PDA

View Full Version : Kineski iPhone

FreeFlyer
18.02.2010., 15:50
Vidim da to mnogi dilaju po čudnim cijenama, pa me zanima neko mišljenje i to glede kvalitete i upotrebljivosti (problemi i slično).

Tj. da li netko ima i kakva su mu iskustva sa tim uređajem.

da li kupiti ili ne ?

Thnx

FF

zuz1
18.02.2010., 15:55
Bolje NE kupiti!Kineski ne kopiraju nista drugo nego izgled...

kaskader_
19.02.2010., 00:31
imas samo istu masku.. izgled..

software uzassssss... memorija nula.. kamera VGA, bolje ne uzimati to..

FreeFlyer
19.02.2010., 09:11
govorimo o klonu iPhona I9+++ ?

kaskader_
19.02.2010., 10:14
ma o bilo kojem da govorimo a da je kineska kopija... nema nista ni blizu iphona osim izgleda..

ako nekom znaci izgled onda neka kupi :D

FreeFlyer
19.02.2010., 10:29
I ja isto imam bojazni prema kinezima, no , čisto pitam, da li su ovi komentari neko osobno iskustvo ili samo "čuo sam na netu i od nekog tko pozna nekog" ?

FF

zuz1
19.02.2010., 13:36
Ja nisam se u to uvjerio iz prve ruke,ali ako je nesto tako onda je tako svakome:D To ti nisu nikakvi tračevi,nego tako stvari stoje...

zuz1
19.02.2010., 14:00
nije ovo oglasnik :rofl:
al dobro...ako ces iphone koristiti kao klasicni iphone(aplikacije,igre itd..) onda zaboravi na fake iPhone...fake iphone ne podrzava nista sto ima original.

FreeFlyer
19.02.2010., 15:24
Znači taj fake, nema ništa od funkcija koje ima "normalni" iPhone ? sve one ikonice tamo, ne rade ili što ?
pa jel se može zvat ? sms ? surfat netom ? jel ima neku navigaciju.. google maps ? i tako ? ili kaj ? to zašteka nakon par dana ??

zuz1
19.02.2010., 17:38
Gledaj,neznam sve o kopiji iphonea jer se nisam bavio njim i ne zanima me.
Ali znam da nema mogucnost wi-fi,ne moze znaci se spojiti na net,navigaciju zaboravi,sms i poruke naravno ima,pa cemu bi onda sluzio?:rofl:Ove standardne igre i aplikacije koje svi koriste i stvarno ima dobrih i korisnih on ne podržava,samo ako hoces one java kao i ostali losiji mobiteli ali i onda se trebas zaeba*ati s tim.Samo znam da ima dual sim tj. da ga mozes koristiti na 2 kartice(npr. t-mobile i tele2).Nije da te odgovaram od njega ali ako ga bar malo mislis iskoristiti kao "pravi iPhone" onda ga stvarno nemoj uzimati,on samo kopira izgled ma da i to je skroz drugaciji materijal,ali jbg. isto izgleda,u tome je i stvar kopija.prem da mu je touchscreen puno nekvalitetniji,plastika isto itd...radije uzmi ako ces bas touch neku nokiu express music ili tako nesto...ili ti je samo bitno da imas mobitel koji je na touch al je zapravo smece:D

Eto,sad sam odluci:mig:

FreeFlyer
22.02.2010., 09:24
Zuz

hvala na savjetu.
Nebum uzel !
:)

chico locco
22.06.2010., 16:26
Pitanje jedno! Tu sam trenutno u Kini i neznam zašto, ali kupio sam kineski fejk i-phone. Sad me zanima da li je moguće izbrisati sve iz njega i staviti gore i-phonove aplikacije. Ova verzija ima wi-fi i zericu je bolja od prošlijih...evo linka
http://item.taobao.com/item.htm?id=3054881371
..hvala na odgovoru

assassin
22.06.2010., 16:44
Nije moguće.
Zato i je kopija.

chico locco
22.06.2010., 17:02
Eto! Pitao, saznao! Još da skužim zašto sam ga kupio???:ne zna:..hvala na odgovoru

vhrkac
22.06.2010., 18:14
zato sto si mislio dobro proci
kopija je kopija i nema velike veze sa originalom osim sa izgledom pribliznom originalu.....
i ova tema bi trebala u ostale mobitele a ne u podforum iphone jer nema veze sa iphoneom

Šikara
18.07.2010., 17:42
Vidim da to mnogi dilaju po čudnim cijenama, pa me zanima neko mišljenje i to glede kvalitete i upotrebljivosti (problemi i slično).

