da je dobro dobiti tu i tamo batine. Na kraju krajeva i ja sam dobio par puta dobro po pički,pogotovo toga dana. Bile su to jebene batine od kojih sam se oporavljao mjesec dana. Plav od glave do pete. I što sam toga dana naučio? Kada ideš dijelit batine,budi spreman i dobit batine....jednostavno. Nitko toga dana nije bio nevin,svi su dobili ono što su zaslužili.Nitko tamo nije bio slučajno.
Dali mrzim Dalmatince? Ne! Jer Dalmainci su Hrvati,znači moja braća,a brata nemožeš mrziti! Možeš se s njim potuć,al nemožeš ga mrziti!
Zato tovari moji,živi bili i možda se sretnemo još koji put na bojištu. Možda rame uz rame,a možda i na suprotnoj strani kao ovaj put. A možda i uz nekog picigina na plaži a da nećete ni znati da je to Mišo Lanac! :lol:
A normalno da čuda rade u pijesku kad su djeca koja su se do jučer igrala u parkiću. :rofl:
pitanje od dice za velike dečke:
jel ovako treba izgledat na pripremama ili sta?
http://img132.imageshack.us/img132/2386/getimageaspxp.jpg (http://img132.imageshack.us/i/getimageaspxp.jpg/)
čisto da znamo sljedeci put.
papillon
05.02.2010., 13:02
Znam samo da su ispuštali neke čudne krikove...nešto slično ranjenom galebu...
:s:rofl:
Ne varan se, ja to znan :mig:
haha
a oprosti onda
MOLTO BENE
05.02.2010., 13:27
haha
a oprosti onda
Ma sve ok :D
anarh1912*
05.02.2010., 13:27
Bok svima!
Svim BBB-jsima ,a posebno mrskim neprijateljima...tovarima!
Na nagovor frenda Kikeca,osjetio sam potrebu da vam se svima obratim i ovim putem pokušam objasniti što se zapravo desilo tog "čuvenog" dana i kako su izgledali događaji iz perspektive "čuvenog" Miše Lanca.
Kao prvo moram napomenuti da sam krepao od smijeha zbog jebenih fora na moj račun,Chuk Noris spike,zvijezda u Hollywoodu i slično! Jebena stvar! :lol:
Zajebancije uvijek mora biti....ali i istine. A da bi vi svi zaista povjerovali da sam to uistinu ja ,Mišo Lančić,odlučio sam pisati istinu i samo istinu,ma koliko god ona ružna i neugodna bila.
Dakle,krenimo redom...da bi vam svima bilo jasnije što se dešavalo u to vrijeme sa BBB-jsima,morate znati neke činjenice! Godinu dana prije spominjane tučnjave kod čuvenog "kineskog" zida,BBB-jsi su bili na "bratskom "gostovanju u Splitu prilikom kojeg je najebao navijač Dinama Šimić. Dečko je popušio ciglu ili kamen u glavu i po riječima mnogih mojih frendova do dana današnjeg ostao invalid. Navodno je skroz sjeban,muca,šepa,neznam točno. Ovi koji ga znaju neka vele točno što mu je.
Moram priznati da je večina BBB-jsa bila ogorčena zbog ovoga čina ,te da su zbog navedenog događaja odnosi između Torcide i BBBa zauvijek zapečačeni.
Zbog toga smo i krenuli na to "čuveno" gostovanje naoružani do zuba! Preko prvog fun kluba kojeg je tada vodio izvjesni Neno(odličan organizator i meni drag lik),skupljali smo lovu i kod stolara izradili specijalizirane basebal palice sa kratkom drškom,ofarbane u crven-bijelo-plavu boju. Dio ekipe nosio je baš prave boksere(ne one od hidranta) razno razne šipkice i batinice,suzavce itd. Noževa nije bilo(hvala kurcu). Zašto smo bili tako naoružani? Jednostavno zato što smo znali da ćemo se najvjerojatnije sukobiti sa mnogo brojnijim neprijateljem. Naime,u našoj rušilačko nabrijanoj ekipi bilo je oko stotinjak ljudi ukljućujući dvoje ili troje engleza,navijača Shefild uniteda(2 busa sve ukupno),a budući da smo imali namjeru paradirati cijelim Splitom,bili smo svjesni da bi moglo doći do velikih sukoba,protiv stvarno veće skupine ljudi. Nismo htjeli doplaziti u Split ko mutavi naivci(kao godinu dana prije),već kao spremna borbena grupa koja će na bilo kakvu fizičku provokaciju reagirati brutalno i žestoko,bez milosti.
Tako je nekako i bilo. Atmosfera u samome gradu bila je ekstremno napeta. Od razno raznih dovikivanja,podjebavanja i tome slično.
Moram priznati da sam toga dana dosta pio,što od straha,što od uzbuđenja.Mlatio sam po nekoj jeftinoj verziji Vodke.Neću reći da sam popio litru,ali bilo je tu negdje. Čudno je kako se čovjek od uzbuđenja i straha ne može napiti:eek: Jeben je taj adrenalin...
Kako je dan odmicao i kako se bližio početak utakmice,polako smo krenuli prema Poljudu,ali već vidno pripiti i nabrijani. Čudna je atmosfera bila među nama,bio sam spreman poginuti.Majke mi. Prag tolerancije bio je na nuli!
Stigavši do samog Poljuda,povišene pozicije ispod koje se nalazio sam stadion(vi svi znate gdje je to) ,grupica Hajdukovih navijača,njih desetak počelo je s nekom glupom pjesmicom" Oj Purgeri jabuke vam gorke,Dalmatinci jebat će vam djevojke"...tako nešto.
Već siti razno raznih podjebavanja i psovki krenuli smo nas troje četvero prema njima psovajući im mater ili nešto slično. Oni nisu bili pičke i krenuli su odmah prema nama. Interesantno je da sam odmah opazio nekolicinu koji su se nalazili iza ovih prvih kako grabe kamenje. Baba(jebeno dobar dečko ali i jebeni ubojica jak ko bik)istog trena počeo je mlatiti. To je bilo to..početak akcije. Počeli smo tući. Kao u jebenom usporenom filmu...boxeri,palice batinice,i lanac naravo, počeli su pljuštiti po trupinama zgroženih tovara. Bilo je to krvožedno,jer mi smo vas tada mrzili,morate to shvatiti....sjebali ste nam Šimića...i ovo je bila osveta!
Prvi šok imao je velikog učinka na tovare,jer grupu od 100 naoružanih ljudi ,zbijenih u malu grupu,borbenu formaciju,nije lako sjebati. I tada se počelo dešavati nešto nesvakidašnje i po meni totalno neshvatljivo. Do dana današnjeg!
Iz sve veće grupe tovara,kojih se u narednih dvadesetak minuta skupilo oko 1000-1500,počele su istrčavati skupine pojedinaca koje su se zaletavale direkt u centar naše grupe! Majke mi moje,vidio sam na svoje oči kako basebal palice pucaju na ljudskim glavama! Nevjerojatno! Boxerom u glavu i ništa....pola bočice suzavca i ništa. Jednog lika mlatilo je deset ljudi i nije pao,jednostavno je protrčao kroz nas! Bili smo svi u jebenoj krvi! "Nadrogirani su!" vikali su neki od naših. Moguće,neznam. Znam samo da su ispuštali neke čudne krikove...nešto slično ranjenom galebu...neznam kako bi to opisao :ne zna: Danas mislim da su ti pojedinci sigurno bili pod utjecajem neke droge(vodke možda) Tovari su nakon izvjesnog vremena skužili da ginu uzalud.Vidjeli su kako im neke kolege loše prolaze i počeli su primjenjivati staru dobru taktiku(po meni sasvim opravdanu)...kamenje...kojeg je hvala Bogu tamo bilo u izobilju. Neka starija ekipa(ne želim ih imenovati) stalno je vikala"Držte se skupa! Nema bježanja".. i tome slično. Slušali smo ih.Nikada neću zaboraviti scenu dvojce engleza kako se šaketaju s nekim tipovima pod kišom kamenja! Ostatatku tovarske ekipe uopće nije bilo više bitno što su neki od njihovih ljudi naprijed u okršaju....zasipali su kišom kamenja i naše i svoje!
Situacija je iz minute u minutu postajala sve teža i neodržljivija! U jednom trenutku kada sam pogledao u nebo vidio sam kišu kamenja,doslovce sve se crnilo od količine bačenih kamenica. Bol nisam osječao,vodka je činila svoje.Na tom mjestu nalazila se i neka glupa autobusna stanica i nemreš vjerovati tog trena,uslijed najveće tučnjave doplazi bus pun putnika...civila! Isti tren rasprsnule su se gotovo sve šajbe..neke žene i obični ljudi popadali po podu! Strašno! Sve tovarsko bilo je meta...osjetili smo krv! Čudan je okus vlastite krvi u ustima....diže te,daje ti osječaj moči,divljačke moći...božanstven osječaj!
U tom trenutku bilo mi je samo bitno zdrobiti,uništiti,samljeti,jer zato sam i došao...osveta!
Moja braća,moji BBB-jsi držali su se koliko su mogli.Mlatili su al masa nas je prevladala. U jednom trenutku primjetio sam da se iza mojih leđa većina ljudi već povukla kroz neki prolaz na neko parkiralište među zgradama. U tom povlačenju bili su prebijeni i neki obični prolaznici. Mislim da je čak i jedna baba dobila po tamburi. Teško je to objasniti....krv je mirisala zrakom. Bio sam jebeno sretan. Nikada u životu nisam doživio takav vrhunac...čak ni kada sam prvi put utero čunu!
U tom povlačenju,moram priznati,bio sam i pomalo zaboravljen od većine moje skupine jer sam primjetio da me u toj strci i gužvi većina Hajdukovih zaobilazi i već ulazi u bliske okršaje s repovima moje ekipe.
Jedan dečko iz ekipe Petrinjaca...slavne fighterske skupine toga doba,a mislim i do dana današnjeg,ležao je na podu ,a troje-četvero tipova ga je mlatilo.Bio je obmotan oko nekakvog jebenog kaktusa.Jedan od tovara baca ogroman kamen i sa razdaljine od metar-dva fulava mu glavu! Htio mu je zdrobiti glavu! 100% sam siguran u to! Kamen je,ustvari komad nekakve stijene bio velik kao nogometna lopta. Vidjevši to bez razmišljanja,pod naletom adrenalina razvaljujem bulju jebenom tovaru. Lanac odrađuje svoje,ogroman,težak lanac,dugačak metar i pol težak sigurno preko 5-6 kg! Imao je jebeno prekrasne debele karike! Opet se začuo urlik ranjenog galeba! Jezivo i jebeno...pedesetak ljudi bulji u mene i ja buljim u njih. Petrinjac se diže i onako razbijen priključuje se repovima razbijene grupe! Neko u taj tren povikne: "Razbijaj sve! Sve aute!!,Ulaze!! Prozore!!" Narod sa prozora zgrada jebe nam mater! A mi uništavamo! Jebeni "Wild bunch!!!"
Povlačeči se pod salvom kamenja ugledam "Babu" kako šora nekog lika. Ispala mu potkošulja ko nekakvom Balkancu,oko njega stampedo i metež,a on mlati!:lol: Jeben lik! Samo šake,a ne ko ja pička..s lancem! :ne zna: Fora je u tome što je on sa šakama bio opasniji od mene sa lancem! :lol: Barem u to vrijeme...danas i ja imam stotinjak kila.
I to je zapravo bio početak kraja! Tovari su alarmirali valjda cijeli jebeni Split i tamo se skupilo masa ljudi. Ja neću sada srati dali je to bilo tisuću,dvije ili tri,ali bilo je masa ljudi! Neki od nas,barem ja koliko se sjećam,nismo stigli probiti obruč i nismo stigli na vrijeme na našu tribinu. Tada počinje košmar....pomiješan sam sa hordom razjapuljenih,krvi žednih tovara,koji uopće ne kuže da nisam njihov. I već kad sam pomislio da ću proći....kad jedan iza mene poviče:" Evo ga,ovaj me tuka!!"
Lik razbijene bulje sav obliven krvlju vrišti iz petnih žila i pokazuje u mene! Masa me opkoljuje u sekundi i jednostavno guta. Neznam koliko dugo sam bio pri svjesti! Neznam kako bih opisao nastalu situaciju....zamislite da ležite po toplom popodnevnom suncu na plaži. Vama je toplo i čujete žamor ljudi i djece kako se igraju. Cika i dreka,a vama je baš ugodno! Znate da ste u nesvjesti i znate da vas gaze,ali vas boli kurac... jer i vi ste razbili puno njih...izvršili ste svoju misiju,životnu misiju,u jednom danu razbili barem tridesetak ljudi...pa zar nije to fenomenalno?
Tko je veći frajer,onaj tko je pojebo više ženski ili onaj ko je razbio više ljudi?? Pa valjda onaj ko je prebio više ljudi,jel tako?
Nije,naravno, no ja sam tako razmišljao u ono vrijeme...jer bio sam mladi,jebeni nadobudni idiot!
Iz očajne i po mene pogibeljne situacije spasio me ni manje ni više nego neki drot! I to jebena seljačina,koda je došao iz centra Banja LUke! Brčine do poda i nekih stotinjak kila! Podigao me sa poda ko neku čačkalicu i bacio kroz kordon policije koja je bila na ulasku u stadion. Pri tome je još i izvrijeđao prisutne tovare,kao kako možete vas sto na jednoga. Nije niti sam znao kakvog je debila spasio! U svemu tome najveća je ironija da me progurao kroz sav kordon osiguranja i murije sa lancem obmotanim oko ruke! :confused: jednostavno nisu imali vremena uzeti mi ga,tolika je frka i strka bila!
I za kraj,što reći? Jeli mi žao što sam tukao tovare? Nije,jer i dan danas mislim da je batina izašla iz raja,da je dobro dobiti tu i tamo batine. Na kraju krajeva i ja sam dobio par puta dobro po pički,pogotovo toga dana. Bile su to jebene batine od kojih sam se oporavljao mjesec dana. Plav od glave do pete. I što sam toga dana naučio? Kada ideš dijelit batine,budi spreman i dobit batine....jednostavno. Nitko toga dana nije bio nevin,svi su dobili ono što su zaslužili.Nitko tamo nije bio slučajno.
Dali mrzim Dalmatince? Ne! Jer Dalmainci su Hrvati,znači moja braća,a brata nemožeš mrziti! Možeš se s njim potuć,al nemožeš ga mrziti!
Zato tovari moji,živi bili i možda se sretnemo još koji put na bojištu. Možda rame uz rame,a možda i na suprotnoj strani kao ovaj put. A možda i uz nekog picigina na plaži a da nećete ni znati da je to Mišo Lanac!
a bidnog čokija...dva dana nije spava...mora je pokuša spasit što se spasit da..:rofl:
p.s.mišo legendo, jel ovo tvoja noga il od pakija huligana?tko je ovdje gađao ljude kamenjima dok su naručivali čavape?ti ili paki?jesi veći huligan od pakija?:D
http://img514.imageshack.us/img514/3225/hajdukdinamo121891990.jpg (http://img514.imageshack.us/i/hajdukdinamo121891990.jpg/)
[/QUOTE]
Mišo. :s:s:s
:lol::rofl::lol::rofl::lol::rofl:
Kad ćemo u Split na predavanje sa slajdovima o kineskom zidu?
malo stariji
05.02.2010., 13:43
Ne znam za vas, no mene je IZNIMNO sram što Mamić kao glavni čovjek u Dinamu zagovara regionalnu ligu.
Mamiću, svaka ti čast, znaš prodati igrače, znaš lajati na novinare, ali baš nikada nisi osjetio bilo Zagreba. Nemaš to u sebi i gotovo. Ljudima puca kurac i za zvezdu i za partizana, ono što zanima publiku u zagrebu je kvaliteta nogometa a ne kvazi animozitet.
Mamiću, znam da ovo ne čitaš, znaš ispasti simpatičan u medijima, kelji eure na hrt-u, vrijeđat novinare itd... no uistinu, pokreni regionalnu ligu, i na Maksimiru neće više biti 1500 ljudi kao što je danas, bit će 300 ljudi.
:flop:
zakaj mu se onda obračaš kad znaš da nečita :kava:
zcb covik
05.02.2010., 13:54
pa ja cu poludit.. e ovo je sad stvarno za anale..
:s:s:rofl:
:lol::rofl:
:rofl:
:cerek:
:top:
John King na hrvatski način...
:rofl::s
saku helle
05.02.2010., 13:59
Neznam koliko dugo sam bio pri svjesti! Neznam kako bih opisao nastalu situaciju....zamislite da ležite po toplom popodnevnom suncu na plaži. Vama je toplo i čujete žamor ljudi i djece kako se igraju. Cika i dreka,a vama je baš ugodno! Znate da ste u nesvjesti i znate da vas gaze,ali vas boli kurac... jer i vi ste razbili puno njih...izvršili ste svoju misiju,životnu misiju,u jednom danu razbili barem tridesetak ljudi...pa zar nije to fenomenalno?
kralju :s
ovakav stil pisanja još dugo nisam vidjel :top:
:s:s:s
zcb covik
05.02.2010., 14:02
John King na hrvatski način...
:rofl::s
a ti bi kljucao topic..:tuctuc:
ispricaj se sad..:raspa:
pa ja cu poludit.. e ovo je sad stvarno za anale..
:s:s:rofl:
:lol::rofl:
:cerek:
:top:
Mišo je kao što vidite, vrlo stvaran. :D
Mislim da nakon ovog stvarno zaslužuje da ga ugostite u Splitu ko kralja. :top:
a ti bi kljucao topic..:tuctuc:
ispricaj se sad..:raspa:
To je prebačeno s BBB topica kao reakcija na prepucavanje s vama na toj temi + neki četnici došli sa svojim idejama..
Ovaj epski thread ne bih zatvarao nikada! :D
kralju :s
ovakav stil pisanja još dugo nisam vidjel :top:
:s:s:s
Mišo je apsolutni kralj. Koji literarni talent. Koja moć. :s:s:s
Ovo treba znat napisat, a to može samo netko tko je to i proživio.
zcb covik
05.02.2010., 14:16
sta se mene tice - vip special treatment..:cerek:
To je prebačeno s BBB topica kao reakcija na prepucavanje s vama na toj temi + neki četnici došli sa svojim idejama..
