PDA

View Full Version : T-mobile Touch G2

R1982
08.03.2010., 20:14
Pošto sam zagrizao ko budala za HTC Hero :cerek: ispada da mogu dobiti G2 Touch (brandirani Hero) za solidnu cifru uz zamjenu bodova.

E sad, zanima me ako netko možda zna: da li se u hrvatskom T-mobileu može napraviti kao u npr. britanskom - kupiš mob i tražiš unlock code da si ga možeš otključat za druge mreže? Kupio bih samo mobitel, bez broja, prepaida, postpaida, ičega.

Sauron_zg
09.03.2010., 09:57
E sad, zanima me ako netko možda zna: da li se u hrvatskom T-mobileu može napraviti kao u npr. britanskom - kupiš mob i tražiš unlock code da si ga možeš otključat za druge mreže? Kupio bih samo mobitel, bez broja, prepaida, postpaida, ičega.

Možeš, al ne legalnim kanalima

10aLEX
09.03.2010., 12:17
Ali cekaj zar nije bilo price da se to moze traziti ako ne kupujes po povlastenoj tarifi ali to moras sam traziti i to odmah na licu mjesta kad ga kupujes! Inace je interno pravilo da ti to sam prodavac nikada ne smije ponuditi pa moras sam pitati.
U ostalom 1982 nista te ne kosta da pitas direktno u t-mobile, pa to nije kazneno dijelo!

vhrkac
09.03.2010., 12:18
ako ga kupujes po punoj cijeni oni ti ga moraju otkljucati-besplatno
ali
posto ti kupujes uz zamjenu za bodove nema od free unlocka nista
platis im preko 400kn i to je to

a mozes lijepo i na netu naci pomoc pri otkljucavanju
jer tvoje sljedece pitanje ce biti kako
G2 touch pretvoriti u hero
vec vidim

R1982
09.03.2010., 18:04
ako ga kupujes po punoj cijeni oni ti ga moraju otkljucati-besplatno
ali
posto ti kupujes uz zamjenu za bodove nema od free unlocka nista
platis im preko 400kn i to je to

a mozes lijepo i na netu naci pomoc pri otkljucavanju
jer tvoje sljedece pitanje ce biti kako
G2 touch pretvoriti u hero
vec vidim
da im ne bi još i 400 kn ostavio :lol:

e neće to bit moje slijedeće pitanje, jer sam to već pitao prije ovog pitanja :lol: :lol: za to sam se snašao, a i novi, upgradeani G2 se više "ne mogu" rootat... stoga...