PDA

View Full Version : Need for Speed: Underground 2


stranice : [1] 2

Kyle Katarn
12.06.2004., 18:25
jel znate šta o tome kad izlazi i to.....

Kyle Katarn
12.06.2004., 22:03
nije vrag da nitko nezna

H3MAT0M
13.06.2004., 11:37
17. 11. 2004.

Kyle Katarn
13.06.2004., 13:25
http://www.nfsu2.tk/:amen: :afro:

myselF
11.12.2004., 01:14
Kako natjerati doticnu igru da radi u lanu? Jel ima nekog da je igrao ovo u lanu i da mu normalno radi?

Rev
11.12.2004., 09:26
ja i frendovi smo umrežili laptop i PC s 2 različite kartice i više smo se mučili sa samim povezivanjem uopće kompova nego s tim da natjeramo da radi u Undergroundu....

jedini problem koji je Underground stvarao je bilo da jednostavno nije htio prepoznati vezu makar je pisalo da ona postoji.....

e sad, ovo je vjerojatno bug u Undergroundu, imaš opciju FILTER kad uđeš u lan lobby i moguće je da ako jedan hosta ovaj drugi ima postavljen FILTER za određen tip igre pa ne može prepoznati hosta koji je na različitim postavkama igre....
samo promijeniš u FILTERU postavke da se poklapaju i trebalo bi biti ok....
(ako je takav problem u pitanju, nadam se da sam pomogao... ;) )

Mitko_
14.12.2004., 13:57
ne mogu da ti pomognem jer sam ja na 56k :)

myselF
15.12.2004., 00:37
Nazalost nikako ne mogu uci u lobby. Jel ima nekog na forumu da je igrao Underground 2 u LAN-u?
Koje jos voznje igrate u LAN-u?

imagine
15.12.2004., 07:36
myselF kaže:

Koje jos voznje igrate u LAN-u? Nema šta nisam probao od vožnji a najlakša za postavit LAN mi je bila RC 2000...

myselF
15.12.2004., 13:58
Kako si postavio NFS:Underground 2? Sto bi se jos isplatilo isprobati?

imagine
16.12.2004., 07:08
Hvala Bogu ,nikad nisam došao u to pijano nesvjesno stanje da pokušavam uštimat ovo govno za LAN ...

Zar nisi probao ove gori savjete?
Ako te zanima nešto drugo vezano uz igre vožnje samo pitaj ....

Brazil
16.12.2004., 08:46
imagine kaže:
Hvala Bogu ,nikad nisam došao u to pijano nesvjesno stanje da pokušavam uštimat ovo govno za LAN ...






Ili kraće, ne znaš.

Mene isto zanima jel se to da igrat u LAN-u.Ni ja nisam uspio.

imagine
16.12.2004., 10:28
Brazil kaže:
Ili kraće, ne znaš.

Ne,mislio sam onako kako sam i rekao jer da me je zanimalo našao bi rješenje kao i za sve što me zanima ;)

naposljetku ako vam je toliko stalo do tog zašto ne kupite orginal :confused:

Brazil
16.12.2004., 10:35
imagine kaže:
Ne,mislio sam onako kako sam i rekao jer da me je zanimalo našao bi rješenje kao i za sve što me zanima ;)

naposljetku ako vam je toliko stalo do tog zašto ne kupite orginal :confused:




Ma ne, ako netko pita kako da se spoji u LAN onda ili odgovoriš ili ne.Odgovor tipa to je govno nije odgovor, započni novu temu kako je NFSU2 smeće.

Nisam siguran, ali mislim da bi i sa originalom bilo isto.

myselF
16.12.2004., 11:08
imagine kaže:
Hvala Bogu ,nikad nisam došao u to pijano nesvjesno stanje da pokušavam uštimat ovo govno za LAN ...

Zar nisi probao ove gori savjete?
Ako te zanima nešto drugo vezano uz igre vožnje samo pitaj ....

Sto si jos od voznji u LAN-u igrao a preporucio bi drugima?

C01mhth10ch
16.12.2004., 11:30
myselF kaže:
Sto si jos od voznji u LAN-u igrao a preporucio bi drugima?

Nista na PC-u:(

imagine
16.12.2004., 12:26
C01mhth10ch kaže:
Nista na PC-u:(
Zašto ništa? :confused:
pa imate tonu drugih igara (vožnji) koje rade u LAN-u...

no kako mi usađujete taj osjećaj da vam solim pamet neznam šta da vam preporućim jer ono šta sam ja provao preko Lana će vas samo isfrustrirat jer je teško za naštimat a da ne govorim za vozit ...

više se toćno ne sjećam kako je to išlo ali najlakše šta mi je bilo namjestit u lanu je bila Rally Championship 2000 tj.Mobil 1 koju sam odavno probao i sjećam se da je proradila iz prve....

no i za to nisam siguran koliko će vam odgovarat jer neke stageove morate vozit 10 minuta ili 20-30 km...

laki
26.12.2004., 15:24
Osim sto je igra prejebena. Jebeni auti, super komadi, igrivost. Naprosto igra je zakon. Nisam igrao jedinicu za koju kazu da nije nis posebno, a ti isti kazu da im je 2 puno bolja.
Medjutim igra postaje s vremenom sve dosadnija. Utrke postaju sve dulje, sve ih je vise. A novina je sve manje. Medjutim to me i dalje nije sprijecavalo da je igram dalje. I tako ja potpisem 4 ugovor odigram sve utrke ukljuvujuci i 9 URL-ova. I na kraju odvozim jos 5 krugova s Calebom(onim celavcem). Nakon pobjede cure vriste i skacu od srece i vicu gotovo je. Ja ono zblenut. Stisnem na F4 i tamo pise i dalje pod Game completition: 71%. Onda jos i stigne SMS: Congratulations! Nesto u stilu zavrsio si igru, svaka cast, odi sad u garazu i odigraj jos par quick raceova. Nakon toga vidim samo ove narancaste trokutice na "radaru". I odvozim 20-tak ulicnih utrka. Medjutim nista se ne dogadja.

Kak sam zvrsio igru, kad znam da nisam?

Brazil
26.12.2004., 22:45
Samo malo ispod imaš temu http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=18535 .

laki
28.12.2004., 21:27
Brazil kaže:
Samo malo ispod imaš temu http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=18535 .

zabrijo sam da je rijec o jedinici...

Brazil
28.12.2004., 22:33
laki kaže:
zabrijo sam da je rijec o jedinici...



To sam i mislio.Vidim da se briješ i na avataru :D .

laki
30.12.2004., 00:30
nego zavrsio ja igru u potpunosti. skuzih kak se dodje do 100% i moram priznati da sam prlicino razocaran. igra jebeno pocinje a full lose zavrsi. i jos veca mi je banana kaj su mi je ostalo zakljucano wide body kits!

Dex
30.12.2004., 18:08
istina igra je dosta loše završi

Helios
30.12.2004., 18:58
Naime sva svijetla, rasvjeta i na autu su mi ugasena :( , u cemu je problem?

zadnja rade normalno, crveno, a i u retrovizoru imam sliku sa rasvjetom?

Helios
31.12.2004., 15:07
Helios kaže:
Naime sva svijetla, rasvjeta i na autu su mi ugasena :( , u cemu je problem?

zadnja rade normalno, crveno, a i u retrovizoru imam sliku sa rasvjetom?

Hvala svima na pomoci :rolleyes:

otkrio sam sam u cem je bio problem :cool:

Ava Adore
31.12.2004., 15:16
Helios kaže:
otkrio sam sam u cem je bio problem :cool: u cemu?

Osorkon
02.01.2005., 00:08
ma jebes taj Undergound srerial( grafika i efekti su super) ...meni su najjace bile NFS 3,4, i Porsche.
naj vise sto mi nedostaje iz starih NFS-ova su glazba u igri samoj i glazba u meniu koji.
no zanima me jedna stvar koja mi iso jako fali prilikom igranja, a to je view iz kokpita?

Clasher
08.01.2005., 23:35
laki kaže:
nego zavrsio ja igru u potpunosti. skuzih kak se dodje do 100% i moram priznati da sam prlicino razocaran. igra jebeno pocinje a full lose zavrsi. i jos veca mi je banana kaj su mi je ostalo zakljucano wide body kits!

Kaj treba napravit da dođeš do 100%?

I kaj je na kraju?

sentinel
09.01.2005., 19:00
i sami ste do sada shvatili da se igra ne zavrsava pobjedom protiv celavca!

igra vam je na nepunih 100%, jer se na karti ne nalaze sve utrke vec samo one koje se obvezujete odvesti po nekom ugovoru.

naime, kada sve odvezete mozete se nastaviti utrkivati iz garaze u world map-u.

i poslije "zavrsetka igre vam se sve otkljucava, samo valja otici u explore mode (ili ne? - ne znam) i onda u nekoj garazi nabrijati auto!

laki
09.01.2005., 21:04
sentinel kaže:
i sami ste do sada shvatili da se igra ne zavrsava pobjedom protiv celavca!

igra vam je na nepunih 100%, jer se na karti ne nalaze sve utrke vec samo one koje se obvezujete odvesti po nekom ugovoru.

naime, kada sve odvezete mozete se nastaviti utrkivati iz garaze u world map-u.

i poslije "zavrsetka igre vam se sve otkljucava, samo valja otici u explore mode (ili ne? - ne znam) i onda u nekoj garazi nabrijati auto!


meni wide body kit ostane zakljucan tako da... hm...