Ovaj epski thread ne bih zatvarao nikada! :D
perdona me
skvoter
05.02.2010., 14:19
Mišo ...jaaavi seee :s:s:
veslo od lule
05.02.2010., 14:32
kakav quentin tarantino...miso je bog:D:D
mucek72
05.02.2010., 14:47
to je to
mucek72
05.02.2010., 14:48
mišo, legendo...imaš pljesku od menee kad se prvi put vidimo (znaš gdje) :s
evo, ja cu samo potvrditi da je ovo gore zbilja napisao mišo lanac glavom i bradom, prepoznajem taj njegov literarni stil u opisu nasilja za kojeg živi:top:
ovo sa ranjenim galebom je spominjao još iste večeri, kad smo u busu prepričavali što se sve zbilo tog dana
pa sad vi vidite jesu li vam pape i dida tada imali šanse sa nama, predvodjenim takvim lunatikom
ovo danas je nova dimenzija online navijaštva uopće
loši momci 50
05.02.2010., 14:51
mišoooooooo ženi me xDDDD
da samo sta van je lik reka da ste svi skupa lazljivci
pocevsi od naoruzanja pa do drugih stvari
vrhunski tekst:top:
Mrav888
05.02.2010., 14:53
ahahab pa vi ste napadali Troju ili?mišo ti se garant herkules ili akil ili tako nesto...ili si to al sve u svemu dobra prica,bar prica dokazuje da je spitka idijot i lažov
ahahab pa vi ste napadali Troju ili?mišo ti se garant herkules ili akil ili tako nesto...ili si to al sve u svemu dobra prica,bar prica dokazuje da je spitka idijot i lažov
Ajde ne grakći ko galeb. :lol:
Mrav888
05.02.2010., 14:59
Ajde ne grakći ko galeb. :lol:
pa sinko aj sad procitaj sta si ti sve pisa...a po prici njegovoj samo san opet potvrdija sta san vec mislija mišo lanac je bija faca i još mozda netko...i na kraju je najeba jer ste ga ostali ostavili...:ne zna:
da samo sta van je lik reka da ste svi skupa lazljivci
pocevsi od naoruzanja pa do drugih stvari
vrhunski tekst:top:
Svatko ima svoj pogled na to, ja znam da niti ja niti itko od moje uže ekipe nije imao ništa, a vidiš da je Mišo malo osebujan. Očekivalo se sranje, ali netko ga je očekivao više (kao što vidiš), netko manje. :mig:
Ali opis cijele tuče i feelinga koji smo imali je presavršen. :s:s:s
Rekao sam vam da ćete požalit radi onih slika. Ali okej, kad ovako nešto pročitaš, svejedno ti je na kojoj si navijačkoj strani. Osim ako si neduhoviti tinejdžerski pizdek kao većina vas tovara na ovom forumu. :D
pa sinko aj sad procitaj sta si ti sve pisa...a po prici njegovoj samo san opet potvrdija sta san vec mislija mišo lanac je bija faca i još mozda netko...i na kraju je najeba jer ste ga ostali ostavili...:ne zna:
Ma gle, tonete sve dublje i dublje, ko da ste u živom blatu. Ali ste preglupi pa se bacakate i onda tonete još dublje. :rolleyes:
Jedna glazbena želja za tebe i sve glupane koji nisu dorasli ovom posebnom navijačkom trenutku. :)
http://www.youtube.com/watch?v=8qJT-M3cEUI
Kacunar
05.02.2010., 15:07
Svatko ima svoj pogled na to, ja znam da niti ja niti itko od moje uže ekipe nije imao ništa, a vidiš da je Mišo malo osebujan. Očekivalo se sranje, ali netko ga je očekivao više (kao što vidiš), netko manje. :mig:
Rekao sam vam da ćete požalit radi onih slika. Ali okej, kad ovako nešto pročitaš, svejedno ti je na kojoj si navijačkoj strani. Osim ako si neduhoviti tinejdžerski pizdek kao većina vas tovara na ovom forumu. :D
ej redikulu to je bilo ima 20 godina koga boli kurac :ne zna:
šta mi smo vama 80tima poharali zg a i u 90tima par puta i šta sad :rolleyes:
vidi di je torcida a di bbb sad :o
za vas smo TV u boji :top:
http://regionalexpress.hr/images/uploads/Miso_Kovac_Arena_28__06__08_(4).jpg
http://www.krmfg.com/images/original%20images/chain.jpg
Mrav888
05.02.2010., 15:09
Ma gle, tonete sve dublje i dublje, ko da ste u živom blatu. Ali ste preglupi pa se bacakate i onda tonete još dublje. :rolleyes:
Jedna glazbena želja za tebe i sve glupane koji nisu dorasli ovom posebnom navijačkom trenutku. :)
pa ti si sinko totalno retardiran,jedini koji tone ovde si ti,sve da je istina sta je ovaj napisa najvise ti ispadas idiot bokte....
papillon
05.02.2010., 15:09
za vas smo TV u boji :top:[/QUOTE]
u doba LCD-a,plazmi,projektora to i nije neka pohvala :D
-ZGodan-
05.02.2010., 15:10
to je ko da kazes da ste vi tornadu poharali grad
jer tad su odnosi bili kolko tolko ok
a ti tad vjerojatno nisi ni roden
pa se kitis tudim perjem
ludi_kikec
05.02.2010., 15:11
tovari probudili ste vraga
najebali ste prvo na internetu a onda i na nekom sljedecem bjelopolju ili brinju
:mljacko:
-ZGodan-
05.02.2010., 15:12
da ali s analognim signalom,mi smo na digitalnom
koji si ti kamenjarac u doba jebene tehnologije plazmi kurca palca ti se hvalis telkom u boji
da si bar reko da smo mi mobitel a vi i-phone,i-pod ili i-pad ak znas kaj je to
pa ti si sinko totalno retardiran,jedini koji tone ovde si ti,sve da je istina sta je ovaj napisa najvise ti ispadas idiot bokte....
Ma naravno. :lol:
Žuti mravi, možete na instrukcije i agresive kod Miše Lanca. :rofl::rofl::rofl:
Kacunar
05.02.2010., 15:15
u doba LCD-a,plazmi,projektora to i nije neka pohvala :D[/QUOTE]
tako se kaže jbg :ne zna:
i da imam 21 tako da molim lijepo da mi se ne obracas kao tinejđeru nego kao mladom covjeku,i ljepsi sam,visi i zgodiniji od tebe tako da mi humor nije potreban :p
loši momci 50
05.02.2010., 15:16
aj ti baci drkicu po tipkovnici,nisi valjda odavno.:kava:
Mrav888
05.02.2010., 15:17
Ma naravno. :lol:
Žuti mravi, možete na instrukcije i agresive kod Miše Lanca. :rofl::rofl::rofl:
možda možemo možda je covik stvarno faca al ti...covik nigdi nije napisa da smo mi bižali ili nesšto nego jednostavno da ste vi bili dobro sta koliko san ja skuzija cilu pricu niko nije ni reka da ste bili lošii ali tiii,mislin da i tvoji kuže da si totalni debil samo nece da ti govore nista neznan zasto valjda si zbog necega koristan pa ajde trpe te ili tako nesto...
da ali s analognim signalom,mi smo na digitalnom
koji si ti kamenjarac u doba jebene tehnologije plazmi kurca palca ti se hvalis telkom u boji
da si bar reko da smo mi mobitel a vi i-phone,i-pod ili i-pad ak znas kaj je to
koja hrpa loših baza...pa po prvi put cu se morat u nečemu slozit sa spitkom a to je da zadnjih par strana boli glava od loših baza:flop:
bar je mišo danas spasia dan:D:rofl::rofl:
al ostalo:flop::o
Kacunar
05.02.2010., 15:21
to je ko da kazes da ste vi tornadu poharali grad
jer tad su odnosi bili kolko tolko ok
a ti tad vjerojatno nisi ni roden
pa se kitis tudim perjem
pa šta se onda govori o ovoj zgradi :ne zna:
i nisan rođen tada, zapravo nisan još ni u planu bia :o
-ZGodan-
05.02.2010., 15:23
koja hrpa loših baza...pa po prvi put cu se morat u nečemu slozit sa spitkom a to je da zadnjih par strana boli glava od loših baza:flop:
bar je mišo danas spasia dan:D:rofl::rofl:
al ostalo:flop::o
kaj znaci baza
ak mislis fora,onda nisam to htio
vec glup odgovor na jos gluplju tezu
možda možemo možda je covik stvarno faca al ti...covik nigdi nije napisa da smo mi bižali ili nesšto nego jednostavno da ste vi bili dobro sta koliko san ja skuzija cilu pricu niko nije ni reka da ste bili lošii ali tiii,mislin da i tvoji kuže da si totalni debil samo nece da ti govore nista neznan zasto valjda si zbog necega koristan pa ajde trpe te ili tako nesto...
Teško je to objasnit nekom tko nije pročitao ništa nakon Malog Princa, ali neke stvari se mogu shvatit metaforički ili iz konteksta, što jednom Miši kao velemajstoru pera, ali i lanca, svakako uspijeva. :D:lol::rofl:
i(ST)ok
05.02.2010., 15:32
šta serete majmuni slučajno znan da je bio oko 60 ljudi u španjolskoj.
samo nisu svi bili sve utakmice.
58 plus ova dva stopera.
mogu potvrdit ovi koji su bili.
mišo bog pametan neki tip ima stila.
Mrav888
05.02.2010., 15:33
Teško je to objasnit nekom tko nije pročitao ništa nakon Malog Princa, ali neke stvari se mogu shvatit metaforički ili iz konteksta, što jednom Miši kao velemajstoru pera, ali i lanca, svakako uspijeva. :D:lol::rofl:
ja nisan procita ni malog princa...al ovde jedino sta se može izvcu iz konteksta je da ste ostavili mišu i da ga je izbilo na kraju....a ja nigdi nisam procita možda nisan vidija nek me netko ispravi,ali nigdi nisan vidija da netko tvoj ko je tu bija da je rekao je spitka u prvu si tako je bilo...jedino si ti negdi drugdi bija ili neznam ni sam,pa sad mislin da je svima jasno kakve gluposti pises...
Nokaut Ned
05.02.2010., 15:38
Covjek priznao da je bio skoro u nesvijesti od batina dok su ga unosili na tribinu a "spitka" na raznim forumima milijun puta napisao da je doticni udario lancem jos jednog torcidasa dok je ulazio...:rolleyes:
Sad čekamo da se javi žena koja je dobila udarac, jedan od stanara okolnih zgrada, brkati policajac i naravno barem jedan od torcidaša koji je dobio čuvenim lancem.
Show must go on!
ja nisan procita ni malog princa...al ovde jedino sta se može izvcu iz konteksta je da ste ostavili mišu i da ga je izbilo na kraju....a ja nigdi nisam procita možda nisan vidija nek me netko ispravi,ali nigdi nisan vidija da netko tvoj ko je tu bija da je rekao je spitka u prvu si tako je bilo...jedino si ti negdi drugdi bija ili neznam ni sam,pa sad mislin da je svima jasno kakve gluposti pises...
Naravno, evo kako je sve počelo, bezvrijednim fotkama, staroplacovskom mitomanijom i "svjedočenjima" iz prve ruke gdje se pričalo kako smo pobjegli u roku od dvije minute i da su nas onda gazili po haustorima:
http://www.forum.hr/showthread.php?p=24796659#post24796659
A završio je Mišo lanac, maestralno kao i prije 19 godina. Mišo uopće ne priča ko je koga nabio, prebio, ne radi vojne analize pokreta trupa, on piše jednu emotivnu priču u prvom licu, isključivo ono što je on osobno vidio i doživio. Ja ne mogu vjerovat da ste vi doista toliko neinteligentni da to ne možete prokužit iz njegovog teksta. :rolleyes:
nadrkani3
05.02.2010., 15:47
Kolega,nisi li ti ili tvoj neki drugi kolega mrav(ne znam koliko vas je) napisao kako ste u Poljskoj dobili batina tako da je većina vaših pobjegla i ostavila vas na cjedilu...
Još ako se dobro sjećam bilo je nešto u stilu :
-većina naših pobjegla
-mi smo dobili gadne batine
-itd itd itd
I onda kao zaključak:
-di je tu naš poraz? :rofl:
Licemjerje licemjerje...
Žuti mravi žuti mravi,glumite huligančiće,a još ste djeca... :cerek:
Koliko sranja danas napisano...
Onaj woodoo i danas se posrao na bbb topicu,koliko god glumio nekog objektivnog kompleksi mu izbijaju iz ušiju...
Da bude fer napisao bi nešto i o seronjama iz naših redova,ali danas su bili mirni... :ne zna:
Mrav888
05.02.2010., 15:48
Naravno, evo kako je sve počelo, bezvrijednim fotkama, staroplacovskom mitomanijom i "svjedočenjima" iz prve ruke gdje se pričalo kako smo pobjegli u roku od dvije minute i da su nas onda gazili po haustorima:
A završio je Mišo lanac, maestralno kao i prije 19 godina. Mišo uopće ne priča ko je koga nabio, prebio, ne radi vojne analize pokreta trupa, on piše jednu emotivnu priču u prvom licu, isključivo ono što je on osobno vidio i doživio. Ja ne mogu vjerovat da ste vi doista toliko neinteligentni da to ne možete prokužit iz njegovog teksta. :rolleyes:
a daj molin te znaci ti si vidija i dozivija da je udrija nekoga lancen dok je ulazija a on kaze da je skoro bija u nesvisti pa koliko tu mora covik bit inteligentan da skuzi da lažes i kako te uopce vise nije sram pisati napravija si od miše lanca redikula i predmetom sprdnje
Mrav888
05.02.2010., 15:51
Kolega,nisi li ti ili tvoj neki drugi kolega mrav(ne znam koliko vas je) napisao kako ste u Poljskoj dobili batina tako da je većina vaših pobjegla i ostavila vas na cjedilu...
Još ako se dobro sjećam bilo je nešto u stilu :
-većina naših pobjegla
-mi smo dobili gadne batine
-itd itd itd
I onda kao zaključak:
-di je tu naš poraz? :rofl:
Licemjerje licemjerje...
Žuti mravi žuti mravi,glumite huligančiće,a još ste djeca... :cerek:
Koliko sranja danas napisano...
Onaj woodoo i danas se posrao na bbb topicu,koliko god glumio nekog objektivnog kompleksi mu izbijaju iz ušiju...
Da bude fer napisao bi nešto i o seronjama iz naših redova,ali danas su bili mirni... :ne zna:
pa da dobili ste na kraju gadne batine bar oni koji ni8su pobjegli.... mišo lanac je ostao i dobija je batine...
i kakva poljska?
od crnoga
05.02.2010., 15:52
Na slici je većina ljudi koji su tili posjetiti familiju u Beograd, šofer i 3 ''Bajakovljanina''... Zato baš nisu aktivni u Tornadu.
Ja isto želin da dođete u šta većem broju na Šubičevac i da se dobro izvriđamo međusobno. :tuctuc:
Nego evo opet link od ovih šta su otišli u Beograd, ako ga veliki brat ne makne, jer on ima osječaj da tako provociram, a ja samo imam želju da im to uspije pa evo neki naputci
http://img202.imageshack.us/img202/2081/funcutiubeograd.jpg
Mrav888
05.02.2010., 15:58
e da i8 sta ima tu licjemerno ako san rekao da je neko pobjega???znaci ako je neko bježa znaci to ne treba rec ili???
a daj molin te znaci ti si vidija i dozivija da je udrija nekoga lancen dok je ulazija a on kaze da je skoro bija u nesvisti pa koliko tu mora covik bit inteligentan da skuzi da lažes i kako te uopce vise nije sram pisati napravija si od miše lanca redikula i predmetom sprdnje,da san od jeba bi ti milu mater....
NEPODNOŠLJIVA LAKOĆA LAGANJA 1950
Vi ste Mišu Lanca godinama, vireći iz srpskih čmareva na internetu i polako gradeći mit o nepobjedivoj Torcidi, čak proglašavali izmišljenim likom. Toliko daleko je vaš izopaćeni um išao. I ovo prepucavanje ste amaterski počeli, stariplac je skenirao par fotki na kojima se baš ne vidi vaša bežanija i mislio još malo promijenit istinu o vašoj povijesti.
Jednostavno, ne mogu vjerovat da netko može toliko lagat, izvrtat činjenice i onda još druge optuživat za isto, kao neki ljudi u Torcidi. :ne zna::(
Ovo kaj spominješ o Miši Lancu je napisao Mucek, a ne ja. Pročitaj još jednom njegovo svjedočanstvo (http://www.forum.hr/showpost.php?p=24834147&postcount=706) i reci da je jako različito od Mišinog. :ne zna: ;)
Naravno da svaka osoba ima svoje subjektivno viđenje istog događaja, čak i kad nije riječ o jednom totalnom kaosu od masovne tučnjave. Ali šta ću ja tebi to tumačit, pa ti nemaš osnovnu školu završenu. :rolleyes:
Mrav888
05.02.2010., 16:11
NEPODNOŠLJIVA LAKOĆA LAGANJA 1950
Vi ste Mišu Lanca godinama, vireći iz srpskih čmareva na internetu i polako gradeći mit o nepobjedivoj Torcidi, čak proglašavali izmišljenim likom. Toliko daleko je vaš izopaćeni um išao. I ovo prepucavanje ste amaterski počeli, stariplac je skenirao par fotki na kojima se baš ne vidi vaša bežanija i mislio još malo promijenit istinu o vašoj povijesti.
Jednostavno, ne mogu vjerovat da netko može toliko lagat, izvrtat činjenice i onda još druge optuživat za isto, kao neki ljudi u Torcidi. :ne zna::(
Ovo kaj spominješ o Miši Lancu je napisao Mucek, a ne ja. Pročitaj još jednom njegovo svjedočanstvo (http://www.forum.hr/showpost.php?p=24834147&postcount=706) i reci da je jako različito od Mišinog. :ne zna: ;)
Naravno da svaka osoba ima svoje subjektivno viđenje istog događaja, čak i kad nije riječ o jednom totalnom kaosu od masovne tučnjave. Ali šta ću ja tebi to tumačit, pa ti nemaš osnovnu školu završenu. :rolleyes:
pa da nisan bas nesto skolovan,iman malo drukciiju skolu od tebe,pa naravno da ce ljudi mislit da je lik izmisljen nakon tvoje price o njemu....
