PDA

View Full Version : Potrebno širenje...

-=Vrky=-
10.06.2004., 13:00
Pravim jedan virus i potrebno mi je širenje,ako mi kko može dat neki sourc za širenje bio bi mu zahvalan (npr. preko maila,mirc.....) ali mora da radi 100%
PoZdrAv

TomK
10.06.2004., 13:17
Evo ti link kako napraviti najefikasnije sirenje koje je do danas ljudski um smislio.

http://www.medijaklub.cg.yu/zanimljivi/zvek/arhiva/septembar/virus.htm

Usput, reci nam kada budes pustio svoj virus u opticaj da se iskljucimo, ne samo sa neta, nego i iz struje, pa i osigurace da iskljucimo ako bude trebalo!!!

Lijepi pozdravi, i jos jednom hvala na upozorenju o predstojecoj katastrofi koja ce zadesiti svekoliko pucanstvo na netu.

-=Vrky=-
10.06.2004., 13:30
Zezaj se tri kolko oćeš,ali evo ti što sophos govori o mom prvom virusu (trojancu)...
http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/trojnaba.html

I pogledaj malo na googlu
http://www.google.com/search?q=Nab.a+trojan&ie=UTF-8&hl=hr&lr=

TomK
10.06.2004., 13:55
Zezaj se tri kolko oćeš...
Eh, tek sada sam se smrznuo od same pomisli sto nam se sprema. Oćeš nam reci kada je virus spreman, ili oćeš da nas iznenadis? Ako oćeš da nas iznenadis, onda nisi trebao otvoriti topic, a ako oćeš da nas upozoris, onda u redu. Nije jasno sta oćeš? Oćeš jedno, ili oćeš drugo? Reci brate, sta oćeš, pa to sto oćeš to i ucini.
Nadam se da je moj link pomogao, a ti ga koristi ako oćeš.

Lijepih pozdrava koliko oćeš.

-=Vrky=-
10.06.2004., 13:58
Ne prijetim ja nikom,niti upozoravam nikog,samo tražim pomoć...ako možeš pomoći pomozi ako ne ............

TomK
10.06.2004., 14:09
Pa zar ti nisam pomogao sa onim linkom?

-=Vrky=-
10.06.2004., 14:23
Ne!

Shadowman
10.06.2004., 15:15
A kako bi bilo da nam daš više podataka o sebi pa da im javimo i da te uhapse. Ne očekuješ valjda da ćeš ovdje naći saučesnike u zločinu.

TomK
10.06.2004., 15:30
Shadowman-e, pa on je samo dijete koje se malo igra i ima bujnu mastu. Zato ga nemoj prepadati, jer kad odraste, ostat ce mu trajne traume od toga.

Lijepi pozdravi,

-=Vrky=-
10.06.2004., 15:57
Ja nemam bujnu maštu....

TomK
10.06.2004., 16:11
Evo dobro, nemoj nam otkrivati kako tvoji virusi rade, niti kako si ih implementirao, nego nam samo reci sto si ti zamislio da tvoji virusi trebaju uciniti na necijoj tudjoj masini? Ne moras nam objasnjavati detaljno, nego onako generalno, koje su tvoje vizije vezane za sve to?

Lijepi pozdravi,

-=Vrky=-
10.06.2004., 16:21
-=Vrky=- kaže:
Zezaj se tri kolko oćeš,ali evo ti što sophos govori o mom prvom virusu (trojancu)...
http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/trojnaba.html

I pogledaj malo na googlu
http://www.google.com/search?q=Nab.a+trojan&ie=UTF-8&hl=hr&lr=

Pročitaj to od Sophosa i to drugo....

TomK
10.06.2004., 16:38
Ma pusti to, ja zelim cuti sto je sam autor imao na umu kada je razmisljao o virusima, i sto je sam autor zelio time postici, shvacas?