Tj. da li netko ima i kakva su mu iskustva sa tim uređajem.

da li kupiti ili ne ?

Thnx

FF

Bjež od tog kod ,,, radije kupi originalni ili moz polovni :afro:

tomo100brt
20.07.2010., 09:00
Bjež od tog kod ,,, radije kupi originalni ili moz polovni :afro:

Ne znam zašto se trudiš nešto saznati o njemu. Kad sam uživo vidio kameru i ekran koji nije kapacitivni rekao sam doviđenja, ništa od tebe i naravno uzeo sam pravi iPhone. Sve što je isto je vanjski izgled, ostalo smeće. Po meni je bolje uzeti neki noviji jeftini LG na dodir iako ima manje funkcija. Znaš da neće crknit kako god loš bio. Ovu kopiju iPhonea sam samo probao pa ne mogu govorit koliko će trajati ali sam koristio druge kineske mobitele i nisu bili vječni. Godinu, dvije i baci u smeće. Uvijek nešto crkne.

Josip4
09.10.2010., 12:57
Kupio sam jučer tu kinesku kopiju Iphonea, našao sam ga jeftino (450 kn novi) i unutra je sd kartica 4GB, a i dobio sam i kožnu futrolu sa njim.
Činila mi se povoljna kupnja pa sam ga uzeo, jer mi ionako služi kao drugi mobitel za tomato karticu.
Sa telefonom je sve u redu, ekran na dodir radi savršeno, kamera katastrofa, ali nebitno jer je ionako neću koristiti na tom mobitelu.

E sad me zanima imam neke java aplikacije i još pun qurac toga, pa jel mogu gdje na netu skinuti igre za taj telefon poneke aplikacije i sl.

Svaka informacija mi dobro dođe.

assassin
09.10.2010., 13:46
josip4- "tu kinesku kopiju"?
I netko bi trebao znati koja je to?
Napiši koji točno mobitel imaš.

vhrkac
09.10.2010., 13:55
@assassin-zasto ovu temu nisi prebacio?nema veze sa original iphoneom?

a joza sigurno ima i9 ili i 68 ili w009 ili......................hehe

Josip4
09.10.2010., 17:58
josip4- "tu kinesku kopiju"?
I netko bi trebao znati koja je to?
Napiši koji točno mobitel imaš.

Neznam koji je nisam dobi njegovu kutiju, odostraga samo piše Iphone 64 GB. znam da nema ni blizu 64 GB al eto tako piše. mislim da je onaj i900 al nisam ziher.
Imam java aplikacije ali kad ih otvorim pita me samo želim li zvuk ili bez zvuka, a na ništa ne mogu kliknuti nego se moram ponovo vratiti na java ikonu.
Izgleda mi dosta kompliciran.

cuttie_123
09.10.2010., 18:28
Ne znam zašto se trudiš nešto saznati o njemu. Kad sam uživo vidio kameru i ekran koji nije kapacitivni rekao sam doviđenja, ništa od tebe i naravno uzeo sam pravi iPhone. Sve što je isto je vanjski izgled, ostalo smeće. Po meni je bolje uzeti neki noviji jeftini LG na dodir iako ima manje funkcija. Znaš da neće crknit kako god loš bio. Ovu kopiju iPhonea sam samo probao pa ne mogu govorit koliko će trajati ali sam koristio druge kineske mobitele i nisu bili vječni. Godinu, dvije i baci u smeće. Uvijek nešto crkne.

a na kojem mobitelu nesto ne crkne nakon 2 godine??? pogotovo kod ovih novijih? Sve siemense, nokie i motorole sta sam imala, sve su kadtad crkle ili se je nesto kod njih pokvarilo, tipa zvucnika, ekrana itd.