:Man in black:
11.01.2005., 15:40
Ja isto došo do 75% i isto kara ... Tam piše da su mi "parts" otključani 100% a wide body kit ne mogu instalirati ...

Koliko ste se najbrže vozili ?

Ja u TTu 358 i u Imprezi 369

MEP
11.01.2005., 18:56
Neznam za vas, ali meni je NFSU 1 puno bolji...

Ovdje su spizdili dragove ( većina ih se vozi po nekim kolodvorima, zračnim lukama...:rolleyes:

drift je 10x lakši nego prije

URL je zanimljiv ali dosadan, naporan i duuuuuuuuuug

Street X ili Ultra X ( kako li se zove ) - nemam komentara:bljak:

:Man in black:
11.01.2005., 20:53
Ja sam došo do 91% ... Na 75% sam došo do navodnog "kraja" ali sad igram iz onog "world map" ili kak se već zove ... Na 91% je pređeno 210 staza od 230 ... Još moram preć 20 staza i to bi bio pravi kraj, baš me zanima kaj bu onda ... :rolleyes:

danas više neću igrat jel mi u glavi već žveni "NFS NFS NFS ... " :D

sentinel
11.01.2005., 21:25
Mr.Ex.President kaže:

URL je zanimljiv ali dosadan, naporan i duuuuuuuuuug

[/B]
pa url ti je kao turnir u jedinici i po mom misljenju dosta laksi!

MEP
11.01.2005., 22:46
sentinel kaže:
pa url ti je kao turnir u jedinici i po mom misljenju dosta laksi!

Da ali u jedinici je bilo i turnira iz drega, drifta,... i sve je bilo dinamičnije, zabavnije...

:Man in black:
12.01.2005., 13:54
Ma kakvi ... :mad: Došao sam do 100 % i više nemam ni jedne jedine trke za preć! al' body kita nema!!! :rolleyes: Svi su mi shopovi otkriveni , auto mi ima 10 zvjezdica ...

amerix
14.01.2005., 16:21
ma ja sam na 30 % da nisam prcko po windowsima sad bi bio negdje na 60 %:D :zubo:

sentinel
17.01.2005., 01:15
ja sam na 96% i nesto sam upravo otkrio sto bi moglo imati veze s tim nasim body kitom!

naime, odem ja u explore mode kad mi rachel salje poruku da joj odvezem auto u jebeni car lot ili se vise necu utrkivati jer ce me nesto ocinkati...ja odem do sva tri car lota - nista...

sta je "asap"?

gdje ici?

MEP
17.01.2005., 13:25
sentinel kaže:

naime, odem ja u explore mode kad mi rachel salje poruku da joj odvezem auto u jebeni car lot ili se vise necu utrkivati jer ce me nesto ocinkati...ja odem do sva tri car lota - nista...



Meni je to reklo na 55% i ja odem u sve otkrivene ( a otkrio sam ih sve ) car lot i ništa:rolleyes:

sentinel
17.01.2005., 14:04
wide body kit problem rijesen!

naime, kada predete igru dobijete poruku da je sve otkljucano u quick race-u...za to sam i zaboravio dok nisam dosao do 100% i poceo od tamo voziti!

zezi
19.01.2005., 13:03
ASAP = As Soon As Posible (ako se na to misli )

Jedno pitanje: Gdje je gamesave u igri?
Reinstalirat ću winowse a ne želim sve poćeti od početka!

zezi
19.01.2005., 19:48
Da odgovorim sam sebi::D
Mr.Ex.President kaže:
Napisalo se već 500 puta:rolleyes:

C:\Documents and Settings\administrator\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Hvala Zezi i Mr.Ex.President
:)

MEP
19.01.2005., 19:49
zezi kaže:

Hvala Zezi i Mr.Ex.President
:)

Nema na čemu...

Sad bar ne trebam pisat 501. put:zubo:

amerix
19.01.2005., 21:48
nema meni save na compu.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

nihonkichigai
21.01.2005., 15:58
E ljudi daj nek mi neko kaže kako otključati zadnji dio grada (level 4). Odvozio sam sve moguće utrke i one u explorer mede.:W :W

-Rat-For-Kill-
21.01.2005., 16:08
sve moguce utrke i one u ex mode???
Pa ja znam samo za te utrke na koje naidjem u explorer mode
Zar postoji i drugih???

CM-mania
21.01.2005., 19:02
nihonkichigai kaže:
E ljudi daj nek mi neko kaže kako otključati zadnji dio grada (level 4). Odvozio sam sve moguće utrke i one u explorer mede.:W :W

Moraš napravit auto sa nekim brojem zvjezdica što ti piše u onom ugovoru.ja mislim da je sa 8 zvjezdica.

Meni je duja puno kvalitetnija od jedinice,ali jedinica mi je bila puno igrivija.prešao sam je u jednom dahu,u školi se pričalo samo o nfsu-u,a duja je najavljivana na velika zvona,a prešao sam je preko kurca,i igrao sam je samo kad mi je trebala pauza od neuništivog CM 01/02.

Uglavnom:

NFSU2::flop:

Andariel
21.01.2005., 19:49
-Rat-For-Kill- kaže:
sve moguce utrke i one u ex mode???
Pa ja znam samo za te utrke na koje naidjem u explorer mode
Zar postoji i drugih???
u garazi..na world map.. :D

DJ Noir
21.01.2005., 21:27
CM-mania kaže:
Moraš napravit auto sa nekim brojem zvjezdica što ti piše u onom ugovoru.ja mislim da je sa 8 zvjezdica.

Meni je duja puno kvalitetnija od jedinice,ali jedinica mi je bila puno igrivija.prešao sam je u jednom dahu,u školi se pričalo samo o nfsu-u,a duja je najavljivana na velika zvona,a prešao sam je preko kurca,i igrao sam je samo kad mi je trebala pauza od neuništivog CM 01/02.

Uglavnom:

NFSU2::flop:

Slažem se NFSU2 je klinac nasuprot 1,bolja mi je muzika,jest da ima manje auta ali svejedno bolje je bolje.Ali sve u svemu ako želite sređivat aute igrajte street legal redline (morate skinut pun ***** patcheva s neta da bi vam radilo propisno),tu auto sastavljate od glave motora do cjevčice za turbinu,a tako je nekako i s limarijom,a usput se auto i raspada kad ga zvajzneš bilo đe.Slično nfsu,utrkuješ se po cesti,policija te lovi,motor ti se raspada,stakla pucaju,kotači lete,pržiš gume,pleteš po nitru i sve to samo za 39.99 $ a ako nazovete u sljedećih pet minuta broj koji vam piše na ekranu (1-800-FILADENDRON) dobit ćete i ovaj vijak za bager,ako vam se u slučaju stari pokvari.vijak osim što je praktičan služi i za zavrnut.Garantiramo vam sate i sate zabave uz ++++magični vijak+++++ :D :D :D
CMR je baš kuuuul.A jesi razmišljao o 4-ci ili 5-ici?Igrao sam 4 ,slična 3 ,da imam volan ali bi šišooooooooooooooooooooo...

CM-mania
21.01.2005., 22:11
Pod CM sam mislio na Championship manager,ali CMR je bog među auto-IGRICAMA,ako ne računaš jedinicu.Najrealnija vožnja ikad.Dobre su mi duja i četvorka,trojka mi je šugava,a peticu nisam igro.Dvojka je CAR kad imaš od 2-8 frendova spremnih za malo provjeravanje vozačke sposobnosti.Čuo sam da je i Richard Burns rally dobar ali nisam igro.To ti je Šomi dao Street legal,je tako??

:W

suba
21.01.2005., 22:13
Ajme, street legal je zakon, samo što se ne kužim u te dijelove auta pa ne znam šta kako stavit da ide brže i to :D A sjećam se da sam sa modemom skidao patceheve od 30 i više mb :cool:

Nego, što se tiče nfs-a. Premotono mi je... Igricu sam završio samo da bi vidio kakve sve gluposti možeš natrpat na auto :)
A i nije gušt kad se auti ne razbijaju :driver:

CM-mania
21.01.2005., 22:17
suba kaže:

Premotono mi je...


:confused: :confused: :confused:

Suba,ajde mi sprži street legal pa ćeš mi ga dat sutra prije tekme?:ceka:

-Rat-For-Kill-
21.01.2005., 22:20
Ajde neka mi neko kaze koje je boje
Bayview (ilikako vec) body shop???

Kaze mi da sam nesto otkljuco tamo a ja neznam di je to
Otiso sam do svih shopova i graze al nisam naso

suba
21.01.2005., 22:21
Ma nemam ja to više, proslijedio dalje... ali ti mogu par patcheva spržit kad nabaviš ;)

A monotono mi je, samo se vozikaš po gradu i tražiš utrke... Svaka utrka je manje-više ista kao prethodna...

Ma dobro, možda je to zato što ja ne volim auto igrice... :)

imagine
21.01.2005., 23:10
CM-mania kaže:
CMR je bog među auto-IGRICAMA,ako ne računaš jedinicu.Najrealnija vožnja ikad.Dobre su mi duja i četvorka,trojka mi je šugava,a peticu nisam igro.Dvojka je CAR kad imaš od 2-8 frendova spremnih za malo provjeravanje vozačke sposobnosti.Čuo sam da je i Richard Burns rally dobar ali nisam igro.

