View Full Version : Suđenje
Lokarda
04.06.2004., 18:07
Eto, na Euru će biti najbolji suci, ali ipak mislite li da će u našoj grupi Francuska i Engleska biti favorizirani od sudačke trojke?
Mislite li da bi se moglo ponoviti suđenje kao protiv Njemačke na Euru 96, ili smo s onim trećim mjestom u Francuskoj ipak postigli nešto bolje uvjete?
robybaggio
04.06.2004., 19:59
Ovaj segment me razlikuje od većine na ovom forumu. Uopće ne gledam suce, a o tome kako su nas krali govore silne "krađe na našu štetu" 1998. i 2002.(pogotovo protiv Švaba, Francuza i Talijana). A nismo se mogli potužiti ni 1996. (s debilima poput Jerkana i Štimca dobro smo i prošli...).
glavno da ne bude kao u koreji i japanu
Pa zar nam je bilo loše u Koreji i Japanu? Onaj Danac je poništio čisti gol Talijanima?
robybaggio
05.06.2004., 19:50
Zašto? Najbolji igrač repke mi je Rapaić. A igrača koji je namjerno igrao rukom u 16 metara, a onda psovao sucu mater kad je svirao penal (Jerkan) i igraču koji je napravio dva nepotrebna koljačka faula na sredini terena bez potrebe (Štimac) mogu samo nazvati debilima. To što su iz Hajduka nema nikakve veze.
faktotum
05.06.2004., 23:07
Na ovom prvenstvu bar neće biti sudaca iz Tunguzije ili šta ti ja znam, kao na svjetskima.
Lokarda
18.06.2004., 17:47
Evo ja pronašao moj topic koji sam otvorio prije početka eura.
Da li sada imate nešto drugačije mišljenje?
Lokarda kaže:
Evo ja pronašao moj topic koji sam otvorio prije početka eura.
Da li sada imate nešto drugačije mišljenje?
NARAVNO DA IMAMO!!!!!
suđenje je katastrofa!p....materina čorava!!!onaj smrad od suca protiv francuske,svaki put kad je zidan pao pitao ga je dal je ok.pa j...mu materinu,mogao ga je pitati hoće se malo rashladiti,da mu donese sokić il tak nekaj.dal je gladan pa da mu prije neg kaj izvede slobodni složi nekakav sendvić.i garant ga je nakon tekme pitao za autogram!prije prvog gola-faul ne da nije postojao neg je mogao biti i kontrafaul jer je zidane stao na nogu mislim rossi (ak je to bio on koji je uklizao).a ona ruka.....brijem da si je sudac zabrijao da gleda rukomet.jedino kaj je onda trebao suditi faul kad je trezeguet "nogom" zabio gol a ne rukom.jooooj,da nam bar taj seljak od suca dođe na naše more.....brijem da bi plivao natrag u dansku. ;)
znatizeljan
18.06.2004., 20:29
...vidim da neki ljudi ovdje i nisu toliko pomni u pamcenju sudaca...
...naime sjetimo se tko je sudac Kim Milton Nielsen (valjda sam dobro napisao :D ) i koje utakmice nam je vec sudio...
...ali evo da vam skrenem pozornost na dvije iznimno vazne:
1. UKRAINA - HRVATSKA 1:1
ponistio regularan gol Shevchenka pri rezultatu 1:0 za ukrajinu, svega bi bilo da su nas tada na onoj hlednoci poveli sa 2:0
2. HRVATSKA - NJEMACKA 3:0
iskljucio Njemackog igraca zbog prekrsaja na Sukeru, faul je bio na gotovo polovici igralista i za zuti karton
stoga je on za mene zauvijek
:top:
Lokarda
19.06.2004., 00:00
znatizeljan kaže:
...naime sjetimo se tko je sudac Kim Milton Nielsen (valjda sam dobro napisao :D ) i koje utakmice nam je vec sudio...
ponistio regularan gol Shevchenka pri rezultatu 1:0 za ukrajinu, svega bi bilo da su nas tada na onoj hlednoci poveli sa 2:0
iskljucio Njemackog igraca zbog prekrsaja na Sukeru, faul je bio na gotovo polovici igralista i za zuti karton
A kolko se ja sjećam gol za 1:0 nije bio regularan u tekmi s Ukrainom, iako vjerujem da ove greške nisu bile namjerne. A njemački igrač je dobio crveni karton zasluženo jer iako je bilo na pol terena da nije skršio Šukera, Šuker bi se našao jedan na jedan s njemačkim golmanom, a svi znamo kako bi to završilo. Dakle, bio je zadnji igrač i stoga opravdan crveni.:mad:
Da je npr. Pršo igrao rukom kao Trezeguet sudac bi sto posto poništio gol našima. Ljudi, pa ipak je to Francuska.
