View Full Version : Ajmo se igrat otta
Vanjushka
09.06.2004., 23:14
Da nisi malo pomijesao Simica i Babica ;)
Ja bih na gol Pletikosu, zadnja linija Kovac, Simic i Tomas eventualno Tudor.
Sredina, desno Srna ili Mornar prije Mornar jer bi trebali igrati napadacki sa vise trke a manje padanja :D lijevo Miki ili Babic, u sredini Niko kao taj nekakav radnik pozadi, Bjelica i Babic sredina s tim da bi onda Babic i Miki drzali lijevu stranu, Marko malo vise unutra. A mozda i Leko.
Napad Prso i Sokota, eventualno Klasnic ali ipak Sokota, explozivniji je.
Znaci 3-5-2, jeste zastarjelo ali mi tako najbolje igramo jer nasi napadi obicno idu sa boka a u tom slucaju u vezi mora biti pet igraca, radi dobijanja viska igraca. Robert i Simic na half liniji a Tomas da glumi libera. Veza da se igra po strani vise, Niko da prenosi lopte od obrane do veze naprijed, mozda Bjelica da pokusa kroz sredinu a Babic da stvara blok Mikiju i ujedno da zatvara prostor izmedju Mikija i Bjelice. Desno Mornar ipak, ako je vec onako dobro odigrao sa Dancima. Napad je tu da zabija, nista vise :D mozda Dado da se malo povlaci nazad po lopte, ako ne bude radio vezni red.
robybaggio
10.06.2004., 00:09
Bilo koja opcija bez Živkovića (uopće) i s Olićem i Pršom u napadu. Dobro...odsutstvo Nike Kovača i Tokića također nije nepoželjno...:D
robybaggio kaže:
Bilo koja opcija bez Živkovića (uopće) i s Olićem i Pršom u napadu. Dobro...odsutstvo Nike Kovača i Tokića također nije nepoželjno...:D
tu bi dodao i simunica
robybaggio
10.06.2004., 01:49
Serse_Cosmi kaže:
tu bi dodao i simunica
Cijeli dan pišem neki seminar, već mi se muti pred očima i postajem zaboravan. On mi je jedan od "omiljenih"...:D
Vanjushka
10.06.2004., 12:53
Da, Olic je brz pa bi njegova brzina vise do izrazaja dolazila u drugom poluvremenu, pored umornih protivnickih obrana. Ne zaboravite da je u Portugalu vec sad 40 stupnjeva u hladu.
robybaggio
10.06.2004., 13:21
Vanjushka kaže:
Da, Olic je brz pa bi njegova brzina vise do izrazaja dolazila u drugom poluvremenu, pored umornih protivnickih obrana. Ne zaboravite da je u Portugalu vec sad 40 stupnjeva u hladu.
Možda će biti kiša...:rolleyes:
Vanjushka
10.06.2004., 13:25
Mozda i snijeg padne :D
Ljeto je, robby, Portugal nije u Alpama.
robybaggio
10.06.2004., 13:46
Vanjushka kaže:
Mozda i snijeg padne :D
Ljeto je, robby, Portugal nije u Alpama.
Pa nije ni Zagreb, a sunce se pojavilo nakon skoro dva tjedna. Ali kiša nam čak i ne bi odgovarala. Imamo poplavu dugokosih (uključujući i Olića, kaže da mu je u Rusiji hladno :D ) tako da bi moglo biti kose u očima ako ne uzmu rajfove.
Javljaju na radiu, pletikosa se jutros ozlijedio na treningu.(Kvadriceps lijeve noge)
Predivno.
flint kaže:
Javljaju na radiu, pletikosa se jutros ozlijedio na treningu.(Kvadriceps lijeve noge)
Predivno.
ozlijedio na treningu..? jebote:rolleyes:
robybaggio
10.06.2004., 14:04
Pa ima dva pričuvna golmana, u čemu je problem? Nije Pletikosa Kahn ili Buffon da se bez njega baš uopće ne može. A možda se i oporavi do utakmice.