CMR realan :D :rolleyes: oćito nisi provao ništa osim te šugave arkadice ;)

btw-dobro si rekao,bog je među auto -IGRICAMA
ja imam nešto slićno na mobitelu i odlićno je za ubit dosadu tu i tamo ali kao i CMR ništa više od toga :D

2btw-nemoj se ni trudit zaigrat RBR jer sam siguran da ti se neće svidjet :p

CM-mania
22.01.2005., 21:30
Što bi bila za tebe realna vožnja,formule mi nemoj ni spominjat!

FlyFrog
22.01.2005., 21:45
...zna li netko gdje se igra sprema. Htio bih igrati na drugom kompu a ne da mi se ispočetka.

CM-mania
22.01.2005., 22:14
FlyFrog kaže:
...zna li netko gdje se igra sprema. Htio bih igrati na drugom kompu a ne da mi se ispočetka.

C:\Documents and Settings\administrator\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

imagine
22.01.2005., 23:09
Žalim što ću te razoćarat no ako se taj tvoj citat "premonotono mi je" odnosio na formule imam ti samo reći da kad misliš da je to smeće od Colina realno,nisi ti na toj razini vještine da bi ti GPL bio monoton jer on kao i RBR za prolazak JEDNOG zavoja zahtjeva više znanja,vještine te upotreba motorićkih funkcija nego odvozit cijeli stage sa nekim ludim vremenom u Colinu i ostalom smeću...

CM-mania kaže:
Što bi bila za tebe realna vožnja,formule mi nemoj ni spominjat!

ako pod tim "realna" misliš na simulaciju fizike stvar koje nije moja izmišljotina ti ide ovako:

jedno si rekao i sam a to je RBR ;)

2.imaš novoizašli GTR koji je ćak u nekim segmentima bolji od GPL-a ali pošto je još nova stvar nema "dušu"...

3.imaš EA F1 2002 (aka F1 2k2) te EA F1 Challenge '99-'02 (aka F1 C ) koji su primarno sim. formula ali zahvaljujući predanosti zajednice imaš tonu modova koji ti "omogućavaju" da nikad više u životu ne vidiš tu omraženu formulu :rolleyes:

4. Nascar 2003 -ni slućajno EA sranja već Papy izdanje-kao što je spomenuto i gore hrpa modova :) te izbora svakakvih staza da nisi ogranicen da okrećeš volan u jednu stranu te voziš u krug po kojekakvim Am. ovalima

5.Live for Speed -auta su nažalost nelicencirana no to ne mjenja ćinjenicu da je simulacija -trebao bi izać S2 verzija koja će bit bolja od sadašnje-definitivno igra sa najboljim net kodom

6.netKar...

7.rFactor

8.Rally Trophy-sa TT real modom,jedina stvar sposobna simulirat fiziku rally auta '70 na stražnji pogon...-naravno između tih starih rally auta šta su pisala povjest imaš i ova 4wd.nova no game engine ne simulira njihove el. diferencijale kako treba....

9.kad se zajednica upozna malo sa editiranjem FlatOut-a te Xpan Rally-a i oni će upast u tu kategoriju :)

i kao zadnje bi spomenio novi GT4 no onako nategnuto jer mi stvarno nije jasno kako nešto što se hvali titulom "real driving sim." nema pogled iz cocpita...

nadam se da sam ti malo prosvjetlio stvar-ako još ne shvaćaš pojam "simulacija" nabavi taj RBR te zaviri u opcije setupa...

CM-mania
23.01.2005., 13:36
Pod ovim citatom mislim sprdat frenda koji je krivo napisao a diči se svojom pismenošću.

Formule me inače ne zanimaju,jer mislim da su bolji vozači oni koji voze rally,i da je to daleko teža disciplina za vozit,a i zanimljivije mi je vozit rally nego bilo koju kružnu utrku.Od ovoga mi se čini da mi se jedino isplati igrat RBR,pa ću ga probat nabavit,inače thanks na opširnom pregledu situacije u simulacijama vožnje.

imagine
23.01.2005., 14:06
Sad bar znaš što ćeš probat ako te bude zanimalo nešto zahtjevnije ;)

Inaće ako planiraš probat RBR ne zaboravi i RT jer kao što sam rekao to je jedina stvar koja najbolje simulira fizikalno ponašanje rally automobila na zadnji pogon i još usprkos nekim nedostacima game enginea iznenaedio bi se koliko je zahtjevno za vozit u usporedbi sa RBR-je...no i za njega se trenutno rade neki modovi koji bi nam omogućili ubacit dobri stari Escort u igru...

Dalje-rally vs. kružne utrke.

do sada sam manje više probao sve šta se moglo vozit sa volanom a veliku većinu sam probao utrkujući se sa ljudima preko neta i mogu ti reći da je to samo drugaćiji koncept-jedno i drugo je dosadno ako voziš sam na stazi jer to imaš u rally-u kad voziš protiv sata-dođe ti na isto orao ti po polju ili trošio gume na asvaltu-međutim ako možeš zaigraj bilo šta od toga ne netu pša ćeš vidjet kako se situacija mijenja kad voziš 250 km/h u zavoju 2 m iza tipa koji će te poslat u bananu ako promašiš toćku koćena i napucaš ga-no ako kojim slućajem uhvatiš bolju izlaznu liniju iz zavoja izađeš većom brzinom te ga na sljedećoj ravnici pretekneš...a šta više auta to više veselja i zahtjevnost za igrat/vozit pa vidiš da nije ni blizu dosadnoga :)

CM-mania
23.01.2005., 18:38
Inače baš i ne volim aute na zadnji pogon,ali probat ću ako mi kažeš za što je RT skraćenica:D

Dado3
01.02.2005., 17:49
Možete mi li reći đe bi ja mogo naći one pjesme iz undergrounda2
:mad:

bhewa
01.02.2005., 20:35
nas di? fino otvori google i pisi nazive pjesama ili ukljuci wimx i trazi...:W

tweak
10.02.2005., 13:54
Da ne otvaram novi topic...
Di vi svi vidite progress u postocima? Ja pretrazila sve i qrca ne vidim.

locutus
10.02.2005., 18:35
u world modu stisnes f4

tweak
10.02.2005., 19:18
tenk ju :s :s :s

Uncle Sam
10.02.2005., 19:35
Par pitanja da topic ne umre.
Koji auto najviše vozite? Kolika mu je max brzina? Koji tip trke najviše volite?

honda civic
364 km/h
circuit/sprint

tweak
10.02.2005., 21:06
trenutno sam na bijednih 40%, sto me relativno ushokiralo jer sam mislila da sam pred krajem (shto i ima neke logike jer je NFSU 1 imao 111 trka a ovaj ima 230)

za driftove i dragove koristim hyundai-a tiburona
za sve ostalo TTejca (jel ja to brijem ili se TTjac jako lako zanosi, a s tim da su mi trenutno i Hyundai i TT otprilike isto nabrijani lakse mi je vozit Tiburona :confused: )
brzinu neznam

drag/drift
mrzzzzzim street x

Sith
10.02.2005., 22:28
poceo sa civicom, trenutno sam na RX-8, tezim ka EVO VIII

ne znam za max brzinu

drag

Mucavi
17.02.2005., 19:13
Isto poceo sa Civicom, sad imam 4 auta u garazi. Civic, A3, Evo VIII, Impeza!
Najcesce igram sa A3, ide 350 Kmh, al nije bas stabilan. Civic je bolji po stabolnosti al ide 325.
Igram drag i drift!

U2dva
20.02.2005., 01:17
Instalirao sam igricu bez problema,ali mi prilikom pokretanja igre izbacuje upozorenje :Please insert the corect CD-ROM... Ako sam ju instalirao bez problema(sa dva CD-a),zašto mi sad traži corect CD??? Da li treba pokrenuti neki patch ili ima neka tajna koju neznam?? Ima pivo tko mi pomogne...

zezi
20.02.2005., 09:42
Jel ti to koristiš sigurnosnu kopiju?:D

ma ja sam
20.02.2005., 09:58
U2dva kaže:
Instalirao sam igricu bez problema,ali mi prilikom pokretanja igre izbacuje upozorenje :Please insert the corect CD-ROM... Ako sam ju instalirao bez problema(sa dva CD-a),zašto mi sad traži corect CD??? Da li treba pokrenuti neki patch ili ima neka tajna koju neznam?? Ima pivo tko mi pomogne...

mozda ti ovo (http://m0010.gamecopyworld.com/download.php?d=2004&f=rld-nucd!rar) pomogne

MEDO11
20.02.2005., 12:21
Samo jedno : MX5 MIATA rulez. Jednostavno nema boljeg auta, najbolje držanje, i solidna max brzina.:top:

p.s. igra vam završava na oko 71%, poslje vam je sve utrkivanje iz garaže, a jedina nagrada kad pređete 100% su wide body parts, i to čak ne u karijeri nego samo kad idete sređivat auto izvan nje:flop: :flop:

Dede
21.02.2005., 08:01
MEDO11 kaže:
Samo jedno : MX5 MIATA rulez. Jednostavno nema boljeg auta, najbolje držanje, i solidna max brzina.:top:

p.s. igra vam završava na oko 71%, poslje vam je sve utrkivanje iz garaže, a jedina nagrada kad pređete 100% su wide body parts, i to čak ne u karijeri nego samo kad idete sređivat auto izvan nje:flop: :flop:

Cini mi se da nije tacno.
Meni je igra bila zavrsila na 23-24%. Ja bio pobudalio.
I onda sve podjem fino iz pocetka.
Fazon je u tome da se ne trebaju igrati staze koje se nadju a nisu na mapi, jer onda kasnije nece da ti pokazu sljedece staze.
Moras igrati samo ono sto imas na mapi i gotovo i onda ti vremenom otkrivaju i one sto prije nisi imao.