govno pedersko mamicu mu sad bismo lijepo imali 4 bodova pa makar ispali barem bimo imali tu pobjedu protiv francuskih žabara:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
znatizeljan
19.06.2004., 07:48
Lokarda kaže:
A kolko se ja sjećam gol za 1:0 nije bio regularan u tekmi s Ukrainom, iako vjerujem da ove greške nisu bile namjerne. A njemački igrač je dobio crveni karton zasluženo jer iako je bilo na pol terena da nije skršio Šukera, Šuker bi se našao jedan na jedan s njemačkim golmanom, a svi znamo kako bi to završilo. Dakle, bio je zadnji igrač i stoga opravdan crveni.:mad:
Da je npr. Pršo igrao rukom kao Trezeguet sudac bi sto posto poništio gol našima. Ljudi, pa ipak je to Francuska.
...lose se sjecas, prvi gol je bio potpuno regularan...a mozes misliti koliko je sudac pogresio (sigurno nenamjerno) kada su jos u toku utakmice (dok je jos sve bilo aktualno) na HRT-u rekli da je Shevchenkov gol regularan...
...druga stvar, taj drugi gol je ponisten zbog zaledja kojeg pomocni sudac nije dosudio nego direktno Nielsen :top:
...sto se tice Sukera, neznam koju si ti to utakmicu gledao, ali na ovoj utakmici SP-a u Francuskoj crveni karton je Nielsen dao njemackom igracu izricito zbog ostrog starta (nikakav posljednji igrac)...
...Suker se cak nije niti kretao direktno prema golu nego u koso, buduci je bio usamljen, nije bio klasicni kontra-napad nego je on pokusao zadrzati loptu, njemac je startao na njega i Nielsen pokazao crveni karton...
:w
znatizeljan kaže:
...lose se sjecas, prvi gol je bio potpuno regularan...a mozes misliti koliko je sudac pogresio (sigurno nenamjerno) kada su jos u toku utakmice (dok je jos sve bilo aktualno) na HRT-u rekli da je Shevchenkov gol regularan...
...druga stvar, taj drugi gol je ponisten zbog zaledja kojeg pomocni sudac nije dosudio nego direktno Nielsen :top:
...sto se tice Sukera, neznam koju si ti to utakmicu gledao, ali na ovoj utakmici SP-a u Francuskoj crveni karton je Nielsen dao njemackom igracu izricito zbog ostrog starta (nikakav posljednji igrac)...
...Suker se cak nije niti kretao direktno prema golu nego u koso, buduci je bio usamljen, nije bio klasicni kontra-napad nego je on pokusao zadrzati loptu, njemac je startao na njega i Nielsen pokazao crveni karton...
da te ja pitam-jel ti uopće gledaš tekme il se samo praviš pametan tako da ponavljaš kaj su rekli na tv-u?
bio je offside kad smo igrali protiv ukrajne.i kakve to veze ima ak ga je dosudio glavni sudac a ne pomoćni?i na ovom prvenstvu se desilo da se akcija prebrzo desila pa da linijski sudac nije stigao doći u liniju sa obranom i tako nije ni vidio zaleđe.kolko se puta i desilo da je colina (il već kak se piše) dosudio offside jer linijski nije znao dal da maše il ne.
i drugo-onaj crveni protiv njemačke je bio zbog oštrog starta ali ujedno i zato jer je bio posljednji čovjek.inače bi dobio samo žuti jer kako si vidio i na ovom prvenstvu,zbog grubljih startova se dobivalo samo žuti.ti fakat nisi gledao tu tekmu!kažeš da nije bila klasična kontra i da se šuker kretao koso a ne direktno prema golu.bila je kontra jer je zadnja linija njemačke stajala skoro na centru (znaš dečec,ne gleda se dal si zadnji čovjek samo ak stojiš na 20 metara od gola).da je šuker prošao,niko nebi bio ispred njega.i nije se kretao koso nego direktno.dobio je loptu na lijevoj strani u blizini aut linije.gurnuo si ju je u for i onda je ovaj startao na igrača a ne na loptu.i to je ovaj na njega startao sa boka tak da se nije mogla gledat ona fora-start s leđa pa odmah crveni.crveni je dobio jer je bio zadnji tj u liniji sa ostatkom obrane al između šukera i gola nije stajao nitko da ga je uspio proć.
za ubuduće,prije neg kaj pričaš,malo promisli i ne piši o nečem ak nisi siguran. ;)
faktotum
19.06.2004., 20:48
Mike Riley se baš "proslavio" u susretu Latvije i Njemačke, dva čista penala nad Verpakovskim nije dosudio...