*vesela*
04.05.2011., 16:59
Pozdrav...
jel ima ko iskustva s klon iPhone 4 Dual Sim?? :ne zna: dobila ponudu za kupnju istog pa me zanima kakav je! :)
zahvaljujem! :s

cickova
05.05.2011., 08:14
daj se stabilizirajte s tim kopijama. pa to je mobitel koji ima mogućnosti nokie 3310 + touchscreen. ali doslovno je tako. DAKLE NE KUPUJTE IH (kao i nista drugo od tih china mobitela, osim ak ne kosta <100kn)

Juventino85
05.05.2011., 09:47
Potpisujem, ja bih ga cak uzeo ako bi mi netko dao 100kn da ga uzmem...:rofl:

tomisličak
08.05.2011., 16:24
daj se stabilizirajte s tim kopijama. pa to je mobitel koji ima mogućnosti nokie 3310 + touchscreen. ali doslovno je tako. DAKLE NE KUPUJTE IH (kao i nista drugo od tih china mobitela, osim ak ne kosta <100kn)

...ima tri godine kako sam kupio ovaj, i još uvijek se ne žalim...

http://pics.adoos.fr/a6f25368260750ccce6c52de694311c6-1-3-portable-pda-tactile-k53oi-bluetooth-35quot-mp3.jpghttp://img3cdn.adoosimg.com/bdf80fb1d03db532f09756056f60-3-3.jpg

...dual SIM, internet, baterija 3000mAh (3 tjedna standBy), memorijska...

...ali ipak što se tiče iPhone kopije, što dalje od toga, to nema veze sa Apple-om...
...niti je operativi sustav isti, aplikacije ne odgovaraju,
najvjerovatnije nečeš imat Hrvatski izbornik,
nedaj Bože da ti se kabel ošteti gdje češ kupit rezervni..?

cickova
10.05.2011., 10:32
za pocetak, daj tu abteriju na testiranje. Ruka u vatru da ima max 1500mAh.
Iskreno, mob ok zgleda i fora je zbog dual SIMa, al jedino za kaj mozes koristit taj mob je zvanje i slanje poruka, slusanje neke glazbe (ako moze playlist napravit) i to je to. Kazem, njima su mogucnosti nula, tj ko i svakom drugom dummyju :)

assassin
10.05.2011., 10:37
cickova- baš zato što je kineski, lako moguće da ima 3000 mAh. Službene tvrtke ne stavljaju toliko velike baterije zbog sigurnosnih razloga- koji Kinezima baš i ne znače puno (nije da će im netko uskratiti dozvolu :D).
A, imaš Kineza i sa WM i Androidom.
Iako je većina dummy i jedina svrha je dual SIM.

Ali, ako znaš što ti treba i što možeš a što ne možeš očekivati od Kineza- onda možeš dobro proći.
Tu opet dolazimo do zaključka da kineski mobiteli nisu za one koji misle da će za 1/5 cijene dobiti isti iPhone (i onda se čude kako iTunes ne prepoznaje mobitel :D).

cickova
11.05.2011., 09:29
znam, imam svoj izvor: www.china-mobile-phone.com :D

Nego, ta baterija je jeftina i kinezi su jako poznati po laziranju specifikacije o kapacitetu baterije. Odi na ebay, dealextreme i zna se cesto nac nesto tipa:
Capacity: 1500mAh;
Actual capacity: 1200mAh :)

thesufferingman
11.05.2011., 15:46
ima li tu ko pametan kako se rade postavke za wap i mms znam da se mora rucno jer nasi operateri ne podrzavaju te mobitele,a treba mi zbog neta da ga napravim pa da mogu surfati (preko wlana):ne zna:

cickova
11.05.2011., 16:46
za wlan ti ne trebaju postavke operatera

thesufferingman
11.05.2011., 17:44
pa kada se ocu spojiti na net preko opere mini ne zeli mi ,niti javu update (tu neku kao sto ima) samo conn mi je propala sto god da trebam za internet usluge bio ebuddy ,ili nesto sl. ne moze se spojiti na net

cickova
12.05.2011., 09:39
možda bih ti i uspio odgovorit, kad bih razumjel kaj si izjavio/pitao/kajgod

thesufferingman
12.05.2011., 15:22
kako ides na net preko mini opere ukratko ,tj. kako si namjestio postavke :ne zna:

flame76
10.06.2011., 09:52
Za sve one koji planiraju kupti kod nas u nekom oglasniku ili preko ebaya ili sl.
neku kinesku kopiju iphonea, u ovom slučaju SciPhone i AirPhone, evo vam par natuknica o samom mobu nakon mjecec dana korištenja:

Imao sam prilike koristiti 2 različita modela SciPhone i AirPhone.
Jedan je kupljen kod nas na Njuškalu.hr, a drugi preko ebaya.
Kod oba dva modela javljaju se gotovo isti problemi, a to su:

- gasi se sam od sebe;
- sam od sebe se resetira, a da se ne ugasi, dakle ponovo upisivati vrijeme, datum, postavke mreže, itd.
- kad je na vibri i recimo dođe poruka, ne prestaje vibrirati dok ne izvadite bateriju, nije uvijek, ali ima neki random ključ;
- punjač ne puni odmah nego se kabl od punjača mora naštimati u jednisteni položaj za punjenje; ono, mrdanje lijevo-desno...
- baterija traje skoro jedan dan, uz desetak razgovora;
- ima wi-fi, aha, ali veza dosta često puca i mob se naravno - gasi;
- svi mi govore da me ne čuju ili da me slabo čuju i sve što kažem moram minimum 2 puta ponovit;
- s druge strane ja druge čujem izdistorzirano, preglasno i nema šanse da se to smanji, ne uvije ali svaki 3. poziv, recimo;
- kamera je totalan šit;

OK stvari:
- fakat je isti iPhone 4 i kad ga stavim na stol u bircu svi me gledaju;
- koju god java aplikaciju da sam instalirao, prošlo je bez problema i radi;
- touchscreen je ok, brzo hvata;
- pisanje poruka ide gotovo bez greške čak i s mojim debljim prstima.

Još nešto u vezi kupovine na ebay-u:

Ukoliko se možete oduprijeti, ne mojte kupovati iPhonove kopije za cca. 30-40 dolara, jer ih 99% nećete dobiti, dosta je slučajeva prevare, pošto je iPhone sad hot stuff, ali će te ipak dobiti lovu nazad jer paypal to fakat profesionalno odrađuje, ukoliko ste platili paypalom.

Eto to su neka iskustva mene i kolege s posla, odnosno naših supruga koje su pošto poto htjele iPhone, jeftini.

Možda neki prođu bolje, ali mi smo lagano popušili.

tomo100brt
10.06.2011., 11:13
Za sve one koji planiraju kupti kod nas u nekom oglasniku ili preko ebaya ili sl.
neku kinesku kopiju iphonea, u ovom slučaju SciPhone i AirPhone, evo vam par natuknica o samom mobu nakon mjecec dana korištenja:

Imao sam prilike koristiti 2 različita modela SciPhone i AirPhone.
Jedan je kupljen kod nas na Njuškalu.hr, a drugi preko ebaya.
Kod oba dva modela javljaju se gotovo isti problemi, a to su:

- gasi se sam od sebe;
- sam od sebe se resetira, a da se ne ugasi, dakle ponovo upisivati vrijeme, datum, postavke mreže, itd.
- kad je na vibri i recimo dođe poruka, ne prestaje vibrirati dok ne izvadite bateriju, nije uvijek, ali ima neki random ključ;
- punjač ne puni odmah nego se kabl od punjača mora naštimati u jednisteni položaj za punjenje; ono, mrdanje lijevo-desno...
- baterija traje skoro jedan dan, uz desetak razgovora;
- ima wi-fi, aha, ali veza dosta često puca i mob se naravno - gasi;
- svi mi govore da me ne čuju ili da me slabo čuju i sve što kažem moram minimum 2 puta ponovit;
- s druge strane ja druge čujem izdistorzirano, preglasno i nema šanse da se to smanji, ne uvije ali svaki 3. poziv, recimo;
- kamera je totalan šit;

OK stvari:
- fakat je isti iPhone 4 i kad ga stavim na stol u bircu svi me gledaju;
- koju god java aplikaciju da sam instalirao, prošlo je bez problema i radi;
- touchscreen je ok, brzo hvata;
- pisanje poruka ide gotovo bez greške čak i s mojim debljim prstima.

Još nešto u vezi kupovine na ebay-u:

Ukoliko se možete oduprijeti, ne mojte kupovati iPhonove kopije za cca. 30-40 dolara, jer ih 99% nećete dobiti, dosta je slučajeva prevare, pošto je iPhone sad hot stuff, ali će te ipak dobiti lovu nazad jer paypal to fakat profesionalno odrađuje, ukoliko ste platili paypalom.

Eto to su neka iskustva mene i kolege s posla, odnosno naših supruga koje su pošto poto htjele iPhone, jeftini.