U2dva
21.02.2005., 12:50
Tek sam poceo igrati,igrica je strava,samo me zanima da li moram sva obiljezena polja na mapi naći,jer sam zapeo na onoj trci gdje u prvoj brzini vozim i rikne mi mašina ako ubrzam...nikako da to skuzim..i gori mi lampica zelena,dole lijevo,i piše filter..sve sam shopove obišao i garaže,al nigdje filtera..majku mu..koliko sam skuzio,igricu jos nitko nije do kraja dogurao??

-Rat-For-Kill-
21.02.2005., 13:16
E
Tu moras sam prebacivat brzine
Milsim da ih prebacujes s sift ili A(nisam siguran)
Kad prebacujes gore ces imat nes ko semafor
Na plavo je ok prebacit
Na zeleno je odlino
Na nista je slabo
A na crveno je sjebano:mad:

U2dva
21.02.2005., 13:29
-Rat-For-Kill- kaže:
E
Tu moras sam prebacivat brzine
Milsim da ih prebacujes s sift ili A(nisam siguran)
Kad prebacujes gore ces imat nes ko semafor
Na plavo je ok prebacit
Na zeleno je odlino
Na nista je slabo
A na crveno je sjebano:mad:

Da,skuzio sam da ima veze sa tom lampicom sto svjetli,al nikako da nadjem kako prebaciti brzinu...thx:five:

A i slab sam sa engleskim,to mi je hendikep.Al igrica je fantastična.

bhewa
21.02.2005., 19:21
shifta ti se sa left shift, bar je kod mene bilo tako na defaultu

ertuzio
28.03.2005., 01:36
pa sta je ovo ste prestali igrat ovu igru pa nitko vise neprica nista???


ja sam ju presao cijelu 100% prije pe šest mjeseci i sad sam opet poceo igrat!

A imam jedno pitanje, da li netko zna gdje je fajl u kojem je zapravo savegame od NFSU2???

ja kopiram cijelu igru s HDD na frendov HDD i nema mojeg profila...


Cini se da NFSU2 nesprema savegame u isti folder gdje je i igra nego negdje drugdje! Ali mene bas zanima gdje to???:W

Crash009
28.03.2005., 11:06
sejvovi su ti negdje u my documents

bhewa
28.03.2005., 17:28
D:\Documents and Settings\Juraj\Application Data

moras ici na documents and settings..... tamo su ti negdje sejvovi

ertuzio
28.03.2005., 21:31
nasao sam ga i nemogu vjerovat kako je mali save file...pa nema ni 60 kb nemogu da vjerujem!


C:\Documents and Settings\*ime logiranog korisnika*\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Mini Me
28.03.2005., 22:05
akak šifre koristit upali igru dodem do 'pres enter' screen-a
utipkam npr regmebaby cujem onaj bip udem u igru a para nema
:confused:

ertuzio
28.03.2005., 22:39
a sta ce ti sifre...ak oces lovu evo ti trener pa si s njim nadoštukaj par iljada....:top:

samo stisnes O dok si u igri sa upaljenim trenerom


ev ti link na trainera:

http://www.gameadvice.com/exe/nfsu2trn10.zip

Mini Me
29.03.2005., 09:29
e puno ti hvala.
nisam ni ja za šifre ali sad mi fakat trebaju. :cool:

freddie
21.04.2005., 12:28
bok svima, dobio jučer igru al nemogu instalirati jer nemam cod za instalaciju.
može li mi netko pomoći.........

tuk'bah
21.04.2005., 13:04
freddie kaže:
bok svima, dobio jučer igru al nemogu instalirati jer nemam cod za instalaciju.
može li mi netko pomoći.........
Netko ti je dao sigurnosnu kopiju? :D
Pogledaj da li imaš na jednom od instalacijskih CD-a folder čije ime se ne smije ovdje spomenuti, ali se rimuje sa "drek" ako čitaš kako treba, "brak" ako malo krivo čitaš ili "rack" ako čitaš po Vuku. Za one koji neznaju što je "rack" objašnjenje: to je skraćeno od "racku". Oni koji ne znaju što je "racku" nek brzo ponavljaju tu riječ po mogućnosti pred obitelji, šefom na poslu, profesorom u školi... :D
U tom folderu je rješenje tvojih problema. Ako nemaš taj folder, pošalji u racku onog tko ti je dao sigurnosnu kopiju.

freddie
21.04.2005., 13:30
hvala,pogledat ću sad kad dođem doma.

amerix
21.04.2005., 19:48
ba sat jel gi imate problem sa lovom ja imam 50 000 neznam na šta da potrošim kad ne dobivam nove djelove...:D :D :D :D :D

MEDO11
22.04.2005., 23:25
Sredi hummera:top: :top:

MukiŠtaRadišTiUnutra
21.05.2005., 18:05
Nemam pojma da li je netko vec o ovome pisao, al ima li ikakve sanse da se muzika iz igrice iscupa direktno li mi nema druge da prekopavam net u potrazi za istim. Imam uzasno sporu vezu pa mi se i bas neda skidati s neta.Probao sam sve al nikako da najdem ziku na cd-u i direktoriju, cak sam i pokusao spojit komp s linijom i snimiti je prvo na kazetu pa s kazete nazad na komp al........ nis od toga. Dakle sto mi je ciniti???

:(

X-Plosiv
22.05.2005., 08:27
Za NFSU 1 i 2 imaš neki music extractor, potraži malo

MukiŠtaRadišTiUnutra
22.05.2005., 19:56
X-Plosiv kaže:
Za NFSU 1 i 2 imaš neki music extractor, potraži malo


:Pivo:

Skandalouz
24.05.2005., 21:20
Pa moj frend, koji baš i nije neki veliki kompjuterski znalac, mi je baš prije nekih mjesec dana rekao da je izvukao mjuzu iz te igre - očito nije neki veliki problem. Ja ne nemam (:cry: ) pa ne znam...

iprskal9
27.05.2005., 12:15
NFSU2 music & video extractor (http://www.nfscars.net/file.php?do=info&section=nfs8&id=5442)

cyber_punk
08.11.2005., 17:20
Dakle imam jedan problemcic ,nije mi jasno kako da prodam aute koje sam kupio i dali mogu onda na taj nacin povratiti baraem djelomicno novac koji sam ulozio ...
Hvala

MEP
08.11.2005., 19:41
Nisan to odavno igra, ali msilim da nema love nazad:)

burny
08.11.2005., 21:18
noup, nema prodaje mislim, jedino ak se nevaram (isto nisam igro dugo) možeš povadit dijelove iz auta al to ti se neisplati, bez problema možeš priječ igru s jednim autom, a ak si nabavil drugi auto vozi ga :)

draak
09.11.2005., 06:29
ne mozes prodati stari, nego ga mozes samo zamijeniti za novi, tj platis novi izgubis stari

ertuzio
09.11.2005., 15:04
Kak se moze igrati NFSU2 u mreži meni nece nesto nevalja...dajte pomozite ak netko zna???

keeper
09.11.2005., 18:03
ertuzio kaže:
Kak se moze igrati NFSU2 u mreži meni nece nesto nevalja...dajte pomozite ak netko zna???
Da imaš originalku možda bi i htjelo!

Meni sve radi super na Ko*iji!
:D :D :D

MEDO11
09.11.2005., 18:18
Si potražio na netu ako ima neki patch?
Možda da instaliraš 1.2 patch za underground 2, si probao?

burny
09.11.2005., 19:29
ertuzio kaže:
Kak se moze igrati NFSU2 u mreži meni nece nesto nevalja...dajte pomozite ak netko zna??? pa ja sam inst neki patch i uspio sam napravit acaunt (što prije nisam mogo) al mi nevelja serijal :bljak:

krszas
13.08.2006., 00:12
Što je je, malo kasnim ali tako je to. Nešto ja to ne kužim baš. Tek sam počeo igrati (nekih 7%) i odigrao sve trke iz world map (completed) i šta sad? Ništa se ne dešava, nema poruke ni poziva. Da se vozim i dalje po gradu, da li moram nešto pronaći?
PS Prije sam završio NFS MW bez beda.

Lord777
13.08.2006., 00:32
Što je je, malo kasnim ali tako je to. Nešto ja to ne kužim baš. Tek sam počeo igrati (nekih 7%) i odigrao sve trke iz world map (completed) i šta sad? Ništa se ne dešava, nema poruke ni poziva. Da se vozim i dalje po gradu, da li moram nešto pronaći?
PS Prije sam završio NFS MW bez beda.
sad moras odvesti url
to ti otkljucava za dalje
i pogledaj je si sve napravio da ti se taj url moze pokazati:rolleyes:

hammond
18.08.2006., 20:39
Lud sam!! Kako da igram online sa frendovimna ? Naravno , nemam original verziju... :(

hammond
21.08.2006., 08:22
Zar nitko na ovom forumu ne može reći, da li je NFS Underground2 igrao preko neta i što treba napraviti ako nemaš original verziju? Baš sam se nabrijao sa ekipom i želimo igrati on-line, ali kada odem na ociju on-line , ni ne želi me spojiti na server, da skinem neki patch ( toliko sam dosad o tome čuo )...
Anybody? Savjeti? HVALA...