-=Vrky=-
10.06.2004., 16:42
WoRk.log & Plan.log

1.00 -added System Shutdown
1.01 -added Beep ton
1.02 -added registry changes
1.03 -added delete directory function
1.04 -added MoveMouse
================================================== ================================
-virii now UPX packed, size ~ 13 kb
-vir tested,and it work
================================================== ================================
1.05 -added function to Copy itself in Windows Directory and System32 Directory
1.06 -added delete files function

TomK
10.06.2004., 16:50
Ok. sve ja to shvacam, i hajde da zamislimo da si to sve lijepo napravio kako zelis, da sve radi kako zelis, i tako dalje....
Ono sto je sada pitanje je sto ti zelis uraditi s time? Koji je smisao toga? Koja je svrha? Za sto to trebi treba? Shvacas sto me interesira?

-=Vrky=-
10.06.2004., 16:56
Pa ne želim ja niš posebno s tim....Smisao je ......

TomK
10.06.2004., 16:59
Sto? Ako das dobar odgovor na to, mozda ti i pomognem sa nekim savjetom....

-=Vrky=-
10.06.2004., 17:07
Prava istina zašto ja to radim je ta što se sam sebi želim dokazati.A ja to ne radim da nekom nanesem štetu.... a zapravo da malo.................

TomK
10.06.2004., 17:12
Prava istina zašto ja to radim je ta što se sam sebi želim dokazati Nedostaje ti objekat u recenici (sto zelis dokazati). Ako pravis viruse jednako kao sto se izrazavas (nepotpuno), bojim se da od tebe nece biti nista.

-=Vrky=-
10.06.2004., 17:18
Ako sumljaš u moj vir.... Dat ću ti ga pa probaj 100% radi

TomK
10.06.2004., 17:26
Ma ne sumLJam ja u tvoj virus, nego zelim doznati koja je ideja vodilja bila u tvojoj glavi kada si razmisljao o tom famoznom virusu (ili je to bio trojanac, nema veze).

Mada, iskreno govoreci, ne vjerujem da si u stanju napisati ni dvije lije koda...

-=Vrky=-
10.06.2004., 17:43
Misli što oćeš................
Hoćeš li mi onda pomoći ili ne?

cunac
10.06.2004., 17:49
TomK kaže:
Ma ne sumLJam ja u tvoj virus, nego zelim doznati koja je ideja vodilja bila u tvojoj glavi kada si razmisljao o tom famoznom virusu (ili je to bio trojanac, nema veze).

Mada, iskreno govoreci, ne vjerujem da si u stanju napisati ni dvije lije koda...

:D
jos jedan nadobudni virus coder koj misli da ce ispasti faca kada kaze prijateljima "ja sam napravio virus" :bljak:

TomK
10.06.2004., 17:49
Hocu, ali moras se tocno i precizno izraziti sto zelis.

Shadowman
10.06.2004., 20:19
Mislio sam ovaj topic odmah izbrisati, ali onda sam odlučio ostaviti ga. Dosad je komično. Možda bude još komičnije.

Eh, sad, dear Vrky. Kome ti hoćeš dokazati? Sebi ili nama? Ako nama, možeš slobodno odustati. Ne zanima nas. Nismo impresionirani. Ako sebi, onda poštedi nas, svojih kompleksa, a i nema smisla tražiti pomoć kad hoćeš sam da se dokažeš. Kako god okreneš, ovdje ćeš biti samo za amusement.

-=Vrky=-
10.06.2004., 21:03
Zaboravite to....
Samo želim da mi neko pomogne i niš više........

TomK
10.06.2004., 21:18
Pa netko ce ti vec pomoci, samo se tocno i precizno izrazi sto zelis! U tome je cijela poanta.

Pozdrav,

-=Vrky=-
10.06.2004., 21:22
Pa daj nemoj me s tim cimat....
Želim da moj vir ima neko širenje (E-mail,lan,mirc.. bilo koje ali da radi) i za to mi treba sourc,eto to je to.....

mestar
11.06.2004., 08:13
Funkcija za sirenje virusa je vrlo zahtjevan dio koda i trebati ce ti godine rada da dodes do pravog rezultata. Evo ja ti poklanjam jednu sjajnu funkciju koja ce sto posto prosiriti virus i pri tom je nijedan antivirusni alat nece skuziti:

bool sirenje_virusa( char *virus_file_name, unsigned char sirenje_param )
{

FILE *fp;
unsigned char t;