Možda neki prođu bolje, ali mi smo lagano popušili.

A kad je iz Kine izašlo nešto kvalitetno? Pogotovo software. Pogledajte Sony Ericsson Spiro i Sony Ericsson Yendo i sve je jasno. Kina se trudi i ima dobrih rješenja ali je kvaliteta nikakva. Ja osobno kinesko izbjegava osim ako je rađeno po licenci nekog poznatog proizvođača (iako nekad ni to ne valja). Vidio sam dosta kineskih mobitela koje koriste moji prijatelji ali nisu uspjeli doživit 1 godinu rijetko dvije. Crkne dodir, crkne ekran, kamera smeće, zvuk preko zvučnika krš, slušalice neupotrebljive, software se gasi i crkaje itd. Ukratko, kineski uređaji koje nisu radili po licenci nekog poznatog proizvođača ne treba ni uzimat. A ni tada nisi siguran da će raditi iako imaš određenu dozu sigurnosti zbog imena proizvođača.

albadu
10.01.2012., 20:22
Bok ljudi .... e stvarno sam ljut sam na sebe ... da sam barem prije pronašao ovaj forum ne bih nikad kupio kineski iphone 4, no što je tu je .

Ako možete pomoči bio bih zahvalan !!!

Naime ono što me muči je dodavanje kontakata koje sam prethodno spremio iz starog 3g iphone-a ali sad ih nemogu spremiti ( prebaciti) u ovaj kineski . Probao sam i instalirati prema modelu (Mt 6235) suite ali ni to ne funkcionira , neznam jeli zato što imam win ult 7 , ili zato što ima instalirane Itunes . No dobro da dalje nedužim jer se ionako ne kužim u ove stvari , stvarno bi bio zahvalan ako imate riješenje za ovo , a dotad ču radi moje gluposti kažnjavati se hrkljušom :504::504::504::504::504::504::504:

Hvala

vhrkac
10.01.2012., 21:23
Bok ljudi .... e stvarno sam ljut sam na sebe ... da sam barem prije pronašao ovaj forum ne bih nikad kupio kineski iphone 4, no što je tu je .

Ako možete pomoči bio bih zahvalan !!!

Naime ono što me muči je dodavanje kontakata koje sam prethodno spremio iz starog 3g iphone-a ali sad ih nemogu spremiti ( prebaciti) u ovaj kineski . Probao sam i instalirati prema modelu (Mt 6235) suite ali ni to ne funkcionira , neznam jeli zato što imam win ult 7 , ili zato što ima instalirane Itunes . No dobro da dalje nedužim jer se ionako ne kužim u ove stvari , stvarno bi bio zahvalan ako imate riješenje za ovo , a dotad ču radi moje gluposti kažnjavati se hrkljušom :504::504::504::504::504::504::504:

Hvala

nadam se da imas na sim kartici brojeve koje si koristio u 3g
tesko da ces moci prebaciti preko kompa
sigurno si naprvio kopiju na komp i mislio samo prebaciti
e nece moci
ni itunes ti neradi-a i kako ce radit kad je ovaj kinez

znaci moli boga da imas na sim kartici brojeve i ubaci tu karticu u kineza i onda kopiraj sa sim na tel

hrkljussssssssss.....:mig:

mrcina 22222
15.01.2012., 11:59
to je pušiona svih kineza što nisu kompatibilni sa niti jednim mobitelom/softwerom/kompjuterom i nisu user frendli. njih mogu svrstati samo pod very dumm phone made by very dumm people.

cickova
15.01.2012., 12:57
dakle taj "iPhone" je na rangu nokie 3310, sa ekranom u boji. I citajuci postove nekih ljudi imam osjecaj da je prvi april, il nesto tog tipa