WENZE
21.08.2006., 08:26
frend mi je igrao preko neta normalno sa piratkskom verzijom

samo je bilo nekih problema kad smo igrali u LAN-u, ne sjecam se tocno

hammond
21.08.2006., 10:14
Možeš molim te , pitat frenda kako je sve to osposobio...ja i frend se već dva dana po forumima raspitujemo i nitko mi nije dao konkretan odgovor....bit ću ti jako zahvalan...

Boss90
22.08.2006., 16:51
nabavi program hamachi i igraj prek lana ;)

WENZE
23.08.2006., 22:24
Možeš molim te , pitat frenda kako je sve to osposobio...ja i frend se već dva dana po forumima raspitujemo i nitko mi nije dao konkretan odgovor....bit ću ti jako zahvalan...pitat cu, valjda se sjeca :D

3 Stupid Dogs
24.09.2006., 09:59
da li itko ima ikakva iskusta sa underground 2 i volanima kao kontrolerima? navodno bi u opcijama igre trebale postojati 3 skupine kontrolera, keybord (tipkovnica), joystick i racing wheel. međutim, ja imam samo prve dvije i imam problema kod igranja volanom, o čemu možete pročitati više ovdje (http://www.forum.hr/showthread.php?t=164315)

ako ima itko ikakve ideje kako to srediti?

babaroga128
04.07.2007., 14:24
znam da je igra "malo" zastarjela ali imam problem,dok igram sve mi je nekako ubrzano i dok se utrkujem vrijeme ide normalno,a auto leti i skrece PREUBRZANO...please HELP :confused: :rofl:

Ruske
04.07.2007., 23:28
kupiti novi komp :D?

Opasny
04.07.2007., 23:50
igra je fora,iako je stara znam je igrat ponekad

babaroga128
05.07.2007., 07:44
ruske,
jel dovoljno amd athlon 64 x2 4800+,2gb,gforce 8600gt :D

mobitelash
05.07.2007., 08:04
znam da je igra "malo" zastarjela ali imam problem,dok igram sve mi je nekako ubrzano i dok se utrkujem vrijeme ide normalno,a auto leti i skrece PREUBRZANO...please HELP :confused: :rofl:

taj se isti problem mom frendu dešavao u carbonu,sve mu je išlo prebrzo...možda imaš prejaku konfu pa pići jako brzo :D probaj možda povećat rezu na najvišu i detalje stavit na najviši lvl

babaroga128
05.07.2007., 14:16
sve sam to bio napravio,imam monitor 19'',tako da sam sve isprobo i sad igram na 800x600 medium detalji(radi normalno,nekad zastopa),kad stavim na high sve ok,pa nakon 5 min grafika postane prelosa koda su boje
nestale a auto normalno,izadjem na desktop,vratim se-sve ok
,imam i jos jedan problem...s.t.a.l.k.e.r. kad igram na maximum sve normalno pa nakon 10 min komp se restarta a sad igram na medium i povremeno zastopa,zna li ITKO U CEMU JE PROBLEM,please help

Pink_Panker
05.07.2007., 17:40
problem sa stalkerom ti je što je ljeto, a i igra je zahtjevna. Pokušaj s ugradnjom još jednog hladnjaka ili ventilatora i obavezno izvuci prašinu iz kompa. STALKER zahtjeva jaku konfu, a ona se pri igrnaju dosta zagrije. Uzmi si neki progrma za prvojeru temperature elemenata ukućištu, imaš ih dosta.

babaroga128
06.07.2007., 08:58
sto se tice prasine-konfa je nova...,a od programa imam everest i
temperatura graficke mi se vrti oko 50-60(kad igram sat-dva,ali bude ispod 50 kad ne igram) a ventilator imam jedan-12cm,jeli moguce da mi zbog temperature graficke u igrama grafika izmjeni boje????

Ruske
06.07.2007., 14:48
ruske,
jel dovoljno amd athlon 64 x2 4800+,2gb,gforce 8600gt :D

hmmmmmm :eek: :zubo:

SefPerica
06.07.2007., 22:36
Eto moju konfigutraciju vidis...a to sto ti se desilo s u2 se desilo i meni... moras skinut s neta fps limiter za u2 jer inace piči na brdo fpsa pa je zbog toga nemoguce igrat...

babaroga128
07.07.2007., 19:03
SefPerica,ae molim te ko boga daj mi nekakav link ili ime tog limitera jer sam proguglo cijeli net i nista nisam naso jedino neki patch 1.2

worms
06.11.2007., 14:45
kad sve pređeš sa autima i đipovima na karti nema ni jedne staze koja bi se mogla preć samo ima za preuređenja auti, a ja sam 30% riješio igru :confused:

ClownKiller
06.11.2007., 14:49
kad sve pređeš sa autima i đipovima na karti nema ni jedne staze koja bi se mogla preć samo ima za preuređenja auti, a ja sam 30% riješio igru :confused:

jedna rijec, nemoguce :D

dinko93
06.11.2007., 19:58
kad sve pređeš sa autima i đipovima na karti nema ni jedne staze koja bi se mogla preć samo ima za preuređenja auti, a ja sam 30% riješio igru :confused:

Pa nema na karti ali ima kao skrivenih, i moraš tunirat auto tako da ti ima jednu zvijezdicu više tako da se ideš slikat (npr. ako imaš 2.7 moraš imat 3.0) i onda ćeš dobit mislim sponzora i staze.

mekerica
06.11.2007., 20:17
i ja sam bio tu zablokirao. :mad: poslije više nisam igrao tu igru.

worms
07.11.2007., 12:52
Pa nema na karti ali ima kao skrivenih, i moraš tunirat auto tako da ti ima jednu zvijezdicu više tako da se ideš slikat (npr. ako imaš 2.7 moraš imat 3.0) i onda ćeš dobit mislim sponzora i staze.

budem probo

mobitelash
07.11.2007., 15:59
moraš švrljat po gradu i tražit staze,i da ti se još dijelova otvori i onda to sa sponzorima dogovorit i onda dobiješ nove staze :mig:

xGAME
07.11.2007., 16:40
Moraš si sređivat auto po rankovima to je i mene mučilo... Idi pod objectives i pogledaj misije... piše ti da moraš imati auto npr. 7 star.
To mi je najgluplji dio igre

worms
08.11.2007., 19:12
hvala na pomoći i trudu što ste mi pomogli :top: :top: :top: :top: :top:

propali listič
09.11.2007., 15:07
Kaj se treba poštelat da se ovo može igrat prek lan-a ili ti Hamachia ?
Piše da se može to igrat prek hamachia ali kao treba male prilagodbe :confused:

dinko93
09.11.2007., 15:12
hvala na pomoći i trudu što ste mi pomogli :top: :top: :top: :top: :top:

A jesi uspio?:ne zna:

worms
09.11.2007., 15:13
A jesi uspio?:ne zna:

bome jesam :top: :top: :top: :top:

dinko93
09.11.2007., 15:15
bome jesam :top: :top: :top: :top:

Ok
:top:

worms
09.11.2007., 15:18
Ok
:top:

samo ok. pa hip-hip hura

dinko93
09.11.2007., 17:10
samo ok. pa hip-hip hura

A možeš reć sad čiji si savjet poslušo?:D

worms
09.11.2007., 20:14
sve sam poslušo i sve radi

worms
10.11.2007., 09:06
jedna rijec, nemoguce :D

ne bubaj bezveze moguče je:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dinko93
15.11.2007., 13:47
:ne zna:

mobitelash
15.11.2007., 19:01
imaš lan opciju u igri,jebeš hamači :kava:

zmaj_xpzt
15.11.2007., 19:10
za lan sam igral s frendom, normalno je bilo, niš se nije trebalo šrajfat, za hamachia nezanm

worms
12.12.2007., 18:44
A možeš reć sad čiji si savjet poslušo?:D

nisam nikog poslušo

smarti11
14.12.2007., 09:11
http://img233.imageshack.us/img233/8176/15629952bq1.png

Kako ovo napravit?

kenny_EMO
14.12.2007., 13:01
odes mislim kad si u careeru odi na dyno test i tamo na motor i onda na ecu i onda si riktaj ali moras imati taj ecu kupljen na autu !!!pozdrav!!

smarti11
14.12.2007., 13:23
znam ja to ali kako nastimat da ode preko granice

T@unus
14.12.2007., 13:30
a nidje veze pogledaj mu pare vidis da ima trainer neki:rolleyes:

smarti11
14.12.2007., 13:38
znam i ja da je trainer ali koji trainer. trazio sam googlu ali nisam mogao naci.

worms
14.12.2007., 15:15
znam ja to ali kako nastimat da ode preko granice

kak napraviš to daj reci!

zmaj_xpzt
14.12.2007., 20:04
pazi da ne skuriš čip! nemoj se s tim igrati :p

dava_2
17.12.2007., 13:34
ja ću se ugušit od ovakvih tema(kraj):lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:

Blade_000
06.01.2008., 13:39
evo ak netko želi vidjet tajno mjesto nek ode na ovaj link

http://youtube.com/watch?v=Nn5CcN2NrQE

d._m.
06.01.2008., 13:54
Lol, lik se registriral samo da nam pokaze tajno mjesto...

