View Full Version : I Had A Dream
smoothfucker
11.06.2004., 12:29
sanjao sam da je M. Schumacherova dominacija na ovoj utrci zaustavljena... imao sam san da ce nakraju sezona se zabuktati totalno i da ce Schuimacheru za dlaku izmaknuti naslov...
Naime sanjao sam da ce se na ovoj utrci Schumacher razbiti, da ce biti velika nesreca, od par auta i da se se to dogoditi cak par puta u utrci, da ce biti velikih nesreca, cak da ce biti ozlijdjen, neznamda da li je to Schumacher ili neki talijan...
Naime nadam se da je to bio samo san, da se to nece dogoditi, prvo zbog toga jer ne zelim da bude ozlijedjenih, a drugo zbog toga sto zelim da Schumacher dominira i dalje, svako ima pravo na zelje :)
hmmmmm..............da.
Ja sam, naime, također imao san. Sanjao sam kako idem u Čingač na ćevape...i vidi vraga, odoh sad na ćevape :p
Slušaj, svatko nešto sanja, ja recimo zadnjih dana sanjam Montoyinu ženu, pa nikoga ne opterečujem s time osim svoje desnice.:o :D
Blackbird
11.06.2004., 13:57
J***m te u snove. Sanjaj ženske filmske zvijezde, prirodu i sladoled ko normalni ljudi.
smoothfucker
11.06.2004., 13:58
ja to pisem jer sanjam dosta stvari koje nakraju budu...
Naprimjer sanjao sam smrt... a u sanjarici bise da uskoro cu se odvojiti nakratko od drage osobe, i vidi vrga stvarno... jos par stvarcica koje se sada nemogu sjetiti...
Ali ja se boooooojim:rigo:
Ja sam sanja Sevu:D, a ništa za sad:D :D :D
smoothfucker
11.06.2004., 23:58
ej ako nesto se slicno dogodi, neka velika nesreca ili nesreca uopce jer sada je vec rijetkost vidjati nesrece kao sto je bila u monte karlu kada je kreten Coulthard vec 2. put u zivotu naglo zakocio, ispricavam se navijacima McLarena i Coulthardovaca...
to je druga prica...
ali ako se desi slicna nesreca ili Scumacher da izleti sto je isto rijetkos ili takorec nemoguce jer rastura i na treninzima preko bare!
pazite se ljudi!
A cuj... za Canadu nista novo nisu nesrece... ali da ce se netko spucat... (Osim Montoye i - nekoga u koga ce se zabit) i uz to nastradat... to sumnjam...
smoothfucker kaže:
ej ako nesto se slicno dogodi, neka velika nesreca ili nesreca uopce jer sada je vec rijetkost vidjati nesrece kao sto je bila u monte karlu kada je kreten Coulthard vec 2. put u zivotu naglo zakocio, ispricavam se navijacima McLarena i Coulthardovaca...
to je druga prica...
Eh, da sam barem ja samo dva puta u životu naglo zakočio a ne vozim duže od 3 godine, srećom nikada me nitko nije pogodio. Tako da ne vidim to kao neku lošu osobinu.(PS Ako nisi skužio za sudar u Monacu je kriv onaj bolid koji je sve zadimio a to je bio Sato).
smoothfucker kaže:
ali ako se desi slicna nesreca ili Scumacher da izleti sto je isto rijetkos ili takorec nemoguce jer rastura i na treninzima preko bare!
pazite se ljudi!
Zašto bi se pazili? Shvatili bi da si ti Nostradamus i osnovali bi kult tvojih štovatelja. Ja bih ti svaki dan slao slike od Mclarena da njih sanjaš kako pobjeđuju.:o :D
Tommy kaže:
A cuj... za Canadu nista novo nisu nesrece... ali da ce se netko spucat... (Osim Montoye i - nekoga u koga ce se zabit) i uz to nastradat... to sumnjam...
Nikad se ne zna, možda se i M.Š. zabije u Mercedesov sigurnosni automobil ili u ogradu ali dakako to ne bi bilo ništa čudno. Čudno bi bilo da nekoga pretekne na stazi.
Mr.Ex. President kaže:
Ja sam sanja Sevu:D, a ništa za sad:D :D :D
ti si ugrozen :B
Anđeo kaže:
Čudno bi bilo da nekoga pretekne na stazi.
Da... stvarno će morati nekoga proc na stazi... do sada nije bilo potrebno jer nitko nije bio ispred njega... ali tko zna, mozda se to promjeni :D
smoothfucker
12.06.2004., 10:51
:D
Ja sam vas upozorio, a ti mackice imas protiv svijeta nesto, tvoja mora biti zadnja? stagod, uinace u zivotu ne da nevolim nego mrzim takve ljude ali eto, tebe nepoznam pa te necu mrziti! pozdrav
Schumacher u pobjedu?
p.s. cekajte ljudi!!!! pa M.S stalno prestize, on je jebeno dobar da stalno prestize ljude za krug, nije on kriv sto su sve ostale momcadi od proslog ljeta ostale deformirane u mozgu pa ne napravise bolje bolide...
Sato je kriv, ali su svi barem sa 60 projurili kraj sata, a Coulthard je isao, tj. on je bas stao cini mi se, a o Satu necu ni da pricam, jedan krug mu "curi" ulje iz motora i da ga ne kazne, a poslije sa velikim osmjehom pozdravlja gledalje a jadni Fisichela skoro nastradao! ma uzas jedan japanski!
Kad god san ja sanja nesto tako lipo ili cak i lipse... nikad se nije ostvarilo..:(
smoothfucker
12.06.2004., 15:32
dobro znam ja da Vilnev :D ima rok upotrebe kao mlijeko koje ne drzis u frizideru... ali cuj ono mlijeko barem pametno suti
H3MAT0M
12.06.2004., 16:52
Kod nas se kaže: bedast si kak bedasto sanjaš....:w
H3MAT0M kaže:
Kod nas se kaže: bedast si kak bedasto sanjaš....:w
a gdje se to tako govori? na Marsu ili Veneri... ili si to sad izmislio... :)
H3MAT0M
12.06.2004., 19:59
Tommy kaže:
a gdje se to tako govori? na Marsu ili Veneri... ili si to sad izmislio... :)
Zagreb i okolica. :D
smoothfucker kaže:
dobro znam ja da Vilnev :D ima rok upotrebe kao mlijeko koje ne drzis u frizideru... ali cuj ono mlijeko barem pametno suti
:D
Ma nisan OVAJ put uopce na to mislija... :W
smoothfucker
13.06.2004., 11:34
ma oke je to!
A kod nas ima jedna poslovica, nemoj slusati Zagrbacke poslovica jer u suprotnom si bedast
Bozidar
13.06.2004., 23:25
smoothfucker kaže:
sanjao sam da je M. Schumacherova dominacija na ovoj utrci zaustavljena...
Samo ti i dalje sanjaj...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.