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=17737
da nije ovo lik o kome se prica cilo vrime,izgleda mi luddd
pantagana1950
05.02.2010., 16:12
[QUOTE=Miškec lančić;24903783]
skupljali smo lovu i kod stolara izradili specijalizirane basebal palice sa kratkom drškom,ofarbane u crven-bijelo-plavu boju. Dio ekipe nosio je baš prave boksere(ne one od hidranta) razno razne šipkice i batinice,suzavce itd. Noževa nije bilo(hvala kurcu). Zašto smo bili tako naoružani? Jednostavno zato što smo znali da ćemo se najvjerojatnije sukobiti sa mnogo brojnijim neprijateljem.
Moram priznati da sam toga dana dosta pio,što od straha,što od uzbuđenja.Mlatio sam po nekoj jeftinoj verziji Vodke.Neću reći da sam popio litru,ali bilo je tu negdje. Čudno je kako se čovjek od uzbuđenja i straha ne može napiti:eek: Jeben je taj adrenalin..
Majke mi moje,vidio sam na svoje oči kako basebal palice pucaju na ljudskim glavama! Nevjerojatno! Boxerom u glavu i ništa....pola bočice suzavca i ništa. Jednog lika mlatilo je deset ljudi i nije pao,jednostavno je protrčao kroz nas! Bili smo svi u jebenoj krvi! "Nadrogirani su!" vikali su neki od naših. Moguće,neznam. Znam samo da su ispuštali neke čudne krikove...nešto slično ranjenom galebu...neznam kako bi to opisao [QUOTE]
ahahaha a Miše kralja, pripa se 90 u vrime hrvatske brace ic u Split!
Biće je i Mišo iša u Bg kao pit bull, a mi išli gori drhtat!
Purgeri svršavale vam delije i grobari kroz našu cilu zajedničku državu po gradu, išli ste u Bg i u St ko pudlice, u strahu, šta je bilo i logicno idete u goste jačima!
P.S. Spitka iz aviona se vidi da si ti napisa ovaj navijački ep:lol:
P.S. Spitka iz aviona se vidi da si ti napisa ovaj navijački ep:lol:
Jebiga, provalili ste me. :ne zna:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Očekujem navalu na psihijatriju u Firulama. :D
valsimot53
05.02.2010., 16:23
covjece, pa ni legendu svoje grupe ne znas?:ne zna:
covjek iz zanove generacije na privremenom radu u zg(č...e)
Nokaut Ned
05.02.2010., 16:27
http://torcida.org/forum/viewtopic.php?t=1965&view=previous&sid=69793670dd852fdad5ac922e748bcf2e
"Na tribinu ulazimo na silu kroz muriju jer se tovara skupilo opet pun ku*ac. Legenda Miso preko ograde lupa frajere lancem"
covjece, pa ni legendu svoje grupe ne znas?:ne zna:
covjek iz zanove generacije na privtemenom radu u zg(č...e)
bogami nisam znao,isprike :ne zna:
klaune nabavi zivot. zidov koji pokusava cili zivot dokazat purgerima da je jaci i veci purger od njih samih :lol:
samo da kvotan jos jednom pandura
nemoj podcjenjivati njegove zasluge (nevezano šta o njemu na osobnoj ili navijačkoj razini misliš) jer bi zakon odnosno posljednje izmjene i dopune zasigurno bile rigoroznije...
čovjek je jednostavno učinio sve da to tako ne bude i uspio je...
toliko ja o tome znam!
p.s. isto tako znam da njegova štorija o "Kineskom zidu" je legendarna u navijačkim krugovima, obzirom da sam tada bio neposredno blizu tog događaja ono šta on priča o tom događaju je nevjerovatno, ali blago rečeno nije istinito...
koji si ti klaun, nevjerovatno. pa ja samo neznan kako se ovin nasin da s tobon raspravljat. pa jel te sram? oce ti majka doc u zatvor sljedeci put kad te zatvore i pitat di je moj mali huligancic :D :D :D
klaune samo ti na jednom zahvaljujem. ovo vise necu ni citat. samo kad doden se izivciran kakvi moroni pisu. KLAUNE CIRKUS JE ZA TEBE
Aha, znači vama u prilog govori pandur, ma klanjam vam se... :lol::lol::lol:
Sa 14 godina još nisi naučio da panduriji ne smiješ vjerovat? Reci mami da prestane krivit profesore jer si tri puta pao razred u osnovnjaku. Mislim da dio krivice leži i na tebi...
Dosta je uzet ovo iz drugog topica, by spitka:
[B]To je priča koju je izvjesni murijak ispričao pred više nas. Em murijak nema motiva lagat, jerbo nije mlađahni internet huligan koji se nadmeće čiji tata je jači, em i nema maštu da smisli takvu priču iz ničega.
di si govno licemjerno
majka zidovka te odgojila da ne lazes, nemos tako, dolazi po tebe u zatvor s 30god., moras je slusat :lol:
Mišo :):D:lol::rofl::s:top::cerek:
Ma od mene imaš kilo pečenog kad se spustiš u toplije krajeve.
Zaboravio si napisat najvažniji detalj. Odkud ti lanac, gdje si ga nabavija :D
Mame su u Splitu su počele plašit malu djecu kad ne slušaju "Budi dobar ili će ti doć Mišo lanac"
Daj stavi koju sliku iz tog vremena kada si bio aktivan, da vidimo jesi li stvarno izgleda kao mješavina Danny DeVita i Chuck Norrisa :D
valsimot53
05.02.2010., 16:37
bogami nisam znao,isprike :ne zna:
sto se meni ispricavas ?to je tvoj suborac pa se ispricaj njemu , mozda je i tu na forumu:ne zna:
trebali ste napraviti akciju slicnu onoj bbb-a na partizan-zagreb (rukomet). nitko nista nije znao potpuno neocekivano je ekipa osvanula u beogradu...
ja koji uopce ne pratim puno navijace sam zna da bojsi putuju vlakom, policija je znala i docekala na granici, novinari su znali... ako se vec oces prepucavat na internetu, bar pisi polu istinu
sto se meni ispricavas ?to je tvoj suborac pa se ispricaj njemu , mozda je i tu na forumu:ne zna:
ma bezze,prican bedastoce
http://torcida.org/forum/viewtopic.php?t=1965&view=previous&sid=69793670dd852fdad5ac922e748bcf2e
"Na tribinu ulazimo na silu kroz muriju jer se tovara skupilo opet pun ku*ac. Legenda Miso preko ograde lupa frajere lancem"
hahaha to je to:lol::lol:
sa ovin je i trebalo sve završit:
--- ulomak iz knjige : 'Sjećanja jednog Ćifuta'-----
Krenuli smo prma Splitu sa tri busa.Sve prva ekipa , pravi fighteri k'o i uvijek.Već na naplatnim kućicama u Lučkom srećemo 4 busa sa pripadnicima 4.brigade koji su baš išli na neke vojne igre u Osijek.Nije nam puno trebalo.Ludi Štef iz Botinca odmah istrčava i zubima trga prednju gumu od busa da tovari ne mogu pobjeć.Ovi ne mogu vjerovat, usrali su se k'o grlice.Istčavamo nas 5-6 (više ne treba ) , okrećemo dva busa na bok, jednog po jednog vadimo van i razoružavamo(neki su i sami predali puške jer očito znaju s kim imaju posla).Oružje ne uzimamo jer purgeru su ionako samo šake dovoljne.Ostalu ekipu samo šamaramo , jer ipak su pomogli bbb-ima da obrane zemlju.I tak ti idemo dalje kroz Liku gdje nema nekih većih sranja.Prebili smo samo dva šiptara u Korenici jer je gamad u pekari nosila bijele kute.Kužiš,bijele? I tak pred Splitom , na Klisu preko cijelog brda razvijamo transparent 'dinamo svetinja'
1000 X 150 m koji se vidi s Visa ,ak' nije oblačno.I dan danas je tamo jer ga se tovari boje skinut.U grad ulazimo kroz ind. zonu i odmah idemo u Kaltenberg.Kad smo popili cijelo skladište nas par se odvojilo i krenulu pješke prema rivi.Normalno putem šoramo sve redom,razbijamo izloge,krademo po dućanima,karamo dalmatinke,zovemo lift pa bježimo...
Dolazimo do Starog Placa kad tamo imamo što i vidit.Joža,Bubi,Lojzek,Sroljo i ostali iz jezgre već su postavili plastični eksploziv u klub navijača.Al' nememo akumulator da aktiviramo.Normalno tovari su ga sami donjeli kad su vidili da je vrag odnio šalu.Kasnije je ( što ne mogu potvrdit ) ekipa iz Dubrave bagerom iskopala i temelje jer bbb svoj posao odrađuju do kraja.Premda je dogovor bio da se mi svi ( 15 000 ljudi ) nađemo na rivi , morao sam požurit nać se sa frendovima(braćom) iz Izraela,koje sam upoznao u Armeniji na SP u hokeju na travi.I oni mi pričaju da cijelo jutro tuku Torcidu i da se moraju odmorit jer je Davidu nokat na malom prstu urasao u meso pa ga boli,a i Joshuu bole kurje oči pa ne može više cipelarit.
Na tekmi standardno:navijali smo 2 sata prije tekme, onda smo uletili u teren , otišli na sjever i potjerali gamad s tribine jer smo htjeli navijat sa sjevera.Dobili smo 4-0 , sve u svemu prosječno gostovanje.
:rofl::rofl:
tableta
05.02.2010., 16:49
Mišo :)
Mame su u Splitu su počele plašit malu djecu kad ne slušaju "Budi dobar ili će ti doć Mišo lanac"
:s:s:s:rofl::rofl::rofl::rofl:
Mene samo zanima kako to da poslin ovakvog rasturanja svega živog po Splitu niste onda dolazili svaki idući put ko pitbulovi čak i bez lanca:D. Di ste idućih 15 god šta se dogodilo mišo iša u mirovinu ili :ne zna:
casual_firm
05.02.2010., 16:50
:Pop:
dite grada
05.02.2010., 16:57
Nego evo opet link od ovih šta su otišli u Beograd, ako ga veliki brat ne makne, jer on ima osječaj da tako provociram, a ja samo imam želju da im to uspije pa evo neki naputci
a što ti trabunjaš o nekin funcutima u bg,pa zna se s kin i kako su došli u beograd njih sedmorica,ne pričaj gluposti kad se sve zna,ama baš sve,samo što 90 posto scene misli da je onako kako piše u novinama,a nije!
i nemoj me citirati
Još bi nadopunio:Mišo Lanac fenomenalno svira klavir¸odlično vozi avion¸svjetski prvak je u skijanju.A o njegovom ljubavnom životu nije ni vrijeme ni mjesto da raspravljamo
ŽUTI MRAVI
05.02.2010., 17:14
...
Pročitajte sad moju, pa Mišinu, pa Mucekovu verziju cijelog kineskog zida, pa Valsimotovu, pa usporedite. Slažu se maksimalno, dok vi tvrdite da ste nas rastjerali za dvije minute i gazili po hasutorima Spinuta.
I nakon svega se ne sramite svoje laži, nego još potencirate priču. Kakvi klaunovi. :rolleyes:
Uhvatili ste se tog ulaska na tribinu, koji se razlikuje od verzije do verzije, pa pročitajte što smo rekli i je li to zaista toliko različito. :kava:
Mucek:
-grupiramo se opet pred samim ulazom na gostujuću tribinu, neki domaci se kroz murju (nekoliko njih) zaletavaju onak pojedinacno - dobijaju jako jer smo sad skoro svi bili naoružani svime što smo skupili u zadnjih pola sata...ubrzo se opet skupio narod sa svih strana pa murja u panici otvara vrata i tjera nas unutra bez pretresa ili drapanja karata...mišo lanac ostaje medju zadnjima, zalece se na narod, dobija nekoliko udaraca i murja ga gura unutra...u takvoj panici da je i taj legendarni lanac ušao s njim na tribinu (vidio svojim očima)
Ja
Na tribinu ulazimo na silu kroz muriju jer se tovara skupilo opet pun ku*ac. Legenda Miso preko ograde lupa frajere lancem, a na tekmi umjesto sala siri lanac... Sukob je na tekmi nastavljen verbalno, dosli su nasi nakon mucenja u Kninu, a dolaze i Dinamovci iz Hercegovine i Dubrovnika (koje je Torcida napala i uzela im transparent), te svi slozno s jugozapada skandiramo nasoj braci Dalmatincima: 'Partizani'!!!
Mišo
Iz očajne i po mene pogibeljne situacije spasio me ni manje ni više nego neki drot! I to jebena seljačina,koda je došao iz centra Banja LUke! Brčine do poda i nekih stotinjak kila! Podigao me sa poda ko neku čačkalicu i bacio kroz kordon policije koja je bila na ulasku u stadion. Pri tome je još i izvrijeđao prisutne tovare,kao kako možete vas sto na jednoga. Nije niti sam znao kakvog je debila spasio! U svemu tome najveća je ironija da me progurao kroz sav kordon osiguranja i murije sa lancem obmotanim oko ruke! jednostavno nisu imali vremena uzeti mi ga,tolika je frka i strka bila!
[B]
di si govno licemjerno
majka zidovka te odgojila da ne lazes, nemos tako, dolazi po tebe u zatvor s 30god., moras je slusat :lol:
Aha, Mišo Lanac laže, a Suza na Oko je zasigurno u pravu kad kaže:
p.s. isto tako znam da njegova štorija o "Kineskom zidu" je legendarna u navijačkim krugovima, obzirom da sam tada bio neposredno blizu tog događaja ono šta on priča o tom događaju je nevjerovatno, ali blago rečeno nije istinito...
Neki jebeno talentiran mladić taj Mišo Lanac kad izmisli ovakvu priču iz ničeg. Ma ne, to sam zapravo bio ja. :rofl:
Veliki vladar
05.02.2010., 17:27
a što ti trabunjaš o nekin funcutima u bg,pa zna se s kin i kako su došli u beograd njih sedmorica,ne pričaj gluposti kad se sve zna,ama baš sve,samo što 90 posto scene misli da je onako kako piše u novinama,a nije!
i nemoj me citirati
Gle nisan se ima namjeru javljati na ovu temu...misljenja sam da bi bili 100% uspjesniji da su policiju doveli na gotov cin (tj. da policija procjeni da je manji rizik iste osiguravat u dvorani nego ih vracati nazad ili ne pustiti).....al i ovo definitivnio zasluzuje postovanje,momci su probali ovako,nisu uspili i sada znaju za sljedeci put.......l i zadnji put si pisa o nekom putovaju s busom i igracima,sta je apsolutna laz.ne znam koliko moras biti iskompleksiran da tako nesto izmisljas (uvik je par pojedinaca putovalo s igracima,al to se NE RACUNA)......mislin jebe me se, hranite se lazima kad nemate cime,al onda triba pazit da te realnost ne udari u glavu :mig:
Svi spominju lanac¸a šta je bilo sa hlačama?Jesu li i one ušle na jug?
tek sad ode sve u kurac :facepalm:
U ovoj situaciji ni Mišo sa dva lanca ne bi pomoga :D
Mišo je miš iz uja:kava:
mi imamo Ramba iz solina taj je kroz zagreb isa jednon rukon zavezanon za nogu i tako mlatia purgere po dva tri u isto vrime,a cilo vrime cilin puten jednog jadnog boysica nosia u zubima...
reka bi ti sad svasta tipa crkni zidove sporki lazljivi kako te nije sram obicna si spodoba koju da se pljune posvetia bi joj previse paznje al ipak si ti skolovan i po tebe mama u policiju dolazi pa necu jer ces me jadnog oprat kako nisan skolovan pa da zato mama ne dolazi po mene ko mi je kriv.jasno je da svima da ulazis u godine i da tvoja bolesna ambicija nema kraja mozda su sve ove lazi samo pripremanje naroda na hrpu lazi koje ce spitka iznijeti u svojoj autobiografiji koja ce se zvat jak,jaci,najjjjjaci...
da oce dat bog da se sretnemo digod sugo pa ces vidit ko je ko misu mali ruzni..da znan da neces prijavit ko onaj vas glusic picka pokojnog marina dosa bi ti isprid kuce zarobia te i napravia od tebe jos vecu zvijezdu interneta vecu nego jesi ako je to moguce...covjeca ribice,tarantelo dolijat ces ti...jeben ti mater gubo taman san bija udria trubu sad me sve pustilo od zivaca
Daj se smiri dečec, popuši još jednu trubu, jer što ste tražili, to ste dobili. I tako je uvijek u našim sukobima. I na netu i u stvarnosti. Od kineskog zida do Brinja. Odmah sam vam rekao da vam nije pametno potencirat tu priču o kineskom zidu jer je to objektivno jedna vaša velika sramota. A vi krenuli s izmišljotinama i režiranim fotkama u stilu TV Beograd.
A posebno je sramota kada se uzme u obzir vaša i srpska mitomanija (čudno je kako se slažu) da smo mi bili peta, a vi prva ili druga grupa u Jugi. Još je čudnija činjenica da to nije bila niti prva ekipa pete grupe u Jugoslaviji. Nego uglavnom klinci.
A ti svoju hrabrost pokaži drugi put kad sretneš BBB. Ili si i ti jedan od tipičnih tovara koji je prestao s tekmama s 23 godine i sad živi u prošlosti i na internetu.
Ako me želiš posjetit, nema problema, poslat ću ti i adresu na pm. Da se ne izgubiš u velikom Zagrebu. Znaš ti dobro da se ja vas ne bojim, i to sam pokazao puno puta. I tko zna, možda već ovog proljeća dokažem opet. A to što vi mene mrzite iz jednog jednostavnog razloga, a to je da vam pokušavam ukazat na neke činjenice koje ruše vaše mitove je samo vaš problem i ničiji više. :rolleyes:
ajmobijeli
05.02.2010., 17:34
Na slici je većina ljudi koji su tili posjetiti familiju u Beograd, šofer i 3 ''Bajakovljanina''... Zato baš nisu aktivni u Tornadu.