Ajd se odi ti tam sakri da te niko nebre najti i postedi nas gluposti..:kava:

Kladim se da si to ti bil tak pametan da si isel snimati i uploadati

Cibale
06.01.2008., 15:10
pa dobro, nemoras ga ti odmah popljuvati, on se rego da bi nama pomogao a ti njega odmah popljujes :rolleyes:

Blade_000
06.01.2008., 21:04
Lol, lik se registriral samo da nam pokaze tajno mjesto...

Ajd se odi ti tam sakri da te niko nebre najti i postedi nas gluposti..:kava:

Kladim se da si to ti bil tak pametan da si isel snimati i uploadati

danas sam se tek registriro a video sam imo od prije

dava_2
07.01.2008., 10:58
i jel jesi :lol:

dava_2
07.01.2008., 11:36
uopće ne kužim video

Blade_000
07.01.2008., 12:22
uopće ne kužim video


tu nemreš doć, treba ti trainer +10

dinko93
07.01.2008., 15:30
i jel jesi :lol:

šta je smješno.:confused:

hamachi si skini i igraj, tako ja most wanted igram.

wc expert
09.01.2008., 12:01
nisam baš skužia film ali je NFS prelagana igra
tako da ti ni ne trebaju nikakve šifre da bi je prešao.
trainer je zakon!
šifrice su smeće!

primjer na hitman : Blood money:

http://www.youtube.com/watch?v=o8XxQ0o9QQc

lord dario
09.01.2008., 12:12
ma to je nemoguće, pa kako bi sad ja to napravio

fireball.cro
11.01.2008., 14:02
Skino sam igru sa torrentom i pokušao instalirati ali key gen koji daje serijski broj ne valja koji sam skino sa igrom, jer mi javlja da je broj netočan (pokušao sa mogo puta)...pa ako netko ima ispravan key gen molim tu osobu da mi pošalje serijski broj putem poruke na forumu ili na mail : fireball.cro@gmail.com
Unaprijed HVALA !!!

selogabar
11.01.2008., 14:58
www.keygen.name , tu ima key za sve .

keeper
11.01.2008., 17:00
Koliko ja znam ovo je za bananu, a gdje su modovi :confused:

d._m.
11.01.2008., 17:07
nema nikog vec dugo :visi:

mali5
11.01.2008., 18:14
omg, ovaj ima deeebele cvikse xD, pa daj gasi taj font i velicinu, da si pitao u noramalnom fontu, vec bi ti netko poslao PM.......

ja imam kod, ali necu ti poslat nja nja nja :lol:

fireball.cro
12.01.2008., 10:13
Ej, mala5 ne nosi ja cvike...možda ti nosiš...već sam tako namjerno napisao da privučem pažnju.

selogabar, HVALA.

mali5
12.01.2008., 10:38
Ej, mala5 ne nosi ja cvike...možda ti nosiš...već sam tako namjerno napisao da privučem pažnju.

selogabar, HVALA.

ako tako privlacis paznju, ti ocito volis kad ti pise "You have been baned from *** " :p

d._m.
12.01.2008., 11:04
Ej, mala5 ne nosi ja cvike...možda ti nosiš...već sam tako namjerno napisao da privučem pažnju.
al si postigel kontraefekt i ispal si retaj :kava:

fireball.cro
12.01.2008., 19:22
Očito je da neki nemaju što pametnije raditi, nego ostavljati bezvezne komentare...:closed::

mali5
12.01.2008., 19:26
Očito je da neki nemaju što pametnije raditi, nego ostavljati bezvezne komentare...:closed::

bolje bezvezne komentare nego otvarat jos gore topice....d._m., daj molim te, spwnaj ga :rofl:

edit: i jos izigravas Moderatora..nemos ti close xD

Xorantu
12.01.2008., 22:04
prvo nisi trebao ovako veliki font staviti jer nismo coravi a kao drugo MODOVI , HITNOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!

Super sport tajkun
14.01.2008., 20:10
d.m. ti si valjda najdebilnije bice koje se ikad koristilo kompjuterom i forumom.
niko nista nesmije rec, predlozit, savjetovat... da ti ne uletis sa svojom totalno glupom spikom. Zasto kompa?
ili se neki turbozajebani klinac kojem se jos jaja nisu spustila, ili si neki adolescent totalno razocaran ljubavnim zivotom (nikad hebat, nikad).
a po naglasku brijem da si neki ridji zagi totalno odbojan drustvu u kojem zivis i gadan ovisnik o jedinoj stvari koja te razumije i trpi, tvom supercool kompjuteru
aj zivio

P.S: neka ti ni slucajno ne padne na pamet komentirat ovaj post (znam gdje živiš)

d._m.
14.01.2008., 20:21
d.m. ti si valjda najdebilnije bice koje se ikad koristilo kompjuterom i forumom.
niko nista nesmije rec, predlozit, savjetovat... da ti ne uletis sa svojom totalno glupom spikom. Zasto kompa?
ili se neki turbozajebani klinac kojem se jos jaja nisu spustila, ili si neki adolescent totalno razocaran ljubavnim zivotom (nikad hebat, nikad).
a po naglasku brijem da si neki ridji zagi totalno odbojan drustvu u kojem zivis i gadan ovisnik o jedinoj stvari koja te razumije i trpi, tvom supercool kompjuteru
aj zivio

P.S: neka ti ni slucajno ne padne na pamet komentirat ovaj post (znam gdje živiš)
Znas gdje zivim :s :s :zubo:

Iznenadil bi se kolko sam drugaciji van foruma.

Zanimljivo mi je dok ljudi koji me opce ne poznaju sude o mom "real life-u".

I ne uletavam tom totalno glupom spikom svakome. Da pogledas malo stanje na forumu, videl bi da ima dosta retaja ovdje koji neznaju razmisljati svojom glavom i koji ne vide 50 jebenih topica o jednoj te istoj igri. Izživciran time, pisem takve postove.

Ok, ova tema nije jedna od 50 istih, al bil sam izživciran, a otvarac teme je otvoril temu o koja vec postoji o ovoj igri, postavil neki totalno nerazumljivi video, "pokazal" je put do tog nekog tajnog mjesta, za kaj, btw. trebaju sifre/traineri, kajvec, nit nije to spomenul.

Ukratko, topic nema smisla, ja sam bil nervozan, a ti, ak mi ides prijetiti na osobnoj razini na osnovi mojih upisa na forumu, malo porazmisli dal se nekaj od toga kaj si mi navel ne odnosi na tebe :mig:

Super sport tajkun
14.01.2008., 20:23
mali, isprasit cu te po goloj guzici.
sta se zestis, aj fino u krpe skola je ujutro

d._m.
14.01.2008., 20:25
Kao prvo, ti si taj koji se zesti...
Drugo, ne mislis da je malo debilno prijetiti preko foruma
Trece, ak vec prijetis batinama, prijeti nekomu ko ti je dorasel, a ne nekom ko je 9 godina mladji od tebe :kava:

Oka164
14.01.2008., 20:33
mali, isprasit cu te po goloj guzici.
sta se zestis, aj fino u krpe skola je ujutro

Mir Jagoda :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
(muuuu,muuu)

Super sport tajkun
14.01.2008., 20:36
kompa ovo nisu batine, to je disciplinska
nis ti se ja ne prijetim, mozes mirno spavati, ic do kioska po slicice ili sta vec.
nisam se ja zasestio, nego sam na par tema vidio tvoj ''lijepi'' komentar, pa reko da ti napisem koju.
laku noc i sretno sutra na tjelesnom

Blade_000
14.01.2008., 20:51
Kao prvo, ti si taj koji se zesti...
Drugo, ne mislis da je malo debilno prijetiti preko foruma
Trece, ak vec prijetis batinama, prijeti nekomu ko ti je dorasel, a ne nekom ko je 9 godina mladji od tebe :kava:


daj ohladi...ak nisi vidio kasnije sam napisao da ti treba +10 trainer

Spectre
14.01.2008., 21:10
@Blade_000: boli nas

@d._m.: apsolutno razumijem tvoje postove, i meni se ponekad zgadi ovaj forum kad vidim kakvi retaji postaju, to sve treba permabannat nakon prvog posta

@Super sport tajkun: ti si kao neki net bully, jel? ne znam ni jednog ni drugog u RL, al ovo je smiješno, prijetit se nekom klincu u tvojim godinama na osnovi toga što on flamea nekog tarda... ma daj, kaj stvarno nemaš nešto pametnijeg za radit? :kava:

zmaj_xpzt
14.01.2008., 21:47
mali, isprasit cu te po goloj guzici.
sta se zestis, aj fino u krpe skola je ujutro

ewo ja sam krepao na to.... :D nebrem k sebi doći, a dobro

ma neznam kome to uspije na nfs, ja imam 10+ trainer i ono što možeš u zrak otić, no nemam kamo? wtf?

