View Full Version : T-mobile Touch G2
Pošto sam zagrizao ko budala za HTC Hero :cerek: ispada da mogu dobiti G2 Touch (brandirani Hero) za solidnu cifru uz zamjenu bodova.
E sad, zanima me ako netko možda zna: da li se u hrvatskom T-mobileu može napraviti kao u npr. britanskom - kupiš mob i tražiš unlock code da si ga možeš otključat za druge mreže? Kupio bih samo mobitel, bez broja, prepaida, postpaida, ičega.
Sauron_zg
09.03.2010., 09:57
E sad, zanima me ako netko možda zna: da li se u hrvatskom T-mobileu može napraviti kao u npr. britanskom - kupiš mob i tražiš unlock code da si ga možeš otključat za druge mreže? Kupio bih samo mobitel, bez broja, prepaida, postpaida, ičega.
Možeš, al ne legalnim kanalima
Ali cekaj zar nije bilo price da se to moze traziti ako ne kupujes po povlastenoj tarifi ali to moras sam traziti i to odmah na licu mjesta kad ga kupujes! Inace je interno pravilo da ti to sam prodavac nikada ne smije ponuditi pa moras sam pitati.
U ostalom 1982 nista te ne kosta da pitas direktno u t-mobile, pa to nije kazneno dijelo!
ako ga kupujes po punoj cijeni oni ti ga moraju otkljucati-besplatno
ali
posto ti kupujes uz zamjenu za bodove nema od free unlocka nista
platis im preko 400kn i to je to
a mozes lijepo i na netu naci pomoc pri otkljucavanju
jer tvoje sljedece pitanje ce biti kako
G2 touch pretvoriti u hero
vec vidim
ako ga kupujes po punoj cijeni oni ti ga moraju otkljucati-besplatno
ali
posto ti kupujes uz zamjenu za bodove nema od free unlocka nista
platis im preko 400kn i to je to
a mozes lijepo i na netu naci pomoc pri otkljucavanju
jer tvoje sljedece pitanje ce biti kako
G2 touch pretvoriti u hero
vec vidim
da im ne bi još i 400 kn ostavio :lol:
e neće to bit moje slijedeće pitanje, jer sam to već pitao prije ovog pitanja :lol: :lol: za to sam se snašao, a i novi, upgradeani G2 se više "ne mogu" rootat... stoga...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.