Ja isto želin da dođete u šta većem broju na Šubičevac i da se dobro izvriđamo međusobno. :tuctuc:
njih 7 doputovalo sto AUTOMOBILIMA sto vlakom?? sto je svaki isa sa svojim autom ili???:ne zna:
Mišo Lanac
05.02.2010., 17:35
A to što vi mene mrzite iz jednog jednostavnog razloga, a to je da vam pokušavam ukazat na neke činjenice koje ruše vaše mitove je samo vaš problem i ničiji više. :rolleyes:[/QUOTE]
A sad nam lipo svima ovde reci zašto te tvoji ne vole?
vazajac
05.02.2010., 17:35
ahahahahahahaaaa:lol::lol::lol::lol::lol:
Ne vjerujem kakav si ti jazavac... Daaaa, to je drito mišo lanac.... :rofl:
ahahahahahahaaaa:lol::lol::lol::lol::lol:
Ne vjerujem kakav si ti jazavac... Daaaa, to je drito mišo lanac.... :rofl:
blow me :top:
vazajac
05.02.2010., 17:39
blow me :top:
ajme kakav blam prika :brukica:
A sad nam lipo svima ovde reci zašto te tvoji ne vole?
Mene moji ne da vole, nego obožavaju.:rofl:
Kad se uzmu u obzir sve okolnosti, posebno tvrdoglavost i moj dug jezik, a i neki drugi nezanemarivi faktori, mislim da sam sasvim lijepo popularan u grupi. :cerek:
A mislim da i u Splitu imam jedan sasvim solidan Fan Club, od ljudi koje svoje navijačko djelovanje ne vežu isključivo za internet i koji znaju cijenit neke stvari. :kava:
ajme kakav blam prika :brukica:
http://www.youtube.com/watch?v=-XDT3vYToBc :p
vazajac
05.02.2010., 17:47
Koji su ovi tovari mrtvi, al mrtvi jazavci. Dovži kad prdne na wc-u u Splitu se bura digne. Nikad nigdje nisam vidio da se neko toliko trsi nešto dokazat i pokazat na netu, ko ove tovarske internet trupe. to se priče pišu od kilometar, radi fotošop, to se trube za smirenje moraju palit... Jednostavno, vi ste toliki ovisnici o tome šta drugi misle o vama da je to tako bijedno da mi vas je žao.
Stara kljusina po cijeli dan drka kurac na poslu i smišlja kako da vam digne živac, a vi se baš svaki put uzjebete ko zadnji junferi na svaku rečenicu. Te, lala, te žuti mravi, te gmaz88... onda onaj jazavac vudu odmah trči i poziva obe strane na objektivnost ko jebeni gandi... :rofl:
Mišo Lanac
05.02.2010., 17:47
Mene moji ne da vole, nego obožavaju.:rofl:
Kad se uzmu u obzir sve okolnosti, posebno tvrdoglavost i moj dug jezik, a i neki drugi nezanemarivi faktori, mislim da sam sasvim lijepo popularan u grupi. :cerek:
A mislim da i u Splitu imam jedan sasvim solidan Fan Club, od ljudi koje svoje navijačko djelovanje ne vežu isključivo za internet i koji znaju cijenit neke stvari. :kava:
stara ekipa bbb nema baš lijepo mišljenje o tebi,a vjeruj mi puno ih znan
stara ekipa bbb nema baš lijepo mišljenje o tebi,a vjeruj mi puno ih znan
Reče čovjek koji se registrirao kao Mišo Lanac. :lol:
Ne znaš jesi ozbiljniji ili vjerodostojniji. :rofl:
I još nešto, nađi mi Boysa koji će posvjedočit o trenutku kad sam kao navijač ispao pička, bilo da se radi o protivničkim navijačima ili muriji i častim te večerom u Esplanadi ili bilo gdje po tvom izboru. A imam iza sebe 25 godina navijačke karijere.
Isto tako, nađi mi Torcidaša koji će posvjedočit da sam prema njemu ispao pička ili da se nisam držao nekih navijačkih kodeksa i slijedi ista nagrada. ;)
Koji su ovi tovari mrtvi, al mrtvi jazavci. Dovži kad prdne na wc-u u Splitu se bura digne. Nikad nigdje nisam vidio da se neko toliko trsi nešto dokazat i pokazat na netu, ko ove tovarske internet trupe. to se priče pišu od kilometar, radi fotošop, to se trube za smirenje moraju palit... Jednostavno, vi ste toliki ovisnici o tome šta drugi misle o vama da je to tako bijedno da mi vas je žao.
Stara kljusina po cijeli dan drka kurac na poslu i smišlja kako da vam digne živac, a vi se baš svaki put uzjebete ko zadnji junferi na svaku rečenicu. Te, lala, te žuti mravi, te gmaz88... onda onaj jazavac vudu odmah trči i poziva obe strane na objektivnost ko jebeni gandi... :rofl:
Ja njih uopće ne provociram i ne dižem im namjerno živac. Možda ponekad kad odgovaram na tuđe bljuvotine. Ali u načelu, želim otvoreno popričat o svemu vezano uz navijače, i nije moj problem što s njihove strane imam uglavnom katastrofalno glupe sugovornike. Čast nekolicini izuzetaka.
Istina je da se jednostavno ne mogu suzdržat da im ne odgovorim kad nekaj naseru, iako znam da će to kod njih izazvat masovnu histeriju.
Gledao sam one fotke njihove verzije kineskog zida cijelu subotu i nedjelju i mislio sam si "Ma neću, ko ih jebe!", ali onda krene njihovo izdrkavanje i laganje u serijama, praćeno lošim forama i ruganjem. :rolleyes: I onda, jebiga, odgovorio sam, iako sam znao da će sve otić u kurac... :D
Ali nije mi žao, jer ovaj post Miše Lanca je nešto najbolje što se dogodilo hrvatskom navijačkom internetu. :top::top::top:
Miškec lančić
05.02.2010., 18:08
Bok ljudi,po drugi put! :p
Nisam mislio više gnjavit,al nemrem se oduprijet dojmu! Jako mi je smiješno kad vidim da se i nakon 20 godina BBB i Torcida prepucavaju ko mlade junferice ko je koga nabio,ko je poharao čiji grad itd. a u tome svemu glavnu riječ vodi "Spitka" :lol:
Bože,kako je nogomet dobra stvar! :cerek:
Znam da vam svima Spitka(inače svi znamo o kome se radi ali zbog glupe murije bolje je ne spominjati) djeluje pomalo retardirano i maloumno,što on ustvari i je!¨:lol::rofl:
Šalu na stranu,o "Spitki" kao o mom starom frendu mogu reći samo sve najbolje!Naravno,vi to ne možete ni znati jer ga niste niti upoznali,a uz to i pripadnik je vama najomraženije navijačke skupine(BBB),ali vjerujte mi radi se o fenomenalnom tipu,jebenom šaljivđiji i jebenom idiotu(u pozitivnom smislu naravno)
Isto tako,sigurno niste znali da je dotični ridikul :lol: sudjelovao u mnogim oštrim tučnjavama,bio organizator mnogih prepada na druge navijačke skupine i sa sigurnošću mogu reći da nitko u ovoj jebenoj državi ne pogađa preciznije murjačku ludaru kamenom na 50 metara! :cerek:
U navijačkom,huliganskom smislu,Spitka zaslužuje poštovanje bilo koje navijačke skupine. To što vas podjebava i nervira,to radi iz samo njemu poznatih razloga.Nama je to svima smiješno,ali on je jednostavno takav lik,pun neke jebene energije. Jedan od glavnih ljudi u borbi za povratak imena Dinamo,sigurno.Ostavili smo tamo i dušu i tijelo. Nego,da vi nebi slučajno pomislili da smo ja i Spitka nekakve ofucane pederčine,neću ja njega više branit,nek se brani sam! Ko ga jebe!:top:
Moram ići sad,moja brkata žena jebe me u mozak! :ne zna:
haahaha spitka hvali sam sebe,kakav vrh :rofl::rofl::rofl::rofl:
Bok ljudi,po drugi put! :p
Nisam mislio više gnjavit,al nemrem se oduprijet dojmu! Jako mi je smiješno kad vidim da se i nakon 20 godina BBB i Torcida prepucavaju ko mlade junferice ko je koga nabio,ko je poharao čiji grad itd. a u tome svemu glavnu riječ vodi "Spitka" :lol:
Bože,kako je nogomet dobra stvar!
Znam da vam svima Spitka(inače svi znamo o kome se radi ali zbog glupe murije bolje je ne spominjati) djeluje pomalo retardirano i maloumno,što on ustvari i je!¨:lol:
Šalu na stranu,o "Spitki" kao o mom starom frendu mogu reći samo sve najbolje!Naravno,vi to ne možete ni znati jer ga niste niti upoznali,a uz to i pripadnik je vama najomraženije navijačke skupine(BBB),ali vjerujte mi radi se o fenomenalnom tipu,jebenom šaljivđiji i jebenom idiotu(u pozitivnom smislu naravno)
Isto tako,sigurno niste znali da je dotični ridikul :lol: sudjelovao u mnogim oštrim tučnjavama,bio organizator mnogih prepada na druge navijačke skupine i sa sigurnošću mogu reći da nitko u ovoj jebenoj državi ne pogađa preciznije murjačku ludaru kamenom na 50 metara! :cerek:
U navijačkom,huliganskom smislu,Spitka zaslužuje poštovanje bilo koje navijačke skupine. To što vas podjebava i nervira,to radi iz samo njemu poznatih razloga.Nama je to svima smiješno,ali on je jednostavno takav lik,pun neke jebene energije. Jedan od glavnih ljudi u borbi za povratak imena Dinamo,sigurno.Ostavili smo tamo i dušu i tijelo. Nego,da vi nebi slučajno pomislili da smo ja i Spitka nekakve ofucane pederčine,neću ja njega više branit,nek se brani sam! Ko ga jebe!:top:
Moram ići sad,moja brkata žena jebe me u mozak! :ne zna:
E sad si zajebo Mišo. Sad su 110% uvjereni da si ti zapravo ja. :lol::rofl:
Nisi niti svjestan kako njihov mozak funkcionira. Evo, mali je već to napisao.
Morat ćeš defintivno u Split na promociju u KN Torcida da dokažeš da stvarno postojiš.
A i inače bi se mogao malo aktivirat. Čeka te mjesto za Osijek. Kohorta je rekla da si mrkla pičketina. :D
Miškec lančić
05.02.2010., 18:18
Pa to mi je i bio cilj! :lol::lol::lol: kak ti se da uopće s njima zajebavat? :confused:
E sad si zajebo Mišo. Sad su 110% uvjereni da si ti zapravo ja. :lol::rofl:
Nisi niti svjestan kako njihov mozak funkcionira. Evo, mali je već to napisao.
Morat ćeš defintivno u Split na promociju u KN Torcida da dokažeš da stvarno postojiš.
A i inače bi se mogao malo aktivirat. Čeka te mjesto za Osijek. Kohorta je rekla da si mrkla pičketina. :D
haha,mali :rofl::rofl: aj bar to nisam
ja se samo zekim,kaj si zabrijal
ah ti starci
pantagana1950
05.02.2010., 18:21
Ahahahaha ovo le ludilo!
Bok MIšo!
Reci ti naMa kako si? Čime se baviš i oćeš li se vratit na našu navijačku scenu.
Baš nam je drago svima šta si pozitivan:cerek::cerek:
Dođi nam u Split i bit ćeš uvik počašćen obečajemo ti! Ako možeš odgovorit na par pitanja:
Di si kupija one gaće na dalmatinca, to je u Splitu trenutno jako tražena roba u gradu, i šta je bilo s lancem, je li ga imaš još?
Ma za Spitku svi znamo da je veeeeliki šaljivđija! Momak je nevjerovatno duhovit, ikona Zagreba i dostojno predstavlja sve BBB-e. Ubiti on je prava slika BBB-a i svaka vam čast! Pravo nam je svima pokaza u svezi kineskog di smo svi bižali kao miševi. Jaooooooooooooo. A ko nebi kad ste bili tu Vi gospodine Lanac i gospodin Spitka za kojeg imate samo riječi hvale!
Gospodine Lanac VOLIMO VAS!
vi niste normalni u picku materinu, kad moram psovat
uglavnom vi nakon 8 godina konstantnog igranja goodyear lige i bezbroj utakmica s zvezdon i partizanon se skupite za bg, dok smo mi u našoj prvoj i zadnjoj sezoni goodyear lige odradili zvezdu i partizan :kava: :D
pantagana1950
05.02.2010., 18:35
Gospodine Lanac, kad ste već ovdje moram iskoristit priliku.
Da li ste ostali u kontaktu sa Pakijem, mislim englezom, englezom:mig:
http://img300.imageshack.us/img300/8375/zgmoldschool0031ca.jpg
Jel još ima ovu kapu na brazil:confused:
Recite mi jeste li ovo Vi iza Pamele obučeni u dalmatinca, to još nismo sigurni?
Kako ste dospjeli tu? Jeli vam lanac pomogao?
http://img522.imageshack.us/img522/8278/thumbnail006.jpg
Mišo Lanče još jednom pozdrav:cerek: I poljubite mi ćifuta kad ga vidite, ćifut je kralj:lol:
dite grada
05.02.2010., 18:49
uglavnom vi nakon 8 godina konstantnog igranja goodyear lige i bezbroj utakmica s zvezdon i partizanon se skupite za bg, dok smo mi u našoj prvoj i zadnjoj sezoni goodyear lige odradili zvezdu i partizan :kava: :D
a hemofarm i fmp? ja mislin da ste i to...:kava: :D
ugl. niste se pofalili sa respektabilnon ''akcijon'' kada ste prije tjedan dana,manje više,vas 30-40(mlađih) uputilo na košarkašku utakmicu šibenik i još neki zd klub,čini mi se da je borik,i dečkićima od 13-14-15 god koji su došli mirno odigrati turnir,jebali i mrtvo i živo,i bežigradsko i srpsko i talijansko i popljuvali,izgađali upaljačima te iste dječake ko da su došli u srid beograda,a ne u susjedni nan šibenik...koja BIJEDA,koji KOMPLEKSI!!
Gospodine Lanac¸dođite kod nas na maskembal.Vidim odjeća vam neće biti problem.Za lanac ¸naravno¸ trebat će te izvaditi oružani list
Iz iste knjige izdvojio bih i osvrt objektivnog bbb sa puta u Pariz:
Pripreme za ovu tekmu počele su samo dan-dva prije polaska jer već nam je dosta putovanja po Evropi.Kužiš , to nam je već treće finale lige prvaka u zadnje četiri godine(da nismo nesretno ispali prije dvije godine od Čeha iz Pertadrnovice bilo bi četvrto,al' to je Štimac sredio) tak da smo se malo zasitili tih papaka iz Engleske,Njemačke,Italije...A i svi znamo da se najbolji nogomet igra na Hitrec-Kacijanu ispod istočne tribine.(Već dvije godine ljudi iz Ajaxa snimaju našu omladinsku školu da tak nešto naprave u Amsterdamu , a svi znamo kak' je prošla prva ekipa Ajaxa kad je igrala sa našim limačima do 14 god.)
Krenuli smo sa 260 buseva samo,jer je puno ljudi iz udruge Iskorak moralo je ostat u Zagrebu zbog nekog skupa na Zrinjevcu, nažalost i puno ekipe iz jezgre je ostalo jer su stvarno duboko u tome.No nama koji smo išli to nije smetalo jer ipak kužimo kad netko ima prioritete u životu.U svakom slučaju bilo nam je bolje nego onima što su išli avionom jer im je crko pa ga je par jačih dečki vuklo po Plesu dok ga nije upalilo.Nažalost jednom dečku iz Dubrave su pukli hozntregeri(naramenice,tirake) dok je gurao avion pa je morao odustat od puta.I bolje za njega jer je ionako imao proljev(samo dva puta se usro dok je potvrđivao karte).
Prva sranja počinju na Bregani kad je vođa puta zapeo u kemijskom WC u busu, a sve putovnice su bile kod njega.I nije bilo drugog nego po gasu i kroz spuštenu rampu.Slovence su već evakuirali jer su znali da dolazimo.
Put kroz Deželu protiče mirno, uglavnom gledamo Oprah show(Bobi ima sve epizode snimljene) i slušamo Ivu Robića.Idemo preko Austrije da i njima jebemo majku.Neredi počinju čim smo došli u Austriju.Kako ta gamad po ljeti tovarima puni apartmane na moru morali smo ih odmah napast čim smo ih vidili.Izlećemo iz busa ( dečki iz Čučerja ostaju gledat telku,jer u Čučerju signal nije baš najbolji pa moraju iskoristit svaki trenutak dok imaju priliku, a i sumještanima moraju prepričat šta su vidili na TV Panasonik), lomimo sve pred sobom i učimo glupe jodlere kak' se pjevaju zagrebačke popevke.Italija je također gorila, ali o tome bi drugi više mogli reć' jer mi iz jezgre smo u Metrou(u Grazu) dobili kataloge donjeg rublja pa smo drkali na zadnjem sjedalu.Koje pičke?!Nemreš vjerovat.Ulazimo u Francusku,nigdje nikog.Valjda su čuli da dolazimo.
pa ovo je legendarno:rofl::rofl::lol::lol:
Pripreme za ovu tekmu počele su samo dan-dva prije polaska jer već nam je dosta putovanja po Evropi.Kužiš , to nam je već treće finale lige prvaka u zadnje četiri godine(da nismo nesretno ispali prije dvije godine od Čeha iz Pertadrnovice bilo bi četvrto,al' to je Štimac sredio) tak da smo se malo zasitili tih papaka iz Engleske,Njemačke,Italije...A i svi znamo da se najbolji nogomet igra na Hitrec-Kacijanu ispod istočne tribine.(Već dvije godine ljudi iz Ajaxa snimaju našu omladinsku školu da tak nešto naprave u Amsterdamu , a svi znamo kak' je prošla prva ekipa Ajaxa kad je igrala sa našim limačima do 14 god.)