Niti je dosudio nekoliko faulova za Letonce na rubu 16erca. Čisto protežiranje Njemačke.
Lokarda
19.06.2004., 23:16
znatizeljan kaže:
rogati je sve lijepo rekao tako da nemam što dodati. :top:
Lokarda
19.06.2004., 23:19
Collina :eek: nam sudi tekmu s Englezima. :top:
znatizeljan kaže:
Vidim da se voliš praviti pametan, pa me jako zanima kak ćeš se izvadit kad ti velim da nam je navedene tekme sudio Rune Pedersen. :B
I još jednom. :D
znatizeljan kaže:
:W
Ma katastrofa su suci, bar većina. Evo večeras ovaj tip nema pojma. Može Beusan srat govna, al Heitinga nije trebao dobit drugi žuti za onaj faul. Za to mu da žuti, a Robbenu za onaj start s leđa punom kopačkom na list ne da ništa. Katastrofa.
Pa onaj Englez danas, jadna Latvija trebala bez beda dobit.
Šteta ima dva tri dobra suca, a ostali su u kurcu.
Sve u svemu za suđenje veliko:flop:
P.S. I da bio je Rune Pedersen, zakon lik šteta kaj nam sve tekme ne sudi bili bi prvaci samo tako:D
Lokarda kaže:
Kako on??? Procitao sam Marcus Merck negdje....
Ma najgori su ti najbolji suci..oni te pokradu i niko im nista nemre rec. Sa smijeskom (ili onim ocima izbuljenim-Collina)
BillGatesMustDie
20.06.2004., 07:36
Lokarda kaže:
Mislim da je to dobro... ako i pogriješi, sigurno neće biti namjerno.
Nije se ustručavao sudit penal za Grke protiv Portugala dok neki ne sude niti evidentnije prekršaje (Latvija).
Napokon da smo dobili pravog suca da nam sudi,mislim na Collinu protiv Engleza.Nadam se da će dosudit jedan penal u njegovom stilu u našu korist. Collina je zakon!!!
Bojim se da bi se upravo obrnuto mogo desiti :horor:
Baklja kaže:
Vidim da se voliš praviti pametan, pa me jako zanima kak ćeš se izvadit kad ti velim da nam je navedene tekme sudio Rune Pedersen. :B
:s :s :s :top: :top: :top:
Citao sam da je Collina prestar da bi sudio u Italiji od iduce sezone i da je dobio poziv od Engleza da sudi kod njih.
Zna li netko nesto vise i ako je istina ......?:flop: :eek:
Black Revenger
20.06.2004., 16:56
baš sam ja kanil otvoriti topic o suđenju.
FKS (fucking katastrofa)!!!!:flop: :flop: :flop:
doc_1 kaže:
Stari ne sekiraj se,Collina je naš igrač!!:W
general Martok
20.06.2004., 17:33
doc_1 kaže:
Pa neka se desi ako to uistinu zaslužimo.
Međutim, važnije je kako će Colina isto tako dosuditi jedanaesterac u našu korist ukoliko ga bude.
Dakle, ne ovisimo o govnadi od sudaca koji namjreno čine greške nego o sebi samima.
http://us.news2.yimg.com/us.yimg.com/p/ap/20040612/capt.xpd12806122019.euro_2004_soc_prt_grc_xpd128.j pg
znatizeljan
21.06.2004., 04:34
Baklja kaže:
...da provjerio sam - stvarno je to bio norveski sudac Rune Pedersen, ne mogu vjerovati da sam ih tako zamjenio...pogotovo sta mislim da Rune vise niti ne sudi (svakako nije vise sudac sa UEFA-inom licencom)...
znatizeljan kaže:
...da provjerio sam - stvarno je to bio norveski sudac Rune Pedersen, ne mogu vjerovati da sam ih tako zamjenio...pogotovo sta mislim da Rune vise niti ne sudi (svakako nije vise sudac sa UEFA-inom licencom)...
Baš ga i nisam nešt viđao poslije tekme s Njemačkom. :zubo:
bluntman
22.06.2004., 11:32
Colina je sudio bez greške. :s
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.