lokot
20.01.2012., 18:02
prije otprilike mjesec dana kupio sam kopiju iPhone iz kine naravno,koji ima oznaku samo quad 4s(NA STRANICI EVERBUYING) i savršena je kopija istog samo nije stakleni nego je plastični.uređaj ima android operativni sistem a sučelje android ili iPhone.funkcionira savršeno i ima A-gps,android(froyo),android market radi normalno,TV ali nažalost analogni tuner(za cca 30$ veću cijenu ima dvb-t)radio.,kompas,word,excel....i naravno dvije SIM kartice,aktivne,interna memorija istog je 2GB a proširiv sa dodatnom karticom do 16GB,dupla kamera 0,3 mpx za video razgovor a primarna 1,3mpx i da to mu je mala mana ali samo ako slikaš po noći a po danu je slika OK.PROCESOR U NJEMU JE 416Mhz i radi solidno(internet)a RAM 256MB.cijena mu je najveća odlika i košta 101,80$ ili 600,00kn i vrijedi tih novaca x3.samo je pitanje ako nemate sreće i otvore Vam paket na carina a nemate nikog za pomoć onda ništa od moba jer nema deklaraciju koju traži HAKOM.ZA SVA OSTALA PITANJA STOJIM NA RASPOLAGANJU:top:

karantena
21.01.2012., 13:12
Haha kad kazes da kopija iphonea radi solidno ocito nisi probao real thing
ja bih radije sačuvao tih 600 kuna i kupio nešto tipa SE walkman onaj. odličan mobitel za soma kuna u bonbonu, al mislim da je sada skuplji.

raky
22.01.2012., 12:17
ne samo da je skuplji, nego ga vise i nema u ponudi.
ali ja bi preporucio i svaki LG,Samsung ili alcatel huewai....bilo sta sto je u tom cjenovnom rangu, prije nego te kineze!
zasto!?
e pa, mozda nemaju dual sim,ali zato im je sve ostalo puno bolje, plus IMAJU GARANCIJU

niky88
24.01.2012., 20:50
Molim malu pomoć.
Dobila sam tu kopiju Iphona,nisam dala niti kune.. (moždasvasreća)..ali da imam problem :haha:
Nemogu nigdje naći opciju za spajanje na net,ipa u sebi fejs,yahoo,skyp,itd..al nemrem naći Wi-Fi kako bi se mogla spojit prek svojeg rutera i bit na netu dok sam u krevetu...
Uglavnom treba mi pomoć oko svega,do sad sam bila na svojem starom mobitelu,al to akj enznam za sada ništa ne znači da nisam volja naučiti.Pa eto ako tko može reći gdje mogu naći programe za njega,kaj moram sknuti..itd...

assassin
25.01.2012., 00:40
Niti si napisala koji je to točno model, niti koji je OS na njemu (Android, Windows Mobile, nikakav, ...)...
Ne znam kako očekuješ da ti netko pomogne.

niky88
25.01.2012., 00:42
sorry.
aj sam ga dobila u kutiji nigje nikaj ne piše :P
gdje mogu to proučiti ?
pa da javim kasnije

backtothesleep
25.01.2012., 23:45
ispod poklopca baterije ili ispod same baterije

Bjesomar_
06.02.2012., 00:26
Sve kineske kopije koje sam vidio su doslovno neupotrebljive.
Touchscreen radi jedino ako cavlom ores po njemu, nema memorije ni za sto, pola ikona sluzi samo kao ukras.
Drugim rjecima, tko vam tako nesto proda prevario vas je. Radije kupite za 9 kuna neki "obican" telefon. Mozda nece imati wireless i kameru ai cete bar moci nazvati nekog i slati SMS-ove.

Inace interesantna stvar mi je da skoro svi imaju nokijine baterije (naravno, ne originalne).

lokot
20.02.2012., 09:53
prvo bih odgovorio karanteni da mora probati vidjeti mobitel,u ovom slučaju 4S,probati tipkat po ekranu i vidjeti da radi sasvim zadovoljavajuće i više od toga jer isti taj mobitel nije onaj jeftini nego malo skuplji i kvalitetniji,ne kažem da je u rangu originala iphona ali svakog drugog androida je(OMJER 600,00KN I 5 000,00KN) a NIKY bih objasnio da wifi radi tako da ode u menu i tamo otvori postavke(settings) i onda na wireless & networks i tamo će pronaći sve otključane mreže.ako treba kakav dodatni savijet stojim na raspolaganju jer ja sam dobio i upute!ali naravno da se slažem da je bolje kupiti u Hrvatskoj mob jer ima garanciju(ima i ovaj) ali do sada sam naručio stvari iz Kine preko 500 eura i imao sam samo jednu reklamaciju za elektronsku cigaretu za koju su mi ponudili vratit novac ali nisam želio pa su mi poslali novi paket iste.preporučam iz vlastitog iskustva stranicu everbuying i DHgate!