Krenuli smo sa 260 buseva samo,jer je puno ljudi iz udruge Iskorak moralo je ostat u Zagrebu zbog nekog skupa na Zrinjevcu, nažalost i puno ekipe iz jezgre je ostalo jer su stvarno duboko u tome.No nama koji smo išli to nije smetalo jer ipak kužimo kad netko ima prioritete u životu.U svakom slučaju bilo nam je bolje nego onima što su išli avionom jer im je crko pa ga je par jačih dečki vuklo po Plesu dok ga nije upalilo.Nažalost jednom dečku iz Dubrave su pukli hozntregeri(naramenice,tirake) dok je gurao avion pa je morao odustat od puta.I bolje za njega jer je ionako imao proljev(samo dva puta se usro dok je potvrđivao karte).
Prva sranja počinju na Bregani kad je vođa puta zapeo u kemijskom WC u busu, a sve putovnice su bile kod njega.I nije bilo drugog nego po gasu i kroz spuštenu rampu.Slovence su već evakuirali jer su znali da dolazimo.
Put kroz Deželu protiče mirno, uglavnom gledamo Oprah show(Bobi ima sve epizode snimljene) i slušamo Ivu Robića.Idemo preko Austrije da i njima jebemo majku.Neredi počinju čim smo došli u Austriju.Kako ta gamad po ljeti tovarima puni apartmane na moru morali smo ih odmah napast čim smo ih vidili.Izlećemo iz busa ( dečki iz Čučerja ostaju gledat telku,jer u Čučerju signal nije baš najbolji pa moraju iskoristit svaki trenutak dok imaju priliku, a i sumještanima moraju prepričat šta su vidili na TV Panasonik), lomimo sve pred sobom i učimo glupe jodlere kak' se pjevaju zagrebačke popevke.Italija je također gorila, ali o tome bi drugi više mogli reć' jer mi iz jezgre smo u Metrou(u Grazu) dobili kataloge donjeg rublja pa smo drkali na zadnjem sjedalu.Koje pičke?!Nemreš vjerovat.Ulazimo u Francusku,nigdje nikog.Valjda su čuli da dolazimo.
ima li itko onaj izvjestaj g€rile na putu za francusku(nisam siguran)
onaj je tek legendaran
Kacunar
05.02.2010., 19:06
hahahahahaaha prejako :lol::lol:
anarh1912*
05.02.2010., 19:15
--- ulomak iz knjige : 'Sjećanja jednog Ćifuta':D
Krenuli smo prma Splitu sa tri busa.Sve prva ekipa , pravi fighteri k'o i uvijek.Već na naplatnim kućicama u Lučkom srećemo 4 busa sa pripadnicima 4.brigade koji su baš išli na neke vojne igre u Osijek.Nije nam puno trebalo.Ludi Štef iz Botinca odmah istrčava i zubima trga prednju gumu od busa da tovari ne mogu pobjeć.Ovi ne mogu vjerovat, usrali su se k'o grlice.Istčavamo nas 5-6 (više ne treba ) , okrećemo dva busa na bok, jednog po jednog vadimo van i razoružavamo(neki su i sami predali puške jer očito znaju s kim imaju posla).Oružje ne uzimamo jer purgeru su ionako samo šake dovoljne.Ostalu ekipu samo šamaramo , jer ipak su pomogli bbb-ima da obrane zemlju.I tak ti idemo dalje kroz Liku gdje nema nekih većih sranja.Prebili smo samo dva šiptara u Korenici jer je gamad u pekari nosila bijele kute.Kužiš,bijele? I tak pred Splitom , na Klisu preko cijelog brda razvijamo transparent 'dinamo svetinja'
1000 X 150 m koji se vidi s Visa ,ak' nije oblačno.I dan danas je tamo jer ga se tovari boje skinut.U grad ulazimo kroz ind. zonu i odmah idemo u Kaltenberg.Kad smo popili cijelo skladište nas par se odvojilo i krenulu pješke prema rivi.Normalno putem šoramo sve redom,razbijamo izloge,krademo po dućanima,karamo dalmatinke,zovemo lift pa bježimo...
Dolazimo do Starog Placa kad tamo imamo što i vidit.Joža,Bubi,Lojzek,Sroljo i ostali iz jezgre već su postavili plastični eksploziv u klub navijača.Al' nememo akumulator da aktiviramo.Normalno tovari su ga sami donjeli kad su vidili da je vrag odnio šalu.Kasnije je ( što ne mogu potvrdit ) ekipa iz Dubrave bagerom iskopala i temelje jer bbb svoj posao odrađuju do kraja.Premda je dogovor bio da se mi svi ( 15 000 ljudi ) nađemo na rivi , morao sam požurit nać se sa frendovima(braćom) iz Izraela,koje sam upoznao u Armeniji na SP u hokeju na travi.I oni mi pričaju da cijelo jutro tuku Torcidu i da se moraju odmorit jer je Davidu nokat na malom prstu urasao u meso pa ga boli,a i Joshuu bole kurje oči pa ne može više cipelarit.
Na tekmi standardno:navijali smo 2 sata prije tekme, onda smo uletili u teren , otišli na sjever i potjerali gamad s tribine jer smo htjeli navijat sa sjevera.Dobili smo 4-0 , sve u svemu prosječno gostovanje.
:rofl::rofl::rofl:ajme meni nije mi dobro,ajme meni nije mi dobro:lol::lol::lol:
Sbk1983
05.02.2010., 19:36
ugl. niste se pofalili sa respektabilnon ''akcijon'' kada ste prije tjedan dana,manje više,vas 30-40(mlađih) uputilo na košarkašku utakmicu šibenik i još neki zd klub,čini mi se da je borik,i dečkićima od 13-14-15 god koji su došli mirno odigrati turnir,jebali i mrtvo i živo,i bežigradsko i srpsko i talijansko i popljuvali,izgađali upaljačima te iste dječake ko da su došli u srid beograda,a ne u susjedni nan šibenik...koja BIJEDA,koji KOMPLEKSI!!
I usput ih dobro "iscipelarili" :kava: Ne pisi gluposti .... Mislim da je to vama vise svojstveno,jer ipak za fight sa Funcutima zove se okolna Torcida :flop:.. To dovoljno govori...
P.S...Slucaj "dvoranskog" PH...
idemo, opet bacam sjeme razdora na forumu, previše ste se umirili za jedan dan...
http://img203.imageshack.us/img203/1746/kockanje.jpg:D
u duši Funcut (http://www.youtube.com/watch?v=JLqcPmQ2cH4)
"život nam je fajtanje
Šubićevac kockanje
Solaris je cuga i to je sve
Baldekin ludovanje"
da vas sad čujemo :kava:
pa ko sad o tome prica, a i najveca budala zna da se na tu utakmicu islo ne zbog borika i zd-a vec zbog uprave koja je od šibenke napravila sprdačinu, a to sta ti kažeš da smo castili vase igrace odnosilo se na upravu...a kompleksi prema zadru... :confused: :rolleyes:
vi izdala hrvatsko bračo zbog paki,al bila dobra dobra fighting...
http://img42.imageshack.us/img42/3446/hajdukdinamo1218919901a.jpg
mišokos:top:
nadrkani
05.02.2010., 20:35
Boxs... :rofl:
Dečec se čitavo vrijeme pisanja pravi pametan,a to je obični 21-godišnji mrtvi jazavac!
Sumnjao sam i prije,ali danas se pokazao u pravom svjetlu...
Boxs sad jedino možeš napravit novi nick pa počet ispočetka pisat jer te nitko više ne shvaća ozbiljno... :mig:
Žuti mravi pičke materine...veliki huligančići,prijete se spitki koji vas izjebe svaki,al baš svki put ovdje na forumu...
Niskointeligentni mravi...
Mislim,šta reć o ovoj priči žutog mrava...
neposredno prije utakmice nasa ekipa ide u obilazak trazit aryan army dok ovi(udruzeni s nekin likovima prebildanim koji brekcu i govore jasno i glasno daj sal skidaj dres pitaj boga koji su) izlaze iz pothodnika i napadaju istina puno vecu skupinu koja bizi(tu se vidilo kakvi su neki i od onda nemaju pravo glasa,i napomena da su bili 99% organiziranim dolaskom pristigli navijaci) al ostajemo nas par mladih svi pusimo gadno al po meni junacki ostali smo na mistu ima je svak bocu u ruci okruzili su nas ko skodajte salove D*** udrija u smij ka jeste vi ludi oni po nama mi po njima pribilo nas izbolo nozevima i bok(napomena da san ja tad ima 15god)
di smo mi tu popusili,sta oni nama nisu dosli tako???
I onda još pita di su oni tu popušili... :rofl:
Tu se vidi sav njihov mentalni sklop...
Svaka čast pojedincima koji su ostali,ali većina pobjegne i onda se još pitaju di su popušili...pa ja ću vrisnut...
Pokušaji humora gmaza i sličnih...ajme meni nije mi dobro... :rofl:
zcb covik,ti si mi drag i sve,znam da su ovo tvoji,al morao sam...
since07
05.02.2010., 20:36
I usput ih dobro "iscipelarili" :kava: Ne pisi gluposti .... Mislim da je to vama vise svojstveno,jer ipak za fight sa Funcutima zove se okolna Torcida :flop:.. To dovoljno govori...
P.S...Slucaj "dvoranskog" PH...
Misliš na onaj fajt kod lidla kad ste doveli tipove iz teretane koji ni ne znaju što su to funcuti :rolleyes:
ajde molin te reci mi odakle ti to aj molin te?
Uvijek istok
05.02.2010., 20:44
vi izdala hrvatsko bračo zbog paki,al bila dobra dobra fighting...
http://img42.imageshack.us/img42/3446/hajdukdinamo1218919901a.jpg
mišokos:top:
Oprosti, ali morao sam
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
since07
05.02.2010., 20:48
ajde molin te reci mi odakle ti to aj molin te?
aj ne pravi se glup!
Via Sebenico
05.02.2010., 20:52
Pa čemu ovakva nerealnost dragi susjedi. Kod lidla uglavnom ekipa koja prati skoro sve utakmice a to šta su jedan ili dvojica slučajno još i izbacivači nema nikakve veze, sve funcuti od reda. Protiv Borika se uopće nije vriđalo zadrane nego upravu, i još usput stajalište velike večine a pogotovo starijih članova je da se uopće ne vriđa kad igramo sa Zadrom.
exotic fruit
05.02.2010., 20:54
kako van se da... :ne zna:
aj ne pravi se glup!
imas pm
Sbk1983
05.02.2010., 21:08
Misliš na onaj fajt kod lidla kad ste doveli tipove iz teretane koji ni ne znaju što su to funcuti :rolleyes:
Jedan od jacih bisera foruma...Ako ti je to opravdanje za ponizenje u Zadru,onda nemas premca...
a i ka prigovaraju nešto za izbacivace a nežele napomenuti da ih je bilo 6-7 vise i svi imaju neki kurac tipa teleskop,palica ....
Mišom prvo si spada u kriptozologiju (znanost koja se bavi traganjem i istraživanjem još nepoznatih bića), pa kad si se napokon ukaza. Sad moraš odgovorit na podosta pitanja, a ti ništa. Ne može to tako :D
P.S.
Je li istina da si ti bio Veliki Brat te nominirao i izbacivao stanare :D
http://img11.imageshack.us/img11/6190/karatem.gif (http://img11.imageshack.us/i/karatem.gif/)http://img11.imageshack.us/img11/6190/karatem.gif (http://img11.imageshack.us/i/karatem.gif/)http://img11.imageshack.us/img11/6190/karatem.gif (http://img11.imageshack.us/i/karatem.gif/)http://img11.imageshack.us/img11/6190/karatem.gif (http://img11.imageshack.us/i/karatem.gif/)
white pride
05.02.2010., 21:43
Dečec se čitavo vrijeme pisanja pravi pametan,a to je obični 21-godišnji mrtvi jazavac!
Boxs sad jedino možeš napravit novi nick pa počet ispočetka pisat jer te nitko više ne shvaća ozbiljno... :mig:
Žuti mravi pičke materine...veliki huligančići,prijete se spitki koji vas izjebe svaki,al baš svki put ovdje na forumu...
neposredno prije utakmice nasa ekipa ide u obilazak trazit aryan army dok ovi(udruzeni s nekin likovima prebildanim koji brekcu i govore jasno i glasno daj sal skidaj dres pitaj boga koji su) izlaze iz pothodnika i napadaju istina puno vecu skupinu koja bizi(tu se vidilo kakvi su neki i od onda nemaju pravo glasa,i napomena da su bili 99% organiziranim dolaskom pristigli navijaci) al ostajemo nas par mladih svi pusimo gadno al po meni junacki ostali smo na mistu ima je svak bocu u ruci okruzili su nas ko skodajte salove D*** udrija u smij ka jeste vi ludi oni po nama mi po njima pribilo nas izbolo nozevima i bok(napomena da san ja tad ima 15god)
Svaka čast pojedincima koji su ostali,ali većina pobjegne i onda se još pitaju di su popušili...pa ja ću vrisnut...
izdrkani zato je vas mentalni sklop na celu s profesorom purgerske mitologije na jako visokom nivou:kava:godinama na svim forumima od vardara pa do triglava pokusava dokazat da niste bili peta grupa u ex yu sta i je istina jer ste realno bili na cetvrtom mjestu,a da ne govorimo koliko je lazi nasra o torcidi:rolleyes:.
st-burek.
05.02.2010., 21:45
a ti si se ovdje na smeču doša širit?:top:
nadrkani2
05.02.2010., 21:51
st-bureče i bijeli ponoše,ne se nervirati...pa sigurno će te spitku negdje srest pa mu razbit pičku,jel?
veslo od lule
05.02.2010., 22:03
st-bureče i bijeli ponoše,ne se nervirati...pa sigurno će te spitku negdje srest pa mu razbit pičku,jel?
nisan se nada da ce i Sigmund Freud doc ovde,
bravo intelektualac, samo mi nije jasno koji kurac ti radis na forumu:ne zna:
ah stas neko je pametnjakovic na internetu netko uzivo :top::top:
jos kad bi se predstavili jedno drugome di bi nan kraj bija :mig:
st-burek.
05.02.2010., 22:42
:)
idemo, opet bacam sjeme razdora na forumu, previše ste se umirili za jedan dan...
u duši Funcut (http://www.youtube.com/watch?v=JLqcPmQ2cH4)
"život nam je fajtanje
Šubićevac kockanje
Solaris je cuga i to je sve
Baldekin ludovanje"
da vas sad čujemo :kava:
:D
...
a naše djevojke,sve same klošarke
sjede u baru,puše nam karu
dok zora ne svane
život nam je fajtanje,kurve i kartanje
droga i cuga,i to je sve,
nama je najbolje,
nama je najbolje
PURGERU:cerek:, TOVARE:cerek:
NAPOLJEEEEEEEE
:lux:
pantagana1950
06.02.2010., 00:23
Ovaj topic je legendaran, LEGENDARAN!
Ko stvoren za internet navijaštvo!
Najjači je Spitka! Kralju, da te nema tribalo bi te izmislit!
Najjaci je ka, "nemojte nacinjat temu doc cu vam ja, izgadit ci vas sve:lol:
onda neka njegova baza ala vama je punk tereza kesovija kad peva pjesmu od let 3. buahahahahaha...
onda je boyse dovea do tog jada da ima je najveca pobjeda u ex-yu bila kad su 90. u vrime hrvatske brace došli u split naoružani do zuba, napali na prepad i završili na kraju bižeći u žbunju i portunima:lol:
Koja pobjeda, nemoj nacinjat tu temu molim te:rofl:
Jebote prošlo 4 godine otkad su se oforMili ka navijacka grupa, došli u Split i pili vodku da ih prođe straj, zamisli tek kako su išli u Beograd. Kaže Dugi ko pit bullovi:lol::lol::lol:
Spitka zasra si i ovo malo povijesti grupe šta imate:rofl:
Stari ja bi se prije boja da te neko tvoj ne zatuce nego tovar koji.
Daj Spitka stavi još koju sliku od Miše Lanca i Pakija:D
Koja si ti legenda, stari nema te zemlja! MIŠO MIŠO MIŠO:s
vazajac
06.02.2010., 01:04
ah stas neko je pametnjakovic na internetu netko uzivo :top::top:
jos kad bi se predstavili jedno drugome di bi nan kraj bija :mig:
Ti si se lima danas popišo po sebi, otkud ti obraz da uopće dolaziš ovdje poslije onog poslijepodne. Lijepo škarnicl preko bulje i u kut.
Evo i zadarske izbjeglice se javljaju, ajde fino, neka ih. Na svoje splitske buraze i oni bi se igrali s velikim dečkima, izlete ko sa jutuba sa onim teleskopima fantomkama, pa tim istim teleskopima dobiju po sebi od pijanih šibenčana.
E, da, i jebala vas židovska izdrkotina u prljava usta, a i vi nju. :mig:
Ovaj topic je legendaran, LEGENDARAN!
Jebote prošlo 4 godine otkad su se oforMili ka navijacka grupa, došli u Split i pili vodku da ih prođe straj, zamisli tek kako su išli u Beograd. Kaže Dugi ko pit bullovi:lol::lol::lol:
:ne zna:..snaga je u pobjedi tog straha a ne u laži da te nikad nije strah....
al kaj bi ti znao nešto o tome....:rolleyes:
vazajac
06.02.2010., 02:00
da je njima bilo bar cisterna vodke za bjelopolje možda ne bi jedan preko drugog padali u trci za kokošinjac. :rofl:
simpatizer
06.02.2010., 02:28
ovaj spitka je kralj nad kraljevima.:lol::lol: svi njegovi napišu jednu te istu verziju čak i legendarni mišo the lanac, ali on idalje po svome. čoviče niste došli 15 godina nakon tog kineskog zida u split.ali nema veze zato se uvik da nešto pročitat ode
bermude127
06.02.2010., 09:14
......
suspendiran
06.02.2010., 09:33
jel vidi tko od vas tovara neke sličnosti i omjere,kineskog zida i brinja?
jel vidi tko od vas tovara neke sličnosti i omjere,kineskog zida i brinja?
http://img12.imageshack.us/img12/5967/021ri.jpg (http://img12.imageshack.us/i/021ri.jpg/)
koji je ovde omjer bio
suspendiran
06.02.2010., 11:04
ne vidim pročitat nego jedino vidim da mi želiš reći da ste prvi počeli nosit bijele tenisice:ne zna::confused:
st-burek.