robybaggio kaže:
Pa nije ni Zagreb, a sunce se pojavilo nakon skoro dva tjedna. Ali kiša nam čak i ne bi odgovarala. Imamo poplavu dugokosih (uključujući i Olića, kaže da mu je u Rusiji hladno :D ) tako da bi moglo biti kose u očima ako ne uzmu rajfove.
ako ne smeta argenticima nece smetat ni nama.
jel ima u arg uopce nekog s kratkom kosom? :top:
Sinnovac
10.06.2004., 14:41
@Torcida Zg
Samo jedno pitanje... Kak možeš stavit Neretljaka lijevo, pa kad je on u životu igro lijevo, mislim igro je, al kad je dobro odigro...
robybaggio
10.06.2004., 15:08
Serse_Cosmi kaže:
ako ne smeta argenticima nece smetat ni nama.
jel ima u arg uopce nekog s kratkom kosom? :top:
Čak trojica: Samuel, Veron (name kose uopće) i Zanetti.
Sinnovac
10.06.2004., 15:56
Gle ko prvo, ja sam napiso da JE IGRO, (nisi očito pročito moj post kak spada) al da nije nikad dobro odigro, zato kaj se sjećam ko dan danas da od kad sam prvi put čuo za njega dok je igro u Osijeku da igra centralnog beka... Uvijek je to igro, to kaj ga Vulić, pa i Barić gura lijevo, je neka sasvim druga špreha koja meni nije jasna, jel on niti može probit stranu, niti zna dobar centar-šut napravit, jebote Barić vadi Rapaića i stavlja na tu poziciju Neretljaka :eek:... A da je dobar u obrani, to je činjenica, i rađe bi njega gledo nego npr Šimunića...
Sinnovac
10.06.2004., 16:15
Stavil ga je Barić lijevo na Njemačkoj, i sad prije koju tekmu, nemrem se sjetit točno koju... Sve u svemu, bolji je u sredini neg lijevo, bar po meni...
znatizeljan
10.06.2004., 22:07
Evo kako bih ja to poslozio:
_____________Pletikosa (Butina ako je misic k.o.)
___________Robert Kovac____________________
____________________Stjepan Tomas__________
Dario Simic_______________________Boris Zivkovic
_________Niko Kovac_______Nenad Bjelica_______
Ivica Mornar_______________________Milan Rapaic
_________________________Ivica Olic___________
_______________Dado Prso____________________
ali ovako samo protiv Svicaraca, jer vezna linija protiv Francuza ili Engleza ne moze podnjeti Mornara, Rapaica i Bjelicu...
ali mislim da ce Otto postaviti Prsu kao prednjeg veznog, ispred njega Sokotu, staviti Olica na mjesto Rapaica i umjesto Tomasa staviti Simunica (malo se bojim dva kiks igraca Simunic i Zivkovic u zadnjem redu), sto uopce ne mora biti lose ako budemo dovoljno hrabri kao protiv Danske
prognoziram ulazak u cetvrt-finale kao drugi, valjda se krizamo sa skupinom jedan, i ispadamo od Domacin - Portugala
Ciao!
znatizeljan
10.06.2004., 22:34
...ja se prolasu skupine nadam iz pobjede nad Svicarskom, (poraz Francuska) i neodluceno protiv Engleske...
(Engleska porazena od Franc. i Svic. im otima bod :D )
Pletikosa
Šimić R.Kovač Živković
Tudor
Mornar Bjelica Babić
Pršo
Klasnić Olić
Mislim da se treba zahvalit dečkima poput Rapaića i forsirat mlađe koji ce sljedećih 10 god. braniti boje naše zemlje.Treba Barić stavljati više u igru Leku bez obzira na krizu u kojoj se trenutno nalazi,ipak je on veliki europski igrač.
bilo kako samo da ne igraju Živković i Mornar...:D
Šta imaš protiv mornara, bolji je od srne
robybaggio
11.06.2004., 00:44
Vule kaže:
Šta imaš protiv mornara, bolji je od srne
Čujem da je Mornar ljudina, glavni dizač atmosfere u ekipi, ali...On i kad prođe igrača - NE centrira. Ili pada i dobije faul ili izgubi loptu nakon toga. Bočni bi trebao najbolje centrirati, a tu je Srna svjetlosnim godinama ispred njega.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.