Ranma 1/2
14.01.2008., 22:41
evo ak netko želi vidjet tajno mjesto nek ode na ovaj link

http://youtube.com/watch?v=Nn5CcN2NrQE
Jake li tajne kad si ju čak i ti našao :rolleyes:

Blade_000
15.01.2008., 20:37
Jake li tajne kad si ju čak i ti našao :rolleyes:



koda me briga kaj ti misliš...ja sa, se registriro na forum bezveze a ne da se svađem

hrkivoj
15.01.2008., 21:18
ma bravo Blade,
a za one koji u prosjeku imaju 20 postova dnevno sigurno nemogu nikom prijetit jer su im mišići distrofirali od nekretanja i nek si nađu život a ne prijetit okolo
dečko imao dobre namjere a vi mu zgadili forum

Mr.Muscolo
15.01.2008., 21:27
Šta ste koji kurac napali dečka. htjeo je pomoć za razliku od hrpe NENADSEKSIVIH ovdje. Ovaj forum neide u krivo zbog ovakvih tema nego odgovora i provokacija. Nedaj se Blade nedaj se godinama

dinko93
18.04.2008., 21:50
dakle, jednostavno, imam nfsu2 verziju 1.2, i jel mogu nekako vratiti verzijuna 1.0 a da to nebude reinstalacija igre?
:ne zna:

beljos
20.04.2008., 13:31
Skinuo sam neki save game di ima sve aute sredjene do kraja.Para ko blata...
To mi je sve jasno da se da napravit preko onih trainera i svega drugoga, ali kako napravi da kad ide sredjivat turbo na dino tuning moze sve napunit do kraja...
Moze li se isto napravit i za ECU.

P.S. Znam da je igra malo stara, ali ucinilo mi se fora malo ju srediti.
Ima li koji program koji to sve moze napravit.

VjekoX25
26.04.2008., 15:34
igra je odlična
:):):):)

ma3x
01.05.2008., 19:37
Igrao sam gotovo sve nfs i čini mi se da je ovo najbolji. Zanima me postoji li neki pach (mod) da grafika bude još bolja ili samo da dobijem neke nove aute (ovi su mi dosadni)..... Hvala!
Ostavite link.:driver:

Pilatus
01.05.2008., 19:46
Igrao sam gotovo sve nfs i čini mi se da je ovo najbolji. Zanima me postoji li neki pach (mod) da grafika bude još bolja ili samo da dobijem neke nove aute (ovi su mi dosadni)..... Hvala!
Ostavite link.:driver:

U pravu si,ovo je uvjerljivo najbolji NFS:s

SiXo
02.05.2008., 20:40
Moram priznati da mi Most Wanted bio mnogo bolji!

VjekoX25
08.05.2008., 07:24
Meni je nfsu 2 najbolji iz nfs serijala.:eek::eek:

xGAME
08.05.2008., 11:03
koliko će se još tema otvoriti zbog te igre

predator99
08.05.2008., 11:52
jebo vas nfs...pucačine se igraju a ne pičkin dimovi

JoWaN
09.05.2008., 21:55
jebo vas nfs...pucačine se igraju a ne pičkin dimovi

Nisu svi tak nabrijani ko ti.

btw: NFSU2 4 LIFE.:top:

Dj Pajo
10.05.2008., 00:31
Nisu svi tak nabrijani ko ti.

btw: NFSU2 4 LIFE.:top:

btw: NFSMW 4 LIFE :mudri:

Dr.Milkun
10.05.2008., 15:12
btw:NFSMW PS 4 LIFE :kava:

JoWaN
10.05.2008., 20:48
NFS Carbon 4 Life

ma3x
10.05.2008., 21:18
ja nisam pitako koji NFS je bolji samo me zanima jel je moguće na bilo koji način zamijeniti stare automobile nekim drugim..........

JoWaN
10.05.2008., 21:40
ja nisam pitako koji NFS je bolji samo me zanima jel je moguće na bilo koji način zamijeniti stare automobile nekim drugim..........

Neznam kak je sad na kompu, al ja sam ga igrao na PS2.
I kolko se sijecam u carier mode-u u garazi si mogo imat cca 5 auta.
Jedan prodas da bi napravio mijesta za neki drugi. (po mogucnosti bolji)
A izvan carier mode-a, mozes u garazi imat 10-15 auta.
Ja sam to presao davno.
I cuo sam da na kompu mozes imat oko samo 4 auta.
Neznam vise od navedenog.
Igraj pa ces saznat.

Dr.Milkun
11.05.2008., 08:26
http://www.forum.hr/attachment.php?attachmentid=4878&stc=1&d=1210490786

xGAME
11.05.2008., 08:37
skini s neta nove aute i ubaci ih u igru

Ghordy
30.10.2008., 05:52
e ljudi eo bas sam se sitija underground 2 pa sam je skinija :) evo sad cu pocet opet prilazit hehe pa mi palo na pamet da bi mogli mozda priko hamachia ... ako ima jos iko nfs od vas :) e da jel uopce moguce igrat nfsu2 priko hamachia ? znan da neke igre nerade na hamachiu... pa eto javite se aj ... :) :lol:

JoWaN
30.10.2008., 22:44
Ja ga imam i na PC i PS2, presao ga davno i jos uvijek imam save:)
A aute, da ne nabrajam:D

btw, neznam dal se moze preko hamachija.

Ghordy
31.10.2008., 02:46
btw, neznam dal se moze preko hamachija.

ae? a evo ja i frend probali i nije uspilo ... al mozda triba neki patch il nesto ?

JoWaN
31.10.2008., 09:38
hm nebih znao, jer se ni ne sijecam dali NFSU2 ima patcheva. Ali ako ima, svakako ti i tvoj frend morate imat isti.
Ja preko hamachija igram Diablo 2 LOD, i da bi mogli svi zajedno igrat MP, moramo imat iste patcheve.

Edit: mozda si krivo upisao njegovu IP adresu.
Jesi kad prije koristio hamachi?

Ghordy
01.11.2008., 05:18
hm nebih znao, jer se ni ne sijecam dali NFSU2 ima patcheva. Ali ako ima, svakako ti i tvoj frend morate imat isti.
Ja preko hamachija igram Diablo 2 LOD, i da bi mogli svi zajedno igrat MP, moramo imat iste patcheve.

Edit: mozda si krivo upisao njegovu IP adresu.
Jesi kad prije koristio hamachi?

ma znan se ja koristit tim programom ... nije do toga problem... hm a jel igra ko od vas kantera? ... mogli bi jedan put bacit skupa jer sam ja cs 1.6 professional player pa da vas izmeljem :kava:

propali listič
01.11.2008., 06:30
Ja ga imam i na PC i PS2, presao ga davno i jos uvijek imam save:)
A aute, da ne nabrajam:D

btw, neznam dal se moze preko hamachija.

In your Need for speed Underground Directory.

\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Underground 2\

* There is a file called server.cfg
* Open this With Notepad.
* Right at the bottom there is DO NOT EDIT ANYTHING UNDER THIS LINE.
o ADDR=%%bind("159.153.253.82") should be
o #ADDR=%%bind("159.153.253.82")

JoWaN
01.11.2008., 10:00
ma znan se ja koristit tim programom ... nije do toga problem... hm a jel igra ko od vas kantera? ... mogli bi jedan put bacit skupa jer sam ja cs 1.6 professional player pa da vas izmeljem :kava:

Od onih koje znam na IT forumu, malo ih igra CS.
PRO si?:rofl:
heh.... odavno sam s njim zavrsio.
Ja sam vise strateski tip;)
Ali malo ti je bzvz da samog sebe smatras PRO.:mig:

fickopicko
03.11.2008., 12:46
Igrao sam gotovo sve nfs i čini mi se da je ovo najbolji. Zanima me postoji li neki pach (mod) da grafika bude još bolja ili samo da dobijem neke nove aute (ovi su mi dosadni)..... Hvala!
Ostavite link.:driver:

imas code za nfs underg....:moli::moli:

fickopicko
03.11.2008., 12:47
;)

SfanFZR
03.11.2008., 17:33
skini s neta nove aute i ubaci ih u igru

Nazalost za ug2 se ne mogu skinuti auti s neta, mozes samo korisititi one koji su igri. Isto tako je u ug1, carbonu, pro streetu, nfs1se i nfs2se. Aute mozes skidati za nfs3, nfs4, nfs5, nfs6hp2 i nfs mw

ma3x
09.05.2009., 15:31
jel se može ovo igrat preko hamachia. znam da radi preko lana kad se instalira patch 1.2 imamo crack verziju. help us.. ako oćete pridružite nam se..XD

demetrius
09.05.2009., 19:35
da.

smarti11
10.05.2009., 09:45
jel se može ovo igrat preko hamachia. znam da radi preko lana kad se instalira patch 1.2 imamo crack verziju. help us.. ako oćete pridružite nam se..XD

moze moze samo treba podesit malo

ČOVYEK
15.07.2009., 14:09
Da ali u jedinici je bilo i turnira iz drega, drifta,... i sve je bilo dinamičnije, zabavnije...

Nije,U2 je dinamičniji i zabavniji.

Motley Crue
20.08.2009., 20:02
Pozdrav svima, treba mi mala pomoć a vjerujem da netko od vas zna rješenje za moj problem.
Naime radi se o igri NFS Underground 2.
Nedavno sam dobio želju da je opet zaigram. Prijatelj mi posudi da je instaliram , kad ono neće da pokrene instalaciju. Zapravo pokrene ono nju ali ništa se ne pokazuje na zaslonu. Skužio sam da je pokrene kad sam pokušao namjestiti compatibility, pa sam stavio na nižu rezoluciju. Tada sam vidio da pokrene instalaciju ali je ne može prikazati te na kraju izbaci.
Ja mislim da je neki problem u kompu, zato jer kod frenda cd pokreće normalno.
Jel zna netko kako bih to mogao rješiti.