06.02.2010., 12:16
E, da, i jebala vas židovska izdrkotina u prljava usta, a i vi nju. :mig:
Ti bi ga njemu čas pušio-čas nebi,ovisno o situacije:mig:
Po mentalnom sklopu si kao i ovih "80 posrnulih" što su zbog pakija bespučima bosne glumili velike huligane,van vremena i prostora. da bi na kraju zasluženo napunili hitni kirurški ili u sretnijoj verziji samo gače...
http://img215.imageshack.us/i/zgmoldschool0031ca.jpg/
e sad,ovaj "spiritus movens" cijelog filma,nakon 40 minuta "kosovog polja" izgleda kao nov,na njemu markirana obleka kao salivena,brčići svježe podrezani,zurka i kapa,pesnica "s ranama i ožiljcima"....
što misliš kako se Mišo lanac tada osječao?
što misliš kako se čufitar sada osječa,zbog tvojih piškit ću-kakit ću upisa?
daj malo...kakav je,takav je..brat ti je...budi čovik:top:
ŽUTI MRAVI
06.02.2010., 12:35
pa glupane izboli su dicu od 15 godina nozevima i jos nan nisu uspili uzet salove di smo mi tu ko grupa popusili kad niko ko je tad nesto znacia tu nije bia,uistalom pusi mi ga papcino takvi ste i vi bodete dicu pa vama to nije nista cudno vi ubost nekog smatrate velikon pobjedom a ti sta su pobigli na njh na njh se nije ni racunalo i od tog dana neke se stvari u nasoj grupi promjenile..
ja i dalje mislin da torcida u budimpesti ne da nije popusila nego obrnuto...
sta oni nama nisu dosli izrazbijali klub i pili po cilom gradu ispisivali sprejevima ustase pesta:rofl: mi jesmo i troje izbodene dice stvarno govori kakvi su to fajteri..
p.s. mene ne jebe,mene samo zivcira kad neka picka po koju je mama dolazila u policiju tu pise eseje i bajke..
Neki se stvarno ne znaju opustiti, zaje.avati i shvatiti ovo kao 'duhovito upražnjavanje viška vremena'...
Osobne uvrede, napadi, prijetnje, psovke...
Stvarno vam nije u životu lako ako na takav način reagirate na nekakve priče od prije 20 godina...
Neki se stvarno ne znaju opustiti, zaje.avati i shvatiti ovo kao 'duhovito upražnjavanje viška vremena'...
Osobne uvrede, napadi, prijetnje, psovke...
Stvarno vam nije u životu lako ako na takav način reagirate na nekakve priče od prije 20 godina...
jbg...internet warrior je danas pitanje časti...
nego...evo za tovare još malo miše lanca:
http://pictureisunrelated.com/wp-content/uploads/2009/04/wtf-pics-connery-gun.jpg
a frend paki nikad nije napustio italiju...na slici se vidi i misterija gdje je nestalo lanac....
http://www.hahastop.com/pictures/Mingia.jpg
http://en.tackfilm.se/?id=1265459091390RA85
:lol::lol::rofl::rofl:
a za nas koji preferiramo neš drugo:
http://www.fugly.com/media/IMAGES/Random/camera-girl.jpg
http://hawtness.com/wp-content/uploads/2009/09/Adrian-floridaboobs-P.jpg
:top::top:
daj idi s tim u chat topic il će te vazajac potjerat u kokošinjac:o
daj idi s tim u chat topic il će te vazajac potjerat u kokošinjac:o
jebe mi se:D
:lol::lol::rofl::rofl:
:lol::lol::D..kaj je da je...dobra...
jebe mi se:D
ma sve pet samo nemoj da poslje kad vazajac dođe bude nisan tia,neću više ovo ono..:D
Tovariiiiii. Kako je u Firulama na psihijatrijiiiiii? :lol::rofl:
ma sve pet samo nemoj da poslje kad vazajac dođe bude nisan tia,neću više ovo ono..:D
nisi shvatio...stvarno mi se jebalo..imao sam erekciju...al sad je sve u redu:kava:
navijač
06.02.2010., 14:06
nisi shvatio...stvarno mi se jebalo..imao sam erekciju...al sad je sve u redu:kava:
neizmjerno ti hvala kaj si to podijelio sa nama :top:
neizmjerno ti hvala kaj si to podijelio sa nama :top:
i drugi puta ću pa moš vodit evidenciju..il barem napravit studiju pohotnosti u prosječnog hrvata:D
pantagana1950
06.02.2010., 14:34
Kak je tebi u Vrapču prijatelju:lol:
Tak sam te sprdil da nemaš kaj da odgovoriš:lol:
Trese ti se titula kralja interneta, budi dobar frende i necu te više ušutkavat:cerek:
vođo pokaži nam put:D:o
malo stariji
06.02.2010., 17:03
Daj se smiri dečec, popuši još jednu trubu, jer što ste tražili, to ste dobili. I tako je uvijek u našim sukobima. I na netu i u stvarnosti. Od kineskog zida do Brinja. Odmah sam vam rekao da vam nije pametno potencirat tu priču o kineskom zidu jer je to objektivno jedna vaša velika sramota. A vi krenuli s izmišljotinama i režiranim fotkama u stilu TV Beograd.
A posebno je sramota kada se uzme u obzir vaša i srpska mitomanija (čudno je kako se slažu) da smo mi bili peta, a vi prva ili druga grupa u Jugi. Još je čudnija činjenica da to nije bila niti prva ekipa pete grupe u Jugoslaviji. Nego uglavnom klinci.
A ti svoju hrabrost pokaži drugi put kad sretneš BBB. Ili si i ti jedan od tipičnih tovara koji je prestao s tekmama s 23 godine i sad živi u prošlosti i na internetu.
Ako me želiš posjetit, nema problema, poslat ću ti i adresu na pm. Da se ne izgubiš u velikom Zagrebu. Znaš ti dobro da se ja vas ne bojim, i to sam pokazao puno puta. I tko zna, možda već ovog proljeća dokažem opet. A to što vi mene mrzite iz jednog jednostavnog razloga, a to je da vam pokušavam ukazat na neke činjenice koje ruše vaše mitove je samo vaš problem i ničiji više. :rolleyes:
ahahahhahahahahah ti se voliš hvalit... :lol: spitka ruku na srce priznaj si nikad nisi bio neki "fajter" (koja glupa riječ)...
anarh1912*
06.02.2010., 17:11
--- ulomak iz knjige : 'Sjećanja jednog Ćifuta'-----
sorila se zidina,zidina se sorila...:D
croat92
06.02.2010., 17:55
Ima ih puno vise nego nas tako da ne znam baš Delije su zajebane
Irriducibili
06.02.2010., 18:08
ajmo malo lakše svi skupa ode?
-ZGodan-
06.02.2010., 18:52
ja mislim da su to zavedeni muslimani i srbi..:lol:.. e moj balkanski mamicu..:cerek:.. zovi redarstvenike..:s
i jos ponovi vise puta primitivci..:s:rofl::lol:
a zakaj se ti pravis glup
zcb covik
06.02.2010., 19:03
prosvijetli me zgodni..:confused:
ahahahhahahahahah ti se voliš hvalit... :lol: spitka ruku na srce priznaj si nikad nisi bio neki "fajter" (koja glupa riječ)...
Vidiš da Mišo Lanac misli drugačije. A on valjda zna jer je sa mnom išao na tekme, za razliku od tebe fejkeru tovarski.:D
Kak je tebi u Vrapču prijatelju:lol:
Tak sam te sprdil da nemaš kaj da odgovoriš:lol:
Trese ti se titula kralja interneta, budi dobar frende i necu te više ušutkavat:cerek:
A koji si ti? :ne zna:
Di su baze o Miši Lancu? :D
Kaj, začepio vam je gubicu balavu? Lik je huligančina ko cijela vaša grupa zajedno, a vi mu se rugate. A da ne govorim da ste ge donedavno smatrali mojom izmišljotinom.:rolleyes::rofl:
Koji dani na internetu. :s:lol:
Vidiš da Mišo Lanac misli drugačije. A on valjda zna jer je sa mnom išao na tekme, za razliku od tebe fejkeru tovarski.:D
Misliš tvoja podvojena ličnost misli drugačije :zubo:
ultras šbk
06.02.2010., 19:27
Opet ponavljam svaka čast Zadrani, i na slici mi se čini dobra ekipa. Ovakve izlete u Bg bi tribalo pohvaliti a ne kritizirati ka neki ode. Eto još malo pa prvo kolo dođite nam u lipom broju na šubićevac i nadam se šta manjem vriđanju sa obije strane.
nadaj se:top:
zcb covik
06.02.2010., 19:42
dobro si mi objasnio zgodni..:top:
otprilike sam i ocekivao takav razlozan odgovor od covjeka takvih razmisljanja i pogleda, ali nisam bas ocekivao da ces ici toliko u detalje..:s
skidam kapu..:top:
st-burek.
06.02.2010., 19:44
A koji si ti? :ne zna:
Di su baze o Miši Lancu? :D
Kaj, začepio vam je gubicu balavu? Lik je huligančina ko cijela vaša grupa zajedno, a vi mu se rugate. A da ne govorim da ste ge donedavno smatrali mojom izmišljotinom.:rolleyes::rofl:
Koji dani na internetu. :s:lol:
čufi,mišo je jedina svijetla točka vaše ex-yu avanture,mišo je veliki ratnik i uvijek smo takve cijenili:top:
p.s.al generalno,sorila ti se zidina...:mig:
pantagana1950
06.02.2010., 19:51
A koji si ti?
Di su baze o Miši Lancu?
Kaj, začepio vam je gubicu balavu? Lik je huligančina ko cijela vaša grupa zajedno, a vi mu se rugate. A da ne govorim da ste ge donedavno smatrali mojom izmišljotinom.
Koji dani na internetu.
Spitka pssssssssst
Pa pribit ce te tvoji nastaviš li pričat o povijesti svoje grupe. I jedna i druga frakcija ce te tražit po gradu:rofl:
Najveca pobjeda je završena ležanjem u krvi i bježanjem po Spinutu:lol: ko Srbi na kosovu:rofl:
Jesi vidija šta je bija Split tih godina, brate jeeeben grad. Priznaj da se i tebi kakilo u gace:D Sve puno nadrogirane torce, brate u strahu su velike oči. kako onaj vaš kaže: "bio je užas":rofl:
Daj pricaj nam još malo o povijestio tvoje grupe, možeš o 13.5. :no::no: TABU TEMA:D
Tako Spitkice, tiho budi bolje bavi se tamo "izaberimo d" dovedi ljude na stadion, pocmemo li o tabu temama, mogli bi procitat u novinama da si je jedan gospodin u 40tima naudio sam sebi u Vrapcu:lol: Pusica:cerek:
ultras šbk
06.02.2010., 20:12
šta je to?neki zd humor?ne kužin ti ja to... :eek:
o kojoj ti akciji pričaš?koje jebavanje,koje gađanje,jesi ti zdrav?:eek:
a since07,moran ti reći da oni ne znaju ni šta je Šibenik.jebate ne znaju di žive...:eek::jumping:
Spitka pssssssssst
Pa pribit ce te tvoji nastaviš li pričat o povijesti svoje grupe. I jedna i druga frakcija ce te tražit po gradu
Najveca pobjeda je završena ležanjem u krvi i bježanjem po Spinutu:lol: ko Srbi na kosovu
Jesi vidija šta je bija Split tih godina, brate jeeeben grad. Priznaj da se i tebi kakilo u gace:D Sve puno nadrogirane torce, brate u strahu su velike oči. kako onaj vaš kaže: "bio je užas":rofl:
Daj pricaj nam još malo o povijestio tvoje grupe, možeš o 13.5. TABU TEMA:D
Tako Spitkice, tiho budi bolje bavi se tamo "izaberimo d" dovedi ljude na stadion, pocmemo li o tabu temama, mogli bi procitat u novinama da si je jedan gospodin u 40tima naudio sam sebi u Vrapcu:lol: Pusica:cerek:
Da, bila je to još jedna svjetla pobjeda tvoje grupe. Kao i mnoge poslije nje. Ajmo na internetu probat ušićarit nešto, ajmo glumit da taj dan nismo ispali mrkle pičketine koje 40 minuta nisu mogli pomaknut 70, 80 klinaca s parkirališta pred svojim stadionom. :mig:
Stari, da ste vi to nama napravili, ja bih prestao ići na utakmice. Ali dobro, vama je to pobjeda. Vama je i Brinje bila pobjeda dok onaj nesretni turist nije poslao snimku RTL-u. :D
Znaš da ćeš gutat knedle i pit persene nakon mojeg upisa, a ti opet čačkaš mečku. :rolleyes:
Najgore od svega što je ovaj forum pokazao da niti ona vaša tradicionalna spika o hiperduhovitim Splićanima nema veze s realnošću.:eek:
MALA MUDA, LOŠE BAZE 1950
Reeqwertz
06.02.2010., 20:19
Spitka pssssssssst
Pa pribit ce te tvoji nastaviš li pričat o povijesti svoje grupe. I jedna i druga frakcija ce te tražit po gradu:rofl:
Najveca pobjeda je završena ležanjem u krvi i bježanjem po Spinutu:lol: ko Srbi na kosovu:rofl:
Daj pricaj nam još malo o povijestio tvoje grupe, možeš o 13.5. :no:TABU TEMA
pantagana
živina zajebana
neobrazovana nerafinirana
a ima gana :s:clint:
ne vas slucajno nije bilo vise u bjelopolju niste bili do zuba naoruzani nikako,ja nisam bio pa nemogu o tome pricat bajke al znam sta se dogodilo bar iz 1. ruke.ja priznam da nisam bio a ti i tvoje kurcenje po forumu pravis se glavni indijanac ode a u stvari si niko i nista....ustvari boli me qurac ko si ti.
sta tebe boli briga ko sam ja da spominjem branitelje i Vukovar sta ti znas o meni i jesam li ja kogam onda izgubio u ratu i jeli moj neko nastrado,,zato pojedi govno i zatvori usta...uzivaj ;) raspravljat se vise necu
Zamisli kaj bi tek bilo da je na Bjelopolju bio Mišo Lanac.:D
I da, bilo je oko 7 tisuća Boysa pojačanih bitnicom haubica, a vi goloruki. Vi ste uvijek goloruki, naravno.
Još jedan svijetli pripadnik novih generacija Torcide koje bježe od murije na vlastitoj tribini padajući preko stolica kao da ih ganja ogladnjeli Godzilla, ali glavno da se ruga Miši Lancu. :flop:
pantagana1950
06.02.2010., 20:33
Da, bila je to još jedna svjetla pobjeda tvoje grupe. Kao i mnoge poslije nje. Ajmo na internetu probat ušićarit nešto, ajmo glumit da taj dan nismo ispali mrkle pičketine koje 40 minuta nisu mogli pomaknut 70, 80 klinaca s parkirališta pred svojim stadionom.
Stari, da ste vi to nama napravili, ja bih prestao ići na utakmice. Ali dobro, vama je to pobjeda. Vama je i Brinje bila pobjeda dok onaj nesretni turist nije poslao snimku RTL-u.
Znaš da ćeš gutat knedle i pit persene nakon mojeg upisa, a ti opet čačkaš mečku.
Najgore od svega što je ovaj forum pokazao da niti ona vaša tradicionalna spika o hiperduhovitim Splićanima nema veze s realnošću.:eek:
MALA MUDA, LOŠE BAZE 1950
Evo ga opet, pa još si tu? ahahaha
Odi djelit letke po gradu izaberimo d:rofl:
Brojat kineski u vašu pobjedu, završili ste bježeći i ležeći u krvi, pa Mišo je od straha lanac na stadion uvea:lol: Stvarno smo bili jaki u to vrime ako ti to računaš kao pobjedu. A mogu ti rec prijatelju i jesmo i jesmo, veliki, možda i najveći u to vrime!
Daj ispricaj nam još neku svjetlu stranicu vaše povijesti, al ovako na svoj način. Ispricaj nam malo o 13.5. :no: Još jedna pobjeda bbb-a:mig:
Eeee, necu o tome Spitka, nisam siguran jel nosiš kajiš na sebi, pocmemo li o tome, ko zna:D šalim se prijatelju, znam ja da da imaš čelićne živce, nego kad stiže vizita u Vrapču:lol:
Jebote vi bbb-i ste obilježeni cili život ko dite koje su starija dica zloostavljala i tlacila dok je bija mal, pa je odrastao pun kompleksa.
Pa priznajem, možda bi i ja bio iskompleksiran kad bi mi cigani, grobari orgijali po gradu iz godine u godinu. Nije lako odrast s takvim bremenom, a može se spriječit, jesi vidija kako su grobari kad je rukomet bio vraceni u Begeš:D
Da ste to barem ranije bili u stanju napravit, al šta ćeš nemoš vratit vrime. jel Spitka kaj ti veliš:cerek:
loši momci 50
06.02.2010., 20:34
I da, bilo je oko 7 tisuća Boysa pojačanih bitnicom haubica, a vi goloruki. Vi ste uvijek goloruki, naravno.
Još jedan svijetli pripadnik novih generacija Torcide koje bježe od murije na vlastitoj tribini padajući preko stolica kao da ih ganja ogladnjeli Godzilla, ali glavno da se ruga Miši Lancu. :flop:
hej hej hej superheroju si ti mene vidio da ja bjezi od nekog pogotovo od policije,nisi.ajde onda lagano odlepršaj..
samo_je_jedan
06.02.2010., 20:35
Kako ne kuzis..to je zbog KODEKSA:D
loši momci 50
06.02.2010., 20:36
Kako ne kuzis..to je zbog KODEKSA:D
a koja ste vi frakcija?