/* OVO JE IZNIMNO OSJETLJIV DIO: TIHO OTVARA PROCES SIRENJA TAKO DA
NIJEDAN ANTIVIRUSNI PROGRAM NE MOZE REAGIRATI */
if( access( virus_file_name, 0 ) != 0 ) return false;
if( ( fp = fopen( virus_file_name, "ab+" ) ) == 0 ) return false;

/* OVAJ DIO SLUZI ZA ZBUNJIVANJE NORTONA */
fseek( fp, 0, 2 );

/* OVO JE ESENCIJALNI DIO KOJI IZVRSAVA SIRENJE, VRLO JE OSJETLJIVO,
PRILAGODAVANJE PREPORUCUJEM SAMO VRHUNSKIM EKSPERTIMA */
for( t = 0; t < sirenje_param; t++ ) fwrite( &t, sizeof( char ), 1, fp );

/* VAZNO!!! NEISKUSAN VIRUS-PISAC BI ODMAH ZAPISAO SVE BYTEOVE I TIME PRIVUKAO PAZNJU OMRAZENIH NAM ANTIVIRUSNIH NEMANI. ALI TO SE MORA RADITI VRLO TIHO, KAKO JE GORE PRIKAZANO, BYTE PO BYTE
*/

/* ZAVRSETAK PROCESA SIRENJA */
fclose( fp );

return true;

}

Ovaj pravi biser i nevjerovatan produkt ljudskog uma ima nazalost ogranicenje i moze ti prosiriti virus samo za 0xff byte-ova, ali mozes ga za vjezbu prepraviti tako da se prosiri i na vise. Stovise, ako si nabavis novi HD samo za to, tko zna gdje ce ti biti kraj...

fastcode
11.06.2004., 09:05
-=Vrky=- kaže:
Pa daj nemoj me s tim cimat....
Želim da moj vir ima neko širenje (E-mail,lan,mirc.. bilo koje ali da radi) i za to mi treba sourc,eto to je to.....

Možeš li nam reći nešto o sebi još osim IP adrese koja je upisana na forumu, da te možemo lakše prijaviti Microsoftu, ako slučajno uspiješ napisati virus?:D

e da je meni uhvatit za vrat pisca Nimde :mad:

mestar
11.06.2004., 10:25
fastcode:
da te možemo lakše prijaviti Microsoftu

Jes' ti normalan, pa da odma' izdaju tri nove zakrpe i odgode Longhorn za jos koju godinu!!!! To treba odma' prijavit u lokalnu policijsku, pa da vidis kad Mate Policaj umlati i virusa i kreatora :) Nes' znat ko je ko!

Shoki
11.06.2004., 14:09
e, a ako ti pomognem, oće moje ime biti na sophosovoj stranici? daj molim te, please?

jer tio si meni tak cool da bi ti ja i popušio kitu samo da mi daš da ti budem prijatelj.

širenje? kak hoćeš? aerosolom? dodirom? tjelesnim tekućinama? prstom u šupak? nemaš beda. jer takvim facama treba pomoći, pa možda i ja postanem takva faca.

Shoki
11.06.2004., 21:06
e znam. najbolje je da ti se virus širi pogledom. ono, ako su dva monitora okrenuti jedan prema drugom, odamh dolazi do zaraze.
a mogo bi se bacit i na mobitele, pa sjebati ekipu: umjesto da nazovu djevojku, nazovu starce.
to bi bilo tak cooooooool...:s

Mlaen
11.06.2004., 21:21
Shoki kaže:
umjesto da nazovu djevojku, nazovu starce.
to bi bilo tak cooooooool...:s
:lol::lol:
@ -=Vrky=-
Čuj, napisao si da si već radio viruse i da su prijavljeni na Sophos i sl. Poštedi nas i sredi si širenje kao što si radio i prije...

Anđeo
11.06.2004., 22:08
Meni se čini da ipak je njemu uistinu potrebno širenje ali ne virusa nego znanja o prvenstveno programiranju, pa onda i o životu a za sex si još premlad.:p Najbolji savjet koji možeš sada dobiti a da ga možeš iskoristiti bi bio kako prikriti prištiće ili kako se brijati. Moj savjet ti je dečko da si ukineš preplatu na Playboy ili Smokvin list slijedečih godinu dana i kupiš knjigu sa osnovama programiranja pa kad naučiš osnove pa potom i raditi smislene programe možda i uspiješ nešto proširiti netom.