Pozdrav i hvala unaprijed!

stevo 61
20.08.2009., 21:04
Pozdrav svima, treba mi mala pomoć a vjerujem da netko od vas zna rješenje za moj problem.
Naime radi se o igri NFS Underground 2.
Nedavno sam dobio želju da je opet zaigram. Prijatelj mi posudi da je instaliram , kad ono neće da pokrene instalaciju. Zapravo pokrene ono nju ali ništa se ne pokazuje na zaslonu. Skužio sam da je pokrene kad sam pokušao namjestiti compatibility, pa sam stavio na nižu rezoluciju. Tada sam vidio da pokrene instalaciju ali je ne može prikazati te na kraju izbaci.
Ja mislim da je neki problem u kompu, zato jer kod frenda cd pokreće normalno.
Jel zna netko kako bih to mogao rješiti.

Pozdrav i hvala unaprijed!

Koja ti je konfiguracija kompa?

Motley Crue
20.08.2009., 22:24
Procesor: Athlon 64 X2 4400
Grafička: NVidia 8600 GTS
RAM memorija: 1.5 GB
OS: Windows XP SP3

stevo 61
20.08.2009., 22:30
Možda ti je problem u čitaču dvd-a... jel ti rade druge igrice na dvd-u? Ako ti rade, onda je vjerojatno problem u samoj igrici

Motley Crue
20.08.2009., 22:49
A sve rade, u igrici nije problem zato jer kod frenda ide normalno.

stevo 61
20.08.2009., 22:58
kažeš da si ubacio igricu u dvd ali ti se nije ništa pojavilo...idi na my computer pa klikni desnim klikom na igricu i pokreni autorun ili open šta ti je već tamo...ako nisi već
znam da je glup odgovor ali ne znam šta bi drugo bilo :ne zna:

Innuendaa
20.09.2009., 19:18
Igram ug2 već par mjeseci i igra mi se ruši svakih par minuta. Imam nVidiu 256 mb i 4 gb rama dual core, tako da mislim da nije problem u konfiguraciji, ali ovo rušenje nije normalno :mad::confused:

U čemu je problem??? Stalno izbacuje neki error report i ništa ne znam.. Prije je izbacivalo samo kod spremanja igre, a sad sve češće u samoj igri :ne zna:

HELP!!!

JoWaN
20.09.2009., 20:01
Jesi probao s reinstalacijom?
Ti se komp resetira, ili samo rusi iz igre?

Moguce je da ti je povisena radna temperatura.

Innuendaa
20.09.2009., 20:43
Jesi probao s reinstalacijom?
Ti se komp resetira, ili samo rusi iz igre?

Moguce je da ti je povisena radna temperatura.


Iz igre se ruši, a reinstalacija nije uspjela, stalno isto sranje...
Šta s temperaturom? Kako se to može provjerit ili riješit?

neobux000
20.09.2009., 20:55
Iz igre se ruši, a reinstalacija nije uspjela, stalno isto sranje...
Šta s temperaturom? Kako se to može provjerit ili riješit?

ventilator il nest slicno

Innuendaa
20.09.2009., 21:16
ventilator il nest slicno

Izgleda da nije u tome stvar jer sam stavio upozorenje ako pređe 60 celzija-izbacilo me, a temperatura je ostala ista. Sad i dalje izbacuje...:ne zna::(

JoWaN
20.09.2009., 23:02
Probaj napravit screenshot tog errora i stavit sliku ovdje.

grdobina031
21.09.2009., 02:07
Jesi probao s reinstalacijom?
Ti se komp resetira, ili samo rusi iz igre?

Moguce je da ti je povisena radna temperatura.

kakva temperatura.....to se i meni desavalo,jednostavno je tako....ili nabavi drugu verziju,torrent,ili ako nije toliko cesto sacuvaj nakon svake druge utrke.....meni nije bilo cesto.....svega jednom u cijelom danu:mig:

Innuendaa
21.09.2009., 10:31
Probaj napravit screenshot tog errora i stavit sliku ovdje.

Kako ga napravit? Da uslikam?
Ništa konkretno ne piše, to je onaj windows error report, isti ko i za bilo šta drugo kad neki program zaglavi...

R0bit
16.10.2009., 22:16
jel igra tko to jos,ja sam neki dan ponovo inst. ali mi je vec postalo dosadno jel je lagano. hehe nije da se preseravam. :D. jel se moze kak stavit na jos teze nego sto je hard.mozda sa nekim patchom ili necime?

Đuran 96
02.02.2010., 23:43
Kupio sam novi komp -petium dualcore E6300 @ 2.8 2gb rama HD4350 1gb-novi driveri i DX 9-XP:D
I radi se o sljedecem -mozda mi je komp pre slab al u2 mi iz nekog razloga Šteka
-kad stavim sve na max i rezu na 1280x1024- 10~15 fps pa sam ga igrao na 1024x768 i dobim 25~30 fps sto je ok mislim i 15 je igrljivo al me živcira.sad sam stavio hd rezu zbog ekrana:mig:-1280x720-15~20 fps pa ak ima neko savjet da igram hd na nekih 25~30 ili barem 20~25 fpsa il mi treba bolji:gpu, ram, il proc:s

X-Plosiv
03.02.2010., 07:01
Komp ti je i prejak za igru, trebao bi sve max da ti radi bez problema

provjeri da li te neki komp koči tj. neki program, napravi update grafičkih drivera


ostale igre rade lijepo?

Đuran 96
03.02.2010., 19:48
Komp ti je i prejak za igru, trebao bi sve max da ti radi bez problema

provjeri da li te neki komp koči tj. neki program, napravi update grafičkih drivera


ostale igre rade lijepo?
Pa da mislim one kaje imaju takve zahtjeve rade bez problema i Shift igram na 1280x800 sve na high AA-4 25~30 Fps.
E sad al umrezio sam 2 kompa i primjetio sam da ovaj drugi sporije ulazi u windowse.Sve programe gasim na task menageru tak jos mogu jedino prekinuti lan pa da vidim.inace cudno mi je jer na P4 1.7 512MB i 256MB radeon 9550 dobivam na medium 25 Fpsa

X-Plosiv
03.02.2010., 21:08
Ako sve programe gasiš preko task managera, si siguran da nemaš problema s Windowsom?

Đuran 96
06.02.2010., 13:38
Ako sve programe gasiš preko task managera, si siguran da nemaš problema s Windowsom?

E sad nez istina je da nisam mogo pronac stare windowse-koje se crackaju prek serial pa sam skinuo neko smece vec krekano.Al kaj je zanimljivo:kava:
kad igram nfsu2 na 1920x1080 i deteil na medium 25 fpsa e sad mozda je problem u ekranu jer ima refresh rate 60Hz.Pa budem naso neke bolje win sp3 pa cu ih rusit ovih dana-nadam se da ce pomoc:s

X-Plosiv
06.02.2010., 15:00
Si probao napraviti update grafičkih drivera?

Đuran 96
08.02.2010., 16:31
Si probao napraviti update grafičkih drivera?

....Jesam-instalirao sam Dx11 i win 7 ultimate 32-bit i novi catalyst i drivere-isti problem al kad pogledam na metar cpu mi radi na 50% a memorija je zauzeta samo 300mb. neznam zaš al bi to moglo biti to jer je grafička 64-bitna:confused::confused::confused::confused:.

Inace igra mi radi bez problema na 1024x768-MAX ali ako povecam rezu usporava se i npr. nedaj bože da se zabim u zid ak mi je ukljcen particile system
dode na nekih 10 fpsa.Mislim budem ti snimio pa stavio na youtube pa bus videl ili imas neki drugi prjedlog:confused::ne zna:

P.S.
Imam frenda kojem radi bez problema ista konfa sam bolja grafa-mislim da je HD4670 al nisam siguran i cak mislim da ima slabiji cpu

X-Plosiv
08.02.2010., 22:44
probaj staviti windows a da nije 7, nekada ima problema s nekim igrama

ovako, updejtaj si NFS Undergrund na najnoviju verziju, moglo bi riješiti probleme

speed...
14.03.2010., 21:47
Igra je stvarno dolična vrtim ju bez problema na 1280 X 1024 sa full detaljima
A komp mi nije prilično jak...
Intel Pentium IV Celeron 2.1
Nvidia 5900 FX 128 mb
640 MB Rama DDR1
HDD 80 GB

Deadwalker
14.03.2010., 21:53
640 MB Rama

:misli::zbunjeni:

Spectre
14.03.2010., 23:18
512 + 128. Ili još vjerojatnije 2x256 + 1x128 :zubo:

cheker88
26.09.2011., 16:15
Igrica mi je stala na 71% nemam na mapi vise staza sto da radim? :504: :504: :504: :504: :504:

marković car
26.09.2011., 17:06
Igrica mi je stala na 71% nemam na mapi vise staza sto da radim? :504: :504: :504: :504: :504:

Traži racere po gradu i blicaj im za trke.

bargain
26.09.2011., 18:30
Eh kad se sjetim 04', nissan skylinea, i drifta :D :D :D :klopa:

Mr.TamborineMan
26.09.2011., 18:55
Igrica mi je stala na 71% nemam na mapi vise staza sto da radim? :504: :504: :504: :504: :504:

Sredi auto maksimalno i idi na utrke preko world mapa u garaži

marković car
26.09.2011., 19:01
Eh kad se sjetim 04', nissan skylinea, i drifta :D :D :D :klopa:

ah, nostalgija...:Slin:

*Hades*
26.09.2011., 19:29
Taj Underground mi je bio jedini dostojan NFS u cijelom serijalu, kao fanu tunninga :)