Nagual98
06.02.2010., 20:38
Brojat kineski u vašu pobjedu, završili ste bježeći i ležeći u krvi, pa Mišo je od straha lanac na stadion uvea:lol:
Mišo ni dan danas ne ispušta lanac iz ruku:ne zna:
...
a naše djevojke,sve same klošarke
sjede u baru,puše nam karu
dok zora ne svane
život nam je fajtanje,kurve i kartanje
droga i cuga,i to je sve,
nama je najbolje,
nama je najbolje
PURGERU:cerek:, TOVARE:cerek:
NAPOLJEEEEEEEE
:lux:
dobra :top:
ko je tu na kraju koga? (http://www.youtube.com/watch?v=PPh9WrrEZDY) :ne zna: :D
aj stavi vašu verziju ak imaš u mp3 :)
Brojat kineski u vašu pobjedu, završili ste bježeći i ležeći u krvi, pa Mišo je od straha lanac na stadion uvea:lol: Stvarno smo bili jaki u to vrime ako ti to računaš kao pobjedu. A mogu ti rec prijatelju i jesmo i jesmo, veliki, možda i najveći u to vrime!
Daj ispricaj nam još neku svjetlu stranicu vaše povijesti, al ovako na svoj način. Ispricaj nam malo o 13.5. :no: Još jedna pobjeda bbb-a:mig:
Eeee, necu o tome Spitka, nisam siguran jel nosiš kajiš na sebi, pocmemo li o tome, ko zna:D šalim se prijatelju, znam ja da da imaš čelićne živce, nego kad stiže vizita u Vrapču:lol:
Jebote vi bbb-i ste obilježeni cili život ko dite koje su starija dica zloostavljala i tlacila dok je bija mal, pa je odrastao pun kompleksa.
Pa priznajem, možda bi i ja bio iskompleksiran kad bi mi cigani, grobari orgijali po gradu iz godine u godinu. Nije lako odrast s takvim bremenom, a može se spriječit, jesi vidija kako su grobari kad je rukomet bio vraceni u Begeš:D
Da ste to barem ranije bili u stanju napravit, al šta ćeš nemoš vratit vrime. jel Spitka kaj ti veliš:cerek:
Klauniću tatin, taj dan su vam tolike glave pukle, da taman da je nas svih 70, 80 završilo na Firulama na intenzivnoj, opet bi bila naša pobleda. A osim toga mi navijači (ne vi balave tovarske pičketine, nego mi navijači) ne smatramo batine sramotom, sramotom smatramo kad vas 2, 5 ili 10 puta više treba pola sata skupljat muda da nešto napravi s BBB. Viđeno masu puta. :mig:
samo_je_jedan
06.02.2010., 20:42
a koja ste vi frakcija?
Jedna od onih koja je svojim ocima vidjela vasu podjelu na Bjelopolju na atletski klub Torcida i seosko gospodarstvo Torcida :mig:
Nagual98
06.02.2010., 20:43
Klauniću tatin, taj dan su vam tolike glave pukle, da taman da je nas svih 70, 80 završilo na Firulama na intenzivnoj, opet bi bila naša pobleda. A osim toga mi navijači (ne vi balave tovarske pičketine, nego mi navijači) ne smatramo batine sramotom, sramotom smatramo kad vas 2, 5 ili 10 puta više treba pola sata skupljat muda da nešto napravi s BBB. Viđeno masu puta. :mig:
Prika pa tebi i doktori kažu da ne vidiš dobro, nemoj dalje.
Subota je, pogledaj film sa obitelji, ima dobar na rtl televiziji
Uvijek istok
06.02.2010., 20:47
Posebno me zaintrigirala ova rečenica. Hoćeš nam možda ti objasnit što je bilo 13.5. !? Imaš li intelektualnih kapaciteta da nam objasniš, da uđeš u materiju povijesnih činjenica ili je primamljivija srpska propaganda što se dogodilo taj dan!? Neke stvari bi trebale ostati svetinjom, ali vi očito sve gledate kroz prizmu svoje oholosti i "mangupskog" mentaliteta, ništa zato, sve vam se to redovito obije o glavu, ali doslovno. :mig:
Prika pa tebi i doktori kažu da ne vidiš dobro, nemoj dalje.
Subota je, pogledaj film sa obitelji, ima dobar na rtl televiziji
Tada sam vidio perfektno. Naočale nosim zadnjih 7, 8 godina... Ali da bih vidio koji ste vi internet jad, ne trebaju mi naočale, to je jednostavno u zraku. :mig: :D
odbij seal
06.02.2010., 20:52
:kokice::D
pantagana1950
06.02.2010., 20:55
Alo alo gospon, profesore, pa gdje je ona vaša bečka škola???
Pa čemu vrijeđanje, nije valjda da sam u živac pogodio:lol::lol:
Prijatelju ajmo mi fino kulturno pričat, reci ti nama u cemu je problem?
Jel se ljutiš jer još ružno sanjaš zbog toga dana, znam sinek, prvo gostovanje nezgodno je bilo, strah. Jesi imao kasnije traume, PTSP??? Jel odatle počela tvoja opterečenost Spličanima, jesu ti nudili taj dan, daj reci nam sve:rofl:
Možda su to bili srbi kad si nevino u Zagrebu kretao se put maksača i oni napali pa si morao bježati? Kaj je od toga???
Spitka kaj vele doktori u Vrapču, jel se stanje pogoršava il ide na bolje:lol:
Posebno me zaintrigirala ova rečenica. Hoćeš nam možda ti objasnit što je bilo 13.5. !? Imaš li intelektualnih kapaciteta da nam objasniš, da uđeš u materiju povijesnih činjenica ili je primamljivija srpska propaganda što se dogodilo taj dan!? Neke stvari bi trebale ostati svetinjom, ali vi očito sve gledate kroz prizmu svoje oholosti i "mangupskog" mentaliteta, ništa zato, sve vam se to redovito obije o glavu, ali doslovno. :mig:
Pa kad nam već oni nisu mogli ništa, nada se da bi kod Srba mogao nešto ušićarit. :D
Ali teško da će to ići. Iako su Srbi 15 godina imali montiranu snimku gdje oni iz prve prodiru na jug i mlate ljude, tog bi se valjda i pantagana i slični likovi sramili... a izbacili su svoju bežaniju kada su 3, 4 puta bježali po jugu od višestruko malobrojnijih Boysa.
Da ne govorimo o tome kako su na kraju završili, drščući kao pruće na onom jugu, posranih gaća...
Ipak, treba se priznat da su nas Delije prije tekme na Borongaju natjerale u bijeg. Jedino što to nije bilo ništa čudo u Jugi gdje je bilo malo murije, a domaćim navijačima je uvijek trebalo pun kurac da se skupe.
Notorna je činjenica da su u svim najgorima sranjima i neredima u Jugi, ali i inozemstvu sudjelovali BBB. Ali srpska, tovarska i bosanska propaganda nas je proglasila petom grupom u Jugi...Inteligentna osoba će iz toga izvuć neke zaključke... Prije svega treba imati na umu o kakvim primitivnim sredinama je riječ...
Nagual98
06.02.2010., 20:57
Tada sam vidio perfektno. Naočale nosim zadnjih 7, 8 godina... Ali da bih vidio koji ste vi internet jad, ne trebaju mi naočale, to je jednostavno u zraku. :mig: :D
Ne Thomas, ipak ne.
Ti imaš na ovom forumu 3000 postova, na još desetak foruma isto toliko iiii? Internet propaganda kažeš, pa kako ti se da čovječe?
Alo alo gospon, profesore, pa gdje je ona vaša bečka škola???
Pa čemu vrijeđanje, nije valjda da sam u živac pogodio:lol::lol:
Prijatelju ajmo mi fino kulturno pričat, reci ti nama u cemu je problem?
Jel se ljutiš jer još ružno sanjaš zbog toga dana, znam sinek, prvo gostovanje nezgodno je bilo, strah. Jesi imao kasnije traume, PTSP??? Jel odatle počela tvoja opterečenost Spličanima, jesu ti nudili taj dan, daj reci nam sve:rofl:
Možda su to bili srbi kad si nevino u Zagrebu kretao se put maksača i oni napali pa si morao bježati? Kaj je od toga???
Spitka kaj vele doktori u Vrapču, jel se stanje pogoršava il ide na bolje:lol:
To nije vrijeđanje, to je notorna činjenica koju ste nebrojeno puta pokazali.:mig:
Naravno, tko ne bi imao PTSP od Torcide. Ipak je riječ o užasno zajebanoj grupi, strahu i trepetu Hrvatske i Europe. :D
Ne Thomas, ipak ne.
Ti imaš na ovom forumu 3000 postova, na još desetak foruma isto toliko iiii? Internet propaganda kažeš, pa kako ti se da čovječe?
Ovo je jedini forum na kojem aktivno pišem. :mig:
pantagana1950
06.02.2010., 21:09
Ali srpska, tovarska i bosanska propaganda nas je proglasila petom grupom u Jugi...
ahahahaha
Pa kako ne znaš mi svi imamo tajan dogovor na internetu, a to je gadit izdanja bbb iz yuge. Šta ti je Spitka, pa svi smo ljubomorni bili na vas i na vaša izdanja. Mislim pogledaj opet malo ta vaša izdanja, prekrasne tribine, kako su se svi bojali po zagrebu ić i kako je vas bilo svugdi. Pa tko nebi bio ljubomoran na vas. I srbi i bosanci evo i mi:lol::lol:
Daj taj 13.5. ste učinili svetim i TABU TEMOM, nije ni meni ugodno o tome pricat. Činjenica je da su onakve stvari mogle proc tada samo u Zagrebu od ozbiljnijih navijackih gradova:rigo: ako ga možemo zvat ozbiljnim. Al necemo o tome, nema potrebe!
Spitkice, odi gledat film na telki dok ti je vrijeme:cerek:
loši momci 50
06.02.2010., 21:13
Jedna od onih koja je svojim ocima vidjela vasu podjelu na Bjelopolju na atletski klub Torcida i seosko gospodarstvo Torcida :mig:
ima li neko sa ovog foruma da nije bio u bijelopolju? samo vas 300 ima sa foruma sto se izjasnjava da je bilo,dogovorite se :mig:
kinfaka
06.02.2010., 21:18
ahahahaha
Pa kako ne znaš mi svi imamo tajan dogovor na internetu, a to je gadit izdanja bbb iz yuge. Šta ti je Spitka, pa svi smo ljubomorni bili na vas i na vaša izdanja. Mislim pogledaj opet malo ta vaša izdanja, prekrasne tribine, kako su se svi bojali po zagrebu ić i kako je vas bilo svugdi. Pa tko nebi bio ljubomoran na vas. I srbi i bosanci evo i mi:lol::lol:
Daj taj 13.5. ste učinili svetim i TABU TEMOM, nije ni meni ugodno o tome pricat. Činjenica je da su onakve stvari mogle proc tada samo u Zagrebu od ozbiljnijih navijackih gradova:rigo: ako ga možemo zvat ozbiljnim. Al necemo o tome, nema potrebe!
Ipak ste vi prije tih nereda zapalili zastavu na sjeveru, jel da?:rofl:
samo se pitam kaj će bit od ovog foruma i o čemu će se ovdje pričati kad se jednom konačno svi usuglase i zaključi ko je najjači u svemiru? :ne zna:
jedino je sigurno da će to bit tužan dan za internet :(
Kakav entuzijast. Što dublje tone, on je više bahat i samouvjeren. Titanik, stari. :D
Slažem se, jedino u Zagrebu se moglo organizirat nerede u kojima je ozlijeđeno 129 policajaca, a oni su morali pucat u ljude kako bi spasili guzice. :mig:
Prvi su bili oni iz travnja 1988. kad smo muriju polomili na istoku, i kasnije u gradu i Torcida to vrlo dobro zna jer je sve gledala, ali naravno šuti o tome. A mi, skromni kakvi jesmo, o tome uopće ne pričamo, a drugi su bili na Zvezdi 1990.
Dok se tvoja grupa kiti onim copy/paste cirkusom 3, 4 mjeseca kasnije kada ste uletili u teren preko 3 debela drota i zapalili jugoslavensku zastavu, pa je par balavaca na ovom forumu u svom svojem mitomanskom ludilu čak reklo da se vi to napravili prije 13. 5. ne znajući da je to bilo u rujnu iste godine. Dakle, kasnije... :rolleyes:
No, ne čudi me ništa od grupe koja laže o događajima od pred par mjeseci... Di neće o događajima od pred par desetljeća...:mig:
lik šilji u guzu di stigne,malo šbk malo zd...jeste li se testirali ?
Edit: stvarno mi se neda više brisat postove,amo malo kartone
Nagual98
06.02.2010., 21:25
Notorna je činjenica da su u svim najgorima sranjima i neredima u Jugi, ali i inozemstvu sudjelovali BBB. Ali srpska, tovarska i bosanska propaganda nas je proglasila petom grupom u Jugi...Inteligentna osoba će iz toga izvuć neke zaključke... Prije svega treba imati na umu o kakvim primitivnim sredinama je riječ...
Ajde nabroji te nerede i reci po tvom mišljenju koji ste bili na toj famoznoj tablici iz ex Yu, također te molin da budeš dosljedan, pa ne izvlačiš gluposti sa drugih foruma i priča (BBB peta grupa u državi i sliične spike)
kinfaka
06.02.2010., 21:33
Kakav entuzijast. Što dublje tone, on je više bahat i samouvjeren. Titanik, stari. :D
Slažem se, jedino u Zagrebu se moglo organizirat nerede u kojima je ozlijeđeno 129 policajaca, a oni su morali pucat u ljude kako bi spasili guzice. :mig:
Prvi su bili oni iz travnja 1988. kad smo muriju polomili na istoku, i kasnije u gradu i Torcida to vrlo dobro zna jer je sve gledala, ali naravno šuti o tome. A mi, skromni kakvi jesmo, o tome uopće ne pričamo, a drugi su bili na Zvezdi 1990.
Dok se tvoja grupa kiti onim copy/paste cirkusom 3, 4 mjeseca kasnije kada ste uletili u teren preko 3 debela drota i zapalili jugoslavensku zastavu, pa je par balavaca na ovom forumu u svom svojem mitomanskom ludilu čak reklo da se vi to napravili prije 13. 5. ne znajući da je to bilo u rujnu iste godine. Dakle, kasnije... :rolleyes:
No, ne čudi me ništa od grupe koja laže o događajima od pred par mjeseci... Di neće o događajima od pred par desetljeća...:mig:
Da balavaca...se sjećaš da je i legenda woodo rekao da je bio uvjeren u to...
vazajac
06.02.2010., 21:35
ahahahaha
Tigre jesi i ti čast Torcide branio iz :
http://www.javno.info/gn/slike/gn_slike_3/r2/g2008/m04/x23379169508798939037.jpg
Baš ste male pantaganice, ciju-ciju.
white pride
06.02.2010., 21:36
Ipak, treba se priznat da su nas Delije prije tekme na Borongaju natjerale u bijeg. Jedino što to nije bilo ništa čudo u Jugi gdje je bilo malo murije, a domaćim navijačima je uvijek trebalo pun kurac da se skupe.
:lol::lol::lol::lol::lol koliko si god u kurcu toliko je tvoja glupost simpaticna:cerek:
Da balavaca...se sjećaš da je i legenda woodo rekao da je bio uvjeren u to...
Pa zato sam i rekao par balavaca. :D
Zamisli kakve oni šokove doživljavaju na ovom forumu. Nije niti čudo da se Firule pune psihički rastrojenim pojedincima. S time da je vrhunac bio neki dan (http://www.jutarnji.hr/u-kbc-u-split-dnevno-i-do-300-ljudi-zatrazi-pomoc-psihijatra/527016/) kad se na forumu pojavio Miš6 himself.
Možda je slučajno, ali pametni ljudi kažu da ništa nije slučajno. :D
:lol::lol::lol::lol::lol koliko si god u kurcu toliko je tvoja glupost simpaticna:cerek:
Micek tatin, jesi u Svagušinoj školi učio čitat? :D
Što je tu glupo ili neistinito?
pantagana1950
06.02.2010., 21:50
Bili ste organizirani nema šta.
Usput ste pustili da ovo se domogne stadiona:
http://www.youtube.com/watch?v=JCorjy-X5jQ
Sramota. Na stadionu je bilo šta je bilo. Jesi vidio da se može četnićku gamad vratit nazad:
http://www.youtube.com/watch?v=Uwm4Tar4j5k&feature=related Kasno palite prijatelju!
Lipo sam te upozorija nemoj načinjat tu temu a ti uporan! Sad jadne sestre u Vrapču neće imat mira:rofl:
Vidi ovo spitka: http://torcida.org/forum/viewtopic.php?t=1965&view=previous&sid=69793670dd852fdad5ac922e748bcf2e
Imam doma fotku gdje se vidi Miso s lancem i jedno stotinjak tovara kako bjezi, svi s okrenutim spitkama.
Jel to ova slika:http://img708.imageshack.us/img708/3225/hajdukdinamo121891990.jpg
Di je lanac u ruci? Ja ovdje vidim samo nogu i gace na dalmatinca:lol: Ma nije valjda da lažeš:D Ne bi ti nikad. Pa vi nemate propagandu.
Sve me više podsjećaš na srbina, prvo si poraz pretvorija u pobjedu, ko oni bitku na Kosovu.
Onda su se protiv vas na internetu urotili i bosanci i srbi i tovari. Svi nas mrze, svi su ljubomorni na nas. ahahaha, na vaša izdanja iz yuge:lol:
Tako i oni cijuču, sve je to dio belosvetske zavere:lol:
Spitka frende, svi imaju propagandu osim vas. Odi starkec gledaj telku. Sramotiš svoju grupu, reko sam ti tražit će te obe frakcije po gradu:lol:
odbij seal
06.02.2010., 22:00
Micek tatin, jesi u Svagušinoj školi učio čitat? :D
Što je tu glupo ili neistinito?
konkretno na ovome forumu isključivo samo ti i 90% "forumaša" :D
odbij seal
06.02.2010., 22:10
pantagana1950
gledaj nisu tamo boysi ispali šupci ,jer sam svjedok toga vremena ,dapače ,bilo je onda na stadionu čak i ljudi iz armade i torcide ,policija je imala naređenje da puca po ljudima (to sigurno nisi zna) bilo je je jako gadno ,nisam prisustvova ,ali znam da je posli bilo i po gradu zagrebu jako puno sranja o' kojima se ne prića i malo zna ,ovo šta spitka sere nisu bile montirane snimke ,nego isječci koje je udba montirala da bi prikazala srbe nadmočnim narodom ,prije utakmice su mislim TVB intervjuirali neke od delija di su otvoreno govorili kako hrvati nikada neće imat svoju državu ,iste te snimke je po dekretu udbe (ovo udba karikiram) prikazivala itd... dakle bar po meni je to bilo sve režirano od strane četnika ,dopustili su im da orgijaju po stadionu (dok su mogli) uz jebenu logistiku ondašnje vojske i policije...
Bili ste organizirani nema šta.
Usput ste pustili da ovo se domogne stadiona:
http://www.youtube.com/watch?v=JCorjy-X5jQ
Sramota. Na stadionu je bilo šta je bilo. Jesi vidio da se može četnićku gamad vratit nazad:
http://www.youtube.com/watch?v=Uwm4Tar4j5k&feature=related Kasno palite prijatelju!
Lipo sam te upozorija nemoj načinjat tu temu a ti uporan! Sad jadne sestre u Vrapču neće imat mira
Hahahah, sad se moji opet pitaju, pa dobro, koji mu je kurac da odgovara evidentno retardiranim tovarčićima od 16 godina. Ali ja smatram da i oni koje priroda baš i nije usrećila zaslužuju jednak tretman kao i ostali. Pogotov kad dolaze iz grada gdje je i gradonačelnik intelektualni kepec, a predsjednik kluba im je i službeno poluretardiran.
Dakle, djetešce uporno, samo ti meni objasni što se tada dogodilo, ti sigurno znaš bolje. Ima na youtubeu. :cerek:
Vidi ovo spitka: http://torcida.org/forum/viewtopic.php?t=1965&view=previous&sid=69793670dd852fdad5ac922e748bcf2e
Jel to ova slika:http://img708.imageshack.us/img708/3225/hajdukdinamo121891990.jpg
Di je lanac u ruci? Ja ovdje vidim samo nogu i gace na dalmatinca Ma nije valjda da lažeš:D Ne bi ti nikad. Pa vi nemate propagandu.
Sve me više podsjećaš na srbina, prvo si poraz pretvorija u pobjedu, ko oni bitku na Kosovu.
Onda su se protiv vas na internetu urotili i bosanci i srbi i tovari. Svi nas mrze, svi su ljubomorni na nas. ahahaha, na vaša izdanja iz yuge:lol:
Tako i oni cijuču, sve je to dio belosvetske zavere:lol:
Spitka frende, svi imaju propagandu osim vas. Odi starkec gledaj telku. Sramotiš svoju grupu, reko sam ti tražit će te obe frakcije po gradu:lol:
Hvatamo se za slamke? Ha? Sad nije bitno što vi bježite ko zečevi pred svojim stadionom, bitno je jel Mišo ima lanac na slici ili nema. Da nije smiješno, bilo bi šalosno. :D:rofl::lol:
I seljo, to nisu gaće na dalmatinca, jesi čuo ti kad za punk?
Majko moja, kakav lik. :rolleyes:
Dečko, upornošću nećeš postić ništa. Manje je više. Jesi kad čuo za tu izreku u svojoj specijalnoj školi?
pantagana1950
gledaj nisu tamo boysi ispali šupci ,jer sam svjedok toga vremena ,dapače ,bilo je onda na stadionu čak i ljudi iz armade i torcide ,policija je imala naređenje da puca po ljudima (to sigurno nisi zna) bilo je je jako gadno ,nisam prisustvova ,ali znam da je posli bilo i po gradu zagrebu jako puno sranja o' kojima se ne prića i malo zna ,ovo šta spitka sere nisu bile montirane snimke ,nego isječci koje je udba montirala da bi prikazala srbe nadmočnim narodom ,prije utakmice su mislim TVB intervjuirali neke od delija di su otvoreno govorili kako hrvati nikada neće imat svoju državu ,iste te snimke je po dekretu udbe (ovo udba karikiram) prikazivala itd... dakle bar po meni je to bilo sve režirano od strane četnika ,dopustili su im da orgijaju po stadionu (dok su mogli) uz jebenu logistiku ondašnje vojske i policije...
Mislim da ipak nije UDBA nego Delije.:mig:
Onaj lik koji se nakon rata iz Zemuna doselio u Pulu, kaj je sad u Demonima, kad je došao i prvi put vidio nemontirane snimke, nije mogao vjerovat.
Čudio se jer nikad nije vidio te snimke gdje cigani bježe na jugu. A lik je bio navijač i u Srbiji i sad je, znači kretao se u tim krugovima i gledao razne snimke...
zcb covik
06.02.2010., 22:20
a ja sam taj dan zamislite bio na - jugu..:mig::)
o ovom jednom drugom prilikom na vremeplovu..:)
odbij seal
06.02.2010., 22:34
Mislim da ipak nije UDBA nego Delije.:mig:
Onaj lik koji se nakon rata iz Zemuna doselio u Pulu, kaj je sad u Demonima, kad je došao i prvi put vidio nemontirane snimke, nije mogao vjerovat.
Čudio se jer nikad nije vidio te snimke gdje cigani bježe na jugu. A lik je bio navijač i u Srbiji i sad je, znači kretao se u tim krugovima i gledao razne snimke...
u čemu je razlika :ne zna: ,četnici su to i te kako su bili infiltrirani u njihove redove ,i te kako :mudri: ili je to meni možda ostala nekakva paranoja koja me i dan danas proganja :confused:
pantagana1950
Hahahah, sad se moji opet pitaju, pa dobro, koji mu je kurac da odgovara evidentno retardiranim tovarčićima od 16 godina
ahahaha pa spitka koliko ti imaš godina??? OZBILJNO?
Napiši odi da se možemo svi smijat, ajde napiši molim te?
Hvatamo se za slamke? Ha?
Ovo je najjači dio, slamke:lol:
Kaže tamo 100 tovara svi u spitkama naopako, ajmo ih brojat na slici 1,2,3...8, nema dalje:rofl: Pa di je taj lanac??? Ja ga oću vidit:rofl:
Frende tija sam samo rec da si lažov i ministar propagande bbb-a.
Vidi ovo Spitka:
sad vas ima:
http://img519.imageshack.us/img519/4927/002gcw.jpg
sad vas nema:
http://img229.imageshack.us/img229/8571/005fsh.jpg
:lol:
Ma jača je ona tvoja slika sa gacama na dalmatinca:rofl:
odbij seal
cigane :D
zcb covik
06.02.2010., 22:36
caniggia11
06.02.2010., 22:40
Patangana izij ga :D
Nemoj nasjedat na ove fore :rofl:
Dečko, upornošću nećeš postić ništa.
Reeqwertz
06.02.2010., 22:42
Ajde lijepo ... :D
Željno iščekujemo priču :)
zcb covik
06.02.2010., 22:43
Patangana izij ga :D
Nemoj nasjedat na ove fore :rofl:
zcb covik
06.02.2010., 22:46
Ajde lijepo ... :D
Željno iščekujemo priču :)
svasta ima, cijela 24 sata prije utakmice..:D
jedan dan kad cu imat volje..:)
ahahaha pa spitka koliko ti imaš godina??? OZBILJNO?
Napiši odi da se možemo svi smijat, ajde napiši molim te?
Ovo je najjači dio, slamke:lol:
Kaže tamo 100 tovara svi u spitkama naopako, ajmo ih brojat na slici 1,2,3...8, nema dalje:rofl: Pa di je taj lanac??? Ja ga oću vidit:rofl:
Frende tija sam samo rec da si lažov i ministar propagande bbb-a.
Aha, sad je već bitno kako su obučeni, a ne jel bježe pred vlastitim stadionom? Koji si ti kurac, Modni mačak? :lol:
O kreaturo slinava. Ti si samo jedan u masi, utopio si se u sivilo neduhovitih lažljivaca koji su po tko zna koji put poraženi i na internetu.
Nakon "Kasne vam satovi" još jedan mit je srušen na ovom forumu. Idemo dalje.
zcb covik
06.02.2010., 22:59
ali ja stvarno ne mogu vjerovat..:rofl:.. znam da se kesim puno, ali.. spitka pobogu, pa dokle..:rofl::rofl::lol:
odbij seal
06.02.2010., 23:02
spitka ,dobro ti ZCB govori ,osim ,ako nisi na speedu :zubo: di se gasiš :D
pantagana1950
06.02.2010., 23:07
Aha, sad je već bitno kako su obučeni, a ne jel bježe pred vlastitim stadionom? Koji si ti kurac, Modni mačak? :lol:
O kreaturo slinava.
A koji si ti kurac, navijač ili Sheakespeare? :lol::lol:
Ma jesi vidija je smo pobigli, crta za vama skroz do Spinuta:rofl:
Daj Spile, jel te mogu zvat Spile? Nisi mi odgovorija koliko imaš godina? Napiši frende molim te!
spitka ,dobro ti ZCB govori ,osim ,ako nisi na speedu :zubo: di se gasiš :D
Burke, ti se meni čudiš zašto laprdam po interntetu u subotu u 11 navečer, a ne ovim svojim balavcima? :mig:
Znaš i sam zašto laprdam, iz istog razloga kao i ti, ali zašto netko od 19 godina u subotu navečer ne jebe nešto ili bar ne pije s prijateljima, e to mi nije jasno. :ne zna:
samo_je_jedan
06.02.2010., 23:17
ima li neko sa ovog foruma da nije bio u bijelopolju? samo vas 300 ima sa foruma sto se izjasnjava da je bilo,dogovorite se :mig:
Paaa 300 (do zuba naoruzanih:clint::clint:) nas i bilo na Bjelopolju protiv vas 60tak :cice:
pantagana1950
06.02.2010., 23:22
Burke, ti se meni čudiš zašto laprdam po interntetu u subotu u 11 navečer, a ne ovim svojim balavcima? :mig:
Znaš i sam zašto laprdam, iz istog razloga kao i ti, ali zašto netko od 19 godina u subotu navečer ne jebe nešto ili bar ne pije s prijateljima, e to mi nije jasno. :ne zna:
Ahahahaha
Spile, pa jebote ja nemam frenda osim tebe, ne jebem jer nisam casanova ko ti:cerek::cerek:
Spile ja ne vidim da se oilseal raspravlja sa nekim u ovu uru, jedino vidim da se smije i čudi tebi :lol::lol:
Daj Spile bit cu uporan, napisi koliko imas godina? Žena, dica ima li išta od toga???
Ahahahaha
Spile, pa jebote ja nemam frenda osim tebe, ne jebem jer nisam casanova ko ti:cerek::cerek:
Spile ja ne vidim da se oilseal raspravlja sa nekim u ovu uru, jedino vidim da se smije i čudi tebi :lol::lol:
Daj Spile bit cu uporan, napisi koliko imas godina? Žena, dica ima li išta od toga???
Dečec, znam da je odrastanje u disfunkcionalnoj obitelji, uz majku sklonu preljubima i s ocem teške ruke, može ostavit traga na čovjeku i da ti je potrebna nečija pažnja, kad već nisi imao roditeljsku. Ali ja ipak nisam stručna osoba, osim toga, u Hrvatskoj je primarna zdravstvena zaštita besplatna, tako da mislim da je bolje obratiš nekom tko je. Znam, znam ovih su dana, nakon objave Mišinih memoara na internetu, čekaonice na Firulama prepune, ali ako želiš, mogu organizirat jednu manju humanitarnu akciju ne bi li ti prikupili pomoć za privatnog psihijatra, ali tu već moje dobre namjere prestaju.
pantagana1950
06.02.2010., 23:44
Dečec, znam da je odrastanje u disfunkcionalnoj obitelji, uz majku sklonu preljubima i s ocem teške ruke, može ostavit traga na čovjeku i da ti je potrebna nečija pažnja, kad već nisi imao roditeljsku. Ali ja ipak nisam stručna osoba, osim toga, u Hrvatskoj je primarna zdravstvena zaštita besplatna, tako da mislim da je bolje obratiš nekom tko je. Znam, znam ovih su dana, nakon objave Mišinih memoara na internetu, čekaonice na Firulama prepune, ali ako želiš, mogu organizirat jednu manju humanitarnu akciju ne bi li ti prikupili pomoć za privatnog psihijatra, ali tu već moje dobre namjere prestaju.
Bravo Spile :lux::lux::lux:, potrudio si se, takvog te ocu, da se malo namucis, a ne da nabrzinu odgovoris. Spile, Spile, Spile!
A meni gušt da ti napišeš koliko imaš godina, al neceš pa neceš.
Frende, evo zamisli da te Mišo Lanac pita, aj napiši koliko imaš godina, šta ti je to teško? evo i samo ovo jel imaš ženu, dicu?
Aj Spile i necemo se vridat, pokazimo svima da mi mozemo bit kulturni, jel tak Spile:cerek:
Bravo Spile :lux::lux::lux:, potrudio si se, takvog te ocu, da se malo namucis, a ne da nabrzinu odgovoris. Spile, Spile, Spile!
A meni gušt da ti napišeš koliko imaš godina, al neceš pa neceš.
Frende, evo zamisli da te Mišo Lanac pita, aj napiši koliko imaš godina, šta ti je to teško? evo i samo ovo jel imaš ženu, dicu?
Aj Spile i necemo se vridat, pokazimo svima da mi mozemo bit kulturni, jel tak Spile:cerek:
Ajde mongi laku noć, sunce moje pobljuvano. :cerek: Idem ti ja spat snom pravednika, a ti skokni na you porn utažit svoju želju, kad već ne jebeš nešto konkretno kao tvoji vršnjaci.
Broj mojih godina dobit ćeš ako svoj IQ (to ti je onaj broj šta ti piše u učeničkoj knjižici specijalne škole) podijeliš s 2. Uzmi digitron, ne muči se napamet, ne buš du utorka izračunal. :mig:
Irriducibili
06.02.2010., 23:55
a ludih milfovaca:lol:
valsimot53
06.02.2010., 23:58
Sad kad djeca odu spavati, mi pravi muskarci cemo doci do izrazaja.
odbij seal
07.02.2010., 00:00
Sad kad djeca odu spavati, mi pravi muskarci cemo doci do izrazaja.
aj ne zajebaji ovo si pokupija sa LJES-a :D
valsimot53
07.02.2010., 00:03
aj ne zajebaji ovo si pokupija sa LJES-a :D
nisam majke mi, iako sam tamo daleko aktivniji nego ovdje:top:
sta ces, kad tamo imam puno suvisliju ekipu za zeku:D
mrziN ageNte
07.02.2010., 00:08
O kreaturo slinava. Ti si samo jedan u masi, utopio si se u sivilo neduhovitih lažljivaca koji su po tko zna koji put poraženi i na internetu.
Nakon "Kasne vam satovi" još jedan mit je srušen na ovom forumu. Idemo dalje.
Sto i tu smo bizali i popili batine??ti si psihopat,odi se licit,imas vrapce,od tamo mos svako malo pobic kad ti se glava zazeli
forum.hr...:rolleyes:
jebi sve ako si ti imalo normalan:s
Nokaut Ned
07.02.2010., 00:13
govori otac moga prijatelja nakon emisije u kojoj je spitka gostovao "navijaci su obicni klosari ali ovaj momak je prepametan,nije mi jasno sto ce mu taj stil zivota":o
pantagana1950
07.02.2010., 00:18
Ajde mongi laku noć, sunce moje pobljuvano. :cerek: Idem ti ja spat snom pravednika, a ti skokni na you porn utažit svoju želju, kad već ne jebeš nešto konkretno kao tvoji vršnjaci.
Broj mojih godina dobit ćeš ako svoj IQ (to ti je onaj broj šta ti piše u učeničkoj knjižici specijalne škole) podijeliš s 2. Uzmi digitron, ne muči se napamet, ne buš du utorka izračunal. :mig:
Vidi Spile upučen je, stara pedofilčina:lol::lol::lol:
Nece da napiše godine, bice bi sam sebi ispa smisan kad bi vidija broj na ekranu:rofl:
Vidiš klaune , imaš 40 godina u guzici i da ti se natezat s menom balavcem, toliko si izdegeneriran da je to groteskno! Samo sam iša vidit dokle ces ic, dokle ti se da natezat i brate ne staješ, nema predaje:lol::lol:
Jesi ti svjestan da je tebi potrebna pomoć psihijatra, da nisi normalan???
Jel ti ovo veceras dokaz??? Klaune židovski:tulum:
steinar
07.02.2010., 03:18
buš , nebuš , bum trass a daj više koga boli kurac za tvoj ajkju i ostala sranja što godinama prosipaš po netu :rolleyes:
sieg heil
Volim_ZMa
07.02.2010., 04:27
http://img229.imageshack.us/img229/8571/005fsh.jpg
:lol:
meni ova slika predstavlja živi dokaz da su tovari izmislili kamena s ramena :lol:
Sto i tu smo bizali i popili batine??ti si psihopat,odi se licit,imas vrapce,od tamo mos svako malo pobic kad ti se glava zazeli
forum.hr...:rolleyes:
jebi sve ako si ti imalo normalan:s
Ma ne, to je bila još jedna blistava pobjeda Torcide. :lol:
Vidi Spile upučen je, stara pedofilčina:lol::lol::lol:
Nece da napiše godine, bice bi sam sebi ispa smisan kad bi vidija broj na ekranu:rofl:
Vidiš klaune , imaš 40 godina u guzici i da ti se natezat s menom balavcem, toliko si izdegeneriran da je to groteskno! Samo sam iša vidit dokle ces ic, dokle ti se da natezat i brate ne staješ, nema predaje:lol::lol:
Jesi ti svjestan da je tebi potrebna pomoć psihijatra, da nisi normalan???
Jel ti ovo veceras dokaz??? Klaune židovski:tulum:
Jel svanulo još jedno tužno jutro? Nema grijanja, gumena lutka se probušila, a stara lupa po vratima tvoje dječje sobe da ideš u Keruma kupi' spizu? Tješiš se da barem na internetu ima osoba koja s tobom želi popričat i s kojom možeš podijelit svu svoju bol. Ma nije frka frende. Predložio bih ti Plavi telefon, ali nema frke, reci samo, sve se da riješit. "Izdegeneriran", "groteskno", morat ću poslat mail u Minisarstvo znanosti da pohvalim program splitskih specijalnih škola. Bit će još Svaguša u budućnosti.
anarh1912*
07.02.2010., 09:45
Šta je ostalo za srušit?:D:mig:
ajmo jednu zapivat,ajmo jednu zapivat: "sorila se zidina,zidina se sorila":zivili:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.